Page 1

ESSENTIAL EDGE

THE

NYHETER FRÅN VÄRLDSLEDAREN INOM ETERISKA OLJOR

Volym 3.12 December 2013

Experience the

Seed to Seal process ®

firsthand at the 2014 Winter Harvest! January 6-March 1

Några ord från grundaren Denna festsäsong är verkligen en underbar tid på året. Fester och sammankomster med familj och vänner, vänliga handlingar för både nära och kära och främlingar och en betoning på fred och välvilja är den perfekta bakgrunden till denna säsong tillägnad Fridsfursten. Här på Young Living har vi mycket att fira under julen. Det här året har varit otroligt inspirerande för vårt företag. Vi har slagit nya försäljningsrekord, utökat vår globala räckvidd och berört alla som har bestämt sig för att leva Young Living-livsstilen. Du har spelat en avgörande roll i denna fantastiska framgång! Du är en gåva, inte bara för Young Living utan för alla som känner dig. Bland de många skälen till att jag älskar Young Living är ett av de allra viktigaste att det inte bara handlar om eteriska oljor och hälsosamma produkter. Det handlar om att hjälpa människor att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att ta hand om andra och dela med oss av de dyrbara gåvor som vi har att erbjuda, allt från lavendelolja till ekonomisk frihet. Young Living är verkligen en gåva som kan förvandla liv, en gåva som varar, en gåva som kan vara svaret på de förhoppningar och önskningar som vi vill förverkliga. Undanhåll inte denna perfekta gåva från någon, särskilt inte under den här tiden på året. Dela den med alla du redan känner och alla du kommer att träffa. När du firar den här säsongen, vårda de stunder och minnen som du har fått. En tacksam människa är en glad person, och vi har många, många skäl att vara tacksamma och glada nu i december.

Distributörer som Teri Secrest NJUTER av den unika vinterskörden! Visit YoungLiving.com/WinterHarvest to learn more

Vinterskörden 2014: En vinter att minnas NÄR TEMPERATUREN SJUNKER OCH snön faller får älskare av eteriska oljor en enda tanke: Det är dags att ta fram varma kängor och jackor och bege sig till norra Idaho för Young Livings årliga vinterskörd.

I januari och februari kan du bli en del av något speciellt. Gör något som inget annat företag låter sina distributörer göra – spela en viktig roll i produktionen av Young Livings välkända eteriska oljor genom att uppleva den oöverträffade Seed to Seal ®-processen med egna ögon. Du får en unik möjlighet att skörda och destillera balsamgran och blågran som används till att producera uppfriskande och välgörande eteriska oljor. Du kommer att få en djup förståelse för det hårda arbete och engagemang som gör Young Living världsledande inom eteriska oljor. Här får du praktisk utbildning och träning som är välgörande både för själen och din verksamhet. I år har vi gjort det ännu enklare för alla att delta i detta viktiga evenemang. Du kan vara med på en eller alla av de åtta sex-dagarsperioder som löper i följd från 6 januari–1 mars. Gillar du inte att campa eller sova i kylan? Inga problem! Young Livings logi har alla bekvämligheter du behöver, inklusive el, Wi-Fi, rinnande vatten, badrum, duschar, tvättmaskiner och torktumlare. Kostnaden för skörden är 150 dollar per person per vecka i gemensam logi eller 225 dollar per vecka för ett tvåbäddsrum. Young Living tillhandahåller tre måltider per dag. Frukt, vatten och andra snacks finns också tillgängliga under hela dagen. Gör detta till en vinter att minnas! En livstid av minnen väntar dig långt inne bland de energigivande, vackra

bergen i Idaho. Det är en chans att vara ute i naturen, göra något som verkligen betyder något och göra det på Young Livings sätt. Missa inte denna enastående upplevelse som endast erbjuds av världsledaren inom eteriska oljor, anmäl dig idag genom att gå till youngliving.com/winterharvest.

The Essential Edge

sida1


Vi slagit försäljningsrekord ... igen! Vi fortsätter att bygga vidare på ett otroligt framgångsrikt år – Young Living hade en rekordartad försäljningstillväxt under det tredje kvartalet 2013. Denna milstolpe är den senaste i en serie av rekordartade månader som inleddes i oktober 2012, och i augusti, september och oktober i år sattes nya globala försäljningsrekord. Denna prestation är av särskild betydelse med tanke på att Young Living har satt standarden för kvalitet, renhet och verkningsgrad inom branschen för eteriska oljor i nästan två decennier. Young Livings tillväxt ökar i hela världen, blomstrande nya marknader öppnade i Kanada och Tyskland i början av 2013 och officiell marknadslansering ägde rum i Hong Kong den 26 oktober. Företaget är även ledande inom sociala medier, nyligen fick vi mer än 100 000 fans på vår globala Facebook-sida. ”Jag kan inte säga nog om det hårda arbetet och engagemanget från vår globala familj av oberoende distributörer”, säger Chief Operating Officer Travis Ogden om Young Livings rekordförsäljning. ”Vår stora och kontinuerliga tillväxt runt om i världen är beviset på deras engagemang för att dela med sig av Young Livings livsförändrande produkter och budskap. Vår expansion och tillväxt, som bara fortsätter att öka, skulle inte vara möjlig utan dem.”

YL Beauty School: Guide till vacker hy

Young Livings andra årliga Beauty School var en enorm succé! På detta evenemang, som hölls i början av november på den fantastiska, Schweizinspirerade Zermatt Resort, demonstrerade Young Livings hudvårdsexperter företagets enastående produkter i en rolig, avslappnad miljö som var perfekt för att skämma bort deltagarna. Under evenemanget fick deltagarna huvud- och handmassage, ansiktsbehandlingar och många andra hälsofrämjande behandlingar som användes tillsammans med Young Livings unika produkter. Evenemanget, som också innehöll utbildning och workshops från branschexperter, var en fantastisk upplevelse för distributörerna och de uttryckte sin tacksamhet för Young Living, dess ledare och dess underbara produkter. Projektet Young Living Beauty School växer, och med fortsatt stöd från våra engagerade återförsäljare kommer evenemanget att bli ett permanent inslag i kalendern som är både pedagogiskt och roligt.

7

vanor för riktigt VACKER hy!

Att förstå vår hud och hur man tar hand om den ordentligt med Young Livings produkter är viktigt för oss alla: 1. Rengör huden två gånger om dagen med A•R•T® Rengöringskräm eller Orange Blossom Facial Wash 2. Skrubba huden 2–3 gånger i veckan med Satin Facial Scrub™, mint. 3. Tona huden varje dag med A•R•T Ansiktsvatten för att återställa hudens naturliga pH-balans. 4. Förnya huden två gånger om dagen med A•R•T Renewal Serum. 5. Återfukta huden två gånger om dagen med A•R•T Dagkräm och A•R•T Nattkräm, Sandelträ fuktighetskräm eller Boswellia Wrinkle Cream. 6. Använd ansiktsmask två gånger i veckan med A•R•T Beauty Masque eller A•R•T Crème Masque. 7. Lägg till Rose Ointment, Wolfberry Eye Cream eller Essential Beauty Serum, beroende på individuella behov. sida 2

The Essential Edge

Vill du ha en extra belöning för att få din verksamhet att växa? Med vår IGC VACATION CHALLENGE för 2014 kommer inte bara dina ansträngningar för att bygga upp verksamheten ge dig större välbefinnande, syfte och överflöd, du kommer även att tjäna ihop till möjligheten att vinna en plats vid International Grand Convention 2014 i Salt Lake City, Utah, delta i särskilda europeiska VIP-aktiviteter OCH spendera exklusiv tid med vår grundare D. Gary Young! Young Living Europe ger dig chansen att komma med och fira 20 år med Young vid International Grand Convention 2014 och vara del av den här fantastiska milstolpen! Det finns fem sätt att tjäna ihop till din plats vid det här unika tillfället: Du måste tjäna ihop minst 1 000 poäng under kampanjperioden för att kvalificera dig för att delta i European IGC vacation challenge 2014. Att endast tjäna ihop till den lägsta poängnivån garanterar dock inte en plats, eftersom endast de 50 första på poänglistan kommer att vinna ett pris. Du kan kvalificera dig genom alla kombinationer av poäng. Gå till youngliving.com för att få reda på mer! PRISKATEGORIER

1:a

Flyg i Business Class och förstklassigt boende för två

+ 1000 Euro i prispengar

2:a till 5:e Flyg i bekväm ekonomiklass och förstklassigt boende

för två + 500 Euro i prispengar

6:e till 10:e Standardflyg, boende för två 11:e till 30:e 500 Euro resecheck, boende för två 31:a till 50:e Boende för två

Alla kvalificerade medlemmar kommer att få gratispass för två till konventet och inbjudan att delta i exklusiva europeiska aktiviteter.

AKTIVITETER Exklusiva europeiska aktiviteter är planerade utöver den fullspäckade konventveckan med firande och deltagande, mer information kommer inom kort!

Strålande nyheter för verksamhetsbyggare! Sedan den 1 oktober 2013 kan distributörer, Stars, Senior Stars, Executives och framtida medlemmar delta i Silver in Six-programmet (Si6) för Europa och få den fantastiska kollektionen Aroma Complete som belöning för sitt hårda arbete! Du hittar reglerna för programmet i ditt virtuella kontor. Regler för programmet finns i ditt virtuella kontor!

Master Leader Retreat ägde rum i november! Läs om de spännande evenemangen i nästa nummer av Essential Edge.


december ERBJUDANDEN 2013

Om du beställer för minst 215PV får du ett GRATIS Essential 7 Kit! Kollektionen Essential 7 är en välkommen present under julsäsongen när vi delar med oss till familj samt gamla och nya vänner! I synnerhet december är en tid då vi stärker gamla relationer och skapar nya. För många börjar en livslång passion för Young Living vid den här tiden på året. Essential 7 är inte bara en älskad favorit bland Young Livings distributörer, kollektionen är dessutom det perfekta sättet att introducera Young Livings livsförbättrande, rena eteriska oljor för andra! I den här kollektionen finns 7 rena oljor och oljeblandningar med en mängd olika fördelar, från lavendelns lugnande egenskaper till den uppfriskande doften av citron! Kollektionen Essential 7 innehåller även ett produkthäfte på 24 språk som gör våra ledande eteriska oljor ännu mer gångbara över hela Europa.

10% Rabatt på myrra 15 ml Den här värdefulla oljan, som utvinns ur hartsen från myrraträd i Somalia, är speciellt uppskattad den här tiden på året. Kod: 359308 Rabatterat pris: GrP:

€49.95

PV58.28

* På grund av att nya etiketter håller på att införas, kan det hända att etiketterna varierar i utseende.

Den perfekta presenten!

För alla aktuella erbjudanden och villkor, gå till: youngliving.com

Erkännande i november 2013 Grattis till följande distributörer som har klättrat uppåt i ledarskapsrang:

Namn

Ny rang

Rang förra månaden

ADITYA NOWOTNY Diamond Platinum CORINNA HANIKA Silver Executive MARTINA FANCOVICOVA Silver Executive NATALIA IVANOVA Silver Executive

Skörden i Provence juli 2014

PAMELA RAINER Silver Executive DORIS SIEGL Silver Executive VRONI HABERL Silver Executive GRECU SIMONA AMALIA

Executive

Senior Star

IN BALANCE Executive Senior Star GEORG HUBER Executive Senior Star INSTITUT MENSCH

Executive

Senior Star

ALEX IVANOV Executive Senior Star KURBAD TÖSTE Executive Senior Star ANDREAS MALINIC

Executive

Senior Star

PEARL E AND MATTHEW NAGY

Executive

Senior Star

PHYSIOTHERAPIE NP

Executive

Senior Star

MICHAEL PRZYBILLA

Executive

Senior Star

ANDREA RAINER

Executive

Senior Star

EVA RUZOVICOVA

Executive

Senior Star

SIMONE UNTERWEGER-EBENBICHLER Executive

Senior Star

VITAL SCHÖNER LEBEN E.V.

Executive

Senior Star

WELLNESS GARTEN

Executive

Senior Star

YOGA VIDYA Executive Senior Star

Mer information finns på Ylprovence.com. The Essential Edge

sida 3


Young Living världen runt SYDOSTASIEN

Regionen laddar upp inför grundarmötet i Malaysia den 14 december på G Hotel i Penang, Malaysia. Detta evenemang är ett bevis på Young Livings engagemang för Malaysia och hur mycket vi uppskattar passionen hos regionens ledare och medlemmar och deras hårda arbete. Det utgör ett viktigt steg i Malaysias tillväxt inför den officiella invigningen av Young Livings affärsverksamhet i landet 2014. Crown Diamond Connie McDanel kommer till Malaysia och håller en Healing Homes-workshop före grundarmötet. Vi inbjuder er alla att komma till Malaysia när Young Living lägger till ännu ett land till sin verksamhet! Om du vill ha mer information eller vill veta hur vi kan hjälpa dig att bygga din verksamhet i Singapore, Malaysia och på andra sydostasiatiska marknader, skicka e-post till kcornejo@youngliving.com.

JAPAN

November var en mycket spännande månad för Japan. En ny produkt, Omega-Gize³™, släpptes tillsammans med en DVD av Dr Perkus’ seminarium. Acceptance och Young Gratitude lanserades också. Dessutom lanserades flera verksamhetsprogram och kampanjer för både befintliga och nya medlemmar, bland annat Silver in Six-programmet. Och det bästa av allt – Royal Crown Diamond Vicki Opfer kom till Japan på en fyra dagars rundresa med två dagar vardera i Osaka och Tokyo. Hon höll både grundläggande och avancerade workshops som verkligen gav distributörerna i Japan ett extra lyft.

EUROPA

Young Living Europe hade en rekordartad försäljningsmånad i oktober! Engagemanget hos de europeiska distributörerna och deras passion för att dela visade sig mer än någonsin – denna imponerande tillväxt blev möjlig tack vare en aldrig tidigare skådad efterfrågan på vackra säsongsgåvor. Silver in Six-programmet startade i november tillsammans med European IGC Vacation Challenge, och båda har skapat fantastisk spänning och aktivitet ute på fältet. Tävlingen European IGC Vacation Challenge är en fantastisk möjlighet att få belöning för ditt verksamhetsbyggande – du har chansen att vinna en plats på det internationella konventet i Salt Lake City, Utah 2014 och dessutom delta i speciella europeiska VIP-aktiviteter under veckan. De efterlängtade datumen för Young Livings Provence-skörd har också engagerat oljeentusiaster runt om i Europa, som gärna vill besöka Young Livings födelseplats och upptäcka områdets natursköna omgivningar.

PERU

För andra året i rad har Young Living utnämnts till landets bästa företag för naturprodukter av Merchants National Confederation of Peru (CONACO). Prisutdelningen äger rum den 6 december och deltagarna består bland annat av borgmästare, kongressledamöter och regionala ministrar.

NYÅRSTURNÉ 2014 Kom till ett av 15 ställen i Europa där vi presenterar och berättar om nya spännande produkter, till exempel ... De NYA startkiten – en komplett, interaktiv introduktion till Young Living och eteriska oljor! De nya kiten är utformade för att ge all den produktkunskap och de pedagogiska verktyg en ny distributör måste ha och dela budskapet om välbefinnande, syfte och överflöd. De vackra kiten innehåller också nya broschyrer som hjälper dig att få din Young Living-verksamhet att växa. Var med när vi packar upp kiten tillsammans och guidar dig genom den nya Young Living-upplevelsen! NYA viktiga kosttillskott – Dessa är några av Garys absoluta favoriter och vi är glada att kunna erbjuda dem snart! Om du vill höra de senaste nyheterna i vårt sortiment med kosttillskott, se till att boka plats nu! Dessa fantastiska erbjudanden främjar en hälsosam livsstil och ger ett överflöd av fördelar för dig och din familj. En fullständig lista över städer och mer information om föreläsare finns på youngliving.com

CANADA

Young Living Canada hade rekordartad tillväxt i oktober. En stor del av tillväxten har skett tack vare lanseringen av de nya startkiten. De är så glada över att ha tillgång till kiten och ledarna är ute och delar ut dem mer än någonsin. Kanada har också stort deltagande i kampanjen Drive to Win, med många medlemmar på ledartavlan. Young Living Canada har också hållit många introduktioner till Young Living, en chans för både ledare och medlemmar att introducera vänner och familj till möjligheten med Young Living.

AUSTRALIEN

Få inspiration att nå en ny verklighet! Royal Crown Diamond Marcella Vonn Harting och Young Livings Chief Marketing Officer Craig Aramaki åker på turné med Young Living Australia! Marcella och Craigs presentationer är underhållande, interaktiva och mycket motiverande. Dessutom kommer det nya startkitet, den nydesignade australiska webbplatsen och fyra nya produkter att lanseras på det här unika evenemanget. Mötena kommer att hållas i Brisbane, Adelaide, Melbourne och Sydney med början den 9 december. Gå till youngliving.com/ en_AU för ytterligare information och anmälan.

Kommande globala evenemang Nyårsturné 13- 29 januari Europa Grundarmöte i Malaysia 14 december Penang, Malaysia Vinterskörd 6 januari–1 mars St. Maries Farm Highland Flats Tree Farm Discovering Nature’s Remedies 25 januari Sacramento, Kalifornien 8 februari Phoenix, Arizona Introduktionsmöten 9 januari Lehi, Utah 14 januari Portland, Oregon Riverside, Kalifornien 15 januari San Diego, Kalifornien Sacramento, Kalifornien 16 januari Las Vegas, Nevada 23 januari St George, Utah San Antonio, Texas

WPC: Jul i Betlehem 2015

Nya resdatum som stämmer överens med Gary ursprungliga vision

AFTER CAREFUL DELIBERATION, D. Gary Young, Jay Anderton, the Board of Advisors, and team members of the World Peace Caravan have changed the departure date to December 15, 2015. The caravan will now travel 12 days from Petra, Jordan, to Jerusalem, Israel, with a stop on the Dead Sea to attend the two-day World Health and Peace Conference on December 21 and 22. Jay Anderton, Director of the World Peace Caravan, commented, “The unrest in Syria had many people closely involved with the mission uncomfortable with the March 2014 travel date. There was an undeniable energy in the group that the dates and the year were just not right. The Board of Advisers and team members have embraced the new dates because they align with Gary Young’s original vision of the caravan arriving in Bethlehem on December 25.” With extra time to plan, we hope you will come join us on this spectacular world peace mission! Visit worldpeacecaravan.org for more information.

Young Living öppnar i Hong Kong

Distributörer från hela världen samlades i Hong Kong i slutet av oktober för att fira galaöppningen av marknaden med Young Livings grundare och VD D. Gary Young, flera av företagets chefer och ledande distributörer. Deltagarna deltog i expertledda presentationer och workshops som syftar till att hjälpa dem att förbättra sina personliga och professionella liv. Evenemanget, som formellt öppnade Hong Kong-marknaden och beredde vägen för företagets fortsatta tillväxt, är ett bevis på Young Livings tillväxt i Asien som helhet. sida 4

The Essential Edge

sv_se-ee-vol-3-iss-12  

sv_se-ee-vol-3-iss-12