__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

GAMLE ÅDALSVEI 25/27, HALLINGBY

ELVEDALEN BORETTSLAG

Sandvold Boliger er i samarbeid med Ringbo BBL stolte av å presentere to flotte lavblokker på tre etasjer fordelt på salgstrinn 1 og salgstrinn 2 i moderne stil på Hallingby i Ringerike! Her kan du bo midt i et fantastisk naturområde med sildrende elver, stille vann, urørt skog og fjell


ELVEDALEN BORETTSLAG

Sandvold Boliger er i samarbeid med Ringbo BBL stolte av å presentere to flotte lavblokker på tre etasjer i moderne stil på Hallingby i Ringerike. De to blokkene på Hallingby vil bestå av totalt 16 leiligheter fordelt på to salgstrinn. Første salgstrinn (Blokk A) starter i oktober 2019, og vil ved tilnærmet fullstendig salg utløse andre salgstrinn (Blokk B). Avhengig av interesse for de ulike leilighetstypene kan borettslaget bli utvidet med én leilighet ved at det lages tre leiligheter i toppetasjen på den ene blokka. Leilighetene vil ha topp standard og med store valgmuligheter innen størrelse. Med alt på ett plan tilbyr vi her nye lettstelte boliger med livsløpsstandard, og til hver av boligene vil det være garasje og utvendig sportsbod


VELKOMMEN TIL ELVEDALEN BORETTSLAG - LAVBLOKKENE PÅ HALLINGBY Her kan du bo sentralt og likevel landlig og solrikt i et hyggelig nytt boligfelt med gode naboer for både liten og stor, i nærheten av dagligvarehandel, barnehager og skoler med trygge veier. På Hallingby kan du leve det gode og rolige livet med naturen rundt deg, samtidig som du har enkel tilgang til bylivets fasiliteter når du skulle ønske med Hønefoss rett i nærheten.

Hønefoss sentrum ligger bare 15 km unna inngangsdøren din på Hallingby, det betyr at du kun er en liten kjøretur eller busstur unna både butikker, serveringssteder, fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud.

4


ILLUSTRASJON 5


OMRINGET AV FINE TUROMRÅDER Hallingby er hjertet i Ådal, og her kan du bo midt i et fantastisk naturområde med sildrende elver, stille vann, urørt skog og fjell. Hallingby er et perfekt utgangspunkt for den som er interessert i friluftsliv og et aktivt liv ute. De trygge og fine områdene rett utenfor døra gir mange muligheter for fine turer året rundt. Du kan gå på ski langs nypreparerte løyper, bade under sommersola, nyte en blåbærtur midt i høstfargene og oppdage nye stier på sykkeltur. I umiddelbar nærhet til tomtefeltet finner du også en trygg og lett tilgjengelig lysløype på 1,8 km langs idrettsbanen.

6


7


NATUROPPLEVELSER Vikerfjell Med bil er veien kort til idylliske Vikerfjell, distriktets nærmeste høyfjell. Her er det flere 1000-meterstopper man kan bestige, over 12 mil med preparerte skiløyper og et stort nettverk av blåmerkede turstier som passer godt for alle aldre og ferdighetsnivåer. Området er også godt egnet for jakt og fiske.

Ådalen – mulighetenes dalføre Hallingby ligger landlig til i dalføret Ådalen. Dette er et stort skogsområde med mange turstier og muligheter for gode naturopplevelser. Her kan du gå på skattejakt etter både sopp og bær, og dersom du er en ivrig fisker, går Ådalselva rett forbi. Ådalselva byr også på en flott badeplass for de ekstra fine dagene, og er et flott sted for spennende og stemningsfulle turer med kajakk og kano. Fiskevannet Sperillen ligger kun 10 minutter unna og er kjent for ørret og sik av svært høy kvalitet.

8


9


Hallingby Skole

Hallingby Skole

Hallingby Barnehage

Hallingby Skole 10


IDRETT, SKOLE OG BARNEHAGE IDRETT FOR ALLE Ådal idrettslag er Hallingbys lag, etablert i 1945. I tillegg til fotball, håndball og ski tilbyr de all-idrett for barn, sykkelgruppe og turgruppe for alle aldre. Møltemyra stadion bobler av idrettsglede, jubelbrus og applaus fra sidelinjen når det arrangeres fotballcup og kamper på sommerhalvåret. På vinteren står ildsjelene på morgen og kveld for å kjøre skispor i lysløypa og innover i skogene til stor glede for små og store skientusiaster.

HALLINGBY SKOLE Hallingby skole er en skole for 1-10 klasse med ca. 320 elever. Skolen ligger flott og landlig til midt i Hallingby sentrum. Her har elever og ansatte skogen like ved og et stort uteområde med mange muligheter for turer og uteaktiviteter.

HALLINGBY BARNEHAGE OG ANDRE TILBUD Hallingby barnehage ligger sentralt på Hallingby ved siden av Hallingby skole. Her tilbys tilsammen 60 plasser for barn over 3 år og 14 plasser for barn under 3 år. I tillegg til Hallingby barnehage finnes det også to sentrale familiebarnehager her fra 0-3 år og 0-6 år.

11


Illustrasjon

illustrasjon 12


Illustrasjon

MAGISK STEMNING PÅ BALKONGEN Alle leilighetene får en flott og romslig balkong eller terrasse for de ekstra fine dagene. For leilighetene på bakkeplan blir dette en markant utvidelse av leiligheten i sommerhalvåret – du vil faktisk oppleve å få et ekstra utendørs rom

13


Illustrasjon

Illustrasjon

DIN BOLIG DIN STIL Muligheten til å bestemme og personliggjøre uttrykket i din egen leilighet er selvsagt til stede. Blant annet kan du vise hvem du er med dine valg av farger på veggene, fliser på bad og entré og parkett for å nevne noe. Du finner informasjon om alle mulighetene dine for tilpasninger og tilvalg i vår tilvalgliste.

14


Illustrasjon

Illustrasjon 15


BYGG B

BYGG A

Boder Boder

Illustrasjon

illustrasjon 16

Boder


Garasje

Garasje Garasje

Illustrasjon

BYGGET FOR EN PRAKTISK HVERDAG Leilighetene vil ha topp standard og med store valgmuligheter innen størrelse. Med alt på ett plan tilbyr vi her nye lettstelte boliger med livsløpsstandard, og til hver av boligene vil det være garasje og utvendig sportsbod.

KOLLEKTIVTILBUD Bussrutene er enkelt lagt til rette både for de som jobber og går på skole i Hønefoss, og dette er en miljøvennlig og enkel måte å komme seg rundt på. Bussholdeplassen ligger kun 100 meter fra lavblokkene på Søndre Kirkemoen. Dersom du vil videre til Oslo, går det busser videre fra Hønefoss sentrum hver time hele uken. Dermed er storbylivet lett tilgjengelig samtidig som du bor landlig, luftig og åpent!

17


1. etasje TILGJENGELIGE LEILIGHETER

OM BOLIGENE

Før det ble bestemt at prosjektet skulle organiseres som et borettslag tilknyttet Ringbo BBL har utbygger Sandvold Boliger inngått avtale om salg av leilighet nr. L8 i bygg A. Denne leiligheten er dermed ikke tilgjengelig for Ringbos medlemmer ved lansering av prosjektet.

Med et arkitektonisk moderne særpreg, vil lavblokkene på Hallingby bli lagt merke til og føye seg pent inn i omgivelsene. Her møter god design god funksjonalitet, og her kan alle finne en leilighet som passer sine ønsker, behov og livsfaser. De tilsammen 16 leilighetene vil ha et stort spenn i størrelse - fra smarte toromsleiligheter på rundt 50 kvm på bakkeplan, til store fireromsleiligheter på ca. 120 kvm i tredje etasje.

1. etasje

Sov 1

De to blokkene på Hallingby vil bestå av totalt 6,7 16m² leiligheter fordelt på to salgstrinn. Første salgstrinn Sov 2og vil ved tilnærmet (Blokk A) starter i oktober 2019, 11,2 m² fullstendig salg utløse andre salgstrinn (Blokk B). Bad 4 m² Avhengig av interesse for de ulike leilighetstypene Plan 1 Gang kan borettslaget bli utvidet med leilighet ved at det Hallén / Trapperom 8,6 m² Disp.rom 31,8 m² D C B A 1 lages treSov leiligheter i toppetasjen 6,3 m² på den ene blokka.

1. etasje

Sov 1 6,7 m

6,7 m²

Entré 2,6 m²

Sov 2 11,2 m²

Disp.rom 6,3 m² D

Muligheten til å bestemme og personliggjøre uttrykket i din egen leilighet er selvsagt til stede. Blant annet kan du vise hvem du er med dine valg av farger på veggene, fliser på bad og entré og parkett for å nevne noe. Du finner informasjon om alle mulighetene dine for tilpasninger og tilvalg i vår tilvalgliste. D

C

Bod / Vask 3,6 m²

Bad 4 m²

Bad 4 m²

Gang 8,6 m² C

B

A

Entré 2,6 m²

Entré 2,6 m²

Stue / Kjøkken 31,9 m²

Bod / Vask 3,6 m²

B

Bad 5,1 m²

Entré 3,6 m²

P A

GA

Bod / Vask 3,4 m²

RA

Stue / Kjøkken 31,9 m²

SJE

Stue / Kjøkken 26,6 m² Sov 1 11,4 m²

I tillegg til opptil 3 soverom, har leilighetene alle en romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning som virkelig er hjertet i boligen og blir en naturlig sosial sone for de som bor der. Alle leilighetene kommer med garasje, utvendig sportsbod og en god solrik uteplass enten du bor på bakkeplan eller i 2/3 etasje. D

C

B

GA

RA

SJE

A

P

GA

RA

BOD

SJE

BYGG A Gml. Ådalsvei 25

Alle leilighetene får en flott og romslig balkong eller terrasse for de ekstra fine dagene. For leilighetene på bakkeplan blir dette en markant utvidelse av leiligheten i sommerhalvåret – du vil faktisk oppleve å få et ekstra utendørs rom! Et godt nabolag her på Hallingby skal ha det beste utgangspunktet, og det vil bli skapt en hyggelig felles møteplass som endel av omgivelsene. Her er alle beboere velkommen til et uterom der man kan møtes over en kaffekopp, invitere til nabolagsfest, samle barna til lek eller bare nyte en rolig stund alene!

Fasadetegninger av garasjer.

BO

D

HC

Fine uteplasser

BO

D

BYGG B Gml. Ådalsvei 27

SITUASJONSKART

18

S


1. ETASJE BYGGA A, Gml. Ådalsvei 25

BRA

P-ROM

SOVEROM

LEILIGHET L1 - H0101

79 m2

76 m2

2 + disp. rom

LEILIGHET L2 - H0102

53 m2

49 m2 1

LEILIGHET L3 - H0103

79 m2

76 m2

2 + disp. rom

BYGG B, Gml. Ådalsvei 27

BRA

P-ROM

SOVEROM

LEILIGHET L1 - H0101

79 m2

76 m2

2 + disp. rom

LEILIGHET L2 - H0102

53 m2

49 m2 1

LEILIGHET L3 - H0103

79 m2

76 m2

2 + disp. rom

LEILIGHET L1

LEILIGHET L3

Plan 1 Hall / Trapperom 31,8 m²

Sov 1 6,7 m²

Sov 2 11,2 m²

Disp.rom 6,3 m²

Sov 1 6,7 m²

Bad 4 m²

Bad 4 m²

Gang 8,6 m²

Gang 8,6 m²

Disp.rom 6,3 m²

Entré 2,6 m²

Entré 2,6 m²

Bod / Vask 3,6 m²

Bod / Vask 3,6 m² Bad 5,1 m²

Entré 3,6 m²

Stue / Kjøkken 31,9 m²

Sov 2 11,2 m²

Bod / Vask 3,4 m² Stue / Kjøkken 26,6 m² Sov 1 11,4 m²

LEILIGHET L2

19

Stue / Kjøkken 31,9 m²


2. ETASJE BYGG A , Gml. Ådalsvei 25

BRA

P-ROM

SOVEROM

LEILIGHET L4- H0201

86 m2

82 m2 3

LEILIGHET L5, H0202

53 m2

49 m2 1

LEILIGHET L6, H0203

86 m2

82 m2 3

BYGG B , Gml. Ådalsvei 27

BRA

P-ROM

LEILIGHET L4- H0201

86 m2

82 m2 3

LEILIGHET L5, H0202

53 m2

49 m2 1

LEILIGHET L6, H0203

86 m2

82 m2 3

SOVEROM

LEILIGHET L4

LEILIGHET L6

Sov 1 8,7 m²

Sov 2 11,2 m² Gang 6,5 m² Sov 3 6,5 m²

Bod 3,9 m²

Bod 3,9 m²

Sov 1 8,7 m²

Bad 4 m²

Sov 2 11,2 m²

Bad 4 m² Gang 6,5 m²

Entré 2,6 m²

Plan 2 Gang / Trapp 19,2 m²

Sov 3 6,5 m²

Entré 2,6 m²

Entré 3,6 m²

Bad 5,2 m²

Bod / Vask 3,4 m² Stue / Kjøkken 26,6 m² Sov 1 11,4 m²

Stue / Kjøkken 37,8 m²

LEILIGHET L5

20

Stue / Kjøkken 37,8 m²


3. ETASJE BYGG A, Gml. Ådalsvei 25

BRA

P-ROM

SOVEROM

LEILIGHET L7 - H0301

117 m2

114 m2 3

LEILIGHET L8 - H0302

108 m2

103 m2 3

BYGG B, Gml. Ådalsvei 27

BRA

P-ROM

LEILIGHET L7 - H0301

117 m2

114 m2 3

LEILIGHET L8 - H0302

108 m2

103 m2 3

SOVEROM

LEILIGHET L7

LEILIGHET L8

Sov 1 9,1 m²

Sov 2 11,2 m²

Garderobe 3,5 m²

Sov 1 9,1 m²

Garderobe 3,5 m²

Bad 4 m²

Bad 4 m² Gang 8,5 m²

Gang 9,7 m²

Sov 3 7,1 m²

Sov 2 11,2 m²

Entré 2,6 m²

Plan 3 Gang / Trapp 19,2 m²

WC 2,9 m² Bod / Vask 3,4 m²

Entré 2,6 m²

WC 2 m²

Gang 1,4 m²

Sov 3 7,1 m²

Bod / Vask 4,6 m²

Kjøkken 5,6 m² Stue / Kjøkken 47,3 m²

Stue / Kjøkken 52,4 m²

21


PRAKTISK INFORMASJON OM BORETTSLAGET INFORMASJON FRA VÅR SAMARBEIDSPARTNER RINGBO BBL Når du kjøper en bolig i et borettslag, blir du sammen med de øvrige kjøperne eier av et selskap (boligselskap). Vi sier at du er andelseier. Det betyr at du eier en andel av borettslaget som gir deg enerett til din egen bolig, samtidig som du har rett til å bruke fellesarealene sammen med de andre eierne.

RINGBO-TILKNYTTET BORETTSLAG Når du eier en bolig i et borettslag som er forvaltet av Ringerike Boligbyggelag (Ringbo), er du en del av et godt organisert fellesskap, som gir deg en enklere og tryggere hverdag både når det gjelder vedlikehold og økonomi. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, så blir du automatisk medlem når du kjøper bolig i Elvedalen Borettslag. Hvem bestemmer i borettslaget En gang i året, innen utgangen av juni, er det generalforsamling. Generalforsamlingen er den øverste bestemmende myndigheten i borettslaget. Alle eiere har rett til å delta på møtet, til å komme med forslag og til å stemme over saker som gjelder borettslaget. På generalforsamlingen velger dere et styre som har ansvaret for driften og forvaltningen av eiendommen. Styret tar alle avgjørelser i den daglige driften, men må følge borettslagsloven, vedtektene og andre beslutninger som generalforsamlingen har fattet. Borettslaget har en egen forvaltningsrådgiver i Ringbo som støtter og hjelper styret, blant annet med utsendelse av fakturaer for felleskostnader, betaling av regninger og regnskapsførsel. Mange styremedlemmer velger også å lære mer om styre og drift av borettslaget sin rådgiver eller på kurs som Ringbo tilbyr.

VEDLIKEHOLDSANSVAR Du har ansvar for å vedlikeholde og holde orden på din bolig (bruksenhet), slik at det ikke oppstår noen skader

ulemper for de andre eierne. Det samme ansvar har borettslaget for fasader, tak, inngangspartier, fellesarealer både inne og ute, etc.

SALG OG UTLEIE Du kan i utgangspunktet fritt selge eller leie ut boligen din, men det finnes noen unntak i borettslagsloven: • Hovedregelen er at det bare er fysiske personer som kan eie en bolig i ett borettslag, og ingen kan eie mer enn én bolig. Din bolig kan kjøpes på forkjøpsrett av andre beboere i borettslaget og av Ringbos øvrige medlemmer. • Hovedregelen for utleie er at du må ha bodd i boligen i minst ett av de siste to årene, og du kan da ikke leie ut lenger enn i tre år. Det normale er dermed at det er de som eier boligen som også bor i den. Dette bidrar normalt til et godt bomiljø.

FELLESGJELD Når du kjøper bolig i et nytt borettslag, kan en del av kjøpesummen være del av et felleslån. Det er et gunstig lån som Ringbo har forhandlet frem for alle boligene samlet. Fellesgjelden er din del av dette lånet. Renter og avdrag på fellesgjelden betaler du gjennom de månedlige felleskostnadene. I Elvedalen Borettslag kan du selv bestemme hvor stor andel fellesgjeld du ønsker. Her kan du velge et innskudd på mellom 50% og 100% av kjøpesummen. Prosjektet har IN-ordning hvilket betyr at man kan innfri hele eller deler av fellesgjelden også etter innflytting om man ønsker det. Fellesgjelden i borettslaget har 20 års avdragsfrihet fra etableringen av borettslaget. Fra år 21 vil avdrag på fellesgjelden utgjøre mellom kr. 3.868,- og kr 7.618,- månedlig. Dette er ett estimat som avhenger av hvilken leilighet man eier, og forutsetter 3% nominell rente og at man ikke har valgt å nedbetale på fellesgjelden gjennom IN-ordning.

22

FELLESKOSTNADER Du betaler felleskostnader en gang i måneden. Felleskostnadene går til dekning av renter og avdrag på eventuell andel fellesgjeld, og til øvrige driftskostnader som borettslaget har, for eksempel kommunale avgifter, vaktmestertjenester, forsikring av bygningene, forretningsførsel og vedlikehold av uteområder, fasader, vedlikehold og service av heisanlegg og sprinkelanlegg, inngangspartier og tak m.m. Som tilknyttet borettslag til Ringbo BBL er du i Elvedalen forsikret mot ekstra kostnader dersom noen av de andre eierne ikke betaler sine felleskostnader.

HVA MED FELLESKOSTNADER HVIS BOLIGER IKKE BLIR SOLGT? I nye utbyggingsprosjekter hender det at ikke alle boligene blir solgt før innflyttingen starter. Da er det utbyggers ansvar å betale felleskostnadene for disse boligene - det påvirker altså ikke deg i det hele tatt.

SKATTEFRADRAG Per 2019 får du fradrag for 22 % av rentene på din andel av fellesgjelden, dersom du har inntekt du betaler skatt av. I tillegg får du formuefradrag for din andel av fellesgjelden. Hvert år gir Ringbo deg oversikt over postene som hører til boligen, og som vi i vår rapportering til skattemyndighetene sørger for at automatisk kommer inn i din forhåndsutfylte selvangivelse.

FORSIKRING Det er borettslaget som forsikrer bygningene og Ringbo tilbyr styret bistand for å sikre en god forsikring til en god pris. Som andelseier må du selv sørge for innboforsikring. Ringbo hjelper deg gjerne med det.


Illustrasjonsbilde vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.

FINANSIERING OG FELLESLÅN Sammen med 15 andre kjøpere blir du eier av selskapet Elvedalen borettslag med eksklusiv bruksrett til din bolig. Dette gir deg bruksrett til din bolig på samme måte som i et boligsameie. Elvedalen organiseres med borettslag som eiermodell der du selv bestemmer hvor stor andel fellesgjeld du ønsker. Her kan du velge egenfinansiering på mellom 50 % til 100 % av kjøpesummen. Prosjektet har IN-ordning, hvilket betyr at man kan innfri fellesgjeld også etter innflytting om man ønsker det. Med helt innfridd fellesgjeld vil du kun ha din andel av borettslagets månedlige driftsutgifter som din månedlige felleskostnad. Se informasjon om dine valg med tanke på finansiering av boligkjøpet ved presentasjon av den enkelte bolig.

Felleslånet som blir tatt opp, for de som ønsker å betjene deler av kjøpet gjennom et gunstig lån via borettslaget, vil bli etablert som et avdragsfritt lån i 20 år. Deretter vil lånet bli nedbetalt som et serielån over de neste 30 årene. Serielån innebærer at lånet nedbetales med like månedlige avdrag. Med IN-ordning kan du som nevnt velge individuell og raskere nedbetaling av ditt lån på boligen. Dette også etter at du har flyttet inn. Renten på felleslånet er per oktober 2019 2,85 %, som er lagt til grunn for beregnede månedlige kostnader. Ved endret rente vil de månedlige felleskostnadene endres tilsvarende.

23

De månedlige felleskostnadene dekker blant annet renovasjon, vann og avløp, eiendomsskatt, strøm til fellesarealer, forsikring av bygningsmassen, forretningsførsel, revisjon, service/ vedlikehold av heisanlegg og sprinkelanlegg, øvrig vedlikehold (langsiktig og kortsiktig), snøbrøyting/strøing/ gressklipping/ vaktmesterordning og kontingent til Ringbo BBL. I Elvedalen Borettslag vil du dermed slippe å få mange utgifter og oppgaver som de som bor i en enebolig har. Som tilknyttet borettslag til Ringbo BBL er du i Elvedalen Borettslag forsikret mot ekstra kostnader dersom noen av de andre eierne ikke betaler sine felleskostnader.


DETTE FINNER DU I DITT NABOLAG Vi vet du lurer på hvor trygt nabolaget blir og hvor langt unna skoler og handelssentre ligger. I vår nabolagsprofil har vi listet opp de viktigste tingene du finner i ditt nabolag. Her kan du blant annet se detaljer om kollektivtilbud, nærheten til butikker, treningssentre og attraktive kulturtilbud.

24


NABOLAGSPROFIL Gnr. 274 / Bnr. 418 434 Nabolaget Hallingby - vurdert av 35 lokalkjente

TILHØRIGHET

Vestre Toten

OsloGardermoen Gardermoen(fly) 1 t 6km min Oslo 88,7 Reinsvoll 1,4 km Hallingbystasjon nord (tog) 0.1 km Engelstadvegen (buss) Linje NW160, NW161, 231, 232, 233 0,6 km

Åklevoll fotballbane Reinsvoll u.skole Hallingby skole (1-10 aktivitetsanlegg kl.) 264 elever, 14 klasser

1,7 km 1,96km min

Ringerike videregående skole 684DEMOGRAFI elever, 29 klasser

AMFI Raufoss CC Gjøvik

Barn

16 min 14.9 km

Ungdom

Vitusapotek Raufoss (0-12 år) (13-18 år) Apotek 1 Raufoss

0.5 km

Toten Treningssenter Raufoss 6,4 km Hønefoss videregående skole - Filial Risesletta 14 min Eina Trim og Trening 8,1 km 140 elever 10.8 km

2,4 km 4,8 km 4,8 km

Aldersfordeling VARER OG TJENESTER

YX Reinsvoll Coop Marked Bøverbru

SPORT

Skoler

Reinsvoll barnehage (0-6 år) Naboskapet Bøverbru barnehage (1-5 år) Godt vennskap 77/100 Lunde gårdsbarnehage

6,4 km 17 km 17.9 % 17.9 % 16.4 %

TRANSPORT

14 min 16.3 km

Veldig bra 84/100

40.7 % 40.7 % 38.9 %

Hønefoss stasjon Linje 41

1,2 km 5,3 km 4,8 km 5,6 km

5,1 km 14,6 km

skolene

18 % 18 % 21.6 %

Reinsvoll Bruflat Bøverbru Offentlig transport Østvoll

2 km 1,8 km

Veldig trygt 89/100 Raufoss videregående skole Lena-Valle vgsKvalitet - avd. Valle på

7.2 % 7.2 % 7.1 %

Familier med barn Godt voksne STEDER I NÆRHETEN Etablerere

Reinsvoll skole (1.-7. kl.) Reinsvoll ungdomsskole kl.) Opplevd(8.-10. trygghet

16.1 % 16.1 % 15.4 %

Kommune

Spesielt anbefalt for Reinsvoll Sentrum Grunnkrets

SKOLER OG BARNEHAGER

0,9 km 4,4 km

Unge voksne

Voksne

(19-34 år)

(35-64 år)

Eldre

5,7(over km65 år) 6,7 km

Område

Personer

Husholdninger

Hallingby

1 382

598

1 382

5986,6

5 942 390

2 682 230

Raufoss Vinmonopol Hallingby Norge

Kiwi Reinsvoll Coop Marked Bøverbru

km

1,6 km 4,4 km

Barnehager

36% er gift 30% er barnefamilier 14% har høyskoleutdanning Ladepunkt for el-bil 32% har inntekt over 400.000 Kiwi eier Hallingby 5 min 86% sin egen bolig 5% eier hytte 57% har bolig på over 120 kvm 89% i enebolig «Jeg likerbor dette nabolaget fordi det er 7 9% av eiendommene pris mellom her jeg er oppvokst og alle har er snille og kr. 1 mill-2,5 mill høflige mot hverandre.»

Hallingby barnehage (1-5 år) 54 barn, 3 avdelinger Bondeheimen familiebarnehage (1-5 å... Blokk 3% 100meterskogen familiebarnehage (0-... Annet 6% 6 barn Rekkehus 2%

8 min 0.6 km 20 min 15 min 3.3 km

Enebolig 93%

Dagligvare

Sitat fra en lokalkjent

BOLIGMASSE Reinsvoll Sentrum grunnkrets

Kiwi Hallingby

6 min

Coop Prix Hallingby Post i butikk, PostNor

7 min 0.6 km

Innholdet på Nabolagsprofilen er innhentet fra ulike offentlige og private kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser/tid er beregnet basert på korteste kjørbare vei elleri gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget). Vurderingene og sitatene frai dataene. lokalkjente er innhentet Tjenesten på nettstedet Nabolag.no og er aggregerte er levert av Eiendomsprofil AS. data Informasjon Nabolagsprofil er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler basert på svarer innenfor nabolag. Eiendomsprofil(*luftlinje). AS, FINN.no AS eller BoligPartner avd. Sandvold Boliger AS kan ikke holdesCopyright ansvarlig © forEiendomsprofil feil eller mangler dataene. Kilder: ASi 2019 Distanser basert et pågitt kortest kjøre-/gåavstand Eiendomsprofil AS eller BoligPartner Statens Kartverk, Statistisk Sentralbyrå, Geodata Nabolag.no Copyright © Eiendomsprofil AS 2018 avd. Gjøvik kan ikke holdes ansvarlig for feilAS, eller mangler m.fl. i dataene.

25


FORDELENE MED Å KJØPE NY BOLIG Lurer du på om du skal kjøpe en brukt bolig eller investere i noe som er helt nytt? Her gir vi deg ti gode grunner til å kjøpe et nybygd og topp moderne hjem til deg og familien din: • Ny bolig er ofte billigere enn brukt bolig på lang sikt. I løpet av fem år bruker du i snitt 115.000 kroner* til vedlikehold av en bruktbolig. Disse pengene kan du heller legge ekstra på budsjettet ditt når du kjøper en splitter ny bolig. • Du slipper oppussing og uforutsette reparasjoner og vedlikeholdskostnader. • Du kan tilpasse boligen etter dine ønsker og behov. • Du får boligen til fastpris og unngår hektiske budrunder. • Du får fem års reklamasjonsrett. • Du får fremtidsrettede energiløsninger – som gir lavere utgifter til strøm/oppvarming. • Et toppmoderne ventilasjonsanlegg gjenvinner varmen og skaper et godt inneklima. • Du slipper uventede økonomiske overraskelser etter overtakelsen. • Våre boligkonsulenter hjelper deg med råd og veiledning hele veien, noe som gir deg et tryggere boligkjøp. • Ved kjøp av bruktbolig må du betale 2,5 prosent i dokumentavgift av hele kjøpesummen. Når du kjøper ny bolig betaler du kun samme prosentandel av tomteprisen. * Tall fra Prognosesenteret

26


27


Foto: Shutterstock

LUKTEN AV DITT NYE HJEM Du elsker følelsen av å være her inne. Det lukter så nytt, så frisk og rent. Forsiktig lar du fingertuppene gli bortover den nymalte veggen. Her skal bildene av dem du er aller mest glad i henges opp. Det kommer til å bli så fint, som når et blankt lerret får sine rette farger på plass.

I hjørnet kommer sofaen til å stå. Og ved de store vinduene der borte skal spisestuen plasseres. Det er nesten så du kan høre samtalene rundt bordet allerede. Latter og smil, trygghet og glede. For en lykke det er å kunne skape sitt eget hjem. Sette sitt eget preg på alle de fine, nye rommene. Ingen har bodd her før deg. Her er det ingen spikerhull som må sparkles eller vinduskarmer som må males. Det er så mange fordeler med å kjøpe nytt i stedet for brukt. Gled deg til fremtidsrettede energiløsninger og et topp moderne ventilasjonsanlegg. Det er også deilig å slippe hektiske budrunder, din nye bolig kjøper du til fastpris. PS: Ikke glem at du alltid har fem års reklamasjonsrett når du kjøper ny bolig.

28


SLIK FOREGÅR ET KJØP AV NY BOLIG Et godt hjem starter med en god prosess. Her viser vi deg trinn for trinn hvordan vi hjelper deg fra A til Å.

1. KJØPEKONTRAKT

7. FORBEFARING

Når du har bestemt deg for hvilken bolig du vil ha, avtaler vi en dato for kontraktsmøte. Her går vi grundig gjennom kjøpekontrakten med vedlegg slik at du vet hva du signerer på. Senest to uker etter signering må vi ha mottatt et finansieringsbevis fra deg.

For oss er alltid målet å levere en feilfri bolig slik at du blir fornøyd. Cirka 3 uker før du overtar din nye bolig blir du derfor invitert til en forbefaring sammen med bygge- leder. På denne befaringen gjennomgås hele boligen for å påpeke eventuelle feil og mangler. Dersom noe må utbedres gjøres dette før overtakelsen.

2. FORSKUDDSBETALING

8. OVERTAKELSE

En stor fordel med å kjøpe prosjektbolig er at du slipper dyre byggelån. Når kontrakten er underskrevet og garantien i orden, betaler du et forskudd på bare 10 prosent av kjøpesummen. De resterende 90 prosentene betaler du først få dager før du får overlevert din nye bolig.

Få dager før du får nøkkelen til din nye bolig betales de resterende 90 prosentene av kjøpesummen. På selve overtakelsesdagen går vi på nytt gjennom hele boligen sammen med deg. Dersom det skulle oppdages avvik vil disse utbedres innen kort tid. I løpet av dette møtet skrives også en overtakelsesprotokoll som signeres av kjøper og selger. Tenk, nå kan du flytte inn!

3. GARANTI Når kontrakten er signert stiller vi garanti for pengene, i henhold til Bustadsoppføringslova. Dette gir deg en økonomisk trygghet gjennom hele prosessen.

9. SPØRREUNDERSØKELSE Fornøyde kunder er den beste markedsføringen vi kan få, og din mening om samarbeidet og produktet vårt er derfor svært viktig. Om lag to måneder etter overtakelsen vil du motta en anonym spørreundersøkelse fra oss i regi av Prognosesenteret. Vi håper du tar deg tid til denne, slik at vi får vite hva du er fornøyd med, og hva vi eventuelt kan bli bedre på.

4. BYGGESTART Vanligvis starter byggingen når halvparten av boligene i prosjektet er solgt. Vi vil holde deg oppdatert om hvordan salget går, og du vil få beskjed dersom eventuelle forbehold i kontrakten oppheves.

5. TILVALG

10. 5-ÅRSGARANTI

Kjøper du på et tidlig tidspunkt får du mulighet til å gjøre tilvalg, og sette ditt preg på boligen innvendig. En egen tilvalgskatalog viser deg produktene du kan velge mellom utover det som leveres i standard originalleveranse. Alle produktene er priset slik at du enkelt kan regne ut hvor mye tilvalgene vil koste deg.

Skulle du etter innflytting oppdage feil eller lure på noe, så er det bare å ta kontakt. Selv om du har 5-års reklamasjons­rett på boligen din, er det veldig viktig at eventuelle avvik rapporteres umiddelbart, slik at vi raskt kan få utbedret det som måtte vise seg å være en reklamasjon.

6. TILVALGSMØTE

11. ETTÅRSBEFARING

Vi ønsker å vise deg alle mulighetene og inviterer derfor til et tilvalgsmøte. Her vil du få se prøver på noe av det du kan velge mellom, og basert på dine ønsker kommer vi frem til hvilke tilvalg som er gode for deg. Når du har signert tilvalgsbestillingen, vet vi akkurat hva vi skal levere til din bolig. Gled deg!

Når du har bodd i boligen i cirka ett år, tar vi kontakt for å høre om alt fungerer som det skal, eller om du har reklamasjoner vi må se på. Kjøper du bolig av oss er du sikret god oppfølging også etter overtakelse.

29


TILVALG OG ENDRINGER Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligene. Ønsker du allikevel noe annet, vil du ha mulighet til å gjøre tilvalg. Det er utarbeidet et eget dokument som presenterer hvilke produkter/endringer det er mulig å velge. Prosessen er gjort enklest mulig, sett ett kryss ved det du ønsker. Prisene for de forskjellige produktene står ved hvert enkelt valg. Muligheten for å endre leveransen vil være tidsbegrenset og kjøper vil få beskjed om dette gjennom prosessen. Kjøper vil bli invitert på et eget tilvalgsmøte i Sandvold Boligers lokaler. Leveransen baserer seg utelukkende på produkter definert av selger.

30


31 Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock


ENGASJERT FOR DEG: Bak fra venstre: Kundekonsulent Henning Gulbrandsen, eneboligkonsulent Pål Norderhaug, prosjektselger Jone Grime, salgssekretær Line Gjerald. Forran fra venstre: markedskoordinator Ingvild M. Haraldsen, daglig leder John-Petter Sandvold, prosjektleder Frank Haraldsen, kundekonsulent Vegard Hjelmesæth.

VI I BOLIGPARTNER SIKRER DIN TRYGGHET Så fint at du liker prosjektet vårt. Vi er et erfarent team med arkitekter og ingeniører som har utviklet disse boligene og planlagt alt til hver minste lille detalj. Nå håper vi at du finner akkurat den boligen som passer dine behov og drømmer. Ikke tenk på tekniske krav og forskrifter – vi garanterer at alt dette er ivaretatt. Å kjøpe et nytt hjem handler om fremtiden din. Du fortjener at veien dit er både trygg og forutsigbar. Det er derfor vi ønsker å følge deg tett helt fra du bestemmer deg for hvor du ønsker å bo til lenge etter at du har skapt ditt nye hjem. Akkurat slik BoligPartner har gjort det for tusenvis av andre boligkjøpere fra nord til sør. Norges største fagmiljø innen trehusbygging er samlet her hos oss. Nå er vi klare til å jobbe for deg. Du kan trygt stole på oss.

32


TA KONTAKT Det er Sandvold Boliger AS som står bak dette prosjektet på Hallingby. Trygghet for kunden er veldig viktig for oss og derfor legger vi stor vekt på fagkunnskap, erfaring og sterk lokal kjennskap. Som en erfaren og seriøs boligaktør følger vi Bustadoppføringslova. Det betyr at vi stiller økonomisk garanti under byggetiden og fem år etter overlevering. Det økonomiske oppgjøret gjennomføres alltid av eiendomsmegler eller advokat. Kjøper du av oss, utfører vi alltid befaring ett år etter innflytting. Skulle det dukke opp avvik, utbedrer vi disse. Vi er et trygt valg for deg. Ta kontakt, vi er klare til å svare på dine spørsmål.

KONTAKTPERSONER:

Jone Grime Prosjektselger 932 62 660 jone.grime@boligpartner.no

Pål Norderhaug Boligkonsulent 958 06 519 pal.norderhaug@boligpartner.no Jone Grime

Pål Norderhaug

SANDVOLD BOLIGER AS Osloveien 67, 3511 Hønefoss 922 63 153 honefoss@boligpartner.no boligpartner.no

Det tas forbehold om trykkfeil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse. For eksakt funksjonsbeskrivelse og informasjon om den enkelte bolig, henvises det til leveransebeskrivelse og 1:100-tegninger. For info om energimerking av husene henviser vi til boligpartner.no.

33


Et godt hjem er et hjem å være stolt av, som gir deg et enklere liv og større frihet. Her får du et nytt, moderne hjem med smarte løsninger som det er godt å bo i for liten og stor. Sammen med det nære, gode naboskapet gir det en unik trygghet i hverdagen. Velg selv hvor du ønsker å bo – velg deg et godt hjem.

med rom for gode øyeblikk


Profile for BoligPartner

Elvedalen Borettslag - Sandvold Boliger AS  

Sandvold Boliger er i samarbeid med Ringbo BBL stolte av å presentere to flotte lavblokker på tre etasjer fordelt på salgstrinn 1 og salgstr...

Elvedalen Borettslag - Sandvold Boliger AS  

Sandvold Boliger er i samarbeid med Ringbo BBL stolte av å presentere to flotte lavblokker på tre etasjer fordelt på salgstrinn 1 og salgstr...

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded