Jubileum Magazine Castellum

Page 1

JUBILEUMMAGAZINE

5 JAAR CASTELLUM

MOOIE JUBILEUM KORTINGEN! ONDERNEMERS AAN HET WOORD

FEEST! ALLE EVENEMENTEN OP EEN RIJTJE CASTELLUMHOUTEN.NL


HOERA!

5 JAAR WINKELCENTRUM CASTELLUM HOUTEN

Daarvoor bedanken we uiteraard u als trouwe klant. Maar waar zou het winkelcentrum zijn zonder de enthousiaste, altijd optimistische ondernemer? En wie zijn dat eigenlijk? Tijd voor een persoonlijk praatje! MIKEL VAN ALBERT HEIJN Sinds april werk ik hier. Wat een wereld van verschil met het vorige filiaal waar ik werkte, midden in Utrecht. Het is hier gemoedelijk. Net een buurtsuper. Mensen drinken een kop koffie en doen op hun gemak boodschappen. Een ware ontmoetingsplek voor omwonenden.

SAMANTHA VAN GALL & GALL Het leuke hier is de diversiteit aan klanten. Er zijn zowel jonge gezinnen als ouderen. Soms komen ze alleen binnen voor een praatje. Dat persoonlijke contact is echt de kracht van dit winkelcentrum en ik heb dat nog nergens eerder zo ervaren!

KELSEY VAN HAIRSTUDIO BELLA CAPELLI De mensen hier zijn enorm open en vriendelijk. Het publiek is lekker jong. Wij gaan elke dag met plezier naar ons werk en willen de klant elke dag weer mooi de deur uit laten gaan. En dat gaan we komende 5 jaar weer doen. De klant is koning.

FACEBOOK.COM/CASTELLUM.HOUTEN 2

|

CASTELLUMHOUTEN.NL


MARC VAN SNS BANK Wij zitten hier vanaf het begin. Toen was alles nieuw en nog onbekend. Inmiddels weet de Houtenaar ons te vinden, dat is ontzettend leuk. Het is een prachtig en toegankelijk winkelcentrum, echt een enorme toevoeging voor de buurt.

MICHEL, AMANDA EN ANNELOES VAN THE READSHOP Tegenwoordig kun je alles online bestellen maar hier komen mensen nog graag naar de winkel. Ze nemen gerust 20 minuten voor het zoeken naar één boek. Waar zie je dat nou nog? Het is een compleet en prachtig winkelcentrum. Op naar de volgende 5 jaar!

WESLEY VAN FIORI Ik ben super tevreden, al 5 jaar lang. Er komen een hoop vaste klanten en mensen nemen echt de moeite om naar je winkel te komen. Voor de komende 5 jaar wens ik: nóg gezelliger en nóg drukker. IZAAK VAN TOKO CASTELLUM In het begin was het aftasten en kwamen mensen hier voor pizza. Men kende hier het begrip toko nog niet. Inmiddels weten ze dat, ben ik hier bekend en geef ik Houten een Indische touch. Leuk hoor!

RIES VAN KWALITARIA Al 5 jaar is het hier enorm gezellig. Het is een fijne plek om te ondernemen. We gaan gewoon zo door!

FACEBOOK.COM/CASTELLUM.HOUTEN 3

|

CASTELLUMHOUTEN.NL


KORTINGEN KNIPPEN! Bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes. Omdat winkelcentrum Castellum 5 jaar bestaat, trakteren de ondernemers u op mooie acties en kortingen. Knip de bonnen uit, lever ze in, en shoppen maar!

DISCLAIMER De bonnen zijn geldig van 1 tot en met 12 november 2016 en zijn allen geldig bij filialen in winkelcentrum Castellum te Houten. Enkel korting bij inlevering van een bon. Één bon per klant tenzij anders is aangegeven. Niet geldig in combinatie met andere, kortingen acties en/of cadeaukaarten. Zolang de voorraad strekt. Niet inwisselbaar voor geld. Druk- en zetfouten voorbehouden.

*enkel geldig op doordeweekse dagen

€19,00

FACEBOOK.COM/CASTELLUM.HOUTEN 4

2e verse soep in pot voor de

HALVE PRIJS

|

CASTELLUMHOUTEN.NL

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

voor

€9,95

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

Knippen

Herfst chrysanten boeket XL

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

€5,00

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

Als je vóór vijf uur bestelt, betaal je voor alle zoete of hartige pannenkoeken slechts

GRATIS

zak borrelkroepoek bij besteding vanaf €10,00

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

voor thuis bij afname van een 3-gangen menu*

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

Flesje wijn

CADEAU


*op = op

FACEBOOK.COM/CASTELLUM.HOUTEN 5

200 gram vers gebrande gezondmix

GRATIS

bij aankoop van 500 gram Hollandse kaas |

CASTELLUMHOUTEN.NL

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

2E GRATIS!

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

Alle wenskaarten

Nu 2 GRATIS cappuccino’s na uw diner!

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

GRATIS

Bacardi Cocktail kit*

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

Bij elke aankoop, tegen inlevering van deze coupon een

Sigara böregi voor €5,95 (opgerold gebakken filodeeg, gevuld met feta kaas 6 stuks)

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

HALVE PRIJS

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

Bij twee hamburgers, tweede hamburger naar keuze voor de

6 flesjes bokbier: Heineken, Amstel, Grolsch, Hertog Jan, Bavaria of Brand Van € 4,79 - € 5,69 Voor € 2,99

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

€1,99

op alle Sparta en Batavus voorraad 2015/2016 modellen

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

Herfstpaddestoelen mix voor

15% KORTING

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

een Etos deodorant (vrouw of man) voor maar €0,49

€19,00

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

€15,00

Knippen voor

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

Bij besteding vanaf

Geldig van 1 tot en met 12 nov 2016

een pak GRATIS verse stroopwafels bij inlevering van deze bon


IBRAHIM VAN DÖNERHOEK CASTELLUM Sinds kort bezorgen we ook. Zo kunnen we heel Houten verblijden met goed eten. Het is erg gezellig hier. Wat ik nog zou willen? Een wekelijkse markt hier op het plein. Dan is het echt af!

FREEK EN THAMARA VAN BAKKERIJ HOGENBOOM We zijn er vanaf het eerste uur en het gaat harstikke goed. Dit is een fantastisch winkelcentrum, de klanten passen echt bij ons en er zitten fijne, meedenkende collega-winkeliers. Ik ben blij met hoe we elkaar steunen en aanvullen.

CORIANNE EN PATRICK VAN SLAGERIJ GELDERBLOM Wij rijden iedere dag met veel genoegen vanuit Brabant naar hier. Het is een schitterende locatie en we zijn trots op onze zaak. Als er hier een baby wordt geboren en we ontvangen een geboortekaartje, mogen ze een biefstuk op komen halen!

BAS & COEN VAN SCHOENMAKERIJ HOUTEN ZUID Dit is een enorm prettig winkelcentrum. Zeer overzichtelijk en men weet ons goed te vinden. Ze blijven hangen en komen terug. Na 5 jaar werken we hier nog altijd met plezier.

ROB KAPSALON HAARSTYLIST ROBERT Het is hier super! Samen met mijn damesteam werken we hier iedere dag met veel plezier en succes. Op de volgende 5 jaar! FACEBOOK.COM/CASTELLUM.HOUTEN 6

|

CASTELLUMHOUTEN.NL


JOEY EN SUZAN VAN DE KAASSPECIALIST CASTELLUM De kracht van dit winkelcentrum? Het is een plaatselijke ontmoetingsplek en alle ‘vers’winkels zitten op een rij. Brood bij de bakker, kaas bij ons, vlees bij de slager enzovoort. Haast ouderwets, maar dan in een nieuw jasje. Gemoedelijk!

JORDY VAN FIETSPLUS DE KRUIF Na vier jaar zijn we nog altijd groeiende. Ze blijven hier bouwen dus dat is positief voor ons. Wij zien het rooskleurig in, op naar het volgende jubileum!

MATHIEU VAN BART SMIT Ontzettend leuk hier. Een wijk vol met jonge gezinnen. Terwijl de ouders boodschappen doen aan de overkant, krijg ik de kids in mijn winkel. Het contact is oprecht en gezellig en de winkel draait super.

JOOST VAN HOOGVLIET Wat een leuke buurt! Ik zie volop kansen en uitdagingen in dit gebied.

AMANDA EN HAAR TEAM VAN ETOS Je kan merken dat mensen elkaar hier kennen. Iedereen is relaxed en gezellig. Als er activiteiten worden georganiseerd is het altijd druk. Maar nooit te druk, zoals in grote steden. Wij zijn hier helemaal op onze plek! FACEBOOK.COM/CASTELLUM.HOUTEN 7

|

CASTELLUMHOUTEN.NL


FEESTELIJKE ACTIVITEITEN IN CASTELLUM HOUTEN WIN!

VOOR IN DE AGENDA! 5-JARIG JUBILEUM VRIJDAG 11 NOVEMBER Van 14.00 - 16.00 uur vindt de officiële opening plaats. Geniet vervolgens de hele middag van heerlijke hapjes en ga op de foto in het speciale Castellum fotoframe!

MAAK KANS OP EEN ETEN TJE T.W.V. €100,IN CASTELLU M. Meedoen kan to t en met 12 nove mber. Geef via de Face bookpagina aan: wat zou u doen of maken in Castellum wa ar iedereen van kan geniete n voor €1000,-. CCCCASTELL

UM.HOUTEN

ZATERDAG 12 NOVEMBER Kom van 12.00 - 16.00 uur kijken naar de bijzondere circusparade van Circo di Strada en geniet van de gratis pizzapunten of een verse kop koffie. Ook vandaag kunt u weer op de foto.

OP 19 NOVEMBER IS DE INTOCHT VAN SINTERKLAAS IN CASTELLUM. SPANNEND! VAN 13.30 - 14.30 UUR

KERST ZATERDAG 17 DECEMBER Kinderen kunnen van 12.00 - 16.00 uur bij het kerstterras cupcakes versieren, uiteraard met het thema kerst. De versierde kerstcupcakes mogen mee naar huis in een bijpassend doosje. Jammie!

SINTERKLAAS ZATERDAG 19 & 26 NOVEMBER Kom naar het gezellige ‘Pietenhuis’! Van 12.00 - 16.00 uur zorgen drie Pieten voor een hartelijk welkom van alle bezoekers. Voor de kinderen staan er grote tafels waar ze kleurplaten voor Sinterklaas kunnen maken en een knutselschoentje kunnen zetten. Ouders kunnen bij de inpaktafel hun cadeautjes feestelijk in laten pakken. Uiteraard kunnen de kinderen op de foto met de Pieten. Deze foto kan op zaterdag 26 november worden opgehaald. Op deze dag kunnen de kinderen tevens hun schoentje ophalen. In elk schoentje zit een klein cadeautje van de Sint.

ZATERDAG 24 DECEMBER De kinderen kunnen zich vandaag van 12.00 - 16.00 uur laten schminken bij de grimeuse terwijl ouders bij de inpaktafel hun cadeautjes feestelijk in kunnen laten pakken. Daarnaast vindt de sfeervolle Kerstparade plaats. Een levende kerstboom, levende kerstballen en de kerstdames bezorgen u het ultieme kerstgevoel inclusief een heerlijke attentie. Fijne kerst!

KIJK VOOR MEER INFORMATIE EN DE ACTIEVOORWAARDEN OP CASTELLUMHOUTEN.NL EN FACEBOOK.COM/CASTELLUM.HOUTEN


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.