Page 1

Fair processing notice of personal data belonging to pupils, parents / legal guardians, attendants, visitors Notificare de procesare echitabila a datelor cu caracter personal apartinand elevilor, parintilor / tutorilor, insotitorilor, vizitatorilor


THE CRAWFORD HOUSE FOUNDATION, located in Zagazului Street no. 4E, sc. B, ground floor, ap. B4, cam. 3, sector 1, Bucharest, with the correspondence address in Erou Iancu Nicolae Street no. 42, Voluntari 077190, Ilfov County, processes the following personal data belonging to pupils, parents / guardians, attendants, visitors: FUNDATIA CRAWFORD HOUSE, cu sediul in str. Zagazului nr. 4E, sc. B, parter, ap. B4, cam. 3, sector 1, Bucuresti, cu adresa de corespondenta in str. Erou Iancu Nicolae nr. 42, Voluntari 077190, jud. Ilfov, prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal apartinand elevilor, parintilor / tutorilor, insotitorilor, vizitatorilor:

Pupils / Elevi Personal data category Categorie de date personale

Personal details (name, address, height) Detalii personale (nume, adresa, inaltime)

Personal details (name, car model and registration number) Detalii personale (nume, nr auto)

Maximum storage of The legal basis of the period processing Perioada maxima Scopul prelucrarii Temeiul legal al prelucrarii de pastrare The purpose processing

Providing transportation services Asigurarea serviciilor de transport

Access control Control acces

Performance of the contract Derularea contractului The fulfillment of legal obligations (L333 / 2003), legitimate interest of the data subject (physical security) Indeplinirea obligatiilor legale (L333/2003), Interesul legitim al persoanelor vizate (securitate fizica) The fulfillment of legal obligations (L333 / 2003), Legitimate interest of the data subject (physical security)

Video images

Monitoring (CCTV)

Imagini video

Monitorizare (CCTV) Indeplinirea obligatiilor legale (L333/2003), Interesul legitim al persoanelor vizate (securitate fizica)

Location and Movement (GPS) data

Monitoring (GPS)

Date privind locatia si miscarile (GPS)

Monitorizare (GPS)

Legitimate interest of the controller (efficiency of the pupil transport services) Interesul legitim al operatorului (eficientizarea serviciilor de transport elevi)

1 school year 1 an scolar

the contract period perioada contractului

30 days 30 zile

30 days 30 zile

To whom data is or may be transmitted Cui sunt sau pot fi transmise datele transport companies firme de transport

security company, the company that maintains the system maintenance firma de paza, firma care asigura mentenanta sistemului security company, the company that maintains the system, police firma de paza, firma care asigura mentenanta sistemului, Politia the beneficiary of the transport, parents beneficiarul transportului, parinti


Personal details (name, date of birth, sex, hobbies), Identity card details (birth certificate, passport), Study and training data Detalii personale (nume, data nasterii, sex, hobby-uri), Detalii acte de identitate (certificat de nastere, pasaport), Date privind studiile si pregatirea Details of health status (afflictions, special needs or psychological support, learning related issues, allergies) Detalii privind starea de sanatate (afectiuni, nevoi speciale sau suport psihologic, probleme legate de capacitatea de invatare, alergii) Personal details (surname), Images, Video recordings, Study and training data (academic, sports, cultural), hobby Detalii personale (prenume), Imagini, Inregistrari video, Date privind studiile si pregatirea (clasa din care face parte, rezultate academice, sportive, culturale), hobby Photographs, Video recordings Imagini, Inregistrari video Personal Details (Name, Address, Personal Email, Phone, Birth Date) Detalii personale (nume, adresa, email personal, telefon, data nasterii)

Photos Fotografii

Providing educational services

Contract performance and the fulfillment of legal obligation (L272/2004)

Asigurarea serviciilor educationale

Derularea contractului si indeplinirea obligatiilor legale (L272/2004)

Providing educational services

Parent / guardian’s consent, The fulfillment of legal obligations (Health Ministerial Order No. 1002/2015)

Asigurarea serviciilor educationale

Marketing Marketing

Educational purposes

Consimtamantul parintilor / tutorelui, Indeplinirea obligatiilor legale (Ordinul Min. Sanatatii nr. 1002/2015)

Parent / guardian’s consent Consimtamantul parintilor / tutorelui

Parent / guardian’s consent

Scop educational

Consimtamantul parintilor / tutorelui

Users management in the computer system

Performance of the contract

Administrare utilizatori sistem informatic Users management in the computer system Administrare utilizatori sistem informatic

10 years 10 ani

Child protection services Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului

10 years

n/a

10 ani

n/a

10 years

n/a

10 ani

n/a

10 years

n/a

10 ani

n/a

during schooling

Derularea contractului

pe durata scolarizarii

Parent / guardian’s consent

during schooling

Consimtamantul parintilor / tutorelui

pe durata scolarizarii

n/a n/a

n/a n/a


Location and Movement (GPS) data

Monitoring (GPS)

Date privind locatia si miscarile (GPS)

Monitorizare (GPS)

Personal Details (Name), Details of Behavioural Issues (Psychologist Opinion), Details of Particular Problem, Accident Reports

Providing educational services

Detalii personale (nume), Detalii privind probleme de comportament (opinie psiholog), Detalii privind probleme de participare, Rapoarte privind accidente Personal details (name, surname, school e-mail, year group), materials related to studying (messages, videos, sent files or any other materials containing data processed by using the computer educational application / platform), photo/video/voice, the results of the evaluation

Legitimate interest of the controller (management of the company’s equipment when it is in the possession of third parties) 30 days Interesul legitim al 30 zile operatorului (administrarea echipamentelor companiei atunci cand ele sunt in posesia tertilor)

Performance of the contract

Asigurarea serviciilor educationale

Derularea contractului

Providing educational services (Online learning)

Asigurarea Detalii personale (nume, prenume, e-mail serviciilor scolar, grup de ani), materiale legate educationale de studiu (mesaje, videoclipuri, fisiere (Online learning) trimise sau orice alte materiale care contin date prelucrate utilizand aplicatia / platforma educationala), foto / video / voce, rezultatele evaluarii

The fulfillment of legal obligations (the Ordinance nr. 5545/2020 and associated methodology dated 10.09.2020) Indeplinirea obligatiilor legale (Ordonanta nr. 5545/2020 si metodologia asociata din 10.09.2020)

n/a n/a

10 years

n/a

10 ani

n/a

1 term

Pearson (https:// qualifications. pearson.com/en/ home.html)

1 trimestru

CAIE (https://www. cambridgeinternational.org/)

Parents / legal guardians Parinti / tutori

Personal data category

The purpose of processing

Categorie de date personale

Scopul prelucrarii

Personal details (name, phone number)

Delivery of transport services

Detalii personale (nume, telefon)

Livrarea serviciilor de transport

The legal processing

basis

of

the

Maximum storage To whom data is or may period be transmitted

Temeiul legal al prelucrarii

Perioada maxima de pastrare

Cui sunt sau pot fi transmise datele

Performance of the contract

1 school year

transport companies

Derularea contractului

1 an scolar

firme de transport


Personal details (name, car model and registration number) Detalii personale (nume, nr auto)

Access control Control acces

Video images

Monitoring (CCTV)

Imagini video

Monitorizare (CCTV)

Personal details (name, nationality, address, telephone number, email, language, family status, occupation data), ID (passport), financial details (bank account)

Providing educational services

Detalii personale (nume, Asigurarea serviciilor nationalitate, adresa, educationale telefon, e-mail, limba, status familial, date despre locul de munca), Detalii acte de identitate (nr. CI/pasaport), Detalii financiare (cont bancar) Personal details (place of work, position, address of the place of work, telephone number of the workplace) Direct marketing Detalii personale Direct marketing (loc de munca, functie, adresa loc de munca, telefon loc de munca) Personal details (name, e-mail)

Direct marketing

Detalii personale

Direct marketing

(nume, e-mail)

The fulfillment of legal obligations (L333 / 2003), Legitimate interest of the data subject (physical security) Indeplinirea obligatiilor legale (L333/2003), Interesul legitim al persoanelor vizate (securitate fizica) The fulfillment of legal obligations (L333 / 2003), Legitimate interest of the persons concerned (physical security) Indeplinirea obligatiilor legale (L333/2003), Interesul legitim al persoanelor vizate (securitate fizica)

Contract performance or initiating the contract at the request of the data subject Derularea contractului sau contractarea la cererea persoanei vizate

Consent of the data subject Consimtamantul persoanei vizate

Consent of the data subject Consimtamantul persoanei vizate

the contract period perioada contractului

30 days 30 zile

security company firma de paza

Security company, the company that maintains the system, Police Firma de paza, firma care asigura mentenanta sistemului, Politia

10 years 10 ani

10 years 10 ani

until the end of the studies by the children pana la terminarea studiilor de catre copii

n/a


Personal details (name, car model and registration number) Detalii personale (nume, nr auto)

The fulfillment of legal obligations (L333 / 2003), Legitimate interest of the data subject (physical security)

Access control Control acces

Indeplinirea obligatiilor legale (L333/2003), Interesul legitim al persoanelor vizate (securitate fizica)

the contract period perioada contractului

security company firma de paza

Companions Insotitori

Personal data category Categorie de date personale

The purpose processing

of

Scopul prelucrarii

Personal details (name, phone)

Delivery of transport services

Detalii personale (nume, telefon)

Livrarea serviciilor de transport

Personal details (name, car make and registration number) Detalii personale (nume, nr auto)

Access control Control acces

Video images

Monitoring (CCTV)

Imagini video

Monitorizare (CCTV)

The legal basis of the processing

Maximum period

storage To whom data is or may be transmitted

Temeiul legal al prelucrarii

Perioada maxima de pastrare

Cui sunt sau pot fi transmise datele

Performance of the contract

1 school year

Derularea contractului

1 an scolar

transport companies

The fulfillment of legal obligations (L333 / 2003), Legitimate interest of the data subject (physical security) Indeplinirea obligatiilor legale (L333/2003), Interesul legitim al persoanelor vizate (securitate fizica) The fulfillment of legal obligations (L333 / 2003), Legitimate interest of the data subject (physical security) Indeplinirea obligatiilor legale (L333/2003), Interesul legitim al persoanelor vizate (securitate fizica)

the contract period perioada contractului

30 days 30 zile

firme de transport

security company firma de paza

security company, the company that maintains the system, Police firma de paza, firma care asigura mentenanta sistemului, Politia


Personal details (name, nationality, address, telephone, email, language, family status, job data), Identity ID (passport), Financial details (bank account) Detalii personale (nume, nationalitate, adresa, telefon, e-mail, limba, date despre locul de munca), Detalii acte de identitate (nr. pasaport)

Initiating the contract at the request of the data subject (of the parents), Providing educational Legitimate interest of data subject services (admissions) (physical security) Asigurarea serviciilor Contractarea la cererea persoanei educationale vizate (a parintilor), Interesul legitim (admitere) al persoanelor vizate (securitate fizica)

Initiating the contract at the request of the data subject (of the parents), Details of offenses and Providing educational legitimate interest ofthe children convictions (criminal record) services (physical security) Detalii privind infractiuni si Asigurarea serviciilor Contractarea la cererea persoanei condamnari (cazier) educationale vizate (a parintilor),Interesul legitim al copiilor (securitate fizica)

10 years

n/a

10 ani

n/a

10 years

n/a

10 ani

n/a

Visitors Vizitatori

Personal data category

Categorie de date personale

Personal Details (Name, Car registration plate), ID Serial / No CI, No of Passport) Detalii personale (nume, nr auto), Detalii acte de identitate (serie/nr CI, nr pasaport)

Personal details (name, car model and registration number) Detalii personale (nume, nr auto)

The purpose processing

of The legal processing

basis

of

the

Scopul prelucrarii

Temeiul legal al prelucrarii

Access control

The fulfillment of legal obligations (L333 / 2003), Legitimate interest of the data subject (physical security)

Control acces

Access control Control acces

Video images

Monitoring (CCTV)

Imagini video

Monitorizare (CCTV)

Indeplinirea obligatiilor legale (L333/2003), Interesul legitim al persoanelor vizate (securitate fizica) The fulfillment of legal obligations (L333 / 2003), Legitimate interest of the data subject (physical security) Indeplinirea obligatiilor legale (L333/2003), Interesul legitim al persoanelor vizate (securitate fizica) The fulfillment of legal obligations (L333 / 2003), Legitimate interest of the data subject (physical security) Indeplinirea obligatiilor legale (L333/2003), Interesul legitim al persoanelor vizate (securitate fizica)

Maximum storage To whom data is or period may be transmitted

Perioada maxima Cui sunt sau pot fi de pastrare transmise datele

6 months 6 luni

the contract period perioada contractului

30 days 30 zile

security company, Police firma de paza, Politia

security company firma de paza

security company, the company that maintains the system, Police firma de paza, firma care asigura mentenanta sistemului, Politia


* In addition to the entities mentioned above, personal data may be transmitted under the law of the competent state authorities. In afara entitatilor mentionate, datele personale pot fi transmise in conditiile legii autoritatilor abilitate ale statului.

** Any other processing of occasional data will be notified to the data subjects. Orice alte prelucrari de date ocazionale vor fi notificate persoanelor vizate.

CRAWFORD HOUSE FOUNDATION values the obligation to respect the confidentiality of personal data. FUNDATIA CRAWFORD HOUSE isi asuma obligatia respectarii confidentialitatii datelor cu caracter personal.

The processing of personal data is made in accordance with the provisions of REGULATION no. 679 of 27 April 2016 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Data Protection Directive) and you enjoy the rights set out in Chapter III: The rights of the data subject, namely: access to personal data, rectification or deletion, restriction of processing or the right to oppose processing, and the right to portability of data, subject to compliance with the legal provisions for processing data. For any additional information or other privacy issues, please contact the Data Protection Officer via e -mail: dpo@britishschool.ro or tel. 0729 068 774. In the situation where you consider that your rights provided in Regulation no. 679/2016 have been violated, you have the right to file a complaint with the National Supervisory Authority for Personal Data Processing (www. dataprotection.ro). Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu prevederile REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), iar dumneavoastra beneficiati de drepturile prevazute in Capitolul III: Drepturile persoanei vizate, respectiv: accesul la datele cu caracter personal proprii, rectificarea sau ştergerea acestora, restricţionarea prelucrarii sau a dreptul de a se opune prelucrarii, precum şi dreptul la portabilitatea datelor, in conditiile respectarii prevederilor ce constituie temei legal pentru prelucrarea datelor. Pentru informatii sau alte probleme legate de protectia datelor cu caracter personal va puteti adresa Responsabilului cu Protectia Datelor pe e-mail: dpo@britishschool.ro sau tel. 0729 068 774. In situatia in care considerati ca drepturile dumneavoastra prevazute in Regulamentul nr. 679/ 2016 au fost incalcate, aveti dreptul de a depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Fair processing notice of personal data  

Fair processing notice of personal data  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded