Starten

Page 1

WAAR EN WANNEER?

WAT KOST HET? Slechts 175 euro! (incl. btw)

OP JOUW TEMPO

Dankzij de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen of het Brussels Hoofd­ stedelijk Gewest, betaal je slechts een fractie van de totale waarde van het traject.

Je vat het traject Starten aan op het moment dat jou het best uitkomt. We plannen jouw afspraken volgens jouw beschikbaarheid en die van onze coaches.

HOE INSCHRIJVEN?

Het volledige begeleidingstraject telt doorgaans drie contact­- en twee samenwerkmomenten en duurt maximaal zes maanden. De begeleidingsgesprekken kunnen zowel doorgaan in onze UNIZO-kantoren als via de digitale weg, dit steeds in overeenstemming met jouw coach.

Via unizo.be/starten Een UNIZO-medewerker contacteert je om je noden en verwachtingen af te toetsen. Of bel meteen onze Starterslijn.

"Een element van grote toegevoegde waarde voor mij was dat ik verplicht werd om stil te staan bij mijn visie, missie en kernwaarden. Nu weet ik perfect hoe ik me zal presenteren bij mijn klanten.”

Is jouw ondernemersidee haalbaar? MET VOORSPRONG NAAR HET ONDERNEMERSCHAP

Meer info op unizo.be/starten

Willem Huiys HOIS

partners in ondernemen

onze projectpartners

V.U.: Gilles Vandorpe, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel


IN ‘T KORT Is er een markt voor jouw ondernemers­idee? Hoeveel omzet moet je draaien om rendabel te zijn? Welke risico’s houdt jouw idee in? Hoe bepaal je de prijs van jouw product of dienst? Is jouw switch van bijberoep naar hoofdberoep haalbaar? Herkenbare kopzorgen? Het traject Starten beantwoordt al je vragen. Starten is een individueel be­geleidings­traject dat je optimaal klaarstoomt voor de opstart of doorstart van jouw onderneming. Samen met je UNIZO-coach timmer je aan alle elementen van jouw ondernemings- en financieel plan. Het resultaat? Jij hebt alle bouwstenen in handen om een sterk plan te creëren. Op het einde van het traject ontvang je een gedetailleerd adviesrapport over de haalbaarheid van jouw idee.

VOOR WIE?

HOE WERKT HET?

Traject Starten is een aanrader voor iedereen die een eigen onderneming start, overneemt of een activiteit in bijberoep uitbreidt naar hoofdberoep. Want een grondige voor­bereiding is de sleutel tot succes!

Het traject Starten bestaat uit een voorbereidings­ fase en een mix van individuele contactmomenten en interactieve workshops. Jouw UNIZO-coach begeleidt je stap voor stap bij het schrijven van jouw ondernemings- en financieel plan.

Traject Starten biedt een objectief klankbord, begeleiding bij de opmaak van jouw business­ plan en onderbouwd haalbaarheidsadvies. We blijven jouw sparringpartner, ook nadien via followupgesprekken. Zo vergroot jij jouw slaagkans als ondernemer.

Op het einde van het traject ontvang je een gedetailleerd haalbaarheidsrapport. Daarmee ga je aan de slag om jouw idee uit te werken tot een succesvolle onderneming.

“Via jouw businessplan denk je na over je doel. Je kijkt ook verder en bereidt je voor op de toekomst. Het is een leidraad om jouw zaak op te bouwen en uit te breiden. Het traject Starten gaf me de nodige steun en houvast om er helemaal voor te gaan.” Petra Van der Meiren Buroinrichter en Creasfeer

Zit je nadien nog met vragen? Ook dan kan je nog bij jouw coach terecht.

Meer info op unizo.be/starten

Zit je na het haalbaarheidsadvies nog met praktische vragen over de opstart van je onderneming? Dan kan je steeds terecht bij jouw coach voor een extra gesprek. Heb je na je opstart nood aan een klankbord? Ook dan staan we voor je klaar. Dankzij dit totaalaanbod van begeleiding en opvolging optimaliseren we de slaagkansen van onze kandidaat-ondernemers aanzienlijk.

"Dit was voor mij op alle vlak een positieve ervaring zowel qua inhoud als qua begeleiding. Ik ben in contact gekomen met een dynamisch team dat zeer betrokken was, me nieuwe inzichten gaf en mee naar oplossingen zocht. Top dus." Thierry Geenen Fotograaf