Page 1

Inhoudsopgave Tussen Boompjes en Blaak

2

Tussen uit en thuis

4

Tussen oud en nieuw

6

Tussen droom en werkelijkheid

7

De centrale entreehal

9

Tussen hoog en breed

10

Tussen hemel en haven

13

Tussen licht en lucht

14

Tussen wonen en leven

15

Gevelaanzichten

16

Doorsneden

18

Parkeren en bergingen

19

Verdiepingsoverzichten

20

Tussen Boompjes en Blaak

Technische tekeningen woningen Type A1

22

Type A2

24

Type B1

26

Type B2

27

Type C1

28

Type C2

29

Type D1 en D2

1

30-31

Type E

32

Type F1

34

Type F2

35

Type G

36

Type H

38

Type J

39

Type K

40

Type L

44

Type M1

46

Type M2

48

Type N

50

Type P

51

Type Q

52

Type R

53

Type S

54

Type 1

55

Type 2

56

Type 3

57

Type 4

58

Type 5

59

Type 6

60

Type 6A

64

Type 6B

65

Type 7

66

Type 8

67

Type 9

68

Type 9A

69

Type 9B

70

Type 10

72

Type 11 en 12

76

Type 13

74

Type 14

80

Type 15

84

Type 16

85

Kleur- en afwerkstaat

88

Renvooi

91

Ruimte afwerkstaat woningen

92

100hoog, de plek aan het water en het appartement van uw dromen. Wonen in het Wijnhavenkwartier is méér dan alleen wonen. Het is leven in en met de stad aan je voeten. Riante appartementen met een geweldig uitzicht in een prachtig markant gebouw dat u van verre ziet staan en de skyline van Rotterdam met haar indrukwekkende hoogte verrijkt. Deze uiterlijke kenmerken maken 100hoog tot een opvallende verschijning in het Wijnhavenkwartier. Op steenworp afstand van de Maas waar moderne architectuur en historische gebouwen naadloos in elkaar overlopen. Het gebied ademt een sfeer van het ruige havengebied gecombineerd met hippe hotspots. Precies zo’n plek waar u gewoon wilt zijn. 100hoog is letterlijk honderd meter hoog en telt 33 verdiepingen. Het stoere gebouw heeft 152 ruime appartementen in 42 verschillende typen, kortom volop keuze voor u.

2

3

10 redenen om een appartement in 100hoog te kopen: 1. zeer fraai uitzicht op een bijzondere locatie 2. sfeervolle verlichte algemene ruimten 3. veilige hoofdentrees 4. snelle liften 5. groene daktuin, ook in de winter 6. comfortabel binnenklimaat d.m.v. vloerverwarming en (vloer) koeling 7. Siematic keuken met eilandopstelling 8. luxe en zeer complete badkamers 9. eigen berging en stallingsplaats 10. ruime terrassen / balkons met verlichting

Ruimte afwerkstaat algemene ruimten 93 Aanduiding typen

94

Algemene informatie

96

Zicht vanaf zuidzijde Wijnhaven over De Vierleeuwenbrug


t trech

a / U

Goud Rotterdam Airport

g aa H dam n r De ste Am

Rotterdam Alexander

kt

Mar

Ke raa rst

ize

gel

Ou

va

de

ek

H

Ho

t

av

d

an

oll

n H

Rotterdam CS s

Maa

en

ard

lev bou

Coo

Blaak

The Red Apple

aven

Wijnh

ithstraat

m

sb

ru

Up:town

Witte De W

W

ille

g

Ma

asb

Schiedamsedijk

s pje

lev

ard

Bo o

Bo

ou

m pj

om

Er

es

mu

sb

La

ru

g

an

o

p

ien Br Van

as

pj

om

Bo

Zu

id

o eno

Era

smu

rug rdb

Tussen uit en thuis

k

Blaa

el lsing

ak

la Westb

Kralingen

es

in ols Co Centrum

hal Markt Blaak

Boezemweg

kralingse plas

sbr

ug

t

ch

re ord D / a  A15 red

In 2011 komen er twee nieuwe loop- en fietsbruggen. Eén brug verbindt het Wijnhaveneiland met de Boompjes de andere brug verbindt het Wijnhaveneiland met de Oude Haven.

B

100hoog staat synoniem voor bijzonder en comfortabel wonen. Het Wijnhavenkwartier heeft alles binnen handbereik: u wandelt zo naar het centrum, de Oude Haven of het Scheepvaartkwartier maar ook een boodschap doen op de markt, hardlopen langs de Maas, winkelen op de Meent of een museumbezoek met vrienden en familie. Hier start een normale werkdag, begint een relaxte zaterdag en eindigt een heerlijke avond. 100hoog staat met beide benen middenin het dynamische havengebied en toch heerst en een oase van rust. We kunnen rustig stellen dat 100hoog op een ideale plek ligt.

4

5

Zicht vanaf De Regentessebrug

Interview met bewoner Wijnhaven

“Wonen in het Wijnhavenkwartier is heerlijk! Je voelt dat het er bruist.

Ik loop of fiets zo naar de Oude Haven om een terrasje te pikken, of naar de Meent om lekker uit eten te gaan. Hoewel ik vroeger oude appartementen mooier vond, zie ik nu ook duidelijk de voordelen van een nieuw appartement. Zo heb je meer mogelijkheden om je eigen smaak door te voeren in afwerking en inrichting. De keuken en badkamer, maar ook de vloeren en wanden kun je allemaal zelf uitkiezen. En uiteraard genieten we enorm van het geweldige uitzicht. Vooral ’s avonds als de stad verlicht is.

 ebby Verheij, D bewoner van The Red Apple, woontoren in het Wijnhavenkwartier (28ste verdieping).

Centraal in Rotterdam Amsterdam

Den Haag

Schiphol

Parijs

London

50 min.

25 min.

40 min.

4,5 uur

3,5 uur

40 min.*

25 min.*

25 min.*

3 uur*

6 uur*

-

-

-

55 min.

45 min.

* HSL reistijden

Kiezen voor de grootstedelijke allure van 100hoog is ook kiezen voor optimale bereikbaarheid: het is de ultieme OV-locatie. Bus, tram, metro, het CS met de HSL en intercityverbindingen naar Den Haag, Amsterdam, Parijs en Londen, zijn allemaal dichtbij. En Rotterdam Airport is natuurlijk een uitkomst voor zowel de internationale zakenreiziger als de toerist. Goedbeschouwd, ligt vanaf 100hoog zelfs de wereld aan uw voeten. Tevens krijgt Rotterdam een aantrekkelijk, dynamisch, goed functionerende openbaar vervoer terminal. Het nieuwe Rotterdam Centraal wordt een vervoersknooppunt van regionale en internationale betekenis.


Tussen droom en werkelijkheid 6

7

100hoog, architectuur en stedenbouw

Tussen oud en nieuw

KlunderArchitecten is een middelgroot architectenbureau uit Rotterdam. Voor de locatie van 100hoog hebben wij gekozen voor een gebouw van ca. 25 meter hoogte aan de Wijnhaven en een toren van ca. 100 meter op de hoek van de Posthoornstraat-Wijnstraat. Zij neemt een solitaire en unieke positie in in de omgeving en creëert daardoor een wijds uitzicht over de Wijnhaven, de stad en de Nieuwe Maas. De architectuur van de woningen is voortgekomen door gebruik te maken van licht en uitzicht. Dit was beeldbepalend voor het gevelontwerp. Wat ook meespeelde was dat de bewoner beschut kan zitten op een terras. De bewoner kiest juist de hoogte voor het uitzicht niet alleen vanwege de horizon, maar wil ook graag contact houden met de straat. Lage borstweringen kunnen door de juiste positionering van het kozijn een prachtige diepe vensterbank bieden als ‘zitvensterbank’ boven de stad. Ook een grote beschutte buitenruimte is hierin een belangrijke bijdrage. Niet alleen om van de zon te kunnen genieten en de wind tegen te houden, maar nog meer om het vrije woongevoel te beleven. Het vele glas in de witte kaders in de zuidgevel is van vloer tot plafond en haalt het licht diep de woning in. Ver achter de gevel kan zo ook in de kamers van het uitzicht worden genoten. Het beeld refereert hierdoor aan het maritieme klimaat van de plek; grijs-witte scheepsdekken met verspringende luxe hutten. Voor iedereen een Royal-suite aan de Wijnhaven. De grote een beschutte positionering, zodat deze het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Ook in de hoogbouw is op deze wijze een aantrekkelijke buitenruimte te maken.

100hoog ligt midden in historisch Rotterdam, in het Wijnhavenkwartier aan De Regentessebrug. Of zoals de Rotterdammers het zeggen: De Vierleeuwenbrug. De brug is vernoemd naar Koningin regentes Emma en kenmerkt zich door vier zittende leeuwen gemaakt van prachtige groene natuursteen. Het Wijnhavenkwartier en omgeving is een mooie mix van oud en nieuw. Dit gebied ademt historie met Rijksmonumenten zoals het Schielandhuis, de Sint Laurentskerk, het Stadhuis, de Willem de Kooning Academie en Nederlands eerste wolkenkrabber het Witte Huis. Maar ook liefhebbers van moderne architectuur vervelen zich niet. De Kubuswoningen, de bibliotheek, straks de Markthal en de Erasmusbrug: stuk voor stuk sterke staaltjes van de Rotterdamse kijk op bouwen.

Zicht richting Blaak

Deze ruimten zijn daarbij voorzien van een houten aankleding van gevel- en plafondbeplanking en creëren dus een sfeer van aantrekkelijke veranda’s met de verwijzing naar scheepsdekken. De gevels naar de Posthoornstraat en de Wijnstraat zijn van prachtig traditioneel metselwerk en glas. Voor het metselwerk is gekozen voor een ruw rood-paars genuanceerde baksteen met een groter en slanker formaat dan de traditionele baksteen. Er is door de verschillende positionering en gevraagde differentiatie een rijkdom aan woningtypen in verschillende grootten. Belangrijke ontwerpprincipes waren daarbij: ruime opzet van entreehallen met brede openingen naar de woonkamers, flexibel in te delen ruimten, luxe keuken- en badkamerindelingen, grote (deels) overdekte buitenruimten zoals loggia’s, veranda’s en dakterrassen en veel uitzicht op de eigen binnentuin en de stad met haar rivier. Naar onze mening is er met dit ontwerp en haar uitgangsprincipes een uniek appartementencomplex gecreëerd met een ongekende mix van ruimtelijke kwaliteiten, die niet alleen van grote waarde zal zijn voor de bewoners, maar ook voor de stad Rotterdam. Wij zijn er van overtuigd dat de bewoners en gebruikers dit gaan terugzien!

Ir. Sjoerd M.X. Berghuis, architect stedenbouwkundige / directeur KlunderArchitecten, Rotterdam


De centrale entreehal

8

9

Centrale entreehal

Veiligheid, comfort, ruimte en rust. Dat zijn belangrijke kenmerken van de centrale entreehal van 100hoog. Thuiskomen begint al in de stijlvol ontworpen, verwarmde en ingerichte centrale entreehal. Door de inrichting doet deze denken aan de lobby van een chique hotel. Er zijn twee entrees in het plan opgenomen: de centrale entreehal aan de Posthoornstraat / Wijnstraat en een entree aan de Wijnhaven. De centrale entreehal is de hoofdentree en geeft toegang tot de Torenappartementen, de stallingsgarage, de bergingen en de daktuin, maar ook aan de overige appartementen. Via de centrale entreehal zijn de twee torenliften, de postbussen en het bellentableau te bereiken. De centrale entreehal is afgesloten door middel van een dubbele glazen schuifdeur, die één voor één open gaat met een persoonlijke keykaart. Bezoekers kunnen zich buiten melden via de videofooninstallatie. De entreehal aan de Wijnhaven is de entree voor de Havenappartementen. Deze wordt in dezelfde transparante stijl gebouwd en stijlvol ingericht als de centrale entreehal. Deze hal krijgt één lift, postbussen en een bellentableau. Ook hier kunnen bezoekers zich buiten melden via de videofooninstallatie. Bewoners van de havenappartementen kunnen uiteraard ook via de centrale entreehal hun appartement bereiken en viceversa. U komt al thuis zodra u de centrale entreehal binnenstapt. Elke navolgende ruimte naar lifthal en lift en / of daktuin is zorgvuldig ontworpen en gericht op veiligheid, comfort en prettig thuiskomen. Ook over de verlichting van deze ruimten is zorgvuldig nagedacht.

Hoofdentree Wijnstraat / Posthoornstraat

Lifthal verdieping


Tussen hoog en breed Het project 100hoog wordt gerealiseerd op een kavel waar vroeger een bedrijfsverzamelgebouw stond. De locatie wordt omsloten door de Wijnhaven, de Posthoornstraat en de Wijnstraat. Aan de Wijnhaven (hoek Posthoornstraat) komen op straatniveau 9 commerciële ruimten. Achter deze ruimten worden bergingen gerealiseerd. Vanaf de 1e verdieping bevinden zich over 2 lagen overdekte parkeerplaatsen alsmede een aantal bergingen. Op het dak van de garage wordt een fantastische daktuin voor bewoners aangelegd. 100hoog biedt honderd meter diversiteit in appartementen. Zo worden aan de Wijnhaven 40 Havenappartementen gerealiseerd en aan de Posthoornstraat / Wijnstraat 112 Torenappartementen. De in totaal 152 appartementen variëren in grootte van 63 m² tot 289 m². Alle appartementen in 100hoog worden zeer compleet en fraai afgewerkt, hebben een riante buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of terras en een voortreffelijk uitzicht.

10

11

Zicht vanaf zuidzijde Wijnhaven

Daktuin Bewoners van 100hoog hebben de beschikking over een gezamenlijke daktuin. Deze daktuin, op de derde verdieping, van ruim 800 m2 is ingericht met bomen, verlichting en zitplekken. Op een bankje kunt u bijvoorbeeld ’s ochtends genieten van een kop koffie en de krant of op een mooie zomeravond, van een goed glas wijn. Kortom: de daktuin van 100hoog is een unieke groene plek, midden in het hart van Rotterdam en centraal in het gebouw.

Commerciële ruimten De 9 commerciële ruimten op de begane grond zijn bestemd voor kleinschalige detailhandel, als bijvoorbeeld een stomerij, een espressobar, een hip restaurantje met terras aan het water of een beautysalon. Functies die de ruimten op de begane grond en de directe omgeving levendig maakt.

De inrichting van de daktuin is indicatief


Tussen hemel en haven 12

13

Keuken en sanitair Het brede woningaanbod maakt wonen in 100hoog aantrekkelijk voor veel verschillende mensen met al hun specifieke eigen wensen. De ruime woonkamers hebben allemaal een prachtige, open Siematic keuken. Bijna alle keukens hebben een eilandopstelling, zijn voorzien van luxe inbouwapparatuur en kunnen in diverse kleuren, materialen, grepen en bladen gekozen worden. Ook de badkamers zijn compleet en van een luxe afwerkniveau. De badkamers zijn alle voorzien van een ligbad, separaat doorgetegelde douche met luxe vloergoot en ĂŠĂŠn of twee wastafels. Op deze pagina tonen wij u sfeerbeelden van SieMatic. Voor de specifieke levering van de keuken in uw appartement verwijzen wij u naar de technische omschrijving.


Tussen licht en lucht Een ander voorbeeld van aandacht bij 100hoog is de hoge afwerking van de buitenruimten, veelal met hout en alle met een mooi lichtarmatuur, wandcontactdoos en bijpassende terrastegel. Doordacht, praktisch en op elkaar afgestemd. Last but not least: 100hoog kenmerkt zich door grote glazen puien die vrijwel van het plafond tot de vloer reiken. Veel van deze puien zijn bovendien overhoeks. Daardoor heeft u niet alleen een prachtige lichtinval in uw appartement, maar ook een prachtige zicht op de omgeving.

14

Tussen wonen en leven

Zicht vanaf zuidzijde Wijnhaven over De Vierleeuwenbrug by night

Torenappartementen

Havenappartementen

Small, medium, large of extra large? De torenappartementen van 100hoog maken kiezen niet makkelijk. Er is niet alleen keuze uit de vele woningtypen en afmetingen, maar ook in de oriëntatie en hoogte boven de stad. Vanaf de 2e tot en met de 33e verdieping telt 100hoog één tot vijf appartementen per verdieping.

De 40 Havenappartementen zijn verdeeld over 4 woonlagen. De eerste 3 woonlagen (4 t/m 6) bestaan uit 9 appartementen met ruime terrassen. De toplaag (7) bestaat uit 4 riante dakappartementen met ruime brede terrassen met luifels en uitzicht over de Wijnhaven. Er zijn 12 verschillende typen Havenappartementen te onderscheiden met oppervlakten die variëren van 80 m² tot 170 m². Bij sommige appartementen is het mogelijk om een andere indeling te kiezen, bijvoorbeeld een woonkamer in de breedte van het appartement of liever in de lengte, de keuze is aan u.

Tijdens het ontwerptraject is in nauwe samenwerking met LichtOntwerp en Klunder Architecten een lichtplan opgesteld en geïntegreerd in het gebouw. Het resultaat is een lichtplan dat breekt met standaardoplossingen en voor de toekomstige bewoners een prettige sfeer creëert. Tijdens het ontwerptraject is specifiek aandacht besteed aan aankleding en verlichting van diverse ruimten in het gebouw. Zo is de conventionele verlichting op een aantal plekken in het gebouw vervangen door led-verlichting en zijn we op een duurzame en effectieve wijze met de verlichting omgegaan.

15

Luxe duurzaamheid - groen comfort Luxe en duurzaamheid is een prima combinatie. Dat blijkt uit het systeem van klimaatbeheersing in 100hoog. Alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Een vloerverwarmingsysteem creëert een constante, zeer gelijkmatige warmte zonder luchtverplaatsing. Conventionele radiatoren werken met stralingswarmte die wel lucht verplaatst. Geen luchtverplaatsing betekent dat er nauwelijks stof door de lucht dwarrelt. U woont dus gezonder en voor mensen met een aandoening aan de luchtwegen is dit een uitkomst. En er zijn geen radiatoren in uw appartement die het prachtige uitzicht belemmeren! De warmte en koude worden met behulp van een duurzaam systeem opgewekt [WKO systeem]. Met dit duurzame en groene systeem is het mogelijk een persoonlijke temperatuur per kamer in te stellen. Ideaal om het in de winter binnen lekker warm te hebben en in de zomer te koelen [topkoeling]. Dit maakt het gebouw bijzonder duurzaam en reduceert de milieubelasting. Tevens is uw woning ook aangesloten op stadsverwarming.

Impressie woningtype 8 (bouwnrs. 205, 209, 213, 217, 221, 225 en 229)


Gevelaanzichten

33

33

33

32

32

32

32

31

31

31

31

30

30

30

30

29

29

29

29

28

28

28

28

27

27

27

27

26

26

26

26

25

25

25

25

24

24

24

24

23

23

23

23

22

22

22

22

21

21

21

21

20

20

20

20

19

19

19

19

33

18

33

18

18

33

18

32

17

32

17

17

32

17

31

16

31

16

16

31

16

30

15

30

15

15

30

15

29

14

29

14

14

29

14

28

13

28

13

13

28

13

27

12

27

12

12

27

12

26

11

26

11

11

26

11

25

10

25

10

10

25

10

24

9

24

9

9

24

9

23

8

23

8

8

23

8

22

7

22

7

7

22

7

21

6

21

6

6

21

6

20

5

20

5

5

20

5

19

4

19

4

4

19

4

3

18

3

3

18

3

2

17

2

2

17

2

1

1

16

1

18 17 16

1

15

UIT

BG

Noordgevel / Wijnstraat

13

UIT

IN

15 BG

BG

14

BG 14

Oostgevel

13

12

hoofdentree

11

16 15

IN

14

16

33

13

12

noordgevel Wijnstraat

12

hoofdentree

11

11

10

10

10

9

9

9

8

8

8

7

7

7

6

6

5

5

5

4

4

4

3

3

3

2

2

2

6

entree

1 BG

R E C L A M E

R E C L A M E

1

R E C L A M E

R E C L A M E

R E C L A M E

BG

b

Westgevel / Posthoornstraat

hoofdentree

westgevel Posthoornstraat

Wijnhaven

entree

R E C L A M E

R E C L A M E

R E C L A M E

R E C L A M E

A M E

1 0 0

H O O G

zuidgevel Wijnhaven

entree

oostgevel entree

1 BG

Zuidgevel / Wijnhaven

hoofdentree

17

R E C L A

b


+

26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3

263 ►

596 ►

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

plafondhoogte 628 cm

A

woning

7

lifthal woning lifthal

woning

6

woning

5

woning

woning

woning woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

woning

lifthal

commerciële ruimte: ca. 189,2m² casco

liftschacht

aansluitingen t.b.v. mogelijke plaatsing pantry, toiletgroep etc.

post ruimte

woning

entree 2 Wijnhaven

lifthal

stallinggarage

2

lifthal

stallinggarage

1

bergingen

lifthal

commerciële ruimte

65-P

Peil=0.00

post ruimte

31-P

lifthal

37-P

aansluitingen t.b.v. mogelijke plaatsing pantry, toiletgroep etc.

aansluitingen t.b.v. mogelijke plaatsing pantry, toiletgroep etc.

Peil=0.00

commerciële ruimte: ca. 223,1m² casco

commerciële ruimte: ca. 220,2m² casco

commerciële ruimte: ca. 220,7m² casco

5-P

aansluitingen t.b.v. mogelijke plaatsing pantry, toiletgroep etc.

aansluitingen t.b.v. mogelijke plaatsing pantry, toiletgroep etc.

commerciële ruimte: ca. 192,5m² casco

70-P

40-P

20-P

Peil=0.00

post ruimte

70-P

70-P

BG

lift techn. ruimte

stabiliteitsvoorziening

75-P

60-P

Overzicht begane grond

75-P

75-P

entree 2 75-P Wijnhaven

Overzicht begane grond

Bergingsnummering is gekoppeld aan bouwnummering

Met uw auto rijdt u langs de open glazen gevel aan de Wijnstraat via de hellingbaan naar uw parkeerplaats. De transparante opzet van de stallingsgarage, het kleurgebruik en de goede verlichting bevorderen het veiligheidsgevoel. ’s Avonds rijdt u naar zichtbare verlichte parkeerplekken. De verlichting wordt daarbij aangepast naar aanwezigheid van de automobilist.

Doorsnede B-B

Naast houten afwerking van diverse plafonds worden wanden op prominente plekken voorzien van kleur en bewegwijzering en worden de parkeervakken van een kleur voorzien en uniek genummerd. Daardoor is de stallinggarage heerlijk licht, overzichtelijk en kunt u gemakkelijk en veilig parkeren.

woning woning

woning woning

daktuin

vide entreehal

stallinggarage

In de goed beveiligde inpandige stallinggarage kunnen alle bewoners een eigen parkeerplaats kopen. Vanuit deze garage is uw appartement met de lift rechtstreeks bereikbaar. De in- en uitrit bevindt zich aan de Wijnstraat. Een persoonlijke keykaart geeft u toegang tot de parkeergarage.

trappenhuis trappenhuis lift

lift

stallinggarage

lifthal

stadsverwarming

commerciële ruimte

commerciële ruimte

Doorsnede A-A

Ook zijn er, naast de berging in het appartement voor iedere woning, aparte bergingen voor bijvoorbeeld fietsen en terrasmeubilair. Deze bevinden zich op de begane grond, de eerste en tweede verdieping.

stallinggarage

liftschacht

18

lift

Peil=0.00

5-P

woning

woning

berging

post ruimte

woning

woning

1

containerruimte

techn. ruimte

woning

2

lift 10-P

technische ruimte

post ruimte

3

lifthal woning

post ruimte

technische ruimte

lifthal

lift

4

lifthal woning

lift

techn. ruimte

lifthal

trappenhuis trappenhuis lift

lift

lifthal

woning

woning

plafondhoogte 628 cm

trappenhuis trappenhuis lift

trafo

stadsverwarming

lifthal

trappenhuis trappenhuis

uitrit

laagspanning

laagspanning

B

lifthal

berging

BG

B

plafondhoogte 628 cm

laagspanning

lift inrit

trafo

stadsverwarming

Entree Stallinggarage

Peil=0.00

Peil=0.00

woning

woning

Entree 1 Wijnstraat

+

A

263 ► ◄ 263 ►

27

woning

28

Entree 1 Wijnstraat

woning

woning

trafo

stadsverwarming

263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ►

29

woning

30

Parkeren en bergingen

Doorsneden

woning woning

woning

berging berging

31

265 ► ◄ 265 ► ◄ 265 ► ◄ 265 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ► ◄ 263 ►

32

woning

33

300 ►

liftmachine

19

**

lifthal

lift

*

* parkeerplaats nr. 356 voldoet niet aan norm ** invalideparkeerplaats nr. 317

Overzicht 1e verdieping Overzicht 1e verdieping

* parkeerplaats nr. 356 voldoet niet aan norm ** invalideparkeerplaats nr. 317

Bergingsnummering is gekoppeld aan bouwnummering Parkeervaknummering zijn unieke nummers

trappenhuis trappenhuis lift

lift lifthal

* parkeerplaats nr. 440 voldoet niet aan norm ** invalideparkeerplaats nr. 401 stallinggarage

**

lifthal

lift

*

Stallinggarage

Bergingsnummering is gekoppeld aan bouwnummering. Parkeervaknummering zijn unieke nummers

Overzicht 2e verdieping

Overzicht 2e verdieping

Bergingsnummering is gekoppeld aan bouwnummering Parkeervaknummering zijn unieke nummers

* parkeerplaats nr. 440 voldoet niet aan norm ** invalideparkeerplaats nr. 401


KK K 138 138138

LL L 140 140 140

KK K 139 139139

Verdiepingsoverzichten M2 M2M2 149 149 149 NN N EE E 148 150 148Liften 150 148 Liften 150 Liften

P P P QQ Q RR R S S S 144 145 144 145146 146147 147 144 145 146 147

Begane grond t/m 33e verdieping Daktuin Daktuin Daktuin

Lift Lift Lift

everdieping 44e e4verdieping verdieping

everdieping 33e e3verdieping verdieping

Posthoornstraat Posthoornstraat Posthoornstraat

K KK KK 137137137137137

Wijnstraat Wijnstraat Wijnstraat

e15verdieping e verdieping e verdieping e16verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 152 15 15 16 16 15e15verdieping 16e16verdieping 152152 JJ J GG GLiften Liften 153 Liften 153153 151151151

Commerciële Commerciële Commerciële ruimte ruimte ruimte

Bergingen Bergingen Bergingen

Technische Technische Technische ruimte ruimte ruimte

Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële CommerciëleCommerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte

Begane grond Begane grond Begane grond

1e1everdieping verdieping 1everdieping

Entree Entree Entree laagbouw laagbouw laagbouw

77 7 88 8 228 228 229 228 229 229

Liften Liften Liften 101010 1111 11 231231 231 232 232 232

Liften Liften Liften 101010 1111 11 234 234 234 235 235 235

Liften Liften Liften 101010 1111 11 237 237 237 238 238 238

everdieping e verdieping 2525e25 verdieping

everdieping everdieping 24 24e24 verdieping

everdieping e verdieping 2626e26 verdieping

55 5 192 192192 1 1 1Liften Liften Liften 188 188188 44 4 191191 22 2 3 3 3 191 189 189189 190 190 190

55 5 187 187187 1 1 1Liften Liften Liften 183 183183 44 4 186186 22 2 3 3 3 186 184 184 185185 184 185

everdieping e verdieping 1414e14 verdieping

Posthoornstraat Posthoornstraat Posthoornstraat Posthoornstraat Posthoornstraat

99 9 Liften Liften Liften230 230 230

121212 239 239 239

everdieping e verdieping 2727e27 verdieping

everdieping e verdieping 1616e16 verdieping

Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage

121212 245 245 245

Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen

everdieping e verdieping 2828e28 verdieping

Technische Technische Technische Technische Technische ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte

everdieping e verdieping 2929e29 verdieping

everdieping e verdieping verdieping 1818e18

Liften 13 249

6A6A6ALiften Liften Liften 9A9A9A 158 158158 157 157157

Liften

15 251

everdieping e verdieping 1919e19 verdieping

6B6B6B 159 159159

16 252

32e verdieping

162 162162

Lift Lift Lift

20

KK K Skyline Rotterdam by137 night 137 137 6 6 215 219 9 9 e e e verdieping 77 7verdieping verdieping Liften 218 Liften 222 7 216

8 217

21e verdieping

6

7

170

7 220

8 221

9 172 8 171

11e verdieping

e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping everdieping 12e verdieping1414 13e verdieping1515 3e3e3verdieping verdieping

Posthoornstraat Posthoornstraat Posthoornstraat F1 126

F2 127

6A6ALiften Liften 9A9A 158 158 157157 Technische Technische Technische

Liften Liften Liften

Bergingen Bergingen Bergingen

H

Commerciële Commerciële Commerciële 155 ruimte ruimte ruimte

G Liften 154

J 156

11 11 235235

66 227 227

e verdieping e verdieping 99 26Liften 26 M2 M2 M2 Liften 230 230 149 149 149 NN N EE E 150 148 148 150 148 7 Liften8 8 150 7Liften Liften 228 229 229 228

12 12 242242

12 12 245245

Liften Liften 10 10 11 11 237237 238238 1212 233 233

Liften Liften 10 10 11 11 240 240 241241 1212 236 236

Liften Liften 10 10 11 11 243243 244 244 1212 239 239

e verdieping e verdieping 27 27 Liften Liften

1010 231231

e e

Lift Lift Lift

KK KK 138138 137137 Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële ruimte ruimte ruimte

Begane Begane grond grond Begane grond D1 128

B2 129

B1 130

ruimte ruimte ruimte

M1M1 143143

E E 142142Liften Liften

N

142 - bouwnummer

W

6B6B 159159

Lift

A1 134

Entree Entree Entree laagbouw laagbouw F2laagbouw F1

135

P P QQ R R S S 144144145145 146146 147147

B2B2 A1 A1 A2A2 A1 A1 103103 104104 105105 106106

O

Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage

Lift Lift Lift

9A9A 158158

161616 252 252 252

everdieping everdieping 3131e31 verdieping e7verdieping eStallinggarage eStallinggarage eStallinggarage e verdieping Stallinggarage Stallinggarage 7e7verdieping 7verdieping 7verdieping 7verdieping

verdieping 7e7everdieping

M1M1 143 143 E E LiftLift 142Liften 142 Liften A2A2 F1 F1 F2 F2 107107 108108 109109

Lift Lift

e verdieping 8e8verdieping KK 138138

KK 137137

KK 139139

LL 140 140

Liften Liften

Daktuin Daktuin

B2B2 111 111

B1 B1 112112

A2A2 113113

A1 A1 114114

Liften Liften 10 10 11 11 234234 235235

e verdieping e verdieping 2525

e verdieping e verdieping 2626

5 5 5 5 1 1 Liften187187 1 1 Liften192192 183183Liften 188188Liften 4 4 4 4 186186 191191 2 3 2 3 2 2 3 3 16 16 16 16 16 16 14 1414 14 14 14185185 184 184 189252 189 190190 252252252252252 250250 250 250 250250 Liften Liften Liften Liften Liften Liften

5 5 1 1 Liften197197 193193Liften 4 4 2 2 3 3 196196 194194 195195 16Liften 1616 16 16 16 Liften Liften Liften Liften Liften e252 e252 252252252252 1616 verdieping verdieping

Liften Liften Liften Liften Liften Liften 15 15 15 15 15 15 e verdieping e verdieping 1515 251251251251251251

e verdieping e verdieping 1414 13 13 13 13 13 13 249249 249249 249249

6 66 6 6 6 211211211211211 211 9 99 9 9 9 Liften Liften Liften Liften Liften Liften 214 214 214214214214

162162

6 66 6 6 6 215215215215215215 9 99 9 9 9 Liften Liften Liften Liften Liften Liften 218 218 218218218218 7 7 7 7 87 878 8 8 8 K K 216216216216 217 216217 216 217217217217137137

7 7 7 7 87 878 8 8 8 212212212212 213 212213 212 213213213213

6 66 6 6 6

6 15

LiftL 6 66 6 6 6 219219219219219219 9 99 9 9 9 Liften Liften Liften Liften Liften Liften 222 222 222222222222 7 7 7 7K 87K 878 8 8 8 K K 138 138 220220 220220 221 220 221 220 221221221221139139

6 66 6 6 6 223223223223223223 9 99 9 9 9 Liften Liften Liften Liften Liften Liften Lift Lift 226 226 226226226226 7 7 7L 7L 87 878 8 8 8 140 140224 224224 224 225 224 225 224 225225225225

7 7 7 7 87 8 78 8 8 8

LiftLiftLiftLiftLift

Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage

Liften Liften Liften Liften Liften Liften 10 10 10 1010 10 11 11 11 1111 11 231231231231231231 232232232232 232232

7 7 7 7 87 8 78 8 8 8 NNN 166N 166N 166166 166 166 167 167 167167167167

77 208 208

LiftLiftLiftLiftLift

N 150 150150150150150 148148148 148 148 148 Liften Liften Liften Liften Liften 77 7 8 8 8 Liften 224 224 225 224 225 225

everdieping e verdieping 2323e23 verdieping

100 100 HOOG 100 HOOG HOOG 100100 HOOG HOOG

PROJECTNR. PROJECTNR. PROJECTNR. : 99981 : 99981 : 99981 PROJECTNR. PROJECTNR. : 99981 : 99981

SCHAAL SCHAAL SCHAAL : 1:500 : 1:500 : 1:500 SCHAALSCHAAL : 1:500 : 1:500

DATUM DATUM DATUM : 27-05-2010 : 27-05-2010 : 27-05-2010 DATUMDATUM : 27-05-2010 : 27-05-2010

PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT : A1 : A1:

77 212212

6 6 e verdieping e verdieping 1919 169169

12 12 12 1212 12 236236236236 236236

16 16

Liften Liften Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage 252 252

e e

5 177177 1 1 Liften 173173 Liften 44 2 2 3 3 176176 174174 175175 66

W W W

8 8 171171

161161

165165

99 11Liften 11verdieping verdieping Liften 164 164

e e

162162

88 16312 12 1212 12 16312 239239239239 239239

e verdieping e verdieping 2121

5 5 182182 1 1 Liften 178178 Liften 44 2 2 3 3 181181 179179 180180 66

OOO

169169

99 12Liften 12verdieping verdieping Liften 168 168

ZZZ7 7

99 13Liften 13verdieping verdieping Liften 172172

e e

166166

88 167167 12 12 12 1212 12 242 242242242 242242

Verkooptekening Verkooptekening Verkooptekening

88 217217

e e

77

170170

88 171171 12 12 12 1212 12 245 245245245 245245

SCHAAL SCHAAL SCHAAL

PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT

J J 153153

G G Liften Liften 154154

ruimte ruimte

LiftLift LiftLiftLiftLift

Wijnhaven Wijnhaven

ruimte ruimte

e ver 1e 1verdi

Entree Entree laagbouw laagbouw

NNNNNN

WW WWWW

21

OOOOOO

LiftLift LiftLiftLiftLift

ZZZZZZ

Liften Liften

Liften Liften

1515 251251

1616

e252 e252 e2verdieping e 2verdieping e verdieping 2e2verdieping 2verdieping 2verdieping

6 6 66 12 12 12 12 e everdieping e everdieping verdieping verdieping 3232 3333 227227227227 233233233233 9 9 99 Liften Liften Liften Liften 230230230 230 66 219219

7 7 7 78 8 8 8 228228228228 229229229 229

Liften Liften Liften Liften 10 10 1010 11 11 11 11 231231231231 232232232232

88 221221

e verdieping e verdieping 2222

Verkooptekening Verkooptekening Verkooptekening Verkooptekening Verkooptekening Verkooptekening Overzichttekening Overzichttekening Overzichttekening Overzichttekening Overzichttekening Overzichttekening

100100 HOOG 100 HOOG 100 HOOG 100 HOOG 100 HOOG HOOG

PROJECTNR. PROJECTNR. PROJECTNR. PROJECTNR. PROJECTNR. : PROJECTNR. 99981 : 99981 : 99981 : 99981 : 99981 : 99981

SCHAAL SCHAAL SCHAAL SCHAAL SCHAAL : SCHAAL 1:500 : 1:500 : 1:500 : 1:500 : 1:500 : 1:500

DATUM DATUM DATUM DATUM DATUM : DATUM : 27-05-2010 : 27-05-2010 : 27-05-2010 : 27-05-2010 : 27-05-2010 27-05-2010

PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT : PAPIERFORMAAT A1: A1: A1:

A1: A1 : A1

12 12 12 12 236236236236

12 12 12 12 239239239239

12 12 12 12 242 242242 242

12 12 12 12 245245245 245

Liften Liften Liften Liften 10 10 1010 11 11 11 11 234234234 234 235235235235

Liften Liften Liften Liften 10 10 1010 11 11 11 11 237237237237 238238238238

Liften Liften Liften Liften 10 10 1010 11 11 11 11 240 240240 240 241241241241

Liften Liften Liften Liften 10 10 1010 11 11 11 11 243243243 243 244 244 244 244

1 2

e verdieping e 26 e verdieping e verdieping 2626 26 verdieping

e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 2727 27 27

e verdieping e 28 e verdieping e verdieping 2828 28 verdieping

e verdieping e 29 e verdieping e verdieping 2929 29 verdieping

30

66 223 223

e9verdieping e9verdieping e verdieping e verdieping e924 e924 e verdieping e verdieping Liften 2525 25 25 2424 verdieping verdieping Liften Liften Liften 222 226 222 226 77 224 224

88 225 225

e verdieping e verdieping 2323

5 5 5 5 5 5 5 5 192192192192 187187187187 1 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 1 Liften 1 Liften 1 Liften Liften Liften 183183183183 188188188188 44 44 44 44 2 2 2 2 3 3 3186 3186186186 2 2 2 2 3 3 3191 3191191191 184184184184 185185185185 189189189189 190190190190 55 55 177 182 1 1 Liften 1 1 Liften e177 e verdieping e verdieping e verdieping e182 e15verdieping e verdieping e verdieping 1414 verdieping 14 14 15 15 verdieping 15 Liften 178 173173 Liften 178 44 44 176 181 176 181 22 33 22 33 1801414 14 1414 14 174174 175175 179179 180 12 12 12 1212 12 248 248248248 248248 250 250250250 250250

5 5 5 5 197197197197 1 1 Liften 1 Liften 1 Liften Liften 193193193193 44 44 2 2 2 2 3 3 3196 3196196196 194194194194 195195195195

e verdieping e16verdieping e verdieping e verdieping 1616 16

5 5 5 5 202202202 202 1 1 Liften 1 Liften 1 Liften Liften 198198198198 44 44 2 2 2 2 3 3 3201 3201201201 199199199199 200 200200 200

e verdieping e17verdieping e verdieping e verdieping 1717 17

K K KK 137137137137 6 6 6 66 6 211211 211 211211 211 J J 9verdieping 9 9 99 9 e7Liften e7verdieping e7verdieping eLiften verdieping 7Liften 156156 Liften Liften 214 214Liften 214214 214214

K K KK K K KK 138138138138 139139139139 6 6 6 66 6 215215215215 215215 9 9 9 99 9 Liften Liften Liften Liften Liften 218 218Liften 218218 218218

7 7 7 787 8 7 8 8 8 8 212212212212 213 212 213 212 213213213213

7 7 7 787 8 7 8 8 8 8 216216216216 217 216 217 216 217217 217217

6 6 66 203203203 203 9 9 99 Liften Liften Liften Liften 206206206 206

6 6 66 207207207 207 9 9 99 Liften Liften Liften Liften 210210210210

7 7 7 78 8 8 8 204 204204 204 205205205 205

7 7 7 78 8 8 8 208208208 208 209209209 209

e verdieping e18verdieping e verdieping e verdieping 1818 18

e verdieping e19verdieping e verdieping e verdieping 1919 19

202

16 16 16 1616 16 252252252252 252252 6B6B 6B6BLiften 16Liften 16 16 1616 16 Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften 159 Liften 15Liften 15 15 1515 15159159159Liften 252252252252 252252 251251251251 251251 9B9B 9B9B Liften Liften Liften Liften 160160160160

LiftLiftLiftLift

6 6 6 66 6 HH 207207207207 207207 155155 Lift Lift 9 9G 9G 9 9 9 Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften 210 210 210 210 210 154210 154 A2A2 A1 A1 F2 F2 F1 F1 7 7 7 7 8 7 8 7 8 8 8 8 133133 134134 135135 136136 208 208208208 209 208 209 208 209209 209209

ruimte ruimte

Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen

J J 156156

6 6 6 66 6 HH M2 M2 203203203203 203203 152152 5 5 5 5 5 5 5 5 5 55 5 5 5 5 55 5 5E 5 5 5 5 149 5149 N N E187 Lift Lift1 1 202 192 192192192 192192 197 197197197 197197 202 202202 187Lift 187Lift 187 187187 150 J J202202 9 9 9 99 9 1 1 Liften 1 Liften 1Liften 1 148 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 150 148 G Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften 153153 206 206 206206 206206 183183183183 183183 188Liften 188 188 188 193 193 193 198 198 198 198 4Liften 4 4 4 4 4 188188Liften 4 4 4 4 4 4193193193 4 4 4 4 4 151 4G198 4 4 4 44 4 151198 A1 A1 A2A2 A1 A1 A2A2 F1 F1 F2 F2 D1 D1 201 B2B2 B1 B1 A2A2 A1 A1 A2A2 A1 A1 F2 F2 186 F1 186 F1 186186 186186 2 2D22D2232 3B12 3B1 19131913 B2 1913B2 191191 191 196196 196 196 196196 201201 201 201 201 2 2 2 2 3 2 3 2 3 3 3 3 2 2 2 2 3 2 3 2 3 3 3 3 2 2 2 2 3 2 3 2 3 3 3 3 7 7 7 7 8 7 8 7 8 8 8 119119 120120 121121 122122 123123 124124 125125 126126 127127 128128 129129 130130 131131 8132132 115115 116116 117117 118118 184184184184 185 184 185 184 185185 185185 189189189189 190 189 190 189 190190 190190 194194194194 195 194 195 194 195195 195195 199199199199 200 199 200 199 200200 200200 204 204204204 205 204 205 204 205205 205205

Bergingen Bergingen

Bergingen Bergingen

e6verdieping e6verdieping e6verdieping e6verdieping e verdieping 6e6verdieping Begane Begane grond grond

Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage

100 100 HOOG HOOG 100 HOOG

PROJECTNR. PROJECTNR. PROJECTNR.

ruimte ruimte

Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen

e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping Liften Liften Liften Liften Liften Liften 9e9verdieping Liften Liften Liften Liften Liften Liften 1010 Liften Liften Liften Liften Liften 1111 Liften Liften Liften Liften 1212 Liften Liften Liften 1313 Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Overzichttekening 10 10 10 1010 10 10 10 10 Overzichttekening 10 10Overzichttekening 10 10 10 10 1010 10 10 10 10 1010 10 10 10 10 1010 10 11 11 11 1111 11 11 11 11 1111 11 11 11 11 1111 11 11 11 11 1111 11 11 11 11 1111 11 13 1313 13 13 13 234 234234234 234234 237237 240240240 240240 243 243243243 243243 246 246 2466A 246 246 99981 : 238 99981 : 1:500 : 1:500 : 99981 : 1:500 235235235235 235235 237237237237 238238238: 238 238 240 241241241241 241241 244 244244244 244244 246 247 247 247 247 247 247 9A9A9A9A 6ALiften 6A6A Liften Liften Liften 249 249249249 249249 : A1 : A1 : 27-05-2010 : 27-05-2010 : A1 : 27-05-2010 158158158158 157157157157 DATUM DATUM DATUM

Bergingen Bergingen

LiftLift LiftLiftLiftLift LiftLift Technische Technische D2D2D2D2 B1D2 B1D2 B1 B1 B2B1B2B1 B2 B2 A1B2 A1B2 A1 A1 A2A1 A2A1 A2 A2 A1A2 A1A2 A1 A1 A2A1A2A1 A2F1 A2F1 A2F1A2 F2F1F2F1F2F1F2 F2 F2 D1 D1D1 D1B2 D1B2D1 B2 B2 B1B2 B1B2 B1 B1 A2B1 A2B1 A2 A2 A1A2 A1A2 A1 A1 A2A1A2A1 A2 A2 A1A2 A1A1 A2F2 A1 A1 F2 F2 A1F1F2F1F2F1F2F1 F1 F1 119119119119 120 119 120120 119120 121 120 121120 121121 122121 122122 121122 123 122 123122 123123 124123 124124 123124 125 124 125 124 125126 125126 125 126 125 127 126 127 126 127 126 127127 127 128128128 128 129 128 129 128 129129 130 129 130130 129Commerciële 130 131 130 131130 131131 132131 132 132 131 132 133 132 133132 133133 134133 134134 133134 135 134 135 135 134 136 135 136 135 136135 136136136 ruimte ruimte Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële

Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen

77 220 220

LiftL

Technische Technische ruimte ruimte

Bergingen Bergingen

1616 252 252

1414 250 250

77 216216

e verdieping e verdieping 2020 5

9 9 Liften Liften 172 172 7 7 170170 66

88

154154154154154154 Liften Liften

E EE E E E 141141141 141 141 141Liften Liften Liften Liften Liften Liften

6 6 e everdieping verdieping 3131 223223

213213 NN N

A1: A1: A1

e5verdieping e5verdieping e5verdieping e 5verdieping e verdieping 5e5verdieping

Liften Liften Liften Liften Liften Liften

Berg Be

155155155155155 Technische Technische In-155 Inen en uitrit uitritJ J J J J Container J Container ruimte ruimte stallinggarage G G Liften G stallinggarage G G Liften GLiften 156 156156156156156 ruimte ruimte Liften Liften Liften

ruimte ruimte

everdieping e verdieping 1313e13 verdieping

6 6 e verdieping e verdieping 3030 219219

e ve 4e4verd

Wijnstraat Wijnstraat

Commerciële Commerciële LiftLift LiftLift Lift Lift

LiftLift LiftLiftLiftLift

C1 C1 110110

A2A2 F1 F1 F2 F2 107107 108108 109109

H HH H H H

Verkooptekening Verkooptekening Verkooptekening 152152152152152152 Verkooptekening Verkooptekening J J J Overzichttekening Overzichttekening Overzichttekening Overzichttekening Overzichttekening

J J J G G Liften G Liften G Liften G Liften GLiften Liften 153 153153153153153 151151151151151 151

LiftLift LiftLiftLiftLift

16 16 252252

Entree Entree toren toren

H HH H H H

99 9 M2M2M2M2M2M2 eLiften e2Liften e verdieping e2verdieping Liften verdieping 2verdieping 2e 2verdieping 226 149N N 149 N 149 N N E226 E226 E E E 149 E 149149

B2B2 A1 A1 A2A2 A1 A1 103103 104104 105105 106106

e verdieping 3e3verdieping

ZZZZZ

e e

88 209 209

C2C2 B1 B1 101101 102102

OOOOO

Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen

Lift Lift Lift 9 9 9 9 9 9 Liften Liften Liften 218218 Liften Liften222222 Liften226226 D1D1D17 7B2B2B28 8B1B1B1 A2A2A2 A1A1A17 7 A2A2A28 8A1A1A1 F2F2F2 F1F1F1 7 7 8 8 128 130 133 134 128128 129129 130130 131131131 132 132132 133133 134 135135136 136136 224224 225 134 135 216216129 217217 220220 221221 225 66 66 66 207 207 211211 215215 everdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 99 99 99 everdieping 21 21 verdieping 22Liften 22 23 23 66e eLiften 6verdieping Liften Liften Liften Liften 210 214 210 214 218218

8 8 167167

Lift Lift Lift e verdieping e verdieping 1010

12 12 12 1212 12 233233233233 233233

5 55 5 5 5 5 55 5 5 5 177 177 182 182182182182182 143 9E 9Liften 9 143 9 9 9 P P1 Q 1 Liften 1Q Liften 1 RLiften 1 RLiften 1 Liften 1 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 Liften S 177177177 S177Liften E E E172 Liften Liften Liften Liften Liften 172172172172172144144 173145 173173 173 173147147 4 4 4 4 4 4178178178178178178 Liften 4 4 4 4 4 148 4 148 145173 146 146 142142 LiftL Liften Liften 176 176 176 176 176 176 181 181 181 181 181 181 2 2 2 2 32 3 23 3 3 3 2 2 2 2 32 3 23 3 3 3 7 7 7 7 87 8 78 8 8 8 174 174 174 174 175 174 175 174 175 175 175 175 179 179 179 179 180 179 180 179 180 180 180 180 170170170170 170 170 171 171 171171171 171

9 9Liften 9 9 9 9 Liften Liften Liften Liften Liften 168 168168168168168

WWWWW

32Liften 32verdieping verdieping verdieping 33Liften 33verdieping Liften Liften 1010 e 1verdieping e1verdieping e 1verdieping e 1verdieping e 1verdieping e verdieping 11 11 1 1313 246 246 Entree Entree Entree Entree Entree Entree 247 247 249 249 laagbouw laagbouw laagbouw laagbouw laagbouw laagbouw

Wijnhaven Wijnhaven Wijnhaven Wijnhaven Wijnhaven Wijnhaven 6 6 e verdieping e verdieping 2929 215215

9 9 Liften Liften 168 168

e verdieping 9B9B9e9verdieping 160 160

169169169169169M1 169M1

e9verdieping e9verdieping e9verdieping e9verdieping e verdieping 1010 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e10verdieping e verdieping 11e11verdieping e11verdieping e11verdieping e11verdieping e11verdieping e verdiepingDaktuin e verdieping e12verdieping e verdieping e12verdieping e verdieping 13e13verdieping e verdieping e13verdieping e verdieping e13verdieping e verdieping 9e9verdieping 10 10 10 12e12verdieping 12 12 13 13 Daktuin LiftLift

66 6 223 223 223

Technische Technische Technische Technische In-InenInen uitrit Inen uitrit Inen uitrit Inen uitrit uitrit en uitrit eTechnische everdieping eTechnische eContainer Container Container Container Container Container 11 11eruimte verdieping verdieping 1212e12 verdieping 11 verdieping verdieping ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte stallinggarage stallinggarage stallinggarage stallinggarage stallinggarage stallinggarageruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte

166166 Bergingen Bergingen Bergingen

6 66 6 6 6

165165165165165 165

9Liften 9Liften 9 9 9 9 Liften Liften Liften Liften 164 164 164164164164

C1 C1C1 C1 B2C1 B2B2 C1 B2 B1B2 B1B2 B1 B1 A2B1A2B1 A2 A2 A1A2 A1A2 A1 A1 A2A1 A2A1 A2 A2 A1A2 A1A2 A1 F2 A1 A1 F2F2 A1 F1F2F1F2F1F2F1 F1 F1 C2C2C2 C2 B1C2 B1B1 C2 B1 B2B1B2B1 B2 B2 A1B2 A1A1 B2 A1 A2A1A2A1 A2 A2 A1A2 A1A1 A2A1 A2A1A2A1 A2F1 A2A2 F1 F1A2 F2F1F2F1F2F1F2 F2 F2 110110110110 111110 111110 111 111 112111 112112 111 112 113 112 113112 113113 114113 114114 113114 115 114 115114 115115 116115 116116 115117 116116 117117 116 118 117 118 117 118117 118118 118 101101101101 102101 102102 101102 103 102 103 102 103103 104 103 104 104 103104 105 104 105 104 105105 106105 106106 105106 107 106 107 106 107108 107108 107 108 107 109 108 109 108 109 108 109109109 66 6 169 169169 55 5 55 5 e4182 e4verdieping e4verdieping e4verdieping e verdieping e3verdieping e3verdieping e3verdieping e 3verdieping e verdieping 177 177177 4e182 4182 verdieping verdieping 3e3verdieping 99 9 1 1 1Liften 1 1 1Liften Liften Liften Liften Liften Liften172 Liften Liften 172172 173 173173 178 178178 44 4 44 4 181181 Entree Entree Entree Entree Entree EntreeWijnstraat Wijnstraat Wijnstraat 2 2 2 3 3 3 176176176 22 2 3 3 3 181 7 7 7Wijnstraat 8 8Wijnstraat 8Wijnstraat toren toren toren toren toren toren 174 174174 175 175175 179 179179 180 180 180 170 170 170 171 171171

7 7

6 66 6 6 6

161 161161 161161 161 e6verdieping e6verdieping e verdieping e6verdieping 6e 6verdieping

162162162162 162 162 163 163 163163163163

everdieping everdieping 3333e33 verdieping eStallinggarage eStallinggarage eStallinggarage eStallinggarage eStallinggarage 8e8verdieping 8verdieping 8verdieping 8verdieping 8verdieping verdieping

ee e

everdieping everdieping e verdieping e verdieping 2121e21 verdieping 2222e22 verdieping Daktuin Daktuin Daktuin Daktuin Daktuin Daktuin

6 6 e verdieping e verdieping 1818 165165

8 8 163163

G G Liften Liften 151151

P P QQ R R S S 144145 145 146 146 147 147 144

Liften Liften 10 10 11 11 231231 232232

A2A2 A1A1 D1 D1D1 D1 B2D1B2B2 B2 B1B2 B1 B1 B1 A2B1 A2A2A2 A1A2 A1 A1 A1 A2A1A2A2A1 A1 A1F2 F2 F2 F1F2F1F2F1 F1 F1 129129 131131 133133 134134 136136136 128 135 128128128128 129 129129130 130130130 131130 131131132 132132132 133132 133133134 134134135 135135 136135 136

Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen

9 9 Liften Liften 164 164

6 6 6 66 6 227227227227 227227 e e2 e verdieping 9verdieping 9 9 99 9 verdieping 2 2 Liften Liften Liften Liften Liften Liften 230 230 230230 230230 7 7 7 787 8 7 8 8 8 8 228228228228 229 228 229 228 229229 229229

e verdieping e verdieping 2424

H 28 H e verdieping e31verdieping e31verdieping e verdieping 3232 He Hverdieping 2626 e verdieping e verdieping e 25 e 25 everdieping e verdieping e verdieping e 26 e 26 everdieping e verdieping 2727 e verdieping e verdieping e 27 e 27 everdieping e verdieping 28 e verdieping e verdieping e 28 e 28 everdieping e verdieping 2929 e verdieping e verdieping e 29 e 29 everdieping e verdieping 3030 e verdieping e verdieping e 30 e 30 everdieping e verdieping 3131 e 24 e verdieping e24 e8 everdieping e verdieping e verdieping e3333 e e33 e verdieping e verdieping e verdieping e 32 e 32 everdieping e verdieping 3333 everdieping e8verdieping 31e everdieping 31verdieping 25 25 verdieping verdieping 26 26 verdieping verdieping 27 27 verdieping verdieping 28 28 verdieping verdieping 29 29 verdieping verdieping 30 30 verdieping verdieping verdieping verdieping 2424 24 24 32 32 verdieping verdieping verdieping verdieping verdieping 33 verdieping 2525 155155 152152

M2M2 149149N N E E 148148Liften Liften 150150

C1 C1 110110

246246 246246 246246 247247 247247 247247

Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen

3232 verdieping verdieping 32 verdieping Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen

77

1e1everdieping verdieping 1everdieping

136

Daktuin Daktuin C2C2 B1 B1 101101 102102

LiftLift

ruimte ruimte ruimte

e verdieping 7e7verdieping A2 A1 A2 131 132 133 Wijnhaven Wijnhaven Wijnhaven

6A6A

Liften Liften Technische Technische Technische 157157 L L KK ruimte ruimte ruimte 140140 139139

243243 243243243243 244 244 244244 244244

Liften Liften Liften Liften Liften 151515 Liften 161616 252 252 252 LiftLift LiftLiftLiftLift 251 251251 131313 E E E E E LLiften K K 249 K249 K249 K K K K K K K K K K K K K KL L L L141L 141 141141 141 Liften Liften Liften 140140 140140140140 Liften 137137137137137137 138138138138138138 139139139139139139

6 6 e verdieping e verdieping 2828 211211

6 6 e verdieping e verdieping 1717 161161

EE E 141141Liften 141 Liften Liften

7 7

Bergingen Bergingen Bergingen

240240 240240 240240 241241241241241241

9BLiften 9B9B 9B9B 9B Liften Liften Liften Liften Liften 160160160160160160

e31verdieping eHverdieping e verdieping e verdieping HH 31 30Liften 30 Liften Liften Liften 155 155155 1010 1010 11 11 11 11 JJ J 240Begane 243 240 243 241 244 156 241 244 Begane Begane Begane Begane grond Begane grond grond grond grond grond GG GLiften 156156 Liften Liften 154 154 154

6 6 e verdieping e verdieping 2727 207207

e verdieping e verdieping 1616

Bergingen Bergingen Bergingen

Liften Liften Liften Liften Liften Liften

8 8 229229

Liften Liften Liften

Lift Lift Lift 9 9 9 9 9 9 Liften Liften206206 Liften Liften210210 Liften Liften214214 D2 D2 F2 D2 B1B1B1 B2B2B2 7A17A1A1 8A2A2 A2 A1A1A1 A2A2A2 7F1F1 F28 7 7 8 119 8119 8123 7 F1 F2127 8127 119 120 122 123 124 126 120 122122 209 123 124 125125212 126 120 121121121208 124 125 204 204 205 205 208 209 212126127 213 213 66 203 203 55 55 202 197197e e e 202 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 99 1 1 18Liften 1 1 Liften 1919 20 20 18 verdieping 55 5verdieping verdieping Liften Liften 206 206 198 Liften 193193 Liften 198 44 44 196 201 196 201 22 33 22 33 77 88 194 195195 199 200 200 194 199 204 205 205 204

Liften Liften 9B9B 160160

Liften Liften Liften Liften Liften Liften

6B6B6B 6B6B 6B 159159159159159159

Bergingen Bergingen Bergingen

6Be6Be 15 verdieping 15 159 159verdieping

Liften Liften Liften Liften Liften Liften

PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT PAPIERFORMAAT

Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Liften Liften Liften LiftenBergingen Liften 15 15 Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Liften ruimte ruimte ruimte 10ruimte 10ruimte LiftLift LiftLiftLiftLift 251251 11ruimte 11 Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen 13 13 246 246 247247 Technische Technische Technische Technische Technische Technische 249 249 12Commerciële 12Commerciële 12 12 1212ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële 242 245 248 242 245 248 ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte

e e

6 6 e verdieping e verdieping 2626 203203

55 192 192 e verdieping e verdieping 1 1 Liften 17Liften 17 188 188 44 22 3 3 191191 189 190 190 189

55 187187 e verdieping e verdieping 1 verdieping 1 everdieping 16Liften 16 44e e4verdieping Liften 183183 44 186 22 3 3 186 184 185185 184

e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 23 23 23 23e23verdieping

e11verdieping e11verdieping e verdieping e12verdieping e 10 e verdieping e13verdieping e 10 e verdieping e11verdieping e12verdieping e 10 e13verdieping e 10 12 12 verdieping 13 13 verdieping 11e1011verdieping verdieping verdieping 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 11 1210 11 11 11 11 11 11 1310 11 11 11 11 11 11

SCHAAL SCHAAL SCHAAL

Liften Liften Liften Liften Liften Liften Technische Technische Technische Technische Technische Technische 12 12 14ruimte 14ruimte Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen ruimte ruimte ruimte ruimte 248 248 250250

28Liften 28verdieping verdiepingHH H 29Liften 29verdieping verdieping Liften 152 152152 1010 Liften 1010 11 11 11 11 JJ J 234 237 234 237 235GG GLiften 238 235 238 Liften Liften 153 153153 151151151

11 11 232 232

e verdieping e verdieping 2525 5

Liften Liften Liften

Bergingen Bergingen Bergingen

E - woningtype

Lift

10 10 234234

88 8 167 167167

everdieping e verdieping 1010e10 verdieping

ruimte ruimte ruimte

Bergingen Bergingen Bergingen

6e verdieping

gingen

everdieping 88e e8verdieping verdieping Liften Liften

e verdieping e verdieping 1414

Container Container Container ruimte ruimte ruimte

77 7

166 166166

12 12 239239

Bergingen Bergingen Bergingen

Technische Technische Technische In-In-en enuitrit uitrit Inen uitrit ruimte ruimte ruimte stallinggarage stallinggarage stallinggarage

99 9 Liften Liften Liften168 168168

88 8 163 163163

5 5 5 5 5 5 5 5 Daktuin Daktuin Daktuin 197197 202202 187187 177 1 1 Lift Lift Lift Lift 192192 Lift 1 1 Liften 1 1 Liften 1 Liften 1 Liften 182 1 1 Lift Liften Liften Liften Liften Liften Liften 183 183 188 188 193 193 198 198 173 178 4 4 44 44 44 4 4 186 186 196 201 176 181F12F22F2F2 3 3 191191 C1C1C1 B2 F2201 A2A2 A1A1 C2C2C2 B1B1 A2 A1A1A1 A2 F2 F1F1F1 2 2 A2A2A2 3 3 A1A1 2B2B2 2 B1B1 3 B13 196 2A2A2 2 A1A1 3 A13 F2 2B1 B2B23B2 A1 2A1 A2A23A2 F1F1 110110 194 112112 114114 115 115 116116 118118 110 111111 101101 102 102 103 104 105 106 107 108 109 101 106 109 111 112 115 116 102 103 103 104 104 105 106 107 107 108 108 109 190190 184 184105 185185 189 189 194 195 195 113113113 114 199 199 200 200117117117118 174 175 179 180

ruimte ruimte ruimte

A2 125

12 12 236236

9 9 9 Liften Liften Liften230230 Liften 226 Liften 10 10 11 11 231 231 7 7 8 8 7 232232 8 228228 229229 224 225

Wijnstraat Wijnstraat Wijnstraat

66 6

165 165165

e verdieping 99e e9verdieping verdieping

LL L 140 140 140 12 12 233233

KK K 139 139139 6 223

e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping M1 M1 M1 e verdieping 2424 22143 23e verdieping2525 143 143 P P P QQ Q R R R S S S EE E 144 145 146 147 144 145 144 145146 146147 147 142 142 142 Liften Liften Liften

Entree Entree Entree toren toren toren

Lift

KK K 138 138138 6 6 227227

e everdieping verdieping 5 2424

169

Liften

everdieping e verdieping 20 20e20 verdieping

99 9 Liften Liften Liften164 164 164

33e verdieping

7 7127 1278127 12 8 812 8 8 12

170 170 170 170 170 171171 171 171 171242 242 242 242 242 242

e5verdieping e5verdieping e verdieping e5verdieping 5e 5verdieping

9ALiften 9A9A9A9A 9A 6A6A6A 6A 6ALiften 6ALiften Liften Liften Liften 157157157157157157158158158158158158 141414 250 250 250 Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen

everdieping e verdieping 30 30e30 verdieping

66 6

77 7

31e verdieping

e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 22 22 22 2222

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 177177177177177 182182182182182 1 Liften 1 Liften 1 1 Liften 1 Liften 1 1 1 Liften 1 1 Liften Liften Liften Liften 173173173 178 178 178 173173Liften 178 178 4 4 4 4 4 4 44 44 176176176 1763176 3181312181 3181181181 2 2 122 1223122 312 312 2 2 122 1223122 12 3 12 123 174 174245 174 175 175 179 179 179 180 180 175 174174 175 179179 180 180 245 245 245 245175 245 248 248 248 248 248180 248

9Liften 9 9 99 Liften Liften Liften Liften 172 172172172172

: 1:500 : B2 1:500 : 1:500 B2 A1A1 B2 A2F1F2F1F2F1F2 F2F2 D2 D2D2D2 B1D2 B1 B1 B1 B2B1 B2 A1 A1 A1 A2 A2A2A2 A1A2 A1 A1 A1 A2A1A2A2F1A2F1 : A1 : A1 : A1 119119 121 121121 123123 125 126 127127127 124 125126 126 119 119119120 120120120 121120 121 122 122122122 123122 123123124 124124124 125 125125 126 126 127 127

PROJECTNR. PROJECTNR. PROJECTNR.

DATUM DATUM DATUM

Liften Liften Liften 101010 1111 11 246 246 246 247 247 247 Liften Liften Liften Liften Liften

161161161

Liften Liften Liften 9B9B9B 160 160 160

7 7 7 787 8 8 8 8 224224 224 224224 225 225225225225

OOO

Posthoornstraat Posthoornstraat Posthoornstraat Posthoornstraat Posthoornstraat Posthoornstraat

Liften

7 7 228228

7 7 7 787 8 8 8 8 220220 220 220220 221 221221221221

12 12 236236

6A6ALiften Liften 9A9A 158158 157157

99981 : 99981 : F1 99981 C1C1 A1A1 F1 F1 C1 C1 C1 B2 B2B2 B2 B1B2 B1 B1 B1 A2B1A2A2A2 A1A2 A1 A1 A1 A2A1 A2A2A2 A1A2 A1 A1F2 F2 F2 F1F2::F1F2 27-05-2010 : 27-05-2010 : 27-05-2010 111111 113113 115115 116116 118 118118 117 110 110110110 111110 111111112 112112112 113112 113113114 114114114 115114 115115116 116116117 117117 118117 118

121212 248 248 248

Liften Liften Liften Liften Liften Liften Technische Technische Technische Technische Technische en Inen uitrit en uitrit uitrit 1010Container In- Inen Inuitrit enInuitrit Container Container Container 10 10ruimte 10 ruimte 11stallinggarage 11 stallinggarage 1111 11 11 stallinggarage 10Container ruimte ruimte ruimte stallinggarage 240 240 243 243 240 stallinggarage 243 ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte 241 241 244 244 241 244 Liften Liften Liften Liften Liften

6 6 6 66

169 169169169169

9 9 Liften Liften230230

12 12 233233

e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e14verdieping e verdieping 15e15verdieping e verdieping e15Verkooptekening eVerkooptekening e15verdieping e verdieping 1616 e verdieping e verdieping e16verdieping e verdieping e16verdieping e100 e verdieping e17verdieping e verdieping e17verdieping e verdieping 18e18verdieping e verdieping e18verdieping e verdieping e18verdieping e e 19 e verdieping e19verdieping e verdieping e19verdieping e verdieping 2020 e 20 e 20 e 20 e verdieping e verdieping e verdieping 21e21verdieping e e21verdieping e verdieping e21verdieping e verdieping 2222 e 22 e 22 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 2323 e 23 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping HOOG 1414 14 14 14 15 verdieping 15 verdieping 16 16 verdieping 17e17verdieping 17 17 Verkooptekening 100 HOOG 19 verdieping verdieping verdieping 20 21 verdieping verdieping 22 22 verdieping 23 23 23 18 100 HOOG Lift LiftLiftverdieping 1919verdieping LiftLiftLiftLiftLift Lift Lift18 LiftLiftLiftLiftLift 21verdieping e ve e verdieping 8e8verd 7e7verdieping Overzichttekening Overzichttekening Overzichttekening

16 252

14 250

7 7 7 787 8 8 8 8 216217217217217 216216216216 217

6 6 227227

6 6 6 66 223223223223223 9 9 9 99 Liften Liften Liften Liften Liften 226 226226226226

ZZZ

Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte LiftLiftLiftLiftLift Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Bergingen Technische Technische Technische Technische Technische ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële Commerciële 6ruimte 6 6 ruimte 6ruimte 6 6 ruimte 66 6 ruimte ruimte ruimte ruimte ruimteruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte ruimte

everdieping e verdieping 1717e17 verdieping

7 7 7 787 8 8 8 8 212213213213213 212212212212 213

6 6 6 66 219219219219219 9 9 9 99 Liften Liften Liften Liften 222Liften 222222222222

e19verdieping e verdieping e verdieping 2020 e 20 e verdieping e verdieping 21e21verdieping e21verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e 20 e verdieping 19 19 20 verdieping 21 21 19e19verdieping verdieping

JJ J 156 156156

66 6 66 6 203 203 207 207 211211211 215 215215 219 219219 203 207 55 5 M1 M1 M1 M1 M1 M1 202 202 202 99 9 99 9 9e9 9e e e 99 9 99 9 1 1 1Liften e 143 143 143 143 143 143 Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften verdieping verdieping verdieping 1 1 1 verdieping verdieping 1 1 206 206 210 210 214 214 218 222 P 218 PQ PQ Q P RQ PRQRSQRSRS RS SLiften S 222 206 210 Entree 214 222 198 198198 44 4 Begane E E E E E E P218 Entree Entree Entree Entree Begane Begane Begane grond grond grond Begane grond grond 144 144 144 145 144 145 144 145 146 144 145 146 145 146 147 145 146 147 146 147 146 147 147 147 201 201 142142142 142 142 142Liften laagbouw laagbouw laagbouw laagbouw Liften Liften 22 2 3 3 3 201 77 7 88 8 77 7 8 8 8 laagbouw 77 7 88 8 7Liften 7 Liften 88 8 77 7 88 8 7 Liften 199 199 200 199 200 200 204 204 205 208 208 209 212 212212 213 213213 216 216216 217 217217 220 220 221221 204 205 205 208 209 209 220 221 Wijnhaven Wijnhaven Wijnhaven Wijnhaven Wijnhaven

55 5 197 197197 1 1 1Liften Liften Liften 193 193193 44 4 196196 22 2 3 3 3 196 194 194 195195 194 195

everdieping e verdieping 1515e15 verdieping

e18 e verdieping e verdieping e155 155 155 verdieping 18 18 verdieping 18e18verdieping

e4verdieping e4verdieping e verdieping e4verdieping 4e4verdieping

Entree Entree Entree Entree Entree Wijnstraat Wijnstraat Wijnstraat 1212Wijnstraat 12Wijnstraat toren toren toren242 toren toren 242 242

121212 236 236 236

HH H

e17verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 17 17 17e17verdieping

6 6 6 66 215215215215215 9 9 9 99 Liften Liften Liften Liften Liften 218 218218218218

6 66 6 6 6 6 66 6 6 6 203203 203203203203 H 207 H 207207207207 H H H 207 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 H H H H H M2 M2 M2 M2M2 197 202 202 192 192192192192192 197197 197152 197197 202202202202 187 187187187187187 152152 152 152 9 9 9 9 9 9 155155155155155 9 9 9 9 9 9 1N 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Lift Lift 149 149 149 Lift N N N N E E E E E 1491149 Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften JLiften J Liften J 210210210 J Liften JLiften 206 206206 206 206206 210 210 210 183183 183 183 183 183 193 193 193Liften 198 198 198Liften 4 4J 4 J 4J 4 J 4J198198198 4 44 4 4 4 150 150 150 4 4 4 4 4 4 188188188188188188 4 4 4 4 4 4193193193 148 148 150 150 148148148 G Liften G Liften G Liften G GLiften 156156156156156 G Liften G Liften G Liften G GLiften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften 153 153153153153 2 2 2 2 32 3 23186 3186 31863186186186 2 2 2 2 32 3 23 1913191 31913191191 191 2 151 2 151 2 151 2 3151 2 3151 23196 3196 31963196196196 2 2 2 2 32 3 23201 3201 32013201201201 7 7 7 7 87 878 8 815481541541541547 7 7 7 87 878 8 8 8 184184184184 185 184 185 184 185185185185 194194194194 195 199199199199 200 200 189189189189 190 189 190 189 190190190190 194 195 194 195195195195 199 199 200200 200200 204204 205 204 204 204204 205 205205205205 208208 208208 209 208 209 208 209209 209209

C2C2 B2B2 A2A2 A2F1F2F1F2F1F2 F2F2 C2 C2C2B1 B1 B1 B1 B2B1B2B2A1 A1 A1 A1 A2A1A2A2A1 A1 A1 A1 A2A1A2A2F1A2F1 101101 103103 105105 107 108 109109109 102 104 106 107108 108 101 101101102 102102102 103 103103104 104104104 105 105105106 106106106 107 107107 108 108 109 109

121212 233 233 233

7 7 7 787 8 8 8 8 208208 208 209209 209 208208 209 209

Bergingen Bergingen Bergingen

e3verdieping e3verdieping e verdieping e3verdieping 3e 3verdieping 66 6 227 227 227

7 7 7 787 8 8 8 8 204204 204 205 204204 205 205205205

6 6 6 66 211 211211211211 9 9 9 99 Liften Liften Liften Liften 214Liften 214214214214

W W W

everdieping 22e e2verdieping verdieping LiftLiftLiftLiftLift

Daktuin Daktuin Daktuin Daktuin Daktuin

Wijnhaven Wijnhaven Wijnhaven

6 6 6 66 207 207207207207 9 9 9 99 Liften Liften Liften Liften 210Liften 210210210210

NNN

EE E 141 141141Liften Liften Liften

M1 M1M1M1M1 143143143143143P P Lift Lift PQ PQR QRQRS RSRS S S QPLift E E E E E 145 145 146 147147147 144 145 146 144144144 145144 145 146 146 147146 147 142142 142 142142 Liften Liften Liften Liften Liften

Stallinggarage Stallinggarage Stallinggarage

Lift Lift Lift

Bergingen Bergingen Bergingen

6 6 6 66 203 203203203203 9 9 9 99 Liften Liften Liften Liften Liften 206206 206 206 206

e verdieping e verdieping e verdieping e 32 e verdieping e verdieping 33e33verdieping e verdieping e verdieping 32 32 verdieping 33 33 33 32e32verdieping

e verdieping e31verdieping e verdieping e31verdieping e verdieping 3232 e 25 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 2626 e 26 e 26 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 2727 e 27 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 2828 e 28 e 28 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 2929 e 29 e 29 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 3030 e 30 e 30 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 31e31verdieping e 24 e 24 e 24 e 24 e verdieping e verdieping 2525 e 33 e verdieping e verdieping e verdieping e33verdieping e verdieping e 32 e 32 e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 3333 31 31 25 25 25 verdieping verdieping verdieping 26 26 verdieping 27 27 27 verdieping verdieping 28 28 verdieping verdieping 29 29 verdieping verdieping 30 30 verdieping verdieping verdieping verdieping 2424 32 32 verdieping verdieping verdieping 33 33 e8verdieping e8verdieping e verdieping e8verdieping 8e 8verdieping

Bergingen Bergingen Bergingen

Bergingen Bergingen Bergingen

e31verdieping e verdieping e verdieping e 28 e verdieping e verdieping 2929 e 29 e verdieping e verdieping 3030 e 30 e verdieping e verdieping 31e31verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e 30 31 31 28 28 verdieping 29 29 verdieping 30 verdieping 2828 verdieping e verdieping e verdieping everdieping everdieping 1212e12 1313e13 verdieping verdieping

GG GLiften Liften Liften 154 154 154

Bergingen Bergingen Bergingen

Liften Liften Liften

Technische Technische Technische ruimte ruimte ruimte

Bergingen Bergingen Bergingen

22 2 33 3 179 180 179179 180 180

6 6 6 66 6 6 6 66 161 161161 161161 Lift Lift Lift Lift 165 165165165165 Lift Lift 9Liften 9 9 99 9Liften 9 9 99 9B 9B9B9B9B Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften 164164 164 164 168 168168168168 160 160 D2 F2F2 D1D1D1 B2B2B2 B1B1B1 A2A2A2 A1A1A1 A2A2A2 164 A1A1 F2F2 F1 160 F2 A1 F2 F1F1F1 D2D2 B1B1B1 B2B2B2 A1A1A1 A2A2A2 A1A1A1 A2A2A2160F1 F1160 119 128 120 121121121 122 124 125 13012 131131131 132 133 119119 120 120 122122 123 123123 124 124 125125 126 126126 128128 129 129129 132132 136136 7 7127 1278127 12 712 712 7 7133 813412 8 135 8135135136 8 812 8 8 7134 8134 8 12 12 12 12 130 12130 12 6 127 6127 61276 6 6 12133 12 12 162 162 162 166 166 166 162 162 166 166 163236 163163 167167 167 163 163236 167 167239 227227227227227227 233233233233233233 236 236 236 236 239 239 239 239 239 9 99 9 9 9 Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften everdieping everdieping 230 230 230230230230 66e e6verdieping 55e e5verdieping verdieping LiftLiftLiftLiftLift verdieping e9verdieping e9verdieping e verdieping e 10 e10 e verdieping e9verdieping e10verdieping e10 10 10 verdieping 10 verdieping verdieping 10 1010 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 11 9e109verdieping 11 11 11 11 11 11 1010 11 11 11 11 11 11 231231231231231231 234234234234 7 7 7 7 87 878 8 8 8 K KK KK K KK KK L L L L L 232232232232232232 234234 235235235235235235 237237237237237237 238238238238238238 228228 228228 229 228 229 228 229229229229 138138138138138 139139139139139 140140140140140

e7verdieping e7verdieping e verdieping e7verdieping 7e 7verdieping

Container Container Container ruimte ruimte ruimte

Liften Liften Liften

22 2 33 3 174 174174 175 175175

88 8 171171171

6B 6B6B6B6B 159159159159159

Bergingen Bergingen Bergingen

Technische Technische InTechnische Inen uitrit In-en enuitrit uitrit ruimte ruimte stallinggarage ruimte stallinggarage stallinggarage

170 170170

HH H

e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping 14 14 14 14e14verdieping

Lift Lift Lift 6ALiften 6A6A 9A 9A9A9A9A 6A 6ALiften Liften Liften Liften 158 158 157 C1C1C1 B2B2B2 B1B1B1 A2A2A2 A1A1A1157A2 A1A1A1158F2 F1F1 A2157157 F2 158 F1 A2157 F2158 110 110110 111111111 112 112112 113113113 114 114114 115115115 116 116116 117117117118 118118

C2C2C2 B1B1B1 B2B2B2 A1A1A1 A2A2A2 A1A1A1 A2A2A2 F1F1F1 F2F2F2 101 102 103 104 105 105 106 106 107 108109 109 101101 102 102 103103 104 104 105 106 107107 108 108 109

Entree Entree Entree toren toren toren

77 7

88 8 167 167167

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 202 192192192192192 197197197197197 202202202 187187187187187 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 Liften 1 202 1 1Liften 1 1Liften 1 1 Liften 1 1 Liften Liften Liften Liften Liften 183183183183183 4 4 4 4 4 188188188188188 4 4 4 4 4 193193193193193 4 4 4 4 4 198198198198198 Liften 4 44 44 3186186186 3191191191 3196196196 3201201201 2 2 2 23 2 3 31863186 2 2 2 23 2 3 31913191 2 2 2 23 2 3 31963196 2 2 2 23 2 3 32013201 184 189 194 199 200200 200 184184184184 185 185185185185 189189189189 190 190190190190 194194194194 195 195195195195 199199199199 200 200

everdieping 88e e8verdieping verdieping

everdieping 77e e7verdieping verdieping

M1 M1M1 143 143 143 EE E 142 142 142 Liften Liften Liften

166 166166

e verdieping e verdieping e verdieping 2626 e 26 e verdieping e verdieping 27e27verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e 24 e verdieping e verdieping 25e25verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e verdieping e 24 25 25 25 26 26 verdieping 27 27 27 verdieping 24 verdieping 2424 e verdieping e verdieping e verdieping everdieping everdieping 99e e9verdieping 1010e10 1111e11 verdieping verdieping verdieping

Lift Lift Lift KK K 137 137137

77 7

88 8 163 163163

Posthoornstraat Posthoornstraat

77 7

162 162162

L L L L 140140140140 6 6 6 66 6 6 6 6 66 6 219219219219 219219 223223223223 223223 9 9 9 989e8verdieping 98verdieping 9 9 9 99 9 e e e 8 verdieping verdieping Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften Liften 222 222Liften 222222 222222 226 226 226226 226226 7 7 7 787 8 7 8 8 8 8 220 220220220 221 220 221 220 221221 221221

7 7 7 787 8 7 8 8 8 8 224 224224224 225 224 225 224 225225 225225

6 6 66

161161 161161

9 9 99 Liften Liften Liften Liften 164164164164 7 7 7 78 8 8 8

162162162162 163163163163

e9verdieping e9verdieping e verdieping 9e9verdieping

10


Type A1 Oriëntatie: Wijnhaven Aantal: 8

Bouwnummers Verdieping 104

3

106

3

114

4

Verdieping: 3 t/m 6

116

4

Oppervlakte: 109 m²

122

5

Slaapkamers: 3

124

5

Buitenruimte: 11 m²

132

6

134

6

Schaal 1:50

• Grote ramen - wijds uitzicht • Buitenruimte op het zuiden • Bouwnummers 104 + 106 met voordeur aan daktuin • Woningbreedte van ruim 9 m • Woonkamer in de breedte van de woning • Dubbele bergruimte • Optioneel extra deur naar daktuin (bouwnummer 104 en 106)

Daktuin Ingang

E

M1

P Q

Liften

R

S

Daktuin C2

B1

B2

A1

Lift

A2

A1

A2

F1 F2

3e verdieping

* slaapkamer 2 / hobbykamer:Slaapkamer

2

- slaapkamer 2 t.p.v. bouwnummers 106, 114, 116, 124, 132 en 134 - hobbykamer t.p.v. bouwnummers 104 en 122 - optie deur alleen t.p.v. bouwnummers 104 en 106 beschikbaar

Studeerkamer * slaapkamer 3 / hobbykamer:

Type A1

Slaapkamer 1

Type A1

- slaapkamer 3 t.p.v. bouwnummers 106, 114, 116, 124, 132 en 134 - hobbykamer t.p.v. bouwnummers 104 en 122 - optie deur alleen t.p.v. bouwnummers 104 en 106 beschikbaar

badkamer 22

23

E

M2 Liften

N

bibliotheek Lift

C1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

“wining&dining” keuken

4e verdieping

H G Liften

J

Lift

D2

B1

B2

A1

A2

A1

A2

F1 F2

Woonkamer

5e verdieping

H G Liften

J

Loggia +/- 11m2 Lift

D1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

6e verdieping

* slaapkamer 2 / hobbykamer:

* slaapkamer 3 / hobbykamer:

- slaapkamer 2 t.p.v. bouwnummers 106, 114, 116, 124, 132 en 134

- slaapkamer 3 t.p.v. bouwnummers 106, 114, 116, 124, 132 en 134

- hobbykamer t.p.v. bouwnummers 104 en 122

- hobbykamer t.p.v. bouwnummers 104 en 122

- optie deur alleen t.p.v. bouwnummers 104 en 106 beschikbaar

- optie deur alleen t.p.v. bouwnummers 104 en 106 beschikbaar

Indelingssuggestie type A1 uitzicht wijnhaven

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type A2 Oriëntatie: Wijnhaven Aantal: 8

Bouwnummers Verdieping 105

3

107

3

113

4

Verdieping: 3 t/m 6

115

4

Oppervlakte: 109 m²

123

5

Slaapkamers: 3

125

5

Buitenruimte: 11 m²

131

6

133

6

Schaal 1:50

• Grote ramen - wijds uitzicht • Buitenruimte op het zuiden • Bouwnummers 105 + 107 met voordeur aan daktuin • Woningbreedte van ruim 9 m • Woonkamer in de breedte van de woning • Dubbele bergruimte • Optioneel extra deur naar daktuin (bouwnummer 105 en 107)

E

M1

P Q

Liften

R

S

Daktuin C2

Lift

B2 A1 A2 A1 A2 F1 F2 * optie deur in slaapkamers 2 en 3 alleen bij bouwnummers 105 en 107 beschikbaar

B1

Type A2

3e verdieping

24

25

E

M2 Liften

N

Lift

C1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

4e verdieping

H G

Liften

J

Lift

D2

B1

B2

A1

A2

A1

A2

F1 F2

5e verdieping

H G Liften

J

Lift

D1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

6e verdieping

* optie deur in slaapkamers 2 en 3 alleen bij bouwnummers 105 en 107 beschikbaar

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type B1 Oriëntatie: Wijnhaven Aantal: 4 Verdieping: 3 t/m 6

Type B2

Bouwnummers Verdieping 102

3

112

4

120

5

130

Oriëntatie: Wijnhaven Aantal: 4 Verdieping: 3 t/m 6

6

Oppervlakte: 109 m² Slaapkamers: 2 Hobbykamer: 1 Buitenruimte: 11 m²

Schaal 1:50

Bouwnummers Verdieping 103

3

111

4

121

5

129

6

Oppervlakte: 109 m² • Grote ramen - wijds uitzicht • Buitenruimte op het zuiden • Bouwnummers 102 met voordeur aan daktuin • Woningbreedte van ruim 9 m • Doorzon woonkamer • Optioneel extra deur naar daktuin (bouwnummer 102)

Slaapkamers: 2 Hobbykamer: 1 Buitenruimte: 11 m²

Schaal 1:50

E

M1

P Q

Liften

R

E

S

Daktuin C2

• Grote ramen - wijds uitzicht • Buitenruimte op het zuiden • Bouwnummers 103 met voordeur aan daktuin • Woningbreedte van ruim 9 m • Doorzon woonkamer • Optioneel extra deur naar daktuin (bouwnummer 103)

M1

R

S

Daktuin

Lift

A1 A2 F1 F2 B2 deur A1 in A2 woonkamer/keuken B1 * optie

P Q

Liften

en hobbykamer alleen bij bouwnummer 102 beschikbaar

A1 A2 F1 F2alleen B2 deur A1 in A2 hobbykamers B1 * optie

bij b

3e verdieping

Type B1

3e verdieping

C2

Lift

Type B2

26

27

E

M2 Liften

N

E

M2 Liften

N

Lift

C1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

Lift

F2 F1

C1

4e verdieping

G

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

A1

A2

A1

A2

F1 F2

A2

A1

A2

A1

F2 F1

4e verdieping

H Liften

B2

H G Liften

J

J

Lift

D2

B1

B2

A1

A2

A1

A2

Lift

F1 F2

D2

5e verdieping

H G Liften

B1

B2

5e verdieping

H

J

G

Liften

J

Lift

D1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

Lift

F2 F1

D1

6e verdieping

* optie deur in woonkamer/keuken en hobbykamer alleen bij bouwnummer 102 beschikbaar

B2

B1

6e verdieping

* optie deur in hobbykamers alleen bij bouwnummer 103 beschikbaar

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type C1 Oriëntatie: Wijnhaven en Posthoornstraat Aantal: 1 Verdieping: 4 Oppervlakte: 109 m²

Type C2

Bouwnummer Verdieping 110

4

Oriëntatie: Wijnhaven

• Grote ramen - wijds overhoeks uitzicht • Buitenruimte op het zuiden • Woningbreedte van ruim 9 m • Ruime hoofdslaapkamer van 18 m² • Ruime berging

en Posthoornstraat Aantal: 1 Verdieping: 3 Oppervlakte: 109 m²

Slaapkamers: 2

Slaapkamers: 2

Hobbykamer: 1

Hobbykamer: 1

Buitenruimte: 11 m²

Buitenruimte: 11 m²

Schaal 1:50

Schaal 1:50

E

M2 Liften

Bouwnummer Verdieping 101

3

• Grote ramen - wijds uitzicht • Buitenruimte op het zuiden • Voordeur aan daktuin • Woningbreedte van ruim 9 m • Diepe zitvensterbank in de woonkamer • Ruime hoofdslaapkamer van 17 m² • Ruime berging

E

N

M1

B2

A2

A1

A2

A1

F2 F1

S

C2

B1

B2

A1

Lift

A2

A1

A2

F1 F2

3e verdieping

Type C1

4e verdieping

B1

R

Daktuin

Lift

C1

P Q

Liften

Type C2

28

29

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type D1

Bouwnummer Verdieping 128

Oriëntatie: Wijnhaven

6

• Grote ramen - wijds overhoeks uitzicht op Leuvenhaven • Buitenruimte op het zuiden • Woningbreedte van ruim 9 m • Ruime entree • Ruime woonkamer van 60 m² met diepe zitvensterbank • Dubbele deur naar woonkamer • Ruime hoofdslaapkamer van 18 m² • 2 toiletten • Dubbele berging

en Posthoornstraat Aantal: 1 Verdieping: 6 Oppervlakte: 148 m² Slaapkamers: 3 Hobbykamer: 1 Buitenruimte: 11 m²

Schaal 1:50

H G Liften

J

Lift

D1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

Type D1 en D2

6e verdieping

Type D1 en D2

30

31

Type D2

Bouwnummer Verdieping 119

Oriëntatie: Wijnhaven en Posthoornstraat

5

• Grote ramen - wijds uitzicht op Leuvenhaven • Buitenruimte op het zuiden • Woningbreedte van ruim 9 m • Ruime entree • Ruime woonkamer van 60 m² met diepe zitvensterbanken • Dubbele deur naar woonkamer • Ruime hoofdslaapkamer van 18 m² • 2 toiletten • Dubbele berging

Aantal: 1 Verdieping: 5 Oppervlakte: 148 m² Slaapkamers: 3 Hobbykamer: 1 Buitenruimte: 11 m²

Schaal 1:50

H G

Liften

J

Lift

D2

B1

B2

A1

A2

A1

A2

F1 F2

5e verdieping

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


t

ch

Type E

Bouwnummers Verdieping

Oriëntatie: Posthoornstraat en Wijnstraat

141

2

142

3

148

4

i itz

u

CENTRUM

terras +/- 8m2

Aantal: 3 • Grote ramen - overhoeks uitzicht op Posthoornstraat

Verdieping: 2 t/m 4 Oppervlakte: 63 m²

• Lichte woonkamer met diepe en brede zitvensterbanken • Woonkamer van 5 m breed • Bouwnummer 142 dichtbij daktuin

Slaapkamer: 1 Buitenruimte: 8 m²

Schaal 1:50

E

tv bibliotheek

Woonkamer

Bergingen Liften Bergingen Stallinggarage

Lift

2e verdieping

Type E

Type E

“wining&dining” Keuken

Standpunt 3D impressie

32

33

INgang

E

M1

P Q

Liften

R

S

Slaapkamer Daktuin

C2

B1

B2

A1

Lift

A2

A1

A2

F1 F2

3e verdieping

E

M2 Liften

N

Lift

C1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

open badkamer

F2 F1

4e verdieping

Daktuin

Indelingssuggestie type E

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type F1

Type F2

Bouwnummers Verdieping

Oriëntatie: Wijnhaven Aantal: 4 Verdieping: 3 t/m 6

108

3

118

4

126

5

136

Oriëntatie: Wijnhaven Aantal: 4 Verdieping: 3 t/m 6

6

Oppervlakte: 81 m² Slaapkamer: 1 Hobbykamer: 1 Buitenruimte: 8 m²

Bouwnummers Verdieping 109

3

117

4

127

5

135

6

Oppervlakte: 81 m² • Grote ramen - wijds uitzicht • Buitenruimte op het zuiden • Bouwnummers 108 met voordeur aan daktuin • Ruime woonkamer van 34 m² • Aparte kast voor wasmachine / droger • Zeer ruime berging

Slaapkamer: 1 Hobbykamer: 1 Buitenruimte: 8 m²

Schaal 1:50

• Grote ramen - wijds uitzicht • Buitenruimte op het zuiden • Bouwnummers 109 met voordeur aan daktuin • Ruime woonkamer van 34 m² • Aparte kast voor wasmachine / droger • Zeer ruime berging

Schaal 1:50

E

M1

P Q

Liften

R

E

S

Daktuin C2

B1

B2

A1

M1

A1

A2

C2

F1 F2

* slaapkamer 2 / hobbykamer:

3e verdieping

R

S

Daktuin

Lift

A2

P Q

Liften

B1

B2

A1

Lift

A2

A1

A2

F1 F2

* slaapkamer 2 / hobbykamer:

3e verdieping

- slaapkamer 2 t.p.v. bouwnummers 117 en - hobbykamer t.p.v. bouwnummer 109 en 1

Type F1

- slaapkamer 2 t.p.v. bouwnummers 108, 126 en 136 - hobbykamer t.p.v. bouwnummer 118

Type F2

34

35

E

M2 Liften

N

E

M2 Liften

N

Lift

C1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

Lift

F2 F1

C1

4e verdieping

H G Liften

B2

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

A1

A2

A1

A2

F1 F2

A2

A1

A2

A1

F2 F1

4e verdieping

H G Liften

J

J

Lift

D2

B1

B2

A1

A2

A1

A2

Lift

F1 F2

D2

5e verdieping

H G Liften

B1

B2

5e verdieping

H

J

G

Liften

J

Lift

D1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

Lift

F2 F1

D1

6e verdieping

B2

B1

6e verdieping

* slaapkamer 2 / hobbykamer:

* slaapkamer 2 / hobbykamer:

- slaapkamer 2 t.p.v. bouwnummers 108, 126 en 136

- slaapkamer 2 t.p.v. bouwnummers 117 en 135

- hobbykamer t.p.v. bouwnummer 118

- hobbykamer t.p.v. bouwnummer 109 en 127

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type G

Bouwnummers Verdieping

Oriëntatie: Posthoornstraat en Wijnstraat

151

5

154

6

• Grote ramen - wijds overhoeks uitzicht op Posthoornstraat • Woonkamer van 5 m breed • Ruime woonkamer van 48 m² met diepe en brede zitvensterbanken • Lichte hoofdslaapkamer

Aantal: 2 Verdieping: 5 en 6 Oppervlakte: 97 m² Slaapkamers: 2 Buitenruimte: 8 m²

Schaal 1:50

optie slaapkamer 3 optie slaapkamer 3

H G Liften

J

Lift

D2

B1

B2

A1

A2

A1

A2

F1 F2

Type G

5e verdieping

36

37

H G Liften

J

Lift

D1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

6e verdieping

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type H

Type J

Bouwnummers Verdieping

Oriëntatie: Posthoornstraat Aantal: 2

152

5

155

6

Oriëntatie: Posthoornstraat daktuin Aantal: 2

• Veel ramen • Ruime entree • Aparte woonkamer van 30 m² met brede en diepe zitvensterbank • Aparte woonkeuken van 22 m² • 2 toiletten • Dubbele berging

Verdieping: 5 en 6 Oppervlakte: 96 m² Slaapkamers: 2 Buitenruimte: 12 m²

Bouwnummers Verdieping 153

5

156

6

• Veel ramen • Ruime woonkamer van 44 m² met grote en diepe zitvensterbank • Semi aparte woonkeuken

Verdieping: 5 en 6 Oppervlakte: 92 m² Slaapkamers: 2 Buitenruimte: 12 m²

Schaal 1:50

Type H

Schaal 1:50

Type J

38

39

H

H G

Liften

J

G

Liften

J

Lift

Lift

D2

B1

5e verdieping

B2

A1

A2

A1

A2

F1 F2

D1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

6e verdieping

H G Liften

H G Liften

J

J

Lift

D2

B1

5e verdieping

B2

A1

A2

A1

A2

F1 F2

Lift

D1

B2

6e verdieping

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type K Oriëntatie: Wijnhaven Aantal: 3

Bouwnummers Verdieping 137

7

138

7

139

7

Verdieping: 7 Oppervlakte: 172 m² Slaapkamers: 2 Hobbykamer: 1 Buitenruimte: 67 m²

Schaal 1:50

• Grote ramen - wijds overhoeks uitzicht • Dubbele deur naar woonkamer • Ruime woonkamer van 60 m² en 10 m breed • Mogelijkheid voor aparte eetkamer • Ruime hoofdslaapkamer van 25 m² met mogelijkheid voor walk-in closet • 2 badkamers waarvan één direct aan hoofdslaapkamer • 2 toiletten • Bijzonder ruim dakterras van 67 m², deels overdekt • Zeer ruime berging • Aparte terrasberging

6A Liften

9A

Lift

K

K

K

L

Type K

7e verdieping

Type K

40

41

kopgevel t.p.v. bouwnummer 137

* slaapkamer 3 / hobbykamer: - slaapkamer 3 t.p.v. bouwnummers 138 en 139 - hobbykamer t.p.v. bouwnummer 137

Voor indelingssuggestie zie pagina 42-43 Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


open badkamer

slaapkamer 2

badkamer 2

wasruimte

garderobe ingang

Bordes

studeerruimte bibliotheek

Type K

Type K

inloopkast

Slaapkamer 1

bibliotheek

42

43 loungeruimte

Woonkamer

Standpunt 3D impressie

gedeeltelijk overdekt terras

Indelingssuggestie type K

overdekt terras terras +/- 70m

2

uitzicht Wijnhaven

“wining&dining� Keuken

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type L

Bouwnummer Verdieping 140

Oriëntatie: Wijnhaven

7

• Grote ramen - wijds overhoeks uitzicht • Dubbele deur naar woonkamer • Ruime woonkamer van 52 m² en 7 m breed • Mogelijkheid voor aparte eetkamer • Ruime hoofd slaapkamer van 24 m² met mogelijkheid voor walk-in closet • 2 badkamers waarvan één direct aan hoofdslaapkamer • 2 toiletten • Bijzonder ruim dakterras van 50 m², deels overdekt • Zeer ruime berging

Aantal: 1 Verdieping: 7 Oppervlakte: 129 m² Slaapkamers: 3 Buitenruimte: 50 m²

Schaal 1:50

6A Liften

9A

Lift

K

K

K

L

Type L

7e verdieping

Type L

44

45

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type M1

Bouwnummer Verdieping 143

Oriëntatie: Wijnstraat

3

• Veel ramen • Brede entree • Aparte woonkamer van 30 m² met diepe zitvensterbank

Aantal: 1 Verdieping: 3 Oppervlakte: 99 m² Slaapkamers: 2

• Aparte woonkeuken van 22 m² • 2 toiletten • Dubbele berging

Buitenruimte: 9 m²

Schaal 1:50

E

M1

P Q

Liften

R

S

Daktuin C2

B1

B2

A1

Lift

A2

A1

A2

F1 F2

Type M1

3e verdieping

Type M1

46

47

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type M2

Bouwnummer Verdieping 149

Uitzicht: Wijnstraat

4

• Veel ramen • Ruime entree • Aparte woonkamer van 28 m² • Aparte woonkeuken van 19 m² aan buitenruimte • 2 toiletten • Dubbele berging

Aantal: 1 Verdieping: 4 Oppervlakte: 93 m² Slaapkamers: 2 Buitenruimte: 13 m² (9 m² en 4 m²)

Schaal 1:50

E

M2 Liften

N

Lift

C1

B2

B1

A2

A1

A2

A1

F2 F1

Type M2

4e verdieping

Type M2

48

49

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel


Type N

Bouwnummer Verdieping 150

Oriëntatie: Wijnstraat en daktuin

4

• Veel en grote ramen • Brede woonkamer van 5 m aan dakterras • Bijzonder ruim dakterras van 92 m² • Dubbele berging

Aantal: 1 Verdieping: 4 Oppervlakte: 83 m²

Type P

Bouwnummer Verdieping

Aantal: 1 Verdieping: 3 Oppervlakte: 84 m² Slaapkamers: 2

Buitenruimte: 92 m²

Buitenruimte: 14 m²

Schaal 1:50

Schaal 1:50

M2 Liften

E

N

M1

B2

A2

A1

A2

A1

F2 F1

S

C2

B1

B2

A1

Lift

A2

A1

A2

F1 F2

3e verdieping

Type N

4e verdieping

B1

R

Daktuin

Lift

C1

P Q

Liften

3

• Direct gelegen aan daktuin • Woonkamer van 5 m breed • Mogelijkheid voor aparte tv kamer • Terras van 14 m² deels met luifel

en daktuin

Slaapkamers: 2

E

144

Oriëntatie: Wijnstraat

Type P

50

51

Kijk op pagina 94 voor een verdiepingsoverzicht en een draadmodel

Brochure 100hoog - Deel 1  

Brochure 100hoog - Deel 1

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you