Page 1

Anders Bak Kristensen Kronborggade 7,2tv, 2200 København N, anders@digitalpolitik.dk, 22482857, http://lnkd.in/cAEfF2, www.digitalpolitik.dk

Relevant Erhvervserfaring

2012-13

Konsulent hos Center for Digital Dannelse Presse: Medierne har været mit domæne, og jeg har været ansvarlig for at få Center for Digital Dannelse i medierne. Både de lokale og de landsdækkende medier og i alle formater. Workshops: Jeg har afholdt over 70 workshops for alle aldre. Det har varieret fra 8 år til 88 år og fra 4 fremmødte til 300. Undervejs er jeg blevet dygtig til mundtlig formidling og til at forklare komplekse problemstillinger til alle målgrupper på en forståelig måde. Sociale medier: Facebook og Twitter var en stor del af mit arbejde. Jeg fulgte med i tendenserne og administrerede vores online profiler. Derigennem har jeg fået erfaring med online markedsføring, jeg har været community manager og jeg har skrevet masser af blogs og artikler om tidens tendenser. Idéudvikling: Jeg har udviklet flere koncepter for Center for Digital Dannelse, som er blevet ført ud i livet og bruges den dag i dag. Bl.a. har jeg søsat AMU-kurser, fondsansøgninger, udviklet nye workshops og kommunikationsstrategier.

2013

Kommunikationsmedarbejder hos overskrift.dk Blogs og artikler: Det har været mit ansvar at udvikle idéer til blogs og skrive dem. Derudover har jeg også været ansvarlig for at skrive artikler til diverse blade og magasiner. Ekstern Kommunikation: Jeg har været ansvarlig for en stor del af den eksterne kommunikation, og jeg har rådgivet ejerne i, hvordan de gebærder sig i pressen, og hvordan de bedst muligt får nye kunder gennem ekstern kommunikation.

2013

Pressechef for Danmarks Racketlonforbund Presse: Jeg er ansvarlig for at få en af Danmarks mindste, men mest spændende, sportsgrene i medierne. I den forbindelse har jeg opbygget en database med interessante journalister, og jeg er ansvarlig for vores online profil.

2011

2009-10

Studentermedhjælper på Syddansk Universitet

Videoproduktion: Jeg var eneansvarlig for optage såkaldte testimonials, hvor studerende fortæller, hvorfor de har valgt netop denne uddannelse. Redigering: Jeg stod også for alt redigeringen, så jeg kan uden problemer udføre alle aspekter i en mindre videoproduktion.

Instruktor i medieteori og analyse I og II på Syddansk Universitet Undervisning: Jeg underviste i egne særskilte timer om diverse medieteoretiske discipliner til studerende, der havde svært ved det. Derfor blev jeg dygtig til at formidle meget svære tekster på en forståelig måde.

Uddannelse


Anders Bak Kristensen Kronborggade 7,2tv, 2200 København N, anders@digitalpolitik.dk, 22482857, http://lnkd.in/cAEfF2, www.digitalpolitik.dk

København Universitet Kandidat i medievidenskab • Speciale: Politisk Kommunikation på Twitter. • Fagligt Fokus: Sociale medier.

Syddansk Universitet

Tilvalg i journalistik. • Fagligt Fokus: De journalistiske grundprincipper. Både på skrift og video.

Syddansk Universitet

Bachelor i medievidenskab. • Fagligt Fokus: Kvalitative og kvantitative undersøgelser, medieteori og mediehistorie.

Fritidsinteresser ______________________________________________________________________ Jeg er meget interesseret I digital politik og har oprettet en blog om emnet (www.digitalpolitik.dk) Det digitale og i nogen grad uudforskede spil mellem politikere og medier er fascinerende, og det er her min primære kompetencer og interesser ligger fagligt. Derudover elsker jeg at lave mad. Venner, kæreste og familie bliver ofte forkælet med nye kokkereringer. I hvert fald når det går godt. Jeg er også et meget passioneret sportsmenneske. Fodbold optager en stor del af mine weekender og som ung var jeg på stadion hver evig eneste weekend. De senere år er jeg også blevet en ganske habil racketlon-spiller og deltog i 2013 i sportens første danmarksmesterskab.

Frivilligt arbejde og kurser

2013 2013 2012-2013 2009-2010 2009-2010

Kursus i social media monitoring Kursus i digital journalistik Filmanmelder hos Cinemaonline.dk Radiovært og tilrettelægger på Syddansk Universitetsradio. Medarrangør af filmfestivalen Guldægget på Syddansk Universitet Ansvarlig for videoproduktion og teknisk gennemførsel af show for over 300 mennesker.

Kompetencer ______________________________________________________________________ Programmer Word, Excel, Powerpoint, Prezi, Podio, Photoshop, Avid Media Composer, FinalCut, CMS, Typo3, SPSS, Wordpress. Platforme Facebook, Twitter, Vine, Instagram, Wordpress, Youtube, Wix, LinkedIN. Sprog Glimrende engelsk. Både på skrift og i tale. Godt svensk, norsk og tysk.


Anders Bak Kristensen Kronborggade 7,2tv, 2200 København N, anders@digitalpolitik.dk, 22482857, http://lnkd.in/cAEfF2, www.digitalpolitik.dk

CV anders bak  

Her er mit CV

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you