Butlleti febrer 2016

Page 1

El butlleti del centre El buttlleti de Maig BUTLLETI DE El ELbutlletĂ­ delJUNY centre Setembre 2015

Febrer 2016 2015


BUTLLETÍ del CESBoi

FEBRER 2016

Diu la dita: “Si la Candelera plora el fred és fora, si la Candelera riu el fred és viu...” Aquest any tenim una Candelera d'allò més riallera..., així, doncs, esperem un febrer amb fred, neu, pluja... A veure si la dita es compleix...

PRESENTACIÓ DEL CALENDARI D'ACTIVITATS PER AL 2016 El passat 8 de gener va tenir lloc, a la sala de Conferències de can Massallera, l'acte de presentació del calendari d'activitats per al 2016. En el decurs d'aquest acte també es va presentar l'equip 6X100=H2O 2016 que enguany participarà de la Trailwlker. Des d'aquest butlletí volem agrair la seva assistència a totes les persones que van ser presents a l'acte.

V CURSA DE LA ROCA NEGRA Memorial Ricard Verge Com tots ja deveu saber, enguany, després del parèntesi del 2015, reprenem la Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge, que tindrà lloc el diumenge 24 d'abril, i, com en els anys anteriors, volem fer una crida a tots els socis i simpatitzants perquè s'animin a fer de voluntaris durant aquest esdeveniment. I per als qui no tinguin ganes de fer de voluntaris, us animem a participar de la caminada o de la cursa... (els socis del centre tenim preus especials.....)

ACTIVITATS PER AL MES DE FEBRER Divendres, 12 de febrer. A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, xerrada de formació: “Prevenció de Riscos a la Muntanya”, a càrrec de Neus Verge. Aquesta xerrada és oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi. Divendres 19 de febrer a dos quarts de nou del vespre a la sala de conferències de Can Massallera, presentació de la Cursa i Caminada de la ROCA NEGRA memorial Ricard Verge


Dissabte, 20 i diumenge, 21 de febrer. Sortida d'alta muntanya. Excursió nocturna a la Gallina Pelada per gaudir de la lluna plena mentre es fa l'ascensió. Aquesta muntanya s'inclou dins del repte dels 100 cims. Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocal: Xavi Canet. Divendres, 26 de febrer. A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, xerrada, “Interseccions” a càrrrec de Lluís Riquelme. Aquesta xerrada és oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi. Dissabte, 27 de febrer. Esquí de muntanya. Indret per determinar, en funció de l'estat de la neu. Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència D, com a mínim. Vocal: David Zurita. ACTIVITATS PER AL MES DE MARÇ Diumenge, 6 de març. Excursió matinal, per a tota la família, a Collserola. Activitat per a persones de totes les edats i oberta a tothom, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals: José Carlos Escobar i Margarita Deora. Diumenge, 13 de març. Caminada de resistència, La Classica Sant Boi-Sitges. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats. Vocals: Rodolfo Fernández, Joan Anton Ramón i Lluís Vidal. Dissabte, 19 de març. Excursió de mitja muntanya al Puig Cendrós i Sant Salvador de les Espases, per tal de conèixer una mica més la nostra comarca. Aquests dos cims s'inclouen en el repte dels 100 cims. Activitat adreçada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Recordeu que per participar de qualsevol de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats anuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu ferho per mitjà del formulari que trobareu al blog del centre o bé a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) al facebook i al blog del Centre Excursionista Sant Boi.Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.