Page 1

ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

VestlandsHus

1


2

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Hver familie og hver boligdrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller – som å legge flid i detaljene og skape en helhet. Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. VestlandsHus – Endelig hjemme


4

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Moderne Våre moderne hus er både praktiske og stilrene. Disse husene fokuserer på det minimalistiske, med stramme linjer, spill i arkitekturen og store vinduer som åpner opp og slipper inn mye naturlig lys. Husene er inspirert av nye byggeskikker, med store åpne løsninger, flate tak og god romfølelse selv i de minste husene.

Bladet BRA 308 m2

s. 22-27

Gaustatoppen BRA 357 m2

s. 28-29

Eggen BRA 125 m2

s. 30-31

Melderskin BRA 247 m2

s. 32-35

Kniven BRA 177 m2

s. 36-37

Haukefjellet BRA 254 m2

s. 38-39

Storhornet BRA 163 m2

s. 40-41

Kalskråtind BRA 266 m2

s. 42-43

Saksa BRA 159 m2

s. 44-47


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

5

Hornelen BRA 138 m2

s. 48-49

Sukkertoppen BRA 149 m2

s. 50-53

Høgflya BRA 167 m2

s. 54-55

Tua BRA 170 m2

s. 56-57

Okshornet BRA 213 m2

s. 58-61

Falketind BRA 250 m2

s. 62-65

Skåla BRA 210 m2

s. 66-67

Veslepiggen BRA 118 m2

s. 68-69

Snønipa BRA 244 m2

s. 70-73


6

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Herskapelig

Våre mest praktfulle hus kjennetegnes ved at de er symmetriske med store flotte vinduer. Det er lagt til flere detaljer i omrammingen, noe som gir huset et unikt og eksklusivt uttrykk. De herskapelige husene har gjerne litt størrelse, så her har du plass til både alt du trenger og alt du ønsker deg.

Skardstinden BRA 531 m2

s. 76-81

Tronfjellet BRA 162 m2

s. 82-83

Mohns Topp BRA 228 m2

s. 84-87

Karitinden BRA 190 m2

s. 88-89

Slotthø BRA 246 m2

s. 90-93

Storhøa BRA 256 m2

s. 94-95

Bjørkehornet BRA 313 m2

s. 96-97


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

7

Tradisjon

Våre klassiske hus er kvalitet som har fulgt VestlandsHus siden vi startet i 1974. Husene er preget av trehustradisjonen og representerer det beste av norsk byggeskikk. De kjennetegnes gjerne ved det tidløse designet og de gjennomtenkte løsningene.

Saudehornet BRA 190 m2

s. 100-101

Hellandshornet BRA 167 m2

s. 102-103

Koppefjellet BRA 196 m2

s. 104-105

Lauparen BRA 153 m2

s. 106-107

Sandshornet BRA 144 m2

s. 108-109

Tårnet BRA 169 m2

s. 110-111

Flytt rett inn

2.790.000,-

Blåfjellet BRA 179 m2

s. 112-113

Straumshornet BRA 124 m2

Bilder, tekst, planløsninger og illustrasjoner til boligene i katalogen kan avvike fra det som inngår som standard leveranse. For oversikt over hva som inngår i leveransen til den enkelte bolig henvises det til «standard leveransebeskrivelse» som du får hos din nærmeste VestlandsHus-forhandler. Omfanget av leveransen ved hvert enkelt kjøp fremkommer av endelig kontrakt mellom kjøper og VestlandsHusforhandleren. VestlandsHus tar forbehold om trykkfeil i katalogen.

s. 114-115

Festøykollen BRA 104 m2

s. 116-117


8

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Å bygge hus er et stort valg, og en omfattende prosess. Vi er her for å veilede og hjelpe deg - slik at du kan konsentrere deg om det viktigste; å designe ditt eget drømmehus. Siden 1974 har VestlandsHus bygd tusenvis av hjem i hele vårt langstrakte land. Vi har opparbeidet oss viktig kompetanse og erfaringer fra alle landets kriker og kroker, både fra det røffe kystklimaet og det uforutsigbare innlandsklimaet. Vi har fokus på håndverk og har alltid insistert på leverandører som står for kvalitet. Vi har valgt lokale samarbeidspartnere med omhu, som deler våre verdier. I denne katalogen finner du et stort mangfold av hus, med planløsninger til inspirasjon. Vi forteller deg om boligens fortrinn og gir tips om hvordan de kan tilpasses akkurat dine ønsker. Mulighetene er mange! Vi har et sterkt fokus på energiforbruk, sunt inneklima, hensyn til miljøet, og at boligen har livsløpsstandard. Når du har valgt din hustype, justerer vi gjerne tegningene etter dine behov og din tomt. Vi hjelper deg med hvert skritt i byggeprosessen, fra første søknad til ferdig godkjent bygg. Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. En bolig som er ideell når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer. Målet er at du skal føle deg Endelig hjemme. Vi håper denne katalogen vil inspirere deg til neste steg, og håper på å høre fra akkurat deg. Velkommen!

Endelig hjemme


ENDELIG HJEMME

Å bygge hus er spennende! Vi i VestlandsHus er her for å hjelpe og veilede deg slik at du kan konsentrere deg om det viktigste; å forme ditt drømmehjem. Siden 1974 har VestlandsHus bygd tusenvis av hjem i hele vårt langstrakte land. Vi har opparbeidet oss viktig kompetanse og erfaringer fra alle landets kriker og kroker, både fra det røffe kystklimaet og det uforutsigbare innlandsklimaet. Vi har fokus på håndverk og har alltid insistert på leverandører som står for kvalitet. Vi har valgt lokale samarbeidspartnere med omhu, som deler våre verdier. I denne katalogen finner du et stort mangfold av hus, med planløsninger til inspirasjon. Vi forteller deg om boligens fortrinn og gir tips om hvordan de kan tilpasses akkurat dine ønsker. Mulighetene er mange! Vi har et sterkt fokus på energiforbruk, sunt inneklima, hensyn til miljøet, og at boligen har livsløpsstandard. Når du har valgt din hustype, justerer vi gjerne tegningene etter dine behov og din tomt. Vi tar hånd om hele byggeprosjektet, fra første søknad til ferdig godkjent bygg. Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. En bolig som er ideell når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer. Da skal du føle deg endelig hjemme. Vi håper denne katalogen vil inspirere deg til neste steg, og håper på å høre fra akkurat deg. Velkommen!

Hilsen alle oss i VestlandsHus

|

VESTLANDSHUS

9


VESTLANDSHUS

|

Skrå eller flat tomt? Vi tilpasser huset til din tomt

10

ENDELIG HJEMME

Ingen tomter er like, alle har sine særegenheter. Noen ligger i kupert terreng, mens andre er mer flate. Husene i katalogen kan tilpasses de fleste tomter, og vi strekker oss langt for å kunne bygge din drømmebolig – uansett tomteforhold. Vårt råd er alltid å inkludere erfarne fagfolk tidlig i prosessen. Ta kontakt med VestlandsHus-forhandleren slik at vi sammen kan finne beste løsning for din tomt. Vårt mål er å tegne og bygge hus som ligger naturlig i terrenget, hvor nærheten til naturen forsterkes.


ENDELIG HJEMME

|

Storhornet tegnet og tilpasset en skrå tomt. Denne versjonen finner du på vestlandshus.no/hus/storhornet/

Huset kan enkelt tilpasses flat tomt

Huset kan enkelt tilpasses skrå tomt

VESTLANDSHUS

11


|

ENDELIG HJEMME

Falketind side 60-63 vestlandshus.no/hus/falketind/

VESTLANDSHUS

Fra boligdrøm til drømmebolig

12

Ingrid og Eivind Vinje har lenge drømt om å bygge hus, og i februar kom gladnyheten om at de endelig hadde fått en tomt. De er nå godt i gang med planleggingen og hvis alt går som det skal, står et nytt og moderne Falketind klar til innflytting i desember 2018.


Tekst Marthe Holkestad

Foto Kristin Støylen

ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Det rette utgangspunktet Paret har god erfaring med oppussing fra før, og de har lekt med tanken om å bygge noe eget en stund. Endelig er tiden kommet. - Vi har hatt lyst å bygge hus lenge, men det er ikke så mange tomter i Ålesund og de som var ledige var ekstremt kostbare, forteller Eivind.

- Ja, det er som en drøm som endelig blir til virkelighet, legger Ingrid til. Etter at de fikk tomten, har det gått slag i slag og nå er plantegningene ferdige. De visste tidlig at de ville bygge et moderne hus og valget falt raskt på Falketind fra VestlandsHus – det perfekte utgangspunktet.

13


14

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Et personlig hjem Boligkataloger, skisser og tegninger er hentet frem og det er tydelig at paret gleder seg til å fortelle mer om boligdrømmen som nå skal realiseres. De forklarer at valget falt på Falketind fordi de kunne tilpasse huset etter deres behov, og med god hjelp fra VestlandsHus tok det ikke lang tid før tanker og ideer ble til nye skisser. - Vi har gjort endringer i Paint eller på papir og sendt bilde til VestlandsHus, så fikk vi nye plantegninger tilbake ganske raskt, sier Eivind. - Vi valgte blant annet å flytte vaskerommet slik at det får egen inngangsdør. Noe som gjør det lettere for oss å ta hunden inn etter tur uten å skitne til gangen, forklarer Ingrid.

Parets soverom er plassert i andre etasje og har den beste utsikten. Ingrid smiler og ser bort på Eivind før hun meddeler at det ikke er tilfeldig: - Det er drømmen om å våkne og bare trykke på en knapp slik at gardinene går ned mot gulvet mens lyset slippes inn fra toppen av vinduet. Ingrid har drømt om dette helt siden hun flyttet tilbake til Sunnmøre. Ålesund byr på både vakkert og dramatisk vær – den beste måten å starte dagen på er når Vestlandsværet velter inn gjennom soveromsvinduet.


Ingrid og Eivind fant drømmetomta i Ålesund

ENDELIG HJEMME

Veien videre Huset er nå ferdig tegnet og paret har begynt å tenke på alt det gøye og inspirerende som kommer i neste fase. Nå starter jakten på alt fra det perfekte kjøkken, baderomsfliser og inngangsdør. - Vi er opptatt av at det vi allerede har investert i av møbler skal passe inn. Vi ønsker å ha et minimalistisk og rent uttrykk, men samtidig rom for elementer med en historie, sier Ingrid. Andre viktige detaljer som planlegges, er at huset skal bygges som et funksjonelt smarthus hvor både lys, varme, alarm og ventilasjon kan styres gjennom en applikasjon på telefonen. Boligdrømmen begynner å ta form, men Ingrid og Eivind må vente på byggetillatelse fra kommunen før de kan sette i gang med grunnarbeidet. Eivind forteller at det de må tenke på i forhold til kommunen har vært det vanskeligste hittil, men at det er betryggende å ha VestlandsHus i ryggen. VestlandsHus har full kontroll på kravene til kommunen og sender også inn selve søknaden for kundene sine. I tillegg har VestlandsHus bidratt med gode råd som har gjort det mulig for Ingrid og Eivind å konsentrere seg om det viktigste, nemlig å designe sitt drømmehus. For å se boligen ta form, følg Ingrid på Instagram: @stroemsheim

|

VESTLANDSHUS

15


16

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Hvordan lese en plantegning? For hver hustype i denne katalogen viser vi et forslag til planløsning, som naturligvis tilpasses dine behov. Noen av bildene og illustrasjonene viser kundetilpassede hus. Det ligger alltid mye omtanke og grundige vurderinger bak detaljene i et VestlandsHus. Alle husene i katalogen er vist rettvendt, men husene kan også leveres speilvendt hvis utsikts- og tomteforhold gjør at det passer bedre. Her er en forklaring på noen av begrepene og symbolene vi bruker.

Hovedetasjeplan 1:100

Dobbelseng 180 x 210

Målestokk 1:100 betyr at 1 cm = 1 m 1:150 betyr at 1,5 cm = 1,5 m 1:200 betyr 1 cm = 2 m

Ytterdør Garderobe 60 x 100

Vindu

Bad Innerdør Pil viser avslutning trapp oppe

Pipe Ildsted

Kjøleskap Komfyr Overskap Kjøkkenvask Oppvaskmaskin

Balkongdør

Balkong


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Underetasjeplan 1:100

Isolert yttermur

Trapp utvendig

Blå farge – våtrom Sentralstøvsuger Varmtvannsbeholder Ventilasjonsanlegg Tørketrommel

Servantskap B:120 Utslagsvask

Vaskemaskin

Bi-inngangsdør

Skrivebord

TV

Enkelseng 90 x 210 Garderobe 60 x 100

Platting Søyle

BYA – Bebygd areal er arealet som bygningen opptar av terrenget. BRA – Bruksareal er summen av arealet som er innenfor ytterveggene.

FAKTA OM LAUPAREN: BYA / BRA

106 m2 / 153 m2

Lengde / bredde

14 m / 8 m

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

6815 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/lauparen/

Lengde/bredde – Husets maksimale lengde og bredde, inkludert evt balkong, tilknyttet garasje eller bod. Årlig oppvarmingsbehov – Boligens forventede energibehov til romoppvarming er basert på et geografisk gjennomsnitt. Det omfatter hele året og er gjengitt i kilowattime (kWh). Energiklasse – Alle boliger skal ha en energiattest som gir en karakter på byggteknisk standard og hvilket oppvarmingssystem/energikilde som er brukt. Karakterene går fra A (best) til G (svakest). Boligene fra VestlandsHus får normalt energiklasse B.

17


Hvordan bygges et VestlandsHus?

18 VESTLANDSHUS

| ENDELIG HJEMME


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

- det er enklere enn du tror Vi i VestlandsHus hjelper deg å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. Vi arbeider for at du skal føle trygghet gjennom hele byggeprosjektet - fra planlegging til ferdig hus, og tiden etter innflytting. Etter at du har gjort deg opp noen tanker om hvilke muligheter tomten din gir deg og hvilken kostnadsramme du har, kan vi hjelpe deg med å finne et perfekt utgangspunkt for din fremtidige bolig. De fleste husene kan tilpasses flere tomteforhold og ettersom våre forhandlere ikke bruker moduler, er det fullt mulig å gjøre endringer i plantegningene slik at huset tilpasses dine behov og ønsker. Kanskje du vil bygge et hus som produserer mer energi enn det bruker? Eller er du mer opptatt av at det elektroniske kan styres fra en applikasjon på telefonen? Kanskje trenger du bare et ekstra soverom fremfor et kontor? Det er ikke noe problem, vi ordner det meste!

Etter at du har bestemt deg for hvordan huset skal se ut, tar vi oss av søknader som må sendes til kommunen. Når byggetillatelsen er i boks, finner vår VestlandsHus-forhandler det beste teamet til å ta seg av alt fra grunnarbeid til ferdigstilling av huset. Vi bruker anerkjente norske leverandører, så du kan være sikker på at huset holder høy standard. Skulle det mot formodning oppstå problemer i ettertid har du fem års reklamasjonsrett. Vi i VestlandsHus tar reklamasjoner på alvor, og vi retter alltid opp så fort som mulig. Du er selvfølgelig velkommen til å gjøre egeninnsats i byggeprosessen, men vi anbefaler å bruke proffe håndverkere fra start til slutt. Etter at vi sammen har designet huset slik du ønsker, kan du derfor senke skuldrene og nyte følelsen av å snart kunne flytte inn i din drømmebolig.

For oss er det viktig at du som kunde kan fokusere på det som er viktigst for deg, nemlig å designe din drømmebolig. Derfor tar vi oss av de praktiske stegene i byggeprosessen, slik at det blir enkelt for deg å være boligkunde.

1. 2. 3.

Planlegging og design Byggesøknad og oppstart Overlevering og ettårsbefaring

19


20

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Et hav av muligheter VestlandsHus samarbeider med flere norske leverandører som tilbyr deg tilleggsprodukter av høy kvalitet, både når det gjelder praktiske løsninger, energiforbruk og hensyn til miljøet.

Smarte elektroniske løsninger I tillegg til at stadig flere mennesker bygger hus med arealeffektive løsninger, er det mange som også ønsker seg et smart system som styrer lys, varme og annet elektronisk utstyr. Lyse Energi leverer det elektroniske styringssystemet Smartly, som våre kunder kan installere i sine hus.

Her kan du få tilpasset systemet slik at du som huseier har full kontroll på alt fra varme og lys til alarm og brannalarm – alt etter hva du har behov for. Dette kan du enkelt styre i en oversiktlig applikasjon på telefonen eller nettbrettet, eller fra et panel du kan montere på veggen.

Temperatur Lysinnstillinger Energisparing Ventilasjon Kodelås

Smartly - applikasjon og veggmontert panel


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Solcellepanel i framtidens hus (Klar Energy)

Utnytt arealet til det fulle Et problem stadig flere erfarer, er mangel på plass i hjemmet. Vår samarbeidspartner Hagen leverer et produkt som gjør det mulig for deg å utnytte arealet du har til rådighet på en estetisk måte, nemlig Stryntrappa Garderobe, Kontor og Bod. Dette tilleggsproduktet gjør at du kan få tilpasset en bod, en garderobe eller et kontorområde under den Stryntrappa du velger å ha i ditt hus.

Lavt energibruk Dersom du ønsker et hus som bruker lite energi til oppvarming, kan vi hjelpe deg med å designe det som kalles et Passivhus. Der brukes det smarte, passive tiltak som er med på å redusere energibehovet. Ytterveggene vil bli ekstra godt isolert, det samme gjelder tak, gulv og vindu. Dette er for å skape god tetthet og redusere luftlekkasjer.

Fremtidens hus

Hagens trappeløsning “Plass til mer”

I dagens samfunn jobbes det stadig for å utvikle nye løsninger som kan spare miljøet for klimautslipp. Måten hus blir bygd i årene som kommer vil ha mye å si for om vi når de målene. Fremtidens hus er det vi liker å kalle et Plusshus. Det vil produsere mer energi enn det som brukes for å produsere material, bygge og drifte huset gjennom hele levetiden. Dette er mulig ved å legge til solcellepanel, solfangere i vindusløsningene eller andre former for energiproduksjon. I tillegg til at Plusshusene er miljøvennlig, gir de deg meget lave energikostnader.

Plusshus

21


22

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Moderne hus

Våre moderne hus er både stilrene og funksjonelle. Stramme linjer, spill i arkitekturen og mye lys er noe av det som kjennetegner husene.


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

23

BLADET

Bladet

308 m 2


24

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM BLADET: BYA / BRA Lengde / bredde

261 m2 / 308 m2 25 m / 12 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

10 399 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/bladet/

Eksotisk, nyskapende og funksjonelt Store vindu gir ekstra romfølelse Luksuriøse og vakre detaljer


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

25

BLADET

308 m 2

Bladet Bladet er et ekstraordinært og funksjonelt hus inspirert av arkitektur fra sydligere strøk. Huset har et lekkert visuelt ytre og innvendig er familiens oppholdsrom i fokus. I første etasje er et stort kjøkken/allrom og på loftsplan er en TV-stue. Bladet har en altan i front og en idyllisk uteplass med overbygg på bakkenivå. Dette gjør det mulig å tilbringe tid sammen med familie og venner i herlige omgivelser utendørs.

Hagen


26

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

27

BLADET

Etasjeplan 1:200

Hovedetasjeplan 1:100


28

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM GAUSTATOPPEN: BYA / BRA Lengde / bredde

202 m2 / 357 m2 20 m / 13 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

10 939 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/gaustatoppen/

Utleiedel Integrert dobbel garasje Stort og luftig kjøkkenområde


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Gaustatoppen Gaustatoppen er et innholdsrikt hus som består av en hoveddel og en utleieleilighet. I hoveddelen er det allrommet som står i fokus, med en delvis åpen løsning mellom kjøkken og stue. De store vinduene gir en fantastisk utsikt og skaper en hyggelig atmosfære i familiens største oppholdsrom. Utleieleiligheten er romslig og har ett soverom.

Hovedetasjeplan 1:150

Underetasjeplan 1:200

GAUSTATOPPEN

357 m 2

29


stlandshus

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM EGGEN: BYA / BRA

215 m2 / 125 m2

Lengde / bredde

Stilrent hus med overbygd uteplass

20 m / 12 m

Store vinduer og praktiske lyskupler i gang

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

7028 kWh

Åpen planløsning

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/eggen/

A203

A203

1 Kunde:

Nr.:

Tiltak:

Vestlandshus as Norge

Oppdatert til Katalogvisning

27.04.2017 Dato:

Revisjoner:

RT Utført av:

VOH Kontroll:

Oppføring av enebolig Gnr/Bnr:

Tiltakets adresse:

Dokumentnavn:

Målestokk:

Fasade Katalogview

1 : 100

Størrelse:

Prosjektnr.:

Tegningsnr.:

5017016 - A203

Rev

A202

old til lov om 12. mai 1961.

30

1 1

Oppdatert til Katalogvisning


VESTLANDSHUS

31

125 m2

EGGEN

Kunde:

|

ENDELIG HJEMME

Eggen Eggen er et innholdsrikt hus med praktiske løsninger og et attraktivt design. De store vindusflatene og den enkle ettplans-løsningen gir god kontakt med omgivelsene og naturen rundt. Halve arealet er dedikert til kjøkken og stue, som gir et sosialt oppholdsrom for venner og familie. Fra stuen kan man gå ut til en uteplass med overbygg, som kan nytes godt hele året.

SPORT 5.0 m²

Wc

2.4 m²

V.F.

BOD

5.2 m²

3.3 m²

VASK.

BAD

5.2 m²

5.9 m²

SOV 7.9 m²

GANG 8.8 m²

Overlys

KJØK./STUE

Overlys

50.0 m²

SOV 9.0 m²

SOV

15.5 m²

Hovedetasjeplan 1:100

Overbygget gjør utearealet bruksvennlig hele året. Store vindu gir naturlig lys til hele huset

Sigdal

1 Tiltak:

Nr.:

Oppdatert til Katalogvisning Revisjoner:


32

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Melderskin

247 m 2


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

33

MELDERSKIN


34

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM MELDERSKIN: BYA / BRA Lengde / bredde

185 m2 / 247 m2 15 m / 15 m

Soverom 5 Årlig oppvarmingsbehov

9949 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/melderskin/

Store vinduer og mye uteplass Romslig kjøkken og spisestue Stort hovedsoverom med walk-in garderobe


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

35

MELDERSKIN

247 m 2

Melderskin Melderskin er et moderne hus tegnet av Caroline Lie, vinneren av VestlandsHus sin tegnekonkurranse på facebook. Melderskin er et hus med arealeffektive planløsninger og delikate detaljer i fasaden. Huset er preget av store vindusflater, for å omfavne naturen og den utsikten man har. Hennes visjoner med dette huset var å fokusere på det arkitektoniske som står støtt i vestlandsvær over lang tid, og fremme egenskaper ved huset som gjør det passende for mange.

Etasjeplan 1:200

Hovedetasjeplan 1:150

“Jeg liker å leke med det arkitektoniske, og se på hvordan man kan få et hus til å fungere over lengre tid, og gjennom alle fasene i livet”. Caroline Lie


36

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM KNIVEN: BYA / BRA

136 m2 / 177 m2

Lengde / bredde

Utleiedel

16 m / 9 m

Integrert dobbel garasje

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

10 038 kWh

Stort og luftig kjøkkenområde

Energiklasse B

1

Oppdatert til katalogvisning

27.04.2017

RT

A202

A202

A202

vestlandshus.no/hus/kniven/

VOH


|

VESTLANDSHUS

37

KNIVEN

dresse:

ENDELIG HJEMME

177 m 2

Kniven Kniven er et moderne hus som passer perfekt til både skrå og flate tomter. Husets særpreg er den store, overbygde balkongen med takvinduer, her kan livet nytes ute i all slags vær. I tillegg til at fasaden er preget av store gjennomgående vindu, har huset et stilrent design med rene linjer. Hovedetasjen er dedikert til kjøkken og stue, et rom som fort blir husets hjerte hvor du kan tilbringe kvalitetstid med familien rundt middagsbordet i hyggelige omgivelser.

BAD 5.9 m²

GANG 7.5 m²

KJØKKEN 21.6 m²

STUE 38.5 m²

Hovedetasjeplan 1:100

SPORT 5.5 m²

VASK.

BAD

8.7 m²

7.3 m²

GANG

BOD

13.2 m²

3.1 m²

GARASJE 20.7 m²

9.4 m²

SOV

A103

V.F.

5.7 m²

SOV

11.7 m²

SOV 8.2 m²

Underetasjeplan 1:200

1 Nr.:

Tiltak:

Vestlandshus AS

Oppdatert til katalogvisning Revisjoner:

Oppføring av enebolig Gnr/Bnr:

Dokumentnavn:


38

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM HAUKEFJELLET: BYA / BRA Lengde / bredde

180 m2 / 254 m2 20 m / 14 m

Soverom 5 Årlig oppvarmingsbehov

10 370 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/haukefjellet/

Hus med unikt design Utleiedel Store lamelldører på kjøkken


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

HAUKEFJELLET

254 m 2

Haukefjellet Haukefjellet er bygd i vinkel med en innbydende fasade. I andre etasje finner man husets midtskip, der kjøkkenet og spisestuen er plassert sentralt mellom husets to fløyer. Fra spisestuen til altanen er en stor foldedør som gjør det mulig å åpne opp store deler av veggen, noe som er perfekt når man skal arrangere store selskap om sommeren. Haukefjellet har også en romslig utleieleilighet.

Hovedetasjeplan 1:150

39

Underetasjeplan 1:200


40

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM STORHORNET: BYA / BRA Lengde / bredde

237 m2 / 163 m2 19 m / 18 m

Soverom 2 Årlig oppvarmingsbehov

6268 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/storhornet/

Bolig med særeget uttrykk Integrert dobbel garasje Overbygde uteplasser


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

41

STORHORNET

163 m 2

Storhornet Storhornet er et spennende hus som gir deg alt du trenger pü ett plan. Kjøkken og stue har gleden av store vindu og utgang til en delvis overbygd uteplass. Storhornet kan bygges med sokkelleilighet.

Hovedetasjeplan 1:100


42

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM KALSKRÅTIND: BYA / BRA

222 m2 / 266 m2

Lengde / bredde

27 m / 12 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

9619 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/kalskratind/

Nesten alle soverom med walk-in garderobe Mange og gode uteplasser Integrert dobbel garasje


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Kalskråtind Kalskråtind har en enkel og delikat fasade med rene linjer og variasjon i materialet. Huset har et klart skille mellom oppholdsrom og soveavdeling i begge etasjer. Dette skaper en behagelig stemning i hele huset uten at det går på bekostning av verken det sosiale eller muligheten til å trekke seg tilbake og slappe av. I første etasje finner man et stort kjøkken/allrom med en delvis åpen løsning som skaper god romfølelse og et ideelt oppholdsrom for hele familien.

Hovedetasjeplan 1:200

Etasjeplan 1:200

KALSKRÅTIND

266 m 2

43


44

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Saksa

159 m 2


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

45

SAKSA


46

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM SAKSA: BYA / BRA Lengde / bredde

119 m2 / 159 m2 12 m / 11 m

Soverom 4 Ã…rlig oppvarmingsbehov

6891 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/saksa/

Kompakt hus med spennende design Store vinduer slipper lyset inn Fire soverom


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

47

SAKSA

159 m 2

Saksa Saksa er et kompakt og innholdsrikt hus. Store gjennomgående vinduer setter sitt preg på fasaden og gjør det mulig å nyte utsikten mens de rammer inn omgivelsene. Det store allrommet i andre etasje drar nytte av nettopp dette. En enkel og åpen planløsning mellom kjøkken og stue gjør at det store oppholdsrommet fungerer som husets midtpunkt, et sted hvor man kan nyte kvalitetstid med venner og familie i et lyst og luftig rom.

Underetasjeplan 1:200

Hovedetasjeplan 1:100

Saksa er et kompakt og innholdsrikt hus - perfekt for kjernefamilien Hagen


48

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM HORNELEN: BYA / BRA

96 m2 / 138 m2

Lengde / bredde

11 m / 9 m

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

6375 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/hornelen/

Et unikt og spennende hus Store lamelldører slipper naturen inn Kompakt og innholdsrik planløsning


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

49

HORNELEN

138 m 2

Hornelen Hornelen er et hus med smarte løsninger som gir mye for pengene. Husets midtpunkt er stuen i første etasje med de store foldedørene som vender mot uteplassen. Når det stormer ute kan man kose seg i sofakroken under pleddet og når været er på sitt beste, kan man åpne opp store deler av veggen og slippe solstrålene inn – her kan du nyte all slags vær!

Hovedetasjeplan 1:100

Etasjeplan 1:100


50

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Sukkertoppen 149 m 2


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

51

SUKKERTOPPEN


52

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM SUKKERTOPPEN: BYA / BRA Lengde / bredde

180 m2 / 149 m2 19 m / 14 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

7011 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/sukkertoppen/

Familiebolig med god plass Kjøkken og stue for seg Lett å stelle - alt på ett plan


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Sukkertoppen Sukkertoppen er et innholdsrikt ett-plans hus. Det har et stort allrom som er adskilt fra resten av huset med en skyvedør ut til gangen. Dette gjør at de som ønsker å trekke seg tilbake og slappe av, kan gjøre dette uten å bli forstyrret av støy fra oppholdsrommet – perfekt for de med små barn som legger seg før resten av familien. Sukkertoppen har både hems og to boder, så her er det mange lagringsplasser.

Hovedetasjeplan 1:100

SUKKERTOPPEN

149 m 2

53


54

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM HØGFLYA: BYA / BRA

138 m2 / 167 m2

Lengde / bredde

13 m / 13 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

7469 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/hogflya/

Bolig med stil Stor og delvis overbygd uteplass Mulighet for fem soverom


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

HØGFLYA

167 m 2

Høgflya Høgflya har et iøynefallende design og en praktisk planløsning. Husets midtpunkt er oppholdsrommet i andre etasje. Kjøkken og spisestue har en åpen løsning seg i mellom, noe som skaper en ekstra hyggelig stemning. Huset har også en stor balkong som skjermer en liten uteplass på bakkenivå.

Underetasjeplan 1:200

Hovedetasjeplan 1:100

Høgflya er en romslig familiebolig med mange tilpasningsmuligheter Swedoor

55


56

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM TUA: BYA / BRA Lengde / bredde

209 m2 / 170 m2 17 m / 13 m

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

7472 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/tua/

Store glassflater gir mye lys Herlig åpen løsning stue og kjøkken Eget bad på soverom


ENDELIG HJEMME

|

57

TUA

170 m 2

Tua Tua er et moderne hus med alt man trenger på ett plan. Store vindu og en åpen løsning mellom stue og kjøkken gjør husets oppholdsrom innbydende og hyggelig. Midt i rommet er det i tillegg et åpent ildsted som både varmer og skaper en lun stemning. Dette rommet er et perfekt samlingssted for hele familien og vennegjengen.

Hovedetasjeplan 1:100

Tua har alt du trenger på ett plan, og gir deg en unik nærhet til omgivelsene og naturen rundt huset Sigdal

VESTLANDSHUS

Brunstad


58

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Okshornet

213 m 2


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

59

OKSHORNET


60

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM OKSHORNET: BYA / BRA

183 m2 / 213 m2

Lengde / bredde

17 m / 11 m

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

8881 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/okshornet/

Særegen bolig med unik fasade Mulighet for fire soverom Stort kjøkken og spisestue


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

61

OKSHORNET

213 m 2

Okshornet Okshornet har en utradisjonell utforming med en skrå himling som gir store mengder naturlig lys. Det er fokus på romslige oppholdsrom og en arealeffektiv planløsning. I første etasje ligger husets hjerte, nemlig det store allrommet med åpen løsning mellom kjøkken og stue. I andre etasje blir man møtt av en romslig loftstue med en gjennomgående peis. I tillegg til at den varmer, skaper peisen en lun og koselig stemning i hele etasjen.

Hovedetasjeplan 1:100

Etasjeplan 1:200


62

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

63

FALKETIND

Falketind

250 m 2


64

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM FALKETIND: BYA / BRA

162 m2 / 250 m2

Lengde / bredde

14 m / 12 m

Soverom 5 Ă…rlig oppvarmingsbehov

10 177 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/falketind/

Store soverom med walk-in garderobe Muligheter for seks soverom Store vinduer gir god utsikt


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

65

FALKETIND

250 m 2

Falketind

Hovedetasjeplan 1:100

Falketind er et stilrent hus som forener et moderne utseende med en praktisk planløsning. Hovedetasjen har et stort allrom med en åpen kjøkkenløsning som skaper trivsel for hele familien. Det er et perfekt sted for en hyggelig familiemiddag eller større sammenkomster. Falketind har uteplasser på begge sider av huset, noe som gjør at man kan følge solen fra morgen til kveld.

Les reportasjen om paret som bygger Falketind på s. 10-13

Etasjeplan 1:200


66

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM SKÅLA: BYA / BRA Lengde / bredde

174 m2 / 210 m2 17 m / 11 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

8642 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/skala/

Altan på alle sider av huset Store åpne rom Mulighet for fem soverom


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Skåla Skåla er et stilfullt hus med god plass. Huset har altan på alle sider av huset, slik at du har muligheten til både å nyte solen og skjermes for vind. Fasaden er preget av rene linjer og har en fin kombinasjon av materialer som gjør den ekstra levende. Soverommene er fordelt over to etasjer og alle har en fin størrelse som gjør at de passer til både store og små. Det er tegnet en adskilt TV-stue i første etasje som kan gjøres om til et soverom hvis det er ønskelig.

Hovedetasjeplan 1:100

Etasjeplan 1:200

SKÅLA

210 m 2

67


68

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM VESLEPIGGEN: BYA / BRA Lengde / bredde

91 m2 / 118 m2 12 m / 10 m

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

5737 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/veslepiggen/

Hus med et unikt uttrykk Store vinduer slipper naturen inn Praktisk planløsning med loftstue


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

69

VESLEPIGGEN

118 m 2

Veslepiggen Veslepiggen gir deg muligheten til å få mye bolig selv på en liten tomt. Det er et kompakt hus som passer perfekt til små, flate tomter. Huset har et lekkert visuelt ytre med en fasade som er preget av en skrå himling og spennende detaljer. Planløsningen utnytter arealet på best mulig måte, noe som gjør at oppholdsrommene fylles med naturlig lys og har god romfølelse.

Etasjeplan 1:100

Hovedetasjeplan 1:100

Et kompakt hus som passer perfekt til små, flate tomter


70

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Snønipa 244 m 2


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

71

SNØNIPA


72

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM SNØNIPA: BYA / BRA

189 m2 / 244 m2

Lengde / bredde

18 m / 12 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

10 154 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/snonipa/

Utleiedel Mye plass for storfamilien Egen avdeling med soverom, bad og stue


ENDELIG HJEMME

|

Snønipa Snønipa er et moderne drømmehus med egen utleieleilighet. Hoveddelen strekker seg over to etasjer. Med kjøkken og stue strategisk plassert nært altanen kan man nyte livet utendørs. I kjelleren er det to soverom, ett bad og en kjellerstue – en perfekt ungdomsavdeling. Utleieleiligheten er romslig med to soverom og en koselig stue.

Hovedetasjeplan 1:100

Underetasjeplan 1:200

73

SNØNIPA

244 m 2

VESTLANDSHUS


74

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Herskapelig hus

Klassisk, eksklusiv og elegant er ord som beskriver våre herskapelige hus. Skapt for å gå i arv i generasjoner.


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

75


76

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

77

SKARDSTINDEN

Skardstinden 531 m 2


78

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM SKARDSTINDEN: BYA / BRA

300 m2 / 531 m2

Lengde / bredde

21 m / 18 m

Soverom 8 Årlig oppvarmingsbehov

19022 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/skardstinden/

Herskapelig fra A til Å Flere soverom med bad og walk-in garderobe Et fantastisk kjøkkenområde


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Skardstinden Skardstinden er vårt største hus og det passer perfekt for storfamilien. Dette herregårdshuset har virkelig alt man kan ønske seg; god plass, praktiske løsninger og flere oppholdsrom. Det har til og med et bibliotek og en hjemmekino. Kjøkkenet er stort med spisestuen fint plassert nært vinduene som vender mot hagen, slik at du kan nyte et bedre måltid i idylliske omgivelser.

Skardstinden er VestlandsHus sitt største hus på hele 531 m2

SKARDSTINDEN

531 m 2

79


80

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Etasjeplan 1:150

Hjemmekino 27,4 m2 8 soverom 5 bad/toalett Brunstad


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

81

SKARDSTINDEN

Hovedetasjeplan 1:150

Herskapelig og sjarmerende på samme tid


82

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM TRONFJELLET: BYA / BRA

103 m2 / 162 m2

Lengde / bredde

12 m / 10 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

7017 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/tronfjellet/

Mye hus for pengene Praktisk og innholdsrik planløsning Vaskerom med inngang til kjøkken


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

83

TRONFJELLET

162 m 2

Tronfjellet Tronfjellet er et hus som forener klassisk design med arealeffektive planløsninger. Fasaden har et tidløst særpreg med mønepynt som gir huset det lille ekstra. Innvendig er soverommene plassert i andre etasje, mens underetasjen er dedikert til allrommet hvor familien kan tilbringe mye tid sammen. En sportsbod er plassert ved siden av det overbygde inngangspartiet, noe som gjør det mulig å lagre sykler, ski og annet utstyr lett tilgjengelig for både store og små.

Etasjeplan 1:150

Fasaden har et tidløst særpreg med mønepynt som gir huset det lille ekstra Hagen

Hovedetasjeplan 1:150


84

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Mohns Topp 228 m 2


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

85

MOHNS TOPP


86

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM MOHNS TOPP: BYA / BRA Lengde / bredde

187 m2 / 228 m2 16 m / 12 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

8702 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/mohnstopp/

Herskapelig fasade i perfekt symmetri De fleste rom på ett plan Soverom og bad i egen fløy


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

MOHNS TOPP

228 m 2

Mohns Topp Mohns Topp er et elegant hus med en klassisk utforming og et inntrukket midtparti. Dette huset er inspirert av staselige skjærgårdshus, med et idyllisk ytre. Kjøkken og allrom er plassert i første etasje med en åpen og innbydende løsning. Det er et klart skille mellom oppholdsrom og soveavdeling i denne etasjen, og stuen som er sentralt plassert i midten blir husets midtskip.

Hovedetasjeplan 1:150

Etasjeplan 1:200

Sigdal

87


88

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM KARITINDEN: BYA / BRA

127 m2 / 190 m2

Lengde / bredde

14 m / 11 m

Soverom 3 Ã…rlig oppvarmingsbehov

7592 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/karitinden/

Villa med to fulle etasjer Stor hall med god plass Staselig balkong i andre etasje


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

89

KARITINDEN

190 m 2

Karitinden Karitinden er en herskapelig og praktfull villa. I hallen venter et koselig ildsted som ønsker deg og dine gjester velkommen, samtidig som det gir god varme til resten av huset. I andre etasje finner du et stort allrom med åpen løsning mellom kjøkken og stue, noe som gjør det til et ideelt oppholdsrom for familie og venner.

Hovedetasjeplan 1:100

Underetasjeplan 1:200

Sigdal


90

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Slotthø 246 m 2


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

91

SLOTTHØ


92

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM SLOTTHØ: BYA / BRA

147 m2 / 246 m2

Lengde / bredde

14 m / 11 m

Soverom 5 Årlig oppvarmingsbehov

9978 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/slottho/

Et herskapshus med stil Soverom med eget bad Stor loftstue med egen balkong


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

93

SLOTTHØ

246 m 2

Slotthø Slotthø er et luksuriøst drømmehus med buet balkong og uteplass på bakkenivå. Alle soverommene har god størrelse, men husets største soverom skiller seg ut fra resten. Det har eget bad og et garderoberom. Kjøkken og stue har en åpen løsning som skaper en fin stemning i husets største oppholdsrom. Det er en direkte utgang fra kjøkkenet til hagen, perfekt på fine sommerdager.

Hovedetasjeplan 1:100

Etasjeplan 1:200


94

|

VESTLANDSHUS

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM STORHØA: BYA / BRA

163 m2 / 256 m2

Lengde / bredde

16 m / 14 m

Soverom 5 Årlig oppvarmingsbehov

9202 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/storhoa/

Storslått hall Soverom med eget bad Loftstue med balkong


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

95

STORHØA

256 m 2

Storhøa Storhøa er en herskapelig villa med alt du trenger og mer. Innenfor vindfanget er en storslått hall som gir et mektig førsteinntrykk. Kjøkkenet er romslig og praktisk med egen matbod, og sammen med stuen utgjør det et allrom som er tildelt halve første etasje. Alle soverommene er store og to av dem har eget garderoberom.

Hovedetasjeplan 1:100

Etasjeplan 1:200


96

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM BJØRKEHORNET: BYA / BRA Lengde / bredde

206 m2 / 313 m2 16 m / 16 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

10 601 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/bjorkehornet/

Villa med to fulle etasjer Stor integrert garasje Soverom med walk-in garderobe


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

97

BJØRKEHORNET

313 m 2

Bjørkehornet Bjørkehornet er et praktfullt hus inspirert av amerikanske villaer med imponerende arealutnyttelse. Fasaden er preget av store vindusflater som gir både stuen, loftstuen og det største soverommet mye naturlig lys. Innvendig er huset preget av enkle og åpne planløsninger som skaper romfølelse og bidrar til den gode stemningen.

Etasjeplan 1:200

Hovedetasjeplan 1:150

Bjørkehornet har mange soner, som er praktisk for en stor familie Sigdal


98

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Tradisjon

VĂĽre bestselgere er ĂĽ finne i kategorien tradisjon. Innholdsrike og smarte hus som representerer det beste av norsk byggeskikk.


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

99

TÅRNET

Tårnet

169 m 2


100

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM SAUDEHORNET: BYA / BRA Lengde / bredde

119 m2 / 190 m2 13 m / 10 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

7702 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/saudehornet/

Stor hall – god plass til garderobe Mulighet for fem soverom Vaskerom med egen utgang


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

SAUDEHORNET

190 m 2

Saudehornet Saudehornet er et staselig sveitserinspirert hus med flotte detaljer i fasaden. Utvendig er det tidløst, men på innsiden skjuler det seg moderne løsninger som gjør dette til et hus man kan leve lenge med. Det er et klart skille mellom allrom og soveavdeling, noe som skaper en behagelig stemning i hele huset til alle døgnets tider.

Hovedetasjeplan 1:100

Les mer om Saudehornet på s 116

Etasjeplan 1:200

101


102

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM HELLANDSHORNET: BYA / BRA Lengde / bredde

122 m2 / 167 m2 13 m / 11 m

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

7152 kWh

Energiklasse

vestlandshus.no/hus/hellandshornet/

B

Loftstue med egen balkong Store og praktiske soverom Åpen og luftig planløsning


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Hellandshornet Hellandshornet er bygd i tradisjonell stil, men materialvalg og utformingen av vinduene gjør at huset har et moderne preg. De gode familiestundene er i fokus og Hellandshornet har derfor romslige oppholdsrom i begge etasjer. Det er dedikert mest plass til kjøkken og stue i første etasje, hvor familien kan samles for gode samtaler og et bedre måltid.

Hovedetasjeplan 1:100

Etasjeplan 1:150

HELLANDSHORNET

167 m 2

103


104

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM KOPPEFJELLET: BYA / BRA Lengde / bredde

226 m2 / 196 m2 24 m / 14 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

7458 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/koppefjellet/

Stort hus på ett plan Tørrskodd inngang fra garasje Stort kjøkken og spisestueavdeling


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Koppefjellet Koppefjellet har alt du trenger på ett plan og passer perfekt til en stor flat tomt. Her forenes et klassisk design med moderne løsninger, slik at du får utnyttet arealet på best mulig måte uten at huset mister sin utvendige sjarm. Kvalitetstid med familie er alltid viktig, og derfor er nesten halve huset dedikert til et stort oppholdsrom.

Hovedetasjeplan 1:150

Koppefjellet har alt du trenger på ett plan, og passer perfekt til en stor flat tomt Huntonit

KOPPEFJELLET

196 m 2

105


106

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM LAUPAREN: BYA / BRA

106 m2 / 153 m2

Lengde / bredde

14 m / 8 m

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

6815 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/lauparen/

Egen tv-stue Stort bad i underetasjen Passer godt på smale tomter


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

LAUPAREN

153 m 2

Lauparen Lauparen er et praktisk hus som du raskt blir glad i. Denne avlange eneboligen strekker seg over to etasjer og passer perfekt til smale tomter. Huset har et stort kjøkken med en åpen løsning inn til stuen, noe som gjør det til et ideelt samlingspunkt for hele familien, et sted med rom for de gode samtalene.

Hovedetasjeplan 1:100

107

Underetasjeplan 1:100


108

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM SANDSHORNET: BYA / BRA Lengde / bredde

97 m2 / 144 m2 11 m / 11 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

6497 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/sandshornet/

Økonomihus for storfamilien Balkong mot to himmelretninger Hall med god plass til garderobe


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

109

SANDSHORNET

144 m 2

Sandshornet Sandshornet er et praktisk hus inspirert av 1930-årenes funkisarkitektur. Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen, noe som gjør at det former et stort oppholdsrom som blir husets midtpunkt. Her har du plass til å skape de fine minnene, både med familien og med gode venner.

Hovedetasjeplan 1:100

Underetasjeplan 1:150


110

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM TÅRNET: BYA / BRA Lengde / bredde

119 m2 / 169 m2 12 m / 13 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

6928 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/tarnet/

Stor hall med mye plass Loftsstue med balkong Klessjakt fra bad til vaskerom


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

TÅRNET

169 m 2

Tårnet Tårnet er et klassisk og romantisk hus. Fra utsiden ser det ut som et tradisjonelt hus med mønepynt, balkong og skråtak, men innvendig er det fullt av smarte løsninger som passer perfekt for en moderne familie. Tårnet utnytter arealet på best mulig måte ved å plassere alle soverommene på loftsplan, slik at huset har et stort oppholdsrom i hovedetasjen.

2. etasje 1:200

Hovedetasje 1:150

Tårnet er fullt av smarte løsninger som passer perfekt for en moderne familie

111


112

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM BLÅFJELLET: BYA / BRA

127 m2 / 179 m2

Lengde / bredde

17 m / 8 m

Soverom 4 Årlig oppvarmingsbehov

7372 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/blaafjellet/

Følg solen med to balkonger Hall med god plass til oppbevaring Mulighet for integrert garasje


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Blåfjellet Blåfjellet er et tidløst hus med smarte løsninger og store oppholdsrom. Med en delvis åpen løsning blir kjøkken og stue fort familiens samlingspunkt, men for de som ønsker å trekke seg tilbake er det en romslig kjellerstue i underetasjen. Husets største soverom er tiltenkt foreldrene og har egen balkong.

Hovedetasjeplan 1:100

Underetasjeplan 1:150

BLÅFJELLET

179 m 2

113


114

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

FAKTA OM STRAUMSHORNET: BYA / BRA Lengde / bredde

100 m2 / 124 m2 11 m / 12 m

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

5483 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/straumshornet/

Stort hus for små tomter Stort soverom med egen balkong Alle soverom på ett plan


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Straumshornet Straumshornet er et sjarmerende og kompakthus med særpreg. Oppholdsrommene er strategisk plassert i hovedetasjen slik at soverommene i andre etasje er skjermet for støy fra TV-stuen. Det er en åpen løsning mellom stue og kjøkken, for å skape en herlig stemning når venner og familien samles.

Etasjeplan 1:200

Hovedetasjeplan 1:100

Hagen

STRAUMSHORNET

124 m 2

115


116

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Flytt rett inn!

FAKTA OM FESTØYKOLLEN: BYA / BRA Lengde / bredde

126 m2 / 104 m2 11 m / 13 m

Soverom 3 Årlig oppvarmingsbehov

5005 kWh

Energiklasse B

vestlandshus.no/hus/festoykollen/

Romslige og overbygde uteplasser Stort og innbydende vindfang Oppholdsrom tydelig avskilt fra soverom


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

FESTØYKOLLEN

104 m 2

Festøykollen Festøykollen er et praktisk hus på ett plan, ideelt for smale tomter. Huset har en planløsning som utnytter arealet på en god måte slik at både store og små finner seg godt til rette. Det er en åpen løsning mellom kjøkken og stue, noe som skaper en god romfølelse. Huset har en overbygd uteplass og et innbydende vindfang.

Flytt rett inn! Festøykollen er ett av våre mest populære kompakthus. Dette huset får du nå som vist for kun kr. 2.790.000,– klar til innflytting. Det som kommer i tillegg er tomt og kostnader knyttet til opparbeiding av tomt og avgifter til kommune.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for informasjon om dette nøkkelferdige huset!

*Prisen kan indeksjusteres og frakt kan tilkomme

2.790.000,-

Hovedetasjeplan 1:100

117


VESTLANDSHUS

Nytt hus ga liv til tradisjonene

118

|

ENDELIG HJEMME

Det stod mellom å renovere bestefarens hus eller å bygge nytt. Idar og Benedikte har ikke angret et sekund på valget de tok.


Tekst Bjørn Vatne

Foto Kristin Støylen

ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Nytt hus ga liv til tradisjonene

Idyll på Emblem

Utenfor stuevinduene ligger Storfjorden blank i sollyset, og over den har Sunnmørsalpene fått det første lille snødrysset. En livlig, grønn plen omkranser den røde låven på tunet. Idar og Benedikte Emblem lever virkelig det gode livet på landet, i det som ved første øyekast fremstår som et godt innbodd, tradisjonelt trehus på Emblem utenfor Ålesund. – Søsteren til bestemor sier at hun må stoppe hver gang hun passerer, fordi det minner henne sånn om huset hun vokste opp i, sier Idar. Men skinnet bedrar: i realiteten er huset bare to år gammelt, og proppfullt av moderne løsninger.

Holder fast ved det gamle Da Idar og Benedikte skulle realisere boligdrømmen, sto det mellom to retninger. Det ene var å restaurere bestefarens konstruksjon fra 1952, med sine mange sjarmerende, men ikke akkurat praktiske romløsninger. Det andre var å begynne helt fra bunnen av, med et nybygg. De veide pris mot nytte, og valget falt på det siste. Det er de glade for i dag. Ikke minst satte de pris på friheten til å forme huset nøyaktig slik de så det for seg. – Denne tomta har vært i familien så lenge vi kjenner til, og her har det stått minst fire hus opp gjennom generasjonene. De har blitt flikket på, revet og bygget opp igjen. Nå bestemte vi oss for at vi ville ha noe som ble stående. Men vi ville også holde fast ved det gamle, og bygge et hus som tok vare på tradisjonene, sier Idar. – Ja, en ting var vi enige om: det kunne absolutt ikke reises et funkishus her ute, skyter Benedikte inn. Trapp levert av Stryntrappa

119


120

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Da han viste oss bilder av et ferdig hus i Kristiansand sa jeg bare «der er huset», sier Benedikte.

Gjorde huset til sitt eget – Hvordan begynte dere letingen? – Jeg hadde allerede satt meg ned og tegnet litt, og hadde en ganske klar formening om hvordan huset burde se ut. Men hvor jeg skulle gå videre visste jeg ikke helt. Da tok vi med tegningen og viste den til en VestlandsHus-forhandler, «Ja, men dette er jo

ganske likt Saudehornet», sa de. Da de viste oss bilder av et ferdig bygd hus i Kristiansand sa jeg bare «der er huset», sier Benedikte. Benedikte viser oss rundt i en stor og lys stue på 80 kvadratmeter, som har blitt husets samlingspunkt og altmulig-rom. Innredningen har detaljer fra den gamle gården, og tradisjonsrike møbler er ispedd

moderne og praktiske detaljer. – Det er nøyaktig som vi så for oss. Det må likevel sies at vi har gjort en del endringer som gjør huset mer unikt og mer «vårt». Vi dro rundt i bil og tittet på detaljer som mønepynt og rekkverk, og kom med en ganske klar bestilling som VestlandsHus tegnet ut til oss. Det var forbausende enkelt å tilpasse typehuset slik vi ville, sier Idar.


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

121

Saudehornet side 98-99

Investering som varer En detalj han aldr var tvil om, er skifertaket. – Ja, det koster litt mer. Men jeg ville aldri i livet gått med på noe annet i disse omgivelsene. Og nå har vi jo et tak som både varer lenge og ser fantastisk bra ut, sier han. Alt i alt regner paret med at et helt nytt hus ble dyrere enn en renovering av det

gamle. Fordelen er at bruksverdien er utrolig mye høyere, sier de. Byggeperioden var heller ikke lengre enn de måtte regne med om alt skulle rives ut og innredes på nytt. Fra grunnarbeidet var ferdig i januar måtte vi vente til oktober før vi kunne flytte inn i flunkende nytt hus. Ikke noe å si på. Og nå er både vi og katten og ungene fornøyd, så da satser vi på at det blir stående i noen hundre

år denne gangen, smiler Idar og Benedikte. Se planløsninger og mer informasjon om Saudehornet i katalogen på side 98-99, eller besøk våre nettsider. vestlandshus.no/hus/saudehornet/


122

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Vi samarbeider kun med anerkjente kvalitetsleverandører


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

123

ELLE mELLE

NYHET! GARDEROBE / KONTOR / BOD

1. 3.

1. NYHET TILVALG: Foss med Kontor, her vist i eik hvit lasur. 2. NYHET TILVALG: Berg med Garderobe, her vist i mørk grå med ask værbitt grå i trinn og stusstrinn. 3. STANDARD: Fauna leveres i hvitt med eik i trinn og barnesikringslist som standard løsning. 4. NYHET TILVALG: Fauna med Bod, her vist i hvitt med eik hvit lasur i trinn og stusstrinn. TILVALG 2.

ENTEN ELLER DET ER OPP TIL DEG

4.

I ditt nye hjem kan du velge mellom flere ulike trappemodeller, tilpasset din stil. I tillegg kan du velge tresort og overflatebehandling. Med tilvalget «Plass til mer» kan du også utnytte kvadratmeterne under trappen maksimalt. De tre smarte løsningene Stryntrappa Garderobe, Kontor og Bod skaper orden og helhet på en stilfull målte. Snakk med Vestlandshus, besøk vårt nettsted og vårt trappestudio for mer inspirasjon. Kvaliteten og mulighetene må oppleves.

Hovedkontor Stryn / Trappestudio Stryn - Oslo - Trondheim - Gjøvik - Stavanger - Bergen - Egersund - Skien - Lillesand / www.stryntrappa.no


VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Design: farmhouse.no

124

VI LEVERER PRECUT BJELKELAG TAKSTOL www.pretre.no


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Velger du vinduer og dører fra NorDan velger du kvalitet Du velger også markedets beste garantiordning, og en forventet levetid på 40- eller 60 år. Velg vinduer som er testet i vest. Velg vinduer og dører fra NorDan.

levetid

for aluminiumsbekledde produkter

garanti

mot sopp og råte

Alu

Tre

www.nordan.no

levetid

for treprodukter

garanti

mot sopp og råte

125


126

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

EN DØR ER SÅ MYE MER ENN BARE EN DØR!

Unique 01L valnøtt og Unique GW01L sort eik. Begge skyvedører

Tidligere falt det helt naturlig å velge glatte, hvite innvendige dører. Det ble ikke satt spørsmålstegn ved fargen på døren eller om den kunne brukes til annet enn bare å fungere som romdeler. Slik er det ikke lenger. Nå kan du velge dører som går i et med interiøret eller som skiller seg ut i en sprek farge. Dørene har også forskjellige funskjoner som tavle, speil og glass. Eller du kan spare gulvplass ved å bruke skyvedører. Valget er ditt! Se hvordan dørene ser ut i forskellige miljø på: www.swedoor.no Stable Effect H500

Unique GW03L+03L

Stable Effect S300


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

JACKON - Energieffektive byggesystemer for trygge og sunne boliger

Jackon har produsert isolasjons- og konstruksjonsløsninger for mur og grunn i over 60 år. Vår historie er preget av nytenkning og utvikling – og tilpasning til stadig skiftende markedsforhold og behov. Med energisparing og miljøhensyn som ledestjerner, har vi utviklet en rekke byggesystemer - alt for å bidra til trygge og sunne boliger

Jackon Ringmur er Norges mest solgte, fullisolerte ringmur for gulv på grunn.

jackon.no - Lette løsninger for et bedre klima!

Jackon Thermomur® er et komplett byggesystem for grunnmur og vegger til bolighus. Systemet består av lette blokker som stables og fylles med betong. Gir en solid og ferdig isolert konstruksjon.

127


128

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Velg et kvalitetsbad fra Litex®

Badet er et av husets aller viktigste rom. Det skal være trygt og tett, man skal føle seg helt sikker på at vegger og gulv er beskyttet mot vann og fukt. Med Litex® får du markedets sikreste bad.

Med Litex® får du: GARANTERT VANNOG DAMPTETT BAD

LITEX® KOMPLETTE VÅTROMSYSTEMER Trygt, Raskt og Lønnsomt

BADET TIDLIGERE FERDIG

HØY KVALITET, LANG LEVETID


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

129

Bygge hus?

FÅ DET BEST MULIG Når vi lager byggisolasjon skal den ha den beste isolasjonseffekten. Vi skal gi deg som bygger det beste utgangspunktet for å lage det mest komfortable og energieffektive hjemmet.

ISOLERER BEST GLAVA® Proff 34 har en isolasjonseffekt som er hele 9 prosent bedre enn det som ellers er vanlig standard i markedet (A37).

glava.no

GLAVA_annonse_vestlandshus_230x288.indd 1

04.04.17 08.39


130

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

HEY-HO LET’S GO Ill.: Montaag

VIL DU HA EN SMART OG ENKEL HVERDAG? Vi setter sammen smarte produkter og tjenester fra nøye utvalgte leverandører som gjør boligen din mer komfortabel og energieffektiv – og hverdagen din enklere.

INTERESSERT? KONTAKT VESTLANDSHUS ELLER FÅ MER INFORMASJON PÅ SMARTLY.NO


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

131

ZANDA -

Norges sterkeste og mest solgte takstein

Zanda takstein er lagt på flere enn 500 000 norske hus. Den er holdbar og vakker og kommer i et rikt utvalg farger og overflater. Alle varianter har 30 års garanti på frostbestandighet, styrke og tetthet. Taket er husets viktigste fasade. Hver krone du investerer øker husets verdi! monier.no

Vestlandshus 230x288.indd 1

07.04.2017 14:24:12


132

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

hjemmets hjerte Ett rom. Mange aktiviteter. Det moderne kjøkken er hjemmets kraftsenter, energiverk og ladestasjon. En arena for aktivitet, samvær, omsorg og påfyll for liten og stor. Et kjøkken som skal dekke alle behovene i en moderne familie, er et produkt av godt håndverk, avansert teknologi og funksjonell design. Slik som Sigdal, produsert for det norske folk siden 1950.


ENDELIG HJEMME

Villavent® - ditt viktigste valg! SAVE - ny boligstandard • • • • • •

Balansert ventilasjon - god luftkvalitet Høyeffektiv varmegjenvinning og energieffektiv drift Redusert energibruk - lavere bokostnad Moderne design og lavt lydnivå Trådløs betjening og automatisk regulering SMARTLY - Informasjon og betjening fra nettbrett og smarttelefon

Villavent® støvsugersystem - får også det farlige støvet ut av huset • • • •

Stor sugekraft og lavt støynivå Slangesett med lav vekt og håndtak som bidrar til god arbeidsstilling Håndtak med bryter for valg av sugekapasitet og av/på Behagelig og effektiv rengjøring

Sandnes · Bergen · Trondheim · Oslo · Eidsvoll mailbox@systemair.no · www.systemair.no

SAVE VSR 300 (Std.)

43 dB

2016

347 m³/h

1254/2014

|

VESTLANDSHUS

133


VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Walls2Paint er veggplater for deg som ikke vil bruke tid på sparkling og pussing.

LYSE FARGER: Innred med en lys fargepalett og interiør i naturmaterialer. Få nye sommerlette vegger med Forestia Walls2Paint. Monter og mal i valgri farge - her med Jotun s1510-B50G.

1. montèr platene 2. mal eller tapetser 3. ferdig vegg • Unik låseprofil • Ingen sparkling du unngår pussestøv • Platene skal limes med en fyldig limstreng • Veggplatene er skrufaste • Plateformat: 12x600x2390/2600/2800 mm • God økonomi

PERSONLIGE SKATTER: For å få et personlig uttrykk, finn frem brukte skatter som for eksempel gamle kart og bestemors hatter.

VÅRE t ip s FOR ET HARMONISK HJEM

I de lyse hjem er det viktig å fokusere på å skape en sommerlig og trivelig atmosfære. Hvite vegger er ikke lenger malen - du kan male i alle farger. Her holder vi oss vel og merke til den lyse paletten. Vi har gode løsninger for å få dette til uten å bruke hele våren på å pusse opp; Kostemalt veggpanel fra Huntonit kan brukes stående og liggende på vegg og i tak. Leveres i 2 lengder og 2 bredder. Ønsker du jevne overflater kan Walls2Paint være det rette for deg. Begge produktene krever ingen sparkling og er enkelt å montere. Veggplatene leveres ferdig tapetsert med en tapet som egner seg godt til maling eller ytterligere tapetsering. Forestia Walls2Paint malt med Jotun s1020-G70Y

Huntonit 200 mm brede kostemalte panelbord

0 år

HU

I

NT

RA

GA

T

2

overflate passer like godt på vegg som i tak. De tåler fukt og kan med fordel benyttes i tak på vaskerom, bad og kjøkken under forutsetning at det er normal takhøyde og god ventilasjon. Endeskjøt i V-fas gir et pent utseende der panelbordene skal dekke lengre avstander. Huntonit panelbord er det eneste ferdigmalte panelbord som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

NI

11 x 200 x 3020 mm

11 x 200 x 2420 mm

11 x 142 x 3020 mm

Huntonit panelbord med kostemalt

11 x 142 x 2420 mm

134

NTO

HENT TING FRA NATUREN: Bruk naturlige elementer, skjell og selvplukkede blomster.


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

ISOLA POWERTEKK

POWERTEKK EXCLUSIVE,SORT

Et sterkt, sikkert og vakkert tak Isola Powertekk er det naturlige valget om du vil ha et flott og bekymringsfritt tak i 30 år, minst. Med takpanner av stål som skrus fast, er nattesøvnen sikret selv i storm og orkan.

NORDIC

Du har to hovedtyper å velge mellom: Powertekk Nordic, taket som til forveksling likner tradisjonell ru takstein. Og Powertekk Exclusive, høyglans eller matt, et tak som virkelig blir lagt merke til! Denne utgaven finnes også i en Silence-variant med lyddemping. Med takstige, snøfanger og alt du trenger av matchende tilbehør, er taket komplett.

EXCLUSIVE

Isola Norge

www.isola.no

Tørre og sunne hus

135


136

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

OPTIMERA/MONTÉR – LEVERANDØR AV BYGGEVARER TIL VESTLANDSHUS

Stolt samarbeidspartner til VestlandsHus. Se optimera.no og monter.no for nærmere informasjon om våre produkter, konsepter og tjenester.


ENDELIG HJEMME

|

VESTLANDSHUS

Totalleverandør med norges bredeste utvalg av heller, belegningsstein, støttemur, lys, sand og drensrenner.

www.aaltvedt.no

137


138

VESTLANDSHUS

|

ENDELIG HJEMME

Weber VentiGuard til Vestlandshus katalog outline 230x288.indd 1

08.05.2017 10:45:35


Endelig hjemme

VestlandsHus AS Lerstadveien 517 6018 Ă…lesund Telefon 70 17 89 00 vestlandshus.no

Design: ELLE mELLE 3D: Darwin Ceballos


Visjon Ønsker Behov Befaring Tomt Idé Tegning Tilbud Møte Budsjett Søknad Grunnmur Valg Prosess Drøm blir virkelig

Vestlandshus katalog 2017  
Vestlandshus katalog 2017