Young Living Europe Product Guide | FI

Page 1

EUROOPAN TUOTEOPAS


Tervetuloa

YOUNG LIVING -MAAILMAAN! Iloisina toivotamme sinut tervetulleeksi Young Living -perheeseen. Young Livingin tavoitteena on tuoda eteerisiä öljyjä maailman jokaiseen kotiin. Ihmiset kaikkialla maailmassa etsivät vastauksia niin terveydelliseen, henkiseen kuin taloudelliseen hyvinvointiinsa liittyviin kysymyksiin. Olemme onnellisia, että Young Living -jäsenenä autat meitä viemään viestiämme eteenpäin. Miljoonat ihmiset odottavat, että vastaat joihinkin heitä askarruttaviin kysymyksiin ja näytät heille paremman tien hyvinvointiin. Ihmiset voivat olla vapaita vain, kun he ovat vahvoja ja terveitä ja kun heille on taloudellisesti mahdollista matkustaa, opettaa ja antaa vähempiosaisille. Eteeristen öljyjen johtavana yrityksenä tuomme hienoimmat eteeriset öljyt saataville Siemenestä sinettiin -prosessin kautta. Voit olla siinä mukana kylvön ja sadonkorjuun aikana tai vierailemalla eri puolilla maailmaa olevien kasvatus- ja tislauskumppaniemme luona. Perheemme jakaa mielellään yhteisen intohimomme kaikkien ympäri maailmaa tulevien jäsentemme kanssa. On jännittävää nähdä, kuinka kokonaiset perheet liittyvät mukaan ja monet lapset haluavat käyttää öljyjä ja kokea niiden monipuoliset edut. Tämä on suuren kasvun uusi ja jännittävä aika. Vuoden 2016 tuoteopas edustaa yli 20 vuoden omistautuneisuutta sille, että löytäisit koko elämän kattavan hyvinvoinnin tuoman vapauden. Hyvinvoinnin, josta unelmoit, mutta jonka toteutumiseen et aina luottanut. Koko Young Living -tiimi on nähnyt paljon vaivaa tarjotakseen sinulle turvallisia ja tehokkaita eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita, joilla voit korvata useimmista kodeista ja toimistoista löytyviä tieteellisesti kiistanalaisia ainesosia. Tämän kätevän ja kattavan oppaan avulla löydät nopeasti etsimäsi ja tutustut uusiin tuotteisiin, joita et ole vielä kokeillut. Tuotteidemme tarkoituksena on auttaa sinua löytämään vapauden keidas, joka luo niin fyysisen kuin emotionaalisen hyvänolontunteen. On sinun vuorosi kokea kaikille tarkoitettu luonnon aito esanssi. Nauti tuotteista, kun ne tukevat kehoasi, rauhoittavat kiireistä ympäristöäsi ja piristävät mieltäsi.

Mary ja Gary Young Toimitusjohtaja ja perustaja


SISÄLTÖ

Eurooppa 2016 Kaikkia Young Living -tuotteita ei välttämättä ole saatavissa kaikissa maissa, joissa Young Living toimii. Tarkista maakoodi jokaisen tuotekuvauksen kohdalta. Näiden tuotteiden ostaminen esittelytarkoituksiin ja omaan käyttöön on mahdollista.

MAAKOODIEN SELITYS

Iso-Britannia

UK

Itävalta

AT

Saksa

DE

Irlanti

IE

Ruotsi

SE

Espanja

ES

Saatavana kaikissa EU-maissa

EU

Tietoja Young Livingistä......................2 Aloita yhteistyö Young Livingin kanssa....12 Yksittäiset eteeriset öljyt.....................18 Eteeriset öljysekoitukset.....................30 Kodin tuotteet................................50 Terveys ja hyvä olo...........................58 Puhdistus ja kauneudenhoito...............68 Elämäntavan jakaminen....................78 Vaihtoehtoiset tuotteet......................83 Hakemisto....................................84 Tilaaminen....................................89

Pidätkö tässä tuoteoppaassa olevista mainoksista? Jaa suosikkisi toisten kanssa Facebookissa!

FACEBOOK.COM/YOUNGLIVINGEUROPE TWITTER.COM/YLEOEUROPE I N S TA G R A M . C O M / Y O U N G L I V I N G E O PINTEREST.COM/YOUNGLIVINGEO BLOG.YOUNGLIVING.COM

Tämän esitteen tiedot ovat voimassa tammikuusta 2016 lähtien.


Meistä on tärkeää täyttää tehtävämme ja varjella tätä planeettaa. Ensiluokkainen tuotantoprosessimme valmistaa maailman puhtaimmat öljyt. Kutsumme prosessia nimellä Seed to Seal™ (Siemenestä sinettiin). Se ei ole vain iskulause – se on kutsumuksemme.


TARKOITUKSEMME

Eucalyptus Radiata

Paremman hyvinvoinnin ja runsauden jakaminen ympäri maailmaa asuvien ihmisten kanssa on aina ollut Young Livingin ensisijainen tavoite. Monimuotoinen, maailmanlaajuinen hyvinvointiyhteisömme on omistautunut jakamaan ainutlaatuista viestiämme ja ensiluokkaisia tuotteitamme kaikkiin maailman koteihin.

FORT NELSON, Brittiläinen Kolumbia, Kanada

C A L G A RY, Alberta, Kanada LONDON, Yhdistyneet kuningaskunnat

H IG H L A N D F L ATS , S T. M A R I E S , I DA H O, Y H DY S VA L L AT I DA H O, Y H DY S VA L L AT LEHI, U TA H , Y H DY S VA L L AT

SIMIANE-LA-ROTONDE, Ranska

S P L I T, Kroatia TOKIO, Japani

MONA , U TA H , Y H DY S VA L L AT

ALMOG, Israel

M E X I C O C I T Y, Meksiko

H O N G KO N G , Kiina

SALALAH, Oman

TA I T UNG , Taiwan

G UAYAQU I L , Ecuador

KUA L A LU M PU R , Malesia

SINGAPORE

S Y D N E Y, Australia

Young Livingin kansainväliset toimistot Young Livingin maatila tai tislaamo Young Livingin pääkonttori

KASVUN FAKTAT Vuonna 2015 Young Living Europe julkaisi yli 20 tuotetta, mukaan lukien uusia yksittäisiä eteerisiä öljyjä ja eteeristen öljyjen sekoituksia.

Vuonna 2015 yli 16 000 jäsentä eri puolilta maailmaa osallistui International Grand Convention -konferenssiin, joka on vuosittainen jäsenjuhlamme.

Young Livingin eteeriset öljyt ovat peräisin yli 50 eri lähteestä, ja ne kaikki ansaitsevat Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -arvonimen.

3


MAATILAMME MAAILMAN ympäri

ST.

M AR IES ,

IDA HO,

YHDYSVA LLAT

Tämä turmeltumaton 81 hehtaarin maatila sijaitsee Idahon pohjoisosan syrjäisten vuorten välisessä laaksossa. Se on ensimmäinen maatila, jonka Young Livingin perustaja D. Gary Young osti. Aluksi siellä kasvatettiin pelkästään laventelia, mutta olosuhteet osoittautuivat täydellisiksi myös sitruunamelissalle. Nykyään sitruunamelissa on tilan pääasiallinen viljelykasvi. Tilan kasvihuoneissa kasvatettiin ensimmäiset taimet, jotka kuljetettiin Utahin Monassa sijaitsevalle maatilalle. Täällä tehtiin paljon kasveihin liittyvää tutkimustyötä. Ja kun viljelykasvien määrä kasvoi, Gary teki täällä merkittävimmät kokeilunsa ja oppi tislauksen salat. Villinä kasvava pietaryrttikin poimittiin ja tislattiin täällä ensimmäistä kertaa.


HIG H LA ND F L ATS , I DA HO, YH DYSVA L L AT

SIMIANE-LAROTONDE, RANSK A

Winter Harvest- ja Spring Replanting -tapahtumista tunnetulla luonnonkauniilla Highland Flats Tree Farm -tilalla jäsenet pääsevät itse tutustumaan Siemenestä sinettiin -prosessiin. Tilalla kasvatetaan ja tislataan palsamipihtaa, jättituijaa, mäntyä, okakuusta sekä muita havupuita, ja siellä sijaitsee maailman ensimmäinen täysin automatisoitu, huipputason tislaamo.

D. Gary Youngin matka eteeristen öljyjen maailmaan sai alkunsa Ranskan Provencessa, joka tunnetaan kumpuilevista maisemistaan ja loputtomilta vaikuttavilta tuoksuvista laventelipelloistaan. Upealla maatilallamme, jonka pihalta näkyy kaunis linnamaisema, viljellään laventelia, lavandiinia, rosmariinia, myskisalviaa ja yksijyvävehnää.

S P L I T, K ROATI A

MONA , U TAH, Y HDYSVALLAT

Kroatia tunnetaan hyvin täydellisenä italianolkikukan viljelypaikkana, mutta se on ihanteellinen ympäristö myös monenlaisille aromaattisille kasveille. Kroatian maatila on jatkuvasti laajentunut, niin että siellä viljellään yhä enemmän italianolkikukkaa. Hiljattain Young Living osti kauniin rakennuksen noin 30 minuutin ajomatkan päässä maatilasta. Rakennuksessa sijaitsee nyt tislaamo, tehdas ja jakelukeskus.

Vuonna 1995 perustetusta Young Livingin laventelimaatilasta on tullut kansainvälinen koko perheen matkakohde. Viljelemme hehtaareittain laventelia, myskisalviaa, piparminttua, kanadanpiiskua ja monia muita kasveja. Sadonkorjuun jälkeen niistä valmistetaan tislaamalla suosittuja eteerisiä öljyjämme. Tämä maatila isännöi vuosittaista Lavender day -juhlaa, hevosalan tapahtumia, syysfestivaalia ja monia muita erityisiä tapahtumia.

5


S A L AL A H ,

OM A N

Vuodesta 2010 lähtien Young Living on tehnyt yhteistyötä Omanin paikallisten sadonkorjaajien kanssa turvatakseen temppeliolibaanihartsin pihkan saannin. Siitä tislataan eteeristä Temppeliolibaani (Sacred Frankincense) -öljyä. Olemme ensimmäinen ja ainoa yritys maailmassa, joka on saanut luvan tislata pihkaa ja viedä siitä valmistettua arvokasta eteeristä öljyä länsimaihin.

GUAYAQUI L ,

EC UA DOR

Guayaquilin rehevä ja hedelmällinen maaperä on loistava kasvuympäristö harvinaisille kasveille, kuten viktoriankuumepuulle, tuoksuilangialle, kaakaopuulle, dorado azulille ja ocotealle. Tämän maatilan huippumoderni tislaamo on Etelä-Amerikan suurin.

KUMPPANUUSMAATILAT Omien maatilojensa lisäksi Young Livingillä on yhteisomistuksessa itsenäisten maanviljelijöiden kanssa monia muita tiloja eri puolilla maailmaa. Yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet noudattamaan Siemenestä sinettiin -prosessiamme, ja vaatimustenmukaisuutta valvotaan huolellisesti. Kumppanuusmaatilojen kautta Young Living kykenee tukemaan itsenäistä paikallista maanviljelyä ja samalla sitoutumaan laatuvaatimuksiinsa täydellisesti.

OSU U SMA ATILAT FORT NEL S ON, B R I TTI L Ä I NEN KOLU M BI A , KA NA DA Vuonna 2014 ostamallamme Northern Lights -maatilalla viljellään ja tislataan mustakuusta, siankärsämöä ja jopa yksijyvävehnää. Osana kestävään toimintaan sitoutumistamme tällä kauniilla maatilalla stutetaan jatkuvasti uutta mustakuusimetsää. Tilalla toimii pian myös kuivauslaitos, jossa tislatusta puuhakkeesta valmistetaan pellettejä ympäröivien yhteisöjen tarpeisiin. Pelletit ovat ympäristöystävällinen puuhellojen polttoaine.

6

YoungLiving.com

Monet eteerisistä öljyistämme ovat peräisin osuusmaatiloilta eri puolilta maailmaa. Nämä arvostetut viljelijät työskentelevät yksinomaan Young Livingin kanssa ja ovat lupautuneet noudattamaan Siemenestä sinettiin -prosessia tarkasti. Sijoittajina valvomme huolellisesti näiden maatilojen tuottamien kasvien ja öljyjen laatua ja aitoutta.

VALTUUTE TUT

M YYJÄT

Ostamme myös monia eteerisiä öljyjämme maailmanlaajuisilta myyjiltä, joiden toimittajat noudattavat Siemenestä sinettiin -prosessimme tiukkoja vaatimuksia. Testaamme näiden myyjien toimittamat öljyt huolellisesti.


Takaamme puhtauden

SIEMENESTÄ SINETTIIN Jo yli 20 vuoden ajan Young Living on asettanut eteeristen öljyjen puhtauden ja voimakkuuden standardit. Laatulupauksemme ytimessä on Seed to Seal™ (Siemenestä sinettiin) -prosessi, joka keskittyy viiteen tärkeimpään eteeristen öljyjen valmistusta koskevaan vaatimukseen:

SI EM E N

Siemenestä sinettiin -prosessin ensimmäinen ensisijaisen tärkeä vaihe on valita siemenet, joista kasvavat kasvit tuottavat mahdollisimman paljon haluttuja ainesosia.

K A SVAT US

Kestävän viljelyn asiantuntemuksemme varmistaa, että täytämme tiukat standardit niin Young Livingin omistamilla maatiloilla kuin huolellisesti valvotuilla kumppanuusmaatiloillamme.

TI SL AU S

Yhdistämme muinaisia ja nykyaikaisia tekniikoita, niin että hyödyllisten kasviyhdisteiden määrä ja taso pysyy ideaalisena jokaisessa eteerisen öljyn erässä.

TESTAU S

Takaamme yhtenäisen laadun ja puhtauden testaamalla eteerisiä öljyjä niin omissa sisäisissä laboratorioissamme kuin kolmansien osapuolten laitoksissa. Young Livingin eteeriset öljyt tulevat kymmenistä eri lähteistä, mutta täyttävät aina tarkat Seed to Seal® -laatuvaatimukset.

SI N E TÖI NTI

Siemenestä sinettiin -prosessin viimeisessä vaiheessa kaikki eteeristä öljyä sisältävät pullot tarkastetaan ja sinetöidään huolellisesti huippuluokan laitoksissamme ennen kuin ne lähetetään jäsenille eri puolille maailmaa.

Lisätietoja Siemenestä sinettiin -prosessistamme ja maatiloistamme on osoitteessa SeedtoSeal.com.


Mitä ovat

ETEERISET ÖLJYT? Rakkaudella kerätyistä viljellyistä ja villinä kasvaneista kasveista, yrteistä ja puista valmistetut eteeriset öljyt ovat väkeviä kasviuutteita, jotka tuotetaan höyrytislauksella, kylmäpuristuksella tai pihkaa juoksuttamalla. Nämä puhtaat eteeriset öljyt ovat todella paljon voimakkaampia kuin kasvit, joista ne on uutettu. Tarjoamme satoja yksittäisiä öljyjä, öljysekoituksia ja öljyjä sisältäviä tuotteita. Kaikissa tuotteissa on juuri oikea luonnollisten ainesosien koostumus, joka maksimoi tuotteiden vaikutukset. Eteeriset öljyt soveltuvat jokaiseen päivään ja moniin eri tilanteisiin, niin aromaterapiaan, henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon kuin kodin puhtaanapitoon.

ETEERISET ÖLJYT JA ÖLJYJÄ SISÄLTÄVÄT TUOTTEET Ylang Ylang

8

YoungLiving.com

Puhtaat eteeriset öljyt ovat Young Livingin toiminnan perusta. Tarjoamme neljäntyyppisiä tuotteita, jotka on suunniteltu rikastuttamaan ja helpottamaan jokapäiväistä elämää:


ETEERISET ÖLJYT

KODIN TUOTTEET

Anna kehon, mielen ja sielun täyttyä löytääksesi puhtaan ja maahan yhteyden säilyttävän elämän, josta olet aina unelmoinut. Yksittäiset eteeriset öljyt, öljysekoitukset ja mukautetut uutteet tuovat elämääsi uudentasoista hyvinvointia.

Pidä perheesi ja kotisi puhtaana ja suojattuina jokapäiväiseen käyttöön sopivilla luonnonmukaisilla tuotteilla. Kodinhoitotuotteissamme on kaikki haluamasi ainesosat, ilman epätoivottuja lisäaineita.

Katso Eteeriset öljyt alkaen sivulta 18.

Katso Kodin tuotteet alkaen sivulta 50.

TERVEYS JA HYVÄ OLO

PUHDISTUS JA KAUNEUDENHOITO

Täytä kehon ravitsemukselliset tarpeet makuelämyksistä tinkimättä. Tämä ravintolisien ja terveellisten, mutta maistuvien, makupalojen valikoima pursuaa vaihtoehtoja, joista koko perheesi tulee pitämään.

Tuo luontainen hehkusi esiin eteerisiä öljyjä sisältävillä hygienia- ja kauneudenhoitotuotteillamme. Puhdista, ravitse ja kosteuta aineilla, jotka eivät sisällä tieteellisesti kiistanalaisia ainesosia. Hemmottele kehoasi ulkoisesti ja sisäisesti!

Katso Terveys ja hyvä olo alkaen sivulta 58.

Katso Puhdistus ja kauneudenhoito alkaen sivulta 68.


Limettipuu

Käyttötavat

ETEERISET ÖLJYT Voit nauttia eteeristen öljyjen hämmästyttävistä, hyvinvointia lisäävistä vaikutuksista alla kuvatuilla tavoilla. Noudata myös kunkin tuotteen etiketissä olevia ohjeita.

A ROM A ATTISESTI Tiettyjen eteeristen öljyjen tuoksun hengittäminen terävöittää aisteja ja voi vaikuttaa kehoon monella myönteisellä tavalla. Kokeile seuraavia tapoja nauttia eteeristen öljyjen tuoksusta: • Tuoksuttele öljyä suoraan pullosta. • Haihduta tuoksua huoneilmaan käyttämällä Young Livingin diffuuseria. • Kaada varovasti kulhoon kuumaa vettä ja lisää muutama tippa eteeristä öljyä. Kumarru kulhon ylle ja aseta pyyhe teltaksi pääsi ja kulhon päälle. Hengitä syvään ja rauhallisesti.

KÄYTTÖ

PAIKALLISESTI

Monia eteerisiä öljyjä voidaan käyttää turvallisesti suoraan iholle: • Tiputa 2–3 öljytippaa kämmenellesi tai suoraan haluamallesi ihoalueelle. Hiero öljy ihoon pyörivin liikkein. Toista tarvittaessa. • Käytä Young Livingin eteerisiä öljyjä sisältäviä roll-on-puikkoja tai kiinnitä suosikkiöljypulloosi roll-on-pallo (Roller Fitment) paikallista levitystä varten.

Uusi ilme!

10

YoungLiving.com

Varoitus: Lue aina etiketissä olevat käyttöohjeet ennen öljyn levittämistä. Eteeriset öljyt ovat hyvin voimakkaita, ja jotkin niistä voivat ärsyttää ihoa. Jos ihoärsytystä esiintyy, laimenna öljyä V-6 Vegetable Oil Complex -kasviöljyllä tai millä tahansa puhtaalla kasviöljyllä.


YOUNG LIVINGIN uusi ilme Young Livingin horisontissa siintää kauniita asioita. Pidä silmällä tuotteitamme, etikettejämme, markkinointimateriaaliamme ja verkkosivustoamme, sillä jatkamme Young Livingin inspiroivan uuden ilmeen paljastamista vuonna 2016. Pidätkö roll-on-tuotteidemme helppokäyttöisyydestä? Nyt ihastut taatusti vieläkin enemmän. Kukin rollon-tuote on nyt pakattu kirkkaanväriseen paperikääreeseen, jonka sisältä löytyy palsamipihdan, männyn ja okakuusen lastuja suoraan omien maatilojemme tislaamoista. Näissä erikoispakkauksissa on oma Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -leimamme muistutuksena siitä ensiluokkaisesta prosessista, jonka ansiosta eteeriset öljymme ovat maailman laadukkaimpia. Odotamme innolla, että pääsemme julkistamaan kauniit uudet tuotteemme, jotka tekevät Young Livingiä tunnetuksi yhä uusille ihmisille. Laatu on tietenkin edelleen yhtä korkealla tasolla kuin viimeiset 20 vuotta!

Limetti Laventeli

Meillä Young Livingissä pakkausten uusiminen on jännittävä mutta jatkuvasti muuttuva prosessi. Siitä syystä tuotteiden pakkaukset ja etiketit saattavat poiketa tässä tuoteoppaassa kuvatuista. 11


Aloita

YOUNG-matkasiLIVING YOUNG LIVING -aloituspakkauksella!


Young Living

-ALOITUSPAKKAUKSET

HANKI MIKÄ TA H A N S A VA S A ATA V IloLitLuAspOakLkEauksen

Premium-a versio kieli istostasi! a tu vir alitoim

Valmistele tiesi menestykseen Young Living -aloituspakkauksella! Aloituspakkaukset on uudistettu kokonaan, niin että niissä on aikaisempaa enemmän liiketoiminnan kehittelyä edistäviä huippuluokan materiaaleja ja tuotenäytteitä. Nämä uudistetut pakkaukset ovat täydellinen tapa esitellä jollekin Young Livingin tarjoama elämäntapa ja sen mahdollisuudet. Liity jäseneksi tilaamalla jokin aloituspakkauksistamme, niin saat lukuisia etuja: • 24 prosentin tukkualennus • Mahdollisuus ansaita palkkioita ja bonuksia • Mahdollisuus osallistua palkkiopisteohjelmaan ja saada ilmaisia tuotteita, alennuksia toimituskuluista ja paljon muuta • Mahdollisuus auttaa muita löytämään parempi hyvinvointi ja vapaus

BASIC STARTER KIT -PERUSALOITUSPAKKAUS Koodi:

546040

Markkinointimateriaalit 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide Roller Fitment -pallo 2 x laventelinäytepakkaus 0,25 ml (Lavender Sample Sachet)

UK AT DE

IE

SE

2 x piparminttunäytepakkaus 0,25 ml (Peppermint Sample Sachet)

2 x Thieves-näytepakkaus 0,25 ml (Thieves Sample Sachet)

2 x Peace & Calming -näytepakkaus 0,25 ml (Peace & Calming Sample Sachet)

Käyntikorttinäyte (10 kpl:n pakkaus)

2 x sitruunanäytepakkaus 0,25 ml (Lemon Sample Sachet)

2 x NingXia Red Single 60 ml

ES

10 x näyteöljypulloja

*Laventeli 5 ml (Lavender), piparminttu 5 ml (Peppermint), sitruuna 5 ml (Lemon), olibaanihartsi 5 ml (Frankincense), Di-Gize 5 ml, Thieves® 5 ml, PurificationTM 5 ml, R.C.TM 5 ml, Copaiba 5 ml ja PanAwayTM 5 ml

Flex-öljyjärjestelmä (Flex Oil System): Haluamme taata, että tämä upea pakkaus on aina saatavilla. Sen vuoksi, jos yksi tai useampi luetelluista öljyistä tai sekoituksista loppuu, korvaamme ne yhdellä tai useammalla seuraavista Flex-öljyistä (kukin 5 ml): Sitrusheinä (Lemongrass), Citrus Fresh, AromaEaseTM ja Melaleuca Alternifolia.

13


PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS ARIA-DIFFUUSERILLA Koodi:

546540

1 x eteeristen öljyjen Premium-kokoelma (Premium Essential Oils Collection)* 1 x Aria-diffuuseri 1 x tuoteopas

UK AT DE

Basic Starter Kit-perusaloituspakkaus: Markkinointimateriaalit 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide Roller Fitment -pallo 2 x laventelinäytepakkaus 0,25 ml (Lavender Sample Sachet) 2 x piparminttunäytepakkaus 0,25 ml (Peppermint Sample Sachet)

IE

SE

ES

Tulossa!

2 x Peace & Calming -näytepakkaus 0,25 ml (Peace & Calming Sample Sachet) 2 x sitruunanäytepakkaus 0,25 ml (Lemon Sample Sachet) 2 x Thieves-näytepakkaus 0,25 ml (Thieves Sample Sachet) Käyntikorttinäyte (10 kpl:n pakkaus) 10 x näyteöljypulloja 2 x NingXia Red Single 60 ml

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS DEWDROP-DIFFUUSERILLA K oodi:

546340

1 x eteeristen öljyjen Premium-kokoelma (Premium Essential Oils Collection)* 1 x Dewdrop-diffuuseri 1 x tuoteopas

14

YoungLiving.com

UK AT DE

Basic Starter Kit-perusaloituspakkaus: Markkinointimateriaalit 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide Roller Fitment -pallo 2 x laventelinäytepakkaus 0,25 ml (Lavender Sample Sachet) 2 x piparminttunäytepakkaus 0,25 ml (Peppermint Sample Sachet)

IE

SE

ES

2 x Peace & Calming -näytepakkaus 0,25 ml (Peace & Calming Sample Sachet) 2 x sitruunanäytepakkaus 0,25 ml (Lemon Sample Sachet) 2 x Thieves-näytepakkaus 0,25 ml (Thieves Sample Sachet) Käyntikorttinäyte (10 kpl:n pakkaus) 10 x näyteöljypulloja 2 x NingXia Red Single 60 ml


PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS NINGXIA Koodi:

546740

NingXia Red – kaksi 750 ml:n pulloa NingXia Red – 30 yksittäispakkausta (60 ml) NingXia Nitro 1 x tuoteopas

UK AT DE

Basic Starter Kit-perusaloituspakkaus: Markkinointimateriaalit 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide Roller Fitment -pallo 2 x laventelinäytepakkaus 0,25 ml (Lavender Sample Sachet) 2 x piparminttunäytepakkaus 0,25 ml (Peppermint Sample Sachet)

IE

SE

ES

2 x Peace & Calming -näytepakkaus 0,25 ml (Peace & Calming Sample Sachet) 2 x sitruunanäytepakkaus 0,25 ml (Lemon Sample Sachet) 2 x Thieves-näytepakkaus 0,25 ml (Thieves Sample Sachet) Käyntikorttinäyte (10 kpl:n pakkaus) 10 x näyteöljypulloja 2 x NingXia Red Single 60 ml

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS THIEVES Koodi:

546640

1 x Thieves 15 ml 1 x Thieves AromaBright Toothpaste -hammastahna 1 x Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash -suuvesi 2 x Thieves Household Cleaner -puhdistusaine 2 x Thieves Foaming Hand Soap -saippua 2 x Thieves Spray -suihke 2 x Thieves Waterless

UK AT DE

Hand Purifier -käsienpuhdistusaine 1 x tuoteopas Basic Starter Kit-perusaloituspakkaus: Markkinointimateriaalit 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide Roller Fitment -pallo 2 x laventelinäytepakkaus 0,25 ml (Lavender Sample Sachet) 2 x piparminttunäytepakkaus 0,25 ml (Peppermint Sample Sachet)

Tulossa!

IE

SE

ES

Tulossa!

2 x Peace & Calming -näytepakkaus 0,25 ml (Peace & Calming Sample Sachet) 2 x sitruunanäytepakkaus 0,25 ml (Lemon Sample Sachet) 2 x Thieves-näytepakkaus 0,25 ml (Thieves Sample Sachet) Käyntikorttinäyte (10 kpl:n pakkaus) 10 x näyteöljypulloja 2 x NingXia Red Single 60 ml 15


PALKKIOPISTESETIT Saat tilauksen automaattisesti joka kuukausi, kun liityt Essential-palkkiopisteohjelmaan. Se on Young Livingin automaattisen toimituksen ohjelma. Voit kerätä ilmaisiin tuotteisiin oikeuttavia pisteitä, saada alennuksia toimitusmaksuista, mukauttaa tilauksia ja ansaita ainutlaatuisia palkkioita. Etuja ja bonuksia on niin paljon, että kannattaa liittyä heti! • Young Living -suosikkituotteidesi taatut kuukausittaiset toimitukset • Alennetut toimituskulut • Alennuksia ainutlaatuisista tuotepaketeista • Palkkiopisteitä jokaisesta tilauksesta käytettäväksi tulevien tilausten yhteydessä • Mahdollisuus ansaita muita palkkioita.

Jos päätät ilmoittautua ohjelmaan, voit aloittaa jo tänään valitsemalla haluamasi tuotteet tai yhden kolmesta ehdottamastamme palkkiopistesetistä:

Koodi: 369508

EVERYDAYEssential OILS™Rewards Kit -palkkiopistesetti

Saat kaikki tärkeimmät eteeriset öljyt Everyday Oils -kokoelmasta! Sisältö:

16

• Lavender, 5 ml

• Joy, 5 ml

• Lemon, 5 ml

• Thieves, 5 ml

• Peppermint, 5 ml

• PanAway, 5 ml

• Frankincense, 5 ml

• Purification, 5 ml

• Tea Tree, 5 ml

• Stress Away, 5 ml

YoungLiving.com

EU


NINGXIA® RED Essential Rewards Kit

Koodi: 489308

-palkkiopistesetti

Valitsemalla tämän setin voit tukea kehoasi ja mieltäsi sekä rikastuttaa elämääsi eteerisiä öljyjä sisältävällä ravinteikkaalla NingXia Red -juomalla! Sisältö: • NingXia Red, 750 ml, 4 kpl

• NingXia Red -yksittäispakkaukset, 60 ml, 30 kpl

UK AT DE SE

Koodi: 369708

THIEVES® Essential Rewards Kit -palkkiopistesetti

Piristä kotiasi eteerisiä öljyjä sisältävän Thievessekoituksen voimalla. Näiden luonnollisia ainesosia sisältävien luotettavien ja turvallisten tuotteiden avulla voit huolehtia kodin puhtaudesta ja omasta terveydestä. Sisältö: • Thieves, 15 ml • Thieves AromaBright Toothpaste -hammastahna, 118 g • Thieves Mouthwash -suuvesi, 236 ml • Thieves Foaming Hand Soap -saippua, 236,5 ml, 2 pulloa

• Thieves Spray -suihke, 2 x 29,5 ml • Thieves Household Cleaner -puhdistusaine, 426 ml, 2 pulloa • Thieves Waterless Hand Purifier -käsienpuhdistusaine, 29,35 g, 2 pulloa

UK AT DE SE

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

17


ETEERISET

öljytuotteet

EteerisetöljytovatYoungLivinginydinjatuotevalikoimanperusta.Tutustutuotevalikoimaamme, jonka laatutakuuna on Seed to Seal® -sitoumuksemme (Siemenestä sinettiin). Monipuolisten ja voimakkaiden eteeristen öljyjen ja sekoitusten joukosta löydät varmasti itsellesi sopivimmat.

Young Livingin laventelitila Monassa, UtahissaEteeriset Öljyt | Yksittäiset

Eteeristen ölj yjen

YKSITTÄISET

Piparminttu

Viimeisten 20 vuoden aikana Young Living on tutkinut ja hionut omaa Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -prosessiaan, joka tuottaa maailman hienoimpia eteerisiä öljyjä. Käytämme vain parhaita siemenlajikkeita, noudatamme puhtaita viljelymenetelmiä, osallistumme koko tislausprosessiin, varmistamme laadun huolellisella testauksella sekä sinetöimme ja tarkastamme kaikki pullot ennen niiden lähetystä eri puolille maailmaa. Young Livingin sitoumus alan laatu- ja vaikuttavuusstandardien ylittämiseen tarkoittaa, että jokaisessa eteeristen öljyjen pisarassa on ihanteellinen määrä hyödyllisiä kasviominaisuuksia. Juuri omistautumisemme täydellisyyden tavoitteluun tekee meistä maailman johtavan eteeristen öljyjen tuottajan.

APPELSIINI – ORANGE Citrus sinensis Koodi: 360208 15 ml

BASILIKA – BASIL Ocimum basilicum UK AT DE

IE

Appelsiinin voimakas sitrustuoksu sekä piristää mieltä että rauhoittaa. Siinä on runsaasti tehokasta antioksidanttia d-limoneenia.

Koodi: 350008 15 ml

UK AT DE

IE

Basilikan voimakas, mausteinen tuoksu virkistää sekä kehoa että mieltä. Paikallisesti käytettynä se voi piristää ja parantaa tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Hieronnassa käytettynä se voi rentouttaa kipeitä lihaksia.

Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

Myyntimenestys!

BERGAMOTTI – BERGAMOT Citrus aurantium bergamia Koodi: 350308 15 ml

UK AT DE

IE

COPAIBA Copaifera reticulata SE

Eteerisen bergamottiöljyn kevyt sitrusmainen tuoksu rentouttaa, lisää itseluottamusta ja kohottaa mielialaa. Bergamottia eli Citrus bergamiaa on käytetty italialaisessa kansanparannuksessa jo pitkään. Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

Koodi: 343108 15 ml

UK AT DE

Copaiba on ainoa eteerinen öljy, jota valutetaan puun rungosta samaan tapaan kuin raakakumin ja vaahterasiirapin raakaaineita. Valutettu mahla tislataan, jolloin syntyy kirkasta eteeristä öljyä, jossa on täyteläinen puumainen, mieltä ylentävä tuoksu. Perinteisesti copaibaa on käytetty lievittämään nivelkipuja sekä tukemaan kehon omaa kykyä parantaa vaivoja ja vammoja. Varoitus: Jos käytät verenohennuslääkkeitä, kysy ennen tuotteen käyttöä lääkäriltäsi sen soveltuvuudesta sinulle.

20

YoungLiving.com

IE


Yksittäiset | Eteeriset Öljyt

DORADO AZUL Hyptis suaveolens Koodi: 359808 5 ml

ELEMI Canarium luzonicum UK AT DE

IE

Dorado azulia kasvatetaan ja tislataan Ecuadorissa. Se sisältää runsaasti betakaryofylleenia, joka tukee hengitysja ruoansulatuselimistön toimintaa. Tätä yrtintuoksuista öljyä voi käyttää sekä paikallisesti että aromaterapeuttisesti.

IE

Viktoriankuumepuuta (Eucalyptus Blue) kasvatetaan ja tislataan Ecuadorissa. Tämä eteerinen öljy sisältää runsaasti voimakasta eukalyptolia ja alfa-pineeniä.

Koodi: 353908 15 ml

UK AT DE

FENKOLI – FENNEL Foeniculum vulgare Fenkolin makea, maanläheinen, anista muistuttava tuoksu energisoi, elvyttää ja tasapainottaa.

IE

IE

Jos pidät EUCALYPTUS RADIATA -öljystä, kannattaa kokeilla seuraavia tuotteita...

IE

Tämä öljy on yksi monipuolisimmista eukalyptusöljyistä. Se soveltuu niin paikallisesti kuin diffuuserissakin käytettäväksi, ja sen tuoksua voi hengittää myös suoraan. Sitä on pitkään käytetty Young Livingin suosituimmissa öljysekoituksissa.

UK AT DE

UK AT DE

Eucalyptus globuluksen eli kuumepuuöljyn tuoksu on raikas ja läpitunkeva. Se sisältää runsaasti eukalyptolia, joka on keskeinen ainesosa monissa suuvesissä. Iholle levitettynä sitä käytetään edistämään hengityselinten toimintaa ja rentouttamaan lihaksia urheilusuorituksen jälkeen.

EUCALYPTUS RADIATA Eucalyptus radiata

Koodi: 354208 15 ml

IE

EUCALYPTUS GLOBULUS Eucalyptus globulus UK AT DE

Koodi: 353808 15 ml

UK AT DE

Samaan kasviheimoon olibaanihartsin ja mirhan kanssa kuuluvaa elemiä on käytetty Euroopassa perinteisesti ihon hoitoon. Elemin tiedetään vähentävän hienoja juonteita ja ryppyjä, edistävän ihon hyvinvointia sekä rentouttavan lihaksia urheilusuorituksen jälkeen.

EUCALYPTUS BLUE Eucalyptus bicostata Koodi: 359708 5 ml

Koodi: 354008 15 ml

SE

• BREATHE AGAIN ROLL-ON • RAVEN • R.C.

FORMOSANSYPRESSI – HONG KUAI Chamaecyparis formosensis Koodi: 465708 5 ml

UK AT DE

IE

Young Livingin kaikista eteerisistä öljyistä Hong Kuaissa eli formosansypressissä on eniten seskviterpeenejä. Se herättelee henkistä tietoisuutta ja intuitiota, selkeyttää mieltä ja inspiroi toimintaan.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

21


Eteeriset Öljyt | Yksittäiset

GREIPPI – GRAPEFRUIT Citrus paradisi Koodi: 356008 15 ml

UK AT DE

IE

Greipin raikas sitrustuoksu virkistää ja nostaa mielialaa. Runsaasti d-limoneeni-antioksidanttia sisältävä greippi tekee hyvää iholle, ja monien kylmäpuristettujen sitrusöljyjen tapaan se vaikuttaa rasvakudokseen. Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

IDAHON OKAKUUSI – IDAHO BLUE SPRUCE Picea pungens UK AT DE

Koodi: 309308 5 ml

IE

SE

Okakuusta kasvatetaan ja tislataan Young Livingin maatilalla Pohjois-Idahossa. Okakuusi (Picea pungens) sisältää runsaasti kasviperäistä alfa-pineeniä ja limoneenia. Paikallisesti käytettynä okakuusen tiedetään rentouttavan kireitä ja rasittuneita lihaksia.

Myyntimenestys!

IDAHON PALSAMIJALOKUUSI – IDAHO BALSAM FIR Abies balsamea Koodi: 331608 15 ml

INKIVÄÄRI – GINGER Zingiber officinale Koodi: 355708 5 ml UK AT DE

IE

Pohjois-Idahossa tislattavassa Idaho Balsam Fir -havupuuöljyssä on virkistävä ja mielialaa kohottava tuoksu. Hieronnassa käytettynä se rentouttaa ja rauhoittaa liikunnan kipeyttämiä lihaksia.

Koodi: 468508 5 ml UK AT DE

IE

Italianolkikukan raikas, maanläheisen yrttimäinen tuoksu piristää mieltä. Italianolkikukkia kutsutaan myös nimillä Everlasting ja Immortelle.

YoungLiving.com

IE

Jade Lemon -sitruuna kasvaa Kaakkois-Kiinan lämpimässä ja kosteassa ilmastossa. Tämä öljy hoitaa ihoa ja puhdistaa sekä avaa tunneperäisiä lukkoja.

Chamaecyparis obtusa UK AT DE

IE

Jalosauramo eli roomalainen kamomilla oli yksi saksilaisten yhdeksästä pyhästä yrtistä. Sen lämmin, makea, yrttimäinen tuoksu rentouttaa ja tyynnyttää sekä kehoa että mieltä. Lempeytensä ansiosta se on ihanteellinen.

22

UK AT DE ™

JAPANINSYPRESSI – HINOKI

JALOSAURAMO – ROMAN CHAMOMILE Chamaemelum nobile Koodi: 351208 5 ml

Inkiväärin lämmin, mausteinen tuoksu antaa energiaa. Inkivääri edistää ruoansulatuselimistön toimintaa, ja se on yksi perinteisen itämaisen keittiön suosikkimausteista.

JADE LEMON Citrus limon eureka var. formensensis Uusi!

ITALIANOLKIKUKKA – HELICHRYSUM Helichrysum italicum Koodi: 356308 5 ml

UK AT DE

Koodi: 307308 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Eteerinen japaninsypressiöljy on peräisin Japanin keskiosissa luonnonvaraisena kasvavasta Chamaecyparis obtusa -puusta. Japaninsypressiä pidetään erittäin laadukkaana puuaineena, ja se oli yksi Kison alueen viidestä pyhästä puusta.

IE


Yksittäiset | Eteeriset Öljyt

JASMIINI – JASMINE Jasminum officinale Koodi: 356908 5 ml

KAMFERIPUU – RAVINTSARA Cinnamomum camphora UK AT DE

IE

Koodi: 362008 5 ml

Jasmiinin* lämmin, eksoottinen kukkaistuoksu rentouttaa, tyynnyttää, kohottaa mielialaa ja lisää itseluottamusta. Jasmiini tekee myös hyvää iholle. Sillä on perinteisesti herätelty romanttisia tunteita.

UK AT DE

IE

Kamferipuulla (cinnamomum camphora) on mausteinen, kamferimainen ja lämmin tuoksu. Se muistuttaa eukalyptuksen tuoksua, mutta on pehmeämpi. Sitä käytetään yleisesti meditoimiseen, ja sillä on puhdistavia ominaisuuksia.

Tulossa!

KAMOMILLASAUNIO – GERMAN CHAMOMILE Matricaria recutita Uusi!

KANELINKUORI – CINNAMON BARK Cinnamomum zeylanicum; Syn. C. verum

Koodi: 308608 5 ml

UK AT DE

IE

Kamomillasaunio (Matricaria recutita) on yksivuotinen kasvi, jota kasvaa laajalti useilla alueilla Euroopassa ja Aasian lauhkeilla alueilla. Kamomillasaunioöljy uutetaan kasvin kukinnoista, ja se auttaa rentoutumisessa.

KATAJA – JUNIPER Juniperus osteosperma Koodi: 357208 15 ml

UK AT DE

IE

IE

LAMOSALALI – WINTERGREEN Gaultheria procumbens UK AT DE

IE

Lamosalalin tuoksu on makea ja minttua muistuttava. Se sisältää samaa vaikuttavaa ainetta (metyylisalisylaattia) kuin koivu, ja hierontaöljyssä käytettynä se voi lievittää pään alueen jännityksiä ja rentouttaa lihaksia urheilusuorituksen jälkeen.

LÄNNENPURSU – LEDUM Ledum groenlandicum UK AT DE

UK AT DE

Kanelin uskotaan edistävän verenkierto- ja immuunijärjestelmän toimintaa. Sitä voi myös laimentaa ja hieroa ihoon chakrojen kohtiin, jolloin se rauhoittaa ja rentouttaa.

Koodi: 365808 15 ml

Katajan puhdas, syvä, puumainen tuoksu puhdistaa kehoa, mieltä ja henkeä. Se on hyväksi iholle ja virtsaelimille.

Koodi: 357908 5 ml

Koodi: 351508 5 ml

LAVENTELI – LAVENDER Lavandula angustifolia IE

Inuiittien kansanlääkinnässä lännenpursua on käytetty energiavirtauksen tukemiseen. Sen uskotaan myös harmonisoivan ja tasapainottavan kehon päivittäisiä tarpeita.

Koodi: 357508 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Laventelin raikas, makea, yrttimäinen kukkaistuoksu tyynnyttää ja virkistää. Se on eteerisistä öljyistä kaikkein monipuolisin ja kuuluu siksi joka kodin perustarpeistoon. Laventeli sopii erinomaisesti ihon- ja kauneudenhoitoon.

Myyntimenestys!

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

23


Eteeriset Öljyt | Yksittäiset

LIMETTI – LIME Citrus latifolia Koodi: 307408 15 ml

MÄNTY – PINE Pinus sylvestris UK AT DE

IE

SE

Koodi: 361808 15 ml

Limetin uskotaan olevan kotoisin Itä-Malesiasta, ja Kolumbus toi sen mukanaan Länsi-Intian saaristoon toisella matkallaan. Limettiä on perinteisesti käytetty muun muassa edistämään ruoansulatusta.

UK AT DE

IE

Männyn tuoksu on virkistävä ja elvyttävä. Se muistuttaa ominaisuuksiltaan Eucalyptus Globulusta, ja yhdessä käytettynä molempien öljyjen vaikutukset vahvistuvat.

Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

MAUSTENEILIKKA – CLOVE Syzygium aromaticum Koodi: 352408 15 ml

MEIRAMI – MARJORAM Origanum majorana

UK AT DE

IE

Koodi: 358408 15 ml

Mausteneilikan makea, mausteinen tuoksu virkistää aisteja ja elvyttää kehoa. Se on Thieves-sekoituksemme tärkeä ainesosa mahtavien luontaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Mausteneilikka sisältää eugenolia, jota käytetään hammaslääketieteessä.

UK AT DE

Meiramin tuoksu on puumainen, mausteinen ja kamferiin vivahtava. Tämä rauhoittava öljy lämmittää sekä kehoa että mieltä. Se voi auttaa rentouttamaan liikunnasta rasittuneita lihaksia ja lievittämään satunnaista hermojännitystä.

Varoitus: Jos käytät verenohennuslääkkeitä, kysy ennen tuotteen käyttöä lääkäriltäsi sen soveltuvuudesta sinulle.

MUSKOTTIPÄHKINÄ – NUTMEG Myristica fragrans Uusi!

MIRHA – MYRRH Commiphora myrrha Koodi: 359308 15 ml

UK AT DE

IE

Mirhan täyteläinen, savuinen balsamintuoksu puhdistaa, vahvistaa, elvyttää ja piristää mieltä. Nykyään mirhaa käytetään monissa suuhygieniatuotteissa.

Koodi: 359508 5 ml UK AT DE

IE

UK AT DE

IE

Myrtin mieltä kohottava tuoksu on diffuuserilla käytettynä miellyttävä. Sillä on myös rauhoittavia ominaisuuksia. Ulkoisesti käytettynä se voi auttaa saamaan kauniin ja terveen näköisen ihon.

Tulossa!

YoungLiving.com

IE

Muskottia on käytetty pitkään paikallisesti tukemaan vuodenaikoihin liittyvien särkyjen ja kipujen ehkäisyä erityisesti hieronnan ja kuuman kylvyn yhteydessä. Aromaattisesti muskotti auttaa rentouttamaan kehon ja mielen, joten sitä voi käyttää hyvän yöunen takaamiseen.

Eteerinen mustapippuriöljy on höyrytislattu pippurimarjasta. Sen stimuloiva ja energiaa antava tuoksu on vahva ja terävä. Sen ulkoinen käyttö on läheisesti kytköksissä verenkiertoelimistön terveyteen.

24

UK AT DE

MYRTTI – MYRTLE Myrtus communis

MUSTAPIPPURI – BLACK PEPPER Piper nigrum Uusi! Koodi: 361108 5 ml

Koodi: 359908 5 ml

IE


Yksittäiset | Eteeriset Öljyt

MYSKISALVIA – CLARY SAGE Salvia sclarea Koodi: 352108 15 ml

UK AT DE

IE

Eteerinen myskisalviaöljy sisältää luonnollisia kasviestrogeeneja. Öljyn pehmeä, lämmin, yrttimäinen tuoksu kohottaa mielialaa ja rentouttaa, ja siksi se sopii erinomaisesti PMS-oireiden lievitykseen. Se voi auttaa myös lievittämään naisten vaihdevuosioireita.

OCOTEA Ocotea quixos UK AT DE

Koodi: 355608 5 ml

Koodi: 531308 5 ml

UK AT DE

IE

Laita meditaation ajaksi diffuuseriin tätä runsasta, puista ja elvyttävää tuoksua, niin luot raikkaan, aromaattisen ilmapiirin. Lisää öljyä ihonhoitotuotteisiin tai käytä sitä paikallisesti kuivan ihon ulkonäön parantamiseksi. Se auttaa terveen näköisen ihon säilyttämisessä.

OLIBAANIHARTSI – FRANKINCENSE Boswellia carterii

IE

Ecuadorilaisesta puusta saatava ocotea sisältää runsaasti alfa-humuleeniyhdistettä, joka vahvistaa kehon luontaista kykyä selviytyä ärsytyksistä ja vaivoista. Varoitus: Saattaa herkistää ihoa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle.

Koodi: 354908 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Olibaanihartsin eli frankinsensin makea, lämmin balsamintuoksu stimuloi aisteja ja kohottaa mielialaa. Se on myös arvokas ainesosa ikääntyvän ja kuivan ihon hoitotuotteissa. Muinaiset egyptiläiset käyttivät sitä nuorentavissa kasvonaamioissa. Katso myös Temppeliolibaani (Sacred Frankincense).

OREGANO Origanum vulgare

PALO SANTO Bursera graveolens

Koodi: 360508 15 ml

UK AT DE

Koodi: 360708 5 ml

IE

Oreganon raskas, pistävän mausteinen aromi saa olon tuntumaan turvalliselta.

UK AT DE

IE

Palo santoa pidetään henkisenä öljynä frankinsensin tapaan. Inkat käyttivät sitä muinoin puhdistaakseen hengen negatiivisista energioista.

PATSULI – PATCHOULI Pogostemon cablin

PALSAMIPELARGONI – GERANIUM Pelargonium graveolens Koodi: 355408 15 ml

NORTHERN LIGHTSIN MUSTAKUUSI – Uusi! NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE Picea mariana

Koodi: 360808 15 ml UK AT DE

IE

Palsamipelargonin viehättävän kukkainen tuoksu tyynnyttää ja tuo hyvän mielen. Se tekee myös hyvää iholle. Sitä on perinteisesti käytetty tukemaan verenkiertoelimistön ja hermoston toimintaa, ja se auttaa elvyttämään kehon kudoksia.

UK AT DE

IE

Maanläheisen myskiseltä tuoksuvaa eksoottista patsulia kutsutaan joskus 60-luvun tuoksuksi. Se tekee hyvää iholle ja auttaa vähentämään juonteita ja ihon halkeilua.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

25


DEWDROP-DIFFUUSERI Uudista ympäristösi. Young Livingin Dewdrop™-diffuuserin suunnittelussa on otettu mallia aamukastepisaran puhtaudesta ja eleganssista. Se on helppokäyttöinen ja toimii samanaikaisesti ilmankostuttimena, sumuttimena ja aromidiffuuserina. Jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti toimivassa Dewdrop-diffuuserissa on automaattinen katkaisin ja ympäristön mukaan toimiva valonsäätö. Se tuo tilaan kuin tilaan kylpylämäistä tunnelmaa.

26


Yksittäiset | Eteeriset Öljyt

PIHKAKISTUS – CISTUS Cistus ladanifer Koodi: 351808 5 ml

PIPARMINTTU – PEPPERMINT Mentha piperita UK AT DE

IE

SE

Eteeristä pihkakistusöljyä saadaan päivännoutokasveista, jotka kasvavat kauniina pensaina ja tuoksuvat vienosti hunajalta. Jotkut uskovat niiden olevan Raamatussa mainittuja Saaronin kukkia. Tämän eteerisen öljyn kuiva, puumainen, pihkainen tuoksu vaikuttaa tyynnyttävästi.

Koodi: 361408 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Piparmintussa on vahva, puhdas ja raikas tuoksu, ja se on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista yrteistä.

Myyntimenestys!

ROHTOVIRMAJUURI – VALERIAN Valeriana officinalis

PORKKANANSIEMEN – CARROT SEED Daucus carota Koodi: 308108 5 ml

UK AT DE

IE

Porkkanansiemenöljyn tuoksu on miedon makea ja sisältää myös maanläheisiä, yrttimäisiä sävyjä. itä on perinteisesti käytetty ruoansulatusvaivoihin.

ROSMARIINI – ROSEMARY Rosmarinus officinalis Koodi: 362608 15 ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Rohtovirmajuurta on käytetty jo tuhansia vuosia sen tyynnyttävän ja emotionaalisesti tasapainottavan vaikutuksen tähden. Viimeisten 30 vuoden ajan sen rentouttavia ominaisuuksia on tutkittu kliinisesti.

RUUSU – ROSE Rosa damascena IE

Rosmariinissa on raikas, yrttimäinen, makea ja hieman lääkkeenomainen tuoksu. Energisoivana öljynä se voi auttaa lisäämään tarkkaavaisuutta, kun olo tuntuu väsyneeltä. Varoitus: Ei sovellu alle 4-vuotiaille lapsille.

SALVIA – SAGE Salvia officinalis Koodi: 363208 15 ml

Koodi: 364808 5 ml

Koodi: 362308 5 ml

UK AT DE

IE

Ruusun* kaunis, vahva, makea kukkaistuoksu on lähes päihdyttävä ja erittäin romanttinen. Sitä on käytetty ihonhoidossa tuhansia vuosia, ja se sopii erinomaisesti kuivalle tai ikääntyvälle iholle.

SANTELIPUU – SANDALWOOD Santalum album UK AT DE

IE

Salviassa on mausteinen, yrttimäinen tuoksu. Sen tiedetään vahvistavan aisteja ja kehon keskeisiä elintoimintoja. Salvia voi auttaa selviytymään epätoivon tunteista ja henkisestä väsymyksestä.

Koodi: 363408 5 ml

UK AT DE

IE

Mielialaa kohottavaa ja rentouttavaa santelipuuta on perinteisesti käytetty suitsukkeena uskonnollisissa seremonioissa ja meditaatiossa. Se soveltuu ihonhoitoon kosteuttavien ja tasapainottavien ominaisuuksiensa ansiosta.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

27


Eteeriset Öljyt | Yksittäiset

SITRONELLA – CITRONELLA Cymbopogon nardus

SETRIPUU – CEDARWOOD Cedrus atlantica Koodi: 350908 15 ml

UK AT DE

Koodi: 532308 5 ml

IE

IE

Sitronella on raikastava ja piristävä tuoksu, joka poistaa muita hajuja. Tämä eteerinen öljy on täydellinen niin ulko- kuin sisäilman raikastaja. Sitronella on keskeinen öljy Purificationöljysekoituksen kaltaisissa Young Living -tuotteissa.

Setriöljyssä on lämmin setrin tuoksu. Hierontaöljyssä käytettynä se rentouttaa ja rauhoittaa. Setripuuta on jo pitkään käytetty vaikuttavana aineena rasvaiselle iholle tarkoitetuissa kosmeettisissa valmisteissa.

Myyntimenestys!

SITRUSHEINÄ – LEMONGRASS

Tulossa!

SITRUUNAMELISSA – MELISSA Melissa officinalis

Cymbopogon flexuosus Koodi: 358108 15 ml

UK AT DE

IE

Sitrusheinässä on kevyt, raikas, maanläheinen sitrusaromi. Tämä virkistävä, elvyttävä, stimuloiva ja tasapainottava tuoksu aktivoi ja lisää mielen kirkkautta.

SITRUUNA – LEMON Citrus limon Koodi: 357808 15 ml

UK AT DE

Koodi: 358908 5 ml

UK AT DE

IE

Sitruunamelissan kevyt, raikas sitrustuoksu vahvistaa, elvyttää ja rauhoittaa. Useiden tutkimusten mukaan sitruunamelissasta voi olla hyötyä iholle. Se on myös talveen sopiva lohdullinen tuoksu.

SYPRESSI – CYPRESS Cupressus sempervirens UK AT DE

IE

Koodi: 353008 15 ml

SE

Sitruunan voimakas, puhdistava tuoksu elvyttää ja kohottaa mielialaa. Öljy koostuu 68-prosenttisesti d-limoneenista, joka on voimakas antioksidantti. Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

UK AT DE

IE

Sypressin raikas, ruohomainen, ikivihreä tuoksu virkistää, elvyttää ja tyynnyttää. Se lohduttaa kylminä vuodenaikoina sekä edistää ruoansulatus- ja hengityselimistön toimintaa. Se sopii hyvin myös rasvaisen tai ärtyneen ihon hoitoon.

Myyntimenestys!

TANGERIINI – TANGERINE Citrus reticulata Koodi: 364408 15 ml

TEEPUU – TEA TREE Melaleuca alternifolia UK AT DE

IE

Tangeriiniöljy auttaa piristämään mieltä ja saa olon tuntumaan turvalliselta. Se sisältää myös runsaasti voimakasta d-limoneeniantioksidanttia. Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

28

YoungLiving.com

Koodi: 358708 15 ml

UK AT DE

Teepuuöljy on arvostettu eteerinen öljy, koska sillä on monia käyttötarkoituksia. Sillä voidaan hoitaa esimerkiksi ihoa.

IE


Yksittäiset | Eteeriset Öljyt

TEMPPELIOLIBAANI – SACRED FRANKINCENSE Boswellia sacra Koodi: 355008 5 ml

TILLI – DILL Anethum graveolens Koodi: 353608 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 12 tunnin aikana.

TIMJAMI – THYME Thymus vulgaris UK AT DE

IE

Tilliöljyn voimakas, raikas tuoksu virkistää, elvyttää ja tasapainottaa.

Eteeristä Sacred Frankincense™ -öljyä saadaan Boswellia sacra -puusta. Tämä öljy on ihanteellinen niille, jotka haluavat päästä henkisillä matkoillaan ja meditaatiossaan korkeammille tasoille.

Koodi: 365008 15 ml

UK AT DE

IE

TUOKSUILANGIA – YLANG YLANG Cananga odorata Koodi: 365908 15 ml

Timjamin mausteinen, lämmin, yrttimäinen aromi on vahva ja läpitunkeva. Jo muinaisista ajoista tunnettu timjami sisältää runsaasti tymolia. Se on yksi vahvimmista tunnetuista antioksidanteista.

UK AT DE

IE

Tuoksuilangia eli Ylang Ylang on makean, pehmeän kukkaisarominsa ansiosta suosittu romanttinen tuoksu. Se tyynnyttää ja rentouttaa tehokkaasti sekä auttaa lievittämään vihan ja ärsytyksen tunteita sekä jännitystä.

VETIVERIAHEINÄ – VETIVER Vetiveria zizanoides

VIHERMINTTU – SPEARMINT Mentha spicata Koodi: 363808 5 ml

Koodi: 365108 5 ml

UK AT DE

Vetiveriaheinän (Vetiveria zizanoides) patsulia muistuttavassa raskaassa, maanläheisessä tuoksussa on aavistus sitruunaa. Öljy on psyykkisesti maadoittavaa, tyynnyttävää ja tasapainottavaa.

IE

UK AT DE

IE

SE

Eteerinen viherminttuöljy höyrytislataan lehdistä, joiden hieman hedelmäinen mintuntuoksu on piparminttua pehmeämpi. Viherminttu on voimakas antioksidantti, joka tukee hengityselimistön ja hermoston toimintaa.

XIANG MAO Cymbopogon citratus Koodi: 465808 5 ml

UK AT DE

IE

Xiang Mao tunnetaan Taiwanissa ”nopean valaistumisen aromaattisena ruohona”, ja sitä on perinteisesti käytetty raikastamaan kodin huoneilmaa, valaisemaan mieltä ja kosteuttamaan ihoa.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

29


Eteeriset Öljyt | Öljysekoitukset

Eteeriset

ÖLJYSEKOITUKSET

Eucalyptus Radiata

Eteerisiä öljysekoituksia kehitettäessä avainasemassa ovat öljyjen vaikuttavuus ja keskinäinen harmonia. Young Livingin tinkimättömän tutkimustyön ja laboratoriotestauksen sekä viljelyasiantuntemuksen ansiosta jokainen eteerinen öljysekoitus sisältää toisiaan täydentäviä ainesosia, jotka saavat aikaan juuri oikeanlaisen vaikutuksen. Varmistaakseen vaatimusten täyttymisen Gary Young valvoo itse Young Livingin ainutlaatuisten eteeristen öljysekoitusten kehitystyötä ja valmistusta.

ABUNDANCE Koodi: 330008 15 ml

ACCEPTANCE UK AT DE

IE

Abundance kehitettiin nostamaan meitä ympäröivän magneettisen energiakentän värähtelytaajuutta. Tämä korkea taajuus luo niin kutsutun vetovoiman lain, jonka mukaan vedämme puoleemme tiettyjä asioita. ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini, mausteneilikka, kanelinkuori, olibaanihartsi, inkivääri, kuusi, patsuli, mirha

IE

ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, viherminttu, inkivääri, kardemumma, fenkoli

YoungLiving.com

IE

Acceptance-sekoituksen öljyt stimuloivat mieltä ja herättävät hyväksyviä tunteita itseä ja muita kohtaan näennäisistä esteistä huolimatta. Sen avulla voi myös voittaa taipumuksen asioiden lykkäämiseen ja tosiasioiden kieltämiseen.

AROMA LIFE UK AT DE

AromaEase™ tuoksuu viileältä mintulta ja sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat mieltä aromaterapeuttisesti käytettynä.

30

UK AT DE

ETEERISET ÖLJYT: Olibaanihartsi, Royal Hawaiian -santelipuu, palsamipelargoni, sininen pietaryrtti, pomeranssi*, korianteri, bergamotti, ylang ylang

AROMAEASE Koodi: 474908 5 ml

Koodi: 330308 5 ml

Koodi: 330608 15 ml

UK AT DE

IE

Aroma Life tukee ja tyynnyttää sydän- ja verenkiertoelimistöä sekä lymfaattista järjestelmää. Sen sisältämät eteeriset öljyt auttavat kehoa rentoutumaan. ETEERISET ÖLJYT: Sypressi, italianolkikukka, ylang ylang, meirami


Öljysekoitukset | Eteeriset Öljyt

AROMA SIEZ Koodi: 330908 15 ml

AWAKEN UK AT DE

IE

Koodi: 331208 15 ml

Aroma Siez kehitettiin avuksi hierontaan. Se lievittää lihasten ja koko kehon jännitysja kiputiloja urheilusuorituksen jälkeen. Se rentouttaa myös pään alueen ja niskan lihaksia sekä väsyneitä jalkoja.

UK AT DE

IE

Awaken on useiden eteeristen öljysekoitusten inspiroiva yhdistelmä, joka herättelee sisäistä tietoisuutta. Tämä sekoitus voi auttaa sinua saavuttamaan korkeimmatkin tavoitteesi. ETEERISET ÖLJYT: Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher

ETEERISET ÖLJYT: Basilika, laventeli, sypressi, meirami, piparminttu

BELIEVE

BRAIN POWER

Koodi: 466108 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Eteerinen Believe-öljysekoitus sisältää Idahon okakuusta ja ylang ylangia Young Livingin maatilalta Ecuadorista. Sen miellyttävä tuoksu tasapainottaa ja elvyttää. ETEERISET ÖLJYT: Idahon okakuusi, Idahon palsamijalokuusi, olibaanihartsi, korianteri, bergamotti, ylang ylang, palsamipelargoni

331308 5 ml

UK AT DE

IE

Aivojen toimintaa aktivoiva Brain Power sisältää eteerisiä öljyjä, joissa on runsaasti luontaisesti hapettavia seskviterpeeniyhdisteitä. Se auttaa selkeyttämään ajatuksia ja lisäämään keskittymiskykyä. ETEERISET ÖLJYT: Royal Hawaiian -santelipuu, sitruunamelissa, italianolkikukka, setripuu, sininen sypressi, olibaanihartsi, laventeli

BUILD YOUR DREAM Koodi: 483408 5 ml

Koodi:

CHRISTMAS SPIRIT UK AT DE

IE

Koodi: 3315 15 ml

Build Your Dream™ sisältää D. Gary Youngin valitsemia, historiallisesti merkittäviä eteerisiä öljyjä. Aromaterapeuttisesti käytettynä se voimistaa ja selkeyttää mieltä sekä auttaa tiedostamaan ja toteuttamaan unelmia.

Christmas Spirit on makea ja mausteinen appelsiinin, kanelin ja kuusen eteeristen öljyjen sekoitus, joka saa olon tuntumaan jouluisen onnelliselta, iloiselta ja turvalliselta. ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini, kanelinkuori, kuusi

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, temppeliolibaani, sitruunamelissa, sininen sypressi, formosansypressi, Idahon okakuusi, ylang ylang, Dream Catcher, Believe, sinilumme

CITRUS FRESH Koodi: 331808 15 ml

CLARITY UK AT DE

IE

Citrus Fresh on rentouttava ja rauhoittava sekoitus, josta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin. Se sisältää runsaasti voimakasta d-limoneeni-antioksidanttia ja lisää hyvinvoinnin, luovuuden ja ilon tunnetta. Se myös puhdistaa ilmaa. ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini, greippi, mandariini, tangeriini, sitruuna, viherminttu

Koodi: 332108 15 ml

UK AT DE

IE

Clarity auttaa kirkastamaan ja terävöittämään mieltä. Se sisältää stimuloivia öljyjä, kuten piparminttua ja rosmariinia, joita on käytetty jo pitkään lisäämään henkistä vireyttä. ETEERISET ÖLJYT: Basilika, jalosauramo, kardemumma, palsamipelargoni, bergamotti, rosmariini, sitruuna, ylang ylang, piparminttu, jasmiini*, palmarosa, korianteri

Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

31


Eteeriset Öljyt | Öljysekoitukset

COOL AZUL Uusi!

COMMON SENSE™ Koodi: 309108 5 ml

UK AT DE

IE

Koodi: 539908 15 ml

SE

Common Sense on Young Livingin kehittämä eteeristen öljyjen sekoitus, joka parantaa rationaalista päätöksentekokykyä ja lisää siten hyvinvointia, päämäärätietoisuutta ja runsautta elämään.

ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu (Peppermint), lamosalali (Wintergreen), salvia (Sage), Balsam copaiba, Plectranthus oregano, arnikki (Arnica), paperikaarnapuu (Niaouli), laventeli (Lavender), tuoksusaunio (Matricaria), sininen sypressi (Blue cypress), elemi-kanaaripuu (Elemi), kumina (Caraway), Dorado azul, vetiveriaheinä (Vetiver)

DI-GIZE

DRAGON TIME UK AT DE

IE

Koodi: 332708 15 ml

Di-Gize on yhdistelmä öljyjä, joiden uskotaan edistävän ruoansulatusjärjestelmän toimintaa.

UK AT DE

Dragon Time sisältää rauhoittavia eteerisiä öljyjä, kuten myskisalviaa, jossa on luonnollisia kasviestrogeeneja. Dragon Time -öljyä suositellaan teini-ikäisille ja nuorille naisille.

ETEERISET ÖLJYT: Rakuuna, kataja, anis, inkivääri, fenkoli, patsuli, piparminttu, sitrusheinä

ETEERISET ÖLJYT: Myskisalvia, laventeli, siankärsämö, fenkoli, meirami, jasmiini*

Myyntimenestys!

EN-R-GEE

DREAM CATCHER Koodi: 333008 15 ml

Tulossa!

UK AT DE

Koodi: 333608 15 ml

IE

UK AT DE

Virkistävä En-R-Gee on sekoitus stimuloivia öljyjä, joita on perinteisesti käytetty lisäämään tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Nimensä mukaisesti se energisoi, vahvistaa ja piristää mieltä.

ETEERISET ÖLJYT: Royal Hawaiian -santelipuu (Royal Hawaiian Sandalwood), tangeriini (Tangerine), tuoksuilangia (Ylang ylang), mustapippuri (black pepper), bergamotti (bergamot), anis (anise), kataja (juniper), palsamipelargoni (geranium), sininen sypressi (Blue cypress), Davana, jasmiini (Jasmine), tuoksusaunio (Matricaria), sininen pietaryrtti (Blue Tansy), ruusu (rose), greippi (Grapefruit), viherminttu (Spearmint)

ETEERISET ÖLJYT: Rosmariini, muskottipähkinä, mustapippuri, kataja, Idahon palsamijalokuusi, sitrusheinä, mausteneilikka

ENDOFLEX

EXODUS II UK AT DE

EndoFlex-sekoituksen eteeriset öljyt auttavat ylläpitämään vireyttä ja elinvoimaisuutta. ETEERISET ÖLJYT: Viherminttu, palsamipelargoni, kamomillasaunio, salvia, myrtti, muskottipähkinä

IE

Koodi: 333808 5 ml

UK AT DE

IE

YoungLiving.com

SE

Exodus II on ajaton sekoitus oliiviöljyä, mirhaa, kanelia, olibaanihartsia, intiannardusjuurta ja muita tasapainottavia eteerisiä öljyjä, joilla on emotionaalisesti puhdistavia ja mielialaa kohottavia vaikutuksia. ETEERISET ÖLJYT: Kassiakaneli, rohtokalmojuuri, intiannardusjuuri, mirha, pihkakeltaputki, olibaanihartsi, kanelinkuori, iisoppi

32

IE

Dream Catcher™ on suunniteltu hyödyntämään positiivisten unien vaikutus ja suojelemaan ymmärryksen hämärtymiseltä. Aromaattisesti käytettynä se auttaa ymmärtämään omat tavoitteet ja pysymään täyttymyksen tiellä.

Koodi: 333308 15 ml

IE

Cool Azul on D. Gary Youngin kehittelemä patentoitu eteerinen öljysekoitus, joka paikallisesti käytettynä antaa viilentävän tunteen. Siinä on Dorado Azulin kevyt aromi ja Plectranthus oreganon lämmin tuoksu (molemmat Young Livingin omia öljyjä).

ETEERISET ÖLJYT: Olibaanihartsi, ylang ylang, ocotea, kanadanpiisku, tuoksuruuta, dorado azul, limetti

Koodi: 332408 15 ml

UK AT DE ™

IE


Öljysekoitukset | Eteeriset Öljyt

FORGIVENESS

GENTLE BABY

Koodi: 333908 5 ml

UK AT DE

IE

Koodi: 334508 15 ml

Forgiveness sisältää yhteisvaikutteisen sekoituksen rauhoittavia ja mielialaa nostavia eteerisiä öljyjä, jotka voivat auttaa vapautumaan ikävistä muistoista ja tunneperäisistä esteistä.

IE

Gentle Baby on pehmeä ja hyvältä tuoksuva eteeristen öljyjen sekoitus, joka on tarkoitettu erityisesti äideille ja vauvoille. Se auttaa tyynnyttämään odottavan äidin tunteita ja rauhoittamaan itkeskelevää vauvaa.

ETEERISET ÖLJYT: Sitruunamelissa, väinönputki, bergamotti, palsamipelargoni, laventeli, ylang ylang, olibaanihartsi, sitruuna, palmarosa, jasmiini*, italianolkikukka, Royal Hawaiian -santelipuu,

ETEERISET ÖLJYT: Palsamipelargoni, jasmiini*, ylang ylang, ruusupuu, jalosauramo, ruusu*, sitruuna, laventeli, palmarosa, korianteri

jalosauramo, ruusu*, korianteri

Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 48 tunnin aikana.

GLF Koodi:

UK AT DE

GRATITUDE

334008 15 ml

UK AT DE

IE

Koodi: 334608 5 ml

GLF™ luotiin tukemaan maksan ja sappirakon tervettä toimintaa. Tämä sekoitus voi myös lisätä emotionaalista hyvinvointia lievittämällä syyllisyyden, katkeruuden ja suuttumuksen kaltaisia tunteita.

UK AT DE

Gratitude on miellyttävä eteeristen öljyjen sekoitus, joka ylentää mieltä, tyynnyttää tunteita ja tuo helpotusta keholle sekä auttaa lisäämään kiitollisuuden tunnetta. ETEERISET ÖLJYT: Idahon palsamijalokuusi, pihkakeltaputki, olibaanihartsi, mirha, ylang ylang, palsamipelargoni, bergamotti, korianteri

ETEERISET ÖLJYT: Greippi (Grapefruit), italianolkikukka (helichrysum), selleri (celery), lännenpursu (ledum), iisoppi (hyssop), viherminttu (spearmint)

GROUNDING

HARMONY

Koodi: 334808 5 ml

UK AT DE

IE

Grounding on rentouttava ja tasapainottava eteeristen öljyjen sekoitus, joka voi auttaa lisäämään vakauden ja turvallisuuden tunnetta. Tunnemyrsky saattaa johtaa huonoihin päätöksiin. Grounding voi auttaa suhtautumaan tosiasioihin myönteisesti. ETEERISET ÖLJYT: Harmaapihta, mänty, väinönputki, kuusi, setripuu, kataja, ylang ylang

HIGHEST POTENTIAL Koodi: 337308 5 ml

Koodi:

335108 15 ml

UK AT DE

IE

Harmony on ainutlaatuinen sekoitus, joka auttaa edistämään fyysistä ja emotionaalista hyvinvointia tasapainottamalla kehon energiakeskuksia. ETEERISET ÖLJYT: Palsamipelargoni, väinönputki, bergamotti, laventeli, kuusi, ylang ylang, Royal Hawaiian -santelipuu, iisoppi, palmarosa, laventelisalvia, ruusu*, olibaanihartsi, jasmiini*, sitruuna, appelsiini, jalosauramo, korianteri

IMMUPOWER UK AT DE

IE

Koodi: 336308 15 ml

UK AT DE

IE

Highest Potential on Young Livingin eteeristen öljyjen eksoottinen sekoitus, joka auttaa saavuttamaan korkeimmatkin tavoitteet.

ImmuPower on eteeristen öljyjen tehokas sekoitus, joka luo hyväntuoksuisen, suojaavan ilmapiirin ja lisää myönteistä energiaa.

ETEERISET ÖLJYT: Jasmiini*, Gathering, sininen sypressi, setripuu, kuusi, sininen pietaryrtti,

ETEERISET ÖLJYT: Iisoppi, kamferipuu, mausteneilikka, talvikynteli, olibaanihartsi, kumina, pihkakistus, oregano, dorado azul

harmaapihta

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

33

IE


Eteeriset Öljyt | Öljysekoitukset

INNER CHILD Koodi: 336008 5 ml

JOY UK AT DE

IE

Tämän sekoituksen suloinen tuoksu voi auttaa herättelemään muistoja ja saamaan yhteyden sisimpään olemukseen, mikä on yksi ensimmäisistä askelista henkisen tasapainon saavuttamiseen. ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini, jasmiini*, kuusi, tangeriini, Royal Hawaiian -santelipuu, pomeranssi*, ylang ylang, sitrusheinä

Koodi: 337208 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Joy on ylellisen eksoottinen sekoitus, joka piristää ja ilahduttaa mieltä. Diffuuserissa käytettynä se voi virkistää ja kohottaa mielialaa. ETEERISET ÖLJYT: Bergamotti, sitruuna, palmarosa, ylang ylang, ruusu*, palsamipelargoni, jasmiini*, jalosauramo, korianteri, tangeriini

Varoitus: Voi herkistää ihoa auringonvalolle.

JUVA CLEANSE™ Koodi: 339508 15 ml

JUVAFLEX™ UK AT DE

IE

Juva Cleanse -sekoituksen tarkkaan valitut eteeriset öljyt edistävät maksan toimintaa. ETEERISET ÖLJYT: Italianolkikukka, sellerinsiemen, lännenpursu

Koodi: 337508 15 ml

UK AT DE

IE

JuvaFlex on yhdistelmä öljyjä, joiden uskotaan edistävän maksan, ruoansulatusjärjestelmän ja lymfaattisen järjestelmän toimintaa. Se voi myös tukea solujen tervettä toimintaa. ETEERISET ÖLJYT: Fenkoli, rosmariini, sininen pietaryrtti, palsamipelargoni, italianolkikukka, jalosauramo

LONGEVITY™

LADY SCLAREOL Koodi: 337608 15 ml

UK AT DE

IE

Lady Sclareol kehitettiin viehättäväksi tuoksuksi. Se on viettelevä sekoitus luonnon kaikkein aromaattisimpia ja ihoa hellivimpiä eteerisiä öljyjä ja toimii siksi lumoavana hajusteena.

Varoitus: Voi herkistää ihoa auringonvalolle.

MAGNIFY YOUR PURPOSE Uusi! UK AT DE

IE

M-Grain auttaa lievittämään stressiä ja lisää hyvinvoinnin tunnetta erityisesti pään ja niskan alueella. ETEERISET ÖLJYT: Basilika, laventeli, jalosauramo, meirami, piparminttu, italianolkikukka

YoungLiving.com

IE

ETEERISET ÖLJYT: Timjami, mausteneilikka, appelsiini, olibaanihartsi

M-GRAIN

34

UK AT DE

Longevity sisältää öljyjä, jotka lukeutuvat kaikkein voimakkaimpiin tunnettuihin antioksidantteihin. Antioksidantit ovat aineita, jotka auttavat neutraloimaan vapaita radikaaleja sekä torjumaan päivittäisiä hapettumisvaurioita, joille me kaikki altistumme.

ETEERISET ÖLJYT: Myskisalvia, jasmiini*, vetiveriaheinä, ylang ylang, Idahon okakuusi, viherminttu, japaninsypressi, palsamipelargoni, Royal Hawaiian -santelipuu, appelsiini, laventelisalvia, korianteri, bergamotti

Koodi: 338708 15 ml

Koodi: 338808 15 ml

Koodi: 337708 5 ml

UK AT DE

IE

Eteerisen Magnify Your Purpose -öljysekoituksen raikas tuoksu lisää aromaattisesti käytettynä luovuuden, halun ja keskittymisen tunteita. Se auttaa pitämään yllä positiivista asennetta ja rohkaisee nousemaan vastoinkäymisten yläpuolelle, olemaan aloitteellinen sekä voittamaan taipumuksen asioiden lykkäämiseen ja itsesääliin. ETEERISET ÖLJYT: Eteeriset öljyt: Havaijin santelipuu (Santalum paniculatum), salvia (Sage), korianteri (Coriander), patsuli (Patchouli), muskottipähkinä (Nutmeg), bergamotti (Bergamot), kanelinkuori (Cinnamon bark), inkivääri (Ginger), tuoksuilangia (Ylang ylang), palsamipelargoni (Geranium)


Öljysekoitukset | Eteeriset Öljyt

MELROSE

MISTER

Koodi: 337808 15 ml

UK AT DE

IE

Koodi: 338108 15 ml

Melrose suojaa ihoa haastavilta olosuhteilta. Diffuuserissa käytettynä Melrose auttaa neutraloimaan hajuja.

UK AT DE

IE

IE

Mister on miehille kehitetty öljysekoitus. Se edistää kehon sisäistä tasapainoa ja auttaa lievittämään stressin oireita. Mister-öljyä suositellaan erityisesti yli 30-vuotiaille miehille.

ETEERISET ÖLJYT: Rosmariini, mausteneilikka, paperikaarnamyrtti, mesikaarnamyrtti

PANAWAY

UK AT DE

ETEERISET ÖLJYT: Salvia, laventeli, piparminttu, fenkoli, myrtti, siankärsämö

SE

PEACE & CALMING

Koodi: 339008 15 ml

Koodi: 339308 15 ml

Koodi: 339108 5 ml

Koodi: 339808 5 ml

Gary Young kehitti PanAway-öljysekoituksen kärsiessään vakavasta jalan nivelsidevammasta. Se edistää myös solujen normaalia toimintaa.

UK AT DE

IE

SE

Peace & Calming on lempeä ja hyväntuoksuinen sekoitus. Diffuuserissa käytettynä se lievittää jännitystä, kohottaa mielialaa, rentouttaa ja rauhoittaa.

ETEERISET ÖLJYT: Lamosalali, mausteneilikka, italianolkikukka, piparminttu

ETEERISET ÖLJYT: Tangeriini, ylang ylang, sininen pietaryrtti, appelsiini, patsuli

Myyntimenestys!

PURIFICATION

PEACE & CALMING II Uusi! Koodi: 532708 5 ml

UK AT DE

IE

Koodi: 339908 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Purification-öljysekoitusta voi käyttää suoraan iholle. Diffuuserissa käytettynä se auttaa puhdistamaan ilmasta tupakansavua ja epämiellyttäviä tuoksuja.

D. Gary Young kehitteli Peace & Calming II™ -tuoksusekoituksen erityisesti Peace & Calming -sekoituksen suositelluksi vaihtoehdoksi. Edeltäjänsä alkuperäiselle luonteelle uskollisena kaikki Peace & Caming II -sekoituksen kasvit poimitaan käsin. Patentoitu sekoitus luo rentouttavan ja miellyttävän tuoksun suoraan sisäänhengitettynä tai diffuuserin avulla käytettynä.

ETEERISET ÖLJYT: Sitrusheinä, rosmariini, paperikaarnamyrtti, myrtti, sitronella, lavandiini

Myyntimenestys!

ETEERISET ÖLJYT: Tangeriini (Tangerine), appelsiini (Orange), tuoksuilangia (Ylang ylang), patsuli (Patchouli), Northern Lightsin mustakuusi (Northern Lights Black Spruce), tuoksusaunio (Matricaria), kamomillasaunio (German chamomile), vetiveriaheinä (Vetiver), pihkakistus (Cistus), bergamotti (Bergamot), kassiakaneli (Cassia), Davana

R.C.

UK AT DE

IE

Koodi: 340508 15 ml

RAVEN Koodi: 340208 15 ml

Koodi: 340908 5 ml

Innostava R.C.-sekoitus sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten Eucalyptus Globulusta ja Eucalyptus Radiataa. ETEERISET ÖLJYT: Eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus citriodora, myrtti, kuusi, piparminttu, mänty, laventeli, meirami, sypressi

UK AT DE

IE

Raven™ on syvästi rauhoittavien eteeristen öljyjen yhdistelmä, joka lohduttaa ja tyynnyttää, kun sitä käytetään paikallisesti rinnan ja kaulan iholle tai haihdutetaan ilmaan diffuuserilla. ETEERISET ÖLJYT: Kamferipuu, lamosalali, eucalyptus radiata, sitruuna, piparminttu

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

35


Eteeriset Öljyt | Öljysekoitukset

RELEASE

RELIEVE IT

Koodi: 340808 15 ml

UK AT DE

IE

Koodi: 341108 15 ml

Release sisältää mielialaa kohottavia ja rauhoittavia öljyjä, jotka auttavat lisäämään henkistä hyvinvointia ja vapautumaan vihan ja turhautumisen tunteista.

RUTAVALA

ETEERISET ÖLJYT: Kuusi, iisoppi, mustapippuri, piparminttu

SACRED MOUNTAIN

341908 5 ml

UK AT DE

IE

UK AT DE

IE

Sacred Mountain edistää vahvuuden, voiman, vakauden ja turvallisuuden tunteita, jotka johtuvat luonnon läheisyydestä.

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, rohtovirmajuuri, tuoksuruuta

ETEERISET ÖLJYT: Kuusi, Idahon palsamijalokuusi, ylang ylang, setripuu

SCLARESSENCE

341708 5 ml

UK AT DE

IE

SARA on vahvistava eteeristen öljyjen sekoitus, joka auttaa parantamaan syviä tunneperäisiä haavoja. Se voi auttaa vapautumaan ja toipumaan traumaattisista muistoista. ETEERISET ÖLJYT: Ylang ylang, palsamipelargoni, laventeli, appelsiini, sininen pietaryrtti, setripuu, ruusu*, tiikerilumme ja manteliöljy

Koodi: 342008 5 ml

Koodi:

341808 15 ml

UK AT DE

IE

SclarEssence yhdistää piparmintun tyynnyttävän vaikutuksen fenkolin ja myskisalvian tasapainottavaan sekä laventelisalvian lempeän rauhoittavaan vaikutukseen. ETEERISET ÖLJYT: Myskisalvia, fenkoli, salvia, piparminttu

SENSATION

STRESS AWAY UK AT DE

IE

SE

Koodi: 463008 15 ml

UK AT DE

IE

Sensation on hyväntuoksuinen ja voimakkaan tunteellinen sekoitus, joka kohottaa mielialaa ja virkistää. Jasmiinista, ylang ylangista ja muista toisiaan täydentävistä eteerisistä öljyistä koostettu Sensation vahvistaa mielihyvän tunteita.

Young Livingin eteerinen Stress Away -öljysekoitus on luonnollinen tapa torjua arkisia rasituksia. Stress Away on ensimmäinen tuote, joka sisältää ainutlaatuisen stressiä lievittävän yhdistelmän eteeristä limetti- ja vaniljaöljyä.

ETEERISET ÖLJYT: Ylang ylang, jasmiini*,

ETEERISET ÖLJYT: Copaiba, limetti, setripuu, vanilja*, ocotea, laventeli

palsamipelargoni, bergamotti, korianteri

36

Koodi: 341408 15 ml

RutaVaLa on tyynnyttävä sekoitus, joka rentouttaa kehoa ja mieltä. Se lievittää jännitystä ja stressiä.

SARA™ Koodi:

IE

Relieve It on syvästi rentouttava ja lämmittävä eteeristen öljyjen sekoitus, joka rauhoittaa lihaksia ja niveliä urheilusuorituksen jälkeen.

ETEERISET ÖLJYT: Ylang ylang, palsamipelargoni, sininen pietaryrtti, lavandiini, Royal Hawaiian -santelipuu

Koodi:

UK AT DE

YoungLiving.com


Öljysekoitukset | Eteeriset Öljyt

THIEVES

THE GIFT Koodi:

6500 5 ml

Koodi:

The Gift on sekoitus seitsemästä eteerisestä öljystä, joita on käytetty jo vuosisatojen ajan niiden tyynnyttävien ja hyvää oloa tuottavien vaikutusten vuoksi. Tämä sekoitus kehitettiin D. Gary Youngin kirjoittamassa kirjassa The One Gift esiintyvän fiktiivisen hahmon Shutranin jalon matkan kunniaksi. ETEERISET ÖLJYT: Temppeliolibaani, Idahon palsamijalokuusi, jasmiini*, pihkakeltaputki, mirha, pihkakistus, intiannardusjuuri

UK AT DE

IE

SE

Thieves-sekoituksen inspiraationa on ollut tarina neljästä Ranskassa eläneestä varkaasta, jotka suojasivat itseään neilikalla, rosmariinilla ja muilla aromaattisilla aineilla ryöstellessään ruttoon menehtyneitä. ETEERISET ÖLJYT: Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata

Myyntimenestys!

TRANSFORMATION Koodi: 306008 15 ml

342308 15 ml

TRAUMA LIFE™ UK AT DE

IE

SE

Transformation sisältää Idahon okakuusta, palo santoa ja ocoteaa. Nämä tehokkaat eteeriset öljyt voivat auttaa muuntamaan negatiiviset ajatukset rohkaisevammiksi ja siten uudistamaan ajattelutapoja, tunteita ja käyttäytymismalleja.

Koodi: 635008 5 ml

UK AT DE

IE

Trauma Life on tyynnyttävä ja tasapainottava eteeristen öljyjen sekoitus, joka voi auttaa vapautumaan tiedostamattomista tunneperäisistä traumoista.

ETEERISET ÖLJYT: Sitruuna, temppeliolibaani, santelipuu, piparminttu, kardemumma, myskisalvia, Idahon okakuusi, palo santo, ocotea

VALOR

ETEERISET ÖLJYT: Olibaanihartsi, davana, kafferilimetti, santelipuu, kuusi, ruusu*, rohtovirmajuuri, palsamipelargoni, laventeli, italianolkikukka

WHITE ANGELICA

Koodi: 343008 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Valor on vahvistava eteeristen öljyjen yhdistelmä, joka toimii sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Se lisää voiman ja rohkeuden tunnetta sekä itseluottamusta vastoinkäymisten kohdatessa. ETEERISET ÖLJYT: Kuusi, sininen pietaryrtti, olibaanihartsi, ruusupuu

Koodi: 343208 15 ml

UK AT DE

IE

White Angelica on rauhoittava sekoitus, joka vahvistaa turvallisuuden tunnetta. Monet käyttävät sitä suojaksi negatiivista energiaa vastaan. ETEERISET ÖLJYT: Bergamotti, sitruunamelissa, palsamipelargoni, ylang ylang, ruusu*, mirha, kuusi, Royal Hawaiian -santelipuu, iisoppi, ruusupuu

3 WISE MEN™ Koodi: 342608 15 ml

UK AT DE

IE

3 Wise Men on eteeristen öljyjen sekoitus, joka syventää kunnioituksen tunnetta ja henkistä tietoisuutta sekä avaa yhteyden alitajuntaan. ETEERISET ÖLJYT: Santelipuu, olibaanihartsi, mirha, kataja, kuusi

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

37


Eteeriset Öljyt | Roll-on Puikot

Eteeristen öljyjen

ROLL-ON-PUIKOT Uusi ilme! Nämä uusilla kauniilla ja moderneilla etiketeillä varustetut roll-on-puikot ovat erinomainen tapa käyttää lempiöljysekoituksiasi, kun olet tien päällä. Pysy ajan tasalla, sillä jatkamme suosikkiöljyjen ja eteerisiä öljyjä sisältävien tuotteiden pakkausten ja etikettien uusimista.

BREATHE AGAIN ROLL-ON Koodi: 3528500 10 ml

DEEP RELIEF ROLL-ON UK AT DE

IE

Koodi: 3534500 10 ml

Breathe Again Roll-On on Young Livingin oma eteeristen öljyjen sekoitus, joka on kehitetty erityisesti tukemaan hengityselimistön hyvinvointia. Breathe Again sisältää neljää tehokasta eukalyptusöljyä: Eucalyptus Staigeriana, Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata ja Eucalyptus Blue.

ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, Idahon palsamijalokuusi, mausteneilikka, vetiveriaheinä, lamosalali, sitruuna, italianolkikukka, copaiba, palo santo

STRESS AWAY ROLL-ON UK AT DE

RutaVaLa™ Roll-On on Young Livingin oma sekoitus eteerisiä tuoksuruuta-, laventeli- ja rohtovirmajuuriöljyjä, joiden aromit ovat tyynnyttäviä ja rentouttavia. ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, rohtovirmajuuri, tuoksuruuta

IE

Koodi: 4472500 10 ml

UK AT DE

Tämä ainutlaatuinen vaniljan, limetin, copaiban ja muiden puhtaiden eteeristen öljyjen sekoitus auttaa lievittämään päivittäistä stressiä, rohkaisee rentoutumaan ja vähentää hermostuneisuutta. ETEERISET ÖLJYT: Copaiba, limetti, setripuu, vanilja*, ocotea, laventeli

YoungLiving.com

SE

Myyntimenestys!

RUTAVALA ROLL-ON

38

IE

Deep Relief Roll-On on Young Livingin oma öljysekoitus, joka on kehitetty erityisesti lievittämään lihaskipua ja -jännitystä. Se sisältää eteeristä piparminttu-, lamosalali-, copaiba- ja palo santo -öljyä.

ETEERISET ÖLJYT: Eucalyptus staigeriana, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus blue, laakeripuu, piparminttu, copaiba, myrtti, sininen sypressi, ruusunmarja

Koodi: 4471500 10 ml

UK AT DE

IE


Roll-on Puikot | Eteeriset Öljyt

TRANQUIL ROLL-ON Koodi: 3533500 10 ml

VALOR ROLL-ON UK AT DE

IE

Koodi: 3529500 10 ml

Tranquil Roll-On on Young Livingin oma eteeristen laventeli-, setripuu- ja jalosauramoöljyjen sekoitus, joka rauhoittaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä. ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, setripuu, jalosauramo

UK AT DE

Valor Roll-On on vahvistava sekoitus eteerisiä kuusi-, ruusupuu-, sininen pietaryrttija olibaanihartsiöljyjä, jotka lisäävät voiman, rohkeuden ja itseluottamuksen tunnetta. ETEERISET ÖLJYT: Kuusi, ruusupuu, sininen pietaryrtti, olibaanihartsi

Meillä Young Livingissä pakkausten uusiminen on jännittävä mutta jatkuvasti muuttuva prosessi. Siitä syystä tuotteiden pakkaukset ja etiketit saattavat poiketa tässä tuoteoppaassa kuvatuista.

Idahon palsamijalokuusi

PURIFICATION Eteerinen öljysekoitus Purification® yhdistää sitronellan, sitrusheinän, teepuun ja muiden eteeristen öljyjen puhtaat ja virkistävät aromit sekoitukseksi, joka poistaa hajuja ja tekee kodista, autosta tai toimistosta raikkaantuoksuisen.

IE

SE


Eteeriset Öljyt | Jakamiseen

Työkalut

JAKAMISEEN

Lavender

Eteeristen öljyjen esittely on juuri helpottunut Young Livingin kehittämän näytejärjestelmän ansiosta. Nämä ammattimaiset näytepakkaukset sisältävät kaikkein suosituimpia öljyjämme, ja niitä on helppo kuljettaa mukana käsilaukussa tai taskussa. Kussakin näytepakkauksessa on 0,25 ml öljyä (6–8 tippaa), ja ne on valmistettu kestävästä, reagoimattomasta materiaalista, jossa tuotteet säilyvät pitkään. Näytepakkaus sopii täydellisesti esittelykorttiin (Sample Sachet Sharing Card). Kun käytettävissäsi on tällaisia näytteitä, voit hyödyntää jokaisen tilaisuuden kertoa hienoista eteerisistä öljyistämme ja varmistaa, että Young Living jää ihmisten mieliin.

LAVENTELIÖLJYN NÄYTEPAKKAUKSET (LAVENDER ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS) Koodi: 4770560 10 pussia

SITRUUNAÖLJYN NÄYTEPAKKAUKSET (LEMON ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS) Koodi: 4772560 10 pussia UK AT DE

UK AT DE

IE

IE

Myyntimenestys!

PEACE & CALMING -ÖLJYN NÄYTEPAKKAUKSET (PEACE & CALMING ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS)

PIPARMINTTUÖLJYN NÄYTEPAKKAUKSET (PEPPERMINT ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS)

Koodi: 4774560 10 pussia

Koodi: 4771560 10 pussia

UK AT DE

40

YoungLiving.com

IE

UK AT DE

IE


Jakamiseen | Eteeriset Öljyt

THIEVES-ÖLJYN NÄYTEPAKKAUKSET (THIEVES ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS)

NÄYTTEIDEN ESITTELYKORTIT (SAMPLE SACHET SHARING CARDS)

Koodi: 4773560 10 pussia

Koodi: 200559 100 korttia

UK AT DE

IE

ETEERISTEN ÖLJYJEN NÄYTEPAKKAUKSET (ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS), 50 KPL Koodi: 494008 50 kpl

SISÄLTÖ: Laventeli-, sitruuna-, Peace & Calming-, piparminttu- ja Thieves-öljyn näytepakkaukset UK AT DE

YLPLUS.COM Esittele Young Livingiä Tutustu YL Plus -sivuston Young Living -vaatteisiin, myyntituotteisiin ja henkilökohtaisen kehityksen työkaluihin, joiden avulla voit tehdä Young Livingiä tunnetuksi joka päivä!

IE


Eteeriset Öljyt | Kokoelmat

Eteeriset öljyt

Sitruuna

KOKOELMAT ESSENTIAL 7™ KIT -SETTI

EVERYDAY OILS™ KIT -SETTI

Koodi: 312008

EU

Koodi: 369508

EU

Essential 7 Kit -setti tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden tutustua ja ihastua kaikkein suosituimpiin eteerisiin öljyihimme ja sekoituksiimme sekä niiden vaikutuksiin. Setti sisältää tuotetiedot 24 kielellä (katso kielten luettelo sivulta 82). SETIN SISÄLTÖ:

SETIN SISÄLTÖ:

Seitsemän 5 ml:n pulloa: Joy, Panaway, Purification, Laventeli (Lavender), Peace & Calming, Sitruuna (Lemon), Piparminttu (Peppermint)

Kymmenen 5 ml:n pulloa: Olibaanihartsi (Frankincense), Joy, Sitruuna (Lemon), Laventeli (Lavender), Panaway, Stress Away, Piparminttu (Peppermint), Purification, Thieves, Tea Tree

FEELINGS™ KIT -SETTI Koodi: 312508

GOLDEN TOUCH 1 UK AT DE

IE

Feelings Kit -setti sisältää kuusi eteeristä öljyä, jotka D. Gary Young on kehittänyt edistämään emotionaalista puhdistumista ja uudistumista.

42

Everyday Oils Kit -setti on ihanteellinen, kun haluat tehdä eteerisistä öljyistä keskeisen osan jokaista päivääsi.

Koodi: 3130

Golden Touch 1 tarjoaa ympärivuotista suojaa. Nämä eteeristen öljyjen sekoitukset on kehitetty erityisesti edistämään kehon eri toimintoja.

SETIN SISÄLTÖ:

KOKOELMAN SISÄLTÖ:

Kuusi 5 ml:n pulloa: Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release, Valor

Seitsemän 5 ml:n pulloa: DiGize™, EndoFlex™, JuvaFlex™, Melrose, Raven™, R.C.™, Thieves™

YoungLiving.com


Kokoelmat | Eteeriset Öljyt

RAINDROP TECHNIQUE -SETTI Koodi: 313708

UK AT DE

IE

SE

Raindrop Technique Kit -setti tutustuttaa aromaterapiaan sekä Vita Flex- ja hierontatekniikoihin, joita voidaan käyttää hoidettaessa kehon eri osia eteerisillä öljyillä. Setti tarjoaa aivan uudenlaisen tavan tasapainottaa kehoa fyysisesti, henkisesti ja emotionaalisesti.

TWELVE OILS OF ANCIENT SCRIPTURE KIT -SETTI Koodi: 3143

Tämä setti sisältää kaksitoista tärkeintä Raamatussa mainittua öljyä. Young Living haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden nauttia näiden kallisarvoisten eteeristen öljyjen kauniista tuoksusta ja kiehtovasta historiasta.

SETIN SISÄLTÖ:

SETIN SISÄLTÖ:

Yhdeksän 5 ml:n pulloa: Aroma Siez, Basilika (Basil), Sypressi (Cypress), Meirami (Marjoram), Oregano, Piparminttu (Peppermint), Timjami (Thyme), Valor, Lamosalali (Wintergreen) Kaksi 114 ml:n hierontaöljypulloa: Ortho Ease, V-6 Vegetable Oil Complex

Kaksitoista 5 ml:n pulloa: Aloes (Royal Hawaiian -santelipuu), Kassiakaneli (Cassia), Setripuu (Cedarwood), Sypressi (Cypress), Olibaanihartsi (Frankincense), Pihkakeltaputki (Galbanum), Iisoppi (Hyssop), Mirha (Myrrh), Myrtti (Myrtle), Hartsistoraksi (Onycha), Pihkakistus (Rose of Sharon), Spikenard (Intiannardusjuuri)

EUROOPPALAINEN 30 ÖLJYN KOKOELMA Eurooppalainen 30 öljyn kokoelma (Europe 30 Oil Collection) sisältää 15 yksittäistä eteeristä öljyä ja 15 Young Livingin kehittämää sekoitusta tyylikkäässä ja kestävässä laukussa. Tämän tarkkaan valitun kokoelman puhtaat ja tehokkaat eteeriset öljyt tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja edistää fyysistä, henkistä ja emotionaalista hyvinvointia. Kokoelma sisältää seuraavat yksittäiset eteeriset öljyt ja sekoitukset (5 ml:n pulloissa): Yksittäiset eteeriset öljyt: Sitruuna (Lemon), Laventeli (Lavender), Piparminttu (Peppermint), Appelsiini (Orange), Lamosalali (Wintergreen), Greippi (Grapefruit), Setripuu (Cedarwood), Olibaanihartsi (Frankincense), Sypressi (Cypress), Timjami (Thyme), Sitrusheinä (Lemongrass), Mausteneilikka (Clove), Paperikaarnamyrtti (Melaleuca Alternifolia), Bergamotti (Bergamot), Fenkoli (Fennel) Eteeriset öljysekoitukset: Purification, Valor, Thieves, Peace + Calming, RC, Joy, Di-Gize, PanAway, Release, White Angelica, Raven, Highest Potential, Endoflex, Aroma Siez, Citrus Fresh. Sisältää tuotetiedot 24 kielellä. Katso kielten luettelo sivulta 82. EU

Koodi: 464108


Eteeriset Öljyt | Hierontaöljy

HIERONTAÖLJY

Jasmiini

Tehosta hieronnan vaikutuksia aivan uudella tavalla hierontaöljyjen valikoimallamme. Ainutlaatuisten hierontaöljyjemme sisältämät eteeristen öljyjen sekoitukset tekevät hierontakokemuksesta aivan uudentasoisen elämyksen. Ne auttavat palauttamaan fyysisen, psyykkisen ja henkisen tasapainon tunteen.

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL -HIERONTAÖLJY Koodi:

303508 236 ml

DRAGON TIME MASSAGE OIL -HIERONTAÖLJY UK AT DE

IE

Koodi:

Cel-Lite Magic Massage Oil -hierontaöljyssä yhdistyvät huolellisesti valittujen kasviöljyjen terveelliset vaikutukset, E-vitamiini ja eteeriset öljyt, jotka yhdessä ravitsevat ja tasoittavat ihoa. Eteerinen greippiöljy parantaa ihon rakennetta, ja katajaöljy puhdistaa ihoa tehokkaasti.

Koodi:

303308 236 ml

UK AT DE

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, salvia, siankärsämö, fenkoli, ylang ylang, jasmiini*, myskisalvia

ORTHO SPORT MASSAGE OIL -HIERONTAÖLJY UK AT DE

IE

SE

Rauhoittava hierontaöljy, joka lämmittää väsynyttä tai stressaantunutta kehoa. ETEERISET ÖLJYT: Lamosalali, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, timjami, kataja, sitrusheinä, piparminttu, meirami, vetiveriaheinä

Koodi:

303208 236 ml

UK AT DE

YoungLiving.com

IE

Ortho Sport -hierontaöljy rentouttaa väsyneitä, ylirasittuneita lihaksia liikunnan ja urheilusuorituksen jälkeen. Tämä sekoitus sisältää puhdasta kasviöljyä ja eteerisiä öljyjä, kuten lamosalalia, piparminttua, timjamia, oreganoa ja vetiveriaheinää. ETEERISET ÖLJYT: Lamosalali, eucalyptus globulus, sitrusheinä, piparminttu, elemi, timjami, oregano, vetiveriaheinä

44

IE

Dragon Time -hierontaöljy sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, joiden tasapainottavia vaikutuksia yhdessä puhtaiden kasviöljyjen kanssa on tutkittu Euroopassa. Tuloksena on rauhoittava ja tasapainottava sekoitus, joka tyynnyttää ja kohottaa naisten mielialaa kuukauden hankalina päivinä.

ETEERISET ÖLJYT: Greippi, setripuu, myskisalvia, sypressi, kataja

ORTHO EASE MASSAGE OIL -HIERONTAÖLJY

3034521 236 ml


Hierontaöljy | Eteeriset Öljyt

SENSATION MASSAGE OIL -HIERONTAÖLJY

RELAXATION MASSAGE OIL -HIERONTAÖLJY Koodi:

3037521 236 ml

UK AT DE

IE

Koodi:

ETEERISET ÖLJYT: Tangeriini, piparminttu, laventeli, viherminttu, ylang ylang, korianteri, bergamotti, palsamipelargoni

IE

SE

ETEERISET ÖLJYT: Ylang Ylang, jasmiini*, korianteri, palsamipelargoni, bergamotti

V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX -ÖLJY 303108 236ml

UK AT DE

Sensation-hierontaöljy on kehitetty herättelemään romanttisia tunteita ja aistillisuutta. Tämän voimakkaasti tunteisiin vetoavan sekoituksen tuoksu kohottaa mielialaa ja virkistää. Se sisältää jasmiinia, ylang ylangia ja muita toisiaan täydentäviä eteerisiä öljyjä.

Relaxation-hierontaöljy voi auttaa rentoutumaan ja elvyttämään kehon, mielen ja hengen elinvoimaisuutta. Sopivilla eteerisillä öljyillä täydennetty hierontaterapia voi olla tehokas lisä mihin tahansa hoito-ohjelmaan.

Koodi:

3036521 236 ml

V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX REFILL -TÄYTTÖPULLO UK AT DE

IE

SE

V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyä voidaan käyttää pohjana omille sekoituksille lisäämällä siihen eteerisiä öljyjä. Tämä öljyseos ravitsee ihoa ja säilyy hyvänä pitkään. Se ei tuki huokosia eikä tahraa vaatteita.

AROMAEASE Nauti matkasta

Koodi:

3030500 944ml

UK AT DE

IE

Iso 944 ml:n V-6™ Vegetable Oil Complex -säästöpakkaus auttaa vähentämään jätettä ja kestää käytössä pitkään.

SE


Eteeriset Öljyt | Diffuuseri

Jasmiini

Eteeriset öljyt

DIFFUUSERI Luo kodista, toimistosta tai muusta henkilökohtaisesta paikasta oma aromaterapeuttinen keitaasi! Tyylikkäiden diffuuseri-malliemme avulla eteeriset öljyt leviävät omassa tilassasi kaikkialle ja luovat kylpylämäisen elämyksen. Diffuuseri ei myöskään vahingoita öljyjen tärkeitä ainesosia. Lisäksi aktiiviset ainesosat jakautuvat tasaisesti, auttaen miellyttävän huoneilman luomisessa. Sumuta Young Livingin ensiluokkaisia eteerisiä öljyjä huoneilmaan hienonhienona höyrynä ja nauti!

ARIA ULTRASONIC DIFFUSER -DIFFUUSERI Koodi: 4524502

AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER -DIFFUUSERI UK AT DE

IE

SE

ES

Young Livingin tyylikkään Aria Ultrasonic -diffuuserin avulla voi hyödyntää eteeristen öljyjen vaikutukset kotona tai työpaikalla. Järjestelmä on varustettu uusimmalla diffuuseritekniikalla ja monilla käytännöllisillä toiminnoilla. Mukana toimitettavan kaukosäätimen avulla voi valita jonkin rauhoittavista äänitehosteista tai nauttia monivärisistä LED-valoista. Diffuuseriin voi myös kytkeä oman musiikkilaitteen ja kuunnella haluamaansa musiikkia sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta. Sisältää 5 ml:n pullot sitruuna- ja piparminttuöljyä.

46

YoungLiving.com

Koodi: 4695502

UK AT DE

IE

SE

ES

AromaLux toimii samanaikaisesti sumuttimena, ilmanpuhdistajana ja aromidiffuuserina, ja se on tehokas tapa luoda hyvinvointia edistävä ilmapiiri eteerisillä öljyillä. D. Gary Youngin kehittämä AromaLux on saatavissa vain Young Livingin kautta. Se hyödyntää patentoitua suunnittelua, teknologiaa ja helppokäyttöisiä toimintoja, jotka voimistavat aromaattista elämystä. ™

Sisältää Thieves 15 ml


Diffuuseri | Eteeriset Öljyt

DEWDROP DIFFUSER -DIFFUUSERI Koodi: 5330502

UK AT DE

IE

SE

ES

Young Livingin helppokäyttöinen Dewdrop™-diffuuseri toimii samanaikaisesti ilmankostuttimena, sumuttimena ja aromidiffuuserina. Jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti toimivassa Dewdrop-diffuuserissa on automaattinen katkaisin ja ympäristön mukaan toimiva valonsäätö. Se tuo tilaan kuin tilaan kylpylämäistä tunnelmaa. Sisältää Lavender 5 ml ja Citrus Fresh 5 ml

USB-DIFFUUSERI (VALKOINEN) Uusi! Koodi:

5224501

UK AT DE

IE

SE

ES

Levitä ympärillesi eniten pitämiesi eteeristen öljyjen tuoksua minne ikinä menetkin Young Livingin USB-diffuuserin avulla. Voit käyttää sitä tietokoneen tai auton avulla, tai ottaa sen matkalle mukaan. USB-diffuuseri on mukaan otettava, pienikokoinen ja hiljainen. Voit määrittää diffuusioväliksi 10, 30 tai 60 sekuntia.

STRESS AWAY Pisara päivässä pitää stressin loitolla!


Eteeriset Öljyt | Lisälaitteet

Eteeriset öljyt

Ylang Ylang

LISÄLAITTEET AROMA CAROUSEL Koodi: 4832521

EU

Aroma Carousel™ on eteeristen öljyjen esittelyalusta, jolle voi kätevästi asettaa esille kymmenen Young Livingin eteeristä öljyä. Pyörivän tarjottimen tapaan toimiva alusta helpottaa öljyjen esittelyä vaikkapa kotona järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Lisäksi mukana toimitettavien Easy-Fill-pipettien avulla öljyjä on helppo siirtää tyhjiin 2 ml:n näytepulloihin.

SEKOITUSPULLO (BLENDER BOTTLE) Koodi: 4622

AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS -PALLOT Koodi: 4578 10 kpl

UK AT DE

IE

Varoitus: Sitrusta sisältävät öljyt (yksittäiset ja sekoitukset) saattavat heikentää muovia ja löystyttää Roller Fitment -palloa. Käyttäessäsi sitrusta sisältävää öljyä varmista aina ennen levitystä, että pallo on tiiviisti kiinni alustassaan

LÄPINÄKYVÄT KAPSELIT (CLEAR VEGETABLE CAPSULES) UK AT DE

IE

ETEERISTEN ÖLJYJEN KANTOLAUKKU (ESSENTIAL OIL CARRIER CASE) Koodi: 4936500

Eurooppalaisen 30 öljyn kokoelman kestävä, logolla varustettu kantolaukku on tilattavissa myös erikseen. Siinä on tilaa 30:lle 5 tai 15 ml:n pullolle.

SE

ES

Koodi: 3193 250 kapselit

UK AT DE

IE

SE

Läpinäkyvät kasviperäiset kapselit ovat erinomainen tapa nauttia päivittäinen annos eteerisiä öljyjä. Nämä täysin luonnolliset ja lisäaineettomat kapselit ovat ihanteellisia kasvissyöjille, diabeetikoille ja muille erikoisruokavaliota noudattaville. Ne on valmistettu pullulaanista, joka on turvallinen vesiliukoinen polysakkaridi.

ETEERISTEN ÖLJYJEN KANTOLAUKKU (ESSENTIAL OIL CARRYING CASE) Koodi: 3819

Eteeristen öljyjen kantolaukku on käytännöllinen tapa kuljettaa eteerisiä öljyjä. Kestävästä kankaasta valmistetut laukut on varustettu vetoketjulla ja kantokahvalla. Tilaa 130 öljypullolle. Mukana vaahtomuovinen sisäosa.

YoungLiving.com

ES

Minkä tahansa Young Livingin 5 tai 15 ml:n öljypullon voi muuntaa roll-on-puikoksi, jota on helppo käyttää matkalla.

Young Livingin sekoituspullo on täydellinen varuste matkustaville ja kiireisille ihmisille, jotka haluavat pitää kiinni terveellisistä rutiineistaan missä sitten ovatkin. Sekoituspullolla voi valmistaa lasillisen herkullista Balance Complete -juomaa milloin tahansa.

48

SE

ES


Lisälaitteet | Eteeriset Öljyt

ETEERISTEN ÖLJYJEN NÄYTEPULLOT (ESSENTIAL OIL SAMPLE BOTTLES) Koodi: 319408 25 kpl

UK AT DE

LASISET PIPETIT (GLASS DROPPERS) IE

SE

ES

Koodi: 3810 6 kpl

Eteeristen öljyjen näytepullot (2 ml) ovat helppo ja kätevä tapa jakaa öljynäytteitä ystäville, perheenjäsenille sekä mahdollisille asiakkaille ja jälleenmyyjille. Kaikissa 25 pullossa on korkit ja annostelusuuttimet.

UK AT DE

Vain englanniksi

ANGELICA

IDAHO BALSAM FIR

BASIL

BERGAMOT

BLACK PEPPER

BLUE CYPRESS

BLUE TANSY

CISTUS

CITRONELLA

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

CORIANDER

CYPRESS

EUCALYPTUS POLYBRACTEA

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

FRANKINCENSE

GALBANUM

GERANIUM

CHAMOMILE

IDAHO TANSY

JASMINE

JUNIPER

LAURUS NOBILIS

LAVENDER

LEDUM

LEMONGRASS

MELALEUCA QUINQUENERVIA

MELISSA

MOUNTAIN SAVORY

MYRRH

MYRTLE

NEROLI

NUTMEG

GERMAN

PEPPERMINT

PETITGRAIN

PINE

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSEMARY

ROSE

SPRUCE

ST. MARIES LAVENDER

TANGERINE

TARRAGON

THYME

TSUGA

VALERIAN

ALOES

CASSIA

CEDARWOOD

CYPRESS

FRANKINCENSE

GALBANUM

IE

SE

IE

SE

ES

Young Livingin lasiset öljypipetit ovat kätevä tapa annostella juuri oikea määrä eteeristä öljyä. Niiden avulla voi myös poistaa ylimääräisen öljyn diffuuserista.

ÖLJYPULLOJEN ETIKETIT (OIL BOTTLE LABELS) Koodi: 3939

UK AT DE

ES

VITASSAGE™ ESSENTIAL OIL DISPENSING MASSAGER -HIERONTALAITE Koodi: 4625

Öljypullojen etiketit ovat pieniä, pyöreitä tarroja, jotka sopivat liimattaviksi 5 tai 15 ml:n öljypullojen korkkeihin.

UK AT DE

IE

SE

ES

D. Gary Youngin kehittämässä Vitassage™-laitteessa on kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua kuulaa, joilla voi hieroa kipeitä tai väsyneitä lihaksia. Samanaikaisesti laite levittää iholle jopa kolmea eri eteeristä öljyä.

Tässä kokoelmassa ei ole kaikkien öljyjen tarroja.

HYSSOP

Laitteeseen tarvitaan kaksi AAA-paristoa. Paristot ja öljyt eivät sisälly tuotteeseen.

VITASSAGE™ ACCESSORY PACK -VARUSTEPAKKAUS Koodi: 4926

VITASSAGE CASE -KOTELO Koodi: 4898 UK AT DE

IE

SE

ES

Sisältää kuusi tyhjää kullanruskeaa 2 ml:n lasipulloa, korkit, annostelusuuttimet ja kaksi kertakäyttöistä pipettiä.

UK AT DE

IE

SE

ES

Vitassage-säilytyskotelo on Vitassage-hierontalaitteen tarpeellinen lisävaruste, joka estää ylimääräistä öljyä valumasta pöytäpinnoille. Kestävästä muovista valmistettu monipuolinen kotelo suojaa laitetta säilytyksen ja kuljetuksen aikana.

USB-DIFFUUSERIN TÄYTTÖPATRUUNAT (USB DIFFUSER REFILL CARTRIDGES) Uusi! Koodi: 5228500

UK AT DE

IE

SE

ES

USB-diffuuserin täyttöpatruunapakkaus sisältää kolme täyttöpulloa.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

49


KODIN TUOTTEET Koti on rauhan tyyssija – paikka, jossa elämän kauniit muistot luodaan perheen ja ystävien kanssa. Loimme Kodin tuotteet -valikoiman tarjotaksemme tehokkaita tuotteita, joissa ei ole tieteellisesti kiistanalaisia ainesosia. Nämä tehokkaat eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteet ovat luonnon tarkoittamalla tavalla toimivia turvallisia ratkaisuja. Siivoustuotteista aina peilikaapin hammastahnaan saakka kodin pitäisi olla paikka, josta kokonaisvaltainen hyvinvointi alkaa.Luonnollinen

SUOJA

Young Livingin ainutlaatuinen Thieves®-sekoitus pohjautuu neljän 1400-luvun ranskalaisen varkaan tarinaan. He loivat erityisen mausteneilikkaa, rosmariinia ja muita kasveja sisältävän tuoksuyhdistelmän. Thieves-valikoiman tuotteet ovat turvallinen vaihtoehto kotiisi. Voit korvata rajut aineet Thievesin luonnonmukaisilla yhdisteillä, jotka toimivat tehokkaasti ja tuoksuvat ihanalta.


Luonnollinen suoja | Kodin tuotteet

THIEVES Koodi: 342308 15 ml

UK AT DE

IE

SE

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE -HAMMASTAHNA Koodi: 3039521 118 g

Thieves-sekoituksen inspiraationa on ollut tarina neljästä Ranskassa eläneestä varkaasta, jotka suojasivat itseään neilikalla, rosmariinilla ja muilla aromaattisilla aineilla ryöstellessään ruttoon menehtyneitä.

THIEVES CLEANSING SOAP -SAIPPUA 367908 99.25 g

UK AT DE

IE

Thieves Cleansing Soap -saippuassa on luontaisesti antiseptisen eteerisen Thievesöljysekoituksen täyteläinen tuoksu. Kosteuttavat kasviöljyt ja kasviuutteet auttavat tekemään ihosta terveen ja tasaisen.

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE -HAMMASTAHNA Koodi:

3744521 118 g

THIEVES DENTAL FLOSS -HAMMASLANKA Koodi: Koodi:

IE

SE

IE

Eteeristen öljyjen Thieves-sekoitusta hyödyntävä Thieves-hammaslanka pitää bakteerit tehokkaasti loitolla. Kestävä hammaslanka on valmistettu vahvoista kuiduista, jotka eivät rispaannu eivätkä katkea. Se liukuu helposti hammasväleissä ja puhdistaa hankalatkin paikat.

UK AT DE

IE

367408 236.5 ml  Koodi: 364308 3 kpl (3 x 236.5 ml)

Täyteläisesti vaahtoava Thieveskäsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteeristen öljyjen Thievessekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla.

Myyntimenestys!

Sisältää pumpun

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH -SUUVESI

THIEVES FOAMING HAND SOAP -TÄYTTÖPULLO 359408 täyttöpullo (946 ml)

UK AT DE

Koodi:

Thieves Dentarome Ultra -hammastahna on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista. Se puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja raikastaa hengityksen aitojen eteeristen öljyjen Thievessekoituksen avulla.

Koodi:

SE

4463560 kpl (50 m) 4464560 3 kpl (3 x 50 m)

THIEVES FOAMING HAND SOAP -SAIPPUA UK AT DE

IE

Thieves AromaBright Toothpaste on ensiluokkainen, täysin luonnollinen hammastahna, joka on valmistettu sataprosenttisen puhtaista eteerisistä öljyistä, kuten tehokkaasta Thievesöljysekoituksesta, sekä muista suun terveyttä edistävistä Myyntimenestys! ainesosista.

ETEERISET ÖLJYT: Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata

Koodi:

UK AT DE

UK AT DE

Täyteläisesti vaahtoava Thieveskäsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteeristen öljyjen Thievessekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla.

IE

Koodi:

368308 236 ml

UK AT DE

IE

SE

Thieves Fresh Essence Plus -suuvesi sisältää erikoiskoostumuksen eteerisiä öljyjä, jotka raikastavat hengityksen tehokkaasti. ETEERISET ÖLJYT: Thieves, viherminttu, piparminttu, vetiveriaheinä

Myyntimenestys!

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

53


Kodin tuotteet | Luonnollinen suoja

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER REFILL

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER -PUHDISTUSAINE Koodi:

374308 428 ml

UK AT DE

IE

Koodi:

447508 1.8 L

UK AT DE

Laimenna suihkepulloon tai ämpäriin tai käytä sellaisenaan. Laimennussuhteet löytyvät etiketistä.

Thieves Household Cleaner on kodin puhdistusaine, jolla on helppo poistaa tahrat ja puhdistaa kodin ongelmalliset alueet tarvitsematta käyttää väkeviä tai hankaavia kemikaaleja.

Huomaa, että tätä tuotetta ei voi toimittaa Kanariansaarille.

KÄYTTÖOHJE: Käytä kodin puhdistukseen tarpeen mukaan. Laimenna tai käytä sellaisenaan. Laimennussuhteet löytyvät etiketistä.

THIEVES MINTS -PASTILLIT Uusi! Koodi:

5138550 30 pastillia

THIEVES SPRAY -SUIHKE UK AT DE

IE

Nauti Thieves-pastillien viileän raikkaasta mausta. Nämä luonnolliset, sokerittomat pastillit sisältävät eteeristä Thievesöljysekoitusta sekä piparminttuöljyä, joka raikastaa hengityksen terveellisellä tavalla.

Koodi: Koodi:

SE

362108 1 kpl (29.35 g) 362208 3 kpl (3 x 29.35 g)

IE

SE

Thieves-suihke on ihanteellinen puhdistusaine ovenkahvoille, wc-istuimille ja muille puhdistettaville pinnoille. Varoitus: Ei sovellu ihon puhdistukseen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

KÄYTTÖOHJE: Imeskele tarpeen mukaan yhtä pastillia.

UK AT DE IE THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER -KÄSIENPUHDISTUSAINE

UK AT DE

326508 29.5 ml Koodi: 326608 3 kpl (3 x 29.5 ml) Koodi:

VEDETÖN THIEVES-KÄSIENPUHDISTUSAINE (THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER) – PERHEPAKKAUS Koodi:

514208 215 g

UK AT DE

IE

SE

Suurempi pullo vedetöntä Thieveskäsienpuhdistusainetta sopii täydellisesti kaikkiin kodin huoneisiin. Kun riittoisa pullo on helposti käytettävissä, koko perhe lapsia myöten saattaa motivoitua pitämään kätensä puhtaana.

Täysin luonnollinen vedetön Thieveskäsienpuhdistusaine auttaa säilyttämään hyvän käsihygienian puhdistamalla ja raikastamalla kädet missä ja milloin tahansa ilman vettä. ETEERISET ÖLJYT: Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, piparminttu, eucalyptus radiata Myyntimenestys!

Huomaa, että tätä tuotetta ei voi toimittaa Kanariansaarille.

Tulossa!

THIEVES-ASTIANPESUAINE – THIEVES DISH SOAP Koodi:

535008 340 g

THIEVES-PYYKINPESUAINE – THIEVES LAUNDRY SOAP UK AT DE

IE

Koodi:

534908 907 g

Luonnonmukaisia ainesosia, kuten Thieves®, Jade Lemon™ ja bergamotti (Bergamot), sisältävä Thieves®-astianpesuaine puhdistaa astiat ilman rajuja kemikaaleja, väriaineita tai synteettisiä aineita.

YoungLiving.com

IE

Kasviperäisistä ainesosista valmistettu Thieves®-pyykinpesuaine pesee vaatteet hellävaraisesti ja luonnollisesti. Ne ovat pesun jäljiltä aidosti puhtaita ilman kemikaalien tai synteettisten aineiden jäänteitä. Se sopii kaikkiin pesukoneisiin, ja sen erittäin tiivistetty koostumus riittää noin 64 pyykkikertaan.

Tulossa! 54

UK AT DE

Tulossa!


Provence-

SARJA

Tarjoamme ylpeinä käyttöösi Young Livingin ainutlaatuisen Provence-sarjan. Tämän upean sarjan valmistusaineet on istutettu, kasvatettu ja kerätty Simiane-la-Rotondessa, Ranskassa, sijaitsevalla maatilallamme. Young Living on maailmanlaajuisesti tunnettu tuotteidensa laadukkuudesta, ja laadun varmistamiseksi käytämme vain tämän maatilan satoa. Siksi näiden luonnon lahjojen saatavuus on rajoitettua ja riippuu muun muassa säästä ja maaperän olosuhteista. Kun tuote on myyty loppuun, emme ehkä saa täydennystä varastoon ennen seuraavaa satoa.

MYSKISALVIAN KUKKAISVESI (CLARY SAGE FLORAL WATER) Koodi: 503606 120 ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu aromaattinen myskisalvian kukkaisvesi on täydellinen tuote ihon puhdistukseen ja kasvojen virkistykseen kuumalla ilmalla.

MYSKISALVIAN KUKKAISVEDEN TÄYTTÖPULLO (CLARY SAGE FLORAL WATER REFILL) Koodi: 503706 250 ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu aromaattinen myskisalvian kukkaisvesi on täydellinen tuote ihon puhdistukseen ja kasvojen virkistykseen kuumalla ilmalla.

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

LAVENTELIN ETEERINEN VESI (LAVENDER ESSENTIAL WATER) Koodi: 504106 60 ml

UK

Tämä hieno eteerinen vesi sisältää kaikki eteerisen öljyn ja kukkaisveden aromaattiset molekyylit. Yhdessä ne tuovat esiin kasvin alkuperäisen kauniin tuoksun, joka raikastaa kotia pitkään.

IE

LAVENTELIN ETEERISEN VEDEN TÄYTTÖPULLO (LAVENDER ESSENTIAL WATER REFILL) Koodi: 503106 250 ml

AINESOSAT: Laventelin kukkaisvesi, saippuoitunut pellavansiemenöljy, eteerinen laventeliöljy

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

UK

IE

Tämä hieno eteerinen vesi sisältää kaikki eteerisen öljyn ja kukkaisveden aromaattiset molekyylit. Yhdessä ne tuovat esiin kasvin alkuperäisen kauniin tuoksun, joka raikastaa kotia pitkään. AINESOSAT: Laventelin kukkaisvesi, saippuoitunut pellavansiemenöljy, eteerinen laventeliöljy

55


Kodin tuotteet | Provence-sarja

LAVENTELIN KUKKAISVESI (LAVENDER FLORAL WATER) Koodi: 502806 120 ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu virkistävä laventelin kukkaisvesi on täydellinen tuote rasvaisenkin ihon puhdistukseen ja kasvojen viilentämiseen kuumalla ilmalla.

LAVENTELIN KUKKAISVEDEN TÄYTTÖPULLO (LAVENDER FLORAL WATER REFILL) Koodi: 502906 250 ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu virkistävä laventelin kukkaisvesi on täydellinen tuote rasvaisenkin ihon puhdistukseen ja kasvojen viilentämiseen kuumalla ilmalla.

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

ROSMARIININ KUKKAISVESI (ROSEMARY FLORAL WATER) Koodi: 503406 120 ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu aromaattinen rosmariinin kukkaisvesi on täydellinen tuote ihon puhdistukseen ja kasvojen virkistykseen kuumalla ilmalla.

ROSMARIININ KUKKAISVEDEN TÄYTTÖPULLO (ROSEMARY FLORAL WATER REFILL) Koodi: 503506 250 ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu aromaattinen rosmariinin kukkaisvesi on täydellinen tuote ihon puhdistukseen ja kasvojen virkistykseen kuumalla ilmalla.

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

OREGANON KUKKAISVESI (OREGANO FLORAL WATER) Koodi: 557306 120 ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu piristävä oreganon kukkaisvesi on täydellinen tuote rasvaisenkin ihon puhdistukseen ja kasvojen viilentämiseen kuumalla ilmalla.

OREGANON KUKKAISVEDEN TÄYTTÖPULLO (OREGANO FLORAL WATER REFILL) Koodi: 557406 250 ml

UK

IE

Tämä Young Livingin ranskalaisella maatilalla Provencessa tuotettu virkistävä laventelin kukkaisvesi on täydellinen tuote rasvaisenkin ihon puhdistukseen ja kasvojen viilentämiseen kuumalla ilmalla.

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

AINESOSAT: Puhdas kukkaisvesi

Tulossa!

Tulossa!

LAVENTELIPUSSIT (LAVENDER SACHETS) Koodi: 503906

UK

Nämä kauniit pienet pussit sisältävä kuivattua laventelinkukkaa, joka on peräisin Young Livingin ranskalaiselta maatilalta. Niitä voi käyttää koristeina tai vaatekaappien raikastimina tai antaa lahjaksi. Kolme pussia sisältävän sarjan mukana tulee eteeristä vettä sisältävä 60 ml:n suihkepullo, jolla hienon laventelintuoksun kestoa voi pidentää. AINESOSAT: Kuivattua laventelinkukkaa puuvillapusseissa ja 60 ml:n laventelivesisuihke

56

YoungLiving.com

IE


Provence-sarja | Kodin tuotteet

KUIVATTUA LAVENTELINKUKKAA (DRIED LAVENDER FLOWERS)

EU

LAVENTELIKIMPPU (LAVENDER BOUQUET) Koodi:

504006 100 g 504406 250 g Koodi: 504506 500 g Koodi:

503806

Koodi:

UK

IE

Kuivattu laventelikimppu Ranskan Provencessa sijaitsevalta maatilaltamme. Kauniin koristekimpun mukana tulee eteeristä vettä sisältävä 60 ml:n suihkepullo, jolla hienon laventelintuoksun kestoa voi pidentää.

Kuivattua laventelinkukkaa Ranskan Provencessa sijaitsevalta maatilaltamme voi käyttää vaikkapa kuivakukkasekoituksiin tai tyynyntäytteeksi, ja sitä voi myös heittää hääparin päälle riisin sijaan.

SISÄLTÖ: Kuivattua laventelinkukkaa ja 60 ml:n laventelivesisuihke

SISÄLTÖ: Kuivattua laventelinkukkaa

LAVENTELI-YKSIJYVÄVEHNÄTYYNYT (LAVENDER EINKORN PILLOWS)

EU

Koodi: 504606 Niskatyyny

LUONNOLLINEN PELLAVANSIEMENLIUOTIN (NATURAL FLAXSEED SOLUBILIZER) Koodi: 503306 120 ml

Koodi: 504806 Nelikulmainen tyyny

IE

Tämän täysin luonnollisen liuottimen avulla voit nyt helposti sekoittaa eteerisiä öljyjä veden kanssa ja lisätä niitä kylpyveteen tai kodin puhdistustuotteisiin.

Nämä kätevät tyynyt on valmistettu yksijyvävehnän kuorista ja täytetty laventelinkukilla, jotka on poimittu Ranskan Provencessa sijaitsevalta maatilaltamme. Tyynyä on helppo kuljettaa mukana matkalla.

NICOLAS DIFFUSER -DIFFUUSERI

UK

AINESOSAT: Saippuoitunut pellavansiemenöljy

Koodi: 504206

VILLIN LAVENTELIN ETEERINEN ÖLJY (WILD LAVENDER ESSENTIAL OIL)

Koodi: 502706 Paper Filters 5 kpl

Koodi: 503006 5 ml

EU

Tämä tyylikäs diffuuseri levittää huoneilmaan haluamiasi eteerisiä öljyjä käyttämättä lainkaan sähköä. Edullisen, kestävän ja ympäristöystävällisen Nicolasdiffuuserin toiminta perustuu luonnolliseen haihtumiseen huonelämpötilassa. Se on tehty kokonaan kierrätettävistä materiaaleista, ja sitä on helppo kuljettaa.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

UK

IE

Villi laventeli kasvaa Provencen vuoristossa, ja siitä saadaan maailman hienointa laventeliöljyä. Näitä harvinaisia kasveja on poimittu käsin läheltä Séderonin kylää, jossa Gary Young asui, kun hän ensimmäisen kerran matkusti Ranskaan oppiakseen etsimään ja tislaamaan maailman parhaita kasveja ja eteerisiä öljyjä. AINESOSAT: Eteerinen laventeliöljy (Lavender Essential Oil)

57


TERVEYS JA HYVÄ OLO Todellinen hyvinvointi alkaa sisältäpäin. Terveys ja hyvä olo -tuotesarja sisältää kaikki tärkeimmät ravinteet sekä tehokkaita eteerisiä öljyjä tuomaan uutta potkua matkaasi. Jaksa pidempään ruoilla ja lisäravinteilla, jotka ravitsevat elinvoimaasi, täyttävät ravinnetarpeesi ja kutkuttelevat makuhermojasi.Terveys ja hyvä olo | NingXia Red™

NINGXIA Red

li 700 vuoden ajan Kiinan luoteisosassa sijaitseva Ningxian alue on tunnettu korkealuokkaisista gojimarjoistaan. Gojimarjat ovat hyvin ravinnerikasta superruokaa. NingXia Red™ on Young Livingin superlisäravinne, joka on kehitetty erityisesti energisoimaan, vahvistamaan ja uudistamaan kehoa ja mieltä. Tämä patentoitu sekoitus sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, arvostettua gojimarjapyreetä Kiinan Ningxian maakunnasta sekä monia vitamiinipitoisia marjoja ja hedelmiä, kuten kirsikkaa, mustikkaa ja granaattiomenaa. NINGXIA RED

UK AT DE

IE

SE

Koodi: 3042560 2 kpl (kaksi 750 ml:n pulloa) Koodi: 3044560 4 kpl (neljä 750 ml:n pulloa) Koodi: 3045560 6 kpl (kuusi 750 ml:n pulloa) Koodi: 3046560 8 kpl (kahdeksan 750 ml:n pulloa)

NingXia Red on luonnollisen herkullinen gojimarjajuoma, joka energisoi, vahvistaa ja uudistaa kehoa ja mieltä. Siitä saa myös runsaasti antioksidantteja ja muita ravintoaineita, jotka ravitsevat elintärkeitä energiajärjestelmiä. NingXia Red nostaa terveytesi aivan uudelle tasolle.

Myyntimenestys!


NINGXIA NITRO Koodi: 306408 14 x ml:n putkiloa

UK

NingXia NITRO on täysin luonnollinen lisäravinne, joka antaa lisäenergiaa ja terävöittää ajattelua. NingXia NITRO on helppo ja nopea tapa parantaa keskittymiskykyä ja tehostaa fyysistä suoritusta. ETEERISET ÖLJYT: Vanilja*, viherminttu, piparminttu, muskottipähkinä, mustapippuri

NINGXIA RED COMBOPACK – YHDISTELMÄPAKKAUS Koodi: 4710560 2 x 750 ml, 30 yksittäispakkausta

UK AT DE

IE

SE

NingXia Red Combo Pack -yhdistelmäpakkaus on täydellinen valinta NingXia Red -tuotteen ystäville. Se sisältää kaksi NingXia Red -pulloa sekä 30 yksittäispakkausta, joten voit nauttia luonnollisen herkullista ja ravitsevaa juomaa missä tahansa.

NINGXIA ZYNG Uusi!

Myyntimenestys!

Koodi: 3071521 12 tölkkiä

UK AT DE

IE

SE

NingXia Zyng on kevyt, hiilihapollinen juoma, joka antaa tujauksen raikastavaa energiaa. Eteeristen mustapippuri- ja limettiöljyjen, gojimarjasoseen ja valkoisen teen uutteen patentoitu sekoitus tekee siitä nesteyttävän juoman, josta ei tarvitse tuntea syyllisyyttä! ™

NINGXIA RED SINGLES – YKSITTÄISPAKKAUKSET

UK AT DE

IE

SE

Koodi: 3525560 30 kpl Koodi: 3526560 60 kpl Koodi: 3523560 90 kpl

Houkuttelevat 60 ml:n NingXia Red -yksittäispakkaukset ovat kätevä tapa esitellä tätä luonnollisen herkullista juomaa. Kestävät pienet pussit suojaavat NingXia-gojimarjan hyödyllisiä vaikuttavia aineita. Kuljeta niitä mukanasi laukussa tai anna maistiaisiksi ystäville, Myyntimenestys! perheenjäsenille tai muille kiinnostuneille.

NINGXIA WOLFBERRIES (DRIED), KUIVATUT MARJAT Koodi: 636008 453 g

UK AT DE

IE

Kuivatut NingXia-gojimarjat maistuvat sellaisinaan välipalana, smoothieen sekoitettuna tai jogurtin ja myslin päälle siroteltuna. Niillä voi lisätä makua, rakennetta ja ravintoarvoa moniin suosikkiruokiin.

61


Terveys ja hyvä olo | Yksijyvävehnä (Einkorn)

Einkorn

YKSIJYVÄVEHNÄ (EINKORN) Yksijyvävehnä on alkuperäinen elämän perusvilja, joka tunnetaan vehnän vanhimpana muotona jota kasvoi luonnossa jo ammoisista ajoista lähtien. Yksijyvävehnän luonnollinen geneettinen koostumus ja vähägluteenisuus tekevät siitä ylivoimaisen viljavaihtoehdon, koska se sopii ihmiskeholle nykyaikaisia hybridivehniä paremmin. Yksijyvävehnä hajoaa ruoansulatuksessa helpommin, minkä seurauksena sen ravinteet imeytyvät kehoon tehokkaammin. Young Living pyrkii palauttamaan yksijyvävehnän sen oikeutettuun arvostettuun asemaan maailmassa. GARY’S TRUE GRIT -YKSIJYVÄVEHNÄJAUHO (GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR)

GARY’S TRUE GRIT -LETTU- JA VOHVELIJAUHOSEOS YKSIJYVÄVEHNÄSTÄ (GARY’S TRUE GRIT EINKORN PANCAKE & WAFFLE MIX) Koodi: 5300500 453 g

UK AT DE

IE

Koodi: 5043500 907 g

IE

Paljon ravinteita sisältävä, hybridisoimaton ja vähägluteeninen Gary’s True Grit -yksijyvävehnäjauho kuuluu jokaisen keittiön perustarpeisiin. Sopii täydellisesti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita vaihtoehdosta nykyaikaiselle vehnälle. Yksijyvävehnä hajoaa helpommin ruoansulatuksessa, minkä seurauksena myös ravinteet imeytyvät kehoon tehokkaammin.

Tämä ainutlaatuinen jauhoseos on yhdistelmä muinaista yksijyvävehnää ja muita terveellisiä viljoja sekä hernekasveja. Siitä on helppo taikoa herkullinen aamiainen täynnä proteiinia ja kuituja. Hyvän omantunnon aamiaisvaihtoehto, joka maistuu koko perheelle.

Tulossa!

UK AT DE

Tulossa!

GARY’S TRUE GRIT -YKSIJYVÄVEHNÄSPAGETTI (GARY’S TRUE GRIT EINKORN SPAGHETTI) Koodi: 5301500 227 g

Tulossa!

62

YoungLiving.com

UK AT DE

Gary's True Grit™ -yksijyvävehnäspagetti on herkullinen ja luonnonmukainen vaihtoehto tavallisille pastatuotteille. Siitä pitää taatusti koko perhe. Tee Gary's True Grit™ -yksijyvävehnäspagetista ensisijainen valintasi, kun mielesi tekee valmistaa lempipastareseptejäsi.

IE


Tärkeät

RAVINTOAINEET

Wolfberry

Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat terveellisen elämäntavan peruspilareita. Usein näitä tärkeitä ravintoaineita ei kuitenkaan saa riittävästi ruokavaliosta. Tuotevalikoimassamme on monia käytännöllisiä monivitamiinilisäravinteita, jotka sisältävät luonnollisesta ruoasta saatavia vitamiineja ja kivennäisaineita sekä lisäksi tehokkaita eteerisiä öljyjä, jotka auttavat voimaan mahdollisimman hyvin jokaisena päivänä.

5-DAY NUTRITIVE CLEANSE Koodi:

489008

UK AT DE

Kehoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistava 5-Day Nutritive Cleanse™ -tuotepakkaus parantaa yleistä terveydentilaa ja lisää hyvinvointia. Viiden päivän 5-Day Nutritive Cleanse -puhdistussarjalla vähintään neljä kertaa vuodessa tehty yksinkertainen kehon puhdistus ja jatkuva ravitsemuksellisesta hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat tasapainottamaan nykyaikaisen ruokavalion äärivaikutuksia. Ravinteikkaan puhdistussarjan sisältö: kaksi NingXia Red -pulloa – virkistävä ja elvyttävä gojimarjoista valmistettu ravinnejuoma (2 x 750 ml), Balance Complete – virkistävä ja ravinteikas kehonpuhdistaja (750 g), Digest & Cleanse – lievittää ruoansulatusongelmia ja edistää tervettä ruoansulatusta (30 pehmytkapselia).

Huomaa: 5-Day Nutritive Cleanse on hyvä aloitus. Tilanteestasi riippuen saatat tarvita voimakkaampia ja kohdistetumpia ravintoaineita.

BALANCE COMPLETE Koodi:

BLM

329208 750 g

UK AT DE

Koodi:

323408 90 kapselia

Balance Complete on tehokas lisäravinne, joka antaa energiaa ja puhdistaa kehoa. Balance Complete sisältää myös Young Livingin omaa V-Fibre™sekoitusta, josta saa uskomattomat 11 grammaa kuitua annosta kohden.

UK AT DE

BLM on lisäravinne, joka tukee luiden ja nivelten normaalia terveyttä. ETEERISET ÖLJYT: Lamosalali, mausteneilikka, Idahon palsamijalokuusi

ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini Sekoitukseen voi käyttää vaikkapa sekoituspulloa (Blender Bottle, koodi 4622), Myyntimenestys! joka löytyy sivulta 48.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

63


Terveys ja hyvä olo | Tärkeät Ravintoaineet

DETOXZYME

COMFORTONE Koodi:

320408 150 kapselia

UK AT DE

Koodi:

320308 180 kapselia

Detoxzyme sisältää voimakkaita entsyymejä, jotka edistävät ruoansulatusta, poistavat myrkkyjä ja puhdistavat elimistöä. Detoxzyme toimii yhdessä kehon kanssa ja tukee ruoansulatuselimistön normaalia toimintaa.

ComforTone on yrttien ja eteeristen öljyjen tehokas yhdistelmä, joka tukee ruoansulatusjärjestelmää sitomalla, eliminoimalla ja puhdistamalla jäämiä paksusuolesta ja parantamalla siten sen luonnollista, tervettä toimintaa. ETEERISET ÖLJYT: Rakuuna, anis, inkivääri, piparminttu, tangeriini, rosmariini, maruna, kamomillasaunio

ETEERISET ÖLJYT: Kumina, anis, fenkoli

DIGEST + CLEANSE Koodi:

329308 30 pehmytkapselia

ESSENTIALZYME UK AT DE

Koodi:

327208 90 kapselia

Essentialzyme on kaksikerroksinen monientsyymikapseli, joka on kehitetty erityisesti tasapainottamaan ruoansulatusjärjestelmää ja edistämään entsyymien toimintaa.

ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, sitruuna, inkivääri, kumina, fenkoli, anis

ETEERISET ÖLJYT: Kumina, anis, fenkoli, piparminttu, rakuuna, mausteneilikka

ICP

464508 120 kapselia

UK

Koodi:

320808 227 g

Essentialzymes-4 on monipuolinen entsyymiyhdistelmä. Se on kehitetty edistämään elintärkeää ravintorasvojen, proteiinien, kuitujen ja hiilihydraattien sulatusta, mistä on hyötyä erityisesti, kun ruokavalioon kuuluu paljon jalostettuja elintarvikkeita.

ETEERISET ÖLJYT: Fenkoli (fennel), anis (anise), rakuuna (tarragon), inkivääri (ginger), sitrusheinä (lemongrass), rosmariini (rosemary)

JUVAPOWER

INNER DEFENSE 329508 30 pehmytkapselia

UK AT DE

Young Livingin Inner Defense -pehmytkapselit sisältävät tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten oregano- ja timjamiöljyä sekä Thieves-sekoitusta. Inner Defense auttaa vahvistamaan ja suojaamaan kehon immuunijärjestelmää ja sisäistä tasapainoa. ETEERISET ÖLJYT: Oregano, timjami, mausteneilikka, kaneli, Myyntimenestys! rosmariini, eucalyptus radiata, sitruuna, sitronella

64

YoungLiving.com

UK

ICP™ on ruoansulatusta edistävä ravintolisä, jonka kasveista ja yrteistä peräisin olevat ainesosat auttavat tehostamaan ruoansulatusjärjestelmän toimintaa.

ETEERISET ÖLJYT: Anis, inkivääri, rosmariini, rakuuna, fenkoli, sitrusheinä

Koodi:

UK

Digest + Cleanse lievittää vatsan ja suoliston ongelmia ja edistää tervettä ruoansulatusta. Kapselit liukenevat suolistossa, mikä takaa vaikuttavien aineiden hyvän imeytymisen.

ESSENTIALZYMES-4 Koodi:

UK AT DE

Koodi:

327608 226 g

UK AT DE

JuvaPower on runsaasti antioksidantteja sisältävä kasvisjauhesekoitus, joka on yksi parhaista happamuutta sitovien ruokaaineiden lähteistä. JuvaPower sisältää paljon maksan toimintaa edistäviä ravintoaineita. ETEERISET ÖLJYT: Fenkoli, anis


Tärkeät Ravintoaineet | Terveys ja hyvä olo

LIFE 5

JUVASPICE Uusi! Koodi:

3279500 113 g

UK AT DE

Koodi:

309908 30 kapselia

UK

Life 5 on useiden vuosien tutkimustyön tulosta. Se on viiden terveellisen bakteerikannan patentoitu yhdistelmä hitaasti sulavassa kapselissa. Yksi annos Life 5 -valmistetta sisältää 10 miljardia aktiivista viljelmää valmistushetkellä mitattuna.

JuvaSpice® on kasvisjauhesekoitus, joka sisältää maksan toimintaa edistäviä ravintoaineita ja antioksidantteja. Tämä fenkolin ja aniksen eteerisillä öljyillä tehostettu ravintolisä tuo ruokavalioosi lisää kuitua. ETEERISET ÖLJYT: Fenkoli (fennel), anis (anise)

Myyntimenestys!

LONGEVITY SOFTGELS -KAPSELIT Koodi:

328908 30 pehmytkapselia

MEGACAL UK AT DE

Koodi:

328008 450 g

UK AT DE

Longevity -pehmytkapselit ovat voimakas, patentoitu yhdistelmä rasvaliukoisia antioksidantteja. Lisäksi siinä on puhdasta eteeristä timjami-, appelsiini- ja olibaanihartsiöljyä.

MegaCal on erinomainen kalsiumin, magnesiumin, mangaanin ja C-vitamiinin lähde. Se tukee luiden, verisuoniston ja hermoston normaalia toimintaa.

ETEERISET ÖLJYT: Timjami, mausteneilikka, appelsiini, olibaanihartsi

ETEERISET ÖLJYT: Sitruuna

Myyntimenestys!

MULTIGREENS Koodi:

OMEGAGIZE3

324808 120 kapselia

UK AT DE

Koodi:

309708 120 pehmytkapselia

MultiGreens on ravinteikas klorofyllivalmiste, joka on kehitetty lisäämään elinvoimaisuutta sekä edistämään hermoston ja verenkiertoelimistön toimintaa. Se auttaa lievittämään stressiä sekä tehostamaan energia- ja glukoosiaineenvaihduntaa. ETEERISET ÖLJYT: Rosmariini, sitrusheinä, sitruuna, sitruunamelissa

ETEERISET ÖLJYT: Sitrusheinä, mirha, mausteneilikka, kamomillasaunio

SULFURZYME

POWER MEAL Koodi:

UK AT DE SE

OmegaGize³ yhdistää kolme keskeistä päivittäistä ravintolisää, nimittäin omega3-rasvahapot, D3-vitamiinin ja CoQ10ubikinonin. Nämä ravintolisät yhdessä Young Livingin patentoidun eteeristen öljyjen sekoituksen kanssa muodostavat runsaasti omega-3 DHA -rasvahappoja sisältävän kalaöljyvalmisteen, joka voi tukea yleistä hyvinvointia.

Koodi: 3243521 120 kapselia

6300 780 g

Power Meal on kasviperäistä proteiinia sisältävä ravintolisä, jonka valmistuksessa ei ole käytetty soijaa, maitotuotteita eikä eläinperäisiä tuotteita.

UK AT DE SE

Sulfurzyme-kapselit auttavat edistämään ja ylläpitämään nivelten hyvinvointia ja liikkuvuutta. Ne sisältävät kahta tehokasta vaikuttavaa ainetta: MSM-yhdistettä ja NingXia-gojimarjajauhetta.

ETEERISET ÖLJYT: Appelsiini, sitruuna, greippi, anis, fenkoli, muskottipähkinä

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

65


Terveys ja hyvä olo | Tärkeät Ravintoaineet

SUPER CAL Koodi:

TRUE SOURCE

3244500 120 kapselia

UK AT DE

SuperCal sisältää kivennäisaineita, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä, jotka auttavat pysymään terveinä. Lamosalali, sitrusheinä ja muut eteeriset öljyt tehostavat tämän ravintolisän yhteisvaikutuksia. ™

WOLFBERRY CRISP 631508 6 kpl

UK AT DE

IE

SE

Luonnollisesti makeutetut Wolfberry Crisp -patukat sisältävät 16 grammaa proteiinia, joka on peräisin manteleista, soijasta, gojimarjoista ja kurpitsansiemenistä.

NINGXIA NITRO Paranna suorituskykyäsi

3502 30 kpl

True Source sisältää kuivattuja ruokajauheita, vitamiineja, kivennäisaineita ja muita ravintoaineita. Tuloksena on vaikuttava koostumus, joka mullistaa käsityksen päivittäisestä monivitamiinivalmisteesta.

ETEERISET ÖLJYT: Meirami, lamosalali, sitrusheinä, myrtti

Koodi:

Koodi:


Slique™ | Terveys ja hyvä olo

Sliquen ainutlaatuinen yhdistelmä terveyttä edistäviä, luonnollisia ainesosia ja tehokkaita eteerisiä öljyjä johdattaa oikeaan suuntaan – kohti terveempää ja onnellisempaa elämää! Oikeanlaiseen ruokavalioon ja liikuntaan yhdistettynä Sliquen tuotteilla voidaan tukea painonhallintaa, sillä ne lisäävät kylläisyyden tunnetta ja täydentävät ravintoaineiden saantia.

SLIQUE ESSENCE (EUROPE)

SLIQUE-PATUKAT (SLIQUE BARS) Uusi! Koodi: 5024521 6 patukkaa

UK AT DE

IE

SE

Koodi: 458608 15 ml

IE

SE

Slique Essence sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten greippi-, tangeriini-, sitruuna-, viherminttu- ja ocoteaöljyä. Tämä ainutlaatuinen koostumus tukee tervettä painonhallintaa luonnollisella tavalla, kun siihen yhdistetään oikeanlainen ruokavalio ja sopivasti liikuntaa.

Slique-patukat koostuvat kuivattujen hedelmien sekoituksesta, joka sisältää ananaskirsikoita, taateleita, kirsikoita ja gojimarjoja, sekä Garyn omasta kuivatusta kaakaorouheesta. Ne ovat erinomainen välipala äkilliseen nälkään ja tehokas proteiinin ja kuidun lähde. ETEERISET ÖLJYT: Vanilja (vanilla), appelsiini (orange), kaneli (cinnamon)

UK AT DE

ETEERISET ÖLJYT: Greippi, tangeriini, sitruuna, viherminttu ja ocotea sekä steviauute

SLIQUE TEA -TEE Koodi:

4572523 25 pussia

UK AT DE

IE

Slique-tee on ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia ainesosia, joissa on runsaasti hyödyllisiä kasviravintoaineita. Tee on valmistettu herkullisesta kaakaojauheesta, kanelinkuoresta, jauhetusta muskottipähkinästä ja Young Livingin puhtaasta eteerisestä vaniljaöljystä. ETEERISET ÖLJYT: Vanilja*

67

SE


PUHDISTUS JA

kauneudenhoito

Young Livingin puhdistus- ja kauneudenhoitotuotteet eivät sisällä tieteellisesti kiistanalaisia ainesosia. Eteerisiä öljyjä sisältävät shampoot, voiteet ja kohdistetut ihonhoitotuotteet puhdistavat ja kosteuttavat ihoa, niin että se hehkuu luontaista terveyttä. Hemmottele ihoasi eteeristen öljyjen voimalla!Puhdistus ja Kauneudenhoito | Ihon Hoito

Kasvojen ja

Orkidea

IHON HOITO Young Livingin ihonhoitotuotteet koostuvat korkealuokkaisista kasviperäisistä ainesosista ja eteerisistä öljyistä. Yhdessä ne tukevat ja parantavat ihon olemusta. Tämä tuotesarja tarjoaa tarpeelliset ihonhoitoratkaisut kaikille ihotyypeille. Tuotteet on kehitelty asiantuntevasti niin, että ne auttavat ihoasi pysymään terveen ja sileän näköisenä.

ART BEAUTY MASQUE -NAAMIO Koodi:

ART CREME MASQUE -NAAMIO

5168 8 kpl

Koodi:

ART® Creme Masque -naamio kosteuttaa ja suojaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä puhtaiden eteeristen öljyjen ja hyaluronihapon ansiosta. Lisäksi siinä on muita luonnollisia kasviainesosia, jotka auttavat rauhoittamaan ja kiinteyttämään ihoa sekä palauttamaan sen nuorekkaan ilmeen. Sopii kaikille ihotyypeille.

KÄYTTÖOHJE: Pese kasvot, levitä naamiota kasvoille, anna vaikuttaa 20 minuutin ajan ja poista sitten hellävaraisesti. Parhaat tulokset saat käyttämällä lisäksi uudistavaa ART Renewal Serum -seerumia.

KÄYTTÖOHJE: Pese ja kuivaa kasvot. Levitä tuotetta tasaisesti kasvoille. Anna vaikuttaa 20 minuutin ajan. Poista loput naamiosta kasvoilta kostealla pyyhkeellä.

ART GENTLE CLEANSER -PUHDISTUSAINE Uusi koostumus!

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS -HUULIKIILTO NEUTRAALI/TALVITUOKSU

Koodi:

5361550 100 ml

UK AT DE

Hellävarainen, pehmeästi vaahtoava ART® Gentle Cleanser -puhdistusaine poistaa kasvojen iholta epäpuhtaudet ja saa sen näyttämään terveeltä ja hehkuvalta. Puhdistusaineen sisältämät ihoa hellivät eteeriset öljyt tekevät kasvoista puhtaan ja raikkaan tuntuiset sekä säteilevän näköiset. KÄYTTÖOHJE: Kostuta kädet ja levitä puhdistusainetta kasvoille ja kaulalle pyörivin, hierovin liikkein.

Tulossa!

70

5173 30 ml

ART Beauty Masque -kasvonaamion orkideapohjainen koostumus rauhoittaa ihoa ja tekee siitä entistäkin terveemmän ja säteilevämmän näköisen. Orkidean terälehtien ja puhtaiden eteeristen öljyjen eksoottinen sekoitus ravitsee ja vahvistaa kasvojen herkimpiä alueita ja tekee ilmeestä eloisan ja nuorekkaan. Sopii kaikille ihotyypeille. ®

YoungLiving.com

IE

Koodi: 507608

UK AT DE

IE

L’Brianté on huulikiillon ja eteerisen öljyhajusteen yhdistelmä, joka kaunistaa luonnollisesti ja kulkee helposti mukana. Talvi-versioon kuuluvat nuden sävyinen huulikiilto ja hienostunut eteerinen öljysekoitus, joka sisältää mm. vetiveriaa, santelipuuta ja ylang ylangia. ETEERISET ÖLJYT: Vetiveriaheinä, Idahon palsamijalokuusi, harmaapihta, Royal Hawaiian -santelipuu, ylang ylang


Ihon Hoito | Puhdistus ja Kauneudenhoito

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS -HUULIKIILTO PINKKI/KESÄTUOKSU Koodi: 507508

UK AT DE

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS -HUULIKIILTO PUNAINEN/AMORESSENCE-TUOKSU IE

L’Brianté-huulikiillon ja eteerisen öljyhajusteen yhdistelmä kaunistaa missä ja milloin tahansa. Amoressence-versioon kuuluvat syvänpunainen huulikiilto ja romanttinen eteerinen öljysekoitus, joka sisältää mm. jasmiinia ja vetiveriaa.

ETEERISET ÖLJYT: Tangeriini, mandariini, viherminttu, limetti, vetiveriaheinä, patsuli, Idahon pietaryrtti

ETEERISET ÖLJYT: Vetiveriaheinä, Idahon okakuusi, jasmiini*, davana, ocotea, ylang ylang, jalosauramo, palsamipelargoni

5362550 30 ml

UK AT DE

ART REFRESHING TONER -KASVOVESI Uusi koostumus! IE

Koodi:

5360550 120 ml

ART Light Moisturiser on kevyt kosteusvoide, joka auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon. Young Livingin eteeriset öljyt ja luonnolliset ainesosat tekevät kasvojen ihosta pehmeän ja joustavan, jolloin meikki levittyy helposti.

Tulossa!

ART RENEWAL SERUM -SEERUMI

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM -VOIDE

5175 20 ml

Uudistava ART® Renewal Serum -seerumi on ainutlaatuinen yhdistelmä eksoottista orkideaa ja eteerisiä öljyjä, jotka auttavat rauhoittamaan ja suojaamaan kasvojen herkimpiä alueita. Yhdessä nämä ensiluokkaiset ainesosat ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä auttavat säilyttämään sen nuorekkuuden. KÄYTTÖOHJE: Pese kasvot. Levitä ART Renewal Serum -seerumia kasvojen herkille alueille kahdesti päivässä ja anna sen imeytyä. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä lisäksi valitsemaasi Young Livingin kosteusvoidetta.

UK AT DE

5363550

Tulossa!

KÄYTTÖOHJE: Katso käyttöohje tuoteselosteesta.

IE

Sheerlumé™ on ihon sävyä kirkastava ja tasapainottava voide, jonka vaikutus perustuu patentoituun alppikasvien ja puhtaiden eteeristen öljyjen yhdistelmään. KÄYTTÖOHJE: Levitä ohut kerros Sheerlumé-voidetta puhtaalle iholle. Saat parhaan tuloksen käyttämällä voidetta aamuin ja illoin joko yksinään tai Young Livingin suosikkikosteusvoiteesi alla.

Koodi: IE

Young Livingin uusi ART ihonhoitojärjestelmä puhdistaa, virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihon tehokkaasti sekä tuo esiin niiden luonnollisen kauneuden. Siinä on ART®-tuotteiden salaisuus! ®

UK AT DE

Koodi: 4833 30 ml

BOSWELLIA WRINKLE CREAM -VOIDE

ART SKIN CARE SYSTEM -IHONHOITOJÄRJESTELMÄ Uusi koostumus! Koodi:

IE

KÄYTTÖOHJE: Puhdistuksen jälkeen pyyhi kasvoja ja kaulaa kasvovedellä kostutetulla pumpulilla. Käytä aamuin ja illoin tarpeen mukaan.

KÄYTTÖOHJE: Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta hellävaroen kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuisin tai tarpeen mukaan.

Tulossa!

UK AT DE

ART® Refreshing Toner -kasvovesi poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Eteeristen öljyjen täydellinen sekoitus auttaa tasapainottamaan ihon pH-arvoa sekä tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen.

®

Koodi:

IE

L’Brianté-huulikiilto ja siihen kuuluva eteerinen öljyhajuste saavat sinut tuntemaan olosi säteileväksi. Kesä-versioon kuuluvat suloisen pinkki huulikiilto ja ihastuttava eteerinen öljysekoitus, joka sisältää mm. tangeriinia ja patsulia.

ART LIGHT MOISTURISER -KOSTEUSVOIDE Uusi koostumus! Koodi:

UK AT DE

Koodi: 507408

5141500 57 g

UK AT DE

Boswellia Wrinkle Cream™ -voide sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten olibaanihartsia ja santelipuuta, jotka kosteuttavat ihoa sekä vähentävät sen kiiltelyä ja auringosta johtuvien vaurioiden näkymistä. KÄYTTÖOHJE: Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta hellävaroen kasvoille ja kaulalle.

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

71

IE


Puhdistus ja Kauneudenhoito | Ihon Hoito

CINNAMINT LIP BALM -HUULIVOIDE Koodi:

515008 4.2 g

UK AT DE

GRAPEFRUIT LIP BALM -HUULIVOIDE IE

SE

Koodi:

Cinnamint-huulivoiteessa on runsaasti kasviperäisiä aineita, jotka kosteuttavat kuivia huulia ja suojaavat niitä ankariltakin sääolosuhteilta. Se sisältää ravitsevia eteerisiä öljyjä, gojimarjan siemenöljyä sekä antioksidanttisia A-, C- ja E-vitamiineja. ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, viherminttu, appelsiini, kanelinkuori

520308 4.2 g

UK AT DE

UK AT DE

IE

ETEERISET ÖLJYT: Greippi, gojimarjan siemenöljy

Myyntimenestys!

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH -KASVOJENPUHDISTUSAINE Koodi:

Kuivia huulia hoitava Lavender-huulivoide sisältää eteeristä laventeliöljyä, kosteuttavaa jojobaöljyä ja E-vitamiinia.

IE

Kevyt ja virkistävä Grapefruit-huulivoide estää huulten ihoa kuivumasta.

Myyntimenestys!

LAVENDER LIP BALM -HUULIVOIDE Koodi:

517808 4.2 g

5136500 118 ml

UK AT DE

IE

Tämä hellävarainen, saippuaton kasvojenpuhdistusaine puhdistaa ihon vahingoittamatta sen luonnollista suojakerrosta. Se sisältää ihoa pehmentävää MSM-yhdistettä, kimmoisuutta parantavaa merilevää ja rauhoittavaa eteeristä laventeliöljyä.

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli

Myyntimenestys!

KÄYTTÖOHJE: Vaahdota hellävaroen kasvoille ja kaulalle lämpimän veden kanssa. Huuhtele huolellisesti. Käytä päivittäin.

PROGESSENCE PHYTO PLUS™ Koodi:

458108 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Progessence Phyto Plus on puhdas, tasapainottava seerumi, joka on kehitetty erityisesti naisille. Villin jamssin ja E-vitamiinin lisäksi Progessence Plus sisältää eteeristä olibaanihartsi-, bergamotti- ja piparminttuöljyä.

SANDALWOOD MOISTURE CREAM -KOSTEUSVOIDE Koodi:

514808 113 g

SATIN FACIAL SCRUB, MINT -KUORINTAVOIDE Koodi:

3735500 57g

UK AT DE

IE

KÄYTTÖOHJE: Hiero varovasti kasvoille ja kaulalle lämpimän veden kanssa. Huuhtele pois huolellisesti. Käytä tarvittaessa.

YoungLiving.com

KÄYTTÖOHJE: Hiero varovasti kasvoille, kaulalle ja muille haluamillesi alueille. Käytä päivittäin kasvojen puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen.

WOLFBERRY EYE CREAM -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Satin Facial Scrub™ on mintulta tuoksuva vesipohjainen kuorintavoide. Se sisältää jojobaöljyä, mangovoita, MSM-yhdistettä, aloeta ja eteeristä piparminttuöljyä, jotka auttavat supistamaan ihohuokosia ja elvyttämään väsynyttä ihoa.

72

IE

Tehokkaasti kosteuttava santelipuuvoide sisältää Young Livingin puhtaita eteerisiä öljyjä. Metyylisulfonyylimetaani (MSM) on luontaisesti esiintyvä kasvipohjainen yhdiste, joka pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Tämä tuote sisältää sheavoita.

KÄYTTÖOHJE: Levitä 2 – 4 tippaa kahdesti päivässä niskan alueelle. Lisätehoa saat hieromalla 1– 2 tippaa kyynärvarsiin kahdesti päivässä.

Myyntimenestys!

UK AT DE

Koodi:

5145 14.1 g

Wolfberry Eye Cream on luonnollinen, vesipohjainen silmänympärysvoide. Se sisältää ihoa hoitavaa gojimarjan siemenöljyä, joka hidastaa ikääntymisen vaikutuksia. Voide rauhoittaa väsyneitä silmiä, vähentää turvotusta sekä häivyttää juonteita ja tummia silmänalusia. KÄYTTÖOHJE: Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta varovasti herkälle silmänympärysiholle. Käytä iltaisin.


Olennainen

KYLPY JA KEHON HOITO AROMAGUARD MEADOW MIST DEODORANT Koodi:

375208 42 g

Ruusu

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEODORANT UK AT DE

IE

SE

Koodi:

375308 42 g

Young Livingin luonnolliset deodorantit eivät sisällä alumiinia toisin kuin useimmat kaupoista saatavat tuotteet. Meadow Mist™ -deodorantti sisältää kookosöljyä, mehiläisvahaa, E-vitamiinia ja ihoa hoitavia puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten sitruuna- ja laventeliöljyä.

BATH & SHOWER GEL BASE -KYLPY- JA SUIHKUGEELI Koodi:

3751500 236 ml

SE

Young Livingin Mountain Mint™ -deodorantti on ihanteellinen vaihtoehto alumiinia sisältäville tuotteille. Se sisältää luonnollisesti ihoa rauhoittavia aineita, kuten kookosöljyä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Siihen on myös lisätty puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten sitruuna- ja rosmariiniöljyä.

Koodi: 469908 UK AT DE

IE

EU

Bon Voyage -setti sisältää 11 Young Livingin puhdistus- ja ihonhoitotuotetta tyylikkäässä laukussa. Kätevä, pienikokoinen Bon Voyage -setti mahtuu hyvin käsimatkatavaroihin tai käsilaukkuun ja sisältää kaikki tärkeimmät matkoilla tarvittavat tuotteet.

COPAIBA VANILLA MOISTURISING SHAMPOO

COOL AZUL -URHEILUGEELI (COOL AZUL SPORTS GEL) 543608 100 ml

IE

BON VOYAGE KIT -SETTI

Young Livingin kylpy- ja suihkugeelin pohjalta voi valmistaa oman kylpy- tai suihkusekoituksensa, joka puhdistaa ja ravitsee ihoa. Tee kylpyhetkestä ylellinen kokemus lisäämällä geeliin muutama tippa haluamaasi eteeristä öljyä tai öljysekoitusta.

Koodi:

UK AT DE

UK AT DE

IE

Cool Azul™ -urheilugeelin koostumuksesta 10 prosenttia (10 ml / putkilo) on aitoja eteerisiä öljyjä. Nämä luontaiset ainesosat tekevät Cool Azul -urheilugeelistä ainutlaatuisen helposti levittyvän, ja siksi se sopii erinomaisesti esimerkiksi hierojien, fysioterapeuttien ja urheiluhierojien käyttöön.

Koodi:

5194550 295 ml

UK AT DE

IE

SE

Täyteläinen, kosteuttava Copaiba Vanilla Moisturising -shampoo on tarkoitettu kuiville tai vaurioituneille hiuksille. ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, copaiba, palsamipelargoni, vanilja*

Tulossa!

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

73


Puhdistus ja Kauneudenhoito | Kylpy ja Kehon Hoito

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL -KYLPY- JA SUIHKUGEELI

COPAIBA VANILLA MOISTURISING CONDITIONER -HOITOAINE Koodi:

5195550 295 ml

UK AT DE

IE

Koodi:

3739500 236 ml

UK AT DE

IE

Ylellisessä Dragon Time -kylpy- ja suihkugeelissä yhdistyvät eteeristen öljyjen rauhoittavat vaikutukset ja luonnollisesti kosteuttavat kasviaineet, jotka saavat olon tuntumaan puhtaalta, rennolta ja hyväntuuliselta.

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner on täyteläinen, kosteuttava hoitoaine kuiville tai vaurioituneille hiuksille. ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, copaiba, palsamipelargoni, vanilja*

ETEERISET ÖLJYT: Mandariini, laventeli, jalosauramo, palsamipelargoni, salvia, bergamotti, ruusupuu, myskisalvia, ylang ylang, fenkoli, sitruuna, palmarosa, meirami, jasmiini*, sininen pietaryrtti

GENESIS HAND & BODY LOTION -KÄSI- JA VARTALOEMULSIO

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL -KYLPY- JA SUIHKUGEELI Koodi:

3742500 236 ml

UK AT DE

IE

3706500 245 g

UK AT DE

Evening Peace -kylpy- ja suihkugeeli sisältää kaikkein luonnollisimpia kasviainesosia ja eteerisiä öljyjä, jotka rentouttavat väsyneitä lihaksia ja huuhtovat pois stressin ja jännityksen. Ihanteellinen iltarutiini.

Genesis™-käsi- ja vartaloemulsio sisältää kookosöljyä, lesitiiniä, eteerisiä öljyjä ja MSM-yhdistettä, jotka edistävät ihon hyvinvointia. Tuote kosteuttaa, tasapainottaa ja suojaa ihoa.

ETEERISET ÖLJYT: Santelipuu, sininen pietaryrtti, ylang ylang, palsamipelargoni, jasmiini*, palmarosa, ruusupuu, myskisalvia, sitruuna, bergamotti, jalosauramo

ETEERISET ÖLJYT: Ruusupuu, jasmiini*, bergamotti, palmarosa, sitruuna, ylang ylang, palsamipelargoni, jalosauramo

IE

LAVADERM COOLING MIST -SUIHKE

KIDSCENTS SHAMPOO Koodi:

Koodi:

3686 214 ml

Koodi:

324908 59 ml

UK AT DE

IE

Viilentävä LavaDerm Cooling Mist -suihke sisältää kahta luonnon rauhoittavinta ainetta: eteeristä laventeliöljyä ja aloe veraa. Suihke virkistää ja elvyttää stressaantunutta ihoa.

Turvallinen ja mieto KidScents-shampoo auttaa säilyttämään lasten herkän ihon oikean pHtasapainon. Se sisältää MSM-yhdistettä, aloe veraa, kamomillaa ja muita ravitsevia yrttejä sekä vitamiineja ja puhtaita eteerisiä öljyjä.

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli

ETEERISET ÖLJYT: Tangeriini, sitruuna, sininen pietaryrtti

LAVENDER FOAMING HAND SOAP -SAIPPUA

LAVENDER BATH & SHOWER GEL -KYLPY- JA SUIHKUGEELI Koodi:

5202500 236 ml

UK AT DE

IE

Tämä puhdasta eteeristä laventeliöljyä sisältävä kylpy- ja suihkugeeli puhdistaa ja virkistää ihon sekä rauhoittaa ja rentouttaa mielen. Se on valmistettu kasviperäisistä aineista, kuten kookosöljystä ja tähtianiksesta, ilman kemikaaleja ja synteettisiä säilöntäaineita. ETEERISET ÖLJYT:Laventeli, mirha, sitruuna, davana

Koodi: Koodi:

UK AT DE

443008 236.5 ml 443108 3 kpl (3 x 236.5 ml)

Vaahtoava laventelikäsisaippua puhdistaa luonnollisesti ja hellävaraisesti herkänkin ihon. Vain pieni määrä tätä tuoksuvaa saippuaa riittää hoitamaan ja virkistämään ihoa. Ei kuivata eikä ärsytä. Sisältää pumpun ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, sitruuna, mirha

74

YoungLiving.com

IE


Kylpy ja Kehon Hoito | Puhdistus ja Kauneudenhoito

LAVENDER-ROSEWOOD MOISTURISING SOAP -SAIPPUA

LAVENDER HAND & BODY LOTION -KÄSI- JA VARTALOEMULSIO Koodi: 5201500 226 ml

UK AT DE

IE

Koodi:

367308 100 g

UK AT DE

IE

Kosteuttava laventeliruusupuusaippua puhdistaa ja hoitaa käsiä. Tämä saippua ei kuivata ihoa tavanomaisten synteettisten saippuoiden tapaan, eikä se sisällä hajusteita, kemikaaleja tai keinotekoisia väriaineita.

Tämä eteeristä laventeliöljyä ja muita kasvipohjaisia aineita sisältävä käsi- ja vartaloemulsio kosteuttaa ja suojaa ihoa pitkäkestoisesti. Sen koostumus on sertifioitu ympäristöystävälliseksi ja täysin luonnolliseksi. ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, mirha, sitruuna, davana

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, ruusupuu

LAVENDER MINT DAILY SHAMPOO Koodi:

5191550 295 ml

UK AT DE

IE

LAVENDER MINT DAILY CONDITIONER -HOITOAINE Koodi:

Virkistävä Lavender Mint Daily -shampoo sopii kaikille hiustyypeille.

5192550 295 ml

UK AT DE

IE

Virkistävä ja kosteuttava Lavender Mint Daily -hoitoaine soveltuu päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille.

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, piparminttu, viherminttu

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, piparminttu, viherminttu

LAVENDER VOLUME SHAMPOO Koodi:

5100500 236 ml

UK AT DE

IE

Hellävaraisesti puhdistava Lavender Volume -shampoo tuuheuttaa ja ravitsee hentoa tukkaa sekä tasapainottaa hiuspohjaa. Uudistava ja elvyttävä Lavender Volume -shampoo sisältää MSM-rikkiyhdistettä, jonka uskotaan vahvistavan hiuksia.

LAVENDER VOLUME CONDITIONER -HOITOAINE Koodi:

UK AT DE

SENSATION BATH & SHOWER GEL -KYLPY- JA SUIHKUGEELI IE

Morning Start -kylpy- ja suihkugeeli auttaa aloittamaan aamun virkeänä. Se sisältää hienoimpia eteerisiä öljyjä sekä luonnollisesti puhdistavia ja kosteuttavia kasviaineita. ETEERISET ÖLJYT: Sitrusheinä, kataja, rosmariini, piparminttu

IE

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, sitruuna, myskisalvia, jasmiini*

MORNING START BATH & SHOWER GEL -KYLPY- JA SUIHKUGEELI 3745500 236 ml

UK AT DE

Lavender Volume -hoitoaine hoitaa ja tuuheuttaa hentoa tukkaa. Se sopii loistavasti yhteen Lavender Volume -shampoon kanssa. Hoitoaine sisältää MSM-yhdistettä, maitoproteiinia ja vitamiineja, jotka vahvistavat ohuita ja heikkoja hiuksia.

ETEERISET ÖLJYT: Laventeli, sitruuna, myskisalvia, jasmiini*

Koodi:

5102500 236 ml

Koodi:

3748500 236 ml

UK AT DE

IE

Sensation-kylpy- ja suihkugeeli sisältää lumoavan tuoksuisia öljyjä, joita itse Kleopatra käytti romanttisen tunnelman luomiseen. Hienot, luonnolliset ainesosat saavat aikaan nautinnollisen kylpyelämyksen. ETEERISET ÖLJYT: Ruusupuu, ylang ylang, jasmiini*

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta. *Jasmiini, pomeranssi, ruusu ja vanilja ovat pikemminkin esansseja kuin eteerisiä öljyjä.

75


Puhdistus ja Kauneudenhoito | Kylpy ja Kehon Hoito

SHUTRAN Koodi:

THIEVES CLEANSING SOAP -SAIPPUA

483508 15 ml

UK AT DE

IE

Koodi:

Shutran™ on voimistava eteerinen öljysekoitus, joka on kehitetty erityisesti miehille lisäämään miehekkyyden tunnetta ja itseluottamusta. Se sopii käytettäväksi partaveden tapaan hajusteena, joka viehättää sekä miehiä että naisia. ETEERISET ÖLJYT: Idahon okakuusi, ocotea, japaninsypressi, ylang ylang, korianteri, davana, setripuu, sitruuna, laventeli

THIEVES FOAMING HAND SOAP -SAIPPUA

UK AT DE

IE

367908 99.25 g

IE

Thieves Cleansing Soap -saippuassa on luontaisesti antiseptisen eteerisen Thieves-öljysekoituksen täyteläinen tuoksu. Kosteuttavat kasviöljyt ja kasviuutteet auttavat tekemään ihosta terveen ja tasaisen. ETEERISET ÖLJYT: Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata

THIEVES FOAMING HAND SOAP REFILL -TÄYTTÖPULLO Koodi:

367408 236.5 ml  Koodi: 364308 3 kpl (3 x 236.5 ml)  Koodi:

UK AT DE

359408 täyttöpullo (946 ml)

UK AT DE

IE

Täyteläisesti vaahtoava Thieves-käsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteeristen öljyjen Thieves-sekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla.

Täyteläisesti vaahtoava Thieveskäsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteeristen öljyjen Thievessekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla. Sisältää pumpun

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER -KÄSIENPUHDISTUSAINE UK AT Koodi: Koodi:

DE

IE

SE

362108 29.35 g 362208 3 kpl (3 x 29.35 g)

VEDETÖN THIEVES-KÄSIENPUHDISTUSAINE (THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER) – PERHEPAKKAUS Koodi:

514208 215 g

ETEERISET ÖLJYT: Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, piparminttu, Myyntimenestys! eucalyptus radiata

Huomaa, että tätä tuotetta ei voi toimittaa Kanariansaarille.

Tulossa!

Tunne itsesi kauniiksi

IE

SE

Suurempi pullo vedetöntä Thieveskäsienpuhdistusainetta sopii täydellisesti kaikkiin kodin huoneisiin. Kun riittoisa pullo on helposti käytettävissä, koko perhe lapsia myöten saattaa motivoitua pitämään kätensä puhtaana.

Täysin luonnollinen vedetön Thieveskäsienpuhdistusaine auttaa säilyttämään hyvän käsihygienian puhdistamalla ja raikastamalla kädet missä ja milloin tahansa ilman vettä.

SHEERLUMÉ

UK AT DE


Suun ja

HAMPAIDEN HOITO THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE -HAMMASTAHNA Koodi: 3039521 118 g

Thyme

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE -HAMMASTAHNA UK AT DE

IE

SE

Koodi:

Thieves AromaBright Toothpaste on ensiluokkainen, täysin luonnollinen hammastahna, joka on valmistettu sataprosenttisen puhtaista eteerisistä öljyistä, kuten tehokkaasta Thievesöljysekoituksesta, sekä muista suun terveyttä edistävistä ainesosista.

3744521 118 g

UK AT DE

ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, mausteneilikka, eucalyptus globulus, Thieves, timjami, lamosalali

Myyntimenestys!

THIEVES DENTAL FLOSS -HAMMASLANKA

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE -HAMMASTAHNA 4574 114 g

Koodi: Koodi:

Young Livingin KidScents Slique -hammastahna on täydellinen suun ja hampaiden hoitotuote kaikenikäisille lapsille. Eteerisellä Slique Essence -öljysekoituksella maustettu hammastahna on erinomainen tapa totuttaa lapset hyviin hampaidenhoitotapoihin. ETEERISET ÖLJYT: Greippi, tangeriini, viherminttu, sitruuna, ocotea, mausteneilikka, kaneli, eukalyptus, rosmariini

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH -SUUVESI Koodi:

368308 236 ml

SE

Thieves Dentarome Ultra -hammastahna on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista. Se puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja raikastaa hengityksen aitojen eteeristen öljyjen Thieves-sekoituksen avulla.

ETEERISET ÖLJYT: Piparminttu, viherminttu, mausteneilikka, ocotea, kaneli, Myyntimenestys! sitruuna, eukalyptus, rosmariini

Koodi:

IE

UK AT DE

IE

4463560 (50 m) 4464560 3 kpl (3 x 50 m)

Eteeristen öljyjen Thieves-sekoitusta hyödyntävä Thieves-hammaslanka pitää bakteerit tehokkaasti loitolla. Kestävä hammaslanka on valmistettu vahvoista kuiduista, jotka eivät rispaannu eivätkä katkea. Se liukuu helposti hammasväleissä ja puhdistaa hankalatkin paikat. ETEERISET ÖLJYT: Eteeriset öljyt: Piparminttu, mausteneilikka, sitruuna, kaneli, eukalyptus, rosmariini

THIEVES MINTS -PASTILLIT Uusi! Koodi: UK AT DE

IE

SE

Thieves Fresh Essence Plus -suuvesi sisältää erikoiskoostumuksen eteerisiä öljyjä, jotka raikastavat hengityksen tehokkaasti. ETEERISET ÖLJYT: Thieves, viherminttu, piparminttu, vetiveriaheinä

5138550 30 pastillia

UK AT DE

IE

Nauti Thieves-pastillien viileän raikkaasta mausta. Nämä luonnolliset, sokerittomat pastillit sisältävät eteeristä Thievesöljysekoitusta sekä piparminttuöljyä, joka raikastaa hengityksen terveellisellä tavalla. KÄYTTÖOHJE: Imeskele tarpeen mukaan yhtä pastillia.

Myyntimenestys!

Katso turvallisen käytön ohjeet tuoteselosteesta.

77


ELÄMÄNTAVAN

jakaminen

Olemme omistautuneet yli 20 vuoden ajan kehittelemään tuotteita, jotka puhdistavat kodin, ravitsevat kehoa, kaunistavat ihoa ja hiuksia sekä rauhoittavat mieltä. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota sinulle todellista hyvinvointia edistäviä tuotteita kaikilla elämänalueilla. Pidämme tinkimättä kiinni Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -periaatteistamme ja pyrimme tarjoamaan sinulle lisää keinoja tehdä hyvinvoinnista elämäntapa niin fyysisesti kuin henkisesti. Voit tulla taloudellisesti itsenäiseksi, kun kerrot Young Livingistä sinua ympäröiville ihmisille. Se on tilaisuus kutsua toisenlaista hyvinvointia elämääsi.Elämäntavan jakaminen | Koulutus

KOULUTUS

Pihkakeltaputki

Koskaan ei ole ollut yhtä helppoa oppia lisää Young Livingistä ja periaatteistamme! Kaikki tuoteoppaista, kirjasista ja esitteistä palkkiojärjestelmän materiaaleihin, koulutustyökalumme ovat kattavia, innoittavia ja tärkeä osa Young Living -asiantuntijaksi kehittymistä.

TUOTEOPAS

EU

384940 yksi Koodi: 385040 10 kpl Koodi:

vämme ja varjella tätä planeettaa. e valmistaa maailman puhtaimmat öljyt.

rosessia nimellä ®

– se on kutsumuksemme.

EUROOPAN TUOTEOPAS

sinettiin) -prosessi erottaa Young Livingin kilpailijoistaan. stävä kehitys on huomioitu ainutlaatuisella tavalla Young sinetin monissa suosikkituotteissasi muistutuksena siitä, sa tiivistyvät ylivertainen puhtaus ja vaikuttavuus.

Young Living -jälleenmyyjään:

COMPENSATION PLAN HIGHLIGHTS -ESITE (EN) Koodi:

472008 25 kpl

UK AT DE

IE

SE

ES

Tämä esite tarjoaa yleiskatsauksen Young Livingin anteliaasta palkkiojärjestelmästä ja bonusten ansaitsemismahdollisuuksista.

Kauniita valokuvia ja tarkkoja tuotetietoja sisältävä Tuoteopas auttaa esittelemään Young Livingin tuotteita muille.

ng (Europe) Ltd wick Park, 566 Chiswick High Road, distynyt kuningaskunta

Faksi: +44-1480-862849 mero: 5299340

n ESSENTIAL OILS ™

EVERYDAY ESSENTIALS -ESITE (EN) Koodi:

492108 25 kpl

to infuse everyday nutritional and personal-care ing in unmatched natural benefits. ent way to experience even more of

d out more at youngliving.com.

AN INTRODUCTION TO ESSENTIAL OILS

Everyday Essentials

80

YoungLiving.com

RAINDROP TECHNIQUE® -ESITE (EN) EU

Everyday Essentials (Jokapäiväiset tarvikkeet) -kirjanen tutustuttaa eteeristen öljyjen maailmaan ja kertoo, miten eteerisistä öljyistä voi tehdä osan jokaista päivää.

Koodi:

441008 yksi

UK AT DE

IE

SE

ES

Tässä esitteessä kerrotaan, miten Raindrop-tekniikkaa käytetään.


Koulutus | Elämäntavan jakaminen

THIEVES -KIRJANEN (EN) Koodi:

NINGXIA RED -KIRJANEN (EN)

349008 25 kpl

EU

Koodi:

495208 25 kpl

Thieves-kirjanen esittelee kattavasti Entdecken Sie NingXia Red Young Livingin Thieves-tuotesarjaa. Mukana on tietoa öljysekoituksen historiasta sekä Thieves-tuotteiden käyttötavoista. ®

Seit Jahrhunderten schon wird die Ningxia Wolfsbeere als eine der gesundheitsfördernsten Superfrüchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und unglaublich reich an Antioxidantien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der Natur.

UK AT DE

IE

SE

ES

NingXia Red -kirjanen sisältää tietoja uusimmista NingXia Red -juoman tehoa koskevista tutkimuksista. Esite herättää varmasti huomiota, ja sen voi antaa kiinnostuneille luettavaksi.

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

D. Gary Young, der führende Experte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia Wolfsbeere gemeinsam mit der natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem absolut einzigartigen Produkt vereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk NingXia Red stärkt und revitalisiert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang anhaltender Energie. Haben auch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

A: NingXia Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

Code 495210

ESSENTIAL OILS AT A GLANCE Koodi:

471708 25 kpl

SHARING FOR SUCCESS -KIRJANEN EU

Koodi:

477508 10 kpl

Essential Oils at a Glance (Eteeriset öljyt lyhyesti) -oppaasta saat lisätietoja laajasta eteeristen öljyjen valikoimastamme ja palkkiopistejärjestelmästämme. Opas sisältää myös ehdotuksia öljyjen eri käyttötavoista.

Young Livingin Sharing for Success (Jaa menestyksesi) -prosessin ja tämän kirjasen sisältämän 90 päivän suunnitelman ansiosta pääset nauttimaan henkilökohtaisesta ja ammatillisesta menestyksestä nopeammin kuin uskoitkaan.

5 DAY NUTRITIVE CLEANSE™ -KIRJANEN (EN) Koodi:

398708 25 kpl

EU

EU

5 Day Nutritive Cleanse -kirjanen täydentää Young Livingin 5 Day Nutritive Cleanse -puhdistusohjelmaa.

ESSENTIAL REWARDS -KIRJANEN (EN) Koodi:

430008 25 kpl essential rewards THE AUTOSHIP ADVANTAGE

EU

Essential Rewards (Palkkiopisteet) -kirjasessa kerrotaan Young Livingin suositun Palkkiopisteetautomaattilähetysohjelman eduista ja ominaisuuksista. Tämän kätevän kirjasen avulla voit neuvoa asiakkaita ja jälleenmyyjiä.

RESTORE YOUR CORE -KIRJANEN (EN) Koodi:

390808 25 kpl

EU

Young Livingin Restore Your Core -kirjanen tarjoaa syvällisen katsauksen Core Essentials Complete -ravitsemusohjelmastamme.

81


Elämäntavan jakaminen | DVD:t

RAINDROP TECHNIQUE® DVD Koodi:

FROM SEED TO ABUNDANCE DVD

3998 yksi

Koodi:

Nyt voit oppia tehokkaan Raindrop-tekniikan itsensä Gary Youngin opastuksella. DVD tarjoaa keskeiset tiedot, joita tarvitaan Raindrop-tekniikan oikeaoppiseen ja onnistuneeseen käyttöön. Hierontatekniikat opetetaan huolellisesti vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Koodi:

EU

3619500 yksi 4583500 50 kpl

Tällä DVD-levyllä kerrotaan, mitä eteeriset öljyt ovat, miten ne toimivat ja miksi Young Livingin öljyt ovat kaikkein tehokkaimpia. Kuulet myös laatusitoumuksestamme ja työmme tarkoituksesta, joka on ihmisten innostaminen hyvinvointiin sekä päämäärätietoiseen ja runsaaseen elämään. Englanninkielinen DVD. Tekstitys saksaksi, ruotsiksi, espanjaksi, puolaksi ja hollanniksi.

SEED TO SEAL DVD

EU

WELLNESS, PURPOSE, ABUNDANCE DVD

EU

Koodi:

4547500 yksi Koodi: 4582500 50 kpl

Koodi:

4736 yksi Koodi: 4737 10 kpl

Seed to Seal® -DVD-levyllä kerrotaan Young Livingin ainutlaatuisesta Siemenestä sinettiin -prosessista ja siitä, miten sen viisi eri vaihetta takaavat eteeristen öljyjen laadukkuuden. DVD auttaa sinua kertomaan vakuuttavasti Young Livingin eteeristen öljyjen ja niitä sisältävien tuotteiden ylivertaisesta laadusta ja eduista kilpailijoihin nähden.

DVD sisältää Young Living -jäsenten liikuttavia tarinoita siitä, miten he ovat etsineet ratkaisuja oman elämänsä haasteisiin. DVD:ltä saa vinkkejä siihen, miten Young Livingin tarjoamat tilaisuudet voivat auttaa muuttamaan omaa elämää sekä toisten elämää – alkaen paremmasta fyysisestä terveydestä aina taloudellisen itsenäisyyden saavuttamiseen.

Englanninkielinen DVD. Tekstitys saksaksi, ruotsiksi, espanjaksi, puolaksi ja hollanniksi.

Englanninkielinen DVD. Tekstitys saksaksi, ruotsiksi, espanjaksi ja japaniksi.

24-KIELISEN OPPAAN TEKSTIT ON KÄÄNNETTY SEURAAVILLE KIELILLE: englanti, saksa, ruotsi, bulgaria, tšekki, tanska, kreikka, viro, suomi, ranska, kroatia, unkari, italia, liettua, latvia, malta, hollanti, puola, portugali, romania, venäjä, espanja, slovakki, sloveeni

82

YoungLiving.com


Vaihtoehtoiset tuotteet | Jakamiseen

Vaihtoehtoiset

TUOTTEET

Koska laatu on meille ensisijaista emmekä suostu kompromisseihin, joidenkin tuotteidemme saatavuus saattaa vaihdella vaatimuksiamme vastaavien kasviainesosien saatavuuden mukaan. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy kuitenkin muita tehokkaita vaihtoehtoja, joista voi jopa tulla uusia suosikkituotteita! Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoisia tuotteita:

YKSITTÄISET ETEERISET ÖLJYT

VAIHTOEHTOISET TUOTTEET

LAVENTELI

Copaiba

Bergamotti

PIPARMINTTU

Viherminttu

Lamosalali

SITRUUNA

Jade Lemon

Limetti

OLIBAANIHARTSI

Temppeliolibaani

Sypressi

APPELSIINI

Tangeriini

Greippi

GREIPPI

Tangeriini

Sitruuna

LIMETTI

Jade Lemon

Sitruuna

LAMOSALALI

Viherminttu

Piparminttu

SETRIPUU

Hong Kuai

Copaiba

MAUSTENEILIKKA

Kanelinkuori

Viherminttu

SYPRESSI

Mänty

Japaninsypressi

ETEERISET ÖLJYSEKOITUKSET

VAIHTOEHTOISET TUOTTEET

THIEVES

Melrose

Purification

PEACE & CALMING

Stress Away

Laventeli

PURIFICATION

Melrose

Citrus Fresh

VALOR

Vetiveriaheinä

Idahon okakuusi

R.C.

Raven

Breathe Again Roll-On

PANAWAY

Deep Relief

Relieve It

JOY

Sensation

Harmony

CITRUS FRESH

Sitruuna

Appelsiini

DI-GIZE

AromaEase

Inkivääri

MELROSE

Purification

Teepuu

STRESS AWAY

Tranquil Roll-On

Laventeli

SCLARESSENCE

Lady Sclareol

Dragon Time

83


HAKEMISTO 3 Wise Men 30 öljyn kokoelma – Eurooppa 5-Day Nutritive Cleanse 5-Day Nutritive Cleanse (kirjanen)

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner (Kosteuttava Copaiba Vanilla -hoitoaine) 74 Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo (Kosteuttava Copaiba Vanilla -shampoo) 73 37 43 63 81

A

Abundance 30 Acceptance 30 Appelsiini (Orange) 20 Aria Ultrasonic -diffuuseri 46 Aroma Carousel -tuoksukaruselli 48 Aroma Life 30 Aroma Siez 31 AromaEase 30 AromaGlide Roller Fitment (pallot) 48 AromaGuard Meadow Mist Deodorant (deodorantti) 73 AromaGuard Mountain Mint Deodorant (deodorantti) 73 AromaLux Atomizing -diffuuseri 46 ART Beauty Masque -naamio 70 ART Creme Masque -naamio 70 ART Gentle Cleanser -puhdistusaine 70 ART L’Brianté Lip Gloss -huulikiilto, neutraali/talvituoksu 70 ART L’Brianté Lip Gloss -huulikiilto, punainen/Amoressence 71 ART L’Brianté Lip Gloss -huulikiilto, vaaleanpunainen/kesätuoksu 71 ART Light Moisturiser -kosteusvoide 71 ART Refreshing Toner -kasvovesi 71 ART Renewal Serum -seerumi 71 ART Sheerlumé Brightening Cream -voide 71 ART Skin Care System -ihonhoitojärjestelmä 71 Awaken 31

B

Balance Complete 63 Basic-aloituspakkaus 13 Basilika (Basil) 20 Bath & Shower Gel Base (Kylpy- ja suihkugeeli) 73 Believe 31 Bergamotti (Bergamot) 20 BLM 63 Bon Voyage Kit (Setti) 73 Boswellia Wrinkle Cream -voide 71 Brain Power 31 Breathe Again Roll-On 38 Build Your Dream 31

C

Cel-Lite Magic -hierontaöljy (Cel-Lite Magic Massage Oil) 44 Christmas Spirit 31 Cinnamint Lip Balm (huulivoide) 72 Citrus Fresh 31 Clarity 31 ComforTone 64 Common Sense 32 Compensation Plan Highlights (palkkiojärjestelmän pääkohdat) -esite 80 Cool Azul 32 Cool Azul -Urheilugeeli (Cool Azul Sports Gel) 73 Copaiba 20 84

YoungLiving.com

D

Deep Relief Roll-On 38 Detoxzyme 64 Dewdrop -diffuuseri 47 Di-Gize 32 Digest + Cleanse 64 Dorado Azul 21 Dragon Time 32 Dragon Time -hierontaöljy (Dragon Time Massage Oil) 44 Dragon Time Bath & Shower Gel (Dragon Time -kylpy- ja suihkugeeli) 74 Dream Catcher 32 DVD From Seed to Abundance (Siemenestä runsauteen) 82 DVD Raindrop Technique 82 DVD Seed to Seal (Siemenestä sinettiin) 82 DVD Wellness, Purpose, Abundance (Hyvinvointi, tarkoitus, runsaus) 82

E

Elemi-kanaaripuu (Elemi) 21 En-R-Gee 32 EndoFlex 32 Essential 7™ Kit (Setti) 42 Essential Rewards (palkkiopisteet) -kirjanen 81 Essentialzyme 64 Essentialzymes-4 64 Essential Oils at a Glance 81 Essential Rewards Kit -Everyday Oils (palkkiopistesetti) 16 Essential Rewards Kit -Thieves (palkkiopistesetti) 17 Essential Rewards Kit -NingXia Red (palkkiopistesetti) 17 Eteeristen öljyjen kantolaukku (Essential Oil Carrier Case) 48 Eteeristen öljyjen kantolaukku (Essential Oil Carrying Case) 48 Eteeristen öljyjen näytepakkaukset (Essential Oil Sample Sachets), 50 kpl 41 Eteeristen öljyjen näytepullot (Essential Oil Sample Bottles) 49 Eucalyptus Blue 21 Eucalyptus Globulus 21 Eucalyptus Radiata 21 Evening Peace Bath & Shower Gel (kylpy- ja suihkugeeli) 74 Everyday Essentials (jokapäiväiset tarvikkeet) -esite 80 Everyday Oils™ Kit (Jokapäiväiset öljyt Setti) 42 Exodus II 32

F

Feelings™ Kit (Setti) 42 Fenkoli (Fennel) 21 Forgiveness 33 Formosansypressi (Hong Kuai) 21

G

Genesis Hand & Body Lotion (käsi- ja vartalovoide) 74 Gentle Baby 33 GLF 33 Golden Touch 1 42 Grapefruit Lip Balm (Greippihuulivoide) 72

Gratitude 33 Greippi (Grapefruit) 22 Grounding 33

H

Harmony 33 Highest Potential 33

I

ICP 64 Idahon okakuusi (Idaho Blue Spruce) 22 Idahon palsamijalokuusi (Idaho Balsam Fir) 22 ImmuPower 33 Inkivääri (Ginger) 22 Inner Child 34 Inner Defense 64 Italianolkikukka (Helichrysum) 22

J

Jade Lemon 22 Jalosauramo (Roman Chamomile) 22 Japaninsypressi (Hinoki) 22 Jasmiini (Jasmine) 23 Joy 34 Juva Cleanse 34 JuvaFlex 34 JuvaPower 64 JuvaSpice 65

K

Kamferipuu (Ravintsara) 23 Kamomillasaunio (German Chamomile) 23 Kanelinkuori (Cinnamon Bark) 23 Kataja (Juniper) 23 KidScents Shampoo 74 KidScents Slique -hammastahna (KidScents Slique Toothpaste) 77 Kuivattuja laventelinkukkia (Dried Lavender Flowers) 57 Kuivatut NingXia-gojimarjat (NingXia Wolfberries, dried) 61

L

Lady Sclareol 34 Lamosalali (Wintergreen) 23 Lasiset pipetit (Glass Droppers) 49 LavaDerm Cooling Mist (suihke) 74 Lavender Mint Daily Conditioner (Laventeliminttuhoitoaine päivittäiseen käyttöön) 75 Lavender Mint Daily Shampoo (Laventeliminttushampoo päivittäiseen käyttöön) 75 Lavender Volume Conditioner (hoitoaine) 75 Lavender Volume Shampoo 75 Laventeli (Lavender) 23 Laventeli-yksijyvävehnätyynyt (Lavender Einkorn Pillows) 57 Laventelihuulivoide (Lavender Lip Balm) 72 Laventelikimppu (Lavender Bouquet) 57 Lavender Bath & Shower Gel (kylpy- ja suihkugeeli) 74 Lavender Foaming Hand Soap (Vaahtoava laventelikäsisaippua) 74 Lavender-Rosewood Moisturising Soap (Kosteuttava laventeli-ruusupuusaippua) 75 Laventelin eteerinen vesi (Lavender Essential Water) 55 Laventelin eteerisen veden täyttöpullo (Lavender Essential Water Refill) 55 Laventelin kukkaisveden täyttöpullo (Lavender Floral Water Refill) 56 Laventelin kukkaisvesi (Lavender Floral Water) 56


Laventelipussit (Lavender Sachets) 56 Laventelivoide käsille ja vartalolle (Lavender Hand & Body Lotion) 75 Laventeliöljyn näytepakkaukset (Lavender Essential Oil Sample Sachets) 40 Life 5 65 Limetti (Lime) 24 Longevity 34 Longevity Softgels -kapselit 65 Luonnollinen pellavansiemenliuotin (Natural Flaxseed Solubilizer) 57 Lännenpursu (Ledum) 23 Läpinäkyvät kasviperäiset kapselit (Clear Vegetable Capsules) 48

M

M-Grain 34 Magnify Your Purpose 34 Mausteneilikka (Clove) 24 MegaCal 65 Meirami (Marjoram) 24 Melrose 35 Mirha (Myrrh) 24 Mister 35 Morning Start Bath & Shower Gel (kylpy- ja suihkugeeli) 75 MultiGreens 65 Muskottipähkinä (Nutmeg) 24 Mustapippuri (Black Pepper) 24 Myrtti (Myrtle) 24 Myskisalvia (Clary Sage) 25 Myskisalvian kukkaisveden täyttöpullo (Clary Sage Floral Water Refill) 55 Myskisalvian kukkaisvesi (Clary Sage Floral Water) 55 Mänty (Pine) 24

N

Nicolas-diffuuseri 57 NingXia Nitro 61 NingXia Red 60 NingXia Red (kirjanen) 81 NingXia Red Combo Pack -yhdistelmäpakkaus 61 NingXia Red Singles -yksittäispakkaukset 61 NingXia Zyng 61 Northern Lightsin mustakuusi (Northern Lights Black Spruce) 25 Näytteiden esittelykortit (Sample Sachet Sharing Cards) 41

O

Ocotea 25 Olibaanihartsi (Frankincense) 25 OmegaGize3 65 Orange Blossom Facial Wash (kasvojenpuhdistusaine) 72 Oregano 25 Oreganon kukkaisveden täyttöpullo (Oregano Floral Water Refill) 56 Oreganon kukkaisvesi (Oregano Floral Water) 56 Ortho Ease -hierontaöljy (Ortho Ease Massage Oil) 44 Ortho Sport -hierontaöljy (Ortho Sport Massage Oil) 44 Öljypullojen Etiketit (Oil bottle labels) 49

P

Palo Santo 25 Palsamipelargoni (Geranium) 25 PanAway 35 Patsuli (Patchouli) 25

Peace & Calming 35 Peace & Calming -öljyn näytepakkaukset (Peace & Calming Essential Oil Sample Sachets) 40 Peace & Calming II 35 Pihkakistus (Cistus) 27 Piparminttu (Peppermint) 27 Piparminttuöljyn näytepakkaukset (Peppermint Essential Oil Sample Sachets) 40 Porkkanansiemen (Carrot Seed) 27 Power Meal 65 Premium-aloituspakkaus (Aria) 14 Premium-aloituspakkaus (Dewdrop) 14 Premium-aloituspakkaus (NingXia) 15 Premium-aloituspakkaus (Thieves) 15 Progessence Phyto Plus 72 Purification 35

R

R.C. 35 Raindrop Technique (tekniikan esite) 80 Raindrop Technique (Setti) 43 Raven 35 Relaxation Massage Oil (hierontaöljy) 45 Release 36 Relieve It 36 Restore Your Core (kirjanen) 81 Rohtovirmajuuri (Valerian) 27 Rosmariini (Rosemary) 27 Rosmariinin kukkaisveden täyttöpullo (Rosemary Floral Water Refill) 56 Rosmariinin kukkaisvesi (Rosemary Floral Water) 56 RutaVaLa 36 RutaVaLa-roll-on 38 Ruusu (Rose) 27

S

Sacred Mountain 36 Salvia (Sage) 27 Sandalwood Moisture Cream kosteusvoide) 72 Santelipuu (Sandalwood) 27 SARA 36 Satin Facial Scrub Mint (Satinminttukuorintavoide kasvoille) 72 SclarEssence 36 Sekoituspullo (Blender Bottle) 48 Sensation 36 Sensation Massage Oil (hierontaöljy) 45 Sensation Bath & Shower Gel (Sensation-kylpy- ja suihkugeeli) 75 Setripuu (Cedarwood) 28 Sharing for Success (jaa menestyksesi) -kirjanen 81 Shutran 76 Sitronella (Citronella) 28 Sitrusheinä (Lemongrass) 28 Sitruuna (Lemon) 28 Sitruunamelissa (Melissa) 28 Sitruunaöljyn näytepakkaukset (Lemon Essential Oil Sample Sachets) 40 Slique Essence (Europe) 67 Slique-patukat (Slique Bars) 67 Slique-tee (Slique Tea) 67 Stress Away 36 Stress Away Roll-On 38 Sulfurzyme 65 Super Cal 66 Sypressi (Cypress) 28

T

Tangeriini (Tangerine) Teepuu (Tea Tree) Temppeliolibaani (Sacred Frankincense)

28 28 29

The Gift 37 Thieves 37, 53 Thieves AromaBright Toothpaste (hammastahna) 53, 77 Thieves Cleansing Soap (saippua) 53, 76 Thieves Dental Floss (hammaslanka) 53, 77 Thieves Dentarome Ultra Toothpaste (hammastahna) 53, 77 Thieves Foaming Hand Soap (Vaahtoava Thieves käsisaippua) 53, 76 Thieves Foaming Hand Soap Refill (Vaahtoavan Thieves-käsisaippuan täyttöpullo) 53, 76 Thieves Fresh Essence Plus -suuvesi (Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash) 53, 77 Thieves Mints -pastillit 54, 77 Thieves-astianpesuaine (Thieves Dish Soap) 54 Thieves (kirjanen) 81 Thieves Household Cleaner (kodinpuhdistusaine) 54 Thieves Household Cleaner Refill (kodinpuhdistusaineen täyttöpullo) 54 Thieves-pyykinpesuaine (Thieves Laundry Soap) 54 Thieves Spray (suihke) 54 Thieves-öljyn näytepakkaukset (Thieves Essential Oil Sample Sachets) 41 Thieves Waterless Hand Purifier (Vedetön käsienpuhdistusaine) 54, 76 Thieves Waterless Hand Purifier – Family Size (Vedetön käsienpuhdistusaine – perhepakkaus) 54, 76 Tilli (Dill) 29 Timjami (Thyme) 29 Tranquil Roll-On 39 Transformation 37 Trauma Life 37 True Source 66 Tuoksuilangia (Ylang Ylang) 29 Tuoteopas 80 Twelve Oils of Ancient Scripture Kit (Setti) 43

U

USB-diffuuseri (valkoinen) USB-diffuuserin täyttöpatruunat (USB Diffuser Refill Cartridges)

47 49

V

V-6 Vegetable Oil Complex (Öljy) 45 V-6 Vegetable Oil Complex Refill (täyttöpullo) 45 Valor 37 Valor Roll-On 39 Vetiveriaheinä (Vetiver) 29 Viherminttu (Spearmint) 29 Villin laventelin eteerinen öljy (Wild Lavender Essential Oil) 57 VitaFlex 86 Vitassage™ Accessory Pack -Varustepakkaus 49 Vitassage Case -Kotelo 49 Vitassage™ Essential Oil Dispensing Massager -Hierontalaite 49

W

White Angelica 37 Wolfberry Crisp (gojimarjapatukat) 66 Wolfberry Eye Cream (silmänympärysvoide) 72

X

Xiang Mao

29

Y

Yksijyvävehnätuotteet (Gary's True Grit - Einkorn)

62 85


VITA Flex Aivot Silmät

Silmät

Käpyrauhanen

Poskiontelo

Poskiontelo

Aivolisäke Kilpirauhanen

Korvat

Korvat

Lisäkilpirauhanen Olkapää

Selkäranka Keuhko

Keuhko

Kateenkorva Lisämunuainen

Sydän

Sappirakko

Maksa

Vatsa Poikittainen koolon Munuainen

Ohutsuoli

Perna Haima Munuainen

Laskeva koolon Nouseva koolon Umpilisäke

Virtsarakko Peräsuoli Häntäluu Iskias

Jalan ulkopuoli

86

YoungLiving.com

Sukupuolielimet

Jalan sisäpuoli


MIKSI KANNATTAA LIITTYÄ

Yo u n g L i v i n g i i n?

Kun liityt Young Livingin jäseneksi, sinusta tulee osa kannustavaa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka jäsenet haluavat löytää luonnollisia, aitoja ratkaisuja itselleen ja perheelleen. Young Living -jäsenyyteen kuuluu paljon muutakin kuin mahdollisuus käyttää maailman puhtaimpia eteerisiä öljyjä ja niitä sisältäviä tuotteita. Se tarjoaa myös seuraavat edut: • 24 prosentin alennus kaikkien Young Living -tuotteiden vähittäismyyntihinnoista, jos ryhdyt jälleenmyyjäksi. Tämän huomattavan alennuksen ansiosta voit löytää itsellesi lisää uusia suosikkituotteita sekä jakaa tuotteitamme myös muiden kanssa. • Mahdollisuus osallistua palkkiojärjestelmään. Palkkiojärjestelmämme on yksi alan anteliaimmista, sillä se tarjoaa keskimääräistä suuremmat ansiot palkkioiden, mittavien bonusten ja vähittäismyynnin kautta – ja vain siitä hyvästä, että jaat eteeriset öljyt muiden kanssa. • Käytännöllinen palkkiopistejärjestelmä. Kun teet jatkuvan kuukausitilauksen, suosikkituotteesi saapuvat kuukausittain kätevästi kotiovellesi ja lisäksi voit kerätä pisteitä ja ansaita ilmaisia tuotteita. Liittymällä palkkiopistejärjestelmään voit myös saada alennuksia toimituskuluista, ansaita tiettyjä bonuksia ja hyötyä ohjelmakohtaisista tarjouskampanjoista. • Tunnustusta kyvykkyydestä ja ahkeruudesta. Järjestämme vuosittain useita matkoja kauniisiin kohteisiin eri puolilla maailmaa, koska haluamme palkita ja kouluttaa jäseniämme, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista omistautumista liiketoiminnalleen. Lisäksi palkitsemme arvoastettaan nostaneita jäseniämme vuosittain järjestettävässä International Grand Convention -tapahtumassa. Joko haluat liittyä? Katso seuraavalta sivulta, miten se tapahtuu!


Jäseneksi

LIITTYMINEN

Young Living -jäseneksi liittyminen on helppoa ja houkuttelevaa. Toimi seuraavasti: 1. Mene verkko-osoitteeseen YoungLiving.com/Signup. 2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita, ja valitse Wholesale (tukkumyynti)- tai Retail (vähittäismyynti) -jäsenvaihtoehto: • Wholesale (tukkumyynti) -jäsenet saavat tuotteista 24 prosentin alennuksen sekä mahdollisuuden hyötyä palkkiopisteohjelmasta ja anteliaasta palkkiojärjestelmästämme. • Retail (vähittäismyynti) -jäsenet maksavat Young Living -tuotteista täyden hinnan. Heidän jäsenyytensä ei edellytä vähimmäistilauksia. Retail (vähittäismyynti) -jäsenet eivät voi osallistua palkkiopisteohjelmaan tai palkkiojärjestelmään. 3. Halutessasi valitse aloituspakkaus (Starter Kit) ja palkkiopistesetti (Essential Rewards Kit). 4. Lisää haluamasi muut tuotteet tilaukseesi. 5. Jatka kassalle ja viimeistele jäseneksi liittyminen. 6. Nyt voit alkaa nauttia maailman laadukkaimpien eteeristen öljyjen ja niitä sisältävien tuotteiden hyvistä vaikutuksista!


TILAAMINEN Tilaa Young Living -suosikkituotteesi nopeasti ja helposti: 1. Ota yhteys paikalliseen Young Living -jälleenmyyjään. 2. Soita asiakaspalveluumme: Maksutta kiinteistä puhelinliittymistä: 0800 917607 • Suora numero (maksullinen): 0044 1480 710032 Ma–pe 09.00–17.00; ke 09.00–16.00 (SULJETTU Ison-Britannian juhlapyhinä) 3. Lisätietoja saa osoitteesta YoungLiving.com. Muista Young Living -jäsenyyden lisäedut: • 24 prosentin alennus vähittäismyyntihinnoista • Alennetut toimituskulut ja ilmainen tuote, kun osallistut kuukausittaiseen palkkiopisteohjelmaan • Mahdollisuus ansaita palkkioita ja bonuksia Young Livingin houkuttelevan palkkiojärjestelmän kautta.


Meistä on tärkeää täyttää tehtävämme ja varjella tätä planeettaa. Ensiluokkainen tuotantoprosessimme valmistaa maailman puhtaimmat öljyt.

Kutsumme prosessia nimellä ®

Se ei ole vain iskulause – se on kutsumuksemme.

Tinkimätön, patentoitu Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -prosessi erottaa Young Livingin kilpailijoistaan. Juuri sen avulla varmistamme, että laadukkuus ja kestävä kehitys on huomioitu ainutlaatuisella tavalla Young Living -tuotteita valmistettaessa. Voit nähdä tämän sinetin monissa suosikkituotteissasi muistutuksena siitä, että eteeristen öljyjemme jokaisessa pisarassa tiivistyvät ylivertainen puhtaus ja vaikuttavuus.

Ota yhteys paikalliseen Young Living -jälleenmyyjään:

Young Living (Europe) Ltd Third Floor, Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, Lontoo W4 5YS, Yhdistynyt kuningaskunta Tel: +44-1480-710032 Faksi: +44-1480-862849 Yritysnumero: 5299340

WORLD LEADER in ESSENTIAL OILS ™ Koodi: 384940 FI v.1


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.