Page 1

Halfvrijstaande bungalows Twee-onder-een-kapwoningen

Zonnebloem type type Z2 Z2 Zonnebloem

Natuurlijk wonen voor iedereen! Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense kreek en de landschappelijke inrichting van de omgeving is het in Othene Zuid met recht ‘natuurlijk wonen’. Het buitengebied met polders, natuurgebieden en ook de Westerschelde zijn altijd dichtbij. Othene Zuid heeft prima voorzieningen zoals een supermarkt, een bakker, kinderopvang en twee basisscholen, terwijl het centrum en de andere voorzieningen van Terneuzen ook goed bereikbaar zijn. In de derde fase van Othene Zuid worden aan de Schoenerwerf royale twee-onder-een–kapwoningen gerealiseerd van het type Zonnebloem Z2. www.othene.nl


Halfvrijstaande bungalows Twee-onder-een-kapwoningen

Zonnebloem type type Z2 Z2 Zonnebloem

optionele uitbreiding

0

1

2

3

SCHAAL 1:100

Begane grond Zonnebloem type Z2 heeft een royale zithoek aan de voorzijde en een halfopen keuken aan de achterzijde. Tussen zithoek en keuken bevindt zich een zee aan ruimte voor de eethoek en bijvoorbeeld kasten of een bureau. De grote pui aan de tuinzijde kan optioneel worden uitgevoerd worden als schuifpui. Optioneel is de begane grond uit te breiden aan de achterzijde, waardoor de keuken en de eethoek nog ruimer worden. Ook is het mogelijk om bij die uitbreiding de zithoek aan de achtertuin-zijde te maken en aan de voorzijde een ruime woonkeuken te realiseren. De ruime garage-berging is optioneel te vergroten en te voorzien van een deur naar de woning. Zonnebloem type Z2 biedt u dus alle ruimte voor uw eigen woonwensen!

4


Eerste verdieping

Tweede verdieping

Op de eerste verdieping is de riante hoofdslaapkamer gelegen met een aparte hoek voor kledingkasten. Daarnaast bevinden zich er de ruime tweede en de derde slaapkamers. De royale badkamer is voorzien van een douche, een wastafel (dubbel is mogelijk) en een hangtoilet.

Op de tweede verdieping is de royale vierde slaapkamer gelegen, voorzien van een groot dakraam aan de voorzijde. Daarnaast een ruime overloop en een bergruimte met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger en de cv -ketel.

Optioneel zijn slaapkamer 2 en 3 samen te voegen en kan de badkamer vergroot worden.

Optioneel kan er nog een extra kamer gerealiseerd worden en kunnen er extra dakramen geplaatst worden.


Er worden twee-onder-een-kapwoningen type Zonnebloem Z2 gebouwd aan de Schoenerwerf, gelegen aan een park met een grote waterpartij. De achtertuinen zijn ideaal georiĂŤnteerd op het zuid-westen. De kavels hebben een oppervlakte van circa 260m2. De achtertuin is bereikbaar via een achterom langs de aangebouwde garage-berging. De woningen worden uitgevoerd met onderhoudsarme materialen zoals kunststof kozijnen en zinken dakgoten. De woningen worden voorzien van luxe sanitair (o.a. hang-toiletten) en luxe tegelwerk.

Twee-onder-een-kapwoningen

Zonnebloem type Z2

Prijs vanaf v.o.n.

â‚Ź 249.900,-

Ontwikkeling:

Verkoopinformatie:

AM Zeeland www.amzeeland.nl

Smolders makelaars www.smoldersmakelaars.nl

Axelsestraat 2a Terneuzen tel. 0115 - 618 360

Kennedylaan 1b Terneuzen tel. 0115 - 621 475

aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend

versie F d.d. 10-02-2015

Othene Terneuzen  

Brochure Zonnebloem type Z2

Advertisement