Page 1

CONTES

FANTÀSTICS


EL BOSC EMBRUIXAT Hi havia una vegada, un mag que es deia Jack, que vivia al seu castell i als voltants estava ple d'arbres i hi havia un bosc encantat. Un cap de setmana se'n va anar amb el seu amic, que era el seu mestre de mags, que ja no necessitava vareta màgica perquè ho feia tot amb les mans. Van veure coses fantàstiques, com que el bosc estava encantat, però de sobte, van veure una ombra negra que cobria tot el bosc des d' allà endavant i dracs malèfics que entraven a un forat negre amb aliments .Van entrar ells i van veure un monstre estrany que es menjava els aliments que portaven els dracs, però als dracs també se'ls menjava. En Jack i el seu mestre van dir a la vegada: -Hem d'ajudar als dracs! Van anar volant a pel monstre i en Jack i el seu mestre van fer explotar-lo amb un encanteri.


D'es d'aquell dia, els dracs van viure feliços per sempre més.

FI Arnau Gabarra

LA MAQUINA DEL TEMPS Hi havia una vegada una familia a la que li agradava la història . Els dos nens van anar al museu a veure com va començar la història del món .El nen va fer una ullada a una màquina del temps . Els nens que eren


una mica irresponsables van seure damunt de la màquina del temps i van començar apretar botons a lo babolà i de cop i volta la màquina del temps els va enviar a l'edat de la prehistòria .Els nens es van quedar amb la boca oberta ,no savien si hi havien perills per allí , així que és van posar nerviosos i van començar a tocar com uns bojos els botons i van aribar a l'època dels romans .Un dels nens es va ficar histèric i es va desmaiar i l'altre nen va sortir correns. Al cap d'una hora es va fer de nit ,un dels nens es va desmaiar i l'altre es va calmar . Per la nit no es veia res i van decidir seguir buscant-se pel matí . Quan va sortir el sol van començar a caminar, van recorre molts kilòmetres fins trobar-se .Els nens es van tranquilitzar i van tocar el botó per arriabar a casa .Els nens van arrivar a casa sans i estalvis.


FI JORDI CESPEDES

EL MÓN DE LA MAGIA I LA FANTASIA Fa molt de temps,la gent vivía als núvols.Aquet món era el món de la màgia i la fantasia.Hi havia fades,bruixes,dracs,etc.Sempre feia sol i calor.Hi havia molts rius,llacs,plantes i flors.


Un dia una bruixa que era molt dolenta perquè no tenia màgia.Com que era dolenta i estava farta de que tothom tingués màgia i ella no,va crear un pla per a que no hi hagués màgia ni fantasia.Quan ja havia creat,el pla,va començar a fer pocions.El diumenge ja’ tenia la poció feta i tothom estava a l’esglèsia peró una fada no haviafet la comunió.La bruixa va pujar al drac i va anar a l’esglèsia.Per la porta de darrere va entrar i va canviar el vi per la poció.La gent va beure de la poció i es va enfadar i ja no tenien màgia,però la fada que no va beure de la poció tenia màgia i no estava enfadada. La fada sabia que era la bruixa la que havia fet la poció i va anar a la


seva cova.Allí va veure com havia fet la poció i va buscar i va buscar en tots els llibres fins que va trovar l’antídot de la poció i va fer l’antídot.Però tothom estava enfadat i no anaven a l’esglèsia.Va pensar com fer per a que la gent begues de l’antídot.Fins que va tindre una idea.Va preparar una festa i tothom va anar,fins i tot la bruixa.Va ficar l’antídot.La gent ja tenia màgia i la bruixa també.La bruixa es va posar molt contenta i es va disculpar i no va tornar a ser dolenta. FI

Aurora


EL MAR FANTÀSTIC ERA UNA VEGADA UN MÓN FANTSTIC ON HI HAVIA SIRENES , REIS , MAGS ECT… … UN DIA VA ARRIBAR QUE LA PRINCESA ANA VA HAVER D QUE D’ ANAR – SE ‘ N DEL POBLAT IE ELS SEUS PARES ESTAVEN EN PERILL . QUANT VA ARRIBAR L`H ANA ELS SEUS PARES JA ESTAVEN MORTS IVA HAVER D’ EN PORTARSELA LA SEVA TIETA MOLT LLUNY. VA APUNTARLA A UNA ESCOLA A ROMALDINI I ELLA TENIA UNA MICA DE POR PERQUÉ PENSAVA QUE ES PORTARIN MALAMENT AMB ELLA . QUANT VA ENTRAR L ‘HABITACIO PER DORMIR LA SEVA TIETA LI VA DONAR UN REGAL DELS SEUS PARES PER AL SEU ANIVERSARI . EL VA OBRIR I VA VEURE UN LLIBRE QUE ES DEIA LUNARI I DEILLA EN LA CARTA: “ TEN RECORDES DE LUNARI TE ESTAN FENT UN JOC ” . I DARRERE DEL LLIBRE HI HAVIA UN ANELLL I POSAVA “ SOC ANA “ . I ESVA ENDENCRE UNA LLUM I VA ENTRAR EN UN MÒN I ELLA ES VA CONVERTI EN UNA FADA . I ES VA POSAR MOLT CONTENAT I VA DIR!” GRACIES PARES ”. I ES VA ANAR INVESTIGANT EL CAMP VA TROBAR UNA SIRENA QUE NO BRÀNQUIES , TENIA PULMONS I NO VIVA AL AIGUA SI NO HA TERRA FERMA . VA TOPAR AMB UN ANIMAL PETIT I TOCABA UNA MÚSIQUETA MOLT RARA. VA TROBAR UN UNICORNI QUE ESTAVA EN PERIIL I ELLA NO SABIA QUE PODIA PARLA AMB ELS UNICORNIS I LI VA DIR SACAM DE AQUÍ I EL VA DESATA . I ES VA POSA CONTENATA I VA DIR: EM QUEDARE AQUÍ PER SEMPRE .


FI ELENA DE LA ROSA

Els amics màgics Hi havia una vegada un mag que era molt grunyon es deia Gaspar. Gaspar tenia una casa gegant , però un dia van venir uns nans gegants dolents. Ell va trucar als seus amics eren tres: En Joan que era arquer, en Pep que era elàstic i la Maia que era bruixa. Els tres amics i en Gaspar van aconseguir guanyar als nans dolents i llavors se’n van anar contents.


Eloi Tortosa

La fantasia Hi havia una vegada un drac que es deia Roki, una fada que es deia Maria i un elf que es deia Elf. En Roki i en Elf van anar a jugar a futbol i quan anaven ,van caure al m贸n de xocolata i es van posar malalts. La Maria els buscava no els trobava fins que un dia va caure ella tamb茅 i ells no podien moure del mal i ella va dir cura cura ja i es van curar i van aprendre a no atipar-se


GERARD

EL MÓN DE LA FANTASIA

Hi havia una vegada un animal que volia tenir poders. Era un gat. Anava pel bosc, i va trobar menjar, però no era el de sempre. Quan es va menjar el menjar, li va sortir al dit un anell daurat, no se'l podia treure. Va provar a volar i volava. Va trobar un hort on no hi havia res de res ni una pastanaga, res. Va entrar a l'hort. Va dir que a l'hort sortien pastanagues, enciams moltes coses més i van sortir, es va posar content. Quan es va fer més gran ajudava a les persones i estava molt content.


FI Iker M

El regne de la fantasia. Hi havia una vegada una fam铆lia de superherois. Al seu m贸n van atacar uns extraterrestes i van matar a tots menys a la familia. Hi van construir un super robot que va matar totes les especies extraterrestre.


fi

Iker Pérez

El plàtan amb ulls i boca Hi havia una vegada un nen que estava jugant amb el seu amic i es va trobar al terra un plàtan tot xafat amb ulls i boca ,però el van agafar i resulta que van ser uns nens molt dolents .Al següent dia se`l van emportar a casa i el plàtan va dir – Deixeu-me , deixeu-me , que no us conec . Ja fa temps que estic al mateix lloc i ja no vull estar amb ningú , només amb el meu amic el terra . conte contat ja s´ha acabat .

LETICIA VADRI


FANTASIA Hi havia una vegada un dinosaure que tenia 5potes 3ulls i 2 orelles tots els altres dinosaures es reien d ´ell, perquè era diferent .Ell volia ser normal com tots els altres dinosaures . El Nil no tenia amics l ´havien canviat 8 vegades de cole. Un dia va anar a un llac a beure aigua , quan va beure aigua es va empassar una cosa mágica que tot el que deia es faria realitat .Ell va desitjar tindre amics i al dia següent tots van jugar amb ell .El van ajudar en tot i el Nil ja no es pensaba que era diferent.


MARK NAVARRETE VENTURA FI

EL MÓN DE LA FANTSIA Hi havia una vegada una nena que volia anar dins d'un conte de fades perquè era un cont de fantesia i li agradava molt.Un dia la hi van comprar una vareta màgica que hi posava MADE IN CHINA.Se'n va anar a dormiri va somniar que la vareta era de veritat.Es va aixecar pel matí i va agitar la vareta i treia estrelletes;va demanar un desig i es va complir.La nena va anar corrents a dir-li a la seva mare: -Mare,mare!!La vareta es real!!! -Vinga va no diguis més ximpleries.


-Que no és ninguna ximleria mare.Mira ja veuras. La mare va mirar,la nena va agitar la vareta i va demanar un jerro i es va acomplir.La mare va al·lucinar i va dir la nena: -Que això és una ximpleria no? -No,es veritat, no deies ximpleries.

La nena va anar a la seva habitació i va agafar un conte de fades i va demanar si podia entrar dins del conte i va entrar,es va convertir en una fada.Una fada va vindre i li va dir: -Hola,qui ets? -Soc Nora. -Com has vingut aquí?


-Em vaig comprar una vareta màgica dels chinos i es va fer de realitat. -Que be no?Mira et presentaré. -D'acord. -Mira aquesta és Caterina,Miny,Jessy,Maia i aquestos els nois.Harry,Jack,Gus i Jacke. -Quins noms més bonics.-va dir Nora. La nena es va fer amiga de tots i va anar a totes les cases.Les cases tenien forma de bolet.La nena havia d'anr-se'n a casa i va pregunatr a tots que si volien anar a casa seva.La primera fada que és va trobar que és deia Luçi li va dir: -Li hem de demanar al vell déu si podem anar.Ell mana. -Doncs,vale,puc anar? -Sí.


El vell déu va dir que sí i la nena li va dir: -Vols vindre tú també? -Puc? -Clar que si! -Moltes gracies.M'avorreixo molt aquí sol Tots van anar a la casa de la nena i allí l'hi esperava la millor amiga seva que es deia Irene.La mare que és deia Lucia i l'Irene és van posar molt contentes d'haver vist unes fades tan maques com aquelles.

Miriam

FI


El FORaT DE cUc Hi havia un vegada uns nois que es deien Joan, Max, Carlos, Pepito i Cronquel. Un dia els nois estaven jugant al “pitxi”. I en Pepito va enviar la pilota molt lluny. Quan van anar a buscar la pilota, un forat de cuc va aparèixer i se’ls va emportar i van aparèixeren un món imaginari. Quan van despertar el Carlos va dir: -On estem? Sembla un món fantàstic. Llavors els hi va agradar tant que van anar a explorar. Van arribar a la ciutat de Quemadront. Quan van entrar a la ciutat esvan trovar que els habitants eren gossos molt estranys perquè volaven, no tenien cua i parlaven Xines. Com no van trovar solució per tornar van decidir quedar-sei van aprendre Xines. Mentre els pares es van preocupar molt. Van anar on estaven jugant i el forat de cuc els va transportar a ells també fins que un dia es van quedar a viure fixos.


FIN

PABLO

Fantasia Hi havia una vegada un rei que va ordenar a la seva filla, la princesa, que es cases amb el prĂ­ncep del costat del seu regne.La princesa es va casar molt contenta i molt entussiasmada pero el prĂ­ncep dels seus somnis a la boda li va dir que no volia casar-se amb ella i la princesa es va posara plorar.Un rodamĂłn va dir:


-Jo em vull casar amb tu. I un home va dir: -No,jo em casarÊ amb tu. l un altre home: -No,jo. l van acabar tots dient que volien casar-se amb ella i la princesa va elegir a un i es van casar tots dos i van ser feliços.

fiiii!!!!! Nayara Ramirez Hidalgo

ELS NENS QUE APARNTEN SER UN ALTRA COSA


Era un 12 d'Agost estava caminant a casa del meu amic.La seva mare tan amable com sempre emb va deixar entrar,el meu amic va baixar i la seva mare ens va dir:-Avui us ingressarem a l'escola:de superherois, i recorda fill, si es fiquen amb tu,passa d'ells i no ens busquis problemes-D'acord mare-va dir ell.Quan ja erem,vam veure un munt de nois i noies que tenien poders que ens assombraven:un que es feia invisible, l'altre elastic... .Vam anar a un gimnàs perquè els professors valoressin si podíem ser herois o ajudants.El meu amic li va dir que no sabia quin era el seu poder i el profesor va dir:Estas de broma no.Li van fer la proba i era evident que no sabia el seu poder.Jo com tenia por vaig dir el matrix ( també vaig fer-ho per donar-li soport).Vam estar uns dies i ens vam fer amics de:una noia que es feia hamster,un noi(trnia pinta de ser desagradable)que es feia foc,un que es feia de


pedra,un altre que brillaba en lafoscai per últim un que es feia un toll taronja.Un dia ens van atacar a l'institut però , per fi ell ja saabia el seu poder: superforça.I junts vam salvar l 'institut. Nerea

FI LA PEDRA MÀGICA Hi havia una vegada un nen que portava malament els estudis i es va trobar una pedra en forma d´estrella i se la va guardar. El nen anava veient que treia més bones notes, però no sabia com ho feia perquè no estudiava, i anava pensant perquè seria fins que se li va ocórrer: la pedra que va guardar. Aquella pedra era màgica feia treure bones notes. El nen ho anava explicant a tota la gent, i la gent també volia una, i tota la gent anava a buscar pedres al


bosc. El nen va treure un tres a l´Examen, i la pedra màgica no funcionava i la va tirar al riu. El nen des de aquell dia va ser responsable i va aprovar tots els exàmens estudiant sense la pedra màgica.

LA PANTERA

Hi havia una vegada un nen a qui sempre pegaven i li treien el berenar.Un dia es va ficar una pantera petita a la motxilla i quan venien els que li pegaven la pantera rugia i els espantava.Un dia ja no li van pegar.Es va fer gran la pantera i la va deixar a un refugi.Allí sempre jugaven i jugaven.Fins que s'adormien.


POL

FANTASIA Hi havia una vegada un príncep, que es deia Xavier. Hi vivia a un castell molt gran. Aquella nit se’n va anar a fer un tomb pel bosc, quan de sobte va aparèixer un unicorn i tres porcs voladors que tenien un cartell on ficava: "venim de la fantasia si vols pots anar amb nosaltres ji ji ji.


Per darrera venia un iaio molt ben cuidat va dir: - no te'n vagis Xavier, és una trampa, a mi una vegada em va passar! En Xavier no va fer cas. I en un tres i no res... Pum! Va aparèixer una porta màgica. Ien Xavier tan passota se'n va anar en direcció de la porta. Els porcs i els unicorns també se'n van anar per la porta. Ràpidament l'avi d' en Xavier es va llençar per la porta. Van arribar a un món de llaminadures. L'avi s'eguia a en Xavier a qui havien agafat i havien en una creu de xocolata. De repent va arribar un superheroi que es deia Musculsmann. Va tirar un poder que parava el


temps i el superheroi va tallar les cordes. Musculsmann va crear una porta màgica i van tornar al món normal. L'avi li va dir: -T'ho vaig dir Xavier. I en Xavier va dir: D'acord. FI

SAÜL

Contes fantàstics  

Contes fantàstics del club d'escriptors

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you