Bif-nytt 2 2021

Page 1

Desember 2021

MEDLEMSAVIS

INNHOLD Leder´n har ordet .................................................................. 1 Informasjon om provisjonsavtale med Glitre Energi................ 3 AU-Hovedlaget ..................................................................... 4 FRIIDRETT ............................................................................. 5 Mohagen Bil Cup 2021 - Nær 150 deltakere fra 30 klubber ...... 5 Mohagen Bil Løpsstevne........................................................ 5 Gulbrandsen & Olimb karusellen ........................................... 6 GAST - Stevne 5. juni 2021 ..................................................... 6 ............................................................................................ 7 Utesesongen 2021................................................................. 7 Mesterskap 2021 .................................................................. 8 Nye klubbrekorder 2021 ...................................................... 10 Ta idrettsmerke i Brandbu ................................................... 11 Premieutdeling 2021 ........................................................... 12

NR. 2 - 2021

Viggaløpet 30. april 2022 - 30 årsmarkering ......................... 13 .......................................................................................... 15 Skøyter høst 2021. .............................................................. 15 ALLIDRETT .......................................................................... 16 kajakkgruppa ..................................................................... 18 teknikkurs og aktivitetsledere ............................................. 20 Medlem ikajakkgruppa ....................................................... 22 FOTBALL ............................................................................ 23 ski ...................................................................................... 29 Svømming 2021/2022 ......................................................... 30 STYRKELØFT........................................................................ 31 våre sponsorer .................................................................... 32 elektronisk medlemsregistrering ......................................... 33

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG


LEDER´N HAR ORDET

Løvet fra busker og trær har falt av og landet på det brune gresset. Utetemperaturen nærmer seg inneklimaet i ett kjøleskap. Nok en sommersesong er over. Vi vil komme til å huske året 2021 som det merkelige året i coronavirusets klamme grep om verden. Men som alt annet i livet, så vil vi etter hvert ha minner om det gode som skjedde. Som for eksempel den fantastiske prestasjonen av våre friidrettsfolk. Som gjorde det bra både store og små idrettsengasjerte mennesker, med blant annet NM gull til Lotta i diskos, 4. plassen til Kjetil i slegge og mange gode løp av Magnus i en hektisk og kort sesong. Idrettsuka ble også en stor suksess. 60 barn som fikk prøvd seg i nesten alt som Brandbu Idretsforening har og tilby av aktiviteter. Fint vær, glade unger, fantastiske trenere og utøvere gjorde dette til en tradisjon. Så følg med på Bif sine sider, for plutselig en dag i april 2022 kommer påmeldingen til sommerens idrettsuke. De første 60 ungene er garantert plass. Like gratis og full av aktiviteter som i 2021. Med sesongslutt for fotball, friidrett og kajakk blant annet, så håper jeg at alle som jobber for og med barn og unge i Bif har lyst til å ta fatt på ett nytt år med trening og logistikk. For dere barn og unge kan man bruke kreftene på noe annet en liten periode. Som å svømme i bassenget på Brandbu Barneskole. Det er viktig å lære seg å svømme, derfor er bassenget fylt opp av unger utover høsten/vinteren. Retter en stor takk til dem som er villig til å ofre tiden sin til å hjelpe disse ungene. I allidretten skal ungene få prøvd bassenget før jul. Nå som vinteren sakte, men sikkert dukker opp. Så kommer også skiene fram igjen. Og Lygna vil etter hvert bli fylt opp med turglade familier, og unge jenter og gutter som trener på å gå fort på ski. Vi som bor på Hadeland, er heldige som har ett så flott anlegg som Lygna Skisenter som nærmeste nabo. Dette har

andre i Norge og faktisk resten av verden fått med seg. For Lygna ble tildelt VM for juniorer i slutten av februar 2022. Det er jo utrolig!! Det som Brandbu Idretsforening har fått til dette året hadde ikke vært mulig uten våre lojale sponsorer, som bidrar med betydelig støtte til våre aktiviteter. Også en stor takk til Gran kommune sin banemester/hallbestyrer. Tusen takk fra alle oss i Brandbu Idretsforening. Med disse ord ønsker jeg dere en fortsatt riktig god førjulstid, og en riktig god jul og godt nytt år.

- Trond Jenserud

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 1


BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 2


Støtt Brandbu Idretsforening med din

INFORMASJON OM PROVISJONSAVTALE MED GLITRE ENERGI Brandbu Idretsforening har et samarbeid med vår sponsor Glitre Energi Strøm for gjennomføringen av prosjektet Lokalbidraget. Avtalen er et supplement til sponsoratet vi har med Glitre Energi Strøm som kan gi oss ekstra inntekter. Lokalbidraget går ut på at nye strømkunder hos Glitre Energi kan velge å registrere sitt lokalbidrag til en frivillig forening, for eksempel Brandbu Idretsforening. Provisjon pr ny strømkunde kr 750

strømavtale. Og enda bedre hvis du får besteforeldre, venner og andre til å registrere sitt lokalbidrag til Brandbu Idretsforening.

Registrer deg for lokalbidrag til Brandbu IF her: https://www.glitreenergi.no/strom/brand bu-if/ Takk for hjelpen!

Med over 1100 medlemmer i foreningen har vi her kjempekjempepotensiale for å sikre meget gode inntekter til Brandbu Idretsforening!

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 3


AU-HOVEDLAGET HOVEDSTYRET

Arbeidsutvalget består av: Leder: Trond Jenserud Nestleder: Trude Camilla Jåvoll Hagen Ungdomsrepresentant: Sajad Beheshti Ramazani

Styremedlem: Hanne Stikbakke Kvåle Styremedlem: Vegard Øftsaas Styremedlem: Jeanette Engen Daglig leder Ove Nordberg Undergruppenes ledere er: Fotball: Dyre Rolstad, konstituert til årsmøtet Friidrett: Lise Susanne Wirstad Dynna Allidrett: Hanne Stikbakke Kvåle Kajakk: Kjetil Flaten Ski: Anders Risendal Johannessen Skøyter: Bjørg Johansen Svømming: Anja Elvira Hansine Broløkken Styrkeløft: Niklas Kanten Av smittevern hensyn, kombinerer vi styremøter med fysisk og digitalt fremmøte.

MEDLEMMER OG AKTIVITET

Brandbu Idretsforening har igjennom mange år hatt et stabilt medlemstall på rundt 1 000, meget bra. Vi har ved utgangen av 2021, 1270 medlemmer. Alle gruppene står på, og det er hyggelig å se så stor aktivitet. Vi har utfordringer i noen grupper, og savner sårt flere frivillige og noen som kan engasjeres i forskjellige grupper.

Klubbens medlemmer spenner vidt både i prestasjoner og alder. Dette kan du lese mer om i gruppenes halvårsmelding.

ØKONOMI

NIF jobbet hardt med styrende politikere for å få på plass ordninger som kunne avhjelpe den akutte svikten i inntektene. Idrettslagene skal innrapportere månedlig tap og sparte utgifter som følge av nedstengningen. Brandbu Idretsforening har i så måte vært gunstig stilt, da vi ikke har de store billett inntektene og store arrangement. Noe svikt har det imidlertid vært, og det er derfor fint at vi har fått vår del av den koronastøtten som er tildelt fra sentrale myndigheter. Laget har fortsatt en sunn og god økonomi. Det jobbes godt i alle grupper som har god kostnadsstyring og god oversikt. Brandbu Idretsforening har god kontroll på økonomien med hjelp av sponsorinntekter, grasrotmidler, spilleinntekter, LAM-midler, kommunale drifts- og anleggsmidler og medlemskontingent. En stor takk til alle våre sponsorer som støtter opp om vårt idrettslag. Dette gjør at vi kan ha en forutsigbar økonomi selv i disse fortsatt vanskelige tidene.

På tross av smittesituasjonen har vi fortsatt mange trofaste medlemmer som holder ut. Vi håper nå at smitten kan stoppes slik at vi slipper nedstenging igjen. Situasjonen er skjør og trenger alles oppmerksomhet.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 4


FRIIDRETT MOHAGEN BIL CUP 2021 - NÆR 150 DELTAKERE FRA 30 KLUBBER Brandbu IF Friidrett er nå ferdig med utendørssesongen 2021. Også årets sesong har bydd på utfordringer, som følge av Covid-19 pandemien. Vi måtte dessverre avlyse Mohagen Bil Cup 4, etter anbefalinger fra Gran kommune. De øvrige 4 stevnene er gjennomført med de til enhver tid gjeldende restriksjoner. Første stevne ble gjennomført 2. juni, med de strengeste begrensninger som følge av Covid-19. Det var kun utøvere under 20 år som hadde lov å delta i på dette stevnet. Mohagen bil cup 2 ble gjennomført 23. juni og det tredje stevnet gikk av stabelen onsdag 18. august. Lørdag 25. september ble sesongens siste stevne gjennomført med åpent klubbmesterskap.

MOHAGEN BIL LØPSSTEVNE I alt 30 klubber og nær 150 utøvere har deltatt i våre Mohagen Bil Cup stevner denne sesongen. Så det har vært fin oppslutning om stevnene til tross for restriksjoner og et avlyst stevne.

Nytt av året er løpsstevnet vårt som ble arrangert onsdag 30. juni. Dette var et stevne med mellomdistanse og hinder. Distansene som stod på programmet var 600m, 800m, 1500m, 3000m og 3000m hinder.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 5


GULBRANDSEN & OLIMB KARUSELLEN

De tre første løpene ble gjennomført i vår og du finner bilder og tekst fra disse løpene i forrige utgave av BIF-nytt. I høst ble løpet 26. august avlyst på grunn av anbefalinger fra Gran kommune som følge av smittepress i kommunen. Årets siste løp ble arrangert torsdag 9. september i Dæhlenmoen.

Start 600 m

Det har til sammen vært 55 deltakere i årets Gulbrandsen & Olimb karusell.

Dette var et populært stevne med i overkant av 40 deltakere fra 14 klubber.

GAST - STEVNE 5. JUNI 2021

Tradisjonen tro ble det arrangert kaststevne også i år. I utgangspunktet skulle stevnet vært gjennomført i mai, men på grunn av Covid 19 restriksjoner ble det utsatt til 5. juni. Under årets GAST-stevne kunne en delta i kule, spyd, diskos og slegge. Stevnet var åpent for klasse 13 år og eldre.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 6


og Anne Amalie for mange flotte treninger. Vi klarte dessverre ikke å få tak en ny trener til denne gruppa etter sommerferien, så da måtte vi tenke litt nytt. Dette resulterte i at vi per nå ikke har noe tilbud til aldersgruppen 6-8 år i friidrett. Så vi håper at noen har lyst til å starte opp med treninger i friidrett for denne aldersgruppen. Treningsgruppa for utøvere i alderen 9-12 år De som er i aldersgruppen 9-12 år har etter sommerferien hatt et treningstilbud mandag og onsdag med Egil Lindahl og Lise Wirstad Dynna om trenere. Det har vært en fin gjeng på 10-12 utøvere som har deltatt på treningene. I sommer har denne aldersgruppen også delvis trent sammen med de eldste, noe som har fungert fint. Etter høstferien startet vi treninger inne på Brandbu Barneskole for denne aldersgruppen med Lotta Flatum som trener. Lotta er allerede godt i gang med spennende treningsopplegg inne for våre utøvere i alderen 9-12 år.

UTESESONGEN 2021

Det har skjedd noen endringer i treningsopplegget denne sesongen.

TRENINGSGRUPPA FOR DE YNGSTE

Fram til 1. juli hadde vi et treningstilbud for aldersgruppen 6 - 10 år. Bente Mari Nymoen og Anne Amalie Nymoen var trenere, og de ga seg som trenere til sommerferien i år etter mange års innsats for våre yngste. Tusen takk til Bente Mari

TRENINGSGRUPPA FOR UTØVERE I ALDEREN 13 ÅR OG ELDRE

Odd Arne er hovedtrener og hovedansvarlig for denne treningsgruppa. Kjell Jarle Kvamme var med som trener fram til 1. juli, da han fikk ny jobb i Tønsberg og ble ukependler.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 7


I sommer har denne gruppa delvis trent sammen med utøverne i aldersgruppen 9 12 år. Egil Lindahl og Lise Wirstad Dynna har bidratt på treningene. Det er 12-14 aktive utøvere i denne aldersgruppen. Etter høstferien har treningene foregått innendørs også for de eldste. Brandbu barneskole med spenst og styrke på mandager og teknisk trening i hallen på onsdager.

LØPETRENING MED JON

MESTERSKAP 2021

Brandbu har 3 utøvere som har representert Brandbu IF i mesterskap denne sesongen. Det er Magnus Tuv Myhre (1500 m, 5000 m og 10.000 m), Lotta Flatum (diskos) og Kjetil Røste Ringen (slegge).

EUROPEAN TEAM CHAMPIONSHIP FIRST LEAGUE I CLUJ-NAPOCA, ROMANIA.

Magnus debuterte på seniorlandslaget i ETCH First League og han leverte med klasse. Han løp et smart løp, og spurtet inn til seier på tiden 13,46,98. Solid levert, i det som kan sies å være et mesterskapsløp. Lotta deltok i både diskos og kule. Lotta kastet diskosen 46,96m, og kom på 11. plass, mens hun støtet kula 12,93 m som gav 12. plass. Lotta leverte ikke opp mot sitt beste, men erfaring fra internasjonale mesterskap er helt klart viktig erfaring.

Vi har også hatt et tilbud med løpetrening på tirsdager og torsdager i sommerhalvåret for mellom og langdistanseutøvere. Jon Jåvoll Hagen har hatt ansvar for dette opplegget.

TILRETTELAGT TRENING PÅ ONSDAGER

I sommerhalvåret har vi tilrettelagt trening for utviklingshemmede på friidrettsbanen hver onsdag. Kaja Karlson er trener for denne gruppa og har hatt med seg Susanne Hole denne sesongen. Det er om lag 15 utøvere som er med på disse treningene. I vinterhalvåret trener gruppa inne på Jaren skole.

EM U20 OG U23 I TALLINN, ESTLAND

For Norge var diskosfinalen historisk med to norske kastere; hvor Lotta fra Brandbu var en av dem. Hun leverte en meget god

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 8


kvalifisering, og lå da som nr. 4. I finalen stemte det ikke 100 %, og det ble 10. plass på Lotta. Magnus stilte på 5000 m og ble beste norske løper, med en fin 6. plass. Magnus hadde den tredje beste personlige rekorden i feltet før start, så på en god dag kunne han vært med i medaljekampen. Det var 30 varmegrader så det var krevende forhold å løpe under.

GULL TIL MAGNUS OG LOTTA I JUNIOR NM PÅ ASKØY, BERGEN

Magnus løp flott og kontrollert på både 1500 m og 5000 m. Han vant gull på begge distanser. Det må vi si er full uttelling i mesterskap. I diskos var det vanskelige kastforhold, men Lotta fikk til et bra kast i 4. omgang og tok med det NM- gullet. Lengden (50,86 m) var også ny mesterskapsrekord.

UM I TRONDHEIM- GULL OG MESTERSKAPSREKORD TIL LOTTA

Lotta deltok i diskos og sikret seg der gullmedalje. Dette var Lottas siste UMmedalje, da hun nå var i eldste klasse (19 år). Lengden (49,14 m) ble notert som ny mesterskapsrekord (med hele 3 cm).

NM I KRISTIANSAND – GULL TIL LOTTA Lotta var favoritt under søndagens diskoskonkurranse. Lengste kast ble målt til 50,86 m, og med det tok Lotta sitt første NM- gull i diskos.

Kjetil Røste Ringen kastet slegga over 62 m før i sommer, så vi håpet på en bronsemedalje. Hans lengste kast under NM ble 59,46 m og det holdt til en 4. plass. Kun 1 meter fram til bronse motiverer for videre trening, og et nytt NM 2022.

Magnus var påmeldt på både 5000 m og 10.000 m. Beklageligvis slet han da med en akillesbetennelse, og stilte kun på 10.000 m. Dessverre måtte han bryte dette løpet. En kjedelig avslutning, på en ellers god sesong!

LERØYLEKENE

Brandbu IF hadde 4 utøvere, som representerte Innlandet friidrettskrets, under Lerøy-lekene i Rjukan. Meget bra innsats av friidrettskretsen og våre utøvere.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 9


Maria vant flest medaljer for Innlandet, da hun fikk sølv i tresteg og høyde, samt bronse i lengde. I tresteg hoppet hun for første gang over 10 meter med 10.01 m. I lengde tangerte hun persen på 4.68 m. Aleksander har knekt koden på tresteg, han hadde en knallhelg og viste stort potensiale. Mali leverte som alltid et solid løp på 1500 m. Ingeborg perset på både 60 m og 600 meter. I forkant av Lerøy-lekene har kretsen arrangert treningssamlinger for 13 og 14 åringer. I juni var det treningssamling med overnatting i Brandbu, og i slutten av august var det tilsvarende samling i Lillehammer. I tillegg har det vært 2 kveldssamlinger for utøvere fra Vestoppland, hvorav en av disse har vært i Brandbu. Helge Tryggeseth har vært Lerøy-ansvarlig i klubben og bidratt til samlinger for 13 og 14 åringene. Takk for engasjement og innsats for å få til dette opplegget.

NYE KLUBBREKORDER 2021

Tabellen nedenfor viser nye klubbrekorder tatt i 2021. Oversikten viser at utøverne våre har trent bra og tatt klubbrekorder i både diskos og flere løpsøvelser dette året. Bra jobba! Jenter 10

600 m 1,56,80

600 m Gutter 13 800 m 1500 m 2000 m Gutter 14 2000 m U20, U23 og 100 m seniorrekord hekk Diskos U23 og 1500 seniorrekord m 3000 m 5000 m

1,36,89 2,13,83 4,19,10

Ingebjørg Sørumshagen Ulrik Jåvoll Hagen

6,09,11 6,30,15 18,1 53,42 m 3,43,78 7,57,78

Peder Robøle Sørensen Guro Kvamme Lotta Flatum Magnus Tuv Myhre

13,38,69

Guro, Ingebjørg, Lotta og Ulrik satte alle nye klubbrekorder i 2021

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 10


MERKER I 2021

I 2021 har 13 voksne og ett barn tatt idrettsmerket på Brandbu stadion. Av disse er 10 menn og 4 damer. Det er en liten nedgang fra fjoråret. Sigmund Hamar er den med flest merker, hele 58 ganger har han tatt idrettsmerket.

TA IDRETTSMERKE I BRANDBU 50 ÅRS MERKE TIL OLAUG

«Å ta idrettsmerket er overkommelig for de fleste som holder seg litt i form», forteller Olaug Solberg Nymoen som i høst fikk hedersmerke og gratulasjoner fra Norges Idrettsforbund etter å ha tatt idrettsmerket for 50. gang i år. «Det er en fin motivasjon til å være aktiv året rundt. Når man først har begynt å ta idrettsmerket, er det moro å gjennomføre kravene år etter år», fortsetter hun.

Deltagerne gjennomfører disse øvelsene: 1. Spenst: lengde med eller uten tilløp, alternativt spensthopp eller høyde. 2. Hurtighet: vanligvis 60 m løp, alternativt svømming, skøyter eller sykling. 3. Styrke: kule, liten ball, slengball. 4. Utholdenhet: løp, gange, sykling, skigåing, svømming, padling, m.m. I alle øvelsene er kravene til tid og lengde tilpasset kjønn og alder på utøverne. Se www.idrettsmerke.no Barn kan ta «Barnas idrettsmerke» fra de er 10 år gamle. Vi håper at flere barn vil komme å ta idrettsmerket!

NYE MULIGHETER NESTE SESONG

Brandbu IF Friidrett arrangerer idrettsmerkeprøver både for barn og voksne på friidrettsbanen følgende dager i 2022: Mandag 30. mai kl. 19.00 Mandag 13. juni kl. 19.00 Mandag 20. juni kl. 19.00

Det er flere enn henne som møter opp år etter år for å springe 60 m, støte kule, hoppe lengde (eller andre øvelser) og gjennomføre en utholdenhetsaktivitet som kan være gange, løp eller sykling. I tillegg må man fylle ut et egenskjema som viser 20 trimaktiviteter gjennom året. Olaug vil også gjerne få fram at man trenger ikke være supersprek for å klare idrettsmerket. Hun oppfordrer flere til å ta idrettsmerket!

Mandag 15. august kl. 19.00 Mandag 22. august kl. 19.00 Mandag 29. august kl. 19.00 Mandag 30. august kl. 19.00

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 11


Kontaktperson: Inger Torunn Østen, mob. 930 65682 Utfordre deg selv! Møt opp og prøv! Det er koster ingenting!

PREMIEUTDELING 2021

Fredag 29. oktober var det premieutdeling og sesongavslutning for friidrettsgruppa på Lygna skisenter. Det ble en hyggelig kveld med utdeling av premier, idrettsmerker og påskjønnelser. Ingeborg Dæhlen informerte oss om hvordan det er å trene friidrett i Spania. I tillegg var sosialt samvær med kaker og kaffe

På bildet over ser vi de som mottok pokal for deltakelse i Mohagen Bil Cup i 2021. Inger Torun Østen deler ut diplom til Olaug Solberg Nymoen for å ha tatt idrettsmerke i 50 år.

Ingeborg Dæhlen forteller om hvordan det var å trene friidrett i Spania. Veldig spennende å høre om. Det var nok flere som kunne tenke seg en treningssamling i Spania. Gjengen på bilde nedenfor har mottatt premier for deltakelse i Gulbrandsen & Olimb karusellen i 2021.

Vi har i Brandbu lang tradisjon for å dele ut pokaler til de av utøverne våre som klarer 1000 poeng på Tyrving-tabellen i løpet av sesongen. Dette er en utmerkelse som henger svært høyt.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 12


I år var det to utøvere som klarte dette kravet og fikk sine pokaler. Lotta klarte kravet i både diskos og kule, mens Ulrik klarte kravet på 1500 m og 600 m.

Helge Tryggeseth er med i Lerøy-kontakt for Brandbu og er med i styret i Innlandet friidrettskrets. Helge informerte om Lerøysamlingene for 13 og 14 åringer.

Lotta og Magnus fikk begge et stipend av friidrettsgruppa på 10 000 kr til videre satsing. Begge har hatt fremragende prestasjoner i året sesong og satser videre neste år. Magnus var på landslagssamling og kunne dessverre i delta på avslutningen. Vi gratulerer Lotta og Magnus.

VIGGALØPET 30. APRIL 2022 30 ÅRSMARKERING

Alle gode ting er tre - vi planlegger nå 30 årsmarkering for Viggaløpet for tredje gang. Løpet går fra Gran til Brandbu. Fine medaljer til alle som deltar og mange fine uttrekspremier. Få med deg kolleger, venner og familie og delta i løpet.

Trenerne som har bidratt i årets sesong fikk også litt oppmerksomhet.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 13


Sett av dagen og hold dere i form. Vi gleder oss til å se deg 30. april 2022!

VI TAKKER VÅRE SPONSORER:

STYRET I FRIIDRETT Leder

Lise Wirstad Dynna friidrett@brandbuif.no

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

tlf 993 01 767

SIDE 14


SKØYTER HØST 2021. Det er alltid spennende hvor mye is det blir på Rosendalsbanen på vinteren. Skøytegruppa har mange forskjellige slags lengdeløpsskøyter som vi kan låne ut til de som har lyst til å prøve seg som skøyteløpere. Da kan jeg kontaktes på telefon 98693203 for avtale og prøve skøyter. Det blir aktivitet og trening mandager og torsdager når det blir is på banen. Ønsker alle som har lyst til å prøve velkommen til skøyteaktivitet. Bjørg.

STYRET I SKØYTER Leder

Bjørg Laila Johansen skoiter@brandbuif.no

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

tlf 986 93 203

SIDE 15


ALLIDRETT LEKGRUPPA

Lekgruppa (3-5 år) startet opp i høst med "nytt konsept "- barn og foreldre sammen i gymsalen. Gruppa ble raskt fylt opp med 15 plasser og det er fortsatt venteliste. Emily Benham Kvåle leder gruppa på tirsdager kl. 1718 i gymsalen på Brandbu barneskole. Her møtes spente og ivrige barn til lek sammen og lære nye "tricks"! Sangen/dansen "buggi buggi", fallskjerm, airtrack, utelek på skoleplassen (når gymsalen var stengt) ol. har vært aktiviteter så langt i høst.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 16


ALLIDRETTSGRUPPA Allidrettsgruppa (1-3 klasse) startet opp i

høst med ei gruppe med 30 barn. Denne gruppa har 3 unge og engasjerte trenere som følger gruppa på hver trening (Mathilde, Ole Henrik og Sajad). To foresatte som er "røde tråder"(Ine og Cornelius) følger også gruppa på treningene. Gruppa har så langt hatt friidrett, ball-lek og er nå i gang med svømming. Denne gruppa består av barn som er inkludert og parautøver. Vi gleder oss over mangfoldet i gruppa!

BARNEIRETT i BIF. Dette året jobber vi med et prosjekt I BIF hvordan vi ønsker at barneidretten i foreningen skal drives i framtida. Gruppene får komme med innspill på hva de ønsker og tenker. Hanne Kvåle er barneidrettsansvarlig, hun jobber med dette og følger opp det som skjer i Lekgruppa/ Allidretten og mentor for de unge trenerne. Dersom du har tanker rundt hvordan barneidretten skal drives så ta gjerne kontakt 95171110 el. au1@brandbuif.no

KONTAKTPERSONER BARNEIDRETTEN Kontaktperson

Hanne Kvåle Au1@brandbuif.no

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

tlf 95171110

SIDE 17


KAJAKKGRUPPA

Etter at bassengterningen ble avlyst i vinter, var det utrolig fint å komme i gang med utesesongen i april. Kursforberedelsene var i gang og med hele 6 kurs ble det den beste sesongen på lenge. Mange har lengtet etter å komme sammen å ha det sosialt på vannet. I år har vi hatt kursdeltagere fra hele Hadeland og også noen fra Oslo. Med smittevern fortsatt i høysetet har vi gjennomført kurssesongen på en god måte. Vi har også hatt et godt samarbeid med Bua Jevnaker med flere kursdeltager og også Toso 4H har også hatt ungdommer på kurs, veldig hyggelig.

Kameratredning et viktig element for trygg ferdsel

Nok en herlig gjeng med kursdeltagere

Kajakkene på vannet med beachflagg

Vi følger spent med på litt demonstrasjon

PADLEVWEEKEND-2021

Både voksne og ungdommer på vannet

Lenge har kajakkgruppa ønsket å lage sin egen padlesamling. Med mange fine tirer til Raukur, falt valget på å forsøke å få til en helg her. Stor takk til Berthe Hvinden Alm for lån av hele leiren helgen 27.-29. august. Denne helgen kolliderte med flere andre padleaktiviteter, men vi ble en fin gjeng som storkoste fra fredag til søndag og vi satser på at dette kan bli en årlig

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 18


foreteelse, der vi kommer til å invitere padlere fra hele Østlandet. Denne gangen ble det flest fra den fate gjengen, men også noen til. Det ble fine dager, med overnatting i «langhuset» og noen i hengekøyer. Vår faste instruktør Johnny Hundershagen tok turen over til oss på søndag hvor vi gjennomgikk en skikkelig økt. Stor takk til Johnny som bestandig stiller opp for oss.

Velkommen til padlecamp 2021

Langhuset på Raukur pyntet til camp

Stemningsfullt rundt hengekøyene på kvelden

Tøffe tak med redningstrening

Rundt bålet

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 19


TEKNIKKURS OG AKTIVITETSLEDERE Fire av våre etter hvert erfarende padlere, er nå i gang med teknikkurs og til våren aktivitetsleder kurs. Det vil føre til større fleksibilitet når vi selv kan holde introkurs og grunnkurs i egen regi. Da vil vi også ha godkjente aktivitetsledere til eventuelle turer vi måtte arrangere.

Strandhugg på Sandøya

Brandbugjengen i fint driv utenfor Dypeklov Fredrikstad

Det ble også en tur over fjorden i mørket

Solnedgang over Ferder fyr i det fjerne

Fint på tur hjem fra Sandøya Svømming med fult utsyr og kajakken på slep

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 20


Treningstider Utover nå har vi ingen faste treningstider på fjorden. Nå blir det mer å avtale fra gang til gang. Vi har fortsatt noen som padler utover mot vinteren, så det er bare å følge med på (2) Padlevenner av Brandbu Kajakk | Facebook Når det gjelder bassengterningen er den i gang, og vi trener hver tirsdag på BBS svømmehallen fra kl. 19:00-21:00. Vi har tre kajakker i sving og vi trener forskjellige redningsteknikker og rulleteknikker. Du får hjelp og kan trene på det du måtte ønske med individuell trening for alle.

Stemning i bassenget For registrering på treninger i bassenget bruker vi https://padleboken.no Register deg og meld deg på i padleloggen.

Rulletrening i bassenget

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 21


MEDLEM IKAJAKKGRUPPA

Kajakkgruppa er fortsatt i vekst, og med nye medlemmer må også utsyr fornyes. Vi er et lavterskeltilbud med mange nye kajakker og utstyr som du fritt kan bruke hvis du er medlem og har gjennomført et våttkort Kurs, og betaler en liten treningsavgift. Vi er veldig populære og med en medlemskontingent på kr 100,- for de opp til 19 år og kr 200 for voksne, pluss treningsavgift på kr 300,-, blir det mange som ønsker tilgang til kajakkene. Det er også en del som ønsker å kunne lagre kajakken sin egen i huset, og det er mulig mot et tillegg i trenings avgiften på kr 300,-. Her er det i ferd med å bli venteliste på grunn av står pågang. Har du lyst til å prøve kajakk eller gå kurs? Ta kontakt med Ove på mobil 952 91 606 eller epost kajakk@brandbuif.no Du finner oss på våre nettsider; Brandbu Idrettsforening (brandbuif.no) På Facebooksiden https://www.facebook.com/BrandbuIdretsforeningKajakk/?ref=bookmarks Eller du kan be om å bli medlem av gruppa Padlevenner av Brandbu Kajakk https://www.facebook.com/groups/brandbupadlevenner/?ref=bookmarks Sees på fjorden!

STYRET I KAJAKK Leder

Kjetil Flaten kajakk@brandbuif.no

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

tlf 90527672

SIDE 22


.

FOTBALL

Det har vært et år preget av korona og vi ser at noen lag mister spillere mens andre lag får nye spillere. Vi har med tungt hjerte dessverre måttet trekke 2 lag fra serien i høstsesongen. Dette er vi svært lei oss for. Vi ser også at dugnadsånden blant foreldre er dalende og noen lag sliter dessverre med for eksempel å få hjelp til å holde kiosken åpen. Vi kan se tilbake på en vårsesong preget av koronarestriksjoner med kamper bare mot lag fra egen kommune og etter hvert kamper mot nabokommunen Lunner. I høstsesongen ble kamper satt opp som vanlig med et håp om at det var mulig å spille mot lag i mange nærliggende kommuner. Men høstsesongen ble preget av mye kampendringer pga koronasituasjonen både i andre kommuner og i Gran kommune. Men de aller fleste kamper ble gjennomført. Stor takk til alle lagledere/trenere som sørger for at kamper blir endret og den ekstrajobben dette har medført. Vi forbereder oss nå på neste sesong og håper på en normal treningsvinter med gode treningsforhold på kunstgresset. Vi håper å holde banen åpen i hele vinter. Men noen lag vil også trene inne deler av vinteren.

LAGENE VÅRE

Klubben har ca 200 aktive spillere fordelt på Seniorlag, samt lag med spillere født fra 2006 til 2015. Alle lag har dyktige trenere og lagledere på plass for å gi barn, ungdom og seniorspillere et godt aktivitets og fotballtilbud. Det er hele 50 personer som i BIF Fotball jobber frivillig som trenere og lagledere for å legge denne aktiviteten til rette.

TAKK TIL VÅRE SPONSORER

Vi vil benytte anledningen til å takke for den økonomisk støtte fotballgruppa får av lokale bedrifter, dette setter vi i Brandbu Fotball stor pris på.

STOR TAKK TIL ALLE I STØTTEAPPARATET

Stor takk til alle i støtteapparatet i Brandbu fotball, det er mange frivillige som gjør at barn og unge kan spille fotball i Brandbu. Det er ca 50 trenere og lagledere som er i sving mange ganger i uka i tillegg til alle andre foreldre som bidrar i kiosken og som kampverter. Vi har ca 15 klubbdommere som er veldig viktige for oss og ikke minst de som sitter i klubbledelsen.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 23


Bilde: Brandbu A-lag sesongen 2021

OPPSUMMERING AV SESONGEN FRA NOEN AV LAGENE VÅRE. A-laget Ihuga Brandbu-supportere har startet supporterklubb for A-laget vårt. Dette har vært veldig positivt. Supporterklubben finner du på Facebook og har nå over 400 medlemmer. Aktiviteten i supporterklubben har bidratt til at vi har fått flere tilskuere på hjemmekamper, god stemning på tribuna og mer blest om laget. De har også delt ut premie til banens beste Brandbu-spiller hver hjemmekamp i høst. Brandbus beste har fått gavekort på 1000 kr, sponset av lokalt næringsliv. Spillerne som har fått prisen er: John Kristian Hilden x 2, Ørjan Ruden, Erik Sørum og Lars Erik Holme. Vi har spilt i 6. divisjonens 4. avdeling, og har denne sesongen spilt oss til en fin 2. plass på tabellen. Vi har hatt 32 spillere innom laget i løpet av sesongen. Det er en positiv spillergruppe som støtter og hjelper hverandre. Vi ble bedre og bedre utover høstsesongen etter hvert som kamper ble

Bilde: Banens beste på siste kamp i høst: Lars Erik Holme.

gjennomført. Det har vært små marginer som utgjorde at vi ikke klarte å vinne førsteplassen. Sesongen 2022 er under planlegging og vi har et mål om å rykke opp til 5. div etter neste sesong. Vi håper å tiltrekke oss flere dyktige og treningsvillige spillere som kan bidra til å heve laget. Lagets trenere har vært Svein og Finn Bækken og Morten Ruden-Johansen. Amund Reidem og Magnus Lismoen har vært lagledere. Amund gir seg nå som lagleder og vi takker så mye for innsatsen gjennom mange år.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 24


Bilde: Lagbilde fra sesongavslutning for G16

G16 I år skulle vi ha spilt i G15 serien, men vi besluttet å spille i G16 2 divisjon for å få bedre matching før neste sesong. Rett før serien startet så ble G14 slått sammen med G16. Vi har trent 2-3 ganger i uken siden januar, kun stoppet av Corona restriksjoner. Vi er nå en gruppe på 27 spillere som har blitt en godt sammensveiset gruppe. I sesongen har det vært både opp og nedturer, men både vi trenere og spillere ser at vi blir bedre og bedre både individuelt og med samspill. De fleste spillerne har funnet sin plass på banen og fotballforståelsen øker. Vi satser videre mot neste sesong med treninger 2-3 ganger i uken frem til jul. Da har vi 14 dager ferie og er i gang rett over nyttår. Vi ser frem til en spennende sesong i 2022. G13 Denne sesongen har det vært 12 spillere på G13. Gutta har et veldig godt samhold i laget, mange har spilt sammen i mange år, og nye spillere har vært velkommen. Vi har hatt et godt treningssamarbeid med G12. Serien ble gjennomført, og vi har besøkt nye steder og spilt mot lag vi ikke har møtt før.

G10 Laget til G10 har 15 aktive spillere. Det er flere som har begynt på igjen etter en pause. Laget har også fått noen nye spillere denne sesongen. Det er den første sesongen med 7' er fotball, noe alle synes var gøy. Laget er i fin utvikling, og nesten alle spillerne scoret denne sesongen. Vi har jobbet med å få noen faste keepere, og det har gitt resultater. G10 vant alle kampene i serien og scoret over 80 mål. På G10 er fotballinteressen og gleden stor. Lagets trenere er Christian Kjeksrud og Iver Hvamstad.

Bilde: G10 gutta er fornøyd

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 25


Bilde: Fornøyd G8 gjeng etter Kiwi cup

G8 Vi i G8 var kjempeklare for sesongen 2021 da 2020 sesongen ble rimelig tynn. Startet utetrening tidlig i april med 2 treninger i uka for å forberede gutta på overgangen fra 3'er til 5'er fotball, noe de taklet bra. Startet sesongen med to tap før det snudde og gutta virkelig fikk opp damen og vant flere kamper på rad. Vi arrangerte en liten sommer avslutning der gutta fikk en liten premie i mangel på dette da vi ikke hadde kunnet spille cup på lenge. Etter ca 3 uker ferie startet vi høstsesongen med Kiwi cup på Hønefoss 1 seier, 2 tap og et uavgjort var vi fornøyde med. Høstsesongen spilte gutta kjempebra med mange spennende kamper vi klart å vinne � noen tap ble det jo, men det må man regne med. Vi har hatt en god måned pause nå, men skal begynne innetrening om ikke lenge.

Takk for kjempebra innsats fra gutta på G8. Jeg gleder meg veldig til sesongen 2022. Hilsen Trener Henning Borgli.

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 26


Bilde: Lagbilde av G7

G7 Gutter og jenter 7 år startet opp igjen med ukentlige treninger på torsdager fra april måned. Fra oppstart hadde vi med oss 1012 spillere, men antallet spillere steg jevnt og trutt til 20 spillere allerede før sommeren. Vi har brukt Spond som kommunikasjonskanal, og det har fungert veldig bra. Denne sesongen har vi deltatt på to minicuper, på Gran og i Moen, og tre cuper, på Grua, Gjøvik og avslutningsvis Hadelandcupen på Gran 23. oktober. Første helgen i november ble det arrangert avslutning med pizza fra Peppes, muffins og fotballbane-sjokoladekaker på menyen. Alle spillere gjennom sesongen med familie møtte opp, så det ble en vellykket og fin avslutning med utdeling av premie og sjokolademedalje. Det har vært god stemning og høy teamfølelse, og det har vært moro og følge med på utviklingen til laget denne sesongen. Nå tar vi ei lita pause til over nyttår, og kommer nærmere tilbake til oppstart igjen for treninger. Til våren rykker vi opp fra treer-fotball til femmer, det blir spennende, for store og små! Trenere denne sesongen har vært Rune

Pedersen, Bent Solsrud og Andrea Sundby. Frode Vardenær har vært materialforvalter og Berthe Koller Hvamstad lagleder. Vel møtt igjen neste sesong, både til nye og velkjente spillere.

Bilde: Premier deles ut på sesongavslutning

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 27


G11

Laget har bestått av 15 spillere denne sesongen. Vårsesongen ble gjennomført med begrensede kamper grunnet korona, mens høstsesongen ble gjennomført som vanlig. Resultatmessig har det vært både oppturer og nedturer med både tap, uavgjort og seiere. Vi hadde et lag påmeldt i serien og andre sesong med 7 ‘er kamper. Vi kommer til å trene 2 dager i uka store deler av vinteren. Ute på kunstgressbanen så lenge det lar seg gjøre og inne når det blir for kaldt. Laget trenes av Terje Mathisen, Mads Veierød og Nils Sollie. Else Randi Lynne er lagleder.

HAR DU LYST TIL Å BIDRA MED NOE I BRANDBU FOTBALL?

Fotballgruppa drives på frivillig basis og vi er avhengig av å ha med oss mange støttespillere. Har du lyst, eller kjenner du noen som har lyst til å bidra? Det er mange små og store oppgaver som vi trenger hjelp til. Er du interessert? Kontakt leder i fotballgruppa på: fotball@brandbuif.no

HAR DU ET BARN SOM HAR LYST TIL Å SPILLE FOTBALL?

Vi ønsker flere spillere velkommen. Vi har bare guttelag, men jenter er også velkomne til å være med på disse. Rene jentelag er det bare Hadeland kvinnefotballklubb som har. Kontakt leder i fotballgruppa på: fotball@brandbuif.no Fint om du oppgir fødselsår slik at det er lettere å sende henvendelsen videre til rett person.

STYRET I FOTBALL Midlertidig konstituert leder

Dyre Rolstad fotball@brandbuif.no

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

tlf 482 81 050

SIDE 28


SKI Vinteren er i anmarsj, til glede for store og små utøvere i skigruppa! Mens vi har ventet på snøen, har barn og ungdom gledet seg over barmarkstreningene som har skapt et fellesskap og gitt en fantastisk treningsglede! Det være seg jogging med staver i Størenslunden, stafetter, intervalløkter i motbakke eller rulleskitrening.

Den 2-3 oktober var det lokal oppstartssamling på Lygna Skisenter for alle aldersgrupper! Stasjonstrening, intervalltrening, "Mesternes Mester" og løpetur i marka, ga en variert treningshelg. Lokale renn Fremover blir det også mange spennende aktiviteter! I vinter skal skigruppa arrangere to trippelrenn på Lygna, i tillegg til Brandburennet den 12 mars 2022.

Ski-NM Spennende blir det også med ski-NM del 2 på Lygna den 6-9 april 2022! I tillegg har det vært flere skisamlinger! I august arrangerte Brandbu IF Ski, sammen med de andre lokale skiklubbene, skisamling på Lygna for hele Oppland skikrets 11-14 åringer. Mange lokale skiløpere deltok! Det var fokus på basistrening (styrke, balanse, koordinasjon og utholdenhet) og rulleski, men det viktigste; ha det moro og bli kjent med andre på tvers av klubbene!

Jr. VM til Lygna! Lygna har ikke arrangert så mange

internasjonale konkurranser, derfor er vi så stolte over at Norge og Lygna Skisenter har blitt tildelt Junior VM den 21-27 februar 2022! Vi gleder oss virkelig til vinterens aktiviteter og arrangementer!

STYRET I SKI Leder

Anders Risendal Johannessen ski@brandbuif.no

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

tlf 905 53 442

SIDE 29


SVØMMING 2021/2022 I høst startet vi endelig opp igjen med babysvømming, fribading for barn mellom 6-12 år og helsesport. Jeg vil få takke alle kursdeltakere i Brandbu IF svømmegruppe som gjør det mulig å holde svømmegruppa i gang. Babysvømming kursene er fulle, og det er venteliste pr. dags dato. Vi tar juleferie fra babysvømming 4.des til utpå nyåret og da starter det opp for nye grupper, slik at alle som vil ha tilbud får dette.

Høsten har vært preget av mye sykdom av befolkningen rundt oss, men på tross av det er aktivitet i Brandbu IF svømmegruppe. Dette er vi takknemlige for.

HELSEBADINGEN

Etter en lang nedstenging, kunne vi endelig ønske velkommen til helsebadingen. Vi har tidligere hatt rundt 12 vakter som billettører og kantvakter, og når alle disse takket nei til videre engasjement, ble det utfordrende. Nå har vi greid å rekruttere noen nye, slik at vi har kommet i gang igjen. Vi ønsker veldig gjerne å få med noen til slik at det ikke blir så mange vakter i løpet av et halvår.

Se så fine vi er, en fin gjeng fra babysvømmingen Nytt i høst er at svømmetilbudet fribading er gratis for deltakere knyttet til medlemskap i Brandbu IF med en liten egenandel for foreldre på 20 kr pr. gang. Det er ikke mange klubber som klarer å få til dette og det er noe vi fortløpende må vurdere hvordan vi skal løse. Siden svømmeopplæring og svømmeaktivitet er så viktig for barn har vi behov for engasjerte foreldre som vil være med å organisere tilbudet vi har. Det gjelder både garderobevakt og instruktør til svømmeopplæringstilbudet. Hvis noen vil bidra aktivt, ta kontakt med oss.

For å gi plass til babysvømmingen, er nå helsebadingen fra kl. 09:00-10:30, første timen med trim.

Damene på trimmen Ønsker dere en riktig god og et riktig godt nyttår. Men vennlig hilsen Anja Broløkken

STYRET I SVØMMING Leder

Anja Hansine Elvira Broløkken ski@brandbuif.no

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

tlf 905 53 442

SIDE 30


STYRKELØFT

Styrkeløft bærer preg av et år med nedstenging. Vi håper å komme i gang igjen og ser frem imot fellestreninger og hyggelige treningsstunder sammen. Studio hjemme hos Niklas stenger til jul, men det er fult mulig å trene i styrkerommet i klubbhuset. Trenger du egen nøkkel for tilgang, tar du bare kontakt med Ove på mobil 95291606 eller dagligleder@brandbui.no Til våren flytter vi ned store deler av det utstyret som er hos Niklas i dag, så det blir et enda mer fullgodt treningsstudio også for styrkeløfterne.

Noe av utstyret som kommer ned i løpet av våren. 390 kg i bump erskiver

Stang og jekk,

Styrkeløft jobber med å rekruttere til et nytt og spennende tilbud her på Brandbu. Har du lyst til å bli med? Ta kontakt med leder i styrkeløft Niklas Kanten på mobil 411 09 513 eller e-post styrkeloft@brandbuif.no

Justerbare hantler

Rygghev

Kombirack

LEDER I STYRKELØF: Niklas Kanten leder gruppa for styrkeløft i Brandbu IF. Foto: John Erik Thorbjørnsen

STYRET I STYRKELØFT Leder

Niklas Kanten styrkeloft@brandbuif.no

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

tlf 411 09 513

SIDE 31


VÅRE SPONSORER Uten våre faste sponsorer, hadde det ikke vært lett å drive idrettslag. Dere er viktige bidragsytere for at vi skal kunne tilby et rikt og variert tilbud til våre medlemmer og sambygdinger. Sammen med dere, skaper vi verdier for bygda. TUSEN TAKK!

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 32


ELEKTRONISK MEDLEMSREGISTRERING Brandbu Idretsforening har som alle andre idrettslag, gått over til elektronisk medlemsregister. Medlemskontingenten er blitt viktigere og viktigere, driver du aktiv idrett, er dette grunnlaget for forsikringen du har gjennom idrettslaget. Skulle du bli skadet på trening eller i aktivitet, må kontingenten være betalt. Når du er registret i Min Idrett, kan du administrere dine medlemskap i alle idrettslag tilknyttet Norges Idrettsforbund. Her vil du kunne betale din medlemskontingent, administrere dine medlemskap, melde deg på offisielle arrangement og knytte opp familiemedlemmer. Du kan også skrive ut ditt medlemskort i foreningene du er medlem i. Det kan også lastet ned til mobilen som et elektronisk kort. Kontingenten for 2021-2022 er; - Voksne over 19 år, kr. 200,- Barn og ungdom under 19 år, kr. 100,Hvis du ikke er datakyndig og ikke er på nett? Ingen problemer, ta kontakt med medlemsansvarlig på medlem@brandbuif.no eller en du kjenner i laget, så skal vi registrere deg og få sendt deg en helt alminnelig papirfaktura. Medlemsansvarlig Ove Nordberg

BIF-NYTT – Nr.2 – NOVEMBER 2021 – 55. ÅRGANG

SIDE 33