Productgids – 2018 – NL-EUR

Page 1


Wel k o m b i j

YOUNG LIVING! Onze missie en ons mandaat is om elk huis ter wereld te voorzien van pure, authentieke oliën. Overal zijn mensen op zoek naar oplossingen voor het verbeteren van hun gezondheid, evenals voor hun spirituele en financiële welzijn. We vinden het geweldig dat jij als Young Living lid niet alleen de kracht van onze missie voor jezelf kunt ontdekken, maar deze ook kunt helpen delen met iedereen in jouw omgeving. Mensen kunnen alleen vrij zijn als ze zich goed voelen en mentaal en fysiek kunnen reizen, lesgeven en mensen in nood kunnen helpen. Young Living biedt iedereen, overal de mogelijkheid om precies dat te doen: je goed voelen, jouw echte potentieel ontdekken en een zinvol leven leiden. We vinden het geweldig dat families, zowel ouders als kinderen, samen deze kans grijpen en de fantastische voordelen van deze producten voor zichzelf ontdekken. Dit is zo’n geweldige tijd van groei. Als wereldleider in etherische oliën bieden wij de fijnste etherische oliën die beschikbaar zijn middels ons Seed to Seal®-proces, waar je deel van kunt uitmaken tijdens onze plant- en oogstseizoenen. Je kunt tevens een bezoek brengen aan onze partners voor de teelt en het distilleren in de hele wereld.

D. Ga ry Young , Oprichter, CEO Young Living Boerderijen en Voorzitter Raad van Bestuur

Door leden uit te nodigen om deel te nemen aan ons unieke proces delen we onze passie voor kwaliteit uit de eerste hand. We delen daar waar we van houden graag met jou. De Productgids vertegenwoordigt meer dan 20 jaar toewijding je te helpen met het vinden van de vrijheid van welzijn tijdens het hele leven waarover je gefantaseerd hebt, maar waarvan je je afvroeg of het ooit mogelijk zou zijn. Wij allen bij Young Living hebben ons uiterste best gedaan om je veilige en effectieve producten met etherische oliën te bieden ter vervanging van schadelijke chemische ingrediënten die te vinden zijn in de meeste huizen en kantoren. Deze handige, allesomvattende gids is ontworpen om je te helpen snel te vinden wat je zoekt en om nieuwe producten, die je nog niet geprobeerd hebt, te ontdekken. Onze producten zijn er om je te helpen een oase van vrijheid te vinden met een gevoel van welzijn, zowel fysiek als emotioneel. Het is jouw moment om de voordelen van de natuur te ervaren. Deze producten zijn vervaardigd voor elke onderdeel van het leven. Ze ondersteunen jouw lichaam, kalmeren jouw drukke omgeving en peppen je geest op. Lees verder, ontdek nieuwe favorieten en deel je passie voor Young Living.

Mary Young, Mede-oprichter en CEO Young Living


I n h ou d s o p g av e 03. Ons doel 05. Seed to Seal 07. Onze boerderijen 19. The D. Gary Young, Young Living Foundation 21. Wat zijn etherische oliën? 21. Zo gebruik je etherische oliën

23.

Etherischeolieproducten 25. Etherische olie singles 35. Plus etherische olie voedingssupplemente 39. Etherische olie blends 48. Etherische olie roll-ons 49. Massage-oliën 50. Etherische olie collecties 51. Etherische olie verstuivers 53. Etherische olie accessoires

55.

75.

Persoonlijke verzorging 76. ART 79. Gezichtsverzorging 80. Savvy Minerals 85. Zeep en Badschuim 87. Lichaamsverzorging 89. Haarverzorging 90. Mondverzorging

91.

Deel de YL-levensstijl 94. Essential Rewards 95. Starter Kits 98. Opleidingen 99. Index

Thuis 57. Thieves 62. KidScents 63. Provence Collection

65.

Gezond & fit 67. NingXia Red 69. Slique 70. Basisvoeding 74. Gezond Koken

De meest up-to-date prijzen en producten vind je in de Productsectie van YoungLiving.com. Items die verkrijgbaar zijn voor doorverkoop in een specifiek land binnen de EU zijn gemarkeerd in deze catalogus met het volgende icoontje: EU

Facebook.com/YoungLivingEurope


Ons

DOEL

Young Living is een universeel bekend huishoudmerk dat bewonderd en gerespecteerd wordt voor de talloze weldaden die het de mensheid biedt. Aangestuurd door‘s werelds zuiverste etherische oliën en producten met etherische oliën, en onze enthousiaste toewijding om mensen een heel leven van welzijn te geven, leiden we de moderne beweging voor etherische oliën. Er is een globale, doelgerichte welzijnsrevolutie op komst, en Young Living voert deze aan.

Fort Nelson, British Columbia, Canada Calgary, Alberta, Canada

London, United Kingdom

Highland Flats, Idaho, USA

St. Maries, Idaho, USA

Simiane-la-Rotonde, France

Lehi, Utah, USA

Split, Croatia Tokyo, Japan

Manolovo, Bulgaria

Mona, Utah, USA

Dubai, UAE

Mexico City, Mexico

Muscat, Oman

Hong Kong, China Taitung, Taiwan

Kona, Hawaii

Kuala Lumpur, Malaysia

Singapore

Guayaquil, Ecuador Darwin, Australia

Perth, Australia

Landen met Young Living leden

Young Living wereldwijd hoofdkantoor

Young Living internationale kantoren

Young Living boerderij of distilleerderij

ONZE VISIE

Young Living Essential Oils naar ieder huishouden ter wereld brengen.

Sydney, Australia


ONZE MISSIE Young Living Essential Oils houdt de belofte om de natuurlijke, energieke etherische oliĂŤn te steunen door een gemeenschap van heling en ontdekking te cultiveren en tegelijk mensen te inspireren tot welzijn, ambitie en overvloed.


Young Living introduceerde Seed to Seal als een symbool van onze toewijding om jouw familie de beste etherische oliĂŤn en producten met etherische oliĂŤn ter wereld te bieden. Onze Seed to Seal belofte zorgt ervoor dat met elk supplement, elk huidverzorgingsproduct en elke pure etherische olie die je familie gebruikt, je ook echt onze wereldwijde bronnen, ons leiderschap in de sector en meer dan twee decennia innovatie geniet. Het resultaat? Een zuiver eindproduct waarvan je weet dat het ontwikkeld is op basis van een zorgvuldig inkoopproces, wetenschap en standaarden.

5

S EED T O SEA L


INKOOPPROCES

WETENSCHAP

NORMEN

We kopen in bij onze eigen boerderijen en bij partnerboerderijen en andere gecertificeerde Seed to Seal leveranciers die zich houden aan onze partnerprincipes. Zo kunnen we bewust inkopen en prioriteit geven aan kwaliteit, communityimpact en mindfulness ten opzichte van ecosystemen. En tot slot kun jij zo volledig vertrouwen op onze producten.

Onze productkwaliteit start op de velden, maar wordt bewezen in het lab met onderzoek van ons R&D team met meer dan 180 jaar aan gecombineerde ervaring. We testen ook productsamples met twee onafhankelijke, gerespecteerde en geaccrediteerde laboratoria. We maken onze pure, effectieve formules zodat we jouw familie producten kunnen bieden die de schoonste en meest innovatieve beschikbare ingrediënten bevatten.

We zijn leiders op het gebied van moderne etherische oliën en werken nauw samen met de aarde. Het is onderdeel van ons rentmeesterschap om verantwoord te ondernemen. Van het verantwoord inkopen van zeldzame planten, tot het vooruit helpen van lokale gemeenschappen en er alles aan doen om lokale milieuregels na te leven. We kiezen voor bronnen waarvan we weten dat ze pure etherische oliën produceren en de ingrediënten ethisch verantwoord en legaal verkrijgen. Zo zetten we een torenhoge standaard voor duurzaamheid die je kunt vertrouwen.

Bezoek SeedtoSeal.com voor meer gedetailleerde informatie over onze Seed to Seal pilaren.

SEED TO SEAL

6


Boerderijen over

DE HELE WERELD De boerderijen van Young Living zijn uniek in de etherische olie industrie. Zij zijn de standaard voor de distillatie van etherische oliën. Daarom spelen onze etherische olie boerderijen zo’n belangrijke rol in onze Seed to Seal® belofte. We hebben ongekend veel middelen en tijd geïnvesteerd om er zeker van te zijn dat onze normen gewaarborgd zijn op de eigen boerderijen, de partnerboerderijen en bij de gecertificeerde leveranciers van Seed to Seal, zodat je thuis het allerbeste krijgt wat de natuur te bieden heeft.

Simiane-La-Rotonde Lavender FarmDALMATIA AROMATIC FARM Split, Kroatië Het landschap van Dalmatië toont haar goed verankerde culturele wortels en is daardoor ideaal voor de botanische helichrysum. Deze boerderij is dan ook opgezet om een duurzame producent te worden van de populaire Helichrysum etherische olie, maar de locatie is sindsdien blijven groeien en nog meer botanische planten gaan kweken.

Van deze boerderij: Helichrysum • Salie • Jeneverbes • Laurier


SIMIANE-LA-ROTONDE LAVENDER FARM Simiane-la-Rotonde, Frankrijk De Simiane-la-Rotonde Lavender Farm van Young Living ligt in de bekoorlijke Provence, een streek in Frankrijk die beroemd is vanwege haar schoonheid, haar geurige lavendelvelden en de festivals die de hele zomer duren. Deze boerderij, de thuisbasis van onze jaarlijkse Lavender Harvest, is een populaire bestemming geworden voor liefhebbers van etherische oliën, kunstenaars en bezoekers die graag de betoverende sfeer willen proeven van deze bijzondere locatie.

Van deze boerderij: Lavendel • Muskaatsalie • Rozemarijn • Lavandin • Einkorn

BALKAN BOTANICAL FARM

ST. MARIES LAVENDER FARM

Manolovo, Bulgarije

St. Maries, Idaho, VS

De Balkan Botanical Farm in het prachtige Bulgarije ligt net als vele andere zorgvuldig geselecteerde Young Living partnerboerderijen op een schilderachtige locatie met een rijke geschiedenis, ideaal voor het verbouwen van premium botanische planten. De Balkan Botanical Farm, gelegen in een van de meest gewaardeerde regio’s ter wereld om rozen te verbouwen, specialiseert zich in het verbouwen van superieure rozen. Recentelijk heeft deze etherische olie boerderij uitgebreid naar

Op onze St. Maries boerderij is het allemaal begonnen! Decennia geleden nam Gary Young puur, authentiek lavendelen melissezaad mee uit Frankrijk en zaaide het op ruim 80 hectare land waarop deze mooie boerderij nu staat. Nu zijn bijna 50 hectare bedekt met biologische gecultiveerde melisse, wat deze boerderij de grootste producent van Melisse etherische olie ter wereld maakt.

Roomse kamille en Valeriaan om Young Living te ondersteunen in het leveren van een aantal van de meest geliefde producten.

Van deze boerderij:

Van deze boerderij:

Roomse Kamille • Roos • Valeriaan

Lavendel • Melisse • Idaho Boerenwormkruid

BO E RD E RIJE N O V E R DE HE L E W E RE L D

10


NORTHERN LIGHTS FARM

KONA SANDALWOOD REFORESTATION PROJECT

Fort Nelson, BC, Canada

Big Island, Hawaii, VS

Na uitgebreid zoeken en onderzoeken kocht Young Living in 2014 land in British Columbia, Canada. De Northern Lights Farm werd een belangrijke bron van Zwarte Spar etherische olie, een belangrijke olie in veel populaire blends. Het ongerepte land blijft vrij van synthetische chemicaliën en kunstmest.

Het partnerschap van Young Living met het Kona Sandalwood Reforestation Project is een goed voorbeeld van hoe we met onze samenwerkingen streven naar het behouden van culturele waarden. Op deze locatie wordt alleen dood en stervend sandelhout geoogst om het ecologische evenwicht in stand te houden en het diepgewortelde geloof in de respectvolle relatie van de mens tot de natuur op Hawaii te volgen.

Van deze boerderij:

Van deze boerderij:

Noorderlicht Zwarte Spar • Ledum • Duizendblad • Witte Spar

Royal Hawaiian Sandalwood ™

11

BO ERDERIJEN OV ER DE H ELE WERELD


FINCA BOTANICA FARM Guayaquil, Ecuador D e bouw va n dez e boe rd e r i j m e t d e z e e r m o d e r n e d i s t i l l e e rd e r i j i s begonnen a l s een va n d e p ro j e c t e n w a a r G a r y Yo u n g z i j n z i e l e n z a l i ghei d i n gel egd heeft . H e t t ro p i s c h e k l i m a a t v a n G u a y a q u i l d r a a g t er nu a a n bi j a a n het o n d e r h o u d e n v a n d e 800 h e c t a re v r u c h t b a re a a rde, oogs t en t i j dens e l k s e i z o e n v a n h e t j a a r e n d e w e e l d e r i g e botanische planten.

Van deze boerderij: Ylang Ylang • Palo Santo • Mastrante • Citroengras • Eucalyptus Blue • Dorado Azul • Ocotea • Plectranthus Oregano • Rosa Muerta • Kardemom • Geranium • Hysop • Ishpingo • Rozemarijn • Ruta • Tijm • Vetiver • Chocolade


WHISPERING SPRINGS FARM Mona, Utah, VS De Young Living Whispering Springs Farm is een iconische lavendelboerderij, niet alleen voor Young Living maar ook voor de etherische oliebeweging en de wellness gemeenschap. Deze lavendelboerderij ligt vlakbij het Young Living hoofdkantoor en is de thuisbasis voor evenementen zoals het Lavender Day festival, de Essential Oils and Animals Conference en de Fall Festival Draft Horse Show and Rodeo.

Van deze boerderij: Lavendel • Hysop • Muskaatsalie • Pepermunt • Guldenroede • Balsemspar • Melisse • Roomse Kamille • Jeneverbes • Blauw Duizendblad • Groenemunt • Duitse Kamille


HIGHLAND FLATS TREE FARM Naples, Idaho, VS De Highland Flats Tree Farm is de thuisbasis van de prachtige coniferen waarvan etherische oliën worden verkregen en geproduceerd. Het is de locatie waar de jaarlijkse Young Living Winter Harvest en Spring Planting projecten worden gehouden waarbij alle leden direct zelf kunnen deelnemen aan het Seed to Seal proces in een landelijke, vredige omgeving en het werken met ‘s werelds eerste volautomatische, allernieuwste etherische olie distilleerderij kunnen beleven.

Van deze boerderij: Idaho Blauwspar • Idaho Balsemspar • Den • Idaho Ponderosa Den • Western Red Cederhout

PERTH SANDALWOOD FARM

OUTBACK BOTANICAL RESERVE

Perth, Australië

Darwin, Australië

Deze locatie voert een opmerkelijk beleid als het gaat om de bescherming van de kostbare sandelhoutbomen, die in toenemende mate worden verhandeld op de zwarte markt van India, door zaadjes uit India op de eigen boerderij te verbouwen. Zodra ze veilig zijn geplant, worden deze bomen gecultiveerd middels de hoogste kwaliteits- en

Het binnenland van de Northern Territory in Australië vormt het adembenemend decor voor de plantages van de Australische cipressen van deze locatie. De stichter van de Outback Botanical Reserve kwam in aanraking met de etno-botanische farmacopee van de Aboriginals en ontdekte eigenlijk toevallig een nieuwe methode om te

duurzaamheidsnormen die gelden op dit gebied, met aandacht voor zorgvuldig milieubeheer.

distilleren, die nu gepatenteerd is en waardoor de Blue Cypress etherische olie kan worden gemaakt.

Van deze boerderij:

Van deze boerderij:

Sacred Sandalwood ™

Blue Cypress

BO E RD E RIJE N O V E R DE HE L E W E RE L D

14


SKYRIDER WILDERNESS RANCH Tabiona, Utah, VS Hoewel deze ranch een van onze nieuwste locaties is, hebben vele Young Living-kaderleden al retreats en evenementen op deze prachtige locatie bijgewoond. Ingesloten tussen de heuvels van Tabiona, Utah, heeft deze ranch een speciaal plekje in het hart van Gary Young. Op deze locatie kan ons unieke eenkoorngraan geteeld worden en Gary Young kan er onderzoek doen naar distillatiemethodes en nieuwe plantensoorten.

Van deze boerderij: Einkorn

TAIWAN COOPERATIVE FARM

MAYDI FRANKINCENSE DISTILLERY

Taitung, Taiwan

Dubai, VAE

Deze coöperatieve boerderij bestaat eigenlijk uit kleinere individuele boerenbedrijven die zich elk richten op verschillende etherische oliën. Zoals bij ieder uniek bedrijf heeft elke etherische olie zijn eigen verhaal en achtergrond wat betreft de conservering, ontwikkelingsgeschiedenis en betekenis van de soort, met inbegrip van het vernuft en de innovatie die er voor nodig is geweest.

15

In deze regio waardeert men al heel lang frankincense vanwege de weelderige geur en eigenschappen. De samenwerking van Young Living met deze boerderijk en distilleerderij heeft een integrale rol gespeeld in het proces van breder beschikbaar maken van Frankincense etherische olie.

Van deze boerderij:

Van deze boerderij:

Jade Citroen • Hong Kuai • Xiang Mao • Kamferhout

Frankincense

BO ERDERIJEN OV ER DE H ELE WERELD


ARABIAN FRANKINCENSE

DISTILLERY Salalah, Oman

Young L i vi ng i s het eer s t e e n e n i g e b e d r i j f t e r w e re l d d a t t o e s t e m m i n g heef t om dez e Sa cred F r a n k i n c e n s e e t h e r i s c h e o l i e u i t Om a n t e d i s t i l l eren en na a r het We s t e n t e e x p o r t e re n . D e Bo s w e l l i a s a c r a bomen i n dez e regi o heb b e n e e n r i j k e h i s t o r i e e n w o rd e n a l 5000 j a a r geoogs t . D e ha r s va n de z e b o m e n w o rd t t e g e n w o o rd i g o p d e z e l f d e m a ni er en vol gens het z e l f d e s c h e m a a l s b i j h u n v o o ro u d e r s g e o o g s t . Het eeuweno u d e v e r h a a l w o rd t d u s v o o r t g e z e t .

Van deze boerderij: Sacred Frankincense â„¢


Seed to Seal

PARTNERSCHAPPRINCIPES We zetten alle middelen in om zo zuiver mogelijke etherische oliën te produceren. Zuiverheid begint op de boerderij. We zijn er dus trots op dat we onze etherische oliën verkrijgen van eigen boerderijen, partnerboerderijen en leveranciers met het Seed to Seal-certificaat. Deze locaties respecteren onze Seed to Seal-partnerschapsprincipes die we opgesteld hebben om de zuiverheid van onze producten bij iedere schakel in de toeleveringsketen te garanderen. Young Living vindt authenticiteit van groot belang. Als onderdeel van je wellness-reis kun je zelf ontdekken dat zuivere, authentieke etherische oliën de kern vormen van wie we zijn.

Bestaande Relaties

Seed to Seal-specificaties

Bindende Afspraken

Strikte Testen

Voortdurende Audits

De Executive en Inkoopteams hebben met zorg vooraanstaande leveranciers van eersteklas planten geselecteerd en onderhouden met hen al

Alle boerderijen— partnerboerderijen, leveranciers met het Seed to Seal-certificaat en onze eigen boerderijen— ondertekenen verklaringen waarin

We ondersteunen deze getekende Seed to Sealverklaringen met juridisch bindende overeenkomsten, waardoor onze partners verplicht zijn zich eraan te

We hebben miljoenen dollars uitgegeven aan een gloednieuw lab met geavanceerde testinstrumenten en een team van onderzoekers van wereldklasse. Indien

Naast de testen controleert Young Living de kwaliteit van onze oliën via audits van derde partijen in de toeleveringsketen. Ons wijdverbreide, wereldwijde

decennialang goede relaties. We blijven deze relaties koesteren en uitbreiden.

ze verklaren dat ze onze strenge Seed to Sealspecificaties volgen.

houden.

dit team van mening is dat het product dat geleverd wordt niet aan onze hoge eisen voldoet, dan bereikt dit nooit ons magazijn.

inkoopnetwerk is opgezet om onze leden superieure producten te leveren. En we zijn er trots op dat we een objectief auditproces hebben toegepast.

Waarom houden wij vast aan deze veeleisende, dure praktijk? Omdat voor Young Living het grotere plaatje uiteindelijk het belangrijkst is. We zetten alles op alles om de wereld te verbeteren en dat doen we door de goede eigenschappen van zuivere etherische oliën te delen. Als we de authentieke kwaliteit niet bij mensen thuis brengen, brengen we ze de authentieke voordelen niet. Lees meer over deze voordelen op SeedtoSeal.com. 17

BO ERDERIJEN OV ER DE H ELE WERELD


Kona Sandalwood Reforestation Project BO E RD E RIJE N O V E R DE HE L E W E RE L D

18


Empowerment van individuen. Grenzen verleggen. Het potentieel volledig benutten. De D. Gary Young, Young Living

We stellen ons een wereld voor waarin

Sinds D. Gary Young de Foundation in

Foundation streeft ernaar mensen

kinderen alles krijgen aangereikt

2009 startte, hebben we ons gefocust

de mogelijkheid te geven het beste

om

zelfstandige

op het openen van deuren door

in zichzelf naar boven te halen en

leiders te worden die voor hun eigen

handvatten en bronnen te bieden

hun grenzen te verleggen door

gezondheid zorgen, en die van hun

aan degenen wiens behoeften veel

welzijn en educatie te bieden in

families en op een positieve manier

te weinig aandacht kregen. Onze

achtergestelde gebieden.

hun gemeenschappen veranderen.

missie en visie dienen als ons kompas

zelfverzekerde,

voor langetermijnoplossingen.


Onze Projecten

Rebuild Nepal

Young Living Academy Ecuador

Hope For Justice

Sole Hope

African Hearts Community Organisation

Healing Faith Oeganda

en

Partners

In 2015 eisten zware aardbevingen in Nepal bijna 9000 levens en verwoestten meer dan 900.000 huizen. Miljoenen mensen bleven tragisch achter zonder dak boven hun hoofd. In Yarsa, een bergstadje dat volledig werd verwoest door de aardbevingen, herbouwt de Foundation 112 huizen. We hebben de basisschool alweer opgebouwd en transformeren ‘m nu tot onze tweede Young Living Academy!

Het kernproject van de Foundation in Chongon, Ecuador, is de thuisbasis van ons Sponsor a Child-programma. De Academy, opgericht in 2009 door Young Living oprichter en voorzitter van de raad van bestuur D. Gary Young en mede-oprichter en CEO Mary Young, leidt nu 350 studenten op van kinderdagverblijf tot middelbare school en met succesvolle uitkomsten. Want hoewel de meeste kinderen in Ecuador school verlaten rond de achtste klas, en slechts 20 procent van de lokale studenten de middelbare school afmaakt, heeft de Academy een aanwezigheid van 97%, en 100% van onze laatstejaars slaagt elk jaar!

De missie van Hope for Justice is het beëindigen van mensenhandel en moderne slavernij, nog tijdens onze generatie. De Young Living Foundation strijdt mee door de Hope for Justice Shine Career School in Phonm Penh, Cambodja te financieren. Meisjes die gered zijn van prostitutie en mensenhandel kunnen naar school gaan en hun dromen najagen in bijna alle mogelijke beroepsgroepen!

Duizenden kinderen en volwassenen in Oeganda zijn het slachtoffer van parasitaire insecten genaamd jiggers. Een vrouwtjes-jigger nestelt zich in de voet en kan uiteindelijk levensbedreigende infecties veroorzaken. Erger nog, mensen met jiggers worden vaak verbannen door hun eigen families en leefgemeenschappen. Sole Hope biedt hoop, gezondere levens en vrijheid van voetgerelateerde ziektes door middel van onderwijs, banen en medische zorg. Een van de belangrijkste focuspunten van de organisatie is kinderen en volwassenen te bevrijden van de jiggers én ze ook jigger-vrij te houden.

African Hearts runt een reddingsprogramma voor kinderen in de Kisenyisloppenwijk. Dit is een van de grootste sloppenwijken van Oeganda en van heel Afrika. De Foundation heeft de impact van het African Hearts sloppenwijkreddingsprogramma verdubbeld, de frequentie van de maaltijden aan stervende kinderen verhoogd van drie dagen per week tot vijf en de ruimte in hun overgangshuizen vergroot, zodat ze nu 40 kinderen kunnen opvangen, een groei van 200 procent.

Healing Faith Oeganda biedt malaria-educatie, -preventie en -behandeling in landelijke plaatsen. In Afrika gaat er per minuut één persoon dood aan malaria en het is de belangrijkste doodsoorzaak op het continent voor kinderen onder de 5 jaar. Met het nieuwe D. Gary Young, Young Living Foundation Malaria Center kan deze organisatie 80.000 mensen - ongeveer 100 per dag - behandelen tegen malaria.

Ontdek hoe jij betrokken kunt zijn op YoungLivingFoundation.org.


Wat zijn

ETHERISCHE OLIËN?

Etherische oliën zijn met liefde geoogst van gekweekte en in het wild groeiende planten, kruiden en bomen. Ze worden verkregen uit geconcentreerde plantenextracten door zorgvuldige stoomdistillatie, koude persing, of harswinning. Deze pure etherische oliën zijn veel krachtiger dan de plantaardige producten waaruit ze gewonnen zijn. Wij bieden honderden single etherische oliën, blends en producten op basis van etherische oliën aan, elk met het optimale niveau van specifieke, natuurlijk voorkomende bestanddelen om hun kracht te maximaliseren. Of je de etherische oliën nu gebruikt voor aromatherapie, persoonlijke verzorging of huishoudelijk oplossingen, alle aspecten van het dagelijkse leven kunnen genieten van de implementatie van etherische oliën!

Zo gebruik je etherische oliën

Aromatisch

Op de huid

Intern

Gebruik etherische oliën aromatisch om de geest op te peppen.

Veel etherische oliën zijn veilig en gunstig voor gebruik rechtstreeks op de huid.

• Wrijf 2-3 druppels van de etherische olie tussen je handpalmen en adem diep in.

• Plaats 2-3 druppels etherische olie rechtstreeks op het gewenste gebied en masseer het in. Herhaal desgewenst. Volg altijd de verdunningsinstructies op het etiket.

Wanneer je onze Plus etherische olie voedingssupplementen inneemt, probeer dan het volgende:

• Voeg een paar druppels etherische olie toe aan een kom met heet water. Bedek je hoofd en de kom met een handdoek. Adem diep en langzaam in. • Gebruik je favoriete etherische oliën in onze verstuivers. OPMERKING:

Lees

altijd

de

individuele

productetiketten voor gebruiksaanwijzingen.

LET OP: Etherische oliën zijn zeer krachtig en kunnen irriterend zijn voor de huid. Als er irritatie optreedt, breng je Young Living’s V-6™ Vegetable Oil Complex of een andere zuivere plantaardige olie op het gebied aan om te verdunnen. Etherische oliën en blends op basis van citrusvruchten kunnen tijdelijke lichtgevoeligheid veroorzaken.

• Plaats verschillende druppels van de door jou gekozen Plus olie/oliën in een gelatine capsule en slik door met water. • Voeg 1-2 druppels van de door jouw gekozen Plus olie/oliën toe aan een glas water, NingXia Red, sap, yoghurt, je favoriete zoetstof of plantaardige melk en slik door. • Voeg 1-2 druppels van de door jou gekozen Plus olie/oliën (naar smaak) toe aan de maaltijd die je bereidt.


Etherische oliën & producten met etherische oliën Pure, authentieke etherische oliën zijn de basis van alles wat Young Living doet. Wij bieden producten in vier categorieën ontworpen om jouw dagelijks leven te verrijken en te vereenvoudigen:

Etherische oliën

Thuis

Laat je lichaam, geest en ziel genieten van het pure, gegronde leven dat je altijd al wou. Single etherische oliën, blends of custom infusions verwelkomen een nieuwe mate van welzijn in jouw leven.

Houd je familie en je huis schoon en beschermd met natuurlijk verkregen producten die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Onze thuisverzorgingsproducten bevatten de ingrediënten die je wilt, zonder de ingrediënten die je niet wilt.

Zie pagina 23 voor Etherische oliën.

Zie pagina 55 voor Thuis.

Gezond & fit

Persoonlijke verzorging

Geef je lichaam de benodigde voeding terwijl je je smaakpapillen gelukkig houdt! Dit assortiment met voedzame supplementen en gezonde, smakelijke traktaties bevat heel wat opties waar je hele gezin gek op zal zijn.

Straal met onze persoonlijke verzorgingsproductenlijn met etherische oliën. Reinig, voed en hydrateer en meer met formules vrij van schadelijke chemicaliën. Zie pagina 75 voor Persoonlijke verzorging.

Zie pagina 65 voor Gezond & fit. E T HE RIS C HE O L IË N & P RO DU C T E N M E T E T HE RIS C HE O L IË N

22


ETHERISCHE OLIE producten

Etherische oliën zijn het hart van Young Living en de basis van onze productlijn. Blader door onze producten om veelzijdige, krachtige etherische oliën en blends te ontdekken ondersteund door onze Seed to Seal®-belofte en vind de etherische oliën die voor jou geschikt zijn.Etherische olie

SINGLES

Met meer dan 20 jaar onderzoek en ervaring heeft Young Living onze eigen Seed to Seal norm geperfectioneerd om ervoor te zorgen dat onze etherische oliĂŤn de allerbeste zijn. Deze toewijding naar het allerbeste maakt dat onze etherische oliĂŤn zich onderscheiden van de rest en dat het kwaliteitsverschil met elk flesje zichtbaar is.


BASIL

BERGAMOT

Ocimum basilicum

Citrus aurantium bergamia

BLUE TANSY

Piper nigrum

Tanacetum annuum

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

350008

15 ml

350308

15 ml

361108

5 ml

308408

5 ml

Basil etherische olie heeft een fris, kruidig aroma dat zowel kalmerend als verfrissend kan zijn. Verdun met V-6 of een andere draagolie als je de etherische olie direct op het gewenste gebied aanbrengt. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of

Bergamot heeft een lichte citrusachtige geur die zowel verkwikkend als ontspannend kan zijn als deze verstoven wordt. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

CARROT SEED

CEDARWOOD

Daucus carota

Cedrus atlantica

Black Pepper is een prachtige geur als deze aromatisch wordt toegepast. Inhaleer direct voor het energiegevende aroma of combineer met andere etherische oliën zoals Peppermint, Wintergreen of Clove. GEBRUIKSAANW IJZING

Blue Tansy kan worden gebruikt om de huid te verzorgen en om een vermoeid lichaam te kalmeren met een massage. Als de essentiële olie aromatisch wordt toegepast is deze verkwikkend en inspirerend, en verspreidt in de ruimte een fris, fruitig aroma.

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

CINNAMON BARK

CISTUS

Cinnamomum verum

Cistus ladanifer

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

308108

5 ml

350908

15 ml

351508

5 ml

351808

5 ml

Carrot Seed, geproduceerd uit distillatie van de zaden van de wilde wortelplant, heeft een mildzoet aroma met aardse, kruidige tonen. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

BLACK PEPPER

| Verstuif, inhaleer direct of breng

op de huid aan.

Cedarwood etherische olie heeft een warm balsamico aroma en helpt een kalmerende, geruststellende omgeving te creëren als deze wordt verstoven. Voeg Cedarwood etherische olie toe aan je favoriete huidverzorgingsproducten en breng op de huid aan of masseer in op de hoofdhuid voor gezond uitziend haar.

Cinnamon Bark heeft een hete, kruidige geur waarvan wordt gezegd dat deze gevoelens van overvloed ontgrendelt. Velen gebruiken deze etherische olie aromatisch om de warme, uitnodigende noten. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Cistus wordt ook wel de Bijbelse roos van Sharon genoemd. Het heeft een honingachtige geur die zowel kalmerend als verkwikkend is. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan. L ICH TG E VOE LIGHE ID: Vermijd direct zonlicht en UV-stralen voor minimaal 12 uur na aanbrengen op de huid. O P D E H UID : Breng direct aan op de huid. Verdunnen kan vereist zijn. Zie het label voor meer informatie.

V E R DU NNE N: Verdunnen op de huid vereist. Zie het label voor meer informatie. A R OM ATISC H: Inhaleer direct of gebruik een Young Living verstuiver. INTE R N: Zie het label voor meer informatie.

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

26


CITRONELLA Cymbopogon nardus

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

Salvia sclarea

Syzygium aromaticum

Copaifera reticulata

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

532308

5 ml

352108

15 ml

352408

15 ml

343108

15 ml

Citronella etherische olie is ideaal voor verstuiven binnenshuis om de lucht te verfrissen.

Clary Sage heeft een kruidig aroma dat een kalme, ontspannende omgeving kan creëren.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Clove is een belangrijk ingrediënt in Young Living’s Thieves etherische olie blend en heeft een zeer warme, uitnodigende geur. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

De rubberen hars die wordt getapt uit de copaibaboom in Brazilië wordt gedistilleerd door middel van stoom om Copaiba etherische olie te produceren. Deze staat bekend om het hoogste niveau van bètacaryofylleen en een zoet aroma. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| | Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

CYPRESS

DILL

DORADO AZUL

ELEMI

Cupressus sempervirens

Anethum graveolens

Hyptis suaveolens

Canarium luzonicum

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

353008

15 ml

353608

5 ml

359808

5 ml

354008

15 ml

Cypress heeft een fris, kruidig aroma dat een gegrond, veilig gevoel stimuleert. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Dill etherische olie wordt verkregen uit de distillatie van de hele plant en staat bekend om z’n kalmerende eigenschappen als deze aromatisch wordt toegepast. Deze etherische olie kan worden gecombineerd met Roman Chamomile voor een extra ontspannende, aromatische ervaring. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

27

ET HERIS C H E OLIE PRODU CTEN

Dorado Azul, een unieke etherische olie uit Ecuador, is exclusief verkrijgbaar bij Young Living. De frisse geur is perfect om aan te brengen op de huid of voor aromatische toepassingen. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Elemi, onderdeel van dezelfde familie als Frankincense en Mirre, wordt traditioneel gebruikt om de huid te verbeteren. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.


EUCALYPTUS BLUE

EUCALYPTUS GLOBULUS

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

Eucalyptus bicostata

Eucalyptus globulus

Eucalyptus radiata

Foeniculum vulgare

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

359708

5 ml

353908

15 ml

353808

15 ml

354208

15 ml

Eucalyptus Blue wordt verbouwd en gedistilleerd op de Young Living-boerderij in Ecuador. Deze etherische olie bevat een hoog gehalte eucalyptol, wat een kalmerende, en verkwikkende geur heeft als deze wordt verstoven.

Eucalyptus Globulus heeft een aards, fris aroma en wordt gebruikt in vele huidverzorgingsproducten om z’n reinigende eigenschappen. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of

Eucalyptus Radiata etherische olie is geliefd om het frisse, scherpe en fruitige aroma, ideaal voor massage na inspanning. Verstuif Eucalyptus Radiata voor een stimulerende, verkwikkende omgeving.

Fennel heeft een zoet, kruidig aroma met een lange geschiedenis van het stimuleren van gegronde gevoelens. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GEBRUIKSAANW IJZING

FRANKINCENSE

GERANIUM

GERMAN CHAMOMILE

GINGER

Boswellia carterii

Pelargonium graveolens

Matricaria recutita

Zingiber officinale

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

C O DE

FOR MAAT

CODE

FO RM A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

354908

5 ml

354808

15 ml

355408

15 ml

308608

5 ml

355708

5 ml

Verstuif Frankincense etherische olie tijdens meditatie om te helpen met aarden of voeg toe aan je persoonlijke verzorgingsproducten voor een stralende huid. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Geranium etherische olie wordt verkregen uit het distillatieproces met stoom van de geurige bloemen en blaadjes van de geranium en heeft een aroma dat vredige, spirituele gevoelens stimuleert.

German Chamomile heeft een kalmerend aroma dat je helpt gevoelens van vrede en geduld te vinden. Deze etherische olie kan zo worden aangebracht of bij een massage op de gewenste gebieden.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng

op de huid aan.

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Ginger heeft een warm, energiegevend aroma dat kan worden toegevoegd aan Ortho Sport® massage-olie na workouts. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

28


GRAPEFRUIT

HELICHRYSUM

HINOKI

HONG KUAI

Citrus paradisi

Helichrysum italicum

Chamaecyparis obtusa

Chamaecyparis formosensis

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

356008

15 ml

356308

5 ml

307308

5 ml

465708

5 ml

Grapefruit heeft een wonderlijk verkwikkend citrusaroma. Verlicht en verfris je huis‘s ochtends met Grapefruit etherische olie in de

Helichrysum is een geweldig om te verstuiven tijdens het studeren of het maken van huiswerk. De etherische olie heeft een

Hinoki komt van de Japanse cipres en heeft een rijk, verkwikkend citrusaroma dat spirituele ontwaking stimuleert.

verstuiver.

stimulerend aroma waar eigenlijk geen huis zonder kan.

Vroeger werd Hinoki etherische olie gebruikt om de geest op de frissen.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng

op de huid aan.

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Hong Kuai heeft een aangename geur die een diep gevoel van ontspanning stimuleert. De essentiële olie wordt ook gebruikt als luchtverfrisser of eau de cologne voor mannen. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

IDAHO BALSAM FIR

IDAHO BLUE SPRUCE

JADE LEMON

JASMINE

Abies balsamea

Picea pungens

Citrus limon eureka var. formensensis

Jasminum officinale

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

331608

15 ml

309308

5 ml

468508

5 ml

356908

5 ml

Idaho Balsam Fir heeft een houtachtige, verfrissende geur. Verstuif voor een aards, kalmerend aroma. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Idaho Blue Spruce is een exclusieve etherische olie die wordt gedistilleerd op Young Living’s Highland Flats Tree boerderij. Deze opmerkelijke etherische olie bevat een hoog gehalte alfa-pineen en limoneen, en heeft een fijn, langdurig ontspannend aroma. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Jade Lemon heeft een unieke, citroen-limoen geur die opgetogen en verkwikkend is. Verstuif voor een wonderlijke, pittige geur die fris en uitnodigend is. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Jasmine† is zowel exotisch als romantisch en ondersteunt de verschijning van de huid. De etherische olie wordt gebruikt in verschillende Young Living persoonlijke verzorgingsproducten. Het zoete, fleurige aroma van Jasmine ontspant de geest en geeft je zelfvertrouwen een boost. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan. †

29

ET HERIS C H E OLIE PRODU CTEN

Jasmijn is een absolute, of essentie, eerder dan een etherische olie.


JUNIPER

LAVENDER

LEDUM

LEMON

Juniperus osteosperma

Lavandula angustifolia

Ledum groenlandicum

Citrus limon

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

357208

15 ml

357508

15 ml

357908

5 ml

357808

15 ml

Het aardse, houtachtige aroma van Juniper zorgt voor een vredige atmosfeer als deze wordt verstoven. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Lavender is een populaire etherische olie die al lange tijd geliefd is om z’n kalmerende, verzachtende geur. Lavender in de verstuiver voegt een frisse geur toe aan elke kamer. De etherische olie is ook een ontspannende toevoeging aan lichaamsverzorgingsproducten en het bad.

Ledum werd oorspronkelijk gebruikt om de energiestroom te ondersteunen. Het is een van de hoofdingrediënten in de Juva Cleanse® en GLF™ etherische olie blends. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

LEMON MYRTLE

LEMONGRASS

Backhousia citriodora

Cymbopogon flexuosus

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

MARJORAM

LIME

Origanum majorana

Citrus aurantifolia

CODE

FOR M A AT

CO D E

FO RM A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

307908

5 ml

358208

5 ml

358108

15 ml

307408

15 ml

358408

15 ml

Het frisse aroma van Lemon Myrtle is verkwikkend en verfrissend, en kan helpen bij het leegmaken van je hoofd. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

Lemon bevat het natuurlijk aanwezige bestanddeel limoneen en is een hoofdingrediënt in veel populaire producten met etherische olie. Lemon wordt wereldwijd gebruikt in schoonmaakproducten en zeep om de verfrissende geur.

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Lemongrass is een hoofdingrediënt in de Purification® blend en de Ortho Sport® massage-olie. Lemongrass etherische olie kan zo op de huid worden aangebracht of gecombineerd worden met andere etherische oliën die de zintuigen stimuleren.

Lime heeft een wonderlijk lichte en verkwikkende aromatische geur. Verstuif voor het bevorderen van positieve gevoelens.

Marjoram is een belangrijke etherische olie in de Raindrop Technique® en kan worden gebruikt bij een massage na inspanning.

GEBRUIKSAANW IJZING

GEBRUIKSAANW IJ Z IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct

of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

30


MELISSA

MYRRH

MYRTLE

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE

Melissa officinalis

Commiphora myrrha

Myrtus communis

Picea mariana

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

358908

5 ml

359308

15 ml

359508

5 ml

531308

5 ml

Melissa heeft een grasachtige citroengeur en is aangenaam, verkwikkend en stimulerend. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Myrrh wordt al ontzettend lang gebruikt in huidverzorgingsproducten om z’n hydraterende eigenschappen bij het reinigen van een droge huid. In Bijbelse tijd stond de etherische olie hoog aangeschreven. Het aroma stimuleert een dieper gevoel van spiritualiteit. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng

Myrtle heeft een verkwikkend aroma dat aangenaam is wanneer het wordt verstoven. Ook heeft de etherische olie eigenschappen die de gezonde uitstraling van de huid stimuleren als deze op de huid wordt aangebracht. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

op de huid aan.

De etherische olie Northern Lights Black Spruce is afkomstig van Young Living’s Northern Lights Farm in British Columbia, Canada. Verstuif deze rijke, houtachtige en verkwikkende geur tijdens meditatie om een frisse, aromatische atmosfeer te creëren. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

NUTMEG

OCOTEA

ORANGE

OREGANO

Myristica fragrans

Ocotea quixos

Citrus sinensis

Origanum vulgare

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

359908

15 ml

355608

5 ml

360208

15 ml

360508

15 ml

Nutmeg heeft een warm, kruidig aroma dat energiegevend en verkwikkend is. Nutmeg past goed bij andere etherische oliën zoals Orange, Clary Sage, Eucalyptus en Ginger.

Ocotea, verkregen uit de distillatie van een Ecuadoriaanse boom, heeft een complex aroma dat bekend staat om z’n huidreinigende eigenschappen.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

31

GE BR UIKS AANWIJ ZING

| Verstuif, inhaleer direct

of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

ET HERIS C H E OLIE PRODU CTEN

Orange is een favoriet voor in de verstuiver en aromatische toepassingen. De etherische olie kan kalmerend zijn en inspirerende gevoelens opwekken. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Oregano etherische olie is een belangrijke olie in de Raindrop Technique® en heeft een sterke, kruidige geur. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.


PALO SANTO

PATCHOULI

PEPPERMINT

PINE

Bursera graveolens

Pogostemon cablin

Mentha piperita

Pinus sylvestris

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

360708

5 ml

360808

15 ml

361408

15 ml

361808

15 ml

Palo Santo heeft een inspirerende geur en kan worden verstoven voor een reinigende, verfrissende atmosfeer. Ook geschikt voor massage na inspanning. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Patchouli etherische olie kan op de huid worden aangebracht voor het verbeteren van de droge huid en is een ideaal om toe te voegen aan je favoriete huidverzorgingsproducten. Verstuif voor een kalmerende, ontspannende en aangename geur.

Peppermint kan op de huid worden aangebracht om de huid te koelen of worden verstoven voor een geur die aangename gevoelens oproept.

Pine etherische olie heeft een verfrissend, versterkend aroma. In de verstuiver heeft de etherische olie een kalmerende geur.

GEBRUIKSAANW IJZING

|

|

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSE

Cinnamomum camphora

Chamaemelum nobile

Rosa damascena

Rosmarinus officinalis

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

362008

5 ml

351208

5 ml

362308

5 ml

362608

15 ml

Ravintsara heeft een aangename, frisse geur, wordt vaak toegepast bij meditatie en bevat huidreinigende eigenschappen. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

ROSEMARY

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Roman Chamomile heeft een zoet, kruidig aroma dat een kalmerende atmosfeer kan creĂŤren die specifiek geschikt is voor rusteloze kinderen. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Rose heeft een prachtig aroma dat gevoelens van positieve zelfreflectie bevordert. Tien kilo rozenblaadjes worden gedistilleerd voor elk 5-ml flesje van deze etherische olie. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Rosemary is een bekend kruid met een sterke, houtachtige geur die een heldere geest stimuleert. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

32


ROYAL HAWAIIAN SANDALWOOD

SACRED FRANKINCENSE

SAGE

SPEARMINT

Santalum paniculatum

Boswellia sacra

Salvia officinalis

Mentha spicata

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

474610

5 ml

355008

5 ml

363208

15 ml

363808

5 ml

Royal Hawaiian Sandalwood heeft een rijk, zoet, warm en houtachtig aroma dat sensueel is en romantisch.

Sacred Frankincense™ etherische olie wordt verkregen uit de distillatie van de hars van de Boswellia sacra wierookboom.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

Deze olie is ideaal voor iedereen die spirituele en meditatieervaringen naar een hoger niveau wil brengen.

Sage heeft een sterk, kruidig, verhelderend en verkwikkend aroma als deze wordt verstoven. De etherische olie werd oorspronkelijk gebruikt om z’n zuiverende eigenschappen.

Spearmint is milder dan Peppermint en wordt gekenmerkt door een verfrissende geur die verkwikkend en kalmerend is. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

GEBRUIKSAANW IJZING

|

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

TANGERINE

TEA TREE

Citrus reticulata

Melaleuca alternifolia

THYME

VALERIAN

Thymus vulgaris

Valeriana officinalis

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng

op de huid aan.

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

|

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

364408

15 ml

358708

15 ml

365008

15 ml

364808

5 ml

Tangerine etherische olie is geliefd om z’n heerlijke zoete citrusaroma. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Tea Tree etherische olie, oftewel Melaleuca Alternifolia, wordt vaak gebruik in huidverzorgingsproducten om z’n reinigende eigenschappen. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng

op de huid aan.

Thyme is een hoofdingrediënt in Ortho Ease massage-olie en is geweldig om te gebruiken na inspanning. Er wordt ook gezegd dat de etherische olie zinvol bewustzijn biedt als deze

Valerian etherische olie wordt verkregen uit de distillatie van de plantwortel en heeft een unieke geur die kalmerend en grondend is. Breng in de nek aan of aan de onderkant van de voeten.

aromatisch wordt toegepast.

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

33

ET HERIS C H E OLIE PRODU CTEN

| | Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.


VETIVER

WINTERGREEN

XIANG MAO

YLANG YLANG

Vetiveria zizanoides

Gaultheria procumbens

Cymbopogon citratus

Cananga odorata

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

365108

5 ml

365808

15 ml

465808

5 ml

365908

15 ml

Vetiver heeft een aards, grondend aroma. Verstuif deze unieke etherische olie voor een kalmerende, ontspannende geur in het hele huis. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng

op de huid aan.

Het verfrissende, muntachtige aroma van Wintergreen is stimulerend en verkwikkend. Het is een geweldige toevoeging aan lotions die na inspanning worden aangebracht. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of

Xiang Mao werd oorspronkelijk gebruikt om de lucht in huis op te frissen, de geest te verfrissen en de huid te bevochtigen. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Ylang Ylang etherische olie is perfect om te verstuiven en te genieten van het romantische, ontspannende, zoete en fleurige aroma. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| | Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Marjoram Rose Marjolein Roos

BOTANISCHE GIDS

Melissa Rosemary Melisse Rozemarijn

Myrrh Royal Hawaiian Mirre Sandalwood Basil Dill Hinoki Royal Hawaiian Sandelhout Basilicum Dille Hinoki Myrtle Mirte Sacred Frankincense Bergamot Dorado Azul Hong Kuai Heilige Frankincense Bergamot Dorado Azul Hong Kuai Northern Lights Black Spruce Sage Black Pepper Elemi Idaho Balsam Fir Noorderlicht Zwarte Spar Salie Zwarte Peper Elemi Idaho Balsem Den Blue Tansy Blauw Boerenwormkruid

Eucalyptus Blue Eucalyptus Blue

Idaho Blue Spruce Idaho Blauwe Spar

Nutmeg Spearmint Nootmuskaat Groene Munt

Carrot Seed Wortelzaad

Eucalyptus Globulus Eucalyptus Globulus

Jade Lemon Jade Citroen

Ocotea Tangerine Ocotea Mandarijn

Cedarwood Eucalyptus Radiata Cederhout Eucalyptus Radiata

Orange Tea Tree Jasmine Sinaasappel Tea Tree Jasmijn

Oregano Thyme Fennel Juniper Oregano Tijm Venkel Jeneverbes Palo Santo Valerian Cistus Frankincense Lavender Palo Santo Valeriaan Zonneroos Frankincense Lavendel Cinnamon Bark Kaneelschors

Patchouli Vetiver Citronella Geranium Ledum Patchoeli Vetiver Citronella Geranium Ledum Peppermint Wintergreen Clary Sage German Chamomile Lemon Pepermunt Wintergroen Muskaatsalie Duitse Kamille Citroen Pine Xiang Mao Clove Ginger Lemon Myrtle Den Xiang Mao Kruidnagel Gember Citroen Mirte Ylang Ylang Copaiba Grapefruit Lemongrass Ravintsara Ravintsara Ylang Ylang Copaiba Grapefruit Citroengras Roman Chamomile Cypress Helichrysum Lime Roomse Kamille Cipres Helichrysum Limoen

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

34


PLUS

Etherische Olie Voedingssupplementen

De oliĂŤn in onze Plus-lijn van etherische olie voedingssupplementen zijn perfect om mee te koken of in een dieet. Of je ze nu toevoegt aan een maaltijd voor een geweldige smaakoppepper of ze in een capsule doet voor de ondersteunende eigenschappen, hier vind je oude en nieuwe favorieten.

L ICH TG E VOE LIGHE ID: Vermijd direct zonlicht en UV-stralen voor minimaal 12 uur na aanbrengen op de huid. O P D E H UID : Breng direct aan op de huid. Verdunnen kan vereist zijn. Zie het label voor meer informatie.

V E R DU NNE N: Verdunnen op de huid vereist. Zie het label voor meer informatie. A R OM ATISC H: Inhaleer direct of gebruik een Young Living verstuiver. INTE R N: Zie het label voor meer informatie.


CARDAMOM +

CINNAMON BARK +

CLOVE +

FENNEL +

Elettaria cardamomum

Cinnamomum verum

Syzygium aromaticum

Foeniculum vulgare

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

563408

5 ml

558508

5 ml

562008

5 ml

563608

5 ml

Kruidnagel is een belangrijk ingrediënt in Young Living’s Thieves blend. Clove+ is de geconcentreerde distillatie van dezelfde kruidige kruidnagels met de uitgesproken smaak die al duizenden jaren in de keuken worden gebruikt.

Fennel+ staat bekend om z’n opvallende zoethoutsmaak. Probeer het in plaats van verse venkel of doe het in een tonic na de maaltijd of thee voor ondersteuning van de spijsvertering. Kan ook het goed functioneren van de luchtwegen ondersteunen.

Cardamom+ wordt met stoom gedistilleerd uit kardemomzaden en vangt perfect de geur en het frisse karakter van dit welbekende specerij. De karakteristieke geur past goed bij zowel zoete als hartige gerechten en is ook een warme, kruidige toevoegingen in warme dranken.

Cinnamon Bark+ is jouw geheime wapen in de keuken! Hij is gemaakt van 100 procent kaneelschorsolie. Met slechts een paar druppels til je de smaak van jouw gerechten naar een hoger niveau.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

Verdun altijd met een draagolie bij inname.

|

| Gebruik bij het koken of neem in. Verdun altijd met een draagolie bij inname.

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

GINGER +

LAVENDER +

LEMON +

LEMONGRASS +

Zingiber officinale

Lavandula angustifolia

Citrus limon

Cymbopogon flexuosus

|

| Gebruik bij het koken of neem in.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Gebruik bij het koken of neem in.

GEBRUIKSAANW IJZING

Verdun altijd met een draagolie bij inname.

| Gebruik bij het koken of neem in. Verdun altijd met een draagolie bij inname.

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

558808

5 ml

559008

5 ml

562508

5 ml

562608

5 ml

Ginger+ wordt in de keuken gebruikt om smaak aan gerechten te geven en als voedingssupplement, en is een kenmerkende, veelzijdige olie die geweldig is om bij de hand te hebben. De voordelen komen van het natuurlijk aanwezige bestanddeel en bètaphellandrene.

Hoewel Lavender+ etherische olie populairder is voor zoetere recepten past deze ook goed bij hartige gerechten. Soms wordt lavendel toegevoegd aan de beroemde Herbes de Provence samen met kruiden als marjolein, tijm, oregano en rozemarijn.

Lemon+ is de perfecte etherische olie om een frisse, dynamische smaak aan vele gerechten toe te voegen. De veelzijdigheid in zoete en hartige recepten maakt deze vrucht zo’n populair item in keukens over de hele wereld is.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

|

| Gebruik bij het koken of neem in.

GEBRUIKSAANW IJZING

| Gebruik bij het koken of neem in.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

|

| Gebruik bij het koken of neem in.

De delicate citrussmaak van Lemongrass+ past bij vele gerechten, maar vooral bij Aziatische recepten. Om goed gehydrateerd te blijven, kun je ook een paar druppels toevoegen aan een glas water of een beker hete thee voor een smaakaccent. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Gebruik bij het koken of neem in. Verdun altijd met een draagolie bij inname.

Verdun altijd met een draagolie bij inname.

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

36


PLUS

Voeg smaak toe aan je dag met Young Living’s Plus-lijn! Van fris en kruidig tot aards en pittig, Plus maakt het je makkelijk om je gerechten en dranken die extra twist te geven met slechts een druppel pure etherische olie.

Zoveel verschillende manieren voor elke dag

Lavender + limonade Geef je favoriete huisgemaakte limonade een frisse boost met 4 druppels Lemon+ of voeg 1 druppel Lavender+ toe voor een geraffineerde, smakelijke twist.

Jouw beste start. Of je nu kiest voor proteĂŻneshakes vol energie of een heerlijk klassiek ontbijt, er is geen makkelijkere manier om je ochtend nog mooier te maken dan met onze smaken van Plus!

Smaakvolle traktaties en luxe desserts. Pepermuntbrownies, sinaasappelchocholadebaksels, kaneelfruitdips, zoveel manieren om je heerlijke recepten nog lekkerder te maken en jouw zoete trek te stillen met gezondere opties.

Op zoek naar een natuurlijke smaakmaker? Voeg eenvoudig smaak toe en ondersteun je welzijn met Plus in jouw water en favoriete dranken.

Het diner staat op tafel! Vanavond maak je je gezonde diner eenvoudiger en heb je meer tijd met je familie door specerijen en kruiden te vervangen met het gemak van Plus.


NUTMEG + Myristica fragrans

OREGANO +

PEPPERMINT +

Citrus sinensis

Origanum vulgare

Mentha piperita

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

563308

5 ml

562708

5 ml

559408

5 ml

562808

5 ml

Behalve dat Nutmeg+ extra smaak kan geven aan je favoriete gerechten met de zoete, bijzonder kruidige smaak, heeft de etherische olie meer goede eigenschappen die kunnen bijdragen aan het gezond houden van spieren en gewrichten en aan het ondersteunen van de spijsvertering en eetlust. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

ORANGE +

| Gebruik bij het koken of neem in.

Orange+ heeft een verfrissende smaak en bevat het natuurlijk aanwezige bestanddeel limoneen. Gebruik de etherische olie in baksels voor een pittig contrast bij zoete desserts en cakes. Orange+ combineert goed met andere fruitige smaken, waardoor het de perfecte toevoeging is aan water, smoothies en Ningxia Red®.

Oregano+ is een geweldige manier om een kruidige, hartige smaak aan je favoriete recepten te geven en tegelijkertijd de voordelen van pure etherische olie te genieten. Oregano+ bevat het natuurlijk aanwezige bestanddeel carvacrol en helpt je gezonde levensstijl te ondersteunen als je deze als voedingssupplement inneemt.

Peppermint+ heeft een frisse, koele smaak, met voordelen zoals ondersteuning van het maagdarmstelsel en een normale spijsvertering, naast de heerlijke smaak. Houd Peppermint+ bij de hand of in jouw keuken voor een druppel snelle smaak of gebruik als voedingssupplement.

GEBRUIKSAANW IJZING

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

|

Verdun altijd met een draagolie bij inname.

|

| Gebruik bij het koken of neem in.

ROSEMARY +

TANGERINE +

Rosmarinus officinalis

Citrus reticulata

| Gebruik bij het koken of neem in.

Verdun altijd met een draagolie bij inname.

THIEVES +

THYME + Thymus vulgaris

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

562908

5 ml

563008

5 ml

563108

5 ml

559708

5 ml

Rosemary+ geeft elke gerecht een unieke, kruidige smaak. Rosemary+ is geliefd als voedingssupplement vanwege de natuurlijk aanwezige bestanddelen eucalyptol en alfa-pineen, die het algemeen gevoel van welbevinden kunnen ondersteunen.

Tangerine+ is een van de zoetste smaken van alle citrus Plus etherische oliën. Geef hartige gerechten en desserts een complex citrusaccent met Tangerine+, een frisse, pittige toevoeging voor in de keuken, met het natuurlijk aanwezige bestanddeel limoneen.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Gebruik bij het koken of neem in.

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| Gebruik bij het koken of neem in.

Verdun altijd met een draagolie bij inname.

|

| Gebruik bij het koken of neem in.

Thieves®+ is een eigen blend die geweldig is om toe te voegen aan gerechten en dranken. Deze blend bevat de natuurlijk aanwezige bestanddelen, limoneen, eugenol en eucalyptol, is academisch getest en zeer effectief bevonden ter ondersteuning van het immuunsysteem en een goede gezondheid. INGREDIËNT EN |

Kruidnagel, Kaneelschors, Rozemarijn, Citroen, Eucalyptus Radiata GEBRUIKSAANW IJZING

Doe Thyme+ in je favoriete gerecht in plaats van de gedroogde kruiden, altijd makkelijk om bij de hand te hebben. De etherische olie bevat de natuurlijk aanwezige bestanddelen thymol, paracymeen en gamma-terpinenecan, wat het een perfect voedingssupplement maakt in je dagelijks leven. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Gebruik bij het koken of neem in. Verdun altijd met een draagolie bij inname.

|

| Gebruik bij het koken of neem in. Verdun altijd met een draagolie bij inname. Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

38


Etherische olie

BLENDS

Wanneer etherische oliĂŤn in harmonie werken, kan het gecombineerde effect transformerend zijn. Onze blends zijn het resultaat van jaren zorgvuldig testen, gecombineerd met praktische toepassing, wat leidt tot synergetische blends van complementaire etherische oliĂŤn die gebruikt kunnen worden in elk aspect van je leven.

L ICH TG E VOE LIGHE ID: Vermijd direct zonlicht en UV-stralen voor minimaal 12 uur na aanbrengen op de huid. O P D E H UID : Breng direct aan op de huid. Verdunnen kan vereist zijn. Zie het label voor meer informatie.

V E R DU NNE N: Verdunnen op de huid vereist. Zie het label voor meer informatie. A R OM ATISC H: Inhaleer direct of gebruik een Young Living verstuiver. INTE R N: Zie het label voor meer informatie.


3 WISE MEN

ABUNDANCE

ACCEPTANCE

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

342608

15 ml

330008

15 ml

330308

5 ml

474908

5 ml

De 3 Wise Men™ blend bevat sandelhout, frankincense, mirre en andere etherische oliën, en bevordert eerbiedige gevoelens en spiritueel bewustzijn.

Abundance™ combineert etherische oliën als sinaasappel en gember, die al werden gebruikt door oude culturen voor voorspoed en het vergroten van

I NG REDI Ë N T E N |

geluk en vrede.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneelschors, Frankincense, Gember, Zwarte Spar, Patchoeli, Mirre

Zoete Amandelolie, Royal Hawaiian Sandalhout, Jeneverbes, Frankincense, Zwarte Spar, Mirre |

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

AROMA LIFE

INGR E DIË NTE N |

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng naar wens aan op het gewenste gebied.

AROMA SIEZ

Acceptance™ bevat koriander en geranium etherische oliën voor het bevorderen van eigenwaarde bij aromatische toepassingen.

AromaEase™ heeft een koel, muntachtig aroma dat krachtige etherische oliën bevat en een kalmerend aroma heeft.

INGREDIËNT EN |

INGREDIËNT EN |

Zoete Amandelolie, Frankincense, Royal Hawaiian Sandalhout, Geranium, Blauw Boerenwormkruid, Neroli, Koriander, Bergamot, Ylang Ylang, Citrus Hystrix, Blauwe Cipres, Davana, Jasmijn, Duitse Kamille Roos, Grapefruit, Mandarijn, Groene Munt, Citroen, Ocotea

Pepermunt, Groene Munt, Gember, Kardemom, Venkel GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

BELIEVE

AWAKEN

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

330608

15 ml

330908

15 ml

331208

15 ml

466108

15 ml

Aroma Life™ bevat marjolein en ylang ylang etherische oliën voor het opfrissen van jouw geest en een gevoel van verbinding. I NG REDI Ë N T E N |

Sesamzaadolie, Cipres, Helichrysum, Ylang Ylang, Marjolein G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

AROMAEASE

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Aroma Siez™ is een belangrijke Young Living blend die de kalmerende en ontspannende eigenschappen van lavendel en pepermunt combineert. INGR E DIË NTE N |

Basilicum, Lavendel, Cipres, Marjolein, Pepermunt GE B R UIKS AANWIJ ZING

|

| Verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Awaken™ is een blend van vijf andere blends. Awaken is vakkundig geformuleerd om je bewust te laten worden van jouw oneindige potentieel als je deze aromatisch toepast voor een eerste stap in de richting van positieve levensveranderingen.

Believe™ bevat Idaho blauwe spar, Idaho balsem den, frankincense en andere etherische oliën die gevoelens van kracht en vertrouwen bevorderen als je deze aromatisch toepast. INGREDIËNT EN |

INGREDIËNT EN |

Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher

Idaho Blauwe Spar, Idaho Balsem Den, Frankincense, Koriander, Bergamot, Ylang Ylang, Geranium

GEBRUIKSAANW IJZING

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of

breng op de huid aan. Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

| | Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

40


BRAIN POWER

BUILD YOUR DREAM

CHRISTMAS SPIRIT

CITRUS FRESH

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

331308

5 ml

483408

5 ml

331508

15 ml

331808

15 ml

Brain Power™ is een blend van etherische oliën die veel sesquiterpenen bevatten - zoals Royal Hawaiian sandelhout, blauwe cipres en frankincense -

Build Your Dream™ combineert etherische oliën die D. Gary Young uitkoos om de verbinding met onze geschiedenis. Het helpt jou op een krachtige, heldere

Ervaar de positieve energie van de feestdagen het hele jaar door met de aroma’s van sinaasappel, kaneelschors en zwarte spar etherische oliën in Christmas

voor een helderheid en focus als je deze aromatisch toepast.

Spirit™.

I NG REDI Ë N T E N |

manier je weg naar jouw dromen te vinden als je deze blend aromatisch toepast.

Citrus Fresh™, met het frisse aroma van vijf citrus etherische oliën én groene munt, is perfect als inspirerend persoonlijk parfum of om te verstuiven en het huis mee te verfrissen.

INGREDIËNT EN |

INGREDIËNT EN |

INGR E DIË NTE N |

GEBRUIKSAANW IJZING

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

Lavendel, Heilige Frankincense, Melisse, Blauwe Cipres, Hong Kuai, Idaho Blauwe Spar, Ylang Ylang, Dream Catcher, Believe, Blauwe Lotus

Royal Hawaiian Sandalhout, Melisse, Helichrysum, Cederhout, Blauwe Cipres, Frankincense, Lavendel |

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

CLARITY

COMMON SENSE

Sinaasappel, Kaneelschors, Zwarte Spar |

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Sinaasappel, Grapefruit, Mandarijn, Citroen, Groene Munt GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| | Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

DIGIZE

COOL AZUL

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

332108

15 ml

309108

5 ml

539908

15 ml

332408

15 ml

Clarity™ combineert basilicum, rozemarijn, pepermunt en andere etherische oliën voor een aroma dat helderheid en alertheid bevordert. I NG REDI Ë N T E N |

Basilicum, Roomse Kamille, Kardemom, Geranium, Bergamot, Rozemarijn, Citroen, Ylang Ylang, Pepermunt, Jasmijn, Palmarosa, Koriander G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

41

Common Sense™ etherische olie is een eigen blend van Young Living etherische oliën geformuleerd om het rationele besluitvormingsvermogen te verbeteren, wat leidt tot meer welzijn, vastberadenheid en overvloed. INGR E DIË NTE N |

Frankincense, Ylang Ylang, Ocotea, Guldenroede, Ruta, Dorado Azul, Limoen GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

ET HERIS C H E OLIE PRODU CTEN

Breng Cool Azul™ op de huid aan voor een koele, aromatische beleving of gebruik na fysieke inspanning voor een frisse, verkoelende sensatie. INGREDIËNT EN |

Wintergroen, Pepermunt, Salie, Plectranthus Oregano, Copaiba, Niaouli, Lavendel, Blauwe Cipres, Elemi, Vetiver, Caraway, Dorado Azul, Oregano GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

DiGize™, een unieke, eigen Young Living etherische olie blend, combineert dragon, gember, pepermunt, jeneverbes, venkel, citroengras, anijs en patchoeli etherische oliën. INGREDIËNT EN |

Dragon, Gember, Pepermunt, Jeneverbes, Venkel, Citroengras, Anijs, Patchoeli GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.


DRAGON TIME

EN-R-GEE

DREAM CATCHER

ENDOFLEX

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

332708

15 ml

333008

15 ml

333608

15 ml

333308

15 ml

Het aroma van Dragon Time™ is ontwikkeld om positieve emoties bij vrouwen op te roepen, speciaal tijdens de maandelijkse cyclus. Deze blend wordt zowel voor jonge als oudere vrouwen aanbevolen. I NG REDI Ë N T E N |

Muskaatsalie, Lavendel, Blauw Duizendblad, Venkel, Marjolein, Jasmijn G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of

Dream Catcher™ is ontworpen om de kracht van positieve dromen te benutten als het aromatisch gebruikt wordt. Het helpt je bij het realiseren van je wensen en houdt je op de weg naar vervulling. INGR E DIË NTE N |

Royal Hawaiian Sandelhout, Mandarijn, Ylang Ylang, Zwarte Peper Bergamot, Jeneverbes, Anijs, Geranium, Citrus Hystrix, Blauwe Cipres, Davana, Jasmijn, Duitse Kamille, Roos, Grapefruit, Groene Munt, Citroen, Ocotea

En-R-Gee™ is een revitaliserende blend van pure rozemarijn, jenever, citroengras en andere etherische oliën voor een opwekkend en opkikkerend aroma.

EndoFlex™ is een blend van groene munt, geranium en andere etherische oliën die een kalmerende, uitgebalanceerde omgeving hebben als ze

INGREDIËNT EN |

Rozemarijn, Nootmuskaat, Zwarte Peper Jeneverbes, Idaho Balsem Den, Citroengras, Kruidnagel

verstoven worden.

GEBRUIKSAANW IJZING

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

EXODUS II

FORGIVENESS

GENTLE BABY

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Groene Munt, Sesamzaadolie, Geranium, Duitse Kamille, Salie, Mirte, Nootmuskaat |

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GLF

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

333808

5 ml

333908

5 ml

334508

15 ml

334008

15 ml

Exodus II™ bevat etherische oliën van planten die vroeger werden gebruikt voor verschillende wellness-behandelingen. Dit op de oudheid geïnspireerde aroma wordt vaak onder de voeten aangebracht voor het slapen gaan. I NG REDI Ë N T E N |

Olijfolie, Mirre, Cassia, Kaneelschors, Calamus, Noorderlicht Zwarte Spar, Hysop, Vetiver, Frankincense G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

|

INGREDIËNT EN |

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Forgiveness™ bevat een aroma dat het vergevende vermogen ondersteunt, voor jezelf en voor anderen, terwijl je negatieve emoties loslaat, een belangrijk onderdeel van persoonlijke groei. INGR E DIË NTE N |

Sesamzaadolie, Melisse, Engelwortel, Bergamot, Geranium, Lavendel, Ylang Ylang, Frankincense, Citroen, Palmarosa, Jasmijn, Helichrysum, Royal Hawaiian Sandelhout, Roomse Kamille, Roos, Koriander GE BR UIKS AANWIJ ZING

Gentle Baby™ is een kalmerende blend van etherische oliën met een aroma geruststellend werkt voor moeders en kinderen. INGREDIËNT EN |

Koriander, Geranium, Palmarosa, Lavendel, Ylang Ylang, Roomse Kamille, Bergamot, Citroen, Jasmijn, Roos GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GLF™ is een blend van etherische oliën inclusief helichrysum, groene munt en selderijzaad. INGREDIËNT EN |

Grapefruit, Ledum, Helichrysum, Hysop, Selderij, Groene Munt GEBRUIKSAANW IJ Z IN G

|

| Verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan. E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

42


GRATITUDE

GROUNDING

HARMONY

HIGHEST POTENTIAL

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

334608

5 ml

334808

5 ml

335108

15 ml

337308

5 ml

Stimuleer een dankbare houding en omarm de zegeningen in jouw leven. Het verkwikkende aroma van Gratitude™ nodigt uit tot emotionele en spirituele vooruitgang. I NG REDI Ë N T E N |

Idaho Balsem Den, Frankincense, Koriander, Mirre, Ylang Ylang, Bergamot, Noorderlicht Zwarte Spar, Vetiver, Geranium G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

IMMUPOWER

Grounding™ is een uitgebalanceerde blend van geuren die helderheid bieden of spiritualiteit stimuleren.

Harmony™ is een blend van pure etherische oliën die geuren bevatten voor een verkwikkende, aromatische ervaring.

Highest Potential™ bevordert de stimulerende en inspirerende kracht van blauwe cipres en andere geuren van pure etherische oliën.

INGR E DIË NTE N |

INGREDIËNT EN |

INGREDIËNT EN |

Witte Spar, Den, Engelwortel, Zwarte Spar, Cederhout, Jeneverbes, Ylang Ylang GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Geranium, Engelwortel, Bergamot, Lavendel, Zwarte Spar, Ylang Ylang, Royal Hawaiian Sandelhout, Hysop, Palmarosa, Spaanse Salie, Roos, Frankincense, Jasmijn, Citroen, Sinaasappel, Roomse Kamille, Koriander GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

JOY

INNER CHILD

Blauwe Cipres, Ylang Ylang, Jasmijn, Cederhout, Geranium, Lavendel, Noorderlicht Zwarte Spar, Frankincense, Royal Hawaiian Sandelhout, Witte Spar, Vetiver, Kaneelschors, Davana, Roos, Duitse Kamille Blauw Boerenwormkruid, Grapefruit, Mandarijn, Groene Munt, Citroen, Ocotea GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| | Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

JUVA CLEANSE

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

336308

15 ml

336008

5 ml

337208

15 ml

339508

15 ml

ImmuPower™ is een krachtige blend van etherische oliën met een aroma dat positieve energie bevordert. I NG REDI Ë N T E N |

De zoete geur van Inner Child™ kan aromatisch worden toegepast om ervoor te zorgen dat je je weer meer met je authentieke zelf verbindt.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

Sinaasappel, Jasmijn, Zwarte Spar, Mandarijn, Royal Hawaiian Sandelhout, Neroli, Ylang Ylang, Citroengras

Hysop, Bonenkruid Uit De Bergen, Zonneroos, Ravintsara, Frankincense, Oregano, Kruidnagel, Komijn, Dorado Azul |

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

43

INGR E DIË NTE N |

GE B R UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

ET HERIS C H E OLIE PRODU CTEN

Het aroma van Joy™ nodigt uit tot een gevoel van romantiek, geluk en warmte als deze wordt verstoven. Als parfum wordt het gevoel van saamhorigheid gestimuleerd.

Juva Cleanse® is een premium blend van pure etherische oliën die de natuurlijk aanwezige bestanddelen neryl-acetaat, gamma-curcumene en alfapineen bevatten.

INGREDIËNT EN |

INGREDIËNT EN |

Bergamot, Citroen, Palmarosa, Ylang Ylang, Roos, Geranium, Jasmijn, Roomse Kamille, Koriander, Mandarijn GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

Helichrysum,

Ledum, Selderijzaad GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.


JUVAFLEX

LADY SCLAREOL

LIGHT THE FIRE

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

337508

15 ml

337608

15 ml

530408

5 ml

576608

5 ml

JuvaFlex® combineert venkel, geranium, rozemarijn, Roomse kamille, blauw boerenwormkruid en helichrysum etherische oliën voor een verkwikkende, aangename blend die perfect is om te verstuiven of op de huid aan te brengen voor het verbeteren van de gevoelige huid.

Lady Sclareol™ is een etherische olie blend specifiek voor vrouwen om de vrouwelijke natuur te stimuleren en een ontspannende beleving te geven als deze wordt verstoven. INGR E DIË NTE N |

Sesamzaadolie, Venkel, Geranium, Rozemarijn, Roomse Kamille, Blauw Boerenwormkruid, Helichrysum

Koriander, Geranium, Vetiver, Sinaasappel, Muskaatsalie, Bergamot, Ylang Ylang, Royal Hawaiian Sandelhout, Spaanse Salie, Jasmijn, Idaho Blauwe Spar, Groene Munt, Hinoki

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GE B R UIKS AANWIJ ZING

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

breng op de huid aan.

LONGEVITY

M-GRAIN

I NG REDI Ë N T E N |

|

| Verstuif, inhaleer direct of

|

| Verstuif, inhaleer direct of

Verstuif deze blend voor een inspirerende geur in elke omgeving of voeg het toe aan V-6™ Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid. INGREDIËNT EN |

Mastrante, Noorderlicht Zwarte Spar, Nootmuskaat, Cassia, Ocotea, Canadese Erigeron, Citroen, Zwarte Peper, Hinoki GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

MAGNIFY YOUR PURPOSE

Deze blend van etherische oliën, geformuleerd tijdens de International Grand Convention in 2016, kan worden gedragen als pakkend parfum, gebruikt worden als massage-olie of verstoven worden om je te helpen je focus te herpakken op het leven dat je wilt leven! INGREDIËNT EN |

Sinaasappel, Royal Hawaiian Sandelhout, Nootmuskaat, Limoen, Idaho Blauwe Spar, Noorderlicht Zwarte Spar, Ylang Ylang, Frankincense, Pepermunt GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

MELROSE

CODE

FOR MA AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

338808

15 ml

338708

15 ml

337708

5 ml

337808

15 ml

Longevity™ bevat een krachtige etherische olie blend die een gezond uitziende huid helpt te bevorderen.

M-Grain™ heeft een koele aanraking als deze op de nek en schouders wordt aangebracht. INGR E DIË NTE N |

Tijm, Kruidnagel, Sinaasappel, Frankincense

Basilicum, Lavendel, Roomse Kamille, Marjolein, Pepermunt, Helichrysum

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GE B R UIKS AANWIJ ZING

I NG REDI Ë N T E N |

|

LIVE YOUR PASSION

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Het aroma van onze Magnify Your Purpose™ etherische olie blend stimuleert creativiteit, verlangen, focus en motivatie, en moedigt je aan om initiatief te nemen als deze aromatisch wordt verstoven. INGREDIËNT EN |

Royal Hawaiian Sandelhout, Nootmuskaat, Gember, Patchoeli, Salie, Kaneelschors, Koriander, Bergamot, Ylang Ylang, Geranium GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Melrose™ is een blend van etherische oliën met krachtige, reinigende eigenschappen die een mooie uitstraling van de huid bevorderen. INGREDIËNT EN |

Rozemarijn, Kruidnagel, Tea Tree, Niaouli GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

44


MISTER

MOTIVATION

PANAWAY

PEACE & CALMING

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

338108

15 ml

338408

5 ml

339108

5 ml

339008

15 ml

339808

5 ml

339308

15 ml

De etherische olie blend Mister™, specifiek voor mannen, werkt verkwikkend als deze wordt verstoven.

De krachtige geur van Motivation™ kan actie en prestaties stimuleren als deze wordt verstoven.

Sesamzaadolie, Salie, Lavendel, Pepermunt, Venkel, Mirte, Duizendblad

INGR E DIË NTE N |

Breng PanAway® aan na fysieke inspanning of op de nek en rug voor een kalmerende, stimulerende aromatische ervaring.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GE BR UIKS AANWIJ ZING

Wintergroen, Kruidnagel, Helichrysum, Pepermunt

|

I NG REDI Ë N T E N |

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng

op de huid aan.

Roomse Kamille, Zwarte Spar, Ylang Ylang, Lavendel | Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

INGREDIËNT EN |

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng naar wens aan op de huid of gebruik voor een massage.

Peace & Calming® biedt een kalmerende, ontspannende atmosfeer als deze wordt verstoven, toegevoegd aan een bad, of tijdens meditatie en yoga. Het aanbrengen van Peace & Calming op de huid kan de uitstraling van de huid verbeteren en een gezonde gloed stimuleren. INGREDIËNT EN |

Mandarijn, Ylang Ylang, Blauw Boerenwormkruid, Sinaasappel, Patchoeli GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

PURIFICATION

PEACE & CALMING II CODE 532708

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

5 ml

339908

15 ml

340908

5 ml

340508

15 ml

340208

15 ml

Deze eigen blend creëert een ontspannend, aangenaam aroma bij inhalatie of verstuiving. Verdun en breng aan om de huid te hydrateren en mooier te maken.

De zoete, verfrissende geur van Purification® ontgeurt en neutraliseert direct de lucht. Breng op de huid aan om buiten zonder ergernis te genieten.

I NG REDI Ë N T E N |

INGR E DIË NTE N |

Mandarijn, Sinaasappel, Ylang Ylang, Patchoeli, Duitse Kamille Vetiver, Zonneroos, Bergamot, Cassia, Davana, Noorderlicht Zwarte Spar G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer direct

Citroengras, Rozemarijn, Tea Tree, Mirte, Citronella, Lavandin GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

45

RAVEN

R.C.

ET HERIS C H E OLIE PRODU CTEN

R.C.™ is een ideale toevoeging voor V-6 Vegetable Oil Complex bij het creëren van een spa-achtige omgeving tijdens massage. De etherische olie blend kan ook worden gebruikt in plaats van Aroma Siez in de Raindrop Technique.

Raven™ is een reinigende blend van ravintsara, pepermunt, eucalyptus radiata en andere etherische oliën. Raven creëert een verkoelende sensatie als deze op de borst en hals wordt aangebracht.

INGREDIËNT EN |

Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata, Eucalyptus Citriodora, Mirte, Zwarte Spar, Pepermunt, Den, Lavendel, Marjolein, Cipres

INGREDIËNT EN |

GEBRUIKSAANW IJZING

|

|

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Ravintsara, Pepermunt, Eucalyptus Radiata, Wintergroen, Citroen GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.


RELEASE CODE 340808

RELIEVE IT

RUTAVALA

SACRED MOUNTAIN

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

15 ml

341108

15 ml

341908

5 ml

341408

15 ml

Release™ is een blend met een ontspannend aroma die je helpt bij het loslaten van woede en frustratie. Het bevordert ook het gevoel van harmonie en balans als deze wordt verstoven.

Relieve It™ is een fijne balans van pure zwarte spar, zwarte peper en andere etherische oliën die hun verzachtende eigenschappen combineren in een handige blend voor op de huid.

RutaVaLa™ is een kalmerende blend van ruta, valeriaan en lavendel, en bevordert ontspanning als deze wordt verstoven.

I NG RED I Ë N T E N |

INGR E DIË NTE N |

Zwarte Spar, Zwarte Peper, Hysop, Pepermunt

Valeriaan, Ruta

GE B R UIKS AANWIJ ZING

|

Ylang Ylang, Olijfolie, Lavandin, Geranium, Royal Hawaiian Sandelhout, Blauw Boerenwormkruid, Citrus Hystrix, Blauwe Cipres, Davana, Jasmijn, Duitse Kamille Roos, Grapefruit, Mandarijn, Groene Munt, Citroen, Ocotea

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

INGREDIËNT EN |

Lavendel,

GEBRUIKSAANW IJZING

| Verstuif, inhaleer direct of

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

G EB RU IK S A A N W I J Z I N G

Sacred Mountain™ is een blend van ylang ylang en conifeeroliën die het gevoel van onschendbaarheid wat in de natuur gevonden wordt oproept en bevordert krachtige gevoelens, aarding en bescherming als deze wordt verstoven. INGREDIËNT EN |

Ylang Ylang, Zwarte Spar, Idaho Balsem Den, Cederhout GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

SCLARESSENCE

SARA

SHUTRAN

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

341708

5 ml

341808

15 ml

342008

5 ml

483508

15 ml

SARA™ is een blend van geranium, ylang ylang, roos, blauw boerenwormkruid en andere etherische oliën die ontwikkeld zijn als kalmerende geur om in te zetten op moeilijke of emotionele momenten. I NG REDI Ë N T E N |

Zoete Amandelolie, Ylang Ylang, Geranium, Lavendel, Sinaasappel, Citrus Hystrix, Blauwe Cipres, Davana, Jasmijn, Duitse Kamille Roos, Grapefruit, Mandarijn, Groene Munt, Citroen, Ocotea, Blauw Boerenwormkruid, Cederhout, Witte Lotus G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

SENSATION

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

SclarEssence™ ondersteunt het algeheel welzijn met de eigenschappen van pure etherische oliën als muskaatsalie en venkel.

Sensation™ combineert pure ylang ylang, koriander en andere etherische oliën ter bevordering van gevoelens als liefde en affectie als deze wordt verstoven.

INGR E DIË NTE N |

Muskaatsalie, Venkel, Spaanse Salie, Pepermunt

INGREDIËNT EN |

GE B R UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

op de huid aan.

|

| Verstuif, inhaleer direct of

Ylang Ylang, Jasmijn, Geranium, Bergamot, Koriander |

| Verstuif, inhaleer direct of breng

Shutran™, een versterkende etherische olie blend specifiek geformuleerd voor mannen om gevoelens van mannelijkheid en vertrouwen te stimuleren. Perfect als parfum dat aantrekkelijk is voor zowel mannen als vrouwen. INGREDIËNT EN |

Idaho Blauwe Spar, Ocotea, Ylang Ylang, Hinoki, Koriander, Davana, Lavendel, Cederhout, Citroen, Noorderlicht Zwarte Spar GEBRUIKSAANW IJ Z IN G

|

| Breng 2-4 druppels 2 keer per dag aan of wanneer gewenst op de hals en polsen.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

46


STRESS AWAY

THIEVES

THE GIFT

TRANSFORMATION

CODE

FOR M A AT

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

463008

15 ml

650008

5 ml

342308

15 ml

306008

15 ml

Stress Away™ is ons eerste product dat de unieke combinatie van pure limoen en vanille etherische oliën met therapeutische werking bevat. Het aroma van Stress Away is een perfecte blend van tropische en citrusvruchten, met unieke ontspannende, geruststellende eigenschappen.

The Gift™ is een blend van zeven oude etherische oliën die eeuwenlang gewild waren om hun kalmerende eigenschappen. Deze blend is geïnspireerd op het fictieve karakter Shutran uit The One Gift, een roman van Young Living oprichter D. Gary Young. INGR E DIË NTE N |

De Thieves® etherische olie blend is geïnspireerd op de legende van vier Franse dieven uit de 15e eeuw die een speciale aromatische combinatie ontwikkelden die bestond uit kruidnagel, rozemarijn en andere planten. Thieves is een krachtige blend met de natuurlijk aanwezige bestanddelen limoneen, eugenol en eucalyptol.

Transformation™ bevat Idaho blauwe spar, palo santo en ocotea. Deze krachtige etherische oliën geven je kracht om negatieve gedachten te vervangen door positieve gedachten als deze wordt verstoven. INGREDIËNT EN |

Citroen, Heilige Frankincense, Royal Hawaiian Sandelhout, Pepermunt, Kardemom, Muskaatsalie, Idaho Blauwe Spar, Palo Santo, Ocotea

Copaiba, Limoen, Cederhout, Vanille, Ocotea, Lavendel

Idaho Balsem Den, Heilige Frankincense, Jasmijn, Noorderlicht Zwarte Spar, Mirre, Vetiver, Cistus

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GE BR UIKS AANWIJ ZING

of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

TRAUMA LIFE

VALOR

VALOR II

WHITE ANGELICA

I NG REDI Ë N T E N |

|

| Verstuif, inhaleer direct

CODE 635008

|

| Verstuif, inhaleer direct of

INGREDIËNT EN |

Kruidnagel, Kaneelschors, Rozemarijn, Citroen, Eucalyptus Radiata | Verstuif, inhaleer direct of verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

CO D E

F O R MA AT

CODE

F O R MA AT

CODE

F ORMAAT

5 ml

343008

5 ml

532608

5 ml

343208

15 ml

I NG REDI Ë N T E N |

Frankincense, Davana, Citrus Hystrix, Royal Hawaiian Sandelhout, Zwarte Spar, Roos, Valeriaan, Geranium, Lavendel, Helichrysum

De Valor® etherische olie blend is een van de meest verkochte producten en een van de favoriete blends van Young Living oprichter D. Gary Young. Breng aan op de polsen, borst, hals en de onderkant van de voeten, of voeg toe aan Young Living Bath & Shower Gel Base voor een krachtig, verkwikkend gevoel.

Valor II™ is ontwikkeld met vele dezelfde etherische oliën die je ook terugvindt in de oorspronkelijke Valor formule. Verstuif Valor II voor een inspirerend en kalmerend aroma of breng op de huid aan om deze kracht gevende en opbeurende geur te ervaren. INGREDIËNT EN |

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

INGR E DIË NTE N |

verdun met V-6 Vegetable Oil Complex en breng aan op de huid.

Kokosolie, Zwarte Spar, Blauw Boerenwormkruid, Frankincense, Kamferhout, Geranium

Kokosolie, Noorderlicht zwarte spar, Idaho blauwe spar, Ylang ylang, Frankincense, Vetiver, Zonneroos, Bergamot, Cassia, Duitse kamille, Davana

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

| Verstuif, inhaleer direct of

47

|

FOR M A AT

Trauma Life™ is een natuurlijke blend van pure sandelhout, helichrysum, roos en andere etherische oliën die ondersteuning bieden tijdens moeilijke, emotionele momenten.

|

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.

White Angelica™ bevat pure melisse en bergamot etherische oliën, bevordert een beschermd en veilig gevoel als deze wordt verstoven en kan worden ingezet om je af te sluiten voor negatieve energieën. INGREDIËNT EN |

Zoete Amandelolie, Bergamot, Melisse, Geranium, Ylang Ylang, Roos, Mirre, Royal Hawaiian Sandelhout, Hysop, Koriander, Zwarte Spar GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer direct of breng op de huid aan.


ETHERISCHE OLIE ROLL-ONS

Deze rollers met prachtige, moderne etiketten zijn een uitstekende manier om dezelfde superieure etherische olie blends waar je van houdt onderweg te gebruiken. Blijf ons volgen terwijl wij onze nieuwe verpakkingen en labels van jouw favoriete etherische oliën en producten met etherische oliën uitbreiden.

BREATHE AGAIN ROLL-ON CODE 3528525

FOR MAAT 10 ml

EU

Breathe Again™ Roll-On heeft vier verschillende soorten Eucalyptus etherische oliën inclusief Eucalyptus blue, die wordt verbouwd en gedistilleerd op de Young Living boerderij in Ecuador.

DEEP RELIEF ROLL-ON CODE 3534525

INGR E DIË NTE N |

Kokosolie, Eucalyptus staigeriana, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata, Eucalyptus blue, Laurus nobilis, Pepermunt, Copaiba, Mirte, Blauwe cipres, Rozenbottel G E BR UIKS AANWIJ ZING |

F O R MA AT 10 ml

CODE 4471500

FO R MAAT

Pepermunt, Kokosolie, Idaho balsem den, Kruidnagel, Vetiver, Wintergroen, Citroen, Helichrysum, Copaiba, Dorado azul

Naar wens ruim

GEBRUIKSAANW IJZING |

10 ml

EU

TRANQUIL ROLL-ON CODE 3533525

FO R MAAT 10 ml

EU

Breng naar wens ruim aan op de slapen, rug of hals, of waar gewenst.

Young Living’s RutaVaLa™ Roll-On is een eigen blend van ruta, valeriaan en lavendel etherische oliën en heeft een kalmerend, ontspannend aroma. INGR E DIË NTE N |

gebruiken. INGREDIËNT EN |

EU

aanbrengen op borst en hals.

RUTAVALA ROLL-ON

Deep Relief™ Roll-On, gecombineerd met pepermunt etherische olie, zorgt voor een verkoelende sensatie als deze op de huid wordt aangebracht. Deze blend heeft een fris aroma dat zowel verkwikkend als ontspannend is en perfect om tijdens een workout te

STRESS AWAY ROLL-ON CODE

Kokosolie, Ruta,

Valeriaan, Lavendel

4472525

GE B R UIKS AANWIJ ZING |

F O R MA AT

Ruim aanbrengen op polsen, slapen, nek of andere gewenste gebieden indien nodig.

10 ml

EU

Stress Away™ Roll-On is een unieke, lichte blend van vanille, limoen, copaiba en andere etherische oliën met een ontspannende geur. INGREDIËNT EN |

Copaiba, Limoen, Cederhout, Vanille, Ocotea, Lavendel GEBRUIKSAANW IJZING |

Ruim aanbrengen op polsen, slapen, nek of andere gewenste gebieden indien nodig.

Breng de verzachtende aroma’s van lavendel, cederhout en roomse kamille aan waar je ook bent met de handige Tranquil™ Roll-On. INGR E DIË NTE N |

Kokosolie, Lavendel, Cederhout, Roomse kamille GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Ruim naar wens

ruim aan op de polsen of nek.

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

48


MASSAGE-OLIËN

Breng de kracht van massage naar een geheel nieuw niveau met onze lijn massage-oliën. De unieke etherische olie blends in onze massage-oliën hebben de kracht om jouw massagebeleving naar nieuwe hoogten te tillen.

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL CODE 303508

FO R MAAT

INGREDIËNTEN | Kokosolie, Druivenpitolie,

236 ml

Grapefruit, Cederhout, Muskaatsalie, Cipres, Jeneverbes, Tarwekiemolie, Zoete amandelolie, Olijfolie GEBRUIKSAANWIJZING | Inmasseren op plaatsen waar versteviging en egalisatie gewenst zijn. Goed schudden voor gebruik. Ortho Ease® Massage Oil is een kalmerende blend van plantaardige oliën en etherische oliën zoals wintergroen, pepermunt, jeneverbes en marjolein.

ORTHO EASE MASSAGE OIL

INGREDIËNTEN | Kokosolie, Wintergroen,

CODE

Druivenpitolie, Pepermunt, Jeneverbes, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata, Tijm, Citroengras, Marjolein, Vetiver, Tarwekiemolie, Zoete amandelolie, Olijfolie GEBRUIKSAANWIJZING | Masseer zachtjes in op de gewenste gebieden. Goed schudden voor gebruik.

303308

FO R MAAT 236 ml

Relaxation™ Massage Oil combineert specifiek geselecteerde plantaardige oliën met de kalmerende geuren van etherische oliën als lavendel, mandarijn, koriander en groene munt voor maximale ontspanning.

RELAXATION MASSAGE OIL CODE 3037521

INGREDIËNTEN | Kokosolie, Druivenpitolie,

FOR MAAT

Mandarijn, Lavendel, Groene munt, Ylang ylang, Pepermunt, Koriander, Bergamot, Tarwekiemolie, Zoete amandelolie, Olijfolie, Geranium GEBRUIKSAANWIJZING | Masseer naar wens in op de huid. Goed schudden voor gebruik.

236 ml

V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX C O DE

CODE

303108

3030500

FORM AAT

FOR MAAT

236 ml

944 ml

49

Cel-Lite Magic™ Massage Oil egaliseert en verzorgt de huid met pure plantaardige oliën, vitamine E en authentieke etherische oliën. Grapefruit etherische olie helpt de textuur van de huid te verbeteren en jeneverbes etherische olie zorgt voor de reiniging.

V-6™ Vegetable Oil Complex kan worden gebruikt om eigen massage-oliën te maken of om etherische oliën te verdunnen voor de gevoelige huid. INGREDIËNTEN | Kokosolie, Sesamzaadolie,

Druivenpitolie, Zoete amandelolie, Tarwekiemolie, Zonnebloempitolie, Olijfolie GEBRUIKSAANWIJZING | Mix voor directe toepassing 1 druppel etherische olie met 1-8 theelepels V-6. Mix voor aanbrengen op de huid 15-30 druppels etherische olie met 1/8-1/4 cup V-6. Krachtigere etherische oliën (zoals Cinnamon Bark, Clove, Oregano) dienen meer verdund te worden dan zachtere etherische oliën. Goed schudden voor gebruik.

ET HERIS C H E OLIE PRODU CTEN

DRAGON TIME MASSAGE OIL CODE 3034521

F O R MA AT 236 ml

ORTHO SPORT MASSAGE OIL CODE 303208

F O R MA AT 236 ml

SENSATION MASSAGE OIL CODE 3036521

F O R MA AT 236 ml

Dragon Time™ Massage Oil, voor zowel de jonge als de oudere vrouw, is specifiek samengesteld met de kalmerende en ontspannende aroma’s van lavendel, ylang ylang, jasmijn en andere verkwikkende etherische oliën. INGREDIËNTEN | Kokosolie, Druivenpitolie,

Lavendel, Salie, Blauw duizendblad, Venkel, Muskaatsalie, Ylang ylang, Tarwekiemolie, Zoete amandelolie, Olijfolie, Jasmijn GEBRUIKSAANWIJZING | Masseer zacht in op de onderbuik en onderrug. Goed schudden voor gebruik. Ortho Sport® Massage Oil combineert pure plantaardige oliën met etherische oliën zoals wintergroen, pepermunt, tijm en oregano. INGREDIËNTEN | Kokosolie, Druivenpitolie,

Wintergroen, Pepermunt, Oregano, Eucalyptus globulus, Elemi, Tarwekiemolie, Vetiver, Citroengras, Zoete amandelolie, Tijm, Olijfolie GEBRUIKSAANWIJZING | Masseer stevig in op plaatsen die gespannen zijn na het sporten.

Sensation™ Massage Oil inspireert en bevordert romantische gevoelens en jeugdigheid met de prachtige combinatie van geuren als ylang ylang, jasmijn, geranium en andere etherische oliën. Deze speciale blend maakt de huid soepel en zacht. INGREDIËNTEN | Kokosolie, Druivenpitolie,

Ylang ylang, Jasmijn, Koriander, Geranium, Bergamot, Tarwekiemolie, Zoete amandelolie, Olijfolie GEBRUIKSAANWIJZING | Masseer naar wens in op de huid. Goed schudden voor gebruik.


ETHERISCHE OLIE COLLECTIES Laat onze deskundig samengestelde collecties je naar harmonie en welzijn begeleiden. Deze selectie van etherische oliën en blends maken het je gemakkelijk om de beste producten van Young Living voor jouw specifieke behoeften te kiezen.

30 OIL COLLECTION CODE 464108

Met 15 enkelvoudige essentiële oliën en 15 blends is de 30 Oil Collection een geweldige manier om je essentiële olie collectie te starten of aan te vullen. Deze collectie met een aantal klassieke singles en een aantal van onze meeste populaire blends biedt jou 30 YL favorieten op een handige plek.

De Everyday Oils™ collectie is het perfecte starterspakket met daarin 10 van onze meest veelzijdige etherische oliën.

EVERYDAY OILS CODE 369508

BEVAT |

Tien 5 ml flesjes: Frankincense, Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, PanAway®, Purification®, Thieves®, Stress Away™, Joy™

EU

*De essentiële oliën variëren naar seizoen en beschikbaarheid. Young Living behoudt zich het recht voor om essentiële oliën te vervangen voor dezelfde of die met een hogere waarde.

De Feelings™ collectie bevat zes etherische olie blends die verkwikken en gevoelens van emotioneel welbevinden bevorderen wanneer ze worden verstoven.

FEELINGS CODE 312508

B E VAT |

Zes 5 ml flesjes: Harmony™, Forgiveness™, Inner Child™, Present Time™, Release™, Valor®

RAINDROP TECHNIQUE CODE 313708

The Raindrop Technique® combineert de authenticiteit van Young Living etherische oliën met de uitgangspunten van massage. Inclusief een instructieblad.

OILS OF ANCIENT SCRIPTURE CODE 19343

De Oils of Ancient Scripture™ set bevat 10 etherische oliën van de belangrijkste planten, plantaardige stoffen, materialen en harsen uit de Bijbel — van cipres (Isaja 44:14) tot de ‘Roos van Saron’ (Hooglied 2:1). Met de verfrissende geuren Myrtle en Cedarwood en de rijke geuren van Frankincense en Myrrh is deze kit ontworpen om je te laten genieten van de prachtige aroma’s en intrigerende geschiedenis van deze kostbare, pure etherische oliën. BEVAT |

Tien 5 ml flesjes: Aloes (Royal Hawaiian Sandalwood), Cassia, Cedarwood, Cypress, Frankincense, Hyssop, Myrrh, Myrtle, Onycha, Rose of Sharon (Cistus)

B EVAT |

Negen 5 ml flesjes: Aroma Siez™, Basil, Cypress, Marjoram, Oregano, Peppermint, Thyme, Valor II®, Wintergreen. Twee 236ml massageflessen: Ortho Ease™, V-6™ Vegetable Oil Complex en instructieblad

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

50


Etherische Olie

VERSTUIVERS Transformeer je huis, kantoor of persoonlijke ruimte tot jouw persoonlijke aromatherapie-oase. Onze elegant ontworpen verstuivers stellen je in staat om etherische oliën toe te voegen aan elk deel van je ruimte en de ervaring van een spa te creëren, waar je ook bent.

51

ES S ENT IAL OIL PRODU CTS


ARIA ULTRASONIC DIFFUSER C ODE (U K ) 452408

C O DE (EU ) 4524502

De Aria™ combineert de nieuwste ultrasonische technologie met handige eigenschappen zoals een afstandsbediening, muziekmogelijkheden, ingebouwde kalmerende geluiden en LED-verlichting. In de Aria bevindt zich een kleine ultrasonische plaat die meer dan een miljoen keren per seconde vibreert, water verdampt en de etherische olie in de lucht verspreidt. B E VAT |

DEWDROP DIFFUSER C ODE (U K ) 533008

C O DE (EU ) 5330502

C O DE (NAVU L PATR OON ) 5228500

4695502

BEVAT |

Thieves 15 ml

Vul met water en voeg 15-20 druppels van etherische olie/oliën naar keuze toe. Zie instructieblad voor volledige gebruikersinformatie.

GEBRUIKSAANW IJZING |

Young Living’s Dewdrop™ Diffuser werkt als een bevochtiger, vernevelaar en een aromaverstuiver in één gemakkelijk te gebruiken product. Young Living’s Dewdrop Diffuser is speciaal ontworpen met tot vier uur voortdurende verstuiving, automatische uitschakeling en sfeerverlichtingscontrole en kan elke ruimte omvormen tot een spa.

Young Living’s Rainstone™ Diffuser combineert de allernieuwste ultrasonische technologie en traditioneel Chinees vakmanschap met robuuste eigenschappen, inclusief tot wel 8 uur verstuiven, sfeerverlichting, een negatieve ionisator en een afstandsbediening.

Lavender 5 ml; Citrus Fresh 5 ml

Vul met water op kamertemperatuur (we bevelen kraan- of bronwater aan), voeg 8-12 druppels van etherische olie/oliën naar keuze toe en zet de verstuiver aan. Zie instructieblad voor volledige gebruikersinstructies.

CODE

469508

CODE (EU)

Lemon 5 ml; Peppermint 5 ml

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

5224501

CODE (UK)

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

B E VAT |

USB DIFFUSER

AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER

De AromaLux™ is een combinatie van een vernevelaar, een luchtzuiveraar en een verstuiver en is de krachtigste manier om een weldadige omgeving te creëren met etherische oliën. De AromaLux is ontworpen door D. Gary Young, exclusief verkrijgbaar via Young Living en bevat gepatenteerde ontwerpprincipes, -technologie en -functies om de aromatische ervaring te vereenvoudigen en te verbeteren.

Bevestig een 5 ml of 15 ml flesje etherische olie aan de bovenkant van de vernevelaar en kies de gewenste instelling. Zie instructieblad voor volledige gebruikersinformatie.

RAINSTONE ULTRASONIC DIFFUSER CODE (UK) 533108

CODE (EU) 5331502

BEVAT |

Tangerine 5 ml; Thieves 5 ml

GEBRUIKSAANW IJZING |

Vul met kraan- of bronwater op kamertemperatuur, voeg 8-10 druppels etherische olie/oliën toe en zet de verstuiver aan. Zie instructieblad voor volledige gebruikersinformatie.

Verstuif je favoriete etherische oliën waar je ook bent met Young Living’s USB Diffuser. Gebruik hem met je laptop, in je auto, op kantoor of neem hem mee op reis. Hij is mobiel, compact en stil, met verstuivingsintervallen die ingesteld kunnen worden op 10, 30 en 60 seconden. G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Vul het etherische olie flesje, doe in de USB Diffuser, plug de verstuiver in een USB-poort. Zie instructieblad voor volledige gebruikersinformatie.

E T HE RIS C HE O L IE P RO D U C T E N

52


ETHERISCHE OLIE ACCESSOIRES Breng je etherische oliën ervaring volledig in balans. Alles zit erbij, van een stevige draagkoffer tot kleurgecodeerde fleslabels. Onze accessoires maken het voor jou eenvoudig om je kostbare etherische oliën op te bergen.

KOFFERTJE VOOR 30 ETHERISCHE OLIËN CODE 4936500

AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS C ODE 4578

ETHERISCHE OLIE SAMPLEFLESJES CODE 319408

In deze draagkoffer voor etherische oliën neem je tot wel 30 etherische oliën of blends in stijl met je mee. De koffer van stevige EV-schuim heeft een robuust handvat en inzetstukken van schuim om elk flesje onderweg veilig en beschermd op te bergen.

Transformeer jouw favoriete Young Living etherische oliën in een handige roller met de gepatenteerde AromaGlide™ geavanceerde rolleropzet-techniek. Elk opzetstuk past op een 5 ml of 15 ml flesje met een ‘Sb’-markering op de onderkant. Inclusief 10 AromaGlide opzetstukken en dopjes.

Etherische olie sampleflesjes zijn een handige, eenvoudige manier om proefmonsters van etherische oliën aan vrienden, familie en mogelijke klanten en leden te geven. Vul ze met een etherische olie naar keuze en neem deze 2 ml flesjes mee voor onderweg. Alle 25 flesjes hebben dopjes en druppelregelaars.

Deze labels met gecodeerde kleuren passen precies op een 5 ml of 15 ml etherische olie dopje en maken het je makkelijk om het juiste flesje snel en handig te

LABELS VOOR OP DE DOP VAN HET OLIEFLESJE C ODE

vinden.

3939

53

ET HERIS C H E OLIE PRODU CTEN

AROMA CAROUSEL CODE 4832521

EU

DOORZICHTIGE PLANTAARDIGE CAPSULES CODE 3193

GLAZEN OLIEDRUPPELAARS (X6) CODE 3810

VITTASSAGE MET OPBERGKOFFER CODE 4625

De Aroma Carousel™ is een uniek sample display voor etherische oliën waarmee je jouw 10 favoriete Young Living etherische oliën handig laat zien. Het display is een geweldig hulpmiddel voor informele bijeenkomsten en workshops thuis en maakt het makkelijker om etherische oliën met andere te delen. Inclusief Easy-Fill pipetten waarmee je gemakkelijk je etherische oliën in de bijgeleverde 2 ml flesjes doet. De doorzichtige plantaardige capsules zijn een geweldige manier om je dagelijkse Plus etherische oliën in te nemen. Deze NPcaps™ zijn ideaal voor mensen met een vegetarisch dieet, diabetes of andere beperkende dieetbehoeften. Ze zijn gemaakt van pullulan, een veilig in water oplosbaar polysacharide.

De Young Living glazen oliedruppelaars zijn een handige manier om precies de juiste hoeveelheid etherische olie te verkrijgen. Ze zijn tevens handig wanneer je een te veel aan etherische olie wilt verwijderen uit het reservoir van je verstuiver.

Vitassage™, ontwikkeld door D. Gary Young, voegt Young Living’s etherische oliën toe aan de massage-ervaring door gelijktijdig tot drie verschillende etherische oliën te verstuiven, terwijl drie roestvrijstalen rollerballen pijnlijke, vermoeide spieren masseren.


Maak van je huis een

OASE

Uitnodigende huiskamer blend 3 druppels

COPAIBA OCOTEA 3 druppels

3 druppels

FENNEL LEMON MYRTLE 3 druppels


THUIS Je huis is jouw toevluchtsoord – een plaats waar gekoesterde herinneringen gemaakt worden met familie en vrienden. Wij creëerden onze Thuis-lijn om jou doeltreffende producten te brengen die vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Deze krachtige producten op basis van etherische olie bieden veilige oplossingen die werken zoals de natuur het bedoeld heeft. Van de schoonmaakmiddelen die je gebruikt tot de tandpasta in je badkamerkastje, jouw huis moet de plek zijn waar volledig welzijn begint.THIEVES

Young Living’s unieke Thieves® blend is vervaardigd volgens de traditie van vier 15e-eeuwse Franse dieven die bestaat uit een speciale aromatische combinatie van kruidnagel, rozemarijn en andere plantaardige producten. Onze Thieves productlijn brengt veilige alternatieven naar jouw huis, zodat je schadelijke chemicaliën kunt vervangen door natuurlijk verkregen formules die hard werken en fantastisch ruiken.


De Thieves® etherische olie blend is geïnspireerd op de legende van vier 15e-eeuwse Franse dieven die een speciale aromatische combinatie formuleerden van kruidnagel, rozemarijn en andere plantaardige producten die ze opsmeerden als ze gingen roven van de doden en stervenden. Thieves is een krachtige blend die de van nature aanwezige stoffen limoneen, eugenol en eucalyptol bevat.

THIEVES CODE 342308

FO R MAAT 15 ml

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE CODE 3039521

F O R MA AT 118 g

GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

I NGR E DIË NTE N |

Poets elke ochtend en elke avond, en bij voorkeur na elke maaltijd.

Kruidnagel, Kaneelschors, Rozemarijn, Citroen, Eucalyptus radiata

THIEVES CLEANSING SOAP CODE 367908

FO R MAAT 99.25 g

Thieves® Cleansing Soap biedt ultrareinigende voordelen plus de kracht van pure etherische oliën. Dit stuk zeep, met de legendarische Thieves etherische olie blend, is ideaal voor het reinigen van de huid. G E BR UIKS AANWIJ ZING |

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE CODE 3744521

FO R MAAT 118 g

Thieves AromaBright™ Toothpaste met de kracht van de Thieves etherische olie blend bevordert schone tanden en tandvlees. Thieves Aromabright Toothpaste is vrij van fluoride, synthetische kleurstoffen en conserveringsmiddelen en een geweldige keuze voor de hele familie, met een frisse mintsmaak voor een langdurig frisse adem.

THIEVES DENTAL FLOSS CODE

CODE

4463560

4464560

F O R MA AT

F O R MA AT

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Zeep in. Was. Spoel af.

Thieves® Dental Floss is gemaakt met sterke vezels die bestand zijn tegen rafelen en breken en die makkelijk tussen de tanden glijden om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Deze slijtvaste floss is tweemaal doordrenkt met etherische oliën en biedt zo dubbele bescherming om je adem op te frissen. GEBRUIKSAANW IJZING |

Thieves® Dentarome® Ultra Toothpaste zet de kracht van de Thieves etherische olie blend in voor een extra boost reinigende kracht, terwijl de verkoelende smaak van Peppermint etherische olie zorgt voor een ultrafrisse adem. Thieves Dentarome Ultra is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geweldig voor het verwijderen van vlekjes op de tanden voor een nog frissere, stralendere glimlach.

THIEVES DISH SOAP CODE 535008

F O R MA AT 355 ml

Gebruik dagelijks naar wens.

Thieves® Dish Soap met natuurlijke ingrediënten maakt je vaat effectief schoon zonder chemicaliën, kleurstoffen of synthetische ingrediënten. Young Living etherische oliën — Thieves, Jade Lemon en Bergamot — werken samen met andere plantaardige ingrediënten om je vaat sprankelend schoon te maken. GEBRUIKSAANW IJZING |

Doseer een kleine hoeveelheid zeep met warm stromend water. Voeg extra zeep toe indien nodig.

G EB R UIKS AANWIJ ZING |

Poets de tanden en het tandvlees elke ochtend en avond grondig.

THIEVES FOAMING HAND SOAP C O DE

CODE

367408

364308

FORM AAT

FOR MAAT

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Reinig je handen met Thieves® Foaming Hand Soap. Thieves, Lemon en Orange etherische oliën worden gecombineerd met andere natuurlijke ingrediënten voor een zacht, effectief alternatief voor andere zepen. Inclusief pomp. GE B R UIKS AANWIJZING |

Pomp schuim in de handen, wrijf in en spoel vervolgens goed af.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH CODE 368308

F O R MA AT 236 ml

Thieves® Fresh Essence™ Plus Mouthwash heeft de krachtige Thieves etherische olie blend voor extreem schone tanden en tandvlees. Young Living’s mondspoelmiddel bevat natuurlijke ingrediënten en is veilig en effectief zonder gebruik te maken van alcohol, synthetische kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen. GEBRUIKSAANW IJZING |

Spoel de mond met 1 eetlepel of dopje Fresh Essence Plus gedurende 30 - 60 seconden of zolang nodig. Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

T HU IS

58


Thieves® Household Cleaner combineert natuurlijke, plantaardige ingrediënten voor een uitzonderlijke huisreinigingsproducten en reinigende kracht. Deze veelzijdige oplossing kan voor elk oppervlak in jouw huis of kantoor gebruikt worden en is veilig om in de buurt van elk familielid te gebruiken, inclusief kinderen en huisdieren.

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER C O DE

CODE

374308

447508

FORM AAT

FOR MAAT

428 ml

1.8 L

THIEVES LAUNDRY SOAP CODE 534908

F O R MA AT 947 ml

Thieves® Laundry Soap met een plantaardige formule wast je kleren op zachte, natuurlijke wijze. Natuurlijke enzymen en krachtige etherische oliën versterken de formule, waardoor je kleding schoon en fris wordt met een lichte citrusgeur. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Zie het

etiket voor gebruikersinstructies.

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik naar wens voor huishoudelijke reinigingsdoeleinden. Verdun of gebruik onverdund voor extra kracht. Verdunningsverhoudingen zijn weergegeven op het etiket.

THIEVES MINTS CODE 5138550

FO R MAAT x 30

Geniet van de koele, verkwikkende smaak van Thieves® Mints. De natuurlijke, suikervrije ingrediënten bestaan onder meer uit de kracht van Thieves en Peppermint etherische oliën die een gezond alternatief bieden om jouw adem op te frissen. G EB R UIKS AANWIJ ZING |

THIEVES SPRAY CODE

CODE

326508

326608

F O R MA AT

F O R MA AT

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Thieves® Spray is een handzame reinigingsspray die ideaal is voor het reinigen van kleine oppervlaktes. Thieves Spray kan worden gebruikt op deurgrepen, handvatten, toiletbrillen en meer. GEBRUIKSAANW IJZIN G |

Spray naar

wens op het te reinigen oppervlak.

Laat naar wens 1 mint in de

mond smelten. Thieves® is een krachtige etherische olie blend die een gezond immuunsysteem kan ondersteunen en kan bijdragen aan het algeheel welzijn als deze als voedingssupplement wordt ingenomen. Deze blend bevat de natuurlijk aanwezige bestanddelen limoneen, eugenol en eucalyptol en kan een geweldige toevoeging zijn aan gerechten en dranken als smaakversterker.

THIEVES + CODE 563108

FO R MAAT 5 ml

I N GR E DIË NTE N |

Kruidnagel, Kaneelschors, Rozemarijn, Citroen, Eucalyptus radiata G EB R UIKS AANWIJ ZING |

| Gebruik bij het koken

of neem in.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER

GE B R UIKS AANWIJ ZING |

CODE

Gebruik dagelijks naar wens voor het reinigen van de handen.

514208

FO R MAAT 225 ml

59

Thieves® Waterless Hand Purifier is een handige, langdurige handreiniger met natuurlijke pepermuntolie voor het reinigen van de handen.

T HUIS

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER CODE

CODE

362108

362208

F O R MA AT

F O R MA AT

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Thieves® Waterless Hand Purifier is een handige, langdurige handreiniger met natuurlijke pepermuntolie voor het reinigen van de handen. GEBRUIKSAANW IJZIN G | Gebruik dagelijks naar wens voor het reinigen van de handen.


Een schoon huis begint met

THIEVES! Allesreiniger

Young Living’s Thieves® lijn met een van de meest populaire blends bestaat uit reinigingsproducten die op natuurlijke wijze verkregen zijn, met effectieve ingrediënten voor een diepreinigende, familievriendelijke formule.

Combineer 1 dopje Thieves Household Cleaner en 2-3 cups water in een spray van glas of roestvrij staal. Verstuif over de oppervlaktes en veeg schoon.

Diepreinigende scrub

Zware Ontvetter

Combineer baking soda en Thieves Household Cleaner voor een dikke pasta. Breng het mengsel aan op een schone doek of spons en scrub het oppervlak grondig. Spoel schoon.

Mix 1 dopje Thieves Household Cleaner met 1 cup water. Breng de oplossing met een doek aan om het vet te verwijderen. Zodra het vet is verwijderd, veeg het oppervlak dan schoon met een schone, vochtige doek.

TIP

Voeg 4-5 druppels Thieves en Peppermint toe aan een wollen drogerbal of vochtige washand en doe in de droger om de was op te frissen.KIDSCENTS

Onze KidScents® lijn is een collectie op basis van etherische oliën die hulp biedt bij de bekendste zorgen die je kunt hebben met kinderen. Deze eigen blends zijn veilige alternatieven voor vergelijkbare producten die in winkels verkrijgbaar zijn. Jij en je kleintjes zullen onze etherische olie blends voor kids geweldig vinden!

KIDSCENTS GENEYUS CODE 531008

FOR MAAT 5 ml

Geneyus™ is een geweldige blend om te verstuiven voor kleine wezentjes die zich focussen en concentreren op projecten. INGR E DIË NTE N |

Kokosolie, Heilige frankincense, Blauwe cipres, Cederhout, Idaho blauwe spar, Palo santo, Melisse, Noorderlicht zwarte spar, Amandelolie, Bergamot, Mirre, Vetiver, Geranium, Royal Hawaiian sandelhout, Ylang Ylang, Hysop, Koriander, Roos

KIDSCENTS OWIE CODE 530808

F O R MA AT 5 ml

| Aanbevolen toepassing is voor kinderen van 2-12 jaar. Mag enkel worden aangebracht door een vertrouwde volwassene of onder toezicht van een volwassene. Op de huid: breng 2-4 druppels direct op het gewenste gebied aan. Verdunning niet nodig, behalve voor de gevoeligste huid. Gebruik naar wens. Aromatisch: Verstuif 3 keer per dag tot 1 uur.

KIDSCENTS SHAMPOO CODE 3686

FOR MAAT 214 ml

GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op het haar. Laat schuimen en spoel uit.

KIDSCENTS TUMMYGIZE

TummyGize™ is een ontspannende, rustgevende blend die aangebracht kan worden op kleine buikjes. INGR E DIË NTE N |

530508

Kokosolie, Groene munt, Pepermunt, Mandarijn, Venkel, Anijs, Gember, Kardemom

FOR MAAT

GE BR UIKS AANWIJ ZING |

CODE

5 ml

|

Aanbevolen toepassing is voor kinderen van 2-12 jaar. Mag enkel worden aangebracht door een vertrouwde volwassene of onder toezicht van een volwassene. Op de huid: breng 2-4 druppels direct op het gewenste gebied aan. Verdunning niet nodig, behalve voor de gevoeligste huid. Gebruik naar wens. Aromatisch: Verstuif 3 keer per dag tot 1 uur.

INGREDIËNT EN |

Kokosolie, Idaho balsem den, Tea tree (melaleuca alternifolia), Helichrysum, Elemi, Cistus, Hinoki, Kruidnagel GEBRUIKSAANW IJZI N G |

|

Aanbevolen toepassing is voor kinderen van 2-12 jaar. Mag enkel worden aangebracht door een vertrouwde volwassene of onder toezicht van een volwassene. Op de huid: breng 2-4 druppels direct op het gewenste gebied aan. Verdunning niet nodig, behalve voor de gevoeligste huid. Gebruik naar wens. Aromatisch: Verstuif 3 keer per dag tot 1 uur.

G EB R UIKS AANWIJ ZING |

KidScents® Shampoo bevat geen synthetische parfums, kleurstoffen of schadelijke ingrediënten. De natuurlijke bestanddelen van deze shampoo - aloë, MSM, kamille, mandarijn en citroen etherische oliën - reinigen op effectieve, milde wijze zonder irritatie te veroorzaken.

Owie™ op de huid aan brengen helpt de huid je kind te verbeteren.

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE CODE 4574

F O R MA AT 114 g

KidScents® Slique™ Toothpaste zet Thieves en Slique Essence etherische olie blends in om de tanden zachtjes te reinigen en te beschermen. Deze veilige, effectieve blend zorgt voor schone tanden zonder gebruik van fluoride, synthetische kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen. GEBRUIKSAANW IJZING |

Gebruik ‘s ochtends, ‘s avonds en na de maaltijd om de glimlach van je kleintje gezond en levendig te houden.

L IC HTGE V OE L IGHE ID: Vermijd direct zonlicht en UV-stralen voor minimaal 12 uur na aanbrengen op de huid. OP DE HU ID: Breng direct aan op de huid. Verdunnen kan vereist zijn. Zie het label voor meer informatie. V E R DU NNE N: Verdunnen op de huid vereist. Zie het label voor meer informatie. A R OM ATISC H: Inhaleer direct of gebruik een Young Living verstuiver. INTE R N: Zie het label voor meer informatie.

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

T HU IS

62


PROVENCE COLLECTION

We zijn er trots op je de Young Living Provence Collection, exclusief voor Europa, te presenteren, een unieke reeks, geplant, gekweekt en geoogst op onze boerderij in Simiane-la-Rotonde in Frankrijk met onze Seed to Seal partnerschapprincipes. Let op: dit zijn seizoensproducten, de beschikbaarheid hangt af van het weer, de conditie van de aarde en andere factoren. Wanneer een product uitverkocht is, kan het zijn dat wij geen nieuwe voorraad ontvangen tot de volgende oogst.

63

T HUIS


CLARY SAGE FLORAL WATER C O DE

CODE

503606

503706

FORMAAT

FORMAAT (NAVULLING)

120 ml

250 ml

ROSEMARY FLORAL WATER

Dit aromatische Clary Sage Floral Water van onze boerderij in Simiane-la-Rotonde is een geweldige manier om je huid te reinigen en biedt een kalmerende geurboost als je deze gedurende de dag over je gezicht sprenkelt.

Dit verkwikkende bloemenwater heeft een levendig aroma perfect om je geest op te frissen en heel effectief als verfrissende

LAVENDER FLORAL WATER CODE

CODE

502806

502906

F O R MA AT

FORMAAT (NAVULLING)

120 ml

250 ml

LAVENDER ESSENTIAL WATER

haartonic.

C ODE

CODE

503406

503506

503106

FORM AAT

FORMAAT (NAVULLING)

F O R MA AT (NAVULLING)

120 ml

250 ml

250 ml

LAVENDER HONEY CODE 22170

FO R MAAT 500 g

LAVENDER DRY FLOWERS C O DE

CODE

504006

504406

FORM AAT

FOR MAAT

100 g

250 g

C O DE

Haal de Provence-sfeer van onze Simiane-la-Rotonde lavendelboerderij naar jouw keukentafel met onze Young Living Lavender Honey! De romige textuur en verfijnde, lichte bloemensmaak geeft een smaakvolle toevoeging aan warme thee, maar ook aan bakwaren en hartige gerechten. Voeg eens een lepel honing toe aan je honingmosterddressing of combineer met feta of blauwe kaas voor een subtiel, authentiek zoetje.

Gedroogde lavendelbloemen van onze boerderij in de Franse Provence zijn perfect voor potpourri, het maken van je eigen geurzakjes of tijdens bruiloften in plaats van rijst.

CODE

NICOLAS DIFFUSER CODE 504206

PAPIEREN FILTERS (5 STUKS) EU

LAVENDER EINKORN PILLOW CODE

CODE

504606

504806

NE K K U S S E N

RECHTHOEKIG

EU

Lavender Floral Water helpt kalmeren en verfrissen en is vooral goed voor mensen met een vette, problematische huid.

Ons Lavender Essential Water bevat alle aromatische moleculen van de etherische olie zelf en van het bloemenwater. Wanneer deze gecombineerd worden, creëren zij de originele geur van de plant en bieden een mooie, langdurige geur om je huis op te frissen.

Deze prachtige verstuiver heeft geen elektriciteit nodig om je favoriete etherische oliën te verstuiven. De Nicolas Diffuser gebruikt natuurlijke evaporatie bij kamertemperatuur en is goedkoop en milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van 100% recycleerbare materialen en is eenvoudig mee te nemen.

Deze handige kussens zijn gemaakt van eenkoornschil en gevuld met lavendelbloemen van onze Simiane-laRotonde boerderij. Deze zachte, ontspannende lavendelgeur is een geweldige, makkelijk mee te nemen reisgenoot.

504506

FORM AAT 500 g

EU

T HU IS

64


GEZOND & FIT Daadwerkelijk welbevinden start vanbinnen en onze Gezond & Fit lijn biedt optimale voeding met een boost van etherische oliĂŤn om je dag goed te starten. Bereik meer met voeding en supplementen die je vitaliteit voeden, voorzien in je voedingsbehoeften en je smaakpapillen prikkelen!NINGXIA RED Gedurende meer dan 700 jaar heeft de noord-westelijke regio van China, die bekend staat als Ningxia, een reputatie opgebouwd voor het produceren en verbouwen van eersteklas wolfsbessen. Wolfsbessen staan tevens bekend als goji-bessen en hebben een rijk voedingsprofiel. NingXia RedÂŽ is ons krachtige superfruitsupplement ontworpen om het lichaam en de geest energie te geven, te versterken en te revitaliseren. Deze heerlijke, gepatenteerde mix bevat zuivere etherische oliĂŤn, Ningxia wolfsbessenpuree en ander superfruit om het lichaam te voorzien van vitale fytovoedingsstoffen.


NINGXIA DRIED WOLFBERRIES (BIOLOGISCH) CODE 636008

Ningxia Dried Wolfberries zijn geweldig als snack, in een smoothie, of met yoghurt of cornflakes en ze voegen smaak, textuur en gezondheidsbevorderende voordelen toe aan je favoriete gerecht of recept.

NINGXIA NITRO CODE 306408

F O R MA AT 14 x 20 ml

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Eet naar wens ¼ cup (ongeveer 4 eetlepels). Voeg toe aan baksels, ontbijtgranen, salades, snacks, etc.

NINGXIA RED C ODE

CODE

3042560

3044560

FO RM AAT

FOR MAAT

2 x 750 ml

4 x 750 ml

C ODE

CODE

3045560

3046560

FO RM AAT

FOR MAAT

6 x 750 ml

8 x 750 ml

NingXia Red® is een gezond supplement voor elke dag in de vorm van een drank. Het bevat Ningxia wolfsbessenpuree: een superfruitmix van sap van blauwe bessen, aronia, kersen, granaatappel en pruimen; natuurlijk stevia-extract; druivenpitextract; puur vanille-extract; etherische oliën van sinaasappel, yuzu, citroen en mandarijn. G E BR UIKS AANWIJ ZING |

NingXia Nitro ™, een unieke mix van etherische oliën, botanische extracten en andere geselecteerde ingrediënten, ondersteunt de cognitieve alertheid en fitheid. De mix van natuurlijk aanwezige cafeïne en D-Ribose is een geweldige ondersteuning voor lichaam en geest en kan sportprestaties en uithoudingsvermogen verbeteren. GEBRUIKSAANW IJZING |

Gebruik NingXia Nitro direct uit de fles of mix met 60-120 ml NingXia Red of 120 ml water.

Bevat twee 750 ml flessen NingXia Red® en 30 enkele verpakkingen.

NINGXIA RED COMBO PACK CODE 4710560

Drink 60 ml 2 keer

per dag.

NINGXIA RED SINGLES

NINGXIA ZYNG CODE

C ODE

CODE

3525560

3526560

FORM AAT

FOR MAAT

30 x 60 ml

60 x 60 ml

C ODE 3523560

FORM AAT 90 x 60 ml

3071521

F O R MA AT x 12

Deze verpakkingen voor onderweg hebben dezelfde krachtige voordelen van NingXia Red® in een enkele verpakking van 60 ml, perfect voor in je handtas, rugzak of draagtas. Elke box heeft

NingXia Zyng ™ is een lichte, sprankelende drank die je hydraterende energie geeft met z'n eigen mix van zwarte peper en limoen etherische oliën, wolfsbessenpuree en witte-theeextract. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Drink naar

wens een blikje. Liefst gekoeld serveren.

30, 60 of 90 individuele, enkele verpakkingen.

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

G E Z O ND & F IT

68


SLIQUE

Met Slique’s uniek combinatie van exotische ingrediënten en krachtige etherische oliën kun je een stap in de juiste richting nemen - op naar een gezondere, gelukkigere jij! Wanneer gecombineerd met een juist dieet en lichamelijke inspanning kunnen Slique® producten je helpen je gewicht te beheersen, een gevoel van verzadiging geven en voedingsondersteuning bieden.

SLIQUE BARS CODE 5024521

FO R MAAT x6

De dubbele verzadiging van de Slique® Bars en de mix van exotisch fruit, noten en wetenschap zorgt voor de perfect functionerende, voedende snack. G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Voor of tussen maaltijden consumeren met 340 ml water om te helpen bij het bestrijden van een hongergevoel.

SLIQUE ESSENCE CODE 458608

F O R MA AT 15 ml

Slique® Essence combineert krachtige etherische oliën met stevia-extract in een unieke blend die gezonde gewichtsbeheersingsdoelen ondersteunt, vooral in combinatie met andere Slique producten. INGREDIËNT EN | Grapefruit, Mandarijn, Citroen, Groene munt, en Ocotea met stevia-extract GEBRUIKSAANW IJZING |

SLIQUE TEA CODE 4572523

FO R MAAT x 25

Slique® Tea is een exotische drank geformuleerd met ocotea, frankincense poeder en andere natuurlijke ingrediënten voor het ondersteunen van individuele gewichtsdoelen. GE BR UIKS AANWIJZING |

Breng 230 ml water aan de kook. Plaats 1 zakje in een beker en voeg water toe. Laat minimaal 3 minuten trekken.

Goed schudden voor gebruik. Voeg 2-4 druppels tot aan 120-170 ml van je favoriete drank, Slique Tea of water.


EssentiĂŤle

VOEDING Vitamines en mineralen zijn twee bouwstenen van een gezond dieet. Maar voeding alleen bevat niet altijd voldoende van deze belangrijke voedingsstoffen. Onze handige multivitaminesupplementen bevatten vitamines en mineralen uit biologische voeding met een mix van krachtige etherische oliĂŤn voor het ondersteunen van jouw behoeften.


5-DAY NUTRITIVE CLEANSE CODE 489008

De 5-Day Nutritive Cleanse™ helpt bij een milde, effectieve reiniging van het lichaam om de algehele gezondheid en het welbevinden te verbeteren. Deze collectie bevat NingXia Red, Balance Complete en Digest & Cleanse. G E B R UIKS AANWIJ ZING |

CODE 323408

FO R MAAT

ter ondersteuning van een gezonde botten en gewrichten.

x 90

CODE 329208

F O R MA AT 750 g

GEBRUIKSAANW IJZING |

Voeg 2 lepels toe aan 230 ml koud water of melk en meng goed. Voeg fruit of Plus etherische oliën toe voor extra smaak.

Zie individuele producten.

BLM™ combineert Idaho balsem den, kruidnagel en krachtige natuurlijke ingrediënten type II collageen, MSM en glucosaminesulfaat

BLM

BALANCE COMPLETE

CODE 320408

F O R MA AT x 150

Indien je minder dan 54 kilo weegt, neem dan 3 keer per dag 1 capsule. Indien je tussen de 55 en 90 kilo weegt, neem dan 4 keer per dag 1 capsule. Indien je 91 kilo of meer weegt, neem dan 5 keer per dag 1 capsule.

DETOXZYME CODE 320308

FO R MAAT x 180

Neem 3 keer per dag 1 capsule. Drink minimaal 1,8 liter water voor de beste resultaten.

CODE 327208

FO R MAAT

GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Neem 1 uur voor de maaltijd 1-3 capsules voor

x 90

de beste resultaten.

Digest & Cleanse™ is geformuleerd met etherische oliën als pepermunt, citroen, gember en venkel om het maagdarmstelsel te verzachten en een gezonde spijsvertering te ondersteunen. Softgels zorgen voor nauwkeurige dosering in het darmkanaal voor optimale

DIGEST & CLEANSE CODE 329308

F O R MA AT x 30

opname.

Neem 3 keer per dag 2 capsules tussen de maaltijden door of naar wens. Dit product kan worden gebruikt in combinatie met cleansing- of detoxprogramma's.

ESSENTIALZYME

ComforTone ondersteunt de darmgezondheid en het natuurlijke vermogen om optimaal te functioneren. GEBRUIKSAANW IJZING |

G EB R UIKS AANWIJ ZING |

Essentialzyme is een tweelaags, multienzymcomplex-capsule speciaal ontworpen om de spijsvertering in balans te houden en de totale activiteit van enzymen te ondersteunen.

ComforTone® is een effectieve combinatie van kruiden en etherische oliën zoals pepermunt en gember, ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering.

COMFORTONE

G E B R UIKS AANWIJ ZING |

Detoxzyme® capsules bevatten krachtige, plantaardige enzymen die de spijsvertering, ontgifting en reiniging van het lichaam ondersteunen. Detoxzyme werkt met het lichaam om het normaal functioneren van het spijsverteringssysteem te ondersteunen.

Balance Complete™ is een maaltijdvervanger op basis van superfoods. Young Living's eigen V-Fiber™ blend is geformuleerd om je energie te geven en je lichaam te reinigen, en bevat het indrukwekkende getal van 11 gram vezels per portie.

GEBRUIKSAANW IJZING |

Neem 1-3 keer per dag 1 softgelcapsule met water 30-60 minuten voor de maaltijd.

ESSENTIALZYMES-4 CODE 464508

F O R MA AT x 120

Essentialzymes-4 is een multispectrum enzymcomplex. Het is speciaal geformuleerd om te helpen bij de noodzakelijke vertering van voedingsvetten, eiwitten, vezels en koolhydraten die in veel verwerkte voeding zitten. GEBRUIKSAAN WIJZ IN G

| Neem 2 keer per dag 2 capsules (1 dual-dose

doordrukverpakking) met de grootste maaltijden (4 capsules in totaal).

71

GEZOND & FIT


ICP CODE 320808

FO R MAAT 227 g

ICP™ is een supplement voor de spijsvertering met 3 gram aan oplosbare vezels en 1 gram aan onoplosbare vezels per dosering. De ingrediënten afkomstig van planten en kruiden kunnen het spijsverteringssysteem helpen optimaal te werken.

Inner Defense® bevat Young Living's Thieves etherische olie blend en is rijk aan thymol, carvacrol en eugenol voor ondersteuning van het immuunsysteem.

INNER DEFENSE CODE 329508

F O R MA AT

GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

x 30

Neem elke dag 1 softgel in de ochtend of 1 softgel 3-5 keer per dag als je je gestrest voelt. Gebruik voor de beste resultaten Life 9 acht uur na inname van de softgel.

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Mix elke dag 2 theelepels met 230 ml sap of water. Gebruik 3 keer per dag bij een cleansing of een proteïnerijk dieet. Mix voor de beste smaakt met wortelsap, appelsap of een gezonde smoothie.

JUVAPOWER CODE 327608

FOR MAAT 226 g

JuvaPower® is een plantaardig poedercomplex met een hoge dosis anti-oxidanten en is één van de rijkste bronnen voor zuurbindende voeding. Bevat anijs en venkel etherische oliën voor optimale ondersteuning.

JuvaSpice® is een heerlijke blend van rijstzemelen, spinazie, tomaatvlokken, bietenpoeder en lijnzaad voor een smaakboost in vele gerechten. Dit leverondersteunende supplement, verreikt met venkel en anijs etherische olie, voegt extra vezels aan je dieet toe.

JUVASPICE CODE 3279500

F O R MA AT 113 g

GE B R UIKS AANWIJ Z ING |

Gebruik als supplement door 1 eetlepel over de maaltijd te strooien (bijv. gebakken aardappels, salade, rijst of eieren) of voeg toe aan 120-230 ml gezuiverd water, rijstmelk of amandelmelk. Niet ter vervanging van uitgebalanceerde maaltijden. Gebruik 3 keer per dag voor maximale voordelen.

LIFE 9 CODE 18361

FO R MAAT x 30

Life 9 is een eigen combinatie van 9 vriendelijke bacteriestammen die essentieel zijn voor de ondersteuning van een gezond lichaam. Dit supplement bevat 17 miljard levende culturen in 9 verschillende bacteriestammen.

GEBRUIKSAANW IJZING |

Gebruik als een supplement door 1 keer per dag of naar wens 1 gram (1/3-1/2 theelepel) toe te voegen.

Longevity™ Softgels bestaan uit een krachtige, eigen mix van in vetoplosbare antioxidanten. Verrijkt met de pure etherische oliën tijm, sinaasappel en frankincense.

LONGEVITY SOFTGELS CODE 328908

GEBRUIKSAANWIJZ IN G | Neem 1 softgel eenmaal per dag met voedsel of naar wens.

F O R MA AT x 30

G E B R UIKS AANWIJ ZING |

Neem elke avond na de maaltijd of wanneer nodig 1 capsule.

MEGACAL CODE 328008

FO R MAAT 450 g

MegaCal combineert citroen etherische olie, calcium, magnesium, mangaan en vitamine C om het normaal functioneren van de botten, vaten en zenuwen te ondersteunen. G E B R UIKS AANWIJ ZING |

Neem elke dag 1 theelepel gecombineerd met 1 cup water of sap 1 uur na de maaltijd (of medicijnen) of voor het slapengaan.

MultiGreens™ is een voedende chlorofyl-formule voor een boost aan levenskracht en ter ondersteuning van zenuw- en bloedvatenstelsel. De etherische oliën rozemarijn, citroen en melisse zijn toegevoegd om de absorptie te ondersteunen.

MULTIGREENS CODE 324808

F O R MA AT x 120

GEBRUIKSAANW IJZING |

Neem 2 keer per dag

3 capsules.

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

G E Z O ND & F IT

72


OMEGAGIZE 3 CODE 309708

FO R MAAT x 120

OmegaGize3™, ontwikkeld ter ondersteuning van het algeheel welzijn, is een supplement rijk aan DHA visolie en combineert de kracht van drie basissupplementen voor elke dag: omega 3-vetzuren, vitamine D3 en coQ10 (ubiquinone). GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Sulfurzyme® biedt de krachtige effecten van MSM, wat van nature zwavel bevat ter ondersteuning van de gewrichten en om mobiliteit te behouden. Wolfsbessen zijn toegevoegd voor een betere opname van zwavel.

SULFURZYME CODE 3243521

F O R MA AT x 120

GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Neem

Neem 2 keer per dag 2 capsules 1 uur voor of

2 keer per dag 2 capsules of naar wens. na de maaltijd.

SUPER CAL CODE 3244500

FO R MAAT x 120

Super Cal™ combineert mineralen, calcium en magnesium met kalium en zink om de algemene gezondheid te ondersteunen. GE BR UIKS AANWIJZING |

Neem 2 capsules voor de maaltijd of naar wens.

Haal alles uit je

WORKOUT

NingXia Nitro ® Gebruik NingXia Nitro voordat je naar de sportschool gaat of wanneer je een boost nodig hebt. Het helpt normale energieniveaus en alertheid te ondersteunen om je door een drukke dag of zware workout te slepen.


GEZOND KOKEN

We brengen je gezondere opties in elk onderdeel van je leven, ook in de keuken! Met producten uit onze Einkorn reeks willen we je helpen om het meeste uit je voeding te halen en ervan te genieten zoals de natuur het bedoeld heeft.

Einkorn Flour bevat ongehybridiseerd eenkoorngraan dat is gemalen en verpakt, klaar voor gebruik in je favoriete recepten.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR CODE

GE BR UIKS AANWIJ ZING |

5043500

Volg het recept op de verpakking.

FO R MAAT

GARY’S TRUE GRIT EINKORN ROTINI PASTA CODE 5750500

907 g

F O R MA AT 250 g

WOLFBERRY CRISP BARS CODE 631508

FO R MAAT x6

Wolfberry Crisp repen zijn natuurlijk gezoete repen met een hoog proteïnegehalte die 16 gram eiwitten van amandelen, soja, wolfsbessen en pompoenzaad bevatten. G E B R UIKS AANWIJ ZING |

Gary’s True Grit™ Einkorn Rotini is zowel een heerlijke als een leuke manier om van de goede eigenschappen van eenkoorngraan te genieten. Deze pasta, gemaakt van gezonde, ongehybridiseerd eenkoornmeel, is wat je nodig hebt voor eenvoudige, smakelijke volkorenmaaltijden. Einkorn Rotini is gewoon nog een manier waarop Young Living de verrukkelijke goedheid van onze akkers naar jouw familie brengt.

Voor een proteïnerijke snack,

eet 1 reep naar wens.

VOEDINGSACCESSOIRES BLENDERBEKER C O DE (GR OEN ) 4609

C ODE (PAAR S) 4622

Schud een voedende shake in deze handig mee te nemen blenderbeker. Bevat: 400 ml.

HYDROGIZE WATER BOTTLE C O D E ( I VO O R K LE U R I G ) 577708

C O D E ( PA A R S ) 577508

Hydratatie is een hoeksteen van elk gezond dieet, en het is noodzakelijk voor gezonde botten, tanden en organen. Optimaliseer je dagelijkse acht glazen met HydroGize™, onze waterstof waterfles. Omdat HydroGize een elektrolyse-methode gebruikt, verzekert het een optimale waterstofoutput in elke fles. Bevat: 400 ml.

G E Z O ND & F IT

74


PERSOONLIJKE VERZORGING Young Living’s shampoos, lotions en huidverzorgingsproducten met etherische oliën zijn vrij van wetenschappelijk controversiële ingrediënten en zullen je huid reinigen en hydrateren voor een natuurlijke, gezonduitziende gloed. Verwen je huid met de kracht van etherische oliën!ART

Onze speciaal geformuleerde ART® Skin Care System reinigt, egaliseert en hydrateert je gezicht op een veilige en effectieve manier om de schoonheid te laten zien waarmee je geboren bent!

HUIDVERZORGINGSGIDS

ETHERISCHE OLIE VOORDELEN

MEEST GESCHIKT VOOR

Frankincense

Hydrateert en verzacht

Alle huidtypen

Lavender

Verzacht en verzorgt

Alle huidtypen

Royal Hawaiian Verzacht en hydrateert Sandalwood

Alle huidtypen

Rose Verzacht, verzorgt en hydrateert

Alle huidtypen

huid anders is en verschillend kan

Tea Tree

Reinigt en zuivert

Vette huid

reageren op het aanbrengen van

Geranium

Reinigt

Vette huid

etherische oliën, vat deze gids de

Myrrh

Hydrateert diep

Droge huid

Patchouli

Verzacht en hydrateert

Droge huid

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met het integreren van etherische oliën in jouw schoonheidsroutine? Hoewel ieders

meest gangbare toepassingen samen.


ART CREME MASQUE CODE 5173

FO R MAAT 30 ml

Het ART® Creme Masque is geformuleerd om de huid diep te hydrateren met een exclusieve mix van hyaluronzuur en zuivere etherische oliën. Andere plantaardige producten van spa-kwaliteit zijn toegevoegd om de huid strakker te maken en de jeugdige look te herstellen. Geschikt voor alle huidtypes.

ART GENTLE CLEANSER CODE 5361550

F O R MA AT 100 ml

Was en droog het gezicht. Gelijkmatig op het gezicht aanbrengen. 20 minuten laten intrekken. Verwijder overtollige overblijfselen met een vochtige handdoek.

ART LIGHT MOISTURISER CODE 5362550

FO R MAAT 30 ml

GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Na het reinigen en egaliseren van de huid zacht aanbrengen op het gezicht en de hals. Gebruik in de ochtend of naar wens.

ART® Renewal Serum is een complexe mix van exotische orchideeën en etherische oliën die helpen om de meest tere zones van het gezicht te kalmeren en te beschermen. Deze luxe ingrediënten zijn ontwikkeld om diep te voeden en te hydrateren, en om een jeugdig uiterlijk te behouden.

ART RENEWAL SERUM CODE 5175

FOR MAAT 20 ml

GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Was het gezicht. Breng 2 keer per dag ART Renewal Serum aan op de tere zones van het gezicht en laat intrekken. Voor het beste resultaat opvolgen op met jouw favoriete vochtinbrengende crème van Young Living.

GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Op natte handen aanbrengen en in het gezicht en de hals masseren met ronddraaiende bewegingen.

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

ART® Light Moisturiser helpt je huid te hydrateren en gehydrateerd te houden. Met Young Living etherische oliën en andere premium-ingrediënten zal jouw huid zijdezacht aanvoelen.

ART® Gentle Cleanser ondersteunt een stralende huid door onzuiverheden weg te wassen met een zacht, kalmerend schuim. Door de huidverzorgende etherische oliën zal je gezicht schoon en verfrist aanvoelen met een vernieuwde, stralende look.

ART REFRESHING TONER CODE 5360550

F O R MA AT 120 ml

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM CODE 4833

F O R MA AT 30 ml

ART® Refreshing Toner verwijdert op milde wijze oneffenheden, zonder de huid uit te drogen. De perfecte mix van etherische oliën helpt de pH-waarde van je huid in balans te houden, terwijl je gezicht schoon, geëgaliseerd en verfrist is. GEBRUIKSAANW IJZIN G |

Veeg de toner met een wattenschijfje na het reinigen over het gezicht en de hals. Gebruik 's ochtends en 's avonds, indien nodig.

Sheerlumé™ is een geavanceerde formule voorzien van een subtiele, gepatenteerde mix van alpenplanten en zuivere etherische oliën en zal de teint van de huid zichtbaar verlichten en in evenwicht brengen. GEBRUIKSAANW IJZING |

Breng een dunne laag Sheerlumé aan op de schone huid. Gebruik voor de beste resultaten 's ochtends en 's avonds, alleen of onder je favoriete Young Living hydraterende crème.

ART® Skin Care System van Young Living reinigt, egaliseert en hydrateert je gezicht op een veilige en effectieve manier om je natuurlijke en eigen schoonheid naar voren te brengen. Dat is de schoonheid van ART®!

ART SKIN CARE SYSTEM CODE 5363550

G EBR UIKS AANWIJ ZING |

Zie individuele producten

voor gebruik.

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

P E RS O O NL IJK E V E RZ O RG ING

78


GEZICHTSVERZORGING

Young Living’s gezichtsverzorgingsproducten combineren premium botanische en etherische olie ingrediënten om het uiterlijk van je huid te ondersteunen. Deze lijn biedt etherische gezichtsverzorging voor elk huidtype, met producten die deskundig geformuleerd zijn om te helpen je huid gezond en soepel te houden.

CINNAMINT LIP BALM C ODE 515008

FOR MAAT

Hydrateer en bescherm je lippen met onze volledig natuurlijke lippenbalsem. Cinnamint™ Lip Balm met pure kaneelschors en pepermunt etherische oliën helpt dehydratatie van de huid voorkomen voor zachte, soepele lippen. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

4.2 g

Naar wens

op de lippen aanbrengen. Lavender Lip Balm verzacht droge lippen met kracht van lavendel etherische olie en de hydraterende eigenschappen van jojoba-olie en vitamine E.

LAVENDER LIP BALM CODE

GE B R UIKS AANWIJ ZING |

520308

Naar wens

op de lippen aanbrengen.

FOR MAAT 4.2 g

Sandalwood Moisture Cream™ is een premium hydraterende vochtinbrenger met pure Young Living etherische oliën.

CODE 514808

FO R MAAT

Masseer zachtjes in het gezicht, de hals en andere gewenste gebieden. Gebruik dagelijks na het reinigen en egaliseren van het gezicht.

SHUTRAN SHAVE CREAM CODE FOR MAAT 70 g

Shutran™ Shave Cream, gemaakt met zuivere etherische oliën en hydraterende plantenextracten, zorgt voor een ongelooflijk gladde, zachte scheerbeurt. Door de combinatie van hydraterende palm-, druivenpiten olijfolie, natuurlijk verkregen vitamine E-complex, mango en cacaoboter, zorgt deze luxe scheercrème voor een wrijvingsloze scheerbeurt om scheerirritatie en inkepingen te verminderen. G EB R UIKS AANWIJ ZING |

Huid natmaken met warm water. Breng een dunne, gelijkmatige laag aan. Scheer en spoel het scheermesje na iedere haal. Spoelen met water. 79

F O R MA AT 57 g

PERS OONLIJKE V ERZORGING

worden verminderd. GEBRUIKSAANW IJZING |

Na het reinigen en egaliseren van de huid zacht aanbrengen op het gezicht en de hals.

GRAPEFRUIT LIP BALM CODE 517808

F O R MA AT 4.2 g

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH CODE 5136500

F O R MA AT

SATIN FACIAL SCRUB, MINT CODE 3735500

F O R MA AT G E B R UIKS AANWIJ ZING |

113 g

515708

CODE 5141500

118 ml

SANDALWOOD MOISTURE CREAM

Boswellia Wrinkle Cream™ bevat zuivere etherische oliën zoals frankincense en sandelhout die de huid hydrateren terwijl glans en zichtbare fijne lijntjes

BOSWELLIA WRINKLE CREAM

57 g

WOLFBERRY EYE CREAM CODE 5145

F O R MA AT 14.1 g

Deze lippenbalsem met grapefruit etherische oliën, wolfsbessenzaadolie en antioxidanten hydrateert om dehydratatie te voorkomen voor soepele lippen. GEBRUIKSAANW IJZIN G |

Naar wens

op de lippen aanbrengen.

Deze zachte, zeepvrije face wash reinigt de huid zonder natuurlijke oliën te verwijderen. Het bevat het verzachtende MSM en lavendel etherische oliën voor een soepele huid. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Masseer zachtjes in het gezicht en de hals met warm water; grondig spoelen. Gebruik dagelijks. Satin Facial Scrub™, Mint is een op water gebaseerde exfoliant. Het bevat jojobaolie, mangoboter, MSM, aloë en pepermunt etherische olie om de poriën te minimaliseren en de doffe huid te verjongen. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Masseer zachtjes in het gezicht en de hals met warm water; grondig spoelen. Gebruik naar wens. Wolfberry Eye Cream is een natuurlijke vochtinbrenger op waterbasis. Deze crème bevat de anti-verouderings en huidverzorgende eigenschappen van wolfsbeszaadolie en kalmeert vermoeide ogen en minimaliseert fijne lijntjes. GEBRUIKSAANW IJZING |

Na het reinigen en egaliseren, zachtjes masseren in de huid onder de ogen. Gebruik 's avonds.


Savvy

MINERALS Met Savvy Minerals by Young Living™ voel je je goed zonder concessies te doen. Deze make-uplijn op basis van mineralen combineert premiumformules met pure ingrediÍnten, zodat je jouw natuurlijke schoonheid kunt omarmen zonder je principes op te geven. Met de vele teints en kleuren vind je altijd het perfecte product dat bij jou past.


Passionate

I Do Believe You’re Blushin’

Smashing

Crowned All Over

Summer Loved

BLUSH

BRONZER

Voeg een natuurlijke blush toe aan je wangen met Savvy Minerals Blush. Krijg jouw perfecte look - van natuurlijk tot dramatisch - met drie flatterende teints en een opbouwende kleur.

Gebruik Savvy Minerals Bronzer voor een zongebruinde huid. Deze poeder op basis van mineralen mix op zachte wijze met je huid en geeft 'm een warme, stralende teint voor een gezonde, natuurlijke glans.

I DO BELIEVE YOU’RE BLUSHIN’ – 503 PASSIONATE – 502

CROWNED ALL OVER – 500

SUMMER LOVED – 501

CODE

CO D E

CODE

C ODE

22526

22490

22495

22492

SMASHING – 504 CODE 22525

Cool No. 1

Cool No. 2

Cool No. 3

Warm No. 1

Dark No. 1

Dark No. 2

Dark No. 3

Dark No. 4

Warm No. 2

Warm No. 3

FOUNDATION POWDER Ga voor een prachtige huid die de hele dag straalt met Savvy Minerals Foundation. De lichtgewicht textuur en opbouwende formule combineert met de huid voor een natuurlijke, stralende finish.

COOL NO. 1 – 100

COOL NO. 3 – 102

WARM NO. 1 – 200

WARM NO. 2 – 201

CODE

CO D E

CODE

CODE

C O DE

22508

22509

22510

22505

22506

WARM NO. 3 – 202

81

COOL NO. 2 – 101 DARK NO. 1 – 300

DARK NO. 2 – 301

DARK NO. 3 – 302

DARK NO. 4 – 303

CODE

CO D E

CODE

CODE

C O DE

22507

22511

22512

22513

22514

PERS OONLIJKE V ERZORGING


Tips en trucs voor jouw perfecte contouren Laat je niet intimideren door deze professionele techniek! Maak je gezicht prachtig met een aantal tips en trucs voor de perfecte contouren.

Breng foundation aan zoals je dat normaal gesproken ook als basis zou doen.

Gebruik een contour- of blushkwast, breng de bronzer licht aan op de jukbeenderen, van het midden van de wang tot de bovenkant van het oor.

Breng bronzer aan langs de haarlijn - focus op de slapen - en langs je kaaklijn om vorm en dimensie toe te voegen. Om je neus meer definitie te geven breng je contouren aan langs de zijkanten en op het topje.

CreĂŤer contrast met foundation in een teint lichter dan je normale kleur of met een highlighter. Breng aan in het midden van je voorhoofd, onder de ogen, op het uitstekende gedeelte van de jukbeenderen, de lipboog en langs het midden van je neus en kin.

Gebruik een schone kwast, combineer zacht met je bronzer en highlights om strakke, onnatuurlijke lijnen te voorkomen.

Maak de loop compleet met een dun laagje blush voor een natuurlijke blozing.


Diamond Dust

VEIL – DIAMOND DUST – 505

Jet Setter

EYELINER – JET SETTER – 408

Multitasker

MULTITASKER – 409

CODE

CODE

CODE

22524

22504

22523

Savvy Minerals Veil Powder maakt de huid zacht en egaal, absorbeert olie en geeft een schitterende finish met slechts een paar streken. Doe deze doorzichtige poeder zo op of als finish in combinatie met een foundation om je look compleet te maken.

Gebruik Savvy Minerals Eyeliner voor een subtiel of een intens accent op de ogen. Van zwoele smokey eyes tot gestroomlijnde lijntjes, met deze poederformule en opbouwende kleur is alles mogelijk.

Best Kept Secret

Residual

Determined

Wanderlust

Spoiled

Crushin’

Diffused

Unscripted

Alles kan met de Savvy Minerals MultiTasker, onze veelzijdige poeder die je kunt gebruiken als wenkbrauwvuller, oogschaduw of eyeliner. De poeder blijft de hele dag goed zitten en is een zachte finish met verschillende opties.

EYESHADOW Savvy Minerals Eyeshadow met luxe, veelzijdige en zeer gepigmenteerde kleuren creëer je in een handomdraai elke look. De opbouwende, duurzame formule blijft de hele dag goed zitten, zodat je je van ochtend tot avond zeker kunt voelen.

BEST KEPT SECRET – 400

RESIDUAL – 401

CODE

CO DE

22499

22500

DETERMINED – 405

WANDERLUST – 402

CODE

CO DE

22497

22503

SPOILED – 403

CRUSHIN’ – 404 CODE

CO DE

CODE

22502

22498

21257

DIFFUSED – 406

83

BRUSH SET

UNSCRIPTED – 407 CODE

CO DE

22496

22556

PERS OONLIJKE V ERZORGING

De Savvy Minerals Brush Set bestaat uit vijf kwasten van hoge kwaliteit, specifiek ontworpen voor de optimale hoeveelheid van elke product vast te houden en om eenvoudig makeup mee aan te brengen. Elke zachte kwast is gemaakt met kwalitatief hoogwaardige synthetische vezels en de set zit in een stijlvol koffertje voor handig opbergen en meenemen.


Abundant

Embrace

Daydream

On a Whim

Wish

Uptown Girl

LIP GLOSS

LIPSTICK

Savvy Minerals Lip Gloss verzorgt en verzacht de lippen en voegt tegelijkertijd glans en kleur toe zonder synthetische kleurstoffen. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, voor perfecte controle over je teint, van doorzichtig tot mediumkleuren.

Savvy Minerals Lipstick is gemaakt zonder synthetische kleurstoffen en voegt kleur toe met een gewichtsloze formule, een opbouwende kleur en makkelijk aanbrengen voor een handige lipstick die perfect is voor elke dag.

ABUNDANT – 600

DAYDREAM – 602

EMBRACE – 601

CODE

CO D E

22517

22515

ON A WHIM – 603

CODE

CODE

22519

22567

WISH – 604

UPTOWN GIRL – 605 CODE

CODE

22520

22521

MISTING SPRAY – 506 CO D E

F O RM A AT

22522

59 ml

Houd controle over pigment en oneffenheden met Savvy Minerals Misting Spray. Deze spray op basis van natuurlijke ingrediënten is de perfecte toevoeging voor op mineralen gebaseerde make-up en concentreert de kleur op kwasten voordat poeder wordt aangebracht.

P E RS O O NL IJK E V E RZ O RG ING

84


ZEEP EN

BADSCHUIM Geef jouw huid de verzorging die het verdient! Ontdek ons brede aanbod bad- en lichaamsverzorgingsproducten, perfect voor al jouw huidverzorging. Deze lijn met Young Living etherische oliĂŤn maakt jouw ochtendroutine nog fijner.


BATH & SHOWER GEL BASE CODE 3751500

FO R MAAT 236 ml

Young Living's Bath & Shower Gel Base is de perfecte manier om je huid te verzorgen en te reinigen. Voeg een paar druppels van een favoriete etherische olie of blend toe aan de gelbasis voor een luxe badof douchebeleving op maat. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL CODE 3739500

F O R MA AT 236 ml

Young Living's Bath & Shower Gel Base in combinatie met geranium, mandarijn, salie en muskaatsalie etherische oliën biedt een kalmerende, verzachtende douchegel. GEBRUIKSAANWIJZ IN G |

Inzepen en afspoelen.

Voeg 5-15 druppels van een of meerdere etherische oliën toe aan 230 ml gelbasis.

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL CODE 3742500

FO R MAAT 236 ml

Evening Peace™ Bath & Shower Gel verfrist de huid en helpt de geest te kalmeren. Etherische oliën als koriander, bergamot, ylang ylang en geranium bieden de geest rust en ontspanning, en laten stress en spanning van je afglijden. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

LAVENDER BATH & SHOWER GEL CODE 5202500

F O R MA AT 236 ml

Lavender Bath & Shower Gel met pure lavendel etherische olie reinigt en verjongt je huid. Het is vrij van chemicaliën en synthetische conserveringsmiddelen en bevat plantaardige ingrediënten zoals kokosolie en steranijs. GEBRUIKSAANWIJZ IN G |

Inzepen en afspoelen.

Inzepen en afspoelen.

MORNING START BATH & SHOWER GEL CODE 3745500

FO R MAAT 236 ml

Morning Start™ Bath & Shower Gel geeft je elke dag een opgefrist gevoel met de kracht van pure etherische oliën. Pepermunt, citroengras en rozemarijn verkwikken en geven energie, en jeneverbes reinigt de huid. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

SENSATION BATH & SHOWER GEL CODE 3748500

F O R MA AT 236 ml

Sensation™ Bath & Shower Gel bevat verschillende pure etherische oliën inclusief ylang ylang en jasmijn voor een verzachtende, ontspannende ervaring. GEBRUIKSAANWIJZ IN G |

Inzepen en afspoelen.

Inzepen en afspoelen.

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

P E RS O O NL IJK E V E RZ O RG ING

86


LAVENDER FOAMING HAND SOAP C ODE

CODE

443008

443108

FO RM AAT

FOR MAAT

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Lavender Foaming Hand Soap reinigt en verzorgt je handen zonder ze uit te drogen of de huid te irriteren. Deze zeep met lavendel etherische olie, vitamine E en aloë is effectief en zacht genoeg voor de gevoeligste huid. Inclusief pomp.

CODE

CODE

367408

364308

F O R MA AT

F O R MA AT

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

GEBRUIKSAANW IJZING |

Pomp schuim in de handen, laat schuimen, spoel vervolgens goed af.

THIEVES CLEANSING SOAP CODE 367908

FOR MAAT 99.25 g

Reinig en bescherm je huid met Thieves® Foaming Hand Soap. De combinatie van Thieves, citroen en sinaasappel etherische oliën met andere natuurlijke ingrediënten biedt een zacht, effectief alternatief voor chemische zepen. Inclusief pomp.

THIEVES FOAMING HAND SOAP

Pomp schuim in de handen, laat schuimen, spoel vervolgens goed af.

Thieves® Cleansing Soap biedt reinigende voordelen, plus de kracht van pure etherische oliën. Dit stuk zeep bevat de legendarische Thieves etherische olie blend en is ideaal voor het reinigen van de huid. G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Wrijf goed in over het

lichaam tijdens een bad of douche.

LICHAAMSVERZORGING

Straal met producten op plantaardige basis en ingrediënten met etherische oliën die je huid en haar zo nodig hebben, zonder ingrediënten die niemand wilt. Onze lichaamsverzorgingslijn biedt zorgvuldig geformuleerde lotions, haarverzorging, doelgerichte huidverzorging en meer om je van top tot teen fris en mooi the houden zonder schadelijke chemicaliën.

AROMAGUARD MEADOW MIST DEOD0RANT CODE 375208

FOR MAAT 42 g

Young Living’s natuurlijke deodorants zijn een aluminium-vrij alternatief voor commerciële producten. AromaGuard® Meadow Mist™ deodorant bevat kokosolie, bijenwas, vitamine E en pure etherische oliën zoals citroen en lavendel. G E B R UIKS AANWIJ ZING |

87

PERS OONLIJKE V ERZORGING

Dagelijks aanbrengen.

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEOD0RANT CODE 375308

F O R MA AT 42 g

Young Living’s AromaGuard® Mountain Mint™-deodorant bevat de natuurlijke verzachtende eigenschappen van kokosolie, bijenwas en vitamine E. Mountain Mint heeft citroen, rozemarijn en andere pure etherische oliën en is een ideaal alternatief voor producten op aluminiumbasis. GEBRUIKSAANW IJZING |

Dagelijks aanbrengen.


Bon Voyage biedt 10 Young Living persoonlijke

BON VOYAGE KIT CODE 469908

verzorgingsproducten in een aantrekkelijke, op maat ontworpen tas. Alle producten zijn in reisformaat, handig en perfect om jouw favoriete producten te delen.

EU

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

COOL AZUL SPORTS GEL CODE 543608

F O R MA AT 100 ml

Zie individuele producten.

Cool Azul™ Sports Gel is geformuleerd met een ongekende 10 procent aan etherische oliën in elke tube van 100ml. Onze sportgel hydrateert de huid en heeft een huidverkoelend effect door de mix van pepermunt, plectrantuhus oregano en dorado azul etherische oliën met menthol en kamfer. GEBRUIKSAANW IJZING |

Goed schudden voor gebruik. Goed inwrijven en masseren in de huid. Handen wassen na gebruik.

GENESIS HAND & BODY LOTION CODE 3706500

FOR MAAT 245 g

Genesis™ Hand & Body Lotion is een ultrahydraterende crème die kokosolie en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten bevat die de droge, vochtarme huid verzachten en verzorgen. Bevat geranium, palmarosa, bergamot en andere pure etherische oliën voor een zachte, gezonde huid.

LAVADERM COOLING MIST CODE 324908

F O R MA AT 59 ml

LavaDerm™ is gemaakt van zachte ingrediënten - inclusief lavendel etherische olie en aloë, en gebruikt een milde formule die verfrist en licht hydrateert voor een gezonde huid. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Spray op de huid op het gewenste gebied. Herhaal elke 10-15 minuten naar wens.

GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Breng aan op het hele lichaam om de huid te hydrateren. Gebruik dagelijks.

LAVENDER HAND & BODY LOTION CODE 5201500

FOR MAAT 226 ml

SANDALWOOD MOISTURE CREAM CODE 514808

FO R MAAT 113 g

Lavender Hand & Body Lotion bevat lavendel etherische olie en andere plantaardige ingrediënten en hydrateert en beschermt de huid langdurig. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik naar wens om de vochtarme huid te hydrateren.

PROGESSENCE PHYTO PLUS CODE 458108

F O R MA AT 15 ml

Progessence™ Phyto Plus, specifiek voor vrouwen, is geformuleerd met een zorgvuldige balans van wilde yam-extracten en vitamine E ter ondersteuning van een gezond uitziende huid, en frankincense etherische olie helpt fijne lijntjes voorkomen. GEBRUIKSAANW IJZ IN G | Breng twee keer per dag 2–4 druppels aan op de hals. Voor extra effect, breng 2 keer per dag 1–2 druppels aan op de onderarmen.

Sandalwood Moisture Cream™ is een premium hydraterende vochtinbrenger met pure Young Living etherische oliën. G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Masseer zachtjes in het gezicht, de hals en andere gewenste gebieden. Gebruik dagelijks na het reinigen en egaliseren van het gezicht.

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

P E RS O O NL IJK E V E RZ O RG ING

88


HAARVERZORGING

Geef je haar de verzorging die het verdient! Onze haarverzorgingsproducten zijn gemaakt met veilige, plantaardige en milieuvriendelijke ingrediënten, dus je hoeft je niet druk te maken om enige ongewenste gifstoffen op jouw lokken. Onze haarverzorgingslijn met krachtige etherische oliën verkwikt jouw ochtendroutine.

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING SHAMPOO

Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo is een rijke, hydraterende reiniging voor droog of beschadigd haar. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik dagelijks om droog of beschadigd haar te hydrateren.

CODE

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING CONDITIONER CODE

5194550

5195550

FOR MAAT

F O R MA AT

295 ml

295 ml

LAVENDER MINT SHAMPOO

Lavender Mint Daily Shampoo is een versterkende dagelijkse reiniging voor alle haartypes. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik dagelijks om het haar te reinigen en te voeden.

CODE 5191550

LAVENDER MINT CONDITIONER CODE 5192550

FO R MAAT

F O R MA AT

295 ml

295 ml

LAVENDER VOLUME SHAMPOO CODE 5100500

FO R MAAT 236 ml

89

Lavender Volume Shampoo reinigt en verzorgt op milde wijze fijn haar. De toegevoegde plantenextracten, vitamines en etherische oliën verwijderen vuil en maximaliseren het volume. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik dagelijks om het haar te reinigen en te versterken.

PERS OONLIJKE V ERZORGING

LAVENDER VOLUME CONDITIONER CODE 5102500

F O R MA AT 236 ml

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner is een rijke, hydraterende conditioner voor droog of beschadigd haar. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Gebruik dagelijks om droog of beschadigd haar te hydrateren.

Lavender Mint Daily Conditioner is een versterkende dagelijkse moisturiser voor alle haartypes. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Gebruik dagelijks om het haar te reinigen en te voeden.

Lavender Volume Conditioner voedt fijn haar op milde wijze en is de perfecte aanvulling op de Lavender Volume Shampoo. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Gebruik dagelijks om het haar te reinigen en te versterken.


MONDVERZORGING

Maak je routine nog frisser met onze mondverzorgingslijn! Van tandpasta tot pepermuntjes, we hebben alles wat je nodig hebt om je stralend te laten glimlachen. Met de kracht van onze populaire Thieves® etherische olie blend kun je de hele dag lang genieten van een frisse mond.

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE CODE 4574

FOR MAAT

KidScents® Slique™ Toothpaste zet Thieves® en Slique Essence etherische olie blends in om de tanden zachtjes te reinigen en te beschermen. Deze veilige en effectieve blend zorgt voor schone tanden zonder gebruik te maken van fluoride, synthetische kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

114 g

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE CODE 3039521

F O R MA AT 118 g

GE BR UIKS AANWIJ ZING | Gebruik 's ochtends, 's avonds en na de maaltijd om de glimlach van je kleintje gezond en levendig te houden.

THIEVES DENTAL FLOSS C O DE

CODE

4463560

4464560

FORM AAT

FOR MAAT

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Thieves® Dental Floss is gemaakt met sterke vezels die bestand zijn tegen rafelen en breken en die makkelijk tussen de tanden glijden om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Deze slijtvaste floss is tweemaal doordrenkt met etherische oliën en biedt zo dubbele bescherming om je adem op te frissen. G E B R UIKS AANWIJ ZING |

Thieves AromaBright™ Toothpaste met de kracht van de Thieves® etherische olie blend bevordert schone tanden en tandvlees. Thieves Aromabright Toothpaste is vrij van fluoride, synthetische kleurstoffen en conserveringsmiddelen en een geweldige keuze voor de hele familie, met een frisse mintsmaak voor een langdurig frisse adem. GEBRUIKSAANW IJZING |

Poets elke ochtend en elke avond, en bij voorkeur na elke maaltijd.

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE CODE 3744521

F O R MA AT 118 g

Gebruik dagelijks naar wens.

Thieves® Dentarome Ultra Toothpaste heeft de kracht van de Thieves etherische olie blend voor een boost extra reinigende kracht, en de koele smaak van pepermunt biedt een ultrafrisse adem. Thieves Dentarome Ultra is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geweldig om verkleuringen op de tanden te verwijderen om nog frisser en stralender te glimlachen. GEBRUIKSAANW IJZING |

Poets de tanden en het tandvlees elke ochtend en avond grondig.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH C ODE 368308

FOR MAAT 236 ml

Thieves® Fresh Essence™ Plus Mouthwash heeft de krachtige Thieves etherische olie blend voor extreem schone tanden en tandvlees. Young Living's mondspoelmiddel met natuurlijke ingrediënten is effectief zonder gebruik te maken van alcohol, synthetische kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen. G E B R UIKS AANWIJ ZING |

Spoel de mond met 1 eetlepel of dopje Fresh Essence Plus gedurende 30-60 seconden of naar wens.

Lees altijd de individuele productlabels voor gebruiksaanwijzingen. Productverpakking kan afwijken van de afbeeldingen die worden vermeld in deze Productgids.

P E RS O O NL IJK E V E RZ O RG ING

90


DEEL

DE YL-LEVENSSTIJL Met meer dan 20 jaar toewijding aan de ontwikkeling van producten die het huis reinigen, het lichaam voeden, de huid en het haar mooier maken en de geest kalmeren, zijn wij er trots op je keuzes te bieden die een diep gevoel van welzijn ondersteunen in elk aspect. Zonder ooit afstand te doen van onze Seed to SealÂŽverplichting is het ons doel om je te voorzien van meer manieren om welzijn te incorporeren in jouw gewoontes en jouw huis. Het bereiken van financiĂŤle onafhankelijkheid door Young Living te delen met de mensen om je heen, is jouw kans om een andere dimensie van welzijn in jouw leven te verwelkomen.WAAROM LID WORDEN VAN Young Living?

Als je lid wordt van Young Living, word je lid van een ondersteunende wereldwijde gemeenschap van mensen die gepassioneerd bezig zijn met natuurlijke, authentieke oplossingen voor henzelf en hun gezin. Het lidmaatschap van Young Living is veel meer dan toegang tot zuivere etherische oliën en producten met deze etherische oliën, maar ook: •

24 procent korting op de retailprijzen van alle Young Living-producten: Deze aanzienlijke korting stelt je in staat om meer favorieten te ontdekken en levensveranderende producten te delen met anderen.

De mogelijkheid om deel te nemen aan ons compensatieplan: Ons plan is een van de meest genereuze plannen in de branche en biedt een hogere dan gemiddelde uitbetaling door commissies, flinke bonussen en detailhandelverkoop, en dat alleen voor het delen van etherische oliën!

Het gemak van ons Essential Rewards-programma: We beworgen je favoriete producten elke maand probleemloos bij je thuis én je bouwt punten op om te sparen voor gratis producten. Je hoeft alleen maar een maandelijks terugkerende bestelling te plaatsen! Plus, meedoen met het Essential Rewards-programma zorgt voor korting op verzendkosten, getrouwheidscadeaus, kwalificatie voor bepaalde bonussen en toegang tot programmaspecifieke aanbiedingen.

Erkenning van je talenten en harde werk: Elk jaar organiseren wij verschillende retraites op prachtige locaties over de hele wereld om diegenen te belonen en te trainen die uitzonderlijke toewijding hebben vertoond in het opbouwen van hun bedrijven. Bovendien bieden we elk jaar erkenning op het podium voor de stijgingen in rang van onze leden tijdens onze International Grand Convention.

93

DEEL DE YL-LEV ENSSTIJL


ESSENTIAL REWARDS Ontvang jouw bestellingen automatisch elke maand door je aan te melden voor Essential Rewards! Je kunt punten verdienen voor gratis producten, korting krijgen op verzendkosten, je bestelling elke maand aanpassen en exclusieve beloningen ontvangen. Met zoveel voordelen en bonussen is er geen betere tijd om te beginnen dan nu! Ga naar YoungLiving.com voor meer informatie.

ESSENTIAL REWARDS VOOR LEDEN: •

Priority-verzending van je favoriete Young Living-producten

Lagere verzendkosten

De vrijheid om je bestelling te allen tijde te wijzigen of te annuleren

Tot wel 25% terug in Essential Rewards-punten bij elke bestelling om te gebruiken bij toekomstige bestellingen •

1–3 maanden: 10 procent terug in punten op de PV van je ER-bestelling

Korting op exclusieve productpakketten

Toegang tot exclusieve bonussen, inclusief de Rising Star Team Bonus

4-24 maanden: 20 procent terug in punten op de PV van je ER-bestelling

Loyaliteitscadeaus bij 3, 6, 9 en 12 maanden ononderbroken deelname

25+ maanden: 25 procent terug in punten op de PV van je ER-bestelling

THIEVES ESSENTIAL REWARDS KIT CODE

Thieves 15 ml

369708

Thieves AromaBright Toothpaste

Thieves Mouthwash

Thieves Foaming Hand Soap x 2 (236,5 ml)

Thieves Spray x 2

Thieves Household Cleaner x 2 (426 ml)

Thieves Waterless Hand Purifier x 2 (29,35 g)

NINGXIA® RED ESSENTIAL REWARDS KIT CODE

NingXia Red x 4 (750 ml)

489308

NingXia Red Singles (60 ml), 30 pk

E S S E NT IA L RE WA RD S

94


Ga voor succes met een Young Living

STARTERSPAKKET! Onze introductiepakketten zijn ontworpen om geavanceerde, zakelijke materialen voor het opbouwen van je bedrijf en meer productmonsters dan ooit tevoren te omvatten. Ze zijn de perfecte manier om iemand kennis te laten maken met de Young Living-kansen en -levensstijl. Meld je aan voor een van onze Starterspakketten en geniet vele exclusieve voordelen, inclusief: •

24% groothandelskorting

De mogelijkheid om commissies en bonussen te verdienen

De mogelijkheid om deel te nemen aan het Essential Rewards-programma en gratis producten, korting op verzendkosten en meer te verdienen

Een mogelijkheid om anderen te helpen meer welzijn en vrijheid te ontdekken

Start nu op YoungLiving.com!

PREMIUM STARTERSPAKKET MET ARIA DIFFUSER C O DE (N L ) 546514

1 x Premium Essential Oils Collection

Basisstarterspakket:

1 x Orange+ 5 ml

1 x Aria Diffuser

Marketingliteratuur

10 x Sample Oil Bottles

1 x Product Guide

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler


PREMIUM STARTERSPAKKET MET DEWDROP DIFFUSER C ODE (N L ) 546314

1 x Premium Essential Oils Collection

Marketingliteratuur

10 x Sample Oil Bottles

1 x Dewdrop Diffuser

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

Basic Starter Kit:

1 x Orange+ 5 ml

PREMIUM STARTERSPAKKET MET NINGXIA CODE 546714

NingXia Red – 2 x 750 ml bottles

Basisstarterspakket:

1 x Orange+ 5 ml

30 x NingXia Red Single (60 ml)

Marketingliteratuur

10 x Sample Oil Bottles

NingXia Nitro

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

DE E L D E YL - L E V E NS S T IJL

96


PREMIUM STARTERSPAKKET MET THIEVES CODE 546614

1 x Thieves 15 ml

2 x Thieves Spray

1 x AromaGlide Roller Fitment

1 x Thieves AromaBright Toothpaste

2 x Thieves Waterless Hand Purifier

1 x Orange+ 5 ml

1 x Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash

1 x Product Guide

10 x Sample Oil Bottles

Basisstarterspakket:

2 x NingXia Red Single (60 ml)

Marketingliteratuur

10 x Business Card Sampler

â„¢

2 x Thieves Household Cleaner 2 x Thieves Foaming Hand Soap

1 x Stress Away 5 ml

BASISSTARTERSPAKKET CODE

Marketingliteratuur

1 x Orange+

546014

1 x Stress Away 5ml

10 x Sample Oil Bottles

1 x AromaGlide Roller Fitment

2 x NingXia Red Single (60ml)

97

DEEL DE YL-LEV ENSSTIJL

10 x Business Card Sampler


OPLEIDINGEN

Ontdek meer over Young Living en onze belofte m.b.t. kwaliteit, nu eenvoudiger dan ooit! Inclusief alles van productgidsen tot flyers, van brochures tot compensatieplannen, onze educatieve hulpmiddelen zijn allesomvattend, inspirerend, en essentieel om een Young Living-expert te worden.

COMPENSATION PLAN FLYER

APPLICATION CHART

Essential Oil Blends This application chart is intended to guide you in essential oil use; however, qualified health professionals may offer additional guidance and should be contacted for serious health conditions. Always check individual label directions before use. Photosensitivity: Avoid direct sunlight and UV rays for at least 24 hours after application to skin. Neat: Can be used directly on the skin, but dilution with V-6TM Enhanced Vegetable Oil Complex is strongly recommended.

Abundance Acceptance Aroma Life Aroma Siez Australian Blue Awaken Believe Brain Power

GLF

Peace & Calming

Gratitude

Present Time

Grounding

Progessence Phyto Plus

Harmony

Purification

Highest Potential

Raven

Hope

R.C.

Humility

Release

ImmuPower

Relieve It

Christmas Spirit

Inner Child

RutaVaLa

Citrus Fresh

Inspiration

Sacred Mountain

Into The Future

SARA

Clarity

Dilute: Dilution required. See label for use.

Common Sense

Joy

SclarEssence

DiGize

JuvaCleanse

Sensation

Aromatic: Inhale directly or use a Young Living diffuser.

Dream Catcher

Please note not all Essential oil blends are currently available in Europe.

EndoFlex

Dragon Time Egyptian Gold En-R-Gee

C ODE

De Compensatieplanflyer biedt een overzicht van Young Living's genereuze compensatieplan en bonusmogelijkheden. JuvaFlex

Slique Essence

Lady Sclareol

Surrender

Live With Passion

The Gift

Longevity

Thieves

Magnify Your Purpose

3 Wise Men

Melrose

Transformation

M-Grain

Trauma Life

Mister

Valor

Motivation

White Angelica

photosensitivity

Envision

neat

Exodus II

dilute

Forgiveness

aromatic

Gathering Gentle Baby

PanAway

Young Living’s research has allowed us to infuse everyday nutritional and personal-care products with pure essential oils, resulting in unmatched natural benefits. These unique creations offer a convenient way to experience even more of nature’s priceless gift, essential oils. Find out more at youngliving.com.

EVERYDAY ESSENTIALS BROCHURE

For more information, please contact this Young Living distributor: Code 492108

472008

CODE

FO RMAAT

492108

x 25

F O R MA AT x 25

en Xia Red

®

NINGXIA RED BROCHURE

die Ningxia Wolfsbeere als eine der üchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und tien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der

perte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem ereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk ert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang ch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

CODE A: NingXia

495208

Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

FOR MAAT Code 495210

x 25

RAINDROP TECHNIQUE FLYER CODE 441008

FOR MAAT

De NingXia Red brochure is een geweldige introductie tot de kracht van NingXia Red. Heel handig voor vergaderingen en vrienden, en om mensen te interesseren voor de voordelen van de Ningxia wolfsbes.

De Everyday Essentials Brochure introduceert onze populairste etherische oliën en belicht manieren om ze in je dagelijks leven te integreren. Nieuwe en ervaren gebruikers vinden hierin een schat aan informatie, inclusief een handig toepassingsoverzicht voor enkelvoudige etherische oliën en blends. AN INTRODUCTION TO ESSENTIAL OILS

Everyday Essentials

Young Living (Europe) Ltd. Harvard Way Harvard Industrial Park Kimbolton, Cambs PE28 0NJ UK

PRODUCTGIDS CODE

CODE

384914

385014

F O R MA AT

F O R MA AT

x1

x 10

De Productgids is een naslagwerk van A tot Z voor alle producten van Young Living. Met informatieonderdelen, Product Guide handige tips en gedetailleerde omschrijvingen is de Productgids het perfecte middel om te leren over Young Living-producten en deze te delen.

Een informatieve flyer inclusief productinformatie en diagrammen over hoe je de Raindrop Technique kunt toepassen.

x1

DE E L D E YL - L E V E NS S T IJL

98


INDEX 46

5-Day Nutritive Cleanse

93

30 Oil Case

65

30 Oil Collection

Abundance

46

Acceptance

46

Aria Ultrasonic Diffuser

62

Aroma Carousel

65

AromaEase

46

AromaGlide Roller Fitments

65

AromaGuard Meadow Mist Deodorant 122 AromaGuard Mountain Mint Deodorant 122 Aroma Life

46

AromaLux Atomizing Diffuser

62

Aroma Siez

46

ART Creme Masque

108

ART Gentle Cleanser

108

ART Light Moisturiser

109

ART Refreshing Toner

109

ART Renewal Serum

109

ART Sheerlumé Brightening Cream

109

ART Skin Care System

109 46

B Basic Starter Kit Basil

91 142 26

Bath & Shower Gel Base

119

Believe

47

Bergamot

26

Black Pepper

26

Blender Bottle

104

BLM

96

Bon Voyage Kit

122

Boswellia Wrinkle Cream

115

Brain Power

99

47

INDEX

E

Build Your Dream

47

Elemi

28

EndoFlex

48

En-R-Gee

48

Cardamom+

38

Essential Oil Sample Bottles

66

Carrot Seed

26

Essentialzyme

97

Cedarwood

26

Essentialzymes-4

97

Cel-Lite Magic Massage Oil

58

Eucalyptus Blue

28

Christmas Spirit

47

Eucalyptus Globulus

28

Cinnamint Lip Balm

A

Balance Complete

57

C

3 Wise Men

Awaken

Breathe Again Roll-On

115

Eucalyptus Radiata

28

Cinnamon Bark

27

Evening Peace Bath & Shower Gel

119

Cinnamon Bark+

38

Everyday Essentials Brochure

134

Cistus

27

Everyday Oils

59

Citronella

27

Exodus II

49

Citrus Fresh

47

Clarity

47

F

Clary Sage

27

Feelings

59

Clary Sage Floral Water

36

Fennel

28

Clear Vegetable Capsules

65

Fennel+

39

Clove

27

Forgiveness

49

Clove+

39

Frankincense

29

ComforTone

93

Common Sense Compensation Plan Flyer Cool Azul Cool Azul Sports Gel Copaiba

47 137 47 122

Gary’s True Grit Einkorn Flour

101

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta

101

Genesis Hand & Body Lotion

117

Gentle Baby

49

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner 127

Geranium

29

Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo 127

German Chamomile

29

Ginger

29

Ginger+

40

Glass Oil Droppers

66

GLF

49

Golden Touch 1

59

Grapefruit

29

Cypress

27

G

28

D Deep Relief Roll-On

57

Detoxzyme

96

Dewdrop Diffuser

62

Digest & Cleanse

93

DiGize

48

Dill

28

Dorado Azul

28

Dragon Time

48

Dragon Time Bath & Shower Gel

119

Dragon Time Massage Oil

58

Dream Catcher

48

Grapefruit Lip Balm

115

Gratitude

49

Grounding

49

H Harmony

50

Helichrysum

29

Highest Potential

50

Hinoki

29


HydroGize Water Bottle

104

I

Lemon Myrtle

31

Oregano+

43

Lemon+

42

Ortho Ease Massage Oil

58

Life 9

91

Ortho Sport Massage Oil

58

ICP

93

Light the Fire

51

Idaho Balsam Fir

30

Lime

31

P

Idaho Blue Spruce

30

Live Your Passion

51

Palo Santo

33

ImmuPower

50

Longevity

51

PanAway

53

Inner Child

50

Longevity Softgels

91

Patchouli

33

Inner Defense

91

Peace & Calming

53

M J

Peace & Calming II

54

Magnify Your Purpose

52

Peppermint

33

Jade Lemon

30

Marjoram

31

Peppermint+

43

Jasmine

30

MegaCal

97

Pine

34

Joy

51

Melissa

32

Power Meal

99

Juniper

30

Melrose

52

Premium Starter Kit

JuvaCleanse

51

M-Grain

52

Premium Starter Kit with Aria Diffuser 141

JuvaFlex

51

Mister

52

JuvaPower

94

Morning Start Bath & Shower Gel

Premium Starter Kit with Dewdrop Diffuser 141

JuvaSpice

94

Motivation

52

MultiGreens

93

Myrrh

32

Myrtle

K KidScents GeneYus

79

KidScents Owie

80

KidScents Shampoo

80

KidScents Slique Toothpaste KidScents TummyGize

80, 128 80

L Lady Sclareol LavaDerm Cooling Mist Lavender Lavender Bath & Shower Gel Lavender Dry Flowers

Premium Starter Kit with NingXia

142

Premium Starter Kit with Thieves

142

Product Guide

134

32

Progessence Phyto Plus

124

NingXia Dried Wolfberries (Organic)

86

R

NingXia Nitro

86

NingXia Red

86

N

NingXia Red Brochure 51 123 30 119 36

119

141

134

NingXia Red Combo Pack

86

NingXia Red Singles

86

NingXia Zyng

86

Northern Lights Black Spruce

32

Nutmeg

32

Nutmeg+

42

Lavender Foaming Hand Soap

120

Lavender Hand & Body Lotion

117

Lavender Lip Balm

115

O

Lavender Mint Daily Conditioner

127

Ocotea

33

Lavender Mint Daily Shampoo

127

Oil Bottle Cap Labels

66

Lavender Volume Shampoo

127

Oils of Ancient Scripture

60

Lavender Volume Conditioner

127

OmegaGize3

92 33

Ledum

31

Orange

Lemon

31

Orange Blossom Facial Wash

Lemongrass

31

Orange+

43

Lemongrass+

42

Oregano

33

115

Purification

54

Raindrop Technique

60

Rainstone Diffuser

63

Raven

54

Ravintsara

34

R.C.

54

Relaxation Massage Oil

58

Release

54

Relieve It

54

Roman Chamomile

34

Rose

34

Rosemary

34

Rosemary+

43

RutaVaLa

54

RutaVaLa Roll-On

57

S Sacred Frankincense

34

Sacred Mountain

55

Sage

34

Sandalwood Moisture Cream

IND E X

116, 124

100


SARA

55

T

U

Satin Facial Scrub, Mint

116

Tangerine

35

Savvy Minerals - Blush

111

Tangerine+

43

Savvy Minerals - Bronzer

111

Tea Tree

35

V

Savvy Minerals - Brush Set

113

The Gift

55

V-6 Vegetable Oil Complex

58

Savvy Minerals - Eyeliner- Jet Setter

113

Thieves

Valerian

35

Savvy Minerals - Eyeshadow

113

Thieves AromaBright Toothpaste

70, 128

Valor

56

Savvy Minerals - Foundation

111

Thieves Cleansing Soap

70, 121

Vetiver

35

Savvy Minerals - Lip Gloss

114

Thieves Dental Floss

70, 128

Vitassage with Storage Case

66

Savvy Minerals - Lipstick

114

71,

Savvy Minerals - Misting Spray

114

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste 128

Savvy Minerals - Multitasker

113

Thieves Dish Soap

71

Savvy Minerals - Veil - Diamond Dust

113

SclarEssence

55

Sensation

55

Sensation Bath & Shower Gel

119

Sensation Hand & Body Lotion

117

Sensation Massage Oil

58

Shutran

126

Shutran Shave Cream

126

Slique Bars

88

Slique Essence

89

Slique Tea

89

Spearmint

35

Stress Away

55

Stress Away Roll-On

57

Sulfurzyme

100

Super Cal

100

101

INDEX

Thieves Foaming Hand Soap Thieves Foaming Hand Soap Refill

55, 70

71, 120 71

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash 71, 128 Thieves Household Cleaner

73

Thieves Laundry Soap

73

Thieves Mints

74

Thieves Spray

74

Thieves+

44, 74

Thieves Waterless Hand Purifier

74

Thyme

35

Thyme+

44

Tranquil Roll-On

57

Transformation

56

Trauma Life

56

USB Diffuser

63

W White Angelica

56

Wild Lavender

xx

Wintergreen

36

Wolfberry Crisp Bars

36

Wolfberry Eye Cream

116

X Xiang Mao

36

Y Ylang Ylang

36


KLAAR OM LID TE WORDEN? Lid worden van Young Living is gemakkelijk en vol voordelen! Dit is hoe het werkt: 1.

Ga naar YoungLiving.com/Signup.

2.

Volg de inschrijfmeldingen, inclusief de keuze tussen een lidmaatschap als Distributeur of als Klant: a.

istributeurs krijgen 24 procent korting op producten, plus de mogelijkheid om te profiteren van D het Essential Rewards-programma en ons genereuze compensatieplan.

b.

Klanten betalen de volledige prijs voor Young Living producten, zonder minimum bestelling om actief te blijven. Klanten kunnen niet profiteren van Essential Rewards of het compensatieplan.

3.

Indien je dit wenst, selecteer dan jouw Starterspakket en Essential Rewards pakket.

4.

Voeg eventuele extra producten toe aan je bestelling.

5.

Ga door naar de kassa en voltooi je aanmelding.

6.

Start met genieten van kwalitatief hoogwaardige producten met etherische oliĂŤn!


WORLD LEADER ESSENTIAL OILS in

Wij nemen het rentmeesterschap van onze planeet serieus. Ons hypermoderne productieproces levert je de zuiverste oliën op aarde.

Wij noemen het ®

Het is geen slogan - het is onze roeping.

384914 v.1

®