Page 1

Hoven 8 eengezinswoningen

Wonen in het hart van Sterrenber g


Eekhoorns spotten vanuit uw woonkamer en de heerlijke bosgeur opsnuiven vanuit uw luie stoel in de achtertuin. Het kan straks allemaal op Sterrenberg. Want hier woont u midden in het bos waar rust en ruimte gemeengoed zijn. De komende jaren worden er circa 400 nieuwe woningen gerealiseerd in vier verschillende buurten met allemaal een unieke sfeer. Iedere buurt heeft een eigen architectuurstijl. Ook de grootte en de vorm van de woningen is overal weer anders. Op Sterrenberg komen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en appartementen. Voor elk wat wils dus. In deze brochure vindt u informatie over 8 nieuwe eengezinswoningen die in deelgebied Hoven in verkoop gaan. Deze woningen liggen in het zuidwesten van Sterrenberg, vlakbij alle voorzieningen in een open, rustige en kindvriendelijke omgeving.

Inhoudsopgave Goed voor elkaar. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 3 Heerlijk vrij wonen in het bos . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 4 Type Bosleeuwerik . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 8 Opties begane grond . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 10 Opties eerste verdieping . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 11 Opties tweede verdieping . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 12 Algemene informatie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 13 Materialen- en kleurenstaat. . . . . . . . . . . . . . . . pag. 17 Afwerkstaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 18 Plattegrond Sterrenberg . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 19


Goed voor elkaar Sterrenberg Zeist wordt een groene woonwijk voor iedereen. Want op de locatie van Abrona komen prachtige nieuwe woningen middenin het bos. Sterrenberg wordt een wijk waar u kunt kiezen tussen verschillende woonsferen. Van romantisch tot modern. Van villa tot rijwoning. Met heel veel voorzieningen in uw achtertuin. Kortom, Sterrenberg wordt een woonwijk waar verschillende werelden samensmelten tot één unieke plek.

Wonen op Sterrenberg De woningen op Sterrenberg kennen een grote variëteit in maat en vorm, waardoor ook de bewoners heel divers zijn. Mensen die gesteld zijn op rust, privacy en architectuur vinden hier hun plek op één van de riante kavels. En ook gezinnen met kinderen zullen zich prima thuisvoelen, want voor kinderen wordt Sterrenberg een waar paradijs. De straten zijn veilig en ze kunnen lekker ravotten in het groen, boomhutten bouwen, zwemmen of geiten voeren op Boerderij Abrona. De vele voorzieningen die u staks op Sterrenberg vindt, zijn nu al onderdeel van de locatie van Abrona. Abrona en haar bewoners - mensen met een verstandelijke beperking - blijven op Sterrenberg.

Schitterende locatie Sterrenberg ligt in de gemeente Zeist op de Utrechtse Heuvelrug. Midden tussen de natuurgebieden en landgoederen. En met de Amersfoortseweg heeft u hier een directe uitvalsweg naar alle steden en pittoreske plaatsjes in de buurt. Naast de voorzieningen aan het plein in Sterrenberg, bieden de plaatsen in de omgeving alles wat u nodig heeft om in uw dagelijkse levensbehoefte te voorzien.

Hilversum Hilversum Loosdrechtse Loosdrechtse Plassen Plassen

Loosdrecht Loosdrecht HoeveHoevelaken laken

Soest Soest

Amersfoort Amersfoort A27 A27

Den Dolder Dolder Bilthoven Bilthoven Huis Huis ter Heide ter Heide

DeBilt Bilt De

A2A2 A28 A28

Utrecht Utrecht

Afslag Afslag33

Zeist Zeist

A2 A2

Woudenberg Woudenberg

Austerlitz Austerlitz

Utrechtse Heuvelrug Utrechtse Heuvelrug

Houten Houten

N413 N413

Soesterberg Soesterberg

Zeist Zeist

4

g

N238 N238

g ewe orts weg o f s e er Am foorts N237 mers A Huis ter Heide N237 Huis ter Heide Afslag 3 A28

A28

N237 N237

at stra Amersfoortse straat e Amersfoorts

ewe icllheewlleg RicRhe

Panbos en Tannenberg Panbos en Tannenberg

weg eg ersersew DolDdolde

Golfpark de Biltse Golfpark deDuinen Biltse Duinen

Leusden Leusden

A28 A28

Soesterberg Soesterberg

A12 A12

Omgeving Plaatsen als Amersfoort, Soest, Soesterberg, Zeist en Utrecht hebben allemaal een rijke historie en nemen dit mee naar het heden. Kunst, cultuur, winkelen en uitgaan; er is overal veel te beleven en iedere plaats heeft zijn eigen charme. Sterrenberg ligt op de Utrechtse Heuvelrug, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Vanaf Sterrenberg kunt u ieder jaargetijde heerlijke tochten maken door de natuur. Te voet, met de fiets of te paard. U kunt op een zomerse dag even een terrasje pakken, in één van de plaatsen of bij één van de vele restaurants, hotels of landhuizen en kastelen die langs de diverse binnenwegen te vinden zijn. Ook op sportief gebied kunt u hier ook uw hart ophalen, want hockey, golf, tennis, skiën, voetbal, korfbal en alle andere sporten die u maar kunt bedenken, vindt u in de buurt.

A1 A1

Baarn Baarn

4

A28 A28

Afslag 3 K r

ak Kr eling ak w eli eg ng we g N224

Zeisterwoud Zeisterwoud

N224

3


Heerlijk vrij wonen in het bos Van oudsher liggen veel zorginstellingen voor mensen met een beperking op schitterende locaties. Ze liggen beschut, zijn royaal opgezet en bijna overal waar je kijkt is het groen. Sterrenberg is ook zo’n locatie. Een prachtige plek waar Abrona het principe van ‘omgekeerde integratie’ voor staat. ‘Normale’ integratie betekent dat mensen met een verstandelijke beperking midden in de maatschappij gaan wonen; bij ‘omgekeerde integratie’ komt de maatschappij naar hen toe. Op deze manier profiteert iedereen: de cliënten van Abrona blijven wonen in hun vertrouwde omgeving en de toekomstige bewoners van de wijk komen te wonen in een schitterend, ruim opgezet park met veel volwassen groen.

4


300 299 298

302 303 304 305

Speeltuin

Speeltuin

301

Legenda 301 Bouwnummer Erfafscheiding van gaaswerk met klimop Erfafscheiding van liguster (haag)

Hoven In Hoven woont u in een bosrijke omgeving en dichtbij alle voorzieningen. Want Hoven wordt het hart van Sterrenberg. De plek waar bewoners én bezoekers elkaar straks tegenkomen. De opzet van de wijk lijkt op een klein en gemoedelijk dorp. De ‘dorpsstraat’ waaraan de woningen liggen, mondt uit in een gezellig plein. Rondom dit plein bevinden zich de diverse voorzieningen van Abrona, zoals een zorgloket, welzijnsfaciliteiten, een zwembad en in de toekomst komen er winkeltjes en horeca. Er is een bestaand hoofdgebouw dat als uitgangspunt voor de rest van de architectuur rond het plein dient. Zo ontstaat een mooi geheel waar ondanks de sociale functie, ruimte en rust belangrijke aspecten zijn. Verderop in Hoven komen charmante grondgebonden woningen, appartementen en enkele zorggebouwen.

5


De opzet van de eengezinswoningen in Hoven is speels en kleinschalig. De woningen liggen in kleine clusters rondom hofjes. In deze hofjes haalt de begroeiing de sfeer van het bos de wijk in. De voortuinen krijgen mooie groenblijvende hagen wat het hele jaar door zorgt voor een mooi straatbeeld.

301

302

300

303

299 298

304 305

Speeltuin

Het ontmoetingsplein ligt aan het begin van Hoven, komende vanaf de Amersfoortseweg. Verderop in de wijk komen eengezinswoningen waar u als nieuwe bewoner van Sterrenberg een thuis kunt vinden. Net als in de andere wijken kunt u hier genieten van de rustige en bosachtige omgeving. De 8 woningen in deze fase liggen in het zuidwestelijke deel op steenworp afstand van de kinderboerderij.

Speeltuin

Bouwnummers

Op de laatste pagina van deze brochure vindt u de plankaart van heel Sterrenberg. Daarop kunt u zien waar de 8 woningen zich in de wijk bevinden.

standpunt van waaruit u de hierboven getoonde artist impression bekijkt.

6


Geveltypen

De geveltypen

1

2a

2b

1

2a 4

4 2b

Speeltuin

Speeltuin

In deze brochure vindt u informatie over het standaard woningtype en de diverse opties die u voor de 8 woningen kunt kiezen. Kaveloppervlakken variĂŤren tussen ca. 110 en 115 m2 De 8 woningen liggen in 2 rijen waarbij de okergele gebakken gevelsteen zorgt voor een vrolijke en zonnige uitstraling. Er worden subtiele accenten in de gevel aangebracht door de toepassing van verschillende stenen en voegen. De variatie is te zien in de verschillende geveltypen. De witte kozijnen met groene draaiende delen en de diverse opties voor ramen in de gevels en eventuele dakkapellen, geven straks een gevarieerd gevelbeeld. In de materialenstaat staan de gevels per type duidelijk omschreven.

Type 1 2a 2b 4

Bouwnummer 301 en 303 299 en 302 300 en 305 298 en 304

7


Type Bosleeuwerik ca. 5,4 m

Begane grond

Zijgevel Kopwoning

Infiltratiekoffer

ca. 2,0 m

ca. 9,1 m

ca. 9,2 m

In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast, de garderobekast en de trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. De kast onder de trap geeft u extra bergruimte, hierdoor ontstaat een speelse hoek in de woonkamer. De opstelplaats voor de keuken bevindt zich in de standaard opstelling tegen de muur van de hal. Bij de verschillende opties kunt u voor een andere indeling kiezen.

Begane grond Type Bosleeuwerik Schaal 1:75

8


Op de overloop heeft u toegang tot 3 (slaap)kamers en een royale badkamer. de hoofdslaapkamer ligt aan de zijde van de tuin en de badkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Deze is standaard uitgerust met een douche, wastafel en mogelijkheid om de wasmachine te plaatsen. Andere indelingen zijn ook mogelijk. Kijkt u hiervoor bij de opties.

Deze verdieping biedt een zee aan ruimte en deze kunt u naar eigen inzicht indelen. U kunt optioneel kiezen voor het maken van kamers of het plaatsen van ĂŠĂŠn of twee dakkapellen. Wanneer u de CV uit het zicht wilt hebben, kunt u voor een ombouw van deze installatie kiezen. U kunt ook kiezen om het aansluitpunt voor de wasmachine te verplaatsen.

ca. 9,1 m

Tweede verdieping

ca. 9,1 m

Eerste verdieping

ca. 5,4 m

Eerste verdieping

ca. 5,4 m

Tweede verdieping

9


Opties begane grond Pui met tuindeuren 1

Keuken 3 5

Standaard bestaat de achtergevel van de woning uit openslaande deuren naar de tuin en een raam. Met deze optie wordt het raam vervangen en heeft u twee keer twee openslaande tuindeuren wat een mooi beeld en een lichte woonkamer oplevert.

U heeft de keuze om de keuken en de woonkamer van elkaar te scheiden. Dit kan met een muur met deur of door middel van een binnenwand waardoor u een mooie indeling van de ruimte krijgt en het zicht op de keuken ontnomen wordt, zonder dat u de keuken afsluit.

Uitbouw begane grond 2

Zijgevel 4

Met deze optie kun u uw woonkamer verlengen met 1.20 meter. Uiteraard heeft u bij deze optie standaard openslaande deuren, maar u kunt ook kiezen om het raam te vervangen door extra openslaande deuren (optie 1). Zo kunt u maximaal genieten van een mooie zomerdag.

Er zijn vier hoekwoningen (bouwnummer 298, 301, 302 en 305) die eenzelfde indeling als de tussenwoningen hebben, maar wel beschikken over een extra raam in de zijgevel. Bij de opties kunt u kiezen om het smalle raamkozijn te vervangen door een breder exemplaar. Zo maakt u uw woonkamer nog lichter.

1

2

4

5 3

Opties begane grond

10


Opties eerste verdieping Zijgevel 6

Separaat toilet 9

Op de 1 verdieping heeft u bij de vier hoekwoningen de mogelijkheid om te kiezen voor een raamkozijn (bouwnummer 298, 301, 302 en 305).

Heeft u ook graag een toilet op de 1e verdieping, dan is het mogelijk om een separaat toilet tegen de badkamer aan te laten bouwen. De indeling van ĂŠĂŠn van de slaapkamers wordt dan iets anders, wat een speelse verdeling van de ruimte oplevert.

e

2 slaapkamers & extra bergruimte 7 Heeft u genoeg aan 2 slaapkamers op de 1e verdieping, dan kunt u voor deze optie kiezen. De slaapkamers zijn met deze indeling namelijk groter en u houdt ruimte over die u bijvoorbeeld als inloopkast kunt inrichten.

Ligbad 10

2 slaapkamers 8

Vindt u het heerlijk om uitgebreid de tijd te nemen om in bad te gaan? Ook deze optie is mogelijk (deze optie is alleen mogelijk in combinatie met optie 16, maar niet in combinatie met optie 11).

U kunt er ook voor kiezen om de extra ruimte weg te laten en 2 zeer royale slaapkamers tot uw beschikking te hebben.

Toilet in de badkamer 11 Wilt u een toilet op de eerste verdieping en geen ruimte inleveren in een van de slaapkamers? Ook dat kan door te kiezen voor een toilet in de badkamer. Alleen is het dan niet mogelijk om voor het ligbad te kiezen.

6

7

8

9

11

10

Opties eerste verdieping

11


Opties tweede verdieping Ombouw installatie 12

(Slaap)kamer met berging 15

Wanneer u de CV uit het zicht wilt hebben, kunt u voor een ombouw van deze installatie kiezen. U heeft er dan meteen extra bergruimte bij.

Om de 2e verdieping echt als zolderkamer te gebruiken, kunt u ook nog voor een kamer kiezen. In dit geval worden er dakkapellen geplaatst en komen er muren bij de trap zodat er een overloop ontstaat . Hier vanuit heeft u toegang tot de berging met installaties en de mooie grote kamer.

Dakkapel voorgevel 13 Wilt u de 2e verdieping gebruiken als zolder- of werkkamer, dan is het mogelijk om deze ruimte lichter te maken en te vergroten met een dakkapel.

Wasmachine aansluiting 16

Dakkapel achtergevel 14

Standaard kunt u de wasmachine en droger in de badkamer plaatsen maar u kunt er ook voor kiezen ze een verdieping hoger neer te zetten. De aansluiting komt dan op zolder, naast de CV.

Ook aan deze zijde kunt u kiezen voor een dakkapel. U kunt ook voor een dakkapel voor en achter kiezen om de zolder extra ruim en licht te maken.

14

15

12

Opties tweede verdieping

12

16 13


Algemene informatie Aankoop met Woningborg garantie

Bij de berekening van het bedrag dat u zelf moet betalen gaat men er meestal van uit dat

U staat voor een belangrijke beslissing, namelijk de aankoop van een woning. Een grote

het hypotheekbedrag dat in depot blijft, gelijk moet zijn aan de vanaf de leveringsdatum nog

stap, die vermoedelijk na veel wikken en wegen genomen wordt. Over de kwaliteit van uw

verschuldigde bouwtermijnen.

woning hoeft u zich geen zorgen te maken. De bouw en controle hierop is in goede handen,

Op de leveringsdatum worden in de meeste gevallen twee akten getekend, te weten:

want tegelijk met uw woning koopt u de ingebouwde garantie die alleen gerenommeerde

• de akte van eigendomsoverdracht (leveringsakte) van de woning van verkoper aan koper;

ondernemingen kunnen bieden. Als u een woning met Woningborg garantie koopt, betekent

• de hypotheekakte met betrekking tot de lening die u van de geldgever ontvangt.

dat o.a. het volgende: • met de aanmelding van het bouwplan en afgifte van het garantie-certificaat, verplicht de aannemer zich tot garantie op de kwaliteit van de woning; • de tekst van de koop- / aannemingsovereenkomst is overeenkomstig het ministerieel voorgeschreven model. U heeft dus altijd een veilig contract; • het certificaat waarborgt dat u nooit met een half afgebouwde woning zit, wanneer er tijdens de bouw iets mis mocht gaan met de aannemer; • door bemiddeling van de Woningborg wordt uw woning dan door een ander afgebouwd, terwijl de schade (tot een bepaald maximum) door deze stichting wordt vergoed.

Verschuldigde termijnen; renteverlies tijdens de bouw De koopsom is in termijnen onderverdeeld. De termijnen van de aanneemsom vervallen al naar gelang de bouw vordert. Mochten er voor de datum van notariële levering reeds termijn(en) vervallen zijn, dan verleent de aannemer uitstel van betaling tot de datum van deze eigendomsoverdracht. Over de verschuldigde, maar niet betaalde termijn(en) wordt de overeengekomen rente berekend. Deze rente wordt eveneens bij de notariële levering met u verrekend. Bij het betalen van de overige nog niet vervallen termijnen dient u wel te wachten op de desbetreffende nota’s. Zodra uw hypotheek is gepasseerd, moet u aan de bank in principe al tijdens de bouw het volledige bedrag aan rente over het door u geleende bedrag

Koopsom vrij op naam (v.o.n.)

gaan betalen. Echter hiervan kan door de bank een rentebedrag worden afgetrokken dat de

De koopsom van de woning is vrij op naam, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Vrij op naam

bank u betaalt, omdat een deel van het hypotheekbedrag bij de bank in depot blijft staan. U

wil zeggen dat de hieronder vermelde kosten die met het verwerven van een eigen woning

betaalt per saldo uitsluitend rente over het opgenomen geld.

gemoeid zijn, in de koopsom zijn begrepen, te weten: • de grond- en bouwkosten;

Meer- en minderwerk

• honorarium architect en notaris (leveringsakte);

Het is op beperkte schaal mogelijk wijzigingen te doen aanbrengen in de door u gekochte

• kadastrale inmeting;

woning. Eén en ander wordt gecoördineerd door middel van een keuzelijst voor meer-

• makelaarscourtage / verkoopkosten;

en minderwerk. In deze lijst worden de keuzemogelijkheden aan u voorgelegd met de

• gemeentelijke leges;

daaraan verbonden eventuele meer- of minderprijzen. Het is vanzelfsprekend dat de

• kosten van aansluiting van gas-, water-, riool-, elektra-, telefoon- en CAI-leidingen;

keuzemogelijkheden en de daarbij behorende prijzen van wijzigingen afhankelijk zijn van het

• kosten Woningborg 2010;

stadium waarin de bouw zich bevindt op het moment van aankoop van de woning c.q. het

• de B.T.W.

moment van opdracht geven tot wijzigingen.

Niet in de koopsom begrepen zijn hoofdzakelijk de kosten met betrekking tot de financiering

Het aanbrengen van bouwkundige wijzigingen na oplevering van de woning is geheel voor

van uw woning. Dit zijn onder andere:

risico van de koper en valt derhalve niet onder de garantiebepalingen.

• de kosten verbonden aan het afsluiten van de hypotheek (afsluitkosten, taxatiekosten); • de notariskosten voor het beschrijven van de hypotheekakte;

Terreinbezoek

• het eventuele renteverlies over de grond vanaf een nader te bepalen datum;

Nadrukkelijk wijzen wij u erop dat vanwege de veiligheid het niet toegestaan is de bouwplaats

• de rente over eventueel reeds vervallen termijnen;

te betreden.

• gemeentelijke heffingen; De met u in de koop- / aannemingsovereenkomst overeengekomen totale koopsom

Oplevering

staat vast met uitzondering van eventuele wijzigingen in het BTW-tarief. Loon- en

Op het moment van verkoop wordt een globale opleveringsprognose gegeven. Dat betekent: de

materiaalkostenstijgingen tijdens de bouw zijn voor rekening en risico van de aannemer.

datum waarop uw woning voor bewoning mogelijkerwijs gereed is. De aannemer moet daarbij de nodige reserve in acht nemen, omdat het bouwen van een woning nog veel ambachtelijk

Koop- / aannemingsovereenkomst

werk met zich meebrengt, dat door het weer kan worden beïnvloed. Strikt juridisch genomen is

Middels het sluiten van deze overeenkomst worden de verplichtingen tussen u en de

het in de koop- /aannemingsovereenkomst vermelde aantal werkbare werkdagen een leidraad

aannemer vastgelegd. Bij definitieve koop krijgt u vooraf alle ingevulde contractstukken ter

ten aanzien van het opleveringstijdstip. Minimaal twee weken voor de oplevering, worden de

inzage toegestuurd. Nadat u deze akte heeft getekend ontvangt u op korte termijn bericht dat

kopers schriftelijk op de hoogte gesteld van de definitieve datum en het tijdstip waarop dat

de akte ook door de aannemer is mede ondertekend. De originele akte wordt naar de notaris

gaat gebeuren. Wanneer de woning gereed is, krijgt u van de aannemer een uitnodiging om

gezonden, die dan de levering kan voorbereiden.

tezamen met een vertegenwoordiger van de aannemer uw nieuwe woning te inspecteren. Bij deze externe oplevering worden de eventueel geconstateerde onvolkomenheden schriftelijk

Notaris

vastgelegd. Als u aan alle financiële verplichtingen hebt voldaan, met als laatste de

De eigendomsoverdracht van de woning geschiedt door middel van een zogenaamde akte van

eindafrekening (inclusief meerwerk), ontvangt u tevens de sleutels van uw woning (juridische

levering bij de notaris. Ruim voor de datum van notariële levering ontvangt u van de notaris

oplevering). Nadien zullen de geconstateerde onvolkomenheden door de aannemer worden

een afrekening waarop het totale op die datum verschuldigd bedrag is aangegeven (incl.

verholpen.

bijkomende kosten). Ook blijkt uit deze afrekening welk bedrag de notaris zal ontvangen van uw geldgever en welk bedrag u (tijdig) aan de notaris moet overmaken.

13


Verzekering

Grondwerk

Tijdens de bouw is de woning verzekerd tegen de risico’s van brand- en stormschade. De

Ten behoeve van de fundering, de bestrating van de toegangspaden en achterpaden (indien

verzekering eindigt op het moment dat de woning aan u wordt opgeleverd. Vanaf die datum

van toepassing), de riolering, de kabels en de leidingen worden alle benodigde ontgravingen,

moet u de woning uiteraard zelf verzekeren.

leveringen van zand en aanvullingen verricht. De als tuin bestemde terreingedeelten worden aangevuld met uitkomende grond/zand. Onder de bestrating van de tegelverhardingen wordt

Onderhoudstermijn

een laag zand ter dikte van 10 cm aangebracht. In de kruipruimte zal een bodemafsluiting

Gedurende drie maanden nadat u de sleutels heeft ontvangen, kunt u de aannemer berichten

worden aangebracht van zand. De eventueel in het terrein aanwezige hoogteverschillen

of alle eerder geconstateerde onvolkomenheden ná de sleuteloverdracht zijn opgelost,

worden opgevangen d.m.v. taluds. Plaats en vorm van deze taluds worden ter plaatse door de

alsmede onvolkomenheden te melden, welke zijn ontstaan ná de oplevering en die niet het

aannemer bepaald.

gevolg zijn van verkeerd gebruik of het “werken” van materialen. Bij kleine onvolkomenheden moet u met één belangrijk ding rekening houden: een woning wordt gebouwd uit materialen

Rioleringswerken

die nog kunnen gaan “werken”, zoals dat in bouwtermen heet. Dat betekent bijvoorbeeld dat

De aanleg- en aansluitkosten van de riolering zijn in de koop- / aanneemsom begrepen. De

er in hoeken bij stucwerk haarscheurtjes kunnen ontstaan. Dat is niets ernstigs; ze worden

riolering wordt uitgevoerd in recyclebare P.V.C. De afvoeren van de diverse lozingstoestellen

veroorzaakt door het uit uw woning wegtrekkende vocht. Deuren kunnen gaan klemmen,

worden uitgevoerd in materiaal dat tot 90° C hittebestendig is. Er wordt een rioleringssysteem

omdat het hout moet “wennen” aan een andere temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze

toegepast conform gemeentelijke bepalingen. Het rioleringssysteem wordt belucht; het is

kleine dingen kunnen nooit worden voorkomen. Nadat alle onvolkomenheden zijn verholpen,

voorzien van ontstoppingsmogelijkheden. Het hemelwater wordt opgevangen in zogenaamde

wordt de aannemer geacht aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

infiltratiebakken welke ondergronds zijn aangebracht zoals aangegeven op tekening.

Wijzigingen

Bestratingen

Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van de gegevens van

De woningen worden voorzien van een tegelpad, bestaande uit twee rijen betontegels 400 x

tekeningen, verstrekt door de architecten en de adviseurs van dit plan. Bij de bouw van een

600 mm, glad grijs, vanaf de erfgrens naar de voordeur van de woning.

woning vindt echter nog veel ambachtelijk werk plaats. Daardoor is het soms nodig nog wijzigingen aan te brengen in de materialen en afwerkingen zonder dat een en ander afdoet

Terreininventaris

aan de kwaliteit. Als er wijzigingen zijn aangebracht vóórdat u de woning koopt, vindt u deze

De hoekpunten van de percelen worden door middel van perkoenpaaltjes aangegeven.

wijzigingen in de verkoopdocumentatie, in de vorm van een erratum. Ook moeten wij een

Erfascheidingen bestaan uit:

voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen, voortvloeiende uit de eisen van de overheid

Ligustrum Vulgare (60 tot 80cm.) aan voorzijde.

en/of nutsbedrijven. Wij zijn echter gerechtigd tijdens de (af)bouw die wijzigingen in het plan

Achtertuinen grenzend aan openbaargebied: Stalen staanders 50x50mm met daartussen

aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid bij uitvoering blijkt, mits deze wijzigingen geen

stalen draadmatten (180cm.) met Hedera (60 tot 80cm.) beplanting, poorten bestaande uit

afbreuk doen aan waarde, kwaliteit en bruikbaarheid van de woning; deze wijzigingen zullen

een stalen frame met houten delen.

geen der partijen recht geven tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten. De op tekening ingeschreven maten zijn “circa” maten en hebben geen rechtskracht. De

In de achtertuin van de woningen wordt een ongeïsoleerde houten berging gerealiseerd. De

indeling op de situatietekening van het openbaar terrein (paden, groen, parkeerplaatsen e.d.)

fundering bestaat uit kunststofelementen. De vloer bestaat uit straatwerk van betontegels

is aangegeven aan de hand van de laatst bekende gegevens. Wijzigingen hierop vallen buiten

300 x 300 mm. De gevels bestaan uit verduurzaamde delen van vurenhout. Het platte dak

de invloedssfeer van de ondernemer. De eventuele perspectieftekening met omgevingsschets

wordt voorzien van bitumineuze dakbedekking. De berging wordt voorzien van een pvc-

en de indelingsvoorstellen zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

hemelwaterafvoer welke worden aangesloten op de infiltratiebakken. In de berging wordt

De op de tekening aangegeven lichtpunten, wandcontactdozen, schakelaars, radiatoren,

een houten glasdeur geplaatst voorzien van enkel glas. De berging is voorzien van een

ventielen mechanische ventilatie e.d. zijn indicatief en kunnen om technische redenen door de

wandlichtpunt op een enkelpolige schakelaar en een enkele wandcontactdoos. De binnenkant

installateurs nog aan wijzigingen onderhevig zijn.

van de berging blijft onafgewerkt.

Voorrang Woningborg-bepalingen

Funderingen

“Ongeacht hetgeen in deze technische omschrijving is bepaald, gelden onverkort de

Aan de hand van de resultaten van de uitgevoerde sonderingen wordt voor de woning het

regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden, gehanteerd en voorgeschreven door

navolgende funderingssysteem toegepast:

de Woningborg 2010. Ingeval enige bepaling in deze technische omschrijving daarmee

• fundering op betonnen palen, aanlegdiepte vol¬gens opgave constructeur;

onverenigbaar mocht zijn ofwel nadeliger mocht zijn voor de verkrijger, prevaleren steeds

• de funderingsstroken c.q. -balken worden uitgevoerd in beton in de afmetingen volgens

de bovengenoemde bepalingen van de Woningborg 2010.” De in de technische omschrijving

berekening constructeur.

omschreven onderdelen zijn alleen van toepassing indien aangegeven op tekening.

Metselwerken Indeling van de woning in verblijfsgebieden

Voor de diverse constructieonderdelen worden de volgende materialen toegepast:

De verblijfsgebieden op de begane grond zijn:

• metselwerk fundering : kalkzandsteen;

• woonkamer

• buitengevels : gebakken gevelsteen;

• keuken

• binnenspouwbladen : geprefabriceerd beton;

De verblijfsgebieden op de eerste verdieping zijn:

• dragende binnenwanden : geprefabriceerd beton;

• slaapkamer 1

• woningscheidende wanden : geprefabriceerd beton;

• slaapkamer 2

• lichte scheidingswanden : cellenbetonwanden of gipsbetonwanden;

• slaapkamer 3

• boven de gevelkozijnen worden stalen lateien aangebracht.

Optioneel: de verblijfsgebieden op de tweede verdieping zijn:

Voor de thermische isolatie van de gevels (RC ≥3,50 m² K/W) wordt minerale wol toegepast.

• slaapkamer 4

Het voegwerk van de buitengevels wordt uitgevoerd als omschreven in de materialen- en kleurenstaat op pagina 17.

Peil van de woning Het peil -P- waaruit alle hoogten en diepten worden gemeten, komt overeen met de bovenkant

Vloeren

van de afgewerkte begane grondvloer achter de voordeur. De juiste maat wordt bepaald in

De geïsoleerde begane grondvloer van de woningen (uitwendige scheidingsconstructie RC ≥4,0

overleg met de dienst bouw- en woningtoezicht van de gemeente Zeist.

m² K/W) wordt uitgevoerd als een betonnen vloer e.e.a. volgens opgave constructeur.

14


De eerste en de tweede verdiepingsvloer (inwendige scheidingsconstructie) wordt uitgevoerd

standaard grijze kleur en worden aangesloten op de riolering. De goten van de hellende daken

als prefab betonnen vloer e.e.a. volgens opgave constructeur.

bestaan uit geprefabriceerde aluminium goten. Hemelwaterafvoer wordt aangesloten op een infiltratieunit in de achtertuin conform gemeentelijke eisen. Er wordt dringend geadviseerd om

Daken

met het plaatsen van bomen en erfafscheidingen rekening te houden met de aanwezigheid van

De dakconstructie van de woning (uitwendige scheidingsconstructie, RC ≥3,75 m² K/W) is

deze infiltratieunit

samengesteld uit een geprefabriceerde kap bestaande uit een basisplaat, isolatie, knie­ schotten en dakpannen in de kleur antraciet. De onderzijde van de dakplaat en knieschotten

Vloeren-, wand- en plafondafwering

worden niet nader afgewerkt. Alle woningen kunnen optioneel worden voorzien van een

1 Vloeren

dakkapel aan voor- en of achterzijde. De zijwangen van de dakkapel worden opgebouwd als

De gehele woning wordt voorzien van een cementdekvloer m.u.v. t.p.v. de vloergedeelten

vurenhouten regelwerk, voorzien van isolatie, aan de buitenzijde voorzien van Rockpanel en

achter het knieschot op de zolder. In de trapkast op de begane grond komt een geïsoleerd

aan de binnenzijde voorzien van spaanplaat, niet nader afgewerkt. Het dak van de dakkapel

vloerluik van kunststeen voorzien van een stalen omranding.

wordt uitgevoerd als vurenhouten balklaag voorzien van dakbeschot van plaatmateriaal en

2 Wanden (indien niet betegeld)

isolatie, aan de binnenzijde voorzien van spaanplaat, niet nader afgewerkt. De dakbedekking

De wanden worden behangklaar afgewerkt m.u.v. van de wanden in de, (trap)kast en

van de dakkapel wordt afgewerkt met een tweelaagse bitumineuze dakbedekking, mechanisch

meterkast .

bevestigd. De dakrand wordt afgewerkt met een aluminium dakrand.

3 Plafonds • plafonds begane grond: spuitwerk van structuurpleister (m.u.v. de trapkast en meterkast);

Ventilatievoorzieningen en gasafvoer-/rookkanalen

• plafonds eerste verdieping: spuitwerk van structuurpleister;

De lucht van de keuken, toiletruimte, badruimte en de opstelplaats van de wasmachine wordt

• plafonds zolder (inclusief dakbeschot): niet nader afgewerkt;

mechanisch afgezogen met een afzuigunit welke bevindt op de zolder.

• plafond dakkapel: spaanplaat niet nader afgewerkt.

Afzuiging:

4 Tegelwerken

• keuken (2 ventielen, totaal 150 m3/uur);

Vloertegels, stelpost aankoop € 12,-/m2, afmeting ca. 200 x 200 mm; omschrijving toe te

• toiletruimte;

passen vloertegels in de navolgende ruimten:

• badruimte.

• toiletruimte(n);

Aanvoer:

• badkamer.

• slaapkamers;

Wandtegels, stelpost aankoop € 10,-/m2, ca. 150 x 150 mm, vertikaal verwerkt; omschrijving

• woonkamer.

toe te passen wandtegels in de navolgende ruimten:

De aan- en afvoer van de cv, afvoer van de M.V. unit en de beluchting van de riolering vindt

• toilet ca. 1200 mm + vloer;

plaats middels dakdoorvoeren verzameld in de schoorsteen. De verblijfsruimten worden

• badkamer tot 2100 mm + vloer.

geventileerd via ventilatieroosters in de gevelkozijnen. De ventilatiekanalen van de

5 Overige voorzieningen

mechanische ventilatie zijn van metaal of kunststof, de dak of muurdoorvoeren van metaal.

• onder de raamkozijnen daar waar prefab spouwbladen zijn, worden vensterbanken van

In de keuken komt een 3-standen schakelaar waarmee u de mechanische ventilatie-unit kunt

kunststeen (Bianco C.) aangebracht uitgezonderd waar vensterbanken in wandtegels vallen;

bedienen. De luchttoevoer in badruimte, toiletruimte en me¬terruimte vindt plaats via de

• vensterbank dakkapel in watervast verlijmde wit gegronde spaanplaat.

onder¬zijde van de deur (bij de meterruimte tevens via het bovenlicht van het kozijn).

• onder de deuren van de natte ruimten en buitendeuren worden kunststeen dorpels toegepast;

De ventilatietoevoer in de gevels vindt plaats via open stootvoegen.

• onder de raamkozijnen aan de buitenzijde daar waar prefab spouwbladen zijn, worden betonnen raamdorpels toegepast.

Kozijnen, timmerwerken en metaalwerken 1 Materiaal- en / of uitvoeringsomschrijving:

Aanrecht en opstelplaats kooktoestel

• buitenkozijnen en ramen: hardhout;

• De woning is standaard niet voorzien van een keukeninrichting. Het leidingwerk wordt

• voordeur: vlakke plaatdeur met glasopening en brievenbussleuf; • achterdeur woning: hardhouten glasdeur; • buitendeur berging: houten glasdeur;

in de keuken op de standaardplaats afgedopt opgeleverd. Voor de maatvoering van dit leidingwerk zal aan de koper een separate tekening worden verstrekt. • De Koper ontvangt een waardecheque van € 1.000,- incl. BTW van Keukenhome te besteden

• binnendeurkozijnen: fabrieksmatig afgewerkte plaatstaal met bovenlicht;

alleen bij Keukenhome bij aanschaf van een keuken vanaf € 5.000,- incl. BTW. Keukens

• binnendeuren: fabrieksmatig afgewerkte opdekdeuren;

worden altijd na oplevering geplaatst. Aanpassing van het leidingwerk tijdens de bouw is

• hang- en sluitwerk: buitendeur en raamscharnieren anti-inbraak, ramen voorzien van draai/

alleen mogelijk bij aanschaf van een keuken bij Keukenhome.

kiep-beslag, de deuren voorzien van een 3-puntsluiting en gelijksluitende profielcilinders. De binnendeuren worden voorzien van aluminium deurkrukken en afgehangen aan stalen

Beglazing en schilderwerk

paumelles;

1 Beglazing

• meterruimte met aangebouwde kast wordt uitgevoerd als geprefabriceerde meterkast/kast.

Isolerende HR-buitenbeglazing wordt toegepast in ramen en deuren van de gehele woning,

2 Trappen en aftimmerwerk

voor zover niet anders omschreven. Enkel blank glas wordt toegepast in de buitendeur van

De eerste verdiepingstrap wordt uitgevoerd als dichte vurenhouten trap met stootborden van

de buitenberging en in de bovenlichten van de binnenkozijnen met uitzondering van het

plaatmateriaal, plaats conform tekening. De tweede verdiepingstrap wordt uitgevoerd als

bovenlicht t.p.v. de trapkast, wat wordt voorzien van een dicht paneel.

open vurenhouten trap, plaats conform tekening. De muurleuningen langs de buitenzijde van

2 Buitenschilderwerk

de verdiepingstrappen van hardhout Ø 38 mm. De traphekken van vurenhout met hardhouten

Het buitenschilderwerk wordt, daar waar geen fabrieksmatig afgewerkte materialen worden

bovenregel.

toegepast, uitgevoerd in een 2-laags dekkend systeem.

Materiaalomschrijving van aftimmerwerk:

3 Binnenschilderwerk

• de knieschotten op de zolder worden afgewerkt met plaatmateriaal;

Het binnenschilderwerk wordt overwegend uitgevoerd in een 2-laags dekkend systeem.

• geen stofdorpels bij de binnendeurkozijnen m.u.v. de toiletruimte en de badruimte, daar een

Buitenkozijnen, -deuren en -ramen hebben aan de binnenzijde dezelfde kleuren als aan de

kunststeen dorpel;

buitenzijde. De bovenzijde van de traptreden, de stootborden en de onderzijde van de trap op

• ter plaatse van de goot en het dakoverstek afgewerkt met een aluminium betimmering;

de begane grond worden niet afgeschilderd. De verdiepingstrap wordt met uitzondering van

• de standleiding van de riolering wordt in een bouwkundige schacht geplaatst;

het loopvlak, voorzien van een, niet slijtvaste, verflaag. De trapleuningen worden gelakt, het

• de meterkast wordt voorzien van de nodige betimmeringen.

traphek wordt geschilderd. De in de woning in het zicht blijvende water- en afvoerleidingen

3 Goten en hemelwaterafvoeren

worden dekkend geschilderd, met uitzondering van de leidingen op zolder en in de meterkast.

De hemelwaterafvoeren zijn van gerecycled P.V.C. of P.V.C. met hergebruikgarantie in

Verwarmingsleidingen worden niet geschilderd.

15


Water en gas

Zwakstroominstallatie:

1 Waterleidingen / installatie

De woningen zijn voorzien van een belinstallatie bestaande uit een drukknop t.p.v. de

De aanleg- en aansluitkosten van de waterinstallatie zijn in de koop-/ aanneemsom begrepen.

voordeur, een bel in de hal en een ingebouwde beltrafo in de meterkast.

De kosten van gebruik van water en elektriciteit zijn tot de dag van oplevering voor rekening

Telecommunicatievoorzieningen:

van de aannemer. De koudwaterleiding wordt aangelegd vanaf de watermeter, geplaatst in de

De aansluitkosten van de telefoon en centrale antenne installatie (CAI) zijn in de

meterruimte; de waterleiding is afsluit-/aftapbaar.

koopaanneemsom inbegrepen.

De volgende tappunten/aansluitpunten worden aangebracht:

De woningen zijn voorzien van een inbouwdoos voor telefoon en CAI in de navolgende ruimten:

• closetreservoir in de toiletruimte(n);

• woonkamer bedraad;

• closetreservoir in de badkamer (optioneel);

• slaapkamer 1 onbedraad.

• fonteinkraan in de toiletruimte(n);

De aansluitpunten t.b.v. telefoon en CAI worden geplaatst op 300 mm boven de vloer.

• wastafelmengkraan in de badkamer; • douchemengkraan in de badkamer;

Verwarmingsinstallatie

• ligbadmengkraan in de badkamer (optioneel);

Voor de berekening van de capaciteit van de verwarmingsinstallatie gelden de

• aansluitpunt wasmachine op de 1e verdieping;

berekeningsgrondslagen conform de garantienormen die op dit werk van toepassing zijn.

• aansluitpunt wasmachine op de 2e verdieping (optioneel);

De verwarmingsinstallatie is een individuele verwarming bestaande uit een aardgasgestookte

• afgedopt aansluitpunt t.b.v. keukenmengkraan in de keuken;

combiketel welke ook voor de warmwatervoorziening zorgt. De verwarmingslichamen zijn

• vulpunt t.b.v. de c.v.-installatie op de 2e verdieping;

plaatradiatoren afgelakt in wit. De c.v.-leidingen worden, daar waar mogelijk in de dekvloer

• afgedopt aansluitpunt voor een vaatwasser in de keuken.

gelegd. De temperatuurregeling vindt plaats door middel van een kamerthermostaat.

De warmwaterleiding wordt aangelegd vanaf combiketel op de 2e verdieping en aangesloten op:

Onderstaande temperaturen kunnen worden gehandhaafd bij gelijktijdige verwarming van

• wastafelmengkraan in de badkamer;

alle te verwarmen ruimten:

• douchemengkraan in de badkamer;

• woonkamer

20° C

• ligbadmengkraan in de badkamer (optioneel);

• keuken

20° C

• afgedopt aansluitpunt t.b.v. keukenmengkraan in de keuken.

• slaapkamers

20° C

Warmwatervoorziening

• hal/trap

15° C

De warmwatervoorziening wordt verzorgd door de aardgasgestookte combiketel op de 2e

• overloop

15° C

verdieping. De bediening vindt plaats door een thermostaat in de woonkamer.

• badruimte

22° C

2 Gasleidingen

• buitenberging onverwarmd

De aanleg- en aansluitkosten van de gasinstallatie zijn in de koop-/ aanneemsom begrepen.

Bij de oplevering zal aan de koper een stel revisietekeningen van de verwarmingsinstallatie

De kosten van gebruik van gas zijn tot de dag van oplevering voor rekening van de aannemer.

worden overhandigd.

De gasleiding wordt aangelegd vanaf de gasmeter, geplaatst in de meterruimte. De volgende aansluitpunten worden aangesloten:

Schoonmaken en oplevering

• combiketel op de 2e verdieping;

Minimaal twee weken voor de oplevering worden kopers schriftelijk op de hoogte gesteld

• afgedopt aansluitpunt voor een fornuis in de keuken.

van de definitieve datum en tijdstip waarop dat gaat gebeuren. De hele woning wordt “bezemschoon” opgeleverd, behalve het sanitair, de tegelwerken en de glasruiten; deze

Sanitair

worden schoon opgeleverd. Het bij de woning behorende terrein wordt ontdaan van bouwvuil

Het te leveren sanitair in witte uitvoering, wordt met de nodige stankafsluiters aangesloten op

en puinresten.

de riolering. Kranen fabrikaat Grohe in verchroomde uitvoering. Toe te passen materialen in:

Wijzigingen tijdens de bouw

toiletruimte(n):

Alle wijzigingen in opdracht van de aannemer en/of in opdracht van de koper verstrekt,

• een wit kristalporseleinen toilet met zitting en deksel;

moeten voldoen aan het gestelde in de betreffende artikelen van de Algemene Voorwaarden,

• een wit kristalporseleinen fonteintje met verchroomde fonteinkraan voorzien van muurbuis.

behorend bij de overeenkomst. Deze technische omschrijving is nauwkeurig en met zorg

badkamer: • een wit kristal porseleinen wastafelcombinatie met verchroomde mengkraan, planchet en spiegel;

samengesteld aan de hand van de gegevens, verstrekt door de architecten en de adviseurs van dit plan. Ingeval de tekening(en) en/of de verkoopbrochure en/of de artist impression afwijken van deze technische omschrijving, is de uitvoering conform deze technische omschrijving. Bij

• douchebak met douchemengkraan, met slang en handdouche.

de bouw van een woning vindt echter nog veel ambachtelijk werk plaats. Daardoor is het soms

• een wit kristalporseleinen toilet met zitting en deksel (optioneel);

nodig nog wijzigingen aan te brengen in de materialen en afwerkingen. Ook moeten wij een

• tapkraan met slangwartel en beluchter t.b.v. wasmachine;

voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen, voortvloeiende uit de eisen van de overheid

• ligbad met badmengkraan, met slang en handdouche op glijstang; (optioneel)

en/of nutsbedrijven. Wij zijn echter gerechtigd tijdens de (af)bouw die wijzigingen in het plan

2e verdieping:

aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid bij uitvoering blijkt, mits deze wijzigingen geen

• tapkraan met slangwartel t.b.v. vullen c.v.-installatie;

afbreuk doen aan waarde, kwaliteit en bruikbaarheid van de woning; deze wijzigingen zullen

• tapkraan met slangwartel en beluchter t.b.v. wasmachine (optioneel).

geen der partijen recht geven tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten. Als er wijzigingen zijn aangebracht vóórdat u de woning koopt, vindt u deze wijzigingen in

Elektrische installatie

de verkoopdocumentatie, in de vorm van een erratum. De op tekening ingeschreven maten

De aanleg- en aansluitkosten van de elektrische installatie zijn in de koop-/aanneemsom

zijn “circa” maten en hebben geen rechtskracht. De indeling op de situatietekening van het

begrepen. De kosten van gebruik van water en elektriciteit zijn tot de dag van oplevering voor

openbaar terrein (paden, groen, parkeerplaatsen e.d.) is aangegeven aan de hand van de

rekening van de aannemer. De elektrische installatie wordt aangelegd volgens NEN 1010 vanuit

laatst bekende gegevens. Wijzigingen hierop vallen buiten de invloedssfeer van de aannemer.

de meterruimte, verdeeld over een voldoende aantal groepen naar de diverse aansluitpunten.

De eventuele perspectieftekening met omgevingsschets en de indelingsvoorstellen zijn

De installatie wordt uitgevoerd in standaard materiaal half opbouw (kleur wit), m.u.v. de

indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De op de situatietekening

buitenberging daar wordt de installatie uitgevoerd als opbouw. In de woonkamer en de

aangegeven boomkruinen zijn indicatief. De op de tekening aangegeven lichtpunten,

slaapkamers worden de wandcontactdozen geplaatst op circa 300 mm boven de vloer, in

wandcontactdozen, schakelaars, ventielen mechanische ventilatie e.d. zijn indicatief en

de overige ruimtes op circa 1100 mm boven de vloer. Bij oplevering zal de verkrijger een stel

kunnen om technische redenen door de installateurs nog aan wijzigingen onderhevig zijn.

revisietekeningen ontvangen. Aansluitpunten per vertrek: (zie staat van afwerking). In de woning worden rookmelders toegepast aangesloten op het lichtnet (zie staat van afwerking)

16


Materialen- en kleurenstaat element

plaats

materiaal

kleur

Metselwerk

In de gevels

Baksteen

5 geveltypen okergeel

Voegwerk

In de gevels

Voegmortel

Okergeel en bruin

Lateien

In het gevelmetselwerk

Staal gepoedercoat

Okergeel

Kozijnen

In de gevels en berging

Hout geschilderd

Gebroken wit

Draaiende delen

In de gevelkozijnen

Hout geschilderd

Donkergroen

Voordeur/tuindeur/

In de gevel en berging

Hout geschilderd

Donkergroen

Goot, dakranden en windveren

Langs het dak

Aluminium

Gebroken wit

Daktrimmen

Dakkapel

Aluminium

Gebroken wit

Hwa’s

Langs de gevel

Kunststof en zink t.p.v. erker

Grijs

Raamdorpels

Onder ramen

Prefab beton

Naturel

Ventilatieroosters

In de gevel

Aluminium

Antraciet

Tuinberging

Achtertuin

Gewolmaniseerd vurenhout

Naturel

Beglazing

In de gevelkozijnen

Isolerend HR++ glas

Helder glas

bergingsdeur

Toelichting gevelmetselwerk bouwnummer

plint

basis metselwerk

301 en 303 (Geveltype 1)

ca. 130cm. okergele handvormsteen met platvol geborstelde okergele voeg

Okergele handvormsteen met 3mm. verdiepte bruine voeg

300 en 305 (Geveltype 2b)

ca. 85cm. okergele handvormsteen met 3mm. verdiepte okergele voeg

Okergele handvormsteen met platvol geborstelde 0kergele voeg

298 en 304 (Geveltype 4)

ca 50cm. okergele vormbaksteen met 3mm. verdiepte licht okergele voeg

Okergele vormbaksteen met 3mm. verdiepte licht 0kergele voeg

299 en 302 (Geveltype 2a)

ca. 85cm. okergele handvormsteen met platvol geborstelde okergele voeg

Okergele handvormsteen met 3mm. verdiepte 0kergele voeg

17


Afwerkstaat hal

overloop

wanden

behangklaar

wanden

behangklaar

vloer

cementdekvloer

vloer

cementdekvloer

plafond

spuitwerk

plafond

spuitwerk

elektra

1 plafondlichtpunt op enkelpolige schakelaar

elektra

1 plafondlichtpunt op wisselschakelaar

1 schakelaar t.b.v. buitenlichtpunt bij voordeur

1 enkele wandcontactdoos

1 enkele wandcontactdoos

1 wisselschakelaar t.b.v. lichtpunt zolder

1 belinstallatie

1 rookmelder aangesloten op het lichtnet

1 wisselschakelaar t.b.v. lichtpunt overloop

slaapkamer 1

1 rookmelder aangesloten op het lichtnet

wanden

behangklaar

vloer

cementdekvloer

wanden

tegelwerk tot Âą 1200 mm + vloer, waarboven spuitwerk

plafond

spuitwerk

vloer

vloertegels

elektra

1 plafondlichtpunt op enkelpolige schakelaar

plafond

spuitwerk

3 dubbele wandcontactdozen

elektra

1 plafondlichtpunt op enkelpolige schakelaar

1 onbedrade buisleiding t.b.v. telefoon

toilet

1 onbedrade buisleiding t.b.v. CAI

woonkamer wanden

behangklaar

slaapkamer 2 en 3

vloer

cementdekvloer

wanden

behangklaar

plafond

spuitwerk

vloer

cementdekvloer

elektra

2 plafondlichtpunten op 2 enkelpolige schakelaar

plafond

spuitwerk

4 dubbele wandcontactdozen

elektra

1 plafondlichtpunt op enkelpolige schakelaar

1 schakelaar t.b.v. buitenlichtpunt bij achterdeur

2 dubbele wandcontactdozen

1 bedrade buisleiding t.b.v. telefoon (voorzien van een analoge draad, niet afgemonteerd)

badkamer wanden

tegelwerk tot Âą 2100 mm + vloer, waarboven spuitwerk

1 bedrade buisleiding t.b.v. CAI (voorzien van coaxkabel, niet afgemonteerd)

vloer

vloertegels

plafond

spuitwerk

1 bedrade buisleiding t.b.v. thermostaat

elektra

1 plafondlichtpunt en 1 wandlichtpunt op serieschakelaar 1 enkele wandcontactdoos

keuken wanden

behangklaar

1 aansluitpunt wasmachine

vloer

cementdekvloer

noodzakelijke aardingen

plafond

spuitwerk

2e verdieping (zolder)

elektra

1 plafondlichtpunt op enkelpolige schakelaar

wanden

behangklaar

3 dubbele wandcontactdozen

vloer

cementdekvloer (niet achter de knieschotten)

aansluitpunten t.b.v. de keukeninrichting

plafond

niet nader afgewerkt

1 driestanden schakelaar t.b.v. mechanische ventilatie

elektra

1 wandlichtpunt op wisselschakelaar 1 dubbele wandcontactdoos

trapkast wanden

niet nader afgewerkt

1 dubbele wandcontactdoos c.v.-installatie

vloer

cementdekvloer

1 aansluitpunt t.b.v. mechanische ventilatie unit

plafond

niet nader afgewerkt (onderkant trap)

1 loze leiding t.b.v. PV cellen

elektra

1 wandlichtpunt op enkelpolige schakelaar

buitenberging

1 enkele wandcontactdoos in combinatie met schakelaar

wanden

vuren regelwerk met rabatdelen

vloer

betontegels 300 x 300 mm

plafond

niet nader afgewerkt

elektra

1 wandlichtpunt op enkelpolige schakelaar 1 enkele wandcontactdoos in combinatie met schakelaar

overige 1 buitenlichtpunt t.p.v. voordeur 1 buitenlichtpunt t.p.v. achterdeur

18


Overtuin

Boslaan

Bosranden

Hoven 8 eengezinswoningen Type Bosleeuwerik Kavels Geplande woningen Geplande gebouwen zorg Bestaande gebouwen

Hoven


Verkoopinformatie: Verkoop- en informatiecentrum Sterrenberg: Iedere werkdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. Buiten openingstijden op afspraak geopend. Bereikbaar via (0346) 35 37 34 of (06) 110 089 86.

De Keizer makelaars Utrecht Biltstraat 24 3572 bb Utrecht t) (030) 275 90 40 e) nieuwbouw@dekeizer.nl i.s.m. Nassau Makelaars

Hol & Molenbeek Woningmakelaars Antonlaan 600 3707 KD Zeist t) (030) 692 02 04 e) info@holenmolenbeekwonen.nl

www.wonenopsterrenberg.nl Sterrenberg wordt gerealiseerd door:

Volker Wessels Vastgoed BV Baron de Coubertinlaan 5 2719 EN Zoetermeer t) (079) 368 06 80 e) info@vwvastgoed.nl www.vwvastgoed.nl

Boele & van Eesteren BV Laan van Vredenoord 11 2289 DA Rijswijk ZH t) (070) 414 42 00 e) info@boele.nl www.boele.nl

BĂŠbouw BV Bierbrouwersweg 10 3449 HW Woerden t) (0348) 42 05 64 e) bebouw@volkerwessels.com www.bebouw.nl

Deze brochure is met uiterste zorg samengesteld. De teksten, plattegronden en artist impressions in deze brochure zijn gebaseerd op de laatst bekende gegevens. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voorjaar 2011.

8 woningen Deelgebied De Hoven, Wonen op Sterrenberg, Huis ter Heide (www.boonmakelaars.nl)  

Nu te koop 8 eengezinswoningen in het deelgebied De Hoven. Het betreft twee rijen van vier woningen elk. Royale eengezinswoningen met 3 slaa...

8 woningen Deelgebied De Hoven, Wonen op Sterrenberg, Huis ter Heide (www.boonmakelaars.nl)  

Nu te koop 8 eengezinswoningen in het deelgebied De Hoven. Het betreft twee rijen van vier woningen elk. Royale eengezinswoningen met 3 slaa...

Advertisement