Page 1

Vrijstaande woningen

Zonnebloem type Z1+

Othene Zuid is de jongste woonwijk van Terneuzen, waar het uitstekend leven is. Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense kreek en de landschappelijke inrichting van de omgeving is het hier met recht ‘natuurlijk wonen’. Het buitengebied met polders en natuurgebieden en ook de Westerschelde zijn altijd dichtbij. Othene Zuid heeft zelf prima voorzieningen zoals een supermarkt, een bakker en een brede basisschool, terwijl het centrum en de andere voorzieningen van Terneuzen ook goed bereikbaar zijn. In de derde fase van Othene Zuid worden aan de Schoenerwerf royale vrijstaande woningen gerealiseerd van het type Zonnebloem Z1+. www.othene.nl


Vrijstaande woningen

Zonnebloem type Z1+

0

1

2

3

SCHAAL 1:100

Begane grond Zonnebloem type Z1+ biedt u een zee aan ruimte! De royale zithoek meet 4,8 x 4,8 meter, de eethoek 4,7 x 3,2 meter en de keuken 3,5 x 3,1 meter. Daarnaast zijn er een ruime entreehal, een ruim toilet en een trapkast. De begane grond baadt in het licht door de raampartijen rondom. De woning is voorzien van een aangebouwde garage. Optioneel is de begane grond aan de achterzijde uit te breiden waardoor de eethoek en de keuken nog ruimer worden. Ook de garage is optioneel uitbreidbaar.

4


Eerste verdieping

Tweede verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich de zeer ruime hoofdslaapkamer (6,3 x 3,5 meter), de grote tweede slaapkamer (3,9 x 2,8 meter), een complete badkamer (met douche, ligbad, wastafel en toilet) en de cv– en wasruimte.

Type Z1+ heeft een grote tweede verdieping met een plafondhoogte van 3,5 meter!

Optioneel is er in de hoofdslaapkamer een tweede luxe badkamer te maken met wastafel, toilet en douche of ligbad.

Hier zijn de grote derde slaapkamer (4,4 x 3,8 meter) en vierde slaapkamer (4,4 x 3,5 meter) gelegen. Beide kamers baden in het licht dankzij de vele kozijnen. Optioneel kunnen er deuren gemaakt worden en kan het plat dak gebruikt worden als dakterras!


Er worden vrijstaande woningen type Zonnebloem Z1+ gebouwd aan de Schoenerwerf, gelegen aan een park met een grote waterpartij. De op een hoek gelegen kavel hebben een oppervlakte tussen 392m2 en 445m2 Aan de voor-, zij– en achterkant wordt een haag aangeplant als erfafscheiding.

Vrijstaande woningen

Zonnebloem type Z1+

Prijs vanaf v.o.n.

â‚Ź 329.900,-

Ontwikkeling:

Verkoopinformatie:

AM Zeeland www.amzeeland.nl

Smolders makelaars www.smoldersmakelaars.nl

Axelsestraat 2a Terneuzen tel. 0115 - 618 360

Kennedylaan 1b Terneuzen tel. 0115 - 621 475

aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend

versie D d.d. 06-02-2014

Othene Terneuzen  

Brochure Zonnebloem type Z1+

Advertisement