Butlleti maig 2015

Page 1

El butlletĂ­ de Maig

El buttlleti de Maig

2015


Les excursions dels socis El sopar del Centre

El Caro (100 cims)


Eternal

Estret de MuEscalada

´≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤≤

“Fins al dotze de maig l'hivern no diu: Me'n vaig...”, això és el que afirma la dita popular, però sembla que enguany ja va marxar a primers de mes...

EL SOPAR DEL CESBoi El passat divendres 17 d'abril, com cada any en aquestes dates, va tenir lloc el Sopar Social del CESBoi; enguany, a més, vam poder celebrar tots plegats el 35è aniverari de la nostra entitat. L'àpat va tenir lloc al restaurant Diversus de la nostra vila. Des d'aquest butlltí volem donar les gràcies a tots els assistents per la seva col·laboració. I esperem que en els propers anys puguem seguir celebrant tots plegats aquesta trobada social.


LES SAMARRETES DEL CESBoi El dia 17 d'abril van ser presentades en societat les samarretes del CESBoi, en el decurs del sopar del centre. Els socis assistents a l'esdeveniment ja van poder marxar de l'acte amb la samarreta posada... A tots els qui encara no la teniu, us recordem que podeu passar per la secretaria del centre a recorrir-la, recomanem d'anar-hi personalment a fi de poder emprovarvos-la... També us volem fer saber que estem treballant en un nou model de samarretes, aquestes tècniques, que es vendran a tots els socis i amics prèvia comanda. D'aquí a poques setmanes ja tindreu a la vostra disposició les samarretes de mostra a fi que us les pogueu emprovar i encarregar la talla que sigui més adequada a la vostra constitució.

L' EQUIP 6 x 100 = H2O Un any més, i per mitjà l'equip 6 x 100 = H2O, membres de la nostra entitat, novament, han participat de la Traikwalker, aquest any ja per quarta vegada consecutiva. Des del nostre butlletí volem donar l'enhorabona a les persones que han caminat per aquesta causa solidària, enhorabona que fem extensiva als equips dels anys anteriors, ja que entre tots han fet que el 6x100=H2O fos l'equip que més ha recaptat de la història de la Trailwalker a Catalunya.

TROBADA D'ESCALADORS El dia 31 de maig, i en aquesta ocasió molt especialment ja que, com tots sabeu, estem de celebració dels 35 anys de la nostra entitat, en arribar aquestes dates, el CESBoi organitza la Trobada Social d'Escaladors, a la qual, a part dels escaladors en actiu i en plena forma, hi són convidats, els companys veterans i els que comencen... Aquest esdeveniment serà una bona ocasió per fer un tast de l'escalada, si algú ho desitja, de la mà de companys experimentats... I per a qui no vulgui escalar, també hi ha la possibilitat de fer una passejada pels voltants de la zona on els escaladors despleguin les cordes. En acabat, i també com cada any, hi haurà la possibilitat de participar del dinar social que tindrà lloc en un restaurant del Bruc, que enguany, i amb motiu del 35è aniversari, serà subvencionat, en part, per a als socis del CESBoi. Els preus són de 15€ per als socis i de 21€ per a les persones que no siguin sòcies.


ACTIVITATS PREVISTES PER AL MES DE MAIG Diumenge, 10. Excursió de mitja muntanya al Berguedà. Graus de Vallcebre i Toll del Forat Negre. Activitat adreçada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals: Lluís Riquelme i Núria Sàez. Diumenge, 24. Senderisme. Excursió a Sant Salvador de les Espases (100 cims), conjuntament amb altres entitats de la vegueria de la nostra comarca. Activitat adreçada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals: Lluís Vidal i Rosa Burgués. Dimarts, 26, a les 20:00 h. Xerrada d'introducció a l'astronomia, a càrrec del professor Antonio Bernal, a la sala de conferències de can Massallera. Activitat gratuïta i oberta a tots els socis i amics més grans de 14 anys. Diumenge, 31. Trobada social d'escaladors a Montserrat. Les persones que vulguin participar de qualsevol de les diferents activitats que aquest dia es duran a terme hauran d'estar en possessió de la corresponent llicència federativa o bé tramitar la llicència temporal adient a l'activitat que tinguin intenció de realitzar. Vocals: Jordi Navarro i Lluís Molins.

ACTIVITATS PREVISTES PER AL MES DE JUNY Dissabte, 6 i diumenge, 7. Excursió amb BTT per la serra de les Gavarres. Activitat adreçada a socis en possessió de la llicència federativa C, com a mínim.Vocal: Jordi Martínez Divendres, 12, a les 20:00 h. Audiovisual “Viatge al Pol Nord” a càrrec de l'escriptor i fotògraf de viatges Jordi Canal-Soler, a la sala de conferències de can Massallera. Activitat gratuïta i oberta a tots els socis i amics més grans de 14 anys. Dissabte, 13. Excursió de mitja muntanya al Berguedà, concretament al Pedraforca (100 cims) per Gòsol. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats. Vocals: Joan Anton Ramon i Salvador Martínez. Dissabte, 20 i diumenge, 21.Excursió d'alta muntanya al Bachimala (3.177 m), al Pirineu Aragonès. Excursió exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocals: Manel Fontes i Sònia Estévez. Dissabte, 27. Senderisme cultural al Priorat. Ulldemolins, Sant Bartomeu de Fraguerau

i


Margalef . Activitat adreçada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.Vocals: Salvador Martínez i Antonieta Vendrell. Recordeu que per participar de qualsevol de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats anuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al blog del centre o bé a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) al facebook i al blog del Centre Excursionista Sant Boi.

AVISOS

Recordem a tots els socis que la secretaria del CESBoi romandrà tancada el dia 23 de juny amb motiu de la revetlla de Sant Joan


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.