Page 1

Doudart de La Greehof 18 te Zeist Vraagprijs â‚Ź 200.000,= k.k.


Vraagprijs â‚Ź 222.000,-- k.k. Kadastrale gegevens Gemeente : Zeist Sectie Nummer : 4496 A-6 Inhoud : circa 200 m3 Woonopp.

: M : circa 75 m2

Omschrijving Op loopafstand van het centrum van Zeist is te koop in een kleinschalig appartementencomplex een uitstekend onderhouden 3-kamerappartement met balkon op het zuiden. Dit zeer plezierige appartement is gelegen op de 2 e verdieping.

Locatie De Doudart de la Greehof is direct nabij het centrum van Zeist gelegen. Het betreft een rustig hofje waar voldoende gratis parkeergelegenheid is voor de deur. Ook alle winkelvoorzieningen bevinden zich op enkele minuten lopen vanaf het appartement. Daarnaast zijn er perfecte uitvalswegen voor de auto als ook het openbaar vervoer om de omliggende steden te bereiken.

Indeling Entree, hal, toilet, sfeervolle ruime living met eiken parketvloer en toegang naar het zonnige balkon, een luxe en moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur (gaskookplaat, afwasmachine, oven, magnetron, koel- en vrieskast alsmede een afzuiger), klein balkon achterzijde een tweetal slaapkamers, een moderne badkamer voorzien van ligbad en wastafel alsmede een was-en stook ruimte met de aansluitingen voor wassen en drogen en de opstelplaats van de CV-ketel.

Doudart de La Greehof 18 te Zeist


PARKEREN Voor de deur kunt u gratis parkeren. De mogelijkheid bestaat om bij het appartement een garage, voor een nader overeen te komen prijs, aan te kopen. Deze garage is eveneens gelegen aan de Doudart de La Greehof.

Afmetingen Woonkamer: ca. 4.80 m x 6.00 m Keuken: ca. 2.00 m x 3.20 m Balkon: ca. 4.70 m x 2.80 m Badkamer: ca. 2.62 m x 2.04 m Slaapkamer I: ca. 2.80 m x 4.20 m Slaapkamer II: ca. 3.20 m x 3.00 m

Bijzonderheden           

De mogelijkheid bestaat een stenen garage erbij te kopen. Het betreft een 3 kamer appartement met zonnig balkon Bouwjaar appartement is 1994 Het appartement is te bereiken via lift Intercom aanwezig Woonoppervlakte ca. 75 m2 Gelegen in een rustig hofje Direct nabij het centrum van Zeist gelegen Bouwjaar CV-ketel is 2007 (Nefit Economy VRC 24) Goede en actieve V.V.E. De servicekosten voor het appartement bedragen ca. € 122,-- per maand.

Doudart de La Greehof 18 te Zeist


Onderhoud De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). Aansprakelijkheid Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Koopakte De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. Overeenkomst De overeenkomst tussen koper en verkoper komt tot stand onder uitdrukkelijke voorwaarde dat beide partijen de akte ondertekenen. Ontbinding De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is 2 tot 3 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden. Zekerheidsstelling De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Onderzoeksplicht van de koper Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Lijst van zaken Een lijst van zaken is verderop in deze brochure aanwezig.

Doudart de La Greehof 18 te Zeist


Bedenktijd De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 00,00 uur op de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte akte (in kopie) aan de koper ter hand wordt gesteld. Notariskosten Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers' hypothe(e)k(en) en/of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: - € 10,00 per telefonische overboeking; - € 40,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota(‘s) bij de hypotheek-/kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; - € 120,00*) per akte van gehele doorhaling; € 150,00*) per akte van gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht), dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de betreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de betreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde gedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper *)kosten van inschrijving ad € 7,97 (wordt niet belast met BTW) niet inbegrepen).

Doudart de La Greehof 18 te Zeist


Fotopresentatie

Doudart de La Greehof 18 te Zeist


Doudart de La Greehof 18 te Zeist


Doudart de La Greehof 18 te Zeist


Doudart de La Greehof 18 te Zeist


Doudart de La Greehof 18 te Zeist


Omgeving

Doudart de La Greehof 18 te Zeist


De informatie in de brochure mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt op basis van elders verkregen gegevens. Wij kunnen derhalve geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde brochure. Aan deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden. Boon Makelaars is een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor met vestigingen in Bilthoven en Zeist en is ruim 60 jaar (reeds 3 generaties) vertrouwd met alle facetten en in iedere prijsklasse van onroerend goed. Wij zijn actief in de ruime regio op het gebied van onder meer verkoop/aankoop van woningen en appartementen voor onze clienten alsmede op het gebied van taxeren van woningen en appartementen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Voor ons aanbod kunt U terecht op www.boonmakelaars.nl Op www.boontaxateurs.nl kunt U voor voordelige NVM taxaties van woningen en appartementen terecht. Hier treft U aan de werkwijze, ons werkgebied en onze aantrekkelijke tarieven. Zie ook: www.taxatieopdrachten.nl en www.taxatieprijzen.nl Wij zorgen ook voor een energieprestatiecertificaat / energielabel. Zie hiervoor onze websites www.energieprestatiecertificaten.nl www.energielabelwoonhuis.nl www.energielabelappartement.nl. Boon Zeist, 1e Hogeweg 2-A te Zeist 030-6922770, zeist@boonmakelaars.nl Boon Bilthoven, Julianalaan 26 te Bilthoven 030-2281347, bilthoven@boonmakelaars

Doudart de La Greehof 18 te Zeist

Doudart de la Greehof 18 3702 SR Zeist (www.boonmakelaars.nl)  

Doudart de La Greehof 18 Op loopafstand van het centrum van Zeist is te koop in een kleinschalig appartementencomplex een uitstekend onderh...

Advertisement