__MAIN_TEXT__

Page 1

WAAR EN WANNEER? OP HET RITME VAN JE DRUKKE LEVEN Je start met het traject Financieel Inzicht op het moment dat het jou past. Je plant je afspraken in overleg met je coach volgens jullie beschikbaarheid. Eenvoudig, toch? Het volledige coachingstraject bestaat uit een intake, 7 individuele adviesuren met je persoonlijk adviseur en een opvolggesprek. Dit over een maximale doorlooptijd van 6 maanden. De coachingsgesprekken kunnen zowel doorgaan in onze UNIZO-kantoren als via de digitale weg, in functie van jouw noden & wensen en in afstemming met jouw coach.

WAT KOST HET? Slechts 230 euro! (excl. btw)

Dankzij de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen of het Brussels Hoofd­ stedelijk Gewest, betaal je slechts een fractie van de totale waarde van het traject.

HOE INSCHRIJVEN? Via www.unizo.be/financieelinzicht Een UNIZO-medewerker contacteert je om je noden en verwachtingen af te toetsen. Of bel meteen onze Ondernemerslijn op 0800 20 750.

UNIZO Ondernemerslijn

0800 20 750 ondernemerslijn@unizo.be

“Ik had mijn financieel plan zelf opgesteld. Maar ik ben een realist. Met wat goochelen kun je alle cijfers laten kloppen. Daarom wou ik een tweede opinie. Samen met mijn coach zocht ik naar fouten en verkeerde redeneringen. Zit mijn loon er wel in verrekend? Wat is het break-evenpunt? “ Els Van Daele Voetrefexoloog - Vlaams-Brabant

Op zoek naar financiële begeleiding op maat? WEGWIJS IN DE CIJFERS VAN JOUW ONDERNEMING

Meer info op unizo.be/financieelinzicht

partners in ondernemen

onze projectpartners

V.U.: Luc Missinne, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel


VOOR WIE? Het is van kapitaal belang dat je je cijfers begrijpt en correct kan interpreteren. Ze vormen immers de basis voor alle belangrijke beslissingen en fases waarin jouw bedrijf terecht komt. Onze ondernemersadviseurs zorgen ervoor dat dat financiële luik zo klaar als een klontje is voor jou. Verder helpen ze jou bij een concrete financiële nood en bij het opstellen van een financieringsaanvraag.

“Samen met coach Greet werkte ik een financieel model uit dat ik ook nu nog elke maand gebruik. Zo weet ik perfect wanneer ik waar moet bijsturen. Dit bevestigt nog maar eens wat ik altijd zeg: als je niet met je cijfers bezig bent, kan het weleens snel de verkeerde kant opgaan.”

IN ‘T KORT

Charlotte Fleerackers Stabco Foundations - Antwerpen

Het traject Financieel Inzicht is een individueel coachingstraject waarin je kennismaakt met de diverse financierings­ mogelijkheden voor je plannen en inzicht krijgt in de cijfers van je onderneming. Jouw UNIZO-adviseur legt je piekfijn uit wat de cijfers verklappen over de gezondheid van je bedrijf.

HOE WERKT HET? Jouw UNIZO-adviseur analyseert je huidige cijfers. En legt duidelijk uit hoe je die het best interpreteert. Daarna stippelen jullie samen een traject op maat uit. Wat zijn de mogelijkheden? • inzicht in de kostenstructuur verschaffen; • een financieel plan met oog op groei; • advies over jouw prijsbeleid; • de financiële haalbaarheid van een overname in kaart brengen (voor een waardebepaling kan je terecht bij overnamemarkt.be); • de rendabiliteit van een activiteit nagaan; • de financiële mogelijkheden van een nieuwe aanwerving onderzoeken. Zit je in financieringsnood? Dan analyseert de UNIZO-adviseur je boekhoudkundige cijfers. Hij bekijkt hoe haalbaar je investering is en of je die zeker kunt terugbetalen. Vervolgens zoekt hij met jou naar de geknipte financiering voor jouw project. Denk aan: • bankleningen • overheidssubsidies • alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding, win-winlening Tot slot helpt jouw adviseur bij de voorbereiding van het kredietdossier. En bovenal – hij duimt mee voor een positieve uitkomst!

Meer info op unizo.be/financieelinzicht

Profile for Jurgen Muys

Financieel inzicht  

Op zoek naar financiële begeleiding op maat? https://www.unizo.be/financieelinzicht

Financieel inzicht  

Op zoek naar financiële begeleiding op maat? https://www.unizo.be/financieelinzicht