Tuoteopas – 2018 – FI-EUR

Page 1


Ter v et u l o a

YOUNG LIVING-MAAILMAAN! Missionamme ja tehtävänämme on tuoda puhtaita, luonnollisia eteerisiä öljyjä jokaiseen kotiin kaikkialla maailmassa. Tänä päivänä Ihmiset etsivät vastauksia terveydelliseen, henkiseen ja taloudelliseen hyvinvointiinsa liittyviin kysymyksiin. Hienoa, että liityit Young Living -ystävien joukkoon. Jäsenyys antaa sinulle mahdollisuuden tutustua missioomme omakohtaisesti ja myös jakaa kokemuksiasi lähipiirillesi. Ihmiset voivat olla vapaita vain, jos heillä on fyysiset ja taloudelliset mahdollisuudet matkustaa, opettaa ja auttaa avun tarpeessa olevia. Juuri tätä Young Living tarjoaa jokaiselle kaikkialla maailmassa: mahdollisuutta voida hyvin, tunnistaa todelliset mahdollisuutensa ja elää merkityksellistä elämää. Meillä on suuri ilo nähdä kokonaisten perheiden lapsista aikuisiin liittyvän mukaan tarttuen mahdollisuuksiin ja huomaavan tuotteiden uskomattomat vaikutukset hyvinvointiinsa. Tämä on todella jännittävää kasvun aikaa. Olemme johtava eteeristen öljyjen toimittaja ja tarjoamme markkinoiden hienoimpia eteerisiä öljyjä, joiden valmistusprosessi perustuu patentoituun Seed to Seal® -standardiin. Voit halutessasi ottaa osaa tähän prosessiin kylvön ja sadonkorjuun aikana tai vierailemalla eri puolilla maailmaa olevilla yhteistyökumppaniemme

tiloilla. Kutsumalla sinut ja muut jäsenet mukaan ainutlaatuiseen prosessiimme pystymme tarjoamaan omakohtaisen kokemuksen siitä, mitä laatu meille merkitsee. On hienoa, että voimme jakaa intohimomme kanssanne. Tämä tuoteopas on kahdenkymmenen vuoden perehtyneisyyden tulos ja tarkoitettu auttamaan sinua tutustumaan kokonaisvaltaisen hyvinvointiin tavalla jota et uskonut olevan olemassa. Koko Young Living -tiimimme on omistautunut työlle, jonka tuloksena voit nauttia turvallisista ja tehokkaista, eteerisiin öljyihin pohjautuvista tuotteista, jotka korvaavat täysin koviin kemikaaleihin perustuvat tuotteet kodissasi ja työpaikallasi. Tämän kätevän ja kattavan oppaan avulla löydät nopeasti etsimäsi ja tutustut uusiin tuotteisiin, joita et ole vielä kokeillut. Tuotteidemme tarkoituksena on auttaa sinua löytämään niin fyysinen kuin emotionaalinenkin hyvänolontunne. Juuri nyt sinulla on tilaisuus nauttia aidosta, luonnon tarjoamasta hyvinvoinnista. Nämä tuotteet on suunniteltu huolellisesti kaikille ihmiselämän osa-alueille, sillä ne hoitavat kehoasi, rauhoittavat ilmapiiriä ja kohottavat mielialaa. Lue lisää, löydä omat suosikkisi ja jaa Young Living -innostustasi.

D. Ga ry Young ,

Mary Young,

Young Living Farms -yhtiön perustaja, toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen

Toinen perustaja ja Young Living -yhtiön toimitusjohtaja


Sisällysluettelo 03. Tarkoituksemme 05. Seed To Seal 07. Maatilamme 19. The D. Gary Young, Young Living Foundation 21. Mitä Eteeriset Öljyt Ovat? 21. Eteeristen Öljyjen Käyttö

23.

Eteeriset öljytuotteet

75.

Puhdistus ja kauneudenhoito 76. ART 79. Kasvojenhoito 80. Savvy Minerals 85. Saippuat Ja Suihkugeelit 87. Vartalonhoito 89. Hiustenhoito 90. Hampaidenhoito

25. Yksittäiset Eteeriset Öljyt 35. Ravintolisänä Käytettävät Eteeriset Plus-Öljyt 39. Eteeriset Öljysekoitukset 48. Eteerisiä Öljyjä Sisältävät Roll-On-Puikot 49. Hierontaöljyt 50. Eteeristen Öljyjen Kokoelmat 51. Eteeristen Öljyjen Diffuuserit 53. Eteeristen Öljyjen Lisävarusteet

91.

YL-elämäntavan jakaminen 94. Essential Rewards 95. Aloituspakkaukset 98. Koulutus 99. Hakemisto

55.

Kodin tuotteet 57. Thieves 62. Kidscents 63. Provence Collection

65.

Terveys ja hyvinvointi 67. Ningxia Red

Uusimmat hinta- ja saatavuustiedot ovat nähtävillä sivustossamme YoungLiving.com. Tietyissä EU-maissa jälleenmyyntiin saatavilla olevat tuotteet on merkitty luettelossa seuraavalla kuvakkeella:

69. Slique 70. Perus Ravintolisät

EU

74. Terveellinen Ruoanvalmistus Facebook.com/YoungLivingEurope


TARKOITUKSEMME Young Living on kansainvälisesti tunnettu yritys, jota arvostetaan tuotteidensa lukemattomien hyötyjen vuoksi. Johdamme eteeristen öljyjen nykyistä kehitystä tuottamalla maailman puhtaimpia eteerisiä öljyjä ja niitä sisältäviä tuotteita sekä suhtaudumme intohimoisesti ihmisten kannustamista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Maailmanlaajuinen, tarkoituksentäyteinen hyvinvointivallankumous on käynnissä, ja Young Living on sen eturintamassa.

Fort Nelson, Brittiläinen Kolumbia, Kanada Calgary, Alberta, Kanada Highland Flats, Idaho, Yhdysvallat

St. Maries, Idaho, Yhdysvallat

Lontoo, Yhdistyneet kuningaskunnat Simiane-la-Rotonde, Ranska

Mona, Utah, Yhdysvallat

Lehi, Utah, Yhdysvallat

Split, Kroatia Tokio, Japani

Manolovo, Bulgaria Dubai, Yhdistynyt Arabiemiirikunta

Mexico City, Meksiko

Hongkong, Kiina

Muscat, Oman

Taitung, Taiwan

Kona, Hawaiji

Kuala Lumpur, Malesia

Singapore

Guayaquil, Ecuador Darwin, Australia

Perth, Australia

Maat, Joissa On Young Living -Jäseniä

Young Livingin Pääkonttori

Young Livingin Kansainväliset Toimistot

Young Livingin Maatilat Tai Tislaamot

VISIOMME

Tuoda Young Livingin eteeriset öljyt jokaiseen kotiin maailmassa.

Sydney, Australia


MISSIOMME Inspiroimme yksilöitä hyvinvoivaan, tarkoitukselliseen ja runsaaseen elämään. Kunnioitamme luonnon elävää energiaa, eteerisiä öljyjä ja toimimme yhteisöllisyyttä edistäen.


Young Living loi maailmanmarkkinoille Seed to Seal -tuotemerkin, joka symboloi sitoutumistamme tuottamaan maailman parhaita eteerisiä öljyjä ja öljytuotteita perheesi käyttöön. Yli kahden vuosikymmenen kokemus, maailmanlaajuiset resurssit sekä toimialajohtajuus yhdessä Seed to Seal -lupauksemme kanssa tuo käyttöösi lisäravinteita, ihonhoitotuotteita ja puhtaita eteerisiä öljyjä. Voimme tarjota puhtaan lopputuotteen, jonka valmistus perustuu tarkkaan hankintaketjun hallintaan, tieteeseen ja standardeihin.

5

S EED T O SEA L


HANKINTA

TIEDE

STANDARDIT

Teemme hankinnat yhtiömme omistamilta maatiloilta ja yhteistyökumppaniemme maatiloilta sekä Seed to Seal -sertifioiduilta toimittajilta, jotka noudattavat kumppanuusperiaatteitamme. Tämä antaa meille hyvät mahdollisuudet valvoa hankintojemme laatua, yhteiskuntavastuuta ja ympäristöystävällisyyttä. Perimmäisenä tavoitteena on, että kuluttaja voi käyttää tuotteitamme rauhallisin mielin.

Tuotteittemme laadunvalvonta alkaa jo kentällä, ja se varmistetaan laboratorioissa. Tutkimusja tuotekehitystiimillämme on kokemusta yhteensä 180 vuoden edestä. Lisäksi tuotteitamme voidaan tarvittaessa testata kahdessa riippumattomassa, arvostetussa ja vaatimustenmukaisessa laboratoriossa. Käytämme aitojen ja tehokkaiden tuotteidemme valmistukseen markkinoiden puhtaimpia ja innovatiivisimpia ainesosia.

Nykyaikaisten eteeristen öljyjen kehityksen johtajina ja luonnon vaalijoina meidän on harjoitettava liiketoimintaa vastuullisesti: tämä käsittää niin harvinaisten kasvien kestävän hankinnan, paikallisten yhteisöjen tukemisen kuin paikallisten ympäristösäännösten noudattamisen yli vaatimusten. Valitsemme kumppaneiksemme toimittajia, joiden tiedämme tuottavan puhtaita eteerisiä öljyjä ja ainesosia niin eettisesti kuin lain mukaan. Voit luottaa korkeatasoisiin kestävyysstandardeihimme.

Lisätietoja Seed to Seal -konseptista on osoitteessa SeedtoSeal.com.

SEED TO SEAL

6


Maatilat eri

PUOLILLA MAAILMAA Young Livingin maatilat erottuvat joukosta eteeristen öljyjen alalla ja ovat uranuurtajia eteeristen öljyjen tislaamisessa. Siksi eteeristen öljyjen tuottajatiloillamme on keskeinen rooli Seed to Seal® -lupauksessamme. Olemme investoineet ennennäkemättömän paljon aikaa ja voimavaroja sen varmistamiseksi, että näiden vaatimusten täyttyminen on etusijalla jokaisella yhtiömme omistamalla maatilalla, kumppanitiloillamme ja Seed to Seal -sertifioiduilla öljyjen toimittajilla, jotta kotisi ja perheesi saavat aina parasta, mitä luonto tarjoaa.

S I M I A N E - L A - R O T O N D E L AV E N D E R FA R MDALMATIA AROMATIC FARM Split, Croatia Dalmatian maisemat heijastavat alueen vahvaa kulttuuriperintöä ja ovat ihanteellinen kasvupaikka italianolkikukalle. Tästä syystä maatila perustettiin suositun Helichrysum-öljyn alkulähteeksi kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. T ila on sittemmin kasvanut ja siellä viljellään nykyisin muitakin kasveja.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t : Italianolkikukka • Salvia • Kataja • Laakerinlehti


SIMIANE-LA-ROTONDE LAVENDER FARM Simiane-la-Rotonde, Ranska Young Livingin Simiane-la-Rotonde Lavender Farm sijaitsee Ranskassa viehättävällä Provencen alueella, joka tunnetaan kauneudestaan, tuoksuvista laventelipelloistaan ja koko kesän kestävistä festivaaleista. Tila tunnetaan vuosittaisesta Lavender Harvest -sadonkorjuutapahtumasta, ja siitä on tullut suosittu kohde eteeristen öljyjen ystäville, taiteilijoille ja muille kävijöille, jotka haluavat päästä osalliseksi tämän erityisen paikan kiehtovasta ilmapiiristä.

Tällä tilalla v i l j e ltävät k a sv i t : Laventeli • Myskisalvia • Rosmariini • Lavandiini • Einkorn

BALKAN BOTANICAL FARM

ST. MARIES LAVENDER FARM

Manolovo, Bulgaria

St. Maries, Idaho, Yhdysvallat

Bulgarian kauniissa ja historiallisissa maisemissa sijaitseva Balkan Botanical Farm kuuluu tarkkaan valittujen Young Living -kumppanitilojen joukkoon. Tila tarjoaa loistavat puitteet ensiluokkaisten kasvituotteiden viljelyyn. Balkan Botanical Farm erikoistuu upeiden ruusujen kasvattamiseen, sillä se sijaitsee maailman arvostetuimpiin kuuluvalla ruusunkasvatusalueella. Viime aikoina tila on laajentanut eteeristen öljykasvien valikoimaansa jalosauramolla ja rohtovirmajuurella, koska ne kuuluvat Young Livingin suosituimpiin tuotteisiin.

Kaikki alkoi St. Maries -laventelitilalta. Kymmeniä vuosia sitten Gary Young toi puhtaita, aitoja laventelin ja sitruunamelissan siemeniä Ranskasta ja istutti ne yli 80 hehtaarin maa-alueelle, josta tämä kaunis maatila koostuu. Nykyään tilalla kasvatetaan biodynaamisesti viljeltyä sitruunamelissaa yli 49 hehtaarin alalla, joten se on maailman suurin sitruunamelissaöljyn tuottaja.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t :

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t :

Jalosauramo • Ruusu • Rohtovirmajuuri

Laventeli • Sitruunamelissa • Idahon pietaryrtti

M A AT IL AT E RI P U O L IL L A M A A IL M A A

10


NORTHERN LIGHTS FARM Fort Nelson, Brittiläinen Kolumbia, Kanada

KONA SANDALWOOD REFORESTATION PROJECT Big Island, Hawaiji, Yhdysvallat

Laajamittaisen etsinnän ja tutkimuksen tuloksena vuonna 2014 Young Living osti maata Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa perustettavalle Northern Lights -maatilalle. Tilasta tuli monissa suosituissa eteerisissä öljysekoituksissa käytettävän Black Spruce -öljyn tärkein lähde. Tilan puhtaassa maaperässä ei ole käytetty lainkaan synteettisiä kemikaaleja ja lannoitteita.

Young Living tekee kumppaniensa kanssa yhteistyötä kulttuuriarvojen säilyttämiseksi. Esimerkkinä mainittakoon Konan seudulla toteutettava santelipuumetsän istutushanke (Kona Sandalwood Reforestation Project), jota Young Living tukee omalta osaltaan. Tällä alueella Young Living -tuotteita varten kerätään vain kuollutta tai kuolevaa santelipuuta, jotta saaren ekologinen tasapaino säilyy. Samalla noudatetaan syvään juurtuneita havaijilaisia perinteitä, joiden mukaan ihmisen vastuulla on vaalia kunnioittavaa suhdetta luontoon.

Tällä tilalla v i l j e ltävät k a sv i t :

Tällä tilalla v i l j e ltävät k a sv i t :

Northern Lightsin Mustakuusi • Lännenpursu • Kärsämö • Valkokuusi

Royal Hawaiian Sandalwood™

11

M AAT IL AT ERI PU OLILLA MA A ILMA A


FINCA BOTANICA FARM Guayaquil, Ecuador Tä mä n t i l a n j a s en hui pp u t a s o i s e n t i s l a a m o n r a k e n t a m i n e n a l k o i G a r y Youngi n i nt ohi m oi s ena h a n k k e e n a . G u a y a q u i l i n t ro o p p i n e n i l m a s t o s uos i i Young L i vi ngi n y l i 809 h e h t a a r i n l a a j u i s t a r i k a s t a m a a p e r ä ä , ym pä r i vuot i s i a s a d o n k o r j u i t a j a r u n s a s t a k a s v i l a j i s t o a .

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t : Tuoksuilangia • Palo Santo • Mastrante • Sitruunaruoho • Viktoriankuumepuu Dorado Azul • Viherlaakeri• Plectranthus Oregano • Rosa Muerta • Kardemumma Palsamipelargoni • Iisoppi • Ispinku • Rosmariini • Tuoksuruuta • Timjami Vetiveriaheinä • Suklaa


WHISPERING SPRINGS FARM M o na , U ta h , Y h dy s va l l at Young Livingin Whispering Springs Farm -laventelitilalla on tärkeää symboliarvoa niin Young Livingille, eteeristen öljyjen tunnetuksi tekemiselle kuin koko hyvinvointiyhteisöllekin. Tämä laventelitila on lyhyen ajomatkan päässä Young Living -yhtiön maailmanlaajuisesta pääkonttorista, ja sieltä ovat lähtöisin useat tapahtumat, kuten Lavender Day -festivaali, Essential Oils and Animals Conference -konferenssi ja The Fall Festival Draft Horse Show and Rodeo -hevosnäyttely ja rodeo.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t : Laventeli • Iisoppi •Myskisalvia • Piparminttu • Kanadanpiisku Palsamijalokuusi • Sitruunamelissa


HIGHLAND FLATS TREE FARM Naples, Idaho, Yhdysvallat Highland Flats Tree Farm -tilalla kasvavat kauniit havupuut tuottavat raikkaita ulkoilman tuoksuja sisältäviä eteerisiä öljyjä. Tässä rauhallisessa maaseutumiljöössä järjestetään vuosittain Young Livingin Winter Harvest -tapahtuma sekä kevätistutusprojekti, joiden yhteydessä jäsenet voivat osallistua Seed to Seal -prosessiin ja kokea omakohtaisesti, millaista on työskennellä maailman ensimmäisessä uusinta tekniikkaa edustavassa täysin automatisoidussa eteeristen öljyjen tislaamossa.

Tällä tilalla v i l j e ltävät k a sv i t : Idahon Okakuusi • Idahon Palsamijalokuusi • Mänty • Idahon Keltamänty • Läntinen Punaseetri

PERTH SANDALWOOD FARM

OUTBACK BOTANICAL RESERVE

Perth, Australia

Darwin, Australia

Tällä tilalla suojellaan arvokkaita santelipuita Intian kasvavalta mustalta pörssiltä tuomalla Intiasta siemeniä ja kylvämällä ne tilalle. Kun puut on turvallisesti istutettu uudelle kasvupaikalleen, niitä kasvatetaan alan parhaiden laatu-, kestävyys- ja ympäristönsuojeluperiaatteiden mukaisesti.

Australian Pohjoisterritorion takamaat tarjoavat upeat olosuhteet australialaisten sypressimäntyjen kasvatukselle. Outback Botanical Reserve -tilan perustaja tutki aboriginaalien lääkeainemääritelmien mukaista kansanomaista kasvitieteellistä käyttöä ja löysi uuden, nyt jo patentoidun tislausmenetelmän, joka johti eteerisen Blue Cypress -öljyn valmistamiseen.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i :

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i :

Sacred Sandalwood ™

Sacred Sandalwood ™

M A AT IL AT E RI P U O L IL L A M A A IL M A A

14


SKYRIDER WILDERNESS RANCH Tabiona, Utah, Yhdysvallat Vaikka tämä kaunis paikka lukeutuu uusimpiin maatiloihimme, monet Young Living -jälleenmyyjät eri puolilta maailmaa ovat jo vierailleet siellä retriiteissä ja tapahtumissa. Utahin Tabionan rinteillä sijaitseva tila on Gary Youngille erityisen tärkeä paikka. Tilan olosuhteet soveltuvat erinomaisesti ainutlaatuiselle yksijyvävehnällemme, ja samalla se on paikka, jossa Gary pystyy tutkimaan tislausmenetelmiä ja uusia kasvilajeja.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i : Einkorn

TAIWAN COOPERATIVE FARM

MAYDI FRANKINCENSE DISTILLERY

Taitung, Taiwan

Dubai, Yhdistynyt Arabiemiirikunta

Tämä osuuskuntatila koostuu pienemmistä yksittäisistä maatiloista, joista jokainen keskittyy eri öljyihin. Kuten jokaisella ainutlaatuisella tilalla, myös jokaisella öljyllä on oma tarinansa ja taustansa, johon kuuluvat jatkuvuus, sukupolvihistoria ja perheen merkitys sekä öljyn valmistukseen tarvittava kekseliäisyys ja innovointi.

Tällä alueella on jo pitkään arvostettu olibaanihartsia ja sen ylellistä tuoksua ja ominaisuuksia. Kumppanuus tämän tilan ja tislaamon kanssa on ollut Young Livingille erittäin tärkeää, sillä se on mahdollistanut Frankincense-öljyn paremman saatavuuden.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i :

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i :

Jade Lemon • Formosansypressi • Xiang Mao • Kamferipuu

Olibaanihartsi

15

M AAT IL AT ERI PU OLILLA MA A ILMA A


ARABIAN FRANKINCENSE

DISTILLERY Salalah, Oman

Young L i vi ng on m a a i l ma n e n s i m m ä i n e n j a a i n o a y r i t y s , j o k a o n s a a n u t l uva n t i s l a t a j a t uoda l ä n s i m a i h i n o m a n i l a i s t a S a c re d F r a n k i n c e n s e - öl j yä . Tä m ä n a l ueen B o s w e l l i a s a c r a - p u i l l a o n r i k a s h i s t o r i a – n i i d e n pi hka a on ker ä t t y j o 5 000 v u o d e n a j a n . Vu o s i s a t a i s t a p e r i n n e t t ä nouda t et a a n edel l een o t t a m a l l a p u i d e n p i h k a t a l t e e n s a m a l l a menet el m ä l l ä j a s a m a n a v u o d e n a i k a n a .

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i : Sacred Frankincense ™


Seed to Seal

-KUMPPANUUSPERIAATTEET Varmistamme resursseja säästämättä, että tarjoamme mahdollisimman puhtaita öljyjä. Puhtaus ja aitous alkavat jo maatilalta: me hankimme eteeriset öljymme omilta ja yhteistyökumppaneidemme maatiloilta sekä Seed to Seal -sertifioiduilta toimittajilta. Näillä maatiloilla sovelletaan Seed to Seal -kumppanuusperiaatteitamme, jotka auttavat varmistamaan tuotteiden puhtauden toimitusketjun joka vaiheessa. Young Livingille aitous on tärkeää. Matkallasi hyvinvointiin haluamme kertoa sinulle, miten puhtaat ja aidot eteeriset öljyt ovat toimintamme ja olemuksemme ytimessä.

Pitkät Kumppanuussuhteet

Seed to Seal -standardi

Olemme valikoineet ensiluokkaisia kasveja raaka-aineiksi, valinneet toimittajat huolellisesti ja luoneet kumppanuussuhteita jo vuosikymmenten ajan. Pyrimme edelleen vaalimaan ja syventämään yhteistyötämme.

Kaikki maatilat – kumppanuustilat, Seed to Seal -sertifioidut toimittajat ja omat maatilamme – allekirjoittavat vakuutuksen siitä, että noudattavat tiukkoja Seed to Seal -vaatimuksia

Sitovat Sopimukset Vahvistamme nämä allekirjoitetut Seed to Seal -sitoumukset kirjallisilla sopimuksilla, jotka vaativat kumppaneitamme noudattamaan sitoumustaan.

Tiukat testit

Jatkuva laadunvalvonta

Olemme investoineet miljoonia dollareita ensiluokkaiseen laboratorioon ja huipputeknisiin testauslaitteisiin sekä maailmanluokan asiantuntijatiimiin. Jos tämä tiimi huomaa, että jonkin toimittajan tuote ei vastaa vaatimuksiamme, sitä ei hyväksytä varastoomme.

Omien testiemme lisäksi Young Living huolehtii öljyjen laadun tarkastuksesta käyttämällä riippumattomia tahoja testaukseen. Huolellisesti valittu globaali hankintaverkostomme on suunniteltu tuomaan jäsenillemme huipputason tuotteita, ja olemme ylpeitä siitä, että käytössämme on riippumaton laaduntarkistusprosessi.

Miksi Young Living pitää yllä tällaisia vaativia ja kalliita käytäntöjä? Koska tuotteiden laatu on meille tärkeämpää kuin nopeat voitot. Tavoitteenamme on tehdä maailmasta parempi paikka jakamalla puhtaista eteerisistä öljyistä saatavia hyötyjä. Jos emme toimita perheille aitoa laatua, he eivät myöskään saa aitoa hyötyä. Jos haluat tietää lisää näistä eduista, käy sivustossamme SeedtoSeal.com. 17

GL OBAL FA RMS


KONA SANDALWOOD REFORESTATION PROJECT G L O BA L FA RM S

18


Yksilöiden voimaannuttaminen. Esteiden kaataminen. Potentiaalin maksimointi. D.

Gary

Youngin

perustama

Visioimme,

Young Living Foundation -säätiö

maailmassa

on sitoutunut tukemaan ihmisiä,

saavat

jotta he voivat saavuttaa täyden

ja

potentiaalinsa ja ylittää mahdolliset

itsetietoisiksi

esteet. Säätiö tarjoa hyvinvointi-

suunnannäyttäjiksi.

ja

vastuun

koulutusmahdollisuuksia vähäosaisissa yhteisöissä.

että

tulevaisuuden

kaikki

lapset

tarvittavat

resurssit

mahdollisuudet

elättävät tekevät

omasta

Siitä lähtien kun D. Gary Young perusti

Foundationin

2009,

olemme

vuonna

keskittyneet

kasvaa

avaamaan uusia mahdollisuuksia,

itsenäisiksi

tarjoamaan välineitä ja resursseja

He

ottavat

kaikille vähäosaisille. Missiomme

terveydestään,

ja visiomme näyttävät suuntaa,

perheensä myönteisiä yhteisöissään.

ja

muutoksia

kun tarjoamme pitkän aikavälin ratkaisuja.


Projektimme

Rebuild Nepal

Young Living Academy Ecuador

HOPE FOR JUSTICE

Sole Hope

African Hearts Community OrganiSation

Healing Faith Uganda

ja

kumppanimme

Vuoden 2015 maanjäristykset Nepalissa vaativat lähes 9 000 henkeä ja tuhosivat yli 900 000 kotia. Miljoonat ihmiset jäivät ilman kattoa päänsä päällä. Yarsassa oleva vuoristokylä tuhoutui täydellisesti, ja Foundation rakentaa sinne parhaillaan 112 kotia raunioituneiden tilalle. Olemme jo saaneet valmiiksi alakoulun, jonka muunnamme toiseksi Young Living Academy -kouluksemme.

Ecuadorin Chongoissa sijaitseva Young Living Academy -oppilaitos on Foundationin lippulaivaprojekti, jossa on saanut alkunsa Foundationin Sponsor a Child -ohjelma. Young Living -yhtiön perustaja, hallituksen puheenjohtaja D. Gary Young sekä toinen perustaja, toimitusjohtaja Mary Young panivat alulle tämän akatemian vuonna 2009. Nykyään siellä on 350 oppilasta päiväkoti-ikäisistä yläkouluun ja lukioon asti, ja menestys on ollut erinomaista. Koulun osallistumisaste on 97 %, ja lukiolaisista 100 % valmistuu joka vuosi! Tämä on huomattava saavutus, sillä suurin osa ecuadorilaislapsista keskeyttää koulun viimeistään kahdeksannella luokalla ja vain 20 prosenttia paikallisista oppilaista suorittaa lukion loppuun.

Hope for Justice -projektin missiona on lopettaa ihmiskauppa ja nykyaikainen orjuus tämän sukupolven aikana. Young Living Foundation osallistuu taisteluun rahoittamalla Hope for Justice -säätiön Shine Career School -koulua Kambodžan Phnom Penhissä. Koulu on tarkoitettu seksikaupalta pelastetuille tytöille, jotta he voivat opiskella ja tavoitella vapaasti unelmiaan.

Tuhannet ugandalaiset lapset ja aikuiset kärsivät hiekkakirpuiksi kutsutuista loishyönteisistä. Naaraspuolinen hiekkakirppu kaivautuu ihmisen jalkaan, missä se voi ennen pitkää aiheuttaa hengenvaarallisia infektioita. Asiaa pahentaa se, että yhteisö ja oma perhekin usein karsastaa hiekkakirpun sairastuttamaa henkilöä. Sole Hope tarjoaa toivoa, terveempää elämää ja vapautusta jalkoihin liittyvistä sairauksista opetuksen, työpaikkojen ja oireita helpottavien lääkkeiden avulla. Yksi järjestön ensisijaisista tavoitteista on auttaa lapsia ja aikuisia pääsemään hiekkakirpuista eroon pysyvästi.

African Hearts on Kisenyin slummissa asuville lapsille suunnattu pelastusohjelma. Slummia pidetään Ugandan suurimpana, ja sen tiedetään olevan yksi Afrikan suurimmista. Foundation on kaksikertaistanut panoksensa African Hearts -pelastusohjelmaan. Nälkiintyville lapsille tarjotaan ateria viisi kertaa viikossa aiempien kolmen kerran sijasta. Myös tilapäisiä sijoituskoteja on laajennettu ja niihin voidaan nyt majoittaa 40 lasta kerrallaan.

Healing Faith Uganda toimittaa malariakoulutusta sekä malarian ennaltaehkäisyä ja hoitoa maaseutukyliin. Afrikassa kuolee malariaan keskimäärin yksi ihminen minuutissa. Se on koko mantereella suurin kuolinsyy alle 5-vuotiailla lapsilla. Uusi malariakeskus antaa D. Gary Youngin Young Living Foundation -säätiölle mahdollisuuden tarjota 80 000 henkilölle – päivittäin lähes 100:lle – varteenotettavan pääsyn malariahoitoon.

Jos haluat tietää, miten voit itse osallistua, käy sivustollamme YoungLivingFoundation.org.


Mitä eteeriset

ÖLJYT OVAT?

Viljeltynä ja villinä kasvaneista kasveista, yrteistä ja puista huolella valmistetut eteeriset öljyt ovat kasviuutetiivisteitä, jotka tuotetaan höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. Nämä puhtaat eteeriset öljyt ovat huomattavasti tehokkaampia kuin kasvit, joista ne on uutettu. Tarjoamme satoja yksittäisiä öljyjä, öljysekoituksia ja muita öljytuotteita. Kaikissa tuotteissa on juuri oikea luonnollisten ainesosien koostumus, joka maksimoi tuotteiden vaikutukset. Eteeriset öljyt soveltuvat jokaiseen päivään ja moniin eri tilanteisiin: henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon, kodin puhtaanapitoon ja aromaterapiaan.

Eteeristen öljyjen käyttö

Aromaattisesti

Käyttö paikallisesti

Käyttö sisäisesti

Käytä eteerisiä öljyjä aromaattisesti kohottamaan mielialaa.

Monia eteerisiä öljyjä voidaan käyttää turvallisesti suoraan iholle.

Jos haluat käyttää eteerisiä Plus-öljyjä sisäisesti, kokeile seuraavia vinkkejä:

• Hiero 2–3 tippaa eteeristä öljyä kämmentesi välissä ja hengitä tuoksua.

• Hiero 2–3 tippaa eteeristä öljyä suoraan haluamallesi ihoalueelle. Toista tarvittaessa. Noudata aina etiketissä olevaa laimennusohjetta.

• T iputa liivatekapseliin useita tippoja valitsemaasi Plus-öljyä tai Plus-öljyjä ja juo ne veden kera.

• Lisää muutama tippa eteeristä öljyä kulholliseen kuumaa vettä. Peitä pääsi ja kulho pyyhkeellä. Hengitä syvään ja rauhallisesti.

VA R O I T U S :

Eteeriset

öljyt

ovat

hyvin

voimakkaita ja jotkin niistä voivat ärsyttää ihoa.

Jos

ihoärsytystä

esiintyy,

laimenna

öljyä levittämällä iholle Young Livingin V-6

• Käytä diffuusereillamme.

suosikkiöljyäsi

Vegetable Oil Complex -kasviöljyä tai mitä tahansa sisältävät

H U O M A A : Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä.

puhdasta

kasviöljyä.

yksittäisöljyt

sekä

Sitrusöljyjä sekoitukset

saattavat aiheuttaa tilapäistä valoherkkyyttä.

• Lisää 1–2 tippaa valitsemaasi Plusöljyä tai Plus-öljyjä lasilliseen vettä, NingXia Red -juomaa, mehua, jogurttia, lempimakeuttajaasi tai kasvipohjaista maitoa ja juo. • Lisää 1–2 tippaa valitsemaasi Plusöljyä/Plus öljyjä (maun mukaan) ruokaan valmistuksen aikana.


Eteeriset öljyt ja ö l j y j ä s i s ä ltävät tuotteet Puhtaat, aidot eteeriset öljyt ovat Young Livingin toiminnan perusta. Tarjoamme neljäntyyppisiä tuotteita, jotka on suunniteltu rikastuttamaan ja helpottamaan jokapäiväistä elämää.

Eteeriset öljyt

Kodin tuotteet

Anna kehosi, mielesi ja sielusi täyttyä puhtaasta yhteydestä maahan tavalla, jota olet aina kaivannut. Yksittäiset eteeriset öljyt ja öljysekoitukset tuovat elämääsi uutta hyvinvointia.

Pidä perheesi ja kotisi puhtaana sekä hyvinvoivana jokapäiväiseen käyttöön sopivilla luonnonmukaisilla tuotteilla. Kodinhoitotuotteissamme on kaikki haluamasi ainesosat, eikä lainkaan epätoivottuja lisäaineita.

Katso eteeristen öljyjen kuvaukset sivulta 23.

Lue lisää kodinhoitotuotteista sivulta 55.

Terveys ja hyvinvointi

Puhdistus ja kauneudenhoito

Täytä kehon ravitsemukselliset tarpeet makuelämyksistä tinkimättä. Tämä ravintolisien sekä terveellisten ja maistuvien makupalojen valikoima pursuaa vaihtoehtoja, joista koko perheesi tulee pitämään.

Tuo luontainen hehkusi esiin eteerisiä öljyjä sisältävillä hygienia- ja kauneudenhoitotuotteillamme. Puhdista, ravitse, kosteuta ja hoida ihoasi valmisteilla, jotka eivät sisällä vaarallisia ja vahingollisia kemikaaleja.

Lue lisää terveydestä ja hyvinvoinnista sivulta 65.

Lue lisää ihon puhdistuksesta ja kauneudenhoidosta sivulta 75.

E T E E RIS E T Ö L JYT JA Ö L JYJÄ S IS Ä LTÄVÄT T U O T T E E T

22


ETEERISET öljytuotteet

Eteeriset öljyt ovat Young Livingin ydin ja tuotevalikoiman perusta. Tutustu tuotevalikoimaamme, jonka laatutakuuna on Seed to Seal® -sitoumuksemme. Monipuolisten ja tehokkaiden eteeristen öljyjen ja sekoitusten joukosta löydät varmasti itsellesi sopivimmat.Yksittäiset

ETEERISET ÖLJYT Young Livingin patentoitu Seed to Seal -standardi on laadittu huolellisesti yli 20 vuoden kokemuksen ja tutkimuksen pohjalta. Standardilla varmistamme, että eteeriset öljymme ovat markkinoiden laadukkaimpia. Tiukka omistautuminen huippulaatuun erottaa eteeriset öljymme muista vastaavista tuotteista, ja tämä laatuero on helppo havaita jokaisessa pullossa.


BASIL

BERGAMOT

Ocimum basilicum

Citrus aurantium bergamia

BLACK PEPPER

BLUE TANSY

Piper nigrum

Tanacetum annuum

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

350008

15 ml

350308

15 ml

361108

5 ml

308408

5 ml

Eteerisen Basil - Basilikaöljyn raikas yrttiaromi voi rauhoittaa ja virkistää. Laimenna V-6-kasviöljyyn tai johonkin muuhun perusöljyyn ja sivele suoraan haluamaasi kohtaan. KÄY T T Ö O H J E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Diffusoidun Bergamotin kevyt, sitruksinen tuoksu voi virkistää ja rentouttaa samalla kertaa. KÄY TTÖOHJ E |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Aromaattisesti käytetyn Black Pepper - Mustapippuriöljyn tuoksu on ihanan voimakas. Hengitä energisoivaa aromia sellaisenaan tai yhdistä muihin eteerisiin öljyihin. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Peppermint, Wintergreen ja Clove. KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

CARROT SEED

CEDARWOOD

Daucus carota

Cedrus atlantica

Blue Tansy auttaa ravitsemaan ihoa tai hieronnan yhteydessä käytettynä rauhoittamaan väsynyttä kehoa. Aromaattisesti käytettäessä se virkistää ja piristää sekä tuo tilaan raikkaan, hedelmäisen tuoksun. KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

CINNAMON BARK

CISTUS

Cinnamomum verum

Cistus ladanifer

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

308108

5 ml

350908

15 ml

351508

5 ml

351808

5 ml

Villiporkkanan siemenistä tislatussa Carrot Seed Porkkanansiemenöljyssä on mieto ja makea aromi, jossa on maanläheisiä, yrttisiä vivahteita. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Diffusoidun Cedarwood - Setripuuöljyn lämmin ja pihkainen tuoksu voi auttaa luomaan rauhoittavan ja lohduttavan ilmapiirin. Lisää eteeristä Cedarwood-öljyä ihonhoitotuotteisiisi ja sivele seosta haluamaasi kohtaan – tai hoida hiuksistasi terveen näköiset hieromalla seosta päänahkaan. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Cinnamon Bark Kanelinkuoriöljyn mausteisen tuoksun sanotaan vapauttavan ihmisessä yltäkylläisen hyvänolon tunteen. Sen lämpimät ja vivahteikkaat tuoksut houkuttelevat aromaattiseen käyttöön. KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Cistus - Pihkakistusöljy valmistetaan kistuksesta, jonka uskotaan olleen Raamatussa mainittu Saaronin ruusu. Sen hunajainen tuoksu tyynnyttää ja virkistää. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

VA LON AR KUUS : Väl tä suor aa aur ingonvaloa ja UV- sät eit ä v ähi nt ä ä n 1 2 t unt i a tuo t tee n i ho l l e lev it t ämisen jäl keen. U L KOISE STI: K äytä s uor aan ihol le. Voi vaat ia laiment amist a. K a t s o

L A IM E NTA M INE N: L a i mennet t a va i hol l a kä yt et t ä es s ä . K a t s o k ä y t tö o h je e t.

käyt tö o h j ee t.

SISÄ ISE STI: K a t s o kä yt t öohj eet .

A R OM A ATTINE N K ÄYTTÖ: H eng i t ä s el l a i s ena a n t a i kä yt ä Yo u n g L iv in g - d i ffuus er i a .

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

26


CITRONELLA Cymbopogon nardus

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

Salvia sclarea

Syzygium aromaticum

Copaifera reticulata

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

532308

5 ml

352108

15 ml

352408

15 ml

343108

15 ml

Clary Sage - Myskisalviaöljyn yrttisen aromin uskotaan luovan rauhallisen ja rentouttavan tunnelman.

Clove – Mausteneilikka on tärkeä ainesosa Young Livingin Thievesöljysekoituksessa. Sen tuoksu on lämmin ja kutsuva.

KÄY TTÖOHJ E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

KÄYT T ÖOHJE |

CYPRESS

DILL

DORADO AZUL

ELEMI

Cupressus sempervirens

Anethum graveolens

Hyptis suaveolens

Canarium luzonicum

Tee sisäilmasta raikasta ja tuoksuvaa diffusoimalla eteeristä Citronella - Sitronellaöljyä. KÄY T T Ö O H J E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Eteerinen Copaiba-öljy valmistetaan tislaamalla brasilialaisen kopaivapuusta valutettua kumihartsia höyryssä. Copaiba tunnetaan suuresta beta-karyofylleenipitoisuudestaan ja makeasta aromistaan. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuusoria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

353008

15 ml

353608

5 ml

359808

5 ml

354008

15 ml

Cypress - Sypressiöljyn raikas, yrttinen aromi voi tukea turvallisuuden ja maadoittumisen tunteita. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Eteerinen Dill - Tilliöljy valmistetaan tislaamalla tillikasvi kokonaan, ja sillä uskotaan olevan rauhoittava aromaattinen vaikutus. Rentouttavaa aromaattista vaikutusta voidaan tehostaa sekoittamalla yhteen Dill-öljyä ja Roman Chamomile -öljyä. KÄY TTÖOHJ E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle. 27

ET EERIS ET ÖLJYTU OTTEET

Ecuadorista peräisin oleva Dorado Azul on ainulaatuinen eteerinen öljy, jonka myymiseen Young Livingillä on yksinoikeus. Sen raikas tuoksu soveltuu täydellisesti aromaattiseen tai ulkoiseen käyttöön. KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Elemi kuuluu samaan tuoteperheeseen kuin Frankincense ja Myrrh. Sitä on perinteisesti käytetty ihoa hoitavana kauneustuotteena. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.


EUCALYPTUS BLUE

EUCALYPTUS GLOBULUS

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

Eucalyptus bicostata

Eucalyptus globulus

Eucalyptus radiata

Foeniculum vulgare

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

359708

5 ml

353908

15 ml

353808

15 ml

354208

15 ml

Eucalyptus Blue -öljy valmistetaan viktoriankuumepuusta, jota viljellään ja tislataan Young Livingin tilalla Ecuadorissa. Tämä eteerinen öljy sisältää runsaasti eukalyptolia, jonka diffusoitu tuoksu on rauhoittava ja elvyttävä.

KÄY TTÖOHJ E |

KÄY T T Ö O H J E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Raikkaan ja kirpeän hedelmäiseltä tuoksuva Eucalyptus Radiata -öljy soveltuu erinomaisesti liikunnan jälkeiseen hierontaan. Diffusoituna Eucalyptus Radiata -öljy auttaa luomaan stimuloivan ja elähdyttävän ilmapiirin.

FRANKINCENSE

GERANIUM

GERMAN CHAMOMILE

GINGER

Boswellia carterii

Pelargonium graveolens

Matricaria recutita

Zingiber officinale

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Maanläheiseltä ja raikkaalta tuoksuvassa Eucalyptus Globulus -kuumepuuöljyssä on puhdistavia ominaisuuksia, joiden vuoksi sitä käytetään monissa ihonhoitotuotteissa.

KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Fennel -Fenkoliöljyn makean mausteista aromia on käytetty vuosikausien ajan maadoittavan vireen edistämiseen. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

KO ODI

KOKO

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

354908

5 ml

354808

15 ml

355408

15 ml

308608

5 ml

355708

5 ml

Kun eteeristä Frankincense -Olibaanihartsiöljyä diffusoidaan meditoinnin aikana, se auttaa löytämään oikean maadoittumisvireen ja merkityksen tunteen. Lisää sitä kauneudenhoitotuotteisiisi, kun haluat, että ihosi näyttää kirkkaalta ja kauniilta. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Geranium-öljy valmistetaan höyrytislaamalla palsamipelargonin tuoksuvia kukkia ja lehtiä. Sen aromi edistää rauhallista, henkistynyttä tunnelmaa.

German Chamomile Kamomillasaunioöljyn tyynnyttävä aromi vahvistaa rauhallisuuden ja kärsivällisyyden tunteita. Tätä öljyä voidaan käyttää iholla sellaisenaan tai hierontaöljynä.

KÄY TTÖOHJ E |

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä

diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

| Käytä

diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Ginger - Inkivääriöljyn aromi on lämmin ja energisoiva. Se soveltuu lisättäväksi Ortho Sport® Massage Oil -hierontaöljyyn liikuntasuoritusten jälkeen. KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

28


GRAPEFRUIT

HELICHRYSUM

HINOKI

HONG KUAI

Citrus paradisi

Helichrysum italicum

Chamaecyparis obtusa

Chamaecyparis formosensis

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

356008

15 ml

356308

5 ml

307308

5 ml

465708

5 ml

Grapefruit - Greippiöljyssä on ihanan virkistävä sitrusaromi. Piristä kotisi tunnelmaa diffusoimalla Grapefruit-öljyä

Yhdenkään kodin ei pitäisi jäädä paitsi diffusoidun Helichrysum - Italianolkikukkaöljyn stimuloivasta aromista, joka

Japaninsypressistä valmistetun Hinoki-öljyn rikas, virkistävä sitrusaromi voi auttaa vahvistamaan henkistä

aamuisin.

auttaa keskittymään opiskeluun ja kotitehtäviin.

tietoisuutta. Entisaikoina Hinoki-öljyä käytettiin sielun virkistämiseen.

KÄY T T Ö O H J E |

|

| Käytä

Miellyttävältä tuoksuva Hong Kuai tukee syvää rentoutumista. Sitä käytetään myös huoneilman raikastajana ja miesten partavesissä. KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

KÄY TTÖOHJ E |

diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

KÄYT T ÖOHJE |

IDAHO BALSAM FIR

IDAHO BLUE SPRUCE

JADE LEMON

JASMINE

Abies balsamea

Picea pungens

Citrus limon eureka var. formensensis

Jasminum officinale

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

331608

15 ml

309308

5 ml

468508

5 ml

356908

5 ml

Idaho Balsam Fir – Idahon Palsamijalokuusiöljyn tuoksu on metsäinen ja virkistävä. Diffusoi ja nauti sen maadoittavasta, rauhoittavasta aromista. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Idaho Blue Spruce – Idahon Okakuusiöljy on hienostunut öljy, jota tislataan vain Young Livingin Highland Flats Tree -farmilla. Tämä huomionarvoinen eteerinen öljy sisältää runsaasti kasviperäistä alfa-pineeniä sekä limoneenia ja sen ikivihreä aromi tuottaa mielihyvää ja rentouttaa. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

29

ET EERIS ET ÖLJYTU OTTEET

Jade Lemon -öljyn ainutlaatuinen lemon-limearomi tuottaa mielihyvää ja kohottaa mielialaa. Diffusoituna sen ihanan pirteä tuoksu on puhdas ja kutsuva. KÄYT T ÖOHJE |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Jasminen - Jasmiinin tuoksua pidetään eksoottisena ja romanttisena. Se sopii erinomaisesti ihon kauneudenhoitoon, ja sitä onkin lisätty useisiin Young Living -kauneudenhoitotuotteisiin. Jasminen makean kukkainen aromi rentouttaa mielen ja vahvistaa itseluottamusta. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.


JUNIPER

LAVENDER

LEDUM

LEMON

Juniperus osteosperma

Lavandula angustifolia

Ledum groenlandicum

Citrus limon

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

357208

15 ml

357508

15 ml

357908

5 ml

357808

15 ml

Juniper - Katajaöljyn maanläheistä, metsäistä aromia diffusoimalla saat aikaan rauhallisen ilmapiirin. KÄY T T Ö O H J E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Lavender – Laventeli on eteerinen öljy, jonka rauhoittavaa ja tyynnyttävää tuoksua rakastetaan. Diffusoidun Lavenderin puhdas ja raikas tuoksu sopii kaikkiin tiloihin. Voit nauttia sen rauhoittavasta vaikutuksesta myös lisäämällä sitä vartalonhoitotuotteisiin ja kylpyveteen. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

LEMON MYRTLE

LEMONGRASS

Backhousia citriodora

Cymbopogon flexuosus

Ledum - Lännenpursuöljyä on perinteisesti käytetty tukemaan energioiden virtausta. Se on yksi eteeristen Juva Cleanse® and GLF™ -öljyseosten tärkeistä ainesosista. KÄYT T ÖOHJE |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Lemon -Sitruunaöljy sisältää luonnossa esiintyvää limoneenia, ja siksi se on keskeinen ainesosa monissa suosituissa valmisteissa, jotka sisältävät eteerisiä öljyjä. Virkistävän aromin vuoksi tätä öljyä käytetään maailmanlaajuisesti erilaisissa puhdistusaineissa ja saippuoissa. KÄYT T ÖOHJE |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

MARJORAM

LIME

Origanum majorana

Citrus aurantifolia

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

307908

5 ml

358208

5 ml

358108

15 ml

307408

15 ml

358408

15 ml

Lemon Myrtle Sitruunamyrttiöljyn raikas, mielialaa kohottava ja virkistävä aromi voi auttaa selkeyttämään ajatuksia. KÄY T T Ö O H J E |

| Diffusoi,

hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Lemongrass - Sitruunaruohoöljy on tärkeä ainesosa Purification®ja Ortho Sport® Massage Oil -tuotteissa. Eteeristä Lemongrass-öljyä voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna muihin täydentäviin öljyihin herättelemään aisteja. KÄY TTÖOHJ E |

|

Lime - Limettiöljyn ihanan kevyt tuoksu kohottaa mielialaa. Diffusoimalla sitä vahvistat myönteisiä tunteita. KÄYT T ÖOHJE |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Marjoram – Meiramiöljy on keskeinen öljy Raindrop Technique® -konseptissa, ja sitä voidaan käyttää liikunnan jälkeiseen hierontaan. KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

30


MELISSA

MYRRH

MYRTLE

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE

Melissa officinalis

Commiphora myrrha

Myrtus communis

Picea mariana

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

358908

5 ml

359308

15 ml

359508

5 ml

531308

5 ml

Melissan – Sitruunamelissan ruohoinen tuoksu tuottaa mielihyvää, kohottaa mielialaa ja rohkaisee. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Myrrh - Mirhaöljyn kosteuttavia ominaisuuksia on vuosikausien ajan hyödynnetty kuivalle iholle tarkoitetuissa puhdistusaineissa. Se oli korkeassa arvossa jo ennen ajanlaskun alkua, ja sen aromi auttaa pääsemään syvän henkisen tietoisuuden tilaan. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Myrtin mieltä kohottava tuoksu on diffuuserilla käytettynä miellyttävä. Ulkoisesti käytettynä sillä on myös ihon kauneutta ja terveyttä edistäviä ominaisuuksia. KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Eteerinen Northern Lights Black Spruce – Northern Lightsin Mustakuusiöljy tulee Young Living Northern Lights Farm -maatilalta, joka sijaitsee Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa. Laita meditaation ajaksi diffuuseriin tätä runsasta, puista ja elvyttävää tuoksua, niin luot raikkaan, aromaattisen ilmapiirin. KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

NUTMEG

OCOTEA

ORANGE

OREGANO

Myristica fragrans

Ocotea quixos

Citrus sinensis

Origanum vulgare

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

359908

15 ml

355608

5 ml

360208

15 ml

360508

15 ml

Nutmeg -öljyn lämmin ja mausteinen aromi energisoi ja kohottaa mielialaa. Tämä muskottipähkinäöljy sopii hyvin yhteen muiden öljyjen kanssa. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Orange, Clary Sage, kaikki Eucalyptus-öljyt ja Ginger. KÄY T T Ö O H J E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

31

Ocotea-öljy valmistetaan tislaamalla ecuadorilaisesta viherlaakeripuusta. Sen monitahoinen aromi tunnetaan ihoa puhdistavista ominaisuuksistaan. KÄY TTÖOHJ E |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyyn ja sivele iholle.

ET EERIS ET ÖLJYTU OTTEET

Orange - Appelsiiniöljy on yksi suosituimmista öljyistämme. Sillä voi olla tyynnyttävä ja inspiroiva vaikutus.

Eteerinen Oregano-öljy on tärkeä öljy Raindrop Technique® -konseptissa. Sen tuoksu on voimakkaan yrttinen.

KÄYT T ÖOHJE |

KÄYT T ÖOHJE |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.


PALO SANTO

PATCHOULI

PEPPERMINT

PINE

Bursera graveolens

Pogostemon cablin

Mentha piperita

Pinus sylvestris

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

360708

5 ml

360808

15 ml

361408

15 ml

361808

15 ml

Palo Santo -öljyn tuoksu inspiroi, ja sitä diffusoimalla voit saada aikaan puhdistavan ja virkistävän ilmapiirin. Sitä voidaan käyttää myös liikunnan jälkeiseen hierontaan. KÄY T T Ö O H J E |

Patchouli - Patsuliöljyä voidaan käyttää ulkoisesti kuivan ihon kaunistamiseen, ja voit lisätä sitä ihonhoitotuotteisiisi. Diffusoimalla tätä öljyä saat aikaan tyynnyttävän, rentouttavan ja rauhallisen ilmapiirin. KÄY TTÖOHJ E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSE

Cinnamomum camphora

Chamaemelum nobile

Rosa damascena

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

| Diffusoi, hengitä suoraan keuhkoihin ja sivele iholle.

Voit sivellä viilentävää Peppermint - Piparminttuöljyä iholle tai diffusoida sen raikasta tuoksua huoneeseen.

Eteerisen Pine - Mäntyöljyn aromi on virkistävä ja vahvistava. Diffusoituna sen tuoksu rauhoittaa.

KÄYT T ÖOHJE |

KÄYT T ÖOHJE |

ROSEMARY

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Rosmarinus officinalis

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

362008

5 ml

351208

5 ml

362308

5 ml

362608

15 ml

Ravintsara – Kamferipuuöljyn miellyttävää ja puhdasta tuoksua käytetään yleisesti meditoinnissa. Sillä on myös ihoa puhdistavia ominaisuuksia. KÄY T T Ö O H J E |

| Diffusoi,

hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Roman Chamomile Jalosauramoöljyn makean yrttinen aromi voi auttaa luomaan tyynnyttävän ilmapiirin, josta voi olla erityisen paljon etua levottomien lasten kanssa.

Rose - Ruusuöljyn ihastuttava aromi kannustaa myönteiseen itsepohdiskeluun. Jokaiseen 5 ml:n pulloon on käytetty noin 10 kg ruusun terälehtiä eteerisen öljyn tislaamiseen.

KÄY TTÖOHJ E |

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Rosemary -öljyn rosmariini on tuttu yrtti, jonka voimakkaan metsäinen aromi auttaa selkeyttämään tunteita. KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

32


ROYAL HAWAIIAN SANDALWOOD

SACRED FRANKINCENSE

SAGE

SPEARMINT

Santalum paniculatum

Boswellia sacra

Salvia officinalis

Mentha spicata

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

474610

5 ml

355008

5 ml

363208

15 ml

363808

5 ml

Royal Hawaiian Sandalwood tuoksuu täyteläiseltä, makealta, lämpimältä ja puiselta sekä samanaikaisesti sensuellilta ja

Eteerinen Sacred Frankincense™ -öljy valmistetaan Boswellia sacra -temppeliolibaanipuun pihkasta tislaamalla. Tämä öljy on

romanttiselta.

diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

ihanteellinen niille, jotka haluavat päästä henkisellä matkallaan ja meditaatiossaan korkeammalle tasolle.

TANGERINE

TEA TREE

Citrus reticulata

Melaleuca alternifolia

KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä

KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Sage - Salviaöljyn diffusoitu aromi on vahvan mausteinen, puhdistava ja mielialaa kohottava. Sitä on perinteisesti käytetty sen puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Spearmint - Viherminttuöljy on miedompaa kuin Peppermint, ja sen virkistävää tuoksua on kuvattu mielialaa kohottavaksi ja tyynnyttäväksi. KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

THYME

VALERIAN

Thymus vulgaris

Valeriana officinalis

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

364408

15 ml

358708

15 ml

365008

15 ml

364808

5 ml

Eteerisen Tangerine Mandariiniöljyn ilahduttavan makeaa sitrusaromia rakastetaan. KÄY T T Ö O H J E |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Tea Tree -öljy on valmistettu teepuusta (Melaleuca Alternifolia), ja sillä on puhdistavia ominaisuuksia, joiden vuoksi sitä käytetään usein ihonhoitoon.

Thyme - Timjamiöljy on tärkeä ainesosa Ortho Ease Massage Oil -öljyssä, ja se on erinomainen hierontaöljy liikunnan jälkeen. Aromaattisesti käytettynä sen uskotaan myös tuottavan

KÄY TTÖOHJ E |

merkityksen tunnetta.

| Käytä

diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

33

ET EERIS ET ÖLJYTU OTTEET

KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Valerian-öljyä valmistetaan tislaamalla rohtovirmajuurta, ja sen ainutlaatuinen tuoksu rauhoittaa ja maadoittaa. Sivele tätä öljyä niskaan tai jalkapohjiin. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.


VETIVER

WINTERGREEN

XIANG MAO

YLANG YLANG

Vetiveria zizanoides

Gaultheria procumbens

Cymbopogon citratus

Cananga odorata

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

365108

5 ml

365808

15 ml

465808

5 ml

365908

15 ml

Vetiver- Vetiveriaheinäöljyn aromi on maanläheinen ja maadoittava. Luo koko kotiisi tyynnyttävä ja rentouttava ilmapiiri diffusoimalla tätä ainutlaatuista eteeristä öljyä.

Wintergreen - Lamosalaliöljyn virkistävä minttuaromi stimuloi ja elähdyttää. Se on erinomainen lisäaine kosteusvoiteisiin, joita käytät liikuntasuoritusten jälkeen.

Xiang Mao -öljyä on perinteisesti käytetty huoneilman raikastamiseen, mielen kirkastamiseen ja ihon kosteutukseen.

KÄY T T Ö O H J E |

KÄY TTÖOHJ E |

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

| | Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

KASVIOPAS

Ylang Ylang - Tuoksuilangiaöljyn diffusoitu aromi on romanttisen rentouttava ja makean kukkainen. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Marjoram Meirami

Rose Ruusu

Melissa Sitruunamelissa

Rosemary Rosmariini

Myrrh Mirha

Royal Hawaiian Sandalwood Royal Hawaiian-Santelipuu

Basil Basilika

Dill Tilli

Hinoki Japaninsypressi

Bergamot Bergamotti

Dorado Azul Dorado Azul

Hong Kuai Formosansypressi

Black Pepper Mustapippuri

Elemi Elemi-Kanaaripuu

Idaho Balsam Fir Idahon Palsamijalokuusi

Northern Lights Black Spruce Northern Lightsin Mustakuusi

Blue Tansy Sininen Pietaryrtti

Eucalyptus Blue Viktoriankuumepuu

Idaho Blue Spruce Idahon Okakuusi

Nutmeg Muskottipähkinä

Spearmint Viherminttu

Carrot Seed Porkkanansiemen

Eucalyptus Globulus Eucalyptus Globulus

Jade Lemon Jade Lemon

Ocotea Viherlaakeri

Tangerine Tangeriini

Cedarwood Setripuu

Eucalyptus Radiata Eucalyptus Radiata

Jasmine Jasmiini

Orange Appelsiini

Tea Tree Teepuu

Cinnamon Bark Kanelinkuori

Fennel Fenkoli

Juniper Kataja

Oregano Oregano

Thyme Timjami

Cistus Pihkakistus

Frankincense Olibaanihartsi

Lavender Laventeli

Palo Santo Palo Santo

Valerian Rohtovirmajuuri

Citronella Sitronella

Geranium Palsamipelargoni

Ledum Lännenpursu

Patchouli Patsuli

Vetiver Vetiveriaheinä

Clary Sage Myskisalvia

German Chamomile Kamomillasaunio

Lemon Sitruuna

Peppermint Piparminttu

Wintergreen Lamosalali

Clove Mausteneilikka

Ginger Inkivääri

Lemon Myrtle Sitruunamyrtti

Pine Mänty

Xiang Mao Intiansitrusheinä

Copaiba Kopaiva

Grapefruit Greippi

Lemongrass Sitrusheinä

Ravintsara Kamferipuu

Ylang Ylang Tuoksuilangia

Cypress Sypressi

Helichrysum Italianolkikukka

Lime Limetti

Roman Chamomile Jalosauramo

Myrtle Myrtti

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

Sacred Frankincense Temppeliolibaani Sage Salvia

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

34


RAVINTOLISÄNÄ k äy t e t tävät eteeriset Plus-öljyt

Plus-linjan ravintolisiin kuuluvat eteeriset öljyt soveltuvat erinomaisesti ruuanlaittoon ja ruokavalioiden tueksi. Haluatko lisätä ruokaan herkullista potkua eteeristen öljyjen tiiviistä ja vahvasta mausta, tai kenties hyödyntää näiden tuotteiden terveysvaikutuksia kapselin muodossa? Niin tai näin, tästä osiosta kannattaa etsiä vanhoja ja uusia suosikkeja.

VA LON AR KUUS : Väl tä suor aa aur ingonvaloa ja UV- sät eit ä v ähi nt ä ä n 1 2 t unt i a tuo t tee n i ho l l e lev it t ämisen jäl keen. U L KOISE STI: K äytä s uor aan ihol le. Voi vaat ia laiment amist a. K a t s o käyt tö o h j ee t.

L A IM E NTA M INE N: L a i mennet t a va i hol l a kä yt et t ä es s ä . K a t s o k ä y t tö o h je e t. A R OM A ATTINE N K ÄYTTÖ: H eng i t ä s el l a i s ena a n t a i kä yt ä Yo u n g L iv in g - d i ffuus er i a . SISÄ ISE STI: K a t s o kä yt t öohj eet .


CARDAMOM +

CINNAMON BARK +

CLOVE +

FENNEL +

Elettaria cardamomum

Cinnamomum verum

Syzygium aromaticum

Foeniculum vulgare

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

563408

5 ml

558508

5 ml

562008

5 ml

563608

5 ml

Kardemummansiemenistä höyrytislaamalla valmistetussa Cardamom+ -öljyssä erottuu täydellisesti tämän kaikkien tunteman mausteen aromikas ja tuore luonne. Kardemumman ominaismaku sopii sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin, ja se on myös lämmin ja mausteinen lisä kuumiin juomiin. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Cinnamon Bark+ on salainen aseesi keittiössä. Se sisältää 100 % kanelinkuorta, joten muutama tippa riittää nostamaan valmistamasi ruuan maun uusiin sfääreihin. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Mausteneilikka on tärkeä ainesosa Young Livingin Thievesöljysekoituksessa. Clove+ -öljy on valmistettu tislaamalla kaikkien tuntemasta mausteneilikasta, jota on käytetty ruoanlaitossa jo tuhansien vuosien ajan. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Fennel+ -öljy tunnetaan voimakkaasta lakritsinmausta. Kokeile käyttää sitä tuoreen fenkolin sijasta tai lisää sitä tonic-juomiin tai teehen, jota tarjoat ruuansulatuksen tueksi aterian jälkeen. Se saattaa myös vahvistaa hengityselimistön optimaalista toimintaa. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

GINGER +

LAVENDER +

LEMON +

LEMONGRASS +

Zingiber officinale

Lavandula angustifolia

Citrus limon

Cymbopogon flexuosus

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

558808

5 ml

559008

5 ml

562508

5 ml

562608

5 ml

Ginger+ -öljyä voidaan käyttää sekä keittiössä mausteena että terveyttä edistävänä lisävalmisteena. Inkivääri on ainutlaatuinen ja monipuolinen öljy, joka kannattaa pitää käden ulottuvilla. Terveysvaikutukset ovat peräisin tämän eteerisen öljyn luontaisista ainesosista zingibereenistä ja beetafellandreenistä. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Lavender+ -öljyä käytetään paljon makeisiin ruokalajeihin, mutta se soveltuu myös suolaisiin aterioihin. Laventelia pidetään toisinaan osana kuuluisaa Provencen yrtit -mausteseosta, joka sisältää muun muassa meiramia, timjamia, oreganoa ja rosmariinia. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Lemon+ on täydellinen valinta, kun haluat ruokaan raikasta, dynaamista makua. Sitruuna sopii niin makeisiin kuin suolaisiin ruokiin ja on sen vuoksi suosittu reseptien ainesosa ympäri maailman. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

Lemongrass+ -öljyn herkullinen sitrusaromi täydentää monia ruokalajeja—erityisen hyvin se sopii aasialaiseen keittiöön. Voit myös varmistaa nestetasapainosi lisäämällä muutaman tipan Sitruunaruohon eteeristä öljyä vesilasiisi tai kuumaan teehen antamaan ripauksen makua. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

36


PLUS

Lisää makua päivääsi Young Livingin Plustuotteilla. Pirteän yrttisestä maanläheiseen ja mausteiseen – muutamalla tipalla puhdasta Plus-sarjan eteeristä öljyä voit helposti tehdä aterioistasi ja juomistasi entistä aromikkaampia.

Lukemattomia mahdollisuuksia joka päivä

+

Lavender Lemonade Lisää kotitekoiseen limonadiisi hienostunutta, aromikasta makua lisäämällä siihen 4 tippaa raikasta Lemon + -öljyä ja 1 tippa Lavender + -öljyä.

Paras alku päivälle. Eteeriset Plus-öljyt ovat helppo ja nopea tapa tuoda uutta makua aamupalaan. Lisää sitä pontta antavaan proteiinipirtelöösi tai herkulliseen aamuateriaasi, niin päiväsi saa pirteän alun.

Suloisia suupaloja ja makoisia maistiaisia. Piparminttubrowniet, appelsiini-suklaakulhot, kaneli-hedelmädippi—vain mielikuvitus on rajana, kun haluat tyydyttää makeannälkääsi terveellisemmillä tavoilla.

Janoatko luonnollisia makuja? Tue hyvinvointiasi lisäämällä veteen tai lempijuomaasi eteeristä Plus-öljyä.

Pöytä on katettu! Tee terveellinen ateria tänä iltana nopeammin—ja voita laatuaikaa perheen kanssa—korvaamalla mausteet ja yrtit helpoilla ja kätevillä eteerisillä Plusöljyillä.


NUTMEG + Myristica fragrans

ORANGE +

OREGANO +

PEPPERMINT +

Citrus sinensis

Origanum vulgare

Mentha piperita

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

563308

5 ml

562708

5 ml

559408

5 ml

562808

5 ml

Nutmeg+ -öljy lisää suosikkiruokiisi makean ja voimakkaan mausteisen aromin. Sen lisäksi Muskottipähkinä öljyllä on useita muitakin etuja, kuten lihasten ja nivelten terveyden edistäminen sekä ruokahalun ja ruoansulatuksen tukeminen. | Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Orange+ -öljyn puhdas, virkistävä maku on peräisin luontaisesta aineosasta, limoneenista. Lisää sitä jälkiruokiin ja kakkuihin, kun haluat niihin makeuden vastapainoksi sitrusaromin raikkautta. Appelsiini sopii myös erinomaisesti yhteen muiden hedelmäaromien kanssa, joten sitä voi hyvin lisätä veteen, smootieihin ja NingXia Red®juomaan.

ROSEMARY +

TANGERINE +

Rosmarinus officinalis

Citrus reticulata

KÄY T T Ö O H J E |

KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Oregano+ -öljy lisää ruokaan mausteisen ja maukkaan aromin sekä puhtaan eteerisen öljyn terveysvaikutukset. Se sisältää luontaista ainesosaa karvakrolia ja ravintolisänä käytettynä voi auttaa tukemaan terveellistä elämäntapaa. KÄYT T ÖOHJE |

Peppermint+ -öljyssä on raikas ja viileä aromi. Erinomaisen makunsa lisäksi se muun muassa rauhoittaa ruoansulatuskanavaa ja tukee normaalia ruoansulatusta. Pidä Peppermint+ -öljyä aina kaapissasi ja lisää sitä ruokaan nopeana ja helppona mausteena tai käytä lisäravinteena.

THIEVES +

THYME +

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Thymus vulgaris

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

562908

5 ml

563008

5 ml

563108

5 ml

559708

5 ml

Rosemary+ tuo ainutlaatuisen yrttisen lisän jokaiseen ateriaan. Lisäravinteena Rosemary+ on erittäin suosittu, sillä rosmariinin luontaiset ainesosat eukalyptoli ja alfa-pineeni voivat edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Tangerine+ on yksi makeimmista Plus-sitrusöljyistämme Tangerine+ -öljyn raikas ja pirteä aromi antaa moniulotteisia sitrushedelmän vivahteita suolaisiin ruokiin ja jälkiruokiin. Tangerine+ sisältää luontaista ainesosaa limoneenia. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Thieves®+ on patentoitu sekoitus, joka on erinomainen lisäaine ruokiin ja juomiin. Tämä seos sisältää myös luontaisia ainesosia limoneenia, eugenolia ja eukalyptolia, joilla on yliopistotutkimuksissa todettu olevan immuunijärjestelmää ja hyvää terveyttä tukevia ominaisuuksia. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä

ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä. AINESOSAT: | Mausteneilikka, Kanelinkuori, Rosmariini, Sitruuna, Eucalyptus Radiata.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

Thyme+ -öljyllä voit korvata kuivatun timjamin lempiruoissasi, ja se on helposti käytettävissä. Se sisältää luontaisesti esiintyviä ainesosia, kuten tymolia, parasymeenia ja gammaterpineeniä. Niiden ansiosta se on täydellinen ravintolisä jokapäiväiseen käyttöön. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

38


Eteeriset

ÖLJYSEKOITUKSET Kun eteeriset öljyt muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden, niillä voi olla käänteentekevä yhteisvaikutus. Eteeristen öljyseostemme taustalla on useita vuosia kestänyt testaus ja käytännön kokemus. Tuloksena on toisiaan täydentävien öljyjen seoksia, jotka sopivat käytettäviksi kaikilla elämän osaa-alueilla.

VA LON AR KUUS : Väl tä suor aa aur ingonvaloa ja UV- sät eit ä v ähi nt ä ä n 1 2 t unt i a tuo t tee n i ho l l e lev it t ämisen jäl keen. U L KOISE STI: K äytä s uor aan ihol le. Voi vaat ia laiment amist a. K a t s o käyt tö o h j ee t.

L A IM E NTA M INE N: L a i mennet t a va i hol l a kä yt et t ä es s ä . K a t s o k ä y t tö o h je e t. A R OM A ATTINE N K ÄYTTÖ: H eng i t ä s el l a i s ena a n t a i kä yt ä Yo u n g L iv in g - d i ffuus er i a . SISÄ ISE STI: K a t s o kä yt t öohj eet .


3 WISE MEN

ABUNDANCE

ACCEPTANCE

AROMAEASE

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

342608

15 ml

330008

15 ml

330308

5 ml

474908

5 ml

3 Wise Men™ -sekoituksessa on santelipuuta, olibaanihartsia, mirhaa ja muita eteerisiä öljyjä. Sen tarkoituksena on edistää henkistymisen kokemuksia ja syvää tietoisuutta.

Abundance™-sekoituksessa on appelsiinia, inkivääriä ja muita eteerisiä öljyjä, joita käytettiin muinaisissa kulttuureissa edistämään vaurautta sekä tuomaan iloa ja rauhaa.

A I NESO S AT |

AINE S OS AT |

Manteliöljy, Royal Hawaiian -Santelipuu, Kataja, Olibaanihartsi, Mustakuusi, Mirha KÄY T T Ö O H J E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Appelsiini, Mausteneilikka, Kanelinkuori, Olibaanihartsi, Inkivääri, Mustakuusi, Patsuli, Mirha KÄY TTÖOHJ E |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyyn ja sivele iholle.

AROMA LIFE

AROMA SIEZ

Eteerisiä Coriander- ja Geranium -öljyjä sisältävä Acceptance™ vahvistaa omanarvontuntoa, kun sitä käytetään aromaattisesti. AINESOSAT |

Viileän minttuisessa AromaEase™ -sekoituksessa on tehokkaita eteeristen öljyjen ainesosia, jotka yhdessä saavat aikaan rauhoittavan aromin.

AWAKEN

BELIEVE

Manteliöljy, Olibaanihartsi, Royal Hawaiian -Santelipuu, Palsamipelargoni, Sininen Pietaryrtti, Pomeranssi, Korianteri, Bergamotti, Tuoksuilangia, Kafferilimetti, Sininen Sypressi, Davana, Jasmiini, Kamomillasaunio, Ruusu, Greippi, Tangeriini, Viherminttu, Sitruuna, Ocotea KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

AINESOSAT |

Piparminttu, Viherminttu, Inkivääri, Kardemumma, Fenkoli KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

330608

15 ml

330908

15 ml

331208

15 ml

466108

15 ml

Aroma Life™ -sekoituksen eteeriset meirami- ja tuoksuilangiaöljyt energisoivat ja saavat aikaan yhteenkuuluvuuden tunteen.

Aroma Siez™ on yksi Young Livingin keskeisistä öljyseoksista, jonka rentouttava vaikutus perustuu laventeliin ja piparminttuun.

A I NESO S AT |

AINE S OS AT |

Seesaminsiemenöljy, Sypressi, Italianolkikukka, Tuoksuilangia, Meirami KÄY T T Ö O H J E | | Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Basilika, Laventeli, Sypressi, Meirami, Piparminttu KÄY TTÖOHJ E |

|

Laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Awaken™ on sekoitus, joka koostuu viidestä muusta sekoituksesta. Awakensekoituksen taitavasti kehitetty koostumus vahvistaa ihmisen tietoisuutta rajattomista mahdollisuuksistaan. Tämän öljyn aromaattinen käyttö voi olla ensimmäinen askel kohti myönteistä elämänmuutosta. AINESOSAT |

Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

Believe™-sekoituksessa on Idahon okakuusta, Idahon palsamijalokuusta, olibaanihartsia ja muita eteerisiä öljyjä, joiden aromaattinen käyttö voi antaa voimaa ja uskoa. AINESOSAT |

Idahon okakuusi, Idahon palsamijalokuusi, olibaanihartsi, korianteri, bergamotti, tuoksuilangia, palsamipelargoni KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

40


BRAIN POWER

BUILD YOUR DREAM

CHRISTMAS SPIRIT

CITRUS FRESH

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

331308

5 ml

483408

5 ml

331508

15 ml

331808

15 ml

Eteerisessä Brain Power™ -sekoituksessa on runsaasti seskviterpeenejä sisältäviä öljyjä, kuten havaijilaista santelipuuta, sinistä sypressiä ja olibaanihartsia, jotka aromaattisesti käytettynä auttavat selkiyttämään ajatuksia ja keskittymään.

Build Your Dream™ sisältää D. Gary Youngin valitsemia, historiallisesti merkittäviä eteerisiä öljyjä. Aromaterapeuttisesti käytettynä se voimistaa ja selkeyttää mieltä, ja auttaa siten keksimään keinoja unelmien toteuttamiseen.

A I NESO S AT |

Royal Hawaiian -Santelipuu, Sitruunamelissa, Italianolkikukka, Setripuu, Sininen Sypressi, Olibaanihartsi, Laventeli KÄY T T Ö O H J E | | Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

AINE S OS AT |

CLARITY

COMMON SENSE

Laventeli, Temppeliolibaani, Sitruunamelissa, Sininen Sypressi, Formosansypressi, Idahon Okakuusi, Tuoksuilangia, Dream Catcher, Believe, Blue Lotus KÄY TTÖOHJ E |

Appelsiinia, kanelinkuorta ja mustakuusta sisältävä eteerinen Christmas Spirit™ -öljysekoitus tuo jouluiloa vuoden jokaiseen päivään. AINESOSAT |

Appelsiini, Kanelinkuori, Mustakuusi KÄYT T ÖOHJE |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Citrus Fresh™ sisältää viiden sitruksisen eteerisen öljyn sekä vihermintun tuoreita, raikkaita ja inspiroivia aromeja. Voit käyttää sitä hajuveden tavoin tai lisätä sitä diffuuseriin raikastamaan huoneilmaa. AINESOSAT |

Appelsiini, Greippi, Mandariini, Tangeriini, Sitruuna, Viherminttu KÄYT T ÖOHJE |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

DIGIZE

COOL AZUL

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

332108

15 ml

309108

5 ml

539908

15 ml

332408

15 ml

Clarity™-sekoituksessa on basilikaa, rosmariinia, piparminttua ja muita eteerisiä öljyjä, joiden yhteisvaikutuksena syntyvä aromi auttaa ajattelemaan kirkkaasti ja valppaasti. A I NESO S AT |

Basilika, Jalosauramo, Kardemumma, Palsamipelargoni, Bergamotti, Rosmariini, Sitruuna, Tuoksuilangia, Piparminttu, Jasmiini, Palmarosa, Korianteri KÄY T T Ö O H J E |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

41

Common Sense™ on Young Livingin kehittämä eteeristen öljyjen sekoitus, joka parantaa rationaalista päätöksentekokykyä ja lisää siten hyvinvointia, päämäärätietoisuutta ja runsautta elämään. AINE S OS AT |

Olibaanihartsi, Tuoksuilangia, Viherlaakeri, Kanadanpiisku, Tuoksuruuta, Dorado Azul, Limetti KÄY TTÖOHJ E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

ET EERIS ET ÖLJYTU OTTEET

Sivele viilentävää, aromaattista Cool Azul™ -öljysekoitusta iholle tai käytä sitä raikastamaan ja viilentämään oloasi fyysisen rasituksen jälkeen. AINESOSAT |

Lamosalali, Piparminttu, Salvia, Plectranthus Oregano, Copaiba, Mesikaarnamyrtti, Laventeli, Sininen Sypressi, Elemi, Vetiveriaheinä, Kumina, Dorado Azul, Oregano KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

DiGize™ on Young Livingin ainutlaatuinen patentoitu eteerinen öljyseos, joka sisältää rakuuna-, inkivääri-, piparminttu-, kataja-, fenkoli-, sitruunaruoho-, anis- ja patsuliöljyjä. AINESOSAT |

Rakuuna, Inkivääri, Piparminttu, Kataja, Fenkoli, Sitruunaruoho, Anis, Patsuli KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.


DRAGON TIME

EN-R-GEE

DREAM CATCHER

ENDOFLEX

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

332708

15 ml

333008

15 ml

333608

15 ml

333308

15 ml

Dragon Time™-sekoituksen aromin tarkoituksena on herättää positiivisia tunteita naisissa erityisesti kuukautiskierron aikana. Tätä sekoitusta suositellaan sekä nuorille että kypsille naisille.

Dream Catcher™ on suunniteltu hyödyntämään positiivisten unien vaikutus, kun sitä käytetään aromaattisesti. Se auttaa ymmärtämään omat tavoitteet ja pysymään täyttymyksen tiellä.

En-R-Gee™ on elähdyttävä sekoitus puhdasta rosmariini-, kataja- ja sitruunaruohoöljyä sekä muita eteerisiä öljyjä, joiden yhteinen aromi on mielialaa

EndoFlex™ on sekoitus viherminttua, palsamipelargonia ja muita eteerisiä öljyjä, joiden diffusoitu yhteisvaikutus saa aikaan tyynnyttävän ja

kohottava ja energisoiva.

tasapainottavan ilmapiirin.

A I NESO S AT |

AINE S OS AT |

AINESOSAT |

Rosmariini, Muskottipähkinä, Mustapippuri, Kataja, Idahon Palsamijalokuusi, Sitruunaruoho, Mausteneilikka

AINESOSAT |

KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

KÄYT T ÖOHJE |

GENTLE BABY

GLF

Myskisalvia, Laventeli, Siankärsämö, Fenkoli, Meirami, Jasmiini KÄY T T Ö O H J E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Royal Hawaiian -Santelipuu, Tangeriini, Tuoksuilangia, Mustapippuri, Bergamotti, Kataja, Anis, Palsamipelargoni, Kafferilimetti, Sininen Sypressi, Davana, Jasmiini, Kamomillasaunio, Ruusu, Greippi, Viherminttu, Sitruuna, Ocotea KÄY TTÖOHJ E |

|

Viherminttu, Seesaminsiemenöljy, Palsamipelargoni, Kamomillasaunio, Salvia, Myrtti, Muskottipähkinä | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

EXODUS II

FORGIVENESS

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

333808

5 ml

333908

5 ml

334508

15 ml

334008

15 ml

Exodus II™ -sekoituksessa on kasviöljyjä, joita on kautta aikojen käytetty parantamaan hyvinvointia eri tavoin. Yleensä tätä muinaisaikojen inspiroimaa aromia sivellään jalkoihin ennen nukkumaanmenoa.

Forgiveness™-sekoituksen aromi vahvistaa kykyä antaa anteeksi itselle ja muille sekä auttaa pääsemään irti henkistä kasvua haittaavista kielteisistä tunteista.

Gentle Baby™ on tyynnyttävä sekoitus eteerisiä öljyjä, joiden tuottamalla aromilla on rauhoittava vaikutus äiteihin ja lapsiin.

AINE S OS AT |

AINESOSAT |

Oliiviöljy, Mirha, Kassiakaneli, Kanelinkuori, Rohtokalmojuuri, Northern Lightsin Mustakuusi, Iisoppi, Vetiveriaheinä, Olibaanihartsi

Seesaminsiemenöljy, Sitruunamelissa, Väinönputki, Bergamotti, Palsamipelargoni, Laventeli, Tuoksuilangia, Olibaanihartsi, Sitruuna, Palmarosa, Jasmiini, Italianolkikukka, Royal Hawaiian -Santelipuu, Jalosauramo, Ruusu, Korianteri

KÄY T T Ö O H J E |

KÄY TTÖOHJ E |

A I NESO S AT |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Korianteri, Palsamipelargoni, Palmarosa, Laventeli, Tuoksuilangia, Jalosauramo, Bergamotti, Sitruuna, Jasmiini, Ruusu KÄYT T ÖOHJE |

|

GLF™ on eteeristen öljyjen seos, joka sisältää italianolkikukka-, viherminttu- ja sellerinsiemenöljyä. AINESOSAT |

Greippi, Lännenpursu, Italianolkikukka, Iisoppi, Selleri, Viherminttu KÄYT T ÖOHJE |

| Laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle. E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

42


GRATITUDE

GROUNDING

HARMONY

HIGHEST POTENTIAL

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

334608

5 ml

334808

5 ml

335108

15 ml

337308

5 ml

Vaali kiitollista elämänasennetta ja sisäistä, kuinka onnekas olet. Gratitude™-seoksen aromi kohottaa mielialaa sekä tukee tunne-elämää ja hengellistä kasvua. A I NESO S AT |

Idahon Palsamijalokuusi, Olibaanihartsi, Korianteri, Mirha, Tuoksuilangia, Bergamotti, Northern Lightsin Mustakuusi, Vetiveriaheinä, Palsamipelargoni KÄY T T Ö O H J E |

| Diffusoi,

Grounding™ on tasapainottava sekoitus tuoksuja, jotka kirkastavat mielen ja edistävät henkistymistä.

Harmony™ on sekoitus puhtaita eteerisiä öljyjä, joiden aromaattinen käyttö kohottaa mielialaa.

AINE S OS AT |

AINESOSAT |

Harmaapihta, Mänty, Väinönputki, Mustakuusi, Setripuu, Kataja, Tuoksuilangia KÄY TTÖOHJ E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Palsamipelargoni, Väinönputki, Bergamotti, Laventeli, Mustakuusi, Tuoksuilangia, Royal Hawaiian -Santelipuu, Iisoppi, Palmarosa, Laventelisalvia, Ruusu, Olibaanihartsi, Jasmiini, Sitruuna, Appelsiini, Jalosauramo, Korianteri KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Highest Potential™ sitoo yhteen sinisen sypressin ja muiden puhtaiden eteeristen öljyjen mielialaa kohottavat ja inspiroivat aromit. AINESOSAT |

Sininen Sypressi, Tuoksuilangia, Jasmiini, Setripuu, Palsamipelargoni, Laventeli, Northern Lightsin Mustakuusi, Olibaanihartsi, Royal Hawaiian -Santelipuu, Harmaapihta, Vetiveriaheinä, Kanelinkuori, Davana, Ruusu, Kamomillasaunio, Sininen Pietaryrtti, Greippi, Tangeriini, Viherminttu, Sitruuna, Viherlaakeri KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

IMMUPOWER

JOY

INNER CHILD

JUVA CLEANSE

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

336308

15 ml

336008

5 ml

337208

15 ml

339508

15 ml

A I NESO S AT |

Makealta tuoksuvan Inner Child™ -öljysekoituksen aromaattinen käyttö voi auttaa ihmistä pääsemään kosketuksiin aidon minänsä kanssa.

Joy™-öljysekoituksen diffusoitu aromi luo romanttisen, autuaallisen ja lämpimän tunnelman. Hajuveden tapaan käytettynä se kutsuu lähelle.

Juva Cleanse® on ensiluokkainen sekoitus puhtaita eteerisiä öljyjä. Sen sisältämiä luontaisia ainesosia ovat neryyliasetaatti, gammakurkumiini ja alfa-pineeni.

AINE S OS AT |

AINESOSAT |

AINESOSAT |

KÄY T T Ö O H J E |

Appelsiini, Jasmiini, Mustakuusi, Tangeriini, Royal Hawaiian -Santelipuu, Pomeranssi, Tuoksuilangia, Sitruunaruoho KÄY TTÖOHJ E |

KÄYT T ÖOHJE |

ImmuPower™ on tehokas eteerinen öljysekoitus, jonka aromi vahvistaa positiivista energiaa.

Iisoppi, Talvikynteli, Pihkakistus, Kamferipuu, Olibaanihartsi, Oregano, Mausteneilikka, Kumina, Dorado Azul | Diffusoi,

hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

43

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

ET EERIS ET ÖLJYTU OTTEET

Bergamotti, Sitruuna, Palmarosa, Tuoksuilangia, Ruusu, Palsamipelargoni, Jasmiini, Jalosauramo, Korianteri, Tangeriini | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Italianolkikukka, Lännenpursu, Sellerinsiemen KÄYT T ÖOHJE |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.


JUVAFLEX

LADY SCLAREOL

LIGHT THE FIRE

LIVE YOUR PASSION

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

337508

15 ml

337608

15 ml

530408

5 ml

576608

5 ml

JuvaFlex® sisältää eteerisiä fenkoli-, palsamipelargoni-, rosmariini- ja jalosauramoöljyjä, sinisestä pietaryrtistä valmistettua öljyä ja italianolkikukkaöljyä. Tämä mielialaa kohottava ja rauhallinen sekoitus on täydellinen diffusoitavaksi tai herkän ihon kaunistamiseen. A I NESO S AT |

Seesaminsiemenöljy, Fenkoli, Palsamipelargoni, Rosmariini, Jalosauramo, Sininen Pietaryrtti, Italianolkikukka KÄY T T Ö O H J E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Lady Sclareol™ on diffusoitava öljyseos, jonka rentouttava aromi on kehitetty edistämään naiseutta ja naisellisuutta. AINE S OS AT |

Korianteri, Palsamipelargoni, Vetiveriaheinä, Appelsiini, Myskisalvia, Bergamotti, Tuoksuilangia, Royal Hawaiian -Santelipuu, Laventelisalvia, Jasmiini, Idahon Okakuusi, Viherminttu, japaninsypressi KÄY TTÖOHJ E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

AINESOSAT |

Mastrante, Northern Lightsin Mustakuusi, Muskottipähkinä, Kassiakaneli, Viherlaakeri, Kanadankoiransilmä, Sitruuna, Mustapippuri, Japaninsypressi KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Tämä eteerinen öljysekoitus kehitettiin vuoden 2016 International Grand Convention -kongressia varten. Voit käyttää sen lumoavaa tuoksua hajuveden tavoin tai lisätä sitä hierontaöljyyn. Voit myös diffusoida sitä huoneilmaan luomaan tunnelmaa, joka värittää elämääsi oikeanlaisella aromilla. AINESOSAT |

Appelsiini, Royal Hawaiian -Santelipuu, Muskottipähkinä, Limetti, Idahon Okakuusi, Northern Lightsin Mustakuusi, Tuoksuilangia, Olibaanihartsi, Piparminttu KÄYT T ÖOHJE |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

M-GRAIN

LONGEVITY

Käytä sekoitusta diffuusorissa tuomaan inspiroivaa tuoksua mihin tahansa ympäristöön, tai lisää sitä V-6 Vegetable Oil Complex -kasviöljyyn ja sivele iholle.

MAGNIFY YOUR PURPOSE

MELROSE

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

338808

15 ml

338708

15 ml

337708

5 ml

337808

15 ml

Longevity™ on tehokas eteerinen öljysekoitus, joka auttaa edistämään ihon nuorekkuutta. A I NESO S AT |

Timjami, Mausteneilikka, Appelsiini, Olibaanihartsi KÄY T T Ö O H J E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

M-Grain™-öljy viilentää, kun sitä sivelee niskaan ja hartioihin. AINE S OS AT |

Basilika, Laventeli, Jalosauramo, Meirami, Piparminttu, Italianolkikukka KÄY TTÖOHJ E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Magnify Your Purpose™ -öljysekoituksemme aromi stimuloi luovuutta, intohimoa, keskittymiskykyä ja motivaatiota. Aromaattisesti käytettynä se rohkaisee aloitteellisuuteen.

Melrose™ on tehokkaasti puhdistava ja ihoa kaunistava eteerinen öljyseos.

AINESOSAT |

KÄYT T ÖOHJE |

Royal Hawaiian -Santelipuu, Muskottipähkinä, Inkivääri, Patsuli, Salvia, Kanelinkuori, Korianteri, Bergamotti, Tuoksuilangia, Palsamipelargoni KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

AINESOSAT |

Rosmariini, Mausteneilikka, Teepuu, Mesikaarnamyrtti, | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

44


MISTER

MOTIVATION

PANAWAY

PEACE & CALMING

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KOODI

KO KO

338108

15 ml

338408

5 ml

339108

5 ml

339008

15 ml

339808

5 ml

339308

15 ml

Miehille kehitetty Mister™öljysekoitus kohottaa mielialaa diffusoituna. A I NESO S AT |

Seesaminsiemenöljy, Salvia, Laventeli, Piparminttu, Fenkoli, Myrtti, Kärsämö KÄY T T Ö O H J E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Motivation™-öljyseos voi diffusoituna edistää tarmokkuuden ja kykeneväisyyden tunteita. AINE S OS AT |

Jalosauramo, Mustakuusi, Tuoksuilangia, Laventeli KÄY TTÖOHJ E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Sivele PanAway®-sekoitusta iholle liikuntasuorituksen jälkeen tai milloin vain, kun kaipaat rauhoittavaa ja stimuloivaa aromaattista kokemusta. AINESOSAT |

Lamosalali, Mausteneilikka, Italianolkikukka, Piparminttu KÄYT T ÖOHJE | | Laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle tai käytä hieronnassa.

Tyynnyttävää ja rentouttavaa Peace & Calming® -sekoitusta voidaan käyttää diffusoituna, kylpyveteen lisättynä tai meditoinnin ja joogan aikana. Iholle siveltynä Peace & Calming voi tehdä ihosta terveemmän ja heleämmän näköisen. AINESOSAT |

Tangeriini, Tuoksuilangia, Sininen Pietaryrtti, Appelsiini, Patsuli KÄYT T ÖOHJE |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

PURIFICATION

PEACE & CALMING II

RAVEN

R.C.

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

532708

5 ml

339908

15 ml

340908

5 ml

340508

15 ml

340208

15 ml

Tämä patentoitu sekoitus luo rentouttavan ja miellyttävän tuoksun sisäänhengitettynä tai diffuuserilla käytettynä. Kun laimennat öljyä ja levität sitä iholle, se kosteuttaa ihoa ja tekee siitä kauniin näköisen. A I NESO S AT |

Tangeriini, Appelsiini, Tuoksuilangia, Patsuli, Kamomillasaunio, Vetiveriaheinä, Pihkakistus, Bergamotti, Kassiakaneli, Davana, Northern Lightsin Mustakuusi KÄY T T Ö O H J E |

Makealta ja raikkaalta tuoksuva Purification® poistaa hajut ja neutralisoi huoneilman. Sivele iholle ja nauti ulkoilmasta ilman kiusoja. AINE S OS AT |

Sitruunaruoho, Rosmariini, Teepuu, Myrtti, Sitronella, Lavandiini KÄY TTÖOHJ E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

45

ET EERIS ET ÖLJYTU OTTEET

Lisäämällä R.C.™-öljysekoitusta V-6 Vegetable Oil Complex -öljyyn saat aikaan kylpylämäisen tunnelman hieronnan ajaksi. Voit myös lisätä sitä Aroma Siez -sekoituksen sijasta Raindrop-tekniikkaa käyttäessäsi. AINESOSAT |

Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata, Eucalyptus Citriodora, Myrtti, Mustakuusi, Piparminttu, Mänty, Laventeli, Meirami, Sypressi KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Raven™ on puhdistava sekoitus kamferipuu-, piparminttu- ja Eucalyptus Radiata -öljyjä ja muita eteerisiä öljyjä. Rintakehälle ja kaulalle levitettynä Raven viilentää ja rauhoittaa. AINESOSAT |

Kamferipuu, Piparminttu, Eucalyptus Radiata, Lamosalali, Sitruuna KÄYT T ÖOHJE |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.


RELEASE KOODI 340808

RELIEVE IT

RUTAVALA

SACRED MOUNTAIN

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

15 ml

341108

15 ml

341908

5 ml

341408

15 ml

Release™-sekoituksen rentouttava aromi auttaa päästämään irti vihan ja turhautumisen tunteista. Diffusoituna se myös edistää harmoniaa ja tasapainoa. A I NESOS AT |

Tuoksuilangia, Oliiviöljy, Lavandiini, Palsamipelargoni, Royal Hawaiian -Santelipuu, Sininen Pietaryrtti, Kafferilimetti, Sininen Sypressi, Davana, Jasmiini, Kamomillasaunio, Ruusu, Greippi, Tangeriini, Viherminttu, Sitruuna, Viherlaakeri

Relieve It™ on rauhoittava ja tasapainoinen seos puhtaita mustakuusi- ja mustapippuriöljyjä sekä muita tyynnyttäviä eteerisiä öljyjä, joiden yhteisvaikutuksesta syntyy tämä hyödyllinen ihoa hoitava sekoitus.

RutaVaLa™ on rauhoittava sekoitus tuoksuruutaa, rohtovirmajuurta ja laventelia. Diffusoituna se auttaa rentoutumaan. AINESOSAT |

Laventeli, Rohtovirmajuuri, Tuoksuruuta,

KÄY TTÖOHJ E |

KÄY TT Ö O H J E |

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

SARA

SCLARESSENCE

SENSATION

| Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

KOODI 341708

Mustakuusi, Mustapippuri, Iisoppi, Piparminttu

KÄYT T ÖOHJE |

voimaantumisen, maadoittumisen ja turvallisuuden tunteita. AINESOSAT |

Tuoksuilangia, Mustakuusi, Idahon Palsamijalokuusi, Setripuu KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

SHUTRAN

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

5 ml

341808

15 ml

342008

5 ml

483508

15 ml

SARA™-öljysekoituksen sisältämä palsamipelargoni, tuoksuilangia, ruusu, sininen pietaryrtti ja muut eteeriset öljyt saavat yhdessä aikaan tyynnyttävän tuoksun, josta on apua vaikeissa tai tunteikkaissa elämänvaiheissa. A I NESO S AT |

Manteliöljy, Tuoksuilangia, Palsamipelargoni, Laventeli, Appelsiini, Kafferilimetti, Sininen Sypressi, Davana, Jasmiini, Kamomillasaunio, Ruusu, Greippi, Tangeriini, Viherminttu, Sitruuna, Viherlaakeri, Sininen Pietaryrtti, Setripuu, Valkoinen Lootus KÄY T T Ö O H J E |

AINE S OS AT |

Sacred Mountain™ on tuoksuilangia- ja havupuuöljyjen sekoitus, joka synnyttää luonnonrauhan aistimuksia ja diffusoituna edistää voiman,

|

SclarEssence™-sekoituksessa on kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia puhtaita eteerisiä öljyjä, myskisalviaa ja fenkolia. AINE S OS AT |

Myskisalvia, Fenkoli, Laventelisalvia, Piparminttu KÄY TTÖOHJ E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Sensation™ -sekoituksessa on tuoksuilangiaa, korianteria ja muita eteerisiä öljyjä, jotka diffusoituna vahvistavat rakkauden ja kiintymyksen tunteita. AINESOSAT |

Tuoksuilangia, Jasmiini, Palsamipelargoni, Bergamotti, Korianteri KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Shutran™ on voimistava eteerinen öljysekoitus, joka on kehitetty erityisesti miehille lisäämään miehekkyyden tunnetta ja itseluottamusta. Se sopii käytettäväksi partaveden tapaan hajusteena, joka miellyttää sekä miehiä että naisia. AINESOSAT |

Idahon Okakuusi, Viherlaakeri, Tuoksuilangia, Japaninsypressi, Korianteri, Davana, Laventeli, Setripuu, Sitruuna, Northern Lightsin Mustakuusi KÄYT T ÖOHJE | | Sivele 2–4 tippaa 2 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan kaulaan tai ranteisiin.

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle. E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

46


STRESS AWAY

THIEVES

THE GIFT

TRANSFORMATION

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

463008

15 ml

650008

5 ml

342308

15 ml

306008

15 ml

Stress Away™ on ensimmäinen tuote, joka koostuu ainutlaatuisesta yhdistelmästä puhtaita, terapiakäyttöön soveltuvia eteerisiä limetti- ja vaniljaöljyjä. Tasapainoinen sekoitus trooppisia ja sitruksisia aromeita tekee Stress Away -sekoituksesta ainutlaatuisen rentouttavan ja miellyttävän.

The Gift™ on sekoitus seitsemästä eteerisestä öljystä, joita on käytetty jo vuosisatojen ajan niiden tyynnyttävien ominaisuuksien vuoksi. Tämän sekoituksen inspiraationa oli Young Livingin perustajan D. Gary Youngin kirjoittaman The One Gift -romaanin Shutran-niminen hahmo.

A I NESO S AT |

AINE S OS AT |

Copaiba, Limetti, Setripuu, Vanilja, Viherlaakeri, Laventeli KÄY T T Ö O H J E |

|

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

635008

KÄYT T ÖOHJE |

Mausteneilikka, Kanelinkuori, Rosmariini, Sitruuna, Eucalyptus Radiata KÄYT T ÖOHJE |

|

Sitruuna, Temppeliolibaani, Royal Hawaiian -Santelipuu, Piparminttu, Kardemumma, Myskisalvia, Idahon Okakuusi, Palo Santo, Ocotea |

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

WHITE ANGELICA

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

5 ml

343008

5 ml

532608

5 ml

343208

15 ml

Olibaanihartsi, Davana, Kafferilimetti, Royal Hawaiian -Santelipuu, Mustakuusi, Ruusu, Rohtovirmajuuri, Palsamipelargoni, Laventeli, Italianolkikukka KÄY T T Ö O H J E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

47

AINESOSAT |

AINESOSAT |

KO KO

Trauma Life™ on luonnollinen sekoitus puhdasta santelipuuta, italianolkikukkaa, ruusua ja muita eteerisiä öljyjä, joista voi olla apua emotionaalisesti vaikeassa tilanteessa. A I NESO S AT |

Transformation™ -sekoituksessa on okakuusta, Palo Santoa ja viherlaakeria. Diffusoituina nämä tehokkaat eteeriset öljyt antavat voimaa korvata kielteiset uskomukset mielialaa kohottavilla ajatuksilla.

VALOR II

VALOR

TRAUMA LIFE KOODI

Idahon Palsamijalokuusi, Temppeliolibaani, Jasmiini, Northern Lightsin Mustakuusi, Mirha, Vetiveriaheinä, Pihkakistus KÄY TTÖOHJ E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja sivele iholle.

Eteerisen Thieves®öljysekoituksen inspiraationa oli legenda neljästä 1 400-luvulla eläneestä ranskalaisesta varkaasta, jotka kehittivät erityisen aromaattisen eteerisen öljyseoksen; sen koostumuksessa oli mausteneilikkaa, rosmariinia ja muita kasviöljyjä. Thieves on tehokas sekoitus, joka sisältää luontaisia ainesosia limoneeni, eugenoli ja eukalyptoli.

Valor® on yksi ostetuimmista eteerisistä öljytuotteistamme ja kuuluu Young Livingin perustajan D. Gary Youngin suosikkiöljysekoituksiin. Sivele sitä ranteisiin, rintakehään, kaulaan ja jalkapohjiin tai lisää Young Living Bath & Shower Gel Base -pesugeelipohjaan ja koe sen energisoiva ja virkistävä vaikutus. AINE S OS AT |

Kookosöljy, Mustakuusi, Sininen Pietaryrtti, Olibaanihartsi, Kamferipuu, Palsamipelargoni KÄY TTÖOHJ E | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

ET EERIS ET ÖLJYTU OTTEET

Valor II™ on koostettu pitkälti samoista eteerisistä öljyistä kuin alkuperäinen Valor.Haihduttamalla Valor II -öljyä diffuuserilla voit nauttia sen inspiroivasta ja rauhoittavasta tuoksusta, ja iholle levitettynä voit kokea sen voimaannuttavan ja virkistävän vaikutuksen. AINESOSAT |

Kookosöljy, Northern Lightsin mustakuusi, Idahon okakuusi,tuoksuilangia, olibaanihartsi, vetiveriaheinä, pihkakistus, bergamotti, kassiakaneli, kamomillasaunio, Davana KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Puhtaita eteerisiä sitruunamelissaja bergamottiöljyjä sisältävä White Angelica™ tukee diffusoituna turvallisuuden ja varmuuden tunteita, ja sitä voidaan käyttää suojana negatiivista energiaa vastaan. AINESOSAT | manteliöljy, bergamotti,

sitruunamelissa, palsamipelargoni, tuoksuilangia, ruusu, mirha, Royal Hawaiian -santelipuu, iisoppi, korianteri, mustakuusi KÄYT T ÖOHJE | | Diffusoi, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.


ETEERISIÄ ÖLJYJÄ SISÄLTÄVÄT ROLL-ON-PUIKOT Nämä kauniilla ja moderneilla etiketeillä varustetut roll-on-puikot ovat erinomainen tapa käyttää lempiöljysekoituksiasi myös tien päällä. Pysy ajan tasalla, sillä jatkamme suosikkiöljyjen ja eteerisiä öljyjä sisältävien tuotteiden pakkausten ja etikettien uusimista.

BREATHE AGAIN ROLL-ON KOODI 3528525

KOKO 10 ml

EU

Breathe Again™ Roll-On -puikossa on neljäntyyppisiä eteerisiä eukalyptusöljyjä, kuten Young Livingin maatilalla Ecuadorissa kasvatettu ja tislattu viktoriankuumepuu.

KO O D I

AINE S OS AT |

Kookosöljy, Eucalyptus Staigeriana, Kuumepuu, Eucalyptus Radiata, Viktoriankuumepuu, Laurus Nobilis, Piparminttu, Copaiba, Myrtti, Sininen Sypressi, Ruusunmarja K ÄY TTÖOHJ E |

Levitä reilusti rintaan ja kaulaan.

Eteeristä piparminttuöljyä sisältävä Deep Relief™ Roll-On tuntuu viileältä, kun sitä levittää iholle. Raikas tuoksu sekä piristää että rentouttaa, joten tämä sekoitus sopii täydellisesti kuntosalivarustukseen ja treenin aikana käytettäväksi.

DEEP RELIEF ROLL-ON 3534525

KO KO 10 ml

EU

AINESOSAT | Piparminttu, Kookosöljy, Idahon Palsamijalokuusi, Mausteneilikka, Vetiveriaheinä, Lamosalali, Sitruuna, Italianolkikukka, Copaiba, Dorado Azul KÄYT T ÖOHJE |

Levitä runsaasti ohimoille, niskaan tai muuhun haluttuun paikkaan.

RUTAVALA ROLL-ON KOODI 4471500

KOKO 10 ml

EU

TRANQUIL ROLL-ON KOODI 3533525

KOKO 10 ml

EU

RutaVaLa™ Roll-On on Young Livingin oma sekoitus eteerisiä tuoksuruuta-, laventeli- ja rohtovirmajuuriöljyjä, joiden aromit ovat tyynnyttäviä ja rentouttavia.

STRESS AWAY ROLL-ON KO O D I

AINE S OS AT |

Kookosöljy, Tuoksuruuta, Rohtovirmajuuri, Laventeli

AINESOSAT |

Copaiba, Limetti, Setripuu, Vanilja, Viherlaakeri, Laventeli

4472525

KO KO

KÄY TTÖOHJ E |

Levitä runsaasti ranteisiin, ohimoille, kaulaan tai muuhun haluamaasi paikkaan tarpeen mukaan.

Stress Away™ Roll-On on ainutlaatuinen ja kevyt vaniljan, limetin, copaiban ja muiden eteeristen öljyjen sekoitus, jolla on rentouttava tuoksu.

10 ml

EU

KÄYT T ÖOHJE |

Levitä runsaasti ranteisiin, ohimoille, kaulaan tai muuhun haluamaasi paikkaan tarpeen mukaan.

Levitä laventelin, setripuun ja jalosauramon tyynnyttäviä aromeja ihollesi kätevällä Tranquil™ Roll-On -puikolla olitpa missä tahansa. AINE S OS AT |

Kookosöljy, Laventeli, Setripuu,

Jalosauramo KÄY TTÖOHJ E |

Levitä tuotetta runsaasti ranteisiin tai niskaan tarpeen mukaan.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

48


HIERONTAÖLJYT

Tehosta hieronnan vaikutuksia aivan uudella tavalla hierontaöljyjen valikoimallamme. Hierontaöljyjemme sisältämät ainutlaatuisten eteeristen öljyjen sekoitukset tekevät hierontakokemuksesta aivan uudentasoisen elämyksen.

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL KOODI 303508

Greippi, Setripuu, Myskisalvia, Sypressi, Kataja, Vehnänalkioöljy, Makea Manteliöljy, Oliiviöljy K ÄY TTÖOHJ E | Hiero kohtiin, joihin toivot kiinteytystä. Ravista hyvin ennen käyttöä.

KOKO 236 ml

Ortho Ease® Massage Oil -hierontaöljy on kasviöljyjen ja lamosalalin, piparmintun, katajan ja meiramin kaltaisten erilaisten eteeristen öljyjen sekoitus. AINE S OS AT | Kookosöljy, Lamosalali,

ORTHO EASE MASSAGE OIL

Rypälesiemenöljy, Piparminttu, Kataja, Kuumepuu, Eucalyptus Radiata, Timjami, Sitruunaruoho, Meirami, Vetiveriaheinä, Vehnänalkioöljy, Makea Manteliöljy, Oliiviöljy KÄY TTÖOHJ E | Hiero hellävaroen haluttuihin kehonosiin. Ravista hyvin ennen käyttöä.

KOODI 303308

KOKO 236 ml

Relaxation™ Massage Oil -hierontaöljy sisältää erityisesti valikoituja kasviöljyjä ja tyynnyttäviä laventelin, tangeriinin, korianterin ja vihermintun eteeristen öljyjen tuoksuja, jotka luovat todella rentouttavan yhdistelmän. AINE S OS AT | Kookosöljy, Rypälesiemenöljy,

RELAXATION MASSAGE OIL KOODI 3037521

Tangeriini, Laventeli, Viherminttu, Tuoksuilangia, Piparminttu, Korianteri, Bergamotti, Vehnänalkioöljy, Makea Manteliöljy, Oliiviöljy, Palsamipelargoni K ÄY TTÖOHJ E | Hiero hellävaroen iholle tarpeen mukaan. Ravista hyvin ennen käyttöä.

KOKO 236 ml

V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX KO ODI

KOODI

303108

3030500

KOKO

KOKO

236 ml

944 ml

49

Cel-Lite Magic™ Massage Oil -hierontaöljy kiinteyttää ja ravitsee ihoa puhtailla kasviöljyillä, E-vitamiinilla ja autenttisilla eteerisillä öljyillä. Greippiöljy voi parantaa ihon pinnan ulkonäköä ja katajaöljyllä on puhdistava vaikutus. AINE S OS AT | Kookosöljy, Rypälesiemenöljy,

Voit käyttää V-6™ Vegetable Oil Complex -kasviöljyä omien hierontaöljysekoitustesi pohjana tai laimentamaan eteerisiä öljyjä herkkää ihoa varten. AINE S OS AT | Kookosöljy, Seesaminsiemenöljy,

Rypälesiemenöljy, Makea Manteliöljy, Vehnänalkioöljy, Auringonkukansiemenöljy, Oliiviöljy KÄY TTÖOHJ E | Valmista tiettyyn kohtaan paikallisesti levitettävä annos sekoittamalla yksi tippa eteeristä öljyä 1–8 teelusikalliseen V-6-öljyä. Valmista suurempi annos, esimerkiksi hierontaa varten, lisäämällä 15–30 tippaa eteerisiä öljyjä 30 -60 ml V-6-öljyä. Voimakkaampia öljyjä (esim. Cinnamon Bark, Clove ja Oregano) on laimennettava hellävaraisia öljyjä enemmän. Ravista hyvin ennen käyttöä.

ET EERIS ET ÖLJYTU OTTEET

DRAGON TIME MASSAGE OIL KO O D I 3034521

KO KO 236 ml

ORTHO SPORT MASSAGE OIL KO O D I 303208

KO KO 236 ml

SENSATION MASSAGE OIL KO O D I 3036521

KO KO 236 ml

Niin nuorille kuin varttuneemmille naisille suositeltu Dragon Time™ Massage Oil -hierontaöljy on erityinen sekoitus laventelin, tuoksuilangian, jasmiinin ja muiden virkistävien eteeristen öljyjen rauhoittavia ja rentouttavia tuoksuja. AINESOSAT | Kookosöljy, Rypälesiemenöljy,

Laventeli, Salvia, Siankärsämö, Fenkoli, Myskisalvia, Tuoksuilangia, Vehnänalkioöljy, Makea Manteliöljy, Oliiviöljy, Jasmiini KÄYT T ÖOHJE | Hiero hellävaroen alavatsan ja alaselän alueelle. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Ortho Sport® Massage Oil -hierontaöljyssä yhdistyvät puhtaat kasviöljyt ja eteeriset öljyt, kuten lamosalali, piparminttu, timjami ja oregano. AINESOSAT | Kookosöljy, Rypälesiemenöljy,

Lamosalali, Piparminttu, Oregano, Kuumepuu, Elemi, Vehnänalkioöljy, Vetiveriaheinä, Sitruunaruoho, Makea Manteliöljy, Timjami, Oliiviöljy KÄYT T ÖOHJE | Hiero liikunnan jälkeen huolellisesti eri puolelle kehoa. Sensation™ Massage Oil innoittaa ja vahvistaa romanttisia ja nuorekkaita tunteita ihastuttavalla tuoksuilangian, jasmiinin, palsamipelargonian ja muiden eteeristen öljyjen tuoksusekoituksella. Tämä erityinen sekoitus saa ihon tuntumaan pehmeältä ja tasaiselta. AINESOSAT | Kookosöljy, Rypälesiemenöljy,

Tuoksuilangia, Jasmiini, Korianteri, Palsamipelargoni, Bergamotti, Vehnänalkioöljy, Makea Manteliöljy, Oliiviöljy KÄYT T ÖOHJE | Levitä runsaasti hierottaviin kohtiin. Ravista hyvin ennen käyttöä.


ETEERISTEN ÖLJYJEN KOKOELMAT Anna asiantuntijoiden laatiman kokoelmaoppaan johdattaa sinut kohti harmoniaa ja hyvinvointia. Tämän eteeristen öljyjen ja sekoitusten valikoiman avulla voit helposti valita juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat Young Living -tuotteet.

30 OIL COLLECTION KOODI 464108

30 Oil Collection sisältää 15 yksittäistä öljyä ja 15 öljysekoitusta. Se on erinomainen tapa tutustua eteerisiin öljyihin tai täydentää omaa öljykokoelmaa. Kokoelma sisältää klassisia yksittäisiä öljyjä ja suosituimpia omia öljysekoituksiamme – yhteensä 30 YL-suosikkia yhdessä kätevässä pakkauksessa!

Everyday Oils™ -kokoelma on täydellinen valinta aloittelijoille, koska se sisältää kymmenen Young Livingin monipuolisinta eteeristä öljyä.

EVERYDAY OILS KO O D I 369508

EU

SISÄLT Ö |

Kuusi 5 ml:n pulloa: Harmony™, Forgiveness™, Inner Child , Present Time™, Release™, Valor® ™

*Öljyt vaihtelevat vuodenajasta ja saatavuudesta riippuen. Young Living pidättää oikeuden korvata öljyt toisilla samanarvoisilla tai kalliimmilla öljyillä.

Feelings™ -kokoelma sisältää kuusi eteeristä öljysekoitusta, jotka diffuuserilla käytettynä piristävät ja edistävät henkisen hyvinvoinnin

FEELINGS KOODI 312508

tunteita. S I SÄLTÖ |

Kuusi 5 ml:n pulloa: Harmony™, Forgiveness™, Inner Child™, Present Time™, Release™, Valor®

RAINDROP TECHNIQUE KOODI 313708

Raindrop Technique® yhdistää Young Livingin eteeristen öljyjen autenttisuuden hieronnan periaatteisiin. Sisältää ohjekirjasen. S I S ÄLTÖ |

Yhdeksän 5 ml:n pulloa: Aroma Siez™, Basil, Cypress, Marjoram, Oregano, Peppermint, Thyme, Valor II®, Wintergreen. Kaksi 236 ml:n hierontaöljypulloa: Ortho Ease™, V-6™ Vegetable Oil Complex ja ohjekirjanen

OILS OF ANCIENT SCRIPTURE KO O D I 19343

Oils of Ancient Scripture™ -sarja sisältää kymmenen öljyä, jotka ovat peräisin Raamatun tärkeimmistä kasveista, kukista, materiaaleista ja hartseista – alkaen sypressistä (Jesaja 44:14) aina Saaronin ketojen kukkaan (Laulujen laulu 2:1). Sarjan ansiosta voit nyt paitsi tutustua näiden kallisarvoisten eteeristen öljyjen kiehtovaan historiaan myös nauttia Myrtle- ja Cedarwoodöljyjen virkistävyydestä, Frankincense- ja Myrrhöljyjen täyteläisyydestä sekä muista ihanista tuoksuista. SISÄLT Ö |

Kymmenen 5 ml:n pulloa: Aloes (Royal Hawaiian Sandalwood), Cassia, Cedarwood, Cypress, Frankincense, Hyssop, Myrrh, Myrtle, Onycha, Rose of Sharon (Cistus)

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

50


Eteeristen öljyjen

DIFFUUSERIT Luo kodista, toimistosta tai muusta henkilökohtaisesta paikasta oma aromaterapeuttinen keitaasi! Tyylikkäiden diffuuserimalliemme avulla eteeriset öljyt leviävät omassa tilassasi kaikkialle ja luovat kylpylämäisen elämyksen missä vain.

51

ES S ENT IAL OIL PRODU CTS


ARIA ULTRASONIC DIFFUSER KOODI (U K ) 452408

KOODI (EU ) 4524502

Aria™ -diffuuserissa yhdistyvät viimeisin ultraäänitekniikka ja monet käytännölliset ominaisuudet, kuten kaukosäädin, musiikkimahdollisuudet, laitteeseen tallennetut rauhoittavat äänet ja LED-valot. Arian sisällä on yli miljoona kertaa sekunnissa värisevä pieni ultraäänilevy, joka levittää höyryyntyvän veden ja öljyn ympäröivään ilmaan. S I SÄLTÖ |

AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER KO O D I ( U K ) 469508

KO O D I ( E U ) 4695502

SISÄLT Ö |

Lemon 5 ml; Peppermint 5 ml

Kiinnitä 5 tai 15 ml:n pullo eteeristä öljyä sumuttimen päälle ja valitse haluamasi asetus. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

Täytä vedellä ja lisää 15–20 tippaa haluamiasi öljyjä. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

DEWDROP DIFFUSER KOODI (U K ) 533008

KOODI (EU ) 5330502

S I SÄLTÖ |

Lavender 5 ml; Citrus Fresh 5 ml

K ÄY TTÖOHJ E |

Täytä huolellisesti huoneenlämpöisellä vedellä (suosittelemme hana- tai lähdevettä), lisää 8–12 tippaa yhtä tai useampaa haluamaasi eteeristä öljyä ja käynnistä diffuuseri. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

USB DIFFUSER KOODI 5224501

KO ODI (REFI L L CARTR IDGES) 5228500

Thieves 15 ml

KÄYT T ÖOHJE |

K ÄY TTÖOHJ E |

Young Livingin helppokäyttöinen Dewdrop™ Diffuser -diffuuseri toimii samanaikaisesti ilmankostuttimena, sumuttimena ja aromidiffuuserina. Jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti toimivassa Dewdrop Diffuser -diffuuserissa on automaattinen katkaisin ja ympäristön mukaan toimiva valonsäätö. Se tuo tilaan kuin tilaan kylpylämäistä tunnelmaa.

AromaLux™ toimii samanaikaisesti sumuttimena, ilmanpuhdistajana ja diffuuserina, ja se on tehokas tapa luoda hyvinvointia edistävä ilmapiiri eteerisillä öljyillä. D. Gary Youngin kehittämä AromaLux on saatavissa vain Young Livingin kautta. Se hyödyntää patentoitua suunnittelua, teknologiaa ja helppokäyttöisiä toimintoja, jotka voimistavat aromaattista elämystä.

RAINSTONE ULTRASONIC DIFFUSER KO O D I ( U K ) 533108

KO O D I ( E U ) 5331502

Young Livingin Rainstone™ Diffuser -diffuserissa yhdistyvät viimeisin ultraäänitekniikka, perinteinen kiinalainen käsityö ja lujatekoiset toiminnot, kuten 8 tunnin haihdutus, tunnelmavaloasetukset, negatiivinen ionisaattori ja kaukosäädin. SISÄLT Ö |

Tangerine 5 ml; Thieves 5 ml

KÄYT T ÖOHJE |

Täytä huoneenlämpöisellä hanatai mineraalivedellä, lisää 8–10 tippaa eteeristä öljyä ja käynnistä diffuuseri. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

Levitä ympärillesi suosikkiöljyjesi tuoksua missä tahansa Young Livingin USB Diffuser -diffuuserin avulla. Voit käyttää sitä tietokoneen tai auton USB-portin avulla, ja ottaa sen mukaan niin toimistoon kuin matkalle. Helposti kuljetettava, pienikokoinen ja hiljainen diffuuseri, jonka diffuusioväliksi voi määrittää 10, 30 tai 60 sekuntia. K ÄY TTÖOHJ E |

Laita eteerisellä öljyllä täytetty pullo USB Diffuser -diffuuseriin ja kytke se sitten johonkin USBporttiin. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

E T E E RIS E T Ö L JYT U O T T E E T

52


ETEERISTEN ÖLJYJEN LISÄVARUSTEET Luo harmoninen eteeristen öljyjen käyttöelämys. Monenlaiset tarvikkeet lujatekoisista kantolaukuista värikoodattuihin pulloetiketteihin auttavat arvokkaiden eteeristen öljyjen organisoimisessa.

Eteeristen öljyjen kantolaukulla voit kuljettaa jopa 30 eteeristä öljyä ja öljysekoitusta tyylikkäästi. Lujatekoisesta EV-vaahtomuovista valmistetussa kantolaukussa on vankka kahva ja vaahtomuovinen sisäosa, jonka turvissa pullot pysyvät tien päällä ehjinä ja paikoillaan.

30 OIL CASE KOODI 4936500

AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS KOODI 4578

ESSENTIAL OIL SAMPLE BOTTLES KOODI 319408

OIL BOTTLE CAP LABELS KOODI 3939

53

Muunna mikä tahansa monista eteerisistä Young Living -öljyistäsi helppokäyttöiseksi rollon-pulloksi patentoidulla AromaGlide™ -rullalisäosalla. Jokainen rullalisäosa on suunniteltu sopimaan sellaisiin 5 ja 15 ml:n pulloihin, joiden pohjassa on ”Sb”merkintä. Sisältää 10 AromaGlide-rullalisäosaa ja -korkkia.

Eteeristen öljyjen näytepullot ovat helppo ja kätevä tapa jakaa öljynäytteitä ystäville, perheenjäsenille sekä potentiaalisille uusille asiakkaille ja jäsenille. Ota tyhjät 2 ml:n pullot mukaasi ja täytä ne haluamillasi eteerisillä öljyillä tarpeen mukaan. Kaikissa 25 pullossa on korkit ja annostelusuuttimet.

Nämä värikoodatut etiketit sopivat täydellisesti kaikkiin 5 ja 15 ml:n eteeristen öljypullojen korkkiin. Eriväristen korkkietikettien avulla pullot pysyvät järjestyksessä ja löydät oikean pullon helposti ja nopeasti.

ET EERIS ET ÖLJYTU OTTEET

AROMA CAROUSEL KO O D I 4832521

EU

CLEAR VEGETABLE CAPSULES KO O D I 3193

GLASS OIL DROPPERS (X6)

Aroma Carousel™ on ainutlaatuinen esittelyalusta, jolle voi kätevästi asettaa esille kymmenen Young Livingin eteeristä öljyä. Alusta on erinomainen apuväline, kun esittelet öljyjä vaikkapa kotona järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Mukana tulevien Easy-Fill-pipettien avulla öljyjä on helppo siirtää tyhjiin 2 ml:n näytepulloihin.

Läpinäkyvät kasviperäiset kapselit ovat erinomainen tapa nauttia päivittäiset Plus-öljyt. Nämä NPcaps™-kapselit ovat ihanteellisia kasvissyöjille, diabeetikoille ja muille erikoisruokavaliota noudattaville. Ne on valmistettu pullulaanista, joka on turvallinen vesiliukoinen polysakkaridi.

Young Livingin lasiset öljypipetit ovat kätevä tapa annostella juuri oikea määrä eteeristä öljyä. Niiden avulla voi myös poistaa ylimääräisen öljyn diffuuserista.

KO O D I 3810

VITASSAGE WITH STORAGE CASE KO O D I 4625

D. Gary Youngin kehittämässä Vitassage™-laitteessa on kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua kuulaa, joilla voi hieroa kipeitä tai väsyneitä lihaksia. Samanaikaisesti laite levittää iholle jopa kolmea eri eteeristä öljyä.


Luo keidas

KOTIISI Kutsuva Olohuonesekoitus 3 tippaa

COPAIBA-ÖLJYÄ OCOTEA-ÖLJYÄ 3 tippaa

3 tippaa

FENNEL-ÖLJYÄ LEMON MYRTLE -ÖLJYÄ 3 tippaa


KODIN TUOTTEET Koti on rauhan tyyssija – paikka, jossa elämän kauniit muistot luodaan perheen ja ystävien kanssa.

Loimme Kodin tuotteet

-valikoiman tarjotaksemme tehokkaita tuotteita, joissa ei ole rajuja kemikaaleja. Nämä tehokkaat eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteet ovat luonnon tarkoittamalla tavalla toimivia turvallisia ratkaisuja. Siivoustuotteista aina peilikaapin hammastahnaan saakka kodin pitäisi olla paikka, josta kokonaisvaltainen hyvinvointi alkaa.THIEVES Young Livingin ainutlaatuinen Thieves®-sekoitus pohjautuu neljän 1400-luvun ranskalaisen varkaan tarinaan. He loivat erityisen mausteneilikkaa, rosmariinia ja muita kasveja sisältävän tuoksuyhdistelmän. Thieves-valikoiman tuotteet ovat turvallinen vaihtoehto kotiisi. Voit korvata rajut kemikaalit Thievesin luonnonmukaisilla yhdisteillä, jotka toimivat tehokkaasti ja tuoksuvat ihanalta.


Eteerinen Thieves®-öljysekoitus on saanut innoituksensa neljästä 1400-luvulla Ranskassa eläneestä varkaasta, jotka tarinan mukaan kehittivät aromaattisen sekoituksen mausteneilikasta, rosmariinista ja muista kasveista ja käyttivät sitä suojanaan ryöstäessään kuolevia ja kuolleita ihmisiä. Thieves on tehokas sekoitus, joka sisältää luontaisia ainesosia limoneeni, eugenoli ja eukalyptoli.

THIEVES KOODI 342308

KOKO 15 ml

Eteerisen Thieves-öljysekoituksen voiman valjastava Thieves AromaBright™ Toothpaste -hammastahna voi edistää hampaiden ja ikenien puhtautta. Thieves AromaBright Toothpaste ei sisällä fluoridia, synteettisiä väriaineita tai säilytysaineita, joten se on erinomainen koko perheen valinta. Hammastahna maistuu mintunraikkaalta ja pitää hengityksen raikkaana pitkään.

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE KO O D I 3039521

KO KO 118 g

Mausteneilikka, Kanelinkuori, Rosmariini, Sitruuna, Eucalyptus Radiata K ÄY TTÖOHJ E | Haihduta diffuuserilla, hengitä suoraan pullosta tai laimenna V-6 Vegetable Oil Complex -öljyllä ja levitä iholle.

KÄYT T ÖOHJE |

Thieves® Cleansing Soap puhdistaa erittäin tehokkaasti ja pursuaa puhtaiden eteeristen öljyjen voimaa. Legendaarista Thieves-öljysekoitusta sisältävä palasaippua sopii ihanteellisesti ihon puhdistamiseen.

Thieves® Dental Floss -hammaslanka on valmistettu vahvoista kuiduista, jotka eivät rispaannu eivätkä katkea ja jotka liukuvat helposti hankalissakin hampaankoloissa. Kaksi kertaa kyllästetyssä lujatekoisessa hammaslangassa on kaksi eteeristen öljyjen kerrosta. Siinä on siten kaksin verroin suojaa hampaidesi raikastamiseen.

A I N E S OS AT |

THIEVES CLEANSING SOAP KOODI 367908

KOKO 99.25 g

K ÄY TTÖOHJ E |

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE KOODI 3744521

KOKO 118 g

Harjaa hampaat joka aamu ja ilta sekä mieluiten jokaisen aterian jälkeen.

THIEVES DENTAL FLOSS KO O D I

KO O D I

4463560

4464560

KO KO

KO KO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

KÄYT T ÖOHJE |

Vaahdota. Pese. Huuhtele.

Thieves® Dentarome® Ultra Toothpaste -hammastahna valjastaa Thieves-öljysekoituksen voiman lisäämään pesun tehoa, ja eteerisen Peppermint-öljyn viileä piparmintun maku tuottaa huippuraikkaan hengityksen. Luonnollisista ainesosista valmistettu Thieves Dentrome Ultra poistaa erittäin hyvin tahroja, joiden alta paljastuu kirkkaampi, raikkaampi ja hohtavampi hymy! KÄY TTÖOHJ E |

THIEVES DISH SOAP KO O D I 535008

KO KO 355 ml

Päivittäiseen käyttöön tarpeen mukaan.

Luonnosta johdettuja ainesosia sisältävä Thieves® Dish Soap -astianpesuaine puhdistaa astiat tehokkaasti ilman kemikaaleja, väriaineita tai synteettisiä ainesosia. Young Livingin eteeriset öljyt Thieves, Jade Lemon ja Bergamot tekevät yhdessä muiden kasvipohjaisten aineosien kanssa astioista hohtavan puhtaita. KÄYT T ÖOHJE |

Annostele pieni määrä pesuainetta lämpimään hanaveteen. Lisää pesuainetta tarvittaessa.

Harjaa hampaat ja

ikenet huolellisesti aamuin ja illoin.

THIEVES FOAMING HAND SOAP KOODI

KOODI

367408

364308

KOKO

KOKO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Pese ihosi Thieves® Foaming Hand Soap -käsisaippualla. Eteerisiä öljyjä Thieves, Lemon ja Orange ja muita luonnollisia ainesosia sisältävänä se on muihin saippuoihin verrattuna hellävarainen ja tehokas vaihtoehto. Sisältää pumpun. KÄY TTÖOHJ E |

Pumppaa vaahtoa käsiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Thieves® Fresh Essence™ Plus Mouthwash -suuveden teho perustuu eteerisen Thievesöljysekoituksen voimaan, ja tuloksena on uskomattoman puhtaat hampaat ja ikenet. Eteeristen öljyjen lisäksi Young Livingin suuvesi sisältää muita luonnollisista aineista johdettuja ainesosia, joten se toimii turvallisesti ja tehokkaasti ilman alkoholia, synteettisiä väriaineita tai keinotekoisia makuaineita.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH KO O D I 368308

KO KO 236 ml

KÄYT T ÖOHJE |

Huuhtele suu ruokalusikallisella tai korkillisella Fresh Essence Plusia 30–60 sekunnin ajan tai tarpeen mukaan. Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

K O D IN T U O T T E E T

58


THIEVES HOUSEHOLD CLEANER KO ODI

KOODI

374308

447508

KOKO

KOKO

428 ml

1.8 L

Erilaisia luonnosta johdettuja kasvipohjaisia ainesosia sisältävä Thieves® Household Cleaner on erityislaatuisen tehokas kodinpuhdistusaine. Tämä monikäyttöinen puhdistusaine soveltuu lähes minkä tahansa kodin tai toimiston pinnan pesemiseen. Lisäksi se on turvallinen kaikille perheenjäsenille lemmikit ja lapset mukaan lukien.

Kasvipohjaisista ainesosista valmistettu Thieves® Laundry Soap -pyykinpesuaine pesee vaatteet hellävaraisesti ja luonnollisesti. Luonnolliset entsyymit ja tehokkaat eteeriset öljyt lisäävät koostumuksen tehoa ja tekevät vaatteista raikkaita, puhtaita ja kevyesti sitruunan tuoksuisia.

THIEVES LAUNDRY SOAP KO O D I 534908

KO KO 947 ml

KÄYT T ÖOHJE |

Katso käyttöohjeet etiketistä.

K ÄY TTÖOHJ E |

Käytä kodin puhdistukseen tarpeen mukaan. Laimenna tai käytä sellaisenaan. Laimennussuhteet löytyvät etiketistä.

THIEVES MINTS KOODI 5138550

KOKO x 30

Nauti Thieves® Mints -pastillien viileän raikkaasta piparmintun mausta. Nämä luonnolliset, sokerittomat pastillit sisältävät eteeristä Thieves-öljysekoitusta ja Peppermint-öljyä, jotka raikastavat hengityksen terveellisellä tavalla. K ÄY TTÖOHJ E |

KOODI 563108

KOKO 5 ml

A I NE S OS AT |

Mausteneilikka, Kanelinkuori, Rosmariini, Sitruuna, Eucalyptus Radiata K ÄY TTÖOHJ E |

| Käytä ruoanlaitossa tai nauti

sellaisenaan.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER

Käytä päivittäin käsien puhdistamiseen tarpeen mukaan.

514208

KOKO 225 ml

59

Kätevä, kannettava ja pitkäkestoinen Thieves® Waterless Hand Purifier -käsienpuhdistusaineen tehoa lisää luontainen piparminttuöljy. KÄY TTÖOHJ E |

KOODI

KODIN T U OTTEET

KO O D I

KO O D I

326508

326608

KO KO

KO KO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

KÄYT T ÖOHJE |

Puhdista erilaisia pintoja suihkuttamalla ainetta tarpeen mukaan.

Imeskele yhtä pastillia tarpeen mukaan.

Thieves® on voimakas eteerinen öljysekoitus, joka ravintolisänä nautittuna voi auttaa tukemaan tervettä immuunijärjestelmää ja edistää hyvinvointia. Sekoituksessa on luontaisia ainesosia limoneenia, eugenolia ja eukalyptusta, ja se voi toimia erinomaisena ruokiin ja juomiin lisättävänä makuaineena.

THIEVES +

THIEVES SPRAY

Thieves® Spray on kannettava puhdistussuihke, joka sopii täydellisesti pienten pintojen pesemiseen. Thieves Spray -suihketta voi käyttää esimerkiksi ovenkahvoihin, kahvoihin ja WC-istuimiin.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER KO O D I

KO O D I

362108

362208

KO KO

KO KO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Kätevä, kannettava ja pitkäkestoinen Thieves® Waterless Hand Purifier -käsienpuhdistusaineen tehoa lisää luontainen piparminttuöljy. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä päivittäin käsien puhdistamiseen tarpeen mukaan.


Puhdas koti alkaa

THIEVESISTÄ! Yleispuhdistusaine

Syväpuhdistava Hankaus

Tehokas Rasvanpoisto

Young Livingin Thieves®sarjan tuotteissa käytetään yhtä suosituimmista öljysekoituksistamme. Sarjaan kuuluu luonnosta johdetuista ainesosista valmistettuja puhdistusaineita, jotka ovat perheystävällisiä ja puhdistavat tehokkaasti.

Lisää yksi korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta ja 2–3 kuppia vettä lasiin tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuun suihkepulloon. Suihkuta runsaasti ainetta kodin pinnoille ja pyyhi puhtaaksi.

Sekoita ruokasoodaa ja Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta yhteen paksuksi tahnaksi. Levitä sekoitusta puhtaaseen puhdistusliinaan tai sieneen ja hankaa haluttu pinta huolellisesti. Huuhtele puhtaaksi.

Lisää korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta yhteen kuppiin vettä. Pese pinttynyt rasva liuokseen kastetulla puhdistusliinalla. Kun rasva on irronnut, pyyhi pinta puhtaalla ja kostealla liinalla.

TIP

Lisää 4–5 tippaa sekä Thieves- että Peppermint-öljyä kuivausrumpuun laitettavaan villapalloon tai kosteaan puhdistusliinaan, niin saat raikkaan tuoksuista pyykkiä.KIDSCENTS

KidScents®-sarja on eteerisiä öljyjä sisältävä kokoelma, jonka tuotteet kattavat yleisimmät lapsuuden huolenaiheet. Nämä patentoidut sekoitukset ovat turvallinen vaihtoehto monien kauppojen vastaaville tuotteille. Sinä ja pikkuisesi ihastutte varmasti näihin lasten ehdoilla valmistettuihin eteerisiin öljysekoituksiin.

KIDSCENTS GENEYUS KOODI 531008

KOKO 5 ml

KIDSCENTS SHAMPOO KOODI 3686

KOKO 214 ml

GeneYus™-sekoitus sopii erinomaisesti diffuuserilla haihdutettavaksi, kun nuoret keskittyvät johonkin projektiin. AINE S OS AT |

Kookosöljy, Temppeliolibaani, Sininen Sypressi, Setripuu, Idahon Okakuusi, Palo Santo, Sitruunamelissa, Northern Lightsin Mustakuusi, Manteliöljy, Bergamotti, Mirha, Vetiveriaheinä, Palsamipelargoni, Royal Hawaiian -Santelipuu, Tuoksuilangia, Iisoppi, Korianteri, Ruusu K ÄY TTÖOHJ E | | Suositellaan 2–12-vuotiaille lapsille. Käyttö vain luotettavan aikuisen toimesta tai aikuisen valvonnassa. Ulkoisesti: levitä 2–4 tippaa suoraan haluamallesi alueelle. Laimentaminen ei ole tarpeen, lukuun ottamatta erittäin herkkiä ihotyyppejä. Käytä tarvittaessa. Aromaattinen käyttö: käytä diffuuserilla korkeintaan tunnin ajan kolmesti päivässä. KidScents® Shampoo ei sisällä mitään synteettisiä hajusteita, väriaineita tai rajuja ainesosia. Shampoon luonnolliset ainesosat, kuten aloe ja MSM sekä eteeriset kamomilla-, tangeriini- ja sitruunaöljyt, puhdistavat hiukset tehokkaasti ja hellävaraisesti silmiä ärsyttämättä.

Levitä Owie™-öljyä paikallisesti parantamaan lapsen ihon ulkonäköä.

KIDSCENTS OWIE KO O D I

AINESOSAT |

Kookosöljy, Idahon Palsamijalokuusi, Teepuu (Melaleuca Alternifolia), Italianolkikukka, Elemi, Pihkakistus, Japaninsypressi, Mausteneilikka

530808

KO KO 5 ml

KÄYT T ÖOHJE | | Suositellaan 2–12-vuotiaille lapsille. Käyttö vain luotettavan aikuisen toimesta tai aikuisen valvonnassa. Ulkoisesti: levitä 2–4 tippaa suoraan haluamallesi alueelle. Laimentaminen ei ole tarpeen, lukuun ottamatta erittäin herkkiä ihotyyppejä. Käytä tarvittaessa. Aromaattinen käyttö: käytä diffuuserilla korkeintaan tunnin ajan kolmesti päivässä.

Lasten KidScents® Slique™ Toothpaste -hammastahnassa on eteerisiä Thieves- ja Slique Essence -öljysekoituksia, jotka puhdistavat ja suojaavat hampaat hellästi. Se on turvallinen ja tehokas sekoitus, joka edistää hampaitten terveyttä ilman fluorideja, synteettisiä väriaineita, keinotekoisia makuaineita ja säilöntäaineita.

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE KO O D I 4574

KO KO 114 g

KÄY TTÖOHJ E | Lisää pieni määrä shampoota hiuksiin. Vaahdota, ja sitten huuhtele.

KIDSCENTS TUMMYGIZE KOODI 530508

KOKO 5 ml

TummyGize™ on rentouttava ja rauhoittava sekoitus, jota voi levittää lasten mahan iholle. AINE S OS AT |

Kookosöljy, Viherminttu, Piparminttu, Tangeriini, Fenkoli, Anis, Inkivääri, Kardemumma KÄY TTÖOHJ E |

| Suositellaan

2–12-vuotiaille lapsille. Käyttö vain luotettavan aikuisen toimesta tai aikuisen valvonnassa. Ulkoisesti: levitä 2–4 tippaa suoraan haluamallesi alueelle. Laimentaminen ei ole tarpeen, lukuun ottamatta erittäin herkkiä ihotyyppejä. Käytä tarvittaessa. Aromaattinen käyttö: käytä diffuuserilla korkeintaan tunnin ajan kolmesti päivässä.

KÄYT T ÖOHJE |

Käytä aamuin, illoin ja aterioiden jälkeen, niin autat pitämään nuoren hymyn terveenä ja eloisana.

VA L ONA R K U U S: Vä l t ä s uor a a a u rin go n v a lo a j a U V- s ä t ei t ä vä hi nt ä ä n 1 2 t unt ia tu o t te e n i hol l e l evi t t ä mi s en j ä l keen. U L K OISE STI: K ä yt ä s uor a a n i h o l le . Vo i v a a t ia l a i ment a mi s t a . K a t s o kä yt t öoh je e t. L A IM E NTA M INE N: L a i mennet t a v a ih o l la kä yt et t ä es s ä . K a t s o kä yt t öohj e e t. A R OM A ATTINE N K ÄYTTÖ: H e n gitä s el l a i s ena a n t a i kä yt ä Young Liv in g - d i ffuus er i a . SISÄ ISE STI: K a t s o kä yt t öohj ee t.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

K O D IN T U O T T E E T

62


PROVENCE COLLECTION

Meillä on ilo ja ylpeys tarjota sinulle vain Euroopan markkinoilla myytävä Young Living Provence Collection. Ainutlaatuisen tuotesarjan tuotteet on kasvatettu alusta loppuun maatilallamme Ranskan Simiane-la-Rotondessa Seed to Seal -kumppanuusperiaatteidemme mukaisesti. Ota huomioon, että koska kaikki nämä tuotteet ovat kausiluontoisia, niiden saatavuus riippuu täysin säästä, maaperästä ja muista ympäristötekijöistä. Kun tuote on myyty loppuun, emme ehkä saa täydennystä varastoon ennen seuraavaa satoa.

63

AT HOM E


CLARY SAGE FLORAL WATER KO ODI

KOODI

503606

503507

KOKO

KOKO (UUDELLEENTÄYTTÖ)

120 ml

Maatilallamme Simianela-Rotondessa valmistettu aromaattinen Clary Sage Floral Water -kukkaisvesi on upea tapa puhdistaa iho. Myskisalvian tyynnyttävä tuoksu virkistää, kun suihkutat sitä päivän mittaan tarpeen mukaan.

LAVENDER FLORAL WATER KO O D I

KO O D I

502806

502906

KO KO

KOKO (UUDELLEENTÄYTTÖ)

120 ml

250 ml

ROSEMARY FLORAL WATER

250 ml

Rosmariinin virkistävällä kukkaisvedellä on eloisa tuoksu – sopii täydellisesti antamaan henkistä lisävoimaa ja erityisen

LAVENDER ESSENTIAL WATER

tehokas raikastavana hiusvetenä.

KO ODI

KOODI

503406

503506

503106

KOKO

KOKO (UUDELLEENTÄYTTÖ)

KOKO (UUDELLEENTÄYTTÖ)

120 ml

Lavender Floral Water -kukkaisvesi on raikastava ja auttaa rauhoittumaan. Se sopii erityisen hyvin öljyisestä ja ongelmaisesta ihosta kärsiville.

KO O D I

Eteerinen Lavender Essential Water -vesi sisältää kaikki niin eteerisen öljyn kuin kukkaisveden aromaattiset molekyylit. Yhdessä ne tuovat esiin laventelin alkuperäisen kauniin tuoksun, joka raikastaa kotia pitkään.

250 ml

250 ml

LAVENDER HONEY KOODI 22170

KOKO 500 g

LAVENDER DRY FLOWERS KO ODI

KOODI

504006

504406

KOKO

KOKO

100 g

250 g

KO ODI

Tuo Ranskan Provencen tunnelma Simiane-laRotonden laventelitilaltamme omaan pöytääsi Young Living Lavender Honey -hunajalla! Hunajalla on kermainen koostumus ja hento kukkainen maku, ja se maistuu herkulliselta teessä sekä makeissa ja suolaisissa leipomuksissa. Lisää lusikallinen hunaja-sinappisalaatinkastikkeeseen tai yhdistä feta- tai sinihomejuustoon hillittyä ja luontaista makeutta antamaan.

Maatilaltamme Ranskan Provencesta tulevat kuivatut laventelinkukat sopivat täydellisesti hajustesekoituksiin, omien tuoksupussien luomiseen tai esimerkiksi häihin riisin sijaan heitettäviksi.

NICOLAS DIFFUSER KO O D I 504206

EU

LAVENDER EINKORN PILLOW KO O D I

KO O D I

504606

504806

NI S K AT Y Y NY

NELIKULMAINEN

EU

Tämä tyylikäs diffuuseri levittää huoneilmaan haluamiasi eteerisiä öljyjä käyttämättä lainkaan sähköä. Edullisen ja ympäristöystävällisen Nicolas Diffuser -diffuuserin toiminta perustuu luonnolliseen haihtumiseen huonelämpötilassa. Se on tehty kokonaan kierrätettävistä materiaaleista ja on helppo kuljettaa mukana.

Nämä kätevät tyynyt on valmistettu yksijyvävehnän kuorista ja täytetty laventelinkukilla, jotka on poimittu Simiane-laRotondessa sijaitsevalta maatilaltamme. Hillityn ja rentouttavan laventelintuoksuinen ja helposti kannettava tyyny on erinomainen matkakumppani.

504506

KOKO 500 g

EU

K O D IN T U O T T E E T

64


TERVEYS JA HYVINVOINTI Todellinen hyvinvointi alkaa sisältäpäin. Terveys ja hyvinvointi -tuotesarja sisältää kaikki tärkeimmät ravinteet sekä eteerisiä öljyjä

tuomaan

uutta

potkua

matkaasi.

Jaksa

pidempään

ruoilla ja ravintolisillä, jotka ravitsevat elinvoimaasi, täyttävät ravinnetarpeesi ja kutkuttelevat makuhermojasi.NINGXIA RED Yli 700 vuoden ajan Kiinan luoteisosassa sijaitseva Ningxian alue on tunnettu korkealuokkaisista gojimarjoistaan. Gojimarjat ovat hyvin ravinnerikasta superruokaa. NingXia Red® on tehokas superruoista valmistettu ravintolisä, joka suunniteltu antamaan lisäenergiaa sekä vahvistamaan ja virkistämään kehoa ja mieltä. Tämä herkullinen, patentoitu sekoitus sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, Ningxiagojimarjasosetta ja muita supermarjoja, joista keho saa elintärkeitä fytoravinteita.


NINGXIA DRIED WOLFBERRIES (ORGANIC) KOODI 636008

Kuivatut Ningxia Dried Wolfberries -gojimarjat maistuvat sellaisinaan välipalana, smoothieen sekoitettuna tai jogurtin ja myslin päälle siroteltuna. Niillä voi lisätä makua, rakennetta ja ravintoarvoa moniin suosikkiruokiin.

NINGXIA NITRO KO O D I 306408

KO KO 14 x 20 ml

K ÄY TTÖOHJ E |

Syö noin 4 ruokalusikallista (¼ kuppi) haluamallasi tavalla. Lisää leivonnaisiin, muroihin, salaatteihin, pähkinäsekoitukseen, jne.

NINGXIA RED KOODI

KOODI

3042560

3044560

KOKO

KOKO

2 x 750 ml

4 x 750 ml

KOODI

KOODI

3045560

3046560

KOKO

KOKO

6 x 750 ml

8 x 750 ml

NingXia Red® on terveellinen päivittäinen ravintolisäjuoma, joka sisältää Ningxia-gojimarjasosetta, superruokamehujen (mustikka, aronia, kirsikka, granaattiomena ja luumu) sekoitusta, luontaista steviauutetta, rypälesiemenuutetta, puhdasta vaniljauutetta ja eteerisiä appelsiini-, yuzu-, sitruuna- ja tangeriiniöljyjä. K ÄY TTÖOHJ E |

Ainutlaatuinen eteeristen öljyjen, kasviuutteiden ja muiden valikoitujen ainesosien sekoitus NingXia Nitro™ tukee kognitiivista valppautta ja hyvää kuntoa. Erinomaisesti kehoa ja mieltä tukeva sekoitus luonnossa esiintyvää kofeiinia ja d-riboosia. Se voi auttaa urheilullisen suorituskyvyn ja kestävyyden parantamisessa. athletic performance and endurance. KÄYT T ÖOHJE |

Nauti NingXia Nitro suoraan putkilosta tai sekoita 60–120 millilitraan NingXia Red -juomaa tai 120 millilitraan vettä.

Sisältää kaksi 750 ml:n NingXia Red® -pulloa ja 30 annospakkausta.

NINGXIA RED COMBO PACK

KÄY TTÖ O HJE |

KO O D I

Juo päivittäin 60 ml:n annos kaksi kertaa päivässä.

4710560

Juo päivittäin 60 ml:n annos kaksi

kertaa päivässä.

NINGXIA RED SINGLES

NINGXIA ZYNG KO O D I

KOODI

KOODI

3525560

3526560

KOKO

KOKO

30 x 60 ml

60 x 60 ml

KOODI 3523560

KOKO 90 x 60 ml

NingXia Zyng™ on kevyt, hiilihapollinen juoma, joka antaa nestetasapainoa parantavaa energiaa. Patentoitu resepti sisältää eteerisiä mustapippuri- ja limettiöljyjä, gojimarjasosetta ja valkoisen teen uutetta.

3071521

KO KO x 12

Nämä laukussa kätevästi mukana kulkevat pakkaukset tarjoavat kaikki NingXia Red® -juoman tehokkaat ominaisuudet yhdessä 60 ml:n annoksessa. Jokaisessa laatikossa on 30, 60

KÄYT T ÖOHJE | Juo yksi tölkki halutessasi. Parhaimmillaan jäähdytettynä.

tai 90 yksittäistä annospakkausta. K ÄY TTÖOHJ E |

Juo päivittäin yksi paketti (60 ml) kaksi

kertaa päivässä.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

T E RV E YS JA HYV INV O INT I

68


SLIQUE

Sliquen ainutlaatuisen eksoottisten ainesosien ja tehokkaiden eteeristen öljyjen yhdistelmän avulla löydät oikean suunnan – kohti terveempää ja onnellisempaa elämää! Oikeanlaiseen ruokavalioon ja liikuntaan yhdistettynä Slique®-tuotteilla voidaan tukea painonhallintaa, sillä ne lisäävät kylläisyyden tunnetta ja täydentävät ravintoaineiden saantia.

SLIQUE BARS KOODI 5024521

KOKO x6

Slique® Bars -patukoiden kaksitahoinen kylläisyyden lähestymistapa sekä eksoottisten hedelmien, pähkinöiden ja tieteen sekoitus luovat täydellisen käytännöllisen ja ravitsevan välipalan. K ÄY TTÖOHJ E |

Hallitse nälän tunnetta nauttimalla patukka ennen ateriaa tai aterioiden välillä. Juo samalla 340 ml vettä. Slique® Tea on viherlaakerista, olibaanihartsijauheesta ja muista luonnollisista ainesosista valmistettu eksoottinen juoma, joka on suunniteltu tukemaan yksilöllisiä painonhallintatavoitteita.

SLIQUE TEA KOODI 4572523

KOKO x 25

K ÄY TTÖOHJ E |

Kiehauta 230 ml vettä. Aseta yksi teepussi kuppiin ja lisää vesi. Hauduta vähintään 3 minuuttia.

SLIQUE ESSENCE KO O D I 458608

KO KO 15 ml

Slique® Essence on tehokkaiden eteeristen öljyjen ja steviauutteen ainutlaatuinen sekoitus, joka tukee terveellisiä painonhallinnan tavoitteita. Se toimii erityisen hyvin, kun sitä käyttää yhdessä muiden Slique-tuotteiden kanssa. AINESOSAT | greippi, tangeriini, sitruuna, viherminttu, ja viherlaakeri steviauutteella KÄYT T ÖOHJE |

Ravista hyvin ennen käyttöä. Lisää 2–4 tippaa 120–170 millilitraan suosikkijuomaasi Slique Tea -teetä tai vettä.


Tärkeät

RAVINTOAINEET Vitamiinit ja mineraalit kuuluvat terveellisen ruokavalion tukipilareihin. Ruokavalio ei kuitenkaan aina tarjoa riittävästi näitä tärkeitä ravintoaineita. Kätevät monivitamiiniravintolisäratkaisumme sisältävät luonnosta saatavia ravintoperäisiä vitamiineja ja mineraaleja sekä tehokkaita eteerisiä öljyjä. Niistä saat tarvitsemasi tuen.


5-DAY NUTRITIVE CLEANSE KOODI 489008

Kehoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistava 5-Day Nutritive Cleanse™ -tuotepakkaus parantaa yleistä terveydentilaa ja lisää hyvinvointia. Kokoelmaan sisältyy NingXia Red, Balance Complete ja Digest & Cleanse. K ÄY TTÖOHJ E |

BALANCE COMPLETE KO O D I 329208

KO KO 750 g

Lisätietoja kunkin tuotteen

KÄYT T ÖOHJE |

BLM™ sisältää Idahon palsamijalokuusen ja mausteneilikan eteerisiä

ComforTone® on ruoansulatusjärjestelmää tukeva yrttien ja eteeristen öljyjen tehokas yhdistelmä, joka sisältää muun muassa piparmintun ja inkiväärin eteerisiä öljyjä. ComforTone tukee paksusuolen terveyttä ja luontaista optimaalista toimintakykyä.

Lisää kaksi annoslusikallista 230 millilitraan kylmää vettä tai maitoa ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää halutessasi joukkoon hedelmiä tai Plus-öljyjä lisämakua antamaan.

pakkauksessa.

BLM KOODI

öljyjä sekä voimakkaita luonnollisia ainesosia, kuten tyypin II kollageenia, MSM:ää ja glukosamiinisulfaattia. Se auttaa luiden ja nivelten normaalin terveyden tukemisessa.

323408

KOKO x 90

COMFORTONE KO O D I 320408

KO KO x 150

KÄYT T ÖOHJE |

K ÄY TTÖOHJ E | Jos painat alle 54 kg, ota yksi kapseli kolmesti päivässä. Jos painat 54–90 kg, ota yksi kapseli neljästi päivässä. Jos painat yli 90 kg, ota yksi kapseli viidesti päivässä.

Detoxzyme® sisältää voimakkaita kasvipohjaisia entsyymejä, jotka täydentävät ruoansulatusta, poistavat elimistöstä myrkkyjä ja edistävät sen sisäistä puhdistumista. Detoxzyme toimii yhdessä kehon kanssa ja tukee ruoansulatuselimistön normaalia toimintaa.

DETOXZYME KOODI 320308

KOKO x 180

Nauti yksi kapseli kolmesti päivässä. Parhaan tuloksen saat, kun juot vähintään 1,8 litraa vettä.

DIGEST & CLEANSE KO O D I 329308

KO KO x 30

Nauti yksi pehmytkapseli veden kanssa 1–3 kertaa päivässä 30–60 minuuttia ennen aterioita.

Nauti kaksi kapselia kolmesti päivässä aterioiden välillä tai tarpeen mukaan. Tuotetta voidaan käyttää osana puhdistus- tai detox-ohjelmaa. with a cleansing or detoxifying programme. Essentialzyme on kaksikerroksinen monientsyymitabletti, joka on kehitetty erityisesti tasapainottamaan ruoansulatusjärjestelmää ja edistämään entsyymien toimintaa.

KOODI 327208

KOKO x 90

Muun muassa piparmintun, sitruunan, inkiväärin ja fenkolin eteerisistä öljyistä koostettu Digest & Cleanse™ rauhoittaa ruoansulatuskanavan häiriöitä ja tukee normaalia ruoansulatusta. Kapselit liukenevat suolistossa, mikä takaa vaikuttavien aineiden hyvän imeytymisen. KÄYT T ÖOHJE |

K ÄY TTÖOHJ E |

ESSENTIALZYME

Balance Complete™ on superruokapohjainen ateriankorvike. Se on suunniteltu antamaan energiaa ja puhdistamaan sisäisesti ja sisältää myös Young Livingin omaa V-Fiber™-sekoitusta, jonka yhdestä annoksesta saa peräti 11 grammaa kuitua.

Essentialzymes-4 on monipuolinen entsyymiyhdistelmä. Se on kehitetty erityisesti edistämään monien jalostettujen elintarvikkeiden sisältämien ravintorasvojen, proteiinien, kuitujen ja hiilihydraattien sulatusta.

ESSENTIALZYMES-4 KO O D I 464508

KO KO x 120

K ÄY TTÖOHJ E |

Parhaan tuloksen saat, kun nautit 1–3 kapselia tuntia ennen aterioita.

71

T ERVEYS JA H YVINVOINTI

KÄYT T ÖOHJE |

Nauti kaksi kapselia (yksi kahden annoksen läpipainopakkaus) kahdesti päivässä päivän suurimpien aterioiden yhteydessä (yhteensä neljä kapselia).


ICPTM on ruoansulatusta tukeva ravintolisä, jossa on 3 g liukenevaa ja 1 g liukenematonta kuitua. Sen kasvi- ja yrttiainesosat auttavat ruoansulatusjärjestelmää toimimaan mahdollisimman tehokkaasti.

ICP KOODI 320808

KOKO 227 g

Inner Defense® sisältää Young Livingin eteeristä Thievesöljysekoitusta, jossa on runsaasti immuunijärjestelmää tukevia tymolia, karvakrolia ja eugenolia.

INNER DEFENSE KO O D I 329508

KO KO

KÄYT T ÖOHJE |

Nauti yksi pehmytkapseli päivässä aamuisin tai yksi pehmytkapseli 3–5 kertaa päivässä, kun olet stressaantunut. Saat parhaat tulokset, kun käytät Life 9 -probioottia kahdeksan tuntia kapselin nauttimisen jälkeen.

x 30

K ÄY TTÖOHJ E |

Sekoita 2 teelusikallista 230 millilitraan mehua tai vettä päivässä. Kehon puhdistuskuurin tai runsasproteiinisen dieetin aikana nauti kolmesti päivässä. Se sopii parhaiten porkkana tai omenamehun kanssa tai terveellisen smoothien kanssa. JuvaPower® on runsaasti antioksidantteja sisältävä kasvisjauhesekoitus, joka on yksi parhaista happamuutta sitovien ruoka-aineiden

JUVAPOWER KOODI 327608

KOKO

lähteistä. Sisältää optimaalisen tuen varmistavia aniksen ja fenkolin eteerisiä öljyjä.

226 g

JUVASPICE KO O D I 3279500

KO KO 113 g

KÄY TTÖOHJ E | Ripottele yksi ruokalusikallinen ravintolisää ruoan (esim. perunoiden, salaatin, riisin tai kananmunien) päälle tai lisää 120–230 millilitraan puhdistettua vettä, riisimaitoa tai mantelimaitoa. Ei korvaa tasapainoisia ja terveellisiä aterioita. Saat parhaan tuloksen käyttämällä kolmesti päivässä.

Life 9 on patentoitu yhdistelmä yhdeksää hyödyllistä bakteerikantaa, jotka tukevat terveyttä. Tämä ravintolisä sisältää 17 miljardia elävää viljelmää, jotka edustavat yhdeksää erilaista bakteerikantaa.

LIFE 9 KOODI 18361

KOKO x 30

KÄY TTÖOHJ E |

JuvaSpice® on herkullinen riisinsiemenleseiden, pinaatin, tomaattihiutaleiden, punajuurijauheen ja pellavansiementen sekoitus, joka sopii monen ruokalajin mausteeksi. Tämä fenkolin ja aniksen eteerisillä öljyillä tehostettu maksan toimintaa tukeva ravintolisä tuo ruokavalioosi lisää kuitua. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä ravintolisänä 1 gramma (1/3– 1/2 teelusikallista) kerran päivässä tai tarpeen mukaan.

LONGEVITY SOFTGELS KO O D I 328908

KO KO x 30

Ota yksi kapseli joka ilta aterian jälkeen tai tarpeen mukaan.

Eteeristä sitruunaöljyä, kalsiumia, magnesiumia, mangaania ja C-vitamiinia sisältävä MegaCal tukee luiden, verisuoniston ja hermoston normaalia toimintaa.

MEGACAL KOODI 328008

KOKO 450 g

MULTIGREENS KO O D I 324808

KO KO x 120

K ÄY TTÖOHJ E |

Sekoita teelusikallinen ravintolisää yhteen kuppiin vettä tai mehua ja nauti kerran päivässä aterian tai lääkityksen ottamisen jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

LongevityTM Softgels -pehmytkapselit ovat voimakas, patentoitu yhdistelmä rasvaliukoisia antioksidantteja. Lisäksi siinä on puhtaita eteerisiä timjami-, appelsiini- ja olibaanihartsiöljyjä. KÄYT T ÖOHJE |

Ota yksi pehmytkapseli kerran päivässä aterian yhteydessä tai tarpeen mukaan.

MultiGreensTM on ravinteikas klorofyllivalmiste, joka on kehitetty lisäämään elinvoimaisuutta sekä edistämään hermoston ja verenkiertoelimistön toimintaa. Siihen on lisätty imeytymistä edistäviä eteerisiä rosmariini-, sitruuna- ja sitruunamelissaöljyjä. KÄYT T ÖOHJE |

Nauti kolme kapselia

kahdesti päivässä.

T E RV E YS JA HYV INV O INT I

72


OMEGAGIZE 3 KOODI 309708

KOKO x 120

Yleisen hyvinvoinnin tukemiseen tarkoitettu OmegaGize3™ on runsaasti DHA-rasvahappoa sisältävä kalaöljyvalmiste. Se yhdistää kolme keskeistä päivittäistä ravintolisää: omega-3rasvahapot, D3-vitamiinin ja CoQ10-ubikinonin. KÄY TTÖOHJ E |

Nauti kaksi kapselia kahdesti päivässä tai tarpeen mukaan.

SUPER CAL KOODI 3244500

KOKO x 120

Sulfurzyme® hyödyntää luonnollisen MSM-ravintorikin voimakkaan hyödylliset ominaisuudet ja auttaa edistämään ja ylläpitämään nivelten hyvinvointia ja liikkuvuutta. Ravintolisään lisätyt gojimarjat edistävät rikin imeytymistä.

SULFURZYME KO O D I 3243521

KO KO x 120

KÄYT T ÖOHJE | Nauti kaksi kapselia kahdesti päivässä tunti ennen ateriaa tai tunti sen jälkeen.

Super Cal™ sisältää kivennäisaineita, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä, jotka auttavat pysymään terveinä. KÄY TTÖOHJ E |

Ota kaksi kapselia ennen jokaista ateriaa tai tarpeen mukaan.

Ota liikunnasta kaikki

IRTI

NingXia Nitro ® Käytä NingXia Nitroa ennen kuntosalitreeniä tai aina kun tarvitset lisäenergiaa. Se tukee normaaleja energiatasoja ja valppautta ja auttaa selviytymään kiireisestä päivästä tai rankasta urheilusuorituksesta.


TERVEELLINEN RUOANVALMISTUS Olemme omistautuneet tuomaan käyttöösi parempia vaihtoehtoja elämäsi kaikilla osa-alueilla – jopa keittiössä! Einkorn-sarjan kaltaisilla tuotteilla haluamme auttaa sinua saamaan ruoastasi kaiken hyödyn irti ja nauttimaan siitä luonnon tarkoittamalla tavalla.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR KOODI 5043500

KOKO 907 g

Einkorn Flour -yksijyvävehnäjauho sisältää hybridisoimattomia yksijyvävehnän marjoja, jotka on jauhettu ja pakattu käytettäväksi suosikkiresepteissäsi. KÄY TTÖOHJ E |

Noudata pakkauksessa olevaa reseptiä.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN ROTINI PASTA KO O D I 5750500

KO KO 250 g

WOLFBERRY CRISP BARS KOODI 631508

KOKO x6

Gary’s True Grit™ Einkorn Rotini -yksijyvävehnärotinipastan ansiosta yksijyvävehnän eduista nauttiminen on herkullista ja hauskaa. Tämä hybridisoimattomasta yksijyvävehnäjauhosta valmistettu pasta tekee aterioista helppoja, herkullisia ja ravitsevia. Einkorn Rotini on yksi monista tavoista, joilla Young Living tuo herkullisia luonnon antimia perheesi nautittavaksi.

Luonnollisesti makeutetut Wolfberry Crisp -patukat sisältävät 16 grammaa proteiinia, joka on peräisin manteleista, soijasta, gojimarjoista ja kurpitsansiemenistä.

RAVITSEMUKSEN LISÄVARUSTEET BLENDER BOTTLE KOODI (GR EEN ) 4609

KOODI (PU R PL E) 4622

Sekoita ravintoaineita pursuava pirtelö tässä kannettavassa sekoituspullossa. Tilavuus 400 ml.

HYDROGIZE WATER BOTTLE KO O D I ( I VO R Y ) 577708

KO O D I ( P U R P LE ) 577508

Veden juominen on terveellisen ruokavalion kulmakivi ja erittäin tärkeää niin luiden, hampaiden kuin elintenkin terveydelle. Vetyä tuottavan HydroGize™-vesipullomme avulla voit optimoida kahdeksasta päivittäisestä vesilasillisesta saamasi hyödyn. HydroGize hyödyntää elektrolyysimenetelmää, joka takaa optimaalisen vetypitoisuuden jokaisessa vesipullollisessa. Tilavuus 400 ml. T E RV E YS JA HYV INV O INT I

74


PUHDISTUS JA KAUNEUDENHOITO Young Livingin puhdistus- ja kauneudenhoitotuotteet eivät sisällä tieteellisesti kiistanalaisia ainesosia. Eteerisiä öljyjä sisältävät shampoot, voiteet ja kohdistetut ihonhoitotuotteet puhdistavat ja kosteuttavat ihoa, niin että se hehkuu luontaista terveyttä. Hemmottele ihoasi eteeristen öljyjen voimalla!ART

Erityisesti kehitelty ART® Skin Care System -ihonhoitojärjestelmä puhdistaa, kiinteyttää ja kosteuttaa kasvosi. Anna synnynnäisen kauneutesi hehkua!

IHONHOITO-OPAS

ETEERINEN ÖLJY EDUT

SOVELTUU PARHAITEN

Frankincense

Kosteuttaa ja tasoittaa

Kaikki ihotyypit

Lavender

Rauhoittaa ja ravitsee

Kaikki ihotyypit

Etkö tiedä miten aloittaisit

Royal Hawaiian Rauhoittaa ja kosteuttaa Sandalwood

Kaikki ihotyypit

Rose

Rauhoittaa, tasoittaa, ravitsee ja kosteuttaa

Kaikki ihotyypit

Tea Tree

Puhdistaa

Rasvainen iho

levitettäviin eteerisiin öljyihin eri

Geranium

Puhdistaa

Rasvainen iho

tavalla, tämä pikaopas esittelee

Myrrh

Syväkosteuttaa

Kuiva iho

yleisimmät käyttötavat.

Patchouli

Tasoittaa ja kosteuttaa

Kuiva iho

eteeristen öljyjen käytön kauneudenhoidossa? Vaikka kaikkien iho on erilainen ja saattaa reagoida suoraan iholle


ART CREME MASQUE KOODI 5173

KOKO 30 ml

ART® Creme Masque -naamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä puhtaiden eteeristen öljyjen ja hyaluronihapon ansiosta. Lisäksi siinä on muita kylpylätasoisia kasviainesosia, jotka auttavat kiinteyttämään ihoa sekä palauttamaan sen nuorekkaan ilmeen. Sopii kaikille ihotyypeille.

ART GENTLE CLEANSER KO O D I 5361550

KO KO 100 ml

K ÄY TTÖOHJ E |

KÄYT T ÖOHJE | Kostuta kädet ja levitä puhdistusainetta kasvoille ja kaulalle pyörivin, hierovin liikkein.

Pese ja kuivaa kasvot. Levitä tuotetta tasaisesti kasvoille. Anna vaikuttaa 20 minuutin ajan. Poista loput naamiosta kasvoilta kostealla pyyhkeellä.

ART LIGHT MOISTURIZER KOODI 5362550

KOKO 30 ml

ART RENEWAL SERUM KOODI 5175

KOKO 20 ml

ART® Light Moisturiser on kevyt kosteusvoide, joka auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon. Young Livingin eteeristen öljyjen ja muiden korkealuokkaisten ainesosien ansiosta ihosi tuntuu silkinpehmeältä. KÄY TTÖOHJ E |

Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta hellävaroen kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuisin tai tarpeen mukaan.

Uudistava ART® Renewal Serum -seerumi on ainutlaatuinen eksoottisen orkideauutteen ja eteeristen öljyjen yhdistelmä, joka auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan kasvojen herkimpiä alueita. Yhdessä nämä ensiluokkaiset ainesosat ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä auttavat ylläpitämään sen nuorekkuutta.

Hellävarainen, pehmeästi vaahtoava ART® Gentle Cleanser -puhdistusaine poistaa kasvojen iholta epäpuhtaudet ja saa sen hehkumaan. Puhdistusaineen sisältämät ihoa hellivät eteeriset öljyt tekevät kasvoista puhtaan ja raikkaan tuntuiset sekä säteilevän näköiset.

ART REFRESHING TONER KO O D I 5360550

KO KO 120 ml

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM KO O D I 4833

KO KO

ART® Refreshing Toner -kasvovesi poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Eteeristen öljyjen täydellinen sekoitus auttaa tasapainottamaan ihon pH-arvoa sekä tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen. KÄYT T ÖOHJE |

Puhdistuksen jälkeen pyyhi kasvoja ja kaulaa kasvovedellä kostutetulla pumpulilla. Käytä aamuin ja illoin tarpeen mukaan.

Sheerlumé™ on ihon sävyä kirkastava ja tasapainottava voide, jonka vaikutus perustuu patentoituun alppikasvien ja puhtaiden eteeristen öljyjen yhdistelmään. KÄYT T ÖOHJE |

Katso käyttöohje tuoteselosteesta.

30 ml

K ÄY TTÖOHJ E |

Pese kasvot. Levitä ART Renewal Serum -seerumia kasvojen herkille alueille kahdesti päivässä ja anna sen imeytyä. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä lisäksi valitsemaasi Young Livingin kosteusvoidetta.

ART SKIN CARE SYSTEM KOODI 5363550

Young Livingin ART® Skin Care System -ihonhoitojärjestelmä puhdistaa, virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihon turvallisesti ja tehokkaasti ja tuo esiin kasvojen luonnollisen kauneuden. Siinä on ART®-tuotteiden salaisuus! K ÄY TTÖOHJ E |

Katso käyttöohje tuoteselosteesta.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

P U HDIS T U S JA K A U NE U DE NHO IT O

78


FACIAL CARE

Young Livingin ihonhoitotuotteet koostuvat korkealuokkaisista kasviperäisistä ainesosista ja eteerisistä öljyistä, jotka yhdessä tukevat ihon olemusta. Tämä tuotesarja tarjoaa tarpeelliset ihonhoitoratkaisut kaikille ihotyypeille. Tuotteet on kehitelty asiantuntevasti niin, että ne auttavat ihoasi pysymään terveen ja sileän näköisenä.

CINNAMINT LIP BALM KOODI

Kosteuta ja suojaa huulesi täysin luonnollisella huulivoiteella. Kanelinkuoren ja piparmintun eteerisiä öljyjä sisältävä Cinnamint™ Lip Balm -huulivoide ehkäisee huulten kuivumista, niin että huulet ovat kauniin pehmeät. KÄY TTÖOHJ E | Levitä huuliin tarvittaessa.

515008

BOSWELLIA WRINKLE CREAM KO O D I 5141500

KO KO 57 g

GRAPEFRUIT LIP BALM KO O D I

Boswellia Wrinkle Cream™ -ryppyvoide sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten olibaanihartsia ja santelipuuta, jotka kosteuttavat ihoa sekä vähentävät sen kiiltelyä ja hentojen ryppyjen näkymistä. KÄYT T ÖOHJE | Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta hellävaroen kasvoille ja kaulalle.

Eteeristä greippiöljyä, gojimarjasiemenöljyä ja antioksidantteja sisältävä raikastava huulivoide estää kuivumisen sulkemalla kosteuden huulille. Tuloksena on kauniin pehmeät huulet. KÄYT T ÖOHJE | Levitä huuliin tarvittaessa.

517808

KOKO

KO KO

4.2 g

4.2 g

Kuivia huulia hoitava Lavender Lip Balm -huulivoide sisältää eteeristä laventeliöljyä, kosteuttavaa jojobaöljyä ja E-vitamiinia.

LAVENDER LIP BALM

KÄY TTÖOHJ E | Levitä huuliin tarvittaessa.

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH

KOODI 520308

KO O D I

KOKO

5136500

KO KO

4.2 g

Tämä hellävarainen, saippuaton kasvojenpuhdistusaine puhdistaa ihon vahingoittamatta sen luonnollista suojakerrosta. Se sisältää ihoa pehmentävää MSM-yhdistettä ja rauhoittavaa eteeristä laventeliöljyä. KÄYT T ÖOHJE | Vaahdota hellävaroen kasvoille ja kaulalle lämpimän veden kanssa. Huuhtele huolellisesti. Käytä päivittäin.

118 ml

SANDALWOOD MOISTURE CREAM KOODI 514808

Tehokkaasti kosteuttava Sandalwood Moisture Cream™ -santelipuuvoide sisältää Young Livingin puhtaita eteerisiä öljyjä. KÄY TTÖOHJE | Hiero varovasti kasvoille, kaulalle ja muille haluamillesi alueille. Käytä päivittäin kasvojen puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen.

KOKO 113 g

SATIN FACIAL SCRUB, MINT KO O D I 3735500

KO KO 57 g

SHUTRAN SHAVE CREAM KOODI 515708

KOKO 70 g

Puhtaista eteerisistä öljyistä ja kosteuttavista kasveista valmistettua Shutran™ Shave Cream -partavoidetta käyttämällä saat uskomattoman tarkan ja tasaisen ajotuloksen. Kosteuttavia palmu-, oliivi- ja rypälesiemenöljyjä, luonnosta peräisin olevaa monimutkaista E-vitamiinia sekä mango- ja kaakaovoita sisältävä ylellinen partavoide saa ajoterän liukumaan iholla kitkatta. Näin se ehkäisee terän aiheuttamia hankaumia ja haavoja. K ÄY TTÖOHJ E | Kostuta ajoalue lämpimällä vedellä. Levitä iholle ohut, tasainen kerros partavoidetta. Aja parta, ja huuhtele partaterä jokaisen vedon jälkeen. Huuhtele alue vedellä.

79

PUHDIS T U S JA KA U NEU DENH OITO

WOLFBERRY EYE CREAM KO O D I 5145

KO KO 14.1 g

Satin Facial Scrub™, Mint on mintulta tuoksuva vesipohjainen kuorintavoide. Se sisältää jojobaöljyä, mangovoita, MSMyhdistettä, aloeta ja eteeristä piparminttuöljyä, jotka auttavat supistamaan ihohuokosia ja virkistämään väsynyttä ihoa. KÄYT T ÖOHJE | Hiero varovasti kasvoille ja kaulalle lämpimän veden kanssa. Huuhtele pois huolellisesti. Käytä tarvittaessa.

Wolfberry Eye Cream on luonnollinen, vesipohjainen silmänympärysvoide. Se sisältää ihoa hoitavaa gojimarjan siemenöljyä, joka hidastaa ikääntymisen vaikutuksia. Voide rauhoittaa väsyneitä silmiä ja häivyttää juonteita. KÄYT T ÖOHJE | Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta varovasti herkälle silmänympärysiholle. Käytä iltaisin.


Savvy

MINERALS Savvy Minerals by Young Living™ -meikkisarjan ansiosta voit tuntea olosi itsevarmaksi kompromisseja tekemättä. Tämän mineraalipohjaisen meikkisarjan korkealuokkaisissa tuotteissa käytetään puhtaita ainesosia, niin että voit korostaa luonnollista kauneuttasi periaatteistasi luopumatta. Valikoimaan kuuluu monenlaisia sävyjä ja värejä, joten löydät varmasti juuri sinulle täydellisesti sopivat tuotteet.


Passionate

I Do Believe You’re Blushin’

Smashing

Crowned All Over

Summer Loved

BLUSH

BRONZER

Lisää luonnollisen näköistä väriä kasvoillesi Savvy Minerals Blush -poskivärillä. Luo oman makusi mukainen täydellinen ilme – oli se luonnollinen tai dramaattinen – kolmella imartelevalla sävyllä ja kerrostettavalla värillä.

Tuo ihollesi rusketuksen hehkua Savvy Minerals Bronzer -aurinkopuuterilla. Tämä mineraalijauhe levittyy tasaisesti ja luo ihollesi lämpimän sävyn, niin että näytät luonnollisen ja terveellisen hehkuvalta.

I DO BELIEVE YOU’RE BLUSHIN’ – 503 PASSIONATE – 502

CROWNED ALL OVER – 500

SUMMER LOVED – 501

KOODI

KO O D I

KO O D I

KOODI

22526

22490

22495

22492

SMASHING – 504 KOODI 22525

Cool No. 1

Cool No. 2

Cool No. 3

Warm No. 1

Dark No. 1

Dark No. 2

Dark No. 3

Dark No. 4

Warm No. 2

Warm No. 3

FOUNDATION POWDER Koko päivän kestävällä Savvy Minerals Foundation -meikkipohjalla luot virheettömän näköisen ihon. Sen kevyt ja kerrostettava koostumus levittyy iholle kauniisti ja antaa luonnollisen hehkuvan lopputuloksen.

COOL NO. 1 – 100

COOL NO. 3 – 102

WARM NO. 1 – 200

WARM NO. 2 – 201

KOODI

KO O D I

KO O D I

KO O D I

KO ODI

22508

22509

22510

22505

22506

WARM NO. 3 – 202

81

COOL NO. 2 – 101 DARK NO. 1 – 300

DARK NO. 2 – 301

DARK NO. 3 – 302

DARK NO. 4 – 303

KOODI

KO O D I

KO O D I

KO O D I

KO ODI

22507

22511

22512

22513

22514

PUHDIS T U S JA KA U NEU DENH OITO


Täydellisen contour-meikin vinkit Älä anna tämän ammattimaisen tekniikan säikäyttää! Tartu rohkeasti meikkisiveltimeen ja opettele näiden muutaman vinkin avulla luomaan täydellinen contour-meikki.

Levitä kasvoille meikkipohja tavalliseen tapaan tasaiseksi meikin pohjaksi.

Luo kasvoille muotoja ja varjostuksia levittämällä aurinkopuuteria hiusrajaan – erityisesti ohimoiden kohdalla – ja leukalinjaa myöden. Varjosta nenää lisäämällä contouringia sen sivuille ja nenänpäähän.

Häivytä kaikki aurinkopuuterin ja vaaleamman highlighterin rajat puhtaalla meikkisiveltimellä, niin että lopputulos on luonnollisen näköinen.

Levitä contour- tai poskipunasiveltimen avulla kevyesti aurinkopuuteria poskiluita myöden posken keskeltä korvan yläosaa kohti.

Lisää varjostusten kontrastia astetta vaaleammalla meikkipuuterilla tai highlighterilla. Levitä vaaleampaa sävyä otsaan, silmien alapuolelle, poskipäihin, amorinkaareen, leukaan ja nenän päälle sen vartta pitkin.

Viimeistele meikki lisäämällä luontaista hehkua kevyellä poskipunalla.


Diamond Dust

VEIL – DIAMOND DUST – 505

Jet Setter

EYELINER – JET SETTER – 408

Multitasker

MULTITASKER – 409

KOODI

KO O D I

KO O D I

22524

22504

22523

Savvy Minerals Veil -puuteri tasoittaa ihoa, imee ihon liialliset öljyt ja luo hehkuvan viimeistelyn muutamalla siveltimen vedolla. Käytä tätä läpikuultavaa puuteria yksin tai viimeistelevänä kerroksena meikkipuuterin päällä.

Luo hillitty tai dramaattinen silmämeikki Savvy Minerals Eyelinerilla. Opettele kaikki eri tyylit sensuellin sumuisista silmistä leikkisiin kissansilmiin. Puuterimainen koostumus ja kerrostettava väri tekevät silmien rajaamisesta helppoa.

Best Kept Secret

Residual

Determined

Wanderlust

Spoiled

Crushin’

Diffused

Unscripted

Hoida koko meikki Savvy Minerals MultiTasker -monikäyttöjauheella! Voit käyttää sitä niin kulmavärinä, luomivärinä kuin silmänrajausvärinä. Se pysyy paikallaan koko päivän ja on helppo levittää tasaisesti miten ikinä sitä käytätkin.

EYESHADOW Savvy Minerals Eyeshadow -luomivärien runsaat, väriaineita pursuavat värit ja monet värivaihtoehdot helpottavat minkä tahansa tyylin luomista. Sen kerrostettava, pitkäkestoinen koostumus pysyy paikallaan koko päivän, niin että tunnet olosi itsevarmaksi aamusta iltaan.

BEST KEPT SECRET – 400 KOODI

KO O D I

22499

22500

DETERMINED – 405

WANDERLUST – 402

KOODI

KO O D I

22497

22503

SPOILED – 403

CRUSHIN’ – 404

BRUSH SET

KOODI

KO OD I

KO O D I

22502

22498

21257

DIFFUSED – 406

83

RESIDUAL – 401

UNSCRIPTED – 407 KOODI

KO OD I

22496

22556

PUHDIS T U S JA KA U NEU DENH OITO

Hallitse väriaineita ja hiukkasia Savvy Minerals Misting Spray -suihkeella. Se on täydellinen mineraalipohjaisten meikkien apuväline. Luonnosta peräisin olevista ainesosista valmistetulla suihkeella saat värit kiinnittymään ennen puuterin lisäämistä.


Abundant

Embrace

Daydream

On a Whim

Wish

Uptown Girl

LIP GLOSS

LIPSTICK

Savvy Minerals Lip Gloss rauhoittaa ja pehmentää huulten ihoa ja lisää huulille väriä ja kiiltoa ilman synteettisiä väriaineita. Luonnosta johdetuista ainesosista valmistetun huulikiillon kerrostettavan sävyn ansiosta voit päättää haluatko läpinäkyvän sävyn vai suhteellisen vahvan värin.

Ilman synteettisiä väriaineita valmistettu Savvy Minerals Lipstick luo kauniinväriset huulet. Erittäin kevyt koostumus ja tasaisesti levittyvä, kerrostettava väri tekevät siitä vaivattoman jokapäiväiseen käyttöön sopivan huulipunan.

ABUNDANT – 600

EMBRACE – 601

KOODI

KO O D I

22517

22515

DAYDREAM – 602

ON A WHIM – 603

KO O D I

KO O D I

22519

22567

WISH – 604

UPTOWN GIRL – 605 KO O D I

KO O D I

22520

22521

MISTING SPRAY – 506 KO O D I

KO KO

22522

59 ml

Hallitse väriaineita ja hiukkasia Savvy Minerals Misting Spray -suihkeella. Se on täydellinen mineraalipohjaisten meikkien apuväline. Luonnosta peräisin olevista ainesosista valmistetulla suihkeella saat värit kiinnittymään ennen puuterin lisäämistä.

P U HD IS T U S JA K A U NE U DE NHO IT O

84


SAIPPUAT JA

SUIHKUGEELIT Hoida ihoasi sen ansaitsemalla tavalla! Tutustu laajaan kylpy- ja vartalonhoitotuotteiden valikoimaamme, josta löydät täydelliset tuotteet kaikkiin ihonhoitotarpeisiisi. Young Livingin eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteet tuovat aamutoimiisi uutta eloa.


BATH & SHOWER GEL BASE KOODI 3751500

KOKO 236 ml

Young Livingin Bath & Shower Gel Base on täydellinen tapa ravita ja puhdistaa ihoa. Lisää kylpy- ja suihkuperusgeeliin muutama tippa haluamaasi eteeristä öljyä tai öljysekoitusta, niin luot yksilöllisen ja ylellisen kylpy- ja suihkugeelin. KÄY TTÖOHJ E |

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL KO O D I 3739500

KO KO

KÄYT T ÖOHJE |

236 ml

Lisää 5–15 tippaa yhtä tai useampaa eteeristä öljyä 230 millilitraan perusgeeliä.

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL KOODI 3742500

KOKO 236 ml

Evening Peace™ Bath & Shower Gel virkistää ihoa ja auttaa rauhoittamaan mieltä. Tämä kylpy- ja suihkugeeli sisältää muun muassa korianterin, bergamottin, tuoksuilangian ja palsamipelargonian eteerisiä öljyjä, jotka herättävät seesteisen rentoja tunteita ja huuhtovat pois stressin ja jännityksen. KÄY TTÖOHJ E |

Loimme tämän rauhoittavan ja tyynnyttävän suihkugeelin lisäämällä palsamipelargonin, tangeriinin, salvian ja muskatellisalvian eteerisiä öljyjä Young Livingin Bath & Shower Gel Base -perusgeeliin.

Vaahdota, pese ja

huuhtele.

Puhdasta laventeliöljyä sisältävä Lavender Bath & Shower Gel puhdistaa ja virkistää ihoa. Tämä kylpy- ja suihkugeeli on valmistettu kasviperäisistä aineista, kuten kookosöljystä ja tähtianiksesta, ilman kemikaaleja ja synteettisiä säilöntäaineita.

LAVENDER BATH & SHOWER GEL KO O D I 5202500

KO KO 236 ml

KÄYT T ÖOHJE |

Vaahdota, pese ja

huuhtele.

Vaahdota, pese ja

huuhtele.

MORNING START BATH & SHOWER GEL KOODI 3745500

KOKO 236 ml

Morning Start™ Bath & Shower Gel ja sen puhtaiden eteeristen öljyjen voima auttavat sinua tuntemaan olosi raikkaaksi joka päivä. Piparminttu, sitruunaruho ja rosmariini piristävät ja antavat energiaa samalla, kun kataja puhdistaa ihon. KÄY TTÖOHJ E |

Vaahdota, pese ja

SENSATION BATH & SHOWER GEL KO O D I 3748500

KO KO 236 ml

Sensation™ Bath & Shower Gel sisältää useita tuoksuilangian ja jasmiinin kaltaisia puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka luovat tyynnyttävän ja rentouttavan elämyksen. KÄYT T ÖOHJE |

Vaahdota, pese ja

huuhtele.

huuhtele.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

P U HDIS T U S JA K A U NE U DE NHO IT O

86


Vaahtoava Lavender Foaming Hand Soap -käsisaippua puhdistaa ja hoitaa käsiäsi, mutta ei kuivata tai ärsytä ihoasi. Eteeristä laventeliöljyä, E-vitamiinia ja aloeta sisältävä vaahtosaippua on tehokas, mutta useimmille herkille ihoille sopivan hellävarainen.

LAVENDER FOAMING HAND SOAP KOODI

KOODI

443008

443108

KOKO

KOKO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

THIEVES FOAMING HAND SOAP KO O D I

KO O D I

367408

364308

KO KO

KO KO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Sisältää pumpun. K ÄY TTÖOHJ E | Pumppaa vaahtoa käsiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

THIEVES CLEANSING SOAP KOODI 367908

KOKO 99.25 g

Pese ja suojaa ihosi vaahtoavalla Thieves® Foaming Hand Soap -käsisaippualla. Eteeristä Thieves-öljysekoitusta, sitruunan ja appelsiinin eteerisiä öljyjä ja muita luonnollisia ainesosia sisältävänä se on kemiallisiin saippuoihin verrattuna hellävarainen ja tehokas vaihtoehto. Sisältää pumpun. KÄYT T ÖOHJE |

Pumppaa vaahtoa käsiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Thieves® Cleansing Soap puhdistaa tehokkaasti ja pursuaa puhtaiden eteeristen öljyjen voimaa. Legendaarista Thieves-öljysekoitusta sisältävä palasaippua sopii ihanteellisesti ihon puhdistamiseen. K ÄY TTÖOHJ E |

Hiero runsaasti iholle kylvyn tai suihkun

aikana.

VARTALONHOITO

Anna ihosi hehkua kasvipohjaisista ainesosista ja eteerisistä öljyistä valmistettujen tuotteiden voimalla. Niissä on vain ihosi ja hiustesi kaipaamia ainesosia, eikä mitään muuta. Vartalonhoitotuotesarjamme tarjoaa harkiten luotuja voiteita, hiustenhoitotuotteita, kohdistettuja ihonhoitotuotteita ja paljon muuta. Pysyt raikkaana ja kauniina päästä varpaisiin ilman kovia kemikaaleja. Young Livingin luonnolliset deodorantit eivät sisällä alumiinia toisin kuin useimmat kaupoista saatavat tuotteet. AromaGuard® Meadow Mist™ -deodorantti sisältää kookosöljyä, mehiläisvahaa, E-vitamiinia ja puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten sitruuna- ja

AROMAGUARD MEADOW MIST DEOD0RANT KOODI 375208

KOKO 42 g

laventeliöljyä. K ÄY TTÖOHJ E |

87

Käytä päivittäin.

PUHDIS T U S JA KA U NEU DENH OITO

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEOD0RANT KO O D I 375308

KO KO 42 g

Young Livingin AromaGuard® Mountain Mint™ -deodorantissa on luonnollisia ihoa hoitavia ainesosia, kuten kookosöljyä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Sitruunan, rosmariinin ja muiden kasvien puhtaita eteerisiä öljyjä sisältävä Mountain Mint on ihanteellinen vaihtoehto alumiinia sisältävien tuotteiden sijaan. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä päivittäin.


BON VOYAGE KIT KOODI 469908

EU

Bon Voyage -setti sisältää 10 Young Livingin puhdistus- ja ihonhoitotuotetta tyylikkäässä laukussa. Kaikki tuotteet ovat matkakokoisia, käytännöllisiä ja sopivat täydellisesti lempituotteidesi esittelyyn. K ÄY TTÖOHJ E |

Lisätietoja kunkin tuotteen

COOL AZUL SPORTS GEL KO O D I 543608

KO KO 100 ml

pakkauksessa.

Jokaisen 100 ml:n Cool Azul™ Sports Gel -urheilugeeliputkilon sisällöstä 10 prosenttia on aitoja eteerisiä öljyjä. Ihon kosteuttamisen lisäksi urheilugeelissä on ihoa viilentävä piparmintun, plectranthus oreganon ja dorado azulin eteeristen öljyjen sekoitus, joka sisältää mentolia ja kamferia. KÄYT T ÖOHJE |

Ravista hyvin ennen käyttöä. Hiero runsaasti iholle. Pese kädet käytön jälkeen.

Genesis™ Hand & Body Lotion on äärimmäisen kosteuttava voide, joka sisältää kookosöljyä ja muita luonnollisia kasviainesosia. Se auttaa rauhoittamaan ja ravitsemaan kuivaa ihoa. Voiteeseen on lisätty palsamipelargonin, palmarosan, bergamotin ja muiden kasvien puhtaita eteerisiä öljyjä edistämään pehmeän ja terveen tuntuista ihoa.

GENESIS HAND & BODY LOTION KOODI 3706500

KOKO 245 g

LAVADERM COOLING MIST KO O D I 324908

KO KO 59 ml

Eteerisen laventeliöljyn ja aloen kaltaisista hellävaraisista ainesosista valmistettu LavaDerm™viilennyssuihkeen mieto koostumus raikastaa ja kevyesti kosteuttaa ihoa edistäen sen hyvinvointia. KÄYT T ÖOHJE |

Suihkuta halutulle alueelle. Toista 10–15 minuutin välein tarpeen mukaan.

K ÄY TTÖOHJ E |

Kosteuta iho levittämällä voidetta kaikkialle. Käytä päivittäin.

Tämä eteeristä laventeliöljyä ja muita kasvipohjaisia ainesosia sisältävä Lavender Hand & Body Lotion on ihoa pitkäkestoisesti kosteuttava ja suojaava käsi- ja vartaloemulsio.

LAVENDER HAND & BODY LOTION KOODI 5201500

KÄY TTÖOHJ E |

Käytä tarpeen mukaan kuivan ihon kosteuttamiseen.

KOKO 226 ml

SANDALWOOD MOISTURE CREAM

Tehokkaasti kosteuttava Sandalwood Moisture Cream™ -santelipuuvoide sisältää

KOODI

Young Livingin puhtaita eteerisiä öljyjä.

514808

KOKO 113 g

PROGESSENCE PHYTO PLUS KO O D I 458108

KO KO 15 ml

Erityisesti naisille kehitelty Progessence™ Phyto Plus on harkittu ja tasapainoinen yhdistelmä terveen näköistä ihoa tukevia villijamssiuutetta ja E-vitamiinia sekä hienojen uurteiden häivyttämisessä auttavaa eteeristä olibaanihartsiöljyä. KÄYT T ÖOHJE | Levitä 2–4 tippaa kahdesti päivässä niskan alueelle. Lisätehoa saat hieromalla 1–2 tippaa kyynärvarsiin kahdesti päivässä.

K ÄY TTÖOHJ E |

Hiero varovasti kasvoille, kaulalle ja muille haluamillesi alueille. Käytä päivittäin kasvojen puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

P U HDIS T U S JA K A U NE U DE NHO IT O

88


HIUSTENHOITO

Hoida hiuksiasi niiden ansaitsemalla tavalla! Hiustenhoitotuotteemme on valmistettu turvallisista, kasvipohjaisista ja ympäristöystävällisistä ainesosista. Enää sinun ei tarvitse murehtia, että lisäät kutreihisi haitallisia aineita. Tehokkaita eteerisiä öljyjämme sisältävät hiustenhoitotuotteet tuovat aamutoimiisi uutta eloa.

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING SHAMPOO KOODI

Täyteläinen ja kosteuttava Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo on tarkoitettu kuiville tai vaurioituneille hiuksille. KÄY TTÖOHJ E |

Käytä päivittäin kuivien tai vahingoittuneiden hiusten kosteuttamiseen.

5194550

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING CONDITIONER KO O D I

KOKO

KO KO 295 ml

LAVENDER MINT SHAMPOO

Virkistävä Lavender Mint Daily Shampoo on tarkoitettu päivittäiseen pesuun ja sopii kaikille hiustyypeille. KÄY TTÖOHJ E |

Käytä päivittäin hiusten pesuun ja ravitsemiseen.

KOODI 5191550

LAVENDER MINT CONDITIONER KO O D I 5192550

KOKO

KO KO

295 ml

295 ml

LAVENDER VOLUME SHAMPOO 5100500

KOKO 236 ml

89

KÄYT T ÖOHJE |

Käytä päivittäin kuivien tai vahingoittuneiden hiusten kosteuttamiseen.

5195550

295 ml

KOODI

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner on täyteläinen, kosteuttava hoitoaine kuiville tai vaurioituneille hiuksille.

Lavender Volume Shampoo puhdistaa ja ravitsee ohuet hiukset hellävaraisesti. Sen kasviuutteet, vitamiinit ja eteeriset öljyt irrottavat hiusten pinnalle kertyneitä jäämiä ja lisäävät hiusten tuuheutta. KÄY TTÖOHJ E |

Käytä päivittäin hiusten puhdistamiseen ja vahvistamiseen.

PUHDIS T U S JA KA U NEU DENH OITO

LAVENDER VOLUME CONDITIONER KO O D I 5102500

KO KO 236 ml

Virkistävä ja kosteuttava Lavender Mint Daily Conditioner -hoitoaine soveltuu päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä päivittäin hiusten pesuun ja ravitsemiseen.

Lavender Volume Conditioner -hoitoaine hoitaa ohuita hiuksia ja viimeistelee Lavender Volume Shampoon vaikutuksen. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä päivittäin hiusten puhdistamiseen ja vahvistamiseen.


HAMPAIDENHOITO

Raikasta aamutoimiasi hampaidenhoitosarjamme tuotteilla! Meillä on kaikki loistavaan hymyyn tarvittava hammastahnasta minttupastilleihin. Suositun eteerisen Thieves®-öljysekoituksen tehon ansiosta suusi pysyy raikkaana koko päivän.

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE KOODI 4574

KOKO

KidScents® Slique™ Toothpaste puhdistaa ja suojaa hampaat eteeristen Thieves®- ja Slique Essence -öljysekoitusten avulla. Se on turvallinen ja tehokas sekoitus, joka edistää hampaitten terveyttä ilman fluorideja, synteettisiä väriaineita, keinotekoisia makuaineita ja säilöntäaineita.

114 g

KÄY TTÖOHJ E |

Käytä aamuin, illoin ja aterioiden jälkeen, niin autat pitämään nuoren hymyn terveenä ja eloisana.

Eteerisen Thieves®-öljysekoituksen voiman valjastava Thieves AromaBright™ Toothpaste -hammastahna voi edistää hampaiden ja ikenien puhtautta. Thieves AromaBright Toothpaste ei sisällä fluoridia, synteettisiä

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE KO O D I 3039521

väriaineita tai säilytysaineita, joten se on erinomainen koko perheen valinta. Hammastahna maistuu mintunraikkaalta ja pitää hengityksen raikkaana pitkään.

KO KO 118 g

KÄYT T ÖOHJE |

Harjaa hampaat joka aamu ja ilta sekä mieluiten jokaisen aterian jälkeen.

THIEVES DENTAL FLOSS KO ODI

KOODI

4463560

4464560

KOKO

KOKO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Thieves® Dental Floss -hammaslanka on valmistettu vahvoista kuiduista, jotka eivät rispaannu eivätkä katkea ja jotka liukuvat helposti hankalissakin hampaankoloissa. Kaksi kertaa kyllästetyssä lujatekoisessa hammaslangassa on kaksi eteeristen öljyjen kerrosta. Siinä on siten kaksin verroin suojaa hampaidesi raikastamiseen. K ÄY TTÖOHJ E |

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE KO O D I 3744521

KO KO 118 g

Päivittäiseen käyttöön tarpeen mukaan.

Thieves® Dentarome Ultra Toothpaste -hammastahna lisää pesun tehoa Thievesöljysekoituksen voimalla samalla, kun viileä piparmintun maku tuottaa huippuraikkaan hengityksen. Luonnollisista ainesosista valmistettu Thieves Dentrome Ultra auttaa erittäin hyvin tahrojen poistamisessa, niin että niiden alta paljastuu kirkkaampi, raikkaampi ja hohtavampi hymy! KÄYT T ÖOHJE |

Harjaa hampaat ja ikenet huolellisesti

aamuin ja illoin.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH KOODI 368308

KOKO 236 ml

Thieves® Fresh Essence™ Plus Mouthwash -suuveden teho perustuu eteerisen Thievesöljysekoituksen voimaan, ja tuloksena on uskomattoman puhtaat hampaat ja ikenet. Eteeristen öljyjen lisäksi Young Livingin suuvesi sisältää muita luonnollisista aineista johdettuja ainesosia, joten se toimii tehokkaasti ilman alkoholia, synteettisiä väriaineita tai keinotekoisia makuaineita. K ÄY TTÖOHJ E |

Huuhtele suu ruokalusikallisella tai korkillisella Fresh Essence Plusia 30–60 sekunnin ajan tai tarpeen mukaan. Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuoteoppaassa näkyvistä kuvista.

P U HD IS T U S JA K A U NE U DE NHO IT O

90


YL-ELÄMÄNTAVAN JAKAMINEN

Olemme omistautuneet yli 20 vuoden ajan kehittelemään tuotteita, jotka puhdistavat kodin, ravitsevat kehoa, kaunistavat ihoa ja hiuksia sekä rauhoittavat mieltä. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota sinulle todellista hyvinvointia edistäviä tuotteita kaikilla elämänalueilla. Pidämme tinkimättä kiinni Seed to Seal® -periaatteistamme ja pyrimme tarjoamaan sinulle lisää keinoja tehdä hyvinvoinnista elämäntapa niin fyysisesti kuin henkisesti. Voit tulla taloudellisesti itsenäiseksi, kun kerrot Young Livingistä sinua ympäröiville ihmisille. Se on tilaisuus kutsua toisenlaista hyvinvointia elämääsi.MIKSI KANNATTAA LIITTYÄ YOUNG LIVINGIIN?

Kun liityt Young Livingin jäseneksi, sinusta tulee osa kannustavaa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka jäsenet haluavat löytää luonnollisia, aitoja ratkaisuja itselleen ja perheelleen. Young Living -jäsenyyteen kuuluu paljon muutakin kuin mahdollisuus käyttää eteerisiä öljyjämme ja niitä sisältäviä tuotteita. Se tarjoaa myös seuraavat edut: •

24 prosentin alennus vähittäismyyntihinnoista kaikissa Young Living -tuotteissa: Tämän huomattavan alennuksen ansiosta voit löytää itsellesi lisää uusia suosikkituotteita sekä jakaa tuotteitamme myös muiden kanssa.

Mahdollisuus osallistua palkkiojärjestelmään: Yhtenä alan anteliaimmista palkkiojärjestelmistä se tarjoaa keskimääräistä suuremmat ansiot palkkioiden, mittavien bonusten ja vähittäismyynnin kautta – ja vain siitä hyvästä, että jaat eteeriset öljyt muiden kanssa.

Käytännöllinen Essential Rewards -ohjelma: Kun teet jatkuvan kuukausitilauksen, suosikkituotteesi saapuvat kuukausittain kätevästi kotiovellesi ja lisäksi voit kerätä pisteitä ja ansaita ilmaisia tuotteita. Liittymällä Essential Rewards -ohjelmaan voit myös saada alennuksia toimituskuluista, saada kanta-asiakaslahjoja, ansaita tiettyjä bonuksia ja hyötyä ohjelmakohtaisista tarjouskampanjoista.

Tunnustusta kyvykkyydestä ja ahkeruudesta: Järjestämme vuosittain useita matkoja kauniisiin kohteisiin eri puolilla maailmaa, koska haluamme palkita ja kouluttaa jäseniämme, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista omistautumista liiketoiminnalleen. Lisäksi palkitsemme tasoaan nostaneita jäseniämme vuosittain järjestettävässä International Grand Convention -tapahtumassa.

93

YL -EL ÄM Ä NTAVA N JA KA MINEN


ESSENTIAL REWARDS Saat tilauksen automaattisesti joka kuukausi, kun liityt Essential Rewards -palkkiopisteohjelmaan! Voit kerätä ilmaisiin tuotteisiin oikeuttavia pisteitä, saada alennuksia toimitusmaksuista, mukauttaa tilauksia joka kuukausi ja ansaita ainutlaatuisia palkkioita. Etuja ja bonuksia on niin paljon, että kannattaa liittyä heti! Lisätietoja saat osoitteesta YoungLiving.com.

ESSENTIAL REWARDS -JÄSENTEN EDUT: •

Young Living -suosikkituotteidesi kuukausittaiset prioriteettitoimitukset

Alennetut toimituskulut

Vapaus muuttaa tilausta tai peruuttaa tilaus milloin tahansa

Jopa 25 prosentin palautus jokaisesta tilauksesta Essential Rewards -palkkiopisteinä, jotka voi käyttää tuleviin tilauksiin •

1–3 kuukautta: 10 prosentin palautus pisteinä ER-tilauksen PV:stä

Alennuksia ainutlaatuisista tuotepaketeista

Ainutlaatuisten bonusten käyttöoikeus, Rising Star Team Bonus mukaan lukien

4–24 kuukautta: 20 prosentin palautus pisteinä ER-tilauksen PV:stä

Kanta-asiakaslahjoja yhtäjaksoisesta 3, 6, 9 ja 12 kuukauden osallistumisesta

Yli 25 kuukautta: 25 prosentin palautus pisteinä ER-tilauksen PV:stä

THIEVES ESSENTIAL REWARDS KIT KOODI

Thieves 15 ml

369708

Thieves AromaBright Toothpaste

Thieves Mouthwash

Thieves Foaming Hand Soap x 2 (236,5 ml)

Thieves Spray x 2

Thieves Household Cleaner x 2 (426 ml)

Thieves Waterless Hand Purifier x 2 (29,35 g)

NINGXIA® RED ESSENTIAL REWARDS KIT KO O D I

NingXia Red x 4 (750 ml)

489308

NingXia Red Singles (60 ml), 30 pk

E S S E NT IA L RE WA RD S

94


Valmistele tiesi menestykseen Young Living -

ALOITUSPAKKAUKSELLA! Aloituspakkaukset on suunniteltu sisältämään liiketoiminnan kehittelyyn liittyviä huippuluokan materiaaleja ja aikaisempaa enemmän tuotteita. Ne ovat täydellinen tapa esitellä jollekin Young Livingin tarjoama elämäntapa ja sen mahdollisuudet. Liity jäseneksi tilaamalla jokin aloituspakkauksistamme, niin saat monenlaisia ainutlaatuisia etuja: •

24 prosentin tukkualennus

Mahdollisuus ansaita palkkioita ja bonuksia

Mahdollisuus osallistua Essential Rewards -ohjelmaan ja saada ilmaisia tuotteita, alennuksia toimituskuluista ja paljon muuta

Mahdollisuus auttaa muita löytämään parempi hyvinvointi ja vapaus

Ota ensiaskeleet sivulla

Yo u n g L i v i n g . c o m !

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS ARIA DIFFUSER -DIFFUUSERILLA KOODI (FI) 546540

1 x Premium Essential Oils Collection

Marketing Literature

10 x Sample Oil Bottles

1 x Aria Diffuser

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

Basic Starter Kit:

1 x Orange+ 5 ml


PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS DEWDROP DIFFUSER -DIFFUUSERILLA KO ODI (FI) 546340

1 x Premium Essential Oils Collection

Marketing Literature

10 x Sample Oil Bottles

1 x Dewdrop Diffuser

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

Basic Starter Kit:

1 x Orange+ 5 ml

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS NINGXIA-TUOTTEILLA KOODI 546740

NingXia Red – 2 x 750 ml bottles

Basic Starter Kit:

1 x Orange+ 5 ml

30 x NingXia Red Single (60 ml)

Marketing Literature

10 x Sample Oil Bottles

NingXia Nitro

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

YL - E L Ä M Ä NTAVA N JA K A M INE N

96


PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS THIEVES-TUOTTEILLA KOODI 546640

1 x Thieves 15 ml

2 x Thieves Spray

1 x AromaGlide Roller Fitment

1 x Thieves AromaBright Toothpaste

2 x Thieves Waterless Hand Purifier

1 x Orange+ 5 ml

1 x Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash

1 x Product Guide

10 x Sample Oil Bottles

Basic Starter Kit:

2 x NingXia Red Single (60 ml)

Marketing Literature

10 x Business Card Sampler

2 x Thieves Household Cleaner 2 x Thieves Foaming Hand Soap

1 x Stress Away 5 ml

BASIC-ALOITUSPAKKAUS KOODI 546040

97

Marketing Literature

1 x Orange+

1 x Stress Away 5ml

10 x Sample Oil Bottles

1 x AromaGlide Roller Fitment

2 x NingXia Red Single (60ml)

YL -EL ÄM Ä NTAVA N JA KA MINEN

10 x Business Card Sampler


KOULUTUS

Nyt on entistä helpompaa oppia lisää Young Livingistä ja laatusitoumuksestamme! Kaikki koulutustyökalumme tuoteoppaista, kirjasista ja esitteistä palkkiojärjestelmän materiaaleihin ovat kattavia, innoittavia ja tärkeä osa Young Living -asiantuntijaksi kehittymistä. Palkkiojärjestelmäesitteessä on yleiskatsaus Young Livingin anteliaasta palkkiojärjestelmästä ja bonusten ansaitsemismahdollisuuksista.

PALKKIOJÄRJESTELMÄN PÄÄKOHDAT -ESITE KOODI 472008

KOKO x 25

ntdecken e NingXia Red

®

NingXia Red -esite on erinomainen johdanto NingXia Redin saloihin. Kokouksiin ja kaverikokoontumisiin sopiva tapa herättää ihmisten mielenkiinto Ningxia-gojimarjojen hyötyjä kohtaan.

NINGXIA RED -ESITE

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

hrhunderten schon wird die Ningxia Wolfsbeere als eine der dheitsfördernsten Superfrüchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und blich reich an Antioxidantien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der

y Young, der führende Experte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia beere gemeinsam mit der natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem t einzigartigen Produkt vereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk a Red stärkt und revitalisiert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang ender Energie. Haben auch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

KOODI A: NingXia Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr 495208Besuchen über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

KOKO Code 495210

x 25

Informatiivinen esite sisältää tuotetietoja ja Raindrop Technique -tekniikassa käytettäviä tekniikoita.

RAINDROP TECHNIQUE -ESITE KOODI 441008

KOKO x1

Peace & Calming Present Time Progessence Phyto Plus

Purification Raven R.C. Release Relieve It RutaVaLa Sacred Mountain SARA SclarEssence Sensation

Young Living’s research has allowed us to infuse everyday nutritional and personal-care products with pure essential oils, resulting in unmatched natural benefits. These unique creations offer a convenient way to experience even more of nature’s priceless gift, essential oils. Find out more at youngliving.com.

EVERYDAY ESSENTIALS -ESITE Young Living (Europe) Ltd. Harvard Way Harvard Industrial Park Kimbolton, Cambs PE28 0NJ UK

AN INTRODUCTION TO ESSENTIAL OILS

Everyday Essentials

For more information, please contact this Young Living distributor: Code 492108

Slique Essence Surrender The Gift Thieves 3 Wise Men

KOODI

Transformation Trauma Life Valor White Angelica

Everyday Essentials esittelee kaikki suosituimmat eteeriset öljyt ja niiden monenlaisia arkisia käyttötapoja. Se sisältää paljon hyödyllistä tietoa niin aloittelijoille kuin kokeneille käyttäjille. Lisäksi mukana on kätevä yksittäisten eteeristen öljyjen ja öljysekoitusten käyttötarkoituskaavio.

492108

KOKO x 25

Tuoteopas on kaikkien Young Living -tuotteiden aakkosellinen hakemisto. Tuoteoppaan monenlaisten tietojen, käyttövinkkien ja yksityiskohtaisten kuvausten avulla opit helposti Young Livingin tuotteista ja niiden jakamisesta.

TUOTEOPAS KOODI

KOODI

384940

385040

KOKO

KOKO

x1

x 10

Product Guide

YL - E L Ä M Ä NTAVA N JA K A M INE N

98


HAKEMISTO 3 Wise Men

46

5-Day Nutritive Cleanse

93

30 Oil Case

65

30 Oil Collection

Abundance

46

Acceptance

46

Aria Ultrasonic Diffuser

62

Aroma Carousel

65

AromaEase

46

AromaGlide Roller Fitments

65

AromaGuard Meadow Mist Deodorant 122 AromaGuard Mountain Mint Deodorant 122 Aroma Life

46

AromaLux Atomizing Diffuser

62

Aroma Siez

46

ART Creme Masque

108

ART Gentle Cleanser

108

ART Light Moisturiser

109

ART Refreshing Toner

109

ART Renewal Serum

109

ART Sheerlumé Brightening Cream

109

ART Skin Care System

109 46

B Balance Complete Basic Starter Kit Basil

91 142 26

Bath & Shower Gel Base

119

Believe

47

Bergamot

26

Black Pepper

26

Blender Bottle

104

BLM

96

Bon Voyage Kit

122

Boswellia Wrinkle Cream

115

Brain Power

99

47

HAKEM IS TO

57

E

Build Your Dream

47

Elemi

28

EndoFlex

48

C

En-R-Gee

48

Cardamom+

38

Essential Oil Sample Bottles

66

Carrot Seed

26

Essentialzyme

97

Cedarwood

26

Essentialzymes-4

97

Cel-Lite Magic Massage Oil

58

Eucalyptus Blue

28

Christmas Spirit

47

Eucalyptus Globulus

28

Cinnamint Lip Balm

A

Awaken

Breathe Again Roll-On

115

Eucalyptus Radiata

28

Cinnamon Bark

27

Evening Peace Bath & Shower Gel

119

Cinnamon Bark+

38

Everyday Essentials Brochure

134

Cistus

27

Everyday Oils

59

Citronella

27

Exodus II

49

Citrus Fresh

47

Clarity

47

F

Clary Sage

27

Feelings

59

Clary Sage Floral Water

36

Fennel

28

Clear Vegetable Capsules

65

Fennel+

39

Clove

27

Forgiveness

49

Clove+

39

Frankincense

29

ComforTone

93

Common Sense Compensation Plan Flyer Cool Azul Cool Azul Sports Gel Copaiba

47 137 47 122

Gary’s True Grit Einkorn Flour

101

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta

101

Genesis Hand & Body Lotion

117

Gentle Baby

49

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner 127

Geranium

29

Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo 127

German Chamomile

29

Ginger

29

Ginger+

40

Glass Oil Droppers

66

GLF

49

Golden Touch 1

59

Grapefruit

29

Cypress

27

G

28

D Deep Relief Roll-On

57

Detoxzyme

96

Dewdrop Diffuser

62

Digest & Cleanse

93

DiGize

48

Dill

28

Dorado Azul

28

Dragon Time

48

Dragon Time Bath & Shower Gel

119

Dragon Time Massage Oil

58

Dream Catcher

48

Grapefruit Lip Balm

115

Gratitude

49

Grounding

49

H Harmony

50

Helichrysum

29

Highest Potential

50

Hinoki

29


HydroGize Water Bottle

104

I

Lemon Myrtle

31

Oregano+

43

Lemon+

42

Ortho Ease Massage Oil

58

Life 9

91

Ortho Sport Massage Oil

58

ICP

93

Light the Fire

51

Idaho Balsam Fir

30

Lime

31

P

Idaho Blue Spruce

30

Live Your Passion

51

Palo Santo

33

ImmuPower

50

Longevity

51

PanAway

53

Inner Child

50

Longevity Softgels

91

Patchouli

33

Inner Defense

91

Peace & Calming

53

M J

Peace & Calming II

54

Magnify Your Purpose

52

Peppermint

33

Jade Lemon

30

Marjoram

31

Peppermint+

43

Jasmine

30

MegaCal

97

Pine

34

Joy

51

Melissa

32

Power Meal

99

Juniper

30

Melrose

52

Premium Starter Kit

JuvaCleanse

51

M-Grain

52

Premium Starter Kit with Aria Diffuser 141

JuvaFlex

51

Mister

52

JuvaPower

94

Morning Start Bath & Shower Gel

Premium Starter Kit with Dewdrop Diffuser 141

JuvaSpice

94

Motivation

52

MultiGreens

93

Myrrh

32

Myrtle

K KidScents GeneYus

79

KidScents Owie

80

KidScents Shampoo

80

KidScents Slique Toothpaste KidScents TummyGize

80, 128 80

L Lady Sclareol LavaDerm Cooling Mist Lavender Lavender Bath & Shower Gel Lavender Dry Flowers

Premium Starter Kit with NingXia

142

Premium Starter Kit with Thieves

142

Product Guide

134

32

Progessence Phyto Plus

124

NingXia Dried Wolfberries (Organic)

86

R

NingXia Nitro

86

NingXia Red

86

N

NingXia Red Brochure 51 123 30 119 36

119

141

134

NingXia Red Combo Pack

86

NingXia Red Singles

86

NingXia Zyng

86

Northern Lights Black Spruce

32

Nutmeg

32

Nutmeg+

42

Lavender Foaming Hand Soap

120

Lavender Hand & Body Lotion

117

Lavender Lip Balm

115

O

Lavender Mint Daily Conditioner

127

Ocotea

33

Lavender Mint Daily Shampoo

127

Oil Bottle Cap Labels

66

Lavender Volume Shampoo

127

Oils of Ancient Scripture

60

Lavender Volume Conditioner

127

OmegaGize3

92 33

Ledum

31

Orange

Lemon

31

Orange Blossom Facial Wash

Lemongrass

31

Orange+

43

Lemongrass+

42

Oregano

33

115

Purification

54

Raindrop Technique

60

Rainstone Diffuser

63

Raven

54

Ravintsara

34

R.C.

54

Relaxation Massage Oil

58

Release

54

Relieve It

54

Roman Chamomile

34

Rose

34

Rosemary

34

Rosemary+

43

RutaVaLa

54

RutaVaLa Roll-On

57

S Sacred Frankincense

34

Sacred Mountain

55

Sage

34

Sandalwood Moisture Cream

HA K E M IS T O

116, 124

100


SARA

55

T

U

Satin Facial Scrub, Mint

116

Tangerine

35

Savvy Minerals - Blush

111

Tangerine+

43

Savvy Minerals - Bronzer

111

Tea Tree

35

V

Savvy Minerals - Brush Set

113

The Gift

55

V-6 Vegetable Oil Complex

58

Savvy Minerals - Eyeliner- Jet Setter

113

Thieves

Valerian

35

Savvy Minerals - Eyeshadow

113

Thieves AromaBright Toothpaste

70, 128

Valor

56

Savvy Minerals - Foundation

111

Thieves Cleansing Soap

70, 121

Vetiver

35

Savvy Minerals - Lip Gloss

114

Thieves Dental Floss

70, 128

Vitassage with Storage Case

66

Savvy Minerals - Lipstick

114

71,

Savvy Minerals - Misting Spray

114

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste 128

Savvy Minerals - Multitasker

113

Thieves Dish Soap

71

Savvy Minerals - Veil - Diamond Dust

113

SclarEssence

55

Sensation

55

Sensation Bath & Shower Gel

119

Sensation Hand & Body Lotion

117

Sensation Massage Oil

58

Shutran

126

Shutran Shave Cream

126

Slique Bars

88

Slique Essence

89

Slique Tea

89

Spearmint

35

Stress Away

55

Stress Away Roll-On

57

Sulfurzyme

100

Super Cal

100

101

HAKEM IS TO

Thieves Foaming Hand Soap Thieves Foaming Hand Soap Refill

55, 70

71, 120 71

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash 71, 128 Thieves Household Cleaner

73

Thieves Laundry Soap

73

Thieves Mints

74

Thieves Spray

74

Thieves+

44, 74

Thieves Waterless Hand Purifier

74

Thyme

35

Thyme+

44

Tranquil Roll-On

57

Transformation

56

Trauma Life

56

USB Diffuser

63

W White Angelica

56

Wild Lavender

xx

Wintergreen

36

Wolfberry Crisp Bars

36

Wolfberry Eye Cream

116

X Xiang Mao

36

Y Ylang Ylang

36


JOKO HALUAT LIITTYÄ? Young Living -jäseneksi liittyminen on helppoa ja houkuttelevaa! Toimi seuraavasti: 1.

Mene verkko-osoitteeseen YoungLiving.com/Signup.

2.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita, ja valitse jäsenvaihtoehdoista joko Jälleenmyyjä tai Asiakas: a.

Jälleenmyyjä-jäsenet saavat tuotteista 24 prosentin alennuksen sekä mahdollisuuden hyötyä Essential Rewards -ohjelmasta ja anteliaasta palkkiojärjestelmästämme.

b.

Asiakas-jäsenet maksavat Young Living -tuotteista täyden hinnan, eikä heidän jäsenyytensä edellytä vähimmäistilauksia. Asiakas-jäsenet eivät voi osallistua Essential Rewards -ohjelmaan tai hyötyä palkkiojärjestelmästä.

3.

Jos haluat, valitse aloituspakkaus tai Essential Rewards Kit -palkkiopistesetti.

4.

Lisää haluamasi muut tuotteet tilaukseesi.

5.

Jatka kassalle ja viimeistele jäseneksi liittyminen.

6.

Nyt voit alkaa nauttia maailman laadukkaimmista eteerisistä öljyistä ja niitä sisältävistä tuotteista!


WORLD LEADER ESSENTIAL OILS in

Meistä on tärkeää varjella planeettaamme. Ensiluokkainen tuotantoprosessimme varmistaa maailman puhtaimmat öljyt.

Kutsumme prosessia nimellä ®

Se ei ole vain iskulause – se on kutsumuksemme.

384940 v.1

®