a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 21

OERFORENINGEN TIL LE BY I AARHUS

en i bus til julemarkedet i Den Gamle By i Aarhus. Odense Kommed til at finansiere turen. Dejlig tur, mente Søren Stobbe.

Til frokost var der bestilt smørrebrød med en vand/sodavand.

10.00, og så var der ellers oplevelser på stribe. Man kunne opleve juleudstilling fra omkring 1600-tallet og frem til midten af 1970’erne. Ud over den særlige juleudstilling i husene, så var der julemarked på torvet, med mulighed for at købe friskbagt bagværk, æbleskiver m.m. HØJ SOL OVER AARHUS

65 Agedrup-borgere deltog i den hyggelige tur til Den Gamle By i Aarhus.

Til frokost var der bestilt smørrebrød med en vand/sodavand. Smørrebrødet bestod af en mad med stegt marineret sild og et stykke med andesylte. Det smagte dejligt. Derefter var der igen mulighed for at udforske de historiske huse, inden turen gik hjem mod Bullerup igen kl. 16.00. Hele dagen stod solen højt på himlen, og selvom det var en kold dag, så var vejret perfekt til at gå og udforske Den Gamle By. Dejlig tur! Jeg kan afsløre, at der var ret stille i bussen på vej tilbage mod Fyn. Der skal lyde en stor tak til alle, der deltog i turen. I var alle med til at gøre det til en hyggelig dag. Desuden skal der lyde en tak til Odense Kommune og Generationspagten, uden tilskud fra denne pulje, ville det ikke have været muligt at arrangere denne tur. I hvert fald ikke til den pris.

Der var juletemaer fra omkring 1600-tallet til midten af 1970’erne.

AGEDRUP RUNDT 152 - FEBRUAR 2020

21

Profile for Agedrup Rundt

AR152  

AR152  

Profile for agekirke