a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 20

MED BEBO DEN GAML

65 borgere med beboerforeninge mune og Generationspagten var m

Jwan Kalash fra Nyborg, der har åbnet en frisørforetning, hvor Karsten Haagen tidligere havde Bullerup El. (FOTO: Ole Christiansen)

Ny barber- og frisørforretning på torvet Jwan Kalash fra Nyborg, der har åbnet en frisørforetning, hvor Karsten Haagen tidligere havde Bullerup El. Af Ole H. Christiansen

20

Vi har fået en ny blomsterforretning på torvet, og nu har vi minsandten fået en herrefrisør, der også kan barbere folk. Det er Jwan Kalash fra Nyborg, der har åbnet en frisørforetning, hvor Karsten Haagen tidligere havde Bullerup El. En fin lille salon er det, og han er dygtig til sit fag. Navnet tyder på, at han oprindelig ikke er dansker, og det er han sådan set heller ikke endnu, men det er en teknisk detalje med, at man skal være fuldtidsbeskæftiget i en bestemt periode først, selv om man har boet i Danmark i 9 år, og derfor har han som kurder endnu ikke kunnet kalde sig rigtig dansker. Hans oprindelige land er Kurdistan, som han har måttet flygte fra.

Men her er altså en ung mand, der ønsker at være her og arbejde sig frem. Han har haft andre jobs, før han tog skridtet til at klippe os herude, og det kan han.

En duft af gamle dage. Gamle køretøjer på gamle brosten i Den Gamle By.

Af Søren Stobbe formand for Agedrup Sogns Beboerforening På en solbeskinnet, men kold dag, mødte 65 forventningsfulde borgere op på butikstorvet. De havde købt billet til Agedrup Sogns Beboerforenings bustur til julemarkedet i Den Gamle By i Aarhus. Bussen blev pakket og der var afgang. På busturen fik alle udleveret et rundstykke med tilbehør, en juice/kakao samt kaffe. Vi ankom til Den Gamle By kl.

Tante Rosas blomsterbutik Rikke Andersen har åbnet „Tante Rosa Blomster“ på butikstorvet, hvor før Fodterapien lå. Hun er uddannet dekoratør og har fået indrettet sin butik med blomster af enhver art, brugskunst, nisser og meget andet, som man lige kan stå og mangle, hvis man skal have pyntet op eller skal købe en gave. // Ole

Nr. 152 - FEBRUAR 2020- www.agedrup-rundt.dk

Rikke Andersen er uddannet dekoratør, og det kan man godt se på butikken.

Profile for Agedrup Rundt

AR152  

AR152  

Profile for agekirke