Page 1

Uw partner voor vriesverse groenten, kruiden en fruit


Uw Ardo contact


50 - 69

EXPRESS Voorgekookte en gestoomde groenten en groentemixen / Voorgekookte pasta / Voorgekookte rijst / Voorgekookte aardappelen / Quinoa / Gegrilde groenten / Voorgebakken ajuin / Peulvruchten / Groentepurees

70 - 89

A TABLE

90 - 95

96 - 103

104 - 115

LES FRUITS Mono / Mixen / Purees / Smoothies

116 - 125

LES TAPAS

126 - 132

INDEX

133 - 140

We preserve nature’s gifts

LES TAPAS

LES FRUITS

ORGANIC-BIO Organic-bio groenten / Organic-bio kruiden / Organic-bio algen

FINES HERBES

FINES HERBES Mono / Mixen / ‘Specials’ / Organic-bio

A TABLE

CLASSICS MIXES Wok mixen / Keukenhulp / Rijstgroenten / Soep- en stoofpotmixen / De ‘Specials’ / De ‘Traditionals’

CLASSICS MIXES

CLASSICS MONO CLASSICS MONO 18 - 49 Knolgewassen - wortelen / Knolgewassen - andere / Erwten / Bonen / Bladgroenten / Roosjes en spruitjes / Kolen / Prei - ajuin - selder / Champignons / Mediterraans / ‘Specials’

EXPRESS

2 - 17

BIO

INTRO Uw partner voor vriesverse groenten, kruiden en fruit / Verkoopkantoren / Kwaliteit is de hoeksteen van onze bedrijfsstrategie / MIMOSA - streven naar een duurzame groente-, fruit- en kruidenproductie / Shine / Pure Ardo - oogstkalender groenten en kruiden / Vriesvers? Natuurlijk! / Productinformatie voor een gezond en evenwichtig voedingsplan


Uw partner voor vriesverse groenten, kruiden en fruit Ardo in een notendop

Duurzaam partnerschap

Innovatie op alle niveaus

We werken hard om duurzame manieren  te  ontwikkelen voor de groei en productie van onze  gewassen, die rekening houden met de vereisten van de gewassen, de activiteiten van onze landbouwers en vragen van onze klanten.

Jaar na jaar, oogst na oogst belevert Ardo zijn wereldwijde en voortdurend groeiende markten met hoogkwalitatieve vriesverse groenten, kruiden, fruit, pasta, rijst en aardappelen.

Dankzij onze kennis van de hele keten en onze flexibele aanpak kunnen we voldoen aan de huidige marktbehoeften en ons aanpassen aan de toekomstige door middel van innovatie, investeringen en technische uitmuntendheid. Bij Ardo ontwikkelen we steeds weer nieuwe producten om te beantwoorden aan de marktbehoeften en -trends.

Grondige productkennis

In onze continue zoektocht naar nog betere en nieuwe producten voeren wij elk jaar uitgebreide veldproeven uit. Deze stellen ons in staat volledig gebruik te maken van onze geografische en klimatologische verspreiding om nieuwe producten en nieuwe variëteiten te ontwikkelen voor onze klanten.

Lokale wereldwijde aanpak

Met verkooppunten in Europa, Amerika en China is er altijd iemand van ons verkoopteam in de buurt om snel te kunnen reageren op lokale markteisen.

We preserve nature’s gifts

We blijven bouwen aan langetermijnrelaties met onze telers, onze leveranciers en onze klanten, omdat die, volgens ons, stabiliteit bieden voor alle partijen en noodzakelijk zijn voor het vertrouwen in duurzame investeringen.

21 productie-, verpakkingsen distributiesites in 9 landen

De productie-, verpakkings- en distributiesites van Ardo zijn van noord tot zuid en van oost tot west verspreid over de vruchtbaarste teeltregio’s in de wereld. Dankzij de korte afstand tussen onze fabrieken en gewassen, een van onze sterke punten, gaan slechts minuten verloren tussen de oogst en het bewaren van de natuurlijke eigenschappen van het product in onze vriezers.


LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

Productie-, verpakkings- en distributiecentra

CLASSICS MIXES

CLASSICS MONO


Verkoopkantoren Verkoopkantoren

w w w. a rd o . c o m

We preserve nature’s gifts 4


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES Ardo General sales contact +32 51 310621

CHINA

+86 21 6473 8068

CZECH REPUBLIC/SLOVAKIA

+420 326 597 062

DENMARK

+45 6531 0310

FRANCE

+33 2 97234876

GERMANY

+49 2102 2028-0

HUNGARY

+36 873 401 53

IRELAND

+353 12 957 355

ITALY

+39 0382 17 52 590

THE NETHERLANDS - ARDO ZUNDERT

+31 76 5999999

THE NETHERLANDS - PH FROST

+31 76 5040350

POLAND

+48 510 080 311

PORTUGAL

+351 243 559 230

ROMANIA

+40 31 80 54 102

RUSSIA

+7 499 682 7354

SLOVENIA

+386 56582 500

SPAIN

+34 955 660648

U.K.

+44 1233 714714

NORTH AMERICA

+514 426 4100

A TABLE

+32 51 310621

FINES HERBES

BELGIUM/LUXEMBOURG

BIO

+43 2249 3535 0

LES FRUITS

AUSTRIA

EXPRESS

Country linked sales offices

5

LES TAPAS

BELGIUM


Kwaliteit is de hoeksteen van onze bedrijfsstrategie

Veldmanagement

Productie

Ardo werkt samen met meer dan 3.500 landbouwers, die in 9 landen 87 verschillende gewassen telen op 49.000 hectare grond.

Ons doel is om ingrediënten te leveren zoals Moeder Natuur deze bedoeld heeft: vers, voedzaam en geplukt wanneer ze rijp zijn volgens het natuurlijke seizoen van het gewas. Door de toepassing van geïntegreerde gewasbeheer- en productiemethoden en door de nadruk te leggen op de kwaliteitsbewaking en hoge ethische normen, hebben wij de productieketen volledig onder controle, van het zaaien tot bij de klant.

Wij produceren vriesverse groenten die met het grootst mogelijke respect voor de natuur en het milieu worden geteeld. Daarom werken wij proactief aan de ontwikkeling van duurzamere agronomische productiemethoden, terwijl we ervoor zorgen dat we onze concurrentiepositie behouden. We streven ernaar de impact van onze teelt- en verwerkingsactiviteiten op het milieu te minimaliseren. We waarborgen tegelijkertijd de persoonlijke veiligheid en levenskwaliteit van onze landbouwers en werknemers. Deze aanpak is samengevat in ons MIMOSA-programma (Minimum Impact with Maximum Output Sustainable Agriculture, duurzame landbouw met minimale impact en maximale opbrengst).

We preserve nature’s gifts 6

In onze fabrieken hebben wij de nieuwste verpakkingslijnen geïnstalleerd, met nieuwe technologieën voor metaaldetectie en sorteren op kleur, vorm en dichtheid.


CLASSICS MONO

Kwaliteit

CLASSICS MIXES

De productkwaliteit is een van de hoekstenen van ons bedrijf. Wij hebben 53 agronomen en 148 technici in dienst die er elke dag voor zorgen dat onze producten volgens de specificatie en de hoogste kwaliteitsnormen bij u worden afgeleverd.

EXPRESS

Onze agronomische afdelingen zorgen voor de gewassen, totdat deze worden afgeleverd op onze verwerkingslocaties. Daar nemen onze kwaliteitsteams ze over en worden de grondstoffen, productieprocessen, productselectie en verpakking gecontroleerd. Wij streven ernaar onze klanten producten aan te leveren die voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze productiesites zijn gecertificeerd volgens internationaal erkende normen (BRC/IFS), die ook een platform bieden voor de hoge normen van de Ardo-groep.

A TABLE

Onze kwaliteitsmanagers spelen een actieve rol in alle fasen van de productie. Wij moedigen hen aan om deskundigen te worden voor alle gewassen waarmee zij werken. Om deze kennis te verwerven, vergezellen zij onze agronomen tijdens veldbezoeken en volgen zij trainingen over de productieprocessen in onze fabrieken.

7

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

Onze kwaliteitsmanagers passen hun uitgebreide productkennis elke dag toe. Hun inspanningen dragen bij tot het vertrouwen bij onze klanten en het verbeteren van onze reputatie, door de kwaliteit te leveren waar wij bekend om staan.


MIMOSA - streven naar een duurzame groente-, fruit- en kruidenproductie

Selecteren van het beste zaad

Zaaien van gewas, rekening houdend met teeltrotatie

Ardo werkt nauw samen met de telersverenigingen om onze producten af te stemmen op de vraag van de eindgebruiker. De telersverenigingen werken pro-actief aan het ontwikkelen van duurzamere teeltmethoden en Ardo produceert op zijn beurt vriesverse groenten, met het grootst mogelijke respect voor de natuur en het milieu. We streven samen dagelijks naar de uitvoering van het MIMOSA-programma. MIMOSA staat voor Minimum Impact and Maximum Output Sustainable Agriculture (duurzame landbouw met minimale impact en maximale opbrengst).

We preserve nature’s gifts 8

Waar staat dit voor? DUURZAME LANDBOUW Bij alles wat we doen, overwegen we eerst de gevolgen voor het milieu en de mensen, en streven we ernaar die gevolgen zo veel mogelijk te beperken. MINIMALE IMPACT We proberen alle hulpbronnen optimaal te benutten: zaad, gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, irrigatiewater, ... MAXIMALE OPBRENGST Om deze ambitie blijvend waar te maken, voor de lange termijn, moeten we erover waken competitief te blijven en te streven naar een maximale opbrengst, zowel in volume als naar kwaliteit.


CLASSICS MONO A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Gebruik van tensiometers

ENKELE VOORBEELDEN • De agronomen selecteren de telers die de juiste gewassen op de juiste grond moeten verbouwen, zodat de productievestigingen tijdig van de gewenste volumes met de juiste kwaliteit worden voorzien.

FINES HERBES BIO

• een R&D-programma op groepsniveau voor het onderzoeken en testen van nieuwe methoden en technologieën (hoofdzakelijk voor extensieve/machinaal geoogste gewassen zoals erwten, bonen, wortelen en spinazie); • de lokale agronomen, toch wel een 50-tal, begeleiden om creatief en pro-actief duurzame oplossingen te ontwikkelen (voor alle teelten, ook de intensieve/handmatig geoogste gewassen).

• Het zaad voor de groenten wordt door de agronomen geselecteerd en aangekocht: door alleen het beste zaaigoed te selecteren en te zaaien, zetten we een belangrijke stap op weg naar een succesvol gewas. • Er wordt grootschalig veldonderzoek verricht naar de ideale zaaidichtheid van de belangrijkste gewassen. • Meststoffen en irrigatie moeten worden afgestemd op de behoeften van de plant. Daarom zijn metingen via bodemstalen en tensiometers van belang. • De agronomen inspecteren de velden samen met de telers regelmatig op onkruid, ziekten en insectenplagen. Waar nodig worden er weloverwogen gewasbeschermingsmiddelen ingezet.

LES FRUITS

CONCREET betekent dit dat de we op twee niveaus aan verbetering werken:

Inspectie van de velden

9

LES TAPAS

Configuratie van de zaaimachine


Ardo Shines Ardo daagt de bestaande hoge niveaus van operationele hygiëne uit in de 20 Europese productievestigingen van het bedrijf, waar het diepvriesgroenten, -fruit en -kruiden invriest, verpakt en opslaat. Na een onderzoek van de domeinen met ruimte voor mogelijke verbeteringen - onder leiding van een externe consultant die vertrouwd is met de EHEDG-principes (European Hygienic Engineering and Design Group) - paste Ardo een stapsgewijze, multidimensionale aanpak toe om doelgerichte veranderingen door te voeren in elk van de productie-eenheden. Het project, SHINE genaamd (Food Safety and Hygiene in Evolution), omvat vijf hoofdpijlers:

Shine culture

Een ander initiatief is het coachen van Ardo’s bouw- en materiaalleveranciers rond de principes van hygiënisch design met als doel een betere bereikbaarheid om goed te kunnen schoonmaken.

Monitoring

Zoning

Cleaning & maintenance

Optimale reinigingsmethoden en –procedures

10

Met resultaat: op vandaag gebeuren alle voedingsgerelateerde ingenieursprojecten en investeringen in infrastructuur (vloeren, muren, plafonds, ventilatie) en machinepark binnen de Ardo Group volgens de vastgelegde hygiënische principes.

Building & equipment

Het SHINE project – ‘food Safety and Hygiene IN Evolution’ – legt de lat van Good Manufacturing Practices (GMP) en dagdagelijkse operationele hygiëne in de Ardo productiesites nog hoger. Dit begint bij een onderzoek naar mogelijke verbeterpunten en mondt uit in een gefaseerde, multidimensionale aanpak met vooropgestelde hervormingen binnen elke productie-eenheid.

We preserve nature’s gifts

Samen met de Ardo Group ingenieurs- en kwaliteitsafdeling, de site managers, lokale ingenieurs en kwaliteitsafdelingen beoordelen we de setup en de operationele activiteiten van de verschillende sites als basis voor het project. Op Ardo Group niveau werd een Food Technologist aangesteld om alle activiteiten rond schoonmaak, afvalverwerking en opvolging te coördineren, met als eerste opdracht het verder uitbouwen van de bestaande microbiële database van alle producten op de productie- en verpakkingslijnen van alle Ardo fabrieken.

Beperkte personeels- en verkeersstroom in 4 verschillende zones

Verificatie van omgeving, reiniging en product


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES

Pure ‚PURE‘ staat voor ‘Prevent, Uncover, Reduce and

Eliminate foreign bodies’. Ardo wil met PURE alle mogelijke middelen inzetten om ‘vreemde stoffen” uit de producten te (ver)mijden. Onze ambitie: Ardo eindproducten die 100% vrij zijn van contaminatie. Het ontdekken en elimineren van zogenaamde ‘vreemde voorwerpen’ is topprioriteit tijdens de productie en de verpakking van groenten, fruit en kruiden. De juiste machines op de juiste plaats, een vakkundige aanpak door daarvoor opgeleide mensen, in combinatie met de juiste preventiemaatregelen: ziehier het Ardo recept om producten contaminatievrij te houden. De Ardo site-managers, agro-, productie- en onderhoud teams werken hier continu hard aan. Het PURE-project zal hen een extra duwtje in de rug geven.

EXPRESS

Nog beter is de contaminatie voorkomen. Hiervoor is onderzoek op het veld en onderzoek van oogstmachines cruciaal. Transport van de pure grondstoffen richting onze fabrieken in aangepaste metalen containers vermijdt eveneens contaminatie. In de fabrieken wordt het machinepark aan regelmatige inspectie en onderhoud onderworpen.

A TABLE

Mocht er toch iets verkeerd lopen, dan kunnen we altijd rekenen op onze uitstekende wasapparatuur en hoogkwalitatieve detectie- en eliminatie-apparatuur. Optische sorteermachines, magneten, metaaldetectoren, X-ray detectoren … het PURE-instrumentarium is heel divers en uitgebreid.

Monitoring

FINES HERBES

PURE culture

Preventive measures field

Correct gebruik van de gewasbeschermingsmiddelen. Inspectie van de velden, oogstmachines en transport.

LES FRUITS

BIO

Preventive measures factory

De juiste machines op de juiste plaats. Hoogkwalitatieve detectie- en eliminatie apparatuur.

11

LES TAPAS

Corrective actions factory


Ardo - oogstkalender groenten* Jan

ERWTEN BONEN

Klassieke groenten

TUINBONEN SPINAZIE BLOEMKOOL BRUSSELSE SPRUITJES BROCCOLI WORTELEN (WORTELEN, BABY WORTELEN) AJUIN (WIT, RODE, ZILVERUITJES) PAPRIKA MAÏS

Erwten

TOMATEN BORLOTTI BONEN SOJABONEN, FLAGEOLETS SUIKERERWTEN, PEULTJES

Bladgroenten

GRELOS, SNIJBIET BOERENKOOL WITLOF ANDIJVIE CICORIA

Liliacea - Andere

Kolen

ZURKEL RODE KOOL WITTE KOOL SAVOOIKOOL PREI RABARBER VENKEL SELDER KNOLSELDER Knolgewassen

RAPEN AARDAPPELEN PASTINAKEN SCHORSENEREN ZOETE AARDAPPELEN AARDPEER KOOLRABI Mediterraans

OLIJVEN AUBERGINE COURGETTE (GROEN) POMPOEN BUTTERNUT SQUASH * In functie van de beschikbaarheid

We preserve nature’s gifts 12

Feb

Maa

Apr

Mei

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Dec


Jan

Feb

Maa

Apr

Mei

Jun

Jul

CLASSICS MONO Aug

Sep

Okt

Nov

CLASSICS MIXES

Ardo - oogstkalender kruiden* Dec

BASILICUM KORIANDER PLATTE PETERSELIE PETERSELIE Kruiden

MUNT DRAGON ROZEMARIJN OREGANO DILLE

EXPRESS

KERVEL BIESLOOK DASLOOK

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

A TABLE

* In functie van de beschikbaarheid

We preserve nature’s gifts 13

LES TAPAS

w w w. a rd o . c o m


Vriesvers? Natuurlijk! U dacht misschien niet meteen aan vriesverse groenten, kruiden en fruit? Toch is dit een voor de hand liggende keuze. Vriesverse groeten, kruiden en fruit hebben een belangrijke troef: ze behouden maximaal hun voedingswaarde omdat ze heel snel na het oogsten worden ingevroren. Daarom is hun kleur, structuur en smaak rijker dan die van verse groenten en bevatten zij ook meer vitamines. Ardo‘s vriesverse groenten, kruiden en fruit hebben niet alleen een constante hoge kwaliteit, maar ze besparen je ook heel wat tijd en energie in de keuken. Ze zijn reeds gewassen en voorgesneden en hoeven dus alleen maar ontdooid of opgewarmd te worden. Daarenboven zijn de producten gemakkelijk portioneerbaar: enkel wat u nodig hebt, hoeft bereid te worden, de rest kan gewoon terug in de diepvries. Een perfecte anticipatie dus op voedselverspilling. Ardo laat niets aan het toeval over om haar FoodService klanten het ganse jaar door hoogkwalitatieve groenten, kruiden en fruit aan te leveren zodat er heerlijke, verrassende en vitaminerijke menu‘s kunnen geserveerd worden.

Vriesverse groenten & fruit: een bom aan vitaminen! Dankzij het ruime vriesvers aanbod kan u het ganse jaar over vitaminerijke groenten en fruit beschikken. Dit is een belangrijk voordeel van het vriesverse tegenover vers. Immers, aangezien alle groenten en fruit hun nutritionele eigenschappen verliezen vanaf het oogstmoment, kan men zich voorstellen hoezeer het vitaminegehalte van uit andere continenten geïmporteerde verse producten gedaald is op het moment van uw aankoop. Seizoensgebonden verse groenten en fruit zijn hier zeer gevoelig aan, zoals broccoli dat tijdens de wintermaanden uit ZuidAmerika komt of boontjes die uit het verre Kenia worden geïmporteerd. De lange transporttijd over water en de weg tot in de keuken doen heel wat van hun nutritionele waarden verliezen. Vriesverse groenten en fruit daartegenover, worden op het oogstmoment ter plaatse in het land van oorsprong onmiddellijk ingevroren. Het vriesproces garandeert een maximaal behoud van de nutritionele eigenschappen. Dit laat u toe om zelfs seizoensgebonden producten met al zijn kwaliteiten aan te kopen. Zo kan u bijvoorbeeld in de winter vitaminerijke & smaakvolle vriesverse aardbeien of vriesverse erwtjes aan een democratische prijs vinden in het diepvriesschap.

SNEL VERLIES AAN VITAMINE C IN VERSE BONEN

120

Behoud vitamine C (%)

100 80 60 40 20 0

5

10

15

Tijd na oogst (dagen) Bron: Ghent University - 2007

We preserve nature’s gifts 14

20

25

Diepgevroren -18°C Koudeopslag 4°C Koudeopslag 13°C Vers gekochte groenten na 3 tot 7 dagen


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES

Ardo’s culinaire adviseurs luisteren naar de wensen van hun klanten. Nieuwe technieken en tendensen in de grootkeuken vragen immers om aangepaste producten. Dit resulteert in een continue innovatie van nieuwe of aangepaste producten en productiemethoden.

EXPRESS

Met Ardo's uitgebreide assortimenten en mixen - Classics, Express, A Table, Fines Herbes, Bio, Les Fruits en Les Tapas - geeft u een bijzonder smaakvolle invulling aan het begrip variatie. Met deze vriesverse groenten, kruiden en fruit garanderen we u een heel jaar door creatief kookplezier en veel culinaire voltreffers!

Ardo’s team van culinaire adviseurs staat steeds paraat om de meest gedetailleerde culinaire en technische informatie over elk product met de eindgebruiker te bespreken.

De culinaire adviseurs geven ook tips en tricks om Ardo’s producten zo efficiënt mogelijk te gebruiken in uw keuken. Door deze wederzijdse dialoog zijn we in staat om, samen met u, heerlijke en verrassende menu’s op tafel te serveren.

A TABLE

Ons geheim voor succes op de uitdagende levensmiddelenmarkt is dat wij nauwkeurig inspelen op de behoeften van onze verschillende klanten. Onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit, versheid en hygiënische zuiverheid van onze producten. Ardo voorziet in uw behoeften met de juiste producten die passen bij uw specifieke markt.

Ardo support FoodService

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

Verpakkingen zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

15

LES TAPAS

Ardo levert aan veel verschillende klanten


Productinformatie voor een gezond en evenwichtig voedingsplan Voedingsinformatie op verpakkingen Ardo streeft ernaar om de eindgebruikers zo volledig en zo duidelijk mogelijk te informeren. Op tal van verpakkingen vermelden we de 'Reference Intake' ('Referentie Inname', RI) om te laten zien hoe de producten bijdragen aan uw dagelijkse inname. Dat is helemaal niet moeilijk voor Ardo, omdat al onze producten gezond zijn en de eindgebruiker helpen om gezond en evenwichtig te eten. De informatie op de verpakkingen en de website van Ardo wordt voortdurend aangepast aan de veranderende EU-richtlijnen betreffende de verstrekking van informatie over voeding en allergenen. Een consument of een chef kan de website van Ardo raadplegen om te achterhalen welke vriesverse groenten, bereiding of fruit het geschiktst zijn voor een bepaald dieet.

Onderzoek naar en ontwikkeling van gezonde producten Bij de ontwikkeling van meerwaardeproducten houden de productontwikkelaars van Ardo altijd rekening met de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van duurzame ingrediënten en processen. Zo zorgen zij voor producten met een ‘Clean label’ die geen ggo‘s (genetisch gemodificeerde organismen) bevatten. Ardo is betrokken bij uiteenlopende onderzoeksprojecten. Daarbij wordt gezocht naar methodes om het vitaminegehalte, de textuur en de kleur van groenten tijdens de productie en het invriezen zoveel mogelijk te bewaren. Interne en externe smaakpanels bepalen regelmatig de referenties van Ardo inzake verschillende organoleptische aspecten. Dankzij een kritische analyse kunnen we een product aanpassen aan bepaalde criteria, en blijven we beantwoorden aan de eisen van de markt.

We preserve nature’s gifts 16

Alle allergenen zijn in deze brochure met symbolen aangeduid selder

soja

gluten

sesam

melk

vis

ei

weekdieren

mosterd

schaaldieren

Ardo biedt een uitgebreid gamma vriesverse groenten aan met verschillende bereidingswijzen CLASSICS Geblancheerde groenten. De vriesverse groenten hebben nog een extra kook- of stoomproces nodig. PERFECT TO (H)EAT Geblancheerde groenten. Dankzij de specifieke snit of textuur hebben deze vriesverse groenten geen extra kook- of stoomproces nodig. De beetgare groenten zijn direct inzetbaar voor koude gerechten of hoeven maar kort te worden opgewarmd. Een kort stoomproces is ideaal om deze groenten optimaal en snel te ontdooien. EXPRESS Reeds voorgekookte groenten. De vriesverse groenten kunnen direct worden gebruikt in koude en warme bereidingen, zonder deze nog te koken of te stomen. Dankzij hun structuur passen ze ook perfect in een koude lijnproces, waarbij ze direct gerenegeerd kunnen worden.


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES BIO

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

Al onze recepten zijn terug te vinden op www.ardo.com

17

LES TAPAS

LES FRUITS

Alle afbeeldingen in deze brochure zijn serveertips.


CLASSICS MONO Met het Classics Mono-assortiment presenteert Ardo een brede waaier aan vers geoogste, geblancheerde en perfect ingevroren groenten uit de vruchtbaarste bodems. Groenten van bij ons, maar ook exotische ingrediĂŤnten voor culinaire hoogstandjes. De groenten kunnen worden bereid op verschillende manieren, volgens de behoeften van uw keuken. Met het oog op het maximaal behoud van de voedingswaarden, raden we stoomkoken aan. Ook andere manieren, zoals in een pan, microgolf of wokken zijn uiteraard ook mogelijk.

De beetgare, reeds geblancheerde groenten zijn direct inzetbaar voor koude gerechten of hoeven maar kort opgewarmd te worden.

We preserve nature’s gifts 18


CLASSICS MONO CLASSICS MONO 22 - 23

ERWTEN Tuinerwten - Peultjes - Sugar snap peas

24 - 25

BONEN Sperziebonen - Gebroken sperziebonen - Gesneden sperziebonen - Hollandse snijbonen Hele boterbonen - Gebroken boterbonen - Tuinbonen - Flageolets - Edamame Sojabonen Gebroken Romanobonen - Duo van Romanobonen

26 - 27

BLADGROENTEN Bladspinazie - Bladspinazie ‘Foglia’ - Gehakte spinazie - Andijvie - Snijbiet - Kervel Cicoria - Paksoi

28 - 29

ROOSJES & SPRUITJES Bloemkoolroosjes - Broccoliroosjes - Romanescoroosjes - Brusselse spruitjes

30 - 31

KOLEN Boerenkool - Savooikool - Spitskool - Witte kool - Rode kool - Koolrabi

32 - 33

PREI - AJUIN - SELDER Prei blokjes - Prei gesneden - Preiringen - Prei fijn gesneden - Selder Ajuin - Zilveruitjes - Rode ajuin

34 - 35

CHAMPIGNONS Hele champignons - Champignons gesneden - Champignons gesneden Hotel Champignons cocktail - Woudpaddestoelen mix - Cantharellen - Eekhoorntjesbrood Nameko champignons - Shiitake

36 - 37

MEDITERRAANS Paprika groen - Paprika rood - Paprika geel - Paprika rood/geel/groen - Paprika rood/groen Tomaten - Kerstomaten - Overgedroogde tomaten - Olijven groen - Olijven zwart Artisjokbodems - Courgette - Duo van courgettes - Aubergine - Maïs - Maïskolven

38 - 43

‘SPECIALS’ Pompoenblokjes (Butternut squash) - Halve avocado - Witlof - Okra - Venkel - Taugé - Komkommer Witte asperges - Bamboo - Groene asperges

44 - 45

VOEDINGSWAARDENTABEL

46 - 48

CLASSICS MIXES

KNOLGEWASSEN - ANDERE Pastinaken - Rode biet - Gele rapen - Rapen - Knolselder - Aardpeer - Schorseneren Peterseliewortel

EXPRESS

20 - 21

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

A TABLE

KNOLGEWASSEN - WORTELEN Jonge wortelen - Garnituur van wortelen - Parijse wortelen - Wortelreepjes - Wortelblokjes Wortelschijfjes - Regenboog wortelschijfjes - Carrots Rustica - Gele wortelen - Duo van wortelen


KNOLGEWASSEN WORTELEN

Jonge wortelen extra fijn - fijn

Garnituur van wortelen

Parijse wortelen

Wortelreepjes

Wortelblokjes

Wortelschijfjes gegolfd

Wortelschijfjes vlak

4x4x4 - 6x6x6 - 10x10x10

zeer klein - klein

15/35 - 22/28

3x3 - 4x4 - 6x6

15/35

Pastinaak- en wortelsoepje met gember en lenteajuin

Regenboog wortelschijfjes meerkleurig

We preserve nature’s gifts 20


Gele wortelblokjes

Gele wortelreepjes

mix van artisanaal gesneden oranje en gele wortelen

CLASSICS MONO

Carrots Rustica

4x4x4

CLASSICS MIXES

4x4

NIEUW

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

CARROTS RUSTICA

100234710

12490

017296

017302

4x2,5kg

8x9c

100237410

20437

019139

1x10kg

7x9c

DUO VAN WORTELEN CHEF’S CUT

100352410

28060

111765

111772

4x2,5kg

7x9c

GARNITUUR VAN WORTELEN

100158810

10908

418703

001851

4x2,5kg

9x9c

GELE WORTELBLOKJES 4X4X4

100163710

23310

061336

1x10kg

8x9c

GELE WORTELREEPJES 4X4

100163810

11704

012871

1x10kg

7x9c

JONGE WORTELEN EXTRA FIJN

100159510

11691

410509

004258

10x1kg

9x9c

100159710

10920

008409

001738

4x2,5kg

9x9c

100159810

11697

007891

1x10kg

10x9c

100159310

10923

001745

4x2,5kg

9x9c

100159410

11700

414903

1x10kg

10x9c

100163010

10929

001806

4x2,5kg

9x9c

100163410

11707

441909

1x10kg

9x9c

100163110

10927

001813

4x2,5kg

9x9c

100163310

11710

442906

1x10kg

9x9c

REGENBOOG WORTELSCHIJFJES

100163510

20400

020234

4x2,5kg

8x9c

WORTELBLOKJES 4X4X4

100160910

11683

435908

1x10kg

8x9c

WORTELBLOKJES 6X6X6

100161310

11685

WORTELBLOKJES 10X10X10

100160010

10899

100160110

11184

WORTELREEPJES 3X3

100160510

10905

100160610

10904

450901

1x10kg

6x9c

WORTELREEPJES 4X4

100161010

11713

015636

1x10kg

7x9c

WORTELREEPJES 6X6

100161110

10902

001844

4x2,5kg

8x9c

100161210

10903

452905

1x10kg

8x9c

100161910

10910

420508

002513

10x1kg

7x9c

100162010

10909

420706

001868

4x2,5kg

8x9c

100162110

10907

421901

1x10kg

8x9c

WORTELSCHIJFJES GEGOLFD 22/28

100162310

11716

080030

001905

4x2,5kg

8x9c

WORTELSCHIJFJES VLAK 15/35

100162810

11722

008430

001899

4x2,5kg

8x9c

JONGE WORTELEN FIJN

PARIJSE WORTELEN ZEER KLEIN

PARIJSE WORTELEN KLEIN

WORTELSCHIJFJES GEGOLFD 15/35

413708

441701

442708

020227

433904

1x10kg

8x9c

431702

001714

4x2,5kg

9x9c

431900

1x10kg

9x9c

450703

001837

4x2,5kg

7x9c

005132

FINES HERBES

GTIN CU 05411361-

BIO

JDE Code

LES FRUITS

Art. Code

21

LES TAPAS

PRODUCT

A TABLE

EXPRESS

Duo van wortelen Chef’s cut


KNOLGEWASSEN ANDERE

Pastinaken Rustica

Pastinakenblokjes

Pastinakenreepjes

Rode biet blokjes

Gele rapenblokjes

Rapenblokjes

Knolselderblokjes

Knolselderreepjes

Aardpeer schijven

4x4x4 - 10x10x10

We preserve nature’s gifts 22


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES Schorseneren gesneden extra

Peterseliewortel

EXPRESS

10x10x10

GTIN CU 05411361-

AARDPEER SCHIJVEN

100171410

26020

GELE RAPENBLOKJES

100346810

11588

100218010

10397

KNOLSELDERBLOKJES 4X4X4

100155510

23408

KNOLSELDERBLOKJES 10X10X10

100305110

20261

017838

100305210

10852

321706

001523 321904

1x10kg

9x9c

323700

001530

4x2,5kg

6x9c

323908

1x10kg

7x9c

081297

081303

4x2,5kg

8x9c

273708

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

061640

1x10kg

8x9c

001325

4x2,5kg

9x9c

273906

1x10kg

9x9c

022368

1x10kg

8x9c

017845

10x1kg

8x9c

4x2,5kg

9x9c

100155010

10851

KNOLSELDERREEPJES

100155210

10853

100155310

11656

PASTINAKEN RUSTICA

100200810

26134

PASTINAKENBLOKJES

100200710

11542

005248

1x10kg

9x9c

PASTINAKENREEPJES

100201010

26435

274705

001172

4x2,5kg

7x9c

PETERSELIEWORTEL 10X10X10

100200510

26961

089439

089446

4x2,5kg

9x9c

RAPENBLOKJES

100221310

12568

009598

1x10kg

9x9c

RODE BIET BLOKJES

100330110

10398

101704

001318

4x2,5kg

7x9c

SCHORSENEREN GESNEDEN

100208610

11639

310502

004234

10x1kg

9x9c

100208210

11640

020326

001486

4x2,5kg

9x9c

100208310

11641

310908

1x10kg

9x9c

100208410

11023

001479

4x2,5kg

9x9c

SCHORSENEREN GESNEDEN EXTRA

310700

BIO

JDE Code

LES FRUITS

Art. Code

23

LES TAPAS

PRODUCT

FINES HERBES

A TABLE

Schorseneren gesneden


ERWTEN

Tuinerwten

extra fijn - zeer fijn fijn - middelfijn

Europese productie

Peultjes

Sugar snap peas (Suikererwten)

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

PEULTJES

100189810

10818

147702

001189

4x2,5kg

6x9c

100190010

10817

147900

1x10kg

6x8c

SUGAR SNAP PEAS (SUIKERERWTEN)

100191210

20057

008515

008522

4x2,5kg

7x9c

100191410

10820

148907

1x10kg

7x9c

TUINERWTEN EXTRA FIJN

100312510

24901

012550

032527

6x450g

16x16c

100190210

10777

140703

000519

4x2,5kg

9x9c

TUINERWTEN ZEER FIJN

10776

140901

1x10kg

10x9c

10787

141502

002391

10x1kg

9x9c

100189010

10786

141700

000526

4x2,5kg

9x9c

015643

1x10kg

10x9c

142707

000533

4x2,5kg

10x9c

100189110

11376

TUINERWTEN FIJN

100186310

10805

100186510

11378

142905

1x10kg

10x9c

TUINERWTEN MIDDELFIJN

100311610

24900

012536

032534

6x450g

16x16c

100187210

10808

143506

002377

10x1kg

9x9c

100187710

10806

143704

000571

4x2,5kg

10x9c

100188510

10804

143902

1x10kg

10x9c

We preserve nature’s gifts 24

100190510 100190610


CLASSICS MONO

Levenscyclus van een erwtje 3

CLASSICS MIXES

1

5

A TABLE

8

6

9

FINES HERBES

7

LES FRUITS

BIO

1 Zaaien - 2 Irrigatie - 3 Oogst - 4 Aanvoerlijn 5 Productie - 6 Optische sortering - 7 Invriezen 8 Kwaliteitscontrole - 9 Verpakking

25

LES TAPAS

4

EXPRESS

2


BONEN

extra fijn - zeer fijn fijn - middelfijn

Gebroken sperziebonen 2,5cm - 4cm

Gesneden sperziebonen

Hollandse snijbonen

Hele boterbonen

Gebroken boterbonen

Tuinbonen

Flageolets

Edamame Sojabonen (Mukimame)

Gebroken Romanobonen

Duo van Romanobonen

Eur o ori pean gin

We preserve nature’s gifts 26

Sperziebonen

extra fijn - fijn

2,5cm - 4cm


CLASSICS MONO Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

DUO VAN ROMANOBONEN

100320310

12755

018248

018255

4x2,5kg

9x9c

EDAMAME SOJABONEN (MUKIMAME)

100302510

27215

090039

090138

10x1kg

9x9c

FLAGEOLETS

100134710

20685

083505

002193

10x1kg

10x9c

100134810

10720

083703

000175

4x2,5kg

10x9c

GEBROKEN BOTERBONEN

100302810

10705

082706

000151

4x2,5kg

8x9c

100141110

11272

085905

1x10kg

8x9c

GEBROKEN ROMANOBONEN 2,5CM

100301910

10715

008379

000182

4x2,5kg

8x9c

100140210

10713

086902

1x10kg

8x9c

100302010

10714

000380

4x2,5kg

8x9c

100140410

12472

086919

1x10kg

9x9c

100136010

20683

000199

4x2,5kg

9x9c

100136210

11275

070901

1x10kg

9x9c

100136710

10725

072509

002339

10x1kg

8x9c

100137310

10723

072707

000229

4x2,5kg

9x9c

072905

1x10kg

9x9c

081709

000113

4x2,5kg

7x9c

GEBROKEN ROMANOBONEN 4CM

GEBROKEN SPERZIEBONEN 2,5CM

GEBROKEN SPERZIEBONEN 4CM

008362

009017

100137710

10721

GESNEDEN SPERZIEBONEN

100137910

10702

100138210

10701

081907

1x10kg

7x9c

HELE BOTERBONEN

100141310

10703

085707

000410

4x2,5kg

7x9c

HOLLANDSE SNIJBONEN

100140510

10708

084700

000403

4x2,5kg

7x9c

SPERZIEBONEN EXTRA FIJN

100135010

10726

074503

003275

10x1kg

6x9c

100135110

10724

074701

000236

4x2,5kg

6x9c

100135210

11284

074909

1x10kg

7x8c

100301610

1355000

012512

012529

5x450g

13x12c

100139210

11285

075500

003282

10x1kg

7x9c

100139310

10684

075708

000243

4x2,5kg

7x9c

100139410

11847

011089

1x10kg

7x9c

100135410

11291

076507

003299

10x1kg

7x9c

100135810

10693

076705

000267

4x2,5kg

7x9c

076903

1x10kg

7x9c

077702

000281

4x2,5kg

7x9c

SPERZIEBONEN ZEER FIJN

SPERZIEBONEN FIJN

100135910

11294

SPERZIEBONEN MIDDELFIJN

100138710

10700

100138810

10699

077900

1x10kg

7x9c

TUINBONEN EXTRA FIJN

100133810

10892

087701

000168

4x2,5kg

10x9c

TUINBONEN FIJN

100134110

10894

080504

002179

10x1kg

9x9c

100134310

10893

080702

000137

4x2,5kg

10x9c

100134510

11844

080900

1x10kg

9x9c

A TABLE

GTIN SU 05411361-

FINES HERBES

GTIN CU 05411361-

BIO

JDE Code

LES FRUITS

Art. Code

27

LES TAPAS

PRODUCT

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Bonensalade met Italiaanse kruidendressing


BLADGROENTEN

Bladspinazie ‘Foglia’ 125g

porties - 15g

Andijvie

Snijbiet

Cicoria

Paksoi

porties - 15g

porties - 50g

We preserve nature’s gifts 28

Gehakte spinazie

porties - 50g

Bladspinazie

porties - IQF blok - gesneden

Gehakte spinazie porties - 50g

Kervel

porties - 15g


CLASSICS MONO GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

ANDIJVIE PORTIES

100165710

1329000

020708

000106

4x2,5kg

8x9c

100165810

20687

017449

1x10kg

8x9c

BLADSPINAZIE BLOK

100211710

10152

330708

001547

4x2,5kg

7x10c

BLADSPINAZIE 'FOGLIA'

100210910

20646

021958

021965

4x2,5kg

6x9c

BLADSPINAZIE GESNEDEN

100294010

1327700

006450

006467

4x2,5kg

6x9c

100213810

24911

006184

1x10kg

7x9c

BLADSPINAZIE IQF

100292810

10150

006023

006030

10x1kg

6x9c

100292910

10149

339701

001394

4x2,5kg

6x9c

100212210

10148

339909

1x10kg

6x9c

100293410

24907

012413

032190

6x450g

15x12c

100293610

10067

332504

003305

10x1kg

7x9c

100214110

10071

333709

001622

4x2,5kg

7x9c

100214210

11619

333907

1x10kg

7x9c

CICORIA PORTIES

100330610

20376

019696

019702

4x2,5kg

7x9c

GEHAKTE SPINAZIE PORTIES 15G

100292510

24094

012499

032213

6x450g

15x12c

100210610

1335400

334508

002759

10x1kg

7x9c

100210810

10155

334706

001608

4x2,5kg

7x9c

334904

1x10kg

8x9c

332702

001561

4x2,5kg

7x9c

BLADSPINAZIE PORTIES

100211210

11615

GEHAKTE SPINAZIE PORTIES 50G

100317610

1359800

100211610

11664

332900

1x10kg

8x9c

KERVEL PORTIES

100164010

20260

240502

004555

10x1kg

7x9c

100164110

10176

240700

000632

4x2,5kg

8x9c

PAKSOI

100191510

26972

089453

089460

4x2,5kg

7x9c

SNIJBIET PORTIES

100146910

10175

199701

000434

4x2,5kg

7x9c

BIO

JDE Code

LES FRUITS

Art. Code

29

LES TAPAS

PRODUCT

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Zalmrolletje met spinazie


ROOSJES & SPRUITJES

Broccoliroosjes

10/25 - 10/25 Zuid-Amerika 20/40 - 30/45 - 40/60 - 40+

Bloemkoolroosjes

5/15 - 15/35 - 20/60 - 30/45 - 60+

Romanescoroosjes 20/50

Brusselse spruitjes 15/22 - 25/30 - 30/35

We preserve nature’s gifts 30


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES EXPRESS GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

BLOEMKOOLROOSJES 5/15

100153810

10343

006290

000342

4x2,5kg

7x9c

100153910

30686

063903

1x10kg

8x9c

100152610

10349

000298

4x2,5kg

6x9c

100152410

10345

065907

1x10kg

7x9c

100153110

10351

065501

002735

10x1kg

6x9c

100153410

10350

066706

000311

4x2,5kg

6x9c

100153510

11306

007969

007976

4x2,5kg

6x9c

100153610

11307

065914

1x10kg

6x9c

BLOEMKOOLROOSJES 60+

100153710

11309

BROCCOLIROOSJES 10/25

100141610

10368

100141710 100141910 100142110

10357

100142410

10356

BROCCOLIROOSJES 30/45

100327610

10367

092507

BROCCOLIROOSJES 40/60

100143010

10361

099704

100143310

BROCCOLIROOSJES 40+

100143210

BRUSSELSE SPRUITJES 15/22

100328810

24897

012437

100143910

10378

344705

100144210

10389

340509

100144410

10388

341704

343906

1x10kg

9x9c

343708

001455

4x2,5kg

9x9c

344903

1x10kg

9x9c

001387

4x2,5kg

6x9c

BLOEMKOOLROOSJES 15/35 BLOEMKOOLROOSJES 20/60

BLOEMKOOLROOSJES 30/45

BROCCOLIROOSJES 20/40

BRUSSELSE SPRUITJES 25/30

BRUSSELSE SPRUITJES 30/35

ROMANESCOROOSJES 20/50

006535

068908

1x10kg

6x9c

009543

4x2,5kg

7x9c

30687

006016

1x10kg

7x9c

20438

006801

1x10kg

5x9c

000373

4x2,5kg

6x9c

094907

1x10kg

6x9c

002704

6x1kg

8x9c

000427

4x2,5kg

5x9c

11258

005583

1x10kg

6x9c

10366

082805

1x5kg

8x9c

032220

6x450g

16x12c

001400

4x2,5kg

9x9c

004845

10x1kg

8x9c

001431

4x2,5kg

9x9c

100144510

11631

100144710

10390

100144810

11633

100344210

11594

009536

094709

060704

BIO

JDE Code

LES FRUITS

Art. Code

31

LES TAPAS

PRODUCT

FINES HERBES

A TABLE

Quiche met broccoli


Boerenkool

KOLEN

Savooikool 20x40

losse blaadjes - porties

Spitskool

Natuurlijke lichtzoete smaak

Witte kool

Rode kool

Koolrabiblokjes

Koolrabireepjes

We preserve nature’s gifts 32

Savooikool porties


CLASSICS MONO JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

BOERENKOOL - LOSSE BLAADJES

100157710

25336

024157

024164

4x1,5kg

6x9c

BOERENKOOL PORTIES

100157210

10038

163504

003831

10x1kg

7x9c

100305710

10037

162705

000700

4x2,5kg

7x9c

162903

1x10kg

8x9c

116678

116685

4x2,5kg

9x9c

192900

1x10kg

9x9c

190708

000656

4x2,5kg

8x9c

191903

1x10kg

8x9c

290705

000649

4x2,5kg

7x9c

290903

1x10kg

7x9c

100157510

11108

KOOLRABIBLOKJES

100346610

28090

100171610

10394

KOOLRABIREEPJES

100171810

10395

100171910

11409

RODE KOOL

100148210

10493

100148310

11406

SAVOOIKOOL 20X40

100148510

11412

SAVOOIKOOL PORTIES

100148910

1328100

SPITSKOOL

100147210

20428

WITTE KOOL

100149010

10393

100149210

10392

391709

400708

390801

1x5kg

8x9c

000687

4x2,5kg

7x9c

018606

1x10kg

7x9c

000694

4x2,5kg

7x9c

400906

1x10kg

7x9c

LES FRUITS

Art. Code

33

LES TAPAS

PRODUCT

BIO

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Smoothie met boerenkool, mango, banaan, spinazie en munt


Prei blokjes

Prei groen gesneden

Prei gesneden

Preiringen

Prei fijn gesneden

Gesneden selder

Selder blokjes

Ajuinblokjes

Ajuin gesneden

PREI AJUIN SELDER

70/30

groen

6x6 - 10x10

We preserve nature’s gifts 34

40/60 - 70/30 - 90/10

90/10

40/60

groen – 6x6 - 10x10

Zilveruitjes


CLASSICS MONO

Rode ajuinblokjes 10x10

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

AJUIN GESNEDEN

100183210

10940

011508

003343

10x1kg

7x9c

100310510

10939

011706

000038

4x2,5kg

5x9c

100183510

11937

011904

1x10kg

6x9c

100310810

20263

017777

017784

10x1kg

8x9c

100310910

11843

008492

008508

4x2,5kg

8x9c

014905

1x10kg

8x9c

012703

000014

4x2,5kg

7x9c

012901

1x10kg

8x9c

322703

001516

4x2,5kg

8x9c

AJUINBLOKJES 6X6

100185210

11106

AJUINBLOKJES 10X10

100182310

10938

100182410

10937

GESNEDEN GROENE SELDER

100155810

10854

GROENE SELDER BLOKJES 6X6

100156310

11646

004241

1x10kg

9x9c

GROENE SELDER BLOKJES 10X10

100156110

23690

018415

1x10kg

9x9c

PREI BLOKJES 40/60

100172510

10870

251904

1x10kg

6x9c

PREI BLOKJES 70/30

100173510

11549

260906

1x10kg

7x9c

PREI BLOKJES 90/10

100174710

26604

012895

1x10kg

7x9c

PREI FIJN GESNEDEN

100174310

10877

001202

4x2,5kg

6x9c

100174410

11187

009499

1x10kg

7x9c

100174910

10873

250501

003664

10x1kg

5x9c

100173910

10872

253700

001288

4x2,5kg

7x9c

PREI GROEN GESNEDEN 40/60

100172810

10869

252703

001271

4x2,5kg

6x9c

100172910

11580

250907

1x10kg

5x9c

PREIRINGEN 90/10

100173810

10879

258705

001257

4x2,5kg

7x9c

RODE AJUIN GESNEDEN

100309710

20507

021187

021194

4x2,5kg

7x9c

100181210

20543

017906

1x10kg

6x9c

RODE AJUINBLOKJES 10X10

100181010

11236

005002

1x10kg

8x9c

ZILVERUITJES

100181810

20689

010969

010976

10x1kg

9x9c

100181510

10961

013700

000045

4x2,5kg

9x9c

100181610

11235

013908

1x10kg

10x9c

PREI GESNEDEN 70/30

262702

FINES HERBES

GTIN CU 05411361-

BIO

JDE Code

LES FRUITS

Art. Code

35

LES TAPAS

PRODUCT

A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Rode ajuin gesneden


CHAMPIGNONS

Champignons gesneden

Champignons gesneden Hotel

Champignons cocktail

Woudpaddestoelen mix

Cantharellen

Eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood gesneden

We preserve nature’s gifts 36

Hele champignons


CLASSICS MONO

Nameko champignons

CLASSICS MIXES

Shiitake

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

Toast champignons

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

CANTHARELLEN

100177610

10767

003374

003480

10x600g

8x9c

CHAMPIGNONS COCKTAIL

100320610

10763

003404

003534

10x600g

10x9c

CHAMPIGNONS GESNEDEN

100308910

10762

112502

003817

10x1kg

7x9c

100309010

10759

112700

000458

4x2,5kg

7x9c

100309210

10761

008386

000441

4x2,5kg

7x9c

100179710

10760

113707

000465

4x2,5kg

7x9c

100179810

11348

005637

1x10kg

8x9c

EEKHOORNTJESBROOD

100303410

10768

003350

003503

10x600g

9x9c

EEKHOORNTJESBROOD GESNEDEN

100303510

10769

003367

003497

10x600g

9x9c

HELE CHAMPIGNONS

100178410

11938

111505

003268

10x1kg

7x9c

NAMEKO CHAMPIGNONS

100308010

20426

058978

1x10kg

6x9c

SHIITAKE

100308310

22747

WOUDPADDESTOELEN MIX

100349310

10771

CHAMPIGNONS GESNEDEN HOTEL

003411

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

059036

1x10kg

6x9c

003527

10x600g

9x9c

BIO

JDE Code

LES FRUITS

Art. Code

37

LES TAPAS

PRODUCT


MEDITERRAANS

10x10x10 - 20x20x20

Paprikareepjes groen

Paprikablokjes rood

6x6x6 - 10x10x10 - 20x20x20

Paprikareepjes rood

Paprikablokjes geel 10x10x10 - 20x20x20

Paprikareepjes geel

Paprikablokjes rood/groen/geel

Paprikareepjes rood/groen/geel

Paprikablokjes rood/groen

Paprikareepjes rood/groen

We preserve nature’s gifts 38

Paprikablokjes groen


Ovengedroogde tomaten

Olijven groen schijven

Olijven zwart schijven

Artisjokbodems

CLASSICS MONO

Kerstomaten

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Tomatenblokjes

39

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

Pizza met tomaten en olijven


Courgetteblokjes

10x10x10 - 20x20x20

Courgetteschijven

Duo van courgettes

Aubergineblokjes

Maïs

Maïskolven

Halve maïskolven

Maïskolven 1/4

Mini maïskolven

zoet - supersweet

We preserve nature’s gifts 40

(mix van groene en gele courgettes)

20x20x20


CLASSICS MONO EXPRESS

CLASSICS MIXES

Zoete maïs: een kolfje naar Ardo’s hand

Zoete maïs onderscheidt zich door zijn aroma en hoge suikergehalte. Het gewas valt dan ook erg in de smaak bij kinderen. Ardo produceert het in zijn vestigingen in Spanje en Frankrijk. Op deze laatste locatie gingen wij voor u een kijkje nemen.

De rest van de productie verloopt op dezelfde manier als bijvoorbeeld bij erwten: wassen, optisch sorteren, blancheren en diepvriezen. Doorheen de hele keten garanderen controles een constante productiekwaliteit.

Verwerking in de fabriek

Ardo’s maïsgamma

Eenmaal de planten volgroeid zijn, verwijderen oogstmachines zorgvuldig de kolven van elke plant. Een vrachtwagen voert deze zo snel mogelijk naar de fabriek om een continue productie te garanderen. Speciale machines verwijderen eerst de bladeren van de kolven die vervolgens manueel en elektronisch gesorteerd worden op lengte. Volledige maïskolven (13 cm lang), halve of 1/4 ondergaan een manuele selectie. De andere kolven niet; zij zijn bestemd voor de productie van maïskorrels. Een machine ontdoet de maïskolven daarbij automatisch van hun korrels.

Wij bieden u maïs aan in verschillende vormen: • zoete en superzoete maïskorrels • hele maïskolven • halve maïskolven • maiskolven 1/4 • mini maïskolven • bio maïs

BIO

Tijdens de groeifase worden regelmatig laboratoriumanalyses uitgevoerd op de zaden en planten. Die moeten ervoor zorgen dat een niet genetisch gemanipuleerd product verkregen wordt dat volledig voldoet aan de oogstspecificaties.

FINES HERBES

A TABLE

Zoete maïs wordt gezaaid van begin april tot begin juli. Deze zoete soort houdt van warmte en vochtigheid. De streek van Les Landes is dan ook ideaal voor de teelt ervan. Door de zanderige grond is continue irrigatie immers geen probleem. Bovendien haalt het kwik gemiddeld 28 °C en 30 °C tijdens de groeicyclus.

Interessante weetjes • 3.000 jaar geleden al werd er maïs geteeld in Midden-Amerika. Het was Columbus die de graansoort in Europa introduceerde.

LES FRUITS

• Zoete maïs is niet alleen lekker, maar ook zeer gezond. De soort bestaat voor 46% uit meervoudig onverzadigde vetzuren en voor 15% uit verzadigde vetzuren. Bovendien bevatten de maïskorrels vitamine B, magnesium en veel belangrijke vezels.

41

LES TAPAS

• Maïskorrels lenen zich voor groentecombinaties, omeletten, pannenkoeken, soepen, salades, visgerechten, ... Maïskolven worden vooral in de oven klaargemaakt met een klontje boter, of in de zomer op de barbecue.


PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

ARTISJOKBODEMS

100325210

20130

010204

100131310

10967

031704

AUBERGINEBLOKJES 20X20X20

100165410

11247

COURGETTEBLOKJES 10X10X10

100244510

10772

100244610

11357

122907

1x10kg

9x9c

COURGETTEBLOKJES 20X20X20

100245210

11358

124901

1x10kg

8x9c

COURGETTESCHIJVEN

100244010

11361

120507

004524

10x1kg

7x9c

100244110

10775

120705

000489

4x2,5kg

7x9c

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

020211

10x1kg

7x9c

000090

4x2,5kg

7x9c

150900

1x10kg

8x9c

021972

4x2,5kg

9x9c

100244310

11364

120903

1x10kg

8x9c

DUO VAN COURGETTES

100321410

24836

031919

031926

4x2,5kg

7x9c

HALVE MAÏSKOLVEN

100215510

11484

011164

011171

2x2,5kg

12x9c

KERSTOMATEN

100319610

25312

062289

062296

4x2,5kg

7x9c

100218910

25347

062401

1x10kg

8x9c

MAÏS SUPERSWEET

100318410

10863

009901

009918

10x1kg

9x9c

100216010

10861

212707

000748

4x2,5kg

10x9c

100216510

11440

212905

1x10kg

10x9c

100217110

10862

000731

4x2,5kg

10x9c

100217410

10860

210901

1x10kg

10x9c

100318710

10867

211106

003183

24x400g

7x9c

100318810

12310

006979

006986

4x2,5kg

6x9c

100216210

11487

009529

1x8kg

9x9c

MAÏSKOLVEN 1/4

100319510

26501

084830

084847

4x2,5kg

7x9c

MINI MAÏSKOLVEN

100215210

12491

017333

017340

4x2,5kg

8x9c

100215410

11486

214909

1x10kg

7x9c

OLIJVEN GROEN SCHIJVEN

100180910

23570

032114

1x10kg

8x9c

OLIJVEN ZWART SCHIJVEN

100180610

20323

018354

1x10kg

8x9c

OVENGEDROOGDE TOMATEN

100297710

25314

062258

10x1kg

6x9c

PAPRIKABLOKJES GEEL 10X10X10

100196610

11009

229903

1x10kg

9x9c

PAPRIKABLOKJES GEEL 20X20X20

100196810

11007

007419

1x10kg

8x9c

PAPRIKABLOKJES GROEN 10X10X10

100192710

11005

232903

1x10kg

9x9c

PAPRIKABLOKJES GROEN 20X20X20

100192910

11560

006672

1x10kg

8x9c

PAPRIKABLOKJES ROOD 6X6X6

100196210

11861

010983

1x10kg

8x9c

PAPRIKABLOKJES ROOD 10X10X10

100194910

11001

234907

1x10kg

8x9c

PAPRIKABLOKJES ROOD 20X20X20

100195210

11573

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN

100314410

11017

100193710

11016

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN/GEEL

100314610

11540

MAÏS ZOET

MAÏSKOLVEN

We preserve nature’s gifts 42

122709

Kartoninhoud

210703

062241

006689

1x10kg

8x9c

236703

001219

4x2,5kg

9x9c

236901

1x10kg

9x9c

011720

011737

4x2,5kg

9x9c


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES EXPRESS A TABLE FINES HERBES BIO JDE Code

PAPRIKAREEPJES GEEL

100197210

11006

PAPRIKAREEPJES GROEN

100193210

11002

100193310

11564

PAPRIKAREEPJES ROOD

100294710

10997

100195810

11577

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN

100194310

11014

100194610

11015

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN/GEEL

100194010 100314810

TOMATENBLOKJES

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

230909

1x10kg

7x9c

231708

001196

4x2,5kg

7x9c

231906

1x10kg

7x9c

233702

001240

4x2,5kg

7x9c

233900

1x10kg

7x9c

235706

001226

4x2,5kg

7x9c

235904

1x10kg

7x9c

11985

009383

009390

10x1kg

7x9c

11010

239704

001165

4x2,5kg

7x9c

011102

1x10kg

7x9c

371701

001646

4x2,5kg

8x9c

371909

1x10kg

8x9c

100194410

11859

100294810

11028

100220010

30677

LES FRUITS

Art. Code

43

LES TAPAS

PRODUCT


Pompoenblokjes (Butternut Squash)

‘SPECIALS’

Perfecte basis voor soepen, sauzen, quiches, purees, ... Dieporanje kleur & lichtzoete smaak.

Halve avocado

Venkel

Gegrilde avocado op Aziatische wijze

We preserve nature’s gifts 44

Witlof

Okra

Taugé

Microbiologisch veilig, dankzij het volledig gecontroleerde productieproces.


Hele witte asperges

Gebroken witte asperges

Bambooreepjes

Hele groene asperges

Gebroken groene asperges

BAMBOOREEPJES

100133410

GEBROKEN GROENE ASPERGES

100131910

GEBROKEN WITTE ASPERGES

100132310

10936

HALVE AVOCADO

100297610

25311

062227

HELE GROENE ASPERGES

100132010

10933

HELE WITTE ASPERGES

100132210

10935

KOMKOMMER 10X10X10

100149410

23433

OKRA

100180110

25376

057247

POMPOENBLOKJES (BUTTERNUT SQUASH)

100312910

23339

024171

100192010

20546

TAUGÉ

100176710

30678

VENKEL

100165910

24835

100166010

11029

100132910

23701

WITLOF

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

10968

130902

1x10kg

6x9c

10934

006702

1x10kg

7x9c

044902

1x10kg

8x9c

062234

10x1kg

8x6c

043509

002209

10x1kg

7x6c

040508

002216

10x1kg

7x6c

031643

1x10kg

8x9c

057254

10x1kg

7x9c

024188

4x2,5kg

9x9c

021057

1x10kg

8x9c

301906

1x10kg

6x9c

031940

4x2,5kg

8x9c

401903

1x10kg

8x9c

023839

1x10kg

7x9c

031933

BIO

JDE Code

LES FRUITS

Art. Code

45

LES TAPAS

PRODUCT

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

10x10x10

CLASSICS MONO

Komkommer


VOEDINGSWAARDE (100g)

kJ

Kcal

Vetten

Vetten waarvan verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Koolhydraten waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

AARDPEER SCHIJVEN

239

57

0,1

traces

10,6

1,6

3,5

1,6

0,01

AJUIN GESNEDEN

173

41

0,2

traces

7,8

5,5

1,4

1,3

0,01

AJUINBLOKJES 6X6 - 10X10

173

41

0,2

traces

7,8

5,5

1,4

1,3

0,01

ANDIJVIE PORTIES

71

17

0,2

0,1

1,0

1,0

2,0

1,8

0,03

ARTISJOKBODEMS

157

37

0,4

0,1

3,9

1,3

3,9

2,6

0,12

AUBERGINEBLOKJES 20X20X20

84

20

0,4

0,1

2,2

2,0

2,0

0,9

0,01

BAMBOOREEPJES

124

30

0,3

0,1

3,0

3,0

2,2

2,6

0,01

BLADSPINAZIE - PORTIES - IQF BLOK - GESNEDEN

108

26

0,8

0,1

0,5

0,3

2,1

3,1

0,04

BLADSPINAZIE 'FOGLIA'

108

26

0,8

0,1

0,5

0,3

2,1

3,1

0,04

BLOEMKOOLROOSJES 5/15 - 15/35 - 20/60 - 30/45 - 60+

131

31

0,9

0,2

2,1

1,8

1,6

2,9

0,01

BOERENKOOL - LOSSE BLAADJES - PORTIES

166

40

1,6

0,2

1,4

1,3

3,1

3,4

0,11

BROCCOLIROOSJES 10/25 - 20/40 - 30/45 - 40/60 - 40+

157

38

0,9

0,1

2,3

1,4

3,6

3,3

0,03

BRUSSELSE SPRUITJES 15/22 - 25/30 - 30/35

188

45

1,3

0,3

2,7

2,4

4,3

3,5

0,02

CANTHARELLEN

166

40

1,3

0,0

1,7

1,6

5,0

2,9

0,01

CARROTS RUSTICA

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

CHAMPIGNONS COCKTAIL

156

37

0,3

0,1

5,5

1,2

0,9

2,6

0,06

CHAMPIGNONS GESNEDEN

65

16

0,5

0,1

0,4

0,2

1,1

1,8

0,01

CHAMPIGNONS GESNEDEN HOTEL

65

16

0,5

0,1

0,4

0,2

1,1

1,8

0,01

CICORIA PORTIES

55

13

0,6

0,2

0,9

0,7

0,9

0,6

0,00

COURGETTEBLOKJES 10X10X10 - 20X20X20

83

20

0,4

0,1

1,8

1,7

0,9

1,8

0,00

COURGETTESCHIJVEN

83

20

0,4

0,1

1,8

1,7

0,9

1,8

0,00

DUO VAN COURGETTES

83

20

0,4

0,1

1,8

1,7

0,9

1,8

0,00

DUO VAN ROMANOBONEN

187

44

0,2

0,1

7,5

2,2

2,6

1,8

0,01

DUO VAN WORTELEN - CHEF’S CUT

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

EDAMAME SOJABONEN (MUKIMAME)

661

158

6,3

1,1

11,0

0,1

4,0

12,0

0,01

EEKHOORNTJESBROOD

85

20

0,6

0,0

0,0

0,0

2,5

2,5

0,01

EEKHOORNTJESBROOD GESNEDEN

85

20

0,6

0,0

0,0

0,0

2,5

2,5

0,01

FLAGEOLETS

384

91

0,6

0,1

10,3

1,2

6,5

7,9

0,02

GARNITUUR VAN WORTELEN

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

GEBROKEN BOTERBONEN

166

39

0,2

0,0

6,4

1,2

3,0

1,5

0,02

GEBROKEN GROENE ASPERGES

119

28

0,6

0,1

2,0

1,9

1,7

2,9

0,00

GEBROKEN ROMANOBONEN 2,5CM - 4CM

187

44

0,2

0,1

7,5

2,2

2,6

1,8

0,01

GEBROKEN SPERZIEBONEN 2,5CM - 4CM

142

34

0,1

traces

4,4

2,1

4,1

1,8

0,02

GEHAKTE SPINAZIE PORTIES 15G - 50G

108

26

0,8

0,1

0,5

0,3

2,1

3,1

0,04

GEBROKEN WITTE ASPERGES

119

28

0,6

0,1

2,0

1,9

1,7

2,9

0,00

GELE RAPENBLOKJES

54

13

0,1

traces

2,3

2,2

0,7

0,3

0,04

GELE WORTELBLOKJES 4X4X4

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

GELE WORTELREEPJES 4X4

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

GESNEDEN GROENE SELDER

40

10

0,2

traces

0,9

0,9

1,1

0,5

0,15

GESNEDEN SPERZIEBONEN

142

34

0,1

traces

4,4

2,1

4,1

1,8

0,02

GROENE SELDER BLOKJES 6X6 - 10X10

40

10

0,2

traces

0,9

0,9

1,1

0,5

0,15

HALVE AVOCADO

677

164

11,3

1,3

9,6

1,1

8,5

1,6

0,01

HALVE MAÏSKOLVEN

409

98

1,3

0,2

17,7

2,6

3,2

3,2

0,01

HELE BOTERBONEN

166

39

0,2

0,0

6,4

1,2

3,0

1,5

0,02

HELE CHAMPIGNONS

65

16

0,5

0,1

0,4

0,2

1,1

1,8

0,01

HELE GROENE ASPERGES

119

28

0,6

0,1

2,0

1,9

1,7

2,9

0,00

We preserve nature’s gifts 46


Eiwitten

Zout

HELE WITTE ASPERGES

119

28

0,6

0,1

2,0

1,9

1,7

2,9

0,00

HOLLANDSE SNIJBONEN

187

44

0,2

0,1

7,5

2,2

2,6

1,8

0,01

JONGE WORTELEN EXTRA FIJN - FIJN

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

KERSTOMATEN

86

20

0,4

0,1

2,9

2,9

1,0

0,8

0,01

KERVEL PORTIES

75

18

0,4

0,1

0,3

0,3

2,8

1,9

0,11

KNOLSELDERBLOKJES 4X4X4 - 10X10X10

104

25

0,4

N

2,2

1,7

3,7

1,3

0,23

KNOLSELDERREEPJES

104

25

0,4

N

2,2

1,7

3,7

1,3

0,23

KOMKOMMER 10X10X10

131

31

0,7

0,2

3,1

3,1

2,7

1,8

0,20

KOOLRABIBLOKJES

112

27

0,2

traces

3,5

3,4

2,2

1,6

0,01

KOOLRABIREEPJES

112

27

0,2

traces

3,5

3,4

2,2

1,6

0,01

MAÏS SUPERSWEET

326

78

1,9

0,4

10,6

4,8

3,1

3,0

0,00

MAÏS ZOET

462

110

1,6

0,2

18,4

2,3

3,2

3,8

0,00

MAÏSKOLVEN

409

98

1,3

0,2

17,7

2,6

3,2

3,2

0,01

MAÏSKOLVEN 1/4

326

78

1,9

0,4

10,6

4,8

3,1

3,0

< 0,01

MINI MAÏSKOLVEN

116

28

0,4

0,0

2,5

1,8

2,0

2,5

0,15

NAMEKO CHAMPIGNONS

84

20

0,0

0,0

3,1

1,0

0,0

1,8

0,00

OKRA

151

36

0,9

0,3

2,7

2,3

3,6

2,5

0,01

OLIJVEN GROEN SCHIJVEN

613

149

14,5

2,6

0,0

0,0

6,6

1,4

2,00

OLIJVEN ZWART SCHIJVEN

497

121

10,5

1,5

2,9

0,0

4,9

1,2

1,13

OVENGEDROOGDE TOMATEN

260

60

1,0

0,2

11,0

7,5

3,5

2,5

0,05

PAKSOI

78

19

0,2

0,0

2,2

1,2

1,0

1,5

0,16

PAPRIKABLOKJES GEEL 10X10X10 - 20X20X20

126

30

0,2

N

5,0

4,9

1,7

1,2

0,01

PAPRIKABLOKJES GROEN 10X10X10 - 20X20X20

82

20

0,3

0,1

2,6

2,4

1,6

0,8

0,01

PAPRIKABLOKJES ROOD 6X6X6 - 10X10X10 - 20X20X20

155

37

0,4

0,1

6,4

6,1

1,6

1,1

0,01

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN

118

28

0,4

0,1

4,5

4,3

1,6

0,9

0,01

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN/GEEL

120

29

0,3

0,1

4,7

4,4

1,6

1,0

0,01

PAPRIKAREEPJES GEEL

126

30

0,2

N

5,0

4,9

1,7

1,2

0,01

PAPRIKAREEPJES GROEN

82

20

0,3

0,1

2,6

2,4

1,6

0,8

0,01

PAPRIKAREEPJES ROOD

155

37

0,4

0,1

6,4

6,1

1,6

1,1

0,01

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN

118

28

0,4

0,1

4,5

4,3

1,6

0,9

0,01

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN/GEEL

120

29

0,3

0,1

4,7

4,4

1,6

1,0

0,01

PARIJSE WORTELEN ZEER KLEIN - KLEIN

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

PASTINAKEN RUSTICA

305

73

1,2

0,2

11,5

5,7

4,7

1,6

0,01

PASTINAKENBLOKJES

305

73

1,2

0,2

11,5

5,7

4,7

1,6

0,01

PASTINAKENREEPJES

305

73

1,2

0,2

11,5

5,7

4,7

1,6

0,01

PETERSELIEWORTEL 10X10X10

130

31

0,6

0,1

2,0

0,9

3,0

2,9

0,09

PEULTJES

157

37

0,2

traces

4,1

3,4

2,3

3,6

0,01

POMPOENBLOKJES (BUTTERNUT SQUASH)

108

26

0,1

0,0

4,9

0,0

1,1

0,7

0,00

PREI BLOKJES 40/60 - 70/30 - 90/10

111

27

0,5

0,1

2,8

2,2

2,2

1,6

0,01

PREI FIJN GESNEDEN

111

27

0,5

0,1

2,8

2,2

2,2

1,6

0,01

PREI GESNEDEN 70/30

111

27

0,5

0,1

2,8

2,2

2,2

1,6

0,01

PREI GROEN GESNEDEN 40/60

111

27

0,5

0,1

2,8

2,2

2,2

1,6

0,01

PREIRINGEN 90/10

111

27

0,5

0,1

2,8

2,2

2,2

1,6

0,01

RAPENBLOKJES

67

16

0,2

traces

2,0

1,9

1,9

0,6

0,07

REGENBOOG WORTELSCHIJFJES

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

RODE AJUIN GESNEDEN

173

41

0,2

0,0

7,9

5,6

1,4

1,2

0,01

RODE AJUINBLOKJES 10X10

173

41

0,2

0,0

7,9

5,6

1,4

1,2

0,01

CLASSICS MONO

Vezels

CLASSICS MIXES

Koolhydraten waarvan suikers

EXPRESS

Koolhydraten

A TABLE

Vetten waarvan verzadigde vetzuren

FINES HERBES

Vetten

BIO

Kcal

LES FRUITS

kJ

47

LES TAPAS

VOEDINGSWAARDE (100g)


VOEDINGSWAARDE (100g)

kJ

Kcal

Vetten

Vetten waarvan verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Koolhydraten waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

RODE BIET BLOKJES

172

41

0,1

traces

7,3

6,7

1,9

1,7

0,17

RODE KOOL

109

26

0,3

traces

3,5

3,1

2,5

1,1

0,02

ROMANESCOROOSJES 20/50

157

38

0,9

0,1

2,3

1,4

3,6

3,3

0,03

SAVOOIKOOL 20X40

145

35

0,5

0,1

3,9

3,8

3,1

2,1

0,01

SAVOOIKOOL PORTIES

145

35

0,5

0,1

3,9

3,8

3,1

2,1

0,01

SCHORSENEREN GESNEDEN

232

55

0,3

0,0

10,2

1,5

3,2

1,3

0,01

SCHORSENEREN GESNEDEN EXTRA

232

55

0,3

0,0

10,2

1,5

3,2

1,3

0,01

SHIITAKE

261

62

0,2

0,1

12,3

3,6

2,1

1,6

0,01

SNIJBIET PORTIES

85

20

0,1

traces

2,9

0,4

0,0

1,9

0,45

SPERZIEBONEN EXTRA FIJN - ZEER FIJN - FIJN - MIDDELFIJN

142

34

0,1

traces

4,4

2,1

4,1

1,8

0,02

SPITSKOOL

130

31

0,4

0,1

3,9

3,8

2,3

1,8

0,01

SUGAR SNAP PEAS (SUIKERERWTEN)

157

37

0,2

N

4,7

3,5

1,5

3,4

0,01

TAUGÉ

144

34

0,5

0,1

3,8

2,2

1,5

2,9

0,01

TOMATENBLOKJES

84

20

0,3

0,1

3,1

3,1

1,0

0,7

0,02

TUINBONEN EXTRA FIJN - FIJN

384

91

0,6

0,1

10,3

1,2

6,5

7,9

0,02

TUINERWTEN EXTRA FIJN - ZEER FIJN - FIJN - MIDDELFIJN

246

59

0,9

0,2

5,4

2,9

4,5

5,0

0,01

VENKEL

72

17

0,2

traces

1,8

1,7

2,3

0,9

0,03

WITLOF

87

21

0,6

0,2

2,8

0,7

0,9

0,6

0,00

WITTE KOOL

133

32

0,2

traces

5,0

4,9

2,1

1,4

0,02

WORTELBLOKJES 4X4X4 - 6X6X6 - 10X10X10

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

WORTELREEPJES 3X3 - 4X4 - 6X6

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

WORTELSCHIJFJES GEGOLFD 15/35 - 22/28

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

WORTELSCHIJFJES VLAK 15/35

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

WOUDPADDESTOELEN MIX

151

36

0,2

0,0

6,0

1,1

0,8

2,1

0,09

ZILVERUITJES

167

39

0,0

traces

8,1

8,1

1,7

0,9

0,03

We preserve nature’s gifts 48


49

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Salade van boerenkool met Butternut en komkommer

CLASSICS MONO


CLASSICS MIXES Dankzij dit ruime gamma aan reeds geblancheerde groentemixes kan je in een mum van tijd een heel creatief gerecht bereiden. Je hoeft geen veelvoud aan individuele ingrediĂŤnten meer aan te kopen, Ardo heeft de zorgvuldig uitgekiende groentemixes reeds volledig voorbereid. Variatie in de mixes is mogelijk door een groentekeuze in de menu die eerder kleur gericht is (mono of bonte kleurenmix), of eerder naar snitten (fijne of grove snitten), of nog klassiek gericht (bv. erwten & worteltjes) of iets exotischer (China mix), of naar bereidingen (steam of wokken). Succes gegarandeerd !

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 50


CLASSICS MONO KEUKENHULP Brunoise mix - Mediterrane brunoise - Deli mix - Juliennegroenten Mediterrane julienne mix

53

54 - 55

SOEP- & STOOFPOTMIXEN Groenten voor Couscous - Groenten voor Ratatouille - Minestrone klassiek Groenten voor Minestrone - Soepgroen - Soepgroenten (met schorseneren) Soepgroenten (met spruitjes) - Gele soep mix - Groene soep mix

56 - 57

DE ‘SPECIALS’ Carrots Rustica - Duo van wortelen - Regenboog wortelschijfjes - Fit mix - Vergeten groenten mix Vitaliteit mix - Bistro mix - Sauté mix - Wellness mix - Paksoi mix - Vlaamse groentemix Contorno Italiano - Broccolimix - Gala mix - Euro mix - Zucchini mix - Duo van courgettes Romanescomix - Duo van Romanobonen - Mexicomix - Mexicaanse mix Mix van rijst met fijne groenten - Hawaii Style - Mekong rijstmix - Champignons cocktail Woudpaddestoelen mix

58 - 63

DE ‘TRADITIONALS’ Tuinerwten middelfijn/Wortelblokjes - Tuinerwten zeer fijn/Jonge worteltjes Leipziger Allerlei - Lentegroenten - Zomergroenten - Fijne groentemix Gemengde groenten - 3-Groentemix - Erwten/maïs/paprika mix - Jardinière groenten Russische salade - Paprika rood/groen/geel - Paprika rood/groen

64 - 67

VOEDINGSWAARDENTABEL

68 - 69

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

A TABLE

RIJST GROENTEN Green Wave Mix - Cauli Power Mix - Sweet Life Mix

CLASSICS MIXES

52

EXPRESS

WOK MIXEN Chinamix - Chinamix extra - Wok mix - Wok Verde


Chinamix

WOK MIXEN

Kort aanbakken in de wok voor heerlijke knapperige groenten.

Chinamix extra

ajuinschijven, bambooreepjes, wortelreepjes, prei gesneden, zwarte paddenstoelen (Auricularia Polytricha), taugé, rode paprika reepjes, groene paprika reepjes

Lamsfilet met Wok Verde en pasta

We preserve nature’s gifts 52

Wok mix

gele wortel, sugar snap peas (suikererwten), mini maïskolven, wortelschijfjes

witte kool, bambooreepjes, Chinese champignons, gesneden prei, rode paprika reepjes, groene paprika reepjes, ajuinblokjes, sugar snap peas

Wok Verde

mix van groene groenten

bladspinazie, broccoli, sugar snaps, groene asperges, lookscheuten


CLASSICS MONO

tomaten, cougetteblokjes, aubergineblokjes, ajuinblokjes, rode paprika blokjes, groene paprika blokjes

EXPRESS

knolselderblokjes, wortelblokjes, fijn gesneden prei, gesneden selder, ajuinblokjes

CLASSICS MIXES

KEUKENHULP

Mediterrane brunoise

Brunoise mix

Mediterrane julienne mix

Juliennegroenten

A TABLE

Deli mix

wortelreepjes, prei fijn gesneden, knolselderreepjes

broccoli, courgette, wortel, knolselder

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

CHINAMIX

100226310

11450

710500

003206

10x1kg

7x9c

100230310

10280

710708

000779

4x2,5kg

7x9c

CHINAMIX EXTRA

100233110

10281

711705

003718

4x2,5kg

7x9c

WOK MIX

100227910

10255

009369

009376

10x1kg

8x9c

100234010

10254

007983

007990

4x2,5kg

8x9c

100228110

12412

017036

017043

10x1kg

7x9c

100227610

11494

683507

005897

10x1kg

8x9c

100231510

10222

683705

000991

4x2,5kg

7x9c

DELI MIX

100234610

11856

013991

014004

4x2,5kg

8x9c

JULIENNEGROENTEN

100231010

10295

682708

000908

4x2,5kg

7x9c

MEDITERRANE BRUNOISE

100233910

10221

007914

007921

4x2,5kg

8x9c

MEDITERRANE JULIENNE MIX

100228510

20461

018224

018231

10x1kg

6x9c

PRODUCT

FINES HERBES

knolselderblokjes, wortelblokjes, courgetteblokjes, gesneden selder

WOK VERDE

BIO

WOK MIXEN

53

LES TAPAS

BRUNOISE MIX

LES FRUITS

KEUKENHULP


RIJST GROENTEN Drie veggie power mixes geïnspireerd op de trend van “rijst groenten”, zeer fijn gesneden groenten die als alternatief voor rijst of andere koolhydraten kunnen ingezet worden. Heerlijk in tal van toepassingen: in wok, in kant en klare slaatjes, als stoomgroentjes, ... De opvallende kleuren en de buitengewone combinaties maken elke veggie power mix uniek.

broccoli, groenkool, spinazie, courgette en wakamé algen

Green Wave Mix

Cauli Power Mix

bloemkoolrijst, rode quinoa en groene linzen

Sweet Life Mix

broccoli, zoete aardappel, bloemkool en ovengedroogde tomaatjes

We preserve nature’s gifts 54


CLASSICS MONO EXPRESS

CLASSICS MIXES

Cauli Power risotto met gebakken zalm, ovengedroogde tomaten en een kruidensalsa

Thai Sweet life tartaar

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

CAULI POWER MIX

100229110

27216

090046

090145

10x1kg

9x9c

GREEN WAVE MIX

100350710

27218

090121

090220

10x1kg

7x9c

SWEET LIFE MIX

100350610

27217

090114

090213

10x1kg

7x9c

55

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

A TABLE

Groene broccolirijst sushi met gegrilde gele paprika


SOEP- & STOOFPOTMIXEN

Groenten voor Couscous

wortelblokjes, courgetteblokjes, rapenblokjes, gesneden selder, paprika groen reepjes, paprika rood reepjes, kekererwten

Groenten voor Ratatouille

tomaten, courgetteblokjes, aubergineblokjes, ajuinschijven, rode paprikareepjes, groene paprikareepjes

Groenten voor Minestrone

wortelblokjes, aardappelblokjes, tuinerwten, courgetteblokjes, tomatenblokjes, savooikool, gesneden sperziebonen, gesneden prei, knolselderblokjes, bladselder

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 56

Minestrone klassiek

aardappelblokjes, wortelblokjes, tomatenblokjes, gebroken sperziebonen, tuinerwten, savooikool, courgetteblokjes, borlotti, gesneden prei, gesneden selder

Soepgroen

wortelen, knolselderblokjes, gesneden prei, gesneden bleekselder


CLASSICS MONO

Soepgroenten

CLASSICS MIXES

(met schorseneren)

wortelen, prei gesneden, bloemkool, bladselder, rapenblokjes, knolselderblokjes, snijbonen, tuinerwten, schorseneren

EXPRESS

Currysoep met gele soep mix

Soepgroenten

Gele soep mix

Groene soep mix

A TABLE

(met spruitjes)

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

GELE SOEP MIX

100235810

25275

061725

061732

4x2,5kg

8x9c

GROENE SOEP MIX

100235910

25276

061749

061756

4x2,5kg

8x9c

GROENTEN VOOR COUSCOUS

100350010

10283

640500

004128

10x1kg

8x9c

100351210

10282

640708

000793

4x2,5kg

8x9c

GROENTEN VOOR MINESTRONE

100227210

10217

730508

004227

10x1kg

8x9c

100232110

10216

730706

001110

4x2,5kg

9x9c

GROENTEN VOOR RATATOUILLE

100231810

10304

770702

001066

4x2,5kg

8x9c

MINESTRONE KLASSIEK

100229910

26720

020272

085769

2x2,5kg

14x9c

SOEPGROEN

100232010

10198

820704

001103

4x2,5kg

8x9c

SOEPGROENTEN (MET SCHORSENEREN)

100348710

24894

012314

032176

6x450g

17x12c

100226110

10182

800508

002278

10x1kg

8x9c

100232210

10181

800706

001127

4x2,5kg

8x9c

100232310

11521

008416

001134

4x2,5kg

8x9c

100239110

11523

801901

1x10kg

9x9c

SOEPGROENTEN (MET SPRUITJES)

BIO

PRODUCT

FINES HERBES

ui, prei, broccoli, courgette, gesneden sperziebonen

LES FRUITS

ui, gele wortel, gele raap, gele courgette, boterbonen, gele selder

57

LES TAPAS

wortelen, prei groen, bloemkool, tuinerwten, spruitjes, rapenblokjes, snijbonen, knolselderblokjes, bladselder


DE ‘SPECIALS’

Carrots Rustica

artisanaal gesneden oranje & gele wortelen

Duo van wortelen Chef’s cut

NIEUW

Regenboog wortelschijfjes

Fit mix

meerkleurig

oranje en gele wortelen chef‘s cut

Vergeten groenten mix

pastinaak, knolselder, gele en oranje wortel, pompoen, aardpeer, rode ui

We preserve nature’s gifts 58

wortelschijfjes, pastinakenblokjes, gele wortelschijfjes, courgetteblokjes

Vitaliteit mix

wortelschijfjes, gebroken boterbonen, gesneden bleekselder, schorseneren


CLASSICS MONO

broccoli, gele wortelen, rode ajuin

EXPRESS

sugar snaps, bloemkool, gele wortelen, oranje wortelen

Sauté mix

CLASSICS MIXES

Bistro mix

Paksoi mix

Vlaamse groentemix

A TABLE

Wellness mix

paksoi, suikererwten, spinazie, taugé

schorseneren, gele en oranje wortelen, gebroken Romanobonen

FINES HERBES

erwten, zoete maïs, romanobonen, sojabonen, rode kidneybonen, uien, zonnebloempitten

courgette, aardappel rustica, oranje wortel

59

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

Contorno Italiano


Broccolimix

wortelschijfjes, bloemkool, broccoli

Zucchini Mix

groene courgette, gele courgette, dadeltomaat, gesneden rode ui

Duo van Romanobonen

Romanobonen geel, Romanobonen groen

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 60

Gala mix

baby wortelen, romanescoroosjes, bloemkool, broccoli, sugar snaps

Duo van courgettes

groene courgette, gele courgette

Euro mix

gele wortelschijfjes, rode wortelschijfjes, gebroken Romanobonen, broccoliroosjes

Romanescomix

romanescoroosjes, oranje en gele wortelreepjes, gebroken bonen


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES A TABLE

EXPRESS

erwten, maïs, wortelen, bonen, rode paprika, ajuin

BIO

FINES HERBES

Kabeljauw met zucchini mix

LES FRUITS

wortelschijfjes, mais, tuinerwten, gebroken bonen, rode paprikareepjes

Mexicaanse mix

61

LES TAPAS

Mexicomix


Mix van rijst met fijne groenten Hawaii Style

rijst, mais, tuinerwten, rode paprika

Mekong rijstmix

voorgekookte basmati rijst, gele wortelen, prei, erwten, maïs, oranje wortelen, uien

Champignons cocktail

Champignons, oesterzwammen, shiitake, bundelzwammen

We preserve nature’s gifts 62

Woudpaddestoelen mix

Oesterzwammen, shiitake, bundelzwammen, eekhoorntjesbrood


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

BISTRO MIX

100236110

25322

062494

062500

4x2,5kg

8x9c

BROCCOLIMIX

100349910

10224

650509

002711

10x1kg

6x9c

100230210

10223

650707

000762

4x2,5kg

7x9c

CARROTS RUSTICA

100234710

12490

017296

017302

4x2,5kg

8x9c

100237410

20437

019139

1x10kg

7x9c

CHAMPIGNONS COCKTAIL

100320610

10763

003404

003534

10x600g

10x9c

CONTORNO ITALIANO

100235610

24780

031483

031490

4x2,5kg

7x9c

DUO VAN COURGETTES

100321410

24836

031919

031926

4x2,5kg

7x9c

DUO VAN ROMANOBONEN

100320310

12755

018248

018255

4x2,5kg

9x9c

DUO VAN WORTELEN - CHEF’S CUT

100352410

28060

111765

111772

4x2,5kg

7x9c

EURO MIX

100234210

10321

011676

011683

4x2,5kg

7x9c

100238010

26609

080252

1x10kg

7x9c

FIT MIX

100234510

11857

013793

013809

4x2,5kg

8x9c

GALA MIX

100235510

24512

024232

024249

4x2,5kg

7x9c

MEKONG RIJSTMIX

100234810

12753

017791

017807

4x2,5kg

9x9c

MEXICAANSE MIX

100233810

12536

007464

007471

4x2,5kg

9x9c

MEXICOMIX

100227010

10240

610503

004142

10x1kg

9x9c

100231610

10239

610701

001004

4x2,5kg

9x9c

100238910

11500

610909

1x10kg

9x9c

MIX VAN RIJST MET FIJNE GROENTEN HAWAII STYLE

100226410

10291

780503

003213

10x1kg

9x9c

PAKSOI MIX

100236710

26814

087602

087619

4x2,5kg

7x9c

REGENBOOG WORTELSCHIJFJES

100163510

20400

020227

020234

4x2,5kg

8x9c

ROMANESCOMIX

100234110

10307

008003

008010

4x2,5kg

8x9c

SAUTÉ MIX

100236210

25321

062517

062524

4x2,5kg

7x9c

VERGETEN GROENTEN MIX

100235710

24761

031506

031513

4x2,5kg

7x9c

VITALITEIT MIX

100230510

10284

655702

000809

4x2,5kg

8x9c

VLAAMSE GROENTEMIX

100236410

26524

085059

085066

4x2,5kg

8x9c

WELLNESS MIX

100352210

26826

087640

087657

4x2,5kg

8x9c

WOUDPADDESTOELEN MIX

100349310

10771

003411

003527

10x600g

9x9c

ZUCCHINI MIX

100352010

23335

023938

023945

4x2,5kg

7x9c

EXPRESS

Kartoninhoud

A TABLE

GTIN SU 05411361-

FINES HERBES

GTIN CU 05411361-

BIO

JDE Code

LES FRUITS

Art. Code

63

LES TAPAS

PRODUCT


DE ‘TRADITIONALS’

Tuinerwten middelfijn/ Wortelblokjes

tuinerwten middelfijn, wortelblokjes

Tuinerwten zeer fijn/ Jonge worteltjes

tuinerwten zeer fijn, jonge worteltjes

Lentegroenten

wortelschijfjes, tuinerwten, gebroken sperziebonen, bloemkool, rapenblokjes

We preserve nature’s gifts 64

Leipziger Allerlei

tuinerwten, Parijse wortelen, gebroken asperges

Zomergroenten

bloemkool, gebroken bonen, wortelen, tuinerwten

Fijne groentemix

wortelen, tuinerwten, maïs


tuinerwten, wortelen, rapen

CLASSICS MONO

Erwten/maïs/paprika mix

erwten, mais, rode paprikablokjes

EXPRESS

wortelblokjes, tuinerwten, gebroken bonen, maïs, tuinbonen

3-Groentemix

CLASSICS MIXES

Gemengde groenten

We preserve nature’s gifts 65

65

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

A TABLE

Salade met tuinerwten en wortelen


Jardinière groenten

wortelblokjes, rapenblokjes, tuinerwten, gebroken sperziebonen

Russische salade

aardappelblokjes, wortelblokjes, tuinerwten

Paprikablokjes rood/groen/geel

paprika rood blokjes, paprika groen blokjes, paprika geel blokjes

Paprikablokjes rood/groen

paprika rood blokjes, paprika groen blokjes

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 66

Paprikareepjes rood/groen/geel

rode paprikareepjes, groene paprikareepjes, gele paprikareepjes

Paprikareepjes rood/groen

rode paprikareepjes, groene paprikareepjes


GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

3-GROENTEMIX

100233710

20568

007440

007457

4x2,5kg

9x9c

ERWTEN/MAÏS/PAPRIKA MIX

100230710

11462

666708

000847

4x2,5kg

9x9c

FIJNE GROENTEMIX

100233610

20304

007426

007433

4x2,5kg

9x9c

GEMENGDE GROENTEN

100232410

20571

670767

001141

4x2,5kg

9x9c

JARDINIÈRE GROENTEN

100230910

10294

680704

000892

4x2,5kg

9x9c

LEIPZIGER ALLERLEI

100231210

10297

700709

000946

4x2,5kg

10x9c

LENTEGROENTEN

100230810

11465

751701

000878

4x2,5kg

9x9c

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN

100314410

11017

236703

001219

4x2,5kg

9x9c

100193710

11016

236901

1x10kg

9x9c

100314610

11540

011720

011737

4x2,5kg

9x9c

235706

001226

4x2,5kg

7x9c

235904

1x10kg

7x9c

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN/GEEL PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN

100194310

11014

100194610

11015

100194010

11985

100314810

11010

100194410

11859

RUSSISCHE SALADE

100231910

TUINERWTEN MIDDELFIJN/WORTELBLOKJES TUINERWTEN ZEER FIJN/JONGE WORTELTJES

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN/GEEL

009390

10x1kg

7x9c

239704

001165

4x2,5kg

7x9c

011102

1x10kg

7x9c

10309

790700

001080

4x2,5kg

9x9c

100230610

10232

664704

000823

4x2,5kg

10x9c

100348810

24899

012338

060643

6x450g

16x16c

100226710

10313

660508

004029

10x1kg

9x9c

100231110

10312

660706

000915

4x2,5kg

10x9c

100232510

10310

840702

001158

4x2,5kg

9x9c

FINES HERBES

A TABLE

ZOMERGROENTEN

009383

CLASSICS MONO

JDE Code

CLASSICS MIXES

Art. Code

EXPRESS

PRODUCT

67

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

Provençaalse groentesoep


VOEDINGSWAARDE (100g)

kJ

Kcal

Vetten

Vetten waarvan verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Koolhydraten waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

3-GROENTEMIX

156

37

0,6

0,1

4,2

3,1

3,1

2,4

0,04

BISTRO MIX

130

31

0,5

0,1

3,9

3,4

1,9

1,9

0,03

BROCCOLIMIX

133

32

0,7

0,1

2,9

2,5

2,5

2,2

0,03

BRUNOISE MIX

110

26

0,4

0,1

3,4

2,9

2,5

1,0

0,11

CARROTS RUSTICA

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

CAULI POWER MIX

290

69

1,0

0,2

9,1

1,6

2,2

4,7

0,02

CHAMPIGNONS COCKTAIL

156

37

0,3

0,1

5,5

1,2

0,9

2,6

0,06

CHINAMIX

147

35

0,3

0,0

4,6

3,6

1,8

2,6

0,01

CHINAMIX EXTRA

148

35

0,3

0,0

4,6

3,6

1,8

2,6

0,01

CONTORNO ITALIANO

173

41

0,4

0,1

7,4

2,3

1,4

1,3

0,03

DELI MIX

95

23

0,4

0,1

2,6

2,4

2,4

1,1

0,12

DUO VAN COURGETTES

83

20

0,4

0,1

1,8

1,7

0,9

1,8

0,00

DUO VAN ROMANOBONEN

187

44

0,2

0,1

7,5

2,2

2,6

1,8

0,01

DUO VAN WORTELEN - CHEF’S CUT

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

ERWTEN/MAÏS/PAPRIKA MIX

286

68

0,9

0,2

9,3

3,5

3,6

3,8

0,01

EURO MIX

144

34

0,5

0,1

4,6

3,0

2,7

1,6

0,04

FIJNE GROENTEMIX

254

61

1,2

0,3

7,9

3,1

3,2

2,9

0,02

FIT MIX

155

37

0,6

0,1

5,5

3,9

2,6

1,2

0,03

GALA MIX

133

32

0,7

0,1

2,8

2,3

2,3

2,5

0,03

GELE SOEP MIX

88

21

0,3

0,0

3,1

2,5

1,3

0,9

0,05

GEMENGDE GROENTEN

199

47

0,6

0,1

6,0

3,3

3,5

2,7

0,03

GREEN WAVE MIX

100

24

0,2

0,1

1,7

0,7

2,8

2,4

0,10

GROENE SOEP MIX

138

33

0,5

0,1

3,5

2,4

2,7

2,2

0,02

GROENTEN VOOR COUSCOUS

119

28

0,4

0,1

3,8

2,6

1,8

1,4

0,05

GROENTEN VOOR MINESTRONE

174

41

0,4

0,1

6,3

2,6

2,4

1,9

0,03

GROENTEN VOOR RATATOUILLE

97

23

0,3

0,1

3,3

3,0

1,3

1,0

0,01

JARDINIÈRE GROENTEN

133

32

0,4

0,1

3,9

2,8

3,0

1,7

0,04

JULIENNEGROENTEN

111

27

0,4

0,1

3,2

2,7

2,7

1,1

0,09

LEIPZIGER ALLERLEI

182

43

0,7

0,2

4,6

3,3

3,3

3,0

0,03

LENTEGROENTEN

149

35

0,5

0,1

4,2

3,1

3,0

2,1

0,03

MEDITERRANE BRUNOISE

97

23

0,3

0,1

3,3

3,0

1,3

1,0

0,01

MEDITERRANE JULIENNE MIX

115

28

0,5

0,1

2,7

2,2

2,6

1,8

0,08

MEKONG RIJSTMIX

449

106

0,5

0,1

22,5

1,0

1,0

2,4

0,36

MEXICAANSE MIX

235

56

1,0

0,2

7,3

3,2

3,3

2,8

0,02

MEXICOMIX

233

55

0,7

0,1

8,3

3,4

3,2

2,4

0,02

MINESTRONE KLASSIEK

193

46

0,4

0,1

7,3

2,5

2,6

2,0

0,03

MIX VAN RIJST MET FIJNE GROENTEN HAWAII STYLE

495

117

1,2

0,3

22,6

1,1

1,3

3,2

0,00

PAKSOI MIX

122

29

0,4

0,1

2,8

1,8

1,5

2,7

0,10

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN

118

28

0,4

0,1

4,5

4,3

1,6

0,9

0,01

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN/GEEL

120

29

0,3

0,1

4,7

4,4

1,6

1,0

0,01

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN

118

28

0,4

0,1

4,5

4,3

1,6

0,9

0,01

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN/GEEL

120

29

0,3

0,1

4,7

4,4

1,6

1,0

0,01

REGENBOOG WORTELSCHIJFJES

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

ROMANESCOMIX

124

30

0,4

0,1

3,5

2,8

2,8

1,5

0,04

RUSSISCHE SALADE

227

54

0,5

0,1

8,8

2,7

2,5

2,2

0,03

SAUTÉ MIX

146

35

0,6

0,1

4,1

3,2

2,7

2,0

0,04

We preserve nature’s gifts 68


Vetten waarvan verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Koolhydraten waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

SOEPGROEN

108

26

0,4

0,1

3,1

2,7

2,6

1,1

0,10

SOEPGROENTEN (MET SCHORSENEREN)

120

29

0,5

0,1

3,5

2,4

2,3

1,5

0,06

SOEPGROENTEN (MET SPRUITJES)

128

30

0,5

0,1

3,5

2,7

2,5

1,7

0,05

SWEET LIFE MIX

218

52

0,3

0,1

9,2

3,2

2,6

1,8

0,08

TUINERWTEN MIDDELFIJN/WORTELBLOKJES

175

42

0,6

0,1

4,8

3,6

3,3

2,6

0,03

TUINERWTEN ZEER FIJN/JONGE WORTELTJES

181

43

0,7

0,2

4,9

3,5

3,4

2,8

0,03

VERGETEN GROENTEN MIX

173

41

0,5

0,1

6,7

3,5

2,9

1,1

0,05

VITALITEIT MIX

133

32

0,3

0,0

5,2

2,1

2,4

0,9

0,06

VLAAMSE GROENTEMIX

163

39

0,3

0,1

6,6

3,0

2,6

1,1

0,03

489

117

3,9

0,6

11,0

1,5

1,1

7,3

0,07

WOK MIX

129

31

0,3

0,1

4,1

3,5

2,0

1,8

0,06

WOK VERDE

154

37

0,7

0,1

3,0

1,7

2,5

3,5

0,03

WOUDPADDESTOELEN MIX

151

36

0,2

0,0

6,0

1,1

0,8

2,1

0,09

ZOMERGROENTEN

153

37

0,6

0,1

3,8

2,6

2,9

2,5

0,02

ZUCCHINI MIX

116

28

0,3

0,2

4,0

1,8

1,2

2,5

< 0,01

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

Zalm-tandoori met Wok Verde

69

LES TAPAS

WELLNESS MIX

CLASSICS MONO

Vetten

CLASSICS MIXES

Kcal

EXPRESS

kJ

A TABLE

VOEDINGSWAARDE (100g)


EXPRESS

Voorgekookt - Gestoomd - Gegrild - Voorgebakken De producten uit het Express-assortiment zijn voorgegaard en kunnen in een handomdraai worden opgewarmd: in een pan, magnetron, combisteamer, oven of via regeneratie. Ideaal voor ontkoppeld en gekoppeld koken. Bij het Express-assortiment blijft de versheid, het gewicht, de structuur en de natuurlijke smaak onder alle omstandigheden behouden.

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 70


CLASSICS MONO 74 - 75

VOORGEKOOKTE RIJST Rijst - Basmati rijst - Gele rijst - Bruine rijst - Wilde rijst mix - Mekong rijstmix

76 - 77

VOORGEKOOKTE AARDAPPELEN Aardappel natuur Premium fijn - Parijse aardappelen - Aardappelblokjes Aardappel 1/6 zonder huid - Aardappel rustica - Halve aardappelen met schil - Zoete aardappel

78

QUINOA Quinoa

79

PEULVRUCHTEN Rode Kidneybonen - Cannellini bonen (Witte Kidneybonen) - Zwarte bonen - Kekererwten

85

GROENTEPUREES Bonenpuree - Bloemkoolpuree - Broccolipuree - Tuinerwtenpuree - Pompoenpuree Knolselderpuree - Wortelpuree - Zoete aardappelpuree - Spinaziepuree

86 - 87

VOEDINGSWAARDENTABEL

88 - 89

BIO

84

LES FRUITS

VOORGEBAKKEN AJUIN Ajuinschijven - Ajuinblokjes

FINES HERBES

80 - 83

LES TAPAS

GEGRILDE GROENTEN Gegrilde rode paprika - Gegrilde gele paprika - Gegrilde groene paprika Gegrilde ajuin - Gegrilde courgette - Gegrilde aubergine - Gegrilde aardappel Gegrilde pompoen - Gegrilde courgette Parrilla - Gegrilde aubergine Parrilla Gegrilde rode en gele paprika Parrilla - Country Grill-gegrilde groentemix Gegrilde groentemix-Italian style - Grill mix à la Siciliana

CLASSICS MIXES

VOORGEKOOKTE PASTA Farfalle - Gnocchi - Noodles - Macaroni - Penne - Volkoren penne - Gobbetti - Rigatoni - Spirelli Spirelli 3-kleuren

EXPRESS

72 - 73

A TABLE

VOORGEKOOKTE & GESTOOMDE GROENTEN EN GROENTEMIXEN Andalouse mix - Aziatische mix- Bretoense mix - Campagnarde mix Forestière mix - Wortelschijfjes gestoomd - Gebroken sperziebonen Courgetteschijven gestoomd - Sperziebonen gestoomd - Boterbonen gestoomd


VOORGEKOOKTE & GESTOOMDE GROENTEN EN GROENTEMIXEN De bereiding van vriesverse groenten gaat nu nog sneller dankzij de reeds voorgekookte groenten en groentemixen van het Express-gamma. U hoeft ze enkel te ontdooien om ze te verwerken in frisse salades of op te warmen om ze te gebruiken in warme gerechten. De structuur, smaak en voedingswaarde blijven constant. En de groenten zijn perfect portioneerbaar. Puur keukenplezier!

Aziatische mix voorgekookt

wortelreepjes, courgettereepjes, gele paprika reepjes, taugé, zwarte champignons gesneden

Forestière mix voorgekookt

gebroken sperziebonen, broccoli, rode paprika, ui, gele boleet, gesneden champignons

We preserve nature’s gifts 72

Bretoense mix voorgekookt

gebroken sperziebonen, wortelreepjes, bloemkool, artisjokblokjes, ajuinblokjes

Andalouse mix voorgekookt

mais, rode kidney bonen, wortelblokjes, knolselderblokjes, gebroken bonen, erwten, paprika rood/groen blokjes

Campagnarde mix voorgekookt

gebroken sperziebonen, gebroken boterbonen, gegrilde aubergineblokjes, wortelreepjes, ajuinblokjes


Courgetteschijven gestoomd

Sperziebonen zeer fijn, gestoomd

CLASSICS MONO

Gebroken sperziebonen voorgekookt

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Wortelschijfjes gestoomd

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

ANDALOUSE MIX VOORGEKOOKT

100233010

10262

600702

003046

4x2,5kg

10x9c

AZIATISCHE MIX VOORGEKOOKT

100351510

10263

470091

002315

4x2,5kg

7x9c

BOTERBONEN - GESTOOMD

100326810

28094

116609

116616

4x2,5kg

7x9c

BRETOENSE MIX VOORGEKOOKT

100353110

10264

470107

002117

4x2,5kg

7x9c

CAMPAGNARDE MIX VOORGEKOOKT

100351710

11453

470114

003251

4x2,5kg

8x9c

COURGETTESCHIJVEN - GESTOOMD

100354110

28092

116586

116593

4x2,5kg

8x9c

FORESTIÈRE MIX VOORGEKOOKT

100351610

10286

470121

002322

4x2,5kg

7x9c

GEBROKEN SPERZIEBONEN VOORGEKOOKT

100134910

22798

072912

1x10kg

9x8c

SPERZIEBONEN ZEER FIJN - GESTOOMD

100326310

28091

116623

116630

4x2,5kg

6x9c

WORTELSCHIJFJES - GESTOOMD

100333010

28093

116647

116654

4x2,5kg

8x9c

LES FRUITS

Art. Code

* Enkel beschikbaar voor de Franse markt 73

LES TAPAS

PRODUCT

BIO

FINES HERBES

A TABLE

Boterbonen gestoomd


VOORGEKOOKTE PASTA Dankzij Ardo‘s gamma voorgekookte diepvriespasta‘s kunt u nu in een handomdraai een heerlijke Italiaanse maaltijd bereiden. De vriesverse pasta‘s van Ardo zijn bijzonder makkelijk en snel te bereiden. U neemt de gewenste portie uit de verpakking en warmt die enkele minuten op. U kunt de pasta ook laten ontdooien om te gebruiken in koude gerechten.

Farfalle

voorgekookt

• met durumtarwemeel • al dente • constant gaarniveau

Noodles

4mm - voorgekookt

Gnocchi

voorgekookt

Macaroni

voorgekookt

Penne

voorgekookt

Gobbetti (horentjes) voorgekookt

Volkoren penne voorgekookt NIEUW

We preserve nature’s gifts 74


CLASSICS MONO

Rigatoni

Spirelli

voorgekookt

Spirelli 3-kleuren

Ideaal voor pastabars

A TABLE

voorgekookt

EXPRESS

CLASSICS MIXES

voorgekookt

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

FARFALLE VOORGEKOOKT

100242310

10992

009147

009154

4x2kg

6x9c

GNOCCHI VOORGEKOOKT

100242710

10993

009086

009093

4x2kg

6x9c

GOBBETTI (HORENTJES) VOORGEKOOKT

100150810

28057

121283

121290

4x2kg

8x9c

MACARONI VOORGEKOOKT

100242810

26321

082973

082980

4x2kg

8x9c

NOODLES 4MM VOORGEKOOKT

100242910

11136

013632

1x10kg

7x9c

PENNE VOORGEKOOKT

100243010

10994

009130

4x2kg

8x9c

100243210

11860

013847

1x10kg

7x9c

RIGATONI VOORGEKOOKT

100243410

25286

061978

061985

4x2kg

8x9c

SPIRELLI 3-KLEUREN VOORGEKOOKT

100263110

12289

016022

016039

4x2kg

7x9c

SPIRELLI VOORGEKOOKT

100243510

10995

009161

009178

4x2kg

7x9c

100243810

10868

013878

1x10kg

7x9c

VOLKOREN PENNE VOORGEKOOKT

100243110

27219

090091

090190

4x2kg

7x9c

009123

75

LES TAPAS

PRODUCT

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

water, durum tarwe, tomaat, spinazie


Rijst

VOORGEKOOKTE RIJST

voorgekookt

Houdt u van de Aziatische keuken? Dan zult u het rijstaanbod uit het Express-assortiment van Ardo vast en zeker kunnen smaken. Van witte rijst over een wilde-rijstmix tot een exotische basmativariant of gele rijst: u vindt beslist uw gading. Bovendien zijn alle varianten voorgekookt en eenvoudig op te warmen in de kookpan, steamer of magnetron.

Basmati rijst voorgekookt

Gele rijst

voorgekookt

Bruine rijst voorgekookt

Kan ook in salades worden gebruikt.

Wilde rijst mix voorgekookt

witte langkorrel rijst, wilde rijst

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 76

Mekong rijstmix

voorgekookte basmati rijst, gele wortelen, prei, erwten, maĂŻs, oranje wortelen, uien


CLASSICS MONO Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

BASMATI RIJST VOORGEKOOKT

100204110

11018

010587

010594

4x2,5kg

9x9c

BRUINE RIJST VOORGEKOOKT

100204010

25972

020111

1x10kg

9x9c

GELE RIJST VOORGEKOOKT

100205310

11020

282908

1x10kg

10x9c

MEKONG RIJSTMIX

100234810

12753

017791

017807

4x2,5kg

9x9c

RIJST VOORGEKOOKT

100205010

11022

280706

001349

4x2,5kg

9x9c

100205110

11021

280904

1x10kg

10x9c

100241510

11019

009864

4x2,5kg

10x9c

WILDE RIJST MIX VOORGEKOOKT

009857

77

LES TAPAS

PRODUCT

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Mekong rijstmix, salsa Mexicana, Mexicaanse currysaus en tofu


Aardappel natuur

VOORGEKOOKTE AARDAPPELEN

premium - fijn, voorgekookt

Voorgekookte aardappelproducten: de voordelen zijn al even heerlijk als hun smaak. Bovendien wint u tijd, want wassen, schillen, snijden en voorkoken hoeven niet meer. De kwaliteit? Die is constant en onberispelijk, en dit zonder additieven, smaakstoffen of toegevoegd zout.

Parijse aardappelen voorgekookt

Aardappel rustica voorgekookt

Aardappel 1/6 zonder huid

voorgekookt

voorgekookt

Halve aardappelen met schil

Zoete aardappel voorgekookt

voorgekookt

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

AARDAPPEL 1/6 ZONDER HUID VOORGEKOOKT

100267710

26611

080788

080795

4x2,5kg

9x9c

AARDAPPEL NATUUR PREMIUM - FIJN VOORGEKOOKT

100261810

11237

003701

000069

4x2,5kg

9x9c

AARDAPPEL RUSTICA VOORGEKOOKT

100260910

20538

021330

021347

4x2,5kg

10x9c

AARDAPPELBLOKJES VOORGEKOOKT

100260710

11990

006900

1x10kg

8x9c

HALVE AARDAPPELEN MET SCHIL VOORGEKOOKT

100263310

20560

021408

021415

4x2,5kg

10x9c

PARIJSE AARDAPPELEN VOORGEKOOKT

100262010

11238

021286

021293

4x2,5kg

9x9c

ZOETE AARDAPPEL VOORGEKOOKT

100316010

20399

020166

020173

4x2,5kg

9x9c

100203210

23950

022825

1x10kg

9x9c

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 78

Aardappelblokjes


CLASSICS MONO

QUINOA Quinoa

CLASSICS MIXES

voorgekookt

EXPRESS

Dit ‘pseudograan’, oorspronkelijk afkomstig uit het Andesgebergte, behoort dankzij zijn uitzonderlijk hoge voedingswaarden tot de categorie ‘superfoods’. Het is rijk aan kwalitatief hoogwaardige eiwitten, voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Bovendien is het glutenvrij. Een ideale plantaardige vleesvervanger. Ardo’s quinoa is reeds voorgekookt en leent zich zo tot tal van warme en koude gerechten, te bereiden in een mum van tijd.

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

QUINOA VOORGEKOOKT

100203810

26468

084731

084748

10x1kg

9x9c

100203910

26411

083802

1x10kg

10x9c

79

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

A TABLE

Quinoa salade met asperges, sugar snaps en gegrilde halloumi


GEGRILDE GROENTEN Ardo‘s gamma van gegrilde groenten geeft uw keuken meer inspiratie, smaak en een mediterraans tintje. Gegrilde groenten zijn onmisbaar in zuiderse gerechten, zoals moussaka, pizza of lasagne. Maar ook uw vegetarische schotels of zuiders belegde broodjes krijgen er meer pit door. Dankzij Ardo‘s gegrilde groenten bespaart u bovendien tijd, werk en energie. De groenten zijn volledig gelijkmatig voorgesneden en gegrild en hoeven enkel nog ontdooid te worden om in koude bereidingen te gebruiken, of worden opgewarmd in de oven of pan.

Gegrilde rode paprikablokjes 20x20

Gegrilde gele paprikablokjes 20x20

Gegrilde groene paprikablokjes 20x20

Gegrilde ajuinblokjes 20x20

Gegrilde rode paprikareepjes 5/7

We preserve nature’s gifts 80

SUNFLOWER OIL

Gegrild met zonnebloemolie


CLASSICS MONO

Gegrilde courgetteblokjes 20x20

CLASSICS MIXES

Gegrilde aubergineblokjes

EXPRESS

20x20

Gegrilde pompoenblokjes (Butternut Squash) 15x15

FINES HERBES

A TABLE

Gegrilde aardappelschijven

BIO

Gegrilde courgetteschijven

81

LES TAPAS

LES FRUITS

Gegrilde aubergineschijven


Gegrilde courgettes parrilla

Gegrilde aubergines parrilla

Gegrilde rode & gele paprika parrilla

Country Grill Gegrilde groentemix

rode paprika, gele paprika

Gegrilde groentemix Italian Style

gegrilde groenten: broccoli, courgetten, auberginen, rode paprika, gele paprika, ajuin

Grill mix Ă la Siciliana NIEUW

gegrilde groenten: auberginen, courgetten, aardappelen, rode paprika, gele paprika, groene paprika, ajuin

gegrilde groenten: groene en gele courgetten, rode paprika, gemarineerde tomaten We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 82


GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

COUNTRY GRILL - GEGRILDE GROENTEMIX

100353210

12756

018286

018293

10x1kg

7x9c

GEGRILDE AARDAPPELSCHIJVEN

100261110

12629

017753

1x10kg

7x9c

GEGRILDE AJUINBLOKJES 20X20

100183110

12479

012949

1x10kg

8x9c

GEGRILDE AUBERGINEBLOKJES 20X20

100165210

11246

012963

1x10kg

7x9c

GEGRILDE AUBERGINESCHIJVEN

100165510

12627

017746

1x10kg

5x9c

GEGRILDE AUBERGINESCHIJVEN PARRILLA

100164910

12631

017678

5x1kg

10x9c

GEGRILDE COURGETTEBLOKJES 20X20

100244910

12480

012956

1x10kg

8x9c

GEGRILDE COURGETTESCHIJVEN

100245310

12628

GEGRILDE COURGETTESCHIJVEN PARRILLA

100245510

12630

GEGRILDE GELE PAPRIKABLOKJES 20X20

100196910

12690

GEGRILDE GROENE PAPRIKABLOKJES 20X20

100193110

20370

GEGRILDE GROENTEMIX - ITALIAN STYLE

100350210

11943

GEGRILDE POMPOENBLOKJES 15X15 (BUTTERNUT SQUASH)

100192110

26605

GEGRILDE RODE & GELE PAPRIKASCHIJVEN PARRILLA

100341210

12632

GEGRILDE RODE PAPRIKABLOKJES 20X20

100195310

GEGRILDE RODE PAPRIKAREEPJES 5/7

100196010

GRILL MIX Ã&#x20AC; LA SICILIANA

100147110

28059

017661

017685

015995

1x10kg

7x9c

017692

5x1kg

10x9c

017142

1x10kg

7x9c

016008

1x10kg

7x9c

014035

10x1kg

6x9c

062692

1x10kg

8x9c

017715

5x1kg

12x9c

12482

017159

1x10kg

7x9c

12147

016015

1x10kg

6x9c

121245

10x1kg

7x9c

014028

017708

FINES HERBES

A TABLE

121238

CLASSICS MONO

JDE Code

CLASSICS MIXES

Art. Code

EXPRESS

PRODUCT

83

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

Brochette met gegrilde groenten


VOORGEBAKKEN AJUIN Voor wie het extra snel moet gaan, zijn er de voorgebakken uien uit het Express-gamma van Ardo. De uien zijn gesneden in schijfjes of blokjes en voorgebakken. Zo bespaart u veel tijd bij het bereiden van maaltijden. Even opwarmen, en zo te gebruiken in tal van toepassingen voor grootkeukens, hamburgerrestaurants, pizzeria‘s, enz.

Ajuinschijven voorgebakken

ajuin, koolzaadolie

Ajuinblokjes voorgebakken

ajuin, koolzaadolie

Tijd- en energiebesparend

Hot Dog

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

VOORGEBAKKEN AJUINBLOKJES

100185410

24552

VOORGEBAKKEN AJUINSCHIJVEN

100310610

10945

100184310

24585

We preserve nature’s gifts 84

GTIN CU 05411361-

009925

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

024522

1x10kg

8x9c

009932

4x2,5kg

7x9c

024447

1x10kg

7x9c


CLASSICS MONO

PEULVRUCHTEN

CLASSICS MIXES

Peulvruchten zijn populairder dan ooit. Ze bestaan in alle vormen, kleuren en smaken. Toch hebben ze heel wat dingen gemeen: ze zijn stuk voor stuk duurzaam, uitstekende vleesvervangers en bovenal enorm gezond.

EXPRESS

De bereiding van peulvruchten neemt relatief veel tijd in beslag (weken, koken). Ardo doet dit voor u. Wij weken de vruchten lang genoeg, koken ze voor en vriezen ze vervolgens in. U hoeft ze voor koude gerechten alleen maar te laten ontdooien en voor warme gerechten kort op te warmen (in steamer, pan, magnetron, enz.). Vol van smaak, gemakkelijk en zeer voedzaam.

Cannellini bonen (Witte Kidneybonen) voorgekookt

Rode Kidneybonen

A TABLE

voorgekookt

Kekererwten

FINES HERBES

voorgekookt

Zwarte bonen

Art. Code

JDE Code

CANNELLINI BONEN (WITTE KIDNEYBONEN) VOORGEKOOKT

100139910

23631

KEKERERWTEN VOORGEKOOKT

100149810

26614

100149910

20547

RODE KIDNEYBONEN VOORGEKOOKT

100139610

10990

ZWARTE BONEN VOORGEKOOKT

100133610

25820

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

022429

1x10kg

5x9c

085615

085622

10x1kg

8x9c

011010

1x10kg

8x9c

006115

006122

4x2,5kg

9x9c

031476

1x10kg

5x9c

85

LES TAPAS

PRODUCT

LES FRUITS

BIO

voorgekookt


GROENTEPUREES Gepureerde groenten zijn niet meer weg te denken uit de creatieve keuken. De bereiding vraagt echter veel tijd en inspanning. De Ardo purees hoeft u alleen maar op te warmen. Het assortiment bestaat uit verschillende variëteiten die zich uitstekend lenen voor warme gerechten. Ook combinaties met andere ingrediënten, zoals aardappelen, zijn mogelijk. De purees kunnen ook gebruikt worden als basis voor soepen en dipsausjes.

Bonenpuree porties

Bloemkoolpuree porties

Broccolipuree porties

Pompoenpuree porties

Tuinerwtenpuree porties

We preserve nature’s gifts 86


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES

Knolselderpuree porties

A TABLE

EXPRESS

Wortelpuree porties

FINES HERBES

Zoete aardappelpuree porties

Spinaziepuree porties

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

BLOEMKOOLPUREE PORTIES

100154510

10661

069509

004487

10x1kg

7x9c

BONENPUREE PORTIES

100301510

10668

079508

004470

10x1kg

7x9c

BROCCOLIPUREE PORTIES

100328710

10662

091500

004494

10x1kg

7x9c

KNOLSELDERPUREE PORTIES

100155610

10669

325506

002346

10x1kg

7x9c

POMPOENPUREE PORTIES

100192210

10665

012826

012833

4x2,5kg

8x9c

SPINAZIEPUREE PORTIES

100209510

11601

335703

001585

4x2,5kg

7x9c

TUINERWTENPUREE PORTIES

100312310

10663

146507

004548

10x1kg

7x9c

WORTELPUREE PORTIES

100161510

10666

416501

004623

10x1kg

7x9c

ZOETE AARDAPPELPUREE PORTIES

100316310

26410

083499

083611

10x1kg

8x9c

87

LES TAPAS

PRODUCT

LES FRUITS

BIO

De purees bevatten geen additieven en kunnen perfect worden geportioneerd.


VOEDINGSWAARDE (100g)

kJ

Kcal

Vetten

Vetten waarvan verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Koolhydraten waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

AARDAPPEL 1/6 ZONDER HUID VOORGEKOOKT

318

75

0,3

0,1

16,1

1,3

1,0

1,5

0,03

AARDAPPEL NATUUR PREMIUM - FIJN VOORGEKOOKT

318

75

0,3

0,1

16,1

1,3

1,0

1,5

0,03

AARDAPPEL RUSTICA VOORGEKOOKT

318

75

0,3

0,1

16,1

1,3

1,0

1,5

0,03

AARDAPPELBLOKJES VOORGEKOOKT

318

75

0,3

0,1

16,1

1,3

1,0

1,5

0,03

ANDALOUSE MIX VOORGEKOOKT

292

69

1,0

0,2

9,9

2,5

3,7

3,3

0,13

AZIATISCHE MIX VOORGEKOOKT

153

36

0,4

0,1

4,7

3,0

2,0

2,6

0,02

BASMATI RIJST VOORGEKOOKT

512

121

0,2

0,0

27,2

0,0

0,0

2,5

0,00

BLOEMKOOLPUREE PORTIES

131

31

0,9

0,2

2,1

1,8

1,6

2,9

0,01

BONENPUREE PORTIES

145

35

0,1

0,0

4,7

2,1

4,1

1,7

0,02

BOTERBONEN GESTOOMD

169

40

0,4

0,1

5,7

3,7

3,3

1,8

0,02

BRETOENSE MIX VOORGEKOOKT

116

28

0,3

0,1

3,9

2,6

1,5

1,5

0,02

BROCCOLIPUREE PORTIES

119

29

0,8

0,2

1,1

0,9

2,3

3,1

0,03

BRUINE RIJST VOORGEKOOKT

1494

353

2,8

0,7

74,0

1,3

1,9

6,9

0,01

CANNELLINI BONEN (WITTE KIDNEYBONEN) VOORGEKOOKT

586

139

0,3

0,1

22,4

0,3

5,6

8,7

0,30

CAMPAGNARDE MIX VOORGEKOOKT

217

52

2,2

0,3

4,9

2,9

3,3

1,5

0,07

COUNTRY GRILL - GEGRILDE GROENTEMIX

330

79

4,6

0,5

7,0

3,0

2,9

2,4

0,05

COURGETTESCHIJVEN GESTOOMD

83

20

0,4

0,1

1,8

1,7

0,9

1,8

0,00

FARFALLE VOORGEKOOKT

644

151

0,5

0,1

31,3

0,6

1,1

5,0

0,00

FORESTIÈRE MIX VOORGEKOOKT

129

31

0,3

0,1

4,2

2,3

1,8

1,8

0,01

GEBROKEN SPERZIEBONEN VOORGEKOOKT

142

34

0,1

traces

4,4

2,1

4,1

1,8

0,02

GEGRILDE AARDAPPELSCHIJVEN

433

103

2,1

0,3

16,9

1,1

2,8

2,7

0,44

GEGRILDE AJUINBLOKJES 20X20

199

48

1,4

0,3

6,7

5,8

2,3

0,9

0,02

GEGRILDE AUBERGINEBLOKJES 20X20

290

71

4,6

0,5

1,8

1,3

7,7

1,7

0,01

GEGRILDE AUBERGINESCHIJVEN

273

66

3,2

0,4

5,2

5,0

5,3

1,4

0,02

GEGRILDE AUBERGINESCHIJVEN PARRILLA

273

66

3,2

0,4

5,2

5,0

5,3

1,4

0,02

GEGRILDE COURGETTEBLOKJES 20X20

137

33

0,8

0,2

3,8

2,4

1,9

1,6

0,12

GEGRILDE COURGETTESCHIJVEN

134

32

0,6

0,1

3,8

3,3

1,9

1,8

0,07

GEGRILDE COURGETTESCHIJVEN PARRILLA

133

31

0,6

0,1

3,2

3,2

1,9

1,7

0,01

GEGRILDE GELE PAPRIKABLOKJES 20X20

274

65

1,7

0,1

10,0

8,2

1,9

1,5

0,01

GEGRILDE GROENE PAPRIKABLOKJES 20X20

237

57

2,6

0,3

6,2

4,3

1,4

1,4

0,01

GEGRILDE GROENTEMIX - ITALIAN STYLE

313

74

2,4

0,2

11,4

3,6

3,0

1,8

0,03

GEGRILDE POMPOENBLOKJES 15X15 (BUTTERNUT SQUASH)

191

45

2,7

0,0

8,2

0,0

2,4

1,5

0,01

GEGRILDE RODE & GELE PAPRIKASCHIJVEN PARRILLA

183

44

0,9

0,2

9,0

4,1

2,6

1,1

0,31

GEGRILDE RODE PAPRIKABLOKJES 20X20

283

68

2,7

0,2

8,3

7,9

2,1

1,5

0,01

GEGRILDE RODE PAPRIKAREEPJES 5/7

270

65

3,1

0,4

6,2

6,2

2,8

1,6

0,02

GELE RIJST VOORGEKOOKT

633

149

0,4

0,1

33,2

0,0

0,7

2,9

0,01

GNOCCHI VOORGEKOOKT

770

182

1,6

0,3

33,9

0,6

2,0

7,0

0,04

GOBBETTI VOORGEKOOKT

714

169

1,5

0,3

31,4

0,6

1,9

6,5

0,00

GRILL MIX À LA SICILIANA

193

46

1,3

0,2

5,8

4,6

2,1

1,7

0,18

HALVE AARDAPPELEN MET SCHIL VOORGEKOOKT

275

65

0,3

0,1

14,1

1,0

1,5

1,4

0,03

KEKERERWTEN VOORGEKOOKT

537

128

2,1

0,2

16,6

1,0

4,3

8,4

0,01

KNOLSELDERPUREE PORTIES

117

28

0,3

0,0

2,4

1,9

5,0

1,5

0,25

MACARONI VOORGEKOOKT

770

182

1,6

0,3

33,9

0,6

2,0

7,0

0,04

MEKONG RIJST MIX

449

106

0,5

0,1

22,5

1,0

1,0

2,4

0,36

NOODLES 4MM VOORGEKOOKT

714

169

1,5

0,3

31,4

0,6

1,9

6,5

0,04

318

75

0,3

0,1

16,1

1,3

1,0

1,5

0,03

PARIJSE AARDAPPELEN VOORGEKOOKT

We preserve nature’s gifts 88


Vetten

Vetten waarvan verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Koolhydraten waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

PENNE VOORGEKOOKT

714

169

1,5

0,3

31,4

0,6

1,9

6,5

0,04

66

16

0,3

0,1

2,1

1,8

1,1

0,6

0,02

QUINOA VOORGEKOOKT

479

113

1,8

0,2

19,5

2,1

0,0

4,8

0,05

RIGATONI VOORGEKOOKT

714

169

1,5

0,3

31,4

0,6

1,9

6,5

0,04

RIJST VOORGEKOOKT

633

149

0,4

0,1

33,2

traces

0,7

2,9

0,01

RODE KIDNEYBONEN VOORGEKOOKT

511

121

0,5

0,1

17,4

1,0

6,7

8,4

0,30

SPERZIEBONEN GESTOOMD

191

46

0,8

0,2

5,0

2,2

3,8

2,7

0,02

SPINAZIEPUREE PORTIES

108

26

0,8

0,1

0,5

0,3

2,1

3,1

0,04

SPIRELLI 3-KLEUREN VOORGEKOOKT

745

176

1,2

0,2

33,7

0,6

2,1

6,6

0,04

SPIRELLI VOORGEKOOKT

770

182

1,6

0,3

33,9

0,6

2,0

7,0

0,04

TUINERWTENPUREE PORTIES

145

35

0,1

0,0

4,7

2,1

4,1

1,7

0,02

VOLKOREN PENNE VOORGEKOOKT

789

186

1,6

0,3

34,7

0,7

2,1

7,2

0,04

VOORGEBAKKEN AJUINBLOKJES

471

114

8,6

1,1

6,9

3,9

1,9

1,2

0,03

VOORGEBAKKEN AJUINSCHIJVEN

471

114

8,6

1,1

6,9

3,9

1,9

1,2

0,03

WILDE RIJST MIX VOORGEKOOKT

702

166

0,5

0,1

32,7

1,1

2,8

6,1

0,01

WORTELPUREE PORTIES

128

31

0,4

0,1

4,9

4,6

2,5

0,6

0,13

WORTELSCHIJFJES GESTOOMD

125

30

0,6

0,1

3,8

2,5

2,9

0,9

0,09

ZOETE AARDAPPEL VOORGEKOOKT

413

98

0,3

0,1

21,3

5,7

2,4

1,2

0,10

ZOETE AARDAPPELPUREE PORTIES

413

98

0,3

0,1

21,3

5,7

2,4

1,2

0,10

ZWARTE BONEN VOORGEKOOKT

676

160

0,6

0,1

24,9

0,3

9,1

9,3

0,30

FINES HERBES

A TABLE

POMPOENPUREE PORTIES

CLASSICS MONO

Kcal

CLASSICS MIXES

kJ

EXPRESS

VOEDINGSWAARDE (100g)

89

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

Volkoren penne Sweet Life


A TABLE In dit gamma vindt u een brede waaier aan bereide groenten, die een extra snelle bereiding van heerlijke maaltijden mogelijk maken. Deze producten zijn het resultaat van de jarenlange expertise binnen de Ardo-groep, een continue investering in nieuwe productietechnieken en een internationaal georiĂŤnteerd team voor productontwikkeling. Een praktische, snelle en smaakvolle oplossing voor de toenemende interesse in vegetarische gerechten en voor een tekort aan grootkeukenpersoneel.

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 90


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES BIO

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

95

LES FRUITS

VOEDINGSWAARDENTABEL

92 - 94

LES TAPAS

A TABLE Broccolimix met fijne kruidensaus - Groentekrans in botersaus - Spinazie met room Bladspinazie met room - Prei met room - Savooikool met room - Rode kool met appel - Letscho Geroosterde maïs Mexicana - Roast Supreme - Ratatouille - Veggie Paella - Veggie mix Indian style Veggie mix Nordic style - Quinoa groentepan - Risotto Funghi - Risotto Spinaci Salade Griekse stijl - Insalata Mediterranea - Taboulé


A TABLE

Broccolimix met fijne kruidensaus

broccoli, wortelen, bloemkool, fijne kruidensaus

Spinazie met room in porties

spinazie, room

Savooikool met room in porties

savooikool, room

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 92

Bladspinazie met room in porties

spinazie, room

Rode kool met appel zoet/zuur recept

rode kool, appel

Groentekrans in botersaus

tuinerwten, wortelen, bloemkool, maĂŻs, botersaus

Prei met room in porties

prei, room

Letscho

Mix van paprika en ajuin in tomatensaus

groene en rode paprika, uien, tomaten


tomaten, gefrituurde groenten (aubergine, ajuin), gegrilde groenten (courgettes, groene paprika, rode paprika), tomatensaus

EXPRESS

sperziebonen, kerstomaten, jonge wortelen, zilveruitjes , champignons, gegrilde groenten (ajuin, rode en gele paprika), balsamicosaus

CLASSICS MIXES

Ratatouille

Gegrilde groenten met balsamico saus

Geroosterde maĂŻs, rode Kidneybonen, gegrilde rode paprika, olie, Mexicaanse kruiden

CLASSICS MONO

Roast Supreme

Geroosterde maĂŻs Mexicana

NIEUW

Veggie mix Indian style

NIEUW

Veggie mix Nordic style

NIEUW

A TABLE

Veggie paella

Risotto Funghi

gerst, bonen, erwten, spinazie, prei, edamame sojabonen, dille en limoensaus

Risotto Spinaci

voorgekookte risotto rijst, champignons, room-kaassaus

voorgekookte risotto rijst, spinazie, room-kaassaus

93

LES TAPAS

groenten (tomaten, boerenkool, sojabonen, rode ui, prei), quinoa, bruine rijst, kruiden

LES FRUITS

BIO

Quinoa groentepan

linzen, spinazie, bloemkoolrijst, butternut pompoen, kekererwten, kruidige curry - kokossaus

FINES HERBES

rijst, gegrilde gele en rode paprika, erwten, ui, romano en cannelinni bonen, paella saus


Koude salades Salade Griekse stijl

parel couscous, gekonfijte tomaten, zwarte en groene olijven, courgette, rode ui, feta, basilicum

Taboulé

voorgekookte mezze penne, gegrilde groenten (courgette, rode en gele paprika), gekonfijte tomaten, uien

griesmeel, tomaten, ajuin, groene paprika, courgettes, rozijnen, munt, zwarte olijven, koriander, knoflook

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

BLADSPINAZIE MET ROOM IN PORTIES

100293510

1357100

337356

005620

12x750g

7x9c

100293010

11849

089378

089385

4x2,5kg

7x9c

BROCCOLIMIX MET FIJNE KRUIDENSAUS

100347510

10629

651308

005835

12x750g

6x9c

GEROOSTERDE MAIS MEXICANA

100320910

27220

090053

090152

10x1kg

8x9c

GROENTEKRANS IN BOTERSAUS

100347210

1330700

100202

015339

10x300g

11x19c

100320410

1367100

100301

005859

12x750g

8x9c

100347410

1367200

100707

001660

4x2,5kg

8x9c

INSALATA MEDITERRANEA

100351910

20215

019276

019283

4x2,5kg

6x9c

LETSCHO

100351810

1369300

018156

018163

4x2,5kg

8x9c

PREI MET ROOM IN PORTIES

100291510

1332000

257357

005828

12x750g

8x9c

100291610

1331900

257708

001301

4x2,5kg

7x9c

QUINOA GROENTEPAN

100347610

26830

087374

087381

10x1kg

7x9c

RATATOUILLE

100352910

10306

771303

010990

12x750g

8x9c

100353010

10305

771709

001684

4x2,5kg

8x9c

RISOTTO FUNGHI

100343810

20321

019955

019962

6x1,5kg

7x9c

RISOTTO SPINACI

100294210

20320

019979

019986

6x1,5kg

7x9c

ROAST SUPREME (GEGRILDE GROENTEN MET BALSAMICO SAUS)

100350910

20322

019993

020005

6x1,5kg

8x9c

RODE KOOL MET APPEL - ZOET RECEPT

100330510

24960

291108

032510

6x450g

15x12c

100303610

1331500

291351

004586

12x750g

8x9c

100147810

1331800

291702

001356

4x2,5kg

7x9c

RODE KOOL MET APPEL - ZUUR RECEPT

100303810

1328300

009604

009611

4x2,5kg

8x9c

SALADE GRIEKSE STIJL

100350510

26829

087459

087466

10x1kg

9x9c

SAVOOIKOOL MET ROOM IN PORTIES

100304010

1331700

392324

005927

12x750g

8x9c

SPINAZIE MET ROOM IN PORTIES

100292110

24905

336106

032206

6x450g

15x12c

100292210

1356200

336359

004715

12x750g

7x9c

100210210

1345500

336700

001592

4x2,5kg

7x9c

TABOULÉ

100349610

10673

604304

011003

12x750g

10x9c

VEGGIE MIX INDIAN STYLE

100154610

28051

121542

121599

10x1kg

8x9c

VEGGIE MIX NORDIC STYLE

100268010

28052

117934

117941

10x1kg

7x9c

VEGGIE PAELLA

100150710

28053

121269

121276

10x1kg

7x9c

We preserve nature’s gifts 94

Insalata Mediterranea


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES EXPRESS Vetten waarvan verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Koolhydraten waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

BLADSPINAZIE MET ROOM IN PORTIES

216

52

3,1

0,7

3,1

1,8

2,2

1,8

0,78

BROCCOLIMIX MET FIJNE KRUIDENSAUS

249

60

2,8

1,1

5,5

3,3

2,0

2,1

0,60

GEROOSTERDE MAIS MEXICANA

438

104

2,1

0,3

16,0

3,0

2,9

3,4

0,44

GROENTEKRANS IN BOTERSAUS

386

93

5,1

3,2

7,9

4,1

3,0

2,3

0,88

INSALATA MEDITERRANEA

527

126

4,3

0,8

16,4

4,8

3,3

3,7

0,94

LETSCHO

271

65

2,7

0,3

8,2

6,7

1,2

1,3

1,40

PREI MET ROOM IN PORTIES

352

85

5,9

3,0

5,0

3,5

1,8

2,0

0,71

QUINOA GROENTEPAN

470

112

5,5

0,6

11,6

2,2

1,8

3,2

0,78

RATATOUILLE

273

66

4,2

0,6

4,4

3,6

2,6

1,3

0,32

RISOTTO FUNGHI

527

125

3,7

2,6

19,2

3,0

< 0,5

3,5

0,58

RISOTTO SPINACI

566

135

5,3

3,4

17,5

4,2

0,7

3,9

0,84

ROAST SUPREME (GEGRILDE GROENTEN MET BALSAMICO SAUS)

360

86

6,1

3,5

5,6

3,7

1,9

1,4

0,34

RODE KOOL MET APPEL - ZOET RECEPT

329

78

1,6

0,1

13,3

12,0

1,9

1,7

0,63

RODE KOOL MET APPEL - ZUUR RECEPT

239

56

0,0

0,0

11,1

9,7

2,2

1,9

0,74

SALADE GRIEKSE STIJL

507

120

1,4

0,4

21,9

2,5

2,1

3,9

0,53

SAVOOIKOOL MET ROOM IN PORTIES

213

51

3,1

1,0

3,3

2,5

1,6

1,7

0,90

SPINAZIE MET ROOM IN PORTIES

216

52

3,1

0,9

3,1

1,8

2,2

1,8

0,79

TABOULÉ

583

138

2,4

0,4

23,9

3,2

1,9

4,3

0,74

VEGGIE MIX INDIAN STYLE

377

90

4,1

1,5

7,9

2,2

3,1

3,9

0,61

VEGGIE MIX NORDIC STYLE

473

113

5,1

0,7

11,3

1,9

3,2

3,8

0,51

VEGGIE PAELLA

509

122

2,8

0,3

19,3

3,2

2,6

3,5

0,65

FINES HERBES

Vetten

BIO

Kcal

LES FRUITS

kJ

95

LES TAPAS

VOEDINGSWAARDE (100g)

A TABLE

Kant-en-klare pastasalades voor buffetten


FINES HERBES Ardo‘s ‘Fines Herbes‘, dat zijn nauwkeurig geselecteerde vriesverse kruiden en pittige smaakmakers. Hun smaak, geur en kleur blijven even fris en uitgesproken als bij vers geplukte kruiden. Omdat Ardo ze vers en los invriest, klitten ze niet samen en zijn ze perfect portioneerbaar. Het ‘Fines Herbes‘-assortiment van Ardo laat u de keuze uit overheerlijke kruiden en kruidenmixen. Ardo‘s kruidentuin, het hele jaar open!

We preserve nature’s gifts 96


CLASSICS MONO 104

VOEDINGSWAARDENTABEL

105

CLASSICS MIXES

KRUIDEN - ORGANIC BIO Vlakke peterselie - Basilicum - Bieslook - Koriander - Peterselie - Knoflookblokjes

EXPRESS

101

A TABLE

KRUIDEN - ‘SPECIALS’ Rode Chili - Gember - Lente ajuin - Sjalotten - Knoflookblokjes - Knoflookteentjes

FINES HERBES

100

BIO

KRUIDEN - MIXEN Italiaanse kruiden - 8-Kruidenmix - Persillade - Mix Salsa Mexicana Mix Smokey BBQ - Tartaar kruidenmix - Thaise kruidenmix

LES FRUITS

98 - 99

LES TAPAS

KRUIDEN - MONO Basilicum - Bieslook - Koriander - Dille - Daslook - Munt - Oregano - Peterselie Vlakke peterselie - Dragon - Rozemarijn


KRUIDEN MONO Basilicum

Bieslook

Dille

Koriander

Munt

Daslook

Oregano

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 98


CLASSICS MONO

Peterselie

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Vlakke peterselie

Rozemarijn

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

BASILICUM

100329510

10971

180600

005606

8x250g

16x9c

100329610

25331

057667

057674

5x1kg

8x9c

100150210

10973

181607

005613

8x250g

16x9c

100330910

24757

017203

031650

5x1kg

8x9c

100334910

20633

021446

021453

5x1kg

8x9c

100167810

23697

022375

1x5kg

8x9c

100164410

10975

182604

005590

8x250g

16x9c

100333410

24682

031544

031551

5x1kg

8x9c

DRAGON

100221710

26418

183601

005651

8x250g

16x9c

KORIANDER

100331910

10978

011041

011058

8x250g

16x9c

MUNT

100337510

26407

083468

083475

8x250g

16x9c

OREGANO

100339610

26408

083451

083482

8x250g

16x9c

PETERSELIE

100198910

10984

185605

005668

8x250g

16x9c

100342310

24755

017173

031674

5x1kg

8x9c

ROZEMARIJN

100344310

10981

011065

011072

8x250g

16x9c

VLAKKE PETERSELIE

100342910

26409

083536

083543

8x250g

16x9c

BIESLOOK

DASLOOK

DILLE

BIO

JDE Code

LES FRUITS

Art. Code

99

LES TAPAS

PRODUCT

FINES HERBES

A TABLE

Dragon


KRUIDEN MIXEN

8-Kruidenmix

Italiaanse kruiden

peterselie, dille, tuinkers, kervel, bieslook, zurkel, bernagie, pimpernel

Mix Smokey BBQ

Persillade

rode ui, peterselie, basilicum, lookscheuten, tijm, oregano

gehakte peterselie, lookblokjes

sjallot, look, rozemarijn, tijm, marjolein, salie, bonenkruid, chilipeper, ovengedroogde tomaten, zonnebloemolie, tomaat

Mix Salsa Mexicana

Thaise kruidenmix

Tartaar kruidenmix

paprika, tomaten, ajuin, lente-uitjes, koriander, look, chili, komijn, zout, peper, kruidenextract, zonnebloemolie

sjalot, komkommer, kappertjes, peterselie, bieslook, ovengedroogde tomaten, tartaar kruidenmix, zonnebloemolie Koriander, gember, citroengras, sjalotten, knoflook, limoenbladeren, rode chili

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

8-KRUIDENMIX

100336110

10988

188606

005644

8x250g

16x9c

100336410

24756

017227

031667

5x1kg

8x9c

ITALIAANSE KRUIDEN

100336510

25291

062005

062012

5x1kg

8x9c

MIX SALSA MEXICANA

100336910

26420

083529

082635

8x250g

16x9c

MIX SMOKEY BBQ

100336210

26421

083550

083604

8x250g

16x9c

PERSILLADE

100336310

26419

083512

083628

8x250g

16x9c

TARTAAR KRUIDENMIX

100336810

26832

087411

087428

8x250g

16x9c

THAISE KRUIDENMIX

100337010

27221

090107

090206

8x250g

16x9c

We preserve nature’s gifts 100


CLASSICS MONO

Reeds fijngesneden! Eenvoudig te gebruiken.

CLASSICS MIXES

KRUIDEN ‘SPECIALS’

EXPRESS

Rode chiliblokjes

Gemberblokjes

A TABLE

Sjalotten

FINES HERBES

Knoflookblokjes

Knoflookteentjes

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

GEMBERBLOKJES

100334710

26423

083581

083598

8x250g

16x9c

KNOFLOOKBLOKJES

100168210

10966

184608

003459

8x250g

16x9c

100335310

24958

032336

032343

5x1kg

13x9c

KNOFLOOKTEENTJES

100335610

10963

006047

006054

5x1kg

16x9c

LENTEAJUIN

100309910

26424

083567

083574

8x250g

16x9c

RODE CHILIBLOKJES

100331310

26422

083710

083727

8x250g

16x9c

SJALOTTEN

100207910

10960

186602

003466

8x250g

16x9c

100345310

25332

062029

062036

5x1kg

12x9c

101

LES TAPAS

PRODUCT

LES FRUITS

BIO

Lenteajuin


KRUIDEN ORGANIC-BIO

BE-BIO-02 EU/non-EU Agriculture

Producten van biologische landbouw

Vlakke peterselie Basilicum

Bieslook

Peterselie

Koriander

Knoflookblokjes

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

BASILICUM

100247110

BIESLOOK KORIANDER

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

23502

031353

1x10kg

5x9c

100247510

23519

055902

1x10kg

5x9c

100248810

23503

060353

1x10kg

5x9c

KNOFLOOKBLOKJES

100355210

26428

083734

084741

8x250g

16x9c

PETERSELIE

100356010

26425

083666

083673

8x250g

16x9c

100253610

23624

VLAKKE PETERSELIE

100253810

We preserve nature’s gifts 102

GTIN CU 05411361-

055519

1x10kg

5x9c

082249

1x10kg

5x9c


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES EXPRESS Vetten

Vetten waarvan verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Koolhydraten waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

160

38

0,5

0,2

3,3

0,5

3,6

3,2

0,04

143

34

0,5

0,3

2,7

0,2

3,7

2,9

0,00

BIESLOOK

127

30

0,5

0,2

2,5

0,7

2,5

2,7

0,02

DASLOOK

185

44

0,5

0,2

5,7

5,7

3,2

2,6

0,04

DILLE

163

39

0,7

0,4

3,3

0,6

3,1

3,3

0,02

DRAGON

203

49

0,7

0,3

4,9

4,1

3,9

3,7

0,02

GEMBERBLOKJES

131

31

0,2

0,1

5,8

0,7

1,6

0,7

0,04

ITALIAANSE KRUIDEN

158

38

0,4

0,1

4,2

1,5

3,6

2,6

0,04

KNOFLOOKBLOKJES

422

100

0,1

0,1

18,4

18,2

2,4

5,1

0,04

KNOFLOOKTEENTJES

422

100

0,1

0,1

18,4

18,2

2,4

5,1

0,04

KORIANDER

156

37

0,6

0,3

3,4

0,8

2,1

3,5

0,03

KRUIDENMIX SALSA MEXICANA

212

51

1,5

0,3

6,2

4,7

2,3

1,9

0,74

KRUIDENMIX SMOKEY BBQ

496

118

3,8

0,6

15,2

12,8

4,0

3,7

5,64

KRUIDENMIX TARTAAR

323

77

2,6

0,4

9,3

4,0

3,0

2,6

1,57

LENTEAJUIN

116

28

0,5

0,1

3,0

2,8

1,5

2,0

0,02

MUNT

191

46

0,6

0,1

3,5

1,4

5,4

3,9

0,01

OREGANO

170

41

0,7

0,1

3,0

N

4,6

3,3

0,01

PERSILLADE

263

62

0,4

0,1

9,0

6,2

3,4

4,1

0,05

PETERSELIE

185

44

0,5

0,1

4,4

0,3

3,9

3,6

0,05

RODE CHILIBLOKJES

198

48

1,3

0,5

4,2

2,0

4,9

2,3

0,02

ROZEMARIJN

431

104

2,8

1,5

8,6

2,2

17,8

2,3

0,04

SJALOTTEN

183

44

0,6

0,1

6,5

4,9

2,4

1,9

0,06

THAISE KRUIDENMIX

195

46

0,6

0,2

6,3

3,8

3,8

2,1

0,03

VLAKKE PETERSELIE

185

44

0,5

0,1

4,4

0,3

3,9

3,6

0,05

* met zonnebloemolie 103

LES TAPAS

LES FRUITS

8-KRUIDENMIX BASILICUM

A TABLE

Kcal

FINES HERBES

kJ

BIO

VOEDINGSWAARDE (100g)


ORGANIC-BIO Al onze biologische groenten en kruiden worden geteeld op velden die met zorg werden geselecteerd en voorbereid op de bioteelt. De oogst, verwerking en bewaring ervan verloopt volledig gescheiden van de niet-biologische groenten, zodat elk risico op contaminatie wordt vermeden. Alle biologische producten van Ardo worden verpakt volgens de strenge richtlijnen van de verschillende instanties voor biologische productie over de hele wereld. Wij passen deze ten strengste toe, om de biogarantie te waarborgen.

AT-BIO-902, BE-BIO-01, NL-01-BIO, FR-BIO 01, PT-BIO-02, DK-OKO-100/DK-OKO-200, BE-BIO-02 EU/NON-EU AGRICULTURE

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts


CLASSICS MONO VOEDINGSWAARDENTABEL

115

A TABLE

114

FINES HERBES

ORGANIC - BIO ALGEN Wakame flakes - Wakame cut

BIO

113

LES FRUITS

ORGANIC - BIO KRUIDEN Vlakke peterselie - Basilicum - Bieslook - Knoflookblokjes - Koriander - Peterselie

EXPRESS

111 - 112

LES TAPAS

ORGANIC - BIO MIXES Tuinerwten & worteltjes - Groenten voor Minestrone - Soepgroenten - Zomergroenten Wok mix - Broccolimix - Bladspinazie met room - Rode kool met appel

CLASSICS MIXES

ORGANIC - BIO MONO 106 - 110 Bloemkool - Bladspinazie - Gehakte spinazie - Tuinerwten - Sperziebonen - Gebroken sperziebonen Wortelen - Ajuin - Champignons - Boerenkool - Witte kool - Knolselder - Brusselse spruitjes - Broccoli Prei - Paprika rood - Paprika groen - Paprika geel - Paprika reepjes rood/groen/geel - Maïs - Tomaten Pompoen - Aardappel - Zoete aardappel - Selder - Aubergine - Courgette - Kekererwten


ORGANIC - BIO MONO

Bloemkoolroosjes

Producten van biologische landbouw

Bladspinazie porties

Gehakte spinazie porties

Tuinerwten

Sperziebonen

Gebroken sperziebonen

Wortelreepjes

Wortelschijfjes

Wortelblokjes 6x6x6x - 10x10x10

Jonge wortelen

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 106


Boerenkool porties

Witte kool

NIEUW

CLASSICS MONO

Ajuin gesneden

Champignons gesneden - blokjes

CLASSICS MIXES

Ajuinblokjes 4x4 - 10x10

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

Knolselderblokjes

107

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

Geitenhaasje met bio uienconfijt


Brusselse spruitjes

Broccoliroosjes

Prei gesneden

Paprikablokjes rood

Paprikareepjes rood

Paprikareepjes groen

Paprikablokjes groen

Paprikablokjes geel

Paprikareepjes rood/groen/geel

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 108

NIEUW


Aardappelblokjes

Zoete aardappel

Gesneden selder groen

Aubergineblokjes 10x10

CLASSICS MONO

Tomatenblokjes

Pompoenblokjes (Butternut Squash)

CLASSICS MIXES

Maïs supersweet

A TABLE

EXPRESS

NIEUW

BIO

FINES HERBES

Courgetteblokjes

109

LES TAPAS

LES FRUITS

Kekererwten


PRODUCT

Art. Code

JDE Code

AARDAPPELBLOKJES

100262310

20259

AJUIN GESNEDEN

100267910

28054

AJUINBLOKJES 4X4

100251910

23666

AJUINBLOKJES 10X10

100322910

20454

100251710

11226

117637

019528

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

005743

1x10kg

9x9c

117644

4x2,5kg

7x9c

057056

1x10kg

8x9c

019535

4x2,5kg

8x9c

005149

1x10kg

8x9c

AUBERGINEBLOKJES

100250210

27583

086889

1x10kg

7x9c

BLADSPINAZIE PORTIES

100286510

1358100

014936

014943

15x600g

7x9c

100294610

1357000

012635

012642

4x2,5kg

7x9c

100254710

11865

006597

1x10kg

7x9c

100248210

20198

018675

018682

15x600g

6x9c

100248010

11318

012659

012666

4x2,5kg

6x9c

100247910

11994

006696

1x10kg

7x9c

BOERENKOOL PORTIES

100248710

22828

022597

1x10kg

7x9c

BROCCOLIROOSJES

100354410

11991

014950

014967

15x600g

5x9c

100354510

22920

023310

023327

4x2,5kg

5x9c

100246610

20515

018330

1x10kg

6x9c

BRUSSELSE SPRUITJES

100246910

26974

089583

4x2,5kg

9x9c

CHAMPIGNONS BLOKJES

100251210

26382

CHAMPIGNONS GESNEDEN

100322610

22921

100251510

23445

024706

1x10kg

8x9c

COURGETTEBLOKJES

100256410

23449

011034

1x10kg

8x9c

GEBROKEN SPERZIEBONEN

100246110

11845

012680

4x2,5kg

8x9c

100246210

24730

023983

1x10kg

8x9c

100254210

22922

023402

4x2,5kg

7x9c

100254310

20074

014820

1x10kg

8x9c

GROENE SELDER

100248510

23438

JONGE WORTELEN

100322310

11872

KEKERERWTEN

100247410

27574

KNOLSELDERBLOKJES

100322210

22924

100248410

12020

MAÏS SUPERSWEET

100254910

11855

100255010

24070

PAPRIKABLOKJES GEEL

100253310

26978

PAPRIKABLOKJES GROEN

100252610

23567

PAPRIKABLOKJES ROOD

100252910

23465

PAPRIKAREEPJES GROEN

100252710

23464

PAPRIKAREEPJES ROOD

100253110

11862

PAPRIKAREEPJES ROOD / GROEN / GEEL

100267810

28055

POMPOENBLOKJES (BUTTERNUT SQUASH)

100252510

24837

PREI GESNEDEN

100250810

22919

100250910

10878

SPERZIEBONEN

100246310

BLOEMKOOLROOSJES

GEHAKTE SPINAZIE PORTIES

089576

023334

012673

023396

089408

023778

1x10kg

8x9c

023341

4x2,5kg

7x9c

060360

1x10kg

7x9c

089415

4x2,5kg

9x9c

081051

1x10kg

8x9c

023372

023389

4x2,5kg

9x9c

013267

1x10kg

9x9c

012727

012734

4x2,5kg

10x9c

023419

1x10kg

10x9c

085530

1x10kg

8x9c

060544

1x10kg

8x9c

024560

1x10kg

8x9c

024638

1x10kg

7x9c

117613

013458

1x10kg

8x8c

117620

4x2,5kg

7x9c

024553

1x10kg

8x9c

022160

022191

4x2,5kg

6x9c

005156

1x10kg

6x9c

11993

014882

014899

15x600g

6x9c

100246410

11848

012697

012710

4x2,5kg

7x9c

100323510

22925

023273

023280

4x2,5kg

8x9c

100255310

23628

031841

1x10kg

8x9c

100252110

12001

014912

014929

15x600g

10x9c

100252210

10809

012741

012758

4x2,5kg

9x9c

100252310

12773

006207

1x10kg

10x9c

WITTE KOOL

100247310

23413

060452

1x10kg

7x9c

WORTELBLOKJES 6X6X6

100249310

23512

024454

1x10kg

10x9c

WORTELBLOKJES 10X10X10

100249010

11872

012796

4x2,5kg

9x9c

100249110

11689

013465

1x10kg

10x9c

WORTELREEPJES

100249210

23602

023662

1x10kg

7x9c

WORTELSCHIJFJES

100249510

12762

018187

018194

15x600g

6x9c

100249610

11873

012765

012772

4x2,5kg

8x9c

100249710

23605

059975

1x10kg

8x9c

100294410

28056

121177

4x2,5kg

9x9c

100254010

27579

081310

1x10kg

9x9c

TOMATENBLOKJES TUINERWTEN

ZOETE AARDAPPEL

110

GTIN CU 05411361-

012789

121160


CLASSICS MONO

tuinerwten, wortelen

EXPRESS

Producten van biologische landbouw

CLASSICS MIXES

ORGANIC - BIO MIXES

Tuinerwten & worteltjes

Soepgroenten

A TABLE

Groenten voor Minestrone

Wok mix

Broccolimix

broccoliroosjes, gele wortelen, wortelen, sperziebonen, rode paprika, ajuin

wortelschijfjes, bloemkool, broccoli

111

LES TAPAS

bloemkool, gebroken bonen, wortelen, tuinerwten

LES FRUITS

BIO

Zomergroenten

wortelen, knolselder, bonen, tuinerwten, bloemkool, prei, ajuin

FINES HERBES

wortelen, selder, prei, bloemkool, tuinerwten, gebroken bonen, uien, aardappelen, courgettes, tomaten


Bladspinazie met room in porties

bladspinazie, room

Rode kool met appel in porties

rode kool, appel

Bereid PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

BLADSPINAZIE MET ROOM IN PORTIES

100294510

1349200

015070

015087

15x600g

7x9c

BROCCOLIMIX

100256010

22982

023174

023181

4x2,5kg

7x9c

GROENTEN VOOR MINESTRONE

100256110

25180

057506

057516

4x2,5kg

8x9c

RODE KOOL MET APPEL IN PORTIES

100322010

1349300

015056

015063

15x600g

8x9c

SOEPGROENTEN

100255410

12007

014974

014981

15x600g

9x9c

TUINERWTEN & WORTELTJES

100255710

12005

015032

015049

15x600g

9x9c

WOK MIX

100255610

12009

015018

015025

15x600g

8x9c

100255910

20511

020944

020951

4x2,5kg

8x9c

ZOMERGROENTEN

100255510

12010

014998

015001

15x600g

8x9c

100255810

10315

012802

012819

4x2,5kg

9x9c

Broccoli mix soufflé

We preserve nature’s gifts 112

112


CLASSICS MONO

ORGANIC - BIO KRUIDEN

CLASSICS MIXES

Producten van biologische landbouw Basilicum

EXPRESS

Vlakke peterselie

Bieslook

FINES HERBES

A TABLE

Knoï¬&#x201A;ookblokjes

Koriander

JDE Code

BASILICUM

100247110

BIESLOOK

100247510

KNOFLOOKBLOKJES

100355210

26428

KORIANDER

100248810

23503

PETERSELIE

100356010

26425

100253610

23624

VLAKKE PETERSELIE

100253810

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

23502

031353

1x10kg

5x9c

23519

055902

1x10kg

5x9c

084741

8x250g

16x9c

060353

1x10kg

5x9c

083673

8x250g

16x9c

055519

1x10kg

5x9c

082249

1x10kg

5x9c

083734

083666

LES FRUITS

Art. Code

113

LES TAPAS

PRODUCT

BIO

Peterselie


ORGANIC - BIO ALGEN Een trendy groente uit de zee met groeiende wereldwijde interesse. Dit superfood is zeer rijk aan OMEGA 3, antioxidanten, vitamines, mineralen, eiwitten en calcium. Ze kunnen in verschillende toepassingen gebruikt worden: als een natuurlijke zoutvervanger, een natuurlijke smaakversterker of als een verdikkingsmiddel in sauzen.

Wakame flakes 1-8 mm

Wakame cut 1-2 cm

PRODUCT

Art. Code

ALGEN WAKAME 1-8 MM ALGEN WAKAME 1-2 CM

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

100256810

089248

1x10kg

5x9c

100256210

085653

1x10kg

5x9c

Miso soep met paksoi en Wakame

We preserve nature’s gifts 114


Eiwitten

Zout

AARDAPPELBLOKJES

318

75

0,3

0,1

16,1

1,3

1,0

1,5

0,03

AJUIN GESNEDEN

173

41

0,2

traces

7,9

5,6

1,4

1,2

0,01

AJUINBLOKJES

173

41

0,2

traces

7,9

5,6

1,4

1,2

0,01

AUBERGINEBLOKJES

84

20

0,4

0,1

2,2

2,0

0,9

2,0

0,01

BASILICUM

143

34

0,5

0,3

2,7

0,2

3,7

2,9

0,02

BIESLOOK

126

30

0,5

0,2

2,5

0,7

2,5

2,7

0,03

BLADSPINAZIE PORTIES

108

26

0,8

0,1

0,5

0,3

2,1

3,1

0,04

BLADSPINAZIE MET ROOM PORTIES

177

43

2,3

1,9

2,6

1,3

2,3

1,7

0,66

BLOEMKOOLROOSJES

131

31

0,9

0,2

2,1

1,8

1,6

2,9

0,01

BOERENKOOL PORTIES

166

40

1,6

0,2

1,4

1,3

3,1

3,4

0,11

BROCCOLIMIX

135

32

0,7

0,1

2,9

2,5

2,5

2,3

0,03

BROCCOLIROOSJES

157

38

0,9

0,1

2,3

1,4

3,6

3,3

0,03

BRUSSELSE SPRUITJES

188

45

1,3

0,3

2,7

2,4

4,3

3,5

0,02

CHAMPIGNONS BLOKJES

65

16

0,5

0,1

0,4

0,2

1,1

1,8

0,01

CHAMPIGNONS GESNEDEN

65

16

0,5

0,1

0,4

0,2

1,1

1,8

0,01

COURGETTEBLOKJES

83

20

0,4

0,1

1,8

1,7

0,9

1,8

0,00

GEBROKEN SPERZIEBONEN

142

34

0,1

traces

4,4

2,1

4,1

1,8

0,02

GEHAKTE SPINAZIE PORTIES

108

26

0,8

0,1

0,5

0,3

2,1

3,1

0,04

GESNEDEN SELDER

40

10

0,2

traces

0,9

0,9

1,1

0,5

0,15

GROENTEN VOOR MINESTRONE

154

37

0,4

0,1

5,6

2,6

2,1

1,5

0,05

JONGE WORTELEN

117

28

0,4

0,1

4,3

4,1

2,3

0,6

0,06

KEKERERWTEN

645

153

2,3

0,2

21,5

1,1

4,6

9,2

0,01

KNOFLOOKBLOKJES

422

100

0,1

0,1

18,4

18,2

2,4

5,1

0,04

KNOLSELDERBLOKJES

104

25

0,4

N

2,2

1,7

3,7

1,3

0,23

KORIANDER

156

37

0,6

0,3

3,4

0,8

2,1

3,5

0,02

MAÏS SUPERSWEET

326

78

1,9

0,4

10,6

4,8

3,1

3,0

0,00

PAPRIKABLOKJES GEEL

132

31

0,2

N

5,3

5,1

1,7

1,2

0,00

PAPRIKABLOKJES GROEN

153

36

0,4

0,1

6,4

6,1

1,6

1,0

0,01

PAPRIKABLOKJES ROOD

155

37

0,4

0,1

6,4

6,1

1,6

1,1

0,01

PAPRIKAREEPJES GROEN

153

36

0,4

0,1

6,4

6,1

1,6

1,0

0,01

PAPRIKAREEPJES ROOD

155

37

0,4

0,1

6,4

6,1

1,6

1,1

0,01

PAPRIKAREEPJES ROOD / GROEN / GEEL

117

28

0,3

0,0

4,6

2,8

1,4

1,0

0,08

PETERSELIE

185

44

0,5

0,1

4,4

0,3

3,9

3,6

0,05

POMPOENBLOKJES (BUTTERNUT SQUASH)

108

26

0,1

0,0

4,9

0,0

1,1

0,7

0,00

PREI GESNEDEN

111

27

0,5

0,1

2,8

2,2

2,2

1,6

0,01

RODE KOOL MET APPEL IN PORTIES

294

70

0,9

0,1

12,6

11,6

2,0

1,8

0,75

SOEPGROENTEN

139

33

0,5

0,1

4,0

3,0

2,9

1,8

0,06

SPERZIEBONEN

142

34

0,1

traces

4,4

2,1

4,1

1,8

0,02

TOMATENBLOKJES

84

20

0,3

0,1

3,1

3,1

1,0

0,7

0,02

TUINERWTEN

246

59

0,9

0,2

5,4

2,9

4,5

5,0

0,01

TUINERWTEN & WORTELTJES

181

43

0,7

0,2

4,9

3,5

3,4

2,8

0,03

VLAKKE PETERSELIE

185

44

0,5

0,1

4,4

0,3

3,9

3,6

0,05

WAKAME

232

55

0,6

0,1

9,1

0,7

0,5

3,0

2,20

WITTE KOOL

133

32

0,2

traces

5,0

4,9

2,1

1,4

0,02

WOK MIX

142

34

0,4

0,1

4,3

3,4

3,0

1,8

0,04

WORTELBLOKJES

175

42

0,3

0,1

7,9

7,4

2,4

0,6

0,06

WORTELREEPJES

175

42

0,3

0,1

7,9

7,4

2,4

0,6

0,06

WORTELSCHIJFJES

175

42

0,3

0,1

7,9

7,4

2,4

0,6

0,06

ZOETE AARDAPPEL

397

94

0,3

0,1

20,5

11,6

2,3

1,1

0,08

ZOMERGROENTEN

141

34

0,5

0,1

3,7

2,7

2,7

2,1

0,03

CLASSICS MONO

Vezels

CLASSICS MIXES

Koolhydraten waarvan suikers

EXPRESS

Koolhydraten

A TABLE

Vetten waarvan verzadigde vetzuren

FINES HERBES

Vetten

BIO

Kcal

LES FRUITS

kJ

115

LES TAPAS

VOEDINGSWAARDE (100g)


LES FRUITS Het aanbod aan vers fruit is in sommige periodes van het jaar eerder beperkt en bijgevolg ook extra duur. Daarom zijn de vriesverse producten uit het gamma ‘Les Fruits' een perfect alternatief. Ardo garandeert u namelijk het hele jaar door meer dan vijftien fruitsoorten: van traditionele evergreens, zoals appelen en aardbeien, over heerlijke fruitmixen met exotische papaja‘s en mango‘s tot fruitpurees.

We preserve nature’s gifts 116


CLASSICS MONO 123

VOEDINGSWAARDENTABEL

124

CLASSICS MIXES

SMOOTHIES Geel - Rood - Groen

EXPRESS

122

A TABLE

FRUITPUREES Aardbei fruit puree - Mango fruit puree - Banaan fruit puree - Framboos fruit puree

FINES HERBES

121

BIO

FRUIT MIXEN Exotische fruitsalade met passievruchtensaus - Bosvruchtenkorf - Tropische fruitmix Fruit brunoise

LES FRUITS

118 - 120

LES TAPAS

FRUIT MONO Aardbeien - Frambozen - Braambessen - Bosbessen wild - Blauwe bessen Zwarte bessen - Veenbessen - Rode aalbessen - Appelschijfjes - Appelblokjes Kersen - Ananas - Mango - Rabarber - Rabarber rood - Pruimen - Kastanjes


Aardbeien

Frambozen

Braambessen

Bosbessen - wild

Blauwe bessen

Zwarte bessen

Veenbessen

Rode aalbessen

Appelschijfjes

Appelblokjes

Kersen

FRUIT MONO

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 118


Rabarber

Rabarber rood

Pruimen

Kastanjes

CLASSICS MONO

Mango

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Ananas supersweet

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 119

119

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

Pannenkoeken met bosbessen


Yoghurt met fruit brunoise

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

AARDBEIEN

100317810

22889

011553

022870

6x300g

15x18c

100317910

10831

006238

006245

10x1kg

8x9c

870709

100318010

10830

ANANAS

100192410

10834

ANANAS-SUPERSWEET

100313510

27222

APPELBLOKJES

100131010

10829

APPELSCHIJFJES

100298510

11214

011812

011829

10x1kg

7x9c

BLAUWE BESSEN

100298710

24511

011478

023952

6x300g

15x18c

100298810

10836

006559

006566

10x1kg

9x9c

BOSBESSEN - WILD

100298910

10835

890707

001943

4x2,5kg

9x9c

BRAAMBESSEN

100299010

22927

011492

023112

6x300g

15x18c

100295110

10840

900703

001950

4x2,5kg

7x9c

FRAMBOZEN

100316910

22888

011584

022887

6x300g

15x18c

100296010

30689

006214

006221

10x1kg

6x9c

100295210

10822

920701

001967

4x2,5kg

7x9c

KASTANJES

100151710

11747

998502

003992

10x1kg

9x9c

KERSEN

100151910

10844

940709

001974

4x2,5kg

8x9c

MANGO

100307710

27181

100060

100073

4x2,5kg

8x9c

100176410

10845

008102

1x10kg

8x8c

PRUIMEN

100295410

10848

960707

001981

4x2,5kg

7x9c

RABARBER

100205410

20248

014738

014745

10x1kg

8x9c

100205510

10850

980705

001998

4x2,5kg

7x9c

RABARBER ROOD

100205710

23363

024324

024331

4x2,5kg

7x9c

RODE AALBESSEN

100294910

10828

860700

001912

4x2,5kg

8x9c

VEENBESSEN

100305810

22894

011539

022436

6x300g

15x18c

100295610

10839

880708

002032

4x2,5kg

7x9c

ZWARTE BESSEN

100295710

10827

910702

002049

4x2,5kg

8x9c

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 120

090060

001929

4x2,5kg

9x8c

005989

1x10kg

6x8c

090169

4x2,5kg

8x9c

005972

1x10kg

8x9c


CLASSICS MONO

FRUIT MIXEN

CLASSICS MIXES

Exotische fruitsalade met passievruchtensaus

EXPRESS

ananas, papaja, honeydew en cantaloupe meloen, druiven, mango, mandarijn, kiwi, passievruchtsap (bevat sporen van phenylalanine)

Tropische fruitmix

Fruit brunoise

A TABLE

Bosvruchtenkorf

aardbei, ananas, perzik, mango

FINES HERBES

mango, papaja, ananas, honeydew meloen, cantaloupe meloen, kiwi

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

BOSVRUCHTENKORF

100307010

22806

011430

022443

6x300g

15x18c

100296110

30688

006252

006269

10x1kg

8x9c

100295010

10747

970706

001936

4x2,5kg

9x9c

EXOTISCHE FRUITSALADE MET PASSIEVRUCHTENSAUS

100334510

10752

950708

006849

4x2,5kg

8x9c

FRUIT BRUNOISE

100307410

22887

022917

022924

4x2,5kg

7x9c

TROPISCHE FRUITMIX

100307210

30690

017623

017630

10x1kg

8x9c

100307310

10756

930700

002025

4x2,5kg

8x9c

121

LES TAPAS

PRODUCT

LES FRUITS

BIO

rode aalbessen, aardbeien, braambessen, zwarte bessen, frambozen, blauwe bes


FRUIT PUREES

Aardbei fruit puree

Mango fruit puree

Banaan fruit puree Framboos fruit puree

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

AARDBEI FRUIT PUREE

100296810

20421

020517

020524

5x1kg

11x9c

BANAAN FRUIT PUREE

100296710

20423

020494

020500

5x1kg

11x9c

FRAMBOOS FRUIT PUREE

100296910

20422

020531

020548

5x1kg

11x9c

MANGO FRUIT PUREE

100297010

20424

020555

020562

5x1kg

12x9c

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 122


CLASSICS MONO

SMOOTHIES

mango, aardbei, bosbes, rode biet, gember, koriander

EXPRESS

Groene smoothie mix

ananas, mango, spinazie, groenkool, munt

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

GELE SMOOTHIE MIX

100334110

26535

087534

087541

10x750g

6x9c

GROENE SMOOTHIE MIX

100333910

26834

087497

087503

10x750g

6x9c

RODE SMOOTHIE MIX

100334010

26836

087510

087527

10x750g

6x9c

123

LES TAPAS

PRODUCT

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

ananas, mango, avocado, banaan, butternutpompoen, basilicum

Rode smoothie mix

A TABLE

Gele smoothie mix

CLASSICS MIXES

Drie zeer verfrissende smoothie mixes op basis van groenten, fruit en kruiden. Elke smoothie belooft een unieke en aparte smaakbeleving. Het is makkelijk te bereiden dankzij de reeds voorgeportioneerde zakjes van 125g. Voeg 150 Ã 200ml vruchtensap of yoghurt toe en blenden maar.


Flan met zwarte bessen

VOEDINGSWAARDE (100g)

kJ

Kcal

Vetten

Vetten waarvan verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Koolhydraten waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

AARDBEI FRUIT PUREE

210

50

0,1

traces

11,0

11,0

1,6

0,4

0,01

AARDBEIEN

153

36

0,1

traces

7,4

7,4

1,2

0,8

0,00

ANANAS (SUPERSWEET)

190

45

0,2

traces

9,8

9,8

1,2

0,4

0,01

APPELBLOKJES

210

50

0,1

traces

11,0

11,0

1,6

0,4

0,01

APPELSCHIJFJES

210

50

0,1

traces

11,0

11,0

1,6

0,4

0,01

BANAAN FRUIT PUREE

370

88

0,2

0,0

19,0

18,0

1,7

1,1

0,00

BLAUWE BESSEN

144

34

0,2

traces

6,6

6,6

1,8

0,6

0,01

BOSBESSEN - WILD

144

34

0,2

traces

6,6

6,6

1,8

0,6

0,01

BOSVRUCHTENKORF

138

33

0,1

0,0

5,6

5,6

2,7

1,0

0,01

BRAAMBESSEN

134

32

0,2

traces

5,1

5,1

3,1

0,9

0,01

EXOTISCHE FRUITSALADE MET PASSIEVRUCHTENSAUS

202

48

0,2

0,1

10,3

9,0

1,2

0,6

0,01

FRAMBOOS FRUIT PUREE

140

33

0,0

0,0

6,8

4,5

1,0

0,5

0,00

FRAMBOZEN

133

32

0,3

0,1

4,7

4,7

2,7

1,2

0,03

FRUIT BRUNOISE

184

43

0,1

0,0

9,1

9,0

1,5

0,7

0,00

GELE SMOOTHIE MIX

305

73

2,4

0,5

10,9

9,4

1,6

1,1

0,08

GROENE SMOOTHIE MIX

210

50

0,2

0,1

7,9

6,3

2,0

2,3

0,05

KASTANJES

743

176

2,7

0,5

33,6

6,7

4,1

2,3

0,03

KERSEN

222

52

0,1

traces

11,5

11,5

0,9

0,9

0,00

MANGO

265

63

0,2

0,1

14,0

13,0

1,8

0,8

0,00

MANGO FRUIT PUREE

280

70

0,7

0,2

14,0

12,0

1,6

0,7

0,13

PRUIMEN

175

41

0,1

traces

8,7

8,7

1,6

0,6

0,01

RABARBER

44

11

0,1

traces

0,8

0,8

1,4

0,9

0,01

RABARBER ROOD

44

11

0,1

traces

0,8

0,8

1,4

0,9

0,01

RODE AALBESSEN

117

28

0,0

0,0

4,2

4,2

3,4

1,1

0,01

RODE SMOOTHIE MIX

195

46

0,6

0,1

8,8

7,3

2,6

1,1

0,02

TROPISCHE FRUITMIX

186

44

0,2

0,0

9,2

9,1

1,6

0,6

0,02

VEENBESSEN

92

22

0,1

traces

3,4

3,4

3,0

0,4

0,01

ZWARTE BESSEN

156

37

0,0

traces

6,6

6,6

3,6

0,9

0,01

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 124


125

LES TAPAS

LES FRUITS

BIO

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Panna cotta met appel en rozemarijn

CLASSICS MONO


LES TAPAS Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit hartige hapjes die op elk moment van de dag kunnen worden gebruikt: bij het aperitief, als onderdeel van de maaltijd, als gezonde snack tussendoor... Elke gelegenheid is goed om van deze heerlijke hapjes te genieten. ‘Les Tapas‘ van Ardo kunnen snel en gemakkelijk in de pan, de oven of de friteuse worden bereid. Kortom: ‘Les Tapas‘ spelen perfect in op de nieuwe markttendens van snelle, maar toch zeer smaakvolle en nutritieve voeding. Het uitgebreide ‘Les Tapas‘ gamma omvat tal van heerlijke hapjes, krokante burgers en diverse andere smaakmakers. Het ideale alternatief voor frietjes of andere snacks en bovendien geschikt voor vegetariërs!

We preserve nature’s gifts 126


CLASSICS MONO CLASSICS MIXES BIO

FINES HERBES

A TABLE

EXPRESS

131

LES FRUITS

VOEDINGSWAARDENTABEL

128 - 130

LES TAPAS

LES TAPAS Falafel - Veggie tots - Quinoa-Groenkoolburger - Groentesticks - Broccoli nuggets Bloemkool/kaasburger - Spinazieburger - Groenteburger - Natuurlijke hele uienringen Uienringen - Gepaneerde uienringen - Groentefrietjes - Tricolore groentefrietjes Zoete aardappelfrietjes - Zoete aardappel partjes - Duo van rissolées - Pastinaak met honing


LES TAPAS

Falafel

Falafelschijfjes boordevol Midden-Oosterse smaken zoals kikkererwten, koriander, komijn, look en andere geurige kruiden.

Quinoa-Groenkoolburger

Lekkere burger met groenkool, quinoa, wortel, geroosterde ui en sojabonen.

Bloemkool/kaasburger

Mix van kleine bloemkoolroosjes met prei en kaas omgeven door een knapperig korstje met sesamzaadjes.

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 128

Groentesticks

Mix van erwten, wortelstukjes en zoete maĂŻs in een knapperige panade, op smaak gebracht met fijne kruiden.

Spinazieburger

Mix van spinazie, groentjes en kaas.

Veggie Tots

Fijne groentehapjes op basis van aardappelpuree met stukjes broccoli of bloemkool.

Broccolinuggets

Mix van broccoli, prei en kaas in een knapperig jasje.

Groenteburger

Mix van wortelen, selder en prei.


JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

BLOEMKOOL/KAASBURGER

100304810

27712

110393

110287

10x1kg

5x9c

BROCCOLI NUGGETS

100328610

22736

022269

022276

6x1kg

10x9c

FALAFEL

100353410

27577

090985

090992

10x1kg

6x9c

GEPANEERDE UIENRINGEN

100339010

1333300

010921

020938

20x450g

5x9c

GROENTEBURGER

100353510

27711

110409

110294

10x1kg

5x9c

GROENTESTICKS

100349810

22737

022283

022290

6x1kg

10x9c

NATUURLIJKE HELE UIENRINGEN

100339210

11988

013335

013342

6x1kg

6x9c

QUINOA-GROENKOOLBURGER

100316810

27224

090077

090176

6x1,2kg

9x9c

SPINAZIEBURGER

100345610

27713

110386

110270

10x1kg

5x9c

UIENRINGEN

100339110

10947

010617

011591

6x1kg

7x9c

VEGGIE TOTS

100321210

27578

090947

090954

10x1kg

6x9c

CLASSICS MONO A TABLE

Art. Code

FINES HERBES

PRODUCT

EXPRESS

Met broodkruimels gepaneerde gelijkvormige ringen van uienstukjes (geëxtrudeerd). Héél krokant!

BIO

Gelijkvormige ringen van uienstukjes in een luchtig krokant bakdeeg (geëxtrudeerd).

CLASSICS MIXES

Gepaneerde uienringen

LES FRUITS

Uienringen in een luchtig krokant bakdeeg, met een rustieke vorm en de volle natuurlijke smaak van zoete uien.

Uienringen

129

LES TAPAS

Natuurlijke hele uienringen


Groentefrietjes: ideaal als snack, bijgerecht of alternatief voor de klassieke aardappelfriet! Groentefrietjes glutenvrij

pastinaak en wortel

Zoete aardappel partjes glutenvrij

Tricolore groentefrietjes glutenvrij

NIEUW

wortel, rode biet, pastinaak

Zoete aardappelfrietjes glutenvrij

zoete aardappelen

Pastinaak met honing

Duo van rissolées

aardappel, zoete aardappel

pastinaak, honing

Tricolore groentefrietjes met tartaarsaus

PRODUCT

Art. Code

JDE Code

GTIN CU 05411361-

GTIN SU 05411361-

Kartoninhoud

Pallet - EURO (onder voorbehoud van wijziging)

DUO VAN RISSOLÉES

100351010

26839

087565

087572

4x2kg

9x9c

GROENTEFRIETJES

100241710

25738

064306

064313

12x500g

8x9c

100241810

25285

061930

061947

4x2kg

8x9c

PASTINAAK MET HONING

100315310

26973

088869

088876

4x2,5kg

8x9c

TRICOLORE GROENTEFRIETJES

100349110

27586

103180

103197

12x450g

8x9c

100145110

28058

121184

121191

4x2kg

8x9c

100315610

26837

086933

086940

12x450g

10x9c

100315710

26838

086957

086964

4x2kg

8x9c

100316710

27223

090084

090183

4x2kg

9x9c

ZOETE AARDAPPELFRIETJES

ZOETE AARDAPPEL PARTJES

We preserve nature’s gifts 130


CLASSICS MONO A TABLE

EXPRESS

CLASSICS MIXES

Upperclass Vegan-Burger „Deluxe“

Vetten

Vetten waarvan verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Koolhydraten waarvan suikers

Vezels

Eiwitten

Zout

BLOEMKOOL/KAASBURGER

967

232

14,2

3,6

15,5

1,6

1,7

9,7

1,10

BROCCOLI NUGGETS

1095

263

17,2

5,4

16,6

2,9

1,8

9,5

1,40

DUO VAN RISSOLÉES

731

174

6,5

0,7

26,0

4,8

3,5

1,7

0,10

FALAFEL

957

229

12,0

1,3

22,0

1,6

3,9

6,9

0,95

GEPANEERDE UIENRINGEN

923

220

9,9

1,4

27,9

3,9

3,0

3,4

3,00

GROENTEBURGER

942

225

11,8

5,4

23,2

1,0

2,2

5,5

1,50

GROENTEFRIETJES

506

121

5,7

0,6

13,0

7,2

4,8

1,8

0,30

GROENTESTICKS

886

212

9,9

4,2

25,3

2,0

2,5

4,1

1,30

NATUURLIJKE HELE UIENRINGEN

904

216

11,0

1,4

25,3

2,5

2,0

3,0

3,00

PASTINAAK MET HONING

837

201

10,0

3,5

22,0

5,6

8,7

1,4

0,18

QUINOA-GROENKOOLBURGER

774

185

9,5

0,9

20,0

5,5

2,9

4,0

0,95

SPINAZIEBURGER

1109

226

16,6

3,0

20,8

1,0

2,3

7,2

1,30

TRICOLORE GROENTEFRIETJES

529

127

6,0

0,6

14,0

7,3

4,9

1,7

0,36

UIENRINGEN

840

200

9,2

1,2

26,5

4,1

2,8

2,9

2,50

VEGGIE TOTS

684

164

9,5

1,2

17,0

1,4

1,4

2,0

0,87

ZOETE AARDAPPELFRIETJES

680

162

5,7

0,6

24,0

14,0

3,4

2,0

0,25

ZOETE AARDAPPEL PARTJES

465

111

3,5

0,3

16,0

10,0

3,7

2,0

0,35

BIO

Kcal

LES FRUITS

kJ

131

LES TAPAS

VOEDINGSWAARDE (100g)

FINES HERBES

Quinoa-groenkoolburger, zoete aardappel partjes, pastinaak met honing & geroosterde maïs Mexicana


5 heerlijke BBQ bijgerechten Tapenade van groene olijven

Gebakken groentefrietjes met munt

Crunchy avocadocrème met koriander, zure room en sjalotten

Ovengedroogde tomaten in een Italiaanse marinade

Aioli met Italiaanse kruiden

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 132


CLASSICS MONO

INDEX AARDAPPEL 1/6 ZONDER HUID

voorgekookt

Express

78

AARDAPPEL NATUUR

premium - fijn - voorgekookt

Express

78

AARDAPPEL RUSTICA

voorgekookt

Express

78

AARDAPPELBLOKJES

voorgekookt

Express

78

Bio

109

AARDAPPELEN MET SCHIL, HALVE

voorgekookt

Express

78

AARDAPPELEN, PARIJSE

voorgekookt

AARDAPPELBLOKJES - BIO

Express

78

AARDAPPELSCHIJVEN, GEGRILD

Express

81

AARDBEI FRUIT PUREE

Les Fruits

122

AARDBEIEN

Les Fruits

118

AARDPEER SCHIJVEN

Classics mono

22

AJUIN GESNEDEN

Classics mono

34

AJUIN GESNEDEN - BIO

Bio

107

AJUIN GESNEDEN, RODE

Classics mono

35

AJUINBLOKJES

6x6, 10x10

Classics mono

34

AJUINBLOKJES - BIO

4x4, 10x10

Bio

107

AJUINBLOKJES, GEGRILD

20x20

Express

80

AJUINBLOKJES, RODE

10x10

Classics mono

35

Express

84

AJUINBLOKJES, VOORGEBAKKEN AJUINSCHIJVEN, VOORGEBAKKEN

Express

84

ANANAS

supersweet

Les Fruits

119

ANDALOUSE MIX

voorgekookt

Express

72

ANDIJVIE

porties

Classics mono

28

APPELBLOKJES

Les Fruits

118

APPELSCHIJFJES

Les Fruits

118

ARTISJOKBODEMS

Classics mono

39

ASPERGES GEBROKEN, GROENE

Classics mono

45

ASPERGES GEBROKEN, WITTE

Classics mono

45

ASPERGES, HELE GROENE

Classics mono

45

ASPERGES, HELE WITTE

Classics mono

45

AUBERGINEBLOKJES

20x20x20

Classics mono

40

AUBERGINEBLOKJES - BIO

10x10x10

Bio

109

AUBERGINEBLOKJES, GEGRILD

20x20

Express

81

AUBERGINESCHIJVEN PARRILLA, GEGRILD

Express

82

AUBERGINESCHIJVEN, GEGRILD

Express

81

AVOCADO, HALVE

Classics mono

44

Express

72

BAMBOOREEPJES

Classics mono

45

BANAAN FRUIT PUREE

Les Fruits

122

BASILICUM

Fines Herbes

98

BASILICUM - BIO

Bio

113

BASILICUM - BIO

Fines Herbes

102

BIESLOOK

Fines Herbes

98

BIESLOOK - BIO

Bio

113

BIESLOOK - BIO

Fines Herbes

102

BISTRO MIX

Classics mixes

59

AZIATISCHE MIX

voorgekookt

BLADSPINAZIE

porties, IQF, blok, gesneden

Classics mono

28

BLADSPINAZIE - BIO

porties

Bio

106

EXPRESS

8-KRUIDENMIX

100

A TABLE

65

Fines Herbes

FINES HERBES

Classics mixes

BIO

3-GROENTEMIX

CLASSICS MIXES

PAGINA

LES FRUITS

GAMMA

133

LES TAPAS

PRODUCT


PRODUCT

GAMMA

BLADSPINAZIE 'FOGLIA'

Classics mono

28

BLADSPINAZIE MET ROOM

porties

A Table

92

BLADSPINAZIE MET ROOM - BIO

porties

Bio

112

BLAUWE BESSEN

Les Fruits

118

BLOEMKOOL/KAASBURGER

Les Tapas

128

BLOEMKOOLPUREE

porties

Express

86

BLOEMKOOLROOSJES

5/15, 15/35, 20/60, 30/45, 60+

Classics mono

30

Bio

106

BOERENKOOL

losse blaadjes, porties

Classics mono

32

BOERENKOOL - BIO

porties

Bio

107

BONENPUREE

porties

Express

86

BOSBESSEN WILD

Les Fruits

118

BOSVRUCHTENKORF

Les Fruits

121

BOTERBONEN, GEBROKEN

Classics mono

26

BOTERBONEN, HELE

Classics mono

26

gestoomd

Express

73

Les Fruits

118

voorgekookt

Express

72

BROCCOLI NUGGETS

Les Tapas

128

BROCCOLIMIX

Classics mixes

60

BROCCOLIMIX - BIO

Bio

111

BROCCOLIMIX MET FIJNE KRUIDENSAUS

A Table

92

BLOEMKOOLROOSJES - BIO

BOTERBONEN, HELE BRAAMBESSEN BRETOENSE MIX

BROCCOLIPUREE

porties

Express

86

BROCCOLIROOSJES

10/25, 10/25 Zuid-Amerika, 20/40, 30/45, 40/60, 40+

Classics mono

30

BROCCOLIROOSJES - BIO

Bio

108

BRUNOISE MIX

Classics mixes

53

BRUNOISE, MEDITERRANE

Classics mixes

53

BRUSSELSE SPRUITJES - BIO

Bio

108

BRUSSELSE SPRUITJES

15/22, 25/30, 30/35

Classics mono

30

CAMPAGNARDE MIX

voorgekookt

Express

72

CANNELLINI BONEN

witte kidneybonen, voorgekookt

Express

85

CANTHARELLEN

Classics mono

36

CARROTS RUSTICA

Classics mono

21

CARROTS RUSTICA

Classics mixes

58

CAULI POWER MIX

Classics mixes

54

CHAMPIGNONS BLOKJES - BIO

Bio

107

CHAMPIGNONS COCKTAIL

Classics mono

36

CHAMPIGNONS COCKTAIL

Classics mixes

62

CHAMPIGNONS GESNEDEN

Classics mono

36

CHAMPIGNONS GESNEDEN - BIO

Bio

107

CHAMPIGNONS GESNEDEN HOTEL

Classics mono

36

CHAMPIGNONS, HELE

Classics mono

36

CHILIBLOKJES, RODE

Fines Herbes

101

CHINAMIX

Classics mixes

52

CHINAMIX EXTRA

Classics mixes

52

Classics mono

28

Classics mixes

59

CICORIA

porties

CONTORNO ITALIANO COUNTRY GRILL - GEGRILDE GROENTEMIX COURGETTEBLOKJES COURGETTEBLOKJES - BIO

We preserve natureâ&#x20AC;&#x2122;s gifts 134

PAGINA

10x10x10, 20x20x20

Express

82

Classics mono

40

Bio

109


60

COURGETTESCHIJVEN

Classics mono

40

Express

73

COURGETTESCHIJVEN PARRILLA, GEGRILD

Express

82

COURGETTESCHIJVEN, GEGRILD

Express

81

DASLOOK

Fines Herbes

98

DELI MIX

Classics mixes

53

DILLE

Fines Herbes

98

DRAGON

Fines Herbes

99

EDAMAME SOJABONEN (MUKIMAME)

Classics mono

26

EEKHOORNTJESBROOD

Classics mono

36

EEKHOORNTJESBROOD GESNEDEN

Classics mono

36

ERWTEN/MAÏS/PAPRIKA MIX

Classics mixes

65

EURO MIX

Classics mixes

60

EXOTISCHE FRUITSALADE MET PASSIEVRUCHTENSAUS

Les Fruits

121

FALAFEL

Les Tapas

128

Express

74

FIJNE GROENTEMIX

Classics mixes

64

FIT MIX

Classics mixes

58

FLAGEOLETS

Classics mono

26

COURGETTESCHIJVEN

FARFALLE

FORESTIÈRE MIX

gestoomd

voorgekookt

voorgekookt

Express

72

FRAMBOOS FRUIT PUREE

Les Fruits

122

FRAMBOZEN

Les Fruits

118

FRUIT BRUNOISE

Les Fruits

121

GALA MIX

Classics mixes

60

GEGRILDE GROENTEMIX - ITALIAN STYLE

Express

82

GEMBERBLOKJES

Fines Herbes

101

GEMENGDE GROENTEN

Classics mixes

65

GEROOSTERDE MAÏS MEXICANA

CLASSICS MONO

40

Classics mixes

A Table

93

GNOCCHI

voorgekookt

Express

74

GOBBETTI

voorgekookt

Express

74

GREEN WAVE MIX

Classics mixes

54

GRILL MIX À LA SICILIANA

Express

82

GROENTEBURGER

Les Tapas

128

GROENTEFRIETJES

Les Tapas

130

GROENTEFRIETJES, TRICOLORE

Les Tapas

130

GROENTEKRANS IN BOTERSAUS

A Table

92

GROENTEN VOOR COUSCOUS

Classics mixes

56

GROENTEN VOOR MINESTRONE

Classics mixes

56

GROENTEN VOOR MINESTRONE - BIO

Bio

111

GROENTEN VOOR RATATOUILLE

Classics mixes

56

GROENTESTICKS

Les Tapas

128

HOLLANDSE SNIJBONEN

Classics mono

26

INSALATA MEDITERRANEA

A Table

94

ITALIAANSE KRUIDEN

Fines Herbes

100

JARDINIÈRE GROENTEN

Classics mixes

66

JULIENNE MIX, MEDITERRANE

Classics mixes

53

JULIENNEGROENTEN

Classics mixes

53

CLASSICS MIXES

Classics mono

COURGETTES, DUO VAN

EXPRESS

COURGETTES, DUO VAN

A TABLE

81

FINES HERBES

Express

BIO

20x20

PAGINA

LES FRUITS

COURGETTEBLOKJES, GEGRILD

GAMMA

135

LES TAPAS

PRODUCT


PRODUCT

GAMMA

PAGINA

KASTANJES

Les Fruits

119

KEKERERWTEN

Express

85

KEKERERWTEN - BIO

Bio

109

KERSEN

Les Fruits

118

KERSTOMATEN

Classics mono

39

KERVEL

voorgekookt

Classics mono

28

KNOFLOOKBLOKJES

porties

Fines Herbes

101

KNOFLOOKBLOKJES - BIO

Bio

113

KNOFLOOKBLOKJES - BIO

Fines Herbes

102

KNOFLOOKTEENTJES

Fines Herbes

101

4x4x4, 10x10x10

Classics mono

22

Bio

107

porties

Express

87

Classics mono

22

10x10x10

Classics mono

45

KOOLRABIBLOKJES

Classics mono

32

KOOLRABIREEPJES

Classics mono

32

KORIANDER

Fines Herbes

98

KORIANDER - BIO

Bio

113

KORIANDER - BIO

Fines Herbes

102

LEIPZIGER ALLERLEI

Classics mixes

64

LENTEAJUIN

Fines Herbes

101

KNOLSELDERBLOKJES KNOLSELDERBLOKJES - BIO KNOLSELDERPUREE KNOLSELDERREEPJES KOMKOMMER

LENTEGROENTEN

Classics mixes

64

LETSCHO

Mix van paprika en ajuin in tomatensaus

A Table

92

MACARONI

voorgekookt

Express

74

MAÏS

zoet, supersweet

Classics mono

40

MAÏS SUPERSWEET - BIO

Bio

109

MAÏSKOLVEN

Classics mono

40

MAÏSKOLVEN 1/4

Classics mono

40

MAÏSKOLVEN, HALVE

Classics mono

40

MAÏSKOLVEN, MINI

Classics mono

40

MANGO

Les Fruits

119

MANGO FRUIT PUREE

Les Fruits

122

MEKONG RIJSTMIX

Classics mixes

62

MEKONG RIJSTMIX

Express

76

MEXICAANSE MIX

Classics mixes

61

MEXICOMIX

Classics mixes

61

MINESTRONE KLASSIEK

Classics mixes

56

MIX SALSA MEXICANA

Fines Herbes

100

MIX SMOKEY BBQ

Fines Herbes

100

MIX VAN RIJST MET FIJNE GROENTEN HAWAII STYLE

Classics mixes

62

MUNT

Fines Herbes

98

NAMEKO CHAMPIGNONS

Classics mono

37

NOODLES

Express

74

OKRA

4mm - voorgekookt

Classics mono

44

OLIJVEN GROEN SCHIJVEN

Classics mono

39

OLIJVEN ZWART SCHIJVEN

Classics mono

39

We preserve nature’s gifts 136


59

10x10x10, 20x20x20

PAPRIKABLOKJES GEEL - BIO

Classics mono

38

Bio

108

PAPRIKABLOKJES GEEL, GEGRILD

20x20

Express

80

PAPRIKABLOKJES GROEN

10x10x10, 20x20x20

Classics mono

38

Bio

108

PAPRIKABLOKJES GROEN, GEGRILD

20x20

Express

80

PAPRIKABLOKJES ROOD

6x6x6, 10x10x10, 20x20x20

Classics mono

38

Bio

108

PAPRIKABLOKJES GROEN - BIO

PAPRIKABLOKJES ROOD - BIO PAPRIKABLOKJES ROOD, GEGRILD

20x20

Express

80

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN

Classics mono

38

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN

Classics mixes

66

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN/GEEL

Classics mono

38

PAPRIKABLOKJES ROOD/GROEN/GEEL

Classics mixes

66

PAPRIKAREEPJES GEEL

Classics mono

38

PAPRIKAREEPJES GROEN

Classics mono

38

PAPRIKAREEPJES GROEN - BIO

Bio

108

PAPRIKAREEPJES ROOD

Classics mono

38

PAPRIKAREEPJES ROOD - BIO

Bio

108

Express

80

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN

Classics mono

38

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN

Classics mixes

66

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN/GEEL

Classics mono

38

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN/GEEL

Classics mixes

66

PAPRIKAREEPJES ROOD/GROEN/GEEL - BIO

Bio

108

PAPRIKASCHIJVEN PARRILLA, ROOD & GEEL, GEGRILD

Express

82

PASTINAAK MET HONING

A Table

130

PASTINAKEN RUSTICA

Classics mono

22

PASTINAKENBLOKJES

Classics mono

22

PAPRIKAREEPJES ROOD, GEGRILD

5/7

PASTINAKENREEPJES

Classics mono

22

Express

74

PERSILLADE

Fines Herbes

100

PETERSELIE

Fines Herbes

99

PETERSELIE - BIO

Bio

113

PETERSELIE - BIO

Fines Herbes

102

PETERSELIE, VLAK

Fines Herbes

99

PETERSELIE, VLAK - BIO

Bio

113

PENNE

voorgekookt

PETERSELIE, VLAK - BIO

Fines Herbes

102

10x10x10

Classics mono

23

Classics mono

24

POMPOENBLOKJES

Butternut squash

Classics mono

44

POMPOENBLOKJES - BIO

Butternut squash

Bio

109

POMPOENBLOKJES, GEGRILD

Butternut squash - 15x15

Express

81

POMPOENPUREE

porties

Express

86

PETERSELIEWORTEL PEULTJES

CLASSICS MONO

28

Classics mixes

CLASSICS MIXES

Classics mono

PAKSOI MIX

EXPRESS

PAKSOI

A TABLE

98

FINES HERBES

Fines Herbes

BIO

OREGANO

PAPRIKABLOKJES GEEL

PAGINA

LES FRUITS

GAMMA

137

LES TAPAS

PRODUCT


PRODUCT PREI BLOKJES

GAMMA 40/60, 70/30, 90/10

Classics mono Classics mono

34

70/30

Classics mono

34

Bio

108

PREI GESNEDEN, GROEN

40/60

Classics mono

34

PREI MET ROOM

porties

A Table

92

PREIRINGEN

90/10

Classics mono

34

Les Fruits

119

voorgekookt

Express

79

QUINOA - GROENKOOLBURGER

Las Tapas

128

QUINOA GROENTEPAN

A Table

93

RABARBER

Les Fruits

119

RABARBER ROOD

Les Fruits

119

RAPENBLOKJES

Classics mono

22

RAPENBLOKJES, GEEL

Classics mono

22

RATATOUILLE

A Table

93

PREI FIJN GESNEDEN PREI GESNEDEN PREI GESNEDEN - BIO

PRUIMEN QUINOA

34

RIGATONI

voorgekookt

Express

75

RIJST

voorgekookt

Express

76

RIJST, BASMATI

voorgekookt

Express

76

RIJST, BRUIN

voorgekookt

Express

76

RIJST, GEEL

voorgekookt

Express

76

RISOTTO FUNGHI

A Table

93

RISOTTO SPINACI

A Table

93

RISSOLÉES, DUO VAN

Les Tapas

130

ROAST SUPREME

Gegrilde groenten met balsamico saus

RODE AALBESSEN RODE BIET BLOKJES

A Table

93

Les Fruits

118

Classics mono

22

voorgekookt

Express

85

Classics mono

32

RODE KOOL MET APPEL

zoet recept - zuur recept

A Table

92

RODE KOOL MET APPEL - BIO

porties

Bio

112

RODE KIDNEYBONEN RODE KOOL

ROMANESCOMIX

Classics mixes

60

Classics mono

30

ROMANOBONEN, DUO VAN

Classics mono

26

ROMANOBONEN, DUO VAN

Classics mixes

60

Classics mono

26

ROZEMARIJN

Fines Herbes

99

RUSSISCHE SALADE

Classics mixes

66

SALADE GRIEKSE STIJL

A Table

94

ROMANESCOROOSJES

ROMANOBONEN, GEBROKEN

20/50

2,5cm, 4cm

SAUTÉ MIX

Classics mixes

59

SAVOOIKOOL

20x40

Classics mono

32

SAVOOIKOOL

porties

Classics mono

32

SAVOOIKOOL MET ROOM

porties

A Table

92

SCHORSENEREN

gesneden, gesneden extra

Classics mono

23

SELDER BLOKJES, GROEN

6x6, 10x10

Classics mono

34

SELDER GESNEDEN, GROEN

Classics mono

34

SELDER GESNEDEN, GROEN - BIO

Bio

109

SHIITAKE

Classics mono

37

We preserve nature’s gifts 138

PAGINA


123

Les Fruits

123

Classics mono

28

SOEP MIX, GEEL

Classics mixes

57

SOEP MIX, GROEN

Classics mixes

57

SOEPGROEN

Classics mixes

56

SOEPGROENTEN - BIO

Bio

111

SOEPGROENTEN (MET SCHORSENEREN)

Classics mixes

57

SOEPGROENTEN (MET SPRUITJES)

Classics mixes

57

SNIJBIET

porties

SPERZIEBONEN

extra fijn, zeer fijn, fijn, middelfijn

Classics mono

26

SPERZIEBONEN

zeer fijn, gestoomd

Express

73

Bio

106

SPERZIEBONEN, GEBROKEN

2,5cm, 4cm

Classics mono

26

SPERZIEBONEN, GEBROKEN

voorgekookt

Express

73

SPERZIEBONEN, GEBROKEN - BIO

Bio

106

SPERZIEBONEN, GESNEDEN

Classics mono

26

SPERZIEBONEN - BIO

SPINAZIE MET ROOM

porties

A Table

92

SPINAZIE, GEHAKT

porties

Classics mono

28

SPINAZIE, GEHAKT - BIO

porties

Bio

106

Les Tapas

128

SPINAZIEBURGER SPINAZIEPUREE

porties

Express

87

SPIRELLI

voorgekookt

Express

75

SPIRELLI 3-KLEUREN

voorgekookt

Express

75

SPITSKOOL

Classics mono

32

SUGAR SNAP PEAS (SUIKERERWTEN)

Classics mono

24

SWEET LIFE MIX

Classics mixes

54

TABOULÉ

A Table

94

THAISE KRUIDENMIX

Fines Herbes

100

TARTAAR KRUIDENMIX

Fines Herbes

100

TAUGÉ

Classics mono

44

TOMATEN, OVENGEDROOGD

Classics mono

39

TOMATENBLOKJES

Classics mono

39

TOMATENBLOKJES - BIO

Bio

109

TROPISCHE FRUITMIX

Les Fruits

121

TUINBONEN

extra fijn, fijn

Classics mono

26

TUINERWTEN

extra fijn, zeer fijn, fijn, middelfijn

Classics mono

24

TUINERWTEN - BIO

Bio

106

TUINERWTEN & WORTELTJES - BIO

Bio

111

TUINERWTEN MIDDELFIJN/WORTELBLOKJES

Classics mixes

64

TUINERWTEN ZEER FIJN/JONGE WORTELTJES

Classics mixes

64

Express

86

UIENRINGEN

Les Tapas

129

UIENRINGEN, GEPANEERD

Les Tapas

129

UIENRINGEN, NATUURLIJKE HELE

Les Tapas

129

VEENBESSEN

Les Fruits

118

VEGGIE MIX INDIAN STYLE

A Table

93

VEGGIE MIX NORDIC STYLE

A Table

93

TUINERWTENPUREE

porties

CLASSICS MONO

123

Les Fruits

CLASSICS MIXES

Les Fruits

SMOOTHIE MIX, GROEN

EXPRESS

SMOOTHIE MIX, GEEL

A TABLE

101

FINES HERBES

Fines Herbes

BIO

SJALOTTEN

SMOOTHIE MIX, ROOD

PAGINA

LES FRUITS

GAMMA

139

LES TAPAS

PRODUCT


PRODUCT

GAMMA

VEGGIE PAELLA

A Table

93

VEGGIE TOTS

Les Tapas

128

VENKEL

Classics mono

44

VERGETEN GROENTEN MIX

Classics mixes

58

VITALITEIT MIX

Classics mixes

58

VLAAMSE GROENTEMIX

Classics mixes

59

VOLKOREN PENNE

voorgekookt

Express

74

WAKAME - BIO

1-8mm, 1-2 cm

Bio

115

Classics mixes

59

WELLNESS MIX WILDE RIJST MIX

Express

76

WITLOF

voorgekookt

Classics mono

44

WITTE KOOL

Classics mono

32

WITTE KOOL - BIO

Bio

107

WOK MIX

Classics mixes

52

WOK MIX - BIO

Bio

111

WOK VERDE

Classics mixes

52

WORTELBLOKJES

4x4x4, 6x6x6, 10x10x10

Classics mono

20

WORTELBLOKJES - BIO

6x6x6, 10x10x10

Bio

106

WORTELBLOKJES, GEEL

4x4x4

Classics mono

21

WORTELEN, DUO VAN

chef’s cut

Classics mono

21

WORTELEN, DUO VAN

chef’s cut

Classics mixes

58

Classics mono

20

WORTELEN, GARNITUUR VAN WORTELEN, JONGE

extra fijn, fijn

WORTELEN, JONGE - BIO

Classics mono

20

Bio

106

WORTELEN, PARIJSE

zeer klein, klein

Classics mono

20

WORTELPUREE

porties

Express

87

WORTELREEPJES

3x3, 4x4, 6x6

Classics mono

20

Bio

106

WORTELREEPJES - BIO WORTELREEPJES, GEEL

4x4

Classics mono

21

WORTELSCHIJFJES

gestoomd

Express

73

Bio

106

WORTELSCHIJFJES GEGOLFD

15/35, 22/28

Classics mono

20

WORTELSCHIJFJES VLAK

15/35

Classics mono

20

WORTELSCHIJFJES, REGENBOOG

meerkleurig

Classics mono

20

WORTELSCHIJFJES, REGENBOOG

meerkleurig

Classics mixes

58

WOUDPADDESTOELEN MIX

Classics mono

36

WOUDPADDESTOELEN MIX

Classics mixes

62

WORTELSCHIJFJES - BIO

ZILVERUITJES

Classics mono

34

Express

78

ZOETE AARDAPPEL - BIO

Bio

109

ZOETE AARDAPPELFRIETJES

Les Tapas

130

Les Tapas

130

Express

87

ZOETE AARDAPPEL

voorgekookt

ZOETE AARDAPPEL PARTJES ZOETE AARDAPPELPUREE

porties

ZOMERGROENTEN

Classics mixes

64

ZOMERGROENTEN - BIO

Bio

111

ZUCCHINI MIX

Classics mixes

60

ZWARTE BESSEN

Les Fruits

118

Express

85

ZWARTE BONEN

We preserve nature’s gifts 140

PAGINA

voorgekookt


This catalogue was printed on Cocoon Offset. This 100% recycled paper bears the FSCÂŽ (Forest Stewardship Council) Recycled certificate symbol and is EU Ecolabel certified. FSC certification provides assurance that wood-based products are sourced from responsibly managed, sustainable forests. During the FSC certification the origin of the product is verified together with the complete commercial chain up to the end user. By opting for this sustainable kind of paper, 917 kg of waste paper got a new lease of life, and 1.490 kg of timber was spared. The shorter production process of recycled paper yielded - specifically for this catalogue - a saving of 25.181 litres of water and 1.571 kWh of energy while the emissions were reduced by 135 kg of CO2. The printing inks used for this catalogue are vegetable based-inks. These are inks where the mineral oil fraction is replaced by vegetable oils. 09/2019


FOLLOW ARDO ON WWW.ARDO.COM

Ardo N.V. Wezestraat 61, B-8850 Ardooie T +32 51 310621, F +32 51 305997 www.ardo.com, info@ardo.com

Profile for Ardo

Ardo | Foodservice NL 2019  

Ardo | Foodservice NL 2019  

Profile for ardo-food