Page 1

Arnhemsebovenweg 20 Driebergen - Rijsenburg Vraagprijs â‚Ź 574.500,= k.k.


Vraagprijs â‚Ź 574.500,-- k.k. Kadastrale gegevens Gemeente : Driebergen Sectie Nummer : B 4610 Perceelopp. 3 Inhoud : circa 350 m Woonopp.

: B : 378 m2 : circa 120 m2

Omschrijving Op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen en nabij diverse uitgestrekte natuurgebieden is te koop deze charmante RECHTERHELFT van een DUBBELE VILLA onder meer voorzien van een uitgebouwde woon-/eetkeuken, 4 slaapkamers, een vrijstaande garage, een achtertuin gelegen op het ZuidenWesten alsmede ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is gelegen op een ruim bemeten perceel van 378 m².

Indeling De indeling is als volgt: entree, hal met (zwevend) toilet, meterkast en kelderkast, een royale uitgebouwde woon-/eetkeuken voorzien van inbouwapparatuur, een eethoek alsmede een deur die toegang geeft tot de tuin, een sfeervolle woonkamer met erker aan de zijkant, openslaande deuren die toegang geven tot de achtertuin, een fraaie parketvloer met bies alsmede een gasgestookte haard. 1e verdieping: overloop, een badkamer met ligbad, douche, zwevend toilet, wastafel en designradiator, een zeer grote slaapkamer met wastafel aan de voorzijde van de woning alsmede een slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning met kastenwanden. 2e verdieping: ruime overloop met een velux dakraam, de aansluitingen voor wassen/drogen en de opstelplaats van de CV-ketel (Nefit HR Combi) alsmede een 2-tal slaapkamers beide voorzien van een dakkapel. Bergzolder: De vliering is te bereiken via een vlizotrap en omvat veel bergruimte.

Jagerlaan 45 te Zeist


Tuin Ruime verzorgde voortuin, oprit geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s alsmede een beschutte achtertuin gelegen op het ZuidenWesten. Garage Vrijstaande ruime garage voor één auto en voorzien van water en elektra.

Bijzonderheden • • • • •

Bouwjaar ca. 1933 Perceelsoppervlakte 378 m2 Woonoppervlakte ca. 120 m2 Inhoud ca. 350 m3 Uitgebouwde woon-/eetkeuken voorzien van inbouwapparatuur, te weten: 5-pits gaskookplaat, afzuiger, koelkast, vriezer, afwasmachine, en combimagnetron. • Natuurstenen vloer in hal en keuken • De woonkamer grenst niet aan het buurhuis Nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing

Jagerlaan 45 te Zeist


Onderhoud De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). Aansprakelijkheid Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Koopakte De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. Overeenkomst De overeenkomst tussen koper en verkoper komt tot stand onder uitdrukkelijke voorwaarde dat beide partijen de akte ondertekenen. Ontbinding De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is 2 tot 3 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden. Zekerheidsstelling De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Onderzoeksplicht van de koper Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Lijst van zaken Een lijst van zaken is verderop in deze brochure aanwezig.

Jagerlaan 45 te Zeist


Bedenktijd De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 00,00 uur op de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte akte (in kopie) aan de koper ter hand wordt gesteld. Notariskosten Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers' hypothe(e)k(en) en/of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: - € 10,00 per telefonische overboeking; - € 40,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota(‘s) bij de hypotheek-/kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; - € 120,00*) per akte van gehele doorhaling; € 150,00*) per akte van gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht), dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de betreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de betreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde gedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper *)kosten van inschrijving ad € 7,97 (wordt niet belast met BTW) niet inbegrepen).

Jagerlaan 45 te Zeist


Fotopresentatie

Jagerlaan 45 te Zeist


Jagerlaan 45 te Zeist


Jagerlaan 45 te Zeist


Jagerlaan 45 te Zeist


Jagerlaan 45 te Zeist


Jagerlaan 45 te Zeist


Jagerlaan 45 te Zeist


Google Earth

Jagerlaan 45 te Zeist


De informatie in de brochure mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt op basis van elders verkregen gegevens. Wij kunnen derhalve geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde brochure. Aan deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden. Boon Makelaars is een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor met vestigingen in Bilthoven en Zeist en is ruim 60 jaar (reeds 3 generaties) vertrouwd met alle facetten en in iedere prijsklasse van onroerend goed. Wij zijn actief in de ruime regio op het gebied van onder meer verkoop/aankoop van woningen en appartementen voor onze clienten alsmede op het gebied van taxeren van woningen en appartementen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Voor ons aanbod kunt U terecht op www.boonmakelaars.nl Op www.boontaxateurs.nl kunt U voor voordelige NVM taxaties van woningen en appartementen terecht. Hier treft U aan de werkwijze, ons werkgebied en onze aantrekkelijke tarieven. Zie ook: www.taxatieopdrachten.nl en www.taxatieprijzen.nl Wij zorgen ook voor een energieprestatiecertificaat / energielabel. Zie hiervoor onze websites www.energieprestatiecertificaten.nl www.energielabelwoonhuis.nl www.energielabelappartement.nl. Boon Zeist, 1e Hogeweg 2-A te Zeist 030-6922770, zeist@boonmakelaars.nl Boon Bilthoven, Julianalaan 26 te Bilthoven 030-2281347, bilthoven@boonmakelaars

Jagerlaan 45 te Zeist

Arnhemsebovenweg 20 Driebergen (www.boonmakelaars.nl)  
Arnhemsebovenweg 20 Driebergen (www.boonmakelaars.nl)  

Op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen en nabij diverse uitgestrekte natuurgebieden is te koop deze charmante RECHTERHELFT van ee...

Advertisement