Ravelijnkrant editie november

Page 1

• gratis parkeren • gevarieerd aanbod • 32.500 m2 woon & winkelplezier • ruime openingstijden • k eurmerk schoon en veilig (K.V.O. 4e ster) • goed bereikbaar • electrische laadpalen

succesvol

woonweekend

koop zondagen* 3 nov, 10 nov, 17 nov, 24 nov

Beka bedden

1 jaar

RataPlan Zeven dagen per week ZONDAG

* Kijk naar de koopzondag ladder elders in deze krant welke winkels wanneer geopend zijn of kijk op www.ravelijncenter.nl

www. ravelijncenter.nl

BER 3 NOVEM

KOOPZONDAG 3 NOVEMBER VAN 11.00 TOT 17.00 U! Grando Den Helder

Ravelijncenter 29, tel.: 0223-668680, grando.nl Donderdag koopavond!

Ontdek nu uw l! voordee

OP KZO ONDAG

www.i-kook.nl

GRATIS

KEUKENMONTAGE! t.w.v. € 650,-

Ravelijncenter 31 | Den Helder | 0223 - 66 16 50

M Like ons: facebook.com/ravelijncenter


02 R av e l i j n k r a n t

ZONDAG

3 NOVEMB ER

KZ OOP ONDAG

GRATIS

E G A T N O M KEUKEN t.w.v. € 650,-

HALLO, WIJ ZIJN UW KEUKENCOACHES! Ravelijncenter 31 1785 LX Den Helder

Jimmy, Nick & Joël

0223 - 66 16 50 denhelder@i-kook.nl

www.i-kook.nl


R av e l i j n k r a n t

Ondernemer uitgelicht

03

Straatinterview

op het Ravelijncenter

Wat is uw naam? Bo

Woonplaats?

Anna Paulowna

Zeven dagen per week

leuk, sociaal en duurzaam shoppen Kringloopwinkelen is niet alleen duurzaam en goedkoop; het is tegenwoordig helemaal hip! Staat het kopen van een bank, een vintage outfit of nieuwe muziek en films op je verlanglijst? Dan ben je bij RataPlan aan het goede adres. Elke dag komen er nieuwe unieke artikelen binnen waardoor het assortiment dagelijks wisselt.

Door het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Ook met de feestelijke decembermaand in het vooruitzicht kun je je hart ophalen binnen de kringloop. Er wordt een speciale kerstafdeling ingericht waar je een breed assortiment kerstitems kunt vinden. Heb je nog mooie kerstballen of sfeervolle versiering nodig? Kom dan op zondag 3 november langs voor de start van de kerstshow en kijk je ogen uit. RataPlan is die dag open van 10.00 – 17.00 uur.

Stichting RataPlan RataPlan heeft 23 kringloopwinkels in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Daarnaast beheert de stichting 43 fietsenstallingen, verspreid over het land, voor de NS. In totaal wordt er op dit moment aan ruim 850 mensen een betaalde baan geboden. Ook zijn er nog 350 mensen bij RataPlan aan het werk via een werkervaringsplek, stage of als vrijwilliger. Iedereen mag en kan meedoen. Elk individu kan zijn/haar kwaliteiten bij RataPlan inzetten en verder ontwikkelen. Ze krijgen daarbij begeleiding van professionele bedrijfsleiders.

Nijverheidsweg 3a, 1785 AA Den Helder Telefoon: 088-8282782 www.rataplan.nl

Kansen voor mens en milieu Naast hergebruik van spullen is het belangrijkste doel van RataPlan werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij hebben, om welke reden dan ook, de aansluiting met de reguliere arbeidsmarkt verloren. Bij RataPlan krijgen zij weer de gelegenheid om bij te dragen aan de maatschappij.

www. ravelijncenter.nl

Naar welke winkels gaat u vandaag? Dierspeciaalzaak de Koningsvis

Wat zijn uw favoriete winkels op het Ravelijncenter? Praxis en Action

Wat zijn de voordelen van winkelen in het Ravelijncenter? Alle winkels lekker dicht bij elkaar

Zijn er verbeterpunten voor winkelen in het Ravelijncenter? Het is goed zo, ik winkel hier gericht

Is er een winkel / winkelier die u een pluim of advies wilt geven? Ik ben zojuist prima geholpen bij de dierenwinkel

Mooiste plekje in de regio? Het strand bij Julianadorp

Als ik burgemeester van Den Helder zou zijn dan:

Weet ik niet wat ik hierop moet antwoorden, ik kom namelijk uit de gemeente Hollands Kroon

Heeft U een levensmotto/slogan/gezegde waar u voor staat? Leef gelukkig!

Door aan dit mini-interview mee te doen ontvangt geïnterviewde een cadeaubon van € 10,- te besteden bij en beschikbaar gesteld door Rick's Patat. (t.o. de Action)

Colofon Uitgever: Zeeman Reclamegroep BV Oplage: 54.500 ex., verschijnt 11 keer per jaar Verspreiding: gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen Concept en vormgeving: Zeeman Reclamegroep BV Acquisitie: Zeeman Reclamegroep BV, Sabine van Berkum | 06 - 14 23 84 10 Van de redactie: de Ravelijnkrant is een gezamenlijk initiatief van het bestuur van de ondernemersvereniging, Evize en Zeeman Reclamegroep BV

M Like ons: facebook.com/ravelijncenter


04 R av e l i j n k r a n t

GROOTS IN WONEN EN SLAPEN

serta magnifique c 3.499,-

DE KEUZE VAN ‘S WERELDS BESTE HOTELS

160 x 200 c 5.899,-

180 X 200

VAN: € 6.299,-

VOOR: € 3.749,-

180 X 210

VAN: € 6.599,-

VOOR: € 3.999,-

NU UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Zondag 3 nov geopend van 12.00 tot 17.00 uur Ravelijncenter 4 | Den Helder | 0223-612363

www.deschakelwonen.nl WWW.SERTA.NL

WWW.WILMS.NL

DEZE ACTIE LOOPT ZOLANG DE VOORRAAD STREKT. INFORMEER BIJ UW VERKOOPADVISEUR NAAR DE ACTIEVOORWAARDEN.

INSTALLATIETECHNIEK | STORING & ONDERHOUD | KEUKENS & BADKAMERS

Wil jij gezellig kringlopen? RataPlan is 7 dagen per week open! OPENINGSTIJDEN maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

zaterdag zondag

09.00 - 18.00 uur 09.00 - 18.00 uur 09.00 - 18.00 uur 09.00 - 18.00 uur 09.00 - 18.00 uur 10.00 - 17.00 uur 12.00 - 17.00 uur

Zondag 3 november start de KERSTSHOW We zijn die dag open van 10.00 - 17.00 uur.

Leuk, sociaal en duurzaam

Den Helder

Nijverheidsweg 3a

W W W. R ATA P L A N . N L


R av e l i j n k r a n t

05

De Schakel

grootste slaapspeciaalzaak van de Noordkop! De Schakel wonen en slapen in Den Helder, heeft de grootste collectie slapen en kledingkasten van de Noordkop en is daarmee de toonaangevende adviseur voor deskundig slaapadvies. Dat mag best eens duidelijk verteld worden, want een ruime keuze en goed deskundig advies is tegenwoordig uitermate belangrijk.

De Schakel is ook kledingkastenspecialist. Met meer dan 30 opstellingen zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van eenvoudige opbergkastjes, een mooie kast voor op de slaapkamer, tot maatwerk linnenkasten geheel op de ruimte aangepast. Alle boxsprings, ledikanten en linnenkasten worden gratis geleverd (t/m Alkmaar) en naar wens gemonteerd.

Op meer dan 1100 m² laten wij u graag alle mogelijkheden zien en bent u welkom voor een deskundig advies onder het genot van een kopje koffie of cappuccino.

De Schakel wonen en slapen – Ravelijncenter 4 Den Helder – www.deschakelwonen.nl

Voor de keuze van een bed waar ongeveer 10 jaar op geslapen wordt, wil je toch echt proberen of deze wel voor jou geschikt is? En een goed bed is er in diverse prijsklassen. Zo is er voor iedere portemonnee de juiste keuze te maken. Maar een onafhankelijk advies over de juiste combinatie is wel van groot belang. De Schakel presenteert diverse merken zoals Avek, M Line, Serta, Hennes Huset en Altijd Goed Slapen. In de uitgebreide slaapstudio kunnen de vele combinaties van bodem en matras getest worden. Er worden diverse boxspring- en ledikantencollecties gepresenteerd. Uiteraard is een mooi nieuw bed niet compleet zonder het juiste dekbed, kussen of dekbedovertrek. Vandaar dat ook daarvan een brede collectie gepresenteerd wordt.

Wij kijken terug op een succesvol woonweekend & feliciteren onderstaande prijswinnaars Prijswinnaars Waanzinnig Prijzenfestival • Pannenset van Grando: Emile Pieroelie • Messenset van I-Kook: Janneke Brandwijk • Waardebon van € 500,- van Sanisale: Atie van der Stoop • Tuinbank van Reakt: Willy Wezelman • Set salontafels van RJ’s: Ans Wagemakers • Regendouche set van Sanisale: Ton Aggenbach • Wanddecoratie van Fameus: Mirjam Houdijk • Sprei van De Bedden: Cok en Henny • Lamp van Praxis: Corrie de Bruijn • Vaas met bloemen, windlicht en boedha beeld van Jysk: Bart en Margaret • Waardebon van € 25,- van Van Brederode: Helma Stins-Mastemaker • Waardebon van € 25,- van Van Brederode: H. Bloem • Vloerschoonmaakset van Mega: Mevr. Th van Hulle Veurman • Schoonmaakset van Sanisale: Martijn Gijsbertsen • Noddy wigwam van Dierspecialist: Karin Derksen • Patat met saus van Rick’s patat naar keuze: S. van de Steeg • Patat met saus van Rick’s patat naar keuze: Ivan Krijns • Patat met saus van Rick’s patat naar keuze: J Wijchers


06 R av e l i j n k r a n t

Vele maten

OVALE tafels


R av e l i j n k r a n t

07

Najaarsdeals actie verlengd bij Grando Keukens & Bad! Grando Keukens & Bad levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen bespreken we uw wensen en is er altijd een keuken of badkamer in uw smaak. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en deze maand een aantrekkelijke actie: 20% korting + een Quooker of compleet toilet cadeau.

Bezoek deze maand de showroom en maak gebruik van de najaarsdeals bij aankoop van een keuken en/ of badkamer. Bij aankoop van een keuken profiteert u van 20% korting en ontvangt u een Quooker cadeau, waardoor u geniet van extra luxe in uw keuken. De kraan die direct kokend water levert. Ideaal om snel thee te zetten of voor het koken van bijvoorbeeld pasta, couscous, groentes en eieren. Bij de aanschaf van een badkamer profiteert u van 20% korting en ontvangt u een compleet toilet cadeau! Dit is inclusief tegels en fontein! Zo geniet u naast een nieuwe badkamer ook van een geheel vernieuwde toiletruimte.

Bezoek de showroom en ontvang extra voordeel op uw keuken en/of badkamer. Grando Keukens & Bad in Den Helder biedt u een totaalconcept. Laat u inspireren! In onze showroom in Den Helder doet u grandioze ideeĂŤn op en komen

uw woonwensen tot leven. Het begint met een

persoonlijk ontwerp, verwerkt in een 3D tekening. Wij nemen u het werk van A tot Z uit handen: van demonteren en afvoeren tot een perfect gemonteerde keuken/badkamer.

Perfecte service en ontzorgen bij Grando Keukens & Bad Den Helder Voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Den Helder aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk voor u verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stucadoren, verbouwings werkzaamheden, tegel-, loodgieter-, electra- en schilderwerk.

Koopzondag: Grando Keukens & Bad in Den Helder is op 3 November geopend U bent van harte welkom: Laat u inspireren! Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends. Kom snel naar de showroom van Grando Keukens & Bad Den Helder.

Ook voor een afspraak bij u thuis kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie en openingstijden verwijzen wij u graag naar onze website www.grando.nl/denhelder. Hier kunt u ook direct een afspraak maken, zodat we alle tijd hebben om u te adviseren. Wij ontmoeten u graag in onze inspirerende showroom voor een advies op maat.


08 R av e l i j n k r a n t de bedden, sinds 1973 de slAApKAMeRspeCiAAlzAAK VAn de nooRdKop -cHoose & snoozehet beste bed teR weReld, dAt stel je zelf sAMen jubileuMpRijs vAn € 2650,=

voor € 1999,= eleKtRisCh VeRstelbAAR vAn € 3650,=

voor € 2999,=

0223 62 40 93 | Industrieweg 4b | 1785 AG Den Helder | Waterbed verhuisservice

KijK ooK op onze webshop www.debedden.nl

waardebon van

Maak kans op een Te besteden op het Ravelijncenter

€ 25,-

D M A A Z R U U D E M O D E R N E P F B A D K A M E R K L E U R E N A N S R H T R E R V O O R R A A D D E T T D E F E A M B A C H T S T D R E E I A E V W R A A J A N D P E E X L R J A P L D A I G T A M R S D T L L E L E R P N N T A S G O T A U O I E O G U C V A U A S L D O L R V N N B H L I O O H R E W U E B E R T D E A O O T M C I R T C L W N E E N D K T U E D B H E N T E M P E R A T U U R T I A I T R E N D M F I B E H A E O K L G N I N E N N S E D D U A N K F A A I A G A G L D U O N T W E R P M C M N T E I O A R N D E T R E I S O H P G I S E L K A S T A N J E S L C E E I E T N A R A P S N A R T Z O I L N D S E N H E N T C E T I H C R A M

AMBACHT APPARTEMENT ARCHITECT BADKAMER BLADEREN COMBINATIES COMFORTABEL DESIGN DUURZAAM GLOEILAMPEN HALOGEEN HANDWERK HOUTKACHEL INTERESSANT INTERIEUR KASTANJES KEUKEN KLEUREN

LED MATERIALEN MILIEUBEWUST MODERNE NAJAAR ONTWERP PADDESTOELEN PRODUCTEN SFEERVOLLE STIJL TEMPERATUUR TEXTUREN TRANSPARANTE TREND UITDAGING VOCHTIG VOORRAAD WANDVERF

U kunt de oplossing mailen naar:

info@ravelijncenter.nl

Uiterste inleverdatum 1 november 2019. De overige letters vormen een zin: ........................................................................................ ........................................................................................ ........................................................................................ ........................................................................................


R av e l i j n k r a n t

09

Beka bedden 1 jaar op de Nederlandse markt Precies een jaar terug kwam Beka Boxsprings en matrassen op de Nederlandse markt. Het merk Beka is een oud merk wat uit Belgie komt en al sinds 1935 bedden maakt met binnen vering. Binnenvering matrassen en boxsprings zijn de type’s waar het merk Beka in gelooft .

maakt dat u een bed krijgt wat een pracht is in uw slaapkamer maar nog belangrijker een erg goed slapend bed is waar u voor jaren plezier van heeft. Om te vieren dat Beka een jaar op de Nederlandse is heeft Beka twee boxsprings met twee hoofdborden uitgekozen die je kan gaan combineren met de Geltex matrassen of Geltex toppers en voor een zeer voordelige prijs op de markt brengt. Onder de

naam Choose & Snooze komen deze boxsprings in de vlakke uitvoering in de winkel van € 2650,= voor € 1999,= en elektrisch verstelbaar van € 3650,= voor € 2999,= .

Heeft u interesse kom dan naar de showroom van De Bedden op het Ravelijncenter Industrieweg 4b www.debedden.nl

Dit omdat de binnenvering matras een matras soort is wat eigenlijk alle goede eigenschappen die een matras moet hebben heeft, ze geven een goede ondersteuning, een goed comfort en doordat het een hol matras is ook een hele goede vochtregulatie en zal u het niet snel te warm hebben op een binnenvering matras. Beka maakt de binnenvering matrassen met veel soorten schuimafdekkingen maar heeft wel de meeste focus op de afdekking met Geltex. Geltex is een schuimsoort wat qua gevoel een beetje tussen traagschuim en gewoon schuim in ligt. Het is erg sterk , kan erg goed vocht en warmte reguleren , is zacht maar geeft een erge goede ondersteuning. De pocketmatrassen met Geltex zijn daarom de beste keuze om de Beka boxspring mee te combineren. De Beka boxsprings zijn er in vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering. De kwaliteit daarvan is erg hoog en de stoffering prachtig strak, gecombineerd met een hoofdbord uit hun brede collectie

Gratis Montage bij I-KOOK keukens Den Helder De komende actiemaand zal in het teken staan van Gratis Montage. Bij aankoop van een complete keuken ontvangt u Gratis montage van uw nieuwe keuken Het leveren van de mooiste keuken, voor de beste prijs. Dat is de missie waar I-KOOK zich al tien jaar dagelijks volop voor inzet. Het jonge, snel groeiende familiebedrijf telt inmiddels twintig vestigingen door heel Nederland, en komende maand worden er 3 nieuwe vestigingen geopend.

Bij I-KOOK Den Helder kun je terecht met al jouw keukenvragen en -verwachtingen. Eén adres, voor elk budget, met altijd een ruime garantie. Eén aanspreekpunt, voor al jouw keukenzaken. Van offerte en levering tot storing of beschadiging. Dát is I-KOOK, altijd persoonlijk. Bij I-KOOK hoef je je geen zorgen te maken dat je te veel betaalt en weet je ook altijd wáár je voor betaalt. De prijs is de prijs, op de website en in de showroom. Doordat I-KOOK scherp en slim inkoopt, vindt je altijd de mooiste keuken voor de beste prijs. En dat geldt ook voor alle denkbare keukenapparaten. Naast een kwaliteitsproduct, koop je bij I-KOOK zekerheid. De zekerheid van een lang en plezierig keukenleven. Het vinden van jouw droomkeuken

was nog nooit zo leuk en eenvoudig!

Jouw persoonlijke keukencoach Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken wordt je bijgestaan door een keukencoach. Je wordt op persoonlijke en transparante wijze gecoacht bij het vinden van een betaalbare keuken, die geheel voldoet aan al jouw wensen. Jouw persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt. Elke keukencoach wordt ondersteund door een zeer solide organisatie waardoor afspraken altijd worden nagekomen, zónder verrassingen achteraf. Kwaliteit is jouw zekerheid. Voordat je een bezoek brengt aan de moderne, ruime showroom kun je op de website www.i-kook. nl al een hoop inspiratie opdoen. Je krijgt niet alleen een duidelijk overzicht van het assortiment en de mogelijkheden, maar je kunt jouw droomkeuken direct vormgeven in 2D en 3D. In enkele simpele stappen wordt jouw complete keukendroom tot leven gewekt. Ontwerp zelf de keuken, voeg relevante elementen als ramen en deuren toe en vind de ideale indeling voor alle keukenapparaten en -accessoires, die niet mogen ontbreken.

Daarom kies je voor I-KOOK • Professioneel antwoord door een vakman op al jouw vragen • Geen onverwachte kosten door transparante

prijzen • Gegarandeerd topkwaliteit voor de beste prijs door slimme inkoop • Geen installatiezorgen dankzij onze eigen montagedienst

Koopzondag: I-KOOK in Den Helder is op 3 november geopend Ben je nieuwsgierig geworden? Neem de maten van je keuken mee en bezoek snel de showroom van I-KOOK Den Helder of maak een afspraak via de internet site. Je bent van harte welkom. Ons adres is: Ravelijncenter 31 (tussen Beter Bed en Grando Keukens) Kijk ook op www.i-kook.nl voor alle koopzondagen of andere informatie en de laatste acties. Tot ziens bij I-KOOK in Den Helder.

ZONDAG R

BE 3 NOVEM

OP KZO ONDAG

www.i-kook.nl

GRATIS

KEUKENMONTAGE! t.w.v. € 650,-

Ravelijncenter 31 | Den Helder | 0223 - 66 16 50


10 R av e l i j n k r a n t

Mooi!

WIE iS opEN

OP KOOPZONDAG? Koopzondag Rataplan Fameus Wonen

Mooie zwaar massieve Ledikanten bij De Bedden

Praxis Carpet Right De Schakel wonen en slapen Kwantum Leenbakker Van Brederode Faillissements verkoop DH Gamma Gouwenberg Grando Keukens & Bad i-kook Beter Bed Jysk BCC

Industrieweg 4b | 1785 AG Den Helder Tel.: 0223 - 62 40 93 | www.debedden.nl

Wilms Action Lutterman Tegels Glasbedrijf Het Centrum De Bedden Megategel Tiptop vloeren Dierspecialst XL De Koningsvis RJ’s Meubeldiscount Sanisale Keukensale Ketelsale

3 NOV

10 NOV

17 NOV

24 NOV


R av e l i j n k r a n t

11

GRO O TS I N W O NEN EN SLAPEN

www.praxis.nl

www.leenbakker.nl

www.i-kook.nl Wordt dit uw nieuwe Wordt dit uw ® nieuwe

TIS GRA TIS GN uRBAED Dl e d o o kEi n N B d

www.beterbed.nl

www.glascentrum.nl

www.fameuswonen.nl

TEMPUR TEMPUR® Bed? Bed?

er er loo loo k k

u

ook in le

www.debedden.nl ® Indrukwekkend Ubica Ubica Voordeel Feestvoordeel

www.bcc.nl Tweede Impression * matras

gratis

auping dublin maximus 180x 200 vlak van € 3445,= voor € 2995,= Showroommodel voor € 2499,=

www.sanisale.com

www.gamma.com

www.jysk.nl

halen,

DEN HELDER T 0223 660 601

www.gouwenbergwonen.nl

krijgt u de bedombouw met hoofdbord cadeau! *Aanbod geldigbedbodems bij aankoop van twee Impression Pocketverenmatrassen, Bij aankoop van 2 TEMPUR matrassen en 2 elektrisch verstelbare afdekking Latex of Sensus® naar keuze, doorstikt met 400 g/m² vochtkrijgt u de bedombouw met hoofdbord cadeau! regulerende Climawatt®, comfortkeuze Medium en Firm. Verkrijgbaar in

ruimt

alle courante maten. Meer informatie in de winkel.

* Vraag naar de voorwaarden bij uw TEMPUR adviseur. * Vraag naar de voorwaarden bij uw TEMPUR adviseur.

Uw TEMPUR adviseur ®

www.action.nl Uw TEMPUR® adviseur

1 betalen!*

en Krijg 15% Korting 100731 UBI [297x210mm impr-dealer].indd 1

www.wilms.nl

eleK

nieuw in de showroom

Koop een deKbed met oVertreK

VlOEREN • GORDIJNEN • ZONWERING

tem

GRATIS bedombouw + hoofdbord uit = prijsvoordeel tot wel € 819,GRATIS bedombouw + hoofdbord uit de Prestige Bedcollectie t.w.v. w 1298,-* (2 matrassen 90 x 220 cm) de Prestige Bedcollectie t.w.v. w 1298,-* Bij aankoop van 2 TEMPUR matrassen en 2 elektrisch verstelbare bedbodems

www.van-brederode.nl Nu 2 Impression matrassen

nieuwe collectie deKbedoVertreKKen

showr

De wakkere keuze in slapen Nederlands merk sinds 1926

Gratis ubica quadrant parkeren

26-01-2011 10:48:29

V o o r d e e l s e t Va n a f € 2 7 4 9 , =

bo de op

www.carpetright.nl 0223 62 40 93 | Industrieweg 4b | 1785 AG Den Helder | Waterbed verhuisservice

Wie zijn wij en waar vindt u ons?

www.debedden.nl

ieweg

r

Indust

KLANTENTOILET! 33

OPENINGSACTIE

23

Bij aanschaf van 40 m2 laminaat of meer uit onze voorraad vloeren leggen wij 5 m2 GRATIS en krijgt u 5 m2 laminaat ondervloer en plinten GRATIS! HEROPENING DONDERDAG 1 DECEMBER Bij aanschaf van een houten vloer krijgt u een GRATIS rubber ondervloer met plinten

34 6

voorheen Helderse Bedden- en Boxspringcentrale

www.metmega.nl

www.reakt.nl

18

at eestra z n e d Wad 1 Fameus Wonen 2 Praxis 3 Carpetright 4 De Schakel Wonen en Slapen 5 Faillissementsverkoop DH (Van Hunnik Meubelen) 1e etage slaapafdeling 6 Kwantum 7 Leen Bakker

er

Faillissementsverkoop Den Helder

4

jncent

OPENINGSTIJDEN: woensdag 10.00 - 18.00 uur donderdag 10.00 - 21.00 uur vrijdag 10.00 - 18.00 uur zaterdag 10.00 - 17.00 uur koopzondag 12.00 - 17.00 uur

Raveli

ADRES: Ravelijncenter Industrieweg 4a 1785 AG Den Helder T. 0223 66 88 78 M. 06 215 34 495

g tenwe Schoo

www.kwantum.nl

3

5

8

WC

7

26

g riewe Indust

Marmoleum

17 16 g riewe Indust

Kurk

g riewe t s u d n I 20 19 22 21

2

g

Hout

PVC

27

25

31

24

g riewe t s u d n I g riewe Indust

Vinyl

Traprenovatie

Laminaat

riewe

28

Indust

www.rataplan.nl

32

lsweg Hande

g riewe Indust

ieweg Energ

1

Tijdens onze massaal ingevulde enquête hebben onze klanten aangegeven behoefte te hebben aan een klantentoilet. Het Ravelijncenter is blij en trots om aan te kondigen dat er inmiddels een klantentoilet gerealiseerd is voor alle klanten en bezoekers op het Ravelijncenter. Dit is bij de Gamma. Gratis, uiteraard. Kunt u nog langer blijven!

29

11 12 10 9 er jncent Raveli 30

15 13

14

r cente n j i l e v Ra

jnweg

Raveli

8 Gamma 9 Gouwenberg 10 Grando Keukens & BAD 11 i-kook 12 Beter Bed 13 JYSK 14 BCC 15 Wilms 16 Het Centrum Glas en Verf

17 BMN 18 Action 19 Mega badkamers, keukens, tegels en meer... 20 De Bedden 21 TipTop Vloeren 22 Dier specialist XL de Koningsvis 23 Thuisin Van Brederode 24 Egner Kantoorspecialist

25 Zeeman Reclame Groep 26 Lutterman Tegels 27 Sanisale 28 Westland Telecom 29 Snackcorner 30 Volendammer Vishandel 31 Keukensale 32 Unishore Bedrijfskleding 33 Rataplan Den Helder 34 Reakt Den Helder

Dealer van:


KOOPZONDAG. ZONDAG 3 NOVEMBER EXTRA GEOPEND VAN 11.00 TOT 17.00 UUR!

Vanaf

€ 12.500,-

“Wij zorgen dat u vanaf het begin geniet.” Rene Tesselaar, Ondernemer Grando Den Helder

Wegens succes ! d g n e l r e v

20% KORTING

Nú voor

€ 13.750,-

Nú voor

€ 9.750,-

Grando Den Helder

+ compleet toilet of Quooker cadeau!*

* Vraag naar de voorwaarden.

Ravelijncenter 29, tel.: 0223-668680, grando.nl/denhelder. Donderdag koopavond! Koopzondag 3 nov.!