Butlleti juny 2016

Page 1

El butlletí del Centre EL BUTLLETI DEL CENTRE

MARÇ 2016 El butlleti Abril EL BUTLLETI Abril del DE centre JUNY 2016 2016

El buttlleti de Maig

2015


BUTLLETÍ del CESBoi

JUNY 2016

“Bany per Sant Joan, salut per a tot l'any...”, això és el que diu la dita, i com que no hi tenim res a perdre i força a guanyar, no ens costa gaire fer-li cas...

EL SOPAR DEL CESBoi Tal i com ja us vam anunciar en el butlletí del passat mes de maig, el proper divendres 10 de juny tindrà lloc el Sopar Social del Centre Excursionista Sant Boi. L'àpat tindrà lloc al restaurant Diversus, carretera Santa Creu de Calafell, 73, de Sant Boi, a les 21:30 h. No cal dir que us hi esperem a tots, socis, no socis, amics, coneguts.. Com ja deveu saber, el preu del menú és de 20€ per als socis i 30€ per a les persones que no són sòcies. Aquest any amb novetats... Com sempre podeu fer les preinscripcions al blog del CESBoi o al facebook i el pagament caldrà fer-lo a la secretaria del centre.

ACTIVITATS per al mes de JUNY Divendres, 10 de juny, a les 21:30, el Sopar del CESBoi, al restaurant Diversus de la nostra Vila. Activitat oberta a tothom que desitgi assistir-hi. Diumenge, 12 de juny. Excursió de mitja muntanya a la Terra Alta, concretament a la serra de Pàndols i serra de Cavalls (la Ruta de la Pau). Aquesta excursió està previst de fer-la amb autocar. Activitat adreçada a socis federats, però també hi són convidats els amics que desitgin acompanyar-nos. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal: Josep Antoni Santín. Dissabte, 18 i diumenge, 19 de juny. Excursió d'alta muntanya al Cotiella (2.912 m), situat entre les valls dels rius Ésera i Cinca, al Prepirineu. Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocal: Sònia Estévez.

Juny 2016

ACTIVITATS per al mes de JULIOL Dissabte, 3 i diumenge, 4 de juliol. Sortida a Llavorsí (Pallars Sobirà) per practicar rafting. Vocal: Josep Valls. Diumenge, 10 de juliol. Excursió familiar a la Ribera Salada (Solsonès). Aquesta activitat va adreçada als socis federats, però també hi són convidats els amics que desitgin acompanyar-nos. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals: Prudencio Cerrato i Baldiri Amorós.


Dissabte, 16 i diumenge, 17 de juliol. Excursió d'alta muntanya al Turbó (2.492 m), a la comarca de la Ribagorça, al Pirineu aragonès. Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocal: Manel Fontes Dissabte, 23 i diumenge, 24 de juliol. Excursió d'alta muntanya “Anem a fer un tres mil”, a la zona de Panticosa (Alt Gàllego), Pirineu aragonès. Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocal: Sònia Estévez

AVISOS Recordem a tots els socis i amics que la secretaria del CESBoi romandrà tancada els dies: Divendres, 10 de juny, amb motuiu del Sopar Social del CESBoi. Divendres, 24 de juny, amb motiu de la festa de Sant Joan.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.