Page 1

Skovhaven boliger i bevægelse

Du kan læse mere på www.skovhaven-fredericia.dk

Der tages forbehold for trykfejl og mindre ændringer. 3D visualiseringer og grafisk layout: Cadesign form as.


I skovkanten vil jeg bo…

_ 01

I Erritsø, i hjertet af trekantsområdet, tager et helt unikt boligbyggeri

_ 02

om naturskøn beliggenhed og boliger med karakter

form. Det er her muligt at købe en eksklusiv bolig i en ny, visionær boligbebyggelse kaldet Skovhaven.

I SKOVKANTEN VIL JEG BO…

FORMFULDENDTE SKOVLEJLIGHEDER om dynamisk arkitektur og indretning med atmosfære

_ 03

ALSIDIG RUMLIGHED om et boligområde med alsidig rumlighed og plads til udfoldelse


_ 01

I skovkanten vil jeg bo ...

Skovhaven er et byggeri med sin helt egen identitet. Bygningerne opføres ikke på rad og række som ordinære lejlighedskomplekser. Tværtimod sammensættes bygningerne i en smuk spiralformet bevægelse. Det giver et sammenhængende forløb, hvor de arkitektoniske visioner forlænger landskabets kurver og trækker naturen helt ind bag hjemmets vægge. Bygningerne ligger desuden forskudt af hinanden. Det giver – ud over en optimal udnyttelse af lys og udsigtsmuligheder – byggeriet en særlig rytme og dynamik. Drømmer du om det enkle liv i naturskønne omgivelser, er Skovhaven det helt rette sted. Her får du en kvalitetsbolig udført i en enkel, moderne byggestil og har samtidig direkte adgang til en rekreativ oase bestående af hele 1,9 hektar parkområde. Ideelt for dig, som elsker at bo i grønne omgivelser, men gerne vil slippe for forpligtelserne med havearbejde og vedligeholdelse af et hus. Læg dertil gåafstand til skov og strand, indkøb og sportsanlæg samt nem tilkørsel til motorvej. Det ambitiøse boligprojekt er søsat af Sparsø Gruppen, som i 2007 vandt arkitektkonkurrencen om Skovhave-grunden, og byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet westergaard arkitekter. Der opføres, over 3-4 etaper, i alt 90 lejligheder fordelt på fem boligtyper. Velkommen til Skovhaven…

Skovhaven bugter sig flot mellem Jomfruskoven mod nord og den eksisterende rækkehusbebyggelse mod øst.


Formfuldendte skovlejligheder… I Skovhaven går det eksklusive og moderne udtryk hånd i hånd med funktionalitet og rene linjer – i interiør såvel som eksteriør. Alle lejligheder er bygget over det samme enkle modulsystem, som levner gode muligheder for en fleksibel indretning.


Ligesom med eksteriøret er den indvendige arkitektur gennemført enkel og stilfuld med fokus på et konsekvent valg af kvalitetsmaterialer...

Lejlighederne er indrettet med store, åbne opholdsrum, hvor køkkenet orienterer sig centralt. Store vinduespartier i begge ender af bygningsmodulet sikrer gennemlyste rum og en luftig atmosfære. Også værelserne er ekstraordinært lyse, ikke mindst fordi der flere steder er glaspartier over dørene. Værelser uden altan er forsynet med franske altaner. Køkken og bad er holdt i en tidløs stil, og der er valgt elementer i høj kvalitet med lang holdbarhed. Varierede træsorter som mahogni, eg og ask er anvendt som gennemgående materialer, så boligen fremstår varm og imødekommende. Hvor parken udgør et rekreativt mødested for beboerne, er altanen dit private uderum. Samtlige lejligheder har altaner på begge sider, så du kan følge solens gang fra morgen til aften. Og bliver solen for skarp, er der mulighed for afskærmning med de flytbare skodder, som er monteret på glasfacaden.

_ 02

Formfuldendte skovlejligheder


I Skovhaven kommer lys, liv og lethed i første række. De transparente gavle og de forskudte bygningskroppe skaber optimal lysgennemstrømning af lejlighederne samtidig med, at du har en fantastisk udsigt over landskabet i både nordvestlig og sydøstlig retning – fra de øverste etager endda med vue til skoven, bæltet og de to broer.

_ 02

Formfuldendte skovlejligheder


Er den mindste af lejlighedstyperne, men har med sit gennemtænkte design alligevel en god rummelighed. Køkken, spise- og opholdsstue er bundet sammen i ét stort sammenhængende rum, og boligen har to store terrasser samt fransk altan. Type a findes også i en gavl-version. Antal værelser: 3 Netto boligareal: 69,2 kvm Samlet altanareal: 18,6 kvm

Plantegning type d

Plantegning type a

Alsidig rumlighed

95 kvm

95 kvm Har samme størrelse som type a og dermed de samme kvaliteter indbygget. Her er foruden det rummelige opholdsrum to dejlige værelser med fransk altan. Type d findes kun i to etagers byggeriet. Antal værelser: 3 Netto boligareal: 76 kvm Samlet altanareal: 17,4 kvm

Mål: 1:200

Mål: 1:200

Bolignr.: 3-6, 11-14, 17-20, 25-32,

Bolignr.: 77-84, 86-87, 89-90

37-40, 45-48, 53-56, 65-68, 73-76

I Skovhaven er der plads til alle livsformer.

Plantegning type b

lejlighedstyper, der rummer fra 95 til 120 veldisponerede kvadratmeter, er rammerne optimale for seniorer og enlige såvel som børnefamilier.

115 kvm Er bygget efter samme rationelle princip som type a. De ekstra kvadratmeter giver plads til et større spiseog opholdsrum, og med altaner på begge sider er boligen gennemlyst. Vælger du variationen b2, er opholdsrummet mindre, mens der til gengæld er tre gode soveværelser. Type b findes også i en gavl-version. Antal værelser: 3-4 Netto boligareal: 86,4 kvm Samlet altanareal: 20,8 kvm

Plantegning type e

Med fem forskellige 98 kvm Er en lejlighed i to plan. Stueetagen rummer, foruden et ekstra toilet, et gennemlyst opholdsrum, mens 1. sal er dedikeret til soveværelser. Type e findes kun i toetagers byggeriet.

Antal værelser: 3 Netto boligareal: 80,4 kvm Samlet altanareal: 17,4 kvm

Mål: 1:200

Mål: 1:200

Bolignr.: 7-10, 21-24, 33-36,

Bolignr.: 85, 88

41-44, 49-52, 57-64, 69-72

Omtrent halvdelen af lejlighederne har en gavl samt niche

Foruden den omgivende skov byder Skovhaven på et stort parkområde, der inviterer til leg og rekreative stunder. I selve parken kan store og små boltre sig, sidde i skyggen af frugtlundens æbletræer – eller måske fiske hale-tudser i den anlagte dam. Og med frit udsyn fra alle boligerne kan du trygt lade mindre børn lege i fællesområdet. Parkens stisystemer giver desuden nem adgang til Jomfruskoven med dens rige dyreliv.

Plantegning type c

Med en lejlighed i Skovhaven følger en række fantastiske udendørsfaciliteter.

120 kvm

– det betyder udsigt til flere sider. Desuden er 20 af boligerne

Er en to-plans lejlighed og den største af skovlej-

penthouse-lejligheder med højt til loftet og havudsigt som

lighederne. Her er gode betingelser for familien eller dig, der blot ønsker rigelig plads at boltre dig på. Køkkenalrum og et stort værelse er placeret i stueetagen, mens soveværelse, bad og opholdsstue findes på første sal – med direkte udgang til den sydøstvendte terasse.

bonus. Bebyggelsen i fire etager har desuden elevator. Alle lejligheder har depotrum i kælderen, samt mulighed for en overdækket parkeringsplads.

Antal værelser: 3 Netto boligareal: 78,4 kvm Samlet altanareal: 20 kvm Mål: 1:200 Bolignr.: 1-2, 15-16

Du kan læse mere om plantyperne på www.skovhaven-fredericia.dk.


_ 03

Alsidig rumlighed

Skovlejlighederne opfylder drømmen om den stilrene og funktionelle bolig i dejlige omgivelser, samtidig med at du kan benytte de mange fællesfaciliteter og dyrke det gode naboskab i præcis det omfang, der passer dig. Lige om hjørnet finder du tre skoler, syv daginstitutioner, masser af indkøbsmuligheder – og Erritsø-Hallen. Den rummer såvel svømmehal med solcenter og saunaer som faciliteter for træningslejre, kurser og udstillinger. Og lige uden for døren er et stort udendørsareal med fodbold-, rugby- og tennisbaner. I gåafstand fra Skovhaven og Erritsø finder du Fredericia, der også er kendt for sit enorme messe- og idrætscenter, der blandt andet byder på den traditionsrige bådmesse. Mens alle veje fører til Rom, fører de fleste spor til Fredericia. Byen er i rivende udvikling fra det industritunge til det kulturtunge og er et knudepunkt for DSB – derfor finder du forbindelser til alle dele af landet på Fredericia Banegård. Du kan også vælge at blive i byen, der er kendt for sine mange skulpturer og monumenter – blandt andet verdens ældste mindesmærke over den menige soldat, »Landsoldaten«. I den mere moderne afdeling finder du Det Bruunske Parkhus, der byder på livemusik, og Fredericia rummer også et teater og Det Danske Musicalakademi. Museer, skønne naturområder og en smukt anlagt golfbane er andre af Fredericias tilbud. Bevæger du dig længere ud i cirklerne, finder du blot 15-20 minutters kørsel væk nabobyerne Vejle og Kolding. Begge byer byder på gode shoppingmuligheder, masser af kulturtilbud – og smuk natur. Trænger du for alvor til luft under vingerne, er der kun godt en halv times kørsel til Billund Lufthavn. Og til favoritter som LEGO-land og Givskud Løvepark.

Rig natur og store oplevelser – hele vejen rundt


Møllebugt

28

Errit

ade

ej

sv

rd

Byg

å eg

lt

Ho

j

ve

de

an

l. L

j

Sauersve

G

Bruskvej

en

rksv ej

Rubinvej

Vand væ

By kro g

Holmannsvej

Errit

Landlystvej

sø B

Bje

rreg

ård

(Udsigt fra penthouse-lejlighederne) Rød

Krügersvej

yga

de

sve

Søly

stve

j

j

Østerg årdsv

ej

kjæ

arken

Sølystp

rsv

to

fte

n

ej

Agatvænget

kjæ

tv

rsv ej

Lu

nd

ej

ag

Jomfruskoven

en

er

Lu

nd

ve

ba

j

kk

Jadevænget

og fritidsmuligheder. Fra smuk natur til skøn kultur.

vej

dals

Lund

Ky s

nd

Hvid

Lu

Inden for en ganske lille radius af Skovhaven finder du alt, hvad du har brug for. Fra skoler og indkøbsmuligheder til transport-

Kampmannsvej

j

irve

Saf

Fredericiavej

En

gt of

te n

Kort til alt – kort og godt

en

Erritsø Strand

gerv

ej

Opalvænget

Kro

Erritsø Strand 750 m

en Kystvej

gsa

28

Hækkelunden

Snare mose

vej

Skovhaven Snaremosevej

Mosegårdsvej

jen

e Kystv

velin

Smed

egård

svej

sv Stengård

rve

j

ej

j øve

Langesøv

ej

ej

E20

Dalvangen

ges Lan

ve

rdsv egå

Na

Mos

Hou

sted

går

svej

n

ale

od

Ekk

Brahesborgvej

Stre

dsv ej

Kolding 22 km

Blåhøj

Krengerupvej

Teknikervej

Middelfart 8 km

Snoghø j Land

evej

Fredericia 4.4 km

Jomfruvej

Mosegårdsvej

Motorvejsafkørsel ca. 1 km

Højmosev

Damsbovej

ej

Sandbakken

t

e ng

æ

ov

sb

n

eje

28

am

D tv Kys

Karetmagervej

St

Egebæk


De lyse ydervægge og den enkle nordiske stil giver et flot modspil til de grønne omgivelser. Bygningerne er hævet over terræn på plinte – det giver byggeriet et let udtryk samtidig med, at det modvirker indbliksgener til boligerne i stueetagen.

Skovhaven fredericia  
Skovhaven fredericia  
Advertisement