Butlleti novembre 2015

Page 1

El butlleti del centre El buttlleti de Maig EL BUTLLETI DEL CENTRE

NOVEMBRE 2015


Diu la dita: “De Tots Sants fins a l'Advent, ni massa pluja ni massa vent...”, i pel que ens diuen els homes del temps, sembla que enguany tindrem pluja i tindrem vent...

LA CASTANYADA DEL CESBoi I TROBADA D'ESCALADORS Us volem fer memòria que la castanyada del CESBoi, aquest any tindrà lloc els dies 7 i 8 de novembre i que aquest any tornem a cal Candi. Animeu-vos a participar-hi que encara queden algunes places!!! Com que aquest any, la castanyada coincideix amb la Trobada Social d'Escaladors, les persones que vulguin escalar, retrobar-se amb antics companys de cordada o bé fer el seu bateig d'escalada, tindran l'oportunitat de participar d'ambdues activitats en un sol desplaçament... Tant per a una activitat com per a l'altra la reunió prèvia serà divendres 6 de novembre a la seu social del CESBoi.

TROBADA AMB EL SOCIS DINAMITZADORS D'ACTIVITATS DEL CESBOI, DIMARTS 17 DE NOVEMBRE Com cada any, en arribar aquestes dates, ja comencem a pensar en el nou any que s'acosta, i amb les activitats que durant aquests dotze mesos podríem fer... A fi de posar fil a l'agulla, us demanem, a tots els socis interessats a organitzar alguna cosa, que aneu pensant en les activitats que a cadascú li agradaria dur a terme, i d'aquí a uns dies, concretament el dimarts, 17 de novembre, a les 19:00h, ens trobarem a la sala del CESBoi, a fi que tots hi diguem la nostra i, a partir d'aquí, puguem anar confeccionant el calendari d'activitats per al 2016. Recordeu que gairebé tot hi té cabuda: Alta muntanya, escalada, mitja muntanya, senderisme cultural, sortides familiars, esquí de muntanya, esquí de pista, esquí nòrdic, excursions amb raquetes, bicicleta tot terreny, caminades de diferents nivells de dificultat, audiovisuals, conferències, xerrades, cursets, turisme, costellades i si hi ha alguna cosa que ens hem deixat..., vosaltres mateixos... Us hi esperem a tots!!!!

EXPOSICIÓ I CALENDARI SOLIDARI Tal i com deveu recordar, a les primeries d'aquest any, l'associació fotogràfica de la nostra vila AFOBOI va tenir la iniciativa de contactar amb dotze entitats de la nostra vila a fi de dur a terme una sèrie de reportatges fotogràfics de diverses activitats d'aquestes entitats santboianes, i una de les entitats participants en aquest projecte és el CESBoi. El resultat d'aquests reportatges, duts a terme per membres de l'AFOBOI, és una exposició i, posteriorment, un calendari solidari amb una selecció de les fotografies exposades. Els beneficis obtinguts amb la venda d'aquests calendaris aniran a una altra entitat santboiana, la fundació Kassumay. La presentació dels resultats d'aquesta iniciativa de l'AFOBOI tindrà lloc el proper 4 de novembre al Centre d'Art Can Castells.


SAMARRETES Recordem a tots els socis, sòcies, amics, coneguts, saludats... del Centre Excursionista Sant Boi que ho desitgin que poden fer la comanda de la samarreta tècnica de la nostra entitat. També recordem a tots els socis que encara no l'hagin vingut a buscar que tenen a la seva disposició la samarreta del CESBoi, aquesta completament gratuïta per als socis de totes les edats.

TRAILWALKER 2016, 6X100=H2O Des d'aquest butlletí volem fer una crida al socis, sòcies, amics, simpatitzants... del CESBoi a fi d'animar tothot a fer l'equip 6X100=H2O d'enguany i, com en anys anteriors, participar d'aquesta activitat solidària. Aquesta serà la 5a edició de la TrailWalker, amb la participació de l'equip 6X100=H2O, que no ens quedem sense...

ACTIVITATS PER AL MES DE NOVEMBRE Dissabte, 7. Trobada Social d'Escaladors a Rasos de Peguera (Berguedà). Vocal: Jordi Navarro. Dissabte, 7 i diumenge, 8. Castanyada del CESBoi a cal Candi, a Vilada (Berguedà). Dissabte 14, ROCÒDROM a la plaça Teresa Valls i Divi, activitat conjunta amb el Col.lectiu Jove ACTIVA'T del grup ESFERA JOVE. Per infants a partir de 10 anys. Diumenge, 15. Excursió familiar a la Vall d'Olzinelles (Vallès Oriental). Activitat per a persones de totes les edats i oberta a tothom, especialment a les famílies amb nens, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.Vocals: Baldiri Amorós, Montse Oller i Marina Amorós. Dimarts, 17, a les 19:00 h, a la seu social del CESBoi, reunió dels socis dinamitzadors i col·laboradors. Divendres, 20 a les 20:00 h, a can Massallera, xerrada d'introducció al món de l'espeleologia. “Una breu introducció a l'interior de la terra” a càrrec de Montse Roca i Quima Bote. Activitat gratuïta i oberta a tota la població de Sant Boi i voltants, més gran de 14 anys.


ACTIVITATS PER AL MES DE DESEMBRE Divendres, 11. Assemblea General Ordinària de socis del Centre Excursionista Sant Boi. Dijous, 31. IV Pujada dels Nassos a Sant Ramon. Recordeu que per participar de qualsevol de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats anuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al blog del centre o bé a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) al facebook i al blog del Centre Excursionista Sant Boi.

Recordeu que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l'hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. Per tant, els socis que durant el passat mes d'agost vagin disposar de material del CESBoi, l'hauran de retornar, obligatòriament, el proper dimarts, 2 de setembre. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d'autodisciplina va en beneficio de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

OCTUBRE 2015


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.