Page 1

aarstiderne ønsker jer en glædelig jul

jordforbindelse Aarstidernes opskrifter og nyheder, uge 51, vinter 2010 Ris a la mande 4 personer. Tilberedning 30 minutter.

1 l sødmælk 1 spsk. sukker 125 g grødris ½ l piskefløde 38 % 2 stænger vanilje 50 g hakkede mandler 2 spsk. flormelis

Kom mælken i en gryde sammen med 1 spsk. sukker og bring op til kogepunktet. Tilsæt risgryn. Kog i 30-40 min. under låg til risene er møre. Tilsæt hakkede mandler og marven fra vaniljestængerne blandet med lidt florsukker (gem evt. vaniljestængerne til kirsebærsovs eller andet). Lad det afkøle. Kom lidt fløde i den afkølede rismasse og rør den lind. Resten af fløden piskes til flødeskum, ikke for stift. Tilsæt flormelis efter smag, og vend forsigtigt flødeskummen sammen med rismassen. Hæld Ris a la manden op i en serveringsskål, og sæt den på køl (men ikke på frost) indtil servering. Server med lun kirsebærsovs.


Juleand/julegås med det hele 1 fersk and el. gås ½ æble pr. person 6 svesker pr. person ½ kg rodfrugter, f.eks. gulerod, pastinak, persillerod 1 stor kvist timian og/el. 1 laurbærblad Evt. cognac Salt og friskkværnet peber Tænd ovnen på 160 grader. Overhæld evt. sveskerne med en smule cognac og lad dem trække. Rens anden for indmad og tør efter med køkkenrulle. Skær det yderste vingeled af. Skræl æblerne, skær dem i både og fjern kernehuset. Vend dem med sveskerne, tilsæt plukket timian/laurbærblad, salt og peber. Fyld æble-/sveskeblandingen i kræet. Bind det op med bomuldssnor, så lårene sidder tæt til brystet og beskytter det. Gnid anden ind i groft salt, og stil den på en rist over en bradepande med ca. ½ liter vand. Læg vingespidser og evt. indmad samt grove tern af urter i bradepanden. Steg fuglen ved 160 grader i 50-60 minutter pr. kg. Stegen vendes ca. hver ½ time og dryppes jævnligt med den gode stegesky fra bradepanden, tilsæt evt. mere vand. Når fuglen næsten er stegt færdig, skrues op for varmen til 200 grader, og stegen brunes, til den er flot gylden. Hvis du stikker i overlåret og klar væske siver ud, er fuglen gennemstegt. Er væsken lidt blodig, skal fuglen stege videre. Når den er mør, trækker den ca. 20 min. – gerne mere – og parteres herefter.

Basis, Stor Basis, KUK, Kedelig, Lille Grønt, Dogme, Mix, Stor Mix, Monster Mix, Ekstra Stor Mix

Varm Rødkål 1 kg rødkål 3 spsk. olie 1 dl lagereddike 50 g sukker, gerne moscovado 1-2 dl sød saft, f.eks. ribssaft el. æblejuice Ande-, gåse- el. svinefedt Salt og peber

Snit kålen fint og giv den et opkog i kogende vand. Kassér kogevandet, og kom kålen i en gryde sammen med olie, eddike,

halvdelen af saften og lidt salt. Kog den ved svag varme i ca. 45 minutter. Tilsæt sukker og smag til med resten af saften. Før servering rundes smagen af med lidt fedt fra and/gås/svin.

Basis, Stor Basis, Dogme, Kedelig

sukkerbrunede kartofler 500 g små runde kartofler, 75 g sukker, 25 g smør, salt Kog kartoflerne med skræl i en gryde med vand og salt – de skal stadig være faste. Afkøl let og pil kartoflerne. Smelt sukker på en pande ved jævn varme. Når sukkeret er karamelliseret, tilsættes en klat smør og kartoflerne. Tilsæt en lille sjat vand, det gør det lidt nemmere. Vend kartoflerne rundt, til de er jævnt brunede, og drys med en lille smule salt.

Brun sovs Ande-, gåse- el. svinefedt, stegesky, bagte rodfrugter, mel, rødvin Sigt fedtet og stegeskyen ned i en skål. Skum fedtet fra, og hæld stegeskyen i en gryde. Fedtet anvendes til jævning, til rødkål og til sildemaden 1. juledag. Mos rodfrugterne fra bradepanden ned i gryden gennem en sigte. Bag mel af med lidt af fedtet, rør det op med lidt stegesky og jævn sovsen hermed. Smag til med salt og peber, og rund smagen af med rødvin. Tip! Du kan finde opskrift på ris a la mande på vores hjemmeside.

Kirsebærsovs 4 personer. Tilberedning 15 minutter. ½ l kirsebærsaft, kirsebærvin/portvin/rom efter behag, 100 g rørsukker, 1 spsk. maizena, 1 vanillestang, 1 glas udstenede kirsebær Kom saften i en gryde og bring den i kog sammen med skiveskårne vanillestænger og rørsukker. Rør maizenaen ud i lidt vand og tilsæt den. Kog til sovsen bliver klar. Smag til med hedvin og rom. Serveres lun til Ris a la mande (se opskriften op forsiden af nyhedsbrevet). OBS: bruger du ”sur” saft, skal du smage den til med rørsukker.


Single, Mix, Stor Mix, MonsterMix, Ekstra Stor Mix

Æblekage med julekrydderier

6-8 personer. Tilberedning ca. 1 time. 600 g æbler (renset vægt, ikke skrællet) Dej: 300 g hvedemel, 400 g rørsukker, 2 tsk. bagepulver, ½ tsk. havsalt, 1 spsk. stødt kanel, 1 tsk. stødt nellike, ½ tsk. revet muskatnød, 4 æg - sammenpisket, 1 dl mild rapsolie Skær æblerne i grove tern. Dej: Bland mel, sukker, bagepulver, havsalt og krydderier grundigt sammen. Vend dejen forsigtigt med æblerne. Tilsæt æggene og olien. Kom dejen i en firkantet form, ca. 25 x 30 cm, smurt med smør og drysset med mel. Læg bagepapir over formen, og bag den i en 170 grader varm ovn i ca. 45 min. Tag papiret af, og bag yderligere 15-30 min. Prik med en strikkepind eller tandstik i kagen; hvis der sidder dej på pinden skal kagen bage lidt længere. Når der ikke hænger dej på pinden længere, er kagen færdig. Kagen smager bedst lun med lidt cremefraiche, men er også god kold.

Basis, Stor Basis, KUK, Kedelig

Sprød kål med brunet smør og ristede nødder 4 personer. Tilberedning ca. 15 minutter 1 broccoli eller blomkål, 50 g smør, 1 citron - saft og revet skal, 100 g nødder, f.eks. hasselnødder eller mandler Del kålen i buketter gennem stokken, og kog sprødmørt i lidt

vand med salt. Afdryp godt og kom i et fad. Brun smørret let på en pande, til det dufter af nødder og er let gyldent. Hæld det over kålen sammen med citronskal og saft. Drys med ristede nødder og server til fjerkræ eller som lille forret med et par skiver røget laks.

Dogme

Kålrabimos med æbler 4 personer. 500 g kartofler, 1 kålrabi, 1 løg, 50 g smør Skræl kartofler og kålrabi, skær dem i grove tern, og kog møre i vand uden salt. Mos med lidt kogevand, rør med smør og smag til med salt og sort peber. Spis hvor du ellers ville servere kartoffelmos, eller prøv med en sauté af bacontern, løg og æble.

Den Moderne

Spansk kartoffelsuppe med grønkål og ristet chorizo pølse 4 personer. Tilberedning ca. 25 minutter. 2 løg - hakket, 3 fed hvidløg - hakket, olivenolie, 800 g kartofler - skrællede og i tern, 1 laurbær og en god kvist timian, ½ pose grønkål, 1 pakke chorizo, salt og sort peber Steg løg og hvidløg klare i olie. Kom kartoffeltern ved, sauter let, og overhæld med 2 l vand. Kog suppen over svag varme, til kartoflerne er møre, og mos dem med et piskeris. Skær chorizoerne i tykke skiver og steg dem på en tør pande.

Stegesikre tips til juleaften af Sanne Holden Venlov Juleaften samles de fleste af os om et fint pyntet julebord med mad i lange baner. And og flæskesteg er på menuen i mange hjem og har det med at give sved på panden hos værterne i køkkenet. Her får du et par gode råd til veltilberedt and og flæskesteg, så julefreden trygt kan sænke sig blandt potter og pander. Sådan får du flæskesteg med sprød svær Kødet bliver mere mørt og saftigt, når det steges ved lav ovntemperatur. Og så er perfekt stegning nemmest med et stegetermometer. Stik stegetermometret ind midt i stegen fra siden. Du kan lade termometeret sidde i stegen under stegning eller tage stegen ud af ovnen og kontrollere temperaturen. Kom salt ned mellem hver enkelt svær. Læg stegen på en rist i en lille bradepande, så sværen ligger så lige som muligt. Læg evt. et stykke kartoffel under stegen, hvor den er tyndest, for at få sværen til at ligge helt vandret. Hæld ½ l vand i bradepanden og sæt stegen midt i en kold ovn og tænd ovnen på 100 grader. Kontroller kødets temperatur efter ca. 2 timer. Når kødets centrumtemperatur er 50 grader skrues ovnen op på 250 grader, indtil centrumtemperaturen når 60-65 grader. Hold øje med at sværen ikke bliver for mørk undervejs. Hvis du vil have boblende svær, skal ovnens temperatur op på 225-250 grader de sidste 10-15 minutter af stegetiden. Lad altid flæskestegen hvile i 10-12 minutter ude af ovnen, inden du skærer i den.

Sådan får du saftig andesteg Hvis anden har været frosset, tøs den langsomt op i køleskab i 2-4 dage. Før stegning skal fuglen have stuetemperatur, så tag den ud af køleskabet i god tid. Kødet bliver mere mørt og saftigt, når det steges ved lav ovntemperatur - 160 grader. Rens anden for rester af indmad og tør efter med køkkenrulle. Gnid anden med havsalt og friskkværnet sort peber såvel indvendig som udvendig, og følg stegeanvisningen i opskriften på næste side. Dryp jævnligt anden med stegesky under stegningen, så den ikke bliver tør. Under stegningen skal der konstant være vand i bradepanden for ikke at brænde det gode andefedt. God jul og velbekomme! shv@aarstiderne.com


Lidt plukket timian 600 g lange i filet Lidt olie til stegning Salt Tilbehør: Salat og små kartofler Pil løg, og skær dem i skiver fra top til bund. Rens svampene, skær dem i skiver, og rist dem i lidt olie og smør. Krydr dem med salt og timian, og kog ind med lidt hvidvin.

Snit grønkål fint, kom i suppen og kog suppen op. Smag til, kom i dybe tallerkner, og fordel lidt sprøde chorizoer over. Server rygende varm med robust hvedebrød - giv resten af pølserne til.

Basis, Stor Basis, KUK, Kedelig, Lille Grønt, Dogme, Mix, Stor Mix, Monster Mix, Ekstra Stor Mix

Salat af rødkål med fåreyoghurt, æbler og mandler 4 personer. Tilberedning ca. 15 minutter 50 g mandler ½ rødkål 1-2 æbler 2 dl fåreyoghurt Citronsaft Havsalt og kværnet sort peber Halver og fjern stokken på rødkålen. Snit det meget fint i lange strimler. Skær æblerne i tynde både, og dryp med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune. Smag yoghurten til med citronsaft, salt og peber. Lige inden servering; vend kål og æblebåde skødesløst med dressingen, således at begge dele fremstår, og ikke er vendt helt sammen. Anret kålen på et stort fad og drys med ristede mandler.

Fisk

Lange med svampe 4 personer. Tilberedning ca. 30 minutter. 1 bakke champignoner 2 rødløg 1 smule olivenolie 1 smule smør 1 dl hvidvin Salt

Dup imens fisken tør med køkkenrulle, og tjek den for ben og skæl. Del fisken i to stykker, og steg dem i lidt olie på en varm pande. Lad fisken stege næsten færdig på skindsiden, tag panden af varmen, vend fisken, og lad den stege færdig på eftervarmen. Top fisken med svampestuvning, og servér straks gerne med salat og små kartofler. Opskrifter af Sanne Venlov, shv@aarstiderne.com

Basis, Stor Basis, KUK, Kedelig, Lille Grønt, Dogme, Mix, Stor Mix, Monster Mix, Ekstra Stor Mix

Rødkålssalat med appelsin, dadler og nødder 6-8 personer. 1 rødkål, 2-3 appelsiner, 1 håndfuld dadler, 1 håndfuld nødder, f.eks. hasselnødder, mandler eller valnødder, 3-4 spsk. rapsolie, 3 spsk. rødvinseddike, havsalt og kværnet sort peber Snit rødkålen meget fint. Skær top og bund af appelsinerne, stil dem på bunden, og skær skallen af med en skarp kniv. Før kniven ned mellem lamellerne på appelsinen, så fileterne frigøres, kom i en skål, og pres saften ud af "appelsinskroget” over. Lige inden servering: vend rødkålen med eddike, olie, salt, peber, groft hakkede dadler og appelsinfileter samt saften. Smag til, anret på fad, og drys med nødder. God som et sprødt alternativ til den traditionelle lune rødkål, der ofte følger med julemaden.


Lyserøde blomkål

Nytår - Levering i uge 52

af Flemming Andersen

Vær opmærksom på, at der er ændrede frister for ændring og bestilling af varer i forbindelse med nytår. Din kasse og ekstra varer kommer på din sædvanlige leveringsdag. Fredagskunder får leveret senest kl. 12 den 31. december.

I Paco´s bestræbelser på altid at dyrke bedre og bedre grøntsager, har Paco fra Cucho Verde denne gang plantet et anderledes blomkål, end det vi er vant til at få fra ham. Det kan måske umiddelbart være svært at se, når i modtager blomkålen, men dette er et blomkål med blade som, i stedet for at dække blomkålen, mere har tendens til at stritte ud til siderne, hvilket betyder at blomkålen er mindre beskyttet for sollys.

Mandagskunder kan ringe og sende email med bestilling frem til torsdag 23. december kl. 14. På hjemmesiden kan du bestille frem til torsdag 23. december kl. 23.59. Tirsdagskunder kan ringe og sende email med bestilling frem til torsdag 23. december kl. 14. På hjemmesiden kan du bestille frem til søndag 26. december kl. 23.59.

Dette sollys på et ”ubeskyttet” blomkål, gør at blomkålene godt kan gå hen og blive lidt røde eller lyserøde i det. Denne lyserøde farve betyder absolut intet for blomkålens kvalitet, og er iflg. Paco et endnu bedre blomkål.

Læs mere på www.aarstiderne.com

God fornøjelse!

Nytårsgilde

EKSTRA VARER I uge 51 kan du bestille disse og andre varer på

www.aarstiderne.com/ekstravarer.aspx Nytårstorsk

Villa Teresa Prosecco 6 fl. - 450 kr.

Frisk, let perlende vin, meget anvendelig som apéritif... Dejlig ren mousserende vin... Supergod som apéritif".

Hel renset nytårstorsk. Læs mere på www.aarstiderne.com Ostekassen 299 kr.

æble-/hindbær

5 gode oste til ostebordet. Høost, Fårebrie, Vesterhavsost, Gedeost i olie og Blå Kornblomst

juice med brus 6 fl. - 198 kr.

Prop børnechampagnen op til fødselsdagsfesten - eller skål med de små, når de voksne har åbnet en flaske vin.

Oksefilet 299 kr.

1 kg krogmodnet oksefilet fra Mineslund.

Jomfruhummer 199 kr. Ca. 1 kg. Den lille hummer med den fine smag.


MixKASSEN - 203 kr.

Æbler, kl. I: Rolker Ökofrucht, Tyskland Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Clementin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Vaniljestang, kl. I: African Organic, Uganda Farvede gulerødder, kl. I: Billeslund*, DK Blomkål, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Rødkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Laurbærblade på gren, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Gourmetbønner, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Tomater, kl. I: Productos Ecologicos Del Sur, Spanien Aubergine, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien STOR Mix - 235 kr.

Æbler, kl. I: Rolker Ökofrucht, Tyskland Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Clementin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Ananas, kl. I: Ghana Farvede gulerødder, kl. I: Billeslund*, DK Blomkål, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Rødkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Gourmetbønner, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Tomater, kl. I: Productos Ecologicos Del Sur, Spanien Aubergine, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Champignon hvide, kl. I: Holland Salat, kl. I: Italien Ekstra Mix - 305 kr.

Æbler, kl. I: Rolker Ökofrucht, Tyskland Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Clementin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Ananas, kl. I: Ghana Mango, kl. I: Brasilien Pærer - Passacrassana, kl. I: Italien Vaniljestang, kl. I: African Organic, Uganda Farvede gulerødder, kl. I: Billeslund*, DK Blomkål, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Rødkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Laurbærblade på gren, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Gourmetbønner, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Tomater, kl. I: Productos Ecologicos Del Sur, Spanien Aubergine, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Salat, kl. I: Italien Champignon hvide, kl. I: Holland Persillerod, kl. I: Billeslund*, DK MonsterMix - 278 kr.

Ananas multi juice: Uganda Cal Valls Mosede Tomater Blandede nødder med skal Kikærter Æbler, kl. I: Rolker Ökofrucht, Tyskland Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Clementin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Vaniljestang, kl. I: African Organic, Uganda Farvede gulerødder, kl. I: Billeslund*, DK Blomkål, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Rødkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Laurbærblade på gren, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Gourmetbønner, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Tomater, kl. I: Productos Ecologicos Del Sur, Spanien Aubergine, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien BasisKassen - 203 kr.

Kartofler, DK, kl. I: Billeslund*, DK Kartofler til brune, kl. I: Billeslund*, DK Gulerødder, kl. I: Billeslund*, DK Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Rødkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Laurbærblade på gren, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Persillerod, kl. I: Billeslund*, DK Champignon hvide, kl. I: Holland

Broccoli, kl. I: La Hondonera, Spanien Tomater, kl. I: Productos Ecologicos Del Sur, Spanien Appelsin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Stor Basis - 255 kr.

Kartofler, DK, kl. I: Billeslund*, DK Kartofler til brune, kl. I: Billeslund*, DK Gulerødder, kl. I: Billeslund*, DK Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Rødkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Laurbærblade på gren, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Persillerod, kl. I: Billeslund*, DK Champignon hvide, kl. I: Holland Broccoli, kl. I: La Hondonera, Spanien Tomater, kl. I: Productos Ecologicos Del Sur, Spanien Appelsin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Squash, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Rød peber, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Avocado, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien DogmeKassen - 208 kr.

Kartofler, DK, kl. I: Billeslund*, DK Kartofler til brune, kl. I: Billeslund*, DK Gulerødder, kl. I: Billeslund*, DK Græskar Concerto, kl. I: Billeslund*, DK Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Persillerod, kl. I: Billeslund*, DK Rødkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Rosenkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Kålrabi, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Singlekassen - 229 kr.

Æblejuice Coteaux Nantais Shoyu Soja sauce Blandede nødder med skal Appelsiner på gren, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Æbler - Cox Orange, kl. I: Rolker Ökofrucht, Tyskland Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Persillerod, kl. I: Billeslund*, DK Salat, kl. I: Italien Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Blandede special tomater, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Champignon hvide, kl. I: Holland Rød peber, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien KUKKASSEN - 214 kr.

Farvede gulerødder, kl. I: Billeslund*, DK Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Rødkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Laurbærblade på gren, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Persillerod, kl. I: Billeslund*, DK Champignon hvide, kl. I: Holland Broccoli, kl. I: La Hondonera, Spanien Tomater, kl. I: Productos Ecologicos Del Sur, Spanien Salat, kl. I: Italien Appelsin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Avocado, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien KedeligKasse - 203 kr.

Kartofler, DK, kl. I: Billeslund*, DK Kartofler til brune, kl. I: Billeslund*, DK Gulerødder, kl. I: Billeslund*, DK Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Salat, kl. I: Italien Broccoli, kl. I: La Hondonera, Spanien Rødkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Productos Ecologicos Del Sur, Spanien Gourmetbønner, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Champignon hvide, kl. I: Holland Agurk, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Lille Grønt - 115 kr.

Persillerod, kl. I: Billeslund*, DK Rødløg, kl. I: Billeslund*, DK Blandede special tomater, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Rødkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Laurbærblade på gren, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Appelsin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien

FRUGTKassen - 138 kr.

Clementin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Appelsiner på gren, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Appelsin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Æbler - Cox Orange, kl. I: Rolker Ökofrucht, Tyskland Vaniljestang, kl. I: African Organic, Uganda stor fRUGT - 203 kr.

Clementin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Appelsiner på gren, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Appelsin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Æbler - Cox Orange, kl. I: Rolker Ökofrucht, Tyskland Vaniljestang, kl. I: African Organic, Uganda Ananas, kl. I: Ghana Pærer - Passacrassana, kl. I: Italien Grapefrugt, kl. II: Al-Arbuli, Spanien ekstra Frugt - 264 kr.

Clementin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Appelsiner på gren, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Æbler - Cox Orange, kl. I: Rolker Ökofrucht, Tyskland Appelsin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Vaniljestang, kl. I: African Organic, Uganda Ananas, kl. I: Ghana Pærer - Passacrassana, kl. I: Italien Grapefrugt, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Kiwi, kl. I: Cooperativa Primavera, Italien Mango, kl. I: Brasilien Druer, kl. I: Frutas Toico, Spanien MONSTErfrugt - 278 kr.

Æble/solbær juice Coteaux Nantais Abrikosmarmelade Blandede nødder med skal Clementin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Appelsiner på gren, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Æbler - Cox Orange, kl. I: Rolker Ökofrucht, Tyskland Vaniljestang, kl. I: African Organic, Uganda Ananas, kl. I: Ghana Pærer - Passacrassana, kl. I: Italien Grapefrugt, kl. II: Al-Arbuli, Spanien frugtposen - 99 kr.

Æbler - Cox Orange, kl. I: Rolker Ökofrucht, Tyskland Clementin, kl. II: Al-Arbuli, Spanien Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik ! Forbehold for ændringer i kasserne.

Aarstiderne Krogerupvej 3, 3050 Humlebæk Tlf: 7026 0066, fax: 7026 0067 Email: info@aarstiderne.com Eksp: mandag kl. 9-16, tirsdag-fredag kl. 9-17 www.aarstiderne.com

Layout: Aarstiderne. Foto: Columbus Leth/Olivia & Aarstiderne. Tryk: Strandbygaard. * Dyrket på Aarstidernes egen gård.

Uge 51

Aarstidernes nyhedsbrev 2010, uge 51  

Aarstidernes nyhedsbrev 2010, uge 51

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you