Page 1

Novetats de Cinema Hivern 2013/2014


Hivern 2013/2014

CINEMA Anna Karenina Joe Wright Anna Karenina, una dona de l’alta societat russa s’enamora de l’oficial Vronski, pel qual abandona al seu marit i al seu fill. Nova adaptació de la novel·la de León Tostói.

Antes del anochecer Richard Linklater La tercera part de la trilogia: Celine i Jesse, nou anys després de la seva trobada a París.


Ayer no termina nunca Isabel Coixet Un parella es retroba cinc anys després d’haver-se separat i haver perdut el seu fill, per una negligència hospitalària, fruit de les retallades. Premiada al Festival de Màlaga.

Bestias del sur salvaje Benh Zeitlin Al Sud del planeta el nivell de l’aigua puja vertiginosament. A la vegada els animals salvatges tornen de les seves tombes... Premiada al Festival de Sundance 2012.

Blue Valentine Derek Cianfrance La monotonia i les responsabilitats han fet efecte en aquesta parella, que busca recuperar la seva passió en una escapada romàntica.

Días de pesca en Patagonia Carlos Sorín Marco s’aficiona a la pesca, després d’una cura de desintoxicació de l’alcohol. Marxa a Puerto Deseado perquè és la temporada de la pesca del tauró, però també viu allí la seva filla a qui no veu des de fa anys.


El bosc Óscar Aibar Any 1936, esclata la guerra civil espanyola. Dora i Ramon amaguen un secret: unes misterioses llums apareixen al bosc; segons ells són la porta a un altre món. Un dia Ramon ha de fugir i desapareix darrera els llums...Premi Gaudí millor actriu 2012.

El gran Gatsby Baz Luhrmann

Nova York, anys 20. Jay Gatsby organitza fastuoses festes on acudeix l’alta societat nord-americana. Gatsby voldrà fer-se amic del seu nou veí, per tal de recuperar un amor del passat.

El impostor Bart Layton Un nen de 13 anys desapareix sense deixar rastre. Tres anys després apareix i afirma que ha sigut segrestat i torturat.

El lado bueno de las cosas David O. Russell Pat està decidit a recuperar la seva dona, però tot canvia quan coneix a Tiffany. Aviat s’establirà un vincle entre els dos. Oscar millor actriu 2012. Millor pel·lícula Festival Toronto 2012.


El vuelo Robert Zemeckis El pilot d’avió salva la vida als passatgers tras un aterratge d’emergència, però passa de ser un heroi nacional a poder anar a presó si es demostra que va pilotar en estat d’embriaguesa.

Grandes esperanzas Mike Newell Drama romàntic ambientat al segle XIX. Nova adaptació de la novel·la de C.Dickens.

Hannah Arendt Margarethe von Trotta Biografia de la filòsofa Hannah Arendt, que va treballar com a periodista al judici a Adolf Eichmann, el nazi que organitzà el genocidi del poble jueu.

La bicicleta verde Haifa Al-Mansour Wadjda desitja una bicicleta per poder competir amb el seu amic en una carrera, però la seva mare no li permet perquè les bicicletes són un perill per la dignitat d’una noia. Premi Bafta 2013


La cocinera del presidente Christian Vincent Film inspirat en la extraordinària història de la cuinera privada del president francés F. Miterrand.

Las flores de la guerra Zhang Yimou Ambientada al 1937 durant la guerra entre Xina i Japó. Les terribles accions de l’exèrcit invasor japonès converteixen al protagonista en protector de les alumnes d’un convent i d’unes prostitutes d’un burdel. Basada en una història verídica, que encara avui dia conmociona a Xina.

Las ventajas de ser un marginado Stephen Chbosky Un jove tímid i marginat escriu cartes a un desconegut on explica les seves intimitats. Premi Independent Spirit Awards 2012

Mamá Andy Muschietti La mateixa nit que la seva mare fou assassinada van desaparèixer les petites Victoria i Lilly. Anys més tard són trobades al bosc; han viscut aïllades de tot.


Tenemos que hablar de Kevin Lynne Ramsay Eva i Franklin decideixen tenir un fill, Kevin, després de molts dubtes, però ja des del començament sorgeixen dificultats.

Turistas Ben Wheatley Chris i Tina marxen de viatge en la seva caravana, però allò que comença com unes idíliques vacances es converteix en una divertida i perturbadora odissea.

Un amigo para Frank Jake Schreier Un androide programat per cuidar de gent gran és la solució que troben Hunter i Madison pel seu pare Frank.

Un buen partido Gabrielle Muccino Un ex jugador de futbol viatja als Estats Units per reconciliar-se amb la seva ex dona i el seu fill. Com que no té feina decideix per començar entrenar a l’equip on hi juga el seu fill.


Weekend Andrew Haigh Un divendres nit Russell visita un club gai on coneix al Glen. Comencen una relació sexual que d’entrada sembla puntual, però de seguida comença a tenir connotacions emocionals intenses.

SÈRIES TV

American Horror Story Assylum Temporada 2 Segona temporada d’aquesta sèrie de terror psicològic. Canvien els personatges i aquest cop es desenvolupa en un hospital psiquiàtric dels anys 60.

Breaking Bad Temporada 5 Professor de química que, tras rebre la notícia de tenir una malaltia incurable, decideix fabricar droga per tal de solventar els problemes econòmics de la seva família.


Cómo conocí a vuestra madre Temporada 4 Ted explica als seus fills com va conèixer la seva mare i com era la seva vida abans de trobar el veritable amor.

DOCUMENTALS El fín de los grandes felinos: la lucha por la supervivencia Documental que narra la convivència amb lleons, lleopards i guepards i la situació d’aquests animals avui dia.

Las cruzadas: una guerra de 200 años Les “Croades” han estat idealitzades culturalment. Ara noves evidències i teories desafien antics punts de vista sobre aquelles brutals guerres.

Viaje al interior del Holocausto Presenta l’evolució de l’Holocaust des dels primers dies de persecució nazi fins als final d’aquella barbàrie.


RECOMANEM ::: Antes del anochecer

Tercera entrega de la trilogia del director Richard Linklate, que ens continua captivant amb aquesta història intimista entre Jesse i Celine. Han passat 20 anys des de la seva primera trobada romàntica a un tren direcció Viena; ara voltant els 40 i amb dues filles, Linklate ens presenta uns protagonistes més reflexius i madurs. Estan de vacances a Grècia, el sol i el temps lliure conviden a la conversa, però allò que comença amb una amable ironia esdevé quelcom més dolorós. Es tracta d’una relació en la seva maduresa, amb els seus retrets, els seus dubtes, els fantasmes del passat que tornen amb força, les seves pors, conflictes mal resolts, la fatiga de la responsabilitat i els somnis frustrats. És la cara amarga d’una crisi de parella, que pot sortir enfortida o pot arribar a la seva fí. Sigui com sigui nosaltres, com a espectadors, esdevenim còmplices dels seus sentiments i frustracions fent nostres els seus retrets i els seus fantasmes, però també el seu gran amor. És sens dubte la més realista i profunda de la trilogia que no deixa a ningú indiferent.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Biblioteca Vila de Grà cia Torrent de l’Olla, 104 08012 Barcelona Tel.: 932 847 790 A/e: b.barcelona.vg@diba.cat www.bcn.cat/bibviladegracia www.facebook.com/bibviladegracia

Horari Dl. i dj. de 16 a 21 h Dt. i dv. de 10 h a 14 h i de 16 h a 21 h Dc. de 10 h a 21 h Ds. de 10 h a 14 h

Novetats cinema hivern 2013 2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you