Strategie & groei

Page 1

WAAR EN WANNEER? OP HET RITME VAN JE DRUKKE LEVEN Je start het traject Strategie & Groei op het moment dat het jou past. Je plant je afspraken in overleg met jouw persoonlijke coach volgens jullie beschikbaarheid. Eenvoudig, toch? Het volledige coachingstraject biedt jou een intake, 12 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Het volledige traject loopt over enkele weken tot maximaal enkele maanden. Voor het eerste gesprek komt de coach graag op bezoek in jouw bedrijf. Het verdere verloop kan zowel via de digitale weg als via persoonlijk contact plaatsvinden. Dit volgens jouw wensen & noden en in overeenstemming met jouw coach.

“Het werkt geruststellend om eens van een objectieve ervaringsdeskundige te horen hoe je ervoor staat. Het traject gaf me de bevestiging die ik zocht. Dirk leerde me fier te zijn op wat ik doe. Dat gaf me het nodige zelfvertrouwen, waardoor ik mijn taken nu geruster en meer ontspannen opneem. Wat ineens ook een positief effect op mijn team heeft.”

WAT KOST HET? Slechts 850 euro! (excl. btw)

Dankzij de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen of het Brussels Hoofd­ stedelijk Gewest, betaal je slechts een fractie van de totale waarde van het traject. Het is mogelijk om in te stappen met meer dan één zaakvoerder / vennoot. Per extra deelnemer betaal je 400 euro excl. btw.

HOE INSCHRIJVEN? Via www.unizo.be/strategie-groei Een UNIZO-medewerker contacteert je om je noden en verwachtingen af te toetsen. Of bel meteen onze Ondernemerslijn.

Tijd om uitdagingen aan te pakken? EEN KANTELPUNT VOOR IEDERE AMBITIEUZE ONDERNEMER

Meer info op unizo.be/strategie-groei

partners in ondernemen

onze projectpartners

Framke Trousse Achter de maan - Antwerpen

V.U.: Gilles Vandorpe, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

strategie & groei


VOOR WIE? Het traject rond Strategie & Groei is er voor elke ambitieuze ondernemer op een kantelmoment. Moet jij belangrijke beslissingen nemen die een langetermijnimpact hebben? Dan heb je zonder twijfel baat bij een brede, strategische analyse. Daarbij maken we aan de hand van kwantitatieve scans en kwalitatieve gesprekken een blauwdruk van zowel jouw onderneming als van jou als ondernemer.

IN ‘T KORT Sta je met je onderneming op een kantelpunt en weet je niet goed welke richting je uit moet? Ben je door uitbreiding in een nieuwe fase beland of heb je net de ambitie om uit te breiden? Gaat het even minder goed, kamp je met verschillende uitdagingen en wil je de situatie van aan de basis aanpakken? Overweeg je om je bedrijf over te dragen? Herken je jezelf hierin?

HOE WERKT HET? De coach maakt een strategische analyse van je onderneming, zo krijg je een goed inzicht in de sterke en minder sterke punten. Deze analyse wordt vergeleken met wat speelt bij jou als ondernemer. Op basis van deze vergelijking wordt een strategische richting voor de toekomst opgesteld om verder succesvol te ondernemen. Je krijgt dus niet enkel inzicht in enkele operationele quick wins, maar kijkt ook meteen 2 stappen verder: welke opties zijn interessant voor jouw bedrijf en welke richting wil je uitgaan? Wij ontdekken het graag samen met jou.

“De eerste gesprekken met onze coach waren confronterend. Ze legde meteen de vinger op de gevoelige plekken om ze daarna uit te diepen. Ze analyseerde onze persoonlijkheid & capaciteiten om te zien of de rolverdeling tussen ons goed zat. Die concrete aanpak lag ons wel.”

“De input van een coach is verhelderend. Hij doorprikt alle interne peptalk en nodigt uit om verder te gaan. Véél verder. Recht naar de echte verbeterpunten. Zo’n spiegelbeeld zonder franjes is niet zo comfortabel, maar wel leerrijk.”

Sebastien en David Dadec Interieur - Sint-Genesius-Rode

Rita Geraerts Innovastore - Houthalen-Helchteren

UNIZO werkte samen met Antwerp Management School het traject Strategie & Groei uit voor ondernemers net als jij. Op basis van wetenschappelijke analyses stippel je samen met je adviseur een werkbare richting uit voor jouw toekomststrategie.

Meer info op unizo.be/strategie-groei