VJ MAA-AINES - Luotettava infra-rakentaja

Page 1

LUOTETTAVA INFRA-RAKENTAJA

- Se oikeasti helppo yhteistyökumppani

AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI

VJ Maa-aines on maanrakentamisen moniosaaja. Toimimme yhteistyössä suurimpien infra- ja kuntarakentajien kanssa. Lisäksi teemme yhteistyötä esimerkiksi isännöitsijätoimistojen kanssa.

Meillä on käytössämme asianmukainen ja nykyaikainen kalusto. Kaikilla työntekijöillämme on ajantasaiset ja työssä tarvittavat turvallisuus- ja osaamiskoulutukset suoritettuna. Heitä lisä- ja kertauskoulutetaan myös säännöllisesti.

Muun muassa nämä palvelut saat meiltä:

• Kone- ja maanrakennuspalvelutyöt

• Maanrakennusurakointi

• Vesi- ja viemärikatuliitokset

• Vesijohtovuotokorjaukset

• Putkirikkopäivystystyöt

• Rakennusten pohjatyöt

• Kunnallistekniset työt

• Salaojitukset

• Jätevesijärjestelmien kaivuutyöt

• Kaapeliojitukset

• Purkutyöt

• Louhintatyöt

• Viherrakentaminen

• Roudansulatus

2
Eerikinkatu, Helsinki 19.10.2022 Eerikinkatu, Helsinki 26.10.2022

PÄÄKIRJOITUS

Rakkaudesta

Perustin VJ Maa-aines Oy:n 27.3.2007 ja kuluneiden lähes parinkymmenen vuoden aikana pienestä perheyrityksestä on kasvanut omassa segmentissään iso tekijä. Työllistämme pääosin Uudenmaan alueella 35 työntekijää ja lisäksi välillisesti noin 80 henkilöä aliurakoitsijoiden kautta. Palvelemme Klaukkalasta käsin kaikissa maarakentamiseen liittyvissä töissä.

Vahvuutemme on se, että olemme oikeasti helppo yhteistyökumppani. Monipuolinen ja riittävä kalusto, ammattitaitoinen henkilökunta ja Open book -ajattelu kaikessa toiminnassamme takaavat parhaan lopputuloksen. Kerrasta tehty ja valmis on mottomme – avaimet käteen on sitä, että ne avaimet jäävät myös kerrasta käteen emmekä ole jatkuvasti tekemässä takuutöitä. Vastaamme laadulla siitä, mitä teemme. Aina uutta urakkaa suunniteltaessa käymme yhdessä asiakkaan kanssa etukäteen kohteen riskikartoituksen. Ennakointi säästää aikaa ja rahaa.

Osaamisestamme kertovat myös pitkät yhteistyökumppanuudet – yksikään ei ole päättynyt kesken tai ennen aikojaan. Teemme yhteistyötä muun muassa Destian, Louhintahiekan, YIT:n, Constin ja Ortek Oy:n kanssa. Näistä esimerkiksi Louhintahiekan kanssa olemme toimineet jo vuodesta 2008 ja yhteistyö jatkuu edelleen.

lajiin

VJ Maa-aines on alalla nuorekkaana, vanhan tekijän kokemuksella. Itselle rakkaasta harrastuksesta on kasvanut elämäntapa ja työ. Olen kolmannen sukupolven maanrakentaja ja kaivinkoneiden kanssa olen touhunnut pienestä pitäen – ensimmäisen oman kaivurin hankin 12-vuotiaana vuonna 1999. Yrityksemme kasvutarina on hyvin samankaltainen oman urapolkuni kanssa – askel kerralla eteenpäin. Muistan kun alkuun katselin pikkupoikana ihaillen, kun faija teki nurmikon pohjia, siitä siirryttiin talon pohjiin, kunnallistekniikkaan, liikenneympyröihin ja asuinalueisiin.

Rakkaudesta lajiin.

luotettava kumppani®

3

VJ MAA-AINES ON HYVÄ KUMPPANI

Oksa, UPJ Helsinki Oy:
Niko
- Olemme tehneet VJ Maa-aineksen ja Ville Sainion (vas.) kanssa pitkään yhteistyötä, joka on toiminut mallikkaasti, sanoo UPJ Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Niko Oksa.
"VJ Maa-aines erottuu muista palveluhenkisyydellään"
NIKO OKSA, UPJ HELSINKI OY

UPJ Helsinki Oy tarjoaa läpinäkyvät, sujuvat ja sovitusti toteutuvat rakennushankkeet yhdessä vahvan kumppaniverkostonsa avulla. Toimivan yhteistyön rakentaminen kaikkien osapuolten välille on toiminnan tärkein arvo.

United Founders -konserniin kuuluva UPJ Helsinki Oy on rakennuttamispalveluita tarjoava yritys. Lähtökohtana korjausrakentamisen projektinjohto ja valvonta.

- UPJ Helsinki Oy on korkealaatuisia ja moderneja rakennuttamisen palveluja tarjoava yritys. Toimimme tilaajan edunvalvojana projekteissa. Huolehdimme suunnittelijoiden hankinnat ja urakkakilpailutukset valitsemalla kuhunkin kohteeseen parhaat tekijät. Näiden lisäksi palveluumme kuuluu myös työmaiden valvonta, sanoo UPJ Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Niko Oksa

Yrityksen tavoitteena on rakentaa kumppanuussuhde asiakkaan kanssa. Tärkein arvo on yhteistyö.

- Keskitymme kumppanuuden ja luottamuksen synnyttämiseen tilaaja-urakoitsija vastakkainasettelun sijaan. Uskomme siihen, että rakennushanke onnistuu parhaiten, kun asioista sovitaan selkeästi ja sovittuja asioita toteutetaan yhteisesti. Asiakaslupauksenamme on läpinäkyvä, sujuva ja sovitusti toteutuva rakennushanke, joka ei pääty riitelyyn.

Kun UPJ:lle tulee urakka kilpailutukseen, toimitaan tutun kaavan mukaan.

- Tiedustelemme kumppaneidemme tarjoushalukkuutta kohteeseen ja pyydämme tarjoukset urakoista. Meillä on kattava verkosto eri alojen osaajia, joilta kysymme halukkuutta olla mukana projektissa.

Yksi kumppaneista on VJ Maa-aines Oy.

- Olemme tehneet VJ Maa-aineksen ja Ville Sainion kanssa pitkään yhteistyötä, joka on toiminut mallikkaasti. Villen palveluhenkisyys ja asiakaslähtöisyys ovat huippuluokkaa, heillä ymmärretään ja otetaan huomioon kaikkien osapuolten tarpeet. Ammattiylpeys paistaa VJ Maa-aineksen porukasta oikealla lailla läpi.

Palveluhenkisyys on Oksan mieleen.

- VJ Maa-aines erottuu monista muista maarakennustöitä tarjoavista yrityksistä juuri palveluhenkisyydellään. Asiat hoituvat usein yhdellä puhelinsoitolla Villelle. Asioita ei jätetä roikkumaan, vaan pyörät lähtevät pyörimään. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan monipuolisissa urakoissa kuten muun muassa salaojahankkeissa ja taloteknisten putkien uusinnassa. Heiltä löytyy kalustoa ja osaavaa henkilökuntaa kaikkiin maanrakennustöihin. VJ Maa-aines osaa mitoittaa käytössä olevat resurssit tehokkaasti työtehtävän mukaan. Tahdomme työskennellä hyväksi koettujen toimijoiden kanssa ja VJ Maa-aines on meille hyvä kumppani.

Suoraan puhuminen saa myös arvostusta.

- Ville myös sanoo suoraan tarjousta pyytäessämme, jos eivät ehdi urakkaa toteuttaa tai heidän palvelunsa eivät kata haluamaamme tarvetta. Ei juoksuteta turhaan.

Pyydetty tarjous on aina selkeä ja kattava.

- VJ Maa-aines erittelee tarjoukseen todella tarkasti kaikki vaiheet ja kustannukset – niin sanottuja piilokuluja ei synny. Tämä helpottaa meidänkin työtämme kokonaiskustannusten laskemisessa, toteaa Oksa lopuksi.

"Hommaamme tarvittavat tekijät, koneet ja tarvikkeet jotta asiakas saa heti projektinsa liikkeelle - yhdellä soitolla"

PALVELUT VAIN YHDEN PUHELINSOITON TAKANA

Toimiessa VJ Maa-aineksen kanssa, yhden puhelinsoiton malli toimii. Kun tarvetta yrityksen palveluille on, puhelu Sainion Villelle numeroon 050 371 9498 ja hommat lähtevät rullaamaan.

Totta se on, VJ Maa-ainekselta saat kaikki tarvitsemasi palvelut työmaallesi yhdellä puhelinsoitolla.

- Soitto minulle ja laitetaan pyörät pyörimään. Hommaamme tarvittavat tekijät, koneet ja tarvikkeet jotta asiakas saa heti projektinsa liikkeelle – yhdellä soitolla, lupaa VJ Maa-aines Oy:n Ville Sainio Hanskat laitetaan heti heilumaan.

- Puhelussa selvitetään asiakkaan tarpeet ja alamme heti luomaan projektia toiminnanohjausjärjestelmäämme, sekä resursoimaan tarvittavaa kalustoa että henkilöstöä tilattua työtä varten. Kun otamme työn hoitaaksemme, palvelut toteutetaan joko omalla kalustolla ja henkilöstöllä, tai ostopalveluina laajasta alihankkijaverkostostamme. Vastaamme projektista ja asiakas saa kaiken yhdestä paikasta luotettavasti ja varmasti.

Työtä tehdään laidasta laitaan.

- Minulle soittamalla ollaan päädytty tekemään sopimuksia parikymmentä koneyksikköä ja perämiestä työllistävistä useamman vuoden työkohteista, aina pikkukoneilla tehtävistä tunnin keikoista.

SITÄ SAA MITÄ TILAA

- Meidän kautta asiakas saa laadukkaat maanrakennuspalvelut – kaikkea meillä ei ole itsellä, mutta verkostomme kautta on. Menemme takuuseen henkilöstöstämme ja työn laadusta niin meidän, kuin kumppanien osalta. Jos iltayhdeksältä asiakas soittaa, että tarvitsisi mittamiehen aamuksi työmaalle, niin sellainenkin pyritään aina järjestämään.

YKSIN EI KAIKKEA VOI TEHDÄ

Yhteistyökumppaniverkosto on rakentunut ja kehittynyt vuosien yhteistyön kautta. Luottamus on toimivan kumppaniverkoston salaisuus.

- Juna kulkee aina molempiin suuntiin, se pitää muistaa. Oman henkilöstömme lisäksi pyrimme mahdollisimman hyvin työllistämään myös kumppaniverkostomme – tälläkin hetkellä hyvä määrä töissä olevista koneista on aliurakoitsijoiden koneita. Kun kumppaneillamme on hyvät kokemukset yhteistyöstä meidän kanssamme ja he luottavat meihin, niin sitä helpommin heiltä myös saa apua. Paras palkinto onnistuneesta kumppanuudesta on se, että kun kumppaneille tulee keikan tarvetta, he soittavat ensiksi meille onko mitään tarjolla.

"MEILLÄ ON HYVÄ OLLA"

- Uskon siihen, että kun teet hyvin työsi niin silloin töitä riittää. VJ:llä aidosti välitetään, meitä pidetään ihmisinä ei pelkästään työntekijöinä. Töissä on kivaa ja meillä on hyvä olla, sanoo Nea Pilppa.
"En jaksaisi istuskella koneessa päivästä toiseen - tämä on mukavampaa"
NEA PILPPA
Työntekijät Nea & Mika:
8

VJ Maa-aines Oy on vastuullinen työnantaja ja työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan. Mitä parempi työntekijän on olla, sitä laadukkaampi on työn lopputulos. Nea Pilppa ja Mika Aatrokoski viihtyvät työssään VJ Maa-aineksella.

Nea Pilppa, 29, aloitti perähenkilönä VJ Maa-aineksella viisi vuotta sitten kun työt edellisessä paikassa päättyivät yllättäen.

- Minulla oli huono tilanne edellisessä työpaikassa, lopetin kun jäi palkkoja maksamatta ja hain VJ:lle töihin. Minut otettiin heti töihin ja sain apua haastavassa tilanteessa. Siirtymistä tänne ei ole tarvinnut katua päivääkään, sanoo Pilppa.

Nea on töissä tuntisopimuksella, kolmen vuoden aikana töitä on riittänyt.

- Uskon siihen, että kun teet hyvin työsi niin silloin töitä riittää. Näin on ainakin ollut minun osaltani ja täysiä päiviä on saanut tehdä. Jos jossain työmaalla työt loppuvat, niin sitten Sainion Ville keksii nopeasti jotain uutta tehtävää. VJ:llä aidosti välitetään, meitä pidetään ihmisinä ei pelkästään työntekijöinä. Töissä on kivaa ja meillä on hyvä olla.

Työkokemuksen karttuminen huomioidaan myös työnantajan puolelta.

- VJ:llä huomiodaan automaattisesti palkassa kokemuksen tuoma osaaminen. Uskon, että kun annat, niin saat ja täällä se toimii molempiin suuntiin hienosti.

VIRKISTYSPÄIVISTÄ VASTAPAINOA TYÖLLE

Huolenpito näkyy myös muutaman kerran vuodessa järjestettävissä virkistyspäivissä.

- Meillä on hyvä porukka, joka kuitenkin on päivisin hajallaan työmailla ympäri pääkaupunkiseutua. Pikkujoulut ja kesän virkistyspäivä ovat hyvä tapa kasvattaa ryhmähenkeä, kun saadaan kerättyä koko poppoo samaan paikkaan. Hauskaa on ollut joka kerta.

Raskaan työnsä vastapainoksi Nean harrastukset ovat liikuntapainotteisia. Sieltä löytyy ideaa myös tuleville virkistyspäiville.

- Liikun ja urheilen paljon, töissä kuitenkin tarvitaan hyvää kuntoa ja voimaakin. Painan 43 kiloa, joten urheilullisuudella pärjään hyvin. Lihaskunnolle jooga on hyvää vastapainoa ja se voisikin olla hyvä ehdotus seuraavaksi virkistyspäivän aktiviteetiksi. Lisäksi minä ja toimiston tytöt olemme heppatyttöjä, joten ehkä ehdotetaan sitäkin. Saa nähdä, miten muut innostuvat aiheesta, naurahtaa Pilppa.

OPPIMINEN EI LOPU

Nea viihtyy perähenkilön työssään. Haastatteluhetkellä työmaana oli Sompasaari, jossa uuden asuinalueen rakentamisessa töitä riittää.

- Tämä on iso työmaa, jossa laitamme maan alle muun muassa kaukolämmöt, kaasuputket ja hulevedet. Tykkään työstäni, sillä tässä oppii joka päivä uutta eikä aika tule pitkäksi.

Aluksi Nealla oli ajatuksena siirtyä konekuskiksi, mutta nykyinen työ on enemmän hänen mieleensä.

- VJ:llä vuorovaikutus toimii hienosti ja työntekijöiltä kysytään, mitä he haluavat tehdä. Itselläkin olisi ollut mahdollisuus hypätä kaivinkoneen ohjaimiin, mutta tällä hetkellä tuntuu, että perähenkilön homma on enemmän mun juttuni. Tykkään, kun siinä ollaan ulkona ja samalla näkee myös muita eri alojen työntekijöitä työssään. En jaksaisi istuskella koneessa päivästä toi-

- Meillä on aika nuorekas porukka ja meno on rennon letkeää, mutta samalla erittäin ammattitaitoista. Parasta on se, että saa tehdä sellaisia töitä, mitä haluaa, kehuu Mika Aatrokoski.

seen, tämä on mukavampaa. Toki eihän sitä koskaan tiedä, jos mieli muuttuu, mutta silloin vain ilmoitus Villelle ja kokeilemaan kuskin hommia, toteaa Nea Pilppa.

NUOREKAS PORUKKA

Kruunusillat -hankkeen työmaalla VJ Maa-aineksen pyöräalustaisella Caterpillar -kaivinkoneella työskentelee Mika Aatrokoski, 23. Nurmijärveläinen Aatrokoski on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo pitkän uran VJ Maa-aineksella.

- Kahdeksan vuotta tulee tänä vuona täyteen, aloitin perähenkilönä seitsemän vuotta sitten 16 vuotiaana ja konekuskiksi siirryin 18 vuotta täytettyäni. Kruunusillat -hankkeessa teemme tällä hetkellä pääasiassa katuinfratöitä ja töitä täällä riittää, sanoo Aatrokoski.

Alla oleva Caterpillar tuli Mikan käyttöön sopivasti täysi-ikäisyyden saavutettua.

- Toimitusjohtajamme Sainion Ville ilmoitti, että osti minulle 18 vuotislahjaksi uuden koneen. Olin jonkin verran jo ajellut kaivinkoneita sitäkin ennen, mutta uuden koneen kanssa suuntasin suoraan Raidejokerille töihin ja sillä tiellä ollaan edelleen. Olen tykännyt konekuskin töistä.

Kun puhe menee VJ Maa-ainekseen työnantajana, on palaute hyvää.

- Luotettava työnantaja. Meillä on aika nuorekas porukka ja meno on rennon letkeää, mutta samalla erittäin ammattitaitoista. Parasta on se, että saa tehdä sellaisia töitä, mitä haluaa.

Mika on Nean tapaan tuntisopimuksella.

- Töitä on aina ollut riittävästi. Kuuden vuoden aikana ei ole yhtäkään talvipäivääkään tarvinnut olla kotona sen takia, ettei töitä olisi ollut. Viihdyn erinomaisesti täällä, toteaa Mika Aatrokoski lopuksi.

9

PARHAAT CONSTIT KORJAUSRAKENTAMISEEN

Consti Korjausrakentaminen Oy on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yrityksistä. Suomalainen yritys suosii suomalaisia materiaaleja ja yhteistyökumppaneita. Yksi heistä on VJ Maa-aines Oy.

- Consti uudistaa asuntoja, teollisuus-, kauppa-, hotelli- ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita. Olemme

keskittyneet liike-, toimitila- sekä asuntokorjauksiin. Korjausrakentamisen lisäksi toteutamme jonkin verran myös uudishankkeita. Consti on suomalainen yritys ja luotettava kumppani sekä Avainlippu-yritys. Suosimme toiminnassamme suomalaisia materiaaleja ja yhteistyökumppaneita, sanoo Consti Korjausrakentaminen Oy:n AVIA-yksikön työpäällikkö Joonas Jäväjä.

Jäväjä toimii Constin AVIA-yksikön vetäjänä Helsinki-Vantaan lentoasema-alueella, jossa tehdään sekä korjaus- että uudishankkeita. Nyt käynnissä on muutoshanke yhdessä lentoaseman kiinteistössä ja urakassa on mukana myös VJ Maa-aines Oy - VJ Maa-aines Oy toteuttaa maanrakennustyöt kohteessa. Heillä on vankka kokemus ja kun tarve tekijälle tuli, otimme yhteyttä heihin. VJ Maa-aines on tottunut toimimaan lentoaseman

10

KORJAUSRAKENTAMISEEN

VJ Maa-aines Oy toteuttaa maanrakennustyöt Consti Korjausrakentaminen Oy:n AVIA-yksikön yhdessä Helsinki-Vantaan lentoaseman kiinteistössä. Kuvassa VJ Maa-aineksen Johannes Malvila (vas.) ja Constin Joonas Jäväjä. alueella ja heillä on tieto alueen käytännöistä.

Yhteistyö VJ Maa-aineksen kanssa on jatkunut pitkään ja VJ Maa-aines on toteuttanut useamman urakan Jäväjälle. Yrityksen osaaminen ja paneutuminen jäi mieleen jo ensimmäisestä projektista.

- Aikanaan aloitimme tiukalla aikatalulla logistiikkakeskuksen muutos- ja laajennustyön. VJ Maa-aines valikoitui tuolloin kumppaniksi ja heti pisti silmään heidän aktiivisuutensa sekä kyky nähdä omaa työsuoritusta osana kokonaisuutta. Kaikki mitä projektiin maanrakentamisen osalta tarvitsimme, joko materiaalia tai työtehtäviä, järjestyi heidän kauttaan. Sainion Ville joukkoineen hoiti projekti tyylikkäästi maaliin. Heillä on tarvittavat koneet ja omat kontaktit sekä kumppanit, joiden kautta

hommat hoituu ammattitaitoisesti. Ensimmäisen yhteisen projektin jälkeen on ollut helppo aloittaa tarjouskyselyt VJ Maa-ainekselta, kun on kyse maanrakennustöistä.

Consti kantaa projekteissaan päävastuun ja silloin kumppaniverkosto pitää olla luotettavaa sekä osaavaa.

- Useimmiten projektit käynnistyvät hyvinkin pikaisesti ja siksi reagointinopeus on yksi meidän sekä alihankkijan tärkeimmistä ominaisuuksista. AVIA-yksikkö tuottaa Helsinki-Vantaan lentoaseman kiinteistöissä rakentamisen palveluita ja akuutteja korjaustarpeita ilmenee tasaisin väliajoin. Kumppaneinamme on oltava toimijat, jotka ovat koko ajan hereillä ja helposti tavoitettavissa – VJ Maa-aines on juuri sellainen, toteaa Jäväjä lopuksi.

11

"Omaa ja vuokrakalustoa löytyy joka lähtöön"

VILLE SAINIO

Myös erikoistehtäviä varten VJ Maa-aineksella löytyy kalustoa. Kuvassa pitkäpuominen Liebherr A924 -kaivinkone talotyömaalla Vantaalla. Pitkän puomin ansiosta ulottuvuus on omaa luokkaansa.

12

Selkeää konepalvelua KONEET AINA TEHTÄVÄN MUKAAN

Työmaiden sujuvuuden ehto on oikeanlaiset koneet kuhunkin työtehtävään ja kohteeseen. VJ Maa-aines omaa vahvan konekannan ja tarjoaa asiakkailleen selkeää konepalvelua.

VJ Maa-aines Oy:n konekanta on vuosien aikana kasvanut ja muovautunut asiakastarpeisiin perustuvan kokemuksen mukaan.

- Meidän oma konekantamme on vahva kattaen muun muassa tela- ja pyöräalustaiset koneet aina 1 tonnisesta 20 tonnisiin. Lisäksi kalustoon kuuluu useita pyöräkuormaajia, harjaus- ja aurauskalustoa, roudansulatusyksiköitä ja huolto- sekä kuorma-autoja. Järjestämme aina asiakkaiden tarpeisiin sopivimmat koneet ja tarvittavat laitteet, jotta saamme työn tehtyä mahdollisimman tehokkaasti. Omaa ja vuokrakalustoa löytyy joka lähtöön, sanoo VJ Maa-aines Oy:n Ville Sainio

Nykypäivänä koneet ovat monikäyttöisiä ja lisälaitteita tarvitaan eri työtehtävissä.

- Lisävarustevalikoimamme on kattava. Esimerkiksi kaivinkoneissa kaikissa on kauhanpyörittäjät ja yli 5-tonniset koneet on varustettu 3D-mittalaitteilla. Näiden lisäksi löytyy pihtisaksia, rammereita, erinäisiä kauhoja sekä kouria ja puomiharjoja, listaa Sainio.

Konepalvelun selkeys näkyy niin tarjouksissa kuin laskutuksessa.

- Asiakas saa aina laskun yhteydessä selkeän erittelyn tehtävässä käytetyistä koneista ja niiden työtunneista. Pyrimme siihen, että turhanpanttina eivät koneet työmailla seiso.

13

OPEN BOOK -AJATUS KAIKESSA TOIMINNASSA

Avoimuus on VJ Maa-aineksen toimintaperiaate, josta pidetään kiinni kaikessa tekemisessä. Open Book -ajattelu on otettu hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa.

- Avoimuus ohjaa kaikkea tekemistämme. Toimintamme ei perustu pelkästään tarjouksien antamiseen, urakan hoitamiseen ja laskujen lähettämiseen. Jo tarjousvaiheessa avaamme hinnoittelumme mahdollisimman tarkasti, projektin ollessa käynnissä käymme avointa keskustelua tilaajan kanssa kaikista projektiin liittyvistä asioista, oli ne sitten hyviä tai huonoja ja kun asiakas saa laskun, siinä on eriteltynä kaikki työvaiheet sekä ostamamme ulkoiset palvelut, sanoo VJ Maa-aines Oy:n Hanna Sainio

Tarjoukset tehdään rehellisesti asiakkaan etua ajatellen.

- Jos meillä ei ole tarjota oikeanlaista työntekijää tai kalustoa pyydettyyn työhön, kerromme sen myös asiakkaalle suoraan emmekä tarjoa vain tarjoamisen ilosta. Tämä toimintapa säästää molempien aikaa ja projektien etenemistä. Toki meillä on sellainen verkosto käytössä, että näitä tilanteita tulee hyvin harvoin vastaan.

VJ Maa-aines vastaa koko projektin onnistumisesta sekä toteutuksesta.

- Ostamme paljon palveluita ja tarvikkeita pitkä aikaisilta kontakteiltamme, joka takaa hyvät alennusprosentit. Kokonaiskat-

tavan palvelun myötä pystymme tarjoamaan projektit kilpailukykyisellä hinnalla. Teemme myös työnjohdettua tuntityötä, jolloin mahdollistamme projektin sujuvan etenemisen ilman että asiakkaalle muodostuu turhia kuluja esimerkiksi katukaivulupien haussa tai muihin mahdollisiin viivästyksiin vaikkapa rakennustarvikkeiden toimituksiin liittyen.

Avoimuus näkyy myös asiakkaan saamassa laskussa.

- Asiakkaamme saavat laskutuksen yhteydessä tarkat tiedot ja laskutettavat asiat on kirjattu helposti ymmärrettävästi. Lisäksi ostopalveluiden hinnat ovat asiakkaalle avointa tietoa, toki niihin lisätään sovitun mukaisesti oma katteemme, joka sekin on nähtävissä laskulla.

Tilaajat ovat olleet tyytyväisiä Open Book -laskutusmalliin.

- Laskujen selkeys on saanut hyvää palautetta asiakkailtamme. Jos tulee kysymyksiä laskun sisällöstä, pystymme heti osoittamaan mistä mikin summa koostuu. Piilokuluja ei ole eikä synny. Sana toimintatavastamme on kiirinyt ja työtarjouspyyntöjä tulee tasaisesti. Avoimuus ja kokonaisvaltainen palvelu tällä alalla on todella kaivattu tapa toimia ja tähän olemmekin aina tekemisemme perustaneet, toteaa Hanna Sainio.

14
- Laskujen selkeys on saanut hyvää palautetta asiakkailtamme, sanoo Hanna Sainio.

KOHTI PUHTAAMPAA

TULEVAISUUTTA

VJ Maa-aines pitää huolta myös ympäristöstä - yksi yrityksen asiakaslupauksista on päästöjen vähentäminen. Rakentamisessakin ympäristövaatimukset kasvavat ja VJ Maa-aines huomioi ne kaikessa toiminnassaan kalustosta polttoaineisiin.

Työmaa voidaan tänä päivänä tehdä joko vähäpäästöisesti tai jopa täysin päästöttömästi. VJ Maa-aines on vastuullinen toimija myös ympäristöasioissa.

- Kannamme huolta tulevaisuudesta ja haluamme omalta osaltamme olla mukana pitämässä ympäristöstä huolta. Yksi meidän asiakaslupauksistamme ja tavoitteistamme on päästöjen vähentäminen. Meidän ja yhteistyökumppaneidemme kautta onnistuu työmaiden teko vähäpäästöisillä koneilla. Hankimme käyttöömme muun muassa ensimmäisten joukossa täysin sähköisen Kramer -pyöräkuormaajan jo kaksi vuotta sitten ja se on ollut kysytty kone eri projekteihin. Lisäksi käytämme kaikissa polttomoottorikäyttöisissä koneissamme uusiutuvia polttoaineita - vihreät arvot ovat meille tärkeitä, sanoo VJ Maa-aines Oy:n Ville Sainio

15

VJ MAA-AINES OY

Teollisuustie 55

01800 Klaukkala

Ville Sainio (Toimitusjohtaja, työnjohto)

Puh. +358 50 371 9498 ville.sainio@vjmaa-aines.com

Johannes Malvila (Työnjohto)

Puh. +358 46 923 7992 johannes.malvila@vjmaa-aines.com

Elli Peiponen (Toimisto, osto- ja myyntireskontra)

Puh. +358 50 911 6483 info@vjmaa-aines.com

Hanna Sainio (Talousjohto ja -hallinto, HR, yleisjohto)

Puh. +358 44 7582 675 hanna.sainio@vjmaa-aines.com

Tarjouspyynnöt: tarjoukset@vjmaa-aines.com

luotettava kumppani®

OTA YHTEYTTÄ - WWW.VJMAA-AINES.COM

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.