Page 1

Un any amb el Bloc Butlletí del BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ D’ALZIRA

Alzira

EDITORIAL

Servisca este INFOBLOC que traiem al carrer coincidint en el primer any de la nova legislatura d’Elena Bastidas i el Partit Popular en l’Ajuntament d’Alzira per a mostrar els incompliments i falses promeses de l’equip de govern. Ni l’Auditori-Palau de Congressos, ni la nova Biblioteca Municipal, ni el nou Centre Soci-Educatiu a la ronda d’Algemesí, ni la reconstrucció del Monestir de la Murta seran projectes que es duran a terme per part del Partit Popular a Alzira a curt termini. Enfront d’una etapa basada en el boom de la construcció i venda del patrimoni, del “balafiament i el creixement sense control”; Bastidas i el seu nou equip (amb el PSD-PSICV dels Blasco) tenen davant de sI la missió d’aconseguir que Alzira no perda capacitat de creixement i de benestar social en els pròxims anys. Nosaltres, la gent del BLOC amb la representació que tenim dels nostres electors continuem treballant per millorar la nostra ciutat, presentant de forma contínua mocions i propostes i

denunciant allò que és criticable. Servisquen estes línies per a presentar-nos novament davant dels veïns/es d’Alzira, amb anim de créixer i millorar . Hui, més que mai, és necessària una tercera força política a Alzira que puga fer front al bipartidisme que representen els partits majoritaris, PP-PSOE, i el BLOC representa la força valenciana que garantix i lidera eixe espai. Vos esperem. Carles Aranda Regidor del Bloc

El PP augmenta el IBI urbana El “Catastrazo” del PP i la Sra. Bastidas

Augment del IBI 2004 a 2008 és del 40%

Augment del IPC 2004 a 2008 és del 11,2%

404€ 115% 352€ 109%

323€ 112% 289€

Juny 2008

2004

2005

2006

Vivenda B

Vivenda A

Vivenda B

Vivenda A

Garatge

Vivenda B

Vivenda A

Garatge

Vivenda B

Vivenda A

82€

111€ 113%

98€ 109%

90€ 110%

Garatge

146€ 116%

126€

Garatge

l’Ajuntament pot parar l’augment anual del 10%

190€ 117%

163€ 112%

2007

Edita: Bloc Nacionalista Valencià d’Alzira - Carrer Verge de la Murta, 33 · 46600 Alzira Grup Mpal: 962 459 076 / 662 502 135 / e-mail:alzira@bloc.ws / www.bloc.ws / www.blocalzira.blogspot.com


a m e n i Alz Mercat de la Vila: Una inversi贸 injustificada?


La primera legislatura va estar marcada pel “boom de la rajola” donant la sensació de que ací es lligaven els gossos amb llonganisses. Eixa siutació d’eufòria li donà per segona vegada l’Alcaldia a Elena Bastidas que prometia a dreta i esquerra tot alló que se li ficava davant.

L’economia ha entrat en un període de forta desacceleració i que de manera clara està afectant l’activitat de l’Ajuntament. Cada dia es veu més clar que no es compliran les promeses electorals d’Elena Bastidas


4t Gaurdó Murta 2008

E

l passat 24 d’abril es celebrà el lliurament del IV Guardò Murta 2008 que l’Associació Cultural Bloc de Progrés Jaume I i el Bloc Nacionalista Valencià d’Alzira donen cada any, i que té la finalitat de reconèixer l’esforç de les persones, organitzacions i col·lectius que han treballat i treballen en benefici del progrés i de la cultura de la nostra ciutat i del País Valencià. Aquest any els col·lectius esmentats han volgut concedir-lo a la Societat Musical d’Alzira just en l’any del seu 40è aniversari, per una trajectòria plena d’esforç i compromís amb la cultura i la tradició musical alzirenya.

Carles Arnada, Sara Garés, Amparo Pérez i Enric Morera

La Residència

El Bloc d’Alzira ha treballat els últims mesos amb l’objectiu de mantenir oberta la Residència Municipal de Guerriller Romeu, contant des del primer moment amb les treballadores i familiars de la residència Per conéixer de primera mà la seua preocupació davant la intenció inicial del Govern de l’Ajuntament de tancament, i que deixava a la plantilla de treballadores i als residents en Una situació incerta. La Conselleria obliga en 2008 a construir una rotonda a l’entrada de la urbanització del monestir d’Aigues Vives tal com va exigir el regidor del Bloc Carles Aranda l’any 2004 (4 anys perduts per culpa de Bastides)

Fins i tot el Secretari General del Bloc i Diputat a les Corts Enric Morera visità personalment la Residència comprometent-se a interpel·lar El conseller Juan Cotino respecte del futur de la residència alzirenya. Fruit de tot açò es creà la Plataforma en Defensa de la Residència on el Bloc participà activament, i que ha forçat al Govern d’Alzira declarar la Residència de Solimar com a municipal i equiparava el seu funcionament a les mateixes normes i preus amb l’actual amb la creació de 130 places públiques per a la nostra ciutat entre ambdues. Davant d’aquesta situació, des del Bloc optarem al Ple per l’abstenció, perquè el fet que Solimar siga residència municipal és un tracte de favor a l’empresa, que obliga i molt A l’Ajuntament i que encara que millora La situació, no existeix una garantia total de futur per a Guerriller Romeu ni assegura la plantilla de treballadores. A més a més considerem que les Residències deuen ser finançades per la Conselleria de Benestar Social, que és la competent en la matèria, i no l’Ajuntament d’Alzira que actualment ja manté En part la de Guerriller Romeu.

Breus Bastides i Blasco aproven construir 800 vivendes en la finca de Sos de la Barraca i un camp de golf, i s’abandona el Medievo que va servir de “señuelo” per aquest PAI.

Carles Aranda ja va sol·licitar el passat mes d’octubre un pla de la policia local d’Alzira i la resta de la comarca per a evitar els robatoris en el camp (i no cobrem el copyright per això que tant presumix el PP).

InfoBloc juny  

Un any amb el Bloc

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you