__MAIN_TEXT__

Page 1

Fodpedalholder Sikkerhedsleder og fysioterapeut Henriette Dalby Madsen har sammen med Idéklinikken opfundet en ergonomisk løsning til sekretærer, der transskriberer. Løsningen gør, at fodpedalen der styrer afspilningen nu kan betjenes i stående position og er desuden mere behagelig at bruge siddende.


INDSTRUKTIONSVIDEO mirsk.com/fodpedal/ Product/

Vær med til at realisere fodpedalholder Mange opfindelser når aldrig ud til dem, som kunne få gavn af dem. De går tabt, fordi der er for stor usikkerhed om, der er nok brugere, der vil tage dem til sig. Idéklinikkens samarbejdspartner, MIRSK, afprøver nu en ny metode, der skal give et mere sikkert billede af interessen for produktet. Metoden kaldes crowdfunding. MIRSK er klar til at investere i produktionsudstyret, hvis der er mindst 100 i Danmark, der støtter op om projektet. Se instruktionsvideo På mirsk.com/fodpedal/Product/ viser fysioterapeut Henriette Dalby Madsen hvordan holderen bruges. Her kan fodpedalholderen også forudbestilles.

Forskningens Hus Aalborg Universitetshospital Sdr. Skovvej 15, 9000 Aalborg Tlf. +45 97 66 63 00 ideklinikken.dk ideklinikken@rn.dk

Profile for IDEKLINIKKEN

Fodpedalholder  

Fodpedalholder  

Advertisement