Page 1

PUNT Espresso

“El millor cafè del món no existeix, s’ha de preparar”


El Punt Espresso El Punt Espresso és un símbol creat per Cafès Cornellà per representar l’excel·lència en la cafeteria a través de l’espresso i per fer un reconeixement als establiments que es comprometen dia a dia en el desenvolupament d’un model de negoci basat en el cafè. El Punt Espresso, reconeixible per a tots els clients, identifica les cafeteries excel·lents i permet als consumidors escollir els millors establiments on gaudir d’una bona tassa de cafè espresso.

Desenvolupament del negoci El Punt Espresso representa la col·laboració amb Cafès Cornellà en el desenvolupament del negoci de la cafeteria, tant a través de la generació de nous productes i serveis, com en la seva promoció i comunicació al consumidor. Aquesta col·laboració es basa en la realització d’accions que satisfan i fidelitzen els consumidors i que aporten un veritable avantatge al seu negoci de la cafeteria. Per això, és imprescindible una col·laboració estreta en el temps basada en el treball i la confiança.

Compromís de qualitat Cafès Cornellà es compromet a difondre els valors del Punt Espresso entre el públic, entre els amants del cafè i entre els professionals de la cafeteria. El Punt Espresso simbolitza la col·laboració entre la cafeteria i Cafès Cornellà per al desenvolupament del negoci a través de l’espresso i per a la màxima satisfacció del consumidor.


cafeteria certificada

2011

Cafès Cornellà atorga el Punt Espresso en reconeixement a l’excel·lència en la preparació de l’espresso, així com en l’elaboració de begudes en base al cafè. Un Punt Espresso per premiar una trajectòria de dedicació i compromís amb els consumidors de l’espresso.

Fornells de la Selva, 2010


PUNT Espresso

UN PUNT D’EMOCIONS que garanteix al consumidor viure una experiència única. UN PUNT que identifica

el cafè espresso de qualitat.

100% de satisfacció per als clients UN PUNT ÚNIC per oferir el millor producte a través del coneixement i la formació. UN PUNT per desenvolupar

el negoci i augmentar la rendibilitat.

+15% d’augment en facturació UN PUNT ESPECIAL per desplegar un món

de propostes de promoció i comunicació a desenvolupar conjuntament.

Treballant junts no tenim límits

Punt Espresso  
Punt Espresso  

"El millor cafè del món no existeix, s'ha de preparar".

Advertisement