Page 1

KOLLEKTION 2014 DANSK ENGLISH SVENSKA DEUTSCH


KOLLEKTION 2014

2


KOLLEKTION 2014

ID® – kvalitet som kläder ditt varumärke Vi hoppas att du håller med oss om att det både är en elegant och omfattande kollektion vi presenterar i 2014 års katalog från ID®. Söker du accessoarer, profil- och arbetskläder som kläder ditt varumärke hittar du garanterat det du behöver hos oss. Om inte kontaktar du bara din återförsäljare, så tar vi fram en speciallösning som tillgodoser dina behov. Hos ID® tillverkar vi enbart produkter som det kan löna sig att investera i. Namnet ID® är din garant för etiskt och miljöriktigt producerade varor av mycket hög kvalitet, som vi testar grundligt och regelbundet både internt och på externa laboratorier. Det innebär att du kan ställa höga krav på såväl passform, komfort, slitstyrka som färgbeständighet, till och med på vår billigaste T-shirt – för även den bär vårt namn. En av de nyheter vi har sett fram emot mest att få presentera inför 2014 är en sportig sweat-serie som riktar sig till yngre målgrupper. Serien erbjuder modeller för båda könen, men i år har vi ansträngt oss extra mycket för att skapa läckra och välsittande modeller för tjejer. Vi lanserar en capribyxa, shorts och en väst i ett trendigt, feminint snitt, och för killarna finns en långärmad sweatshirt, en väst med huva och en långärmad cardigan med blixtlås. Alla plagg är sydda med bekväma flatlock-stickningar i en ny, lätt och mjuk stickkvalitet som känns behaglig mot huden. Den ungdomliga, avslappnade stilen gör serien till en säker hit bland högstadieelever. Vi önskar mycket nöje med 2014 års katalog från ID®!

3


Indeks CSR Kläder med hållning

ID® DIRECT Om private label och specialproduktion

ID® LAGERHOTELL Om vår lagerlösning

PRO WEAR T-shirts/Poloshirts/Sweatshirts

T-SHIRTS Singlejersey/Interlock /1x1-stickning/Stretch

4

6 8 9 10 24

PIKÉTRÖJOR Piké/Stretch

SWEAT | STICKAT Sweatshirts/Sweatpants/Munkvästar/ Joggingbyxor/Cardigans/Stickat

SKJORTOR Business/Casual/Café/Arbetsskjortor

BYXOR | SHORTS | REGNOCH FRITIDSSTÄLL Byxor/Shorts/ Tights/ Träningsöveraller

60 76 106 128


KOLLEKTION 2014

FLEECE Fleece/Microfleece

SOFT SHELL Soft shell

YTTERKLÄDER Jackor/Västar

REFLEX- OCH SÄKERHETSKLÄDER EN 471-produkter/Västar

VÄSKOR Sportväskor/Ryggsäckar/Datorväskor/ Shoppingväskor

142 154 170 184 190

ACCESSOARER Kepsar/Mössor/Handskar/Strumpor/Badrockar/ Handdukar/Ponchor/Plädar/Förkläden

GEYSER T-shirts/ Tights/Västar/Jackor

ID® LABELS

200 220

PRO WEAR/ T-TIME/GAME/YES/SILENZIO/ NASSAU/PATROL

234

PRODUKTREGISTER

236

Sorterat efter artikelnummer

5


CSR I dag innebär hög kvalitet även ett etiskt och miljömässigt ansvar. Det här gäller naturligtvis även när du handlar med ID®, och därför har vi givetvis alla relevanta certifieringar.

Det handlar om relationer För oss handlar CSR framför allt om personliga relationer. Som kvalitetsmärke är vi beroende av ett stabilt och förtroendefullt samarbete med våra leverantörer. Samtidigt är det avgörande för oss att vi genom våra handlingar bidrar till att göra en positiv skillnad för de människor vi samarbetar med. Därför arbetar vi aktivt för att främja ordentliga förhållanden, både i fråga om människor och miljö. Enligt samma principer tillverkar vi bara hos företag som vi själva har besökt, och där vi personligen har träffat de människor som har ansvaret. På www.id.dk kan du läsa mer om våra certifieringar och om vår uppförandekod.

6


CSR KOLLEKTION 2014

Medlem i BSCI

OEKO-TEX®

ID® blev nyligen medlem i BSCI (Business Social Compliance Initiative), en grupp bestående av 750 europeiska företag som har formulerat en uppsättning av gemensamma etiska spelregler för inköp och produktion i länder utanför EU. Det innebär att vi enbart använder produktion där inget barnarbete, tvångsarbete eller någon form av diskriminering förekommer. Medlemskapet garanterar även att de anställda har en säker arbetsmiljö och rimliga villkor i fråga om lön och arbetstider. Reglerna tar dessutom stor hänsyn till miljön. En kår av oberoende revisorer garanterar att BSCI:s riktlinjer efterlevs hos medlemmarnas leverantörer.

OEKO-TEX® är din garanti för att kläderna inte innehåller hälsofarliga ämnen. Kläder som är märkta med OEKO-TEX® märket uppfyller kraven för pH-värde och innehåll av bland annat bekämpningsmedel och tungmetaller. ID® erbjuder ett stort urval av produkter som är OEKO-TEX® märkta.

7


ID® Direct ID® är känt för att alltid lagerföra ett stort och brett bassortiment. Därutöver produceras en betydande del av våra varor under namnet ID® Direct – antingen som private label eller som specialprodukter anpassade efter kundernas behov, och vi går långt i våra ansträngningar för att uppfylla särskilda önskemål.

Utmana oss! Din återförsäljare kan hjälpa dig när du t.ex. vill beställa en basvara i alternativa storlekar, eller om du vill ändra en detalj eller metervara som gör en basprodukt bättre lämpad för specifika ändamål. Vi tillverkar speciallösningar för basvaror ned till 1 000 exemplar och i vissa kvaliteter ända ned till 300 exemplar. Du kan också framföra särskilda önskemål i fråga om logisti-

8

ken, t.ex. kan varor under ID® Direct specialförpackas för specifika försändelser.

Samma säkerhet och kvalitet Beställer du varor under ID® Direct ingår de i samma produktionsflow som standardvarorna, vilket innebär att vi kan garantera samma kvalitet, leveranstider och leveranssäkerhet. Detsamma gäller den del av produktionen som tillverkas hos våra erfarna samarbetspartnere i Bangladesh. Här säkerställer vi att kvalitet och design följs genom egna medarbetare som vi har anställt lokalt. Har du önskemål som ligger utanför baskollektionerna? Kontakta din återförsäljare och ta reda på möjligheterna.


ID® LAGERHOTELL KOLLEKTION 2014

ID® Lagerhotell Ordentlig lagerföring är en mycket viktig men ofta kostsam affär för ett företag. Är du återförsäljare eller slutkund hos ID® har vi dock ett attraktivt erbjudande till dig – nämligen möjligheten att utnyttja vårt professionella logistiksystem som ett specialerbjudande. Du hyr helt enkelt det antal kvadratmeter du behöver på månadsbasis, och du kan även använda det för att förvara eller skicka varor som du inte har köpt hos ID®. Beställer du en specialproduktion som ska levereras i mindre partier över längre tid kan den här lösningen spara dig både pengar och lagerutrymme.

Är du återförsäljare skickar vi dina varor i ditt namn och efter dina anvisningar, så att dina kunder upplever att leveransen kommer direkt från dig. Genom att dra nytta av våra kompetenser, system och attraktiva fraktpriser stärker du din verksamhet – och som återförsäljare stärker du därmed även servicen till kunderna.

9


PRO WEAR PRO wear är vår klädserie för professionellt bruk som lämpar sig för extra tuffa arbetsuppgifter. De har utformats för att klara slitage och rörlighet och de är förkrympta, så att du kan lita på passformen. PRO wear finns i många olika storlekar och alla modeller är utformade för rörlighet så att de känns bekväma att bära oavsett arbetsställning. PRO wear tål daglig tvätt vid temperaturer ända upp till 80 grader för vitt tyg, medan de färgade modellerna kan tvättas vid 60 grader, så att kläderna känns säkra och bekväma att ta på efter varje tvätt.


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

12


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

ID 0300 PRO WEAR T-SHIRT

ID 0312 PRO WEAR T-SHIRT

Extra slitstark T-shirt. 4-dubbel ribbsticking, nack- och axelband. Med halvmåne i nacken. T-shirten har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid.

Slitstark T-shirt med rund hals och slits i sidan. T-shirten har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid. Lätt figursydd.

• 60 % bomull 40 % polyester

• 60 % bomull / 40 % polyester

• 210-220 g

• 210-220 g

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL XS bara i vit, marin och svart

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL • T-TIME PRO wear

• T-TIME PRO wear

Vit

Svart

Gul

Orange

Röd

Vinröd

Vit

Svart

Ljus blå

Kobolt

Azur

Marin

Lime

Buteljgrön

Lime

Lila

Koksgrå

Lila

Grå melange

ISO 15797

Röd

Ljus blå

Azur

Marin

ISO 15797

13


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

14


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

ID 0311 PRO WEAR T-SHIRT | LÅNGÄRMAD

ID 0313 PRO WEAR T-SHIRT | 3/4 ÄRMAR

Slitstark T-shirt med långa ärmar. 4-dubbel ribbstickning, nack- och axelband. Med halvmåne i nacken. T-shirten har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid.

Slitstark T-shirt med 3/4-ärmar, rund hals och slits i sidan. T-shirten har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid. Lätt figursydd.

• 60 % bomull / 40 % polyester

• 60 % bomull / 40 % polyester

• 210-220 g

• 210-220 g

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL XS bara i vit och marin

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL • T-TIME PRO wear

• T-TIME PRO wear

Vit

Svart

Marin

Grå melange

Vit

Svart

ISO 15797

Röd

Ljus blå

Marin

ISO 15797

ID 0332 PRO WEAR T-SHIRT | RANDIG Slitstark T-shirt, rundringad och med slits i sidan. Garnfärgad ribbstickning. T-shirten har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid. Lätt figursydd. • 60 % bomull / 40 % polyester • 210-220 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL • T-TIME PRO wear

Röd

Ljus blå

Marin

ISO 15797

15


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

ID 0320 PRO WEAR PIKÉ TRÖJA MED FICKA

ID 0321 PRO WEAR PIKÉ TRÖJA

Slitstark och klassisk piké tröja med bröstficka. Nack- och axelband och halvmåne i nacken. Piké tröjan har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid.

Slitstark och klassisk piké tröja. Nack- och axelband och halvmåne i nacken. Piké tröjan har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid. Lätt figursydd.

• 50 % bomull / 50 % polyester

• 50 % bomull / 50 % polyester

• 210-220 g

• 210-220 g

• 2XS - XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL 2XS bara i vit

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL • GAME PRO wear

• GAME PRO wear

Vit

Svart

Gul

Orange

Röd

Vinröd

Vit

Svart

Gul

Orange

Röd

Vinröd

Ljus blå

Kobolt

Azur

Marin

Lime

Buteljgrön

Ljus blå

Kobolt

Azur

Marin

Lime

Buteljgrön

Koksgrå

Lila

Grå melange

Koksgrå

Lila

Grå melange

ISO 15797

16

ISO 15797


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

17


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

18


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

NEW STYLE ID 0324 PRO WEAR PIKÉ TRÖJA UTAN FICKA Slitstark och klassisk piké tröja utan bröstficka. Nack- och axelband och halvmåne i nacken. Piké tröjan har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid. • 50 % bomull/50 % polyester • 210-220 g • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL • GAME PRO wear

Vitt

Svart

Rött

Kungsblått

Marinblått

Koksgrått

ISO 15797

19


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

ID 0336 PRO WEAR L/Ä PIKÉ TRÖJA | TRYCKKNAPP

ID 0330 PRO WEAR PIKÉ TRÖJA | TRYCKKNAPP

Slitstark piké tröja med långa ärmar och tryckknappar i sprundet. Nack- och axelband och halvmåne i nacken. Piké tröjan har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid.

Slitstark piké tröja med tryckknappar i sprundet. Nack- och axelband och halvmåne i nacken. Piké tröjan har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid. • 50 % bomull/50 % polyester

• 50 % bomull/50 % polyester

• 210-220 g

• 210-220 g

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• GAME PRO wear

• GAME PRO wear

Vit

Marin

Röd

Vit

ISO 15797

ISO 15797

ID 0326 PRO WEAR PIKÉ TRÖJA | L/Ä MED FICKA Slitstark piké tröja med långa ärmar och bröstficka. Nack- och axelband och halvmåne i nacken. Piké tröjan har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, båda före och efter indfärgningen, för extra stabilitet och lång livstid. • 50 % bomull / 50 % polyester • 210-220 g • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL 5XL + 6XL bara i svart och vit • GAME PRO wear

Vit

Svart ISO 15797

20

Röd

Marin

Grå melange

Marin

Kungsblått


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

21


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

22


PRO WEAR KOLLEKTION 2014

ID 0360 PRO WEAR KLASSISK SWEATSHIRT Extra slitstark sweatshirt. Klassisk modell med rund hals. Dubbell stickningar vid hals, ärmar och nederkant. Mjuk borstad insida. Sweatshirten har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, både före och efter infärgningen, för extra stabilitet och lång livstid. • 70 % bomull/30 % polyester • 290 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL • GAME PRO wear

Vit

Svart

Röd

Kobolt

Marin

Koksgrå

ISO 15797

23


T-SHIRTS T-shirts från ID® håller hög kvalitet som skapas med kunskap och erfarenhet från 30 års nyskapande textilproduktion. Våra produkter har därför hög slitstyrka, bra färgbeständighet och en behaglig passform. I vårt sortiment hittar du ett stort urval av stilar på många prisnivåer till både kampanjer, arbets- och fritidsbruk. Våra T-shirts finns i ett stort antal storlekar, i upp till 24 olika färger och i flera olika kvaliteter, t.ex. mjuk interlock-kvalitet, 1x1-stickning och i bekväm stretch. Vi har alltid våra basprodukter i lager, så att du tryggt kan beställa och ombeställa dina T-shirts hos ID® och få snabb och effektiv leverans.


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

26


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0510 T-TIME T-SHIRT

ID 40510 T-TIME T-SHIRT

Klassisk rundringad T-shirt med 4-dubbel ribbstickning i halsen och nack- och axelband. Håller formen tvätt efter tvätt.

Den välkännda T-TIME T-shirt i barnstorlekar. Klassisk rundringad T-shirt med 4-dubbel ribbstickning i halsen och nack- och axelband. Håller formen tvätt efter tvätt.

• 100 % bomuld • 175 g

• 100 % bomuld

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• 175 g

• 5XL + 6XL bara i vit, svart, marin och kobolt

• 2/3 - 4/6 - 8/10 - 12/14

• T-TIME

• T-TIME

Vit

Svart

Kit

Sand

Gul

Orange

Rosa

Vit

Svart

Kit

Gul

Röd

Vinröd

Ljus blå

Turkos

Kobolt

Indigo

Marin

Ljus blå

Turkos

Kobolt

Marin

Lime

Äppel

Grön

Oliv

Mocka

Koksgrå

Lila

Grön

Koksgrå

Snö melange

Snö melange

Grå melange

Grafit melange

Orange

Lila

Rosa

Röd

Lime

Äppel

27


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

28


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0502 T-TIME T-SHIRT | ÅTSMITANDE

ID 0512 T-TIME T-SHIRT

T-shirt med åtsmitande passform, smal ribbstickning och nackband.

Rundringad T-shirt med smal ribbstickning och slits i sidan. Lätt figursydd.

• 100 % bomull

• 100 % bomull

• 175 g

• 175 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• T-TIME

• 5XL + 6XL bara i vit, kitt. svart och marin • T-TIME

Vit

Svart

Röd

Turkos

Azur

Marin

Lime

Grön

Ljus blå

Vit

Svart

Röd

Vinröd

Ljus blå

Turkos

Marin

T-TIME T-SHIRTS

• 100 % kammad bomull av högsta kvalitet • Förkrympt för stabilitet – även vid tvätt i 60 °C • 4-dubbel stickning som håller formen i halsen • Extra förstärkt med nack- och axelband • 24 färger – storlekar ända upp till 6XL • T-TIME – ett säkert val, varje gång

29


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

30


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0546 T-TIME T-SHIRT | POLOKRAGE

ID 0550 T-TIME T-SHIRT | BRÖSTFICKA

Långärmad T-shirt med polokrage. Extra elastisk ribbstickning i polokragen och på ärmarna.

Extra slitstark T-shirt med bröstficka. 4-lagers ribbstickning i halsen. Med nackband. Håller formen tvätt efter tvätt.

• 100 % bomull

• 65 % polyester / 35 % bomull

• 200 g

• 190-200 g

• S - M - L - XL - 2XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• T-TIME

• T-TIME

Vit

Svart

Marin

Grafit melange

Vit

Marin

Svart

ID 0514 T-TIME T-SHIRT | V-RINGAD T-shirt i en åtsmitande modell. V-ringad med smal ribbstickning. • 100 % bomull • 175 g • S - M - L - XL - 2XL • T-TIME

Vit

Svart

Röd

Ljus blå

Azur

Marin

31


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

32


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0500 GAME T-SHIRT

ID 40500 GAME T-SHIRT

Klassisk rundringad T-shirt med 4-lagers ribbstickning och nackoch axelband. Förkrympt för stabilitet.

Den välkännda GAME T-shirt i barnstorlekar. Klassisk rundringad T-shirt med 4-lagers ribbstickning och nack- och axelband. Förkrympt för stabilitet.

• 100 % bomull • 160 g

• 100 % bomull

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 160 g

• GAME

• 2/3 - 4/6 - 8/10 - 12/14 • 2/3 bara i vit • GAME

Vit

Svart

Gul

Röd

Ljus blå

Cyan

Vit

Svart

Gul

Röd

Ljus blå

Kobolt

Marin

Lime

Buteljgrön

Lila

Snö melange

Kobolt

Marin

Lime

Buteljgrön

Lila

Cyan

Grå melange

33


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0517 INTERLOCK T-SHIRT

ID 0508 INTERLOCK T-SHIRT

Kortärmad interlock T-shirt i mjuk antipillingkvalitet. Rundringad med smal ribbstickning. Åtsmitande modell.

Kortärmad interlock T-shirt i mjuk antipillingkvalitet. Lätt figursydd.

• 100 % bomull

• 100 % bomull

• 210-220 g

• 210-220 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL

• GAME

• 4XL bara i vit och ljusblå • GAME

Vit

Svart

Röd

Ljus blå

Turkos

Azur

Vit

Svart

Sand

Korall

Rosa

Röd

Indigo

Marin

Lime

Grön

Mocka

Koksgrå

Ljus blå

Turkos

Azur

Indigo

Marin

Mint

Lila

Grå melange

Lime

Mocka

Lila

Grå melange

34


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

35


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

36


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0518 INTERLOCK T-SHIRT | LÅNGÄRMAD

ID 0509 INTERLOCK T-SHIRT | LÅNGÄRMAD

Långärmad interlock T-shirt i mjuk antipillingkvalitet. Rundringad med smal ribbstickning. Åtsmitande modell.

Långärmad interlock T-shirt i mjuk antipillingkvalitet. Lätt figursydd.

• 100 % bomull

• 100 % bomull

• 210-220 g

• 210-220 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL

• GAME

• 4XL bara i vit och ljusblå • GAME

Vit

Svart

Röd

Ljus blå

Azur

Vit

Svart

Korall

Röd

Ljus blå

Indigo

Marin

Mocka

Grå melange

Koksgrå

Turkos

Azur

Indigo

Marin

Mint

Mocka

Lila

Grå melange

37


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

38


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0506 INTERLOCK T-SHIRT | V-RINGAD Kortärmad interlock T-shirt med v-ringning i mjuk antipillingkvalitet. Lätt figursydd. • 100 % bomull • 210-220 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL • 4XL bara i vit och ljusblå • GAME

Vit

Svart

Sand

Rosa

Korall

Röd

Ljus blå

Turkos

Azur

Indigo

Marin

Mint

Lime

Mocka

Lila

39


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

40


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0538 1X1 RIBBSTICKAD T-SHIRT

ID 0539 1X1 RIBBSTICKAD T-SHIRT

Kortärmad 1x1 ribbstickad T-shirt i en åtsmitande modell. Rundringad med smal ribbstickning i hals och ärmar.

Kortärmad 1x1 ribbstickad T-shirt i en åtsmitande modell. Rundringad med smal ribbstickning i hals och ärmar. Lätt figursydd.

• 100 % bomull

• 100 % bomull

• 210-220 g

• 210-220 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M -L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Vit

Grå melange

Svart

ID 0504 1X1 RIBB GRANDDAD T-SHIRT 1x1 ribbstickad långärmad T-shirt med ton-i-ton knappar, rund hals och smal ribbstickning i hals.

Vit

Grå melange

Svart

Pris: 85:-

• 100 % bomull • 210-220 g • S - M - L - XL - 2XL • GAME

Vit

Svart

Grå melange

41


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

42


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 2000 YES T-SHIRT Kampanj T-shirt med rund hals, smal ribbstickning och nackband. • 100 % bomull • 145-150 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • YES

Vit

Svart

Kit

Röd

Ljus blå

Marin

ID 0501 1X1 RIBBSTICKAD LINNE

ID 0505 1X1 RIBBSTICKAD LINNE

1x1 ribbstickad linne med rund hals. Rund halsringning och smal ribbstickning i hals och runt ärmhål.

1x1 ribbstickad linne med djup halsringning. Smal ribbstickning i hals och runt ärmhål. Lätt figursydd.

• 100 % bomull

• 100 % bomull

• 210-220 g

• 210-220 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL

• GAME

• GAME

Vit

Svart

Vit

Svart

43


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

44


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0590 STRETCH T-SHIRT

ID 0591 STRETCH T-SHIRT | 3/4-ÄRMAR

Kortärmad T-shirt i behaglig bomullskvalitet med stretch för bästa komfort och passform. Flatlock-stickningar på hals. Lätt figursydd.

T-shirt med 3/4-ärmar. Behaglig bomullskvalitet med stretch för bästa komfort och passform. Flatlock-stickningar på hals. Lätt figursydd.

• 92 % bomull/8 % lycra • 180-190 g

• 92 % bomull/8 % lycra

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 180-190 g

• GAME

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Vit

Svart

Korall

Cerise

Turkos

Lime

Lila

Vit

Svart

Korall

Cerise

Turkos

Lime

Lila

ID 0592 STRETCH TOP

ID 0593 STRETCH TOP | X-TRA LÅNG

Topp i behaglig bomullskvalitet med stretch för bästa komfort och passform. Flatlock-stickningar på hals och ärmar. Lätt figursydd.

Topp i behaglig bomullskvalitet med stretch för bästa komfort och passform. Flatlock-stickningar på hals och ärmar. Lätt figursydd. Extra lång modell.

• 92 % bomull/8 % lycra • 180-190 g

• 92 % bomull/8 % elastan

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 180-190 g

• GAME

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Vit

Svart

Korall

Cerise

Turkos

Lime

Lila

Vit

Svart

Korall

Cerise

Turkos

Lime

Lila

45


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

46


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0594 STRETCH T-SHIRT Kortärmad T-shirt i behaglig bomullskvalitet med stretch för bästa komfort och passform. Rund hals och smal ribbstickning. Åtsmitande passform. • 95 % bomull/5 % elastan • 190-200 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Vit

Svart

Turkos

Lime

Grå melange

47


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

48


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

49


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

50


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 2030 YES ACTIVE T-SHIRT

ID 42030 YES ACTIVE T-SHIRT

Funktionell T-shirt med v-ringning. Svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande. Hög funktionalitet till bästa priset.

Funktionell T-shirt med v-ringning till barn. Svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande. Hög funktionalitet till bästa priset.

• 100 funktionell polyester

• 100 % funktionell polyester

• 130 g

• 130 g

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 4/6 - 8/10 - 12/14

• YES

• YES

Vit

Svart

Orange

Lime

Cyan

Vit

QUICK DRY

Svart

Orange

Lime

Cyan

QUICK DRY

ID 0570 GAME ACTIVE T-SHIRT

ID 0571 GAME ACTIVE T-SHIRT

Funktionell T-shirt i ID Tech® kvalitet. Permanent svetttransporterande, andningsbar och snabbtorkande. Åtsmitande modell.

Funktionell T-shirt i ID Tech® kvalitet. Permanent svetttransporterande, andningsbar och snabbtorkande. Lätt figursydd.

• 100 % funktionell polyester

• 100 % funktionell polyester

• 130 g

• 130 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 4XL + 5XL bara i svart

• GAME Active

• GAME Active

Vit

Svart QUICK DRY

Röd

Cyan

Azur

Lime

Grå

Vit

Svart

Röd

Cyan

Azur

Lime

Grå

QUICK DRY

51


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

52


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0581 GAME ACTIVE T-SHIRT | FLATLOCK Funktionell T-shirt med snygga flatlock-stickningar i kontrastfärg. ID Tech® interlockkvalitet. Permanent svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande. Lätt figursydd. • 100 % funktionell polyester • 130 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME Active

Vit

Svart

Rosa

Lila

Cyan

Lime

Fluorescerende gul

QUICK DRY

ID 0580 GAME ACTIVE T-SHIRT | FLATLOCK Funktionell T-shirt med snygga flatlock-stickningar i kontrastfärg. ID Tech® interlockkvalitet. Permanent svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande. Åtsmitande modell. • 100 % funktionell polyester • 130 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME Active

Vit

Svart

Rosa

Lila

Cyan

Lime

Fluorescerende gul

QUICK DRY

53


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

54


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 0586 GAME ACTIVE T-SHIRT | LÅNGÄRMAD

ID 0587 GAME ACTIVE T-SHIRT | LÅNGÄRMAD

Funktionell T-shirt med snygga flatlock-stickningar i kontrastfärg och långa ärmar. ID Tech® interlockkvalitet. Permanent svetttransporterande, andningsbar och snabbtorkande. Åtsmitande modell.

Funktionell T-shirt med snygga flatlock-stickningar i kontrastfärg och långa ärmar. ID Tech® interlockkvalitet. Permanent svetttransporterande, andningsbar och snabbtorkande. Lätt figursydd.

• 100 % funktionell polyester

• 100 % funktionell polyester

• 130 g

• 130 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME Active

• GAME Active

Vit

Svart

Cyan

Lila

Lime

Fluorescerende gul

Vit

QUICK DRY

Svart

Cyan

Lila

Lime

Fluorescerende gul

QUICK DRY

ID 0582 GAME ACTIVE LINNE | FLATLOCK

ID 0583 GAME ACTIVE LINNE | FLATLOCK

Funktionellt linne med snygga flatlock-stickningar i kontrastfärg. ID Tech® interlockkvalitet. Permanent svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande. Åtsmitande modell.

Funktionellt linne med snygga flatlock-stickningar i kontrastfärg. ID Tech® interlockkvalitet. Permanent svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande. Lätt figursydd.

• 100 % funktionell polyester

• 100 % funktionell polyester

• 130 g

• 130 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME Active

• GAME Active

Vit

Svart QUICK DRY

Rosa

Cyan

Lime

Lila

Vit

Svart

Rosa

Cyan

Lime

Lila

QUICK DRY

55


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

NEW STYLE

NEW STYLE

ID 0584 GAME ACTIVE T-SHIRT MED MESH

ID 0585 GAME ACTIVE T-SHIRT MED MESH

Funktionell pikétröja i ID Tech® kvalitet. Snygga kontrastdetaljer i sidorna och extra andningsbar kvalitet i sidorna och på ryggen. Permanent svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande. Åtsmitande modell.

Funktionell pikétröja i ID Tech® kvalitet. Snygga kontrastdetaljer i sidorna och extra andningsbar kvalitet i sidorna och på ryggen. Permanent svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande. Lätt figursydd.

• 100 % funktionell polyester

• 100 % funktionell polyester

• Single jersey: 120 g/mesh: 145 g

• Single jersey: 120 g/mesh: 145 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME Active

• GAME Active

Svart QUICK DRY

56

Orange

Rött

Lime

Azur

Svart QUICK DRY

Orange

Rött

Lime

Azur


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

57


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

58


T-SHIRTS KOLLEKTION 2014

ID 1600 TEAM SPORT T-SHIRT

ID 1604 TEAM SPORT SHORTS

T-shirt till sport och fritid. Snygg modell med raglan-ärmar. Vit kontrast på v-ringning och passpoal. ID Tech® interlockkvalitet. Permanent svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande.

Shorts för sport och fritid. Modell med net-innerbyxa och två kilfickor. Vit kontrast på passpoal. ID Tech® interlockkvalitet. Permanent svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande.

• 100 % funktionel polyester

• 100 % funktionel polyester

• 150 g

• 150 g

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME Active

• GAME Active

Svart

Röd

Turkos

Lime

Svart

QUICK DRY

Röd

Turkos

Lime

QUICK DRY

ID 41600 TEAM SPORT T-SHIRT

ID 41604 TEAM SPORT SHORTS

Barn T-shirt till sport och fritid. Snygg modell med raglan-ärmar. Vit kontrast på v-ringning och passpoal. ID Tech® interlockkvalitet. Permanent svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande.

Barn shorts för sport och fritid. Modell med net-innerbyxa och två kilfickor. Vit kontrast på passpoal. ID Tech® interlockkvalitet. Permanent svett-transporterande, andningsbar och snabbtorkande.

• 100 % funktionel polyester

• 100 % funktionel polyester

• 150 g

• 150 g

• 4/6 - 8/10

• 4/6 - 8/10

• GAME Active

• GAME Active

Svart

Röd QUICK DRY

Turkos

Lime

Svart

Röd

Turkos

Lime

QUICK DRY

59


PIKÉ TRÖJOR En piké tröja är ett avslappnat men elegant alternativ till skjortor och därför ett populärt val för både arbets- och fritidsbruk. Våra piké tröjor finns i en mängd olika färger och i flera olika modeller, så att du kan välja mellan detaljer som t.ex. bröstficka, kontrastränder eller stickning. Alla piké tröjor från ID® behåller dessutom både färg och passform utmärkt – även vid hårt slitage och daglig tvätt.


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

62


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

ID 0532 PIKÉ TRÖJA

ID 0533 PIKÉ TRÖJA

Casual piké tröja i pikékvalitet. Snygg, stabil modell med ett förtvättad utseende. Åtsmitande modell.

Casual piké tröja i pikékvalitet. Snygg, stabil modell med ett förtvättad utseende. Lätt figursydd.

• 100 % bomull

• 100 % bomull

• 230-240 g

• 230-240 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Svart

Vit

Lime

Grå melange

Orange

Röd

Azur

Marin

Svart

Vit

Lime

Grå melange

Orange

Röd

Azur

Marin

63


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

ID 0520 KLASSISK PIKÉ TRÖJA | FICKA Klassisk piké tröja i pikékvalitet med bröstficka och ribbstickade detaljer på krage och ärmar. • 50 % bomull/50 % polyester • 180 g • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL • 5XL + 6XL bara i vit, svart och marin • GAME

Vit

Svart

Sand

Gul

Röd

Kobolt

Marin

Grön

Koksgrå

Grå melange

Ljus blå

ID 0521 KLASSISK PIKÉ TRÖJA Klassisk piké tröja i pikékvalitet med ribbstickade detaljer på krage och ärmar. Lätt figursydd. • 50 % bomull/50 % polyester • 180 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Vit

64

Svart

Orange

Röd

Ljus blå

Marin

Koksgrå


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

ID 2020 YES PIKÉ TRÖJA Kampanj-piké tröja i pikékvalitet med nackband och sprund med matchande knappar. • 100 % bomull • 190-200 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • YES

Vit

Svart

Kit

Marin

Lime

Mocka

Röd

Ljus blå

Azur

65


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

ID 0526 PIKÉ TRÖJA | STRETCH

ID 0527 PIKÉ TRÖJA | STRETCH

Klassisk piké tröja i stretchkvalitet. Nackband, halvmåne i nacken och sprund med matchande knappar. Krymper nästan inte alls. Stort färgurval.

Klassisk piké tröja i stretchkvalitet. Nackband, halvmåne i nacken och sprund med matchande knappar. Krymper nästan inte alls. Stort färgurval. Lätt figursydd.

• 95 % bomull/5 % elastan

• 95 % bomull/5 % elastan

• 210-220 g

• 210-220 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• 4XL + 5XL + 6XL bara i svart och vit

• 4XL + 5XL + 6XL bara i svart och vit

• GAME

• GAME

Vit

Svart

Orange

Cerise

Röd

Ljus blå

Vit

Svart

Orange

Cerise

Röd

Ljus blå

Turkos

Azur

Marin

Lime

Grön

Mocka

Turkos

Azur

Marin

Lime

Grön

Mocka

Lila

Koksgrå

Grå melange

Lila

Koksgrå

Grå melange

66


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

67


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

68


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

ID 0560 PIKÉ TRÖJA

ID 0561 PIKÉ TRÖJA

Piké tröja i pikékvalitet. Snygg och stabil kvalitet. Stand-up krage.

Piké tröja i pikékvalitet med V-sprund med två knappar. Snygg och stabil kvalitet. Lätt figursydd.

• 80 % bomull/20 % polyester • 180-190 g

• 80 % bomull/20 % polyester

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL 4XL + 5XL + 6XL bara i svart och vit

• 180-190 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Vit

Svart

Sand

Röd

Azur

Indigo

Marin

Lime

Ljus blå

Turkos

Vit

Svart

Sand

Rosa

Röd

Turkos

Azur

Marin

Mint

Lime

Ljus blå

ID 40560 PIKÉ TRÖJA Piké tröja till barn i pikékvalitet. Snygg och stabil kvalitet. Stand-up krage. • 80 % bomull/20 % polyester • 180-190 g • 4/6 - 8/10 - 12/14 • GAME

Vit

Svart

Röd

Ljus blå

Azur

Lime

69


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

ID 0564 PIKÉ TRÖJA | KONTRASTRAND

ID 0565 PIKÉ TRÖJA | KONTRASTRAND

Piké tröja i pikékvalitet. Snygg och stabil kvalitet. Tvåfärgad kontrastrand på ärmar och krage.

Piké tröja i pikékvalitet. Snygg och stabil kvalitet. Tvåfärgad kontrastrand på ärmar och krage. Lätt figursydd.

• 80 % bomull/20 % polyester

• 80 % bomull/20 % polyester

• 180 -190 g

• 180-190 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL

• GAME

• GAME

Vit

Röd

Ljus blå

Marin

Vit

Röd

Ljus blå

Marin

ID 0563 PIKÉ TRÖJA | KONTRASTRAND

ID 0530 PIKÉ TRÖJA | KONTRASTRAND

Piké tröja i fin pikékvalitet. Slitstark med kontrastrand på krage, sprund och ärmar. Lätt figursydd.

Piké tröja med bröstficka. Kontrastfärger på krage, ärmar och bakom sprundet. Piké i elegant och stabil pikékvalitet med stretch för bästa komfort.

• 50 % bomull / 50 % polyester • 180 g

• 95 % bomuld/5 % elastan

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 210 g

• GAME

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Vit

70

Ljus blå

Mint

Vit

Röd

Ljus blå

Marin


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

71


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

72


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

ID 0596 ID TECH® PIKÉ TRÖJA Funktionell piké tröja i ID Tech® stretchkvalitet. Permanent svetttransporterande, andningsbar och snabbtorkande kvalitet. Stretch för bästa komfort. • 90 % polyester/10 % elastane • 220 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME Active

Vit

Svart

Orange

Röd

Turkos

Marin

Lime

Lila

BREATHABLE

73


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

74


PIKÉ TRÖJOR KOLLEKTION 2014

ID 0557 ID TECH® PIKÉ TRÖJA | KONTRAST Funktionell piké tröja i ID Tech® stretchkvalitet. Kontrastrand på ribbstickningen på krage och ärmar. Permanent svetttransporterande, andningsbar och snabbtorkande. Stretch för optimal komfort. Lätt figursydd. • 96 % funktionell polyester/4 % elastan • 190 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME Active

Svart

Röd

Blå

BREATHABLE

ID 0556 ID TECH® PIKÉ TRÖJA | KONTRAST Funktionell piké tröja i ID Tech® stretchkvalitet. Kontrastrand på ribbstickningen på kragen och ärmarna. Permanent svetttransporterande, andningsbar och snabbtorkande. Stretch för optimal komfort. • 96 % funktionell polyester/4 % elastan • 190 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME Active

Svart

Röd

Blå

BREATHABLE

75


SWEAT | STICKAT Den välkända kvaliteten från ID® finns naturligtvis även i varmare varianter. Välj mellan sweatshirts, joggingbyxor, sweatshorts, munkväst, pullovers, slipovers, vindtröjor och cardigans i flera modeller med smarta och praktiska detaljer. Som alltid fås samtliga modeller i flera storlekar, mängder av färger och självklart i den robusta kvalitet som är vårt kännetecken. Här hittar du även vår nya, sportiga sweat-serie.


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0600 KLASSISK SWEATSHIRT

ID 0604 KLASSISK SWEATSHIRT

Den välkända GAME sweatshirten med rund hals. Dubbla stickningar vid hals, ärmar och nederkant. Mjuk, borstad insida.

Den välkända GAME sweatshirten med rund hals i 100 % bomull. Dubbel stickningar vid hals, ärmar och nederkant. Mjuk, borstad insida.

• 70 % bomull/30 % polyester • 290 g

• 100 % bomull

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• 290 g

• 5XL + 6XL bara i svart och marin

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL

• GAME

• GAME

Vit

Svart

Sand

Gul

Orange

Rosa

Röd

Vinröd

Ljus blå

Turkos

Kobolt

Indigo

Marin

Lime

Grön

Buteljgrön

Koksgrå

Snö melange

Grå melange

Grafit melange­

ID 40600 KLASSISK SWEATSHIRT Den välkända GAME sweatshirten med rund hals till barn. Dubbla stickningar vid hals, ärmar och nederkant. Mjuk, borstad insida. • 70 % bomull/30 % polyester • 290 g • 4/6 - 8/10 - 12/14 • GAME

Vit

Koksgrå

Svart

Rosa

Turkos

Kobolt

Indigo

Marin

78

Röd

Lime

Ljus blå

Svart

Marin


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

79


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

80


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0602 PIKÉ SWEATSHIRT | KONTRAST

ID 0601 KLASSISK PIKÉ SWEATSHIRT

Piké sweatshirt med sprund, tre knappar och bröstficka. Kontrastfärg på kragen och bröstfickan. Nackband och ribbstickning vid ärmar och nederkant. Mjuk, borstad insida.

Den välkända GAME sweatshirten med pikékrage, sprund och tre knappar. Nackband och ribbstickning vid ärmar och nederkant. Mjuk, borstad insida.

• 70 % bomull/30 % polyester

• 70 % bomull/30 % polyester

• 290 g

• 280 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL

• GAME

• GAME

Svart

Röd

Marin

Koksgrå

Vit

Svart

Koksgrå

Grå melange

Röd

Kobolt

Marin

Grafit melange

81


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

82


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

NEW STYLE ID 0603 SWEATSHIRT

ID 0613 EXKLUSIV SWEATSHIRT

Klassisk sweatshirt i kraftig kvalitet med hög krage och blixtlås i halsen. Nackband och halvmåne i nacken och ribbstickning vid ärmar och nederkant. Oborstad insida.

Topp sweatshirt i kraftig kvalitet med oborstad insida. 2-lagers ribbstickning i nederkant, hals och handlovar och 1-lagers ribbstickning i sidorna och vid V-detalj i halsringningen. Halvmåne i nacken och ton-i-ton nackband.

• 60 % bomull/40 % polyester • 330-340 g

• 60 % bomull/40 % polyester

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 270 g

• GAME

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Röd

Marin

Grå melange

Svart

Rött

Marin

Grå melange

YKK MAIN ZIPPER

83


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0610 MUNKTRÖJA

ID 0609 MUNKTRÖJA

Klassisk munktröja med känguruficka. Kraftig kvalitet. Snöra i huvan och ribbstickning vid ärmar och nederkant. Mjuk, borstad insida.

Klassisk munktröja med känguruficka och raglanärm. Snöra i huvan och ribbstickning vid ärmar och nederkant. Kraftig kvalitet. Mjuk, borstad insida. Lätt figursydd.

• 70 % bomull/30 % polyester • 300 g

• 70 % bomull/30 % polyester

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• 300 g

• 4XL + 5XL + 6XL bara i svart

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Vit

Svart

Röd

Ljus blå

Turkos

Indigo

Vit

Svart

Röd

Cerise

Ljus blå

Turkos

Marin

Lime

Grön

Mocka

Lila

Grå melange

Mint

Lime

Grön

Mocka

Lila

Grå melange

ID 40610 MUNKTRÖJA Klassisk munktröja med känguruficka för barn. Kraftig kvalitet. Ribbstickning vid ärmar och nederkant. Mjuk, borstad insida. Ingan snöra i huvan. • 70 % bomull/30 % polyester • 300 g • 8/10 - 12/14 • GAME

Vit

Svart

Röd

Ljus blå

Turkos

Indigo

Marin

Lime

Grön

Mocka

Lila

Grå melange

84

Marin


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

85


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

86


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0618 MUNKJACKA

ID 0619 MUNKJACKA

Klassisk munkjacka med känguruficka och helt blixtlås. Kraftig kvalitet. Snöra i huvan. och ribbstickning vid ärmar och nederkant. Mjuk, borstad insida.

Klassisk munkjacka med känguruficka, helt blixtlås och raglanärmar. Snöra i huvan och ribbstickning vid ärmar och nederkant. Kraftig kvalitet. Mjuk, borstad insida. Lätt figursydd.

• 70 % bomull/30 % polyester

• 70 % bomull/30 % polyester

• 300 g

• 300 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL

• 4XL + 5XL + 6XL bara i svart

• GAME

• GAME

Svart

Röd

Marin

Grön

Lila

Grå melange

YKK MAIN ZIPPER

Svart

Röd

Marin

Grön

Lila

Grå melange

YKK MAIN ZIPPER

ID 0622 SWEATSHIRT CARDIGAN

ID 0624 SWEATSHIRT CARDIGAN

Cardigan i kraftig kvalitet med helt blixtlås och två kilfickor. Nackband, ribbstickning vid ärmar och nederkant och snygga flatlock-stickningar. Mjuk, borstad insida.

Cardigan i kraftig kvalitet med helt blixtlås, två kilfickor och raglanärm. Nackband, ribbstickning vid ärmar och nederkant och snygga flatlockstickningar. Mjuk, borstad insida. Lätt figursydd.

• 70 % bomull/30 % polyester

• 70 % bomull / 30 % polyester

• 300 g

• 300 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL

• GAME

• GAME

Vit YKK MAIN ZIPPER

Svart

Röd

Ljus blå

Turkos

Marin

Vit

Svart

Röd

Ljus blå

Turkos

Marin

YKK MAIN ZIPPER

87


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0630 BONDED CARDIGAN

ID 0631 BONDED CARDIGAN

Bonded cardigan med mjuk fleeceinsida. Smart huvamodell med kontrastfärgade snören, blixtlås och foder. Två sidfickor med blixtlås.

Bonded cardigan med mjuk fleeninsida. Smart huvamodell med kontrastfärgade snören, blixtlås och foder. Två sidfickor med blixtlås. Lätt figursydd.

• 100 % bomull. Foder: 100 % polyester

• 100 % bomull. Foder: 100 % polyester.

• 390 g

• 390 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Vit YKK MAIN ZIPPER

88

Svart

Röd

Azur

Marin

Grå melange

Vit YKK MAIN ZIPPER

Svart

Röd

Azur

Marin

Grå melange


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

89


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

90


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0626 CARDIGAN | KONTRASTRAND Sportig cardigan i kraftig kvalitet med kontrastrand på ärmarna. Helt blixtlås och två sidofickor med blixtlås i kontrastfärger. Nackband, halvmåne i nacken och rippstickning vid ärmar och nederkant. Oborstad insida. • 60 % bomull/40 % polyester • 330-340 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Azur

Marin

Lime

Lila

Grå melange

YKK MAIN ZIPPER

ID 0627 CARDIGAN | KONTRASTRAND Sportig cardigan i kraftig kvalitet med kontrastrand på ärmarna. Helt blixtlås och två sidofickor med blixtlås i kontrastfärger. Nackband, halvmåne i nacken och ribbstickninger vid ärmar och nederkant. Oborstad insida. Lätt figursydd. • 60 % bomull/40 % polyester • 330-340 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Azur

Marin

Lime

Lila

Grå melange

YKK MAIN ZIPPER

91


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

NEW STYLE ID 0620 SPORTIG MUNKVÄST Sportig munkväst med stickningar i kontrastfärg vid ärmhol, på axlan och över fickan. Helt blixtlås, känguruficka och snöra i kontrastfärg. Fin mjuk kvalitet med oborstad insida. • 60 % bomull/40 % polyester • 270 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Grå melange

NEW STYLE ID 0608 SPORTIGA SWEATSHORTS Sportiga sweatshorts med resårlinning, två kilfickor och snöra i kontrastfärg. • 60 % bomull/40 % polyester • 270 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

92

Grå melange


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

NEW STYLE ID 0621 SPORTIG MUNKVÄST Sportig munkväst med stickningar i kontrastfärg vid ärmhol, på axlan och över fickan. Helt blixtlås, känguruficka och snöra i kontrastfärg. Fin mjuk kvalitet med oborstad insida. Lätt figursydd. • 60 % bomull/40 % polyester • 270 g • XS - S - M - L - XL - 2XL • GAME

Svart

Grå melange

NEW STYLE ID 0668 SPORTIGA SWEAT CAPRI Sportiga sweat capri med 2-lagers ribbstickning i midjan och vid fötterna. Snöra i kontrastfärg och två kilfickor. • 60 % bomull/40 % polyester • 270 g • S - M - L - XL - 2XL • GAME

Svart

Grå melange

93


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0605 ARBETSTRÖJA Arbetströja med huva och snygga flatlock-stickningar och snöra i kontrastfärg. 2 fickor med blixtlås. Bonded kvalitet med mjuk insida av sherpafleece. • 100 % bomull. Foder 100 % polyester • 480 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL • GAME

Svart

Grå melange

YKK MAIN ZIPPER

ID 0607 SPORTIGA JOGGINGBYXOR Sportiga joggingbyxor med snöre och resårlinning samt resår vid foten. Två kilfickor. • 70 % bomull/30 % polyester • 300 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

94

Grå melange


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0665 SWEATPANTS Sweatpants i elastisk kvalitet. Med snöre och resår i midjan samt snöre vid fötterna. • 60 % bomull/32 % polyester/8 % elastan • 260 g • XS - S - M - L - XL - 2XL • GAME

Svart

NEW STYLE ID 0667 SPORTIGA SWEATPANTS Sportiga sweatpants med 2-lagers ribbstickning i midjan och vid fötterna. Snöra i kontrastfärg och två kilfickor. • 60 % bomull/40 % polyester • 270 g • XS - S - M - L - XL - 2XL • GAME

Svart

Grå melange

95


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

96


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

NEW STYLE

NEW STYLE

ID 0632 CARDIGAN MED KONTRAST

ID 0633 CARDIGAN MED KONTRAST

Cardigan med stickningar i kontrastfärg på ärmen, axlarna och i sidorna. Helt blixtlås och kilfickor med dold tryckknapp-förslutning. Fin mjuk kvalitet med oborstad insida.

Cardigan med stickningar i kontrastfärg på ärmen, axlarna och i sidorna. Helt blixtlås och kilfickor med dold tryckknapp-förslutning. Fin mjuk kvalitet med oborstad insida. Lätt figursydd.

• 60 % bomull/40 % polyester

• 60 % bomull/40 % polyester

• 270 g

• 270 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL

• GAME

• GAME

Svart

Grå melange

Svart

Grå melange

97


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0670 STICKAD PULLOVER | V-RINGAD

ID 0671 STICKAD PULLOVER | V-RINGAD

Elegant Fully Fashion stickad pullover med v-ringning. Antipillingbehandlad. Ribbstickning på ärmar och nederkant.

Elegant Fully Fashion stickad pullover med v-ringning. Antipillingbehandlad. Bred ribbstickning på ärmar och nederkant. Lätt figursydd.

• 100 % bomull • S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100 % bomull

• SILENZIO

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL • SILENZIO

98

Svart

Sand

Röd

Ljus blå

Marin

Lime

Lila

Grå melange

Azur

Indigo

Svart

Röd

Cerise

Lime

Lila

Grå melange

Ljus blå

Azur

Marin


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

99


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

100


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0674 STICKAD SLIPOVER | V-RINGAD

ID 0675 STICKAD SLIPOVER | V-RINGAD

Elegant Fully Fashion stickad slipover med v-ringning. Antipillingbehandlad. Ribbstickad kant på ärmhol och nederkant.

Elegant Fully Fashion stickad slipover med v-ringning. Antipillingbehandlad. Bred ribbstickning på ärmhål och nederkant. Lätt figursydd.

• 100 % bomull • S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100 % bomull

• SILENZIO

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL • SILENZIO

Svart

Röd

Svart

Röd

ID 0677 STICKAD CARDIGAN Elegant Fully Fashion stickad cardigan med knäppning. Antipillingbehandlad. Lätt figursydd. • 100 % bomull • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • SILENZIO

Svart

Lila

Grå melange

101


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

102


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0696 VINDTRÖJA

ID 0694 VINDTRÖJA

Vindtygscardigan med mikrofiberfoder och fickor. Antipillingbehandlad. Fleeceavslutning vid halsen.

Vindtygscardigan med mikrofiberfoder och fickor. Antipillingbehandlad. Fleeceavslutning vid halsen. Lätt figursydd.

• 80 % ull/20 % polyester. Foder: 100 % polyester, mikrofiber

• 80 % ull/20 % polyester. Foder: 100 % polyester, mikrofiber

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL

• PATROL

• PATROL

Svart Natur

Röd

Svart

0684 STICKAD CARDIGAN Snygg stickad cardigan med nackband och kontrastfärgat blixtlås. Antipillingbehandlad. • 50 % ull/50 % akryl • XS - S - M - L - XL - 2XL • PATROL

Svart

Grå melange

YKK MAIN ZIPPER

103


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

104


SWEATS | STICKAT KOLLEKTION 2014

ID 0690 VINDTRÖJA | SHETLANDSULL

ID 0680 MILITÄRTRÖJA

Kabelstickad vindtröja i Shetlandsull/akryl med mikrofiberfoder. Fleeceavslutning vid halsen. Reglerbart snöre i nederkanten.

Tröja i militärstil med förstärkningar på axlar och armbågar. Ficka på ärmen.

• 60 % Shetlandsull/40 % akryl. Foder: 100 % polyester, mikrofiber

• 80 % ull/20 % akryl

• XS - S - M - L - XL - 2XL

• S - M - L - XL - 2XL

• PATROL

• NASSAU

Natur

Röd

Koksgrå

Marin

Oliv

105


SKJORTOR Hos ID® hittar du även ett stort urval av bekväma, välsittande och slitstarka skjortor för både herr och dam. Välj mellan olika modeller – klassisk, fritid eller modern – med korta eller långa ärmar, med eller utan mönster och med praktiska och trendiga detaljer som du väljer själv från vårt sortiment. Alla modeller lever upp till den professionella användarens krav på hållbara färger och hög slitstyrka.


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

108


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

NEW STYLE

NEW STYLE

ID 0248 RANDIG NON IRON-SKJORTA

ID 0249 RANDIG NON IRON-SKJORTA

Exklusiv randig skjorta med långa ärmar av högsta Non Iron-kvalitet. Klassisk modell utan bröstficka. Cut away-krage. Snygga detaljer som kontrast på krage och knapphål.

Exklusiv randig skjorta med långa ärmar av högsta Non Iron-kvalitet. Snygga detaljer som kontrast på krage och knapphål. Lätt figursydd.

• 100 % bomull

• 100 % bomull

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48

• S - M - L - XL - 2XL

• SILENZIO

• SILENZIO

Ljusblått

Ljusblått

109


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

110


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

NEW STYLE ID 0236 RUTIG SKJORTA MED KONTRAST

ID 0254 RUTIG NON IRON-SKJORTA

Exklusiv rutig poplinskjorta med långa ärmar av högsta Easy Ironkvalitet. Klassisk modell utan bröstficka. Cut away-krage. Kontrast på krage, manschetter och knappar.

Exklusiv rutig Non Iron-skjorta med långa ärmar. Klassisk modell utan bröstficka. Cut away-krage. Kontrast på krage och manschetter.

• 100 % bomull

• 100 % bomull

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48

• SILENZIO

• SILENZIO

Röd

Blå

Röd

Blå

111


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

112


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

ID 0256 EASY IRON-SKJORTA

ID 0257 EASY IRON-SKJORTA

Exklusiv poplinskjorta med långa ärmar av högsta Easy Iron-kvalitet. Klassisk modell med bröstficka och cut away-krage.

Exklusiv poplinskjorta med långa ärmar av högsta Easy Iron-kvalitet. Lätt figursydd.

• 100 % bomull

• 100 % bomull

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48

• S - M - L - XL - 2XL

• SILENZIO

• SILENZIO

Vit

Svart

Ljus blå

Vit

Svart

Ljus blå

ID 0258 EASY IRON-SKJORTA M. KONTRAST Exklusiv skjorta med långa ärmar av högsta Easy Iron-kvalitet. Klassisk modell utan bröstficka. Cut away-krage. Kontrast på krage, manschetter och knappar. • 100 % bomull • 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48 • SILENZIO

Marin

Vit

Ljus blå

113


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

114


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

ID 0225 BUSINESS-SKJORTA | LÅNGÄRMAD

ID 0224 SKJORTA | LÅNGÄRMAD

Klassisk poplinskjorta med långa ärmar och bröstficka. Easy Carekvalitet.

Poplinskjorta med långa ärmar, bröstficka och dold knäppning. Easy Care-kvalitet. Lätt figursydd.

• 55 % bomull/45 % polyester

• 55 % bomull/45 % polyester

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48 - 49/50

• S - M - L - XL - 2XL

• SILENZIO

• SILENZIO

Vit

Svart

Vit

ID 0229 BUSINESS-SKJORTA | KORTÄRMAD

ID 0223 SKJORTA | KORTÄRMAD

Klassisk poplinskjorta med korta ärmar och bröstficka. Easy Carekvalitet.

Poplinskjorta med korta ärmar, bröstficka och dold knäppning. Easy Care-kvalitet. Lätt figursydd.

• 55 % bomull/45 % polyester

• 55 % bomull/45 % polyester

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48 - 49/50

• S - M - L - XL - 2XL

• SILENZIO

• SILENZIO

Vit

Svart

Vit

115


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

116


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

ID 0220 PILOTSKJORTA | LÅNGÄRMAD

ID 0221 PILOTSKJORTA | KORTÄRMAD

Klassisk uniformsskjorta med långa ärmar, axelklaffar och två bröstfickor med lock. Easy Care-kvalitet.

Klassisk uniformsskjorta med korta ärmar, axelklaffar och två bröstfickor med lock. Easy Care-kvalitet.

• 55 % bomull/45 % polyester

• 55 % bomull/45 % polyester

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48 - 49/50

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48 - 49/50

• SILENZIO

• SILENZIO

Vit

Ljus blå

Vit

Ljus blå

117


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

118


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

ID 0227 OXFORDSKJORTA | KORTÄRMAD

ID 0228 OXFORDSKJORTA | LÅNGÄRMAD

Klassisk Oxfordskjorta med korta ärmar, bröstficka och cut awaykrage. Easy Care-kvalitet.

Klassisk Oxfordskjorta med långa ärmar, bröstficka och cut awaykrage. Easy Care-kvalitet.

• 70 % bomull/30 % polyester

• 70 % bomull/30 % polyester

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48

• SILENZIO

• SILENZIO

Vit

Ljus blå

Grå

Vit

Ljus blå

Grå

ID 0240 OXFORDSKJORTA Klassisk Oxford-skjorta med långa ärmar. Easy Care kvalitet. Lätt figursydd. • 70 % bomull/30 % polyester • XS - S - M - L - XL - 2XL • SILENZIO

Vit

Ljus blå

119


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

120


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

ID 0246 RUTIG CVC-SKJORTA Rutig cvc-skjorta med långa ärmar, bröstficka och cut away-krage. Easy Care- kvalitet. • 60 % bomull/40 % polyester • 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48 • SILENZIO

Röd

Ljus blå

Lila

Marin

Svart

121


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

122


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

ID 0212 CAFÉSKJORTA | STRETCH

ID 0213 CAFÉSKJORTA | STRETCH

Caféskjorta i stretch i snygg uniformsstil med långa ärmar. Praktisk knäppning som detalj på ärmarna. Åtsmitande.

Caféskjorta i stretch och snygg uniformsstil med långa ärmar. Praktisk knäppning som detalj på ärmarna. Lätt figursydd.

• 62 % bomull/33 % polyester/5 % elastan

• 62 % bomull/33 % polyester/5 % elastan

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• SILENZIO

• SILENZIO

Vit

Svart

Lila

Grå

Röd

Mocka

Vit

Svart

Lila

Grå

Röd

Mocka

ID 0215 CAFÉSKJORTA | KORTÄRMAD

ID 0216 CAFÉSKJORTA | LÅNGÄRMAD

Mjuk, borstad caféskjorta med korta ärmar och två bröstfickor. Easy Care-kvalitet.

Mjuk, borstad caféskjorta med långa ärmar. med två bröstfickor. Easy Care-kvalitet.

• 65 % polyester/35 % bomull

• 65 % polyester/35 % bomull

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Vit

Svart

Sand

Vit

Svart

123


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

124


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

ID 0218 STRETCHSKJORTA | LÅNGÄRMAD

ID 0219 STRETCHSKJORTA | KORTÄRMAD

Snygg skjorta i stretchkvalitet med långa ärmar. Lätt figursydd.

Snygg skjorta med korta ärmar i stretchkvalitet. Lätt figursydd.

• 62 % bomull/33 % polyester/5 % elastan

• 62 % bomull/33 % polyester/5 % elastan

• XS - S - M - L - XL - 2XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL

• SILENZIO

• SILENZIO

Vit

Sand

Röd

Svart

Mocka

Vit

Sand

Svart

ID 0238 RANDIG CAFÉSKJORTA

ID 0239 RANDIG CAFÉSKJORTA

Randig caféskjorta med långa ärmar, bröstficka och cut awaykrage. Easy Care-kvalitet. Åtsmitande.

Randig caféskjorta med långa ärmar. Easy Care-kvalitet. Lätt figursydd.

• 60 % bomull/40 % polyester

• 60 % bomull/40 % polyester

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48

• XS - S - M - L - XL - 2XL

• SILENZIO

• SILENZIO

Grå

Grå

125


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

126


SKJORTOR KOLLEKTION 2014

ID 0200 ARBETSSKJORTA | BOMULL

ID 0201 ARBETSSKJORTA | POLYESTER/BOMULL

Slitstark skjorta i twillkvalitet. Två praktiska bröstfickor med lock.

Slitstark skjorta i twillkvalitet. Två praktiska bröstfickor med lock.

• 100 % bomull

• 65 % polyester/35 % bomull

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48 - 49/50

• 35/36 - 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48 - 49/50 - 51/52

• NASSAU

• 35/36 + 51/52 bara i kobolt • NASSAU

Kobolt

Marin

Kobolt

Marin

Koksgrå

Röd

ID 0209 TWILLSKJORTA

ID 0206 GREEN LEAF-SKJORTA

Bomullsskjorta med långa ärmar, hornknappar och två bröstfickor med lock.

Slitstark skjorta i genomfärgad kvalitet. Mjuk, borstad insida. Två praktiska bröstfickor med lock.

• 100 % bomullstwill

• 100 % bomull

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48 - 49/50

• GAME

• GREEN LEAF

Vit

Röd

Svart

Grön

Marin

127


BYXOR, SHORTS, REGN- OCH FRITIDSSTÄLL Vi har även ett stort urval av byxor och shorts för många ändamål. Smarta och praktiska byxor och shorts som utformats särskilt för servicepersonal i t.ex. hotell- och restaurangbranschen. Arbetsbyxor behandlade med smutsavvisande Teflon® och en slitstark förstärkning av CORDURA® som tål det mesta – och självklart utrustade med funktionella fickor.

För fritidsbruk erbjuder vi shorts med innerbyxa i mesh och korta, ¾-långa eller hellånga tights till löpare alla med släta sömmar och snöre i midjan för en bekväm passform. Se även vår kollektion av andningsbara och vindtätta fritidskläder för friluftsentusiaster med bl.a. zip-off byxor, träningsoveraller och kvalitetsregnställ.


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 0408 TRÄNINGSTIGHTS | LÅNGA GAME sport- och löpartights. Lång modell. Svett-transporterande polyesterkvalitet. Stretch för optimal passform. Platta sömmar, snöre i midjan och blixtlås vid foten. • 92 % polyester/8 % elastan • 230 g • XS - S - M - L - XL - 2XL • GAME Active

Svart

ID 0407 TRÄNINGSTIGHTS | 3/4-LÅNGA GAME sport- och träningstights. 3/4-längd. Svett-transporterande polyesterkvalitet. Stretch för optimal passform. Platta ­kontrastsömmar och snöre i midjan. • 92 % polyester/8 % elastan • 230 g • XS - S - M - L - XL - 2XL • GAME Active

Svart

ID 0406 TRÄNINGSTIGHTS | KORTA GAME sport- och träningstights. Svetttransporterande polyester­kvalitet. Stretch för optimal passform. Platta kontrastsömmar och snöre i midjan. • 92 % polyester/8 % elastan • 230 g • XS - S - M - L - XL - 2XL • GAME Active

Svart

130


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 0404 SPORT- OCH KLUBBSHORTS Andningsbara sport- och klubbshorts med meshinnerbyxa. Resår samt snöre i linningen. Två kilfickor. Snygg reflexpasspoal­bak. • 100 % polyester. Innerbyxa: 100 % polyester • XS - S - M - L - XL - 2XL • GAME

Svart

ID 40406 SPORT- OCH TRÄNINGSTIGHTS GAME sport- och träningstights till barn. Svetttranspor­terande polyesterkvalitet. Stretch • 92 % polyester/8 % elastan • 230 g • 8/10 - 12/14 • GAME Active

Svart

131


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 0742 FUNKTIONELL JACKA | DENVER Funktionell jacka för en aktiv fritid. Andningsbar, vind- och vattentät ID Tech® kvalitet. Tejpade sömmar. Huva i kraftig kvalitet och med reflexdetaljer. • 100 % polyester • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart 8000 BREATHABLE

Röd WINDPROOF

10.000 WATERPROOF

TAPED SEAMS

YKK MAIN ZIPPER

ID 0743 FUNKTIONELL BYXA | DENVER

ID 0763 FUNKTIONELL FODRAD BYXA

Funktionell byxa för en aktiv fritid. Andningsbar, vind- och vattentät ID Tech® kvalitet. Tejpade sömmar. Reglerbart kardborrlås vid foten.

Kraftig och funktionell byxa i ID Tech® kvalitet. Blixtlås vid fötterna, reflexbricka medföljer. Flexibel linning och två rymliga kilfickor. Tillhörande jackor: ID 0762, ID 0768 och ID 0769.

• 100 % polyester • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100 % kraftig taslan nylon med andningsbart PU-skikt

• GAME

• 2XS - XS/S - M/L - XL/2XL - 3XL • GAME

Svart

Svart 8000 BREATHABLE

132

WINDPROOF

10.000 WATERPROOF

TAPED SEAMS

3000 BREATHABLE

WINDPROOF

5000 WATERPROOF

TAPED SEAMS


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 0740 REGNKLÄDER Regnkläder med tejpade sömmar. Jacka med reflexpasspoal fram och bak, dold huva i kragen och mjukt mesh-foder på insidan. Byxa utan foder och med kardborrlås vid foten. • 100 % nylon med PU-skikt • 95 g • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart WINDPROOF

WATERPROOF

TAPED SEAMS

133


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 0922 SPORT- OCH FRITIDSJACKA Vindavvisande sport- och fritidsjacka i ID Tech® kvalitet som andas. Jackan har smarta reflexdetaljer både på fram- och baksidan. Två kilfickor med blixtlås. Justerbar i nederkanten. • 100 % polyester • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL 3XL bara i svart • GAME

Svart

Röd

ID 0923 SPORT- OCH FRITIDSBYXA Vindavvisande sport- och fritidsbyxa i ID Tech® kvalitet som andas. Byxan har ett behagligt invändigt foder. Två kilfickor med blixtlås. Blixtlås vid foten. • 100 polyester • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

134


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 0915 ACTIVE ID TECH® TRÄNINGSOVERALL Andningsbar, vind- och vattenavvisande träningsoverall i ID Tech® kvalitet. Jacka med reflexdetaljer och två kilfickor med blixtlås. Reglerbar i nederkant. Byxa med resår samt snöre i linningen. Två kilfickor. Blixtlås vid foten. • 100 % polyester, mikrofiber • 85-90 g • XS - S - M - L - XL - 2XL • GAME Active

Svart

135


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 40922 SPORT- OCH FRITIDSJACKA Vindavvisande sport- och fritidsjacka till barn i ID Tech® kvalitet som andas. Jackan har smarta reflexdetaljer både på fram- och baksidan. Två kilfickor med blixtlås. Justerbar i nederkanten. • 100 % polyester • 4/6 - 8/10 - 12/14 • GAME

Svart

Röd

ID 40923 SPORT- OCH FRITIDSBYXA Vindavvisande sport- och fritidsbyxa till barn i ID Tech® kvalitet som andas. Byxan har ett behagligt invändigt foder. Två kilfickor med blixtlås. Blixtlås vid foten. • 100 % polyester • 4/6 - 8/10 - 12/14 • GAME

Svart

136


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 40915 ACTIVE ID TECH® TRÄNINGSOVERALL Andningsbar, vind- och vattenavvisande träningsoverall till barn i ID Tech®kvalitet. Jacka med reflexdetaljer och två kilfickor med blixtlås. Reglerbar i nederkant. Byxa med resår samt snöre i linningen. Två kilfickor. Blixtlås vid foten. • 100 % polyester - mikrofiber • 8/10 - 12/14 • GAME Active

Svart

137


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 0955 ZIP-OFF BYXA Zip-off byxa, kan ändras till shorts. Två snedfickor och två bakfickor. Fickor på benen. • 65 % polyester/35 % bomull • 165 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL • GAME

Svart YKK MAIN ZIPPER

138

Sand


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 0956 ZIP-OFF BYXA Zip-off byxa i dammodell, kan ändras till piratbyxa. Två snedfickor och två bakfickor. Fickor på benen. • 65 % polyester/35 % bomull • 165 g • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL • GAME

Svart

Sand

YKK MAIN ZIPPER

139


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 0401 SHORTS MED LÅRFICKOR Shorts i tvättad mjuk bomullskvalitet. Bälteshällor i linningen. Två snedfickor, två bakfickor och två fickor på låren. • 100 % bomull • 270-280 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

140

Sand


BYXOR, SHORTS, REGN-OCH FRITIDSSTÄLL KOLLEKTION 2014

ID 0970 ARBETSBYXA Arbetsbyxa i kraftig men mjuk kanvaskvalitet. Extra slitstarka Cordura® förstärkningar på knä och fickor. Teflon® behandlad för smutsavvisande effekt. Flexibel linning för komfort. YKK-blixtlås. • 65 % polyester/35 % bomull • 300 g • 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56 - 58 • NASSAU

Svart

Koksgrå

YKK MAIN ZIPPER

141


FLEECE Hos ID® hittar du fleecekläder i oöverträffad kvalitet, med omsorg om varje detalj. Alla fleeceprodukter från ID® är tillverkade med kvalitetsblixtlås och funktionella detaljer som ger högt bruksvärde både i arbetet och på fritiden. Våra fleecekläder finns dessutom i hela 11 olika färger. Årets nyheter är en mjuk och skön cardigan i melangefärgad, stickad fleece med snygga och behagliga flatlock-stickningar i kontrastfärger. Modellen till damer är lätt figursydd. Vi lanserar även en väst i samma, läckra stickade fleece-material, även den med smarta kontrastfärger.


FLEECE KOLLEKTION 2014

144


FLEECE KOLLEKTION 2014

ID 0802 MICROFLEECECARDIGAN

ID 0804 MICROFLEECECARDIGAN

Fleece-cardigan av högsta kvalitet. Med finaste polyesterfiber i tät struktur. Antipillingbehandlad på ut- och insida. Mjuk och isolerande. Blixtlås ända ner och två kilfickor med blixtlås. Justerbart snöre i nederkanten.

Fleece-cardigan av högsta kvalitet. Med finaste polyesterfiber i tät struktur. Antipillingbehandlad ut- och insida. Mjuk och isolerande. Blixtlås ända ner och två kilfickor med blixtlås. Reglerbar snöre i nederkanten. Lätt figursydd.

• 100 % polyester

• 100 % polyester

• 260-280 g

• 260-280 g

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL • 4XL + 5XL bara i marin och svart

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

• GAME

Vit

Mocka YKK MAIN ZIPPER

Svart

Grå

Röd

Lila

Grön

Turkos

Ljus blå

Azur

Marin

Vit

Svart

Röd

Lila

Mocka

Grå

Grön

Turkos

Ljus blå

Azur

Marin

YKK MAIN ZIPPER

ID 40802 FLEECECARDIGAN Fleece-cardigan av högsta kvalitet till barn. Med finaste polyesterfiber i tät struktur. Antipillingbehandlad på ut- och insida. Mjuk och isolerande. Blixtlås ända ner och två kilfickor med blixtlås. Justerbart snöre i nederkanten. • 100 % polyester • 260-280 g • 4/6 - 8/10 - 12/14 • GAME

Svart

Turkos

YKK MAIN ZIPPER

145


FLEECE KOLLEKTION 2014

146


FLEECE KOLLEKTION 2014

ID 0841 BONDED FLEECECARDIGAN

ID 0842 BONDED FLEECECARDIGAN

Funktionell fleececardigan. Trelagers kvalitet med foder som är andningsbart, vind- och vattenavvisande. Helt blixtlås och två praktiska kilfickor med blixtlås.

Funktionell fleececardigan. Trelagers kvalitet med foder, som är andningsbart, vind- och vattenavvisande. Helt blixtlås och två praktiska kilfickor med blixtlås. Lätt figursydd.

• 100 % polyester microfleece - antipilling

• 100 % polyester microfleece - antipilling

• 320-330 g

• 320-330 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL

• GAME

• GAME

Svart

Svart BREATHABLE

WINDPROOF

WATER REPELLENT

YKK MAIN ZIPPER

3-LAYERS MEMBRAN

BREATHABLE

WINDPROOF

WATER REPELLENT

YKK MAIN ZIPPER

3-LAYERS MEMBRAN

ID 0822 MICROFLEECE VÄST Fleece-väst med blixtlås ända ner och två kilfickor med blixtlås. Antipillingbehandlad på ut- och insida. Justerbart snöre i nederkanten. • 100 % polyester • 260-270 g • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Vit

Turkos

Marin

Svart

YKK MAIN ZIPPER

147


FLEECE KOLLEKTION 2014

148


FLEECE KOLLEKTION 2014

ID 0816 MICROFLEECECARDIGAN MED FODER Fleececardigan med foder. Antipillingkvalitet på båda sidor. Helt blixtlås och två kilfickor med blixtlås. Reglerbart snöre i nederkanten. Blixtlås i foderet gör det möjligt att fästa logo. • 100 % polyester. Foder: 100 % polyester • 260-280 g • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Marin

Azur

YKK MAIN ZIPPER

149


FLEECE KOLLEKTION 2014

NEW STYLE ID 0852 STICKAD FLEECECARDIGAN Mjuk stickad fleece cardigan i melangefärgade garner med flatlock-stickninger i kontrastfärg. • 100 % polyester • 300 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Grå melange

NEW STYLE ID 0864 STICKAD FLEECEVÄST Mjuk stickad fleece väst i melangefärgade garner med flatlockstickninger i kontrastfärg. • 100 % polyester • 300 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Grå melange

150


FLEECE KOLLEKTION 2014

NEW STYLE ID 0853 STICKAD FLEECECARDIGAN Mjuk stickad fleece cardigan i melangefärgade garner med flatlockstickninger i kontrastfärg. Lätt figursydd. • 100 % polyester • 300 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Grå melange

NEW STYLE

ID 0865 STICKAD FLEECEVÄST Mjuk stickad fleece väst i melangefärgade garner med flatlockstickninger i kontrastfärg. Lätt figursydd. • 100 % polyester • 300 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Grå melange

151


FLEECE KOLLEKTION 2014

152


FLEECE KOLLEKTION 2014

ID 0850 STICKAD FLEECECARDIGAN Snygg stickad fleececardigan i melangefärgade garner med kontrast-besättningar. Tvåvägs blixtlås ända ner. Reglerbar snöre i nederkanten. Två kilfickor och en bröstficka, alla med kvalitets-blixtlås. • 100 % polyester • 300 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Grå melange

Grafit melange

ID 0851 STICKAD FLEECECARDIGAN Snygg stickad fleececardigan i melangefärgade garner med kontrast- besättningar. Tvåvägs blixtlås ända ner. Reglerbar snöre i nederkanten. Två kilfickor och en bröstficka, alla med kvalitetsblixtlås. Lätt figursydd. • 100 % polyester • 300 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Grafit melange

Grå melange

153


SOFT SHELL Soft shell-jackorna har blivit en del i basgarderoben – och det finns goda skäl till det. När de som våra är av hög kvalitet lämpar de sig utmärkt till i stort sett alla typer av väder. Soft shell-jackor från ID® är tillverkade i den vind- och vattenavvisande ID Tech® kvalitet som skyddar mot fukt och kyla och samtidigt låter huden andas. Du kan välja mellan olika modeller och många olika färger. I år introducerar vi ytterligare två eleganta modeller, som finns för både dam och herr. Den första är en läcker, funktionell soft shell-jacka med förstärkningar och vattentätta blixtlås i kontrastfärger. Materialet är ID Tech® i en slitstark trelagerskvalitet med lätt stretch. Jackan har ett funktionellt

membran med vind- och vattenavvisande egenskaper och mjuk, isolerande microfleece invändigt. Dammodellen är lätt figursydd. För den som gillar starka färger lanserar vi en skön lättviktsjacka som förutom i svart finns i fyra, klara färger alla med smarta kontrastfärger. Jackan har luva och fickor utan sömmar och är tillverkad i trelagersmaterialet ID Tech® med vind- och vattenavvisande membran och stickad yta som känns mjuk mot huden. Både herr- och dammodellen har en åtsmitande passform, och dammodellen är lätt figursydd.


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

156


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

ID 0858 FUNCTION SOFT SHELL

ID 0859 FUNCTION SOFT SHELL

Lättvikts soft shell-jacka med hög funktionalitet. Trelagers soft shell-kvalitet med foder, som kan andas och är vind- och vattenavvisande. Slitstark yta med en lätt nätinsida. Många praktiska fickor.

Lättvikts soft shell-jacka med hög funktionalitet. Trelagers soft shell-kvalitet med foder som kan andas och är vind- och vattenavvisande. Slitstark yta med en lätt nätinsida. Många praktiska fickor. Lätt figursydd.

• 100 % polyester

• 100 % polyester

• 300 g

• 300 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 4XL + 5XL + 6XL bara i svart

• GAME

• GAME

Vit

Svart 4000 BREATHABLE

Röd WINDPROOF

Lila WATER REPELLENT

Blå YKK MAIN ZIPPER

Marin 3-LAYERS MEMBRAN

Avocado

Vit

Svart 4000 BREATHABLE

Röd WINDPROOF

Lila WATER REPELLENT

Blå YKK MAIN ZIPPER

Marin

Avocado

3-LAYERS MEMBRAN

157


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

158


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

ID 0872 SOFT SHELL-JACKA | KONTRAST

ID 0873 SOFT SHELL-JACKA | KONTRAST

Funktionell soft shell-jacka med kontrastfärg på blixtlås. ID Tech® broderi på vänster arm. Treskiktskvalitet. Ytterst slitstark och töjbar vävd kvalitet. I mitten ett membran och innerst en mjuk microfleecekvalitet.

Funktionell soft shell-jacka med kontrastfärg på blixtlås. ID Tech® broderi på treskiktskvalitet. Ytterst slitstark och töjbar vävd kvalitet. I mitten ett membran och innerst en mjuk microfleecekvalitet. Lätt figursydd.

• 100 % polyester

• 100 % polyester

• 310 g

• 310 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Svart

Marin

4000 BREATHABLE

Röd

WINDPROOF

Lime WATER REPELLENT

Grå 3-LAYERS MEMBRAN

Lila YKK MAIN ZIPPER

Svart

Marin

4000 BREATHABLE

Röd WINDPROOF

Lime WATER REPELLENT

Grå 3-LAYERS MEMBRAN

Lila YKK MAIN ZIPPER

159


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

160


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

NEW STYLE

NEW STYLE

ID 0875 LÄTTVIKTS SOFT SHELL-JACKA

ID 0876 LÄTTVIKTS SOFT SHELL-JACKA

Funktionell soft shell-jacka med huva och snygga kontraster. Trelagers ID Tech® kvalitet med stickad yta som ger en mjuk och töjbar kvalitet. Snygga fickor utan sömmar. Funktionell membran med vind- och vattenavvisande egenskaper. Åtsmitande modell.

Funktionell soft shell-jacka med huva och snygga kontraster. Trelagers ID Tech® kvalitet med stickad yta som ger en mjuk och töjbar kvalitet. Snygga fickor utan sömmar. Funktionell membran med vind- och vattenavvisande egenskaper. Lätt figursydd.

• 100 % polyester

• 100 % polyester

•0 190 g

•0 190 g

•0 XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

•0 XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

•0 GAME

•0 GAME

Svart

Orange

4000 BREATHABLE

Röd

WINDPROOF

Lime

WATERPROOF

Turkos 3-LAYERS MEMBRAN

Svart

Orange 4000 BREATHABLE

Röd

WINDPROOF

Lime

WATERPROOF

Turkos 3-LAYERS MEMBRAN

161


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

162


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

NEW STYLE

NEW STYLE

ID 0866 SOFT SHELL-JACKA | KONTRAST

ID 0867 SOFT SHELL-JACKA | KONTRAST

Funktionell soft shell-jacke med kontrastförstärkningar och kontrastfärg på vattentätta blixtlåsa. Trelagers ID Tech® kvalitet. Slitstark och töjbar ytterst, i mitten ett funktionellt membran med vind- och vattenavvisande egenskaper och innerst en mjuk isolerande microfleece.

Funktionell soft shell-jacke med kontrastförstärkningar och kontrastfärg på vattentätta blixtlåsa. Trelagers ID Tech® kvalitet. Slitstark och töjbar ytterst, i mitten ett funktionellt membran med vind- och vattenavvisande egenskaper och innerst en mjuk isolerande microfleece. Lätt figursydd.

• 100 % polyester

• 100 % polyester

• 300 g

• 300 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Vit

Svart WINDPROOF

Röd WATER REPELLENT

Marin 3-LAYERS MEMBRAN

Vit 4000 BREATHABLE

Svart WINDPROOF

Röd WATER REPELLENT

Marin 3-LAYERS MEMBRAN

4000 BREATHABLE

163


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

164


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

ID 0860 SOFT SHELL-MUNKJACKA

ID 0861 SOFT SHELL-MUNKJACKA

Funktionell soft shell-jacka med huva. Trelagers soft shell-kvalitet med foder som kan andas och är vind- och vattenavvisande. Sträckbart tyg med snabbtorkande mesh-insida. Många praktiska fickor.

Funktionell soft shell-jacka med huva. Trelagers soft shell-kvalitet med foder som kan andas och är vind- och vattenavvisande. Sträckbart tyg med snabbtorkande mesh-insida. Många praktiska fickor. Lätt figursydd.

• 100 % polyester

• 100 % polyester

• 300 g

• 300 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Vit

Svart 4000 BREATHABLE

Röd

WINDPROOF

Azur WATER REPELLENT

Mocka 3-LAYERS MEMBRAN

Vit YKK MAIN ZIPPER

Svart 4000 BREATHABLE

Röd WINDPROOF

Azur WATER REPELLENT

Mocka 3-LAYERS MEMBRAN

YKK MAIN ZIPPER

ID 40860 SOFT SHELL-MUNKJACKA Funktionell barn soft shell-jacka med huva. Trelagers soft shellkvalitet med foder som kan andas och är vind- och vattenavvisande. Sträckbart tyg med snabbtorkande mesh-insida. Många praktiska fickor. • 100 % polyester • 300 g • 4/6 - 8/10 - 12/14 • GAME

Vit

Svart 4000 BREATHABLE

Röd

WINDPROOF

Azur WATER REPELLENT

Mocka 3-LAYERS MEMBRAN

YKK MAIN ZIPPER

165


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

166


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

ID 0838 SOFT SHELL-ARBETSJACKA

ID 0836 BONDED WORKER FLEECE

Extra slitstark trelagers soft shell-jacka. ID Tech® kvalitet med foder, som är andningsbart, vind- och vattenavvisande. Soft shell har en praktisk och slitstark yta samt en mjuk fleeceinsida. Kraftiga CORDURA® förstärkningar. Många praktiska fickor.

Funktionell worker-fleece. Trelagers kvalitet med foder, som är andningsbart, vind- och vattenavsande. Helt blixtlås, två praktiska kilfickor och bröstficka med blixtlås. Förstärkningar på armbågar och axlar för ökad slitstyrka.

• 100 % polyester

• 100 % polyester microfleece - antipilling

• 320 - 330 g

• 320 - 330 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• NASSAU

• GAME

Svart 2000 BREATHABLE

Svart WINDPROOF

WATER REPELLENT

YKK MAIN ZIPPER

3-LAYERS MEMBRAN

Marin BREATHABLE

WINDPROOF

WATER REPELLENT

3-LAYERS MEMBRAN

YKK MAIN ZIPPER

167


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

168


SOFT SHELL KOLLEKTION 2014

ID 0862 SOFT SHELL-VÄST

ID 0863 SOFT SHELL-VÄST

Lättvikts soft shell-väst med hög funktionalitet. Trelagers ID Tech® kvalitet med foder som kan andas och är vind- och vattenavvisande. Slitstark yta med lätt foder. Många praktiska fickor.

Lättvikts soft shell-väst med hög funktionalitet. Trelagers ID Tech® soft shell-kvalitet med foder som kan andas och är vind- och vattenavvisande. Slitstark yta med lätt foder. Många praktiska fickor. Lätt figursydd.

• 100 % polyester • 300 g

• 100 % polyester

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 300 g

• GAME

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Röd

Svart 4000 BREATHABLE

Röd WINDPROOF

WATER REPELLENT

3-LAYERS MEMBRAN

YKK MAIN ZIPPER

Svart 4000 BREATHABLE

WINDPROOF

WATER REPELLENT

3-LAYERS MEMBRAN

YKK MAIN ZIPPER

169


YTTERKLÄDER Ytterkläder från ID® är inte bara utformade för att se snygga ut. De har också tillverkats för att hålla länge, med tejpade sömmar, kvalitetsblixtlås och genomtänkta detaljer. Hos oss hittar du ett stort urval av bl.a. västar, skal- och funk­ tionsjackor och quiltade jackor – alla tillverkade i den avancerade ID Tech® kvalitet som garanterar att produkterna lever upp till extra höga krav i fråga om komfort, andningsbarhet, väderbeständighet och förmåga att transportera svett.


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

172


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

ID 0884 QUILTAD VÄST

ID 0885 QUILTAD VÄST

Vadderad väst med polyesterfoder. Två kilfickor och bröstficka med blixtlås. Reglerbar i nederkanten.

Vadderad väst med huva. Två kilfickor och bröstficka med blixtlås. Reglerbar i nederkanten. Lätt figursydd.

• 100 % polyester. Fyld/foder: 100 % polyester

• 100 % polyester. Fyld/foder: 100 % polyester

• 380 g

• 380 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Svart

Marin

Svart

Marin

NEW COLOUR

NEW COLOUR

ID 0882 QUILTAD JACKA

ID 0883 QUILTAD JACKA

Vadderad jacka. Två kilfickor och bröstficka med blixtlås och *innerficka. Reglerbar i nederkanten.

Vadderad jacka med huva. Två kilfickor och bröstficka med blixtlås och innerficka. Reglerbar i nederkanten. Lätt figursydd.

• 100 % nylon. Fyld/foder: 100 % polyester

• 100 % nylon. Fyld/foder: 100 % polyester

• 380 g

• 380 g

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

NEW COLOUR

Svart

Marin

NEW COLOUR

Svart

Marin

173


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

174


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

NEW STYLE

NEW STYLE

ID 0888 QUILTAD VÄST

ID 0889 QUILTAD VÄST

Quiltad väst i polyester med vertikal kanalsydd fyllning. Västan har vattentätta blixtlås i fickorna, blixtlås fram och innerficka.

Quiltad väst i polyester med vertikal kanalsydd fyllning. Västan har vattentätta blixtlås i fickorna, blixtlås fram och innerficka. Lätt figursydd.

• 100 % polyester. Fyld/foder: 100 % polyester • 190 g

• 100 % polyester. Fyld/foder: 100 % polyester

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 190 g

• GAME

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Röd

Lime

Azur

Marin

Svart

Röd

Lime

Azur

Marin

175


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

ID 0894 QUILTAD VÄST Vadderad väst i mjuk polyesterkvalitet med kanalsydd fyllning, två sidofickor med blixtlås. • 100 % polyester. Fyld/foder: 100 % polyester • 500 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Röd

Lila

Azur

Lime

ID 0890 QUILTAD JACKA Vadderad jacka i mjuk polyesterkvalitet med kanalsydd fyllning, två sidofickor med blixtlås. • 100 % polyester. Fyld/foder: 100 % polyester • 500 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

176

Röd

Lila

Azur

Lime


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

ID 0895 QUILTAD VÄST Vadderad väst i mjuk polyesterkvalitet med kanalsydd fyllning, Två sidofickor med blixtlås. Lätt figursydd. • 100 % polyester. Fyld/foder: 100 % polyester • 500 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Röd

Lila

Azur

Lime

ID 0891 QUILTAD JACKA Vadderad jacka i mjuk polyesterkvalitet med kanalsydd fyllning, två sidofickor med blixtlås. Lätt figursydd. • 100 % polyester. Fyld/foder: 100 % polyester • 500 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Röd

Lila

Azur

Lime

177


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

178


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

ID 0768 3-I-1 FUNKTIONELL JACKA

ID 0769 3-I-1 FUNKTIONELL JACKA

Kraftig och funktionell åretrunt-jacka i ID Tech® kvalitet. Avtagbar innerjacka och huva. Ytterjackan är andningsbar, vind- och vattentät. Stonor-reflexer och tejpade sömmar. Innerjacka i mjuk varm mikro­fleece. Lämpar sig för industritvätt.

Kraftig och funktionell jacka i ID Tech® kvalitet. Avtagbar innerjacka och huva. Ytterjackan är andningsbar, vind- och vattentät. Stonor-reflexer och tejpade sömmar. Innerjacka i mikrofleece. Lätt figursydd. Lämper sig för industritvätt.

• 100 % kraftig nylon taslan med PU-skikt som andas

• 100 % kraftig taslannylon med PU-skikt som andas

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Röd

Svart

3000 BREATHABLE

Röd 5000 WATERPROOF

WINDPROOF

TAPED SEAMS

YKK MAIN ZIPPER

Svart

3000 BREATHABLE

5000 WATERPROOF

WINDPROOF

TAPED SEAMS

YKK MAIN ZIPPER

ID 0762 FUNKTIONELL JACKA | CALGARY

ID 0763 FUNKTIONELL FODRAD BYXA

Kraftig och funktionell åretrunt-jacka i ID Tech® kvalitet. Med avtagbar innerjacka i mjuk mikrofiber. Skaljackan i kraftig nylon, som är andningsbar, vind- och vattentät. Dold avtagbar huva samt många praktiska fickor.

Kraftig och funktionell byxa i ID Tech® kvalitet. Blixtlås vid fötterna, reflexbricka medföljer. Flexibel linning och två rymliga kilfickor. Tillhörande jackor: ID 0762, ID 0768 och ID 0769. • 100 % kraftig taslan nylon med PU-skikt som andas

• 100 % kraftig taslannylon med PU-skikt som andas

• 2XS - XS/S - M/L - XL/2XL - 3XL

• XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• GAME

• GAME

Svart

Sand

3000 BREATHABLE

Röd

5000 WATERPROOF

Blå WINDPROOF

Svart TAPED SEAMS

YKK MAIN ZIPPER

3000 BREATHABLE

5000 WATERPROOF

WINDPROOF

TAPED SEAMS

179


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

180


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

ID 0766 SKALJACKA | BOSTON

ID 0767 SKALJACKA | BOSTON

Skaljacka med bästa funktionalitet. ID Tech® trelagerskvalitet. Vindoch vattentät. Extremt hög andningsbarhet. Svetsade sömmar. Praktiska kilfickor och bröstficka. Jackan för alla slags väder.

Skaljacka med bästa funktionalitet. ID Tech® trelagerskvalitet. Vindoch vattentät. Extremt hög andningsbarhet. Svetsade sömmar. Praktiska kilfickor och bröstficka. Jackan för alla slags väder. Lätt figursydd.

• 100 % polyester • S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100 % polyester

• GAME

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Röd

BREATHABLE

Svart WINDPROOF

10.000 WATERPROOF

YKK MAIN ZIPPER

3-LAYERS MEMBRAN

TAPED SEAMS

Röd

7000 BREATHABLE

WINDPROOF

10.000 WATERPROOF

YKK MAIN ZIPPER

3-LAYERS MEMBRAN

TAPED SEAMS

ID 0780 PROFILJACKA | SEATTLE

ID 0701 POLISJACKA

Kraftig och varm profiljacka med vattenavvisande yta. Många praktiska fickor. Mjukt fleece-foder. YKK-blixtlås.

Jacka i slitstark nylonkvalitet med quiltat foder. Fickor fram och på vänster ärm. Extra avtagbart märke, som kan förses med eget tryck eller broderi.

• 100 % polyester • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100 % kraftig nylontwill

• GAME

• S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL • BRONX

Svart WINDPROOF

Röd WATER REPELLENT

Marin

Svart

YKK MAIN ZIPPER

181


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

182


YTTERKLÄDER KOLLEKTION 2014

NEW STYLE ID 0710 VINDTRÖJA Snygg lättvikts jacka med kontrastfärg på blixtlås, flätor och snöra. Levereras med en liten påse till att packa jackan i. Perfekt till kampanj, sport och evenemang. • 100 % polyester • 65 g • XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL • GAME

Svart

Orange

Lime

Azur

Marin

183


REFLEX- OCH SÄKERHETSKLÄDER Alla våra produkter är tillverkade för att öka kundernas synlighet, och när det gäller säkerhet, t.ex. för arbete i trafiken, har vi ett särskilt sortiment av reflex- och säkerhetskläder. I vårt sortiment hittar du både T-shirt, piké tröja, sweatshirt och säkerhetsvästar som är certifierade enligt den internationella standarden EN 471 och uppfyller internationella riktlinjer för reflexoch säkerhetskläder.


REFLEX- OCH SÄKERHETSKLÄDER KOLLEKTION 2014

ID 1904 SÄKERHETS T-SHIRT | EN 471

ID 1906 SÄKERHETS PIKÉ TRÖJA | EN 471

Fluorescerande T-shirt. Bekväm pikékvalitet. Ärmmuddar och halskrage i kontrast.

Fluorescerande piké tröja. Bekväm pikékvalitet. Ärmmuddar och krage i kontrast.

• 100 % polyester

• 100 % polyester

• XS/S godkänd enligt EN 471-standard klass 2

• XS/S godkänd enligt EN 471-standard klass 2

• M/L - XL/2XL - 3XL godkänd enligt EN 471-standard klass 3

• M/L - XL/2XL - 3XL godkänd enligt EN 471-standard klass 3

• 210 g

• 210 g

Fluorescerende gul

Fluorescerande orange

Fluorescerende gul

Fluorescerande orange

ID 1908 SÄKERHETS SWEATSHIRT | EN 471 Fluorescerande sweatshirt. Manschetter, hals och nederkant i kontrast. • 65 % polyester/35 % bomull • XS/S godkänd enligt EN 471-standard klass 2 • M/L - XL/2XL - 3XL godkänd enligt EN 471-standard klass 3 • 300 g

Fluorescerende gul

186

Fluorescerande orange


REFLEX- OCH SÄKERHETSKLÄDER KOLLEKTION 2014

ID 1900 ARBETSVÄST | EN 471

ID 1902 ÖVERDRAGSVÄST | EN 1150

Fluorescerande arbetsväst med kardborrlås på framsidan.

Reflex överdragsväst med resår och kardborrlås på sidorna.

• 100 % polyester

• 100 % polyester

• S/M godkänd enligt EN 471-standard klass 2

• S/M - L/XL - 2XL godkänd enligt EN 1150-standard

• L/XL + 2XL godkänd enligt EN 471-standard klass 3

• GAME

• GAME

Fluorescerende gul

Fluorescerande orange

Fluorescerende gul

ID 1915 LÖPARVÄST | EN 1150

ID 1920 ÖVERDRAGSTRÖJA

Löparväst i en kvalitet som kan andas med reflexband. Vind- och vattenavvisande på framsidan. YKK-blixtlås.

För sport och fritid. Slitstark kvalitet. • 100 % polyester

• 100 % polyester

• Senior

• XS/S - M/L - XL/2XL godkänd enligt EN 1150-standard

• GAME

• GAME

Fluorescerende gul

Fluorescerende gul

Fluorescerande orange

YKK MAIN ZIPPER

187


REFLEX- OCH SÄKERHETSKLÄDER KOLLEKTION 2014

188


REFLEX- OCH SÄKERHETSKLÄDER KOLLEKTION 2014

ID 41902 ÖVERDRAGSVÄST | EN 1150 Reflex överdragsväst med resår och kardborrlås på sidorna. • 100 % polyester • 4/6 - 8/10 - 12/14 godkänd enligt EN 1150-standard • GAME

Fluorescerende gul

ID 41920 ÖVERDRAGSTRÖJA För sport och fritid. Slitstark kvalitet. • 100 % polyester • Mini - Junior • GAME

Fluorescerende gul

Fluorescerande orange

189


VÄSKOR För den bärbara datorn, shoppingturen, affärsresan, sportaktiviteter, helgutflykter … ID® har ett stort utbud av eleganta och funktionella kvalitetsväskor för både arbete och fritid. Alla har praktiska detaljer och finns i många färger, så att dina kunder kan välja en väska som passar perfekt för just deras behov.


VÄSKOR KOLLEKTION 2014

ID 1800 SPORTVÄSKA

ID 1801 LITEN SPORTVÄSKA

Stort huvudfack. Avtagbar axelrem med metallspänne. Två stora sidofack, varav ett med skopåse. Stort blixtlåsfack fram. Inkl. bottenstycke. SBS-kvalitetsblixtlås.

Stort huvudfack. Avtagbar axelrem med metallspänne. Två sidofack, varav ett med skopåse. Blixtlåsfack fram. Inkl. bottenstycke. SBSkvalitetsblixtlås.

• 600 D x 600 D polyester

• 600 D x 600 D polyester

• Botten: 1680 D polyester

• Botten: 1680 D polyester

• 60 x 26 x 28 cm / 40 L

• 48 x 20 x 24 cm / 20 L

Svart

Ljus grå

Röd

Svart

Ljus grå

Röd

Lime

Ljus blå

Kobolt

Lime

Ljus blå

Kobolt

192


VÄSKOR KOLLEKTION 2014

ID 1850 GYMBAG | RYGGSÄCK Bra kvalitet med extra sömmar. Extra förstärkningar i hörnen. Kraftigt bomullssnöre • 210 D nylon • 44 X 33 cm

Svart

Lime

Ljus grå

Fluorescerende gul

Lila

Röd

Ljus blå

Kobolt

ID 1802 STOR SPORTVÄSKA MED HJUL Stort huvudfack. Hjul och metallhandtag av hög kvalitet. 2 sidofack och ett fack på framsidan. Inkl. bottenplatta. SBS-kvalitetsblixtlås. • 600 D x 600 D polyester • Botten: 1680 D polyester • 70 x 35 x 31 cm / 70 L

Svart

193


VÄSKOR KOLLEKTION 2014

ID 1810 RYGGSÄCK

ID 1864 EXECUTIVE DATORRYGGSÄCK

Stort huvudfack med extrafack. Frontfack med många praktiska fack. Ett sidofack med blixtlås. Smart fack på överdelen. Kraftigt stoppad ryggstycke och axelrem. Behagligt handtag i gummimaterial. SBS-kvalitetsblixtlås.

Snygg ryggsäck i exklusiv kvalitet med många detaljer. Extra stoppad ryggstycke för bättre komfort. Stoppad fack till dator. Fack med 2 fickor som passar till A4. Fack för telefon, nycklar, penna m.m. SBS-blixtlås.

• 600 D x 600 D polyester

• 1000D polyester

• Botten: 1680 D polyester

• 15”

• 48 x 29 x 14 cm

• 45 x 35 x 16 cm

Svart

194

Ljus grå

Röd

Lime

Ljus blå

Kobolt

Lila

Röd

Blå

Svart

Grå


VÄSKOR KOLLEKTION 2014

ID 1868 EXECUTIVE HELG-/SHOPPINGVÄSKA

ID 1869 EXECUTIVE RESVÄSKA

Snygg väska med stort fack och 6 mindre fickor. Väskan kan användas till olika ändamål och med det stora facket är den bra för helgresor. Väskan har en ficka på framsidan och både handtag och axelrem. SBS-blixtlås i toppen.

Smart resväska i exklusiv kvalitet. Väskan har ett fack framtill med blixtlås. Väskan har både handtag och avtagbar axelrem. Stor invändig ficka med blixtlås. SBS-blixtlås.

• 1000D polyester

• 51 x 25 x 36 cm / 42 L

• 1000D polyester

• 48 x 35 x 19 cm / 30 L

Svart

Grå

Röd

Lila

Svart

195


VÄSKOR KOLLEKTION 2014

ID 1815 DATORVÄSKA | DOKUMENTVÄSKA Stort huvudfack med fodrad fack för datorn (max 15’’) och ett extra fack. Front med blixtlåsfack. Många detaljer invändigt, praktiska fack. Kardborrlås. Avtagbar axelrem med metallspänne. Stoppad handtag gör den behaglig att hålla i. SBS-kvalitetsblixtlås. • 600 D x 600 D polyester • Botten: 1680 D polyester • 15” • 32 x 40 x 14 cm

Svart

196

Ljus grå

Röd

Lime

Ljus blå

Kobolt


VÄSKOR KOLLEKTION 2014

ID 1866 EXECUTIVE DATOR-/DOKUMENTVÂSKA Snygg axelväska med separat fack till dator. Stoppad axelrem. Praktiska fickor med blixtlås och flera andra fack. SBS-blixtlås. • 1000D polyester • 39 x 31 x 10 cm • 15” • Reflex piping

Svart

197


VÄSKOR KOLLEKTION 2014

ID 1830 NECESSÄR

ID 1840 SHOPPINGVÄSKA | STRANDVÄSKA

Stort huvudfack. Två extra sidofack invändigt. SBS-kvalitetsblixtlås.

Snygg väska med flera användningsområden. Stort bottenstycke ger en mycket rymlig väska. Väskan har blixtlås på ovansidan. Invändig blixtlåsficka. Extra långa handtag, så att den även kan användas som axelväska. SBS-kvalitetsblixtlås.

• 600 D x 600 D polyester • Botten: 1680 D polyester • 14 x 15 x 25 cm

• 600 D x 600 D polyester • Botten: 1680 D polyester • 36 x 38 cm / botten: 38 x 17 cm

Svart

Ljus grå

Röd

Lime

Ljus blå

Kobolt

198

Svart

Ljus grå

Röd

Lime

Ljus blå

Kobolt


VÄSKOR KOLLEKTION 2014

ID 1880 INKÖPSKORG Hopfällbar inköpskorg med aluminiumram. Snygg design och lätt att fälla upp. Invändig blixtlåsficka och plastkrok för nycklar m.m. SBS-kvalitetsblixtlås. • 600D x 600D polyester • 46 x 28 cm / höjd: 24 cm

Svart

Röd

NEW STYLE ID 1510 KASSE I BOMULL

ID 1845 REVISORVÄSKA

Inköpskasse i bomull. Extra långa handtag, så att den även kan användas som axelväska. Förstärkningar vid handtagen.

Klassisk revisorväska med förstärkningar vid handtagen. Ficka med kardborrlås på framsidan.

• 100 % bomull

• 600D x 600D polyester

• 10 oz

• 42 x 38 x 16 cm / ficka: 22.5 x 38.0 cm

• One size

• GAME

• GAME

Off-white

Svart

Svart

Marin

Grå

199


ACCESSOARER Gå på upptäcktsfärd i vårt breda sortiment av accessoarer, som omfattar allt från mössor och handskar till förkläden och badrockar. Här finns många idéer för företags- och personalgåvor – alla med möjlighet till tryck och applikationer. Lägg märke till att du även kan hitta förkläden i färger som matchar våra skjortor – en elegant detalj för servitörer, bartendrar eller barista-personal.


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0052 GOLFKEPS

ID 0054 TWILLKEPS

Keps i bomullstwill med reglerbart kardborrlås. Ingan stickning på skärmen.

Keps i borstad bomullstwill. Reglerbart kardborrlås. Ingan stickning på skärmen.

• 100 % bomullstwill

• 100 % polyester

• One size

• One size

• GAME

• GAME

Vit

Svart

Sand

Vit

Orange

Röd

Turkos

Sand

Kobolt

Marin

Lime

Marin

202

Svart

Röd

Mörk grå

Azur


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

203


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

204


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0058 KEPS MED SANDWICHSKÄRM

ID 0062 ACTIVE ID TECH®KEPS

Keps i borstad bomullstwill. Passpoal i kontrastfärg på skärmen. Reglerbart kardborrlås.

Keps i svett-transporterande ID Tech®kvalitet. Reglerbart kardborrlås.

• 100 % bomullstwill

• 100 % polyester

• One size

• One size

• GAME

• GAME

Svart

Sand

Röd

Marin

Azur

Mörk grå

Svart

Vit

Röd

205


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

206


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0061 RETROKEPS

ID 0064 FISHERMAN’S HAT

Smart retrokeps i bomullstwill. Reglerbart kardborrlås. Ingan stickning på skärmen.

Fisherman’s hat i 100 % bomull, kraftig kvalitet. Ingan stickning på skärmen.

• 100 % bomullstwill

• 100 % bomull

• One size

• 58 cm

• GAME

• GAME

Svart

Khaki

Sand

Vit

Svart

Marin

Sand

ID 40064 FISHERMAN’S HAT Fisherman’s hat till barn i 100 % bomull, kraftig kvalitet. Ingan stickning på skärmen. • 100 % bomull • 54/55 cm • GAME

Vit

Svart

Marin

Sand

207


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0044 STICKAD MÖSSA

ID 0042 STICKAD MÖSSA

Stickad mössa med fleecepannband invändigt. Med Thinsulate™ foder.

Enkel och klassisk stickad mössa. • 100 % akryl • One size

• 50 % ull/50 % akryl • One size

Svart

Grå

Röd

Off-white

Svart

ID 0041 STICKAD MÖSSA | THINSULATE™

ID 0040 STICKAD HANDSKE

Stickad mössa med Thinsulate™ foder.

Stickad handske med Thinsulate™ foder.

• 50 % ull/50 % akryl

• 50 % ull/50 % akryl

• One size

• S/M - L/XL • 50 % akryl

Svart

208

Svart


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0030 FLEECEHANDSKE

ID 0031 FLEECEHALSDUK

Handske i fleece med Thinsulate™ foder och förstärkningar i handflatan.

Halsduk i mjuk fleecekvalitet. • 100% polyester

• 100 % polyester

• 320 g

• S/M - L/XL

• One size

• 260 g

• 24 X 150 cm

Svart

Svart

ID 0032 FLEECEMÖSSA

ID 0033 FLEECEPANNBAND

Mössa i fleece med Thinsulate™ foder.

Pannband i mjuk fleecekvalitet med Thinsulate™ foder.

• 100 % polyester

• 100 % polyester

• S/M - L/XL

• One size

• 260 g

• 320 g

Svart

Svart

209


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0020 GETSKINNSHANDSKE

ID 0021 HJORTSKINNSHANDSKE

Klassisk herrmodell med mjukt foder.

Klassisk herrmodell med mjukt foder och reglerbar rem över handleden.

• Getskinn • S/M - L/XL

• Hjortskinn • S/M - L/XL

Svart

ID 0025 GETSKINNSHANDSKE Klassisk dammodell med stickat foder. • Getskinn • S/M - L/XL

Svart

210

Svart


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0160 BUSINESS-STRUMPOR

ID 0162 SPORTSSTRUMPOR

Klassisk business-strumpa. Slitstark och bekväm kvalitet med stretch.

GAME Active sportsstrumpa utformad för perfekt passform och komfort. Snabbtorkande Coolmax® kvalitet. Extra kraftig häl, sula och tå.

• 80 % bomull/18 % polyamid/2 % elastan • 40/46

• 42 % polyamid/22 % Coolmax®/22 % cotton/14 % elastan

• SILENZIO

• 40/44 - 44/47 • GAME Active

Svart

Koksgrå

Marin

Svart

Grå

QUICK DRY

ID 0164 ARBETSSTRUMPA Bekväm och slitstark arbetsstrumpa. Snabbtorkande Coolmax® kvalitet, som leder bort fukten från foten. Extra kraftig häl, sula och tå. • 38 % Coolmax®/38 % bomull/13 % elastan/11 % polyester • 40/44 - 44/47 • NASSAU

Svart

Koksgrå

QUICK DRY

211


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0980 FLANELLPYJAMAS Klassisk flanellpyjamas med ränder och bröstficka. Mjuk, borstad kvalitet. • 100 % bomullsflanell • 140 g • 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56 - 58 - 60 - 62 • SILENZIO

Ljus blå

ID 0994 FROTTÉBADROCK Badrock i kraftig lyxig frotté. Med sjalkrage och 2 fickor. • 100 % bomull • 450 g • XS/S - M/L - XL/2XL • SILENZIO

Svart

212

Vit


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0996 FLEECEBADROCK Mjuk badrock i lyxig fleece. Klassisk modell med slagkrage och två kilfickor. • 100 % polyester • 260-280 g • S - M - L - XL - 2XL • SILENZIO

Svart

Vit

ID 0990 VELOURBADROCK Klassisk badrock i mjuk velour. Med sjalkrage och 2 fickor. • 100 % bomull • 380 g • S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL • 3XL bara i marin och svart. 4XL bara i svart • SILENZIO

Svart

Marin

Off-white

213


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0010 HANDDUK 50X100 Handduk i mjuk lyxig frottékvalitet. • 100 % bomull • 450 g • 50x100 cm • SILENZIO

Vit

Svart

Lila

Lime

Sand

Azur

Marin

Turkos

Grå

Röd

214


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0011 BADHANDDUK 70X140 Badhandduk i mjuk lyxig frottékvalitet. • 100 % bomull • 450 g • 70x140 cm • SILENZIO

Vit

Svart

Lila

Lime

Sand

Azur

Marin

Turkos

Grå

Röd

215


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0076 FLEECETÄCKE Fleecetäcke i antipillingkvalitet. • 100 % polyester antipilling • 200 g • 140x160 cm • GAME

Svart

Grå

Off-white

Lime

Azur

Lila

Röd

Ljus blå

ID 0075 FLEECETÄCKE | KUDDE Fleecetäcke i antipillingkvalitet i smart påse, som kan användas som kudde. Den ena sidan av påsen är vattenavvisande. • 100 % polyester antipilling • 260 g • 140x160 cm • GAME

Svart

216


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

NEW STYLE ID 0077 BONDED FLEECETÄCKE | 2-FÄRGAD 2-färgad lyx fleecetäcke i mycket kraftig och varm dubbel antipillingkvalitet. • 100 % polyester antipilling • 380 g • 140x160 cm • GAME

Svart/röd

Svart/grå

NEW STYLE ID 0078 FLEECEPONCHO Fleeceponcho i antipillingkvalitet med kontrasttråd runt kanten. • 100 % polyester antipilling • 280 g • 150x120 cm • GAME

Svart

Röd

217


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0074 SERVERINGSFÖRKLÄDE Serveringsförkläde med rymlig ficka på låret. • 65 % polyester/35 % bomull • 250 g • One size • GAME

Röd

Mocka

218

Svart

Lila

Grå


ACCESSOARER KOLLEKTION 2014

ID 0073 FÖRKLÄDE Förkläde med reglerbart nackband samt ficka fram. • 65 % polyester/35 % bomull • 260 g • One size • GAME

Röd

Svart

Mocka

Grön

Grå

219


GEYSER En skön löptur blir ännu bättre när kläderna har rätt passform och materialet är lätt, andningsbart och smidigt att röra sig i – med andra ord när du helt enkelt inte märker att du har dem på dig. Precis så är det med GEYSER. Alla material är svett-transporterande och samtliga sömmar är släta, så att du undviker obehaglig friktion och får överlägsen komfort. I GEYSER-sortimentet hittar du även ultratunna och nästan viktlösa jackor i mikrofiber, som är perfekta för kyliga löpdagar eller som ett extra lager när du står stilla. De stänger effektivt ute vind och regn och låter svett och kroppsvärme passera ut genom tyget.


G 11001 WOMAN ACTIVE L/S T-SHIRT Långärmad T-shirt i tunt svett-transporterande microfiber material som håller kroppen torr. T-shirten är figursydd och därför åtsmitande. Designet gör T-shirten användbar för både inomhus och utomhus fitness, löpning eller liknande. XS - XL FÄRGSKALA Vit

Rosa Orange Röd

Svart

Kobolt

NEW STYLE

G 11050 WOMAN WARM TRAINER Långärmad och höghalsad tröja i svett-transporterande Single Jersey kvalitet. Perfekt till löpning på en kall dag. Tröjan är figursydd och därför åtsmitande för bättre rörelseförmåga. Tröjan har kort blixtlås i halsen och hål till tummarna i ärmarna. XS - XL

WOMAN 222

FÄRGSKALA Melange

Svart

Aqua


G 11002 WOMAN ACTIVE S/S T-SHIRT Kortärmad T-shirt i tunt svett-transporterande microfiber material som håller kroppen torr. T-shirten är figursydd och därför åtsmitande. Designet gör T-shirten användbar för både inomhus och utomhus fitness, löpning eller liknande. XS - 2XL FÄRGSKALA Vit

Rosa Orange Röd Grön Aqua

Marin

Grå Svart

Kobolt

G 11003 WOMAN ACTIVE TANK TOP Tank top i tunt svett-transporterande microfiber material som håller kroppen torr. Toppen är figursydd och därför åtsmitande. Designet gör den användbar för både inomhus och utomhus fitness, löpning eller liknande. XS - 2XL (2XL bara i grön) FÄRGSKALA Vit

Rosa Orange Röd

Grön

Svart

Kobolt

223


G 11043 WOMAN ACTIVE LONG TIGHTS Bekv채ma tights i superelastisk svett-transporterande microfiber kvalitet. Silikon res책r i benen. Ficka bak med blixtl책s till nyckeln, MP3-spelare, pengar etc. XS - 2XL

WOMAN 224


G 11041 WOMAN ACTIVE SHORT TIGHTS Bekväma tights i superelastisk svett-transporterande microfiber kvalitet. Silikon resår i benen. Ficka bak med blixtlås till nyckeln, MP3-spelare, pengar etc. XS - 2XL

G 11042 WOMAN ACTIVE KNEE TIGHTS Bekväma tights i superelastisk svett-transporterande microfiber kvalitet. Ficka bak med blixtlås till nyckeln, MP3-spelare, pengar etc. XS - 2XL

225


G 11044 WOMAN ACTIVE RUNNING JACKET Ultralätt vind-och vattenavvisande löparjacka i tunn tätt vävt microfiber material. Jackan har elastiska paneler i sidorna och speciellt utformade armbåger för bättre komfort. Reflex på båda front och bak för säkerhet i mörket och en liten ficka på fronten för nycklar, pengar eller liknande. XS - XL FÄRGSKALA Vit

Röd

Svart

G 11045 WOMAN ACTIVE RUNNING VEST Ultralätt vind-och vattenavvisande löparväst i tunn tätt vävt microfiber material. Västan har elastiska paneler i sidorna. Reflex på båda front och bak för säkerhet i mörket och en liten ficka på fronten för nycklar, pengar eller liknande. XS - XL FÄRGSKALA Vit

WOMAN 226

Röd

Svart


G 11025 WOMAN ACTIVE SHORTS Ultralätt träningsshorts med slits i sidan och ficka med blixtlås bak. XS - XL

G 11031 WOMAN ACTIVE WIND PANTS Ultralätt, vindtät och vattenavvisande byxor med två fickor med blixtlås och reflex på benen. XS - XL

227


NEW STYLE G 21001 MAN ACTIVE L/S T-SHIRT

G 21050 MAN WARM TRAINER

Långärmad T-shirt i tunt svett-transporterande microfiber material som håller kroppen torr. T-shirten är figursydd och därför åtsmitande. Designet gör T-shirten användbar för både inomhus och utomhus fitness, löpning eller liknande.

Långärmad och höghalsad tröja i svett-transporterande Single Jersey kvalitet. Perfekt till löpning på en kall dag. Tröjan är figursydd och därför åtsmitande för bättre rörelseförmåga. Tröjan har kort blixtlås i halsen och hål till tummarna i ärmarna.

S - 2XL

S - 2XL FÄRGSKALA

FÄRGSKALA Vit

Grå

Svart

Kobolt

Melange

Svart

Aqua

G 21002 MAN ACTIVE S/S T-SHIRT

G 21003 MAN ACTIVE TANK TOP

Kortärmad T-shirt i tunt svett-transporterande microfiber material som håller kroppen torr. T-shirten är figursydd och därför åtsmitande. Designet gör T-shirten användbar för både inomhus och utomhus fitness, löpning eller liknande.

Tank top i tunt svett-transporterande microfiber material som håller kroppen torr. Toppen är figursydd och därför åtsmitande. Designet gör den användbar för både inomhus och utomhus fitness, löpning eller liknande.

S - 3XL

S - 2XL

FÄRGSKALA

FÄRGSKALA Vit Orange Röd

228

Orange Röd

Grön Aqua Marin

Grå

Svart

Kobolt

Vit Orange Röd

Grön

Grå

Svart

Kobolt


MAN 229


G 21038 MAN ACTIVE SHORT TIGHTS Bekväma tights i superelastisk svett-transporterande microfiber kvalitet. Silikon resår i benen. Ficka bak med blixtlås till nyckeln, MP3-spelare, pengar etc. S - 3XL

G 21039 MAN ACTIVE KNEE TIGHTS Bekväma tights i superelastisk svett-transporterande microfiber kvalitet. Silikon resår i benen. Ficka bak med blixtlås till nyckeln, MP3-spelare, pengar etc. S - 3XL

MAN 230


G 21022 MAN ACTIVE SHORTS Ultralätt träningsshorts med slits i sidan och ficka med blixtlås bak. S - 2XL

G 21029 MAN ACTIVE WIND PANTS Ultralätt, vindtät och vattenavvisande byxor med två fickor med blixtlås och reflex på benen. S - 2XL

231


G 21041 MAN ACTIVE RUNNING JACKET Ultralätt vind-och vattenavvisande löparjacka i tunn tätt vävt microfiber material. Jackan har elastiska paneler i sidorna och speciellt utformade armbåger för bättre komfort. Reflex på båda front och bak för säkerhet i mörket och en liten ficka på fronten för nycklar, pengar eller liknande. S - 2XL FÄRGSKALA

MAN 232

Röd

Svart


G 31002 ACTIVE RUNNING SOCKS Anatomiskt korrekt strumpa i silverjon-behandlade polyamid. Höger / vänster-stickad. 35-38 / 39-42 / 43-46 FÄRGSKALA Vit

Svart

G 21042 MAN ACTIVE RUNNING VEST

G 21040 MAN ACTIVE LONG TIGHTS

Ultralätt vind- och vattenavvisande löparväst i tunn tätt vävt microfiber material. Västan har elastiska paneler i sidorna. Reflex på båda front och bak för säkerhet i mörket och en liten ficka på fronten för nycklar, pengar eller liknande.

Bekväma tights i superelastisk svett-transporterande microfiber kvalitet. Silikon resår i benen, blixtlås vid anklen och reflextryck på vaden. Ficka bak med blixtlås till nyckeln, MP3-spelare, pengar etc.

S - 2XL

S - 3XL

FÄRGSKALA Röd

Svart

233


KOLLEKTION 2014

234


ID® LABELS KOLLEKTION 2014

ID® LABELS PRO WEAR PRO wear är T-shirts, pikétröjor och sweat­ shirts i många färger och modeller. Tål tvätt vid extremt höga temperaturer och är ett säkert val för professionell användning.

T-TIME T-TIME T-shirten är otroligt användbar och passar för de flesta aktiviteter. T-shirten finns i många färger och modeller och är känd för att hålla både form och färg.

GAME Mycket bred kollektion av basprodukter för arbete, sport och fritid. Alltid av god och håll­ bar kvalitet och med många extra funktioner.

YES YES

YES är serien med våra mest konkurrenskraf­ tiga priser. Perfekt för firmadagar och andra aktiviteter som kampanjer eller evenemang.

SILENZIO Klassisk och presentabel kollektion av behaglig kvalitet. SILENZIO ger ett affärsmässigt intryck och understryker den professionella profilen.

NASSAU Fysiskt arbete ställer krav på kläderna. NASSAU är extremt slitstarka och funktionella kläder som samtidigt tar hänsyn till komfort och rörel­ sefrihet.

PATROL Den aktiva livsstilen står i fokus, och utomhus­ aktiviteter ställer särskilda krav på kläder och accessoarer. PATROL lever upp till dessa krav.

235


PRODUKTLISTA KOLLEKTION 2013

PRODUKTREGISTER G 11001 WOMAN ACTIVE L/S T-SHIRT . . . . . . . . . . . .  222 G 11002 WOMAN ACTIVE S/S T-SHIRT . . . . . . . . . . . .  223 G 11003 WOMAN ACTIVE TANK TOP . . . . . . . . . . . . . .  223 G 11025 WOMAN ACTIVE SHORTS . . . . . . . . . . . . . . . .  227 G 11031 TIVE WIND PANTS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  227 G 11041 WOMAN ACTIVE SHORT TIGHTS . . . . . . . . .  225 G 11042 WOMAN ACTIVE KNEE TIGHTS . . . . . . . . . . .  225 G 11043 WOMAN ACTIVE LONG TIGHTS . . . . . . . . . .  224 G 11044 WOMAN ACTIVE RUNNING JACKET . . . . . .  226 G 11045 WOMAN ACTIVE RUNNING VEST . . . . . . . . .  226 G 11050 WOMAN WARM TRAINER . . . . . . . . . . . . . . . .  222 G 21001 MAN ACTIVE L/S T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . .  228 G 21002 MAN ACTIVE S/S T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . .  228 G 21003 MAN ACTIVE TANK TOP . . . . . . . . . . . . . . . . . .  228 G 21022 MAN ACTIVE SHORTS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  231 G 21029 MAN ACTIVE WIND PANTS . . . . . . . . . . . . . . .  231 G 21038 MAN ACTIVE SHORT TIGHTS . . . . . . . . . . . . .  230 G 21039 MAN ACTIVE KNEE TIGHTS . . . . . . . . . . . . . . .  230 G 21040 MAN ACTIVE LONG TIGHTS . . . . . . . . . . . . . .  233 G 21041 MAN ACTIVE RUNNING JACKET . . . . . . . . . .  232 G 21042 MAN ACTIVE RUNNING VEST . . . . . . . . . . . .  233 G 21050 MAN WARM TRAINER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  228 G 31002 ACTIVE RUNNING SOCKS . . . . . . . . . . . . . . . .  233 ID 0010 HANDDUK 50X100 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  214 ID 0011 BADHANDDUK 70X140 . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  215 ID 0020 GETSKINNSHANDSKE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 ID 0021 HJORTSKINNSHANDSKE . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 ID 0025 GETSKINNSHANDSKE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 ID 0030 FLEECEHANDSKE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  209 ID 0031 FLEECEHALSDUK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  209 ID 0032 FLEECEMÖSSA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  209 ID 0033 FLEECEPANNBAND . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  209 ID 0040 STICKAD HANDSKE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  208 ID 0041 STICKAD MÖSSA | THINSULATE™ . . . . . . . . .  208 ID 0042 STICKAD MÖSSA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  208 ID 0044 STICKAD MÖSSA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  208 ID 0052 GOLFKEPS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  202 ID 0054 TWILLKEPS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  202 ID 0058 KEPS MED SANDWICHSKÄRM . . . . . . . . . . . .  205 ID 0061 RETROKEPS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 207 ID 0062 ACTIVE ID TECH®KEPS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  205 ID 0064 FISHERMAN’S HAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  207 ID 0073 FÖRKLÄDE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  219 ID 0074 SERVERINGSFÖRKLÄDE . . . . . . . . . . . . . . . . . .  218 ID 0075 FLEECETÄCKE | KUDDE . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  216 ID 0076 FLEECETÄCKE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  216 ID 0077 BONDED FLEECETÄCKE | 2-FÄRGAD . . . . . .  217 ID 0078 FLEECEPONCHO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  217 ID 0160 BUSINESS-STRUMPOR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  211 ID 0162 SPORTSSTRUMPOR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  211 ID 0164 ARBETSSTRUMPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  211 ID 0200 ARBETSSKJORTA | BOMULL . . . . . . . . . . . . . . .  127 ID 0201 ARBETSSKJORTA | POLYESTER/BOMULL . .  127 ID 0206 GREEN LEAF-SKJORTA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  127 ID 0209 TWILLSKJORTA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  127 ID 0212 CAFÉSKJORTA | STRETCH . . . . . . . . . . . . . . . . .  123 ID 0213 CAFÉSKJORTA | STRETCH . . . . . . . . . . . . . . . . .  123 ID 0215 CAFÉSKJORTA | KORTÄRMAD . . . . . . . . . . . . .  123 ID 0216 CAFÉSKJORTA | LÅNGÄRMAD . . . . . . . . . . . .  123 ID 0218 STRETCHSKJORTA | LÅNGÄRMAD . . . . . . . .  125 ID 0219 STRETCHSKJORTA | KORTÄRMAD . . . . . . . . .  125 ID 0220 PILOTSKJORTA | LÅNGÄRMAD . . . . . . . . . . . .  117 ID 0221 PILOTSKJORTA | KORTÄRMAD . . . . . . . . . . . .  117 ID 0223 SKJORTA | KORTÄRMAD . . . . . . . . . . . . . . . . . .  115 ID 0224 SKJORTA | LÅNGÄRMAD . . . . . . . . . . . . . . . . . . 115 ID 0225 BUSINESS-SKJORTA | LÅNGÄRMAD . . . . . . . 115 ID 0227 OXFORDSKJORTA | KORTÄRMAD . . . . . . . . .  119 ID 0228 OXFORDSKJORTA | LÅNGÄRMAD . . . . . . . .  119 ID 0229 BUSINESS-SKJORTA | KORTÄRMAD . . . . . . .  115 ID 0236 RUTIG SKJORTA MED KONTRAST . . . . . . . . .  111 ID 0238 RANDIG CAFÉSKJORTA . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  125 ID 0239 RANDIG CAFÉSKJORTA . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  125 ID 0240 OXFORDSKJORTA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  119 ID 0246 RUTIG CVC-SKJORTA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  121 ID 0248 RANDIG NON IRON-SKJORTA . . . . . . . . . . . .  109 ID 0249 RANDIG NON IRON-SKJORTA . . . . . . . . . . . .  109 ID 0254 RUTIG NON IRON-SKJORTA . . . . . . . . . . . . . .  111 ID 0256 EASY IRON-SKJORTA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  113 ID 0257 EASY IRON-SKJORTA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  113 ID 0258 EASY IRON-SKJORTA M. KONTRAST . . . . . .  113 ID 0300 PRO WEAR T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  13 ID 0311 PRO WEAR T-SHIRT | LÅNGÄRMAD . . . . . . . . .  15 ID 0312 PRO WEAR T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  13 ID 0313 PRO WEAR T-SHIRT | 3/4 ÄRMAR . . . . . . . . . . .  15 ID 0320 PRO WEAR PIKÉ TRÖJA MED FICKA . . . . . . . .  16 ID 0321 PRO WEAR PIKÉ TRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  16 ID 0324 PRO WEAR PIKÉ TRÖJA UTAN FICKA . . . . . . .  19 ID 0326 PRO WEAR PIKÉ TRÖJA | L/Ä MED FICKA . . .  20 ID 0330 PRO WEAR PIKÉ TRÖJA | TRYCKKNAPP . . . . .  20 ID 0332 PRO WEAR T-SHIRT | RANDIG . . . . . . . . . . . . . .  15 ID 0336 PRO WEAR L/Ä PIKÉ TRÖJA | TRYCKKNAPP .  20 ID 0360 PRO WEAR KLASSISK SWEATSHIRT . . . . . . . .  23 ID 0401 SHORTS MED LÅRFICKOR . . . . . . . . . . . . . . . .  140 ID 0404 SPORT- OCH KLUBBSHORTS . . . . . . . . . . . . . .  131 ID 0406 TRÄNINGSTIGHTS | KORTA . . . . . . . . . . . . . . . .  130

ID 0407 TRÄNINGSTIGHTS | 3/4-LÅNGA . . . . . . . . . . .  130 ID 0408 TRÄNINGSTIGHTS | LÅNGA . . . . . . . . . . . . . . .  130 ID 0500 GAME T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  33 ID 0501 1X1 RIBBSTICKAD LINNE . . . . . . . . . . . . . . . . . .  43 ID 0502 T-TIME T-SHIRT | ÅTSMITANDE . . . . . . . . . . . . .  29 ID 0504 1X1 RIBB GRANDDAD T-SHIRT . . . . . . . . . . . . .  41 ID 0505 1X1 RIBBSTICKAD LINNE . . . . . . . . . . . . . . . . . .  43 ID 0506 INTERLOCK T-SHIRT | V-RINGAD . . . . . . . . . . .  39 ID 0508 INTERLOCK T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  34 ID 0509 INTERLOCK T-SHIRT | LÅNGÄRMAD . . . . . . .  37 ID 0510 T-TIME T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  27 ID 0512 T-TIME T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  29 ID 0514 T-TIME T-SHIRT | V-RINGAD . . . . . . . . . . . . . . . .  31 ID 0517 INTERLOCK T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  34 ID 0518 INTERLOCK T-SHIRT | LÅNGÄRMAD . . . . . . .  37 ID 0520 KLASSISK PIKÉ TRÖJA | FICKA . . . . . . . . . . . . . .  64 ID 0521 KLASSISK PIKÉ TRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  64 ID 0526 PIKÉ TRÖJA | STRETCH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  66 ID 0527 PIKÉ TRÖJA | STRETCH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  66 ID 0530 PIKÉ TRÖJA | KONTRASTRAND . . . . . . . . . . . . .  70 ID 0532 PIKÉ TRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  63 ID 0533 PIKÉ TRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  63 ID 0538 1X1 RIBBSTICKAD T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . .  41 ID 0539 1X1 RIBBSTICKAD T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . .  41 ID 0546 T-TIME T-SHIRT | POLOKRAGE . . . . . . . . . . . . .  31 ID 0550 T-TIME T-SHIRT | BRÖSTFICKA . . . . . . . . . . . . .  31 ID 0556 ID TECH® PIKÉ TRÖJA | KONTRAST . . . . . . . . .  75 ID 0557 ID TECH® PIKÉ TRÖJA | KONTRAST . . . . . . . . .  75 ID 0560 PIKÉ TRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  69 ID 0561 PIKÉ TRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  69 ID 0563 PIKÉ TRÖJA | KONTRASTRAND . . . . . . . . . . . . .  70 ID 0564 PIKÉ TRÖJA | KONTRASTRAND . . . . . . . . . . . . .  70 ID 0565 PIKÉ TRÖJA | KONTRASTRAND . . . . . . . . . . . . .  70 ID 0570 GAME ACTIVE T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  51 ID 0571 GAME ACTIVE T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  51 ID 0580 GAME ACTIVE T-SHIRT | FLATLOCK . . . . . . . .  53 ID 0581 GAME ACTIVE T-SHIRT | FLATLOCK . . . . . . . .  53 ID 0582 GAME ACTIVE LINNE | FLATLOCK . . . . . . . . . .  55 ID 0583 GAME ACTIVE LINNE | FLATLOCK . . . . . . . . . .  55 ID 0584 GAME ACTIVE T-SHIRT MED MESH . . . . . . . .  56 ID 0585 GAME ACTIVE T-SHIRT MED MESH . . . . . . . .  56 ID 0586 GAME ACTIVE T-SHIRT | LÅNGÄRMAD . . . . .  55 ID 0587 GAME ACTIVE T-SHIRT | LÅNGÄRMAD . . . . .  55 ID 0590 STRETCH T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  45 ID 0591 STRETCH T-SHIRT | 3/4-ÄRMAR . . . . . . . . . . . .  45 ID 0592 STRETCH TOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  45 ID 0593 STRETCH TOP | X-TRA LÅNG . . . . . . . . . . . . . . .  45 ID 0594 STRETCH T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  47 ID 0596 ID TECH® PIKÉ TRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  73 ID 0600 KLASSISK SWEATSHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  78 ID 0601 KLASSISK PIKÉ SWEATSHIRT . . . . . . . . . . . . . . .  81 ID 0602 PIKÉ SWEATSHIRT | KONTRAST . . . . . . . . . . . .  81 ID 0603 SWEATSHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  83 ID 0604 KLASSISK SWEATSHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  78 ID 0605 ARBETSTRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  94 ID 0607 SPORTIGA JOGGINGBYXOR . . . . . . . . . . . . . . .  94 ID 0608 SPORTIGA SWEATSHORTS . . . . . . . . . . . . . . . . .  92 ID 0609 MUNKTRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  84 ID 0610 MUNKTRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  84 ID 0613 EXKLUSIV SWEATSHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  83 ID 0618 MUNKJACKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  87 ID 0619 MUNKJACKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  87 ID 0620 SPORTIG MUNKVÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  92 ID 0621 SPORTIG MUNKVÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  93 ID 0622 SWEATSHIRT CARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . . . . .  87 ID 0624 SWEATSHIRT CARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . . . . .  87 ID 0626 CARDIGAN | KONTRASTRAND . . . . . . . . . . . . .  91 ID 0627 CARDIGAN | KONTRASTRAND . . . . . . . . . . . . .  91 ID 0630 BONDED CARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  88 ID 0631 BONDED CARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  88 ID 0632 CARDIGAN MED KONTRAST . . . . . . . . . . . . . . .  97 ID 0633 CARDIGAN MED KONTRAST . . . . . . . . . . . . . . .  97 ID 0665 SWEATPANTS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  95 ID 0667 SPORTIGA SWEATPANTS . . . . . . . . . . . . . . . . . .  95 ID 0668 SPORTIGA SWEAT CAPRI . . . . . . . . . . . . . . . . . .  93 ID 0670 STICKAD PULLOVER | V-RINGAD . . . . . . . . . . .  98 ID 0671 STICKAD PULLOVER | V-RINGAD . . . . . . . . . . .  98 ID 0674 STICKAD SLIPOVER | V-RINGAD . . . . . . . . . . .  101 ID 0675 STICKAD SLIPOVER | V-RINGAD . . . . . . . . . . .  101 ID 0677 STICKAD CARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  101 ID 0680 MILITÄRTRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  105 ID 0684 STICKAD CARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  103 ID 0690 VINDTRÖJA | SHETLANDSULL . . . . . . . . . . . .  105 ID 0694 VINDTRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  103 ID 0696 VINDTRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  103 ID 0701 POLISJACKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  181 ID 0710 VINDTRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  183 ID 0740 REGNKLÄDER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  133 ID 0742 FUNKTIONELL JACKA | DENVER . . . . . . . . . .  132 ID 0743 FUNKTIONELL BYXA | DENVER . . . . . . . . . . .  132 ID 0762 FUNKTIONELL JACKA | CALGARY . . . . . . . . .  179 ID 0763 FUNKTIONELL FODRAD BYXA . . . . . . . . . . . .  179 ID 0766 SKALJACKA | BOSTON . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  181 ID 0767 SKALJACKA | BOSTON . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  181 ID 0768 3-I-1 FUNKTIONELL JACKA . . . . . . . . . . . . . . .  179

ID 0769 3-I-1 FUNKTIONELL JACKA . . . . . . . . . . . . . . .  179 ID 0780 PROFILJACKA | SEATTLE . . . . . . . . . . . . . . . . . .  181 ID 0802 MICROFLEECECARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . . .  145 ID 0804 MICROFLEECECARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . . .  145 ID 0816 MICROFLEECECARDIGAN MED FODER . . .  149 ID 0822 MICROFLEECE VÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  147 ID 0836 BONDED WORKER FLEECE . . . . . . . . . . . . . . . . . . 167 ID 0838 SOFT SHELL-ARBETSJACKA . . . . . . . . . . . . . . . 167 ID 0841 BONDED FLEECECARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . 147 ID 0842 BONDED FLEECECARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . 147 ID 0850 STICKAD FLEECECARDIGAN . . . . . . . . . . . . . .  153 ID 0851 STICKAD FLEECECARDIGAN . . . . . . . . . . . . . .  153 ID 0852 STICKAD FLEECECARDIGAN . . . . . . . . . . . . . .  150 ID 0853 STICKAD FLEECECARDIGAN . . . . . . . . . . . . . .  151 ID 0858 FUNCTION SOFT SHELL . . . . . . . . . . . . . . . . . .  157 ID 0859 FUNCTION SOFT SHELL . . . . . . . . . . . . . . . . . .  157 ID 0860 SOFT SHELL-MUNKJACKA . . . . . . . . . . . . . . . .  165 ID 0861 SOFT SHELL-MUNKJACKA . . . . . . . . . . . . . . . .  165 ID 0862 SOFT SHELL-VÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  169 ID 0863 SOFT SHELL-VÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  169 ID 0864 STICKAD FLEECEVÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  150 ID 0865 STICKAD FLEECEVÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  151 ID 0866 SOFT SHELL-JACKA | KONTRAST . . . . . . . . . . 163 ID 0867 SOFT SHELL-JACKA | KONTRAST . . . . . . . . . . 163 ID 0872 SOFT SHELL-JACKA | KONTRAST . . . . . . . . . . 159 ID 0873 SOFT SHELL-JACKA | KONTRAST . . . . . . . . . . 159 ID 0875 LÄTTVIKTS SOFT SHELL-JACKA . . . . . . . . . . .  161 ID 0876 LÄTTVIKTS SOFT SHELL-JACKA . . . . . . . . . . .  161 ID 0882 QUILTAD JACKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  173 ID 0883 QUILTAD JACKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  173 ID 0884 QUILTAD VÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  173 ID 0885 QUILTAD VÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  173 ID 0888 QUILTAD VÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  175 ID 0889 QUILTAD VÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  175 ID 0890 QUILTAD JACKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  176 ID 0891 QUILTAD JACKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  177 ID 0894 QUILTAD VÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  176 ID 0895 QUILTAD VÄST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  177 ID 0915 ACTIVE ID TECH® TRÄNINGSOVERALL . . . .  135 ID 0922 SPORT- OCH FRITIDSJACKA . . . . . . . . . . . . . .  134 ID 0923 SPORT- OCH FRITIDSBYXA . . . . . . . . . . . . . . .  134 ID 0955 ZIP-OFF BYXA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  138 ID 0956 ZIP-OFF BYXA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  139 ID 0970 ARBETSBYXA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  141 ID 0980 FLANELLPYJAMAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  212 ID 0990 VELOURBADROCK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  213 ID 0994 FROTTÉBADROCK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  212 ID 0996 FLEECEBADROCK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  213 ID 1510 KASSE I BOMULL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  199 ID 1600 TEAM SPORT T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  59 ID 1604 TEAM SPORT SHORTS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  59 ID 1800 SPORTVÄSKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  192 ID 1801 LITEN SPORTVÄSKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  192 ID 1802 STOR SPORTVÄSKA MED HJUL . . . . . . . . . . .  193 ID 1810 RYGGSÄCK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  194 ID 1815 DATORVÄSKA | DOKUMENTVÄSKA . . . . . . .  196 ID 1830 NECESSÄR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  198 ID 1840 SHOPPINGVÄSKA | STRANDVÄSKA . . . . . . .  198 ID 1845 REVISORVÄSKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  199 ID 1850 GYMBAG | RYGGSÄCK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  193 ID 1864 EXECUTIVE DATORRYGGSÄCK . . . . . . . . . . . .  194 ID 1866 EXECUTIVE DATOR-/DOKUMENTVÂSKA . .  197 ID 1868 EXECUTIVE HELG-/SHOPPINGVÄSKA . . . . .  195 ID 1869 EXECUTIVE RESVÄSKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  195 ID 1880 INKÖPSKORG . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  199 ID 1900 ARBETSVÄST | EN 471 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  187 ID 1902 ÖVERDRAGSVÄST | EN 1150 . . . . . . . . . . . . . .  187 ID 1904 SÄKERHETS T-SHIRT | EN 471 . . . . . . . . . . . . .  186 ID 1906 SÄKERHETS PIKÉ TRÖJA | EN 471 . . . . . . . . .  186 ID 1908 SÄKERHETS SWEATSHIRT | EN 471 . . . . . . . .  186 ID 1915 LÖPARVÄST | EN 1150 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  187 ID 1920 ÖVERDRAGSTRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  187 ID 2000 YES T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  43 ID 2020 YES PIKÉ TRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  65 ID 2030 YES ACTIVE T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  51 ID 40064 FISHERMAN’S HAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  207 ID 40406 SPORT- OCH TRÄNINGSTIGHTS . . . . . . . . .  131 ID 40500 GAME T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  33 ID 40510 T-TIME T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  27 ID 40560 PIKÉ TRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  69 ID 40600 KLASSISK SWEATSHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  78 ID 40610 MUNKTRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  84 ID 40802 FLEECECARDIGAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  145 ID 40860 SOFT SHELL-MUNKJACKA . . . . . . . . . . . . . .  165 ID 40915 ACTIVE ID TECH® TRÄNINGSOVERALL . .  137 ID 40922 SPORT- OCH FRITIDSJACKA . . . . . . . . . . . . .  136 ID 40923 SPORT- OCH FRITIDSBYXA . . . . . . . . . . . . . .  136 ID 41600 TEAM SPORT T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  59 ID 41604 TEAM SPORT SHORTS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  59 ID 41902 ÖVERDRAGSVÄST | EN 1150 . . . . . . . . . . . . .  189 ID 41920 ÖVERDRAGSTRÖJA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  189 ID 42030 YES ACTIVE T-SHIRT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  51

236


KOLLEKTION 2014


COLLECTION 2014

ID, THE ID IDENTITY LOGO, ID TECH ARE TRADEMARKS OF THE COMPANY REXHOLM A/S © 2013 REXHOLM ALL RIGHTS RESERVED

ID 2014