Maarten Mechelen, Fase 3, Brochure (TV)

Page 1

WONINGEN & APPARTEMENTEN IN DE LEEFSTRAAT

Je LAATSTE KANS om in Maarten te wonen!
2
INHOUDSTAFEL Welkom: tussen park & vaart ...................................................................... 2 Ligging: Mechelen op zijn mooist 6 Projectoverzicht: laatste fase van woonproject Maarten ..................... 8 Groen ............................................................................................................ 10 Rust & ritme in de leefstraat 10 Het nieuwe buurtpark 12 Wonen aan het water 14 Architectuur: Polo Architects .................................................................... 16 Duurzaamheid: een thuis voor vandaag & morgen ............................. 20 Aanbod: appartementen & woningen ................................................... 24 Plannen ........................................................................................................ 28 Over ons: wie is ciril? ................................................................................. 44

welkom

TUSSEN PARK & VAART

Op de site van het oude Sint Maarten ziekenhuis in Mechelen zijn we intussen ver gevorderd met nieuwbouwproject Maarten: nabij het station ontwikkelt Ciril er appartementen, woningen, kantoren, een hotel, een parkeergarage en een groen binnengebied. Een eerste en tweede fase zijn reeds volledig uitverkocht. In deze brochure stellen we de derde en laatste fase voor van appartementen en woningen. Uw laatste kans om nieuwbouw in Maarten aan te kopen!

Met de laatste fase stellen we 14 nieuwe woningen en 12 appartementen voor langs de groene, verkeersvrije leefstraat die de verbinding maakt tussen de vaart en het nieuwe park. Een gloednieuw adres: een plaats om te wonen, een nieuwe verbinding en een plek om gezellig samen te zijn.

Bij Maarten kom je thuis in alle rust en omgeven door een warme, levendige wijk op een steenworp van de bruisende binnenstad en in contact met groen en water – in architectuur vol ruimte en licht.

Ciril zorgt voor een stukje Mechelen dat terug bewoonbaar wordt met een duurzaam, divers en kwalitatief project voor de buurt. Ontdek onze mooie opties voor een moderne thuis of een duurzame investering, met de mogelijkheden van een stad en de warmte van een gezellige buurt aan de vaart.

Welkom bij Maarten.

Ontdek de troeven en wonen aan de leefstraat.

INLEIDING

Een

Een

Een

Een

VOLOP GROEN nieuw park vormt het hart van Maarten, open voor iedereen. LEKKER STEDELIJK echt stukje stad-in-de-stad, een nieuwe straat en een nieuwe plek om te wonen. PRETTIG GEMENGD buurt voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve senioren. KNAP ARCHITECTURAAL ontwerp op maat van mensen en van Mechelen, met knappe gebouwen in warme materialen.

LUCHT EN RUIMTE

Ruime woningen en appartementen met veel plaats voor jezelf.

HEEL BEREIKBAAR

Een ondergrondse parking, veel plaats voor je fiets, vlakbij het station en de stadskern.

LEUK WONEN

Een gloedniewe buurt op een onontgonnen plek vol mogelijkheden.

Een nieuwe start!

BEN-WONEN

In Maarten woon je Bijna Energie Neutraal: minder energiekosten én beter voor het milieu.

LIGGING

MECHELEN OP ZIJN MOOIST

BEREIKBAAR & TOEGANKELIJK

Wonen in Maarten is wonen op een toplocatie: in centrum Mechelen, op 500 meter van de historische binnenstad en op 5 minuten wandelen van het station. Een ondergrondse rotatieparking, ruime fietsenstallingen en nieuwe fiets- en wandelpaden door de site heen maken Maarten volop toegankelijk voor iedereen: een echt stukje stad-in-de-stad.

CHARMANT & CENTRAAL

Mechelen is de tweede grootste stad van de provincie Antwerpen. Het is een centrumstad met de charme en de gemoedelijkheid van een groot dorp. Niet alleen de kwaliteiten van de stad zelf trekken mensen aan, maar ook haar centrale ligging. Met een vlotte verbinding naar steden als Antwerpen, Leuven of Brussel, is de rest van Vlaanderen vlakbij.

GROEI & BLOEI

De stad Mechelen is de laatste jaren steeds meer in trek als woonstad voor starters en jonge gezinnen, maar ook voor actieve senioren. Bewoners getuigen vol lof over de leef- en woonkwaliteit en zijn trots op hun thuis die er alleen maar mooier op wordt. De stad is in verandering: met oog voor haar historische rijkdom, wordt voor en door Mechelaars gewerkt aan een groen, veilig en bruisend Mechelen van de toekomst. Een authentieke plek die volop leeft!

Wie woont in Maarten geniet van het beste wat Mechelen te bieden heeft.

6
ANTWERPEN: 20 MIN. RIJDEN STADSCENTRUM: 1,4 KM GENT: 60 MIN. RIJDEN STATION:600M BRUSSEL: 20 MIN. RIJDEN STATION E19:3KM LEGENDE Bushalte 50m Bakker 450m Bank 0m /450m Krantenwinkel 450m Deelfietsen 600m Koffiebar 500m Supermarkt 800m Kinderopvang 1km Museum 2km Fitness 1,3km / 2km Restaurant School LIGGING

PROJECTOVERZICHT

LAATSTE FASE VAN MAARTEN

Maarten is samengesteld uit een familie van gebouwen, een buurtpark, een leefstraat en een collectieve tuin. Elk gebouw heeft een eigen karakter en gevoel, zo biedt Maarten voor iedereen de gewenste woonbeleving.

In fase 1 & 2 ontwikkelden we reeds de appartementen in gebouwen Desiré, Alfred en Jules, samen met het B&B Hotel, kantoren en commerciële ruimtes. Deze fases zijn volledig uitverkocht.

Met fase 3 ontwikkelen we de laatste fase van Maarten, met 12 appartementen in gebouwen Anna en Tres en 14 stadswoningen in Jules, Mimy en Odile.

Het sluitstuk voor Maarten, in het hart van de nieuwe buurt!

8

Woningen

Volledig uitverkocht Appartementen

Jules 5 woningen

Mimy 6 woningen

Odile 3 woningen

Anna 6 appartementen

Tres 6 appartementen

Fase 1 & 2 Fase 3 Willem Rosierstraat
Vaartdijk 1 2 4 5 1 3 2 3 4 5 PROJECTOVERZICHT
Willem Herreysstraat
Leopoldstraat
Buurtpark
B&B Hotel KBC-bank
Leefstraat
N
Deeltuin

GROEN

RUST & RITME IN DE LEEFSTRAAT

Wat voorheen een gesloten bouwblok was, wordt nu een gezellige buurt met een nieuwe leefstraat die de vaart en een park met elkaar verbinden. De leefstraat vormt de toegang tot Maarten voor wie komt van de vaart. Doordat de auto’s van de bewoners en hun bezoekers ondergronds staan, komt meer ruimte vrij voor extra groene leefruimte en een ontspannen karakter voor de buurt.

WAT IS EEN LEEFSTRAAT?

In een leefstraat staat niet het verkeer, maar de mens centraal. Je stapt er zorgeloos uit huis zonder verkeer. Kinderen kunnen er veilig buiten spelen en volwassenen kunnen er gezellig praten. Tussen royale groenzones is voldoende ruimte voor de nieuwe buurtkinderen om te stoepkrijten, steppen, fietsen, hinkelen,… en dit alles in een autovrij gebied, midden in de stad.

EXTRA GROEN

Binnen de leefstraat komen groene wadi’s met een natuurlijk karakter. Dat zijn grasbermen met veel begroeiing, waar ook water in kan staan bij neerslag. Op die manier zorgen wadi’s mee voor de afwatering van verhardingen en gebouwen. Bloeiende kruiden en meerstammige bomen zorgen dan weer voor verdamping en schaduw, wat het stadsklimaat ten goede komt en aansluit op de planten en de sfeer van de vaart.

Het park, de vaart en de straat zijn bij Maarten letterlijk en figuurlijk met elkaar verbonden. De leefstraat wordt een nieuwe verbinding die je met de fiets of te voet van het park naar de vaart brengt, of van de vaart naar de stad.

10
1
Conceptstudie voor de beplanting van de leefstraat met ingebedde wadi’s, speelse stapstammen, siergrassen en meerstammige bomen.
GROEN

2

HET NIEUWE BUURTPARK

Het groene hart van Maarten is het gloednieuwe park: een groen binnengebied met een recreatieve buurtfunctie. Landschapsarchitecten OKRA stonden in voor het concept en het ontwerp van dit geborgen en gezellige nieuwe buurtpark. Wij spraken met Tom Wierts van OKRA over het ontwerp.

VERBINDEND & GEBORGEN

Het nieuwe buurtpark laat als groene buffer de drukte van de stad achter zich en bepaalt mee de rustige sfeer van de site. Tom vertelt er meer over: “Het wordt een park om in te vertoeven en te verpozen – maar ook een verbindend park tussen stad en vaart, tussen bewoners en bezoekers en binnen Maarten zelf. We waren heel enthousiast mee te kunnen werken aan dit project: Mechelen staat immers aan de vooravond van heel wat duurzame transformaties, waarbij sterk wordt ingezet op het ontharden en vergroten van de (be) leefbaarheid van de woonomgeving. Door binnen Maarten de groene invulling een hoofdrol te laten spelen, verbindt deze site de bestaande groene lijnen van de vaart en de Vesten.”

GEVARIEERD PROGRAMMA

Het groene binnengebied trekt nieuwe verbindingen voor wandelaars en fietsers en laat daarnaast zoveel mogelijk plaats voor groen. Het park nodigt ook volop uit tot ontspannen en ontdekken: “In het park brengen we zoveel mogelijk groen op doordachte manieren. Zo liggen de grasvlakken bijvoorbeeld in verschillende hellingsgraden, wat het park levendiger zal maken maar ook uitnodigt om te gaan liggen, te spelen of tegen aan te leunen. Heel wat bomen brengen schaal en schaduw in het park, met onder de bomen zones met bloeiende

12

DROPPLANT

Agastache ‘Blue Fortune’

BLOEITIJD - juli, augustus, september

Een aromatisch geurende, lang bloeiende plant met prachtige paarsblauwe aren.

LINDHEIMER’S KAARS

Gaura lindheimeri

BLOEITIJD - juli, augustus, september, oktober

Een prachtige borderplant met een elegant uiterlijk en vlinderachtige witte bloemen.

KORNOELJE

Cornus sericea ‘Kelseyi’

BLOEITIJD - april, mei

Snelgroeiende sierheester met in de winter prachtige oranjerode takken.

ZONNEHOED

Echinacea purpurea ‘White Swan’

BLOEITIJD - juli, augustus, september

Bloeit met witte margrietachtige bloemen met een hoogopstaand contrasterend hart.

LAMPENPOETSERSGRAS

Pennisetum alopecuroides ‘Hameln’

BLOEITIJD - augustus, september, oktober, november

Siergras met donkergroen blad en pluimvormige bloeiwijze dat mooi verdroogt in de winter.

ruigte die biodiversiteit stimuleren. Beplantte zones met een mix van siergrassen, vaste planten en groenblijvende heesters zorgen voor een sterk gelaagd beeld dat in elk seizoen aantrekkelijk is. Tot slot voorzien we ook een waterelement aan het Désiré-gebouw, dat met een deel van zijn sokkel in het water zal staan.”

BEPLANTING VAN DE VAART

Voor de beplanting sluit OKRA aan op de sfeer van de groene oevers van de vaart. De beplantingen in het buurtpark vormen weelderige borders afgewisseld met stevige accenten. Gedurende het jaar ontwikkelen ze van frisgroen in het voorjaar tot brons in het najaar. Tom legt uit: “We gebruiken daarvoor een combinatie van siergrassen met bloeiende planten en groenblijvende beplanting. De siergrassen zijn een stedelijk antwoord op het natuurlijke karakter van de vaart, ze kleuren ’s winters brons en blijven dan net als de rietkragen langs de vaart staan. Hiermee ontstaat een sterk zomer- en winterbeeld met een locatiespecifiek karakter.”

NIEUWE BOMEN

Op de site worden nieuwe bomen en opgaand groen aangeplant: een mix van streekeigen bomen en typische stadsbomen die aansluiten bij het straatbeeld van Mechelen. “We denken hier aan de papieresdoorn, varenbladige zwarte els, wilg en zomerbloeiende tamarisk, maar we voorzien ook de appelboom, katsuraboom en honingboom,” licht Tom toe.

DEELTUIN

Aangrenzend aan het park komt er ook een deeltuin voor de bewoners van residenties Jules en Alfred. Heel wat van de privétuinen en terrassen geven uit op deze tuin: ze vormt een verlengde van ieders buitenruimte. De bewoners zullen zelf kunnen bepalen hoe ze de tuin willen gebruiken: om in te wandelen, te rusten, te zonnen, barbecues te organiseren – of zelfs groenten te kweken. OKRA zal de bewoners mee ondersteunen om de tuin naar hun wens vorm te geven.

GROEN

3

WONEN BIJ HET WATER

Bij Maarten woon je aan het water. Langs de autoluwe vaart kan je heerlijk wandelen, joggen of fietsen. Trek erop uit met je gezin, je vrienden of je hond en geniet van nieuwe perspectieven: je laadt er je batterijen op en vindt er inspiratie. Een plek om je hoofd en je lichaam rust te gunnen, met een unieke sfeer in Mechelen.

Water speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Mechelen. Het zorgde eeuwen voor de welvaart die nu nog steeds voelbaar is in de stad. Ook vandaag is water niet weg te denken uit het stadsbeeld. De Dijle en de typisch Mechelse vlietjes geven Mechelen haar pittoreske karakter. Het water leeft, net als de Mechelaars, die met volle teugen genieten van de troeven van een plek waar stad en stroom in harmonie samenkomen.

14
GROEN

ARCHITECTUUR

POLO ARCHITECTS TEKENEN VOOR MENSELIJK & GROEN

— Een oud ziekenhuis en grote ingesloten parking maken plaats voor kwalitatieve woonruimte, slimme openbare ruimte en veel nieuw groen.

Het ontwerp van POLO Architects zorgt voor een plek met veel variatie en verschillende nieuwe verbindingen naar de buurt. Door de nieuwe bouwblokken slim te plaatsen, creëerden de architecten veel nieuwe ruimte voor een buurtpark, een leefstraat, een deeltuin –en om te wonen natuurlijk.

OP MAAT VAN DE BUURT

“De locatie van de site – tussen de historische stad en de vaart, en omgeven door verschillende soorten bebouwing – brengt dynamiek en diversiteit met zich mee. Maarten verbindt de stedelijke Leopoldstraat met de rustige Vaartdijk,” legt projectarchitect Piter Ivo uit. “De gebouwen van Maarten passen zich qua volume en ritme aan deze stadsdelen aan.” Dit betekent hoger bouwen met stedelijke appartementen aan de Leopoldstraat en lager bouwen met gezellige eengezinswoningen aan de Vaartdijk, waardoor elk bouwblok goed in zijn omgeving past. Op deze manier zorgt de architectuur van Maarten voor een geleidelijke overgang van de stad naar de vaart.

KLEINSCHALIG AAN DE LEEFSTRAAT

“De gebouwen rond het park vormen een kader voor het park en de deeltuin,” zegt Piter. “De open ruimtes geven de gebouwen een gevoel van transparantie, waar binnen en buiten in elkaar overgaan. Het buurtpark is open en uitnodigend naar de stad: een park om te ontspannen en te genieten. We zijn nu bezig met de derde fase, waar we ook de meest kleinschalige gebouwen realiseren: 14 mooie eengezinswoningen en twee compacte appartementsgebouwen.” De schaal en beleving zijn afgestemd op wonen in de leefstraat, die centraal staat in deze laatste fase. De leefstraat is een autovrije straat met minimale verharding en veel groen – een rustige doorgangsplaats voor wandelaars, fietsers en spelende kinderen. Bij de start van de leefstraat komt ook een nieuw toegangspleintje aan de Vaartdijk.

16
De schaal & beleving zijn afgestemd op wonen in de leefstraat, die centraal staat in deze laatste fase.

GEDETAILLEERD METSELWERK

“De keuze voor een beperkt aantal materialen, die op verschillende manieren gebruikt worden, was een bewuste keuze. We beperken ons tot architectonisch beton in een lichte warme tint, samen met een passend warmgrijs voor de bakstenen. Vooral bij de woningen in deze laatste fase is veel aandacht voor gedetailleerd metselwerk, het donkergrijze schrijnwerk integreert mooi met de schaduwen van de gevels.” vertelt Piter. “Alle gebouwen samen vormen een familie. Ze hebben een eigen karakter en volume, maar zijn opgetrokken uit dezelfde materialen en in dezelfde tonen. De details en afwerking van de gebouwen zorgen voor een wisselend ritme dat zich aanpast aan de omgeving. Maarten vormt zo een decor voor de bewoners en het groen.”

FUTURE-FIT ONTWIKKELD

De ambities voor stedelijk wonen zijn hoog: Maarten is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen stad Mechelen, POLO Architects, OKRA landschapsarchitecten en Ciril. Piter is dan ook bijzonder enthousiast over de toekomst van Maarten: “Het is geweldig dat we zoveel kwalitatieve woon- en groene ruimte hebben kunnen creëren in een project dat klaar is voor de toekomst. Niet alleen zijn de gebouwen zo ontworpen dat ze maximale aanpasbaarheid en flexibiliteit toelaten, ook de impact op de buurt van een dergelijk project is zeker niet te onderschatten. Zowel bewoners als omwonenden krijgen een enorme meerwaarde.”

DUURZAAM BEN-WONEN

Maarten neemt voorsprong op de toekomst: alle woningen en appartementen worden volgens BEN-normen gebouwd. Woningen die aan deze normering voldoen, verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water, wat zorgt voor een lagere energiefactuur. De energie die nog nodig is, komt voornamelijk uit groene energiebronnen, zoals warmtepompen en zonnepanelen.

ARCHITECTUUR
Impressie van de deeltuin met zicht op de appartementen van fase 2 (uitverkocht)

duurzaamheid

EEN THUIS VOOR VANDAAG EN MORGEN

De Stad Mechelen streeft naar klimaatneutrale wijken, gezonde lucht en meer groen in de stad. Maarten bouwt mee aan dit verhaal. Het wordt een duurzame en kwalitatieve buurt voor de Mechelaars van vandaag en morgen.

WARMTEPOMPEN & ZONNEPANELEN

De duurzame visie blijkt uit heel wat materiële beslissingen: het gebruik van zonnepanelen, warmtepompen, kwalitatieve materialen en hoge isolatiewaardes. Ook wordt ingezet op de maximale recuperatie van hemelwater via daken en de inplanting van wadi’s: groene buffers waar water in wordt opgevangen. Deze wadi’s dragen bij aan de groene en menselijke wijk, waar bewoners genieten van speelse buitenruimte en frisse lucht.

BIJNA ENERGIE NEUTRAAL

Maarten neemt voorsprong op de toekomst: alle woningen en appartementen worden volgens BEN-normen gebouwd. Woningen die aan deze normering voldoen, verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water, wat zorgt voor een lagere energiefactuur. De energie die nog nodig is, komt voornamelijk uit groene energiebronnen.

DUURZAME MOBILITEIT

Duurzaamheid begint al bij het plannen van de wijk: binnenstedelijke ontwikkelingen zorgen immers voor minder verre verplaatsingen, minder auto’s en meer voetgangers en fietsers. Maarten ligt overal vlakbij, zonder drempels om te wandelen, fietsen of de trein te nemen. Voor verplaatsingen met de auto zorgt een rotatieparking er via intelligent parkeerbeheer voor dat de noodzakelijke parkeerruimte maximaal gebruikt kan worden en er geen nodeloze parkeerplaatsen gebouwd worden.

GEBOUWD MET OOG OP DE TOEKOMST

Maarten wordt gebouwd met de blik vooruit en met een open toekomstvisie. Hier kunnen mensen nog lang en gelukkig wonen. Zo kan een hobbykamer op korte termijn gemakkelijk omgevormd worden tot een extra kinderkamer, maar is er ook bouwtechnisch gelet op een hoge afwerking voor een lange duurzaamheid. De wijk vormt een flexibele structuur die voldoet aan de vraag van vandaag maar ook ruimte laat voor nieuwe invullingen in de toekomst. Ciril, POLO Architects en de stad Mechelen ontwikkelen samen een ambitieuze, dynamische buurt die mogelijkheden biedt op de korte en lange termijn.

ADAPTIEVE RUIMTE

Duurzaamheid zit ook in aanpassingsvermogen. Door het vele groen is Maarten bijvoorbeeld sterk klimaatadaptief: het draagt bij aan het bioklimaat van de stad en is hittestressbestendig. Het park en de wadi’s zorgen mee voor verkoeling op warme dagen en maken Maarten ook zeer goed in staat pieken in neerslag te doorstaan. Door de inrichting past de ontwikkeling zich ook aan aan het levensritme van de stad: levendigheid overdag zonder impact op het verblijfscomfort en rust in de avond, met ruimte voor ontspannende activiteiten in het weekend.

Warmtepompen & zonnepanelen

Duurzame mobiliteit

Gebouwd met oog op de toekomst

Klimaatadaptieve groenbuffers

BEN-wonen

20
DUURZAAMHEID VOOR VANDAAG EN MORGEN

MET RESPECT VOOR WAT ER WAS Wist je dat er binnen Maarten ook gebouwen gerenoveerd worden? Het monumentale hoekpand en 4 historische woningen in de Willem Rosierstraat worden in ere hersteld. De woningen zullen opnieuw dienen voor bewoning, het hoekpand zal plaats bieden aan kantoorruimte.

DUURZAAMHEID
Jules in fase 2
Impressie van het buurtpark met zicht op de appartementen van
(uitverkocht)

AANBOD

Met de appartementen & woningen in de leefstraat van Maarten, uitgevend op de vaart en het buurtpark, bieden we voor iedereen de gewenste woonbeleving.

WONINGEN 14

We vinden 14 mooie rijwoningen terug rond de groene knik in de leefstraat. Alle woningen beschikken over drie bouwlagen en een privatieve tuin over de volledige breedte van de woning. De leefruimtes aan de tuinzijde zijn overal dubbelhoog met een royale raampartij om niet alleen ruimte te creëren, maar ook maximaal zicht en licht binnen te brengen. Alle woningen zijn zowel langs de voordeur als via de achterdeur (dankzij een wandelpad aan de aan de tuinzijde) te bereiken.

Jules - 3 slpk.

De vijf woningen type Jules zitten bevinden zich aan de knik van de leefstraat. Hun privatieve tuinen sluiten aan op de grote collectieve tuin van Maarten. De woningen zijn noordwest-georiënteerd en beschikken over 3 slaapkamers. Deze woningen bieden volop zicht op groen, vanuit het hart van de leefstraat.

Mimy - 4 slpk.

De zes geschakelde woningen type Mimy bevinden zich aan het begin van de leefstraat aan de Vaartdijk. Ze beschikken over privatieve tuinen op zuiden met fietsenberging achteraan en tellen 4 slaapkamers. Hier woon je ruim en met privacy in je eigen stadswoning.

Odile - 3/4 slpk.

De drie woningen type Odile bevinden zich aan de knik van de leefstraat. Ze beschikken over privatieve tuinen op het noordwesten en tellen 3 of 4 slaapkamers. Heerlijk wonen met privacy in je eigen stadswoning tussen park & vaart!

24
Mimy 6 woningen Tres 6 appt.
3 woningen Anna 6 appt.
Odile

APPARTEMENTEN 12

Ontdek 12 nieuwe appartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. Elk appartement biedt eigen troeven en een unieke leefervaring binnen Maarten. Bijzonder is ook dat alle appartementen hoekappartementen zijn: veel licht en mooie uitzichten dus!

Anna - 2 slpk.

De appartementen in Anna kijken uit door de groene leefstraat richting de vaart. Hier bieden zes hoekappartementen met 2 slaapkamers mooie zichten en woon je gezellig in een verkeersvrije, groene leefstraat.

Tres - 3/4 slpk.

De appartementen in Tres kijken uit over het water en de Vaartdijk. Het gebouw vormt een open en groen begin van de leefstraat. Hier vinden we zes lichtrijke hoekappartementen terug met 2 of 3 slaapkamers en met grote terrassen uitkijkend over het water en het groen.

BINNENAFWERKING

Iedere unit wordt afgewerkt met vloeren, binnendeuren, keuken en sanitair. Een omschrijving hiervan vindt je terug in het lastenboek. Als koper heb je nog heel wat keuze en kies je, zelf je eigen afwerkings- en materialenpallet*. Je kan gedurende het hele bouwtraject rekenen op de persoonlijke begeleiding van het Customer Experience team van Ciril.

* Afhankelijk van de vordering op de werf, vraag meer informatie aan de makelaar of klantenbegeleider.

Jules 5 woningen

GEZELLIG WONEN AAN DE LEEFSTRAAT VAN MAARTEN

Ontdek meteen je ideale woonst bij de 12 appartementen of 14 woningen uit de laatste fase van Maarten.

26
Tres Willem Rosierstraat Willem Herreysstraat Leopoldstraat Vaartdijk Odile Mimy
PLANNEN N
Jules Anna
Appartementen Woningen
28

SELECTIE DETAILPLANNEN

Woningen

JULES 0.01

MAARTEN -Mechelen

Datum:

Plan :

WONING

M3 (Jules) 0.01 -niv.+0

Oppervlakte :

woning niv. +063 m²

woning niv. +155 m²

woning niv. +252 m²

terras 1 27 m²

terras 2 3 m²

Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking.

30 488 INKOMHAL LEEFRUIMTE BERGING 1 388 TERRAS 1 FIETSENSTALLING WC 1 201 198 927 473 502 330 234 145 90 TELLERS opstap
M3 (Jules) 0.01 -niv.+0 20230908
grondplan N
voorgevel achtergevel plan niv.+0 # slaapkamers 3 Opp. niv. +0 63m2 Opp. niv. +1 55m2 Opp. niv. +2 52m2
VIDE SLAAPKAMER 1 BADKAMER 1 TERRAS 2 NACHTHAL 1 TECHNISCHE BERGING BUREAU WC 2 277 201 217 488 247 204 183 483 120 257 307 90 DAK DAK SLAAPKAMER 2 BADKAMER 2 NACHTHAL 2 SLAAPKAMER 3 GANG 278 200 278 200 394 483 287 201 389 MAARTEN -Mechelen Plan : Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. M3 (Jules) 0.01 -niv.+1 & 2 20230908 plan niv.+2 plan niv.+1 N grondplan achtergevel woning niv. +252 m² terras 1 27 m² terras 2 3 m²
Terras 1
27m2
315 683 998 1034 1034 1033 1033 315 683 998 MAARTEN -Mechelen Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. M3 (Jules) 0.01 -gevels grondplan voorgevel achtergevel achtergevel WONING voorgevel linker zijgevel 315 683 998 1034 1034 1033 1033 315 683 998 Datum: MAARTEN -Mechelen Plan Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. M3 (Jules) 0.01 -gevels 20230908 M3 (Jules) 0.01 -gevels grondplan voorgevel achtergevel achtergevel WONING voorgevel linker zijgevel
Terras 2
3m2

MAARTEN -Mechelen

WONING

M4

(Mimy) 0.01 -niv.+0

Oppervlakte :

woning niv. +068 m²

woning niv. +154 m²

woning niv. +254 m²

fietsenstallling15 m² terras 1 9 m² tuin 33 m²

Datum:

Plan :

Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn).

De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking.

32 TELLERS LEEFRUIMTE INKOMHAL WC 1 TERRAS BERGING 1 501 795 301 200 464 291 201 178 91 153 TERRAS TUIN FIETSENSTALLING 229 550 200 523 464
M4 (Mimy) 0.01 -niv.+0 20230908
N voorgevel achtergevel
plan niv.+0
grondplan
# slaapkamers 4 Opp. niv. +0 68m2 Opp. niv. +1 54m2 Opp. niv. +2 54m2
0.01
MIMY

MAARTEN -Mechelen

20230908

Plan :

Datum:

MAARTEN -Mechelen

Plan :

M4 (Mimy) 0.01 -niv.+1 & 2 20230908

Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn).

Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn).

De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken.

De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking.

De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking.

Terras 9m2 Tuin 33m2 Fietsenstalling 15m2 663 303 966 966 303 663 966 M4 (Mimy) 0.01 -gevels achtergevel voorgevel voorgevel achtergevel zijgevel grondplan N WONING 663 966 303 663 966 Datum: MAARTEN -Mechelen Plan Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. M4 (Mimy) 0.01 -gevels 20230908 M4 (Mimy) 0.01 -gevels achtergevel voorgevel achtergevel zijgevel grondplan N VIDE NACHTHAL 1 WC 2 BADKAMER 1 BUREAU/HOBBY TECHNISCHE BERGING SLAAPKAMER 1 501 201 291 90 241 511 205 142 218 291 DAK 341
plan niv.+1
N voorgevel achtergevel grondplan VIDE NACHTHAL 1 WC 2 BADKAMER 1 BUREAU/HOBBY TECHNISCHE BERGING SLAAPKAMER 1 501 201 291 90 241 511 205 142 218 291 DAK SLAAPKAMER 2 SLAAPKAMER 4 NACHTHAL 2 BADKAMER 2 SLAAPKAMER 3 231 261 341 451 160 277 291 291 201
plan niv.+2 M4 (Mimy) 0.01 -niv.+1 & 2 plan niv.+1
N voorgevel achtergevel
plan niv.+2

ODILE 0.01

plan niv.+0

MAARTEN -Mechelen

Datum:

Plan :

WONING

V1 (Odile) 0.01 -niv.+0

Oppervlakte :

N

woning niv. +067 m²

woning niv. +167 m²

woning niv. +267 m²

fietsenstallling11 m²

terras 1 8 m²

terras 2 8 m²

tuin 1 21 m²

tuin 2 9 m²

Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking.

34 799 340 171 9 1 161 161 299 358 100 469 222 406 354 309 LEEFRUIMTE INKOMHAL WC 1 TERRAS VOORTUIN TUIN FIETSENBERGING 238 250 TELLERS TELLERS
V1 (Odile) 0.01 -niv.+0 20230908
voorgevel achtergevel zijgevel grondplan # slaapkamers 4 Opp. niv. +0 67m2 Opp. niv. +1 67m2 Opp. niv. +2 67m2

plan niv.+1

voorgevel

-Mechelen Plan :

Datum: MAARTEN -Mechelen

V1

voorgevel achtergevel zijgevel grondplan

20230908 N

Plan :

V1 (Odile) 0.01 -niv.+1 & 2

Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn).

Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn).

De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken.

De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen

De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking.

De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de

BUREAU / HOBBY TECHNISCHE BERGING BADKAMER 1 NACHTHAL 1 SLAAPKAMER 1 273 60 156 91 191 358 469 469 101 100 249 188 249 BADKAMER 2 387 249
BUREAU / HOBBY TECHNISCHE BERGING BADKAMER 1 NACHTHAL 1 SLAAPKAMER 1 273 60 156 91 191 358 469 469 101 100 249 188 249
3
4
2 NACHTHAL 2 BADKAMER 2 WC 2 387 498 181 91 358 469 210 249 188 249 110100
SLAAPKAMER
SLAAPKAMER
SLAAPKAMER
(Odile)
& 2
0.01 -niv.+1
plan niv.+1 plan niv.+2
achtergevel zijgevel Terras 1 8m2 Terras
Tuin 1 21m2 Tuin 2 9m2 726 307 1031 1037 1033 Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de
(Odile) 0.01 -gevels achtergevel voorgevel rechter zijgevel voorgevel achtergevel zijgevel grondplan N WONING 726 307 1031 1037 1033 Datum: MAARTEN -Mechelen Plan Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. V1 (Odile) 0.01 -gevels 20230908 V1 (Odile) 0.01 -gevels achtergevel voorgevel rechter zijgevel voorgevel achtergevel zijgevel grondplan N WONING
2 8m2
V1
36

SELECTIE DETAILPLANNEN

APPARTEMENTEN

ANNA 0.01

MAARTEN

APPARTEMENT M4 (Anna) 0.01

38 LEEFRUIMTE SLAAPKAMER 1 SLAAPKAMER 2 INKOMHAL BADKAMER TECHNISCHE BERGING WC TUIN 795 142 252 100 538 220 377 141 100 188 201 200 534 478 142 368 252 Datum:
-Mechelen Plan :
de uiteindelijke
De meubels en keukeninrichting louter
onder
van
en detailplan
De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. APPARTEMENT M4 (Anna) 0.01 20230908
Oppervlakte : GELIJKVLOERS Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van
uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn).
ter informatie,
voorbehoud
de uitvoeringsplannen
keuken.
achtergevel N
1 11
39
plan niv.+0 grondplan zijgevel # slaapkamers 2 Opp. appartement 96m2 Terras 11m2 Tuin 39m2
appartement96 m² terras
m² tuin
GELIJKVLOERS

ANNA 0.02

APPARTEMENT M4 (Anna) 0.02

LEEFRUIMTE BADKAMER SLAAPKAMER 2 SLAAPKAMER 1 TECHNISCHE BERGING WC INKOMHAL TERRAS 655 327 182 198 100 270 387 741 256 406 261 130 330 261 161 330 227 504 Datum:
-Mechelen Plan :
MAARTEN
kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. APPARTEMENT M4 (Anna) 0.02 20230908
Oppervlakte : GELIJKVLOERS Er
N plan niv.+0 grondplan zijgevel voorgevel zijgevel # slaapkamers 2 Opp. appartement 101m2 Terras 10m2
appartement101 m² terras 1 10 m²
GELIJKVLOERS

plan niv.+0

Oppervlakte :

Oppervlakte

MAARTEN -Mechelen Plan :

Datum:

zijgevel voorgevel grondplan #

MAARTEN -Mechelen Plan :

Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking.

9m2

INKOMHAL SLAAPKAMER 1 SLAAPKAMER 2 NACHTHAL BADKAMER TECHNISCHE BERGING LEEFRUIMTE WC TERRAS 182 603 464 122 90 110 300 42 250 313 204 313 362 392 407 330 312 60 363 60 276 140 181 146 301 651 85
APPARTEMENT V2 (Tres) 0.01 20230908
V2 (Tres) 0.01 appartement114 m² terras 1 9 m²
APPARTEMENT
slaapkamers
Opp. appartement
Terras
TRES
GELIJKVLOERS INKOMHAL SLAAPKAMER 1 SLAAPKAMER 2 NACHTHAL BADKAMER TECHNISCHE BERGING LEEFRUIMTE WC TERRAS 182 603 464 122 90 110 300 42 250 313 204 313 362 392 407 330 312 60 363 60 276 140 181 146 301 651 85
N
2
114m2
0.01
Datum:
: GELIJKVLOERS Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. APPARTEMENT V2 (Tres) 0.01 20230908 APPARTEMENT V2 (Tres) 0.01 appartement114 m² terras 1 9 m² plan niv.+0 N zijgevel voorgevel grondplan

1.02

Oppervlakte :

appartement104 m² terras 1 14 m²

appartement104 m² terras 1 14 m²

plan niv.+1 N

plan niv.+1 N

zijgevel voorgevel achtergevel grondplan

MAARTEN -Mechelen

MAARTEN -Mechelen

Datum:

Datum:

# slaapkamers 2

Plan :

Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn).

Opp. appartement 104m2 Terras 14m2

De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking.

LEEFRUIMTE INKOMHAL SLAAPKAMER 2 SLAAPKAMER 1 BADKAMER TECHNISCHE BERGING WC TERRAS 162 90 342 290 181 182 186 231 121 100 156 239 60 409 559 5 0 7 110 257 300 191 5 0 1 215
APPARTEMENT V2 (Tres) 1.02 20230908
APPARTEMENT V2 (Tres) 1.02
E VERDIEPING LEEFRUIMTE INKOMHAL SLAAPKAMER 2 SLAAPKAMER 1 BADKAMER TECHNISCHE BERGING WC TERRAS 162 90 342 290 181 182 186 231 121 100 156 239 60 409 559 5 0 7 110 257 300 191 5 0 1 215
TRES
1
Plan : Oppervlakte : 1° VERDIEPING Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. APPARTEMENT V2 (Tres) 1.02 20230908 APPARTEMENT V2 (Tres) 1.02 zijgevel voorgevel achtergevel grondplan
42 SLAAPKAMER 3 SLAAPKAMER 2 TERRAS 1 313 198 423 809 Datum: MAARTEN -Mechelen Plan : Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. APPARTEMENT V2 (Tres) 3.01 20230908 APPARTEMENT plan niv.+3 zijgevel voorgevel achtergevel grondplan zijgevel BADKAMER TECHNISCHE BERGING NACHTHAL SLAAPKAMER 1 SLAAPKAMER 2 TERRAS 2 223 198 198 374 195 255 155 ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking. 3° VERDIEPING Oppervlakte : APPARTEMENT V2 (Tres) 3.01 appartement134 m² # slaapkamers 3 Opp. appartement 134m2 Terras 1 44m2 Terras 2 9m2 TRES 3.01 PENTHOUSE opstap opstap INKOMHAL WC LEEFRUIMTE TERRAS 1 408 60140 313 120 5 0 8 423 809 500 359 252 90 380 102 137 Datum: MAARTEN -Mechelen Plan : Er kunnen geen rechten ontleed uiteindelijke uitvoeringsplannen, De meubels en keukeninrichting De terrasafwerking ligt lager APPARTEMENT V2 (Tres) 3.01 20230908 plan niv.+3 zijgevel voorgevel achtergevel grondplan zijgevel

3° VERDIEPING

APPARTEMENT V2 (Tres) 3.01 appartement134 m² terras 1 44 m² terras 2 9 m²

Oppervlakte :

3.01

3° VERDIEPING

ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen

APPARTEMENT V2 (Tres) 3.01 appartement134 m² 44 m² 9 m²

BADKAMER SLAAPKAMER 3 60140 313 317 290 8 241 Er kunnen geen rechten ontleed worden aan de tekening. Alle maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, alsook (bruto-oppervlaktes die indicatief zijn). De meubels en keukeninrichting louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplan keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking.
(Tres)
APPARTEMENT V2
N zijgevel achtergevel zijgevel BADKAMER TECHNISCHE BERGING BADKAMER NACHTHAL SLAAPKAMER 1 SLAAPKAMER 3 SLAAPKAMER 2 TERRAS 2 223 223 100 198 198 197 100 207 407 317 290 374 390 281 154 241 195 255 155 124 283
vloerafwerking.
N

Wie is ciril?

Wij ontwikkelen beter wonen, ontspannen en werken en investeren in de steden van morgen

Ciril is een project- en stadsontwikkelaar met meer dan 25 jaar ervaring. Onze naam verwijst naar onze bezieler Cyriel Demot en naar onze passie, city real estate. Ciril is eenvoudig en duidelijk: we werken elke dag om complexe ontwikkelingen eenvoudiger en toegankelijker te maken voor iedereen.

Onze klemtoon ligt op stadsvastgoed: Ciril ontwikkelt gemengde, kernversterkende vastgoedprojecten met respect voor wat er was en klaar voor wat er komt. Dat doen we samen met andere bedrijven, met steden en gemeenten, met investeerders en met de mensen die er wonen en werken.

Als onderdeel van Democo Group zoeken we naar ontwikkelingsopportuniteiten om beter te kunnen wonen, werken en ontspannen. Op die manier bouwen we aan meerwaarde om de steden van vandaag klaar te stomen voor de mensen van morgen.

44

Je woondossier in je broekzak met de MijnCiril-app!

Wanneer je een woning bij Ciril koopt, willen we dat helemaal afstemmen op jouw wensen – van bouwtraject tot koopervaring. Met MijnCiril zorgen we daarvoor.

• Je eigen woondossier met alles wat belangrijk is op één plek

• Updates rond je woning en het project

• Snel contact met alle betrokken partijen

• Duidelijke timings, deadlines en herinneringen

• Een helder overzicht van de stand van zaken

Een digitaal platform waarmee je dus helemaal op de hoogte blijft en transparant de informatie opvraagt die jij wil. Zo zit je zelf veel meer aan het stuur van je eigen woontraject, zonder de zorgen.

Al je wooninformatie in één app, samen met Ciril.

CIRIL

1. De inhoud van deze brochure is uitsluitend informatief en vormt geen onderdeel van een offerte of contract. Ciril NV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade als gevolg van directe of indirecte acties op basis van de inhoud van deze brochure.

2. Alle interne en externe afbeeldingen van de projectontwikkeling zijn computergegenereerde afbeeldingen. Alle gebruikte afbeeldingen zijn louter illustratief. Meubilair weergegeven in afbeeldingen en plannen is niet inbegrepen in de verkoop.

3. Alle plattegronden zijn bij benadering, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Maten op de tekening aangegeven kunnen afwijken van de uiteindelijke uitvoeringsplannen, inclusief bruto- oppervlaktes die indicatief zijn. De meubels en keukeninrichting zijn louter ter informatie, onder voorbehoud van de uitvoeringsplannen en detailplannen keuken. De terrasafwerking ligt lager dan de binnenvloerafwerking. De hoogte kan afwijken in functie van de gekozen vloerafwerking.

4. De projectnaam Maarten is bedoeld voor marketingdoeleinden.

46

VOLOP GROEN

Een nieuw park vormt het hart van Maarten, open voor iedereen.

LEKKER STEDELIJK

Een echt stukje stad-in-de-stad, een nieuwe straat en een nieuwe plek om te wonen.

PRETTIG GEMENGD

Een buurt voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve senioren.

KNAP ARCHITECTURAAL

Een ontwerp op maat van mensen en van Mechelen, met knappe gebouwen in warme materialen.

LUCHT EN RUIMTE

Ruime woningen en appartementen met veel plaats voor jezelf.

HEEL BEREIKBAAR

Een ondergrondse parking, veel plaats voor je fiets, vlakbij het station en de stadskern.

LEUK WONEN

Een gloedniewe buurt op een onontgonnen plek vol mogelijkheden. Een nieuwe start!

BEN-WONEN

In Maarten woon je Bijna Energie Neutraal: minder energiekosten én beter voor het milieu.

48 HASSELT | ANTWERPEN BRUSSEL GENT Hoofdkantoor Hasselt Herkenrodesingel 4b B-3500 Hasselt +32 11 859 713 www.ciril.be info@ciril.be
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.