Page 1

TUOTEOPAS


TERVETULOA Tervetuloa, ystävät! Tämä tuoteopas edustaa 20 vuoden aikana tekemäämme ahkeraa työtä ja tutkimusta sekä saavuttamiamme tuloksia ja asiantuntemusta. Olemme ylpeitä jokaisesta merkkipaalusta matkallamme, jonka olemme tehneet maailmanlaajuisena yhteisönä tähän vuosipäivään. Matkamme alkoi hyvin vaatimattomasti. Young Living sai alkunsa Yhdysvaltain Idahossa sijaitsevalta syrjäiseltä maatilalta ja siellä käytetystä tislauslaitteesta, joka oli kehitetty painekeittimestä. Sittemmin Young Living on kasvanut maailman johtavaksi eteeristen öljyjen tuottajaksi. Paitsi kasvuamme, haluamme tänä vuonna juhlistaa erityisesti eteeristen öljyjemme ja vaativan Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -prosessimme voimaa muuttaa ihmisten elämää. Aitous, kestävyys ja vaikuttavuus ovat tärkeimpiä periaatteitani. Siemenestä sinettiin -lupauksemme mukaisesti tarjoamme puhtaita ja aitoja eteerisiä öljyjä, joilla on voima saada aikaan todellisia muutoksia ihmisten elämässä. Juuri siksi vielä 20 vuoden jälkeenkin tämä työ kiehtoo Marya ja minua. Meille vuosi 2015 merkitsee lupausta aidosta ja kestävästä hyvinvoinnista, joka sisältyy jokaiseen kallisarvoiseen pisaraan. Jos uskot, että perheesi ansaitsee oikeuden nauttia luonnon tarjoamasta hyvinvoinnista joka ikinen päivä, olemme samaa mieltä. Kannustamme sinua kokeilemaan, miten voit tuotteillamme korvata kodin vahvat kemikaalit, hoitaa kehoasi, tuoda esiin luontaisen säteilysi sekä löytää rauhan tyyssijan tässä meluisassa maailmassa. Uskomme, että elämän aidoimmat ja kestävimmät ratkaisut löytyvät luonnosta. Kun olet itse tutustunut Young Living -elämäntapaan ja Siemenestä sinettiin -lupaukseen, olet varmasti samaa mieltä. Parhain terveisin,

D. Gary ja Mary Young


SISÄLTÖ Eurooppa 2015 Kaikkia Young Living -tuotteita ei välttämättä ole saatavissa kaikissa maissa, joissa Young Living toimii. Tarkista maakoodi jokaisen tuotekuvauksen kohdalta. Näiden tuotteiden ostaminen esittelytarkoituksiin ja omaan käyttöön on mahdollista.

MAAKOODIEN SELITYS

Iso-Britannia

UK

Itävalta

AT

Saksa

DE

Irlanti

IE

Ruotsi

SE

Espanja

ES

Saatavana kaikissa EU-maissa

EU

Tietoja Young Livingistä......................2 Aloita yhteistyö Young Livingin kanssa....14 Yksittäiset eteeriset öljyt.....................18 Eteeriset öljysekoitukset.....................29 Kodin tuotteet................................48 Terveys ja hyvä olo...........................56 Puhdistus ja kauneudenhoito..............64 Elämäntavan jakaminen...................74 Vaihtoehtoiset tuotteet.....................79 Hakemisto...................................80 Tilaaminen..................................85

Pidätkö tässä tuoteoppaassa olevista mainoksista? Jaa suosikkisi toisten kanssa Facebookissa!

FACEBOOK.COM/YOUNGLIVINGEUROPE TWITTER.COM/YLEOEUROPE I N S TA G R A M . C O M / Y O U N G L I V I N G E O PINTEREST.COM/YOUNGLIVINGEO BLOG.YOUNGLIVING.COM

Tämän esitteen tiedot ovat voimassa tammikuusta 2015 lähtien.


Meistä on tärkeää täyttää tehtävämme ja varjella tätä planeettaa. Ensiluokkainen tuotantoprosessimme valmistaa maailman puhtaimmat öljyt. Kutsumme prosessia nimellä Seed to Seal™ (Siemenestä sinettiin). Se ei ole vain iskulause – se on kutsumuksemme.


Eucalyptus Radiata

TARKOITUKSEMME Hyvinvoinnin ja runsauden jakaminen ihmisille ympäri maailmaa on aina ollut Young Livingin perustajan ja toimitusjohtajan D. Gary Youngin tärkein tehtävä. Hän ei lepää, ennen kuin hänen viestinsä ja ainutlaatuiset tuotteensa ovat löytäneet tiensä jokaiseen kotiin.

Fort Nelson, BC, Kanada Calgary, AB, Kanada Highland Flats, ID St. Maries, ID Lehi, UT Mona, UT

Cambridgeshire, Yhdistynyt Kuningaskunta Simiane-la-Rotonde, Ranska

Tokyo, Japani

Almog, Israel Mexico City, Meksiko

Taitung, Taiwan Hong Kong, Kiina

Salalah, Oman Guayaquil, Ecuador

Kuala Lumpur, Malesia

Iquitos, Peru

Singapore

Lima, Peru

Brisbane, Australia Countries with Young Liv ing Mem bers Young Liv ing International Offices Young Liv ing Global Headquarters

Maat, joissa on Young Living -jäseniä Young Livingin kansainväliset toimistot Young Livingin pääkonttori Young Livingin maatila tai tislaamo

Young Liv ing Farm or Distillery

Ka s v u n FAKTAT Vuonna 2014 Young Living toi markkinoille 21 uutta tuotetta, joista 13 oli uusia eteerisiä öljyjä.

Vuonna 2014 aktiivisten jäsenten määrä ja myyntimme yli kaksinkertaistui.

Young Livingin eteeriset öljyt ovat peräisin yli 50 eri lähteestä, ja ne kaikki ansaitsevat Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -arvonimen.

3


Young Living -j채sen istuttaa olibaanipuun Young Livingin maatilalla Salalahissa, Omanissa.

Olibaanipuut kukkivat Socotran saarella Jemenin rannikolla.


Ta k a a m me p u h t aud e n

SIEMENESTÄ SINETTIIN AINUTLAATUISESSA SEED TO SEAL® (SIEMENESTÄ SINETTIIN) -PROSESSISSAMME ON VIISI TÄRKEÄÄ VAIHETTA: SIEMEN – Tehokkaat eteeriset öljyt ovat peräisin kasvilajeista, jotka Young Living ja alan asiantuntijat ovat todistaneet oikeiksi tieteellisen tutkimustyön, kenttätutkimusten, yliopistojen kanssa tehtävän yhteistyön ja paikallisten viljelysertifikaattien avulla. Kaikkein arvokkaimpien siementen valitseminen on Siemenestä sinettiin -prosessin tärkeä ensimmäinen vaihe. KASVATUS – Young Livingin tietämys maaperän oikeasta valmistelusta, auringonvalon ja veden tasapainosta, vastuullisesta rikkaruohojen ja tuholaisten torjunnasta sekä luonnonmukaisesta sadonkorjuusta takaa ankarien vaatimusten täyttymisen sekä omilla että yhteistyökumppanien tarkkaan valvotuilla maatiloilla. Teemme jatkuvaa tutkimustyötä ja olemme sitoutuneet viljelemään kaikkein laadukkaimpia aromaattisia kasveja. TISLAUS – Sekä ikivanhoja että nykyaikaisia tekniikoita hyödyntävä Young Livingin matalapaineinen höyrytislausprosessi takaa, että hyödyllisten kasviyhdisteiden vaikuttavuus säilyy eteeristen öljyjen jokaisessa erässä. Tämä vaihe suoritetaan juuri oikeaan aikaan, jotta kaikkien hyödyllisten aineosien säilyminen ja öljyn laadukkuus voidaan varmistaa. Lisäksi käytämme pihkan hydrotislausta tiettyjen öljyjen valmistukseen ja kylmäpuristustekniikoita useimpien eteeristen sitrusöljyjen valmistukseen. TESTAUS – Young Living ei hyväksy öljyjen laimentamista, ohentamista tai muilla aineilla jatkamista. Tasaisen laadun takaamiseksi eteeriset öljymme testataan sekä omissa että kolmannen osapuolen laboratorioissa. Näin varmistetaan, että öljyt vastaavat korkeaa vaatimustasoa, ylittävät kansainväliset standardit ja sisältävät optimaalisen määrän luonnollisia bioaktiivisia molekyylejä. SINETÖINTI – Siemenestä sinettiin -prosessin viimeisessä vaiheessa kaikki eteeristä öljyä sisältävät pullot tarkastetaan ja sinetöidään huolellisesti 9 940 neliömetrin laajuisessa ensiluokkaisessa puhdastilassamme, minkä jälkeen ne lähetetään jäsenille eri puolille maailmaa. Pullojen etiketteihin merkitään yksityiskohtaiset tiedot, joiden perusteella Young Living voi jäljittää kunkin yksittäisen pullon alkuperäisen lähteen.

Laventeli

Lisätietoja Siemenestä sinettiin -prosessistamme ja maatiloistamme on osoitteessa SeedtoSeal.com.

5


Kat s aus maati loi hi mme

YMPÄRI MAAILMAN

Piparminttu

Jotta Young Living kykenisi valvomaan jokaista Siemenestä sinettiin -prosessin vaihetta, se omistaa kahdeksan maatilaa neljällä mantereella ja tekee lisäksi yhteistyötä monien muiden maatilojen kanssa eri puolilla maailmaa. Gary Young matkustaa itse eri maissa etsimässä maatiloja, joiden olosuhteet ovat ihanteelliset ensiluokkaisten kasvien viljelyyn. Juuri tämän henkilökohtaisen ja suoran viljelyprosessiin osallistumisen ansiosta voimme taata sen puhtauden ja tehokkuuden, jota jäsenemme ovat tottuneet tuotteiltamme odottamaan. HIGHLAND FLATS, NAPLES, IDAHO, YHDYSVALLAT

Winter Harvest- ja Spring Replanting -tapahtumista tunnetulla luonnonkauniilla Highland Flats Tree Farm -tilalla jäsenet pääsevät itse tutustumaan Siemenestä sinettiin -prosessiin. Tilalla kasvatetaan ja tislataan palsamipihtaa, jättituijaa, mäntyä, okakuusta sekä muita havupuita, ja siellä sijaitsee maailman ensimmäinen täysin automatisoitu, huipputason tislaamo.

FORT NELSON, BRITTILÄINEN KOLUMBIA, KANADA

Vuonna 2014 ostettu Northern Lights -maatila kasvaa, ja pian siellä tislataan mustakuusta, lännenpursua, kärsämöä ja muita kasveja. Osana sitoumustamme kestävään kehitykseen istutamme tällä luonnonkauniilla tilalla myös jatkuvasti lisää puita, kuten mustakuusia, jotka ovat suositun eteerisen Valor-öljysekoituksemme keskeinen raakaaine.

ST. MARIES, IDAHO, YHDYSVALLAT

Nämä nykyään yli 80 hehtaarin laajuiset viljelysmaat olivat Gary Youngin ensimmäinen hankinta, ja juuri täällä Young Living sai alkunsa. Tällä maatilalla ei ole milloinkaan käytetty vahingollisia moderneja maanviljelytekniikoita, ja nykyään siellä kasvatetaan muun muassa laventelia, melissaa ja pietaryrttiä.


MONA, UTAH, YHDYSVALLAT

Maatilallamme Monassa on viljelty laventelia, iisoppia, muskatellisalviaa, piparminttua, kanadanpiiskua ja monta muuta kasvilajia vuodesta 1995 lähtien. Nyt siellä viljellään myös yksijyvävehnää. Tällä kauniilla maatilalla järjestetään vuosittainen Lavender Days -juhla ja monia muita erikoistapahtumia.

SIMIANE-LA-ROTONDE, RANSKA

Kolmas maatilamme sijaitsee kukkuloistaan ja tuoksuvista laventeliniityistään tunnetussa Provencessa, Ranskassa. Tällä kuvankauniilla maatilalla viljellään laventelia, lavandiinia, rosmariinia, myskisalviaa ja yksijyvävehnää.

GUAYAQUIL, ECUADOR

Guayaquilin rehevä ja hedelmällinen maaperä on loistava kasvuympäristö harvinaisille kasveille, kuten viktoriankuumepuulle, tuoksuilangialle, kaakaopuulle, dorado azulille ja ocotealle. Tämän maatilan huippumoderni tislaamo on Etelä-Amerikan suurin.

SALALAH, OMAN

Vuodesta 2010 lähtien Young Living on tehnyt yhteistyötä Omanin paikallisten sadonkorjaajien kanssa turvatakseen temppeliolibaanihartsin saannin. Young Living on maailman ensimmäinen ja ainoa yritys, joka on saanut luvan tislata ja tuoda länsimaihin tätä kallisarvoista eteeristä öljyä. IQUITOS, PERU

Pitkään jatkuneen harkinnan ja viranomaisneuvotteluiden jälkeen Young Living päätti ostaa yli 1 370 hehtaaria villiä Amazonin sademetsää, jossa rakennamme tislaamoa, tutkimme villien kotoperäisten kasvien ja puiden hyötykäyttöä ja tislaamme niistä eteerisiä öljyjä Young Livingille.

Kum p p a n u u s m a a t i l a t

Omien maatilojensa lisäksi Young Livingillä on yhteisomistuksessa itsenäisten maanviljelijöiden kanssa monia muita tiloja eri puolilla maailmaa. Yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet noudattamaan Siemenestä sinettiin -prosessiamme, ja vaatimustenmukaisuutta valvotaan huolellisesti. Kumppanuusmaatilojen kautta Young Living kykenee tukemaan itsenäistä paikallista maanviljelyä ja samalla sitoutumaan laatuvaatimuksiinsa täydellisesti.

Os u u s m a a t i l a t

Monet eteerisistä öljyistämme ovat peräisin osuusmaatiloilta eri puolilta maailmaa. Nämä arvostetut viljelijät työskentelevät yksinomaan Young Livingin kanssa ja ovat lupautuneet noudattamaan Siemenestä sinettiin -prosessia tarkasti. Sijoittajina valvomme huolellisesti näiden maatilojen tuottamien kasvien ja öljyjen laatua ja aitoutta.

Valtu u tet u t m yy jä t

Ostamme myös monia eteerisiä öljyjämme maailmanlaajuisilta myyjiltä, joiden toimittajat noudattavat Siemenestä sinettiin -prosessimme tiukkoja vaatimuksia. Testaamme näiden myyjien toimittamat öljyt huolellisesti. Piparminttu


M i t ä o v at

ETEERISET ÖLJYT? Maailman johtavana eteeristen öljyjen tuottajana tarjoamme satoja öljyjä, öljysekoituksia ja öljyjä sisältäviä tuotteita. Kaikissa tuotteissa on juuri oikea tarkkaan valittujen ja luonnollisten ainesosien koostumus, joka maksimoi tuotteista saatavat hyödyt. Eteeriset öljyt soveltuvat jokaiseen päivään ja moniin eri tilanteisiin, niin aromaterapeuttiseen käyttöön, henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon kuin kodin puhtaanapitoonkin.

ÖLJYT JA ÖLJYJÄ SISÄLTÄVÄT TUOTTEET Puhtaat eteeriset öljyt ovat Young Livingin toiminnan perusta.

Ylang Ylang

8

YoungLiving.com

Tarjoamme neljäntyyppisiä tuotteita, jotka on suunniteltu rikastuttamaan ja helpottamaan jokapäiväistä elämää:


ETEERISET ÖLJYT

KODIN TUOTTEET

TERVEYS JA HYVÄ OLO

PUHDISTUS JA KAUNEUDENHOITO

Todellinen hyvinvointi perustuu mielen, kehon ja hengen tasapainoon. Tämä synerginen suhde ohjaa tuotteidemme kehitystyötä alusta alkaen. Voit tuoda lisää hyvinvointia elämääsi käyttämällä eteerisiä öljyjä sellaisinaan, sekoituksina tai niitä sisältävien tuotteiden muodossa.

Young Living tarjoaa luonnollisia tuotteita, joita voit käyttää päivittäin kodin ja perheen puhtaudesta ja turvallisuudesta huolehtimiseen. Näin voit välttää myrkylliset aineet, joita on monissa nykyaikaisissa puhdistusaineissa, hygieniatuotteissa ja muissa kotitaloustarvikkeissa.

Young Living on kehittänyt monia tehokkaita, eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita, jotka täyttävät ravitsemukselliset tarpeesi ja hellivät myös makunystyröitäsi.

Eteerisiä öljyjä sisältävät shampoomme, kosteusvoiteemme ja ihonhoitotuotteemme tuovat esiin luontaisen hehkusi, sillä ne puhdistavat, kosteuttavat ja ravitsevat luonnollisesti ilman haitallisia kemikaaleja. Hemmottele kehoasi ulkoisesti ja sitä kautta myös sisäisesti!

Katso Eteeriset öljyt alkaen sivulta 18.

Katso Kodin tuotteet alkaen sivulta Katso Terveys ja hyvä olo alkaen 48. sivulta 56.

Katso Puhdistus ja kauneudenhoito alkaen sivulta 64.


Appelsiini

Kä yt t ö t a v at

ETEERISET ÖLJYT Voit nauttia eteeristen öljyjen hämmästyttävistä, hyvinvointia lisäävistä vaikutuksista alla kuvatuilla tavoilla. Noudata myös kunkin tuotteen etiketissä olevia ohjeita.

TUOKSUN HENGITTÄMINEN Tiettyjen eteeristen öljyjen tuoksun hengittäminen terävöittää aisteja ja voi vaikuttaa kehoon monella myönteisellä tavalla. Kokeile seuraavia tapoja nauttia eteeristen öljyjen tuoksusta: • Tuoksuttele öljyä suoraan pullosta. • Haihduta tuoksua huoneilmaan käyttämällä Young Livingin diffuuseria. • Kaada varovasti kulhoon kuumaa vettä ja lisää muutama tippa eteeristä öljyä. Kumarru kulhon ylle ja aseta pyyhe teltaksi pääsi ja kulhon päälle. Hengitä syvään ja rauhallisesti.

KÄYTTÖ PAIKALLISESTI Monia eteerisiä öljyjä voidaan käyttää turvallisesti suoraan iholle: • •

Tiputa 2–3 öljytippaa kämmenellesi tai suoraan haluamallesi ihoalueelle. Hiero öljy ihoon pyörivin liikkein. Toista tarvittaessa. Käytä Young Livingin eteerisiä öljyjä sisältäviä roll-on-puikkoja tai kiinnitä suosikkiöljypulloosi roll-on-pallo (Roller Fitment) paikallista levitystä varten.

Varoitus: Lue aina etiketissä olevat käyttöohjeet ennen öljyn levittämistä. Eteeriset öljyt ovat hyvin voimakkaita, ja jotkin niistä voivat ärsyttää ihoa. Jos ihoärsytystä esiintyy, laimenna öljyä V-6 Vegetable Oil Complex -kasviöljyllä tai millä tahansa puhtaalla kasviöljyllä.

Uusi ilme!

10

YoungLiving.com


”Idaho Blue Spruce on minusta erittäin miellyttävä ja piristävä tuoksu. Hieron sitä korvanlehtiini, ranteisiini ja niskaani sekä käytän sitä diffuuserissa aina, kun tarvitsen piristystä.” Jessica Lepsch, johtaja, Texas

Melissa-satoa korjataan Young Livingin St. Mariesin maatilalla Idahossa.


Es i t t el y ssä You n g L i vingin

UUSI ILME Eteeristen öljyjemme ja öljysekoitustemme pakkaukset ja etiketit ovat nyt yhtä kauniita kuin niiden tuoksut ja herättävät varmasti mielenkiinnon. Öljysekoitusten kultakorkkiset pullot ja yksittäisten öljyjen hopeakorkkiset, läpinäkyvät, kullankeltaiset pullot toimivat erinomaisena keskustelun avaajana.

Limetti

12

YoungLiving.com


Limettipuu

Young Livingin horisontissa siintää kauniita uusia asioita. Pidä silmällä tuotteitamme, etikettejämme, markkinointimateriaaliamme ja verkkosivustoamme, niin näet Young Livingin inspiroivan uuden ilmeen vuodelle 2015. Pidätkö roll-on-tuotteidemme helppokäyttöisyydestä? Nyt ihastut taatusti vieläkin enemmän. Kukin roll-on-tuote on nyt pakattu kirkkaanväriseen paperikääreeseen, jonka sisältä löytyy palsamipihdan, männyn ja okakuusen lastuja suoraan omien maatilojemme tislaamoista. Näissä erikoispakkauksissa on oma Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -leimamme muistutuksena siitä ensiluokkaisesta prosessista, jonka ansiosta eteeriset öljymme ovat maailman laadukkaimpia. Odotamme innolla, että pääsemme julkistamaan kauniit uudet tuotteemme, jotka tekevät Young Livingiä tunnetuksi yhä uusille ihmisille. Laatu on tietenkin edelleen yhtä korkealla tasolla kuin viimeiset 20 vuotta!

Laventeli

Meillä Young Livingissä pakkausten uusiminen on jännittävä mutta jatkuvasti muuttuva prosessi. Siitä syystä tuotteiden pakkaukset ja etiketit saattavat poiketa tässä tuoteoppaassa kuvatuista.

13


ALOITA YHTEISTYÖ Yo un g Liv in g in kans s a

Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi tilaamalla jokin aloituspakkauksistamme, niin saat lukuisia etuja: • 24 prosentin tukkualennus • Mahdollisuus ansaita palkkioita ja bonuksia • Mahdollisuus osallistua palkkiopisteohjelmaan ja saada ilmaisia tuotteita, alennuksia toimituskuluista ja paljon muuta • Tilaisuus auttaa muita saavuttamaan entistä parempi terveys ja enemmän vapautta.

Varustaudu menestykseen ja valitse itsellesi toinen kahdesta aloituspakkauksestamme, jotka sisältävät uusinta materiaalia liiketoiminnan käynnistämiseen sekä tuotenäytteitä. Katso sivulta 84, miten voit liittyä jäseneksi, tai käy osoitteessa youngliving.com!

BASIC STARTER KIT -PERUSALOITUSPAKKAUS Koodi:

14

546040

UK AT DE

IE

SE

ES

Basic Starter Kit -perusaloituspakkaus:

2 x Laventeli-näytepakkaus (0,25ml)

2 x Thieves-näytepakkaus (0,25 ml)

Markkinointimateriaalia

2 x Piparminttu-näytepakkaus (0,25ml)

Käyntikorttinäyte (10 kpl/pakkaus)

1 x Stress Away 5ml

2 x Peace & Calming -näytepakkaus (0,25 ml)

10 x Eteeristen öljyjen näytepullot

1 x AromaGlide Roller Fitment -pallo

2 x Sitruuna-näytepakkaus (0,25 ml)

2 x NingXia Red Single -juoma (60 ml)

YoungLiving.com


PREMIUM STARTER KIT -ALOITUSPAKKAUS Koodi:

546340

UK AT DE

IE

SE

ES

1 x eteeristen öljyjen Premium-kokoelma (Premium Essential Oils Collection)*

1 x Stress Away 5ml

2 x Thieves-näytepakkaus (0,25 ml)

1 x AromaGlide Roller Fitment -pallo

10 x Käyntikorttinäyte

1 x Dewdrop Diffuser -diffuuseri

2 x Laventeli-näytepakkaus (0,25ml)

10 x Eteeristen öljyjen näytepullot

1 x Tuoteopas (EN)

2 x Piparminttu-näytepakkaus (0,25ml)

2 x NingXia Red Single -juoma (60 ml)

Basic Starter Kit -perusaloituspakkaus:

2 x Peace & Calming -näytepakkaus (0,25 ml)

Markkinointimateriaalia

2 x Sitruuna-näytepakkaus (0,25 ml)

* Laventeli (Lavender) 5ml, piparminttu (Peppermint) 5ml, sitruuna (Lemon) 5ml, olibaanihartsi (Frankincense) 5 ml, Melaleuca Alternifolia 5ml, Thieves® 5ml, PurificationTM 5ml, R.C.TM 5ml, AromaEaseTM 5ml ja PanAwayTM 5ml

Flex-öljyjärjestelmä (Flex Oil System): Haluamme taata, että tämä upea pakkaus on aina saatavilla. Sen vuoksi, jos yksi tai useampi luetelluista öljyistä tai sekoituksista loppuu, korvaamme ne yhdellä tai useammalla seuraavista Flex-öljyistä (kukin 5 ml): Sitrusheinä (Lemongrass), Citrus Fresh, DiGize ja Copaiba.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

15


PALKKIOPISTESETIT Etkö ole varma, miten ensimmäinen tilaus tehdään? Kokeile palkkiopisteohjelmaa! Palkkiopisteohjelman kautta saat eniten käyttämäsi tuotteet kuukausittain kotiovellesi toimitettuina. Lisäksi voit ansaita hienoja etuja, jotka ovat saatavilla vain palkkiopisteohjelman jäsenille: • Young Living -suosikkituotteidesi taatut kuukausittaiset toimitukset • Alennetut toimituskulut • Alennuksia ainutlaatuisista tuotepaketeista • Palkkiopisteitä jokaisesta tilauksesta käytettäväksi tulevien tilausten yhteydessä • Mahdollisuus ansaita muita palkkioita.

Jos päätät ilmoittautua ohjelmaan, voit aloittaa jo tänään valitsemalla haluamasi tuotteet tai yhden kolmesta ehdottamastamme palkkiopistesetistä:

Saat kaikki tärkeimmät eteeriset öljyt Everyday Oils -kokoelmasta! Sisältö: • Laventeli, 5ml

• Joy, 5ml

• Sitruuna, 5ml

• Thieves, 5ml

• Piparminttu, 5ml

• PanAway, 5ml

• Olibaanihartsi, 5ml

• Purification, 5ml

• Valor, 5ml

• Peace & Calming, 5ml

EU

16

YoungLiving.com

Koodi: 369508

EVERYDAY OILS™ Essential Rewards Kit -palkkiopistesetti


NINGXIA® RED Essential Rewards Kit

Koodi: 489308

-palkkiopistesetti

Valitsemalla tämän setin voit tukea kehoasi ja mieltäsi sekä rikastuttaa elämääsi eteerisiä öljyjä sisältävällä ravinteikkaalla NingXia Red -juomalla! Sisältö: • NingXia Red, 750 ml, 4 kpl

• NingXia Red -yksittäispakkaukset, 60 ml, 30 kpl

UK AT DE SE

Koodi: 369708

THIEVES® Essential Rewards Kit -palkkiopistesetti

Piristä kotiasi eteerisiä öljyjä sisältävän Thievessekoituksen voimalla. Näiden luonnollisia ainesosia sisältävien luotettavien ja turvallisten tuotteiden avulla voit huolehtia kodin puhtaudesta ja omasta terveydestä. Sisältö:

• Thieves, 15 ml • Thieves AromaBright Toothpaste -hammastahna, 118 g • Thieves Mouthwash -suuvesi, 236 ml • Thieves Foaming Hand Soap -saippua, 236,5 ml, 2 pulloa

• Thieves Spray -suihke, 2 x 29,5 ml • Thieves Household Cleaner -puhdistusaine, 426 ml, 2 pulloa • Thieves Waterless Hand Purifier -käsienpuhdistusaine, 29,35 g, 2 pulloa

UK AT DE SE

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

17


ETEERISET

öljytuotteet

Eteeriset öljyt ovat kaiken Young Livingin toiminnan perusta, ja ne auttavat meitä toteuttamaan tehtäväämme ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Tässä osassa esittelemme valikoimamme keskeisiä tuotteita eli eteerisiä öljyjä, joiden puhtauden ja vaikuttavuuden takaa Siemenestä sinettiin -lupauksemme. Jokaisella sivulla on vinkkejä hyvinvointiin – niin sinulle kuin koko perheellesi.

Young Livingin laventelitila Monassa, Utahissa


Eteeriset öljyt | Yksittäiset

Piparminttu

E t e e ri st e n ö l jyje n

YKSITTÄISET Viimeisten 20 vuoden aikana Young Living on tutkinut ja hionut omaa Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -prosessiaan, joka tuottaa maailman hienoimpia eteerisiä öljyjä. Käytämme vain parhaita siemenlajikkeita, noudatamme puhtaita viljelymenetelmiä, osallistumme koko tislausprosessiin, varmistamme laadun huolellisella testauksella sekä sinetöimme ja tarkastamme kaikki pullot ennen niiden lähetystä eri puolille maailmaa. Young Livingin sitoumus alan laatu- ja vaikuttavuusstandardien ylittämiseen tarkoittaa, että jokaisessa eteeristen öljyjen pisarassa on ihanteellinen määrä hyödyllisiä kasviominaisuuksia. Juuri omistautumisemme täydellisyyden tavoitteluun tekee meistä maailman johtavan eteeristen öljyjen tuottajan.

APPELSIINI – ORANGE Citrus sinensis Koodi: 360208 15ml

BASILIKA – BASIL Ocimum basilicum UK AT DE

IE

Appelsiinin voimakas sitrustuoksu sekä piristää mieltä että rauhoittaa. Siinä on runsaasti tehokasta antioksidanttia d-limoneenia. Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

Koodi: 350008 15ml

UK AT DE

IE

Basilikan voimakas, mausteinen tuoksu virkistää sekä kehoa että mieltä. Paikallisesti käytettynä se voi piristää ja parantaa tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Hieronnassa käytettynä se voi rentouttaa kipeitä lihaksia.

Myyntimenestys!

BERGAMOTTI – BERGAMOT Citrus aurantium bergamia Koodi: 350308 15ml

UK AT DE

IE

COPAIBA Copaifera reticulata SE

Eteerisen bergamottiöljyn kevyt sitrusmainen tuoksu rentouttaa, lisää itseluottamusta ja kohottaa mielialaa. Bergamottia eli Citrus bergamiaa on käytetty italialaisessa kansanparannuksessa jo pitkään. Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

Koodi: 343108 15ml

UK AT DE

Copaiba on ainoa eteerinen öljy, jota valutetaan puun rungosta samaan tapaan kuin raakakumin ja vaahterasiirapin raakaaineita. Valutettu mahla tislataan, jolloin syntyy kirkasta eteeristä öljyä, jossa on täyteläinen puumainen, mieltä ylentävä tuoksu. Perinteisesti copaibaa on käytetty lievittämään nivelkipuja sekä tukemaan kehon omaa kykyä parantaa vaivoja ja vammoja. Varoitus: Jos käytät verenohennuslääkkeitä, kysy ennen tuotteen käyttöä lääkäriltäsi sen soveltuvuudesta sinulle.

20

YoungLiving.com

IE


Yksittäiset | Eteeriset öljyt

DORADO AZUL Hyptis suaveolens Koodi: 359808 5ml

ELEMI Canarium luzonicum UK AT DE

Koodi: 354008 15ml

IE

Dorado azulia kasvatetaan ja tislataan Ecuadorissa. Se sisältää runsaasti betakaryofylleenia, joka tukee hengitys- ja ruoansulatuselimistön toimintaa. Tätä yrtintuoksuista öljyä voi käyttää sekä paikallisesti että aromaterapeuttisesti.

EUCALYPTUS BLUE Eucalyptus bicostata Koodi: 359708 5ml

IE

Viktoriankuumepuuta (Eucalyptus Blue) kasvatetaan ja tislataan Ecuadorissa. Tämä eteerinen öljy sisältää runsaasti voimakasta eukalyptolia ja alfa-pineeniä.

Samaan kasviheimoon olibaanihartsin ja mirhan kanssa kuuluvaa elemiä on käytetty Euroopassa perinteisesti ihon hoitoon. Elemin tiedetään vähentävän hienoja juonteita ja ryppyjä, edistävän ihon hyvinvointia sekä rentouttavan lihaksia urheilusuorituksen jälkeen.

Koodi: 353908 15ml

UK AT DE

IE

Eucalyptus globuluksen eli kuumepuuöljyn tuoksu on raikas ja läpitunkeva. Se sisältää runsaasti eukalyptolia, joka on keskeinen ainesosa monissa suuvesissä. Iholle levitettynä sitä käytetään edistämään hengityselinten toimintaa ja rentouttamaan lihaksia urheilusuorituksen jälkeen.

EUCALYPTUS RADIATA Eucalyptus radiata

FENKOLI – FENNEL Foeniculum vulgare UK AT DE

IE

Tämä öljy on yksi monipuolisimmista eukalyptusöljyistä. Se soveltuu niin paikallisesti kuin diffuuserissakin käytettäväksi, ja sen tuoksua voi hengittää myös suoraan. Sitä on pitkään käytetty Young Livingin suosituimmissa öljysekoituksissa.

FORMOSANSYPRESSI – HONG KUAI Chamaecyparis formosensis Uusi! Koodi: 465708 5ml

IE

EUCALYPTUS GLOBULUS Eucalyptus globulus UK AT DE

Koodi: 353808 15ml

UK AT DE

Koodi: 354208 15ml

UK AT DE

IE

SE

Fenkolin makea, maanläheinen, anista muistuttava tuoksu energisoi, elvyttää ja tasapainottaa.

GREIPPI – GRAPEFRUIT Citrus paradisi Koodi: 356008 15ml UK AT DE

IE

Young Livingin kaikista eteerisistä öljyistä Hong Kuaissa eli formosansypressissä on eniten seskviterpeenejä. Se herättelee henkistä tietoisuutta ja intuitiota, selkeyttää mieltä ja inspiroi toimintaan.

UK AT DE

IE

Greipin raikas sitrustuoksu virkistää ja nostaa mielialaa. Runsaasti d-limoneeni-antioksidanttia sisältävä greippi tekee hyvää iholle, ja monien kylmäpuristettujen sitrusöljyjen tapaan se vaikuttaa rasvakudokseen. Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

Myyntimenestys!

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

21


Eteeriset öljyt | Yksittäiset

IDAHON OKAKUUSI – IDAHO BLUE SPRUCE Picea pungens Koodi: 309308 5ml

IDAHON PALSAMIJALOKUUSI – IDAHO BALSAM FIR Abies balsamea UK AT DE

IE

SE

INKIVÄÄRI – GINGER Zingiber officinale UK AT DE

UK AT DE

IE

ITALIANOLKIKUKKA – HELICHRYSUM Helichrysum italicum UK AT DE

IE

Italianolkikukan raikas, maanläheisen yrttimäinen tuoksu piristää mieltä. Italianolkikukkia kutsutaan myös nimillä Everlasting ja Immortelle.

JADE LEMON Citrus limon eureka var. formensensis Koodi: 468508 5ml

IE

Koodi: 356308 5ml

Inkiväärin lämmin, mausteinen tuoksu antaa energiaa. Inkivääri edistää ruoansulatuselimistön toimintaa, ja se on yksi perinteisen itämaisen keittiön suosikkimausteista.

UK AT DE

Pohjois-Idahossa tislattavassa Idaho Balsam Fir -havupuuöljyssä on virkistävä ja mielialaa kohottava tuoksu. Hieronnassa käytettynä se rentouttaa ja rauhoittaa liikunnan kipeyttämiä lihaksia.

Okakuusta kasvatetaan ja tislataan Young Livingin maatilalla Pohjois-Idahossa. Okakuusi (Picea pungens) sisältää runsaasti kasviperäistä alfa-pineeniä ja limoneenia. Paikallisesti käytettynä okakuusen tiedetään rentouttavan kireitä ja rasittuneita lihaksia.

Koodi: 355708 5ml

Koodi: 331608 15ml

IE

Jade Lemon™ -sitruuna kasvaa Kaakkois-Kiinan lämpimässä ja kosteassa ilmastossa. Tämä öljy hoitaa ihoa ja puhdistaa sekä avaa tunneperäisiä lukkoja.

JALOSAURAMO – ROMAN CHAMOMILE Chamaemelum nobile Koodi: 351208 5ml

UK AT DE

IE

Jalosauramo eli roomalainen kamomilla oli yksi saksilaisten yhdeksästä pyhästä yrtistä. Sen lämmin, makea, yrttimäinen tuoksu rentouttaa ja tyynnyttää sekä kehoa että mieltä. Lempeytensä ansiosta se on ihanteellinen.

Tulossa! JAPANINSYPRESSI – HINOKI Chamaecyparis obtusa Koodi: 307308 5ml

UK AT DE

JASMIINI – JASMINE Jasminum officinale IE

SE

Eteerinen japaninsypressiöljy on peräisin Japanin keskiosissa luonnonvaraisena kasvavasta Chamaecyparis obtusa -puusta. Japaninsypressiä pidetään erittäin laadukkaana puuaineena, ja se oli yksi Kison alueen viidestä pyhästä puusta.

22

YoungLiving.com

Koodi: 356908 5ml

UK AT DE

Jasmiinin* lämmin, eksoottinen kukkaistuoksu rentouttaa, tyynnyttää, kohottaa mielialaa ja lisää itseluottamusta. Jasmiini tekee myös hyvää iholle. Sillä on perinteisesti herätelty romanttisia tunteita.

IE


Yksittäiset | Eteeriset öljyt

KANELINKUORI – CINNAMON BARK Cinnamomum zeylanicum; Syn. C. verum Uusi! Koodi: 351508 5ml

UK AT DE

KATAJA – JUNIPER Juniperus osteosperma Koodi: 357208 15ml

IE

Kanelin uskotaan edistävän verenkierto- ja immuunijärjestelmän toimintaa. Sitä voi myös laimentaa ja hieroa ihoon chakrojen kohtiin, jolloin se rauhoittaa ja rentouttaa.

LAMOSALALI – WINTERGREEN Gaultheria procumbens Koodi: 365808 15ml

IE

Lamosalalin tuoksu on makea ja minttua muistuttava. Se sisältää samaa vaikuttavaa ainetta (metyylisalisylaattia) kuin koivu, ja hierontaöljyssä käytettynä se voi lievittää pään alueen jännityksiä ja rentouttaa lihaksia urheilusuorituksen jälkeen.

LAVENTELI – LAVENDER Lavandula angustifolia

Katajan puhdas, syvä, puumainen tuoksu puhdistaa kehoa, mieltä ja henkeä. Se on hyväksi iholle ja virtsaelimille.

Koodi: 357908 5ml

UK AT DE

IE

Inuiittien kansanlääkinnässä lännenpursua on käytetty energiavirtauksen tukemiseen. Sen uskotaan myös harmonisoivan ja tasapainottavan kehon päivittäisiä tarpeita.

LIMETTI – LIME Citrus latifolia

UK AT DE

IE

SE

Laventelin raikas, makea, yrttimäinen kukkaistuoksu tyynnyttää ja virkistää. Se on eteerisistä öljyistä kaikkein monipuolisin ja kuuluu siksi joka kodin perustarpeistoon. Laventeli sopii erinomaisesti ihon- ja kauneudenhoitoon.

Koodi: 307408 15ml

UK AT DE

IE

SE

Limetin uskotaan olevan kotoisin Itä-Malesiasta, ja Kolumbus toi sen mukanaan Länsi-Intian saaristoon toisella matkallaan. Limettiä on perinteisesti käytetty muun muassa edistämään ruoansulatusta.

Myyntimenestys!

MÄNTY – PINE Pinus sylvestris Koodi: 361808 15ml

IE

LÄNNENPURSU – LEDUM Ledum groenlandicum Uusi!

UK AT DE

Koodi: 357508 15ml

UK AT DE

Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

MAUSTENEILIKKA – CLOVE Syzygium aromaticum UK AT DE

IE

Männyn tuoksu on virkistävä ja elvyttävä. Se muistuttaa ominaisuuksiltaan Eucalyptus Globulusta, ja yhdessä käytettynä molempien öljyjen vaikutukset vahvistuvat.

Koodi: 352408 15ml

UK AT DE

IE

Mausteneilikan makea, mausteinen tuoksu virkistää aisteja ja elvyttää kehoa. Se on Thieves-sekoituksemme tärkeä ainesosa mahtavien luontaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Mausteneilikka sisältää eugenolia, jota käytetään hammaslääketieteessä. Varoitus: Jos käytät verenohennuslääkkeitä, kysy ennen tuotteen käyttöä lääkäriltäsi sen soveltuvuudesta sinulle.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

23


Eteeriset öljyt | Yksittäiset

MIRHA – MYRRH Commiphora myrrha

MEIRAMI – MARJORAM Origanum majorana Koodi: 358408 15ml

UK AT DE

IE

Meiramin tuoksu on puumainen, mausteinen ja kamferiin vivahtava. Tämä rauhoittava öljy lämmittää sekä kehoa että mieltä. Se voi auttaa rentouttamaan liikunnasta rasittuneita lihaksia ja lievittämään satunnaista hermojännitystä.

MYSKISALVIA – CLARY SAGE Salvia sclarea Koodi: 352108 15ml

UK AT DE

IE

Mirhan täyteläinen, savuinen balsamintuoksu puhdistaa, vahvistaa, elvyttää ja piristää mieltä. Nykyään mirhaa käytetään monissa suuhygieniatuotteissa.

OCOTEA Ocotea quixos UK AT DE

IE

Eteerinen myskisalviaöljy sisältää luonnollisia kasviestrogeeneja. Öljyn pehmeä, lämmin, yrttimäinen tuoksu kohottaa mielialaa ja rentouttaa, ja siksi se sopii erinomaisesti PMS-oireiden lievitykseen. Se voi auttaa myös lievittämään naisten vaihdevuosioireita.

OLIBAANIHARTSI – FRANKINCENSE Boswellia carterii Koodi: 354908 5ml

Koodi: 359308 15ml

UK AT DE

IE

SE

Olibaanihartsin eli frankinsensin makea, lämmin balsamintuoksu stimuloi aisteja ja kohottaa mielialaa. Se on myös arvokas ainesosa ikääntyvän ja kuivan ihon hoitotuotteissa. Muinaiset egyptiläiset käyttivät sitä nuorentavissa kasvonaamioissa.

Koodi: 355608 5ml

UK AT DE

IE

Ecuadorilaisesta puusta saatava ocotea sisältää runsaasti alfa-humuleeniyhdistettä, joka vahvistaa kehon luontaista kykyä selviytyä ärsytyksistä ja vaivoista. Varoitus: Saattaa herkistää ihoa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle.

OREGANO Origanum vulgare Koodi: 360508 15ml

UK AT DE

IE

Oreganon raskas, pistävän mausteinen aromi saa olon tuntumaan turvalliselta.

Katso myös Temppeliolibaani (Sacred Frankincense).

PALO SANTO Bursera graveolens Koodi: 360708 5ml

UK AT DE

IE

Palo santoa pidetään henkisenä öljynä frankinsensin tapaan. Inkat käyttivät sitä muinoin puhdistaakseen hengen negatiivisista energioista.

24

YoungLiving.com

PALSAMIPELARGONI – GERANIUM Pelargonium graveolens Koodi: 355408 15ml

UK AT DE

IE

Palsamipelargonin viehättävän kukkainen tuoksu tyynnyttää ja tuo hyvän mielen. Se tekee myös hyvää iholle. Sitä on perinteisesti käytetty tukemaan verenkiertoelimistön ja hermoston toimintaa, ja se auttaa elvyttämään kehon kudoksia.


Yksittäiset | Eteeriset öljyt

PATSULI – PATCHOULI Pogostemon cablin Koodi: 360808 15ml

PIHKAKISTUS – CISTUS Cistus ladanifer UK AT DE

Koodi: 351808 5ml

IE

Maanläheisen myskiseltä tuoksuvaa eksoottista patsulia kutsutaan joskus 60-luvun tuoksuksi. Se tekee hyvää iholle ja auttaa vähentämään juonteita ja ihon halkeilua.

PIPARMINTTU – PEPPERMINT Mentha piperita UK AT DE

Koodi: 361408 15ml

IE

UK AT DE

IE

SE

Eteeristä pihkakistusöljyä saadaan päivännoutokasveista, jotka kasvavat kauniina pensaina ja tuoksuvat vienosti hunajalta. Jotkut uskovat niiden olevan Raamatussa mainittuja Saaronin kukkia. Tämän eteerisen öljyn kuiva, puumainen, pihkainen tuoksu vaikuttaa tyynnyttävästi.

PORKKANANSIEMEN – CARROT SEED Daucus carota Uusi!

SE

Koodi: 308108 5ml

Piparmintussa on vahva, puhdas ja raikas tuoksu, ja se on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista yrteistä.

UK AT DE

IE

Porkkanansiemenöljyn tuoksu on miedon makea ja sisältää myös maanläheisiä, yrttimäisiä sävyjä. Sitä on perinteisesti käytetty ruoansulatusvaivoihin.

Myyntimenestys!

ROHTOVIRMAJUURI – VALERIAN Valeriana officinalis Koodi: 364808 5ml

ROSMARIINI – ROSEMARY Rosmarinus officinalis Koodi: 362608 15ml UK AT DE

IE

Rohtovirmajuurta on käytetty jo tuhansia vuosia sen tyynnyttävän ja emotionaalisesti tasapainottavan vaikutuksen tähden. Viimeisten 30 vuoden ajan sen rentouttavia ominaisuuksia on tutkittu kliinisesti.

RUUSU – ROSE Rosa damascena Koodi: 362308 5ml

UK AT DE

IE

Ruusun* kaunis, vahva, makea kukkaistuoksu on lähes päihdyttävä ja erittäin romanttinen. Sitä on käytetty ihonhoidossa tuhansia vuosia, ja se sopii erinomaisesti kuivalle tai ikääntyvälle iholle.

UK AT DE

IE

Rosmariinissa on raikas, yrttimäinen, makea ja hieman lääkkeenomainen tuoksu. Energisoivana öljynä se voi auttaa lisäämään tarkkaavaisuutta, kun olo tuntuu väsyneeltä. Varoitus: Ei sovellu alle 4-vuotiaille lapsille.

Jos pidät ITALIANOLKIKUKASTA, kokeile seuraavaksi... • VETIVERIAHEINÄ • ELEMI • DORADO AZUL • LAMOSALALI Lamosalali

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

25


DEWDROP-DIFFUUSERI Uudista ympäristösi. Young Livingin Dewdrop™-diffuuserin suunnittelussa on otettu mallia aamukastepisaran puhtaudesta ja eleganssista. Se on helppokäyttöinen ja toimii samanaikaisesti ilmankostuttimena, sumuttimena ja aromidiffuuserina. Jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti toimivassa Dewdrop-diffuuserissa on automaattinen katkaisin ja ympäristön mukaan toimiva valonsäätö. Se tuo tilaan kuin tilaan kylpylämäistä tunnelmaa.

26


Yksittäiset | Eteeriset öljyt

SALVIA – SAGE Salvia officinalis Koodi: 363208 15ml

UK AT DE

SANTELIPUU – SANDALWOOD Santalum album IE

Koodi: 363408 5ml

Salviassa on mausteinen, yrttimäinen tuoksu. Sen tiedetään vahvistavan aisteja ja kehon keskeisiä elintoimintoja. Salvia voi auttaa selviytymään epätoivon tunteista ja henkisestä väsymyksestä.

IE

Mielialaa kohottavaa ja rentouttavaa santelipuuta on perinteisesti käytetty suitsukkeena uskonnollisissa seremonioissa ja meditaatiossa. Se soveltuu ihonhoitoon kosteuttavien ja tasapainottavien ominaisuuksiensa ansiosta.

SITRUSHEINÄ – LEMONGRASS Cymbopogon flexuosus

SETRIPUU – CEDARWOOD Cedrus atlantica Koodi: 350908 15ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Koodi: 358108 15ml

UK AT DE

IE

Sitrusheinässä on kevyt, raikas, maanläheinen sitrusaromi. Tämä virkistävä, elvyttävä, stimuloiva ja tasapainottava tuoksu aktivoi ja lisää mielen kirkkautta.

Setriöljyssä on lämmin setrin tuoksu. Hierontaöljyssä käytettynä se rentouttaa ja rauhoittaa. Setripuuta on jo pitkään käytetty vaikuttavana aineena rasvaiselle iholle tarkoitetuissa kosmeettisissa valmisteissa. Myyntimenestys!

SITRUUNA – LEMON Citrus limon Koodi: 357808 15ml

UK AT DE

IE

SE

SITRUUNAMELISSA – MELISSA Melissa officinalis Koodi: 358908 5ml

Sitruunan voimakas, puhdistava tuoksu elvyttää ja kohottaa mielialaa. Öljy koostuu 68-prosenttisesti d-limoneenista, joka on voimakas antioksidantti. Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

UK AT DE

IE

Sitruunamelissan kevyt, raikas sitrustuoksu vahvistaa, elvyttää ja rauhoittaa. Useiden tutkimusten mukaan sitruunamelissasta voi olla hyötyä iholle. Se on myös talveen sopiva lohdullinen tuoksu.

Myyntimenestys!

SYPRESSI – CYPRESS Cupressus sempervirens Koodi: 353008 15ml

TANGERIINI – TANGERINE Citrus reticulata UK AT DE

IE

Sypressin raikas, ruohomainen, ikivihreä tuoksu virkistää, elvyttää ja tyynnyttää. Se lohduttaa kylminä vuodenaikoina sekä edistää ruoansulatus- ja hengityselimistön toimintaa. Se sopii hyvin myös rasvaisen tai ärtyneen ihon hoitoon.

Koodi: 364408 15ml

UK AT DE

Tangeriiniöljy auttaa piristämään mieltä ja saa olon tuntumaan turvalliselta. Se sisältää myös runsaasti voimakasta d-limoneeniantioksidanttia. Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

27

IE


Eteeriset öljyt | Yksittäiset

TEEPUU – TEA TREE Melaleuca alternifolia Koodi: 358708 15ml

UK AT DE

IE

Koodi: 355008 5ml

Teepuuöljy on arvostettu eteerinen öljy, koska sillä on monia käyttötarkoituksia. Sillä voidaan hoitaa esimerkiksi ihoa.

IE

tunnin aikana.

TUOKSUILANGIA – YLANG YLANG Cananga odorata UK AT DE

VIHERMINTTU – SPEARMINT Mentha spicata UK AT DE

UK AT DE

IE

Koodi: 365108 5ml

UK AT DE

IE

Vetiveriaheinän (Vetiveria zizanoides) patsulia muistuttavassa raskaassa, maanläheisessä tuoksussa on aavistus sitruunaa. Öljy on psyykkisesti maadoittavaa, tyynnyttävää ja tasapainottavaa.

XIANG MAO Cymbopogon citratus Uusi! IE

SE

Eteerinen viherminttuöljy höyrytislataan lehdistä, joiden hieman hedelmäinen mintuntuoksu on piparminttua pehmeämpi. Viherminttu on voimakas antioksidantti, joka tukee hengityselimistön ja hermoston toimintaa.

YoungLiving.com

Koodi: 365008 15ml

VETIVERIAHEINÄ – VETIVER Vetiveria zizanoides IE

Tuoksuilangia eli ylang ylang on makean, pehmeän kukkaisarominsa ansiosta suosittu romanttinen tuoksu. Se tyynnyttää ja rentouttaa tehokkaasti sekä auttaa lievittämään vihan ja ärsytyksen tunteita sekä jännitystä.

28

SE

Timjamin mausteinen, lämmin, yrttimäinen aromi on vahva ja läpitunkeva. Jo muinaisista ajoista tunnettu timjami sisältää runsaasti tymolia. Se on yksi vahvimmista tunnetuista antioksidanteista.

Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 12

Koodi: 363808 5ml

IE

TIMJAMI – THYME Thymus vulgaris UK AT DE

Tilliöljyn voimakas, raikas tuoksu virkistää, elvyttää ja tasapainottaa.

Koodi: 365908 15ml

UK AT DE

Eteeristä Sacred Frankincense™ -öljyä saadaan Boswellia sacra -puusta. Tämä öljy on ihanteellinen niille, jotka haluavat päästä henkisillä matkoillaan ja meditaatiossaan korkeammille tasoille.

TILLI – DILL Anethum graveolens Uusi! Koodi: 353608 5ml

TEMPPELIOLIBAANI – SACRED FRANKINCENSE Boswellia sacra

Koodi: 465808 5ml

UK AT DE

IE

Xiang Mao tunnetaan Taiwanissa ”nopean valaistumisen aromaattisena ruohona”, ja sitä on perinteisesti käytetty raikastamaan kodin huoneilmaa, valaisemaan mieltä ja kosteuttamaan ihoa.


Eucalyptus Radiata

E te e ri s et

ÖLJYSEKOITUKSET Eteerisiä öljysekoituksia kehitettäessä avainasemassa ovat öljyjen vaikuttavuus ja keskinäinen harmonia. Young Livingin tinkimättömän tutkimustyön ja laboratoriotestauksen sekä viljelyasiantuntemuksen ansiosta jokainen eteerinen öljysekoitus sisältää toisiaan täydentäviä ainesosia, jotka saavat aikaan juuri oikeanlaisen vaikutuksen. Varmistaakseen vaatimusten täyttymisen Gary Young valvoo itse Young Livingin ainutlaatuisten eteeristen öljysekoitusten kehitystyötä ja valmistusta.

ABUNDANCE Koodi: 330008 15ml

ACCEPTANCE UK AT DE

IE

Koodi: 330308 5ml

Abundance kehitettiin nostamaan meitä ympäröivän magneettisen energiakentän värähtelytaajuutta. Tämä korkea taajuus luo niin kutsutun vetovoiman lain, jonka mukaan vedämme puoleemme tiettyjä asioita.

ETEERISET ÖLJYT: Olibaanihartsi, Royal Hawaiian -santelipuu, palsamipelargoni, sininen pietaryrtti, pomeranssi*, korianteri, bergamotti, ylang ylang

AROMAEASE Uusi!

AROMA LIFE UK AT DE

IE

Koodi: 330608 15ml

AromaEase™ tuoksuu viileältä mintulta ja sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat mieltä aromaterapeuttisesti käytettynä.

AROMA SIEZ

UK AT DE

IE

Aroma Life tukee ja tyynnyttää sydän- ja verenkiertoelimistöä sekä lymfaattista järjestelmää. Sen sisältämät eteeriset öljyt auttavat kehoa rentoutumaan.

ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, viherminttu, inkivääri, kardemumma, fenkoli

Koodi: 330908 15ml

IE

Acceptance-sekoituksen öljyt stimuloivat mieltä ja herättävät hyväksyviä tunteita itseä ja muita kohtaan näennäisistä esteistä huolimatta. Sen avulla voi myös voittaa taipumuksen asioiden lykkäämiseen ja tosiasioiden kieltämiseen.

ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini, mausteneilikka, kanelinkuori, olibaanihartsi, inkivääri, kuusi, patsuli, mirha

Koodi: 474908 5ml

UK AT DE

ETEERISET ÖLJYT: Sypressi, italianolkikukka, ylang ylang, meirami

AWAKEN UK AT DE

IE

Aroma Siez kehitettiin avuksi hierontaan. Se lievittää lihasten ja koko kehon jännitys- ja kiputiloja urheilusuorituksen jälkeen. Se rentouttaa myös pään alueen ja niskan lihaksia sekä väsyneitä jalkoja. ETEERISET ÖLJYT: Basilika, laventeli, sypressi, meirami, piparminttu

Koodi: 331208 15ml

UK AT DE

IE

Awaken on useiden eteeristen öljysekoitusten inspiroiva yhdistelmä, joka herättelee sisäistä tietoisuutta. Tämä sekoitus voi auttaa sinua saavuttamaan korkeimmatkin tavoitteesi. ETEERISET ÖLJYT: Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

29


Eteeriset öljyt | Öljysekoitukset

BELIEVE

BRAIN POWER

Koodi: 466108 15ml

UK AT DE

IE

SE

Koodi:

331308 5ml

Eteerinen Believe-öljysekoitus sisältää Idahon okakuusta ja ylang ylangia Young Livingin maatilalta Ecuadorista. Sen miellyttävä tuoksu tasapainottaa ja elvyttää.

IE

Aivojen toimintaa aktivoiva Brain Power sisältää eteerisiä öljyjä, joissa on runsaasti luontaisesti hapettavia seskviterpeeniyhdisteitä. Se auttaa selkeyttämään ajatuksia ja lisäämään keskittymiskykyä.

ETEERISET ÖLJYT: Idahon okakuusi, Idahon palsamijalokuusi, olibaanihartsi, korianteri, bergamotti, ylang ylang, palsamipelargoni

ETEERISET ÖLJYT: Royal Hawaiian -santelipuu, sitruunamelissa, italianolkikukka, setripuu, sininen sypressi, olibaanihartsi, laventeli

BUILD YOUR DREAM Koodi: 483408 5ml

UK AT DE

CHRISTMAS SPIRIT UK AT DE

IE

Koodi: 3315 15ml

Build Your Dream™ sisältää D. Gary Youngin valitsemia, historiallisesti merkittäviä eteerisiä öljyjä. Aromaterapeuttisesti käytettynä se voimistaa ja selkeyttää mieltä sekä auttaa tiedostamaan ja toteuttamaan unelmia.

Christmas Spirit on makea ja mausteinen appelsiinin, kanelin ja kuusen eteeristen öljyjen sekoitus, joka saa olon tuntumaan jouluisen onnelliselta, iloiselta ja turvalliselta. ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini, kanelinkuori, kuusi

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, temppeliolibaani, sitruunamelissa, sininen sypressi, formosansypressi, Idahon okakuusi, ylang ylang, Dream Catcher, Believe, sinilumme

CITRUS FRESH Koodi: 331808 15ml

CLARITY UK AT DE

IE

Koodi: 332108 15ml

Citrus Fresh on rentouttava ja rauhoittava sekoitus, josta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin. Se sisältää runsaasti voimakasta d-limoneeni-antioksidanttia ja lisää hyvinvoinnin, luovuuden ja ilon tunnetta. Se myös puhdistaa ilmaa.

UK AT DE

IE

Clarity auttaa kirkastamaan ja terävöittämään mieltä. Se sisältää stimuloivia öljyjä, kuten piparminttua ja rosmariinia, joita on käytetty jo pitkään lisäämään henkistä vireyttä. ETEERISET ÖLJYT: Basilika, jalosauramo, kardemumma, palsamipelargoni, bergamotti, rosmariini, sitruuna, ylang ylang, piparminttu, jasmiini*, palmarosa, korianteri

ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini, greippi, mandariini, tangeriini, sitruuna, viherminttu Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

COMMON SENSE™ Koodi: 309108 5ml

DI-GIZE UK AT DE

IE

SE

Common Sense on Young Livingin kehittämä eteeristen öljyjen sekoitus, joka parantaa rationaalista päätöksentekokykyä ja lisää siten hyvinvointia, päämäärätietoisuutta ja runsautta elämään. ETEERISET ÖLJYT: Olibaanihartsi, ylang ylang, ocotea, kanadanpiisku, tuoksuruuta, dorado azul, limetti

30

YoungLiving.com

Koodi: 332408 15ml

UK AT DE

IE

Di-Gize on yhdistelmä öljyjä, joiden uskotaan edistävän ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. ETEERISET ÖLJYT: Rakuuna, kataja, anis, inkivääri, fenkoli, patsuli, piparminttu, sitrusheinä

Myyntimenestys!


Öljysekoitukset | Eteeriset öljyt

DRAGON TIME

EN-R-GEE

Koodi: 332708 15ml

UK AT DE

IE

Dragon Time sisältää rauhoittavia eteerisiä öljyjä, kuten myskisalviaa, jossa on luonnollisia kasviestrogeeneja. Dragon Time -öljyä suositellaan teini-ikäisille ja nuorille naisille.

UK AT DE

IE

Virkistävä En-R-Gee on sekoitus stimuloivia öljyjä, joita on perinteisesti käytetty lisäämään tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Nimensä mukaisesti se energisoi, vahvistaa ja piristää mieltä.

ETEERISET ÖLJYT: Myskisalvia, laventeli, siankärsämö, fenkoli, meirami, jasmiini*

ETEERISET ÖLJYT: Rosmariini, muskottipähkinä, mustapippuri, kataja, Idahon palsamijalokuusi, sitrusheinä, mausteneilikka

ENDOFLEX Koodi: 333308 15ml

Koodi: 333608 15ml

EXODUS II UK AT DE

IE

EndoFlex-sekoituksen eteeriset öljyt auttavat ylläpitämään vireyttä ja elinvoimaisuutta.

Koodi: 333808 5ml

UK AT DE

IE

SE

Exodus II on ajaton sekoitus oliiviöljyä, mirhaa, kanelia, olibaanihartsia, intiannardusjuurta ja muita tasapainottavia eteerisiä öljyjä, joilla on emotionaalisesti puhdistavia ja mielialaa kohottavia vaikutuksia.

ETEERISET ÖLJYT: Viherminttu, palsamipelargoni, kamomillasaunio, salvia, myrtti, muskottipähkinä

ETEERISET ÖLJYT: Kassiakaneli, rohtokalmojuuri, intiannardusjuuri, mirha, pihkakeltaputki, olibaanihartsi, kanelinkuori, iisoppi

FORGIVENESS Koodi: 333908 5ml

GENTLE BABY UK AT DE

IE

Forgiveness sisältää yhteisvaikutteisen sekoituksen rauhoittavia ja mielialaa nostavia eteerisiä öljyjä, jotka voivat auttaa vapautumaan ikävistä muistoista ja tunneperäisistä esteistä.

Koodi: 334508 15ml

UK AT DE

IE

Gentle Baby on pehmeä ja hyvältä tuoksuva eteeristen öljyjen sekoitus, joka on tarkoitettu erityisesti äideille ja vauvoille. Se auttaa tyynnyttämään odottavan äidin tunteita ja rauhoittamaan itkeskelevää vauvaa.

ETEERISET ÖLJYT: Sitruunamelissa, väinönputki, bergamotti, palsamipelargoni, laventeli, ylang ylang, olibaanihartsi, sitruuna, palmarosa, jasmiini*, italianolkikukka, Royal Hawaiian -santelipuu, jalosauramo, ruusu*, korianteri

ETEERISET ÖLJYT: Palsamipelargoni, jasmiini*, ylang ylang, ruusupuu, jalosauramo, ruusu*, sitruuna, laventeli, palmarosa, korianteri Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

GRATITUDE Koodi: 334608 5ml

GROUNDING UK AT DE

Gratitude on miellyttävä eteeristen öljyjen sekoitus, joka ylentää mieltä, tyynnyttää tunteita ja tuo helpotusta keholle sekä auttaa lisäämään kiitollisuuden tunnetta. ETEERISET ÖLJYT: Idahon palsamijalokuusi, pihkakeltaputki, olibaanihartsi, mirha, ylang ylang, palsamipelargoni, bergamotti, korianteri

IE

Koodi: 334808 5ml

UK AT DE

IE

Grounding on rentouttava ja tasapainottava eteeristen öljyjen sekoitus, joka voi auttaa lisäämään vakauden ja turvallisuuden tunnetta. Tunnemyrsky saattaa johtaa huonoihin päätöksiin. Grounding voi auttaa suhtautumaan tosiasioihin myönteisesti. ETEERISET ÖLJYT: Harmaapihta, mänty, väinönputki, kuusi, setripuu, kataja, ylang ylang

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

31


Eteeriset öljyt | Öljysekoitukset

HARMONY Koodi:

335108 15ml

HIGHEST POTENTIAL UK AT DE

IE

Harmony on ainutlaatuinen sekoitus, joka auttaa edistämään fyysistä ja emotionaalista hyvinvointia tasapainottamalla kehon energiakeskuksia.

UK AT DE

IE

Highest Potential on Young Livingin eteeristen öljyjen eksoottinen sekoitus, joka auttaa saavuttamaan korkeimmatkin tavoitteet.

ETEERISET ÖLJYT: Palsamipelargoni, väinönputki, bergamotti, laventeli, kuusi, ylang ylang, Royal Hawaiian -santelipuu, iisoppi, palmarosa, laventelisalvia, ruusu*, olibaanihartsi, jasmiini*, sitruuna, appelsiini, jalosauramo, korianteri

IMMUPOWER Koodi: 336308 15ml

Koodi: 337308 5ml

ETEERISET ÖLJYT: Jasmiini*, Gathering, sininen sypressi, setripuu, kuusi, sininen pietaryrtti, harmaapihta

INNER CHILD UK AT DE

IE

ImmuPower on eteeristen öljyjen tehokas sekoitus, joka luo hyväntuoksuisen, suojaavan ilmapiirin ja lisää myönteistä energiaa. ETEERISET ÖLJYT: Iisoppi, kamferipuu, mausteneilikka, talvikynteli, olibaanihartsi, kumina, pihkakistus, oregano, dorado azul

Koodi: 336008 5ml

UK AT DE

IE

Tämän sekoituksen suloinen tuoksu voi auttaa herättelemään muistoja ja saamaan yhteyden sisimpään olemukseen, mikä on yksi ensimmäisistä askelista henkisen tasapainon saavuttamiseen. ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini, jasmiini*, kuusi, tangeriini, Royal Hawaiian -santelipuu, pomeranssi*, ylang ylang, sitrusheinä Varoitus: Voi herkistää ihoa auringonvalolle.

JOY

JUVA CLEANSE™

Koodi: 337208 15ml

UK AT DE

IE

SE

Joy on ylellisen eksoottinen sekoitus, joka piristää ja ilahduttaa mieltä. Diffuuserissa käytettynä se voi virkistää ja kohottaa mielialaa.

Koodi: 339508 15ml

UK AT DE

IE

Juva Cleanse -sekoituksen tarkkaan valitut eteeriset öljyt edistävät maksan toimintaa. ETEERISET ÖLJYT: Italianolkikukka, sellerinsiemen, lännenpursu

ETEERISET ÖLJYT: Bergamotti, sitruuna, palmarosa, ylang ylang, ruusu*, palsamipelargoni, jasmiini*, jalosauramo, korianteri, tangeriini

JUVAFLEX™

LADY SCLAREOL

Koodi: 337508 15ml

32

UK AT DE

IE

Koodi: 337608 15ml

UK AT DE

JuvaFlex on yhdistelmä öljyjä, joiden uskotaan edistävän maksan, ruoansulatusjärjestelmän ja lymfaattisen järjestelmän toimintaa. Se voi myös tukea solujen tervettä toimintaa.

Lady Sclareol kehitettiin viehättäväksi tuoksuksi. Se on viettelevä sekoitus luonnon kaikkein aromaattisimpia ja ihoa hellivimpiä eteerisiä öljyjä ja toimii siksi lumoavana hajusteena.

ETEERISET ÖLJYT: Fenkoli, rosmariini, sininen pietaryrtti, palsamipelargoni, italianolkikukka, jalosauramo

ETEERISET ÖLJYT: Myskisalvia, jasmiini*, vetiveriaheinä, ylang ylang, Idahon okakuusi, viherminttu, japaninsypressi, palsamipelargoni, Royal Hawaiian -santelipuu, appelsiini, laventelisalvia, korianteri, bergamotti

YoungLiving.com

IE


Öljysekoitukset | Eteeriset öljyt

LONGEVITY™ Koodi: 338808 15ml

M-GRAIN UK AT DE

IE

Koodi: 338708 15ml

UK AT DE

IE

M-Grain auttaa lievittämään stressiä ja lisää hyvinvoinnin tunnetta erityisesti pään ja niskan alueella.

Longevity sisältää öljyjä, jotka lukeutuvat kaikkein voimakkaimpiin tunnettuihin antioksidantteihin. Antioksidantit ovat aineita, jotka auttavat neutraloimaan vapaita radikaaleja sekä torjumaan päivittäisiä hapettumisvaurioita, joille me kaikki altistumme.

ETEERISET ÖLJYT: Basilika, laventeli, jalosauramo, meirami, piparminttu, italianolkikukka

ETEERISET ÖLJYT: Timjami, mausteneilikka, appelsiini, olibaanihartsi Varoitus: Voi herkistää ihoa auringonvalolle.

MELROSE

MISTER

Koodi: 337808 15ml

UK AT DE

IE

Koodi: 338108 15ml

Melrose suojaa ihoa haastavilta olosuhteilta. Diffuuserissa käytettynä Melrose auttaa neutraloimaan hajuja.

UK AT DE

IE

ETEERISET ÖLJYT: Salvia, laventeli, piparminttu, fenkoli, myrtti, siankärsämö

SE

Koodi: 339008 15ml

PEACE & CALMING Koodi: 339308 15ml

Koodi: 339108 5ml

UK AT DE

IE

SE

Gary Young kehitti PanAway-öljysekoituksen kärsiessään vakavasta jalan nivelsidevammasta. Se edistää myös solujen normaalia toimintaa.

Peace & Calming on lempeä ja hyväntuoksuinen sekoitus. Diffuuserissa käytettynä se lievittää jännitystä, kohottaa mielialaa, rentouttaa ja rauhoittaa.

ETEERISET ÖLJYT: Lamosalali, mausteneilikka, italianolkikukka, piparminttu

ETEERISET ÖLJYT: Tangeriini, ylang ylang, sininen pietaryrtti, appelsiini, patsuli

PURIFICATION Koodi: 339908 15ml

IE

Mister on miehille kehitetty öljysekoitus. Se edistää kehon sisäistä tasapainoa ja auttaa lievittämään stressin oireita. Mister-öljyä suositellaan erityisesti yli 30-vuotiaille miehille.

ETEERISET ÖLJYT: Rosmariini, mausteneilikka, paperikaarnamyrtti, mesikaarnamyrtti

PANAWAY

UK AT DE

R.C. UK AT DE

IE

SE

Purification-öljysekoitusta voi käyttää suoraan iholle. Diffuuserissa käytettynä se auttaa puhdistamaan ilmasta tupakansavua ja epämiellyttäviä tuoksuja. ETEERISET ÖLJYT: Sitrusheinä, rosmariini, paperikaarnamyrtti, myrtti, sitronella, lavandiini

Koodi: 340508 15ml

UK AT DE

IE

Innostava R.C.-sekoitus sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten Eucalyptus Globulusta ja Eucalyptus Radiataa. ETEERISET ÖLJYT: Eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus citriodora, myrtti, kuusi, piparminttu, mänty, laventeli, meirami, sypressi

Myyntimenestys!

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

33


Eteeriset öljyt | Öljysekoitukset

RAVEN

RELEASE

Koodi: 340208 15ml

UK AT DE

IE

Koodi: 340808 15ml

Raven™ on syvästi rauhoittavien eteeristen öljyjen yhdistelmä, joka lohduttaa ja tyynnyttää, kun sitä käytetään paikallisesti rinnan ja kaulan iholle tai haihdutetaan ilmaan diffuuserilla.

ETEERISET ÖLJYT: Ylang ylang, palsamipelargoni, sininen pietaryrtti, lavandiini, Royal Hawaiian -santelipuu

RUTAVALA

RELIEVE IT UK AT DE

IE

Koodi:

341908 5ml

UK AT DE

Relieve It on syvästi rentouttava ja lämmittävä eteeristen öljyjen sekoitus, joka rauhoittaa lihaksia ja niveliä urheilusuorituksen jälkeen.

RutaVaLa on tyynnyttävä sekoitus, joka rentouttaa kehoa ja mieltä. Se lievittää jännitystä ja stressiä.

ETEERISET ÖLJYT: Kuusi, iisoppi, mustapippuri, piparminttu

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, rohtovirmajuuri, tuoksuruuta

SACRED MOUNTAIN Koodi: 341408 15ml

IE

Release sisältää mielialaa kohottavia ja rauhoittavia öljyjä, jotka auttavat lisäämään henkistä hyvinvointia ja vapautumaan vihan ja turhautumisen tunteista.

ETEERISET ÖLJYT: Kamferipuu, lamosalali, eucalyptus radiata, sitruuna, piparminttu

Koodi: 341108 15ml

UK AT DE

IE

SARA™ UK AT DE

IE

Sacred Mountain edistää vahvuuden, voiman, vakauden ja turvallisuuden tunteita, jotka johtuvat luonnon läheisyydestä. ETEERISET ÖLJYT: Kuusi, Idahon palsamijalokuusi, ylang ylang, setripuu

Koodi:

341708 5ml

UK AT DE

IE

SARA on vahvistava eteeristen öljyjen sekoitus, joka auttaa parantamaan syviä tunneperäisiä haavoja. Se voi auttaa vapautumaan ja toipumaan traumaattisista muistoista. ETEERISET ÖLJYT: Ylang ylang, palsamipelargoni, laventeli, appelsiini, sininen pietaryrtti, setripuu, ruusu*, tiikerilumme ja manteliöljy

SCLARESSENCE Koodi:

341808 15ml

SENSATION UK AT DE

SclarEssence yhdistää piparmintun tyynnyttävän vaikutuksen fenkolin ja myskisalvian tasapainottavaan sekä laventelisalvian lempeän rauhoittavaan vaikutukseen. ETEERISET ÖLJYT: Myskisalvia, fenkoli, salvia, piparminttu

34

YoungLiving.com

IE

Koodi: 342008 5ml

UK AT DE

IE

SE

Sensation on hyväntuoksuinen ja voimakkaan tunteellinen sekoitus, joka kohottaa mielialaa ja virkistää. Jasmiinista, ylang ylangista ja muista toisiaan täydentävistä eteerisistä öljyistä koostettu Sensation vahvistaa mielihyvän tunteita. ETEERISET ÖLJYT: Ylang ylang, jasmiini*, palsamipelargoni, bergamotti, korianteri


Öljysekoitukset | Eteeriset öljyt

STRESS AWAY Koodi: 463008 15ml

UK AT DE

IE

Koodi:

6500 5ml

Young Livingin eteerinen Stress Away -öljysekoitus on luonnollinen tapa torjua arkisia rasituksia. Stress Away on ensimmäinen tuote, joka sisältää ainutlaatuisen stressiä lievittävän yhdistelmän eteeristä limetti- ja vaniljaöljyä.

The Gift on sekoitus seitsemästä eteerisestä öljystä, joita on käytetty jo vuosisatojen ajan niiden tyynnyttävien ja hyvää oloa tuottavien vaikutusten vuoksi. Tämä sekoitus kehitettiin D. Gary Youngin kirjoittamassa kirjassa The One Gift esiintyvän fiktiivisen hahmon Shutranin jalon matkan kunniaksi.

ETEERISET ÖLJYT: Copaiba, limetti, setripuu, vanilja*, ocotea, laventeli

ETEERISET ÖLJYT: Temppeliolibaani, Idahon palsamijalokuusi, jasmiini*, pihkakeltaputki, mirha, pihkakistus, intiannardusjuuri

THIEVES Koodi:

THE GIFT

342308 15ml

TRANSFORMATION UK AT DE

IE

SE

Koodi: 306008 15ml

Thieves-sekoituksen inspiraationa on ollut tarina neljästä Ranskassa eläneestä varkaasta, jotka suojasivat itseään neilikalla, rosmariinilla ja muilla aromaattisilla aineilla ryöstellessään ruttoon menehtyneitä.

VALOR UK AT DE

IE

Trauma Life on tyynnyttävä ja tasapainottava eteeristen öljyjen sekoitus, joka voi auttaa vapautumaan tiedostamattomista tunneperäisistä traumoista. ETEERISET ÖLJYT: Olibaanihartsi, davana, kafferilimetti, santelipuu, kuusi, ruusu*, rohtovirmajuuri, palsamipelargoni, laventeli, italianolkikukka

Koodi: 343008 5ml

UK AT DE

IE

SE

Valor on vahvistava eteeristen öljyjen yhdistelmä, joka toimii sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Se lisää voiman ja rohkeuden tunnetta sekä itseluottamusta vastoinkäymisten kohdatessa. ETEERISET ÖLJYT: Kuusi, sininen pietaryrtti, olibaanihartsi, ruusupuu

WHITE ANGELICA Koodi: 343208 15ml

SE

ETEERISET ÖLJYT: Sitruuna, temppeliolibaani, santelipuu, piparminttu, kardemumma, myskisalvia, Idahon okakuusi, palo santo, ocotea

Myyntimenestys!

Koodi: 635008 5ml

IE

Transformation sisältää Idahon okakuusta, palo santoa ja ocoteaa. Nämä tehokkaat eteeriset öljyt voivat auttaa muuntamaan negatiiviset ajatukset rohkaisevammiksi ja siten uudistamaan ajattelutapoja, tunteita ja käyttäytymismalleja.

ETEERISET ÖLJYT: Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata

TRAUMA LIFE™

UK AT DE

3 WISE MEN™ UK AT DE

IE

Koodi: 342608 15ml

UK AT DE

IE

White Angelica on rauhoittava sekoitus, joka vahvistaa turvallisuuden tunnetta. Monet käyttävät sitä suojaksi negatiivista energiaa vastaan.

3 Wise Men on eteeristen öljyjen sekoitus, joka syventää kunnioituksen tunnetta ja henkistä tietoisuutta sekä avaa yhteyden alitajuntaan.

ETEERISET ÖLJYT: Bergamotti, sitruunamelissa, palsamipelargoni, ylang ylang, ruusu*, mirha, kuusi, Royal Hawaiian -santelipuu, iisoppi, ruusupuu

ETEERISET ÖLJYT: Santelipuu, olibaanihartsi, mirha, kataja, kuusi

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

35


Eteeriset öljyt | Roll-on Puikot

E t e e ri st e n ö l jyje n

ROLL-ON-PUIKOT Uusi ilme! Young Livingin roll-on-puikot ovat saaneet uuden ilmeen vuoden 2015 kunniaksi! Uusilla kauniilla etiketeillä varustetut roll-onit ovat erinomainen tapa käyttää eteerisiä öljysekoituksia, joihin sinä ja perheesi olette oppineet luottamaan. Pidä silmällä muita jännittäviä pakkauksiin ja etiketteihin tehtäviä uudistuksia.

BREATHE AGAIN ROLL-ON Koodi: 3528500 10ml

DEEP RELIEF ROLL-ON UK AT DE

IE

Koodi: 3534500 10ml

Breathe Again Roll-On on Young Livingin oma eteeristen öljyjen sekoitus, joka on kehitetty erityisesti tukemaan hengityselimistön hyvinvointia. Breathe Again sisältää neljää tehokasta eukalyptusöljyä: Eucalyptus Staigeriana, Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata ja Eucalyptus Blue.

Koodi: 4471500 10ml

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, rohtovirmajuuri, tuoksuruuta

YoungLiving.com

SE

ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, Idahon palsamijalokuusi, mausteneilikka, vetiveriaheinä, lamosalali, sitruuna, italianolkikukka, copaiba, palo santo

Myyntimenestys!

STRESS AWAY ROLL-ON UK AT DE

RutaVaLa™ Roll-On on Young Livingin oma sekoitus eteerisiä tuoksuruuta-, laventeli- ja rohtovirmajuuriöljyjä, joiden aromit ovat tyynnyttäviä ja rentouttavia.

36

IE

Deep Relief Roll-On on Young Livingin oma öljysekoitus, joka on kehitetty erityisesti lievittämään lihaskipua ja -jännitystä. Se sisältää eteeristä piparminttu-, lamosalali-, copaiba- ja palo santo -öljyä.

ETEERISET ÖLJYT: Eucalyptus staigeriana, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus blue, laakeripuu, piparminttu, copaiba, myrtti, sininen sypressi, ruusunmarja

RUTAVALA ROLL-ON Uusi!

UK AT DE

IE

Koodi: 4472500 10ml

UK AT DE

Tämä ainutlaatuinen vaniljan, limetin, copaiban ja muiden puhtaiden eteeristen öljyjen sekoitus auttaa lievittämään päivittäistä stressiä, rohkaisee rentoutumaan ja vähentää hermostuneisuutta. ETEERISET ÖLJYT: Copaiba, limetti, setripuu, vanilja*, ocotea, laventeli

IE


Roll-on Puikot | Eteeriset öljyt

TRANQUIL ROLL-ON Koodi: 3533500 10ml

VALOR ROLL-ON UK AT DE

IE

Koodi: 3529500 10ml

Tranquil Roll-On on Young Livingin oma eteeristen laventeli-, setripuu- ja jalosauramoöljyjen sekoitus, joka rauhoittaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä. ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, setripuu, jalosauramo

UK AT DE

IE

SE

Valor Roll-On on vahvistava sekoitus eteerisiä kuusi-, ruusupuu-, sininen pietaryrttija olibaanihartsiöljyjä, jotka lisäävät voiman, rohkeuden ja itseluottamuksen tunnetta. ETEERISET ÖLJYT: Kuusi, ruusupuu, sininen pietaryrtti, olibaanihartsi

Meillä Young Livingissä pakkausten uusiminen on jännittävä mutta jatkuvasti muuttuva prosessi. Siitä syystä tuotteiden pakkaukset ja etiketit saattavat poiketa tässä tuoteoppaassa kuvatuista.

Idahon palsamijalokuusi

PURIFICATION Eteerinen öljysekoitus Purification® yhdistää sitronellan, sitrusheinän, teepuun ja muiden eteeristen öljyjen puhtaat ja virkistävät aromit sekoitukseksi, joka poistaa hajuja ja tekee kodista, autosta tai toimistosta raikkaantuoksuisen.


Eteeriset öljyt | Jakamiseen

Ty ö k a lu t

JAKAMISEEN

Laventeliöljyn

Eteeristen öljyjen esittely on juuri helpottunut Young Livingin kehittämän näytejärjestelmän ansiosta. Nämä ammattimaiset näytepakkaukset sisältävät kaikkein suosituimpia öljyjämme, ja niitä on helppo kuljettaa mukana käsilaukussa tai taskussa. Kussakin näytepakkauksessa on 0,25 ml öljyä (6–8 tippaa), ja ne on valmistettu kestävästä, reagoimattomasta materiaalista, jossa tuotteet säilyvät pitkään. Näytepakkaus sopii täydellisesti esittelykorttiin (Sample Sachet Sharing Card). Kun käytettävissäsi on tällaisia näytteitä, voit hyödyntää jokaisen tilaisuuden kertoa hienoista eteerisistä öljyistämme ja varmistaa, että Young Living jää ihmisten mieliin.

LAVENTELIÖLJYN NÄYTEPAKKAUKSET (LAVENDER ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS)

SITRUUNAÖLJYN NÄYTEPAKKAUKSET (LEMON ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS)

Koodi: 4770560 10 pussit

Koodi: 4772560 10 pussit

UK AT DE

UK AT DE

IE

IE

Myyntimenestys!

PEACE & CALMING -ÖLJYN NÄYTEPAKKAUKSET (PEACE & CALMING ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS)

PIPARMINTTUÖLJYN NÄYTEPAKKAUKSET (PEPPERMINT ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS) Koodi: 4771560 10 pussit

Koodi: 4774560 10 pussit UK AT DE

38

YoungLiving.com

IE

UK AT DE

IE


Jakamiseen | Eteeriset öljyt

THIEVES-ÖLJYN NÄYTEPAKKAUKSET (THIEVES ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS)

NÄYTTEIDEN ESITTELYKORTIT (SAMPLE SACHET SHARING CARDS)

Koodi: 4773560 10 pussit

Koodi: 200559 100 kortteja

UK AT DE

IE

ETEERISTEN ÖLJYJEN NÄYTEPAKKAUKSET (ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS), 50 KPL Koodi: 494008 50 kpl

SISÄLTÖ: Laventeli-, sitruuna-, Peace & Calming-, piparminttu- ja Thieves-öljyn näytepakkaukset UK AT DE

YLPLUS.COM Esittele Young Livingiä Tutustu YL Plus -sivuston Young Living -vaatteisiin, myyntituotteisiin ja henkilökohtaisen kehityksen työkaluihin, joiden avulla voit tehdä Young Livingiä tunnetuksi joka päivä!

IE


Eteeriset öljyt | Kokoelmat

Sitruuna

E t ee ri se t ö l jyt

KOKOELMAT ESSENTIAL 7™ KIT -SETTI

EVERYDAY OILS™ KIT -SETTI

Koodi: 312008

EU

Koodi: 369508

EU

Essential 7 Kit -setti tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden tutustua ja ihastua kaikkein suosituimpiin eteerisiin öljyihimme ja sekoituksiimme sekä niiden vaikutuksiin. Setti sisältää tuotetiedot 24 kielellä (katso kielten luettelo sivulta 78).

Everyday Oils Kit -setti on ihanteellinen, kun haluat tehdä eteerisistä öljyistä keskeisen osan jokaista päivääsi.

SETIN SISÄLTÖ:

SETIN SISÄLTÖ:

:

Kymmenen 5 ml:n pulloa: Olibaanihartsi (Frankincense), Joy, Sitruuna (Lemon), Laventeli (Lavender), Panaway, Peace & Calming, Piparminttu (Peppermint), Purification, Thieves, Valor

Seitsemän 5 ml:n pulloa: Joy, Panaway, Purification, Laventeli (Lavender), Peace & Calming, Sitruuna (Lemon), Piparminttu (Peppermint)

FEELINGS™ KIT -SETTI Koodi: 312508

UK AT DE

IE

Feelings Kit -setti sisältää kuusi eteeristä öljyä, jotka D. Gary Young on kehittänyt edistämään emotionaalista puhdistumista ja uudistumista. SETIN SISÄLTÖ:

Kuusi 5 ml:n pulloa: Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release, Valor

40

YoungLiving.com

GOLDEN TOUCH 1 Koodi: 3130

Golden Touch 1 tarjoaa ympärivuotista suojaa. Nämä eteeristen öljyjen sekoitukset on kehitetty erityisesti edistämään kehon eri toimintoja. KOKOELMAN SISÄLTÖ:

Seitsemän 5 ml:n pulloa: DiGize™, EndoFlex™, JuvaFlex™, Melrose, Raven™, R.C.™, Thieves™


Kokoelmat | Eteeriset öljyt

RAINDROP TECHNIQUE -SETTI Koodi: 313708

UK AT DE

IE

SE

Raindrop Technique Kit -setti tutustuttaa aromaterapiaan sekä Vita Flex- ja hierontatekniikoihin, joita voidaan käyttää hoidettaessa kehon eri osia eteerisillä öljyillä. Setti tarjoaa aivan uudenlaisen tavan tasapainottaa kehoa fyysisesti, henkisesti ja emotionaalisesti.

TWELVE OILS OF ANCIENT SCRIPTURE KIT -SETTI Koodi: 3143

Tämä setti sisältää kaksitoista tärkeintä Raamatussa mainittua öljyä. Young Living haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden nauttia näiden kallisarvoisten eteeristen öljyjen kauniista tuoksusta ja kiehtovasta historiasta.

SETIN SISÄLTÖ: SETIN SISÄLTÖ:

Yhdeksän 5 ml:n pulloa: Aroma Siez, Basilika (Basil), Sypressi (Cypress), Meirami (Marjoram), Oregano, Piparminttu (Peppermint), Timjami (Thyme), Valor, Lamosalali (Wintergreen) Kaksi 114 ml:n hierontaöljypulloa: Ortho Ease, V-6 Vegetable Oil Complex

Kaksitoista 5 ml:n pulloa: Aloes (Royal Hawaiian -santelipuu), Kassiakaneli (Cassia), Setripuu (Cedarwood), Sypressi (Cypress), Olibaanihartsi (Frankincense), Pihkakeltaputki (Galbanum), Iisoppi (Hyssop), Mirha (Myrrh), Myrtti (Myrtle), Onycha (hartsistoraksi), Rose of Sharon (pihkakistus), Intiannardusjuuri (Spikenard)

EUROOPPALAINEN 30 ÖLJYN KOKOELMA Eurooppalainen 30 öljyn kokoelma (Europe 30 Oil Collection) sisältää 15 yksittäistä eteeristä öljyä ja 15 Young Livingin kehittämää sekoitusta tyylikkäässä ja kestävässä laukussa. Tämän tarkkaan valitun kokoelman puhtaat ja tehokkaat eteeriset öljyt tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja edistää fyysistä, henkistä ja emotionaalista hyvinvointia. Kokoelma sisältää seuraavat yksittäiset eteeriset öljyt ja sekoitukset (5 ml:n pulloissa):

Yksittäiset eteeriset öljyt: Sitruuna (Lemon), Laventeli (Lavender), Piparminttu (Peppermint), Appelsiini (Orange), Lamosalali (Wintergreen), Greippi (Grapefruit), Setripuu (Cedarwood), Olibaanihartsi (Frankincense), Sypressi (Cypress), Timjami (Thyme), Sitrusheinä (Lemongrass), Mausteneilikka (Clove), Paperikaarnamyrtti (Melaleuca Alternifolia), Bergamotti (Bergamot), Fenkoli (Fennel)

Eteeriset öljysekoitukset: Purification, Valor, Thieves, Peace + Calming, RC, Joy, Di-Gize, PanAway, Release, White Angelica, Raven, Highest Potential, Endoflex, Aroma Siez, Citrus Fresh. Sisältää tuotetiedot 24 kielellä. Katso kielten luettelo sivulta 78. EU

Koodi: 464108


Eteeriset öljyt | Hierontaöljy

Jasmiini

HIERONTAÖLJY Tehosta hieronnan vaikutuksia aivan uudella tavalla. Hierontaöljyjemme sisältämät eteeristen öljyjen sekoitukset auttavat palauttamaan fyysisen, psyykkisen ja henkisen tasapainon tunteen.

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL HIERONTAÖLJY Koodi:

303508 236ml

DRAGON TIME MASSAGE OIL HIERONTAÖLJY UK AT DE

IE

Koodi:

Cel-Lite Magic Massage Oil -hierontaöljyssä yhdistyvät huolellisesti valittujen kasviöljyjen terveelliset vaikutukset, E-vitamiini ja eteeriset öljyt, jotka yhdessä ravitsevat ja tasoittavat ihoa. Eteerinen greippiöljy parantaa ihon rakennetta, ja katajaöljy puhdistaa ihoa tehokkaasti.

Koodi:

303308 236ml

UK AT DE

IE

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, salvia, siankärsämö, fenkoli, ylang ylang, jasmiini*, myskisalvia

SE

Koodi:

303208 236ml

UK AT DE

YoungLiving.com

IE

Ortho Sport -hierontaöljy rentouttaa väsyneitä, ylirasittuneita lihaksia liikunnan ja urheilusuorituksen jälkeen. Tämä sekoitus sisältää puhdasta kasviöljyä ja eteerisiä öljyjä, kuten lamosalalia, piparminttua, timjamia, oreganoa ja vetiveriaheinää. ETEERISET ÖLJYT: Lamosalali, eucalyptus globulus, sitrusheinä, piparminttu, elemi, timjami, oregano, vetiveriaheinä

42

IE

ORTHO SPORT MASSAGE OIL -HIERONTAÖLJY

Rauhoittava hierontaöljy, joka lämmittää väsynyttä tai stressaantunutta kehoa. ETEERISET ÖLJYT: Lamosalali, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, timjami, kataja, sitrusheinä, piparminttu, meirami, vetiveriaheinä

UK AT DE

Dragon Time -hierontaöljy sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, joiden tasapainottavia vaikutuksia yhdessä puhtaiden kasviöljyjen kanssa on tutkittu Euroopassa. Tuloksena on rauhoittava ja tasapainottava sekoitus, joka tyynnyttää ja kohottaa naisten mielialaa kuukauden hankalina päivinä.

ETEERISET ÖLJYT: Greippi, setripuu, myskisalvia, sypressi, kataja

ORTHO EASE MASSAGE OIL -HIERONTAÖLJY

3034521 236ml


Hierontaöljy |Eteeriset öljyt

SENSATION MASSAGE OIL -HIERONTAÖLJY

RELAXATION MASSAGE OIL -HIERONTAÖLJY Koodi:

3037521 236ml

UK AT DE

IE

Koodi:

ETEERISET ÖLJYT: Tangeriini, piparminttu, laventeli, viherminttu, ylang ylang, korianteri, bergamotti, palsamipelargoni

UK AT DE

IE

IE

SE

ETEERISET ÖLJYT: Ylang Ylang, jasmiini*, korianteri, palsamipelargoni, bergamotti

V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX -ÖLJY 303108 236ml

UK AT DE

Sensation-hierontaöljy on kehitetty herättelemään romanttisia tunteita ja aistillisuutta. Tämän voimakkaasti tunteisiin vetoavan sekoituksen tuoksu kohottaa mielialaa ja virkistää. Se sisältää jasmiinia, ylang ylangia ja muita toisiaan täydentäviä eteerisiä öljyjä.

Relaxation-hierontaöljy voi auttaa rentoutumaan ja elvyttämään kehon, mielen ja hengen elinvoimaisuutta. Sopivilla eteerisillä öljyillä täydennetty hierontaterapia voi olla tehokas lisä mihin tahansa hoito-ohjelmaan.

Koodi:

3036521 236ml

SE

V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyä voidaan käyttää pohjana omille sekoituksille lisäämällä siihen eteerisiä öljyjä. Tämä öljyseos ravitsee ihoa ja säilyy hyvänä pitkään. Se ei tuki huokosia eikä tahraa vaatteita.

AROMAEASE Nauti matkasta

V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX REFILL TÄYTTÖPULLO Koodi:

3030500 944ml

UK AT DE

IE

SE

Iso 944 ml:n V-6™ Vegetable Oil Complex -säästöpakkaus auttaa vähentämään jätettä ja kestää käytössä pitkään.


Eteeriset öljyt | Diffuuseri

Jasmiini

Et e e ri se t ö l jyt

DIFFUUSERI Young Living tarjoaa valikoiman diffuusereita, jotka levittävät huoneilmaan eteeristen öljyjen aromaattista vaikutusta niiden tärkeitä aineosia vahingoittamatta. Haihduta Young Livingin ensiluokkaisia eteerisiä öljyjä huoneilmaan hienonhienona höyrynä ja nauti!

AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER -DIFFUUSERI Uusi!

ARIA ULTRASONIC DIFFUSER - DIFFUUSERI Koodi: 4524502

UK AT DE

IE

SE

ES

Young Livingin tyylikkään Aria Ultrasonic -diffuuserin avulla voi hyödyntää eteeristen öljyjen vaikutukset kotona tai työpaikalla. Järjestelmä on varustettu uusimmalla diffuuseritekniikalla ja monilla käytännöllisillä toiminnoilla. Mukana toimitettavan kaukosäätimen avulla voi valita jonkin rauhoittavista äänitehosteista tai nauttia monivärisistä LEDvaloista. Diffuuseriin voi myös kytkeä oman musiikkilaitteen ja kuunnella haluamaansa musiikkia sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta. Sisältää 5 ml:n pullot sitruuna- ja piparminttuöljyä.

44

YoungLiving.com

Koodi: 4695502

UK AT DE

IE

SE

ES

AromaLux™ toimii samanaikaisesti sumuttimena, ilmanpuhdistajana ja aromidiffuuserina, ja se on tehokas tapa luoda hyvinvointia edistävä ilmapiiri eteerisillä öljyillä. D. Gary Youngin kehittämä AromaLux on saatavissa vain Young Livingin kautta. Se hyödyntää patentoitua suunnittelua, teknologiaa ja helppokäyttöisiä toimintoja, jotka voimistavat aromaattista elämystä. Sisältää Thieves 15ml


Diffuuseri | Eteeriset öljyt

ULTRASONIC DIFFUSER -DIFFUUSERI

DEWDROP DIFFUSER -DIFFUUSERI Uusi! Koodi: 5330502

UK AT DE

IE

SE

ES

Young Livingin helppokäyttöinen Dewdrop™-diffuuseri toimii samanaikaisesti ilmankostuttimena, sumuttimena ja aromidiffuuserina. Jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti toimivassa Dewdrop-diffuuserissa on automaattinen katkaisin ja ympäristön mukaan toimiva valonsäätö. Se tuo tilaan kuin tilaan kylpylämäistä tunnelmaa.

Koodi:

445608

IE

SE

ES

Ultrasonic Diffuser -ultraäänidiffuuserilla voi haihduttaa mitä tahansa eteerisiä öljyjä. Sen avulla on helppo luoda kotiin miellyttävä, hyvinvointia edistävä ja terveellinen ilmapiiri.

Sisältää 5 ml:n pullot sitruuna- ja Citrus Fresh -öljyä.

Sisältää Lavender 5ml ja Citrus Fresh 5ml

STRESS AWAY Pisara päivässä pitää stressin loitolla!

UK AT DE


Eteeriset öljyt | Lisälaitteet

Ylang Ylang

Et e e ri se t ö l jyt

LISÄLAITTEET AROMA CAROUSEL Uusi! Koodi: 4832521

EU

Aroma Carousel™ on eteeristen öljyjen esittelyalusta, jolle voi kätevästi asettaa esille kymmenen Young Livingin eteeristä öljyä. Pyörivän tarjottimen tapaan toimiva alusta helpottaa öljyjen esittelyä vaikkapa kotona järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Lisäksi mukana toimitettavien Easy-Fill-pipettien avulla öljyjä on helppo siirtää tyhjiin 2 ml:n näytepulloihin.

SEKOITUSPULLO (BLENDER BOTTLE) Koodi: 4622

UK AT DE

IE

SE

ES

Young Livingin sekoituspullo on täydellinen varuste matkustaville ja kiireisille ihmisille, jotka haluavat pitää kiinni terveellisistä rutiineistaan missä sitten ovatkin. Sekoituspullolla voi valmistaa lasillisen herkullista Balance Complete -juomaa milloin tahansa.

ETEERISTEN ÖLJYJEN KANTOLAUKKU (ESSENTIAL OIL CARRIER CASE) Koodi: 4936500

AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS -PALLOT Koodi: 4578 10 kpl

UK AT DE

IE

Varoitus: Sitrusta sisältävät öljyt (yksittäiset ja sekoitukset) saattavat heikentää muovia ja löystyttää Roller Fitment -palloa. Käyttäessäsi sitrusta sisältävää öljyä varmista aina ennen levitystä, että pallo on tiiviisti kiinni alustassaan.

LÄPINÄKYVÄT KAPSELIT (CLEAR VEGETABLE CAPSULES) Koodi: 3193 250 kapselit

UK AT DE

IE

SE

Läpinäkyvät kasviperäiset kapselit ovat erinomainen tapa nauttia päivittäinen annos eteerisiä öljyjä. Nämä täysin luonnolliset ja lisäaineettomat kapselit ovat ihanteellisia kasvissyöjille, diabeetikoille ja muille erikoisruokavaliota noudattaville. Ne on valmistettu pullulaanista, joka on turvallinen vesiliukoinen polysakkaridi.

ETEERISTEN ÖLJYJEN KANTOLAUKKU (ESSENTIAL OIL CARRYING CASE) Eteeristen öljyjen kantolaukku on käytännöllinen tapa kuljettaa eteerisiä öljyjä. Kestävästä kankaasta valmistetut laukut on varustettu vetoketjulla ja kantokahvalla. Tilaa 130 öljypullolle. Mukana vaahtomuovinen sisäosa.

YoungLiving.com

ES

Minkä tahansa Young Livingin 5 tai 15 ml:n öljypullon voi muuntaa rollon-puikoksi, jota on helppo käyttää matkalla.

Koodi: 3819

Eurooppalaisen 30 öljyn kokoelman kestävä, logolla varustettu kantolaukku on tilattavissa myös erikseen. Siinä on tilaa 30:lle 5 tai 15 ml:n pullolle.

46

SE

ES


Lisälaitteet | Eteeriset öljyt

ETEERISTEN ÖLJYJEN NÄYTEPULLOT (ESSENTIAL OIL SAMPLE BOTTLES) Koodi: 319408 25 kpl

UK AT DE

LASISET PIPETIT (GLASS DROPPERS) Koodi: 3810 6 kpl IE

SE

ES

Koodi: 3939

Vain englanniksi

ANGELICA

IDAHO BALSAM FIR

BASIL

BERGAMOT

BLACK PEPPER

BLUE CYPRESS

BLUE TANSY

CISTUS

CITRONELLA

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

CORIANDER

CYPRESS

EUCALYPTUS POLYBRACTEA

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

FRANKINCENSE

GALBANUM

GERANIUM

CHAMOMILE

IDAHO TANSY

JASMINE

JUNIPER

LAURUS NOBILIS

LAVENDER

LEDUM

LEMONGRASS

MELALEUCA QUINQUENERVIA

MELISSA

MOUNTAIN SAVORY

MYRRH

MYRTLE

NEROLI

NUTMEG

PEPPERMINT

PETITGRAIN

PINE

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSEMARY

ROSE

SPRUCE

ST. MARIES LAVENDER

TANGERINE

TARRAGON

THYME

CASSIA

CEDARWOOD

CYPRESS

FRANKINCENSE

ALOES

GERMAN

TSUGA

GALBANUM

VALERIAN

IE

SE

ES

Young Livingin lasiset öljypipetit ovat kätevä tapa annostella juuri oikea määrä eteeristä öljyä. Niiden avulla voi myös poistaa ylimääräisen öljyn diffuuserista.

Eteeristen öljyjen näytepullot (2 ml) ovat helppo ja kätevä tapa jakaa öljynäytteitä ystäville, perheenjäsenille sekä mahdollisille asiakkaille ja jälleenmyyjille. Kaikissa 25 pullossa on korkit ja annostelusuuttimet.

ÖLJYPULLOJEN ETIKETIT (OIL BOTTLE LABELS)

UK AT DE

VITASSAGE™ ESSENTIAL OIL DISPENSING MASSAGER -HIERONTALAITE UK AT DE

IE

SE

ES

Koodi: 4625

Öljypullojen etiketit ovat pieniä, pyöreitä tarroja, jotka sopivat liimattaviksi 5 tai 15 ml:n öljypullojen korkkeihin..

UK AT DE

IE

SE

ES

D. Gary Youngin kehittämässä Vitassage™-laitteessa on kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua kuulaa, joilla voi hieroa kipeitä tai väsyneitä lihaksia. Samanaikaisesti laite levittää iholle jopa kolmea eri eteeristä öljyä.

Tässä kokoelmassa ei ole kaikkien öljyjen tarroja.

HYSSOP

Laitteeseen tarvitaan kaksi AAAparistoa. Paristot ja öljyt eivät sisälly tuotteeseen.

VITASSAGE™ ACCESSORY PACK -VARUSTEPAKKAUS Koodi: 4926

VITASSAGE CASE -KOTELO Koodi: 4898 UK AT DE

IE

SE

ES

Sisältää kuusi tyhjää kullanruskeaa 2 ml:n lasipulloa, korkit, annostelusuuttimet ja kaksi kertakäyttöistä pipettiä.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

UK AT DE

IE

SE

ES

Vitassage-säilytyskotelo on Vitassage-hierontalaitteen tarpeellinen lisävaruste, joka estää ylimääräistä öljyä valumasta pöytäpinnoille. Kestävästä muovista valmistettu monipuolinen kotelo suojaa laitetta säilytyksen ja kuljetuksen aikana.

47


KODIN

tuotteet

Kotisi on turvapaikkasi, jossa elät elämääsi perheen, ystävien ja muistojen ympäröimänä. Kodin pitäminen puhtaana ja turvallisena on yksi tärkeimmistä tehtävistä, ja siinä Young Living voi auttaa. Tiedämme, että haluat käyttää tehokkaita ja luonnollisia tuotteita, joissa ei ole vaarallisia kemikaaleja tai myrkkyjä, ja siksi olemme kehittäneet Kodin tuotteet -valikoiman. Nämä eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteet on suunniteltu luonnollisiksi ja turvallisiksi vaihtoehdoiksi sinulle ja perheellesi. Siivoustuotteista aina peilikaapissa olevaan hammastahnaan saakka kodin pitäisi olla paikka, josta kokonaisvaltainen hyvinvointi alkaa.


Kodin tuotteet | Luonnollinen suoja

Rosmariini

Lu o nn ol lin e n

SUOJA THIEVES Koodi: 342308 15ml

UK AT DE

IE

SE

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE -HAMMASTAHNA Koodi: 3039521 118g

Thieves-sekoituksen inspiraationa on ollut tarina neljästä Ranskassa eläneestä varkaasta, jotka suojasivat itseään neilikalla, rosmariinilla ja muilla aromaattisilla aineilla ryöstellessään ruttoon menehtyneitä.

UK AT DE

IE

SE

Thieves AromaBright Toothpaste on ensiluokkainen, täysin luonnollinen hammastahna, joka on valmistettu sataprosenttisen puhtaista eteerisistä öljyistä, kuten tehokkaasta Thievesöljysekoituksesta, sekä muista suun terveyttä edistävistä ainesosista.

ETEERISET ÖLJYT: Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata

Myyntimenestys!

THIEVES CLEANSING SOAP -SAIPPUA Koodi:

367908 99.25g

THIEVES DENTAL FLOSS -HAMMASLANKA

UK AT DE

IE

Thieves Cleansing Soap -saippuassa on luontaisesti antiseptisen eteerisen Thievesöljysekoituksen täyteläinen tuoksu. Kosteuttavat kasviöljyt ja kasviuutteet auttavat tekemään ihosta terveen ja tasaisen.

3744521 118g

UK AT DE

IE

SE

Myyntimenestys!

YoungLiving.com

IE

Eteeristen öljyjen Thieves-sekoitusta hyödyntävä Thieves-hammaslanka pitää bakteerit tehokkaasti loitolla. Kestävä hammaslanka on valmistettu vahvoista kuiduista, jotka eivät rispaannu eivätkä katkea. Se liukuu helposti hammasväleissä ja puhdistaa hankalatkin paikat.

Koodi:

Thieves Dentarome Ultra -hammastahna on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista. Se puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja raikastaa hengityksen aitojen eteeristen öljyjen Thievessekoituksen avulla.

50

UK AT DE

THIEVES FOAMING HAND SOAP -SAIPPUA

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE -HAMMASTAHNA Koodi:

4463560 kpl (50m) Koodi: 4464560 3 kpl (3 x 50m) Koodi:

Koodi:

367408 236.5ml  364308 3 kpl (3 x 236.5ml) 

UK AT DE

Täyteläisesti vaahtoava Thieveskäsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteeristen öljyjen Thievessekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla. Sisältää pumpun

IE


LUONNOLLINEN SUOJA Eteeristen öljyjen Thieves-sekoitus perustuu keskiaikaiseen legendaan neljästä varkaasta, jotka käyttivät mausteneilikan, rosmariinin ja muiden kasvien aromaattista sekoitusta suojanaan ryövätessään kuolevia ihmisiä ja vainajia. Tämän tarinan hengessä Thieves-valikoimamme tarjoaa turvallisia ja luonnollisia vaihtoehtoja väkeville kemikaaleille ja puhdistusaineille. Kaiken lisäksi ne toimivat tehokkaasti ja tuoksuvat todella hyvältä.


Kodin tuotteet | Luonnollinen suoja

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH - SUUVESI

THIEVES FOAMING HAND SOAP -TÄYTTÖPULLO Koodi:

359408 täyttöpullo (946ml)

UK AT DE

IE

Koodi:

Täyteläisesti vaahtoava Thieveskäsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteeristen öljyjen Thievessekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla.

368308 236ml

UK AT DE

IE

SE

Thieves Fresh Essence Plus -suuvesi sisältää erikoiskoostumuksen eteerisiä öljyjä, jotka raikastavat hengityksen tehokkaasti.. ETEERISET ÖLJYT: Thieves, viherminttu, piparminttu, vetiveriaheinä

Myyntimenestys!

THIEVES SPRAY -SUIHKE

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER PUHDISTUSAINE Koodi:

374308 428ml

UK AT DE

IE

Thieves Household Cleaner on kodin puhdistusaine, jolla on helppo poistaa tahrat ja puhdistaa kodin ongelmalliset alueet tarvitsematta käyttää väkeviä tai hankaavia kemikaaleja. KÄYTTÖOHJE: Käytä kodin puhdistukseen tarpeen mukaan. Laimenna tai käytä sellaisenaan. Laimennussuhteet löytyvät etiketistä.

UK AT DE IE THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER -KÄSIENPUHDISTUSAINE

Koodi: Koodi:

SE

362108 1 kpl (29.35g) 362208 3 kpl (3 x 29.35g)

Täysin luonnollinen vedetön Thieveskäsienpuhdistusaine auttaa säilyttämään hyvän käsihygienian puhdistamalla ja raikastamalla kädet missä ja milloin tahansa ilman vettä. ETEERISET ÖLJYT: Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, piparminttu, eucalyptus radiata

Myyntimenestys!

52

YoungLiving.com

UK AT DE

IE

SE

326508 29.5ml Koodi: 326608 3 kpl (3 x 29.5ml) Koodi:

Thieves-suihke on ihanteellinen puhdistusaine ovenkahvoille, wc-istuimille ja muille puhdistettaville pinnoille. Varoitus: Ei sovellu ihon puhdistukseen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.


Pro v e n ce -

SARJA Tarjoamme ylpeinä käyttöösi Young Livingin ainutlaatuisen Provence-sarjan. Tämän upean sarjan valmistusaineet on istutettu, kasvatettu ja kerätty Simiane-la-Rotondessa, Ranskassa, sijaitsevalla maatilallamme. Young Living on maailmanlaajuisesti tunnettu tuotteidensa laadukkuudesta, ja laadun varmistamiseksi käytämme vain tämän maatilan satoa. Siksi näiden luonnon lahjojen saatavuus on rajoitettua ja riippuu muun muassa säästä ja maaperän olosuhteista. Kun tuote on myyty loppuun, emme ehkä saa täydennystä varastoon ennen seuraavaa satoa.


Kodin tuotteet | Provence-sarja

MYSKISALVIAN KUKKAISVESI (CLARY SAGE FLORAL WATER) Koodi: 503606 120ml

IE

UK

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu aromaattinen myskisalvian kukkaisvesi on täydellinen tuote ihon puhdistukseen ja kasvojen virkistykseen kuumalla ilmalla. AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

MYSKISALVIAN KUKKAISVEDEN TÄYTTÖPULLO (CLARY SAGE FLORAL WATER REFILL) Koodi: 503706 250ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu aromaattinen myskisalvian kukkaisvesi on täydellinen tuote ihon puhdistukseen ja kasvojen virkistykseen kuumalla ilmalla. AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

LAVENTELIN ETEERINEN VESI (LAVENDER ESSENTIAL WATER) Koodi: 504106 60ml

IE

UK

Tämä hieno eteerinen vesi sisältää kaikki eteerisen öljyn ja kukkaisveden aromaattiset molekyylit. Yhdessä ne tuovat esiin kasvin alkuperäisen kauniin tuoksun, joka raikastaa kotia pitkään.

UK

IE

AINESOSAT: Laventelin kukkaisvesi, saippuoitunut pellavansiemenöljy, eteerinen laventeliöljy

LAVENTELIN KUKKAISVESI (LAVENDER FLORAL WATER)

LAVENTELIN KUKKAISVEDEN TÄYTTÖPULLO (LAVENDER FLORAL WATER REFILL) UK

IE

Koodi: 502906 250ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu virkistävä laventelin kukkaisvesi on täydellinen tuote rasvaisenkin ihon puhdistukseen ja kasvojen viilentämiseen kuumalla ilmalla.

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu virkistävä laventelin kukkaisvesi on täydellinen tuote rasvaisenkin ihon puhdistukseen ja kasvojen viilentämiseen kuumalla ilmalla.

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

ROSMARIININ KUKKAISVESI (ROSEMARY FLORAL WATER) Koodi: 503406 120ml

54

Koodi: 503106 250ml

Tämä hieno eteerinen vesi sisältää kaikki eteerisen öljyn ja kukkaisveden aromaattiset molekyylit. Yhdessä ne tuovat esiin kasvin alkuperäisen kauniin tuoksun, joka raikastaa kotia pitkään.

AINESOSAT: Laventelin kukkaisvesi, saippuoitunut pellavansiemenöljy, eteerinen laventeliöljy

Koodi: 502806 120ml

LAVENTELIN ETEERISEN VEDEN TÄYTTÖPULLO (LAVENDER ESSENTIAL WATER REFILL)

ROSMARIININ KUKKAISVEDEN TÄYTTÖPULLO (ROSEMARY FLORAL WATER REFILL) UK

IE

Koodi: 503506 250ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu aromaattinen rosmariinin kukkaisvesi on täydellinen tuote ihon puhdistukseen ja kasvojen virkistykseen kuumalla ilmalla.

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu aromaattinen rosmariinin kukkaisvesi on täydellinen tuote ihon puhdistukseen ja kasvojen virkistykseen kuumalla ilmalla.

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

YoungLiving.com


Provence-sarja | Kodin tuotteet

KUIVATTUA LAVENTELINKUKKAA (DRIED LAVENDER FLOWERS)

LAVENTELIKIMPPU (LAVENDER BOUQUET) EU

Koodi:

503806

504006 100g Koodi: 504406 250g Koodi: 504506 500g Koodi:

UK

IE

Kuivattu laventelikimppu Ranskan Provencessa sijaitsevalta maatilaltamme. Kauniin koristekimpun mukana tulee eteeristä vettä sisältävä 60 ml:n suihkepullo, jolla hienon laventelintuoksun kestoa voi pidentää.

Kuivattua laventelinkukkaa Ranskan Provencessa sijaitsevalta maatilaltamme voi käyttää vaikkapa kuivakukkasekoituksiin tai tyynyntäytteeksi, ja sitä voi myös heittää hääparin päälle riisin sijaan.

SISÄLTÖ: Kuivattua laventelinkukkaa ja 60 ml:n laventelivesisuihke

SISÄLTÖ: Kuivattua laventelinkukkaa

LAVENTELI-YKSIJYVÄVEHNÄTYYNYT (LAVENDER EINKORN PILLOWS)

EU

Koodi: 504606 Niskatyyny

LUONNOLLINEN PELLAVANSIEMENLIUOTIN (NATURAL FLAXSEED SOLUBILIZER) Koodi: 503306 120ml

Koodi: 504806 Nelikulmainen tyyny

AINESOSAT: Saippuoitunut pellavansiemenöljy

Koodi: 504206

VILLIN LAVENTELIN ETEERINEN ÖLJY (WILD LAVENDER ESSENTIAL OIL)

Koodi: 502706 Paper Filters 5 kpl

Koodi: 503006 5ml

EU

IE

Tämän täysin luonnollisen liuottimen avulla voit nyt helposti sekoittaa eteerisiä öljyjä veden kanssa ja lisätä niitä kylpyveteen tai kodin puhdistustuotteisiin.

Nämä kätevät tyynyt on valmistettu yksijyvävehnän kuorista ja täytetty laventelinkukilla, jotka on poimittu Ranskan Provencessa sijaitsevalta maatilaltamme. Tyynyä on helppo kuljettaa mukana matkalla.

NICOLAS DIFFUSER -DIFFUUSERI

UK

Tämä tyylikäs diffuuseri levittää huoneilmaan haluamiasi eteerisiä öljyjä käyttämättä lainkaan sähköä. Edullisen, kestävän ja ympäristöystävällisen Nicolasdiffuuserin toiminta perustuu luonnolliseen haihtumiseen huonelämpötilassa. Se on tehty kokonaan kierrätettävistä materiaaleista, ja sitä on helppo kuljettaa.

UK

IE

Villi laventeli kasvaa Provencen vuoristossa, ja siitä saadaan maailman hienointa laventeliöljyä. Näitä harvinaisia kasveja on poimittu käsin läheltä Séderonin kylää, jossa Gary Young asui, kun hän ensimmäisen kerran matkusti Ranskaan oppiakseen etsimään ja tislaamaan maailman parhaita kasveja ja eteerisiä öljyjä. AINESOSAT: Eteerinen laventeliöljy (Lavender Essential Oil)

LAVENTELIPUSSIT (LAVENDER SACHETS) Koodi: 503906

UK

IE

Nämä kauniit pienet pussit sisältävä kuivattua laventelinkukkaa, joka on peräisin Young Livingin ranskalaiselta maatilalta. Niitä voi käyttää koristeina tai vaatekaappien raikastimina tai antaa lahjaksi. Kolme pussia sisältävän sarjan mukana tulee eteeristä vettä sisältävä 60 ml:n suihkepullo, jolla hienon laventelintuoksun kestoa voi pidentää. AINESOSAT: Kuivattua laventelinkukkaa puuvillapusseissa ja 60 ml:n laventelivesisuihke Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

55


TERVEYS JA HYVÄ OLO Todellinen hyvinvointi alkaa sisältäpäin. Terveys ja hyvä olo -tuotteemme tarjoavat täydellistä ravintoa, jota on vahvistettu puhtailla ja tehokkailla eteerisillä öljyillä. Ravitse elinvoimaasi, seikkailuhenkeäsi ja unelmiasi tarjoamalla kehollesi sen tarvitsemia ruoka-aineita ja lisäravinteita.


Terveys ja hyvä olo | NingXia Red™

NINGXIA R ed

UK AT DE

IE

Koodi: 306408 14 x ml:n putkiloa

Myyntimenestys!

SE

UK AT DE

IE

SE

Koodi: 3526560 60 kpl

Koodi: 3045560 6 kpl (kuusi 750 ml:n pulloa)

Koodi: 3523560 90 kpl

Koodi: 3046560 8 kpl (kahdeksan 750 ml:n pulloa)

NingXia Red on luonnollisen herkullinen gojimarjajuoma, joka energisoi, vahvistaa ja uudistaa kehoa ja mieltä. Siitä saa myös runsaasti antioksidantteja ja muita ravintoaineita, jotka ravitsevat elintärkeitä energiajärjestelmiä. NingXia Red nostaa terveytesi aivan uudelle tasolle.

Myyntimenestys! NINGXIA RED COMBO PACK YHDISTELMÄPAKKAUS

Houkuttelevat 60 ml:n NingXia Red -yksittäispakkaukset ovat kätevä tapa esitellä tätä luonnollisen herkullista juomaa. Kestävät pienet pussit suojaavat NingXia-gojimarjan hyödyllisiä vaikuttavia aineita. Kuljeta niitä mukanasi laukussa tai anna maistiaisiksi ystäville, perheenjäsenille tai muille kiinnostuneille.

Myyntimenestys! NINGXIA WOLFBERRIES (DRIED), KUIVATUT MARJAT

UK AT DE

IE

SE

NingXia Red Combo Pack -yhdistelmäpakkaus on täydellinen valinta NingXia Red -tuotteen ystäville. Se sisältää kaksi NingXia Red -pulloa sekä 30 yksittäispakkausta, joten voit nauttia luonnollisen herkullista ja ravitsevaa juomaa missä tahansa.

YoungLiving.com

NINGXIA RED SINGLES YKSITTÄISPAKKAUKSET Koodi: 3525560 30 kpl

Koodi: 3044560 4 kpl (neljä 750 ml:n pulloa)

58

UK

NingXia NITRO on täysin luonnollinen lisäravinne, joka antaa lisäenergiaa ja terävöittää ajattelua. NingXia NITRO on helppo ja nopea tapa parantaa keskittymiskykyä ja tehostaa fyysistä suoritusta.

Koodi: 3042560 2 kpl (kaksi 750 ml:n pulloa)

Koodi: 4710560 2 x 750ml, 30 yksittäispakkausta

Gojimarja

NINGXIA NITRO

NingXia Red™ on Young Livingin superlisäravinne, joka on kehitetty erityisesti energisoimaan, vahvistamaan ja uudistamaan kehoa ja mieltä. Tämä patentoitu sekoitus sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, arvostettua gojimarjapyreetä Kiinan Ningxian maakunnasta sekä monia vitamiinipitoisia marjoja ja hedelmiä, kuten kirsikkaa, mustikkaa ja granaattiomenaa.

NINGXIA RED

Koodi: 636008 453g

UK AT DE

Kuivatut NingXia-gojimarjat maistuvat sellaisinaan välipalana, smoothieen sekoitettuna tai jogurtin ja myslin päälle siroteltuna. Niillä voi lisätä makua, rakennetta ja ravintoarvoa moniin suosikkiruokiin.

IE


Terveys ja hyvä olo | Tärkeät ravintoaineet

Tärk e ät

RAVINTOAINEET Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat terveellisen elämäntavan peruspilareita. Usein näitä tärkeitä ravintoaineita ei kuitenkaan saa riittävästi ruokavaliosta. Tuotevalikoimassamme on monia käytännöllisiä monivitamiinilisäravinteita, jotka sisältävät luonnollisesta ruoasta saatavia vitamiineja ja kivennäisaineita sekä lisäksi tehokkaita eteerisiä öljyjä, jotka auttavat voimaan mahdollisimman hyvin jokaisena päivänä.

5-DAY NUTRITIVE CLEANSE Koodi:

489008

UK AT DE

BALANCE COMPLETE Koodi:

329208 750g

UK AT DE

Kehoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistava 5-Day Nutritive Cleanse -tuotepakkaus parantaa yleistä terveydentilaa ja lisää hyvinvointia.

Balance Complete on tehokas lisäravinne, joka antaa energiaa ja puhdistaa kehoa. Balance Complete sisältää myös Young Livingin omaa V-Fibre™-sekoitusta, josta saa uskomattomat 11 grammaa kuitua annosta kohden. ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini Sekoitukseen voi käyttää vaikkapa sekoituspulloa (Blender Bottle, koodi 4622), joka löytyy sivulta 46.

Myyntimenestys!

BLM Koodi:

COMFORTONE

323408 90 kapselia

UK AT DE

BLM on lisäravinne, joka tukee luiden ja nivelten normaalia terveyttä. ETEERISET ÖLJYT: Lamosalali, mausteneilikka, Idahon palsamijalokuusi

Myyntimenestys!

60

YoungLiving.com

Koodi:

320408 150 kapselia

UK AT DE

ComforTone on yrttien ja eteeristen öljyjen tehokas yhdistelmä, joka tukee ruoansulatusjärjestelmää sitomalla, eliminoimalla ja puhdistamalla jäämiä paksusuolesta ja parantamalla siten sen luonnollista, tervettä toimintaa. ETEERISET ÖLJYT: Rakuuna, anis, inkivääri, piparminttu, tangeriini, rosmariini, maruna, kamomillasaunio


Tärkeät ravintoaineet | Terveys ja hyvä olo

DETOXZYME Koodi:

DIGEST + CLEANSE

320308 180 kapselia

UK AT DE

Koodi:

329308 30 pehmytkapselia

Detoxzyme sisältää voimakkaita entsyymejä, jotka edistävät ruoansulatusta, poistavat myrkkyjä ja puhdistavat elimistöä. Detoxzyme toimii yhdessä kehon kanssa ja tukee ruoansulatuselimistön normaalia toimintaa.

UK AT DE

Digest + Cleanse lievittää vatsan ja suoliston ongelmia ja edistää tervettä ruoansulatusta. Kapselit liukenevat suolistossa, mikä takaa vaikuttavien aineiden hyvän imeytymisen. ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, sitruuna, inkivääri, kumina, fenkoli, anis

ETEERISET ÖLJYT: Kumina, anis, fenkoli

ESSENTIALZYMES-4

ESSENTIALZYME Koodi:

327208 90 kapselia

UK

Koodi:

464508 120 kapselia

UK

Essentialzymes-4 on monipuolinen entsyymiyhdistelmä. Se on kehitetty edistämään elintärkeää ravintorasvojen, proteiinien, kuitujen ja hiilihydraattien sulatusta, mistä on hyötyä erityisesti, kun ruokavalioon kuuluu paljon jalostettuja elintarvikkeita.

Essentialzyme on kaksikerroksinen monientsyymikapseli, joka on kehitetty erityisesti tasapainottamaan ruoansulatusjärjestelmää ja edistämään entsyymien toimintaa. ETEERISET ÖLJYT: Kumina, anis, fenkoli, piparminttu, rakuuna, mausteneilikka

ETEERISET ÖLJYT: Anis, inkivääri, rosmariini, rakuuna, fenkoli, sitrusheinä

INNER DEFENSE Koodi:

329508 30 pehmytkapselia

JUVAPOWER UK AT DE

Koodi:

327608 226g 

Young Livingin Inner Defense -pehmytkapselit sisältävät tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten oregano- ja timjamiöljyä sekä Thieves-sekoitusta. Inner Defense auttaa vahvistamaan ja suojaamaan kehon immuunijärjestelmää ja sisäistä tasapainoa.

UK AT DE

JuvaPower on runsaasti antioksidantteja sisältävä kasvisjauhesekoitus, joka on yksi parhaista happamuutta sitovien ruokaaineiden lähteistä. JuvaPower sisältää paljon maksan toimintaa edistäviä ravintoaineita. ETEERISET ÖLJYT: Fenkoli, anis

ETEERISET ÖLJYT: Oregano, timjami, mausteneilikka, kaneli, rosmariini, eucalyptus radiata, sitruuna, sitronella

Myyntimenestys! LONGEVITY SOFTGELS -KAPSELIT

LIFE 5 Koodi:

309908 30 kapselia

UK

Koodi:

328908 30 pehmytkapselia

Life 5 on useiden vuosien tutkimustyön tulosta. Se on viiden terveellisen bakteerikannan patentoitu yhdistelmä hitaasti sulavassa kapselissa. Yksi annos Life 5 -valmistetta sisältää 10 miljardia aktiivista viljelmää valmistushetkellä mitattuna.

Myyntimenestys!

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

UK AT DE

Longevity™-pehmytkapselit ovat voimakas, patentoitu yhdistelmä rasvaliukoisia antioksidantteja. Lisäksi siinä on puhdasta eteeristä timjami-, appelsiini- ja olibaanihartsiöljyä. ETEERISET ÖLJYT: Timjami, mausteneilikka, appelsiini, olibaanihartsi

Myyntimenestys!

61


Terveys ja hyvä olo | Tärkeät ravintoaineet

MEGACAL Koodi:

MULTIGREENS

328008 450g

UK AT DE

Koodi:

324808 120 kapselia

MegaCal on erinomainen kalsiumin, magnesiumin, mangaanin ja C-vitamiinin lähde. Se tukee luiden, verisuoniston ja hermoston normaalia toimintaa.

UK AT DE

MultiGreens™ on ravinteikas klorofyllivalmiste, joka on kehitetty lisäämään elinvoimaisuutta sekä edistämään hermoston ja verenkiertoelimistön toimintaa. Se auttaa lievittämään stressiä sekä tehostamaan energia- ja glukoosiaineenvaihduntaa.

ETEERISET ÖLJYT: Sitruuna

ETEERISET ÖLJYT: Rosmariini, sitrusheinä, sitruuna, sitruunamelissa

POWER MEAL

OMEGAGIZE3 Koodi:

309708 120 pehmytkapselia

UK AT DE SE

Koodi:

6300 780g

Power Meal on kasviperäistä proteiinia sisältävä ravintolisä, jonka valmistuksessa ei ole käytetty soijaa, maitotuotteita eikä eläinperäisiä tuotteita.

OmegaGize³ yhdistää kolme keskeistä päivittäistä ravintolisää, nimittäin omega3-rasvahapot, D3-vitamiinin ja CoQ10ubikinonin. Nämä ravintolisät yhdessä Young Livingin patentoidun eteeristen öljyjen sekoituksen kanssa muodostavat runsaasti omega-3 DHA -rasvahappoja sisältävän kalaöljyvalmisteen, joka voi tukea yleistä hyvinvointia.

ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini, sitruuna, greippi, anis, fenkoli, muskottipähkinä

ETEERISET ÖLJYT: Sitrusheinä, mirha, mausteneilikka, kamomillasaunio

Myyntimenestys! SULFURZYME Koodi: 3243521 120 kapselia

SUPER CAL Uusi! UK AT DE SE

Koodi:

3244500 120 kapselia

Sulfurzyme-kapselit auttavat edistämään ja ylläpitämään nivelten hyvinvointia ja liikkuvuutta. Ne sisältävät kahta tehokasta vaikuttavaa ainetta: MSM-yhdistettä ja NingXia-gojimarjajauhetta.

UK AT DE

SuperCal™ sisältää kivennäisaineita, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä, jotka auttavat pysymään terveinä. Lamosalali, sitrusheinä ja muut eteeriset öljyt tehostavat tämän ravintolisän yhteisvaikutuksia. ETEERISET ÖLJYT: Meirami, lamosalali, sitrusheinä, myrtti

TRUE SOURCE Koodi:

WOLFBERRY CRISP

3502 30 kpl

Koodi:

True Source sisältää kuivattuja ruokajauheita, vitamiineja, kivennäisaineita ja muita ravintoaineita. Tuloksena on vaikuttava koostumus, joka mullistaa käsityksen päivittäisestä monivitamiinivalmisteesta.

62

YoungLiving.com

631508 6 kpl

UK AT DE

IE

SE

Luonnollisesti makeutetut Wolfberry Crisp -patukat sisältävät 16 grammaa proteiinia, joka on peräisin manteleista, soijasta, gojimarjoista ja kurpitsansiemenistä.


Slique™ | Terveys ja hyvä olo

Sliquen ainutlaatuinen yhdistelmä terveyttä edistäviä, luonnollisia ainesosia ja tehokkaita eteerisiä öljyjä johdattaa oikeaan suuntaan – kohti terveempää ja onnellisempaa elämää! Oikeanlaiseen ruokavalioon ja liikuntaan yhdistettynä Sliquen tuotteilla voidaan tukea painonhallintaa, sillä ne lisäävät kylläisyyden tunnetta ja täydentävät ravintoaineiden saantia.

SLIQUE TEA -TEE Koodi:

4572523 25 pussia

SLIQUE ESSENCE (EUROPE) UK AT DE

IE

Slique-tee on ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia ainesosia, joissa on runsaasti hyödyllisiä kasviravintoaineita. Tee on valmistettu herkullisesta kaakaojauheesta, kanelinkuoresta, jauhetusta muskottipähkinästä ja Young Livingin puhtaasta eteerisestä vaniljaöljystä. ETEERISET ÖLJYT: Vanilja*

SE

Koodi: 458608 15ml

UK AT DE

IE

SE

Slique Essence sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten greippi-, tangeriini-, sitruuna-, viherminttu- ja ocoteaöljyä. Tämä ainutlaatuinen koostumus tukee tervettä painonhallintaa luonnollisella tavalla, kun siihen yhdistetään oikeanlainen ruokavalio ja sopivasti liikuntaa. ETEERISET ÖLJYT: Greippi, tangeriini, sitruuna, viherminttu ja ocotea sekä steviauute


PUHDISTUS JA

kauneudenhoito

Todellinen kauneus löytyy meidän kaikkien sisimmästä. Nyt voit säteillä kauneutta, kun valitset luonnolliset tuotteet, jotka paljastavat syntymälahjaksesi saamasi sisäisen hehkun. Young Livingin kauneudenhoitotuotteissa ei ole lainkaan monien tavanomaisten kosmetiikkatuotteiden sisältämiä haitallisia kemikaaleja, vaan ne sisältävät vain luonnollisia ainesosia ja eteerisiä öljyjä. Näiden kallisarvoisten eteeristen öljyjen ihoa hoitavat vaikutukset on tunnettu vuosisatojen ajan.


Puhdistus ja kauneudenhoito | Ihon hoito

Orkidea

Ka s vo j e n ja

IHON HOITO Luonnollisten kasviuutteiden erinomaiset ihoa uudistavat vaikutukset on tunnettu jo pitkään. Young Livingin ihonhoitotuotteissa yhdistyvät kaikkein laadukkaimmat kasviperäiset ainesosat ja eteeriset öljyt, jotka kosteuttavat, puhdistavat, ravitsevat ja kaunistavat ihoa. Young Livingin valikoimassa on jokaiselle ihotyypille sopivia, asiantuntemuksella kehitettyjä luonnollisia tuotteita, jotka auttavat pitämään ihon terveenä, sileänä ja hyvännäköisenä.

ART BEAUTY MASQUE -NAAMIO Koodi:

Koodi:

5173 30ml

ART® Beauty Masque -kasvonaamion orkideapohjainen koostumus rauhoittaa ihoa ja tekee siitä entistäkin terveemmän ja säteilevämmän näköisen. Orkidean terälehtien ja puhtaiden eteeristen öljyjen eksoottinen sekoitus ravitsee ja vahvistaa kasvojen herkimpiä alueita ja tekee ilmeestä eloisan ja nuorekkaan. Sopii kaikille ihotyypeille.

ART® Creme Masque -naamio kosteuttaa ja suojaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä puhtaiden eteeristen öljyjen ja hyaluronihapon ansiosta. Lisäksi siinä on muita luonnollisia kasviainesosia, jotka auttavat rauhoittamaan ja kiinteyttämään ihoa sekä palauttamaan sen nuorekkaan ilmeen. Sopii kaikille ihotyypeille.

KÄYTTÖOHJE: Pese kasvot, levitä naamiota kasvoille, anna vaikuttaa 20 minuutin ajan ja poista sitten hellävaraisesti. Parhaat tulokset saat käyttämällä lisäksi uudistavaa ART Renewal Serum -seerumia.

KÄYTTÖOHJE: Pese ja kuivaa kasvot. Levitä tuotetta tasaisesti kasvoille. Anna vaikuttaa 20 minuutin ajan. Poista loput naamiosta kasvoilta kostealla pyyhkeellä.

ART GENTLE CLEANSER -PUHDISTUSAINE Uusi koostumus!

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS -HUULIKIILTO NEUTRAALI/TALVITUOKSU Uusi!

Koodi:

5361550 100ml

UK AT DE

IE

Koodi: 507608

UK AT DE

IE

Hellävarainen, pehmeästi vaahtoava ART® Gentle Cleanser -puhdistusaine poistaa kasvojen iholta epäpuhtaudet ja saa sen näyttämään terveeltä ja hehkuvalta. Puhdistusaineen sisältämät ihoa hellivät eteeriset öljyt tekevät kasvoista puhtaan ja raikkaan tuntuiset sekä säteilevän näköiset.

L’Brianté on huulikiillon ja eteerisen öljyhajusteen yhdistelmä, joka kaunistaa luonnollisesti ja kulkee helposti mukana. Talvi-versioon kuuluvat nuden sävyinen huulikiilto ja hienostunut eteerinen öljysekoitus, joka sisältää mm. vetiveriaa, santelipuuta ja ylang ylangia.

KÄYTTÖOHJE: Kostuta kädet ja levitä puhdistusainetta kasvoille ja kaulalle pyörivin, hierovin liikkein.

ETEERISET ÖLJYT: Vetiveriaheinä, Idahon palsamijalokuusi, harmaapihta, Royal Hawaiian -santelipuu, ylang ylang

Tulossa!

66

ART CREME MASQUE -NAAMIO

5168 8 kpl

YoungLiving.com


Ihon hoito | Puhdistus ja kauneudenhoito

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS -HUULIKIILTO PINKKI/KESÄTUOKSU Uusi! Koodi: 507508

UK AT DE

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS -HUULIKIILTO PUNAINEN/AMORESSENCE-TUOKSU New! IE

L’Brianté-huulikiilto ja siihen kuuluva eteerinen öljyhajuste saavat sinut tuntemaan olosi säteileväksi. Kesä-versioon kuuluvat suloisen pinkki huulikiilto ja ihastuttava eteerinen öljysekoitus, joka sisältää mm. tangeriinia ja patsulia.

ETEERISET ÖLJYT: Vetiveriaheinä, Idahon okakuusi, jasmiini*, davana, ocotea, ylang ylang, jalosauramo, palsamipelargoni

ART LIGHT MOISTURISER -KOSTEUSVOIDE Uusi koostumus! 5362550 30ml

UK AT DE

ART REFRESHING TONER -KASVOVESI Uusi koostumus! IE

Koodi:

5360550 120ml  

ART Light Moisturiser on kevyt kosteusvoide, joka auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon. Young Livingin eteeriset öljyt ja luonnolliset ainesosat tekevät kasvojen ihosta pehmeän ja joustavan, jolloin meikki levittyy helposti.

UK AT DE

®

KÄYTTÖOHJE: Puhdistuksen jälkeen pyyhi kasvoja ja kaulaa kasvovedellä kostutetulla pumpulilla. Käytä aamuin ja illoin tarpeen mukaan.

KÄYTTÖOHJE: Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta hellävaroen kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuisin tai tarpeen mukaan.

Tulossa!

Tulossa!

ART RENEWAL SERUM -SEERUMI

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM -VOIDE Uusi!

5175 20ml

Uudistava ART® Renewal Serum -seerumi on ainutlaatuinen yhdistelmä eksoottista orkideaa ja eteerisiä öljyjä, jotka auttavat rauhoittamaan ja suojaamaan kasvojen herkimpiä alueita. Yhdessä nämä ensiluokkaiset ainesosat ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä auttavat säilyttämään sen nuorekkuuden. KÄYTTÖOHJE: Pese kasvot. Levitä ART Renewal Serum -seerumia kasvojen herkille alueille kahdesti päivässä ja anna sen imeytyä. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä lisäksi valitsemaasi Young Livingin kosteusvoidetta.

5363550

UK AT DE

KÄYTTÖOHJE: Katso käyttöohje tuoteselosteesta.

IE

Sheerlumé™ on ihon sävyä kirkastava ja tasapainottava voide, jonka vaikutus perustuu patentoituun alppikasvien ja puhtaiden eteeristen öljyjen yhdistelmään. KÄYTTÖOHJE: Levitä ohut kerros Sheerlumé-voidetta puhtaalle iholle. Saat parhaan tuloksen käyttämällä voidetta aamuin ja illoin joko yksinään tai Young Livingin suosikkikosteusvoiteesi alla.

Koodi: IE

Young Livingin uusi ART ihonhoitojärjestelmä puhdistaa, virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihon tehokkaasti sekä tuo esiin niiden luonnollisen kauneuden. Siinä on ART®-tuotteiden salaisuus! ®

UK AT DE

Koodi: 4833 30ml

BOSWELLIA WRINKLE CREAM - VOIDE Uusi!

ART SKIN CARE SYSTEM IHONHOITOJÄRJESTELMÄ Uusi koostumus! Koodi:

IE

ART Refreshing Toner -kasvovesi poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Eteeristen öljyjen täydellinen sekoitus auttaa tasapainottamaan ihon pH-arvoa sekä tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen.

®

Koodi:

IE

L’Brianté-huulikiillon ja eteerisen öljyhajusteen yhdistelmä kaunistaa missä ja milloin tahansa. Amoressence-versioon kuuluvat syvänpunainen huulikiilto ja romanttinen eteerinen öljysekoitus, joka sisältää mm. jasmiinia ja vetiveriaa.

ETEERISET ÖLJYT: Tangeriini, mandariini, viherminttu, limetti, vetiveriaheinä, patsuli, Idahon pietaryrtti

Koodi:

UK AT DE

Koodi: 507408

5141500 57g

UK AT DE

Boswellia Wrinkle Cream™ -voide sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten olibaanihartsia ja santelipuuta, jotka kosteuttavat ihoa sekä vähentävät sen kiiltelyä ja auringosta johtuvien vaurioiden näkymistä. KÄYTTÖOHJE: Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta hellävaroen kasvoille ja kaulalle.

Tulossa! Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

67

IE


Puhdistus ja kauneudenhoito | Ihon hoito

CINNAMINT LIP BALM -HUULIVOIDE Koodi:

515008 4.2g

UK AT DE

GRAPEFRUIT LIP BALM -HUULIVOIDE IE

SE

Koodi:

Cinnamint-huulivoiteessa on runsaasti kasviperäisiä aineita, jotka kosteuttavat kuivia huulia ja suojaavat niitä ankariltakin sääolosuhteilta. Se sisältää ravitsevia eteerisiä öljyjä, gojimarjan siemenöljyä sekä antioksidanttisia A-, C- ja E-vitamiineja. ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, viherminttu, appelsiini, kanelinkuori

520308 4.2g

UK AT DE

IE

Kuivia huulia hoitava Lavender-huulivoide sisältää eteeristä laventeliöljyä, kosteuttavaa jojobaöljyä ja E-vitamiinia.

ETEERISET ÖLJYT: Greippi, gojimarjan siemenöljy

Myyntimenestys!

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH KASVOJENPUHDISTUSAINE Uusi! Koodi:

5136500 118ml

KÄYTTÖOHJE: Vaahdota hellävaroen kasvoille ja kaulalle lämpimän veden kanssa. Huuhtele huolellisesti. Käytä päivittäin.

UK AT DE

IE

SE

Koodi:

514808 113g

Progessence Phyto Plus on puhdas, tasapainottava seerumi, joka on kehitetty erityisesti naisille. Villin jamssin ja E-vitamiinin lisäksi Progessence Plus sisältää eteeristä olibaanihartsi-, bergamotti- ja piparminttuöljyä.

WOLFBERRY EYE CREAM -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE UK AT DE

IE

Satin Facial Scrub™ on mintulta tuoksuva vesipohjainen kuorintavoide. Se sisältää jojobaöljyä, mangovoita, MSM-yhdistettä, aloeta ja eteeristä piparminttuöljyä, jotka auttavat supistamaan ihohuokosia ja elvyttämään väsynyttä ihoa. KÄYTTÖOHJE: Hiero varovasti kasvoille ja kaulalle lämpimän veden kanssa. Huuhtele pois huolellisesti. Käytä tarvittaessa.

68

YoungLiving.com

IE

KÄYTTÖOHJE: Hiero varovasti kasvoille, kaulalle ja muille haluamillesi alueille. Käytä päivittäin kasvojen puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen.

Myyntimenestys!

SATIN FACIAL SCRUB, MINT -KUORINTAVOIDE Uusi!

UK AT DE

Tehokkaasti kosteuttava santelipuuvoide sisältää Young Livingin puhtaita eteerisiä öljyjä. Metyylisulfonyylimetaani (MSM) on luontaisesti esiintyvä kasvipohjainen yhdiste, joka pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Tämä tuote sisältää sheavoita.

KÄYTTÖOHJE: Levitä 2–4 tippaa kahdesti päivässä niskan alueelle. Lisätehoa saat hieromalla 1–2 tippaa kyynärvarsiin kahdesti päivässä.

3735500 57g  

IE

SANDALWOOD MOISTURE CREAMKOSTEUSVOIDE

PROGESSENCE PHYTO PLUS™

Koodi:

UK AT DE

Tämä hellävarainen, saippuaton kasvojenpuhdistusaine puhdistaa ihon vahingoittamatta sen luonnollista suojakerrosta. Se sisältää ihoa pehmentävää MSM-yhdistettä, kimmoisuutta parantavaa merilevää ja rauhoittavaa eteeristä laventeliöljyä.

Myyntimenestys!

458108 15ml

IE

Kevyt ja virkistävä Grapefruit-huulivoide estää huulten ihoa kuivumasta.

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli

Koodi:

UK AT DE

Myyntimenestys!

LAVENDER LIP BALM -HUULIVOIDE Koodi:

517808 4.2g

Koodi:

5145 14.1g

Wolfberry Eye Cream on luonnollinen, vesipohjainen silmänympärysvoide. Se sisältää ihoa hoitavaa gojimarjan siemenöljyä, joka hidastaa ikääntymisen vaikutuksia. Voide rauhoittaa väsyneitä silmiä, vähentää turvotusta sekä häivyttää juonteita ja tummia silmänalusia. KÄYTTÖOHJE: Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta varovasti herkälle silmänympärysiholle. Käytä iltaisin.


O l en na in e n

KYLPY JA KEHON HOITO AROMAGUARD MEADOW MIST DEODORANT Koodi:

375208 42g

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEODORANT UK AT DE

IE

SE

Koodi:

375308 42g

Young Livingin luonnolliset deodorantit eivät sisällä alumiinia toisin kuin useimmat kaupoista saatavat tuotteet. Meadow Mist™ -deodorantti sisältää kookosöljyä, mehiläisvahaa, E-vitamiinia ja ihoa hoitavia puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten sitruuna- ja laventeliöljyä.

BATH & SHOWER GEL BASE -KYLPY- JA SUIHKUGEELI Uusi! Koodi:

3751500 236ml

IE

IE

EU

Bon Voyage -setti sisältää 11 Young Livingin puhdistus- ja ihonhoitotuotetta tyylikkäässä laukussa. Kätevä, pienikokoinen Bon Voyage -setti mahtuu hyvin käsimatkatavaroihin tai käsilaukkuun ja sisältää kaikki tärkeimmät matkoilla tarvittavat tuotteet.

COPAIBA VANILLA MOISTURISING CONDITIONER -HOITOAINE UK AT DE

IE

SE

Täyteläinen, kosteuttava Copaiba Vanilla Moisturising -shampoo on tarkoitettu kuiville tai vaurioituneille hiuksille. ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, copaiba, palsamipelargoni, vanilja*

SE

Young Livingin Mountain Mint™ -deodorantti on ihanteellinen vaihtoehto alumiinia sisältäville tuotteille. Se sisältää luonnollisesti ihoa rauhoittavia aineita, kuten kookosöljyä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Siihen on myös lisätty puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten sitruuna- ja rosmariiniöljyä.

Koodi: 469908

UK AT DE

COPAIBA VANILLA MOISTURISING SHAMPOO 5194550 295ml

UK AT DE

BON VOYAGE KIT -SETTI Uusi!

Young Livingin kylpy- ja suihkugeelin pohjalta voi valmistaa oman kylpy- tai suihkusekoituksensa, joka puhdistaa ja ravitsee ihoa. Tee kylpyhetkestä ylellinen kokemus lisäämällä geeliin muutama tippa haluamaasi eteeristä öljyä tai öljysekoitusta.

Koodi:

Ruusu

Koodi:

5195550 295ml

UK AT DE

IE

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner on täyteläinen, kosteuttava hoitoaine kuiville tai vaurioituneille hiuksille. ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, copaiba, palsamipelargoni, vanilja*

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

69


Puhdistus ja kauneudenhoito | Kylpy ja kehon hoito

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL -KYLPY- JA SUIHKUGEELI

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL KYLPY- JA SUIHKUGEELI Koodi:

3739500 236ml

UK AT DE

IE

Koodi:

3742500 236ml

ETEERISET ÖLJYT: Santelipuu, sininen pietaryrtti, ylang ylang, palsamipelargoni, jasmiini*, palmarosa, ruusupuu, myskisalvia, sitruuna, bergamotti, jalosauramo

ETEERISET ÖLJYT: Mandariini, laventeli, jalosauramo, palsamipelargoni, salvia, bergamotti, ruusupuu, myskisalvia, ylang ylang, fenkoli, sitruuna, palmarosa, meirami, jasmiini*, sininen pietaryrtti

GENESIS HAND & BODY LOTION -KÄSI- JA VARTALOEMULSIO 3706500 245g

UK AT DE

KIDSCENTS SHAMPOO Koodi: IE

ETEERISET ÖLJYT: Tangeriini, sitruuna, sininen pietaryrtti

ETEERISET ÖLJYT: Ruusupuu, jasmiini*, bergamotti, palmarosa, sitruuna, ylang ylang, palsamipelargoni, jalosauramo

LAVADERM COOLING MIST -SUIHKE 324908 59ml

UK AT DE

3686 214ml

Turvallinen ja mieto KidScents-shampoo auttaa säilyttämään lasten herkän ihon oikean pHtasapainon. Se sisältää MSM-yhdistettä, aloe veraa, kamomillaa ja muita ravitsevia yrttejä sekä vitamiineja ja puhtaita eteerisiä öljyjä.

Genesis™-käsi- ja vartaloemulsio sisältää kookosöljyä, lesitiiniä, eteerisiä öljyjä ja MSM-yhdistettä, jotka edistävät ihon hyvinvointia. Tuote kosteuttaa, tasapainottaa ja suojaa ihoa.

Koodi:

IE

Evening Peace -kylpy- ja suihkugeeli sisältää kaikkein luonnollisimpia kasviainesosia ja eteerisiä öljyjä, jotka rentouttavat väsyneitä lihaksia ja huuhtovat pois stressin ja jännityksen. Ihanteellinen iltarutiini.

Ylellisessä Dragon Time -kylpy- ja suihkugeelissä yhdistyvät eteeristen öljyjen rauhoittavat vaikutukset ja luonnollisesti kosteuttavat kasviaineet, jotka saavat olon tuntumaan puhtaalta, rennolta ja hyväntuuliselta.

Koodi:

UK AT DE

IE

LAVENDER BATH & SHOWER GEL KYLPY- JA SUIHKUGEELI Koodi:

Viilentävä LavaDerm Cooling Mist -suihke sisältää kahta luonnon rauhoittavinta ainetta: eteeristä laventeliöljyä ja aloe veraa. Suihke virkistää ja elvyttää stressaantunutta ihoa.

5202500 236ml

UK AT DE

IE

Tämä puhdasta eteeristä laventeliöljyä sisältävä kylpy- ja suihkugeeli puhdistaa ja virkistää ihon sekä rauhoittaa ja rentouttaa mielen. Se on valmistettu kasviperäisistä aineista, kuten kookosöljystä ja tähtianiksesta, ilman kemikaaleja ja synteettisiä säilöntäaineita.

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli

ETEERISET ÖLJYT:Laventeli, mirha, sitruuna, davana

LAVENDER FOAMING HAND SOAP -SAIPPUA Koodi: Koodi:

UK AT DE

IE

443008 236.5ml 443108 3 kpl (3 x 236.5ml)

Vaahtoava laventelikäsisaippua puhdistaa luonnollisesti ja hellävaraisesti herkänkin ihon. Vain pieni määrä tätä tuoksuvaa saippuaa riittää hoitamaan ja virkistämään ihoa. Ei kuivata eikä ärsytä. Sisältää pumpun ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, sitruuna, mirha

70

YoungLiving.com

LAVENDER HAND & BODY LOTION -KÄSI- JA VARTALOEMULSIO Koodi: 5201500 226ml

UK AT DE

IE

Tämä eteeristä laventeliöljyä ja muita kasvipohjaisia aineita sisältävä käsi- ja vartaloemulsio kosteuttaa ja suojaa ihoa pitkäkestoisesti. Sen koostumus on sertifioitu ympäristöystävälliseksi ja täysin luonnolliseksi. ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, mirha, sitruuna, davana


Kylpy ja kehon hoito | Puhdistus ja kauneudenhoito

LAVENDER-ROSEWOOD MOISTURISING SOAP -SAIPPUA Koodi:

367308 100g

UK AT DE

LAVENDER MINT DAILY SHAMPOO Koodi: IE

5191550 295ml

UK AT DE

IE

Virkistävä Lavender Mint Daily -shampoo sopii kaikille hiustyypeille.

Kosteuttava laventeliruusupuusaippua puhdistaa ja hoitaa käsiä. Tämä saippua ei kuivata ihoa tavanomaisten synteettisten saippuoiden tapaan, eikä se sisällä hajusteita, kemikaaleja tai keinotekoisia väriaineita.

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, piparminttu, viherminttu

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, ruusupuu

LAVENDER MINT DAILY CONDITIONER -HOITOAINE Koodi:

5192550 295ml

LAVENDER VOLUME SHAMPOO Koodi: UK AT DE

IE

5100500 236ml

UK AT DE

IE

Hellävaraisesti puhdistava Lavender Volume -shampoo tuuheuttaa ja ravitsee hentoa tukkaa sekä tasapainottaa hiuspohjaa. Uudistava ja elvyttävä Lavender Volume -shampoo sisältää MSM-rikkiyhdistettä, jonka uskotaan vahvistavan hiuksia.

Virkistävä ja kosteuttava Lavender Mint Daily -hoitoaine soveltuu päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, piparminttu, viherminttu

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, sitruuna, myskisalvia, jasmiini*

LAVENDER VOLUME CONDITIONER -HOITOAINE Koodi:

5102500 236ml

MORNING START BATH & SHOWER GEL -KYLPY- JA SUIHKUGEELI UK AT DE

IE

Koodi:

Lavender Volume -hoitoaine hoitaa ja tuuheuttaa hentoa tukkaa. Se sopii loistavasti yhteen Lavender Volume -shampoon kanssa. Hoitoaine sisältää MSM-yhdistettä, maitoproteiinia ja vitamiineja, jotka vahvistavat ohuita ja heikkoja hiuksia.

3745500 236ml

UK AT DE

IE

Morning Start -kylpy- ja suihkugeeli auttaa aloittamaan aamun virkeänä. Se sisältää hienoimpia eteerisiä öljyjä sekä luonnollisesti puhdistavia ja kosteuttavia kasviaineita. ETEERISET ÖLJYT: Sitrusheinä, kataja, rosmariini, piparminttu

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, sitruuna, myskisalvia, jasmiini*

SENSATION BATH & SHOWER GEL -KYLPY- JA SUIHKUGEELI Koodi:

3748500 236ml

UK AT DE

Sensation-kylpy- ja suihkugeeli sisältää lumoavan tuoksuisia öljyjä, joita itse Kleopatra käytti romanttisen tunnelman luomiseen. Hienot, luonnolliset ainesosat saavat aikaan nautinnollisen kylpyelämyksen. ETEERISET ÖLJYT: Ruusupuu, ylang ylang, jasmiini*

IE

SHUTRAN Uusi! Koodi:

483508 15ml

UK AT DE

IE

Shutran™ on voimistava eteerinen öljysekoitus, joka on kehitetty erityisesti miehille lisäämään miehekkyyden tunnetta ja itseluottamusta. Se sopii käytettäväksi partaveden tapaan hajusteena, joka viehättää sekä miehiä että naisia. ETEERISET ÖLJYT: Idahon okakuusi, ocotea, japaninsypressi, ylang ylang, korianteri, davana, setripuu, sitruuna, laventeli

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

71


Puhdistus ja kauneudenhoito | Kylpy ja kehon hoito

THIEVES CLEANSING SOAP -SAIPPUA Koodi:

367908 99.25g

UK AT DE

THIEVES FOAMING HAND SOAP -SAIPPUA IE

Thieves Cleansing Soap -saippuassa on luontaisesti antiseptisen eteerisen Thieves-öljysekoituksen täyteläinen tuoksu. Kosteuttavat kasviöljyt ja kasviuutteet auttavat tekemään ihosta terveen ja tasaisen.

Koodi: Koodi:

UK AT DE

IE

Sisältää pumpun

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER UK AT -KÄSIENPUHDISTUSAINE

THIEVES FOAMING HAND SOAP REFILL -TÄYTTÖPULLO 359408 täyttöpullo (946ml)

UK AT DE

Täyteläisesti vaahtoava Thieveskäsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteeristen öljyjen Thievessekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla.

ETEERISET ÖLJYT: Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata

Koodi:

367408 236.5ml  364308 3 kpl (3 x 236.5ml) 

IE

Täyteläisesti vaahtoava Thieves-käsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteeristen öljyjen Thieves-sekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla.

DE

IE

SE

362108 29.35g Koodi: 362208 3 kpl (3 x 29.35g) Koodi:

Täysin luonnollinen vedetön Thieveskäsienpuhdistusaine auttaa säilyttämään hyvän käsihygienian puhdistamalla ja raikastamalla kädet missä ja milloin tahansa ilman vettä. ETEERISET ÖLJYT: Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, piparminttu, eucalyptus radiata

Myyntimenestys!

NINGXIA NITRO Fuel your focus.


Suu n j a

HAMPAIDEN HOITO THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE -HAMMASTAHNA Koodi: 3039521 118g

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE -HAMMASTAHNA UK AT DE

IE

SE

Koodi:

Thieves AromaBright Toothpaste on ensiluokkainen, täysin luonnollinen hammastahna, joka on valmistettu sataprosenttisen puhtaista eteerisistä öljyistä, kuten tehokkaasta Thievesöljysekoituksesta, sekä muista suun terveyttä edistävistä ainesosista.

3744521 118g

UK AT DE

Myyntimenestys!

THIEVES DENTAL FLOSS -HAMMASLANKA

4574 114g

Koodi: Koodi:

Young Livingin KidScents Slique -hammastahna on täydellinen suun ja hampaiden hoitotuote kaikenikäisille lapsille. Eteerisellä Slique Essence -öljysekoituksella maustettu hammastahna on erinomainen tapa totuttaa lapset hyviin hampaidenhoitotapoihin.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH -SUUVESI UK AT DE

IE

UK AT DE

IE

4463560 (50m) 4464560 3 kpl (3 x 50m)

ETEERISET ÖLJYT: Greippi, tangeriini, viherminttu, sitruuna, ocotea, mausteneilikka, kaneli, eukalyptus, rosmariini

368308 236ml

SE

ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, mausteneilikka, eucalyptus globulus, Thieves, timjami, lamosalali

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE HAMMASTAHNA

Koodi:

IE

Thieves Dentarome Ultra -hammastahna on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista. Se puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja raikastaa hengityksen aitojen eteeristen öljyjen Thieves-sekoituksen avulla.

ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, viherminttu, mausteneilikka, ocotea, kaneli, Myyntimenestys! sitruuna, eukalyptus, rosmariini

Koodi:

Thyme

Eteeristen öljyjen Thieves-sekoitusta hyödyntävä Thieves-hammaslanka pitää bakteerit tehokkaasti loitolla. Kestävä hammaslanka on valmistettu vahvoista kuiduista, jotka eivät rispaannu eivätkä katkea. Se liukuu helposti hammasväleissä ja puhdistaa hankalatkin paikat. ETEERISET ÖLJYT: Eteeriset öljyt: Piparminttu, mausteneilikka, sitruuna, kaneli, eukalyptus, rosmariini

SE

Thieves Fresh Essence Plus -suuvesi sisältää erikoiskoostumuksen eteerisiä öljyjä, jotka raikastavat hengityksen tehokkaasti. ETEERISET ÖLJYT: Thieves, viherminttu, piparminttu, vetiveriaheinä

Myyntimenestys!

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

73


ELÄMÄNTAVAN

jakaminen

Todellinen hyvinvointi on moniulotteista. Olemme nyt 20 vuoden ajan kehittäneet hyvinvointia lisääviä tuotteita, jotka puhdistavat kotia, ravitsevat kehoa, kaunistavat ihoa ja hiuksia sekä tasapainottavat mieltä, ja työmme jatkuu edelleen. Pidämme myös tiukasti kiinni vaativista Siemenestä sinettiin -standardeistamme. Hyvään elämään tarvitaan kuitenkin muutakin. Hyvinvointi edellyttää myös varmuutta siitä, että kehosi ja mielesi lisäksi myös perheesi voi hyvin ja että tulevaisuutesi on turvattu. Jos olet aina toivonut olevasi taloudellisesti itsenäisempi ja saavuttavasi sen tekemällä jotakin, mistä voit olla ylpeä, Young Livingistä muille kertominen voi olla juuri se hyvinvoinnin palapelin viimeinen puuttuva palanen.


Elämäntavan jakaminen | Koulutus

KOULUTUS

Pihkakeltaputki

Young Livingin tuotteet ja liiketoimintamahdollisuudet tarjoavat erinomaisia etuja sekä elämäntavan, jonka haluat jakaa ystäviesi ja perheesi kanssa. Koulutuksen hankkiminen on ensimmäinen askel, kun haluat muuttaa elämääsi ja toisten elämää. Näiltä sivuilta löytyvät työkalut tarjoavat arvokasta tietoa kaikesta tarpeellisesta – niin parhaiten myyvistä tuotteista kuin yrityksen muodostamisestakin. Mitä enemmän tiedät, sitä helpompaa sinun on auttaa itseäsi ja muita löytämään hyvinvointia, tarkoitusta ja runsautta elämään.

TUOTEOPAS

EU

384908 yksi EN Koodi: 385008 10 kpl EN Koodi:

COMPENSATION PLAN HIGHLIGHTS FLYER Koodi:

472040 25 kpl

UK AT DE

IE

SE

ES

Tämä esite tarjoaa yleiskatsauksen Young Livingin anteliaasta palkkiojärjestelmästä ja bonusten ansaitsemismahdollisuuksista.

Kauniita valokuvia ja tarkkoja tuotetietoja sisältävä Tuoteopas auttaa esittelemään Young Livingin tuotteita muille.

(EN)

EVERYDAY ESSENTIALS BROCHURE Koodi:

492140 25 kpl

to infuse everyday nutritional and personal-care ing in unmatched natural benefits. ent way to experience even more of

d out more at youngliving.com.

AN INTRODUCTION TO ESSENTIAL OILS

Everyday Essentials

76

YoungLiving.com

EU

Everyday Essentials (Jokapäiväiset tarvikkeet) -kirjanen tutustuttaa eteeristen öljyjen maailmaan ja kertoo, miten eteerisistä öljyistä voi tehdä osan jokaista päivää.

RAINDROP TECHNIQUE® LEAFLET Koodi:

441008 yksi

UK AT DE

IE

SE

ES

Tässä esitteessä kerrotaan, miten Raindrop-tekniikkaa käytetään.


Koulutus | Elämäntavan jakaminen

RAINDROP TECHNIQUE® TRAINING MANUAL Koodi:

NINGXIA RED BOOKLET Koodi:

983808 yksi

UK AT DE

1013340 25 kpl

IE

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

Seit Jahrhunderten schon wird die Ningxia Wolfsbeere als eine der gesundheitsfördernsten Superfrüchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und unglaublich reich an Antioxidantien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der Natur.

IE

SE

ES

NingXia Red -kirjanen sisältää tietoja uusimmista NingXia Red -juoman tehoa koskevista tutkimuksista. Esite herättää varmasti huomiota, ja sen voi antaa kiinnostuneille luettavaksi.

Entdecken

Sie NingXia Red Raindrop-tekniikan Eurooppalainen koulutusopas sisältää kaavioita ja ohjeita siitä, miten Raindrop-tekniikkaa käytetään selkärangan terveyden ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseen. ®

UK AT DE

D. Gary Young, der führende Experte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia Wolfsbeere gemeinsam mit der natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem absolut einzigartigen Produkt vereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk NingXia Red stärkt und revitalisiert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang anhaltender Energie. Haben auch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

A: NingXia Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

European Raindrop Technique A remarkable regimen for helping to promote spinal health and well-being

Code 495210

Tulossa! ESSENTIAL OILS AT A GLANCE Koodi:

471708 25 kpl

SHARING FOR SUCCESS BOOKLET EU

Koodi:

Essential Oils at a Glance (Eteeriset öljyt lyhyesti) -oppaasta saat lisätietoja laajasta eteeristen öljyjen valikoimastamme ja palkkiopistejärjestelmästämme. Opas sisältää myös ehdotuksia öljyjen eri käyttötavoista.

SHARING FOR SUCCESS

398708 25 kpl

EU

Koodi:

5 Day Nutritive Cleanse -kirjanen täydentää Young Livingin 5 Day Nutritive Cleanse -puhdistusohjelmaa.

RESTORE YOUR CORE BOOKLET Koodi:

390808 25 kpl

EU

Young Livingin Sharing for Success (Jaa menestyksesi) -prosessin ja tämän kirjasen sisältämän 90 päivän suunnitelman ansiosta pääset nauttimaan henkilökohtaisesta ja ammatillisesta menestyksestä nopeammin kuin uskoitkaan.

ESSENTIAL REWARDS BOOKLET

5 DAY NUTRITIVE CLEANSE™ BOOKLET Koodi:

477508 10 kpl

430008 25 kpl

EU

Essential Rewards (Palkkiopisteet) -kirjasessa kerrotaan Young Livingin suositun Palkkiopisteetautomaattilähetysohjelman eduista ja ominaisuuksista. Tämän kätevän kirjasen avulla voit neuvoa asiakkaita ja jälleenmyyjiä.

essential rewards THE AUTOSHIP ADVANTAGE

THIEVES BOOKLET EU

Young Livingin Restore Your Core -kirjanen tarjoaa syvällisen katsauksen Core Essentials Complete -ravitsemusohjelmastamme.

Koodi:

349008 25 kpl

EU

Thieves-kirjanen esittelee kattavasti Young Livingin Thieves-tuotesarjaa. Mukana on tietoa öljysekoituksen historiasta sekä Thieves-tuotteiden käyttötavoista.

77


Elämäntavan jakaminen | DVDs

RAINDROP TECHNIQUE® DVD Koodi:

FROM SEED TO ABUNDANCE DVD

3998 yksi

Koodi:

Nyt voit oppia tehokkaan Raindrop-tekniikan itsensä Gary Youngin opastuksella. DVD tarjoaa keskeiset tiedot, joita tarvitaan Raindrop-tekniikan oikeaoppiseen ja onnistuneeseen käyttöön. Hierontatekniikat opetetaan huolellisesti vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Koodi:

EU

3619500 yksi 4583500 50 kpl

Tällä DVD-levyllä kerrotaan, mitä eteeriset öljyt ovat, miten ne toimivat ja miksi Young Livingin öljyt ovat kaikkein tehokkaimpia. Kuulet myös laatusitoumuksestamme ja työmme tarkoituksesta, joka on ihmisten innostaminen hyvinvointiin sekä päämäärätietoiseen ja runsaaseen elämään. Englanninkielinen DVD. Tekstitys saksaksi, ruotsiksi, espanjaksi, puolaksi ja hollanniksi.

SEED TO SEAL DVD

EU

4547500 yksi Koodi: 4582500 50 kpl Koodi:

Seed to Seal® -DVD-levyllä kerrotaan Young Livingin ainutlaatuisesta Siemenestä sinettiin -prosessista ja siitä, miten sen viisi eri vaihetta takaavat eteeristen öljyjen laadukkuuden. DVD auttaa sinua kertomaan vakuuttavasti Young Livingin eteeristen öljyjen ja niitä sisältävien tuotteiden ylivertaisesta laadusta ja eduista kilpailijoihin nähden. Englanninkielinen DVD. Tekstitys saksaksi, ruotsiksi, espanjaksi, puolaksi ja hollanniksi.

WELLNESS, PURPOSE, ABUNDANCE DVD

EU

4736 yksi Koodi: 4737 10 kpl Koodi:

DVD sisältää Young Living -jäsenten liikuttavia tarinoita siitä, miten he ovat etsineet ratkaisuja oman elämänsä haasteisiin. DVD:ltä saa vinkkejä siihen, miten Young Livingin tarjoamat tilaisuudet voivat auttaa muuttamaan omaa elämää sekä toisten elämää – alkaen paremmasta fyysisestä terveydestä aina taloudellisen itsenäisyyden saavuttamiseen. Englanninkielinen DVD. Tekstitys saksaksi, ruotsiksi, espanjaksi ja japaniksi.

24-KIELISEN OPPAAN TEKSTIT ON KÄÄNNETTY SEURAAVILLE KIELILLE: englanti, saksa, ruotsi, bulgaria, tšekki, tanska, kreikka, viro, suomi, ranska, kroatia, unkari, italia, liettua, latvia, malta, hollanti, puola, portugali, romania, venäjä, espanja, slovakki, sloveeni

78

YoungLiving.com


Vaihtoehtoiset tuotteet | Elämäntavan jakaminen

Va i ht o e h t o ise t

TUOTTEET

Koska laatu on meille ensisijaista emmekä suostu kompromisseihin, joidenkin tuotteidemme saatavuus saattaa vaihdella vaatimuksiamme vastaavien kasviainesosien saatavuuden mukaan. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy kuitenkin muita tehokkaita vaihtoehtoja, joista voi jopa tulla uusia suosikkituotteita! Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoisia tuotteita:

YKSITTÄISET ETEERISET ÖLJYT

VAIHTOEHTOISET TUOTTEET

LAVENTELI

Copaiba

Bergamotti

PIPARMINTTU

Viherminttu

Lamosalali

SITRUUNA

Jade Lemon

Limetti

OLIBAANIHARTSI

Temppeliolibaani

Sypressi

APPELSIINI

Tangeriini

Greippi

GREIPPI

Tangeriini

Sitruuna

LIMETTI

Jade Lemon

Sitruuna

LAMOSALALI

Viherminttu

Piparminttu

SETRIPUU

Hong Kuai

Copaiba

MAUSTENEILIKKA

Kanelinkuori

Viherminttu

SYPRESSI

Mänty

Japaninsypressi

ETEERISET ÖLJYSEKOITUKSET

VAIHTOEHTOISET TUOTTEET

THIEVES

Melrose

Purification

PEACE & CALMING

Stress Away

Laventeli

PURIFICATION

Melrose

Citrus Fresh

VALOR

Vetiveriaheinä

Idahon okakuusi

R.C.

Raven

Breathe Again Roll-On

PANAWAY

Deep Relief

Relieve It

JOY

Sensation

Harmony

CITRUS FRESH

Sitruuna

Appelsiini

DI-GIZE

AromaEase

Inkivääri

MELROSE

Purification

Teepuu

STRESS AWAY

Tranquil Roll-On

Laventeli

SCLARESSENCE

Lady Sclareol

Dragon Time

79


Hakemisto 3 Wise Men 5-Day Nutritive Cleanse 5-Day Nutritive Cleanse -kirjanen 30 öljyn kokoelma – Eurooppa

35 60 77 41

A

Abundance 29 Acceptance 29 Aria Ultrasonic Diffuser -diffuuseri 44 Aroma Carousel 46 AromaEase 29 AromaGlide Roller Fitment -pallot 46 AromaGuard Meadow Mist Deodorant 69 AromaGuard Mountain Mint Deodorant 69 Aroma Life 29 AromaLux Atomizing Diffuser -diffuuseri 44 Aroma Siez 29 ART Beauty Masque -naamio 66 ART Creme Masque -naamio 66 ART Gentle Cleanser -puhdistusaine 66 ART L’Brianté Neutral/Winter Scent -huulikiilto 66 ART L’Brianté Pink/Summer Scent -huulikiilto 67 ART L’Brianté Red/Amoressence Scent -huulikiilto 67 ART Light Moisturiser -kosteusvoide 67 ART Refreshing Toner -kasvovesi 67 ART Renewal Serum -seerumi 67 ART Sheerlumé Brightening Cream -voide 67 ART Skin Care System -ihonhoitojärjestelmä 67 Awaken 29

B

Balance Complete Basic Starter Kit -aloituspakkaus Basilika (Basil) Bath & Shower Gel Base -kylpy- ja suihkugeeli Believe Bergamotti (Bergamot) Sekoituspullo (Blender Bottle) BLM Bon Voyage Kit -matkasetti Boswellia Wrinkle Cream -voide Brain Power

60 14 20 69 30 20 46 60 69 67 30

Breathe Again Roll-On Build Your Dream

36 30

C

Porkkanansiemen (Carrot Seed) 20 Setripuu (Cedarwood) 20 Cel-Lite Magic Massage Oil -hierontaöljy 42 Christmas Spirit 30 Cinnamint Lip Balm -huulivoide 68 Kanelinkuori (Cinnamon Bark) 21 Pihkakistus (Cistus) 21 Citrus Fresh 30 Clarity 30 Myskisalvia (Clary Sage) 21 Läpinäkyvät kapselit (Clear Vegetable Capsules) 46 Myskisalvian kukkaisvesi (Clary Sage Floral Water) 54

80

YoungLiving.com

Myskisalvian kukkaisveden täyttöpullo (Clary Sage Floral Water Refill) 54 Mausteneilikka (Clove) 21 ComforTone 60 Common Sense 30 Compensation Plan Highlights Flyer -esite 76 Copaiba 21 Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner -hoitoaine 69 Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo 69 Sypressi (Cypress) 21

D

Deep Relief Roll-On 36 Detoxzyme 61 Dewdrop Diffuser -diffuuseri 44 Digest & Cleanse 61 Di-Gize 30 Tilli (Dill) 21 Dorado Azul 21 Dragon Time 31 Dragon Time Bath & Shower Gel -kylpyja suihkugeeli 70 Dragon Time Massage Oil -hierontaöljy 42 Kuivattua laventelinkukkaa (Dried Lavender Flowers) 55

E

Elemi 22 En-R-Gee 31 EndoFlex 31 Eteeristen öljyjen kantokotelo (Essential Oil Carrier Case) 46 Eteeristen öljyjen kantolaukku (Essential Oil Carrying Case) 46 Eteeristen öljyjen näytepakkaukset (Essential Oil Sample Sachets), 50 kpl 39 Eteeristen öljyjen näytepullot (Essential Oil Sample Bottles) 47 Essential Rewards (Palkkiopisteet) -kirjanen 77 Palkkiopistesetit 16 Essential 7 40 Essentialzyme 61 Essentialzymes-4 61 Eucalyptus Blue 22 Eucalyptus Globulus 22 Eucalyptus Radiata 22 Evening Peace Bath & Shower Gel -kylpy- ja suihkugeeli 70 Everyday Essentials (Jokapäiväiset tarvikkeet) -esite 77 Everyday Oils -setti 40 Everyday Oils at a Glance (Eteeriset öljyt lyhyesti) -esite 76 Exodus II 31

F

Feelings 40 Fenkoli (Fennel) 22 Forgiveness 31

Olibaanihartsi (Frankincense) From Seed to Abundance DVD

22 78

G

Genesis Hand & Body Lotion -käsi- ja vartaloemulsio 70 Gentle Baby 31 Pihkakeltaputki (Galbanum) 22 Inkivääri (Ginger) 22 Lasiset pipetit (Glass Droppers) 47 Golden Touch 1 40 Greippi (Grapefruit) 23 Grapefruit Lip Balm -huulivoide 68 Gratitude 31 Grounding 31

H

Harmony 32 Italianolkikukka (Helichrysum) 23 Highest Potential 32 Japaninsypressi (Hinoki) 23 Home Diffuser -diffuuseri 45 Formosansypressi (Hong Kuai) 23

I

Idahon palsamijalokuusi (Idaho Balsam Fir) 23 Idahon okakuusi (Idaho Blue Spruce) 23 ImmuPower 32 Inner Child 32 Inner Defense 61

J

Jade Lemon 23 Jasmiini (Jasmine) 23 Joy 32 Kataja (Juniper) 24 Juva Cleanse 32 JuvaFlex 32 JuvaPower 61

K

KidScents Shampoo KidScents Slique Toothpaste -hammastahna

L

Lady Sclareol LavaDerm Cooling Mist -suihke Laventeli (Lavender) Lavender Bath & Shower Gel -kylpyja suihkugeeli Laventelikimppu (Lavender Bouquet) Laventeli-yksijyvävehnätyynyt (Lavender Einkorn Pillows) Laventeliöljyn näytepakkaukset (Lavender Essential Oil Sample Sachets) Laventelin eteerinen vesi (Lavender Essential Water) Laventelin eteerisen veden täyttöpullo (Lavender Essential Water Refill) Laventelin kukkaisvesi (Lavender Floral Water)

70 73

32 70 24 70 55 55 38 54 54 54


Laventelin kukkaisveden täyttöpullo (Lavender Floral Water Refill) 54 Lavender Foaming Hand Soap -saippua 70 Lavender Hand & Body Lotion -käsija vartaloemulsio 70 Lavender Lip Balm -huulivoide 68 Lavender Mint Daily Conditioner -hoitoaine 71 Lavender Mint Daily Shampoo 71 Lavender-Rosewood Moisturising Soap -saippua 71 Laventelipussit (Lavender Sachets) 55 Lavender Volume Conditioner -hoitoaine 71 Lavender Volume Shampoo 71 Lännenpursu (Ledum) 24 Sitruuna (Lemon) 24 Sitruunaöljyn näytepakkaukset (Lemon Essential Oil Sample Sachets) 38 Sitrusheinä (Lemongrass) 24 Life 5 61 Limetti (Lime) 24 Longevity 33 Longevity Softgels -kapselit 61

M

M-Grain 33 Meirami (Marjoram) 24 MegaCal 62 Sitruunamelissa (Melissa) 24 Melrose 33 Mister 33 Morning Start Bath & Shower Gel -kylpy- ja suihkugeeli 71 MultiGreens 62 Mirha (Myrrh) 25

N

Luonnollinen pellavansiemenliuotin (Natural Flaxseed Solubilizer) Nicolas Diffuser -diffuuseri NingXia Nitro NingXia Red NingXia Red -kirjanen NingXia Red Combo Pack -yhdistelmäpakkaus NingXia Red Singles -yksittäispakkaukset NingXia Wolfberries (Dried), kuivatut gojimarjat

55 55 58 58 77 58 58 58

O

Ocotea 25 Öljypullojen etiketit (Oil Bottle Labels) 47 OmegaGize3 62 Appelsiini (Orange) 25 Orange Blossom Facial Wash -kasvojenpuhdistusaine 68 Oregano 25 Ortho Ease Massage Oil -hierontaöljy 42 Ortho Sport Massage Oil -hierontaöljy 42

P

Palo Santo 25 PanAway 33 Patsuli (Patchouli) 25 Peace & Calming 33 Peace & Calming -öljyn näytepakkaukset (Peace & Calming Essential Oil Sample Sachets) 38 Piparminttu (Peppermint) 25

Piparminttuöljyn näytepakkaukset (Peppermint Essential Oil Sample Sachets) 38 Mänty (Pine) 27 Power Meal 62 Premium Starter Kit -aloituspakkaus 15 Tuoteopas 76 Progessence Phyto Plus 68 Purification 33

R

Raindrop-tekniikka 41 Raindrop Technique DVD 78 Raindrop Technique -esite 76 Raindrop Technique -opas 77 R.C. 33 Raven 34 Relaxation Massage Oil -hierontaöljy 43 Release 34 Relieve It 34 Restore Your Core -kirjanen 77 Jalosauramo (Roman Chamomile) 27 Ruusu (Rose) 27 Rosmariini (Rosemary) 27 Rosmariinin kukkaisvesi (Rosemary Floral Water) 54 Rosmariinin kukkaisveden täyttöpullo (Rosemary Floral Water Refill) 54 RutaVaLa 34 RutaVaLa Roll-On 36

S

Temppeliolibaani (Sacred Frankincense) 27 Sacred Mountain 34 Salvia (Sage) 27 Näytteiden esittelykortit ( Sample Sachet Sharing Cards) 39 Santelipuu (Sandalwood) 27 Sandalwood Moisture Cream -kosteusvoide 68 SARA 34 Satin Facial Scrub Mint -kuorintavoide 68 SclarEssence 34 Seed to Seal DVD 78 Sensation 34 Sensation Bath & Shower Gel -kylpy- ja suihkugeeli 71 Sensation Massage Oil -hierontaöljy 43 Sharing For Success (Jaa menestyksesi) -kirjanen 77 Shutran 71 Slique Essence 63 Slique Tea -tee 63 Viherminttu (Spearmint) 27 Stress Away 35 Stress Away Roll-On 36 Sulfurzyme 62 Super Cal 62

Thieves Dental Floss -hammaslanka 50, 73 Thieves Dentarome Ultra Toothpaste -hammastahna 50, 73 Thieves-öljyn näytepakkaukset (Thieves Essential Oil Sample Sachets) 39 Thieves Foaming Hand Soap -saippua 50, 72 Thieves Foaming Hand Soap Refill -täyttöpullo 52, 72 Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash -suuvesi 52, 73 Thieves Household Cleaner -puhdistusaine 52 Thieves Household Cleaner Refill -täyttöpullo 52 Thieves Spray -suihke 52 Thieves Waterless Hand Purifier käsienpuhdistusaine 52, 72 Timjami (Thyme) 28 Tranquil Roll-On 37 Transformation 35 Trauma Life 35 True Source 62 Twelve Oils of Ancient Scripture -setti 41

U

Ultrasonic Diffuser -diffuuseri

45

V

V-6 Vegetable Oil Complex -öljy 43 V-6 Vegetable Oil Complex Refill -täyttöpullo 43 Rohtovirmajuuri (Valerian) 28 Valor 35 Valor Roll-On 37 Vetiveriaheinä (Vetiver) 28 VitaFlex 82 Vitassage 47

W

Wellness, Purpose, Abundance DVD White Angelica Villin laventelin eteerinen öljy (Wild Lavender Essential Oil) Lamosalali (Wintergreen) Wolfberry Crisp Wolfberry Eye Cream -silmänympärysvoide

X

Xiang Mao

78 35 55 28 62 68

28

Y

Tuoksuilangia (Ylang Ylang)

28

T

Tangeriini (Tangerine) 28 Teepuu (Tea Tree) 28 The Gift 35 Thieves 35, 50 Thieves AromaBright Toothpaste -hammastahna 50, 73 Thieves-kirjanen 77 Thieves Cleansing Soap -saippua 50, 72

81


VITA Flex Aivot Silmät Poskiontelo Korvat

Silmät

Käpyrauhanen

Poskiontelo

Aivolisäke Kilpirauhanen

Korvat

Lisäkilpirauhanen Olkapää

Selkäranka Keuhko

Keuhko

Kateenkorva Lisämunuainen

Maksa

Sappirakko Vatsa Poikittainen koolon

Munuainen

Sydän

Ohutsuoli

Perna Haima Munuainen

Laskeva koolon Nouseva koolon Umpilisäke

Virtsarakko Peräsuoli Häntäluu Iskias

Jalan ulkopuoli

82

YoungLiving.com

Sukupuolielimet

Jalan sisäpuoli


MIKSI KANNATTAA LIITTYÄ Yo u n g L i v i n g i i n?

Kun liityt Young Livingin jäseneksi, sinusta tulee osa kannustavaa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka jäsenet haluavat löytää luonnollisia, aitoja ratkaisuja itselleen ja perheelleen. Young Living -jäsenyyteen kuuluu paljon muutakin kuin mahdollisuus käyttää maailman puhtaimpia eteerisiä öljyjä ja niitä sisältäviä tuotteita. Se tarjoaa myös seuraavat edut: • 24 prosentin alennus kaikkien Young Living -tuotteiden vähittäismyyntihinnoista, jos ryhdyt jälleenmyyjäksi. Tämän huomattavan alennuksen ansiosta voit löytää itsellesi lisää uusia suosikkituotteita sekä jakaa tuotteitamme myös muiden kanssa. • Mahdollisuus osallistua palkkiojärjestelmään. Palkkiojärjestelmämme on yksi alan anteliaimmista, sillä se tarjoaa keskimääräistä suuremmat ansiot palkkioiden, mittavien bonusten ja vähittäismyynnin kautta – ja vain siitä hyvästä, että jaat eteeriset öljyt muiden kanssa. • Käytännöllinen palkkiopistejärjestelmä. Kun teet jatkuvan kuukausitilauksen, suosikkituotteesi saapuvat kuukausittain kätevästi kotiovellesi ja lisäksi voit kerätä pisteitä ja ansaita ilmaisia tuotteita. Liittymällä palkkiopistejärjestelmään voit myös saada alennuksia toimituskuluista, ansaita tiettyjä bonuksia ja hyötyä ohjelmakohtaisista tarjouskampanjoista. • Tunnustusta kyvykkyydestä ja ahkeruudesta. Järjestämme vuosittain useita matkoja kauniisiin kohteisiin eri puolilla maailmaa, koska haluamme palkita ja kouluttaa jäseniämme, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista omistautumista liiketoiminnalleen. Lisäksi palkitsemme arvoastettaan nostaneita jäseniämme vuosittain järjestettävässä International Grand Convention -tapahtumassa. Joko haluat liittyä? Katso seuraavalta sivulta, miten se tapahtuu!


Jä s e n eksi

LIITTYMINEN

Young Living -jäseneksi liittyminen on helppoa ja houkuttelevaa. Toimi seuraavasti: 1. Mene verkko-osoitteeseen YoungLiving.com/Signup. 2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita, ja valitse Wholesale (tukkumyynti)- tai Retail (vähittäismyynti) -jäsenvaihtoehto: • Wholesale (tukkumyynti) -jäsenet saavat tuotteista 24 prosentin alennuksen sekä mahdollisuuden hyötyä palkkiopisteohjelmasta ja anteliaasta palkkiojärjestelmästämme. • Retail (vähittäismyynti) -jäsenet maksavat Young Living -tuotteista täyden hinnan. Heidän jäsenyytensä ei edellytä vähimmäistilauksia. Retail (vähittäismyynti) -jäsenet eivät voi osallistua palkkiopisteohjelmaan tai palkkiojärjestelmään. 3. Halutessasi valitse aloituspakkaus (Starter Kit) ja palkkiopistesetti (Essential Rewards Kit). 4. Lisää haluamasi muut tuotteet tilaukseesi. 5. Jatka kassalle ja viimeistele jäseneksi liittyminen. 6. Nyt voit alkaa nauttia maailman laadukkaimpien eteeristen öljyjen ja niitä sisältävien tuotteiden hyvistä vaikutuksista!


TILAAMINEN Tilaa Young Living -suosikkituotteesi nopeasti ja helposti: 1. Ota yhteys paikalliseen Young Living -jälleenmyyjään. 2. Soita asiakaspalveluumme: Maksutta kiinteistä puhelinliittymistä: 0800 917607 • Suora numero (maksullinen): 0044 1480 710032 Ma–pe 09.00–17.00; ke 09.00–16.00 (SULJETTU Ison-Britannian juhlapyhinä) 3. Lisätietoja saa osoitteesta YoungLiving.com. Muista Young Living -jäsenyyden lisäedut: • 24 prosentin alennus vähittäismyyntihinnoista • Alennetut toimituskulut ja ilmainen tuote, kun osallistut kuukausittaiseen palkkiopisteohjelmaan • Mahdollisuus ansaita palkkioita ja bonuksia Young Livingin houkuttelevan palkkiojärjestelmän kautta.


Meistä on tärkeää täyttää tehtävämme ja varjella tätä planeettaa. Ensiluokkainen tuotantoprosessimme valmistaa maailman puhtaimmat öljyt.

Kutsumme prosessia nimellä ®

Se ei ole vain iskulause – se on kutsumuksemme.

Tinkimätön, patentoitu Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -prosessi erottaa Young Livingin kilpailijoistaan. Juuri sen avulla varmistamme, että laadukkuus ja kestävä kehitys on huomioitu ainutlaatuisella tavalla Young Living -tuotteita valmistettaessa. Voit nähdä tämän sinetin monissa suosikkituotteissasi muistutuksena siitä, että eteeristen öljyjemme jokaisessa pisarassa tiivistyvät ylivertainen puhtaus ja vaikuttavuus

Ota yhteys paikalliseen Young Living -jälleenmyyjään:

Young Living (Europe) Limited Harvard Way, Harvard Industrial Park, Kimbolton, Cambridgeshire, PE28 0NJ, United Kingdom Tel: +44-1480-710032 Faksi: +44-1480-862849 Yritysnumero: 5299340

WORLD LEADER in ESSENTIAL OILS ™ v.2

European Product Guide 2015 – Finnish  
European Product Guide 2015 – Finnish