Unike hoteller

Page 1

NY OG EKSKLUSIV HOTELLKJEDE I NORGE

UNIKEHOTELLER.NO


Foto: Ingeborg Ă˜ien Thorsland


V E L K O M M E N

T I L

U N I K E

O P P L E V E L S E R

~

Ny eksklusiv hotellkjede FOKUS PÅ HOTELLOPPLEVELSEN På få år har Unike Hoteller vokst fra å være en drøm til å bli en hotellsuksess. Hotellkonsernet består nå av fem eksklusive hoteller i Vestfold og Telemark. Hemmeligheten er å jobbe med hjertet og å gi det lille ekstra. Fokuset vårt er på hvordan kunden skal få mest mulig ut av oppholdet – få en virkelig unik opplevelse. Med forbilder som de ærverdige, gammeldagse hotellene Savoy og Ritz, bruker vi mye tid på å innhente inspirasjon. I våre mange studieturer til utlandet henter vi inn idéer til hvordan vi kan gjøre hotellene våre enda mer elegante og unike. Hovedkontoret er flyttet fra Stavern til vårt nyeste prosjekt i Sandefjord. I februar ble Anders Jahres praktvilla på Midtåsen i Sandefjord siste tilskudd i kjeden. Herskapshuset fra 1933 har flere rom intakte fra Jahres tid, i tillegg til et parkanlegg på 60 mål. Å få lov til å forme dette, er helt fantastisk. Hotelldrømmen min har utviklet seg og vokst. Med meg har jeg et fantastisk team som gir alt og jobber med hjertet. Morten Christensen, konserndirektørV E L K O M M E N

T I L

U N I K E

O P P L E V E L S E R

~

Den unike følelsen ENESTÅENDE HOTELLER MED ÆRVERDIGE RAMMER Vi er stolte over å ønske deg velkommen til våre hoteller i særklasse! Vi er stedet for de store anledningene såvel som den hyggelige, intime weekenden. Unike Hoteller ønsker å gjenskape den ærverdige hotellopplevelsen for deg som gjest. Hotell med en spennende historie, personlig service og godt, dedikert vertskap fyller et etterspurt alternativ til de ordinære kjedehotellene. Fordi vi byr på det lille ekstra, ønsker våre gjester å komme igjen og igjen...

SE MER INFO I denne brosjyren finner du en oversikt over våre viktigste tilbud. Utfyllende informasjon og booking finner du på våre hjemmesider unikehoteller.no.


V E L K O M M E N

T I L

U N I K E

O P P L E V E L S E R

~

Rommene VI GJØR DET LILLE EKSTRA FOR VÅRE GJESTER For oss betyr detaljene alt. Vi legger vår stolthet i valg av tekstiler, dekketøy, råvarer og unik sammensetning av ulike konsepter. Alt for å gi den unike opplevelsen! Unike hoteller står for en maksimalistisk interiørprofil fremfor en minimalistisk. Samtlige rom har en egen personlige touch. Alle er smakfullt innredet med designelementer i form av fløyel, sateng og designtapeter – bl.a. Ralph Laurentapeter og originale Kirkevolden-tapeter Norsk Arv. Vår filosofi er å tilføre hvert enkelt rom mange vakre elementer, heller enn å strippe ned og å strømlinjeforme.


V E L K O M M E N

T I L

U N I K E

O P P L E V E L S E R

~

En unik smaksopplevelse Vårt kjøkken er basert på tradisjonsrike oppskrifter og benytter kun de beste råvarer. Vårt smaksbilde er fundamentert i det franske gourmetkjøkken i samspill med norske tradisjonelle oppskrifter. Våre kokker og kjøkkensjefer kommer fra 5-stjerners hotellet Sofitel Luxury Hotel og en 2-stjerners Michelin-restaurant i Frankrike, 3-stjerners restauranten Maeemo i Oslo samt gourmetrestauranter i Danmark. Vinene er håndplukket og spesielt tilpasset våre menyer. I sum skaper dette en atmosfære vi er stolte av. Til frokost blir du møtt av en hyggelig frokostvertinne, og kaffen skjenkes fra sølvkanner. Vi dekker alltid med hvit duk. På bordet finner du et stort utvalg av hjemmelaget mat.

TILBUD: OPPGRADERT DØGN Her får du noe av det beste Unike Hoteller har å tilby til en veldig rabattert pris. Inkluderer overnatting i superior dobbeltrom, frokost og 5-retters festmeny servert i restauranten samt en overraskelse på rommet ferdig avkjølt når dere sjekker inn.U N I K E

A R R A N G E M E N T E R

H O S

~

Fantastiske selskapslokaler UNIKE HOTELLER SKREDDERSYR ALLE ARRANGEMENTER SOM • Bryllup • Jubiléer • Skoleball • Konfirmasjoner • Minnestunder • Kick-off • Firmafester • Kurs-og konferanse • Pubaftener • Julebord • Konserter og store show – for å nevne noe

LOKALER OG MENYER FOR DE FLESTE ANLEDNINGER Våre hoteller har mange ulike selskapslokaler som passer til alt fra intime selskaper til store sammenkomster med opp til 235 gjester i samme lokale.

O S SU N I K E

K U R S

O G

K O N F E R A N S E O P P H O L D

~

God arbeidslyst i ærverdige omgivelser FULL VALUTA FOR OPPHOLDET? En vellykket konferanse starter med gode senger, utsøkte måltider og stemningsfulle omgivelser! Så kan dere legge all den gode energien i arbeidet.


DAGPAKKE inkluderer kurslokale med standard teknisk utstyr, wi-fi, kaffe/te, frisk frukt og smakfull lunsj. For priser og bestilling, se unikehoteller.no.


U N I K E

K U R S

O G

K O N F E R A N S E O P P H O L D

~

Unike kurs og konferanser Vi ønsker å gi en helhetlig hotellopplevelse i tradisjonsrike omgivelser. Vi tilbyr store valgmuligheter ift konferanserom i ulike størrelser og oppsett, og vi er fleksible i forhold til ulike behov. Alle rom og lokaler er smakfullt innredet med delikate detaljer. STANDARD KURSPAKKE • Lunsj • 3-retters middag med kaffe • Overnatting og frokost • Kurslokale med standard teknisk utstyr er inkludert • Trådløs wi-fi over hele hotellet er inkludert OPPGRADERT KURSPAKKE • Oppgraderte superior rom (med havutsikt) • Frisk frukt i møterom • Kake til kaffen midt på dagen • Glass Prosecco før maten • Oppgradert valgfri 3-retters middag • Nøtter og snacks i baren på kvelden

Exclu

sive o

BEST OPP ILL NÅ O G PAKK RADERT G FÅ VÅ R E E (VER INK. I P KURSDI 26 RISEN 5,- P P)

fferB R Y L L U P S F E I R I N G

I

U N I K E

~

And they lived happily ever after... NOK Ă… TENKE PĂ…? Vi kan tilby en total bryllupspakke med alt inkludert, og legge til rette for at feiringen skal bli vellykket!

O M G I V E L S E R


B R Y L L U P S F E I R I N G

I

U N I K E

~

Yes, I do! Vi tilbyr en flott ramme med historiske og romantiske omgivelser, og ønsker å legge til rette for at dagen skal bli vellykket og et minne for livet. VÅR BRYLLUPSPAKKE Aperitiff/Prosecco: Ett glass aperitiff ved ankomst, enten i vår lobbybar, egen salong eller i eget selskapslokale. Tre-retters middag: Velg mellom tre ulike menyer. Drikke til middag: Hvit- og rødvin, alternativt øl eller mineralvann. Det serveres ett glass husets hvitvin til forretten (husets hvitvin), og tre glass husets rødvin til hovedretten. Kaffe og avec: Etter desserten skjenkes kaffe og avec (ett glass Bache Gabrielsen eller ett glass Baileys). Fri bar: Fra kl 22 til kl 01:30. Minimum 20 personer.

DEN STORE DAGEN Bryllupspakken er en totalpakke som inkluderer leie av lokaler, festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker. Blomster/bordpynt står selskapet for selv. Midtåsen har egne bryllupspakker. For mer informasjon, se våre hjemmesider unikehoteller.no.

O M G I V E L S E RNÅR MAN MÅ TA FARVEL Vi sørger for oppdekking i eget lokale med hvite duker, lysestaker og blomster på bordene. Se unikehoteller.no for priser og bestilling.


E N

U N I K

O G

V E R D I G

M I N N E S T U N D

~

En verdig ramme rundt minnestunden EGET LOKALE I ROLIGE OMGIVELSER På livets tyngre dager er det godt å kunne vite at minnestunden blir vel ivaretatt. Vi tar hånd om det praktiske, og sørger for en verdig stund i et av våre hotellers rolige omgivelser. Dere får eget lokale og bestemmer selv dekor. MENY 1 • Kaffe/te • 1 varmt karbonadesmørbrød • 2 snitter • Wienerstang MENY 2 • Kaffe/te • 1 varmt karbonadesmørbrød • 2 snitter • Hjemmelaget bløtkake MENY 3 • Kaffe/te • 1 varmt karbonadesmørbrød • 2 snitter • Marsipankake fra konditori+47 33 11 36 00 POST@WASSILIOFF.NO TOLLBODGATEN 6, 3290 STAVERN, NORGE WWW.WASSILIOFF.NOH

O

T

E

L

W

A

S

S

I

L

I

O

F

F

//

S

T

A

V

E

~

Smilehullet Stavern MED «EGEN» STRAND RETT UTENFOR HOTELLROMMET Hotel Wassilioff er et frittstående hotell med unik beliggenhet i hjertet av Stavern. Med vakker utsikt over Skagerrak har vi den perfekte rammen for ditt selskap, samt Staverns beste a la carte restaurant med hovedvekt på sjømat. Etter en rusletur i historiske kunstneromgivelser kan du slappe av med noe å drikke i pianobaren. I nattklubben kan du i helgene lytte til levende musikk. Hotellet er åpent hele året og byr på kurs og konferanser med fantastisk beliggenhet, opplevelser og kultur. Overnatting i historiske omgivelser med 47 sjarmerende rom og 88 senger. Stemningen, miljøet, rammene – alt ligger til rette for at ditt opphold på Hotel Wassilioff skal bli vellykket. Vi byr på det lille ekstra som gjør at de fleste kommer igjen, og igjen, og igjen. Med over 200 soldager i året varer sommeren ekstra lenge hos oss!

R

NH

O

T

E

L

W

A

S

S

I

L

I

O

F

~

Overnatting STOR VARIASJON I ROMTYPER • Suite med balkong • Dobbeltrom Superior med sjøutsikt • Dobbeltrom med sjøutsikt • Dobbeltrom • Enkeltrom Alle romtyper har flatskjerm-TV, minibar og vannkoker med kaffe/te. BESTILL EN AV VÅRE PAKKER OG FÅ MED DET LILLE EKSTRA Oppgradert døgn med Prosecco og 5-retters meny, morgenkåpe og tøfler. Luksusdøgn med Champagne, 6-retters meny, Eau de parfum, Håndkrem, Lip balm og Pillow Mist fra L’Occitane og andre produkter fra Unike Hoteller samt morgenkåpe og tøfler. Fredags deal – endelig helg En flaske rødvin sammen med clubsandwich servert på rommet, sen utsjekk og fri parkering. Venner på tur En flaske rødvin eller hvitvin og konfektsjokolade på rommet, 5-retters meny og aperitiff. Friskispakken Tre-retters meny, nydelig frokost, smør din egen matpakke og få med en flaske Unike Hoteller vann, turkart og fri parkering.

F

//

S

T

A

V

E

R

N+47 33 02 07 40 POST@UNIKEGRANDHOTEL.NO HAVNEGATA 6, 3179 ÅSGÅRDSTRAND, NORGE WWW.UNIKEGRANDHOTEL.NOG

R

A

N

D

H

O

T

E

L

//

Å

S

G

Å

R

D

S

T

R

A

~

Idylliske Åsgårdstrand BO I MUNCHS FERIEPARADIS Grand Hotel ligger idyllisk til ved småbåthavnen i Åsgårdstrand, og har panoramautsikt over Oslofjorden. Det lille kystsamfunnet, med sin vakre og hvitmalte tettbebyggelse, tilbyr om sommeren en herlig blanding av båter, gallerier, syklende og badende. Åsgårdstrand ble etter hvert kjent som sentrum for kunstnere på grunn av det unike lyset her. Hotellet er åpent hele året og byr på kurs og konferanser med fantastisk beliggenhet, opplevelser og kultur. Overnatting i historiske omgivelser med 78 sjarmerende rom (ink 2 handicaprom). Hotellet har rom for allergikere. Alle rom er røykfrie. Stemningen, miljøet, rammene – alt ligger til rette for at ditt opphold på Grand Hotel skal bli vellykket. Vi byr på det lille ekstra som gjør at de fleste kommer igjen, og igjen, og igjen.

N

DG

R

A

N

D

H

O

T

E

L

//

Å

S

~

Overnatting STOR VARIASJON I ROMTYPER • Suite med balkong • Dobbeltrom Superior med sjøutsikt • Dobbeltrom med sjøutsikt • Dobbeltrom • Enkeltrom Alle romtyper har flatskjerm-TV, minibar og vannkoker med kaffe/te. BESTILL EN AV VÅRE PAKKER OG FÅ MED DET LILLE EKSTRA Oppgradert døgn med Prosecco og 5-retters meny, morgenkåpe og tøfler. Luksusdøgn med Champagne, 6-retters meny, Eau de parfum, Håndkrem, Lip balm og Pillow Mist fra L’Occitane og andre produkter fra Unike Hoteller samt morgenkåpe og tøfler. Fredags deal – endelig helg En flaske rødvin sammen med clubsandwich servert på rommet, sen utsjekk og fri parkering. Venner på tur En flaske rødvin eller hvitvin og konfektsjokolade på rommet, 5-retters meny og aperitiff. Friskispakken Tre-retters meny, nydelig frokost, smør din egen matpakke og få med en flaske Unike Hoteller vann, turkart og fri parkering.

G

Å

R

D

S

T

R

A

N

D+47 33 46 31 17 HOTEL@KONGCARL.NO TORGGT 9, 3210 SANDEFJORD, NORGE WWW.KONGCARL.NOH O T E L

K O N G

C A R L

//

S A N D E F J O R D

~

Hvalfangstbyen Sandefjord TRADISJONSRIKT HOTELL I SENTRUM AV SANDEFJORD Vi ønsker velkommen til Hotel Kong Carl, et av Norges eldste hotell (bygget i 1690). Hotel Kong Carl ligger midt i hjertet av Sandefjord. Byen er beliggende på Gullkysten av Norge med kort vei til både Torp flyplass, jernbane, buss og ferge til Sverige og Danmark. Hotellet er åpent hele året og byr på kurs og konferanser med sentrumsnær beliggenhet, opplevelser og kultur. Overnatting i 300 år gamle historiske omgivelser med 32 sjarmerende rom og salonger/møterom. Stemningen, miljøet, rammene – alt ligger til rette for at ditt opphold på Hotel Kong Carl skal bli vellykket. Vi byr på det lille ekstra som gjør at de fleste kommer igjen, og igjen, og igjen.

Foto: Didrick Stenersen/visitvestfold.comH O T E L

K O N G

C A R L

//

~

Overnatting STOR VARIASJON I ROMTYPER • Kongesuite • Historiske Dobbeltrom Superior • Historiske Dobbeltrom • Dobbeltrom • Enkeltrom Alle romtyper har flatskjerm-TV, minibar og vannkoker med kaffe/te. BESTILL EN AV VÅRE PAKKER OG FÅ MED DET LILLE EKSTRA Oppgradert døgn med Prosecco og 5-retters meny, morgenkåpe og tøfler. Luksusdøgn med Champagne, 6-retters meny, Eau de parfum, Håndkrem, Lip balm og Pillow Mist fra L’Occitane og andre produkter fra Unike Hoteller samt morgenkåpe og tøfler. Fredags deal – endelig helg En flaske rødvin sammen med clubsandwich servert på rommet, sen utsjekk og fri parkering. Venner på tur En flaske rødvin eller hvitvin og konfektsjokolade på rommet, 5-retters meny og aperitiff. Friskispakken Tre-retters meny, nydelig frokost, smør din egen matpakke og få med en flaske Unike Hoteller vann, turkart og fri parkering.

S A N D E F J O R D+47 917 28 243 POST@MIDTAASEN.NO MIDTÃ…SVEIEN 2A, 3226 SANDEFJORD, NORGE WWW.MIDTAASEN.NOM

I

D

T

Å

S

E

N

//

S

A

N

D

E

F

J

O

~

Anders Jahres praktvilla HERSKAPELIGE SELSKAPSLOKALER PÅ TOPPEN AV SANDEFJORD Midtåsen ble bygget i 1934, og er tegnet av datidens ledende arkitekt; Arnstein Arneberg. Huset ligger på en høyde og er omgitt av et 60 mål stort parkanlegg. Den praktfulle boligen er bygget på en akse mot Sandefjords-fjorden. Når du kommer inn hoveddøren, går blikket ditt helt ut mot det åpne havet. Nå er denne eiendommen åpen for alle som ønsker en spesiell ramme rundt sitt arrangement. I den herskapelige Arnebergstuen kan vi dekke til opp mot 100 personer, og vi kan også dekke til mindre selskaper i en av våre andre stuer. Om du ønsker et utendørs arrangement i vår blomstrende, sydvendte hage, kan vi rigge telt som rommer opptil 170 sittende gjester. Den unike atmosfæren, sammen med deilig mat og drikke, gir en uforglemmelig opplevelse både for gjest og for vertskap. Midtåsen er åpent hele året og byr på kurs og konferanser med fantastisk beliggenhet, opplevelser og kultur. Vil du sove i et av våre historiske rom? Hvert rom har sitt spesielle særpreg. Vi har fem enkle og to doble rom som vi leier ut.

R

D+47 350 64 000 POST@SELJORDHOTEL.NO BRØLØSVEGEN 18, 3840 SELJORD, NORGE WWW.SELJORDHOTEL.NOS

E

L

J

O

R

D

H

O

T

E

L

//

S

E

L

J

O

~

Velkommen til Seljord Hotel EN UNIK LITEN BIT AV TELEMARK Vi ønsker velkommen til Seljord Hotel, et lite og unikt hotell med lang og spennende historie fra 1850. Hotellet ligger midt i Telemark, og er et knutepunkt mellom øst og vest. Seljord sentrum har ekspressbusser som sørger for god kommunikasjon til Oslo, Bergen, Grenland og den internasjonale flyplassen Torp. OVERNATTING I HISTORISKE OMGIVELSER Vi har 21 rom (18 dobbeltrom og 3 nyoppussede familierom), hyggelig restaurant og tre møterom. Alle rom har sitt spesielle navn og historie. I tillegg har vi et hyggelig bibliotek med peis og dagligstue. Stemningen, miljøet, rammene – alt ligger til rette for at ditt opphold på Seljord Hotel skal bli vellykket. Vi byr på det lille ekstra som gjør at de fleste kommer igjen, og igjen, og igjen.

R

DU N I K E

O G

L U K S U R I Ø S E

O P P L E V E L S E R

~

Oppgradert luksusopphold GI DEG SELV OG DITT REISEFØLGE ET OPPGRADERT LUKSUSOPPHOLD MED DEILIG MAT • En flaske Champagne serveres på rommet ved ankomst • Morgenkåpe og tøfler • Eau de parfum, Håndkrem, Lip balm og Pillow mist fra L’Occitane og andre produkter fra Unike Hoteller • Overnatting i superior dobbeltrom med havutsikt inkl. rikholdig frokostbuffet • 6-retters gourmet meny servert i restauranten

NOE AV DET BESTE VI HAR Å TILBY TIL VELDIG RABATTERT PRIS Pris per person kr 1.595,- per døgn i dobbeltrom. Totalt for to personer kr 3.190,-. I sommerseongen mai–august kr 1.795 per døgn i dobbeltrom. Totalt for to personer kr 3.590,-. Se detaljer og flere tilbud på vår nettside unikehoteller.no.


VELKOMMEN TIL UNIKE OPPLEVELSER

UNIKEHOTELLER.NO


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.