Prospekt Hus A og B

Page 1

FA B E LT U N E T ET NYTT BOLIGEVENTYR I ASBJØRNSENS ÅND

Det var en gang

HUS

A & B


her starter eventyret


FA B E LT U N E T

FABELTUNET - 3

Et moderne boligeventyr


en boligdrom FABELTUNET - 4 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Innhold VELKOMMEN

9

PROSJEKTET

15

ARKITEKTEN 19 BAKKEKONTAKT

20-21

BILDELING

22-23

BELIGGENHET

28-31

NÆROMRÅDET

32-35

INTERIØR - STANDARD

VELKOMMEN INN

45-65

FABELEVENTYRET

66-67

UTOMHUSPLAN

70-71

PLANTEGNINGER HUS A

73-85

ETASJEPLANER HUS A 88-89 PLANTEGNINGER HUS B

93-101

ETASJEPLANER HUS B 104-105 KJØPE NYTT

110-111

KJØPSPROSESS 112-113 KTI - KUNDETILFREDSHET 114-115 LEVERANSEBESKRIVELSE 118-123 KONTRAKTSMESSIGE FORHOLD NABOLAGSPROFIL KORONA

126-133 134-135 138

OM BAKKE 139

FABELTUNET - 5

OG VALGMULIGHETER 38-43


B låne Hus A Hus A og B i dette eventyrlige kapittelet danner et hyggelig tun med flere oppdelte soner og fine steder å treffes.

FABELTUNET - 6

Hus A


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

FABELTUNET - 7


B låne Hus B På Frogner i Lillestrøm er vi i gang med et helt nytt boligområde i eventyrlige omgivelser - midt mellom Oslo og Gardermoen.

FABELTUNET - 8

Hus B


FABELTUNET - 9 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Fabeltunet - velg en god og trygg oppvekst i landlige og idylliske omgivelser der bilene parkerer under bakken.


Et eventyr fra virkeligheten

FABELTUNET - 10

Asbjørnsen


V elkommen til Fabeltunet

I sin tid var det faktisk her Per Christen Asbjørnsen ble inspirert til å begynne innsamlingen av de norske folkeeventyrene. Nå, i hjertet av den norske folkesjelen, kan du skrive din historie. 

 Lukk opp døren til det neste kapittelet i ditt boligeventyr.

Kontakt ESKIL FLAKSTAD Prosjektselger Mobil: +47 928 07 749 E-post: eskil@bakke-as.no

FABELTUNET - 11

Velkommen hjem til eventyrlige omgivelser i landlige ­Frogner. Fabeltunet bygges rundt grønne tun, som omkranses av ­rekkehus og lave leilighetsbygg. Nærområdet tilbyr et mangfold av aktiviteter, samtidig som den vakre naturen ligger rett utenfor inngangsdøra. Både for deg som vil leve livets glade dager i din første nybolig og for deg som ønsker trygghet i dine glansdager, vil Fabeltunet fremstå som et moderne boligeventyr.


FABELTUNET - 12

Hus A Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


FABELTUNET - 13

Trefasadene får beiset panel og farget platekledning.


V i i Bakke leverer alltid nøkkelferdige boliger

med hvitevarer, - slik at du kan flytte rett inn og begynne å bo fra første dag.

FABELTUNET - 14 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


P rosjektet Vi ønsker deg velkommen hjem til Fabeltunet – et boligområde som ligger ti minutters gangavstand fra Frogner sentrum, øst for Haldenvegen. å stå i stil til områdene rundt, får bolig­ blokkene ­fasader i stående trepanel. Trefasadene blir beiset.

Standarden er gjennomgående solid og b ­ oligene leveres med vannbåren ­gulvvarme, og hvitpigmentert tre-stavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom. Baderommene leveres flislagt, ­komplett utstyrt og klart til bruk. Kjøkken leveres fra BOLIGENE Norema, med ­integrerte hvitevarer. Det Boligblokkene er moderne, med varierende blir balansert ventilasjon, som er godt for høyde som sørger for hyggelige takterras­innemiljøet. ser og gode solforhold på bakkeplan. For

Derfor bygger vi hjem du vil hjem til. Velkommen hjem!

FABELTUNET - 15

Her blir bebyggelsen organisert i tun ­bestående av rekkehus og lave leilighetsbygg. Det blir grøntarealer mellom husene som gir gode muligheter for utendørsaktiviteter. Prosjektets konsept har hentet inspirasjon ifra historiene Asbjørnsen samlet da han bodde i området. Derfor har hvert tun fått sitt eget tema, som spiller på kjente landskapsreferanser hentet fra fortellingene.


FABELTUNET - 16

Balkong i hus A Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


A lle leilighetene får luftige og hyggelige balkonger med gode solforhold.

FABELTUNET - 17

Noen av toppleilighetene får i tillegg kvaliteter som direkte heisadkomst til boligen, og en takterrasse som på folkemunne betegnes som fabelaktig. Skap din helt egen lille solrike oase der oppe, med utsyn over alle blåner.

A403


FABELTUNET - 18


Fabeltunet blir første fase av et bolig­ område som ligger ti minutters gang­ avstand fra Frogner sentrum, øst for Haldenvegen. Bebyggelsen er organisert i tun bestående av rekkehus og lave leilighetsbygg. Tunene har en utpreget grønn karakter og tjener som rause oppholdsarealer for beboerne. Eventyrforteller P.C. Asbjørnsen bodde i en periode i sin ungdom i området. Prosjektets landskapskonsept har hentet inspirasjon i historiene om unge Asbjørnsens tid her. Hvert tun har fått sitt eget tema, som henspiller til kjente landskapsreferanser hentet fra fortellingene til Asbjørnsen og Moe. Det nordligste tunet, bestående av utelukkende småhus, er gitt tema ´Lysningen´. Her er boligenes ­adkomstvei organisert rundt et grønt uterom med beplanting og mindre ´lysninger´ for opphold og lek. Det ­midterste t­ unet, som også tjener som kvartals­lekeplass, er gitt tema ´Blåne´. Her er terrenget gitt en mykt utforming, der t­ errenget i seg selv innbyr til ulike ­former for lek og aktivitet. Det sørligste tunet har tema ´­Marken´ og preges av en frodig ­beplanting, med referanser til tradisjonelt åkerlandskap. Her føyes soner for opphold og lek sammen.

Boligblokkene har moderne formspråk, med karakteristiske høydesprang som gir en variert silhuett og oppdelte volumer, som spiller mot skala av småhusbebygg­ elsen. Høydesprangene sørger for ­hyggelige takterrasser og gode solforhold på bakkeplan. Med referanse til småhus­ bebyggelsen, får også boligblokkene ­fasader i stående trepanel med felt med platebekredning der bebyggelsens ­gesims ­brytes. Balkongens sidefelt, samt baldakiner ved inngangspartiet får også platebekledning. Balkongrekkverk­ene u ­ tføres i glass. Trefasadene beises og platekledningen fargesettes. Vinduene får ulike formater og størrelser ettersom hvor de opptrer i bygget, for å sikre gode dagslysforhold i leilighetene samtidig som man sørger for å begrense innsyn der hvor dette er ønskelig. I sum er disse virkemidlene med på å gi boligområdet en stedlig og arkitektonisk identitet.

GOA Arkitektkontor AS

FABELTUNET - 19

A rkitekten


FABELTUNET - 20

- for din trivsel Vi tror på at du trives bedre når du blir kjent med nabolaget ditt! Derfor «bakker vi opp» med et sosialt trivselsverktøy slik at naboer enklere kan møtes, dele og lære av hverandre. For oss er det viktig å legge til rette for god trivsel og livskvalitet. I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselskonsept som bidrar til gode bomiljøer med samhold, trivsel og tilhørighet blant beboerne.


Nå blir det enklere å møte ditt nye nabolag! Vi ‘bakker opp’ med et sosialt verktøy slik at naboer kan møtes, dele og lære av hverandre. I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselsverktøy som å bidrar til gode bomiljøer der folk trives - uavhengig av bakgrunn og livsfase. Med Bakkekontakt får du muligheten til å komme i kontakt med alle mulighetene ditt kommende nærmiljø kan tilby, også før du flytter inn i din nye bolig!

LÆRE

Vi tror at du trives bedre når du opplever god service og godt samhold i ditt nye nabolag! Med Bakkekontakt får du muligheten til å tilegne deg den kunnskapen som mangler for å leve det livet du ønsker deg! Hvordan skifter jeg bildekk? Kan jeg få grønnsakshagen til å blomstre? Er det

«Vi ser det skjer noe magisk når naboer får muligheten til å bli kjent, dele livserfaring og låne av hverandres ressurser. Med et sterkt ønske om å gi våre beboere en høy livskvalitet, tilbyr vi alle våre boligkjøpere en verdifull Bakkekontakt med sitt nabolag – en uvurderlig trygghet som sikrer at ditt nye hjem blir et hjem du vil hjem til.»

en her som vil lære sønnen min å stå på vannski? Hvor er den beste joggeløypa? Bakkekontakt er det servicetilbudet som gjennom nabogrupper hjelper deg til å realisere utflukter, prosjekter eller bare la deg inspirere av det ressurssterke nabolaget ditt. En bedre hverdag – rett og slett!

DELE

El-sykkel, hundepass eller bil – gjennom Bakkekontakt kan du booke det du behøver i ditt lokalmiljø, på en sømløs måte. Ved å dele tjenester, utstyr eller kunnskap kan man selv forme akkurat de deletilbudene man ønsker seg i et nabolag. Dette gjelder også med de lokale servicetilbudene rundt deg. Det beste er at du kan bli med på å forme det nabolaget du drømmer om og samtidig minske miljøavtrykket for ditt nærmiljø.

FABELTUNET - 21

BAKKE OPP


FABELTUNET - 22

S par penger og miljø med bildeling


Med vår smarte bildelingsordning har du alltid tilgang til bil, men med kostnader som er v ­ esentlig lavere enn ved å eie egen bil. Bilene vil stå lett tilgjengelige i parkeringskjellerne under boligene – i kort avstand fra din utgangsdør. Det er enkelt å bruke, og alt håndteres gjennom Appen Otto – altså ingen nøkler! Ved å bruke offentlig transport til hverdags, som er enkelt på Fabeltunet, sparer man både miljøet, og ikke mist lommeboka. De gangene man trenger bil enten man skal på en helgetur, eller ut å storhandle, er det bare å hente bilen i parkeringskjelleren, og den er alltid godt vedlikeholdt og trygg. Tall fra opplysningsrådet for veitrafikken viser at en helt vanlig familiebil fort kan koste deg rundt 8.000 kroner i måneden, i tillegg til at den står stille i over 90 % av tiden, så vær smart og spar penger. Bildeling er også godt for miljøet, og ved å være med bidrar man til å gjøre hverdagen litt grønnere. Bli med på å tenke nytt og bidra til å gjøre hverdagen litt grønnere. Alle monner drar.

Bli med på å tenke nytt og bidra til å gjøre hverdagen litt grønnere. Alle monner drar.

FABELTUNET - 23

Bildeling er tidsriktig, smart og økonomisk. Derfor tilbyr vi en bildelingsordning for de som flytter inn i Fabeltunet.


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


FABELTUNET - 25


FABELTUNET - 26


FABELTUNET - 27

BELIGGENHET


Fabeltunet

Hus A

FABELTUNET - 28 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Et boligeventyr på Frogner

FABELTUNET - 29

Hus B


Mot Gardermoen

E6

Skole Kultursenter Idrettshall

Sentrum

FABELTUNET - 30

Tog stasjon

Mot Lillestrøm


FA BELTU N ET

FABELTUNET - 31

ET BOLIGEVENT YR PÅ FROGNER

Frogner kirke


FABELTUNET - 32

Nærområdet rundt Fabeltunet

12

18

5

Toget til Lillestrøm tar

Bil til Gardermoen tar

Sykkel til Frogner sentrum tar

12 minutter

18 minutter

5 minutter

min

min

min


FABELTUNET - 33

FA B E LT U N E T

Skolen

Frogner Stasjon

Skatepark ved skolen

Kiwi i sentrum

Frogner Idretspark

Mevold svømmehall

Det vil bli mulig å ferdes trygt og sikkert til sentrum via gangtunnel som opparbeides av utbygger under Haldenvegen. Orange linje viser hvordan man kan ferdes fra Fabeltunet til sentrum, til fots eller på sykkel.


FABELTUNET - 34

Det hender på Frogner


H va skjer på Frogner? Fabeltunet skal oppføres i landlige omgivelser ved Frogner i Lillestrøm kommune. Boligområdet vil ved ferdigstillelse bestå av ca. 146 leiligheter og 52 rekkehus. De aktivitetslystne kan glede seg over at det er flott turterreng i området – sommer som vinter. Lillestrøm kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til en aktiv livsstil.

Fra den landlige idyllen er det ikke lange veien man må reise for å kjenne ­storbyens puls. Fra Frogner sentrum går det tog til Oslo to ganger i timen, og buss­ holdeplassen ligger like ved. Strekningen I tillegg er nabotomten avsatt til barne­hage, ­Fabeltunet-Lillestrøm stasjon gjør man unna så sannsynligheten er stor for at du kun på 8-10 minutter med bil, og der finnes trenger å følge de små 2-3 minutter bort til både pendlerparkering og sykkelhotell. en ny og flott barnehage. For de litt større Lillestrøm byr på et bredt utvalg av forretbarna ligger en nyere skole med alle fasili- ninger, spisesteder og aktiviteter. Skedsmo­ teter, i Frogner sentrum. Her finnes også en senteret er ett flott nytt nærsenter som flott idrettshall, fotballbaner, svømmehall ligger kun 5 min unna med bil og har alt av med mer. 

 butikker inkludert flere dagligvareforretninger og Vinmonopol.

Vi i Bakke leverer alltid nøkkelferdige boliger med hvitevarer - slik at du kan flytte rett inn og begynne å bo fra første dag.

FABELTUNET - 35

Det tilrettelegges for et tilnærmet bilfritt område med flotte fellesområder som inviterer til aktiv bruk. Kun en fåtall av rekkehusene som ligger i ytterkant av området vil ha utvendig parkering, for øvrige er det tilrettelagt for parkering i garasjeanlegget. Her har man alle forutsetninger for at både store og små skal trives. For de minste finnes det flere barnehager i nærområdet.


FABELTUNET - 36


FABELTUNET - 37


FABELTUNET - 38


STANDARD OG VALGMULIGHETER Boligene leveres med gjennomgående god standard men det vil i en tids­bestemt periode være mulig å bestille definerte stilpakker som tilvalg i tillegg til ordinære tilvalg. Disse er under utarbeidelse og vil presenteres når tilvalgene starter. Interiørdesigner Siri Berg Jensen har bistått oss med å utvikle stilretningene for tilvalg på Fabeltunet. Hun har lang erfaring med interiørdesign og fargesammensetning og driver firmaet Sirisidé AS. Stilartene presentert på de neste sidene er kun ment som inspirasjon. Tilvalgsprosessen i hus A og B er nå avsluttet.

A502

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

FABELTUNET - 39

ALLE LEILIGHETENE LEVERES MED: • Hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett • Delikate flislagte baderom • Kjøkken fra Norema


Foto: Slettvoll

Foto: Norema

10678 SPACE

10679 WASHED LINEN

12078 COMFORT GREY

10683 CASHMERE

0394 VARMGRÅ

Foto: Jotun

Foto: Slettvoll

Foto: Norema

Foto: Jotun

1145 BAND STONE

10966 ALMOND BEIGE

5452 NORDIC BREEZE 1877 VALMUEFRØ

FABELTUNET - 40

5030 ST. PAULS BLUE

Forankret

VENNLIG

Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Vi kan

Den klassiske stilen vektlegger tradisjon, arv og kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De godt varme jordtonene skaper en håndverk. enkan hektisk vi det tryggejorder og åkerlandskap. lun kontrast Iog få osshverdag, til å tenkesøker på varme svaberg,

og kjente. Rolige, duse Her er det gjerne mye brukfarger av tre,i i harmoni. møbler ogGjerne gjerne også i kjøkkeninnredningen.

varmere fargenyanser å gi rommene etigjen lunt i preg. Skandinaviske møbler ogfor design-klassikere går møbelvalg. Den nordiske stilen Herlenge er gjerne husets hjerte, god matfarger og i mye større grad, og har vært kjøkkenet preget av hvitt og grått. Nåder tør vi bruke bakverk lages bunnen og familie og venner kan disse fargene er fra kjente og kjære for oss som bor i nord.

samles. Detaljer som profilerte kjøkkenfronter, nagler i stoler og luftige gardiner. Klassiske møbler, med vekt på god størrelse og komfort. Lyse eikegulv og hvitmalte dører.


10679 WASHED LINEN

Foto: Jotun

10683 CASHMERE

11173 HUMBLE YELLOW

1145

11174 CURIOUS MIND

Foto: Jotun

Foto: Norema BAND STONE

5452 NORDIC BREEZE

Foto: Norema

10964 SMOKED OAK

20145 WISDOM

5030 ST. PAULS BLUE

Foto: Jotun

Forankret 20142 DAYDREAM

Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett k FABELTUNET - 41

kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. D

lun kontrast og kan få oss til å tenke på varme svab

Her er det gjerne mye bruk av tre, i møbler og gjern

VERDENSVANT Vi henter inspirasjon fra storbyen og tør å tenke utenfor boksen når det gjelder fargevalg og sammensetning av møbler. Interiøret har et noe maskulint og kubistisk preg. Stramme linjer og mørke farger på innredning, tåler bruk av mørkere farger også på vegger. Detaljer i skinn, gjerne i stoler og sofaer. Mørke plommefarger står i kontrast og harmoni til varmere farger som oker og bruntoner. Sofistikert og stilsikkert, og sannsynligvis den retningen som skiller seg mest fra den klassiske.

Skandinaviske møbler og design-klassikere går igjen

har lenge vært preget av hvitt og grått. Nå tør vi br

disse fargene er kjente og kjære for oss som bor i no


10679 WASHED LINEN

Foto: Jotun

Foto: Norema

10683 CASHMERE 10679 WASHED LINEN

1145 BAND STONE

10683 CASHMERE

Foto: Norema

Foto: Jotun

Foto: Jotun

1145 BAND STONE

5452 NORDIC BREEZE

5452 NORDIC BREEZE

5030 ST. PAULS BLUE

FABELTUNET - 42

Foto: Jotun

Foto: Norema

FORANKRET Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Foto: NoremaVi kan kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De varme jordtonene skaper en lun kontrast og kan få oss til å tenke på varme svaberg, jorder og åkerlandskap. Her er det gjerne mye bruk av tre, i møbler og gjerne også i kjøkkeninnredningen. S ­ kandinaviske møbler og design-klassikere går igjen i møbelvalg. Den nordiske stilen har lenge vært preget av hvitt og grått. Nå tør vi bruke farger i mye større grad, og disse fargene er kjente og kjære for oss som bor i nord.

5030 ST. PAULS BLUE

D

k

lu

H

S

h

d


HVORDAN BRUKE STILENE I LEILIGHETEN Her er eksepmpler på leiligheter der stilartene er brukt.

VENNLIG

VERDENSVANT

0394 Varmgrå

10966 Almond beige

20142 Daydream

FORANKRET

10683 Cashmere

10683 Cashmere

20142 Daydream

11174 Curious mind

11174 Curious mind

20145 Wisdom

10966 Almond beige

10679 Washed Linen

5452 Nordic breeze

11174 Curious mind

0394 Varmgrå

10679 Washed Linen

FABELTUNET - 43

10678 Space

10678 Space

10683 Cashmere

20145 Wisdom

0394 Varmgrå

5452 Nordic breeze

20145 Wisdom

1079 Washed Linen

11174 Curious mind

10678 Space 10966 Almond beige

5452 Nordic breeze

11174 Curious mind

0394 Varmgrå

20142 Daydream

5030 St. Pauls Blue


FABELTUNET - 44


FABELTUNET - 45

VELKOMMEN INN


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

FABELTUNET - 46

Fabelaktig atmosfære i Fabeltunet

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


V elkommen inn

Store vinduer gir en helt spesiell atmosfære. og keramiske fliser i lyse toner. Det leveres 30x30 cm fliser på gulv, 10x10 cm fliser Kjøkkenet er lyst og moderne med smarte i dusjsone og 30x60 cm på vegg. Det detaljer. Alle hvitevarer er integrerte og det blir hvit, heldekkende servanttopp, speil blir laminert benkeplate med innfelt induk- og lys­amatur stikkontakt. Dusj­vegger er sjonstopp. Hvitevarene leveres av Whirlpool vegghengte glassdører, og det leveres også eller tilsvarende. Dette blir et flott kjøkken vegghengt toalett. Dette er en elegant løssom innbyr til å ta frem kokeboka. ning, som også gjør renhold enklere. Gulvene i stue, kjøkken og gang er i ­tids­riktig lyspigmentert eikeparkett med vannbåren gulvvarme, som er behagelig, og gir et godt innemiljø. Fra stua fører en glassdør rett ut til en balkong eller ­markterrasse.

På badet blir det gulv med varmekabler

Alle rom holdes i lyse farger med gode vindusflater. Her er det enkelt å skape sin egen stil.

Et helt nytt kapittel, helt enkelt!

FABELTUNET - 47

Arkitektene har skapt et åpent og luftig uttrykk som gir den ekstra gode hjemmefølelsen.


FABELTUNET - 48 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Bilder kun ment som illustrasjon.


FABELTUNET - 49

A302

Vinduene får ulike formater og størrelser ettersom hvor de opptrer i bygget, for å sikre gode dagslysforhold.


FABELTUNET - 50 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

A302 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


FABELTUNET - 51

Privat takterasse hus A

A302

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Kjøkken med integrerte hvitevarer leveres fra anerkjent leverandør ­

Inngangsparti hus A Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


FABELTUNET - 52 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Bilder kun ment som illustrasjon.


FABELTUNET - 53

Lyse og trivelige rom


FABELTUNET - 54 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

A401 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


FABELTUNET - 55

Store vindusflater slipper inn mye lys og lager god stemning

A401

Balkong hus A Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


FABELTUNET - 56 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


B401 FABELTUNET - 57


FABELTUNET - 58 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

B401 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


FABELTUNET - 59

B401

Hyggelige private uteplasser til lange lyse sommernetter

Privat takterasse hus B Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


FABELTUNET - 60

A503 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


FABELTUNET - 61


Harmoniske og stilfulle farger skaper hjem man trives i.

FABELTUNET - 62 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. A502 har heis direkte inn i leiligheten.


A502 FABELTUNET - 63


FABELTUNET - 64 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Gode drømmer og magiske morgener i Fabeltunet


FABELTUNET - 65

B401

B401 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


INNGANGSPARTI LEILIGHETER HUS A

TAKTERRASSE HUS A

PRIVAT TAKTERRASSE HUS B

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

FASADE REKKEHUS + LEILIGHETER HUS A

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

FABELTUNET - 66

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Fabeleventyret


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

FABELTUNET - 67

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. FASADE LEILIGHETER HUS B

FASADE LEILIGHETER HUS A


FABELTUNET - 68


FABELTUNET - 69

UTOMHUSPLAN


HUS B

FABELTUNET - 70

LEIL IGHE TER

TER HUS A LEILIGHE

B LE

FOR ILIGHETER SALG

HUS

HUS D LE ILIGH ETER

HUS C LEI LIGH ETER

Situasjonsplan. Vi tar forbehold om endelig detaljutforming. Denne er ment som et utkast til endelig situasjonsplan.


Utomhusplan Hus B

FABELTUNET - 71

Hus A

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Vi tar forbehold om endelig detaljutforming. Denne er ment som et utkast til endelig situasjonsplan. Det blir endringer iht seksjonering og detalj­prosjektering som f.eks utearealer, støttemurer fellesareal etc. Vi tar forbehold om at gatenavn og områdenavn kan endres.


FABELTUNET - 72


FABELTUNET - 73

TEKNISKE TEGNINGER HUS A


3-4-roms / A204 (BRA-S) A-204 BRA:Area 82,0Schedule kvm

P-ROM: 79,0 kvm Type Leilighetsnr. Etasje: 2 A-204 3/4R Balkong: 13,9 kvm

P-rom A-204

Areal 82,6 m²

Areal 81,5 m²

Sov 8,2 m²

Sov 12,6 m²

Bod 1,6 m²

Gang 7,0 m²

Gang 7,7 m²

Bad 5,3 m²

FABELTUNET - 74

Stue/kjøkken 35,3 m²

Balkong 14,0 m²

1:100 TILTAKSHAVER:

1

2

TEGN.STATUS:

Salgstegninger

KONSULENT PROSJEKTNR: ENTREPRENØR:

5

20064

FAG:

PROSJEKTNAVN:

GNR:

TEGNINGSNAVN:

ARK

SAKSB:

TEGN:

NCS

10

72

Fabeltunet


Kjøkken i leilighet A204 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand

FABELTUNET - 75

Leiligheten males i fargen Soothing beige. ­


3-4-roms / A210 Area Schedule (BRA-S) A-210 P-rom A-210 BRA: 82,0 kvm Area Schedule (BRA-S) A-210 P-rom A-210 P-ROM: 79,0 kvm Leilighetsnr. Type Areal Areal Leilighetsnr. Areal A-210 3/4R Type82,8 m² Areal 79,7 m² Etasje: 2 A-21013,9 kvm 3/4R 82,8 m² 79,7 m² Balkong:

Sov 8,2 m² Sov 8,2 m² Sov 12,6 m² Sov 12,6 m² Bod 1,9 m² Bod 1,9 m²

Gang 7,0 m² Gang 7,0 m²

Gang 7,9 m² Gang 7,9 m²

FABELTUNET - 76

Bad 5,3 m² Bad 5,3 m² Stue/kjøkken 35,3 Stue/kjøkken m² 35,3 m²

BalkongBalkong 13,9 m²13,9 m²

1:100 1:100 TILTAKSHAVER: TILTAKSHAVER:

1

12

TEGN.STATUS: TEGN.STATUS:

Salgstegninger Salgstegninger

KONSULENT PROSJEKTNR: KONSULENT PROSJEKTNR: SAKSB: ENTREPRENØR: ENTREPRENØR: TAG arkitekter TAG arkitekter

5

2

20064 20064

FAG:

FAG:PROSJEKTNAVN: PROSJEKTNAVN:

TEGN: GNR:

GNR: TEGNINGSNAVN: TEGNINGSNAVN:

ARK

SAKSB: TEGN:

NCS

5

NCS 72

Fabeltunet Fabeltunet

ARK

Salgstegning A-210 Salgstegning A-210

72

10

10


Kjøkken i leilighet A210 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand

FABELTUNET - 77

Leiligheten males i fargen Soothing beige ­


3-4-roms / A306 Area Schedule (BRA-S) A-306

BRA: 75,4 kvm Type Leilighetsnr. A-306 3/4R P-ROM: 72,4 kvm

Areal 75,5 m²

P-rom A-306

Areal 73,0 m²

Etasje: 3

Balkong: 14 kvm

Sov 7,8 m²

Sov 12,7 m² Bod 1,8 m²

Gang 8,2 m²

Bad 5,3 m² FABELTUNET - 78

Stue/kjøkken 35,2 m²

Balkong 14,0 m²

1:100 TILTAKSHAVER:

1

2

TEGN.STATUS:

ENTREPRENØR:

PROSJEKTNAVN:

TEGN:

GNR:

20064

TEGNINGSNAVN:

PROSJEKTNR:

KONTR:

BNR:

T20064

TEGNINGSNUMMER:

ARK

SAKSB:

TEGNINGSDATO:

29.04.21

10

FAG:

Salgstegninger

KONSULENT PROSJEKTNR:

TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no

5

NCS LG

72

10

Fabeltunet Salgstegning A-306 A-24-A-15

REV:


FABELTUNET - 79


3-4-roms / A307 BRA: 80,4 kvm Area 77,3 Schedule P-ROM: kvm (BRA-S) A-307

Etasje: 3 Leilighetsnr. Type Balkong: 13,9 kvm A-307 3/4R

P-rom A-307

Areal 80,5 m²

Farger i rom: Gang - Space

Areal 77,4 m²

Bod - Space Stue/kjøkken - Varmgrå Gang tilhørende stue - Varmgrå Soverom 1 - Almond Beige Soverom 2 - Varmgrå Evt Soverom 3 - Varmgrå Sov 8,2 m²

Sov 12,6 m² Bod 1,9 m²

Stilpakke: vennlig

Gang 4,6 m²

Gang 7,9 m²

10678 SPACE

Bad 5,3 m² FABELTUNET - 80

12078 COMFORT GREY

Stue/kjøkken 35,3 m² 0394 VARMGRÅ

10966 ALMOND BEIGE

1877 VALMUEFRØ

Balkong 13,9 m²

1:100 TILTAKSHAVER:

1

2

5

TEGN.STATUS:

Salgstegninger

KONSULENT PROSJEKTNR:

FAG:

PROSJEKTNAVN:

GNR:

TEGNINGSNAVN:

ARK

SAKSB:

TEGN:

10

Fabeltunet


Kjøkken i leilighet A307 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand ­

Foto: Slettvoll

10678 SPACE

10679 WASHED LINEN

12078 COMFORT GREY

0394 VARMGRÅ

Foto: Jotun

Foto: Norema

Foto: Jotun

1145 BAND STONE

FABELTUNET - 81

10683 CASHMERE

10966 ALMOND BEIGE

5452 NORDIC BREEZE 1877 VALMUEFRØ

5030 ST. PAULS BLUE

Forankret

VENNLIG

Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Vi kan

Den klassiske stilen vektlegger tradisjon, arv og kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De godt varme jordtonene skaper en håndverk. enkan hektisk vi det tryggejorder og åkerlandskap. lun kontrast Iog få osshverdag, til å tenkesøker på varme svaberg,

og kjente. Rolige, duse Her er det gjerne mye brukfarger av tre,i i harmoni. møbler ogGjerne gjerne også i kjøkkeninnredningen.

varmere fargenyanser å gi rommene etigjen lunt i preg. Skandinaviske møbler ogfor design-klassikere går møbelvalg. Den nordiske stilen Herlenge er gjerne husets hjerte, god matfarger og i mye større grad, og har vært kjøkkenet preget av hvitt og grått. Nåder tør vi bruke bakverk lages bunnen og familie og venner kan disse fargene er fra kjente og kjære for oss som bor i nord.

samles. Detaljer som profilerte kjøkkenfronter, nagler i stoler og luftige gardiner. Klassiske møbler, med vekt på god størrelse og komfort. Lyse eikegulv og hvitmalte dører.


3-roms / A501 BRA-S_ A-501

P-rom A-501

BRA: 84,4 Leilighetsnr Type Areakvm Schedule Areal (BRA-S) A-501 Areal P-rom A-501 A-501 3R kvm 84,6 m² 81,8 m² P-ROM: 78,4 Leilighetsnr. Type Areal Areal Etasje: 5 A-501 3R 84,5 m² 81,6 m² Balkong: 12,5 kvm

HEIS

Sov 12,7 m² Sov 12,7 m²

Gang 8,1 m²

Gang 8,3 m² Tekn. 0,5 m²

Bad 5,2 m²

FABELTUNET - 82

Sov 8,5 m² Sov 8,9 m²

HEIS DIREKTE INN: Vaktselskap med nøkkel må ha tilgang til leiligheten for redning og service, leiligheten tinglyses med dette forbeholdet. For å ivareta krav til støydemping vil det settes en ekstra dør foran heisdøren.

Bod 1,7 m² Bod 1,8 m²

Bod 2,3 m² Bod 1,9 m²

Stue/kjøkken 42,5 m² Stue/kjøkken 42,3 m²

Balkong 12,5 m² Balkong 12,5 m²

1:100 1:100 TILTAKSHAVER: TILTAKSHAVER:

11

22

5 5

TEGN.STATUS: TEGN.STATUS:

Salgstegninger Salgstegning

KONSULENT PROSJEKTNR:

FAG: FAG:

PROSJEKTNAVN: PROSJEKTNAVN:

GNR:

TEGNINGSNAVN:

ARK ARK

SAKSB:

TEGN:

10

Fabeltunet Fabeltunet


Kjøkken i leilighet A501 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand Leiligheten males i fargen Soothing beige

FABELTUNET - 83

Parkett - HARO 1-stav Oak Light White Markant


3-roms / A503 Area Schedule (BRA-S) A-503 P-rom A-503 BRA: 84,5Area kvmSchedule (BRA-S) A-503 P-rom A-503 Leilighetsnr. Type Areal Areal P-ROM: 78,6 kvm A-503 Leilighetsnr. 3R Type 84,6 m² ArealNot Enclosed Areal Etasje: 5 A-503 3R 84,6 m² Not Enclosed Balkong: 12,7 kvm

Sov 12,7 m² Sov 12,7 m²

Gang 8,1 m²Gang 8,1 m²

Bad 5,2 m²Bad 5,2 m²

Sov 8,5 m² Sov 8,5 m²

HEIS DIREKTE INN: Vaktselskap med nøkkel må ha tilgang til leiligheten for redning og service, leiligheten tinglyses med dette forbeholdet. For å ivareta krav til støydemping vil det settes en ekstra dør foran heisdøren.

Bod 1,8 m²Bod 1,8 m²

Bod 2,3 m² Bod 2,3 m²

FABELTUNET - 84

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 42,4 42,4 m² m²

Balkong Balkong 12,7 m² 12,7 m²

TILTAKSHAVER:

TILTAKSHAVER:

TAG arkitekter ENTREPRENØR: Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo ENTREPRENØR: TAG arkitekter post@tagarkitekter.no

1:100

1:100

1

1

2

5

2

TEGN.STATUS:

FAG:

Salgstegninger

TEGN.STATUS:

Salgstegninger KONSULENT PROSJEKTNR: 20064

KONSULENT PROSJEKTNR:

10

5

SAKSB:

SAKSB:

TEGN:

10 PROSJEKTNAVN:

Fabeltunet Fabeltunet Salgstegning A-503 Salgstegning A-503

FAG:

ARK PROSJEKTNAVN:

GNR:

TEGNINGSNAVN:

ARKGNR: NCS 72

TEGN:

20064PROSJEKTNR: TEGNINGSDATO: NCS KONTR:72 BNR: T20064 29.04.21 10

TEGNINGSNAVN:

TEGNINGSNUMMER:

REV:


Kjøkken i leilighet A503 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand Leiligheten males i fargen Soothing beige

FABELTUNET - 85

Parkett - HARO 1-stav Oak Light White Markant


FABELTUNET - 86


FABELTUNET - 87


Etasjeplaner hus A 1. ETASJE

2. ETASJE FABELTUNET - 88

3. ETASJE


Etasjeplaner hus A 4. ETASJE

FABELTUNET - 89

5. ETASJE


FABELTUNET - 90


FABELTUNET - 91


FABELTUNET - 92


FABELTUNET - 93

TEKNISKE TEGNINGER HUS B


4-roms / B201 BRA: 89,0 kvmSchedule (BRA-S) B-201 Area P-ROM: 84,0 kvm Leilighetsnr. Etasje: 2 B-201 Balkong: 10,5 kvm

Type 4R

Farger i rom:

P-rom B-201

Areal 89,4 m²

Gang - Space

Areal 86,3 m²

Bod - Space Stue/kjøkken - Varmgrå Gang tilhørende stue - Varmgrå Soverom 1 - Almond Beige Soverom 2 - Varmgrå Evt Soverom 3 - Varmgrå Sov 7,7 m²

Sov 12,0 m²

Gang 7,4 m²

Bad 2,4 m²

Gang 7,0 m²

Bod 2,1 m²

Stilpakke: vennlig

FABELTUNET - 94

Bad 4,4 m²

10678 SPACE

Gang 4,4 m² Stue/kjøkken 28,4 m²

12078 COMFORT GREY

Sov 7,3 m²

0394 VARMGRÅ

10966 ALMOND BEIGE

Balkong 10,5 m²

1877 VALMUEFRØ

1:100 TILTAKSHAVER:

REV

BESKRIVELSE

DATO

SIGN

2

ENTREPRENØR:

5

TEGN.STATUS:

Salgstegning

KONSULENT PROSJEKTNR:

KNTR

TAG arkitekter

1

20064

FAG:

PROSJEKTNAVN:

GNR:

TEGNINGSNAVN:

ARK

SAKSB:

TEGN:

NCS

10

72

Fabeltunet Salgstegning B-201


Kjøkken i leilighet B201 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand Leveres også med beige flis på bad. ­

Foto: Slettvoll

Foto: Norema

10678 SPACE

10679 WASHED LINEN

12078 COMFORT GREY

0394 VARMGRÅ

Foto: Jotun

Foto: Slettvoll

Foto: Norema

Foto: Jotun

1145 BAND STONE

FABELTUNET - 95

10683 CASHMERE

10966 ALMOND BEIGE

5452 NORDIC BREEZE 1877 VALMUEFRØ

5030 ST. PAULS BLUE

Forankret

VENNLIG

Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Vi kan

Den klassiske stilen vektlegger tradisjon, arv og kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De godt varme jordtonene skaper en håndverk. enkan hektisk vi det tryggejorder og åkerlandskap. lun kontrast Iog få osshverdag, til å tenkesøker på varme svaberg,

og kjente. Rolige, duse Her er det gjerne mye brukfarger av tre,i i harmoni. møbler ogGjerne gjerne også i kjøkkeninnredningen.

varmere fargenyanser å gi rommene etigjen lunt i preg. Skandinaviske møbler ogfor design-klassikere går møbelvalg. Den nordiske stilen Herlenge er gjerne husets hjerte, god matfarger og i mye større grad, og har vært kjøkkenet preget av hvitt og grått. Nåder tør vi bruke bakverk lages bunnen og familie og venner kan disse fargene er fra kjente og kjære for oss som bor i nord.

samles. Detaljer som profilerte kjøkkenfronter, nagler i stoler og luftige gardiner. Klassiske møbler, med vekt på god størrelse og komfort. Lyse eikegulv og hvitmalte dører.


3-4-roms / B304 BRA: 82,6 kvm Area Schedule (BRA-S) B-304 P-ROM: 79,4 kvm Etasje: 2 Leilighetsnr. Type Balkong: 13,7 kvm 3/4R B-304

P-rom B-304

Areal 82,6 m²

Areal 80,2 m²

Sov 8,2 m² Sov 12,9 m²

Gang 7,0 m²

Bod 1,7 m²

Gang 7,7 m²

Bad 5,3 m² FABELTUNET - 96

Stue/kjøkken 35,2 m²

Balkong 13,7 m²

1:100 TILTAKSHAVER:

REV

BESKRIVELSE

DATO

SIGN

KNTR

1

2

5

TEGN.STATUS:

Salgstegning

KONSULENT PROSJEKTNR:

FAG:

PROSJEKTNAVN:

GNR:

TEGNINGSNAVN:

ARK

SAKSB:

TEGN:

10

Fabeltunet


Kjøkken i leilighet B304 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand Leveres også med beige flis på bad.

FABELTUNET - 97

Leiligheten males i fargen Soothing beige ­


BRA: Area 82,5 kvm Schedule (BRA-S) B-307 P-ROM: 79,5 kvm Leilighetsnr. Type Etasje: 3 B-307 3/4R Balkong: 13,9 kvm

Areal 82,6 m²

P-rom B-307 Areal 79,9 m²

Sov 8,2 m²

Sov 12,9 m² Gang 7,0 m²

Bod 1,7 m²

Gang 7,7 m²

Bad 5,3 m² FABELTUNET - 98

EV

3-4-roms / B307

Stue/kjøkken 35,2 m²

Balkong 13,9 m²

1:100 TILTAKSHAVER:

BESKRIVELSE

DATO

SIGN

KNTR

1

2

5

TEGN.STATUS:

Salgstegning

KONSULENT PROSJEKTNR:

20064

FAG:

PROSJEKTNAVN:

GNR:

TEGNINGSNAVN:

ARK

SAKSB:

TEGN:

NCS

10

72

Fabeltunet


Kjøkken i leilighet B307 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand Leveres også med beige flis på bad.

FABELTUNET - 99

Leveres også med beige flis på bad. ­


4-roms / B401 Farger i rom:

BRA: 89,0 kvm P-ROM:Area 84,6Schedule kvm (BRA-S) B-401 Etasje: 4 Leilighetsnr. Type Areal Balkong: 10,5 kvm B-401 4R 89,4 m²

Gang - Space

P-rom B-401

Bod - Space

Areal 86,2 m²

Stue/kjøkken - Varmgrå Gang tilhørende stue - Varmgrå Soverom 1 - Almond Beige Soverom 2 - Varmgrå Evt Soverom 3 - Varmgrå

Sov 7,7 m²

Gang 7,4 m²

Sov 12,1 m² Bad 2,4 m²

Gang 7,0 m²

Bod 2,1 m²

FABELTUNET - 100

Stilpakke: vennlig

Bad 4,4 m²

10678 SPACE

Gang 4,4 m² Stue/kjøkken 28,4 m²

12078 COMFORT GREY

Sov 7,3 m²

0394 VARMGRÅ

10966 ALMOND BEIGE

Balkong 10,5 m²

1877 VALMUEFRØ

1:100 TILTAKSHAVER:

1 TEGN.STATUS:

Salgstegning

2

5 FAG:

ARK

10 PROSJEKTNAVN:

Fabeltunet


Kjøkken i leilighet B401 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand Leveres også med beige flis på bad.

Foto: Slettvoll

10678 SPACE

10679 WASHED LINEN

12078 COMFORT GREY

Foto: Jotun

Foto: Norema

Foto: Jotun

1145 BAND STONE

FABELTUNET - 101

10683 CASHMERE

5452 NORDIC BREEZE

5030 ST. PAULS BLUE

Forankret

VENNLIG

Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Vi kan

Den klassiske stilen vektlegger tradisjon, arv og kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De godt varme jordtonene skaper en håndverk. enkan hektisk vi det tryggejorder og åkerlandskap. lun kontrast Iog få osshverdag, til å tenkesøker på varme svaberg,

og kjente. Rolige, duse Her er det gjerne mye brukfarger av tre,i i harmoni. møbler ogGjerne gjerne også i kjøkkeninnredningen.

varmere fargenyanser å gi rommene etigjen lunt i preg. Skandinaviske møbler ogfor design-klassikere går møbelvalg. Den nordiske stilen Herlenge er gjerne husets hjerte, god matfarger og i mye større grad, og har vært kjøkkenet preget av hvitt og grått. Nåder tør vi bruke bakverk lages bunnen og familie og venner kan disse fargene er fra kjente og kjære for oss som bor i nord.

samles. Detaljer som profilerte kjøkkenfronter, nagler i stoler og luftige gardiner. Klassiske møbler, med vekt på god størrelse og komfort. Lyse eikegulv og hvitmalte dører.


FABELTUNET - 102


FABELTUNET - 103


Etasjeplaner hus B 1. ETASJE

2. ETASJE FABELTUNET - 104

3. ETASJE


Etasjeplaner hus B 4. ETASJE

FABELTUNET - 105

5. ETASJE


FABELTUNET - 106


FABELTUNET - 107


FABELTUNET - 108


FABELTUNET - 109

Å KJØPE NYTT - KJØPSPROSESS


FABELTUNET - 110 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


V ær smart – tenk nytt Fordeler med ny bolig

FORUTSIGBARHET OG GARANTI Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig u ­ nder oppføring, må ­budstadoppføringsloven følges. Kjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år. BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD Ved kjøp av ny bolig får du en høyere ­byggeteknisk standard enn for bare noen år siden, som bla. lavere energikostnader som er bedre for miljøet. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det ­avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.

FABELTUNET - 111

LAVE OMKOSTNINGER Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, ­beregnes d ­ okumentavgiften, som er på 2,5 prosent, kun av tomteverdien og ikke av kjøpesummen. ­ Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger.


FABELTUNET - 112 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


K jøpsprosess Gjør deg kjent med kjøpsprosessen fra signering til tiden etter innflytting.

KONTRAKTEN Kontrakten signeres digitalt hos prosjektselger. BYGGESTART / LØFTING AV FORBEHOLD Har du skrevet kontrakt før byggestart, får du ­beskjed om byggestarten. JEVNLIG INFORMASJON Bygging er en prosess. Du får jevnlig ­informasjon om fremdriften underveis. SAMEIET STIFTES Stifting av sameiet blir som regel gjennomført ­på et sameiermøte. På møtet velges blant annet representanter til styret i sameiet. FERDIGBEFARING I god tid før overtakelsesforretningen blir du ­innkalt til ferdigbefaring. Her blir det sjekket om det finnes feil eller mangler i boligen. Det blir ­skrevet protokoll som også undertegnes. OVERTAKELSESFORRETNING På overtakelsesforretningen går vi på nytt ­gjennom boligen, og sjekker eventuelle ­utbedringer som er gjort. Protokoll blir skrevet nå også, og undertegnet. Strømskjema blir fylt ut, og du får se hvor parkeringsplass og bod i kjeller ligger. Du får ­utlevert nøkler hvis sluttoppgjøret er innbetalt.

INNFLYTTING Bakke sin oppgjørsavdeling vil sende deg innbetalings­innstruks før overtagelse. Det er viktig at hele oppgjøret er innbetalt innen overtagelse. Hvis hele oppgjøret er innbetalt, kan du flytte inn straks overtagelsesforretningen er gjennomført. FULLFØRELSESGARANTI Forskuddsgarantien som vi har gitt deg, blir slettet ved overleveringen og erstattes av en fullførelsesgaranti. Garantien du får ved kontraktsinngåelse vil ved overleveringen økes fra 3% til 5% av kontrakts­beløpet. Den er en sikkerhet for oppfyllelse av ­avtale og mangels­ansvar ETT-ÅRSBEFARING Du får tilbud om ett-årsbefaring ca. ett år etter at prosjektet er ferdigstilt. Da går vi ­gjennom b ­ oligen sammen med deg og utbedrer ­eventuelle feil og mangler. REKLAMASJONSTIDEN Du har rett til å reklamere på feil og mangler i 5 år fra overtakelsesdatoen. Det er likevel svært viktig at det reklameres straks, og s­ enest innen tre måneder etter at du oppdager feil eller mangler. Dersom du ikke reklamerer innen fristen, kan ditt eventuelle krav bortfalle.

FABELTUNET - 113

KJØPSPROSESS Finn din bolig på fabeltunet.no


FABELTUNET - 114


tilfredse kunder

Tilfredse kunder er et av våre viktigste mål, og derfor håper vi å kunne måle din kundetilfredshet ved overlevering av din helt nye bolig, og ved ettårsbefaringen.

Vårt kundesenter vil sende ut et spørre­ undersøkelsesskjema ved begge disse ­anledningene, som vi håper du vil ta deg tiden til å besvare. Prognosesenteret har over lang tid brukt mye ressurser på å utvikle systemer som ­måler k­ undenes opplevelser av boligkjøp, og ­hvordan gjøre disse slik at kundene blir ­ivaretatt på beste måte og får akkurat den

helt spesielle boligen de ønsker. Vi ønsker alltid å strekke oss langt for at våre boligkjøpere skal bli fornøyd, og du er den som kan hjelpe oss. Vi håper at du vil hjelpe oss og bli enda bedre ved å besvare disse spørsmålene. Din mening er viktig for oss i Bakke. På forhånd takk!

FABELTUNET - 115

V årt største ønske er


FABELTUNET - 116


FABELTUNET - 117

LEVERANSEBESKRIVELSE OG KONTRAKTSMESSIGE FORHOLD


FABELTUNET - 118


Denne leveransebeskrivelsen omfatter ­generell standard og leveringsomfang for leiligheter i prosjektet. Tegninger og bilder i salgs­oppgaven er illustrasjoner. Leveringsomfang, fargevalg og materialkvaliteter er gjengitt i denne leveringsbeskrivelse. Det kan ­forekomme avvik mellom leveranse­ beskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid -denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Bildebruk og illustrasjoner i salgsmaterialet og i visningslokalet vil vise ­elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, bad- og kjøkkenog garderobeløsning, dør- og vindusform, ­fasadedetaljer, utomhusdetaljer med videre. Det presiseres særskilt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning. Tegninger i prospektet kan i noen grad ­avvike i forhold til den endelige utforming, blant annet er sjakter, innkassinger og VVS-­føringer ikke eksakt inntegnet. Salgstegningene i ­prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen, størrelse og åpningsmulighet i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring, isolasjonskrav osv. Boligprosjektet er rammesøkt etter teknisk forskrift TEK 17. TOMT Tomten opparbeides med utomhusanlegg bestående av asfalterte veier og plen på de

arealer der dette er egnet. Lekeplass, stier, plen og lignende blir sameiets fellesareal som vedlikeholdes av sameiet. Uteområder opparbeides med plen, beplantning, sittegrupper og pullertbelysning. Gangstier og kjøreveier skal i hovedsak ha fast dekke. Det vil bli installert snøsmelteanlegg i portåpningen til p-­anlegget, uteareal for øvrig vil ikke få installert snøsmelteanlegg. Utomhusplanen vil vise ­arealer som ligger utenfor tomten. Utomhusplanen er ikke endelig og avvik kan forekomme. Det blir avsatt areal til sykkelparkering på terrenget og i p-anlegget. Det vil etableres nedgravde avfallsbrønner. Endelig plassering av avfallsanlegg kan bli endret etter krav fra kommunen eller ROAF. Det vil bli trafoer etter nettleiers krav, tilpasset utomhusplan. Det leveres utekran og utvendig el-punkt på hver blokk. FUNDAMENT/P-ANLEGG/KJELLER Byggets bærekonstruksjon er utført i betong og stål. Skillevegger i betong eller plass­bygde lyd og brannvegger. Etasjeskiller i betong. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverksvegger. Innvendige vegger utføres i stål/tre-stenderverk og kledd med gipsplater. Støpte vegger sparkles og males, men vil stedvis påfores med gipsplater som sparkles og males. Innvendig høyde til himling vil generelt være 2,4 m i hovedplan. Takhøyde i bad, vindfang og

FABELTUNET - 119

L everansebeskrivelse


gang vil være 2,2 m. Unntatt er områder med nedforet himling som ikke nødvendigvis fremkommer på tegning. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i entre/gang/kjøkken og enkelte områder i øvrige rom. Noen steder vil rør og kanaler innkasses. Underetasje/p-anlegg utføres med gulv i fast dekke. Sportsboder til hver bolig anlegges i p-anlegg. ISOLASJON Byggene isoleres i henhold til TEK 17.

FABELTUNET - 120

UTVENDIG OVERFLATE Fasadene kles utvendig hovedsakelig med trekledning og platekledning. Fargenyanse på trekledning, eventuell endring på farge over tid kan forekomme. INNVENDIG OVERFLATE Vindfang/hall: Tak: sparklet og malt, betong eller gips. Gulv: 3-stavs eikeparkett, lys hvitpigmentert. Vegger: Sparklet og malt gips eller betong. Stue/kjøkken: Tak: sparklet og malt betong. Gulv: 3-stavs eikeparkett – lys hvitpigmentert. Vegger: Sparklet og malt gips eller betong. Soverom: Tak: sparklet og malt betong. Gulv: 3-stavs eikeparkett – lys hvitpigmentert. Vegger: Sparklet og malt gips eller betong. Bad og WC Tak: hvit overflate. Gulv: standard lys grå flis 30x30 cm på gulv og 10x10 cm i dusjssone. Vegger: lys grå flis 30x60 cm. Innvendig bod: Tak: sparklet og malt betong eller T-profilhimling. Gulv: 3-stavs eikeparkett – lys hvitpigmentert. Vegger: Sparklet og malt gips eller betong. Det kan/vil bli enkelte synlige tekniske installasjoner i boden.

Alle tak i leilighet og fellesareal får synlig v-fuger (sparklet og malt betong). Enkelte rom eller deler av rom kan ha T-profilhimling for skjulte rør og andre installasjoner. Leilighet A-204, A-209, A-210, A-304,A-306, A-311, A-501, A-503, B-304, B-307 leveres malt i fargen, SoothingBeige. Leilighet A-307, B-201 og B-401 leveres malt med fargene i stilpakken «vennlig». Bod i P-anlegg: Til hver boenhet medfølger bod i p-kjeller. Vegger utføres som nettingvegger. Bodene utføres som lette konstruksjoner klargjort for hengelås. Det er ikke stikkkontakt i bod i p-kjeller. Boden er beregnet til lagring av bildekk, sykler, utemøbler og -lignende. Den er ikke egnet til lagring av klær, bøker og lignende. Garasjeanlegg: Tak og vegger støvbundet med hvit maling. Gulv med fast dekke. Det leveres ikke sluk i gulv i p-kjeller. VINDUER Alle vinduer leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegninger. Vinduer leveres i farge valgt av vår arkitekt. Større ­vinduer må påregnes levert i fastkarm (ikke til å åpne). Det benyttes nå så godt isolerte vinduer at det tidvis vil kunne dugge på ­utsiden. SOLAVSKJERMING Prosjektet er forberedt for solavskjerming. Solavskjerming vil kunne velges som tilvalg. Det er krav til entydig utforming. Solutsatte fasader leveres med solavskjerming i nødvendig omfang i henhold til tekniske krav. DØRER Ytterdør leveres i nøytrale farger. Balkong/­ terrassedør leveres i samme utførelse/ materialer som vinduer.


INNREDNING På bad leveres baderomsinnredning med skuffer i hvit utførelse med heldekkende servanttopp, speil, lys og stikkontakt. S ­ tørrelse på innredning kan avvike fra det som vises på plantegning til den enkelte leilighet. Kjøkkeninnredning leveres av Norema i hvit utførelse med ­hvitevarer og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer av type Whirlpool eller tilsvarende kvalitet, med induksjonsplatetopp, stekeovn, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for hver type leilighet. Plassering av garderobeskap er vist på tegning, men leveres ikke. OPPVARMING Det legges vannbåren gulvvarme i k­ jøkken, stue og gang. Det leveres ikke vann­ båren gulvvarme på soverom. Det leveres elektriske varme­kabler på badegulv. Det ­monteres energi­måler i hver leilighet for både ­oppvarming og tappevann. Avregning av energi til fellesareal utføres av sameiet basert på fellesmåler. Fellesmåleren måler sameiets energi- og vannforbruk, som så internt ­fordeles i henhold til sameiebrøk. VENTILASJON Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, WC, kjøkken og bod. Tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue, soverom). Aggregat plasseres fortrinnsvis i bod eller som del av kjøkkenventilator eller over himling i gang/entre. RØR OG SANITÆR Kjøkken: leveres med oppvaskkum i stål, blande­batteri og opplegg for oppvaskmaskin. Bad: blandebatteri på bad og toaletter. Toalett leveres veggmontert i standard hvit utførelse. Det leveres dusjhjørne i ­aluminium og

glass (innfellbare dusjvegger med to dører) med termostatstyrt dusjbatteri. Opplegg for vaske­maskin på bad. Badene leveres som baderoms­kabiner, men enkelte kan bli ­plassbygget. Det vil bli plassert rør­fordelerskap i leiligheten. Det kan være en synlig innkassing på vegg hvor toalettet er plassert. EL-INSTALLASJON, TELEFON, ETC. Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold til gjeldende forskrifter. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Punktplan for hver bolig vil bli utarbeidet. Enkelte steder kan kabler være synlige. TV-uttak i stue. Det leveres benkearmatur under overskap på kjøkken med stikkontakt. Som grunnbelysning på bad vil det bli levert lampe i tak og lys over speil. Ellers leveres ikke lamper innvendig. Det leveres utelampe på balkong, samt 1 stk. ­dobbelt stikkontakt. Stikkontakt for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Det er ikke opplegg for strømuttak i boder i p-kjeller. Opplegg og tilkobling til bredbånd og eventuelt kabel-tv bestilles av utbygger og organiseres av sameiets styre/beboere. Selger tar forbehold om pålagt bindingstid for TV/bredbånd. Tilkobling og bruk av bredbånd/TV bekostes kjøper. Det gjøres oppmerksom på fasttelefon ikke leveres. Porttelefon skal leveres til hver bolig med døråpnerautomatikk fra den enkelte leilighet. Det blir montert tekniske skap for strøm og svakstrøm (Kabel-TV/internett) i leiligheten. Det forberedes for El bil ladepunkt på samtlige P-plasser i kjeller. Dette vil bli håndtert med et smart-ladesystem. Komplett tilkobling av lade-stasjon vil være tilvalg. BALKONGER/UTEPLASSER Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger utføres av betong med fall til avløp, men drypp fra overliggende balkonger må påregnes. Utformingen av rekkverk vil være i tett utførelse og glassrekkverk. Balkonger med overflate i betong. Plattinger på terrengnivå og takterrasser vil bli uført i impregnert treverk.

FABELTUNET - 121

LISTVERK Alle lister leveres hvitmalt i glatt utførelse. Utforinger leveres hvitmalt. Listverk utføres med synlig spikring. Fotlister leveres i hvit­ pigmentert eik. Taklister leveres ikke, men overgang mellom tak/vegg fuges.


INNGANGSPARTI, KORRIDOR, HEIS OG TRAPPEROM, FELLESAREALER Fellesarealer vil bli fargesatt. Heis fra p-anlegg til hver etasje. Trapperommet er ikke opp­ varmet, men temperert. Hovedtrapp og felles korridorer utføres i betong med vinylbelegg på gulv. Postkasser vil bli montert der det er hensiktsmessig ved eller i nærheten av inngang.

FABELTUNET - 122

AVVIK/ENDRINGER Selger kan gjøre mindre endringer av ­konstruksjon eller materialvalg uten forhåndsvarsel med likeverdige løsninger/materialer, uten at kontraktsummen endres. Føringsveier for rør og kanaler kan forekomme som sjakter og innkassinger, som ikke nødvendigvis er vist på tegning. Det kan være avvikende takhøyde i bod, wc, gang, bad og vaskerom som følge av rørføringer. Andre utførelser/-leveranser bestilt av kjøper utover standard vil -medføre tillegg i pris. Tilvalg utover standard leveranse skal være skriftlig avtalt i egen tilvalgskontrakt. DIVERSE Bilder, skisser og tegninger er kun ment til illustrasjon. Møbler, skap og liknende inngår ikke – utover det som fremkommer av leveranse­ beskrivelsen. Fargevalg på byggene vil være noe avvikende i forhold til salgs­oppgave. I nye boliger kan svinnriss i overgang mellom tak/ vegg og i hjørner som følge av uttørring av trevirke/betong forekomme. Dette er normalt og er ikke å anse som senere mangel. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer av plantegninger og plassering av utstyr. Det kan forekomme avvik ­mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at

det ikke r­ eduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper ­aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. FORBEHOLD/TEKNISK/TOMTER/ TOMTESTØRRELSE Utbygger tar forbehold om offentlig godkjenning og tillatelser, samt bruk av tekniske ­løsninger, plassering av vinduer og lignende som følge av branntekniske krav, offentlige pålegg eller som følge av øvrige krav som kan oppstå. Selger gjør oppmerksom på at tomten ikke er endelig oppmålt. SKJEGGKRE «Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre i boligen ved overtagelse. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er o ­ bservert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent m ­ etode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som bringer forekomst av skjeggkre ned på et akseptabelt nivå. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.» BYGGEAKTIVITET Det må påregnes byggeaktivitet i området etter innflytting, og utbygger har således rett til å ha maskiner/utstyr i området inntil alle boenheter og utomhusanlegg er ferdigstilt. Prosjektet vil bli utført i flere utbyggingstrinn. 01.07.2022


en boligdrom FABELTUNET - 123


FABELTUNET - 124


FABELTUNET - 125


K ontraktsmessige forhold

FABELTUNET - 126

SELGER/UTBYGGER: Frogner Prosjektutvikling AS. Utbygger er et 100% eiet datterselskap til Bakkegruppen AS. For mer informasjon om utbygger se www.bakke-as.no SALG VED: Bakkegruppen AS – avd. salg Org.nr: 998817862 Prosjektselger Eskil Flakstad Mobil: 928 07 749 E-post: eskil@bakke-as.no Oppgjør foretas gjennom Bakkegruppen Oppgjør AS Org.nr: 928785688 E-post: oppgjør@bakke-as.no ORIENTERING Prosjektet består totalt av ca 146 selveierleiligheter. Byggetrinn 1 består av 83 leiligheter. På eiendommen skal det også oppføres 52 rekkehus. Utbygger for prosjektet er - Frogner Prosjektutvikling AS, utførende - entreprenør er Bakke Leiligheter AS med - underleverandører. Leveransebeskrivelse følger vedlagt i prospektet og redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen. Dette prospektet gjelder leiligheter i Hus A og B.

EIER- OG ORGANISASJONSFORM Utbygger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier i samsvar med eier­ seksjonsloven. Kjøper får tinglyst ­skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier i ett eller flere ­boligsameier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin ­boenhet. Uteområde er planlagt s­ eksjonert som tilleggsdel til hver enkelt seksjon. ­Selger forbeholder seg imidlertid retten til å ­organisere dette annerledes, eksempelvis ved bruksretter. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets øvrige fellesareal. Det er forbudt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i samme sameie. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har «tilknytning til hverandre». Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for flertallsavgjørelser. EIERSEKSJONSSAMEIE Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, herunder veier, lys, brøyting, renovasjon, ­forsikring av eiendommen, strøm til felles­ arealer, forretningsførsel osv. Kostnader i ­forbindelse med sameiet vil normalt fordeles


på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet ”Estimerte felles­kostnader”. Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

heten.

AREAL Prosjektet består av en sammensetning av 2-, 3- og 4-roms leiligheter. I planleggingsarbeidet har arkitekten lagt stor vekt på å skape fleksible planløsninger, f. eks. slik at det skal være mulig å tilpasse antall soverom etter behov. De fleste leilighetene har romslige balkonger, enkelte har også private takterrasser. Boligenes arealer fremkommer av prislisten og av tegninger.

SAMEIET Fabeltunet Boligsameie, er under stiftelse. Kjøper du en eierseksjon i et eierseksjonssameie, reguleres eierforholdet av lov om eierseksjoner samt vedtekter og husordensregler i sameiet.

DEFINISJONEN PÅ AREALENE ER: • BRA bruksareal - er boligens areal avgrenset av ytterveggers innside. • P-areal primærareal - tilsvarer BRA, men er fratrukket innvendig bod. P-arealet er summen av rom som inngår i P-rom primærrom, dvs. gang/ vindfang/hall, stue, kjøkken, soverom, bad, ­vaskerom og sjakter.

VEDTEKTER Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet. Disse er tilgjengelige hos prosjektselger. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. ­Eventuelle forslag til endringer kan fremmes i h ­ enhold til vedtektene og eierseksjonsloven på ­senere sameiermøte. Vedtektene er et ­utkast, og ­endelige vedtekter vil bli utarbeidet i ­forbindelse med innsendelse av seksjoneringsbegjæringen.

Alle arealer som er oppgitt i forbindelse med markedsføringen av prosjektet er å betrakte som cirka-areal. Kjøper har ingen krav mot selger dersom arealet skulle vise seg å avvike med inntil 3% i forhold til markedsført areal. GARASJEANLEGG / PARKERING: P-plass i garasje kan kjøpes som tilvalg. Organisering og lokalisering av garasjeplasser og boder i kjeller bestemmes av selger. Selger forbeholder seg retten til å bestemme ­antall biloppstillingsplasser, samt plassering av s­ ykkel-parkering på terreng og i kjeller. ­Garasjeanlegget er felles for leiligheter og rekkehusene. Rekkehusene får adkomst til garasjen via leilighetsoppganger. BODER: Det medfølger bod i kjeller til alle leiligheter. Bodene vil ligge i felles kjeller/garasje[1]anlegg. Noen leiligheter har også innvendig bod i leilig-

SAMEIET/ØKONOMI

UTLEIE/RÅDERETT Boligen kan leies ut iht. bestemmelsene i eierseksjonsloven og ev. vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager. Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger. Boligen har ingen egen utleieenhet. ESTIMERTE FELLESKOSTNADER Stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets

FABELTUNET - 127

FORRETNINGSFØRER Utbygger har inngått avtale en 2-årig avtale med BORI BBL.


ordinære driftsutgifter slik som fyring og oppvarming av varmt tappevann. (avregnes etter forbruk), kommunale avgifter, forsikring, ­forretningsførsel, vedlikehold, felles bil-­ delingsordning m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr 45-55,- pr. kvm. BRA/ mnd. Det vil bli tillagt kr. 10 pr m² pr måned som a-konto-innbetaling for oppvarming som avregnes mot faktisk forbruk 1-2 ganger pr år og ved eierskifte. Disse ti kronene er også inkludert i 45-55 kr pr m² pr mnd. Tv- og internettjenester er inkludert i kr 45-55 pr m². Kostnader til parkering og tv- og internet-tjenester fordeles likt mellom seksjonene uavhengig av størrelse.

FABELTUNET - 128

Det er utarbeidet budsjett for sameiet. Driftsbudsjett og størrelse på fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på ­sameiets konstituerende generalforsamling. Driftskostnader for ev. biloppstillingsplass i garasje tilkommer med ca. kr 150,- pr mnd. Utbygger kan, på vegne av sameiene, inngå avtaler om vaktmestertjenester, renholdstjenester, drifts- og serviceavtaler, forretningsførsel, ladesystemer for el-bil osv. med ­bindingstid for sameiet de første driftsår. Utbygger er ansvarlig for fellesutgiftene for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i felleskap i henhold til de enkelte sameiebrøker. OPPSTARTSKAPITAL SAMEIE Hver kjøper må innbetale oppstartskapital, tilsvarende 3 mnd. husleie som oppstartskapital til sameiet. Dette skjer samtidig med sluttoppgjør og før overtagelse av boligen. KJØPERS ANSVAR FOR ØVRIGE SAMEIERES MISLIGHOLD For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.

FASTE LØPENDE KOSTNADER Eget strømforbruk samt innboforsikring kommer i tillegg til fellesutgiftene. Innboforsikring inngåes av kjøper. OFFENTLIGE FORHOLD EIENDOMMEN Eiendommen har i dag matrikkelnummer Gnr. 272 og Bnr. 10 i Lillestrøm kommune. Matrikkelnummer vil kunne endres i ­forbindelse med utviklingen av prosjektet. ­Seksjonsnummer fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. Endelig adresse og hus­nummer fastsettes av kommunen. Selger forbeholder seg retten til å seksjonere og organisere fremtidig sameie. Hele tomten er på 21,3 dekar. Dette omfatter kapittel 1, 2 og 3. Frogner Prosjektutvikling AS har generalfullmakt fra hjemmelshaver til å disponere over eiendommen. VEI/VANN/AVLØP Adkomst fra kommunal veg. Eiendommen skal tilknyttes offentlig vann og avløp. Tilknytningsavgifter bekostes av utbygger. KOMMUNALE AVGIFTER Det er ifølge selger eiendomsskatt på boligen, og denne fastsettes etter ferdigstillelse av boligen. Det er ikke avklart med kommunen om kommunale avgifter faktureres direkte til hver enkelt seksjonseier eller boligsameie. Blir den enkelte fakturert direkte vil felleskostnadene reduseres med beløp avsatt til kommunale avgifter i budsjett. REGULERINGSMESSIGE FORHOLD Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i.h.t. vedtatt reguleringsplan. Reguleringsplan er datert 15.02.2017, revidert 22.03.2018. SERVITUTTER/RETTIGHETER/ FORPLIKTELSER Seksjonene overdras kjøper fri for pengeheftelser, med unntak av boligsameiets legalpant som hefter i hver seksjon som sikkerhet for


Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst servitutter/erklæringer på eiendommen. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet innenfor gjeldende reguleringsplan. LIGNINGSVERDI Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Skatteetaten etter ny ­beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt ”primærbolig” (der bolig­ eieren er f­olkeregistret bosatt) eller ”sekundær­ bolig” (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil ­normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den ­beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den b ­ eregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. http://www.skatteetaten.no for nærmere ­informasjon.

Dette beløpet må være frie midler. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto. Betaling kan ikke sikres med pant i den kjøpte eiendom før overtakelse har funnet sted og skjøte til kjøper er tinglyst. Eventuelle tilvalg vil bli fakturert i forbindelse med restoppgjøret. For profesjonelle kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betalingsbetingelser, som krav om innbetaling av forskudd ved ­kontrakts underskrift, tilsvarende 20 % av ­kjøpesummen. ( eller kr 200 000,-) Ved innlevering av kjøpstilbud er kjøper bundet når kjøpstilbudet er kommet til selgers kunnskap. Selger er bundet av aksepten når selger har akseptert samme tilbud. Da selger er profesjonell part, gjelder ikke bestemmelsen om at innlevert kjøpstilbud må ha akseptfrist tidligst kl. 12.00 etter siste annonsert visning. Boligene selges iht. prinsippet om «førstemann til mølla» til faste priser,.

ENERGIMERKING Byggene føres opp i henhold til TEK 17. Selger skal sørge for at hver bolig får individuell energi­attest i forbindelse med overtagelse. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er. Karakterskalaen strekker seg fra A (høyest) til G (lavest). Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger.

OMKOSTNINGER Dokumentavgiften utgjør 2,5% av tomte­verdien og infrastrukturen som foreløpig er beregnet til kr 5.455,- pr m2 BRA. Tinglysingsgebyr for skjøte er for tiden kr 585,-, tinglysingsgebyr for eventuelle pantedokument er for tiden kr 757,inkl. pantattest. Det tas forbehold om endring av gebyrsatsene og ­beregningsgrunnlaget for disse. Dersom ­Statens Kartverk ikke godkjenner oppgitt avgiftsgrunnlag, må kjøper betale den dokument­avgift som Statens Kartverk forlanger.

PRISER / OVERTAGELSE: Se den til enhver tid gjeldende prisliste. Salgsprisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte boliger.

I tillegg kommer tilkoblingsavgift bredbånd/ tv kr 5.000,-, oppstartskapital sameie (3x­felles­ kostnad) samt kr 15.000,- for seksjonering og registrering av sameiet. Se prislisten for totale omkostninger spesifisert for hver enkelt leilighet.

BETALINGSBETINGELSER Kr 100.000,- av kjøpesummen forfaller ved utstedelse av garanti jf. bustadoppføringslova §12.

TILLEGGSARBEIDER Det vil, i en tidsbegrenset periode, være ­anledning til å gjøre tilvalg til boligene. ­Mulige tilvalg omfatter blant annet ulike typer

FABELTUNET - 129

oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner.


­ arkett, fliser på bad, fronter på kjøkken- og p baderoms­innredninger, bad- og kjøkkenarmaturer og endringer i elektroinstallasjoner. ­Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til bustadoppførings­ lova §9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og selger i separat avtale. Betaling skjer ifm innkallelse av restbeløpet. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse ­eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp.

FABELTUNET - 130

Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, er interessent/kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøps­tilbudet ­dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger. Konferer selger for nærmere informasjon. KREDITTVURDERING/DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet. OVERTAGELSE Antatt ferdigstillelse for Hus A og B er i perioden november 2022 - februar 2023. Det gjøre uttrykkelig oppmerksom på at ­anslaget ovenfor ikke er å anse som en avtalt frist for overtakelse i forhold til Bustadopp­ føringsloven § 10, men er et tidsanslag som vil kunne bli endret. Selger vil fastsette en endelig overtakelses­ dato når man har sikkerhet for når dette kan skje. Overtakelsesmåned vil bli meddelt med ca. 3 måneders skriftlig varsel fra ­selger. ­Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig senest 6 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overta-

kelsesdato. Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i kjøpers rettigheter iht. Bustadoppføringsloven § 10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve, og kjøper aksepterer at overtagelse skjer tidligere enn nevnte tidsrom i dette punkts første avsnitt. Boligene leveres i byggrengjort stand. Det gjøres oppmerksom på at det etter overtagelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeider med ferdigstillelse av øvrige boliger, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider. Kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om seksjonering ikke er gjennomført på overtakelsesdagen. FERDIGATTEST/MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar. Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest på eiendommen. Dersom overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse, skal det fremgå av midlertidig brukstillatelse hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre gjenstående arbeider har kjøper rett til å holde tilbake en forholdsmessig andel av kjøpesum inntil ferdigattest foreligger. TINGLYSING AV HJEMMEL Dersom annet ikke avtales sendes ­skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i f­orbindelse med oppgjøret. Oppgjør forutsetter at det er gjennomført over­tagelse og at partene har signert en overtakelsesprotokoll og sendt denne til oppgjørsavdelingen slik som avtalt i kontrakt. TRANSPORT/VIDERESALG Transport av Kjøpekontrakt er kun tillatt etter skriftlig godkjenning fra Selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann via 3-sidig skjøte,


Det forutsettes at skjøte tinglyses i kjøpers navn. Ved en eventuell endring i eierskap/navneendring fra Kjøpers side etter signert kontrakt, vil det påløpe et administrasjonsgebyr til oppgjørsmegler på kr. 25.000, - inkl. mva. som innbetales til Bakkegruppen Oppgjør AS sin driftskonto. KOSTNADER VED AVBESTILLINGER Kjøper er ansvarlig for selgers merkost­ nader og tap ved eventuell avbestilling etter bustadoppføringslova. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider må betales i sin helhet. Uavhengig av merkostnad eller tap kan selger i stedet for erstatning ­kreve avbestillingsgebyr på 5% av kjøpe­sum inkl. tillegg og endringer, jfr Bufl. §54. DIVERSE LOV OM HVITVASKING I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/ eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller oppgjørsmegler har mistanke om at transaksjonen

har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §147 a, 147 b eller 147c kan oppgjørsmegler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Oppgjørsmegler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent. LOVGRUNNLAG Boligene selges til forbrukere i henhold til Bustadoppføringslova. Dersom kjøper ikke er forbruker kommer i utgangspunktet ikke bustadoppføringslovens regler til anvendelse. Partene er dog enige om at bustadoppføringsloven kommer til anvendelse med unntak av følgende paragrafer som således ikke kan påberopes: -§§8, 12, 16, 18, 24, 31, 47, 49 og 51-54. Dersom andre paragrafer i bustadoppføringsloven inneholder bestemmelser om at de ovennevnte paragrafer kan påberopes, vil også slike bestemmelser ikke være gjeldende mellom partene. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter Avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende. FORSIKRING Frem til overtakelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Forretningsfører vil etablere forsikring på vegne av eierseksjonssameiet. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikringer av evt. særskilte påkostninger. GARANTI Utbygger stiller entreprenørgaranti i henhold bustadoppføringslovens §12. Kjøper skal ikke innbetale noen del av kjøpesummen før slik garanti foreligger. Dersom utbygger ved budaksept har forbehold for gjennomføring av avtalen i henhold til

FABELTUNET - 131

men Selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig kun forholde seg til Kjøper. Det vil ikke bli gitt samtykke til transport av Kjøpekontrakten avtalt senere enn 45 dager før overtagelse. Transportgebyr er satt til kr 75 000,-. Kjøpere som ikke regnes som forbrukere jf. loven vil ikke ha anledning til å transportere kontrakten, og vil kun ha anledning til å videreselge jf. Bustadsoppføringslova. Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg.


dette prospekt, vil ikke entreprenørgarantien bli stilt før forbeholdene er frafalt, dog senest ved byggestart. Dersom utbygger stiller garanti etter bustadoppføringslovas §47, kan den innbetalte del av kjøpesummen utbetales til selger før overtagelse og tinglysing av skjøte. Renter opptjent på klientkontoen tilfaller kjøper inntil selger stiller forskuddsgaranti jfr. §47 i bustadoppføringslova. Innbetalt beløp til oppgjørsmeglers klientkonto tilhører kjøper og kan fritt disponeres av kjøper inntil selger har stilt forskuddsgaranti eller skjøte til kjøper er tinglyst.

FABELTUNET - 132

GENERELLE FORBEHOLD Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D-animasjoner, skisser, ”møblerte” plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgsog markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boliger. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mm. før et eventuelt bud inngis. Det selges til faste priser og etter prinsippet førstemann til mølla. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt / internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveranse­beskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet. Sjakter, innkassinger o.l. og VVS føringer er ikke ende-

lig tegnet inn. Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detalj­prosjektert. Belysning, fordeler-skap, kummer, lekeapparat, post- og søppelkasser, benker og lignende vil bli plassert slik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjon, rørgjennomføringer og/eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igang-settingstillatelser, samt andre offentlige tillatelser. Selger vil, så langt det er praktisk mulig, informere kjøper om slike endringer. SÆRLIGE FORBEHOLD Selger har frafalt sine forbehold vedrørende salg og har besluttet igangsetting av byggetrinnet. Vi forutsetter NBBL fulltegningsgaranti. Tilstrekkelig forhåndssalg er sannsynligvis 35 % av salgsverdien som utløser en tilfredsstillende byggelånsfinansiering og endelig beslutning om igangsetting av prosjektet. Så snart ovennevnte forbehold er avklart vil kjøper motta en skriftlig melding fra selger. Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Etter at styret i sameiet er etablert, vil selger i­nnkalle sameiets styre til overtakelse av sameiets felles­arealer. Kjøper må akseptere at sameiets styre skal representere alle sameierne ved overtakelse av fellesarealene. Selger tar forbehold om å foreta endringer/ omregulering av omkringliggende bebyggelse og endringer av utomhusarealer i forhold til det som er presentert for kjøper. Det arbeides med tilsvarende utvikling også av nabotomten på den andre siden av adkomstveien. Selger tar forbehold om å overdra rettig­ heter og plikter etter denne kjøpekontrakt til


et ­annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse.

• • •

Utkast til vedtekter Utkast til budsjett for sameiet Reguleringsbestemmelser og kartutsnitt

Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøpetilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte leiligheter.

01.07.2022

Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og salgsoppgave. PERSONOPPLYSNINGSLOVEN I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging. KUNDETILFREDSHETSMÅLING (KTI) Vi deltar på Prognosesenterets årlige måling av kundetilfredshet. Alle boligkjøpere i ­Fabeltunet vil motta en anonym undersøkelse vi ønsker at du prioriterer å svare på. Kundetilfredshet er viktig for Bakke og vi er derfor avhengig av at du svarer ærlig på din kundeopplelvelse. Undersøkelse sendes på e-post. FØLGENDE DOKUMENTER UTGJØR EN DEL AV DENNE KJØPSAVTALE MELLOM KJØPER OG SELGER: • Leveransebeskrivelse • Plantegning og etasjeplan • Fasadetegninger og snitt • Prisliste • Prospekt m/ vedlegg og salgstegninger • Skisse til utomhusplan • Elektronisk utskrift av grunnboken

FABELTUNET - 133

Det utearealet som hører til de respektive bygge­trinn vil bli ferdigstilt i den grad det er mulig. Gjennomføring av et stort bygge­ prosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdig­ stillelse av samtlige byggetrinn.


Gnr. 272 / Bnr. 10

Frogner stasjon Linje L13

12 min 1 km

Kløfta stasjon

7 min 6.2 km

7 min 6.2 km FABELTUNET - 134

13 min 9.8 km

17 min

17 min 1.4 km

12 min 9.3 km

12 min 10 km

agealder

Skoler

13 min 9.8 km 14.7 % 13.3 % 16.4 %

7.6 % 7.9 % 7.1 %

Oslo Gardermoen

24.7 % 18.9 % 21.6 %

10.6 % 18.2 % 15.4 %

12 min 1 km

Lillestrøm stasjon Buss, flytog, tog

40.6 % 41.2 % 38.9 %

Aldersfordeling Buss, tog 3 min 0.2 km

3 min 0.2 km

17 min

Barn

Ungdom

Unge voksne

Voksne

Eldre

(0-12 år)

(13-18 år)

(19-34 år)

(35-64 år)

(over 65 år)

Frogner skole (1-10 kl.) Område 575 elever, 21 klasser Grunnkrets: Leirad Kommune: Lillestrøm

170

17 min Husholdninger 1.4 km 63

17 980

7 385

Personer

Lillestrøm videregående skole Norge 5 942 390 800 elever, 34 klasser Skedsmo videregående skole 1000 elever

12 min 2 682 230 9.3 km 12 min 10 km

Barnehager

Hoppensprett Frogneralléen Aldersfordeling barn (0-18 år) 30 barn, 1 avdeling

4 min 0.3 km

7.6 % 7.9 %

Frogner bedehus Linje 365

Aldersfordeli

10.6 % 18.2 % 15.4 %

N abolagsprofil

Offentlig transport

Barn (0-12 år)

Ungdom

(13-18 å

Område Grunnkrets: Leirad

Kommune: Lillestrø Norge

Barnehager

Hoppensprett Frog 30 barn, 1 avdelin

Frogner barnehage 65 barn, 4 avdelin

Brusletta barnehag 80 barn, 4 avdelin

Dagligvare Kiwi Frogner

Frogner barnehage (0-5 år) 65 barn, 4 avdelinger Brusletta barnehage (0-6 år) 80 barn, 4 avdelinger

9 min

29% i barnehagealder 0.7 km 29% 6-12 år 26% 13-15 år 15 min 16% 16-18 år

1.3 km

Kiwi Fjellbo

Sport Frognerhallen Aktivitetshall

Dagligvare Kiwi Frogner

14 min

Kiwi Fjellbo

6 min

Frogner idretts Aktivitetshall, b

Hilton Fysio og


13 min 9.8 km

Offentlig transport Offentlig rsfordeling barn transport (0-18 år) Oslo Gardermoen

Frogner Område stasjon Linje L13

Personer

12 min Husholdninger

Grunnkrets: Leirad

170

63

Kommune: Lillestrøm

17 980

7 385

10.6 % 7.6 % 18.2 % 7.915.4 % % 7.1 %

10.6 % 18.2 % 15.4 %

40.6 % 14.7 % 41.2 % 13.3 % 38.9 % 16.4 %

38.9 %

24.7 % 18.9 % 40.6 % 21.6 % 41.2 %

Buss, tog Aldersfordeling Aldersfordeling Frogner bedehus 3 min Frogner bedehus 3 min Kiwi Frogner Lillestrøm stasjon Linje 365 Linje 365 0.2 km 0.2 kmBarnehager Kiwi Buss, Fjellboflytog, tog 29% i barnehagealder koler 29% 6-12 år

(35-64 år)

Dagligvare Norge 5 942 390 Kløfta stasjon Aldersfordeling Aldersfordeling

17 min

3 min 15Eldre min 0.2 km (over1.3 65 år) km

Voksne

1 km

2 682 7 230min

6.2 km 14 min 13 min 6 min 9.8 km

14.7 %

Frogner bedehus Brusletta barnehage Barn Ungdom (0-6 Ungeår) voksne Linje 365 år) 4 avdelinger (13-18 år) (19-34 år) 80(0-12 barn,

40.6 % 14.7 % 41.2 % 13.3 % 38.9 % 16.4 %

Lillestrøm stasjon Buss, flytog, tog

14.7 % 13.3 % 16.4 %

65 barn, 4 avdelinger

Gnr.Gnr. 272 272 / Bnr. 1010 km10 / Bnr.

elever

9 min 0.7 km

24.7 % 18.9 % 40.6 % 21.6 % 41.2 % 38.9 %

7 min 12 min 6.2 km

40.6 % 41.2 % 38.9 %

Kløfta stasjon mo videregående skole Buss, tog

4 min 0.3 km

Frogner barnehage (0-5 år) Offentlig transport

7.6 % 7.9 % 24.7 % 18.9 % 7.1 % 21.6 %

min 1212 min 1 km 9.3 km

30 barn, 1 avdeling

24.7 % 18.9 % 21.6 %

stasjon ømFrogner videregående skole Linje L13 ever, 34 klasser

Gnr. 272 / Bnr. 10 Hoppensprett Frogneralléen 7.6 % 7.9 % 7.1 %

min 17 3 min 0.2km km 1.4

10.6 % 18.2 % 15.4 %

Frogner bedehus r skole (1-10 kl.) Linje 365 ever, 21 klasser

Barnehager Barnehager

Dagligvare Skedsmo videregående skole Barnehager Barnehager Sportica Kløfta

Kiwi Frogner 1000 elever

12 7min min 14 min 10 km

FABELTUNET - 135

dersfordeling barn (0-18 år) Skoler Skoler

14.7 % 13.3 % 16.4 %

21.6 %

7.6 % 7.9 % 24.7 % 7.1 % 18.9 %

10.6 %

18.2 % 7.6 % 7.915.4 % % 7.1 %

10.6 % 18.2 % 15.4 %

Frogner stasjon 12 min 12 min Frogner stasjon Oslo Gardermoen 174 min Hoppensprett Frogneralléen 26% 13-15 år 17 min ognerLinje skole (1-10 kl.) L13 Linje L13 1 km 1 km 30 barn, 1 avdeling 0.3 km 16% 16-18 år 5 elever, 21 klasser 1.4 km Kløfta stasjon 7 min Kløfta stasjon 7 min Sport voksne UngeVoksne Eldre Barn Ungdom voksne El FrognerBarn barnehageUngdom (0-5 år) Unge 9 min Voksne estrøm videregående skole 12 min 6.2 km 6.2 km (0-12 år) (13-18 (19-34 (35-64 (over 65 (0-12 år)år) (13-18 år)år) (19-34 år)år) (35-64 år)år) (over Buss, tog Buss, tog 65 barn, 4 avdelinger 0.7 km Skoler 0 Barn elever, 34Barn klasser Unge voksne 9.3 km Frognerhallen - Trippel flerbr... 15 min Ungdom Ungdom Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Område Område Personer Personer Husholdninger stasjon 13(over min Lillestrøm stasjon min Aktivitetshall 1.3 km Husholdn (0-12Lillestrøm år) (0-12 (13-18 år) (13-18 (19-34 (35-64 65 år)13 år) år) år) (19-34 år) år) (35-64 år) (over 65 år)Brusletta barnehage (0-6 år) Leirad170 15 63 min Grunnkrets: Leirad Grunnkrets: 170 63 Frogner skole (1-10 kl.) 17 min edsmo videregående skole 12 min Buss, flytog, tog flytog, tog 9.8 km 9.8 km80 barn, 4 avdelinger Buss, 1.3 km Kommune: Lillestrøm Kommune: Lillestrøm 17 980 7 385km 17 980 7 385 575 elever, klasser 1.4 00 Område elever Område 10 km Husholdninger Personer Personer Husholdninger Frogner21 idrettspark 17 min Norge Norge Grunnkrets:Grunnkrets: Leirad 5 942 390 682 230 5 9422390 2 682 230 Leirad 170 63 170 63 Oslo Gardermoen 17 min 17 min Oslo Gardermoen Aktivitetshall, ballspill, fotball, sandvolleyball 1.4 km Lillestrøm videregående skole 12 min Kommune: Kommune: Lillestrøm Lillestrøm 17 980 17 980 7 385 7 385 Norge Norge 800 elever, 34 klasser 9.3 km 5 942 390 5 942 390 2 682 230 2 682 230 Hilton Fysio og Tr.senter 7 min

Hoppensprett Frogneralléen Hoppensprett Frogneralléen 6 min 4 min 4m Frogner skole (1-10skole kl.) (1-10 29% 17 min 17 min Kiwi Fjellbo Frogner kl.) i barnehagealder 30 barn, 130 avdeling 0.3 km 0. barn, 1 avdeling 29% 6-12 år 575 elever,575 21 elever, klasser21 klasser 1.4 km 1.4 km Hoppensprett Frogneralléen 4 min 4 min Hoppensprett Frogneralléen 26% 13-15 år på Nabolagsprofilen er innhentet fra ulike offentlige og private kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. er beregnet basert på Aldersfordeling barn (0-18 år) Frogner barnehage (0-5Distanser/tid år) (0-5 9 min Frogner barnehage år) 9m 16% 16-18 år kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget). Vurderingene 30 barn, 30 1videregående avdeling 0.3 km12 barn, 1 avdeling 0.3 Lillestrøm skole 12 min Lillestrøm videregående skole minkm og sitatene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er e data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Eiendomsprofil AS, FINN.no AS eller Bakke Prosjekt AS kan ikke holdes4ansvarlig for feil eller mangler i dataene. 65 barn, 465 avdelinger 0.7 km 0. barn, avdelinger 800 34 elever, klasser 9.3Copyright km ©9.3 800 34 klasser kmSportAS 2018 atens elever, Kartverk, Statistisk Sentralbyrå, Geodata AS, Nabolag.no m.fl. Eiendomsprofil rogner barnehage (0-5 år) (0-5 år) 9 min 9 min Frogner barnehage Brusletta barnehage (0-6 år) (0-6 år) 15 min 15 m Brusletta barnehage 29% i barnehagealder 65 barn, 65 4Skedsmo avdelinger 0.7 km120.7 barn, 4 avdelinger Frognerhallen - Trippel flerbr... 15 min Skedsmo videregående skole 12 min videregående skole minkm 80 barn, 480 avdelinger 1.3 km 1. barn, 4 avdelinger 29% 6-12 år 1.3 km 1000 elever 10 km 1000 elever 10 km Aktivitetshall Brusletta Brusletta barnehage (0-6 år) (0-6 år) 15 min 15 min 26% 13-15 år barnehage 16% 16-18 år17 min Frogner idrettspark 80 barn, 80 4 avdelinger 1.3 km 1.3 km barn, 4 avdelinger Aktivitetshall, ballspill, fotball, sandvolleyball 1.4 km

Aldersfordeling barn (0-18 Aldersfordeling barnår) (0-18 år)

Dagligvare Dagligvare

Hilton Fysio og Tr.senter

7 min

Kiwi Frogner Kiwi Frogner Sportica Kløfta

14 min 7 min

14 m

Kiwi FjellboKiwi Fjellbo 6 min 29% i barnehagealder 29% i barnehagealder 14 min 14 min 29% 6-12 år 29% 6-12 år 26% 13-1526% år 13-15 år Kiwi Fjellbo 6 min 6 min Kiwi Fjellbo 16% 16-18 årprivate 16-18 oldet på Nabolagsprofilen er innhentet fra ulike offentlige og16% kilder år og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser/tid er beregnet basert på

6m

Dagligvare Dagligvare

Kiwi Frogner Kiwi Frogner

Sport Sport

este kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget). Vurderingene og sitatene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er regerte data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Eiendomsprofil AS, FINN.no AS eller Bakke Prosjekt AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene. er: Statens Kartverk, Statistisk Sentralbyrå, Geodata AS, Nabolag.no m.fl. Copyright © Eiendomsprofil AS 2018

Sport Sport

Frognerhallen - Trippel flerbr... Frognerhallen - Trippel flerbr... 15 min 15 m Aktivitetshall 1.3 km 1. Aktivitetshall

Frognerhallen - Trippel -flerbr... Frognerhallen Trippel flerbr... 15 min 15 min Frogner idrettspark 17kilder min og det Frogner idrettspark 17kan m Innholdet på Nabolagsprofilen er innhentet fra ulike offentlige og private korteste kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget). Vurderin Aktivitetshall 1.3 km 1.3 km Aktivitetshall Aktivitetshall, ballspill, fotball, sandvolleyball 1.4 km Aktivitetshall, ballspill, fotball, sandvolleyball 1.


FABELTUNET - 136


FABELTUNET - 137

Med nøkkelferdige boliger fra Bakke blir det tid til å nyte livet!


Korona Det tas særskilt forbehold om eventuelle fremdriftshindre som følge av koronaviruset eller tilsvarende epidemier. Koronaviruset har medført at regjeringen har måtte iverksette svært inngripende tiltak som vil medføre store konsekvenser for næringslivet, økonomien og befolkningen. Viruset har medført midlertidig vanskeligheter i kontraktskjedene og det vil oppstå situasjoner hvor entrepriseprosjekter blir berørt. Man har ingen fullstendig oversikt over omfanget og konsekvensene, men karantene­tiltakene vil medføre forsinkelser. Det tas forbehold om forsinkelser ved gjennomføringen av kontraktene. Det innebærer forsinkelser som følge av forsinket leveranse av bygge­ materiell fra utlandet, stans/opphold, sykefravær, karantene og andre tiltak for å begrense smittespredning. FABELTUNET - 138

Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med ­hensyn til fremdrift og overtakelse, og kan ikke påberope seg over­ skridelser av det antatte overtakelsestidspunkt som avtalt frist for ­ferdigstillelse/ overtakelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning. Ved frafall av Selgers forbehold, vil siste frist for overtakelse bli meddelt skriftlig innenfor 3 måneders intervall. Endelig overtakelsesdato ­meddeles skriftlig ca. 10 uker før overtakelse. Denne datoen gjelder da som partenes avtalte overtakelsesdato. Meldingen gis Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova § 10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve at overtakelse skjer inntil 4 måneder tidligere enn forventet ferdigstillelse ved kontraktsinngåelse.


Om Bakke Bakkegruppen AS ble etablert i 2002 og har siden vokst til et selskap med over 100 ansatte. Konsernet oppnådde i 2021 en omsetning på 1,46 milliarder kroner.

Visjon Et hjem fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør - vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn. Hvilke løsninger ville du valgt, hvis du fikk velge helt selv? Hvor går grensen mellom nok plass, til mer enn du trenger? Dette gjelder alt fra skap, størrelse på bod, hvor stikkontakter og brytere er plassert til størrelser på entre og hvor stor leiligheten bør være for å gi deg armslaget du ønsker deg. Material- og stilvalg, uteområder, lekeplasser, fellesområder og sosiale soner – både ute og inne – vi skal tenke på alt. I en Leilighet fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut. bakke-as.no

Hjem du vil hjem til

FABELTUNET - 139

Bakkegruppen AS er delt i to forretningsområder med henholdsvis småhusvirksomheten Bakke AS, som er lokalisert på Aurskog med egen produksjon, samt Bakke Leiligheter AS som holder til på Skøyen i Oslo. Bakkegruppen skal de neste 10-15 årene bygge mer enn 8 000 hus og leiligheter. Frem til nå har selskapet bygget over 2000 boliger, i all hovedsak på Romerike.


FABELTUNET.NO

ESKIL FLAKSTAD Prosjektselger Mobil: +47 928 07 749 E-post: eskil@bakke-as.no Visningssenter: Gauteidvegen 230, Frogner

FA B E LT U N E T PÅ F R O G N E R

Bakke AS bakke-as.no | fabeltunet.no