Page 1

amfi tynset magasin

amfi

moss magasin

책pningstider 09-20 (09-18) amfi.no

jUlEgavER

for store og sm책 mat

Hva spiste egentlig grevinnen?

! HUSKATIS

r GR 3 time g i alle in parker -hus! v책re P

KONKURRaNSE

Vinn en tur med Stena Line

Pynt til jul! 1


shop online at lindex.c om

Julekonkurranse fra stena Line & Via tours:

finn båten! Tubeskjerf,

99,Genser,

499,-

The Reef er ikke bare et tropisk eventyrbad som stimulerer fantasien hos store og små. Det er også et moderne og behagelig hotell som egner seg like godt for forretningsreisende som for private gjester. Finn Stena Line på en sidene og vinn båttur og overnatting på The Reef hotell i Fredrikshavn.

VINN

båttur t/r OsloFredrikshavn med 1 natt på The Reef for inntil 4 personer.

Hvilken side er båten gjemt på? Klipp ut svarslippen og lever den hos VIA Tours innen 24. desember og bli med i trekningen av en båttur t/r Oslo-Fredrikshavn med 1 natt på the Reef for inntil 4 personer. Premien inkluderer frokost på hotellet og inngang til badeland. Vinneren blir kontaktet og annonseres på AMFI Moss sin facebook-side.

Navn:........................................................................................................... Mobil:......................................Mail:............................................................. Båten er gjemt på side:............................................................................ Ved å være med på konkurransen sier dere også ja til å motta informasjon og nyheter fra VIA Tours pr.e-mail.

2


amfi moss magasin

amfi magasin

amfi moss

tRadiSjONEN tRO Tidene forandrer seg og trendene skifter i et stadig raskere tempo, men vår mest tradisjonsrike høytid forblir den samme som alltid. Til jul henter vi frem gode minner og gjenskaper den gode stemningen. Tradisjon handler om å trekke bånd mellom fortid og nåtid og videreføre det som er verdt å ta vare på. Nedtellingen til jul er en del av tradisjonen, og forberedelsene er for mange den hyggeligst delen av det. Julefeiringen har alltid handlet om å få frem det beste av alt; mat, dekketøy, pynt, duker, klær og gaver. Slik var julen i gamledager og sånn er det i dag. Og sånn er det på AFMI Moss. Senteret er pyntet til jul og i våre 86 butikker finner du alt som skal til å for å skape en hyggelig og tradisjonsrik julefeiring. vElKOmmEN

04 06 06 11 15

Julegavetips Interiør - Hvit jul Interiør - Julerødt Dette spiste Grevinnen Rask julemat

06 15

04

til stemningsfull julehandel på AMFI Moss.

11

Baard Sundin Senterleder KaROliNE fRa KNERtEN KOmmER ONSdag 7. dESEmbER 15-19:

Vi får besøk av kona til Knerten, Karoline. Barna får mulighet til å hilse på Karoline og ta bilder sammen med henne som kan brukes som julekort eller julepresanger. Vi spiller julemusikk, maler nisskinn på barna og serverer julegrøt. mOSS SpEllEmaNNSKOmpaNi KOmmER SøNdag 11.12, løRdag 17.12 & SøNdag 18.12

Moss Spellemannskompani kommer og spiller for oss, og skaper julestemning på senteret! Velkommen!

søndagsåpent, 11/12 Langåpent, torsdag 15/12 søndagsåpent, 18/12 mandag 19/12 tirsdag 20/12 onsdag 21/12 torsdag22/12 Lille julaften Julaften Romjulen nyttårsaften

14-18 09-22 14-18 09-21 09-21 09-21 09-21 09-20 09-13 09-20 09-15 3


amfi moss magasin

Hil sen Jul enis sen

julegavetips

4


amfi moss magasin

kJOLe STR. 86-122 LINDex 179,-

LIpgLOSS cuBuS/vITA 149,-

gRyTevOTT kID 49,90

geNSeR kappahl 199,-

hALS cuBuS 99,-

BeLTe lindex 59,50

hANSkeR lindex 299,-

RuTeT SkJORTe cuBuS 98,-

hJeRTe-øReDOBBeR guLLSMeD JOhNSeN 357,-

TøRkLe cuBuS 98,-

FORkLe kID 99,90

RøD kJOLe vivikes 449,-

DITT gAvekORT.NO kan kjøpes hos Brandstad, via tours og våre gavekortautomater

pALJeTTveSke LINDex 49,50

5


amfi moss magasin kReMMeRhuSeT

chR. gLASMAgASIN

kID INTeRI INTeRIøR

Den tradisjonelle julepynten i rødt og grønt har fått konkurranse av mer avdempede og stilrene pyntegjenstander i nyanser av hvitt, sølv og gull. Hvitt er elegant og skaper harmoni og høytid, og den økende etterspørselen har gjort at butikkene kan tilby et stort utvalg av hvit julepynt. Men husk – du trenger ikke kaste ut alt med farger, det beste med hvitt er nemlig at det matcher det meste.

så hvitt da ble det jul

kID INTeRIøR

kID INTeRIøR

kReMMeRhuSeT

kID INTeRIøR kReMMeRhuSeT

6

kID INTeRIøR


amfi moss magasin

kReMMeRhuSeT

kID INTeRIøR

pRINceSS

kITch’N

kReMMeRhuSeT

kITch’N

chR. gLASMAgASIN

kID INT NTeRIøR INTeRIøR kID INTeRIøR

kID INTeRIøR

kID INTeRIøR

kID INTeRIøR

kID INTeRIøR

7


på rødt

til jul er det lov å gå

Julefargen over alle julefarger. For mange er det ikke et spørsmål en gang, det handler om tradisjon, barndommens jul og om slekters gang. Det er godt at i hvert fall noe aldri går av moten.

8


amfi moss magasin

kITch’N

INDISkA

pRINceSS kID INTeRIøR

kID INTeRIøR

cLAS OhLSON

kID IINTeRIøR NTe NT eRI RIø øR NILLe

kID INTeRIøR

kITch’N

kReMMeRhuSeT

SAFIR

kReMMeRhuSeT

9


to john,with peace and love. The Montblanc John Lennon Special Edition. Black resin evoking a vinyl record, platinum-plated guitar clip, handcrafted rhodium-plated 18 K gold nib.

and BlackWhite

Hvitt gull ring med sorte og hvite diamanter BD. 0,41 ct 0,20 ct w.si kr 7 900,–

Hvitt gull ring med sorte og hvite diamanter BD. 0,51 ct 0,51 ct w.si kr 15 900,–

Hvitt gull ring med sorte og hvite diamanter BD. 0,44 ct 0,50 ct w.si kr 14 900,–

www.arte.no T l f. 6 9 2 5 5 9 2 8

10


amfi moss magasin

Dette spiste Grevinnen Hva vi spiser på julaften kan variere fra landsdel til landsdel. Men på lille julaften deltar vi alle på det samme måltidet. Sammen med James, miss Sophie og et lurvete tigerskinn.

»» Foto NDR/Annemarie Aldag

11


Foto Mari Sv enningsen, Op plysningskon toret for egg og

kjøtt

amfi moss magasin

I am particularly fond of mulligatawny soup, James.

ingredienser

kjøttet fra 1 stk kokt høne 100 g grønne linser 2 stk løk 2 ts karri 2 ss smør 1 l kraft fra koking evt. buljong 1 boks kokosmelk 1 dl kremfløte 1 ½ ts salt slik gjør du

1 2

3 4

Kok linsene etter anvisning på posen. Finhakk løk og fres den med karri i hønsefett (smør) til den er blank. Tilsett hønsekraft, kokosmelk, fløte og linser. Kok opp og ha i oppskåret hønsekjøtt. Smak til med salt før servering.

Porsjoner: 4 ingredienser

1 ½ kg hyse-/kolje i skiver Gulrotstuing: 500 g gulrot 1 ss smør 1 ss hvetemel 1 dl melk 1 dl kremfløte 1 ts salt 0,25 ts malt hvit pepper ca. 1 krm revet muskatnøtt Eggesmør: 2 stk hardkokte egg 200 g smør 2 ss frisk kruspersille

2

3

ingskontoret for egg og

Foto Kim Holthe, Opplysn

12

kjøtt

4

Skrell gulrøttene og skjær dem i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med melk og fløte og rør godt. La sausen småkoke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdsvis tykk. Ha i gulrøttene og smak til med salt, pepper og muskat. Kok opp rikelig med vann og ha i fisken. La den trekke i ca. 10 minutter, avhengig av størrelsen. Smelt smør, ha i hakket egg og persille. Server med kokte poteter.

kjøtt

for frukt og grø

nnsaker – fru

helstekt kylling med vermuthsaus

I fint lag må man ha en herlig kyllingrett. Vi tror grevinnen kunne tenkt seg å få servert helstekt kylling med vermuthsaus. Porsjoner: 4 ingredienser

1 kylling (ca. 1200 g) 4 ss smeltet smør tilsatt salt og pepper 2 finhakkede sjalottløk 4 ss hakket frisk kruspersille Vermuthsaus: 225 g grønne, stenfrie druer 1 1/2 dl hvit vermuth 1 ts maisenna 1 dl kremfløte salt og pepper 2 ss ristede pinjekjerner slik gjør du

1

slik gjør du

1

ingskontoret

2

3

4

Rør sammen smør, løk og persille og legg blandingen inn i kyllingen. Pensle den med smeltet smør tilsatt salt og pepper. Sett kyllingen midt i ovnen og stek den ved 180°C i ca. 1 1/2 time. La kyllingen hvile ca. 15 minutter. Del druene i to og stek dem raskt i en blanding av fett fra kyllingen og vermuth til de blir varme. Rør maisenna ut i kremfløte og hell jevningen i druesausen under omrøring. Smak til med salt og pepper. Dryss ristede pinjekjerner over kyllingen og server med lettkokt asparges, ris eller poteter.

oppkuttet frukt

Hvis du kutter opp frukten vil du se at alle spiser dobbelt så mye. Det smaker deilig og det er godt å knaske på. Beregn omtrent 200 g eller 6-8 biter per person når du skal servere frukt eller grønnsaker oppkuttet som snacks. Behold skallet på, da er det lettere og rensligere å spise med fingrene. Vil du servere uten skall, kan det være lurt med gaffel eller små pinner. Vil du bokstavelig talt “toppe” fruktmåltidet? Ta en plate mørk sjokolade og bryt den i småbiter. Smelt sjokoladen, tilsett kremfløte (2 ss), konjakk (2 ss) og visp sammen. Skrell fire pærer og dypp disse i sjokoladeblandinga. Server disse sammen med vaniljeis.

Porsjoner: 4

Hals, Opplysn

Kjært barn har ofte flere navn, og kolja har det. Den kalles også hyse og er av våre mest anvendelige matfisker. Vi går for et festmåltid med røkt kolje sammen med gulrotstuing og eggesmør.

Foto Astrid

røkt kolje med eggesmør

Mulligatawny er en deilig indisk hønsesuppe, med massevis av karri og linser.

Kilde oppskrifter: matprat.no

mulligatawnysuppe

t for egg og

ingskontore

nge, Opplysn

ret de La Foto Marga

kt.no


tOm R. tyRihjEll, varefaglig leder i Vinmonopolet, har kvalitetssikret hvilken drikke grevinnen bør innta til et slikt herremåltid…

– Is that a dry sherry, James? tørr sherry

– Tørr sherry er et godt valg som i dag brukes altfor sjelden. Supper som lages fra grunnen av har en helt annen intensitet og smakskraft enn posesupper. Mulligatawny er i tillegg rik på smak fra både råvarer og kryddere. Dette bør møtes med en tilsvarende smaksintensitet i drikkevalget, og tørr sherry har nettopp dette. Vi går for en fino eller manzanilla som har friske og fruktige aromaer som matcher grønnsakene og de syrlige eplene. Tyrihjell kan også anbefale et alternativ: – Vil man ha noe annet enn tørr sherry, kan man ta en musserende vin eller hvitvin med god fruktighet og friskhet.

– I think we’ll have white wine with the fish. tysk hvitvin

Tyrihjell mener tørr, tysk hvitvin laget på druen Riesling er et selvsagt valg for nordmenn: – I dag har tysk hvitvin samme status som hvit burgunder, og slik var det også for hundre år siden. Vi satser derfor på at Miss Sophie hadde et par Riesling Trocken i kjelleren, med den klassiske friske Riesling-syrligheten som liver opp retten. Vi har plukket ut en rett med eggesmør. Det gjør at Tyrihjell også føyer til at Chardonnay fra Burgund, for eksempel Mâcon, vil passe veldig bra for akkurat denne koljeretten.

fruktighet og litt lagringspreg, forteller Tom R. Tyrihjell. – Hvitvin laget på druen Grüner Veltiner fra Østerrike eller Riesling fra Rheinhessen i Tyskland er rimeligere – og ikke musserende – alternativer. De matcher nok også vermuthsausen bedre.

– I think we’ll have port with the fruit! portvin

Helt klart, mener den varefaglige lederen i Vinmonopolet. Men hvilken portvin? Vil du toppe desserten med moreller, bjørnebær og mørke plommer? Eller kanskje rosiner, karamell og litt nøtter? – Hvis du foretrekker det siste bør du velge en tawny port, og hvis du foretrekker mer frukt og bær, tar du en ruby port. De kommer begge i flere utgaver, men du trenger ikke den dyreste varianten. Server portvinen litt avkjølt, – Hvis man ikke velger å “toppe” frukten, altså bare har frukt, ville jeg foretrukket en søt hvitvin, som Moscato d’Asti.

Drikken er ❄ halve måltidet

amfi moss magasin

– By the way, the same procedure as last year, miss Sophie? – The same procedure as every year, James!

– I think we’ll have champagne with the bird! champagne

Foto NDR/An nemarie Aldag

Vi støtter oss på Vinmonopolets kjennere igjen og de mener champagne er en av de beste matvinene takket være sin leskende friskhet. – Og her skal det helst være ekte champagne, få av de andre musserende vinene har den samme dybden i smaken. Både Blanc de Blancs (ren Chardonnay) og en blanding av Chardonnay og Pinot Noir går fint. Vinen bør ha en kombinasjon av ungdommelig

13


,,-9 9 6Før 999 999,ROOTS, mod. 420, skinn, dame

,,-9 9 6 ør 999 F

ROOTS, mod. 436, skinn, dame

En mengde modeller selges med

,0 0 -3 tt!

by CMYK

a i rab

,,-9 9 4 ør 799

,,-9 9 6 ør 999

F

ICU, mod. 171, skinn, dame

Christmas feeling lommebok 199,-

F

ROOTS, mod. 410, skinn, dame

99,,--

,,-9 9 5 ør 899

3Før 699

sjal 149,sjal 199,-

F

CHILLI, mod. 192, dame

99,-

5Før 899,-

ICU, mod. 172, dame

,,-9 9 5 ør 899 F

LOOP, mod. 298, skinn, dame/herre

rm en va g gi d n S e ke – o tan tier! en

klokker 299,-/399,-

MANO, mod. 285, skinn, herre

www.eurosko.com

Vi har gavekort!

soma

Rygge Storsenter tlf. 69 91 11 71 • AMFI Moss tlf. 69 25 11 22 • Mosseporten tlf. 69 25 60 52

14

vesker 199,-

amfi moss · tlf: 69 61 07 45 www.cmykaccessories.no


amfi moss magasin Foto Mari Svenningsen/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Foto Alf Børjesson/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Prøvesmak på jula! Pinnekjøttet må legges i vann dagen før. Ribba må gnis inn med salt og pepper i god tid. Og alle har meninger om hvor mye lutefisken skal skjelve. Det er ikke akkurat rakettforskning, men forberedelsene til julemåltidene krever både tid og nøyaktighet. Godt det ikke er slik hver dag. Men vil du også ha en smak av jul i hverdagene før høgtida, har matprat.no forslag på flere middager du ikke trenger mange minuttene for å lage. Tradisjonelle ingredienser blir brukt i nye sammenhenger. Enkelt og spennende. Men først og fremst velsmakende. Kilde matprat.no/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

juleskinke med sennepsstappe

julering

Det skal ikke så mye til for å gjøre hverdagsmaten mer spennende. Rør litt sennep inn i potetstappa og server den med røkt skinke og stekte grønnsaker.

Noe å prøve før julen ringes inn på ordentlig: Fyll medisterpølsa med epler, svisker, sopp og løk!

Porsjoner: 4

ingredienser

ingredienser

800 g røkt skinke 2 stk eple 1 stk rødløk 1 stk brokkoli 2 ss margarin eller olje til steking 2 pose potetmospulver 2 ss grov sennep slik gjør du

1 Del eplene og løken i båter. Brokkolien i

mindre buketter. Stek juleskinkeskivene i en stekepanne sammen med grønnsakene til de er brune og møre. 2 Lag potetmosen etter anvisning på posen. Rør inn sennep når du rører mosen luftig.

Porsjoner: 4 1 stk ring medisterpølse 100 g sopp 1 stk løk 2 stk eple 1 pk svisker slik gjør du

1 Skrell og del løk i halve ringer. Kutt soppen i

skiver og epler i båter. 2 Stek sopp sammen med løk til det er gyllent. Ha i eplebåtene og svisker. 3 Del juleringen i to, på langs. Ta av skinnet. Legg den ene halvdelen i en ildfast form og legg på fyllet. Ta den andre halvdelen av julepølsen og legg på toppen. 4 Stek julepølsen i stekovnen på 180 grader i 10 minutter. Server med potetmos og brun saus.

grateng med vossakorv og rosenkål

Tradisjonelle ingredienser blandes i ny julemiks: Vossakorv, rosenkål og juleosten over alle, edamer, i kjapt laget grateng med julesmak. Porsjoner: 4 ingredienser

500 g vossakorv 500 g rosenkål 2 stk rødløk 2 ss margarin til steking 3 dl matfløte 2 dl revet edamer slik gjør du

1 Ta av skinnet på vossakorven og skjær den i

små terninger.

2 Rens og del rosenkålen i to, og kok i lettsaltet

vann i ca. 4 minutter.

3 Skrell og finhakk løken. Stek løken i en kjele

sammen med vossakorven. Ha i rosenkål og fløte og kok opp. 4 Rør inn halvparten av osten. Hell blandingen i en ildfast form. Strø over resten av osten. Stekes på 250 ºC i 10 minutter i øverste del av stekeovnen.   Serveres med ris og/eller salat. 15


inkl. lærebok (verdi kr 250)

Elite Foto Amfi Moss • Tlf: 69 20 75 57 • moss@elitefoto.no • Du finner oss vis à vis COOP

g o t r o k Jule re e d n e l ka til m e r f helt n! julaftJeulekort og

5999 +0,-

! NYHET

inkl. lærebok

250) m/18-55mm OIS Samsung(verdi NX kr200

5999

Opplev ekstremt detaljnivå på 20,3 megapiksler i et kompakt design. Ta bilder i 2D og 3D og film i Full HD. Gjør det enkelt med full automatikk, eller benytt full manuell kontroll • Utskiftbar optikk • 3” AMOLED skjerm • 7 stillbilder i sekundet

ere kalend m til e helt fr en! julaft

Samsung NX 200 m/18-55mm OIS Opplev ekstremt detaljnivå på 20,3 megapiksler i et kompakt design. Ta bilder i 2D og 3D og film i Full HD. Gjør det enkelt med full automatikk, eller benytt full manuell kontroll • Utskiftbar optikk • 3” AMOLED skjerm • 7 stillbilder i sekundet

ator gir Stabilisre bilder! skarpe

14991499 2399 2399

Fujifilm FinePix F550EXR

Canon IXUS 220HS

5799 5799

,0 + 0,-

ator gir Stabilisre bilder! e rp ska

Kamera fullspekket med funksjonalitet. Du Designkamera fra verdens største kameraFujifilm FinePix Canon IXUS 220HS får 15x zoom, auto og manuell F550EXR kontroll, GPS produsent. Full HD video og automatisk motivKamera fullspekket med funksjonalitet. Du Designkamera fra verdens største kamera8 bilder i sekunder, program. Du kan også produsent. velge blant fårpå 15xbildene, zoom, auto og manuell kontroll, GPS Full 32 HD forskjelvideo og automatisk koordinater motivFull HD video og myepåmer. • 168 megapiksler • koordinater bildene, bilder i sekunder, program. Du kan også velge blant 32 forskjellige motivprogram. • 12,1 megapiksler • 24mm video og mye• mer. • 16 megapiksler • RAW+JPG •Full 3”HD LCD skjerm Bildestabilisator vidvinkel • 5x zoom lige motivprogram. • 12,1 megapiksler • 24mm

+

inkl. minnekortholder (verdi kr 129)

Nikon D5100 m/18-55mm VRinkl. minnekortNikon D5100

Speilrefleksnyhet med fullholder HD video ogkr3”129) dreibar LCD (verdi

m/18-55mm skjerm. Lar deg VR fange bilder/film i alle vinkler. Bilde/videoSpeilrefleksnyhet med full HD video og 3” dreibar LCD redigering direkte i kamera. • 16,2 megapiksler skjerm. Lar deg fange bilder/film i alle vinkler. Bilde/video- • Live • 4 bilder i sek.i kamera. • Spesial-effekter på bilder og video. redigering direkte • 16,2 megapiksler • Live View • 4 bilder i sek. • Spesial-effekter på bilder og video.

View

RAW+JPG • 3” LCD skjerm • Bildestabilisator

vidvinkel • 5x zoom

www.elitefoto.no

www.elitefoto.no

www.elitefoto.no

Cocosa Extra Virgin

Varme ullvotter til barn og voksne

Varme ulltøfler

Rå og økologisk kokosolje.

Fra

Veil. 194,-

Lag sunn og deilig sjokoladekonfekt

Hold deg naturlig frisk i julen

Starpakke som inneholder Cocosa Extra Virgin, økologisk 70% kakaosjokolade, konfektformer og oppskriftsbok.

Nyhet

Veil. 245,-

Life Amfi Moss Tlf. 69240585 16

Life Helgrove Sennep er en sennep for deg som liker karakteristisk og fyldig smak med en mix av hele og grovhakkede sennepsfrø.

Veil. 289,-

www.life.no

Hold deg naturlig frisk


ALLE HÅNDKLÆR

3 for 2 Vi spanderer det rimeligste!

NB! Kan ikke kombineres med andre tilbud!

!

ps Julegaveti

Det bugner av vakre juleblomster!

Flergrenet Julestjerne, 2 stk

100,-

AMFI Moss tlf 69 25 47 61

Varene får du også kjøpt på www.princessbutikken.no

Gi en julegave til deg selv

Se vårt store utvalg kvalitetskjøkken til gode priser! Vi hjelper deg gjerne med innspill og ideer, eller forslag og tegninger til spennende kjøkkenløsninger. Velkommen innom! AMFI Moss Tel: 99 300 400 www.kitchens2all.no 17


KÅPE SHIRT

249,-

www.lmc.as

GENSER

449,-

HELE BUTIKKEN

649,-

KJOLE

249,-

50% GJELDER IKKE SKINN

fram til julaften

- 20%

på ull og silke serien PARKA

1499,SCARF GENSER

649,-

KJOLE

249,-

149,-

GENSER

299,-

Amfi Moss • 2. etg. • Tlf. 69 20 70 20

Gi bort en håropplevelse til jul!

VI HAR GAVEKORT

YTTERJAKKER OG KÅPER

-30%

DIV. STRIKK

-50%

Redken gavepakke

549,(Ord. 962,-)

AMFI Moss • Dronningensgt. 11, 1530 Moss • Telefon: 69 25 14 57

18


Damestr.

399,-

Damestr.

Damestr.

Damestr.

Skinn. Herrestr.

Skinn. Herrestr.

Herrestr.

499,-

599,-

499,-

799,-

499,-

699,-

AMFI Moss • www.skoringen.no

0-12 BARN DAME

Benetton Amfi Moss Tlf 69 20 60 24

19


FUGL • FISK • GNAGER • KANIN • HUND • KATT • EKSOTISKE DYR

VI FEIRER JULEN

SAMMEN MED VÅRE FIRBENTE

Reis på ekte Reis på ekte Reis påfra ekte cruise Oslo! cruise fra Oslo! - nå inkl. buss fra Østfold cruise fra Oslo! 7. mai. 5 netters cruisecruise fra 2.925,-fra 3.675,jun. 5 netters -20. nå inkl. buss frasjøen-Oslo Østfold Oslo-i sjøen-Brügge-Amsterdam-i Oslo-i sjøen-Brügge-Amsterdam-i sjøen-Oslo

12. mai. cruisecruise fra 7.705,25. 7 fra 6.820,20. jun.9 netters 5 netters 3.675,Oslo-i sjøen-Le Havre-Cherbourg-Dublin-Liverpool-i sjøen-Edinburgh-i sjøen-Oslo sjøen-i sjøen-St.Petersburg-Helsinki-i Oslo-i sjøen-Brügge-Amsterdam-i sjøen-Oslosjøen-København-Oslo 21. mai. 6 netters cruise fra 3.495,25. jul. jun. 77 netters netters cruise cruise fra fra 6.285,6.820,02. Oslo-Århus-i sjøen-Bergen-Geiranger-i sjøen-Oslo

Oslo-i sjøen-i sjøen-i sjøen-St.Petersburg-Tallinn-i sjøen-St.Petersburg-Helsinki-i sjøen-København-Oslo Oslo-i sjøen-København-Oslo

27. mai. 6 netters cruise fra 3.515,02. jul. 7 netters netters cruise fra fra 9.775,6.285,Oslo-Gøteborg-i sjøen-Bergen-Geiranger-i sjøen-Oslo 09. jul. 7 cruise

Oslo-i sjøen-i sjøen-St.Petersburg-Tallinn-i sjøen-København-Oslo 09. jul. 7 netters cruise fra 9.775,-

Forbehold om ledig kapasitet, Forbehold om ledig kapasitet, valutaendringer og trykkfeil. valutaendringer og trykkfeil.

Oslo-i sjøen-i sjøen-St.Petersburg-Tallinn-i sjøen-København-Oslo Oslo-København-i sjøen-Riga-i sjøen-St.Petersburg-Helsinki-Stockholm 2. og 9. juni. 7 netters cruise fra 4.420,Inkludert i prisen: alle måltider om bord, lugar, 16. juni. 5 treningssenter, netters cruise fra 3.470,Oslo-København-i sjøen-Riga-i sjøen-St.Petersburg-Helsinki-Stockholm aktiviteter, underholdning, Adventure Ocean program (for barn) og buss fra Østfold. Oslo-København-Warnemunde-i sjøen-Visby-Stockholm

AMFI Moss tlf: 92 61 59 60

www.tropehagen-zoo.no www.tropehagen-zoo.no

Inkludert i prisen: alle måltider om bord, lugar, treningssenter, underholdning og Inkludert i prisen: allekontakt: måltider om bord, lugar, aktiviteter, For mer informasjon aktiviteter, treningssenter, underholdning, Adventure Adventure Ocean program barn. Avreiser etter den 21. juni fra Stockholm på forespørsel. VIA Tours Moss, AMFIforMoss, Ocean program (for barn) og buss fra Østfold.

Priser 21.eller november, endringer forekommer. e-post: moss@viatours.no tlf: 81oppdatert 55 97 44 For mer informasjon kontakt:

VIA Tours Moss, AMFI Moss, tlf: 81 55 97 44 eller e-post: moss@viatours.no

PC – hjelp og salg www.gpconsult.no

PC-hjelp HOS OSS FÅR DU: • Skoreparasjon • Reparasjon av alt i skinn • Lett skopleie • Innsying av glidelåser • Alt av skopleieprodukter

20

• Sliping av kniver og sakser • Nøkkelsliping • Gravering • Bytte av batteri på klokker

  

Tekniker hjem til deg Eget serviceverksted 3 timers gratis kurs ved kjøp av ny pc 8ÅR

Ring 69 29 40 40 Du finner oss i 1.etg. ved Coop Mega


Smart

Street

8GB Stilig

PRIS FORUTSETTER NYTEGNING ELLER VIDEREFØRING AV TELENOR KOMPLETT MEDIUM MED 12 MND BINDING. MND PRIS KR.249,-

IPHONE 4

lefon artte n din ig sm tuse k-sta o o b e r Fac date pill Opp og s r e p p a k rs Utfo erd Fullv

n

desig

990,-

Minste totalpris: 5880,-

1,PRIS FORUTSETTER NYTEGNING ELLER VIDEREFØRING AV TELENOR KOMPLETT MEDIUM MED 12 MND BINDING. MND PRIS KR.249,-

U8850R Minste totalpris: 4891,-

Folk er forskjellige. Som mobiltelefoner. Vi tar forbehold om trykkfeil.

Design

Basic

n desig ner ksjo n u ge f Man jerm d sk et go Meg God

ant

leg og e Tynn er t e tas God

all in 1 M ALT INKLUDERT OG GOD PRIS PÅ TELEFON

199,-

NOKC5BLACKTN • Med Telenor Kort&Kontant kr.799,Minste totalpris: 1387,PRIS FORUTSETTER NYTEGNING ELLER VIDEREFØRING AV TELENOR PRAT 99 MED FAST MÅNEDSPRIS KR.99,-

Månedspris u/telefon

199,-

Månedspris m/telefon

449,-

Inkluderte minutter

500

Inkluderte SMS

500

Inkludert MB data

500

Etablering: 0,-. Min. pris etter inkluderte min. 0,45 min/ 0,89 oppstart. SMS pris etter inkludert SMS 0,45. Datapris etter inkludert data 5 kr pr MB. Månedspris reduseres til 199,- etter 12 mnd.

N9

499,-

Minste totalpris: 5489,-

PRIS FORUTSETTER NYTEGNING ELLER VIDEREFØRING AV DJUICE ALL IN ONE MEDIUM. TOTAL MÅNEDPRIS KR.449,-

Du finner ikke de tradisjonelle brune – og hvitevarene i en Elkjøp Express butikk*. Vi har spesialisert oss på mobiltelefoner, kameraer og annen “fastfood”. Vi vet det som er verd å vite om mobiltelefoner, og vi har selvfølgelig alltid siste nytt. Og vi vet at det er vanskelig å velge. Derfor har vi delt inn mobiltelefonene i 4 kategorier; Basic, Smart, Design og Street. Fordi folk er forskjellige. Som mobiltelefoner. *Vi kan også bestille alle andre varer for deg, raskt og enkelt. Og hvis du trenger hjemkjøring, fikser vi det også. Elkjøp Express finner du på følgende steder: Express Amfi Arena Arendal, Amfi Larvik, Amfi Moss, Ski Storsenter, Grønland Bazar, Karl Johansgt. 21, Bogstadveien 15, Oasen Storsenter Haugesund, Trondheim: Solsiden Shopping, Kr.Sand: Sørlandssenteret, Fredrikstad: Torvbyen, Triaden Lørenskog Storsenter, Elkjøp Express Manglerud, Elkjøp Express Kristiansund, Kilden Stavanger, Vågen Sandnes, Elkjøp Express Storo, Elkjøp Express Gulskogen, Drammen, Elkjøp Express Stovner, Stovner senter

It’s personal

21


22


23


Butikker & spisesteder 69 25 13 70 69 20 60 24 69 25 15 01 69 20 77 77 48 01 84 43 69 24 01 10 69 20 70 53 69 20 70 20 69 20 87 90 69 24 00 80 69 25 69 71 69 25 14 75 69 25 11 12 911 17 590 69 25 60 68 69 20 25 70 69 25 38 50 69 20 85 30 69 25 11 01 95 70 78 94 21 42 20 42 69 20 96 50 69 25 16 69 69 25 22 80 69 25 15 28 69 20 78 88 40 03 50 91 21 07 98 00 69 20 79 40 69 20 70 68 69 20 85 30 69 25 41 85 46 84 85 98

Bok og foto Boklageret elite Foto liBris

elektro, data og moBil 69 20 59 80 41 31 97 03 69 25 38 00 69 29 40 40 47 80 88 88

gullsmed, oPtiker og smykker BrilleHuset nyBø synsam Brilleland cmyk

69 20 88 88 69 25 29 00 69 61 07 45

AMFI TYNSET magasin

AMFI

magasin

helse, kosmetikk og frisør Boots apotek, moss Boots apotek, sVanen iBsen Frisør liFe skintonic tango Frisør

69 20 46 20 69 20 46 80 69 25 14 57 69 24 05 85 69 61 23 66 69 24 93 77

hus og interiør cHr. glasmagasin Floriss kid kitcH´n kitcHens2all kremmerHuset lampeHuset nille princess

69 24 01 03 69 25 47 61 69 20 77 94 69 25 22 03 94 17 23 10 91 85 23 12 69 20 63 33 97 47 32 09 69 20 64 40

leker, sPort, hoBBy og fritid anton sport BilVask 1 Br leker gamestop mister minit skomaker spaceworld strikkedilla tropeHagen Zoo Via tours moss

69 25 67 55 22 27 77 77 21 60 23 17 69 20 73 00 69 25 22 77 69 24 19 40 69 25 52 82 92 61 59 60 815 59 744

matvarer og kiosk 90 21 33 88 69 20 75 57 69 20 99 10

clas oHlson elkJøp express netcom sHop pc-HJelp telekiosken

69 25 11 66 69 25 59 28 69 25 31 13

antHony grønnsaker coop mega louis import narVesen (tH.petersonsgt.) narVesen (dronningensgt) rema 1000

69 25 78 10 69 20 99 60 90 86 52 98 69 24 16 98 69 25 23 04 69 25 19 90

sPisesteder Big Bite kaFFeBaren på Brua la gondola moss FinBakeri rasooi indian kitcHen råde Bakeri yummy

Følg oss på facebook - facebook.com/amfimoss

69 25 60 80 92 65 57 18 69 25 73 73 92 65 24 97 69 25 03 01 95 98 48 51 92 48 49 61

MOTE Supermodell for en dag! MAT Ribbe med Thailandsk vri MOTE Det perfekte juleantrekket

meld deg inn i dag! Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive tilbud og rabatter på SMS. Du vil motta SMS eller e-post maks 3 ganger pr.måned. Det er gRATIS å motta både SMS og e-post, og det er enkelt å melde seg av tjenesten på hjemmesiden vår. Aldersgrense 15 år.

Magnat harcipsus evelles sumquo con repeliqui imus aut facessi conse odita que qui nis volorem.

1

forsiden Foto:Mona Nordøy Modell: Tuva Heger utgiver AMFi Moss Dronningensgate 3-7, 1503 Moss Tlf. 69 24 06 38 grafisk utforming Amfi Kreativ as trykk Ålgård Offset as

Registrer deg på våre hjemmesider amfi.no

M

24

Bagorama Benetton Bianco Bik Bok Brandstad B-young carlings claire dk cuBus din sko dna dressmann euro sko soma Fake Jeans gina tricot H&m Hanskemagasinet Jack & Jones Jc kappaHl laundry lindex lmc matcH morris nomar risøe skoringen stene r. urBan Vero moda ViVikes ZeBastian

gullsmed BøHm gullsmed JoHnsen saFir gullsmed

1

Ø M ER KE T ILJ

7

Bekledning, sko og tilBehør

0 Trykksak 7

ÅPningstider

den perfekte julegaven Ditt gavekort får du kjøpt hos Brandstad, via Tours og våre to gavekort-automater. Du kan også kjøpe gavekort på nettet. kan benyttes i over 4500 butikker på 80 kjøpesentre og på 50 hoteller i Norge. Les mer på dittgavekort.no

hverdager

09.00-20.00 lørdager

09.00-18.00 3 timer GRATIS parkering i alle våre P-hus! Moss Kommune sponser GRATIS parkering på kommunale plasser i sentrum lørdager etter kl.11.00 fram til julaften!

God j ul

Julemagasin for AMFI Moss  
Julemagasin for AMFI Moss  

Julemagasin AMFI Moss

Advertisement