Page 1

Kaunis raakuus


altaskifer.com

post@altaskifer.com Tlf. 78 43 43 43 altaskifer.com


Ikivanha vuori ja uutta luova arkkitehtuuri. Urgammelt fjell og nyskapende arkitektur. Merenrantapromenadit ja jäätyneet julkisivut. Strandpromenader og frosne fasader. Paino ja tunne. Tyngde følelse. Raakuus jaog kauneus. Råskap og skjønnhet. Altaskifer on er kaikkea tätä paljon Altaskifer alt dette og ja mye mer. enemmän. Du finner Voitden löytää sen ympäri maailman ja sen over hele verden, og bruksområdene käyttökohteet ovat monenlaiset: laatoitus, er mange: fliser, belegning, fasader, päällystys, julkisivut, kiviverhous, tukimuuraus, forblending, forstøtning, parkanlegg, puistot, kävelykadut, uima-allasalueet, gågater, bassengområder, fortau, trinn. jalkakäytävät ja askelmat. Vi håper du vil la deg inspirere! Toivomme, että annat itsesi inspiroitua!


Yksityismรถkki, Fitjar Privat hytte, Fitjar


Kovalla työllä Hardt arbeid voi vuoria kansiirtää flytte fjell

Altassa liuskekivi on itse peruskallio. Irrotamme sen vuoresta, ja puhdistamme I Alta er skiferen selve urfjellet. Vi henter ja työstämme sen kunnioituksella ja den ut fra berget, og raffinerer og be­ herkkyydellä. Jokainen kiviogon arbeider den med respekt følsomhet. luonnollisen uniikki ja ikuinen, kuin Hver stein er naturlig unik og evigvarende, taideteos itsessään. Altaskifer on som et kunstverk i seg selv. Altaskifer er i nykyään tunnettu vahvuudestaan ja dag viden kjent for sin styrke og kvalitet. laadustaan. Se on omiaan oleva Den er velegnet både inne og ute,sekä men det sisältä että ulkoa, mutta kattotiilien var produksjon og salg av takskifer som la tuotanto ja for myynti olivat se, mikä loifor grunnlaget skifernæringen i Alta, pohjan liusketeollisuudelle flere generasjoner siden. Altassa, useita sukupolvia sitten.


Fisketorget, Bergen

Kalatori, Bergen

Altaskifer er onuslitelig kestäväog ja ufor muuttumaton. Jos anderlig. Skulle du få lyst tilpuutarhakiveystä, å utvide hagegangen, haluat laajentaa kattaket muren, vil du se at den nyeettä toa taieller muuria, tulet huomaamaan, skiferen har nøyaktig samme farge og uusi liuskekivi on täsmälleen samanlainen tekstur som den gamle. väriltään ja tekstuuriltaan kuin vanha jo käytössä ollut.


Kattoer onhusets talonfemte viides julkisivu. Taket fasade. Ja ehkä se kaikista tärkein. Og kanskje den viktigste.

Ålesund Ålesund Ny Krohnborg Krohnborginskole, koulu, Bergen> Ny Bergen >


Boston, Barcelona og ja Bergen. Boston, Beijing, Barcelona Altaskifer vuosisadan ajan ollut Altaskifer on harmonen i flere århundrer blitt brukt käytössä rakennusmateriaalina Norjassa, som byggemateriale i Norge, men den mutta se ettertraktet oli aiemmin også kysytty myös ble tidlig andre steder muualla Nykyisin kolmasosa i verden. maailmassa. I dag eksporteres en tredjedel av skiferen, og du finner den på tradisjonelle liuskeesta viedään ulkomaille, ja löydät sen hustak i Aostadalen Italia, på togstasjoner perinteisillä katoilla iAostanlaaksossa i Nederland og langs strandpromenaden Italiassa, juna-asemilla Alankomaissa ja i Barcelona. pitkin merenrantapromenadia Barcelonassa.

Canary Wharf,london London Canary Wharf, Bergen < Bergen


Altaskifer ei ikke ole jotain, mitä me tuotamme Altaskifer er noe vi produserer eller tai kehitämme. vuoresta utvikler. Vi henterIrrotamme den ut fra liuskeen fjellet med vanhoilla käsityöperinteillä, ijuuri sen den paksugamle håndverkstradisjoner, akkurat isena kuinskiferlagene miksi liuskekerrostumat ovat mutykkelsen er dannet i. Helt urørt er den likevel Vi sager den odostuneet. Täysinikke. koskematon se eitil,kuitenslik atole. du får eget stykke å se på,jotta kaan Meditt sahaamme senfjell sopivaksi, å ta på, gå på.oman palan vuorta katsottasinä voitåsaada vaksesi, pään päälle, jalkojen alle.

Nordlyskatedraali, Nordlyskatedralen,Alta Alta


Yksityismökki, Privat hytte, Fitjar Fitjar

Altaskifer on Altaskifer parhaimmillaan, kommerkun allersitä bestkäytetään til sin rett muiden materiaalien kanssa. nåryhdessä den kombineres med andre materialer.


Altaskiferhar omaa miellyttävän Altaskifer en behagelig og ja liukuturvallisen sklisikker overflatepinnan, som gjørmistä det johtuengodt se sopii spesielt egneterinomaisesti til våtrom og märkä- ja uimatiloihin. badeanlegg.

Nordlyskylpylä Alta Nordlysbadet,


Altaskifer reflekterer Altaskifer heijastaa lyset valoaulikt eri tavalla ympäri gjennomvuorokauden døgnet og årstidene, ja ja tuo ogeri får vuodenaikoina, en fasade til å leve. julkisivun eloon.

Asuinkompleksi, Bekkjarvik Brykke brygge Leilighetskompleks, Bekkjarvik


Fliser med naturoverflate Luonnonpintaiset laatat antavat sisäkuvalle gir interiøretkarkean et rustiktja kestävän ilmeen. og bestandig uttrykk.

Omakotitalo, Moskova Privat villa, Moskva


AB Shabolovka www.shabolovka.ru LLC ArchiTile www.unique­materials.ru


Lasten jalat på lämpimillä laatoilla. Isoäidin. Barneføtter varme heller. Bestemors. Mammas. Dine. Altaskifer usliteligjaog Äidin. Sinun. Altaskifer onerkestävä uforanderlig. Altaskifer er et av de hardeste muuttumaton. Se on yksi maailman byggematerialene som finnes, men det kestävimmistä rakennusmateriaaleista, tenker du på når du gårkävellessäsi barbent på mutta sitäikke ei tule ajateltua et lunt skifergulv. paljasjaloin lämpöisellä liuskelattialla.

Yksityistalo, Alta Privat hus, Alta


Altaskifer on kestävä, muttaer Fornuft og følelser. Altaskifer voit valita sendumyös ulkonäön uslitelig, men kan gjerne velge takia. den bare på grunn av utseendet.

Yksityistalo, Alta Privat hus, Alta < Yksityismökki, Alta Privat hytte, Alta


Skifer inne, skifer ute. ulkona. Liuske sisällä, liuske Harmoninen En harmoniskjaogsaumaton sømløs kokonaisuus. helhet.

Kilden Konserttitalo, Kristiansand KildenTeatteriTeater­jaog Konserthus, Kristiansand


Liuske Altassa on muodostunut miljoonien Skiferen i Alta er dannet gjennom millioner vuosien ajan, äärimmäisissä lämpötiloissa av år, med ekstreme temperaturer og sään underja ja valtavassa paineessa. Se on ollut enormt trykk. Denjaerilmaston, utsatt forjonka vær og vind, tuulen armoilla, kanssa og etme klima bareasuvat vi som viihdymme. bor her kan trives vain täällä Sillä on med. Den har en utrolig styrke, men den må uskomaton voima, mutta se täytyy irrottaa tas ut med varsomhet. er følsomme helläkätisesti. Hellät jaOfte kokeneet kädet og erfarne med hammer meisel detse, vasaranhender ja meisselin kanssa og onkin usein som til. mitäskal tarvitaan.

Design: Neue Neue Design Design: DesignStudio Studio

Fjelletjaog Vuori fingerspissene sormenpäät

Altaskifer Finsk  
Altaskifer Finsk