Bif nytt nr.2-2020

Page 12

og med en sterk avslutning løp han inn til 4. plass. Litt skuffende for Magnus å ende utenfor pallen, men i det selskapet, var dette en flott plassering.

Vi må også nevne Lise, som ble nr. 6 i NM halvmaraton, i sin klasse, med 1,56,13. Trening har forgått nesten som normalt. Mandager med spensttrening i Størenslunden og påfølgende løpstrening, intervall, tempo og sprint. Onsdager med mer individuelt opplegg, med hekk, hopp og kast. På slutten av sesongen var det mange som prøvde seg både i stav og slegge (med god hjelp av Kjetil). Det har vært ca. 20 utøvere på det meste. Jon har også hatt med seg flere på løpstrening på og utenfor bane.

MESTERSKAP 2020

NM: SØLV OG BRONSE OG FLOTT 4. PLASS

Brandbu IF stilte med tre utøvere i NM i friidrett 2020. Lotta Flatum, Kjetil Røste Ringen og Magnus Tuv Myhre. I slegge innfridde Kjetil med årsbeste og bronsemedalje. Dette var Kjetils 11. NMdeltagelse, og hans 3. NM- medalje. Lotta gjennomførte en god diskoskonkurranse og var meget godt fornøyd med sølvmedalje, som for øvrig er hennes første NM- medalje utendørs. I kule lykkes hun dessverre ikke, og endte på en 4. plass. Magnus løp en meget god 5000 m,

NM TERRENGLØP: SØLV TIL MAGNUS Medalje ble det derimot til Magnus under NM i terrengløp. Han lå på andreplass gjennom hele løpet, og var den som holdt følge med Filip Ingebrigtsen lengst. Denne sølvmedaljen var hans første NM- medalje på seniornivå.