Nybolig Jeppesen & Sørensen

Page 1

Nybolig Jeppesen & Sørensen Dine lokale boligexperter

Hornslet Tlf. 8699 0009

Fjellerup Tlf. 8648 4840

Ørsted Tlf. 8648 4840

Ebeltoft Tlf. 8634 2111

Rønde Tlf. 8637 3711

Grenaa Tlf. 8632 2422

Skødstrup-Løgten Tlf. 8699 0922

Midtdjurs Tlf. 8639 2322

Auning Tlf. 8648 4244


”Vi har kun rosende ord at sige om Nybolig. Yderst professionelt team, vi har følt os hørte og altid fantastisk feedback på vores fremvisninger. Nu er huset solgt og nyt kapitel starter, tusind tak til Nybolig. Sælger af Ebeltoftvej 28, 8544 Mørke

Kære Benjamin og Nybolig Det har helt igennem været en fornøjelse at møde dig og opleve dit engagement i salget af vores hus. Vi er meget glade for, at Claus valgte at sætte dig ”på holdet”, og vi ønsker dig alt godt i fremtiden. Stor tak til jer begge for indsatsen og til alle i Nybolig i Ebeltoft, som direkte eller indirekte medvirker til gennemførelse af handlen. De bedste hilsner Sælger af Størvej 16, Ebeltoft

Hej med jer. Nu da hussalget på K.L.Knudsensvej er ved at være gennemført, vil jeg lige bruge lejligheden til at sige tak til jer 3 som jeg har haft mest med at gøre. Steffen for at finde den helt rigtige køber, Morten for for en god gennemgang af salgsdokumenter og ikke mindst Lisa for hurtig sagsbehandlng og let forståelige mails. Sælger af KL Knudsensvej 30, 8550 Ryomgård.

”Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Morten samt hele Nybolig teamet. Vi har følt os yderst trygge, og vi synes processen fra det 1. møde til det sidste har været fantastisk – Tak for en god oplevelse og et rigtig godt samarbejde!” Corona-hilsen fra sælger af Multebærvej 4, Ugelbølle, 8410


Velkommen hos Nybolig Jeppesen & Sørensen ‐ 30 lokale medarbejdere, der bor i dit lokalområde. ‐ Erfarne ejendomsmæglere, der kæmper og forhandler for dig.

Mennesker Gør en forskel

‐ Dygtige ejendomsmæglere, der skaber tryghed for dig. ‐ Vi har 9 forretninger på Djursland og i Skødstrup.

Større kontaktflade Skaber resultater

‐ 31 Nybolig-forretninger i Østjylland med fælles køberkartotek.

Indsatser Sælger huse

‐ Fælles køberkartotek for over 200 Nybolig-forretninger. ‐ Vi har 682 gennemførte salg i 2020. *Se nedenfor

Mikael Lykke Sørensen Indehaver & Ejendomsmægler MDE

‐ Vi holder altid, det vi har aftalt.

585 solgte

ANDEN MÆGLER

ANDEN MÆGLER

294 solgte

ANDEN MÆGLER

351 solgte

682 solgte

SYD DJ U R S, N O R D DJ U R S & S KØ D STR U P

NYBOLIG JEPPESEN & SØRENSEN

Alle handler august 2020-august 2021

*Jf. Boligsiden, Find mægler, alle handler i Syddjurs, Norddjurs samt 8541 (butikker med samme ejerkreds er sammenlagt), ekskl. projektsalg, d. 28.09.2020 - 28.09.2021


Jeg har solgt boliger på Djursland i mere end 25 år. Jeg er opvokset og bor fortsat i lokalområdet. Jeg er bankuddannet og har et indgående kendskab til boligmarkedet og den finansielle sektor. Næstformand i Djurslands Banks bestyrelse.

Mikael Lykke Sørensen Ejendomsmægler MDE & Indehaver mls@nybolig.dk – 4017 9111

Jeg har været i ejendomsmæglerbranchen i 38, heraf 33 år i Ebeltoft og på Mols. Derfor har jeg et stort kendskab til hele området. Jeg arbejder altid for at skaffe sælger den højest opnåelige pris, og et trygt og sikkert hussalg.

Claus Jeppesen Ejendomsmægler MDE & Indehaver cje@nybolig.dk – 4029 7111

Med 17 års erfaring og mere end 1000 tilfredse kunder i Ebeltoft og på Mols er jeg godt klædt på til at hjælpe dig. Jeg ser frem til at give dig en seriøs og personlig rådgivning, som hjælper dig trygt og bedst muligt igennem netop din bolighandel.

Anders Kovsted Salgschef Certificeret vurderingskonsulent akv@nybolig.dk – 2938 7111

Jeg er født og opvokset i Ebeltoft og har et indgående lokalkendskab. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har siden 2004 været ansat ved Nybolig, hvor jeg i dag arbejder som salgskoordinator i butikken i Ebeltoft.

Peggy B. Hansen Ejendomsmægler MDE & Salgskoordinator pgy@nybolig.dk – 4040 4869

Jeg er født, opvokset og bosat i Grenaa. Dette betyder, at jeg har et solidt lokalkendskab og en stor berøringsflade i området. For mig er det vigtigt at du, som sælger, føler dig tryg og godt rådgivet igennem hele din bolighandel.

Jeg er født og opvokset i Ebeltoft, hvorfor jeg har et stort og indgående lokalkendskab til byen. Jeg arbejder til daglig med Salg og Vurdering, og jeg sætter en ære i at hjælpe alle med deres hussalg fra start til slut.

Benjamin Sixø Salg & Vurdering Certificeret vurderingskonsulent six@nybolig.dk – 4026 1882

Morten Søgaard Ejendomsmægler MDE Certificeret vurderingskonsulent mog@nybolig.dk – 2343 2838

Nybolig Jeppesen & Sørensen


Jeg bor i lokalområdet og har været ejendomsmægler siden 2004. Jeg har haft fornøjelsen af at hjælpe mange købere og sælgere videre med deres drømme. For mig vægter 3 ting højt i min dagligdag som ejendomsmægler: tryghed, tillid og høj tilfredshed.

Jonny Lilholt Laursen Ejendomsmægler MDE & Indehaver Certificeret vurderingskonsulent jll@nybolig.dk – 2427 9111

Jeg er ejendomsmægler og har stor erfaring med køb og salg af fast ejendom. Jeg er født og opvokset i lokalområdet på Norddjursland og jeg sætter en stor ære i at hjælpe både købere og sælgere trygt igennem bolighandlen.

Jacob Stensgård Ejendomsmægler MDE & Indehaver Certificeret vurderingskonsulent jsd@nybolig.dk – 2042 0422

Jeg har været i branchen siden 1998 og jeg er opvokset i Ebeltoft, hvor jeg stadig bor med min familie. Jeg er uddannet ejendomsmægler og arbejder i dag i butikken i Ebeltoft som salgskoordinator og ejendomsmægler.

”Den personlige kemi og kontakt kan ikke erstattes af noget. Derfor gør vi rigtig meget for at tiltrække, uddanne og beholde de helt rigtige medarbejdere. De gør den store forskel.” Mikael Lykke Sørensen – Ejendomsmægler MDE og indehaver

Christina Maria Grunert Ejendomsmægler MDE & Salgskoordinator cma@nybolig.dk – 8634 2111

Jeg er uddannet finansøkonom med speciale i ejendomshandel, og jeg er nu i gang med at uddanne mig til ejendomsmægler. Jeg bor i lokalområdet, og sidder til daglig i butikken i Ebeltoft, hvor jeg primært arbejder med førsalg. Jeg har et godt kendskab til byen og jeg gør altid mit bedste for at give kunderne en god oplevelse.

Christina Søjberg Finansøkonom/Trainee cs3@nybolig.dk – 8634 2111

Til dagligt arbejder jeg med kreditvurderinger på Djursland. Jeg har været ansat siden 2011 og har lavet mere end 7000 totalkreditvurderinger siden 2015. Jeg arbejder med det, som har min fulde interesse. Privat bor jeg i Ebeltoft.

Jesper Vendelbo Certificeret vurderingskonsulent for Totalkredit & Nykredit jve@nybolig.dk – 6064 0734

Vi bor i dit lokalområde


Jeg er uddannet ejendomsmægler MDE, og har været ansat i Nybolig, Jeppesen og Sørensen siden 2017. Til daglig sidder jeg med hhv. førsalg og eftersalg i Rønde. Tilfredse kunder motiverer mig i hverdagen, og jeg ser frem til at hjælpe dig.

Jeg er uddannet ejendomsmægler og bor i Ugelbølle, hvilket har gjort, at jeg har et stort lokalkendskab og netværk. Jeg trives godt med udfordringer og står altid klar til at hjælpe jer med alle boligtyper på Djursland.

Morten Brink Hinrichsen Ejendomsmægler MDE & Indehaver Certificeret vurderingskonsulent hin@nybolig.dk – 2856 9885

Sofie Christensen Ejendomsmægler MDE & Salgskoordinator scq@nybolig.dk – 8637 3711

Jeg er uddannet ejendomsmægler, og har været i branchen siden 2010. Jeg er født og opvokset i lokalområdet og har derfor et stort lokalkendskab. Jeg arbejder til daglig som salgskoordinator, og står klar til at hjælpe dig trygt igennem din bolighandel.

Jeg er uddannet ejendomsmægler og arbejder til daglig i Skødstrup-Løgten, hvor jeg sidder med både forsalg og eftersalg. Jeg vægter kundetilfredshed højt, og motiveres af den daglige kundekontakt.

Kasper Guldager Ejendomsmægler MDE kgu@nybolig.dk – 8699 0922

Charlotte Djurtoft Ejendomsmægler MDE & Salgskoordinator cdu@nybolig.dk – 8637 3711

Jeg bor og arbejder til dagligt i Skødstrup-Løgten, hvilket har medført, at jeg har et stort netværk og lokalkendskab. Jeg har kunden i centrum og vægter tillid og tryghed højt.

Oscar Elkjær Lauritsen Trainee osl@nybolig.dk – 6179 2400

Filip Brinch Buckhøj Trainee fbu@nybolig.dk – 2124 2085

Jeg er uddannet Finansøkonom og er pt. i gang med at uddanne mig til ejendomsmægler. Til dagligt er jeg at finde på vores kontor i Hornslet, hvor jeg blandt andet står for at udarbejde salgsmateriale og håndtere kundehenvendelser. Omhyggelighed og tryghed er vægtet højt hos mig, hvilket jeg vil gøre mit bedste for at du, som kunde, også oplever.

Nybolig Jeppesen & Sørensen


Jeg er uddannet Markedsføringsøkonom, og har mange års erfaring med Markedsføring. Jeg er ansvarlig for Jeppesen og Sørensens markedsføring, mens jeg sideløbende uddanner mig til Ejendomsmægler. Det er vigtigt for mig, at yde en god, ærlig service i høj kvalitet.

Linda Bachmann Tosti Marketingansvarlig & Trainee lto@nybolig.dk – 2461 2762

Jeg arbejder til dagligt i Skødstrup, hvor jeg bor og har både et stort lokalkendskab samt netværk. Jeg har tæt kontakt til vores sælgere igennem hele salgsforløbet, og gør mit allerbedste, for at give en god og tryg oplevelse.

Steinar Stefansson Salg & Vurdering & Indehaver stx@nybolig.dk – 6057 5404

Jeg har været i branchen siden 2006. Jeg bor i Glesborg og er opvokset i lokalområdet. Jeg har gennem mit arbejde som ejendomsmægler såvel som salgskoordinator erfaring med at guide jer sikkert gennem alle boligkøbets/ salgets faser.

Jeg er uddannet ejendomsmægler og kan med en stærk tilknytning til Djursland, og et stort netværk hjælpe jer godt videre. Jeg bor i lokalområdet. Jeg motiveres af de personlige historier og glæder mig til at møde jer.

Steffen Falkner Sørensen Ejendomsmægler MDE & Indehaver Certificeret vurderingskonsulent stf@nybolig.dk – 6084 7183

Lisa Belinda Klemmensen Ejendomsmægler MDE & Salgskoordinator lbh@nybolig.dk – 8639 2322

Jeg har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2003 og bor til dagligt i Hornslet med min familie. Jeg kan derfor give dig alt den information, du skal bruge som køber eller sælger, om vores fantastiske område. Jeg er desuden uddannet Køberrådgiver og står klar til at hjælpe med jeres huskøb.

Julia Laursen Ejendomsmægler MDE & køberrådgiver ju3@nybolig.dk – 2036 6925

Jeg har arbejdet i branchen siden 2006 og er uddannet ejendomsmægler. Jeg bor i lokalområdet og varetager eftersalget i Grenaa og Auning, hvor jeg står klar til at hjælpe dig trygt igennem din bolighandel.

Rikke Birck Ejendomsmægler MDE rbi@nybolig.dk – 8632 2422

Personlig behandling i øjenhøjde


Jeg er uddannet ejendomsmægler og sidder til dagligt i Auning, hvor jeg er født, opvokset og bosat. Dette giver mig et stort lokalkendskab og tilknytning til byen og nærområdet. Til dagligt vægter jeg især tre ting højt: Tryghed, kvalitet og ærlighed. Jeg glæder mig til at møde jer.

Tobias Damsgaard Henriksen Ejendomsmægler MDE & Certificeret Vurderingskonsulent tdh@nybolig.dk – 8648 4244

Jeg har været i branchen siden 2007. Jeg er født og opvokset i lokalområdet og har derfor et stort lokalkendskab. Til daglig sidder jeg på kontoret i Ørsted, hvor jeg varetager eftersalget i Ørsted og Auning. Jeg glæder mig til at hjælpe dig igennem din bolighandel.

Helle Jørgensen Sagskoordinator hj3@nybolig.dk – 8174 5442

Jeg arbejder i Auning, hvor jeg også bor og har et godt lokalkendskab. Jeg varetager primært førsalg og markedsføringen i Auning. Jeg har en baggrund indenfor markedsføring og kundeservice, som jeg trækker på i min rådgivning overfor købere og sælgere, hvor jeg vægter den gode service højt.

Helle Almind Sørensen Sagskoordinator hs3@nybolig.dk – 2046 1371

Jeg har solgt boliger på Norddjursland i 25 år, og har boet i Ørsted i 35 år, og har derfor et indgåede kendskab til lokalområdet og det lokale boligmarked. Jeg er bankuddannet, og har et stort kendskab til finansiering af boliger. For mig er tryghed, tillid og høj tilfredshed afgørende.

Johnny Engel Andersen Ejendomsmægler MDE en1@nybolig.dk – 2094 0566

Jeg er uddannet ejendomsmægler og har været i faget siden 1987 med en kort pause. Jeg er født, opvokset og bosat i Auning og føler jeg kan sælge området, fordi jeg holder meget af det og kender det rigtig godt. Jeg har et stort netværk, efter de mange år som henholdvis selvstændig og nu ansat ejendomsmægler.

Jeg er nyuddannet finansøkonom og i gang med at uddanne mig til ejendomsmægler. Jeg er født og opvokset på Djursland og har derfor lokalt kendskab. For mig er det vigtigt at du føler dig tryg, hele vejen igennem din bolighandel.

Mathias Westermann Bøgelund Nielsen Trainee Ni1@nybolig.dk – 2369 6049

Else Marie Meilvang Ejendomsmægler MDE em2@nybolig.dk – 4060 3468

”Vores mål er altid, at skabe de mest optimale rammer for jer, vores sælgere, så I får det bedst mulige salg.” Claus Jeppesen – Ejendomsmægler MDE og indehaver


Høj ekspertise for din tryghed gennem hele handlen

Ekspertise Vi prioriterer, at vores medarbejdere har høj faglig og praktisk ekspertise indenfor deres felt, og at der er uddannede ejendomsmæglere i alle handlens faser, fra start til slut.

Tryghed Vores erfarne salgskoordinatorer er dygtige ejendomsmæglere, som i tæt samarbejde, hjælper dig trygt gennem hele forløbet med salget af din ejendom.

Ekspertviden Samtlige medarbejdere bliver løbende efteruddannet inden for alle aspekter af bolighandel. Det betyder, at du til enhver tid sikres, at vi altid er klædt effektivt på til at give dig den bedste, mest professionelle og mest optimale handel.

Peggy B. Hansen

Ejendomsmægler MDE & Chefsekretær


Vi dækker Djursland og Skødstrup/Løgten bedst Vi åbnede den første butik i Ebeltoft i 1993. Siden er det blevet til 9 butikker på Djursland og i Skødstrup, samt et udstillingsvindue i Bønnerup. Vi er i dag 30 erfarne og veluddannede medarbejdere, der alle arbejder med et stort engagement hver eneste dag. Dette skaber merværdi for dig. Når vi vurderer din bolig, sker det på baggrund af mange års erfaring og et stærkt lokalkendskab. Vi ved, at køberne i dag er godt klædt på og kan søge informationer om stort set alt, når de kigger efter en ny bolig. Det stiller krav til os som ejendomsmæglere. Vi skal være endnu bedre klædt på, og det er vi naturligvis. Via vores 9 forretninger, dækker vi hele Skødstrup og Djursland. Vi er dine lokale boligexperter. Vores kendskab kommer gennem mange års erfaring som mæglere i samme områder. Derfor ved vi, hvad der er værdifuldt for at kunne sælge lige præcis din bolig, din vej og dit område. Vores lokalkendskab kombineret med vores faglige kompetencer og store kontaktflade er med til, at vi kan give dig den bedste rådgivning omkring dit boligsalg. Vi kan garantere handlekraft, stor faglighed og troværdighed – og det resulterer i høj kundetilfredshed. Vores kunder har lyst til at handle med os igen og igen – det er vi stolte af.


J

EP

SE PE

N & SØRE

NS

EN

BØNNERUP ØRSTED

FJELLERUP

UDSTILLING

RANDERS AUNING RYOMGÅRD GRENAA HORNSLET RØNDE SKØDSTRUP/ LØGTEN EBELTOFT

AARHUS


Alle handler august 2020-august 2021 SYDDJ U RS, NO R D DJ U RS & SKØ DSTR U P

682 solgte

NYBOLIG JEPPESEN & SØRENSEN

585 solgte

ANDEN MÆGLER

351 solgte

ANDEN MÆGLER

294 solgte

ANDEN MÆGLER

NYBOLIG JEPPESEN & SØRENSEN, SAMLET SALG

Størst salg – flere købere Få de bedste kort på hånden, når du skal sælge *Jf. Boligsiden, Find mægler, alle handler i Syddjurs, Norddjurs samt 8541 (butikker med samme ejerkreds er sammenlagt), ekskl. projektsalg, d. 28.09.2020 - 28.09.2021


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.