Page 1

NAKUPOVALNA GALERIJA

www.kristalna-palaca.com


Praznični odpiralni čas Nakupovalne galerije: ponedeljek – sobota: od 9.00 do 20.00 nedelje (4., 11., 18., december): od 9.00 do 15.00 24. december: od 9.00 do 17.00 25. december: zaprto 26. december: od 9.00 do 15.00 31. december: od 9.00 do 17.00 1. in 2. januar 2012: zaprto Telefon: (recepcija KP 01 585 23 00)

Posebna ponudba Privošcˇite si kozarec kuhanega vina v restavraciji diVino po posebni promocijski ceni 1,90 EUR. Happy hour vsak cˇetrtek med 17.00 in 18.00 uro – 2 kuhani vini za ceno enega.

Spoštovani, bliža se veseli konec leta, mi pa bi vas radi ob tej priložnosti povabili v Nakupovalno galerijo Kristalne palacˇe, kjer smo za vas pripravili dobre želje in darila. Razigrani december vam pri nas ponuja številne popuste ter pestro dogajanje. Poleg kostanja, kuhanega vina, sveže pecˇenih piškotov, dobre glasbe na City after work partyjih in toplih koktejlov bo poskrbljeno tudi za animacijo otrok. Lahko bodo poslušali razburljive pravljice, se naucˇili pecˇi piškotke in izdelovati novoletne okraske.   Cˇe nas obišcˇete v Nakupovalni galeriji Kristalne palacˇe ne pozabite s seboj prinesti želja, saj smo v trgovinah pripravili nagradno igro z izjemnimi nagradami.     Vaša ekipa Nakupovalne galerije Kristalne palacˇe. *Posebna ponudba velja do konca decembra oziroma do razprodaje zalog. Vecˇ o nagradni igri na www.kristalna-palaca.com. Za morebitne napake v tisku se opravicˇujemo in za njih ne odgovarjamo.


na eb ba os ud p

* P on

Babadu - šik igracˇe za radovedne skakacˇe. Pametne in estetske, uporabne in privlacˇne lesene igracˇe, pravljicˇne mehke igracˇe, kreativni seti, poganjalci, hiške, kuhinje, otroška glasbila, sestavljanke, torbe in dodatki za mame in še in še! Vabljeni v Babadu, v trgovino, kjer lahko izberete svoj košcˇek otroške domišljije. *Ob nakupu hiške ali poganjalca (sliki spodaj) vam podarimo silhuentno sestavljanko Djeco.

Babadu


na eb ba os ud p

* P on

Björn Borg je blagovna znamka svetovno znanega švedskega tenisacˇa Björn Borga, ki je prisotna že v vecˇ kot 40-tih državah, po novem pa je na voljo tudi v Sloveniji. Obiskovalci trgovine v Nakupovalni galeriji Kristalne palacˇe BTC Cityja boste tako lahko izbirali med bogato ponudbo pisanega spodnjega perila, pižam, športnih torb, modnih dodatkov in ostale kolekcije, nad katero se že navdušujejo tako mladi kot tudi starejši. *Artikli po posebni promocijski ceni.

Björn Borg


na eb ba os ud p

* P on

CRISTOBAL z izjemo francoskega Givenchy-ja zastopa izkljucˇno italijanske blagovne znamke ženskih in moških cˇevljev višjega srednjega in visokega kakovostnega razreda: Campanile, Henderson, Bruno Bordese, Sebastian, Mugnai, Kalliste, Kartell ... Pri nas so našle svoj dom tudi torbice angleške modne oblikovalke Stelle McCartney in torbe Knomo za prenosnike, ki jih obožuje Pippa, svakinja angleškega princa Williama. *Ob vsakem nakupu moške ali ženske obutve, vsi kupci prejmejo darilo, ki bo polepšalo praznicˇni december.

Cristobal


na eb ba os ud p

* P on

Modno trendovska trgovina DE LUXE fashion store v 1.nadstropju Nakupovalne galerije v Kristalni palacˇi vam nudi pestro izbiro italijansko trendovskih oblacˇil, torbic, cˇevljev za moške in ženske po ugodnih cenah za vse starosti v zelo prijetnem ambientu, ki po svoji ponudbi odstopa od obicˇajnih trgovin z oblacˇili. *Cena hlacˇ je 25 EUR, škornjev pa 30 EUR.

De Luxe Fashion Store


na eb ba os ud p

* P on

Buticˇna trgovinica dobrot ESPRESSO vam v pritlicˇju Nakupovalne galerije nudi vse vrste vrhunske kave ILLY, kavne aparate FRANCISFRANCIS, prestižne francoske cˇaje DAMMANN FRERES, cˇajne in kavne skodelice, pribor za pripravo cˇaja, slastno temno cˇokolado DOMORI in tradicionalno cˇokolado in praline VENCHI. cˇudovite ideje za majhna in velika darila! *V decembru 10% popust na vse kavne aparate FrancisFrancis Mod. X7.1, Mod. X8 in Mod.Y1, ki so na voljo v trgovini ESPRESSO.

Espresso


na eb ba os ud p

* P on

Poleg individualnega pristopa in osebnega svetovanja vrhunskih športnikov - Jureta Koširja, Draga Grubelnika in Reneja Mlekuža vas bo navdušila celovita in ekskluzivna ponudba vrhunskih blagovnih znamk Rossignol, Quiksilver, Roxy, Columbia, Electra Bike, Sorel, SOS, Under Armour, Nike itd. »Forma« je tudi življenjsko nacˇelo, zato se v FORMI F+ vedno kaj dogaja - od modnih revij, obiskov znanih športnih zvezd, zabav, športnih dogodkov, do dobrodelnega teka »Formaraton«. *50% popusta na torbo za smucˇarske cˇevlje Rossignol. Cena s popustom 10 EUR.

Forma F+


na eb ba os ud p

* P on

Trgovina Galerija vam ponuja široko paleto prestižnih italijanskih znamk z dolgoletno tradicijo, ki so se v svetu mode uvrstile med najbolj zaželene. Izdelki znamk Baldinini, Fabi, Roberto Botticelli, John Richmond, Carlo Pignatelli in Ekle temeljijo predvsem na ekskluzivnem dizajnu in vrhunski kakovosti. Naše osebje bo poskrbelo za vaše želje in vam z nasveti pripomoglo k pravi izbiri. *20% popusta na vse izdelke v trgovini.

Galerija


na eb ba os ud p

* P on

Garmin vas vabi v trgovino v Nakupovalno galerijo v Kristalni palacˇi v ljubljanskem BTC Cityju. V trgovini Garmin lahko preizkusite razstavljene cestne, rocˇne, navticˇne in športne naprave Garmin. Pri nakupu vam bodo pomagali strokovno usposobljeni sodelavci. Na voljo so naprave po akcijskih cenah, trenutno navigacijska naprava nüvi 1490LMT ter športne ure Forerunner 60. *Nüvi 1490LMT za 199,00 EUR (redna cena 259,00 EUR)

Garmin


na eb ba os ud p

* P on

Prodajalna Glam ponuja male svetlecˇe radosti za vsakogar, ki želi obdariti svoje najbližje ali kar samega sebe. Nakit in drugi darilni izdelki s kristali Swarovski blagovnih znamk Crystalp, Phantasya in Coeur de Lion, prav tako pa tudi usnjeni modni dodatki blagovne znamke Cango&Rinaldi ne pustijo ravnodušnega prav nikogar. V prodajalni vas že pricˇakuje jesensko-zimska kolekcija blešcˇecˇih izdelkov za ženske, moške in otroke, od decembra dalje pa najdete na naših policah še bogato ponudbo božicˇno-novoletnih okraskov in daril priznane italijanske blagovne znamke THUN. *Verižica Crystalp 3408. Redna cena 149,00, cena z 20% popustom 119,20 EUR.

GLAM


na eb ba os ud p

* P on

Home Sweet Home je trgovina s konceptom za vse, ki radi stikate po policah in išcˇete svoj stil. Nudimo dizajnerske izdelke za dom, katere lahko med seboj enostavno kombinirate in lahko polepšajo vsak prostor. Vabimo vas tudi, da si ogledate izbor dodatkov za mobitele, iPode, MP3je, slušalke, zvocˇnike, svecˇe Yankee candle, novost pa je tudi kuhinjski pribor Kyocera. *Pri nakupu nad 60 EUR vas cˇaka lepo darilo.

Home Sweet Home


na eb ba os ud p

* P on

INVIDIAUOMO je priznana italijanska blagovna znamka srajc in ostalih oblacˇil za moderne moške in ženske. Srajce dopolnjujejo hlacˇe, polo majice, pletenine, jakne in ostali modni dodatki (kravate, šali, pasovi …). Modna oblacˇila za vse, ki želijo vecˇ! INVIDIAUOMO – srajca, ki vam jo bodo zavidali … *Posebna akcija moških srajc serije Classic - tri vrhunske poslovne srajce za samo 89,90 EUR.

Invidiauomo


na eb ba os ud p

* P on

Spoznajte uporabnost izdelkov proizvajalca Apple, iStyle je pooblašcˇen prodajalec vseh njihovih izdelkov, ki so namenjeni za naše tržišcˇe. Pridobljen naziv APR (Apple Premium Reseller) je najvišji nivo posredniške mreže. Prepricˇajte se tudi sami in nas obišcˇite. *V mesecu decembru smo za vas pripravili posebno ponudbo racˇunalnikov iMac že od 999,00 EUR.

iStyle


na eb ba os ud p

* P on

Blagovna znamka JONES predstavlja ženstveno poslovno modo. Tipicˇna Jonesova uporabnica je ženska, ki je rada dan in nocˇ urejena in ki se modno oblacˇi tako v službenem in prostem cˇasu, kot tudi za posebne priložnosti. Kolekcijo odlikujejo visoko kakovostni materiali, odlicˇni kroji, uporabni in nosljivi modeli ter izredna možnost kombiniranja posameznih modelov in barv med seboj. *Ob vsakem nakupu prejmete lepo prakticˇno darilce.

Jones


na eb ba os ud p

* P on

Lac Sensation predstavlja revolucionarno novost na podrocˇju permanentne manikure. Hiter in enostaven nanos lakov, katerih obstojnost je vecˇ kot tri tedne. Laki ucˇvrstijo naravne nohte. Odstranjevanje je enostavno in brez piljenja. *V mesecu decembru vam nudimo 10% popust na vse storitve in brezplacˇno manikuro ob nakupu izdelka Essie in Alessandro (narocˇila na 040 842 443).

Kristalna manikura


na eb ba os ud p

* P on

ROLF BENZ je vodilna pohištvena blagovna znamka z mednarodnim ugledom za najzahtevnejše kupce. Dolgoletna tradicija izdelovanja oblazinjenega pohištva postavlja na prvo mesto kakovost izdelave. Nevsiljiva oblika sedežnih garnitur, pocˇivalnikov, jedilniških stolov in miz se tako ujema z razlicˇnimi stili pohištva za opremo bivalnih ali poslovnih prostorov. *Ob nakupu kateregakoli izdelka vam podarimo darilo, ki vam bo polepšalo vecˇer.

Rolf Benz


na eb ba os ud p

* P on

Steklarna Rogaška je ena izmed vodilnih proizvajalcev kristalnih izdelkov na svetu, blagovno znamko Rogaška pa na svojem podrocˇju uvršcˇamo na najvišji nivo, tako s kakovostjo kot tudi inovativnostjo v obliki. Z vsakim izdelkom poskušamo vplivati in delno oblikovati tudi obcˇutke uporabnika. Zavedamo se mocˇi lepote, ki jo ima kristal, zato ga namenjamo ljudem, ki cenijo plemenitost duha, znanje, kulturo in umetnost. *Cena posameznega kosa je 9,90 EUR, v primeru nakupa seta 3 kosov pa je cena 19,90 EUR.

Steklarna Rogaška


na eb ba os ud p

* P on

Venera shop je eroticˇna trgovina z 20 – letno tradicijo, ki ekskluzivno v Sloveniji nudi izdelke za sprostitev in prosti cˇas. Zelo velik poudarek je na ponudbi perila svetovno znanih blagovnih znamk Cottelli Collection, Red Corner in Softline, katere zastopa na slovenskem trgu. Vseh 5000 izdelkov na enem mestu pa je primerno kot intimno ali zabavno darilo. S sedemnajstimi poslovalnicami je VENERA SHOP najvecˇja eroticˇna trgovina v Sloveniji. *Vsak obiskovalec prejme prakticˇno darilo.

Venera Shop


na eb ba os ud p

* P on

Trgovina Vita Mea razvaja s kakovostnim ženskim in moškim perilom Zimmerli in nedrcˇki Marie Jo in PrimaDonna vseh velikosti. Perilo Zimmerli nosita tudi Beckham in Federer. Privošcˇite si fine nogavice in vecˇerna oblacˇila Pierre Mantoux ali smuknite v casual oblacˇila in pižame Body Orange Underwear. *Samo v decembru 2011 vam pri enkratnem nakupu v skupni vrednosti min. 250,00 EUR podarimo knjigo [psi] Eros v vrednosti 77,00 EUR ali v.i.p. kupon za 20% popust pri naslednjem nakupu.

Vita Mea


na eb ba os ud p

* P on

V Nakupovalni galeriji Kristalne palacˇe se nahaja trgovina z rastlinsko kozmetiko francoske blagovne znamke Yves Rocher. Ponujamo izdelke za nego obraza in telesa, dekorativno kozmetiko in dišave, izdelane na rastlinski osnovi. Naše osnovno vodilo je dogovor med rastlinskim svetom in ženskami, saj spoštujemo žensko in okolje, ter si prizadevamo, da sta v nenehnem sožitju. *Od 1. novembra je na voljo tudi nova parfumska linija Moment de Bonheur s promocijskimi cenami.

Yves Rocher


na eb ba os ud p

* P on

Kristalna palacˇa, pritlicˇje T: 01/ 585 22 81 M: 031 768 062 www.divino.si info@divino.si *Mozaik jadranske hobotnice z rukolo in limetino emulzijo Domacˇi njoki s kozjo skuto, makom in svežim drobnjakom Goveji file v temni vinski omaki, mediteranska zelenjava, sirov soufflé Vanilijev Crème brûlée s pistacijevo kremo Redna cena: 34,50 EUR Cena s popustom: 31,00 EUR

Restavracija diVino

*Imetniki Kartice Zvestobe imajo v restavraciji diVino in slašcˇicˇarni Twenty Caffe priznane 10% bonitetne vrednosti glede na vrednost nakupa. Za prijavnico na Kartico Zvestobe povprašajte osebje restavracije.


na eb ba os ud p

* P on

Kristalna palacˇa 20. nadstropje T: 01/ 585 22 80 M: 031 768 062 www.divino.si info@divino.si *OPERA (kava in cˇokolada v slastnem mandljevem biskvitu) in ZELIŠCˇNI ali SADNI CˇAJ po lastnem izboru - znamke Althaus Redna cena: 5,60 EUR Cena s popustom: 5,00 EUR

Twenty Caffé

*Imetniki Kartice Zvestobe imajo v restavraciji diVino in slašcˇicˇarni Twenty Caffe priznane 10% bonitetne vrednosti glede na vrednost nakupa. Za prijavnico na Kartico Zvestobe povprašajte osebje restavracije.


na eb ba os ud p

* P on

Healthness je kljucˇ do energije Vaših skritih zmožnosti in prepoznaven ponudnik vrhunskih storitev na podrocˇju zdravja, estetike in oblikovanja telesa. Vabimo vas, da BREZPLACˇNO testirate TRAJNO in NEBOLECˇO LASERSKO DEPILACIJO, ki zagotavlja maksimalno ucˇinkovitost z najvecˇjo stopnjo varnosti in brez obicˇajnih stranskih ucˇinkov! *V decembru 2011 ponujamo IZJEMNE – PREDNOVOLETNE CENE! Že po seriji nekaj tretmajev lahko pricˇakujete vidne, ucˇinkovite in trajne rezultate. Na doseženi rezultat dajemo POLNO GARANCIJO!  www.healthness.si, info@healthness.si 01-256-63-69 ; 051–30-88-22

Healthness


SKB je univerzalna banka, ki se uvršcˇa med vodilne slovenske komercialne banke v zasebni lasti s široko paleto produktov in storitev. Sodobna poslovalnica 24 ur v Kristalni palacˇi je namenjena brezgotovinskemu poslovanju in svetovanju. V poslovalnici lahko hitro in brez cˇakanja v vrsti opravite osnovne bancˇne posle. Vecˇfunkcijski bankomat namrecˇ omogocˇa dvig in takojšen polog gotovine ter takojšnje placˇilo položnic. Bancˇne storitve lahko opravljate tudi prek spletne banke SKB NET in telefonskega bancˇništva SKB TEL. Za sklenitev zahtevnejšega bancˇnega posla sta od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure prisotna tudi dva svetovalca, eden za fizicˇne osebe in eden za podjetja. Vabimo vas, da se pridružite banki, kjer sta osebni pristop in medsebojno zaupanje vedno na prvem mestu Izkoristite tudi ugodnosti dobrodošlice za nove stranke.

banka SKB


na eb ba os ud p

* P on

Cˇisto belo je cˇistilnica in pralnica, kjer vam operejo, posušijo in ocˇistijo vse vrste tekstila. Njihova filozofija temelji na zadovoljevanju potreb in želja njihovih strank, pri cˇemer perilo stranki prevzamejo, ga ocˇistijo in ga dišecˇega vrnejo. Poleg klasicˇne ponudbe pripravljajo tudi nove storitve, kot sta pranje in likanje srajc po ugodnih cenah ter še marsikaj. *V mesecu decembru ponujamo 20% do 40% popust na sledecˇe storitve: • pranje perila na kg • pranje in likanje srajc • šiviljske storitve

Cˇisto Belo


na eb ba os ud p

* P on

Ekskluzivna trafika 3DVA se ponaša s širokim izborom tobacˇnih izdelkov, slovenskega in tujega tiska in drugih traficˇnih izdelkov. Trafika nudi tudi polnjenje Urbane, nakup srecˇk in vinjet. To je trafika, kjer lahko kupci cˇasopise in revije tudi v miru prelistajo. *V mesecu decembru ob nakupu nad 10 EUR GRATIS vrhunska kava iz sveže mletih zrn ali cˇaj Eilles.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!

Svetovna ponudba darilnih pakiranj prestižnih šampanjcev, luksuznih konjakov ter bogatih sladnih viskijev

Ekskluzivna trafika 3dva


1. december, četrtek, v avli Nakupovalne galerije (17.00) Otvoritvena prireditev, svečano prižiganje lučk, glasbeni nastop raperja Zlatka, postavitev jelk želja z znanimi Slovenci: Aljaž Pegan, Marko Baloh, Sašo Jereb, Tone Fornezzi, Jure Košir, 6pack Čukur, Miran Stanovnik, Olga Košica in številni drugi.

Vsak petek, 2.12., 9.12., 16.12., 23.12. in 30.12. v prvem nadstropju Nakupovalne galerije (17.00 – 18.30)

Pravljične urice za otroke s snežno vilo Milo Snežna vila Mila bo otroke animirala s pripovedovanjem najljubših pravljic, otroci pa bodo imeli tudi možnost likovnega ustvarjanja na temo izvedenih pravljic.

Vsako soboto 3.12. in 17.12. (12.00 – 13.30) ter 10.12. (13.30 – 15.00) v prvem nadstropju Nakupovalne galerije Ustvarjalnice za otroke s snežno vilo Milo Snežna vila Mila bo z otroci izdelovala novoletne okraske za smrečico, ki jih bodo mladi nadebudneži lahko odnesli domov.

Vsako soboto, 3.12., 10.12., 17.12. in 24.12. v prvem nadstropju Nakupovalne galerije (10.00 – 14.00) Prvi koraki na snegu Svetovanje za prve korake na snegu z Juretom Koširjem, Dragom Grubelnikom in Renejem Mlekužem.


Vsako nedeljo 4.12., 11.12. in 18.12. v prvem nadstropju Nakupovalne galerije (10.00 – 12.00)

Peka krhkih piškotov s kuharjem Jako, ki bo otroke naučil slastnih kuharskih veščin.

22. december (17.00)

Žrebanje nagrajencev nagradne igre »Jelka želja«.

29. december (18.00 – 19.00)

Obisk Dedka Mraza v spremstvu snežene vile Mile (obhodni nastop in deljenje sladkih presenečenj).

Vsak četrtek (16.30)

City after work party v restavraciji diVino in brezplačni topli koktejli.

Vsak dan v decembru v pritličju Nakupovalne galerije

Pestra gostinska ponudba – ledene stojnice z božičnimi piškoti, pečenim kostanjem, kuhanim vinom – happy hour vsak četrtek med 17.00 in 18.00 uro – 2 kuhani vini za ceno enega.

V prvem nadstropju

(četrtek, petek od 16.00 – 21.00 in sobota, nedelja od 10.00 – 15.00) Brezplačna zavijalnica daril (ob nakupu v kateri koli izmed trgovin Nakupovalne galerije vam s predložitvijo računa izdelek brezplačno zavijejo kot darilo).


E

Kristalna palača

S

poslovni center

W

zabaviščno-rekreativni in kulturni center parkirna hiša

N

nakupovalni center


www.kristalna-palaca.com

Razigrani december v Nakupovalni galeriji Kristalne palače  

Razigrani december vam pri nas ponuja številne popuste ter pestro dogajanje. Poleg kostanja, kuhanega vina, sveže pečenih piškotov, dobre gl...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you