Magazine Vechtrijk 3A1 fase 2

Page 1

BY
WONEN NABIJ HET PARK STEL JE EENS VOOR… PITTORESK WEESP RIJKE ARCHITECTUUR 3A1 fase 2 POWERED
VECHTRIJK 3A1 FASE 2 2

3A1 fase 2

Vechtrijk 3A1 fase 2 ligt in een prachtig stukje Weespersluis, net buiten het centrum en nabij het Weespersluispark. Hier heb je alle ruimte om lekker te ravotten, hard te lopen of in de zomer je kleedje neer te leggen met de kinderen. Dat is pas heerlijk wonen!

INHOUD
Vestingstad met roerige geschiedenis........................4 Genieten van het goede leven...................................6 Maak kennis met Weespersluis.................................8 Vaarroute...............................................................10 Plattegrond Weespersluis........................................12 Architect aan het woord..........................................14 Landschapsarchitect aan het woord.........................16 Exclusief wonen nabij het park.................................18 Vestingwoning – Type A..........................................20 Singelwoning – Type C.............................................24 Vestingwoning – Type D...........................................28 Twee-onder-een kapwoning – Type D........................32 Nieuwe bewoners aan het woord………….....…......36 Colofon..................................................................38 3 INHOUD

Vestingstad met roerige geschiedenis

4 VECHTRIJK 3A1 FASE 2

VAN VUURLINIEWONINGEN TOT LUXE WONEN AAN DE VECHT

Het is mei 1355 als Willem van Beieren, de graaf van Holland, stadsrechten verleent aan het dijkdorp ‘Wesepe’. Er volgt een lange periode van welvaren voor Weesp, tot in 1508 de stad wordt geplunderd door Gelderse troepen. Weesp wordt herbouwd en groeit uit tot een bolwerk voor alcoholische dranken. Op grote schaal wordt er bier en brandewijn gebrouwen en gebrand.

Na de Franse belegering van 1672 besluit het stadsbestuur om van Weesp een vestingstad te maken, om het rijke Amsterdam te kunnen beschermen, samen met Naarden en Muiden. Er wordt een gracht gegraven, waardoor in de Vecht het eiland ‘de Ossenmarkt’ ontstaat.

Onder leiding van Johan Maurits van Nassau wordt een viertal bastions aangelegd; twee op de Ossenmarkt en twee aan de zuidkant van de oude stad. Er zouden nog vier andere bastions worden ontworpen, maar deze zijn door geldgebrek nooit gerealiseerd. Aan de vorm van de Herensingel en de Singel is wel nog altijd te zien waar deze vier bolwerken gebouwd hadden moeten worden.

In 1861 wordt, na twee jaar, de bouw voltooid van een bomvrije toren op de Ossenmarkt. Het Torenfort aan de Ossenmarkt is een van de laatste forten waarmee de Nieuwe Hollandse Waterlinie wordt versterkt en maakt vanaf 1892 ook deel uit van de Stelling van Amsterdam. Aan het Molenpad en de Utrechtseweg liggen nog de kenmerkende ‘vuurliniewoningen’, de houten huizen in de kleine kring rondom de vestingwerken, die platgebrand konden worden om het schootsveld snel vrij te kunnen krijgen.

HISTORIE
5
“Er is nog altijd veel terug te zien van de prachtige historie in Weesp.”

Genieten van het goede leven

“Hep is niep liperair, wap u hier leesp Maar rijmp dan poch maar smeppeloos op Weesp”

Dichter Drs. P

6 VECHTRIJK 3A1 FASE 2

Een wandeling door Weesp is de moeite waard!

Stadse allure met het karakter van een schilderachtig dorp: dat is Weesp. Midden tussen het groene waterlandschap, met Amsterdam om de hoek, vind je rust, ruimte en knusheid in een schitterend historisch vestingstadje aan de Vecht. Rijk aan water, omringd door groen, volop gezelligheid en bijzondere architectuur. Wonen in Weespersluis is genieten van het goede leven.

WEESP
7
8 VECHTRIJK 3A1 FASE 2

Maak kennis met Weespersluis

Even lekker bijkomen op een sfeervol terras aan het water, genieten van een filmpje in het knusse filmtheater, een rondje varen of een stukje hardlopen langs de kade. Er is genoeg te doen om je zinnen te verzetten na een dag hard werken. Zodra het weekend is aangebroken geniet je met je gezin op of aan de waterplas, het strandje aan de Gouw of in een van de stadsparken.

PARKEN

In Weespersluis spelen natuur en water een belangrijke rol. Zodoende heb je straks de keuze uit drie parken waar je veilig kunt spelen, sporten, wandelen en fietsen. Het Gouwpark in Vechtrijk, het Weespersluispark en het park aan de Muiderslotlaan in Lanenrijk. Aan de noordzijde van Weespersluis komt het bijzondere landschapspark ‘t Breedland van ca. 100 hectare groot (200 voetbalvelden). Er wordt een hardloop- en fietsroute aangelegd, maar je kunt er ook gewoon lekker doorheen struinen.

WATER

Een van de mooiste eigenschappen van Weespersluis is dat er zoveel ruimte is voor water. Een groot aantal woningen in Weespersluis staat zelfs direct aan het water en krijgt een eigen aanlegsteiger. Ook komen er diverse openbare aanlegplaatsen door het gebied.

STADSSTRAND

Je hoeft niet naar de kust voor een middagje ‘strand’. Het prachtige zandstrand van Muiderberg, met een sfeervol strandpaviljoen, ligt in de buurt. Ook Weespersluis krijgt een eigen stadsstrand, aan de Gouw bij het Gouwpark.

Genieten aan de waterplas, het strandje aan de Gouw of een van de stadsparken

9 HOTSPOTS

Vaarroute

MUIDEN NAAR OUD-ZUILEN, AFZAKKEN OVER DE VECHT

Weesp ligt aan een schitterende vaarroute, centraal in Nederland. Je kunt vanuit Weesp varen richting Muiden en het IJmeer of slingerend afzakken naar Loenen aan de Vecht en Oud-Zuilen. Kies je voor het laatste dan vaar je met links en rechts uitzicht op gezellige oude huizen, molens en restaurants, aangevuld met groen. Tijdens jouw tocht zul je authentieke landhuizen zien, met mooi aangelegde tuinen.

38 KM VAREN

Tip 1

OUD-ZUILEN

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. In Slot Zuylen ervaar je het dagelijks leven van de vroegere bewoners van het kasteel.

10 VECHTRIJK 3A1 FASE 2
Slot Zuylen

Of zet koers naar Amsterdam!

Tip 2

BREUKELEN

Molen’t Haantje, Weesp

Buitenplaats Slangevegt beschikt over één van de beste terrassen van de provincie Utrecht. Dit rijksmonument dankt zijn naam aan de bochtige, slangachtige rivier de Vecht.

Tip 3

MUIDEN

Geniet van koffie met appelgebak op het gezellige terras van het beroemde café Ome Ko, bij de sluis.

Ome Ko, Muiden
VAARROUTE
11
Buitenplaats Slangevegt, Breukelen

Vissen

Strandje (gereed 2023)

Aanlegplaats sloepen

Kanoën

Buiten fitness

Bos

Natuurbeheer

Ligweide

Horeca

Sluis

Station Weesp

Park

Busstation Muiden

Aanrijroute

Brede school

Ontsluitingsweg Waterlinie

Winkels en voorzieningen: (horeca, supermarkt, kinderdagverblijf en medisch centrum)

Speelvoorzieningen

Bos / bomen

Lage beplanting / gras

Bestaand perceel

In uitvoering / gerealiseerd

Parkpad

Struinpad

Ingang wijk

Snelheidslimiet wordt aangepast naar 50 km/uur

Jaartal = geplande start verkoop

In ontwikkeling Park aan
12 VECHTRIJK 3A1 FASE 2

Amsterdam

Vechtrijk 3A1 fase 2

In vechtrijk 3A1 fase 2 komen 12 bijzondere woningen, zowel herenhuizen als één 2-onder-1 kapwoning. Op de kaart zie je waar Vechtrijk 3A1 fase 2 gebouwd wordt. Ook zie je de reeds bestaande en toekomstige bouw van het woonlandschap.

© 04-2023. 3A1 (FASE 2) aan de Muiderslotlaan
13

‘Vechtrijk 3A1 fase 2 ligt in een prachtig stukje Weespersluis, nét buiten het centrum en tussen het Weespersluispark en een royale groene singel. We spreken Kok Mulleners van architectenbureau Mulleners + Mulleners uit Haarlem over hoe je hier straks fantastisch kunt wonen. ‘Aan de noordkant van Vechtrijk 3A1 fase 2 komt een geweldige groene singel met fraaie bomenrijen. En een natuurlijke licht aflopende oever naar een mooie waterpartij, zoals je dat ook vaak ziet in jaren dertig buurten.’

“In Vechtrijk 3A1 fase 2 woon je rijkelijk nabij het park of aan de singel”
14 VECHTRIJK 3A1 FASE 2
Kok Mulleners, architectenbureau Mulleners + Mulleners

‘We hebben ons voor Vechtrijk 3A1 fase 2 laten inspireren door Vechtse dorpen, zoals Loenen aan de Vecht en Vreeland. En Weesp natuurlijk. Wat de Vechtse dorpen onderscheidt van andere Hollandse dorpen, is dat ze een rijkere uitstraling hebben. Vroeger werden niet, zoals nu, hele straten in één keer ontworpen en gebouwd. Er is geen herhaling. Elke woning heeft zijn eigen identiteit. Om die reden zijn deze dorpen zo sfeervol. Dit doen we ook in Vechtrijk 3A1 fase 2. Twee of drie huizen onder een kap, gevolgd door de volgende onderscheidende twee- of drieling. Statige herenhuizen nabij het park en de singel, een royale twee-onder-een-kapwoning op ruime kavels die de hoeken markeren en intieme straatjes met doorkijkjes. De architectuurstijl van de woningen refereert aan meerdere stijlperiodes; zowel aan de 17e- en 18e-eeuwse Oudhollandse classicistische stijl als aan de 19e-eeuwse Fin de Siècle stijl, die we al kennen van Lanenrijk. Als ware Vechtrijk 3A1 fase 2 ook, gelijk aan de Vechtse dorpen, door de eeuwen heen zo is gegroeid.’

ZORGVULDIGE VARIËTEIT

‘De rijkdom van Vechtrijk 3A1 fase 2 komt tot uiting in de zorgvuldig afgewogen variëteit in de woningen. Prachtige Franse trapeziumkappen, zadel- en puntdaken, roedeverdelingen, witte kroonlijsten, dakoverstekken, raamomlijstingen en Delftse stoepen met paaltjes en hagen wisselen elkaar af. Voor de woningen gebruiken we verschillende kleuren baksteen, van dieprode tonen tot grijs en witgekeimd. Sommige met een lichte voeg, andere met een donkere waardoor de baksteen ouder lijkt. Alsof het huis er al decennia staat.’

NABIJ HET WEESPERSLUISPARK

‘Nabij het Weespersluispark, een klassiek vormgegeven stadspark à la het Vondelpark met slingerende paden en glooiende grasvelden, ontwerpen we twaalf bijzondere woningen in verschillende verschijningsvormen. De type D woningen, uitgevoerd in een twee-onder-een kapwoningen en een rijtje van drie vesting-woningen, kenmerkt zich door een verdiepingshoogte van wel 3 meter. Door de hoge plafonds en grote raampartijen realiseren we een prachtig zicht op de singel en veel lichtinval. In Vechtrijk ontmoeten buren elkaar en komen kinderen in de parken samen om te spelen. Een prachtige nieuwe buurt! ’

HEERLIJK WONEN TUSSEN DE GOUW

ARCHITECT AAN HET WOORD
15
“Elke woning heeft zijn eigen identiteit. Om die reden zijn deze dorpen zo sfeervol”

‘Wonen in Vechtrijk betekent: genieten van het buitenzijn in een pittoreske omgeving nabij de stad. Dankzij de groene opzet van de wijk en karakteristieke woningen krijg je een heel landelijk gevoel, dat extra wordt benadrukt met de komst van een groot stadspark, waar jong en oud samenkomen. De ligging van dit park is werkelijk prachtig.’

Henk Schuitemaker, landschapsarchitect en medeeigenaar van VlugP, is verantwoordelijk voor het ontwerp van het Weespersluispark in Vechtrijk 3AB. Het park is maar liefst 5 hectare groot en dus zag hij een hele mooie uitdaging om van dit park straks de ontmoetingsplaats van Weespersluis te maken. ‘De ligging is werkelijk prachtig. Voor je gevoel ben je in het buitengebied met al het groen om je heen, terwijl je vlakbij Amsterdam en centrum van Weesp zit.

Het gebied is met zoveel zorg en gevoel voor detail ontworpen op een heel prettige schaal. Geen straat is hetzelfde en met de toevoeging van het park wordt dit hét centrale hart van de omliggende woningen. Dat maakt wonen in Vechtrijk uniek.’

KLASSIEK STADSPARK

De wens was om een klassiek stadspark te realiseren in Vechtrijk. ‘Dit sluit goed aan bij de historische sfeer die Vechtrijk ademt’, vertelt Henk Schuitemaker.

‘De Engelse landschapstijl met de tuinen uit de achttiende- en negentiende eeuw waren een grote inspiratiebron. Deze kenmerken zich door slingerende paden, waterpartijen en grote open grasvelden met hoge bomen, die ook de omgeving betrekken in het park en eindeloze wandelingen mogelijk maken. Neem bijvoorbeeld het Vondelpark, het Oosterpark en Sarphatipark in Amsterdam, die zijn ook zo ingericht.’

OPEN KARAKTER

Juist door het gebruik van klassieke parkbomen zoals de esdoorn (die overleven alle seizoenen), mooie lindes en bijzondere treurwilgen en honingbomen, krijgt het park een open en vrijblijvend karakter. Henk: ‘Alles met de gedachte om bewoners te verleiden zich door het park te bewegen. Er komen ook kersen- en appelbomen aan de kant van de Vecht. Het leuke is: die appels en kersen kun je straks gaan plukken!’ Het park leent zich goed voor een snelle wandeling op een drukke dag, maar ook voor een potje voetbal of een spontane buurtbarbecue is het ideaal. ‘Het park is voor zowel jong als oud een fijne ontmoetingsplek. We willen geen functies benadrukken, maar dit vrij laten aan de omwonenden. Wat ik vooral ook zo bijzonder vind aan dit park is dat het aan een school en opvang grenst. Heel makkelijk dus om je kinderen via het park naar school te brengen en perfect voor de pauzes en tijdens sportdagen bijvoorbeeld. Er zijn in ieder geval mogelijkheden genoeg in het park.

“Het heeft een klassieke landschapsstijl, het doet denken aan het Vondelpark”
16 VECHTRIJK 3A1 FASE 2
Henk Schuitemakers, VlugP
LANDSCHAPSARCHITECT AAN HET WOORD
17
“Het park in Vechtrijk wordt hét centrale hart van Weespersluis”

Exclusief wonen nabij het park

De mix van een rijk gedecoreerde architectuur en een strakke oud-Hollandse classicistische stijl zorgt voor een afwisselende en sfeervolle uitstraling. En hoe fijn. In Vechtrijk woon je altijd nabij het park.

18 VECHTRIJK 3A1 FASE 2
19
VECHTRIJK 3A1 FASE 2 20

Vestingwoning Type A

WONINGEN
21

Vestingwoning Type A

Deze leuke en karakteristieke rijwoningen zijn een lust voor het oog! Het zijn ideale woningen in een groene, knusse woonomgeving op bovendien een ideale plek; dicht bij het OV en het centrum van Weesp met alle nodige voorzieningen. Wat wil je nog meer?

22 VECHTRIJK 3A1 FASE 2

Bouwnummers 302, 303 & 304

Deze leuke rijwoningen aan de oostkant van Vechtrijk 3A1 fase 2 vallen op door het blauwe dak, de donkergroene voordeur en de dakkappelen met glasroeden. Deze 3 hoek- en tussenwoningen hebben een achtertuin op het westen en een praktische indeling, met een woonoppervlakte van ca. 95 m2, 2 ruime slaapkamers en een technische ruimte op zolder. Misschien is dit wel jullie toekomstige woning?

Kenmerken:

• Woonoppervlakte van ca. 95 m2

• Perceeloppervlakte van ca. 116 tot 171 m2

• Inclusief tegelwerk en sanitair

302 303 304 23

Singelwoning Type C

VECHTRIJK 3A1 FASE 2 24
WONINGEN 25

Singelwoning Type C

Deze statige en karakteristieke singelwoningen zijn rijkelijk gedetailleerd, wat kenmerkend is voor de woningen in Vechtrijk. Zo zijn Franse balkons, een privé stoep met betonnen paaltjes en een strakke tuitgevel kenmerkend voor dit type. Vanuit de woning kijk je uit over de singel en de tuin is gelegen op het zuiden. Wat wil je nog meer? Van de singelwoningen is 1 woningtype beschikbaar; namelijk type C.

26 VECHTRIJK 3A1 FASE 2

Bouwnummers

307, 308, 309 & 310

Deze bijzondere en chique woningen liggen in een rij van 4 woningen met hun kenmerkende rode steen en omlijste voordeur, tuitgevel en Franse balkons op de eerste verdieping. Het woonoppervlakte van deze woningen is ca. 138 óf 139 m2 GBO en de achtertuinen liggen op het zuiden. Heb je de bijzondere hoekwoning met bouwnummer 310 al gezien? Door de zij-entree is de begane grond plattegrond uniek en gesplitst in twee ruimtes. En wat dacht je van de extra zijramen en unieke tuinhek? Genoeg keuze dus binnen dit type!

Kenmerken:

• Woonoppervlakte van ca. 138 of 139 m2

• Perceeloppervlakte van ca. 132 tot 162 m2

• Inclusief tegelwerk en sanitair

307 308 309 310 27

Vestingwoning Type D

VECHTRIJK 3A1 FASE 2 28
WONINGEN 29

Vestingwoning Type D

Heerlijk groen wonen in Vechtrijk, met het water dichtbij, maar óók binnen no-time in het karaktervolle centrum van Weesp; iets voor jou?

Dan vind je deze fraaie type D woningen in een rijtje van 3 vast interessant!

30 VECHTRIJK 3A1 FASE 2

Bouwnummers 312, 313 & 314

Gelegen nabij de eerste fase van Vechtrijk

3A1 liggen de vestingwoningen type D in een rijtje van 3. Elke woning van dit rijtje is uniek; waarbij het woonoppervlakte varieert tussen 149 en 167 m2 GBO. Genoeg ruimte dus voor het hele gezin! Op de verdieping vind je de badkamer en 3 slaapkamers. Zelfs de zolder is ingericht bij dit type woning!

Kenmerken:

• Woonoppervlakte van ca. 149, 156 of 167 m2

• Perceeloppervlakte van ca. 145 tot 193 m2

• Inclusief tegelwerk en sanitair

312 313 314 31
VECHTRIJK 3A1 FASE 2 32

Twee-onder-een kapwoning Type D

WONINGEN
33

Vestingwoning Type D

Heerlijk groen wonen in Vechtrijk, met het water dichtbij, maar óók binnen no-time in het karaktervolle centrum van Weesp; iets voor jou?

Dan zijn deze fraaie twee-onder-een kapwoningen type D ideaal!

34 VECHTRIJK 3A1 FASE 2

Bouwnummers 305 & 306

De twee-onder-een kapwoningen type D zijn royale woningen met een woonoppervlakken van 143 óf 158 m2, 4 slaapkamers en een fijne achtertuin (op het zuiden!). Als je de wijk binnenkomt rijden dan kun je niet om deze statige, witte twee-onder-een kapwoningen heen. Wat een weelde. Zie jij jezelf hier al wonen?

Kenmerken:

• Woonoppervlakte van ca. 143 of 158 m2

• Perceeloppervlakte van ca. 209 tot 228 m2

• Inclusief tegelwerk en sanitair

305 306 35

Een stukje Sydney gevonden in Weesp

36
VECHTRIJK 3A1 FASE 2

“We waren niet op zoek naar een nieuwe woning, maar we zijn nu heel blij dat we deze wel hebben gevonden.” Marieke de Goeij (40 jaar, schrijfster en illustrator) woont nu nog samen met haar man Lars Haagsman (38 jaar, ondernemer) en zoontje Finn (3 jaar) op twee hoog in Amsterdam. Sinds september 2022 woont het gezin in hun nieuwe woning in Vechtrijk.

PER TOEVAL JE DROOMHUIS TEGENKOMEN

Op een zondagmiddag midden in de lockdown van 2020 toert Marieke een rondje buiten de stad, waarbij ze per toeval terechtkomt in Weesp. “Ik zie daar die kenmerkende dijkhuisjes en ik heb ineens het gevoel: hier wil ik gaan wonen”, vertelt Marieke enthousiast. Één van die authentieke duikhuisjes staat te koop, maar deze monumentale woning vraagt zoveel opknapwerk dat Marieke en haar man afhaken. “Maar ondertussen werd onze bovenwoning in Amsterdam wel echt te klein met onze opgroeiende peuter. Hier in Weesp zag ik direct voor me hoe Finn naar tennis zou fietsen met z’n vriendjes.”

TWIJFEL OVER NIEUWBOUW

In eerste instantie was Marieke sceptisch over nieuwbouw. “Ik was bang dat de ziel in een nieuwe woning ontbrak.” Maar toen het stel de afbeeldingen van Vechtrijk zag, waren ze direct om. Marieke: “Wow, hier wordt echt een klein vestingstadje gebouwd - dat dezelfde sfeer en authenticiteit ademt als Amsterdam! Dat was wat we wilden. Bij het zien van de tekeningen wist ik direct welk bouwnummer onze voorkeur had. En dus gingen we all-in: ik tekende zelfs kaartjes met onze toekomstige woning en stuurde die naar BPD, haha!”

COMMUNITY EN VRIJHEID

Het stel heeft bijna drie jaar in Sydney gewoond op Bondi Beach. “Vlak voordat de werkdag begint even een duik nemen in de zee, een rondje hardlopen of een kopje koffie drinken met je vrienden, dát was waar ik naar op zoek was. Een soort kleine community. Het leuke aan nieuwbouw is dat je tegelijkertijd met je buren op een nieuwe plek gaat wonen en dat schept al zo’n verbinding. Lars wil zelfs een community koffie café gaan openen in het project. En vanuit ons nieuwe huis kunnen we een duik nemen in het meer of bij het strandje verderop. Dat stukje Sydney hebben we gevonden in Vechtrijk.”

IDEALE WONING VOOR ELK GEZINSLID

Voor de kleine Finn is het straks heerlijk spelen met buurt- en schoolkinderen. Maar ook Marieke en Lars voelen zich in Vechtrijk als een vis in het water. “Het is nu al ons droomhuis in een uniek stukje Weesp. Ik vind al het groen en het water om mij heen heel prettig. Lars heeft een schuur waar hij in kan klussen en in de zomer kunnen we gaan varen op de Vecht, of kitesurfen op het IJsselmeer. En dat alles op steenworpafstand van Amsterdam, waar we graag werken. Het fijne is dat de auto’s aan de achterkant geparkeerd staan, waardoor we voor het huis een wijntje kunnen drinken terwijl de kinderen spelen voor de deur. Ook ideaal, we hebben een tuin mét een atelier voor mijn werk: dat is toch waar iedere Amsterdammer van droomt? Dus ik prijs ons gelukkig - kijk uit naar lange zomeravonden in de tuin - en weet zeker: er gaan er velen volgen!”

NIEUWE BEWONERS AAN HET WOORD
“ Wij dachten: Wow, hier wordt een klein vestingstadje gebouwd, in de sfeer van Amsterdam!”
37

En morgen weer zo’n mooie dag

38 VECHTRIJK 3A1 FASE 2

Colofon

Tekst

Marijn van der Meer

Marjolein de Wit

Stefan Bouwman

Eline Stuivenwold

Architect is geïnterviewd door De Firma Stek

Vormgeving

Scrambled Ads

Artist impressions

Beeldenfabriek

Fotografie

Maarten van der Wal

Brian Elings en anderen

Voor meer informatie, ga naar: www.nieuwbouw-weespersluis.nl/vechtrijk

DISCLAIMER

© 2023. Aan de inhoud van dit magazine kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde beelden en artist impressies van de woningen dienen als referentie en zijn geen letterlijke weergaven van de toekomstige werkelijkheid. De inrichting van de openbare buitenruimte is onder voorbehoud en nog niet definitief.

Hoewel we dit magazine met grote zorg hebben samengesteld, is het toch mogelijk dat dit magazine onjuistheden of typefouten bevat. Ondernemer geeft geen garanties over de juistheid en volledigheid van de hierin opgenomen informatie en aanvaardt geen aansprakelijkheid, verplichting of verantwoordelijkheid voor eventuele foutieve of onjuiste informatie. De contractstukken op de website zijn hierin leidend.

COLOFON
39

Verkoop:

3A1 fase 2

Vechtrijk 3A1 fase 2 is een samenwerking van:

nieuwbouw-weespersluis.nl/vechtrijk

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.