Young Living Europe Product Guide | NL

Page 1

EUROPESE PRODUCTGIDS


Welkom bij

YOUNG LIVING! Wij zijn zeer verheugd u te verwelkomen bij onze Young Living familie. Het is de missie van Young Living om etherische oliën in elk huishouden in de wereld te brengen. Overal zijn mensen op zoek naar antwoorden voor hun gezondheid, evenals voor hun spirituele en financiële welzijn. Het verheugt ons zeer om u als Young Living-lid te hebben om te helpen onze boodschap de wereld in te brengen. Miljoenen mensen wachten op u om enkele van hun vragen te beantwoorden en om hen een betere weg te wijzen. Mensen kunnen uitsluitend vrij zijn als ze sterk en gezond zijn en de financiële kracht hebben om te reizen, te onderwijzen en in staat te zijn de behoeftigen te helpen. Als de wereldleider in etherische oliën bieden wij de fijnste etherische oliën die beschikbaar zijn middels ons Seed to Seal-proces, waar u deel van kunt uitmaken tijdens onze plant- en oogstseizoenen. U kunt tevens een bezoek brengen aan onze partners voor de teelt en het distilleren in de hele wereld. Onze familie deelt onze passie graag met iedereen in de hele wereld. Het is spannend om families samen te zien komen en zoveel kinderen willen de oliën gebruiken en profiteren van de vele voordelen. Dit is een nieuwe en spannende tijd van enorme groei. De 2016 productgids vertegenwoordigt meer dan 20 jaar toewijding u te helpen met het vinden van de vrijheid van welzijn tijdens het hele leven waarover u gefantaseerd hebt, maar waarvan u zich afvroeg of het ooit mogelijk zou zijn. Wij allen bij Young Living hebben ons best gedaan om u veilige en effectieve producten met etherische oliën te bieden ter vervanging van wetenschappelijk controversiële ingrediënten die te vinden zijn in de meeste huizen en kantoren. Deze handige, allesomvattende gids is ontworpen om u te helpen snel te vinden wat u zoekt en om nieuwe producten, die u nog niet geprobeerd hebt, te ontdekken. Onze producten zijn er om u te helpen een oase van vrijheid te vinden met een gevoel van welzijn, zowel fysiek als emotioneel. Het is uw moment om de voordelen van de pure essentie van de natuur te ervaren, zoals deze bedoeld is voor iedereen. Ze zijn voor uw plezier daar ze uw lichaam ondersteunen, uw drukke omgeving kalmeren en uw levenskracht doen stijgen.

Mary en Gary Young CEO en oprichter


INHOUD

Europa 2016 Niet alle Young Living-producten zijn beschikbaar in elk land waar Young Living actief is. Zie de landcode onder elke productbeschrijving. Het kopen van deze producten voor demonstratie en persoonlijk gebruik is mogelijk.

SLEUTEL VOOR LANDCODES Verenigd Koninkrijk

UK

Oostenrijk

AT

Duitsland

DE

Ierland

IE

Zweden

SE

Spanje

ES

Beschikbaar in alle EU-lidstaten

EU

Over Young Living Begin met Young Living

12

Etherische olie singles

18

Etherische oliemelanges

30

Thuis 50 Gezond & fit

58

Persoonlijke verzorging

68

De levensstijl delen

78

Alternatieve producten

83

Index 84 Zo bestellen

Vindt u productadvertenties die u in deze gids ziet leuk? Vind uw favorieten en deel met anderen via Facebook!

2

FACEBOOK.COM/YOUNGLIVINGEUROPE TWITTER.COM/YLEOEUROPE I N S TA G R A M . C O M / Y O U N G L I V I N G E O PINTEREST.COM/YOUNGLIVINGEO BLOG.YOUNGLIVING.COM

De informatie in deze catalogus is correct vanaf januari 2016.

89


Wij nemen het beheer van onze planeet serieus. Ons state-of-the-art productieproces brengt u de zuiverste oliÍn op aarde. Wij noemen het Seed to Seal™. Het is geen slogan - het is onze roeping


Ons

DOEL

Eucalyptus Radiata

Het delen van een groter welzijn en overvloed met mensen over de hele wereld is altijd de nr. 1 prioriteit van Young Living geweest. Onze diverse, wereldwijde welzijnsgemeenschap is toegewijd aan het met elk huishouden in de wereld delen van onze unieke boodschap en luxe producten.

FORT NELSON, BC, Canada

C A L G A RY, AB, Canada

S T. M A R I E S , I D , VS

LONDEN, Verenigd Koninkrijk

H IG H L A N D F L ATS , I D , VS

LEHI, U T , VS

SIMIANE-LA-ROTONDE, Frankrijk

S P L I T, Kroatië TOKIO, Japan

MONA , U T , VS

ALMOG, Israël

M E X I C O - STA D, Mexico

SALALAH, Oman

H O N G KO N G , China TA I T UNG , Taiwan

G UAYAQU I L , Ecuador

KUA L A LU M PU R , Maleisië

SINGAPORE

S Y D N E Y, Australië

Young Living internationale kantoren Young Living boerderij of distilleerderij Young Living wereldwijd hoofdkantoor

GROEIFEITEN In 2015 lanceerde Young Living Europa meer dan 20 producten, met inbegrip van nieuwe etherische olie-singles en -melanges.

In 2015 namen meer dan 16.000 leden van over de hele wereld deel aan de International Grand Convention, onze jaarlijkse ledenbijeenkomst.

Young Living etherische oliën komen van meer dan 50 verschillende bronnen en zijn alle de Seed to Seal®onderscheiding waardig.

3


Onze

BOERDERIJEN over de hele

WERELD S T.

M ARI ES,

IDA HO,

V S

Deze ongerepte boerderij van 80 hectare ligt in een vallei in de landelijke bergen van Noord-Idaho. Het is de eerste boerderij die gekocht werd door de oprichter D. Gary Young. Hoewel de boerderij begon als een locatie voor het telen van lavendel, bleek deze ook te beschikken over de perfecte condities voor melisse, wat nu het belangrijkste gewas is. De eerste broeikasbeginselen werden hier verbouwd en per vrachtwagen vervoerd naar onze boerderij in Mona, Utah. Hier werd veel onderzoek met de planten uitgevoerd en terwijl de gewassen meer werden, was dit de plek waar Gary zijn meest significante experimenten uitvoerde en leerde over de kunst van het distilleren. Boerenwormkruid groeide hier tevens in het wild en werd hier gedistilleerd.


HIG H LA ND F L ATS , I DA HO, V S

SIMIANE-LAROTONDE, FRANKRIJK

De plek van zowel de winteroogst als de herbeplanting in de lente, de bomenboerderij in Highland Flats is waar leden ons Seed to Seal-proces met eigen ogen kunnen ervaren. De boerderij kweekt en distilleert de Idaho balsemzilverspar, reuzenlevensboom, pijnboom, Idaho blauwspar en andere coniferen en is de thuisbasis van de werelds eerste, volledig geautomatiseerde, state-of-the-art distilleerderij.

Het genisis van D. Gary Young's reis in etherische oliën, de Provence in Frankrijk, wordt gevierd wegens de rollende heuvels en ogenschijnlijk eindeloze velden met geurende lavendel. Onze prachtige boerderij met op de achtergrond een kasteel op een heuveltop kweekt lavendel, lavendine, rozemarijn, scharlei en eenkoorngraan.

S P L I T,

KROATI Ë

Kroatië staat bekend als de perfecte locatie voor het kweken van helichrysum en biedt tevens een ideale omgeving voor een brede variëteit aan aromatische planten. De boerderij in Kroatië werd voortdurend uitgebreid met meer en meer hectare helichrysum. Young Living kocht recentelijk een prachtig gebouw op ongeveer 30 minuten van de boerderij. Dit gebouw huist de distilleerderij, de productiefaciliteit en het distributiecentrum.

MONA ,

U TAH,

VS

De Young Living lavendelboerderij, die opgericht werd in 1995, is een wereldwijde bestemming voor de hele familie geworden. Wij kweken hectares lavendel, scharlei, pepermunt, hysop, guldenroede en vele andere gewassen die geoogst en gedistilleerd worden om enkele van onze meest populaire etherische oliën te produceren. Op deze prachtige boerderij worden onze jaarlijkse Lavender Day-viering (lavendeldag), paardenshows, herfstfestivals en vele andere speciale evenementen gehouden. 5


S A L AL A H ,

OM A N

Sinds 2010 heeft Young Living een partnerschap met lokale Omani oogsters om onze voorraad heilig wierookhars, dat gedistilleerd wordt om sacred frankincense etherische olie te produceren, veilig te stellen. Wij zijn het eerste en enige bedrijf in de wereld met toestemming om de hars te distilleren en dit kostbare etherische olie te exporteren naar de westerse wereld.

GUAYAQUI L ,

EC UA DOR

De weelderige, vruchtbare grond in Guayaquil creëert een geweldige omgeving voor het verbouwen van unieke en zeldzame planten, zoals blauw gom, ylang ylang, cacao, dorado azul, ocotea en vele andere. De geavanceerde destilleerderij van deze boerderij is de grootste van Zuid-Amerika.

PARTNE RBOE RDE R IJEN Naast onze eigen boerderijen bezit Young Living vele anderen over de wereld gedeeltelijk in partnerschap met onafhankelijke telers. Onze partners hebben ermee ingestemd strikt te voldoen aan ons Seed to Sealproces en zijn met zorg gekeurd op naleving. Door onze partnerboerderijen is Young Living in staat om lokale, onafhankelijke cultivatie te ondersteunen terwijl wij onze verplichting tot absolute kwaliteit behouden.

CO ÖPERATIEVE BOERDERIJEN FORT NEL S ON, B R I TI SH C OLUM B I A , CA NA DA Onze Northern Lights boerderij werd aangekocht in 2014 en hier worden zwarte den, blauw duizendblad en zelfs eenkoorn graan gekweekt en gedestilleerd. Als onderdeel van onze verplichting tot duurzaamheid is deze schilderachtige boerderij de locatie van voortdurende herbebossing met zwarte sparren. De boerderij zal snel een droogfaciliteit bevatten die gedistilleerde houtsnippers zal verwerken in pellets die gebruikt kunnen worden als een groenere optie voor branden in houtkachels in de omliggende gemeentes. 6

YoungLiving.com

Wij verkrijgen tevens vele van onze etherische oliën van coöperatieve boerderijen over de hele wereld. Deze gerespecteerde telers werken exclusief met Young Living en beloven strikt te zullen voldoen aan ons Seed to Sealproces. Als een investeerder in deze boerderijen letten wij nauw op de kwaliteit en authenticiteit van de plantaardige producten en oliën die zij bieden.

GE KWAL I FIC E E R DE VE RKOPE RS Wij kopen tevens vele van onze etherische oliën bij een verscheidenheid aan internationale handelaren wiens leveranciers zich houden aan ons veeleisende Seed to Seal-proces. Wij testen de etherische oliën die door deze handelaren verkocht worden streng en grondig.


Onze belofte van puurheid van

SEED TO SEAL

Young Living heeft gedurende meer dan 20 jaar de standaard voor puurheid en potentie van etherische oliën bepaald. Het hart van onze kwaliteitsbelofte is Seed to Seal®, een gepatenteerd proces dat gericht is op de vijf belangrijkste vereisten voor het produceren van authentieke etherische oliën:

ZA A D

Het selecteren van zaden die planten zullen produceren met optimale niveaus van gewenste samenstelsels is de vitale eerste stap in ons Seed to Seal-proces.

KW EK EN

Onze duurzame deskundigheid in de landbouw verzekert dat er voldaan wordt aan strenge standaarden, zowel op de boerderijen van Young Living als op onze zorgvuldig gecontroleerde partnerboerderijen.

DI ST I L L ER EN

Wij combineren oude en moderne technieken om het ideale profiel van heilzame plantaardige stoffen in elke partij etherische oliën te behouden.

T EST E N

Onze etherische oliën zijn in onze eigen interne laboratoria getest en in faciliteiten van derden om consistente kwaliteit en puurheid te garanderen. Young Living etherische oliën komen van tientallen bronnen die allen voldoen aan onze strenge Seed to Seal® kwalificaties.

VE R Z EGEL EN

Wij voltooien ons Seed to Seal proces door voorzichtig elke fles met etherische olie zorgvuldig af te sluiten en te inspecteren in onze state-of-the-art faciliteiten alvorens ze naar leden wereldwijd te verschepen.

Bezoek SeedtoSeal.com voor meer gedetailleerde informatie over ons Seed to Seal-proces.


Wat zijn

ETHERISCHE OLIËN? Met liefde geoogst van gekweekte en in het wild groeiende planten, kruiden en bomen, etherische oliën zijn geconcentreerde plantenextracten verkregen door zorgvuldige stoomdistillatie, koude persing, of harswinning. Deze pure etherische oliën zijn veel krachtiger dan de plantaardige producten waaruit ze gewonnen zijn. Wij bieden honderden enkele oliën, melanges en met olie doordrenkte producten, elk met het optimale niveau specifieke, natuurlijk voorkomende bestanddelen om de kracht te maximaliseren. Of je de oliën nu gebruikt voor aromatherapie, persoonlijke verzorging of huishoudelijk oplossingen, alle aspecten van het dagelijks leven kunnen profiteren van de opname van etherische oliën!

ETHERISCHE OLIËN & MET OLIE DOORDRENKTE PRODUCTEN Ylang Ylang

8

YoungLiving.com

Pure, authentieke etherische oliën zijn de basis van alles dat Young Living doet. Wij bieden producten in vier categorieën ontworpen om uw dagelijks leven te verrijken en te vereenvoudigen:


ETHERISCHE OLIËN THUIS

GEZOND & FIT

Doordrenk uw lichaam, geest en ziel om het pure, nuchtere leven te leiden dat u altijd wilde. Enkele etherische oliën, melanges of aangepaste infusies verwelkomen een nieuwe mate van welzijn in uw leven.

Houd uw familie en huis schoon en beschermd met natuurlijk gewonnen producten die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Onze thuisverzorgingsproducten bevatten de ingrediënten die u wilt, zonder de ingrediënten die u niet wilt.

Geef uw lichaam de nodige voeding terwijl u de smaakpapillen gelukkig houdt! Dit assortiment met voedzame supplementen en gezonde, smakelijke traktaties bevat vele opties waar uw hele gezin gek op zal zijn.

Zie pagina 18 voor Etherische oliën

Zie pagina 50 voor Thuis

Zie pagina 58 voor Gezond & Fit

PERSOONLIJKE VERZORGING Onthul uw natuurlijke gloed met onze lijn persoonlijke verzorgingsproducten die doordrenkt zijn met etherische olie. Reinig, voed en hydrateer met formules die vrij zijn van wetenschappelijk controversiële ingrediënten. Verwen uw lichaam van buiten naar binnen!

Zie pagina 68 voor Persoonlijke verzorging


Limoenboom

Het gebruik van

ETHERISCHE OLIËN Volg de onderstaande gids – samen met de individuele instructies op elk etiket om de verbazingwekkende, welzijn bevorderende voordelen van etherische oliën te ervaren.

A ROM ATISCH Het inhaleren van bepaalde etherische oliën verhoogt de zintuigen en kan vele positieve effecten hebben op het lichaam. Probeer deze ideeën om etherische oliën te gebruiken voor inhalatie: •

Rechtstreeks vanuit de fles inhaleren.

Verspreiden met één van de luxe verspreiders van Young Living.

Voorzichtig warm water in een kom gieten en een paar druppels etherische oliën toevoegen. Bedek je hoofd en de kom als een tent met een handdoek. Adem diep en langzaam in.

P L A ATSELIJK Veel etherische oliën zijn veilig voor gebruik rechtstreeks op de huid.

Nieuwe look!

10

YoungLiving.com

Plaats 2-3 druppels olie in de palm van uw hand of direct op de gewenste aanbrengingsplek. Masseer de olie in een cirkelende beweging op de huid. Herhaal indien gewenst.

Gebruik één van de Young Living rollers met etherische olie of plaats een rolleropzetstuk op uw favoriete etherische olie voor de beoogde aanbrenging.

Opgelet: Lees het etiket voor instructies voorafgaand aan aanbrenging. Etherische oliën zijn zeer krachtig en sommige kunnen irriterend voor de huid zijn. Indien er sprake is van irritatie, breng V-6 Vegetable Oil Complex of een pure plantaardige olie aan om te verdunnen.


NIEUWE LOOK van Young Living Er staan mooie dingen aan de horizon voor Young Living. Let op onze producten, etikettering, promotiematerialen, website en meer terwijl wij verder gaan om een inspirerende, bruisende nieuwe look voor Young Living in 2016 te onthullen. Geniet u van het gemak van onze rollers? Nu is er zelfs meer om van te houden. Elke roller wordt bij u bezorgd ingepakt in een heldere papieren koker die Idaho balsemzilverspar, pijnboom en Idaho blauwspar snippers bevat van onze eigen boerderijdistilleerderijen. Deze aangepaste dozen dragen trots ons exclusieve Seed to Seal®-stempel, een herinnering van het state-of-the-art proces dat wij uitvoeren om u etherische oliën van de hoogste kwaliteit in de wereld te brengen! Wij kunnen niet wachten om u een prachtig nieuw merk te bieden dat het delen van Young Living makkelijker dan ooit maakt met dezelfde ongeëvenaarde kwaliteit die wij behouden hebben gedurende de laatste 20 jaar en nog steeds!

Limoen Lavendel

Hier bij Young Living is het rebranden van onze verpakking een spannend, maar transitioneel proces. Houd er daarom rekening mee dat verpakking en productetiketten kunnen variëren van de verpakkingen en etiketten weergegeven in deze productgids. 11


BEGIN YL-REIS STARTER KIT! uw

met een Young Living-


Young Living-

KOOP EEN G W I L L E K E U R IR E BESCHIKBA IE TA AreLmViuEmRSStarter Kit

STARTER KITS

van het P tual Office! in uw Vir

Prepareer uzelf voor succes met een Young Living Starter Kit! Onze introductiekits zijn volledig opnieuw ontworpen om geavanceerde, zakelijke materialen voor het opbouwen van het bedrijf en meer productmonsters dan ooit tevoren te omvatten. Deze geheel nieuwe pakketten zijn de perfecte manier om iemand kennis te laten maken met de Young Living mogelijkheid in levensstijl. Schrijf u in voor één van onze Starter Kits en geniet van vele exclusieve voordelen, inclusief: • 24% groothandelkorting • Mogelijkheid om deel te nemen aan het Essential Rewards-programma en gratis producten, korting op verzending en meer te verdienen

• de mogelijkheid om commissies en bonussen te verdienen • Een mogelijkheid om anderen te helpen meer welzijn en vrijheid te ontdekken

BASIC STARTER KIT Code:

546014

UK AT DE

IE

SE

ES

Marketingliteratuur

2 x Peppermint-proefmonster zakje (0,25ml)

Monster visitekaartjes (10-pak)

1 x Stress Away 5ml

2 x Peace & Calming-proefmonster zakje (0,25ml)

10 x Proefmonster olieflessen

1 x AromaGlide Roller Fitment

2 x Lemon-proefmonster zakje (0,25ml)

2 x NingXia Red Single (60ml)

2 x Lavender-proefmonster zakje (0,25ml)

2 x Thieves-proefmonster zakje (0,25ml)

*Lavender 5ml, Peppermint 5ml, Lemon 5ml, Frankincense 5ml, Copaiba 5ml, Thieves® 5ml, PurificationTM 5ml, R.C.TM 5ml, Di-Gize 5ml, en PanAwayTM 5ml

Flex-oliesysteem: om te blijven garanderen dat dit fantastische pakket altijd beschikbaar blijft, ook als een of meer van de vermelde oliën en melanges niet langer beschikbaar is/zijn, gebruiken we een of meerdere van de volgende flex-oliën (elk van 5 ml) als vervanging: Lemongrass, Citrus Fresh, Tea Tree en AromaEase.

13


PREMIUM STARTER KIT MET ARIA DIFFUSER Code:

546514

UK AT DE

IE

SE

ES

Binnenkort!

1 x Collectie met premium etherische oliĂŤn*:

Basic Starter Kit

2 x Peace & Calming-proefmonster zakje (0,25ml)

Marketingliteratuur

2 x Lemon-proefmonster zakje (0,25ml)

1 x Aria Diffuser

1 x Stress Away 5ml

2 x Thieves-proefmonster zakje (0,25ml)

1 x Productgids

1 x AromaGlide Roller Fitment

Monster visitekaartjes (10-pak)

2 x Lavender-proefmonster zakje (0,25ml)

10 x Proefmonster olieflessen

2 x Peppermint-proefmonster zakje (0,25ml)

2 x NingXia Red Single (60ml)

PREMIUM STARTER KIT MET DEWDROP DIFFUSER Code:

546314

UK AT DE

IE

SE

ES

1 x Collectie met premium etherische oliĂŤn*:

Basic Starter Kit

2 x Peace & Calming-proefmonster zakje (0,25ml)

Marketingliteratuur

2 x Lemon-proefmonster zakje (0,25ml)

1 x Dewdrop Diffuser

1 x Stress Away 5ml

2 x Thieves-proefmonster zakje (0,25ml)

1 x Productgids

1 x AromaGlide Roller Fitment

Monster visitekaartjes (10-pak)

2 x Lavender-proefmonster zakje (0,25ml)

10 x Proefmonster olieflessen

2 x Peppermint-proefmonster zakje (0,25ml)

2 x NingXia Red Single (60ml)

14

YoungLiving.com


PREMIUM STARTER KIT MET NINGXIA Code:

546714

UK AT DE

IE

SE

ES

Binnenkort!

NingXia Red – twee 750ml flessen

Basic Starter Kit

2 x Lemon-proefmonster zakje (0,25ml)

NingXia Red – singles 60ml, 30 pk

Marketingliteratuur

2 x Thieves-proefmonster zakje (0,25ml)

NingXia Nitro

1 x Stress Away 5ml

Monster visitekaartjes (10-pak)

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Proefmonster olieflessen

2 x Lavender-proefmonster zakje (0,25ml)

2 x NingXia Red Single (60ml)

2 x Peppermint-proefmonster zakje (0,25ml) 2 x Peace & Calming-proefmonster zakje (0,25ml)

PREMIUM STARTER KIT MET THIEVES Code:

546614

UK AT DE

IE

SE

ES

Binnenkort!

1 x Thieves 15ml

Basis-startpakket:

2 x Lemon-proefmonster zakje (0,25ml)

1 x Thieves AromaBright™ Toothpaste

Marketingliteratuur

2 x Thieves-proefmonster zakje (0,25ml)

1 x Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash

1 x Stress Away 5ml

Monster visitekaartjes (10-pak)

2 x Thieves Household Cleaner

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Proefmonster olieflessen

2 x Thieves Foaming Hand Soap

2 x Lavender-proefmonster zakje (0,25ml)

2 x NingXia Red Single (60ml)

2 x Thieves Spray

2 x Peppermint-proefmonster zakje (0,25ml)

2 x Thieves Waterless Hand Purifier

2 x Peace & Calming-proefmonster zakje (0,25ml) 15


ESSENTIAL REWARDS Kits Ontvang uw bestelling automatisch elke maand door u op te geven voor Essential Rewards, Young Living's programma voor automatische verzending! U kunt punten verdienen voor gratis producten, korting krijgen op verzending, uw bestelling aanpassen en exclusieve beloningen krijgen. Met zoveel voordelen en bonussen is er geen betere tijd om te beginnen dan nu! • Gegarandeerde maandelijkse verzending van uw favoriete Young Living-producten • Gereduceerde verzendtarieven • Korting op exclusieve productkits • Essential Rewards-punten met elke bestelling om te gebruiken voor toekomstige bestellingen • Mogelijkheid voor compensatie Als u besluit zich in te schrijven voor dit programma, kunt u vandaag starten door producten van uw keuze te kiezen of door één van onze drie aangerade Essential Rewards paketten te kiezen:

Code: 369508

EVERYDAY OILS™ Essential Rewards Kit

Wees er zeker van dat u het belangrijkste krijgt met Everyday Oils! Bevat:

16

• Lavender, 5ml

• Joy, 5ml

• Lemon, 5ml

• Thieves, 5ml

• Peppermint, 5ml

• PanAway, 5ml

• Frankincense, 5ml

• Purification, 5ml

• Tea Tree, 5ml

• Stress Away, 5ml

YoungLiving.com

EU


NINGXIA® RED Essential Rewards Kit

Code: 489308

Kies dit spannende pakket en ontdek hoe u uw lichaam en geest kan ondersteunen en verrijk uw leven met ons met etherische olie doordrenkte, voedingsrijke NingXia Red! Bevat: • NingXia Red, 750ml, 4-pak

• NingXia Red Singles, 60ml, 30-pak

UK AT DE SE

Code: 369708

THIEVES® Essential Rewards Kit

Gebruik de kracht van de Thieves etherische oliemelange om het milieu in uw huis te verbeteren. Geniet van natuurlijke thuisoplossingen en mondzorg met veilige, natuurlijke ingrediënten die u kent en vertrouwt. Bevat: • Thieves – 15ml • Thieves AromaBright Toothpaste, 118g • Thieves Mouthwash, 236ml • Thieves Foaming Hand Soap, 236,5ml, 2 flessen

• Thieves Spray, 2 x 29,5ml • Thieves Household Cleaner, 426ml, 2 flessen • Thieves Waterless Hand Purifier, 29,35g, 2 flessen

UK AT DE SE

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

17


ETHERISCHE-

olieproducten

Etherische oliën zijn het hart van Young Living en de basis van onze productlijn. Blader door onze producten om veelzijdige, krachtige etherische oliën en melanges te ontdekken ondersteund door onze Seed to Seal®-belofte en vind de etherische oliën die juist zijn voor u.

Young Living lavendelboerderij in Mona, UtahEtherische oliën | Singles

Etherische olie

SINGLES

Pepermunt

Gedurende de afgelopen twee decennia heeft Young Living een gepatenteerd Seed to Seal®-proces onderzocht en geperfectioneerd dat de fijnste etherische oliën van de wereld creëert Wij verifiëren de meest heilzame zaadsoorten, volgen zuivere kweekpraktijken, nemen deel in het gehele distillatieproces, implementeren zorgvuldige tests voor kwaliteitsgarantie en verzegelen en inspecteren alle individuele flessen alvorens ze de wereld in te sturen. Young Living's verplichting tot het overtreffen van de kwaliteits- en doeltreffendheidsnormen van de branche te overtreffen betekent dat elke druppel etherische olie het optimale niveau heilzame plantaardige eigenschappen bevat. Onze betrokkenheid bij perfectie is wat ons onderscheidt op ons vakgebied als de wereldleider in etherische oliën.

BASIL Ocimum basilicum Code: 350008 15ml

BERGAMOT Citrus aurantium bergamia UK AT DE

IE

Basil heeft een sterk, kruidig aroma dat kracht geeft aan lichaam en geest. Wanneer plaatselijk gebruikt kan het helpen de geest te verfrissen en mentale alertheid herstellen. In massages kan het ontspannend zijn voor pijnlijke spieren.

Code: 350308 15ml

UK AT DE

IE

SE

Bergamot etherische olie heeft een lichte citrusgeur die een ontspannend effect creëert om te helpen vertrouwen op te bouwen en het humeur te verbeteren. Bergamot, citrus bergamia, werd vele jaren gebruikt in Italiaanse volksgeneeskunde. Opgelet: Citrusolie moet niet op de huid worden aangebracht die binnen 48 uur aan direct zonlicht of ultraviolet licht blootgesteld zal worden.

CARROT SEED Daucus carota

BLACK PEPPER Piper nigrum Nieuw! Code: 361108 5ml

UK AT DE

De etherische Black Pepper-olie is afkomstig uit gestoomd peperfruit en heeft een sterke, scherpe geur die stimuleert en energie oplevert. Plaatselijk gebruik wordt nauw in verband gebracht met een gezonde bloedsomloop.

20

YoungLiving.com

IE

Code: 308108 5ml

UK AT DE

Carrot Seed heeft een mild zoet aroma met aardeachtige, kruidachtige hints. Het werd traditioneel gebruikt ter ondersteuning van de spijsvertering.

IE


Singles | Etherische oliën

CEDARWOOD Cedrus atlantica Code: 350908 15ml

CINNAMON BARK Cinnamomum zeylanicum; Syn. C. verum UK AT DE

IE

Code: 351508 5ml

Cedarwood heeft een warm cederaroma. Het is ontspannend en kalmerend wanneer het gebruikt wordt bij massages. Cedarwood heeft een lange geschiedenis van gebruik als een heilzaam ingrediënt in cosmetische preparaten voor de vette huid.

UK AT DE

IE

Er wordt gedacht dat kaneel de gezonde cardiovasculaire en immuunfunctie ondersteunt. U kunt het tevens verdunnen en in chakras masseren om een kalmerend, ontspannend gevoel te creëren.

Bestseller!

CISTUS Cistus ladanifer

CITRONELLA Cymbopogon nardus

Code: 351808 5ml

UK AT DE

IE

SE

Cistus etherische olie komt van een plantengeslacht genaamd zonneroos, dat bekend is om prachtige struiken en een delicate, honingachtige geur. Er wordt gedacht dat dit de bijbelse roos van Sharon is; het droge, houtachtige, harsachtige aroma van cistus etherische olie heeft vele kalmerende eigenschappen.

UK AT DE

IE

Clary Sage etherische olie heeft een zachte, warme, kruidige geur die opbeurend en ontspannend is, waardoor het een perfecte keuze is voor het ondersteunen van een normale, gezonde houding tijdens het premenstrueel syndroom. Het helpt tevens vrouwen in de menopauze.

COPAIBA Copaifera reticulata Code: 343108 15ml

UK AT DE

IE

Voor een verfrissende, opbeurend parfum dat geurtjes verwijderd, citronella etherische olie is ideaal voor verstuiven binnen en buiten om de lucht te verversen. Citronella is een belangrijke olie in de Young Living-producten zoals de Purification-oliemelange. Binnenkort!

CLOVE Syzygium aromaticum

CLARY SAGE Salvia sclarea Code: 352108 15ml

Code: 532308 5ml

Code: 352408 15ml

UK AT DE

IE

Clove is een zoete, pittige geur die stimulerend en revitaliserend is. Een belangrijk ingrediënt in onze Thieves-melange dankzij de geweldige natuurlijke eigenschappen; het hoofdbestanddeel van kruidnagel is eugenol. Opgelet: Raadpleeg een arts alvorens gebruik wanneer u bloedverdunners neemt.

CYPRESS Cupressus sempervirens UK AT DE

IE

Copaiba is de enige etherische olie die gewonnen wordt door harswinning, vergelijkbaar met hoe rubber en esdoorn verkregen worden. Eenmaal gewonnen wordt de copaibahars gedistilleerd om een heldere etherische olie te produceren die een rijke, opbeurende, houtachtige geur heeft.

Code: 353008 15ml

UK AT DE

IE

Cypress is een vers, kruidig, licht jeugdig aroma dat verfrist, herstelt en kleurt. Het is troostend tijdens het koude seizoen en helpt tevens het ademhalingssysteem en is goed voor de vette huid of huidproblemen.

Opgelet: Raadpleeg een arts alvorens gebruik wanneer u bloedverdunners neemt.

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

21


Etherische oliën | Singles

DILL Anethum graveolens Code: 353608 5ml

DORADO AZUL Hyptis suaveolens UK AT DE

IE

Dill olie heeft een pittige, frisse geur die stimulerend, revitaliserend en evenwichtig is.

UK AT DE

IE

Het is een lid van hetzelfde botanische geslacht als wierook en mirre en wordt in Europa traditioneel gebruikt voor de huid. Elemi is zeer befaamd voor het reduceren van fijne lijntjes en rimpels, huidondersteuning en voor het kalmeren van de spieren na lichamelijke inspanning.

EUCALYPTUS GLOBULUS Eucalyptus globulus

Als u houdt van EUCALYPTUS RADIATA, probeer dan... • BREATHE AGAIN ROLL-ON • RAVEN • R.C.

YoungLiving.com

Code: 359708 5ml

UK AT DE

IE

Eucalyptus Blue wordt gekweekt en geoogst in Ecuador. Deze etherische olie bevat een hoog niveau van de krachtige bestanddelen eucalyptol en alfa-pineen.

EUCALYPTUS RADIATA Eucalyptus radiata UK AT DE

IE

Eucalyptus Globulus heeft een frisse, penetrante geur. Het bevat een hoog percentage van het bestanddeel eucalyptol, een belangrijk ingrediënt in veel mondwaters. Aangebracht op de huid wordt het vaak gebruikt om het ademhalingssysteem te helpen en om spieren te kalmeren na lichamelijke inspanning.

22

IE

EUCALYPTUS BLUE Eucalyptus bicostata

ELEMI Canarium luzonicum

Code: 353908 15ml

UK AT DE

Dorado Azul wordt gekweekt en gedistilleerd in Ecuador. Het hoge percentage betacaryofyleen helpt het ademhalingssysteem. De olie heeft een kruidige geur en kan zowel plaatselijk als aromatisch gebruikt worden.

Opgelet: Deze olie moet niet op de huid worden aangebracht die binnen 48 uur aan direct zonlicht of ultraviolet licht blootgesteld zal worden..

Code: 354008 15ml

Code: 359808 5ml

Code: 353808 15ml

UK AT DE

Deze variëteit is één van de meest veelzijdige van de eucalyptus oliën en is geschikt voor plaatselijk gebruik, verstuiving en zelfs rechtstreekse inhalatie. Het is sinds lange tijd een ingrediënt in enkele van de populairste melanges van Young Living.

FENNEL Foeniculum vulgare Code: 354208 15ml

UK AT DE

IE

Fennel heeft een zoet, aardeachtig, anijsachtig aroma dat energiek, vitaliserend en evenwichtig is.

SE

IE


Singles | Etherische oliën

GERANIUM Pelargonium graveolens

FRANKINCENSE Boswellia carterii Code: 354908 5ml

UK AT DE

IE

Code: 355408 15ml

SE

Frankincense is een zoet, warm, balsamico aroma dat stimulerend en verheffend is voor de geest. Frankincense is tevens een waardevol ingrediënt in huidverzorgingsproducten voor verouderende en droge huid. De oude Egyptenaren gebruikten het in verjongende gezichtsmaskers.

UK AT DE

IE

Geranium heeft een geweldige opbeurende, kalmerende, bloemengeur. het is uitstekend voor de huid. Het wordt traditioneel gebruikt om de bloedsomloop te ondersteunen en een groot stuk van de kracht zit in de mogelijkheid om het lichaamsweefsel te revitaliseren.

Zie tevens Sacred frankincense.

GINGER Zingiber officinale

GERMAN CHAMOMILE Matricaria recutita Nieuw! Code: 308608 5ml

UK AT DE

German Chamomile (matricaria recutita) is een jaarplant die vaak wordt gevonden in veel delen van Europa en het gematigde Azië. German Chamomile wordt gewonnen uit de bloemen en helpt om te ontspannen.

GRAPEFRUIT Citrus paradisi Code: 356008 15ml

IE

Code: 355708 5ml

UK AT DE

IE

Ginger heeft een warme, pittige geur die energie geeft. Ginger ondersteunt het spijsverteringssysteem en is een favoriet in de traditionele oosterse keuken.

HELICHRYSUM Helichrysum italicum UK AT DE

IE

Grapefruit heeft een vers, citrusachtig aroma dat energie geeft en opbeurend is. Rijk aan de krachtige antioxidant d-limoneen, het is goed voor de huid - zoals zoveel koudgeperste citrusoliën.

Code: 356308 5ml

UK AT DE

IE

Helichrysum heeft een frisse, aardeachtige, kruidige geur die de geest verheft. Helichrysumbloemen worden in de volksmond Everlasting (eeuwig) Immortelle (onsterfelijk) genoemd.

Opgelet: Citrusolie moet niet op de huid worden aangebracht die binnen 48 uur aan direct zonlicht of ultraviolet licht Bestseller! blootgesteld zal worden.

HINOKI Chamaecyparis obtusa Code: 307308 5ml

HONG KUAI Chamaecyparis formosensis UK AT DE

IE

Hinoki etherische olie komt van de Japanse cipres, chamaecyparis obtusa, en is inheems in centraal Japan. Hinoki wordt beschouwd als hout van hoge kwaliteit en één van de "Vijf heilige bomen van Kiso".

SE

Code: 465708 5ml

UK AT DE

Hong Kuai heeft de hoogste sesquiterpeen inhoud van alle Young Living etherische oliën. Het ondersteunt een toename van spiritueel bewustzijn en inspireert helderheid, intuïtie en actie.

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

23

IE


Etherische oliën | Singles

IDAHO BALSAM FIR Abies balsamea Code: 331608 15ml

IDAHO BLUE SPRUCE Picea pungens UK AT DE

IE

Idaho Balsam Fir is een conifeerolie die gedistilleerd wordt in het noorden van Idaho en die een verfrissende en opbeurende geur heeft. Het wordt gebruikt in massages en heeft een kalmerend effect op spier- en lichaamspijn veroorzaakt door lichamelijke inspanning.

JADE LEMON Citrus limon eureka var. formensensis Nieuw! Code: 468508 5ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

SE

Idaho Blue Spruce wordt gecreëerd, geoogst en gedistilleerd op de boerderij van Young Living in het noorden van Idaho. Blauwspar (Picea pungens) bevat hoge percentages van de plantaardige bestanddelen alfa-pineen en limoneen. Blauwspar wordt plaatselijk aangebracht en staat bekend om het ontlasten van gespannen en gestresste spieren.

JASMINE Jasminum officinale IE

Jade Lemon™ wordt gekweekt in het warme, vochtige klimaat van Zuid-Oost China. Deze olie ondersteunt huidgezondheid, helpt om emotionele blokkades te openen en te verwijderen en wordt gebruikt om te reinigen en te zuiveren.

Code: 356908 5ml

UK AT DE

IE

Jasmine* heeft een warm, exotisch, bloemige geur die ontspant, kalmeert, opbeurt en het zelfvertrouwen verbetert. Jasmine is heilzaam voor de huid. Het is door de geschiedenis heen gebruikt voor romantiek.

JUNIPER Juniperus osteosperma Code: 357208 15ml

Code: 309308 5ml

LAVENDER Lavandula angustifolia UK AT DE

IE

Juniper heeft een schone, mild penetrerende, houtachtige geur die een reinigend effect heeft op de geest, ziel en het lichaam. Het kan tevens heilzaam zijn voor de huid.

Code: 357508 15ml

UK AT DE

IE

SE

Lavender heeft een fris, zoet, bloemig, kruidig aroma dat kalmerend en verfrissend is. Omdat dit het meest veelzijdige etherische olie van alle is, dient geen huis zonder te blijven. Lavender is befaamd voor huid en schoonheid.

Bestseller!

LEDUM Ledum groenlandicum Code: 357908 5ml

LEMON Citrus limon UK AT DE

Ledum werd traditioneel gebruikt in inheemse Inuit volksgeneeskunde om de energiestroom te ondersteunen. Er wordt tevens geloofd dat het de dagelijkse behoeften van het lichaam harmoniseert en in balans brengt.

IE

Code: 357808 15ml

UK AT DE

IE

SE

Lemon heeft een sterke, schone, zuiverende citrusgeur die revitaliseert en opbeurt. Het bestaat uit 68% d-limineen, een krachtig amtioxidant. Opgelet: Citrusolie moet niet op de huid worden aangebracht die binnen 48 uur aan direct zonlicht of ultraviolet licht blootgesteld zal worden.

Bestseller!

24

YoungLiving.com


Singles | Etherische oliën

LIME Citrus latifolia

LEMONGRASS Cymbopogon flexuosus Code: 358108 15ml

UK AT DE

IE

Code: 307408 15ml

UK AT DE

IE

SE

Er wordt geloofd dat limoen inheems is uit het oosten van Maleisië en werd door Columbus geïntroduceerd in het westen tijdens zijn tweede reis. Lime werd vroeger gebruikt als een digestief hulpmiddel, samen met vele andere traditionele gebruiken.

Lemongrass heeft een licht, fris, citrusaroma met aardeachtige ondertonen. Het is verfrissend, verjongend, stimulerend en evenwichtig en inspireert en helpt om de mentale helderheid te verbeteren.

Opgelet: Citrusolie moet niet op de huid worden aangebracht die binnen 48 uur aan direct zonlicht of ultraviolet licht blootgesteld zal worden.

MARJORAM Origanum majorana Code: 358408 15ml

MELISSA Melissa officinalis UK AT DE

IE

Code: 358908 5ml

Marjoram heeft een houtachtig, pittig, kamferachtig aroma. Een kalmerende olie met een verwarmend effect op het lichaam en de geest. Het kan pijnlijke spieren kalmeren na lichamelijke inspanning en kan heilzaam zijn voor incidentele eenvoudige zenuwspanning.

MYRRH Commiphora myrrha

UK AT DE

IE

Melissa heeft een lichte, frisse, citroengeur die versterkend en revitaliserend is, maar tevens geruststellend en kalmerend. Verscheidene studies rapporteren dat Melissa heilzaam kan zijn voor de huid. Het is tevens gerieflijk tijdens het winterseizoen.

MYRTLE Myrtus communis

Code: 359308 15ml

UK AT DE

IE

Code: 359508 5ml

Myrrh heeft een rijk, rookachtig, balsamico aroma dat zuiverend, restaurerend, revitaliserend en opbeurend is. Tegenwoordig wordt mirre veel gebruikt is producten voor orale hygiëne.

UK AT DE

IE

Myrtle heeft een verheffend aroma dat aangenaam is wanneer het wordt verstuifd. Het heeft tevens geruststellende eigenschappen die, wanneer ze plaatselijk worden aangebracht, kunnen helpen om het uiterlijk van een gezond uitziende huid kunnen verfraaien en verbeteren. Binnenkort!

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE Picea mariana Nieuw! Code: 531308 5ml

NUTMEG Myristica fragrans Nieuw! Code: 359908 5ml UK AT DE

IE

Verstuif deze rijke, houtachtige en kracht gevende geur tijdens meditatie om een frisse, aromatische atmosfeer te creëren. Voeg het toe aan huidverzorgingsproducten of breng het plaatselijk aan om het uiterlijk van een droge huid te verbeteren of om te helpen het uiterlijk van een gezond uitziende huid te behouden.

UK AT DE

IE

Nutmeg heeft een lange traditie van plaatselijke ondersteuning voor seizoensgebonden pijntjes en kwaaltjes, vooral in combinatie met een massage om het lichaam en de geest te ontspannen en kan gebruikt worden om een vredige nachtrust te garanderen.

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

25


DEWDROP DIFFUSER Transformeer uw omgeving Young Living’s Dewdrop™ Diffuser is geïnspireerd door de zuiverheid en elegantie van een dauwdruppel en werkt als een bevochtiger, oliebrander en aroma-verstuiver in één gemakkelijk te gebruiken product. De Dewdrop Diffuser is op maat ontworpen met tot vier uur voortdurende verstuiving, automatische uitschakeling en controle van sfeerverlichting en kan elke ruimte de atmosfeer van een spa geven.

26


Singles | Etherische oliën

OCOTEA Ocotea quixos

ORANGE Citrus sinensis UK AT DE

Code: 355608 5ml

IE

Code: 360208 15ml

UK AT DE

IE

Ocotea wordt gewonnen uit een Ecuadoraanse boom en heeft een hoog niveau alfa-humuleen, wat een bestanddeel is dat het lichaam helpt met de natuurlijk reactie op irritatie en ongemak.

Orange heeft een rijke, citrusachtige geur die de geest verheft en tegelijkertijd een kalmerende invloed heeft. Het is rijk aan het krachtige antioxidant d-limoneen.

Opgelet: Mogelijke huidgevoeligheid. Uit de buurt van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen slikt of een medische conditie hebt, laat u zich dan a.u.b. voorafgaande aan het gebruik door een professional in de gezondheidszorg adviseren.

Opgelet: Citrusolie moet niet op de huid worden aangebracht die binnen 48 uur aan direct zonlicht of ultraviolet licht blootgesteld zal worden.

OREGANO Origanum vulgare Code: 360508 15ml

Bestseller!

PALO SANTO Bursera graveolens UK AT DE

IE

Code: 360708 5ml

Oregano heeft een zwaar, pittig, doordringend aroma dat helpt om een gevoel van veiligheid te creëren.

IE

Net als wierook staat palo santo bekend als een spirituele olie die traditioneel door de Inca's gebruikt werd om de geest te zuiveren en te reinigen van negatieve energie.

PATCHOULI Pogostemon cablin Code: 360808 15ml

UK AT DE

PEPPERMINT Mentha piperita UK AT DE

IE

Code: 361408 15ml

Patchouli, dat soms "de geur van de jaren zestig" genoemd wordt, heeft een muskaatachtig, aardeachtig, aroma. Het is zeer heilzaam voor de huid en helpt om een gerimpeld of gekloofd gezicht te verminderen.

UK AT DE

IE

SE

Peppermint heeft een sterk, schoon, fris muntachtig aroma en is een van de oudste en meest gewaardeerde kruiden.

Bestseller!

PINE Pinus sylvestris Code: 361808 15ml

RAVINTSARA Cinnamomum camphora UK AT DE

IE

Code: 362008 5ml

Pine heeft een verfrissend, kracht gevend aroma. Het heeft vele eigenschappen in gemeen met eucalyptus globulus en de werkzaamheid van beide oliën wordt versterkt wanneer deze gemengd worden.

UK AT DE

IE

Ravintsara (cinnamomum camphora) heeft een pittige, kamferachtige, warme geur, vergelijkbaar met eucalyptus, maar zachter. Het wordt veel gebruikt tijdens meditatie en bevat reinigende en zuiverende eigenschappen.

Binnenkort!

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

27


Etherische oliën | Singles

ROMAN CHAMOMILE Chamaemelum nobile Code: 351208 5ml

ROSE Rosa damascena UK AT DE

IE

Roman Chamomile is één van de Saksische negen heilige kruiden en heeft een warme, zoete, kruidige geur die ontspannend en kalmerend is voor lichaam en geest. De zachtheid maakt het vooral waardevol voor rusteloze kinderen.

UK AT DE

IE

Rose* heeft een prachtig, sterk bloemig en zoet parfum dat bedwelmend en zeer romantisch is. Het wordt al duizenden jaren gebruikt voor huidverzorging en is perfect voor de droge of verouderende huid.

ROSEMARY Rosmarinus officinalis Code: 362608 15ml

Code: 362308 5ml

SACRED FRANKINCENSE Boswellia sacra UK AT DE

IE

Rosemary heeft een fris, kruidig, zoet, licht medicinaal aroma. Het is een olie die energie geeft en heilzaam kan zijn om te helpen de mentale alertheid te herstellen wanneer men last heeft van vermoeidheid.

Code: 355008 5ml

UK AT DE

IE

SE

Sacred Frankincense etherische olie komt van de boswellia sacra wierookboom. Deze olie is ideaal voor diegenen die hun spirituele reis en meditatie-ervaringen naar een hoger niveau willen brengen. ™

Opgelet: Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 4 jaar.

SANDALWOOD Santalum album

SAGE Salvia officinalis Code: 363208 15ml

UK AT DE

IE

Sage heeft een pittig, kruidig aroma. Het is befaamd om het vermogen om de zenuwen en de vitale centra van het lichaam te versterken. Sage kan helpen bij het aankunnen van wanhoop en mentale vermoeidheid.

SPEARMINT Mentha spicata Code: 363808 5ml

YoungLiving.com

UK AT DE

IE

Het wordt traditioneel gebruikt als een wierookgeur bij religieuze ceremonies en tijdens meditatie, het is opbeurend en ontspannend. Het wordt gewaardeerd in de huidverzorging voor de hydraterende en normaliserende eigenschappen.

TANGERINE Citrus reticulata UK AT DE

IE

SE

Spearmint etherische olie wordt met stoom gedistilleerd uit de bladen met een muntachtige, licht fruitige geur die zachter is dan pepermunt. Als een rijk antioxidant helpt spearmint het ademhalingssysteem te ondersteunen.

28

Code: 363408 5ml

Code: 364408 15ml

UK AT DE

Een uitstekende olie om de geest te helpen verheffen en een gevoel van veiligheid te creëren; tangerine is tevens rijk aan het krachtige antioxidant d-limoneen. Opgelet: Citrusolie moet niet op de huid worden aangebracht die binnen 48 uur aan direct zonlicht of ultraviolet licht blootgesteld zal worden.

IE


Singles | Etherische oliën

TEA TREE Melaleuca alternifolia Code: 358708 15ml

THYME Thymus vulgaris UK AT DE

IE

Tea Tree is zeer befaamd als een etherische olie met een breed scala aan gebruiken. Het kan heilzaam zijn voor de huid.

IE

VETIVER Vetiveria zizanoides UK AT DE

IE

Valeriaanwortel wordt sinds duizenden jaren gebruikt wegens de kalmerende, nuchtere en emotioneel evenwichtige invloeden. Gedurende de laatste drie decennia is het klinisch onderzocht voor de kalmerende eigenschappen.

Code: 365108 5ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Wintergreen heeft een zoete, mintachtige geur. Het bevat hetzelfde actieve ingrediënt (methylsalicylaat) als berk en kan heilzaam zijn in massages voor het kalmeren van hoofdpijn en spieren na lichamelijke inspanning.

Vetiver (vetiveria zizanoides) heeft een zware, aardeachtige geur, vergelijkbaar met patchouli met een tikkeltje limoen. Vetiverolie is psychologisch nuchter, kalmerend en stabiliserend.

Code: 465808 5ml

UK AT DE

IE

Xiang Mao is bekend in Taiwan als het "aromatische gras van snelle verlichting" en werd traditioneel gebruikt om de lucht in huis te verfrissen, de geest te verlichten en de huid te hydrateren.

YLANG YLANG Cananga odorata Code: 365908 15ml

IE

XIANG MAO Cymbopogon citratus

WINTERGREEN Gaultheria procumbens Code: 365808 15ml

UK AT DE

Thyme heeft een geurig, warm, kruidig aroma dat zowel krachtig als doordringend is. Thyme is bekend sinds de oudheid en bevat grote hoeveelheden thymol Het is bekend als een van de sterkste antioxidanten.

VALERIAN Valeriana officinalis Code: 364808 5ml

Code: 365008 15ml

UK AT DE

IE

Ylang Ylang is een zoet, zacht, bloemig parfum dat het gemaakt heeft tot een romantische favoriet. Ylang Ylang is extreem doeltreffend om te kalmeren en een gevoel van ontspanning te geven en het kan helpen met het verwijderen van gevoelens van boosheid, spanning en nerveuze irritatie.

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

29


Etherische oliën | Melanges

Etherische

OLIEMELANGES

Eucalyptus Radiata

De doeltreffendheid en balans van de oliën is van het grootste belang tijdens het ontwikkelen van een etherische oliemelange. Wanneer etherische oliën in harmonie werken, kan het gecombineerde effect transformerend zijn Onze melanges zijn het resultaat van jaren zorgvuldig testen gecombineerd met uitgebreide landbouwdeskundigheid en praktische toepassing, wat leidt tot synergetische melanges van complementaire oliën die gebruikt kunnen worden in elk aspect van uw leven.

ABUNDANCE Code: 330008 15ml

ACCEPTANCE UK AT DE

IE

Abundance werd gecreëerd om de frequentie van het harmonische magnetische energieveld dat ons omringt, te versterken. Deze hogere frequentie creëert wat "de wet van aantrekking" wordt genoemd, die betrekking heeft op de dingen die wij aantrekken naar onszelf. ETHERISCHE OLIËN: Orange, Clove, Cinnamon Bark, Frankincense, Ginger, Spruce, Patchouli, Myrrh

AROMAEASE Code: 474908 5ml

30

Code: 330308 5ml

UK AT DE

IE

Acceptance stimuleert de geest met oliën die speciaal gemengd zijn om gevoelens van acceptatie van onszelf en anderen te bevorderen, ongeacht de waargenomen barrières. Deze melange kan ook helpen om uitstel en ontkenning te overwinnen. ETHERISCHE OLIËN: Frankincense, Royal Hawaiian Sandalwood, Geranium, Blue Tansy, Neroli*, Coriander, Bergamot, Ylang Ylang

AROMA LIFE UK AT DE

IE

Code: 330608 15ml

UK AT DE

IE

AromaEase™ heeft een koel, mintachtig aroma en bevat krachtige etherische oliebestanddelen die gevoelens van kalmte bieden wanneer aromatisch gebruikt.

Aroma Life biedt ondersteuning voor de cardiovasculaire en lymfatische systemen. Het bevat etherische oliën die het lichaam helpen te ontspannen.

ETHERISCHE OLIËN: Peppermint, Spearmint, Ginger, Cardamom, Fennel

ETHERISCHE OLIËN: Cypress, Helichrysum, Ylang Ylang, Marjoram

YoungLiving.com


Melanges | Etherische oliën

AROMA SIEZ

AWAKEN

Code: 330908 15ml

UK AT DE

IE

Code: 331208 15ml

UK AT DE

IE

Aroma Siez werd ontworpen voor het wegmasseren van spier- en lichaamsongemakken geassocieerd met lichamelijke inspanning. Het biedt tevens verzachting voor het hoofd, de nek en vermoeide voeten.

Awaken is een inspirerende combinatie van verscheidene etherische oliemelanges die helpen om innerlijk bewustzijn en ontwaking teweeg te brengen. Deze melange kan u vooruit helpen richting uw hoogste potentieel.

ETHERISCHE OLIËN: Basil, Lavender, Cypress, Marjoram, Peppermint

ETHERISCHE OLIËN: Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher

BELIEVE

BRAIN POWER

Code: 466108 15ml

UK AT DE

IE

SE

Believe etherische oliemelange is geformuleerd met Idaho blauwspar en ylang ylang van de Young Living boerderij in Ecuador en heeft een aangenaam aroma dat zowel nuchter als kracht gevend is. ETHERISCHE OLIËN: Blue Spruce, Idaho Balsam Fir, Frankincense, Coriander, Bergamot, Ylang Ylang, Geranium

BUILD YOUR DREAM Code: 483408 5ml

Code:

331308 5ml

IE

Brain Power bevat etherische oliën die een hoog gehalte sesquiterpenen, natuurlijke zuurstofgenererende bestanddelen bevatten om uw hersenen een oppepper te geven. Gebruik het om gedachten te verhelderen en concentratie te ondersteunen. ETHERISCHE OLIËN: Royal Hawaiian Sandalwood, Melissa, Helichrysum, Cedarwood, Blue Cypress, Frankincense, Lavender

CHRISTMAS SPIRIT UK AT DE

IE

Code: 3315 15ml

Build Your Dream™ combineert etherische oliën die gekozen zijn door D. Gary Young voor hun verbinding met onze geschiedenis en versterkt en verheldert om de toekomst van uw dromen te onthullen, wanneer aromatisch gebruikt.

Christmas Spirit is een zoete, pittige melange van sinaasappel, kaneel en spar etherische oliën die geluk, vreugde en veiligheid geassocieerd met het feestseizoen. ETHERISCHE OLIËN: Orange, Cinnamon Bark, Spruce

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Sacred Frankincense, Melissa, Blue Cypress, Hong Kuai, Idaho Blue Spruce, Ylang Ylang, Dream Catcher, Believe, Blue Lotus

CITRUS FRESH Code: 331808 15ml

UK AT DE

CLARITY UK AT DE

IE

Citrus Fresh is een ontspannend, kalmerend melange geliefd onder kinderen en volwassenen. Het is rijk aan het krachtige antioxidant d-limoneen en biedt een gevoel van welzijn, creativiteit en vreugde. Het werkt tevens als een luchtzuiveraar. ETHERISCHE OLIËN: Orange, Grapefruit, Mandarin, Tangerine, Lemon, Spearmint Opgelet: Citrusolie moet niet op de huid worden aangebracht die binnen 48 uur aan direct zonlicht of ultraviolet licht blootgesteld zal worden.

Code: 332108 15ml

UK AT DE

IE

Clarity help om een heldere geest te bevorderen. Het bevat stimulerende oliën, zoals pepermunt en rozemarijn, die sinds vele jaren gebruikt worden om mentale activiteit te bevorderen. ETHERISCHE OLIËN: Basil, Roman Chamomile, Cardamom, Geranium, Bergamot, Rosemary, Lemon, Ylang Ylang, Peppermint, Jasmine*, Palmarosa, Coriander

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

31


Etherische oliën | Melanges

COMMON SENSE™ Code: 309108 5ml

COOL AZUL Nieuw! UK AT DE

IE

Code: 539908 15ml

SE

Common Sense etherische olie is een gepatenteerd melange van Young Living etherische oliën geformuleerd om het rationele besluitvormingsvermogen te verbeteren, wat leidt tot toegenomen welzijn, vastberadenheid en overvloed.

ETHERISCHE OLIËN: Peppermint, Wintergreen, Sage, Balsam copaiba, Plectranthus oregano, Arnica, Niaouli, Lavender, Matricaria, Blue cypress, Elemi, Caraway, Dorado azul, Vetiver

DI-GIZE

DRAGON TIME UK AT DE

IE

Code: 332708 15ml

Di-Gize is een combinatie oliën die wij bestudeerd hebben voor hun ondersteunend effect op het spijsverteringsssteem.

UK AT DE

Dragon Time is een melange kalmerende en geruststellende etherische oliën, inclusief scharlei. Dragon Time wordt aangeraden voor tieners en jonge vrouwen.

ETHERISCHE OLIËN: Tarragon, Juniper, Anise, Ginger, Fennel, Patchouli, Peppermint, Lemongrass

ETHERISCHE OLIËN: Clary Sage, Lavender, Blue Yarrow, Fennel, Marjoram, Jasmine*

Bestseller!

EN-R-GEE

DREAM CATCHER Code: 333008 15ml

UK AT DE

Code: 333608 15ml

IE

UK AT DE

Dream Catcher™ is ontworpen om de kracht van positieve dromen te benutten en ter bescherming tegen wazig zicht om u te helpen uw wensen te realiseren en op het pad naar vervulling te blijven wanneer het aromatisch gebruikt wordt.

En-R-Gee revitaliseert met een melange stimulerende oliën die traditioneel gebruikt werden om mentale alertheid te helpen herstellen. Het is opbeurend en versterkend en het verhoogt de energie, zoals de naam suggereert.

ETHERISCHE OLIËN: Royal Hawaiian Sandalwood, Tangerine, Ylang Ylang, Black Pepper, Bergamot, Anise, Juniper, Geranium, Blue Cypress, Davana, Jasmine, Matricaria, Blue Tansy, Rose, Grapefruit, Spearmint

ETHERISCHE OLIËN: Rosemary, Nutmeg, Black Pepper, Juniper, Idaho Balsam Fir, Lemongrass, Clove

ENDOFLEX Code: 333308 15ml

ETHERISCHE OLIËN: Spearmint, Geranium, German Chamomile, Sage, Myrtle, Nutmeg

IE

Code: 333808 5ml

UK AT DE

IE

Exodus II is een tijdloze melange van olijfolie, mirre, kaneel, wierook, nardus en andere harmoniserende etherische oliën die emotioneel reinigende en opbeurende eigenschappen hebben. ETHERISCHE OLIËN: Cassia, Calamus, Spikenard, Myrrh, Galbanum, Frankincense, Cinnamon Bark, Hyssop

YoungLiving.com

IE

EXODUS II UK AT DE

EndoFlex helpt om een algehele vitaliteit te behouden door een combinatie van etherische oliën.

32

IE

Cool Azul is een gepatenteerde etherische oliemelange gecreëerd door D. Gary Young die een plaatselijke koeling biedt. Het bevat het lichte aroma van Dorado Azul en het warme parfum van Plectranthus Oregano (beide exclusieve Young Living-oliën).

ETHERISCHE OLIËN: Frankincense, Ylang Ylang, Ocotea, Golden Rod, Ruta, Dorado Azul, Lime

Code: 332408 15ml

UK AT DE ™

SE

IE


Melanges | Etherische oliën

FORGIVENESS

GENTLE BABY

Code: 333908 5ml

UK AT DE

Code: 334508 15ml

UK AT DE

IE

Forgiveness bevat een synergetische melange van kalmerende en opbeurende etherische oliën die het vermogen om pijnlijke herinneringen te verzachten kunnen versterken en emotionele barrières kunnen overschrijden.

Gentle Baby is een zachte, geurige combinatie van etherische oliën die specifiek ontworpen zijn voor moeders en baby's. Het helpt om de emoties te kalmeren tijdens de zwangerschap en het is handig om kleintjes stil te krijgen.

ETHERISCHE OLIËN: Melissa, Angelica, Bergamot, Geranium, Lavender, Ylang Ylang, Frankincense, Lemon, Palmarosa, Jasmine*, Helichrysum, Royal Hawaiian Sandalwood, Roman Chamomile, Rose*, Coriander

ETHERISCHE OLIËN: Geranium, Jasmine*, Ylang Ylang, Rosewood, Roman Chamomile, Rose*, Lemon, Lavender, Palmarosa, Coriander

GLF Code:

IE

Opgelet: Deze melange moet niet op de huid worden aangebracht die binnen 48 uur aan direct zonlicht of ultraviolet licht blootgesteld zal worden.

GRATITUDE

334008 15ml

UK AT DE

IE

Code: 334608 5ml

UK AT DE

GLF™ werd gecreëerd om een gezonde leveren galblaasfunctie te ondersteunen. Deze melange kan tevens helpen om emotioneel welzijn te bewerkstelligen door emoties zoals schuld, bitterheid en woede te verwijderen.

Gratitude is een troostende melange van etherische oliën ontworpen om de geest te verheffen,emoties te kalmeren en het lichaam te ontlasten terwijl het helpt om een dankbare houding te voeden.

ETHERISCHE OLIËN: Grapefruit, Helichrysum, Celery, Ledum, Hyssop, Spearmint

ETHERISCHE OLIËN: Idaho Balsam Fir, Galbanum, Frankincense, Myrrh, Ylang Ylang, Geranium, Bergamot, Coriander

GROUNDING

HARMONY

Code: 334808 5ml

UK AT DE

IE

Grounding is een ontspannende en evenwichtige melange van etherische oliën die een stabiliserende invloed kan hebben. Emotionele chaos kan leiden tot slechte beslissingen. Grounding kan u helpen de realiteit aan te kunnen op positieve wijze.

Code:

335108 15ml

UK AT DE

IE

Harmony is een voortreffelijke melange die helpt fysiek en emotioneel welzijn te bevorderen door een harmonische balans te brengen voor de energiecentra van het lichaam.a ETHERISCHE OLIËN: Geranium, Angelica, Bergamot, Lavender, Spruce, Ylang Ylang, Royal Hawaiian Sandalwood, Hyssop, Palmarosa, Spanish Sage, Rose*, Frankincense, Jasmine*, Lemon, Orange, Roman Chamomile, Coriander

ETHERISCHE OLIËN: White Fir, Pine, Angelica, Spruce, Cedarwood, Juniper, Ylang Ylang

HIGHEST POTENTIAL Code: 337308 5ml

IE

IMMUPOWER UK AT DE

IE

Code: 336308 15ml

UK AT DE

Highest Potential is een exotische melange van Young Living etherische oliën ontworpen om uw vermogen om uw hoogste potentieel te bereiken.

ImmuPower is een krachtige melange etherische oliën die een geurig en beschermend toevluchtsoord bieden terwijl ze de positieve energie verhogen.

ETHERISCHE OLIËN: Jasmine*, Gathering, Blue Cypress, Cedarwood, Spruce, Blue Tansy, White Fir

ETHERISCHE OLIËN: Hyssop, Ravintsara, Clove, Mountain Savory, Frankincense, Cumin, Cistus, Oregano, Dorado Azul

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

IE

33


Etherische oliën | Melanges

INNER CHILD Code: 336008 5ml

JOY UK AT DE

IE

De zoete geur van deze melange kan het geheugen stimuleren en helpen om weer dichter bij uw authentieke zelf te komen, wat één van de eerste stappen richting het vinden van emotionele balans is. ETHERISCHE OLIËN: Orange, Jasmine*, Spruce, Tangerine, Royal Hawaiian Sandalwood, Neroli*, Ylang Ylang, Lemongrass

Code: 337208 15ml

UK AT DE

IE

SE

Joy is een luxe exotische melange met opbeurende boventonen die het hart vreugde geven. Wanneer het wordt verstuifd kan het verfrissend en opbeurend zijn. ETHERISCHE OLIËN: Bergamot, Lemon, Palmarosa, Ylang Ylang, Rose*, Geranium, Jasmine*, Roman Chamomile, Coriander, Tangerine

Opgelet: Mogelijke zon-/huidgevoeligheid.

JUVA CLEANSE™ Code: 339508 15ml

JUVAFLEX™ UK AT DE

IE

Code: 337508 15ml

UK AT DE

IE

Juva Cleanse biedt ondersteuning voor de lever door een zorgvuldig geformuleerde melange etherische oliën die helpt de normale leverfunctie te ondersteunen.

JuvaFlex is een combinatie oliën die wij bestudeerd hebben voor hun ondersteunend effect op de lever, het spijsverteringsssteem en de lymfatische systemen.

ETHERISCHE OLIËN: Helichrysum, Celery Seed, Ledum

ETHERISCHE OLIËN: Fennel, Rosemary, Blue Tansy, Geranium, Helichrysum, Roman Chamomile

LONGEVITY™

LADY SCLAREOL Code: 337608 15ml

UK AT DE

IE

Code: 338808 15ml

UK AT DE

IE

Lady Sclareol werd ontworpen als een voortreffelijk parfum. Lady Sclareol is een verleidelijke melange van de meest aromatische en huidverwennende etherische oliën uit de natuur en creëert een overheerlijk en verleidelijk parfum.

Longevity bevat oliën die geplaatst worden onder de meest krachtige antioxidanten die bekend zijn. Antioxidanten zijn elementen die helpen om vrije radicalen te neutraliseren en de dagelijkse oxidatieve schade, waaraan iedereen onderworpen is, te verminderen.

ETHERISCHE OLIËN: Clary Sage, Jasmine*, Vetiver, Ylang Ylang, Idaho Blue Spruce, Spearmint, Hinoki, Geranium, Royal Hawaiian Sandalwood, Orange, Spanish Sage, Coriander, Bergamot

ETHERISCHE OLIËN: Thyme, Clove, Orange, Frankincense

M-GRAIN Code: 338708 15ml

Opgelet: Mogelijke huidgevoeligheid.

MAGNIFY YOUR PURPOSE Nieuw! UK AT DE

IE

M-Grain draagt bij aan het verlichten van stress terwijl het een gevoel van welzijn bevordert, vooral in het gebied van het hoofd en de nek. ETHERISCHE OLIËN: Basil, Lavender, Roman Chamomile, Marjoram, Peppermint, Helichrysum

Code: 337708 5ml

UK AT DE

IE

Magnify Your Purpose etherische oliemelange heeft een verfrissend aroma om het gevoel van creativiteit, verlangen en concentratie te vergroten wanneer het aromatisch wordt gebruikt. Het helpt bij het bevorderen van een positieve houding en moedigt u aan uit te rijzen boven tegenslag, het initiatief te nemen, en uitstel en zelfmedelijden te overwinnen. ETHERISCHE OLIËN: Santalum Paniculatum, Sage, Coriander, Patchouli, Nutmeg, Bergamot, Cinnamon Bark, Ginger, Ylang Ylang, Geranium

34

YoungLiving.com


Melanges | Etherische oliën

MELROSE

MISTER

Code: 337808 15ml

UK AT DE

IE

Code: 338108 15ml

Melrose biedt een beschermende barrière tegen uitdagingen voor de huid. Wanneer verstuifd kan Melrose helpen geurtjes te verdrijven.

UK AT DE

IE

SE

ETHERISCHE OLIËN: Sage, Lavender, Peppermint, Fennel, Myrtle, Blue Yarrow

PEACE & CALMING

Code: 339008 15ml

Code: 339308 15ml

Code: 339108 5ml

Code: 339808 5ml

PanAway werd gecreëerd door Gary Young na een ernstige blessure aan de gewrichtsbanden in zijn been. Het helpt tevens bij het behouden van normale cellulaire functie.

UK AT DE

IE

SE

Peace & Calming is een zachte, geurige melange. Wanneer verstuifd helpt het om spanningen te kalmeren en de geest te verheffen, wat ontspanning en een diep gevoel van vrede stimuleert.

ETHERISCHE OLIËN: Wintergreen, Clove, Helichrysum, Peppermint

ETHERISCHE OLIËN: Tangerine, Ylang Ylang, Blue Tansy, Orange, Patchouli

Bestseller!

PURIFICATION

PEACE & CALMING II Nieuw! Code: 532708 5ml

IE

Mister is heilzaam voor mannen. Het helpt tevens om een grotere interne lichaamsbalans te bevorderen en velen hebben het ervaren als een hulpmiddel bij stress. Mister wordt aangeraden voor mannen van 30 jaar en ouder.

ETHERISCHE OLIËN: Rosemary, Clove, Melaleuca Alternifolia, Niaouli

PANAWAY

UK AT DE

UK AT DE

IE

Code: 339908 15ml

UK AT DE

IE

SE

Purification kan direct op de huid gebruikt worden. Wanneer verstuifd helpt het om de lucht van sigarettenrook en nare luchtjes te zuiveren en te reinigen.

D. Gary Young formuleerde Peace & Calming II™ speciaal als zijn aanbevolen optie en alternatief voor Peace & Calming. Met de hand geplukt om trouw te blijven aan het originele karakter van het bestanddeel van zijn voorganger, dit gepatenteerde mengsel creëert een ontspannend en aangenaam aroma wanneer geïnhaleerd of verstuifd.

ETHERISCHE OLIËN: Lemongrass, Rosemary, Melaleuca Alternifolia, Myrtle, Citronella, Lavandin

Bestseller!

ETHERISCHE OLIËN: Tangerine, Orange, Ylang ylang, Patchouli, Northern Lights black spruce, Matricaria, German Chamomile, Vetiver, Cistus, Bergamot, Cassia, Davana

R.C.

UK AT DE

Code: 340508 15ml

IE

RAVEN Code: 340208 15ml

Code: 340908 5ml

R.C. bevat de krachtige etherische oliën eucalyptus globulus and E. radiata om een versterkende melange te creëren. ETHERISCHE OLIËN: Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata, Eucalyptus Citriodora, Myrtle, Spruce, Peppermint, Pine, Lavender, Marjoram, Cypress

UK AT DE

IE

Raven™ is een combinatie van diep kalmerende etherische oliën die comfort kunnen bieden wanneer plaatselijk aangebracht op de borst en keel of wanneer verstuifd. ETHERISCHE OLIËN: Ravintsara, Wintergreen, Eucalyptus Radiata, Lemon, Peppermint

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

35


Etherische oliën | Melanges

RELEASE

RELIEVE IT

Code: 340808 15ml

UK AT DE

IE

Code: 341108 15ml

Release combineert verheffende, kalmerende oliën die helpen om een gevoel van vrede en emotioneel welzijn te stimuleren, wat het vermogen biedt om woede en frustratie los te laten.

Code:

341908 5ml

ETHERISCHE OLIËN: Spruce, Hyssop, Black Pepper, Peppermint

SACRED MOUNTAIN UK AT DE

IE

Code: 341408 15ml

UK AT DE

IE

RutaVaLa is een kalmerende melange die ontspanning van lichaam en geest bevordert. Het helpt spanning te verminderen en stress te verlichten.

Sacred Mountain stimuleert gevoelens van kracht, zelfbeschikking, nuchterheid en bescherming die het gevolg zijn van de nabijheid van de natuur.

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Valerian, Ruta

ETHERISCHE OLIËN: Spruce, Idaho Balsam Fir, Ylang Ylang, Cedarwood

SARA™ Code:

IE

Relieve It is een diep ontspannende, verwarmende melange etherische oliën die comfortabel aanvoelt voor spieren en gewrichten na lichamelijke inspanning.

ETHERISCHE OLIËN: Ylang Ylang, Geranium, Blue Tansy, Lavandin, Royal Hawaiian Sandalwood

RUTAVALA

UK AT DE

SCLARESSENCE

341708 5ml

UK AT DE

IE

SARA is een versterkende melange van etherische oliën ontworpen om te helpen diepe emotionele wonden te ondersteunen. Het kan personen helpen om traumatische herinneringen los te laten en beginnen te herstellen.

Code:

341808 15ml

UK AT DE

IE

SclarEssence combineert de kalmerende effecten van pepermunt met de evenwichtige kracht van venkel en scharlei en de zachte, kalmerende werking van Spaanse salie. ETHERISCHE OLIËN: Clary Sage, Fennel, Sage, Peppermint

ETHERISCHE OLIËN: Ylang Ylang, Geranium, Lavender, Orange, Blue Tansy, Cedarwood, Rose* en White Lotus in een basis van amandelolie

SENSATION Code: 342008 5ml

36

STRESS AWAY UK AT DE

IE

SE

Code: 463008 15ml

UK AT DE

IE

Sensation is een heerlijk geurige, sterke emotionele melange die extreem opbeurend en verfrissend is. Sensation is speciaal gemengd met jasmijn, ylang ylang en andere complementaire etherische oliën en is geformuleerd om het genot van gekoesterde momenten te versterken.

Young Living’s Stress Away etherische oliemelange is een natuurlijke oplossing die gecreëerd is om de normale stress die in het dagelijks leven kruipt, te bestrijden. Stress Away is het eerste product dat de unieke stress verlichtende combinatie met de etherische oliën limoen en vanille bevat.

ETHERISCHE OLIËN: Ylang Ylang, Jasmine*, Geranium, Bergamot, Coriander

ETHERISCHE OLIËN: Copaiba, Lime, Cedarwood, Vanilla*, Ocotea, Lavender

YoungLiving.com


Melanges | Etherische oliën

THIEVES

THE GIFT Code:

6500 5ml

Code:

The Gift is een melange van zeven oude oliën die eeuwenlang gewild waren om hun kalmerende en welzijn ondersteunende eigenschappen. Deze melange werd gecreëerd om de nobele reis van Shutran, een fictief karakter in The One Gift, een boek van D. Gary Young, te vieren. ETHERISCHE OLIËN: Sacred Frankincense, Idaho Balsam Fir, Jasmine*, Galbanum, Myrrh, Cistus, Spikenard

TRANSFORMATION Code: 306008 15ml

342308 15ml

UK AT DE

IE

SE

Thieves werd gecreëerd op basis van onderzoek naar vier dieven in Frankrijk die zichzelf met kruidnagels, rozemarijn en andere aromaten beschermden terwijl zij plaag-slachtoffers beroofden. ETHERISCHE OLIËN: Clove, Cinnamon Bark, Rosemary, Lemon, Eucalyptus Radiata Bestseller!

TRAUMA LIFE™ UK AT DE

IE

SE

Transformation bevat Idaho blauwspar, palo santo en ocotea. Deze krachtige etherische oliën kunnen helpen om u de kracht te geven negatieve overtuigingen te vervangen door opbeurende gedachten, waardoor uw algehele houding, emoties en gedrag veranderen.

Code: 635008 5ml

UK AT DE

IE

Trauma Life is een kalmerende, nuchtere melange van etherische oliën geformuleerd om te helpen begraven emotioneel trauma los te laten. ETHERISCHE OLIËN: Frankincense, Davana, Citrus Hystrix, Sandalwood, Spruce Rose, Valerian, Geranium, Lavender, Helichrysum

ETHERISCHE OLIËN: Lemon, Sacred Frankincense, Sandalwood, Peppermint, Cardamom, Clary Sage, Idaho Blue Spruce, Palo Santo, Ocotea

VALOR

WHITE ANGELICA

Code: 343008 5ml

UK AT DE

IE

SE

Valor, een kracht gevende combinatie van etherische oliën, werkt zowel voor de fysieke als de spirituele aspecten van het lichaam om gevoelens van kracht, moed en zelfvertrouwen bij confrontatie met tegenslag te verhogen. ETHERISCHE OLIËN: Spruce, Blue Tansy, Frankincense, Rosewood

Code: 343208 15ml

UK AT DE

IE

White Angelica is een kalmerende melange die gevoelens van bescherming en veiligheid aanmoedigt. Velen gebruiken het ter bescherming tegen negatieve energie. ETHERISCHE OLIËN: Bergamot, Melissa, Geranium, Ylang Ylang, Rose*, Myrrh, Spruce, Royal Hawaiian Sandalwood, Hyssop, Rosewood

3 WISE MEN™ Code: 342608 15ml

UK AT DE

IE

3 Wise Men bevordert gevoelens van eerbied en spiritueel bewustzijn met een melange van etherische oliën die geformuleerd zijn om het onderbewustzijn te openen. ETHERISCHE OLIËN: Sandalwood, Frankincense, Myrrh, Juniper, Spruce

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

37


Etherische oliën | Roll-Ons

Etherische olie

ROLL-ONS

Nieuwe look! Deze rollers met prachtige eigentijdse nieuwe etiketten zijn een uitstekende manier om dezelfde superieure etherische oliemelanges waar u van houdt, te gebruiken wanneer u op reis bent. Blijf ons volgen terwijl wij onze nieuwe verpakking en etiketten van uw favoriete oliën en met olie doordrenkte producten uitbreiden.

BREATHE AGAIN ROLL-ON Code: 3528500 10ml

DEEP RELIEF ROLL-ON UK AT DE

IE

Code: 3534500 10ml

Breathe Again etherische olieroller is een gepatenteerde melange van oliën die speciaal geformuleerd is om het welzijn van de ademhaling te ondersteunen. Breathe Again bevat vier krachtige eucalyptusoliën: Eucalyptus Staigeriana, Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata en Eucalyptus Blue.

SE

ETHERISCHE OLIËN: Peppermint, Idaho Balsam Fir, Clove, Vetiver, Wintergreen, Lemon, Helichrysum, Copaiba, Palo Santo

Bestseller!

RUTAVALA ROLL-ON

38

IE

Deep Relief etherische olieroller is een gepatenteerde melange van oliën die speciaal geformuleerd zijn om spierpijn en spanning te verlichten met een melange van Peppermint, Wintergreen, Copal, en Palo Santo etherische oliën.

ETHERISCHE OLIËN: Eucalyptus Staigeriana, Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata, Eucalyptus Blue, Laurus Nobilis, Peppermint, Copaiba, Myrtle, Blue Cypress, Rosehip

Code: 4471500 10ml

UK AT DE

STRESS AWAY ROLL-ON UK AT DE

IE

Code: 4472500 10ml

UK AT DE

Young Living’s RutaVaLa™-roller is een gepatenteerde melange van Ruta, Lavender, and Valerian etherische oliën, waarvan de aroma's kalmerend en ontspannend zijn.

Deze unieke melange van Vanilla, Lime, Copaiba en andere zuivere etherische oliën helpt om de dagelijkse stress te verlichten, bevorderen ontspanning en verminderen nerveuze spanning.

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Valerian, Ruta

ETHERISCHE OLIËN: Copaiba, Lime, Cedarwood, Vanilla*, Ocotea, Lavender

YoungLiving.com

IE


Roll-Ons | Etherische oliën

TRANQUIL ROLL-ON Code: 3533500 10ml

VALOR ROLL ON UK AT DE

IE

Code: 3529500 10ml

UK AT DE

IE

SE

Tranquil etherische olieroller is een gepatenteerde melange van Lavender, Cedarwood and Roman Chamomile etherische oliën die geformuleerd zijn om het lichaam en de geest te ontspannen.

Valor ehterische olieroller is een versterkende combinatie van Spruce, Rosewood, Frankincense, and Blue Tansy etherische oliën die werken om gevoelens van kracht, moed en zelfvertrouwen te verhogen.

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Cedarwood, Roman Chamomile

ETHERISCHE OLIËN: Spruce, Rosewood, Blue Tansy, Frankincense

Hier bij Young Living is het rebranden van onze verpakking een spannend, maar transitioneel proces. Houd er daarom rekening mee dat verpakking en productetiketten kunnen variëren van de verpakkingen en etiketten weergegeven in deze productgids.

Idaho Balsam Fir

PURIFICATION Etherische oliemelange Purification® combineert de schone, verfrissende aroma's van Citronella, Lemongrass, Tea Tree, en andere etherische oliën voor een melange die geurtjes verdrijft, waardoor uw huis, auto, of kantoor fris ruikt.


Etherische oliën | Delen

Hulpmiddelen om

TE DELEN

Lavendel

Het delen van etherische oliën is nu eenvoudiger geworden met Young Living’s proefmonstersysteem, dat het eerste in de branche is! Deze professionele proefmonsterzakjes bevatten onze populairste oliën en kunnen eenvoudig in uw handtas of zak gedragen worden. Elk proefmonster is gevuld met 0,25ml olie (6-8 drops) en is gemaakt van duurzaam, zeer inert materiaal dat helpt om een lange productstabiliteit te verzekeren. Elk zakje past perfect in een Sample Sachet Sharing Card (kaart voor het delen van proefmonsterzakjes). Met deze proefmonsters binnen handbereik zullen er niet langer gemiste kansen zijn om onze kostbare etherische oliën te delen en een blijvende indruk van Young Living achter te laten.

LAVENDER ETHERISCHE OLIE PROEFMONSTERZAKJES Code: 4770560 (10)

LEMON ETHERISCHE OLIE PROEFMONSTERZAKJES Code: 4772560 (10) UK AT DE

UK AT DE

IE

IE

Bestseller!

PEACE & CALMING ETHERISCHE OLIE PROEFMONSTERZAKJES

PEPPERMINT ETHERISCHE OLIE PROEFMONSTERZAKJES

Code: 4774560 (10)

Code: 4771560 (10)

UK AT DE

40

YoungLiving.com

IE

UK AT DE

IE


Delen | Etherische oliĂŤn

THIEVES ETHERISCHE OLIE PROEFMONSTERZAKJES Code: 4773560 (10) UK AT DE

IE

SAMPLE SACHET SHARING CARDS (KAARTEN OM PROEFMONSTERZAKJES TE DELEN) Code: 200559 (100)

ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS 50-PAK Code: 494008 (50)

BEVAT: Bevat: Lavender, Lemon, Peace & Calming, Peppermint, en Thieves proefmonsterzakje UK AT DE

YLPLUS.COM Deel Young Living Bezoek YL Plus voor fantastische Young Living kleding, koopwaar en hulpmiddelen voor persoonlijke ontwikkeling, alle met zorg geselecteerd om u te voorzien van verdere mogelijkheden om Young Living elke dag te delen!

IE


Etherische oliën | Collecties

Etherische

Lemon

OLIECOLLECTIES ESSENTIAL 7™ KIT

EVERYDAY OILS™ KIT

Code: 312008

EU

Code: 369508

De Essential 7 Kit werd gecreëerd zodat iedereen onze populairste etherische oliën en melanges onmiddellijk kan gebruiken en profiteren van de voordelen. Bevat productinformatie in 24 talen (zie pagina 82 voor een lijst met talen).

De Everyday Oils Kit is ideaal om oliën tot een essentieel onderdeel van uw dag te maken, elke dag.

DIT PAKKET BEVAT:

DIT PAKKET BEVAT:

Zeven 5ml flessen Joy, Panaway, Purification, Lavender, Peace & Calming, Lemon, Peppermint

Tien 5ml flessen Frankincense, Joy, Lemon, Lavender, PanAway, Stress Away, Peppermint, Purification, Thieves, Tea Tree

FEELINGS™ KIT

GOLDEN TOUCH 1

Code: 312508

UK AT DE

Feelings bevat zes etherische oliemelanges geformuleerd door D. Gary Young om emotionele verheldering en zelfvernieuwing te bevorderen.

42

EU

IE

Code: 3130

Golden Touch 1 biedt het hele jaar bescherming. Deze etherische oliemelangeformules zijn specifiek gecreëerd om voordeel te halen uit bestanddelen van etherische oliën die vele lichaamsfuncties ondersteunen.

DIT PAKKET BEVAT:

DEZE COLLECTIE BEVAT:

Zes 5ml flessen Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release, Valor

Zeven 5ml flessen DiGize™, EndoFlex™, JuvaFlex™, Melrose, Raven™, R.C.™, Thieves™

YoungLiving.com


Collecties | Etherische oliën

TWELVE OILS OF ANCIENT SCRIPTURE KIT

RAINDROP TECHNIQUE KIT Code: 313708

UK AT DE

IE

SE

Code: 3143

Bevat de twaalf meest significante oliën gevonden in de bijbel. De wens van Young Living om ze naar u te brengen is zodat u kunt proeven en genieten van de prachtige parfums en intrigerende verhalen van deze kostbare, zuivere etherische oliën.

Raindrop Technique Kit combineert de kunst van aromatherapie met de techniek van Vita Flex en massage in de aanbrenging van etherische oliën op verscheidene delen van het lichaam. Dit pakket biedt een revolutionair middel om balans en harmonie te brengen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel. DIT PAKKET BEVAT:

DIT PAKKET BEVAT:

Negen 5ml-flessen: Aroma Siez, Basil, Cypress, Marjoram, Oregano, Peppermint, Thyme, Valor, Wintergreen. Twee 114ml-massageflessen: Ortho Ease, V-6 Vegetable Oil Complex

Twaalf 5ml-flessen: Aloes (Royal Hawaiian Sandalwood), Cassia, Cedarwood, Cypress, Frankincense, Galbanum, Hyssop, Myrrh, Myrtle, Onycha, Rose of Sharon (Cistus), Spikenard

EUROPE 30-OLIECOLLECTIE De Europe 30-oliecollectie brengt vijftien enkele oliën en vijftien Young Living gepatenteerde melanges samen in een mooie, duurzame draagkoffer, waardoor de reeks voordelen voor u verhoogd wordt. De zuivere en potente 5ml oliën in deze selecte collectie bieden een wonderlijk diverse variëteit aan mogelijkheden om fysiek, spiritueel en emotioneel welzijn te verbeteren. Deze etherische oliecollectie bevat de volgende etherische olie singles en melanges (één fles van 5ml elk): Etherische olie singles: Lemon, Lavender, Peppermint, Orange, Wintergreen, Grapefruit, Cedarwood, Frankincense, Cypress, Thyme, Lemongrass, Clove, Melaleuca Alternifolia, Bergamot, Fennel. Etherische oliemelanges: Purification, Valor, Thieves, Peace + Calming, RC, Joy, Di-Gize, PanAway, Release, White Angelica, Raven, Highest Potential, Endoflex, Aroma Siez, Citrus Fresh. Bevat productinformatie in 24 talen. Zie pagina 82 voor een lijst met talen.

EU

Code: 464108


Etherische oliën | Massage-oliën

MASSAGE- oliën

Jasmine

Breng de kracht van massage naar een geheel nieuw niveau met onze lijn massage-oliën. De unieke etherische oliemelanges in onze massage-oliën hebben de kracht om uw massage-ervaring naar nieuwe hoogtes te tillen en een gevoel van balans te herstellen voor lichaam, geest en ziel.

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL Code:

303508 236ml

DRAGON TIME MASSAGE OIL UK AT DE

IE

Code:

Cel-Lite Magic Massage Oil combineert de gezondheidsvoordelen van speciaal geselecteerde plantaardige oliën met vitamine E en etherische oliën om de huid te kleuren en te voeden. Grapefruit etherische olie is goed voor het verbeteren van de huidtextuur en jeneverbesolie werkt als ontgifter en reiniger, wat tevens goed is voor de huid.

Code:

303308 236ml

UK AT DE

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Sage, Blue Yarrow, Fennel, Ylang Ylang, Jasmine*, Clary Sage

ORTHO SPORT MASSAGE OIL UK AT DE

IE

SE

Een kalmerende massage-olie die vermoeide of gestresste lichamen verwarmt. ETHERISCHE OLIËN: Wintergreen, Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata, Thyme, Juniper, Lemongrass, Peppermint, Marjoram, Vetiver

Code:

303208 236ml

UK AT DE

YoungLiving.com

IE

Ortho Sport Massage Oil biedt een kalmerende ontlasting voor vermoeide, overwerkte spieren na lichamelijke inspanning en sporten. Deze melange combineert zuivere plantaardige olie met oliën zoals Wintergreen, Peppermint, Thyme, Oregano, Vetiver. ETHERISCHE OLIËN: Wintergreen, Eucalyptus Globulus, Lemongrass, Peppermint, Elemi, Thyme, Oregano, Vetiver

44

IE

Dragon Time Massage Oil gebruikt krachtige etherische oliën die in Europa onderzocht zijn op hun balancerende effecten met pure plantaardige oliën. Het resultaat is een kalmerende, stabiliserende massagemelange die vrouwen helpt te kalmeren en op te beuren tijdens moeilijke tijden van de maand.

ETHERISCHE OLIËN: Grapefruit, Cedarwood, Clary Sage, Cypress, Juniper

ORTHO EASE MASSAGE OIL

3034521 236ml


Massage-oliën | Etherische oliën

SENSATION MASSAGE OIL

RELAXATION MASSAGE OIL Code:

3037521 236ml

UK AT DE

IE

Code:

ETHERISCHE OLIËN: Tangerine, Peppermint, Lavender, Spearmint, Ylang Ylang, Coriander, Bergamot, Geranium

Code:

303108 236ml

UK AT DE

IE

SE

V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex kan gemengd worden met etherische oliën om aangepaste melanges, formules en massageoliën te creëren. Dit olie complex voedt de huid, heeft een lange houdbaarheid, verstopt de poriën niet en maakt geen vlekken op kleding.

AROMAEASE Geniet van de rit

UK AT DE

IE

SE

Sensation Massage Oil is ontworpen om romantiek en opwinding aan te moedigen. Het heerlijk geurende aroma in deze krachtige emotionele melange is extreem opbeurend en verfrissend. Speciaal gemengd met jasmine, Ylang Ylang en andere complementaire etherische oliën.

Relaxation Massage Oil kan helpen om een staat van ontspanning te creëren en de vitaliteit van lichaam, geest en ziel te herstellen. Wanneer gecombineerd met de juiste etherische oliën kan massagetherapie een krachtige oppepper zijn voor elk gezondheidsregime.

V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX

3036521 236ml

ETHERISCHE OLIËN: Ylang Ylang, Jasmine*, Coriander, Geranium, Bergamot

V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX REFILL Code:

3030500 944ml

UK AT DE

IE

V-6™ Vegetable Oil Complex in een 944ml economische verpakking reduceert afval en stelt u in staat om minder vaak te bestellen.

SE


Etherische oliën | Diffusers

Jasmine

Etherische oliën

DIFFUSERS

Transformeer uw huis, kantoor of persoonlijke ruimte tot uw persoonlijke aromatherapie-oase. Onze elegant ontworpen verstuivers stellen u in staat om etherische oliën toe te voegen aan elk deel van uw ruimte en de ervaring van een spa te creëren, zonder hun belangrijke bestanddelen te beschadigen. Bovendien zijn de actieve ingrediënten gelijkmatig verdeeld en dragen bij aan een aangenaam kamerklimaat. Verstuif de wereldleidende etherische oliën van Young Living in de lucht in zeer fijne nevel en geniet!

ARIA ULTRASONIC DIFFUSER Code: 4524502

AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER UK AT DE

IE

SE

ES

Young Living’s Aria Ultrasonic Diffuser is een unieke, stijlvolle manier om de voordelen van etherische oliën in uw huis of werkplek te brengen. Dit systeem combineert het laatste in verstuivertechnologie met een verscheidenheid handige functies. De meegeleverde afstandsbediening laat u kiezen uit diverse kalmerende, ingebouwde geluiden of geniet van de veelkleurige LED-verlichting. U kunt uw eigen persoonlijke muziekapparaat inpluggen in de luidsprekers en genieten van de muziek van uw keuze. Bevat Lemon 5ml en Peppermint 5ml

46

YoungLiving.com

Code: 4695502

UK AT DE

IE

SE

ES

De AromaLux™ is een combinatie van een vernevelaar, een luchtzuiveraar en een verstuiver en is de krachtigste manier om een weldadige omgeving te creëren met etherische oliën. De AromaLux is ontworpen door D. Gary Young en exclusief beschikbaar via Young Living en bevat gepatenteerde ontwerpprincipes, technologie en functies om de aromatische ervaring te vereenvoudigen en te verbeteren. Bevat Thieves 15ml


Diffusers | Etherische oliën

DEWDROP DIFFUSER Code: 5330502

UK AT DE

IE

SE

ES

Young Living’s Dewdrop™ Diffuser werkt als een bevochtiger, oliebrander en een aroma-verstuiver in één gemakkelijk te gebruiken product. De Dewdrop Diffuser van Young Living is speciaal ontworpen met tot vier uur voortdurende verstuiving, automatische uitschakeling en sfeerverlichtingscontrole en kan elke ruimte omvormen tot een spa. Bevat Lavender 5ml en Citrus Fresh 5ml

USB DIFFUSER (WIT) Nieuw! Code:

5224501

UK AT DE

IE

SE

Verstuif uw favoriete etherische oliën waar u ook bent met Young Living’s USB Diffuser. Gebruik hem met uw laptop of in uw auto, of neem hem mee op reis. Hij is mobiel, compact en stil, met verstuivingsintervallen die ingesteld kunnen worden op 10, 30 en 60 seconden.

STRESS AWAY Een druppel per dag houdt de stress weg!

ES


Etherische oliën | Accessoires

Etherische olie

Ylang Ylang

ACCESSOIRES AROMA CAROUSEL

AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS

Code: 4832521

EU

Code: 4578 10-pak

UK AT DE

SE

ES

Vorm elke 5 of 15ml Young Living etherischeoliefles om in een roller voor gemakkelijk gebruik onderweg. Opgelet: Oliën die citrus bevatten (singles of melanges) kunnen het plastic verzwakken en het rolleropzetstuk losser maken. Wanneer u oliën met citrus gebruikt, verzeker dan dat de rollerbal goed bevestigd is op het opzetstuk voorafgaand aan gebruik.

BLENDER BOTTLE

CLEAR VEGETABLE-CAPSULES

Code: 4622

UK AT DE

IE

SE

ES

Code: 3193 250 capsules

De YL mengfles is een perfecte partner voor mensen onderweg en helpt u om uw gezondheids- en welzijnsregime te blijven volgen waar uw drukke leven u ook heen brengt. Met uw draagbare mengfles kunt u op elk moment een heerlijk glas Balance Complete schudden.

UK AT DE

ESSENTIAL OIL CARRYING CASE

Code: 4936500

Code: 3819

SE

De Essential Oil Carrying Case is een handige manier om uw etherische oliën te vervoeren. De koffers zijn gemaakt van duurzame stof met ritssluiting en een hendel. Bevat 130 oliën Inclusief schuiminleg

YoungLiving.com

IE

ES

Clear vegetable-capsules zijn een uitstekende manier om uw dagelijkse dosis etherische oliën te krijgen. Deze NP-capsules zijn geheel natuurlijk en ideaal voor diegenen met vegetarische, diabetes of andere beperkende dieetbehoeften. Ze zijn gemaakt van pullulan, een veilig in water oplosbaar polysacharide.

ESSENTIAL OIL CARRIER CASE Deze stevige merkdraagkoffer met plaats voor dertig 5 of 15ml-flessen maakt deel uit van onze zeer gewilde Europe 30-oliecollectie en is tevens apart beschikbaar.

48

IE

De Aroma Carousel is een unieke proefmonster-uitstalling voor etherische oliën die u in staat stelt om tien van uw favoriete Young Living etherische oliën te tonen op een comfortabele wijze. Deze uitstalling met een draaiplateau is een geweldig hulpmiddel voor informele bijeenkomsten en workshops thuis en vereenvoudigt het delen van etherische oliën met anderen. Bovendien stellen de inbegrepen EasyFill-pipetten u in staat om gemakkelijk uw oliën over te brengen in de geleverde lege 2ml-flessen. ™


Accessoires | Etherische oliën

ESSENTIAL OIL SAMPLE BOTTLES

GLASS DROPPERS Code: 3810 6-pak

Code: 319408 25-pak

UK AT DE

IE

SE

ES

Code: 3939 Uitsluitend Engels ANGELICA

IDAHO BALSAM FIR

BASIL

BERGAMOT

BLACK PEPPER

BLUE CYPRESS

BLUE TANSY

CISTUS

CITRONELLA

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

CORIANDER

CYPRESS

EUCALYPTUS POLYBRACTEA

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

FRANKINCENSE

GALBANUM

GERANIUM

CHAMOMILE

GERMAN

IDAHO TANSY

JASMINE

JUNIPER

LAURUS NOBILIS

LAVENDER

LEDUM

LEMONGRASS

MELALEUCA QUINQUENERVIA

MELISSA

MOUNTAIN SAVORY

MYRRH

MYRTLE

NEROLI

NUTMEG

PEPPERMINT

PETITGRAIN

PINE

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSEMARY

ROSE

SPRUCE

ST. MARIES LAVENDER

TANGERINE

TARRAGON

THYME

TSUGA

VALERIAN

ALOES

CASSIA

CEDARWOOD

CYPRESS

FRANKINCENSE

GALBANUM

UK AT DE

IE

SE

ES

SE

ES

VITASSAGE™ ESSENTIAL OIL DISPENSING MASSAGER Code: 4625

Olieflesetiketten zijn kleine, ronde etiketten die perfect bovenop etherische olieflessen passen van 5ml of 15ml.

IE

De Young Living glazen druppelaars zijn een handige manier om precies de juiste hoeveelheid etherische olie die u nodig hebt, te verkrijgen. Ze zijn tevens handig wanneer u overmatige olie wilt verwijderen uit het reservoir van uw verstuiver.

Etherische olie proefmonsterflessen (2ml) zijn een handige, eenvoudige manier om proefmonsters van etherische oliën aan vrienden, familie en mogelijke klanten en distributeurs te geven. Alle vijfentwintig flessen hebben deksels en druppelregelaars.

OIL BOTTLE LABELS

UK AT DE

UK AT DE

IE

SE

ES

De Vitassage™ is gecreëerd door D. Gary Young en neemt Young Living’s etherische oliën op in de massage-ervaring door tot drie verschillende oliën gelijktijdig te verstuiven, terwijl drie roestvrijstalen rollerballen pijnlijke, vermoeide spieren masseren.

Houd er rekening mee dat niet alle oliën zijn vertegenwoordigd in deze etiketcollectie.

HYSSOP

Vereist twee (2) AAA-batterijen. Batterijen en olie niet inbegrepen.

VITASSAGE™ ACCESSORY PACK Code: 4926

VITASSAGE CASE UK AT DE

IE

SE

ES

Code: 4898

UK AT DE

IE

SE

ES

De Vitassage Storage Case is een musthave partner voor de Vitassage die voorkomt dat overmatige olie op tafels en aanrechten lekt. Dit multifunctionele accessoire slaat op en beschermt de unit tijdens vervoer en is gemaakt van kunststoffen van hoge kwaliteit.

Bevat 6 x 2ml lege amber glazen flessen, doppen, druppelregelaars en 2 wegwerppippetten.

USB DIFFUSER REFILL CARTRIDGES Nieuw! Code: 5228500

UK AT DE

IE

SE

ES

Het USB Diffuser Refill Cartridges 3-pak bevat 3 navulflessen voor gebruik met de USB diffuser.

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie.

49


THUIS Uw huis is uw toevluchtsoord – een plaats waar de gekoesterde herinneringen gemaakt worden met familie en vrienden. Wij creëerden onze At Home-lijn om u doeltreffende producten te brengen die vrij zijn van wetenschappelijk controversiële ingrediënten. Deze krachtige met etherische olie doordrenkte producten bieden u veilige oplossingen die werken zoals de natuur het bedoeld heeft. Van de schoonmaakmiddelen die u gebruikt tot de tandpasta in uw kast, uw huis moet de plaats zijn waar totaal welzijn begint.Natuurlijke

BESCHERMING Young Living’s unieke Thieves®-melange is vervaardigd volgens de traditie van vier 15de-eeuwse dieven die een speciale aromatische combinatie van kruidnagel, rozemarijn en andere plantaardige producten creëerden. Onze Thieves-productlijn brengt veilige alternatieven naar uw huis, zodat u zware ingrediënten kunt vervangen door natuurlijk afgeleide formules die hard werken en fantastisch ruiken.


Natuurlijke bescherming | Thuis

THIEVES Code: 342308 15ml

UK AT DE

IE

SE

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE Code: 3039521 118g

Thieves werd gecreëerd op basis van onderzoek naar vier dieven in Frankrijk die zichzelf met kruidnagels, rozemarijn en andere aromaten beschermden terwijl zij plaag-slachtoffers beroofden.

UK AT DE

IE

SE

Thieves AromaBright Toothpaste is een luxe, geheel natuurlijke tandpasta gemaakt van 100% pure etherische oliën, inclusief de krachtige en exclusieve Thieves etherische oliemelange, samen met ander ingrediënten die orale gezondheid bevorderen.

ETHERISCHE OLIËN: Clove, Cinnamon Bark, Rosemary, Lemon, Eucalyptus Radiata

Bestseller!

THIEVES CLEANSING SOAP Code:

367908 99.25g

THIEVES DENTAL FLOSS UK AT DE

IE

3744521 118g

4463560 Single (50m) 4464560 3-pak (3 x 50m)

THIEVES FOAMING HAND SOAP UK AT DE

IE

SE

Code: Code:

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste is een geavanceerde formule van geheel natuurlijke ingrediënten die uw tanden zachtjes reinigen terwijl ze de kracht van zuivere Thieves etherische oliemelange benutten voor een frisse adem.

IE

Thieves Foaming Hand Soap zal de huid reinigen, beschermen en conditioneren met de etherische oliemelange Thieves, pure lemon en orange etherische oliën, aloë, ginkgo biloba en vitamine E. Verstrekt als een rijk schuim.

THIEVES FOAMING HAND SOAP REFILL 359408 Refill (946ml)

UK AT DE

367408 236.5ml  364308 3-pak (3 x 236,5ml)

Bestseller!

Code:

IE

Geformuleerd met de kracht van Thieves etherische oliemelange houdt Thieves Dental Floss efficiënt en doeltreffend bacteriën op een afstand. Dit slijtvaste flosdraad is gemaakt van sterke vezels die bestand zijn tegen rafelen en breken en glijdt gemakkelijk tussen de tanden, waardoor het efficiënter is om moeilijk bereikbare plekken te reinigen.

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE Code:

Code: Code:

Thieves Cleansing Soap is geurig met het rijke aroma van de natuurlijk desinfecterende Thieves etherische oliemelange. Vochtinbrengende plantenoliën en botanische extracten helpen een gezonde, gladde huid te bevorderen.

UK AT DE

Inclusief pomp

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH UK AT DE

IE

Thieves Foaming Hand Soap zal de huid reinigen, beschermen en conditioneren met de etherische oliemelange Thieves, pure lemon en orange etherische oliën, aloë, ginkgo biloba en vitamine E.

Code:

368308 236ml

UK AT DE

IE

SE

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash bevat een speciale formule etherische oliën die u een ongelofelijke frisse adem geven. ETHERISCHE OLIËN: Thieves, Spearmint, Peppermint, Vetiver

Bestseller!

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie.

53


Thuis | Natuurlijke bescherming

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER REFILL

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER Code:

374308 428ml

UK AT DE

IE

Code:

447508 1.8L

UK AT DE

Verdun in een spuitfles of emmer of gebruik onverdund voor extra kracht. Verdunningsverhoudingen zijn voor uw gemak weergegeven op het etiket.

Ervaar het wonder van Thieves Household Cleaner, terwijl moeilijke vlekken en probleemgebieden in uw huis eenvoudig en gemakkelijk te reinigen worden, zonder gebruik van zware of bijtende chemicaliën.

Houd er rekening mee dat dit product niet naar de Canarische Eilanden vervoerd kan worden.

GEBRUIKSAANWIJZING: Gebruik voor huishoudelijke reinigingsdoeleinden indien nodig. Verdun of gebruik onverdund voor extra kracht. Verdunningsverhoudingen zijn weergegeven op het etiket.

THIEVES MINTS Nieuw! Code:

5138550 30 pepermuntjes

THIEVES SPRAY UK AT DE

IE

Geniet van de koele, opwekkende smaak van Thieves Mints. De natuurlijke, suikervrije ingrediënten bestaan onder meer uit de kracht van etherische Thievesen pepermuntolie die een gezond alternatief bieden voor een frisse adem.

UK AT DE

IE

SE

326508 29.5ml Code: 326608 3-pak (3 x 29,5ml) Code:

Thieves Spray is ideaal voor gebruik op deurkrukken, toiletbrillen en elk oppervlak dat gereinigd moet worden. Opgelet: Niet gebruiken op het lichaam. Uit de buurt van kinderen houden.

GEBRUIKSAANWIJZING: Los 1 mint in uw mond op, zoals benodigd.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER

UK AT DE

IE

SE

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER – FAMILIEVERPAKKING Code:

362108 Single (29.35g) Code: 362208 3-pak (3 x 29,35g) Code:

514208 215g

UK AT DE

IE

SE

Deze grotere fles Thieves Waterless Hand Purifier is ideaal voor elke kamer in uw huis. Een familieverpakking gemakkelijk bereikbaar maken kan het gebruik ervan in uw gezin verhogen en kan kinderen motiveren om proactief te zijn in het schoon houden van hun handen.

Als een geheel natuurlijk product stimuleert Thieves Waterless Hand Purifier goede hygiëne door de handen te reinigen en te verfrissen zonder water, op elk moment en waar dan ook. ETHERISCHE OLIËN: Clove, Cinnamon Bark, Rosemary, Lemon, Peppermint, Eucalyptus Radiata Bestseller!

Houd er rekening mee dat dit product niet naar de Canarische Eilanden vervoerd kan worden.

Binnenkort!

THIEVES DISH SOAP Code:

535008 340g

THIEVES LAUNDRY SOAP UK AT DE

IE

Code:

534908 907g

Met natuurlijk afgeleide ingrediënten met inbegrip van Thieves®, Jade Lemon™ en bergamot reinigt Thieves Dish Soap effectief uw vaat zonder gebruik van zware chemicaliën, kleurstoffen of synthetische middelen.

Binnenkort! YoungLiving.com

IE

Thieves Laundry Soap heeft een plantaardige formule en wast uw kleren zacht en natuurlijk. Ze worden werkelijk schoon zonder enig chemisch of synthetisch residu. Het kan gebruikt worden in alle wasmachines en heeft een zeer geconcentreerde formule die ongeveer 64 wasbeurten aan kan.

Binnenkort!

54

UK AT DE


Provence

COLLECTION Wij zijn trots u de unieke en exclusieve Young Living Provence Collection aan te bieden. Dit fantastische assortiment is geplant, gekweekt en geoogst op onze boerderij in Simiane-la-Rotonde, in Frankrijk. Om de hoge kwaliteit te garanderen waar Young Living wereldwijd bekend om staat, gebruiken wij alleen de producten van deze specifieke boerderij. Houd er daarom rekening mee dat de beschikbaarheid van de ware giften van de natuur beperkt zijn en afhankelijk zijn van het weer en de conditie van de grond, onder andere. Wanneer een product uitverkocht is, kan het zijn dat wij geen nieuwe inventaris ontvangen tot de volgende oogst. CLARY SAGE FLORAL WATER Code: 503606 120ml

CLARY SAGE FLORAL WATER REFILL UK

IE

Dit aromatische scharlei bloemenwater van Young Living’s Franse boerderij in de Provence, in Frankrijk is de ideale oplossing om uw huid te reinigen en om uw gezicht te verfrissen met warm water. INGREDIËNTEN: Pure Floral Water

Code: 503706 250ml

UK

IE

Dit aromatische scharlei bloemenwater van Young Living’s Franse boerderij in de Provence, in Frankrijk is de ideale oplossing om uw huid te reinigen en om uw gezicht te verfrissen met warm water. INGREDIËNTEN: Pure Floral Water

LAVENDER ESSENTIAL WATER REFILL

LAVENDER ESSENTIAL WATER Code: 504106 60ml

UK

IE

Dit waardevolle etherische water bevat alle aromatische moleculen van de etherische olie zelf en van het bloemenwater. Wanneer deze gecombineerd worden, creëren zij de originele geur van de plant en bieden een mooie, langdurige geur om uw huis op te frissen. INGREDIËNTEN: Lavender Floral Water, Saponised Flax Seed Oil, Lavender Essential Oil

Code: 503106 250ml

UK

IE

Dit waardevolle etherische water bevat alle aromatische moleculen van de etherische olie zelf en van het bloemenwater. Wanneer deze gecombineerd worden, creëren zij de originele geur van de plant en bieden een mooie, langdurige geur om uw huis op te frissen. INGREDIËNTEN: Lavender Floral Water, Saponised Flax Seed Oil, Lavender Essential Oil

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie.

55


Thuis | Provence Collection

LAVENDER FLORAL WATER Code: 502806 120ml

LAVENDER FLORAL WATER REFILL UK

IE

Code: 502906 250ml

Dit verfrissende lavendel bloemenwater van Young Living’s Franse boerderij in de Provence is de ideale oplossing om zelfs een vette huid te reinigen en uw gezicht te verfrissen met warm water.

UK

IE

Dit verfrissende lavendel bloemenwater van Young Living’s Franse boerderij in de Provence is de ideale oplossing om zelfs een vette huid te reinigen en uw gezicht te verfrissen met warm water.

INGREDIËNTEN: Pure Floral Water

INGREDIËNTEN: Pure Floral Water

ROSEMARY FLORAL WATER Code: 503406 120ml

ROSEMARY FLORAL WATER REFILL UK

IE

Code: 503506 250ml

Dit aromatische rozemarijn bloemenwater van Young Living’s Franse boerderij in de Provence is de ideale oplossing om uw huid te reinigen en om uw gezicht te verfrissen met warm water.

UK

IE

Dit aromatische rozemarijn bloemenwater van Young Living’s Franse boerderij in de Provence is de ideale oplossing om uw huid te reinigen en om uw gezicht te verfrissen met warm water.

INGREDIËNTEN: Pure Floral Water

INGREDIËNTEN: Pure Floral Water

OREGANO FLORAL WATER REFILL

OREGANO FLORAL WATER Code: 557306 120ml

UK

IE

Code: 557406 250ml

UK

IE

Dit versterkende oregano bloemenwater van Young Living’s Franse boerderij in de Provence is de ideale oplossing om zelfs een vette huid te reinigen en uw gezicht te verfrissen met warm water.

Dit versterkende oregano bloemenwater van Young Living’s Franse boerderij in de Provence is de ideale oplossing om zelfs een vette huid te reinigen en uw gezicht te verfrissen met warm water. INGREDIËNTEN: Pure Floral Water

INGREDIËNTEN: Pure Floral Water

Binnenkort!

Binnenkort!

LAVENDER SACHETS Code: 503906

UK

IE

Deze mooie kleine zakjes bevatten gedroogde lavendelbloemen van Young Living’s Franse boerderij en kunnen gebruikt worden als versiering, als een cadeau of om kasten en garderobekasten op te frissen. Elke set van drie zakjes bevat tevens een 60ml spray Essential Water om de mooie lavendelgeur te versterken en te verlengen. BEVAT: Gedroogde lavendelbloemen in katoenen zakken bevatten tevens 60ml lavendel waterspray

56

YoungLiving.com


Provence Collection | Thuis

DRIED LAVENDER FLOWERS

EU

LAVENDER BOUQUET Code:

504006 100g Code: 504406 250g Code: 504506 500g Code:

503806

UK

IE

Een gedroogd lavendelbouquet van onze boerderij in de Provence, in Frankrijk. Dit is een prachtig en natuurlijk stuk decoratie, dat komt met een 60ml houder met etherisch water om de fijne lavendelgeur te versterken en te verlengen.

Gedroogde lavendebloemen van onze boerderij in de Provence, in Frankrijk, zijn perfect voor potpourri's en kussenvullingen en ze kunnen tevens gebruikt worden tijdens bruiloften, in plaats van rijst.

BEVAT: Dried Lavender Plants; bevat tevens 60ml lavendel waterspray

BEVAT: Dried Lavender Flowers

LAVENDER EINKORN PILLOWS

EU

Code: 504606 Neck Pillow

NATURAL FLAXSEED SOLUBILIZER Code: 503306 120ml

Code: 504806 Rectangular Pillow

EU

Code: 504206

INGREDIËNTEN: Saponised Flax Seed Oil

WILD LAVENDER ESSENTIAL OIL Code: 503006 5ml

Code: 502706 Paper Filters (5-pak)

Deze esthetische verstuiver vereist geen elektriciteit om uw favoriet etherische oliën te verstuiven. De Nicolas Diffuser gebruikt natuurlijke evaporatie bij kamertemperatuurcondities en is goedkoop, onbreekbaar en milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van 100% te recyclen materialen en is eenvoudig te vervoeren.

IE

Dankzij dit 100% natuurlijke oplosmiddel kunt u nu gemakkelijk uw favoriete etherische oliën mengen met water om het toe te voegen aan een kalmerend bad of huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Deze handige kussens zijn gemaakt van eenkoornschil en gevuld met lavendelbloemen van onze Franse boerderij in de Provence. Het is eenvoudig te dragen en een fantastische reispartner.

NICOLAS DIFFUSER

UK

UK

IE

Wilde lavendel groeit in de bergen van de Provence en produceert de meest exquisite lavendeloliën in de wereld. Deze kostbare en zeldzame planten zijn met de hand geoogst in het gebied rond Séderon, het dorpje waar Gary Young verbleef toen hij voor het eerst naar Frankrijk reisde om te leren hoe de beste planten te vinden en de beste etherische oliën ter wereld te distilleren. INGREDIËNTEN: Lavender Essential Oil

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie.

57


GEZOND & FIT Werkelijk welzijn start binnenin en onze Healthy & Fit-lijn biedt optimale voeding met een versterking van zuivere, potente etherische oliĂŤn om uw dag op te starten. Ga verder met voedsel en supplementen die uw vitaliteit voeden, uw voedingsbehoeften verzadigen en uw smaakpapillen prikkelen!Gezond & fit | NingXia Red™

NINGXIA Red

Gedurende meer dan 700 jaar heeft de noord-westelijke regio van China, die bekend staat als Ningxia, een reputatie opgebouwd voor het produceren en cultiveren van eersteklas wolfsbessen. Wolfsbessen staan tevens bekend als goji-bessen en hebben een rijk voedingsprofiel. NingXia Red® is ons krachtige superfruit supplement ontworpen om het lichaam en de geest energie te geven, te versterken en te revitaliseren. Deze heerlijke, gepatenteerde melange bevat zuivere etherische oliën, Ningxia wolfsbespuree en ander superfruit om het lichaam te voorzien van vitale fytovoedingsstoffen. NINGXIA RED

UK AT DE

IE

SE

Code: 3042560 2-pak (twee 750ml flessen Code: 3044560 4-pak (vier 750ml flessen) Code: 3045560 6-pak (zes 750ml flessen) Code: 3046560 8-pak (acht 750ml flessen)

Doe enrgie op, versterk en vul bij met NingXia Red, het natuurlijk heerlijke, met voedingsstoffen doordrenkte wolfsbessendrankje. Geniet, met een grote toename van antioxidantwerking, van vitale voeding die belangrijke energiesystemen voedt. Stap omhoog naar een geheel nieuw niveau van gezondheid met NingXia Red. ETHERISCHE OLIËN: Orange, Yuzu, Lemon, Tangerine

Bestseller!


NINGXIA NITRO

NINGXIA RED COMBO PACK

Code: 306408 14 x 20ml tubes

UK

Code: 4710560 2 x 750ml, 30 singles

NingXia NITRO is een geheel natuurlijk supplement om uw dagelijkse behoeften voor energie en mentale alertheid te ondersteunen. NingXia NITRO is een eenvoudige en handige manier om u beter te concentreren en ondersteunt fysieke prestatie. ETHERISCHE OLIテ起: Vanilla*, Spearmint, Peppermint, Nutmeg, Black Pepper

NINGXIA RED SINGLES

UK AT DE

IE

SE

NingXia Red Combo Pack is perfect voor liefhebbers van NingXia Red. Het bevat twee flessen NingXia Red plus dertig singles zodat u overal kunt genieten van een natuurlijk heerlijke, voedende infusie.

NINGXIA ZYNG Nieuw!

Bestseller!

UK AT DE

IE

SE

Code: 3525560 30-pak Code: 3526560 60-pak

Code: 3071521 12 blikken

UK AT DE

IE

SE

NingXia Zyng邃「 is een licht, sprankelend drankje dat een scheutje verfrissende energie oplevert. Deze schuldvrije spritzer wordt gevoed door een gepatenteerde melange van zuivere Black Pepper en Lime etherische oliテォn, wolfsbespuree en witte thee-extract en is een geweldige manier om te hydrateren.

Code: 3523560 90-pak

Aantrekkelijke, 60ml pakketten zijn ideaal voor het introduceren van de natuurlijk lekkere NingXia Red. Harde, kleine zakje beschermen de krachtige voordelen van de NingXia wolfsbes. Doe ze in uw tas of rugzak, of geef ze als proefmonsters aan vrienden, familie en geテッnteresseerde klanten. Bestseller!

NINGXIA WOLFBERRIES (DRIED) Code: 636008 453g

UK AT DE

Gedroogde wolfsbessen zijn fantastisch als een snack, in een smoothie, of met yoghurt of cornflakes en ze voegen smaak, textuur en gezondheidsbevorderende voordelen toe aan vele van onze favoriete voedselproducten.

61

IE


Gezond & fit | Einkorn

Einkorn

EINKORN

Eenkoorn is het originele “eerste levensbehoefte” graan dat bekend staat als de oudste variëteit van tarwe, daterend uit het begin van de tijd. De natuurlijke genetische code en het lage glutengehalte van eenkoorn maken het een superieure keuze vanwege de compatibiliteit met het menselijk lichaam wanneer vergeleken met het moderne hybride tarwe van tegenwoordig. Eenkoorngraan is makkelijker te verteren, zodat voedingsstoffen beter worden opgenomen. Vandaag helpt Young Living om eenkoorn terug te brengen naar zijn rechtmatige bekendheid in de wereld.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN PANCAKE & WAFFLE MIX Code: 5300500 453g

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR UK AT DE

IE

Code: 5043500 907g

Deze unieke mix combineert oud eenkoorngraan met andere gezonde granen en groente voor heerlijke ontbijten met eiwitten en vezels. Kies een schuldvrije ontbijtoptie die u met vertrouwen aan uw gehele gezin kunt serveren.

UK AT DE

IE

Gary’s True Grit Einkorn Flour is zeer voedzaam, ongehybridiseerd en laag in gluten en daarom een musthave voor uw voorraadkast. Eenkoorngraan is perfect voor personen die geïnteresseerd zijn in alternatieven voor moderne tarwe en is gemakkelijker te verteren zodat voedingsstoffen beter worden opgenomen. Binnenkort!

Binnenkort!

GARY’S TRUE GRIT EINKORN SPAGHETTI Code: 5301500 227g

UK AT DE

Gary’s True Grit Einkorn Spaghetti is een heerlijk, natuurlijk alternatief voor conventionele pasta's waar het hele gezin gegarandeerd gek op zal zijn. Maak Gary’s True Grit Einkorn Spaghetti uw eerste keuze wanneer u zin hebt in uw favoriete pastagerechten. Binnenkort!

62

YoungLiving.com

IE


Essentiële

VOEDING

Wolfberry

Vitamines en mineralen zijn twee van de funderingen van een gezonde levensstijl; echter dieet alleen kan niet genoeg van deze essentiële voedingsstoffen leveren. Wij zijn verheugd om handige multivitamine supplementoplossingen te leveren die niet alleen biologisch beschikbare, uit voedsel gehaalde vitamines en mineralen, maar tevens een infusie van krachtige etherische oliën bevatten die u helpen om u elk dag van uw actieve leven op uw best te voelen. 5-DAY NUTRITIVE CLEANSE Code:

489008

UK AT DE

De 5-Day Nutritive Cleanse™ faciliteert een zachte en effectieve reiniging om uw algemene gezondheid en welzijn te verbeteren. Een minimum van vier eenvoudige reinigingen per jaar met onze 5-Day Nutritive Cleanse en voortdurend voedingsonderhoud zullen helpen om de extremen van het moderne dieet in balans te houden. Deze voedende reiniging omvat het volgende: twee NingXia Red flessen, (2 x 750ml) een energie gevende, opladende voedingsinfusie met hel wolfsbes; Balance Complete, een energie gevende en voedende reiniging (750g); Digest & Cleanse, dat maagdarmklachten kalmeert en een gezonde spijsvertering ondersteunt (30 zachte gels). Opmerking: The 5-Day Nutritive Cleanse is een startpunt. Intensievere en doelgerichte voedingsstoffen kunnen nodig zijn voor uw specifieke situatie.

BALANCE COMPLETE Code:

BLM

329208 750g

UK AT DE

Balance Complete is een krachtige voedende energiebron en een reiniger. Balance Complete bevat tevens Young Living’s gepatenteerde V-Fibre™-melange, die een ongelofelijke 11 gram aan vezels per portie bevat.

Code:

323408 90 capsules

UK AT DE

BLM maakt het mogelijk om normale bot- en gewrichtsgezondheid te ondersteunen met een voedingssupplement. ETHERISCHE OLIËN: Wintergreen, Clove, Idaho Balsam Fir

ETHERISCHE OLIËN: Orange Zie onze mengfles (code 4622) op pagina 48 als een geweldige mixoptie.

Bestseller!

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie.

63


Gezond & fit | Essentiële voeding

DETOXZYME

COMFORTONE Code:

320408 150 capsules

UK AT DE

UK AT DE

Detoxzyme combineert de krachtige enzymen die de spjisvertering voltooien, ontgiften en reiniging stimuleren. Detoxzyme werkt met het lichaam om normaal functioneren van het spijsverteringssysteem te ondersteunen.

ETHERISCHE OLIËN: Tarragon, Anise, Ginger, Peppermint, Tangerine, Rosemary, Mugwort, German Chamomile

ETHERISCHE OLIËN: Cumin, Anise, Fennel

329308 30 zachte gels

ESSENTIALZYME UK AT DE

Code:

327208 90 capsules

UK

Digest & Cleanse kalmeert maagdarmklachten en ondersteunt gezonde spijsvertering. Zachte gels voor nauwkeurige levering worden afgegeven in het darmkanaal voor optimale opname.

Essentialzyme is een tweelaags, multienzymcomplex-capsule speciaal ontworpen om de digestieve gezondheid in balans te houden en algemene activiteit van enzymen te ondersteunen.

ETHERISCHE OLIËN: Peppermint, Lemon, Ginger, Caraway, Fennel, Anise

ETHERISCHE OLIËN: Cumin, Anise, Fennel, Peppermint, Tarragon, Clove

ESSENTIALZYMES-4 Code:

320308 180 capsules

ComforTone is een effectieve combinatie van kruiden en etherische oliën die het spijsverteringssysteem ondersteunt door overblijfselen te binden, verwijderen en "uit te spoelen" uit de karteldarm en door het natuurlijk vermogen om optimaal te functioneren te versterken.

DIGEST & CLEANSE Code:

Code:

ICP

464508 120 capsules

UK

Code:

320808 227g

Essentialzymes-4 is een multi-spectrum enzymcomplex. Het is speciaal geformuleerd om te helpen bij de kritieke vertering van voedingsvetten, eiwitten. vezel en koolhydraten die normaal aanwezig zijn in vele moderne diëten die veel verwerkt voedsel bevatten.

UK

ICP is een digestief supplement met plantaardige en kruidige ingrediënten die helpen om uw spijsverteringssysteem met optimale doeltreffendheid te laten werken. ™

ETHERISCHE OLIËN: Fennel, Anise, Tarragon, Ginger, Lemongrass, Rosemary

ETHERISCHE OLIËN: Anise, Ginger, Rosemary, Tarragon, Fennel, Lemongrass

JUVAPOWER

INNER DEFENSE Code:

329508 30 zachte gels

UK AT DE

Young Living’s Inner Defense softgels bevatten potente etherische oliën, zoals oregano, tijm en Thieves. Inner Defense helpt om het immuunsysteem te versterken, beschermt bioterrein en geeft energie aan de systemische verdediging. ETHERISCHE OLIËN: Oregano, Thyme, Clove, Cinnamon, Rosemary, Eucalyptus Radiata, Lemon, Citronella

Bestseller!

64

YoungLiving.com

Code:

327608 226g

UK AT DE

JuvaPower is een hoog antioxidatief plantaardig poedercomplex en is één van de rijkste bronnen voor zuurbindend voedsel. JuvaPower is rijk in leverondersteunende voedingsstoffen. ETHERISCHE OLIËN: Fennel, Anise


Essentiële voeding | Gezond & fit

LIFE 5

JUVASPICE Nieuw! Code:

3279500 113g

UK AT DE

Code:

309908 30 capsules

UK

Life 5 vertegenwoordigt het hoogtepunt van jarenlang uitgebreid onderzoek. Het is een gepatenteerde combinatie van 5 vriendelijke bacteriastrengen in een vertraagde afgiftecapsule. Life 5 bevat 10 miljard actieve culturen per portie op het moment van productie.

JuvaSpice® is een plantaardig poedercomplex dat lever-ondersteunde voedingsstoffen en antioxidanten bevat. Dit supplement, dat wordt versterkt met etherische venkel- en anijsolie, voegt extra vezels aan uw dieet toe. ETHERISCHE OLIËN: Fennel, Anise

Bestseller!

LONGEVITY SOFTGELS Code:

MEGACAL

328908 30 zachte gels

UK AT DE

Code:

328008 450g

UK AT DE

Longevity zachte gels zijn een potente, gepatenteerde melange van in vet oplosbare antioxidanten. Verrijkt met de zuivere etherische oliën thyme, orange, and frankincense.

MegaCal is een geweldige bron van calcium, magnesium, mangaan en vitamine C. Het ondersteunt normale bot vasculaire en zenuwfuncties.

ETHERISCHE OLIËN: Thyme, Clove, Orange, Frankincense

ETHERISCHE OLIËN: Lemon

Bestseller!

MULTIGREENS Code:

OMEGAGIZE3

324808 120 capsules

UK AT DE

Code:

309708 120 zachte gels

MultiGreens is een voedzame chlorofyl-formule ontworpen om de vitaliteit te verhogen, om de zenuwen bloedsomloopsystemen te helpen stress te verlichten en om energiemetabolisme en gebruik van glucose te stimuleren.

UK AT DE SE

OmegaGize³ combineert de kracht van drie dagelijkse kernsupplementen omega-3 vetzuren, vitamine D-3 en CoQ10 (ubiquinone). Deze supplementen combineren met onze gepatenteerde verbeterde etherische oliemelange om een visoliesupplement te creëren dat rijk is aan omega-3, DHA-, dat algemeen welzijn kan ondersteunen.

ETHERISCHE OLIËN: Rosemary, Lemongrass, Lemon, Melissa

ETHERISCHE OLIËN: Lemongrass, Myrrh, Clove, German Chamomile

SULFURZYME

POWER MEAL Code:

Code: 3243521 120 capsules

6300 780g

Power Meal is een vegetarisch eiwitsupplement geformuleerd zonder soja, zuivel, of dierlijke producten. ETHERISCHE OLIËN: Orange, Lemon, Grapefruit, Anise, Fennel, Nutmeg

UK AT DE SE

Sulfurzyme-capsules helpen om het comfort van de gewrichten te ondersteunen en mobiliteit van de gewrichten te behouden. Ze bevatten twee krachtige actieve ingrediënten: MSM en Ningxia wolfsbesfruitpoeder.

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie.

65


Gezond & fit | Essentiテォle voeding

SUPER CAL Code:

TRUE SOURCE

3244500 120 capsules

UK AT DE

SuperCal combineert mineralen, calcium en magnesium met kalium en zink om de algemene gezondheid te ondersteunen. Wintergreen, Lemongrass en andere etherische oliテォn versterken de synergetische effecten van dit specifiek gemengde supplement. 邃「

ETHERISCHE OLIテ起: Marjoram, Wintergreen, Lemongrass, Myrtle

WOLFBERRY CRISP Code:

631508 6-pak

UK AT DE

IE

SE

Wolfberry Crisp-repen zijn natuurlijk zoete repen met een hoog eiwitgehalte die 16 gram eiwitten van amandelen, soja, wolfsbessen en pompoenzaad bevatten.

NINGXIA NITRO Voorzie uw concentratie van brandstof

Code:

3502 30-pak

True Source bevat gedroogdevoeding in poedervorm, volwaardige voedingsvitamines, mineralen en ander voedingsstoffen. Het resultaat is een indrukwekkende formule die de manier waarop je naar dagelijkse multivitamines zal veranderen.


Slique™ | Gezond & fit

Met Slique’s unieke combinatie van gezonde, natuurlijke ingrediënten en krachtige etherische oliën kunt u een stap in de goede richting nemen - richting een gezondere, gelukkigere u! Wanneer gecombineerd met een juist dieet en lichamelijke oefening kunnen Slique producten een gewichtsbeheerproggramma ondersteunen door een gevoel van verzadiging te creëren en voedingsondersteuning te geven.

SLIQUE ESSENCE (EUROPA)

SLIQUE BARS Nieuw! Code: 5024521 6 repen

UK AT DE

IE

SE

Code: 458608 15ml

UK AT DE

IE

SE

Slique Essence combineert de krachtige etherische oliën van grapefruit, tangerine, lemon, spearmint en ocotea in een unieke melange die doelen voor gewichtsbeheer op natuurlijke wijze ondersteunt wanneer gecombineerd met een dieet en fysieke activiteit.

Slique Bars bevatten een melange van gedroogd fruit met goudbessen, dadels, kersen en wolfsbessen; en Gary's exclusieve gedroogde cacaobonen en zijn een geweldige manier om plotselinge trek te beheren en zijn een sterke bron voor eiwitten en vezels.

ETHERISCHE OLIËN: Grapefruit, Tangerine, Lemon, Spearmint en Ocotea met Stevia Extract

ETHERISCHE OLIËN: Vanilla*, Orange, Cinnamon

SLIQUE TEA Code:

4572523 25 zakken

UK AT DE

IE

SE

Slique Tea is een heerlijke, zeldzame melange van natuurlijke ingrediënten die gekozen zijn om hun indrukwekkende inhoud van fytovoedingsstoffen. De thee bevat een uitstekende melange van heerlijk cacaopoeder, kaneelschors, smaakvolle gemalen nootmuskaat en zuiver, gepatenteerde vanille etherische olie. ETHERISCHE OLIËN: Vanille*

67


PERSOONLIJKE VERZORGING Young Living’s met etherische olie doordrenkte shampoo's lotions en gerichte huidverzorgingsproducten zijn vrij van wetenschappelijk controversiële ingrediënten en zullen uw huid hydrateren voor een natuurlijke, gezond-uitziende gloed. Verwen uw huid met de kracht van etherische oliën!Persoonlijke verzorging | Skin Care

Facial and

Orchidee

SKIN CARE

(Gezichts- en huidverzorging)

Young Living’s huidverzorgingsproducten verenigen luxe botanische en etherische olie-ingrediënten om het uiterlijk van uw huid te ondersteunen en te verbeteren. Deze lijn biedt essentiële huidverzorgingsoplossingen voor elk huidtype, met producten die deskundig geformuleerd zijn om te helpen uw huid gezond en glad te houden.

ART BEAUTY MASQUE Code:

ART CREME MASQUE

5168 8-pak

Code:

Het ART® Creme Masque is geformuleerd om de huid diep te hydrateren en te beschermen met gebruik van een exclusief mengsel hyaluronzuur en zuivere etherische oliën. Andere natuurlijke, plantaardige producten van spa-kwaliteit zijn toegevoegd om de huid te kalmeren, strakker te maken en de jeugdige look te herstellen. Geschikt voor alle huidtypes.

GEBRUIKSAANWIJZING: Was het gezicht, breng het masker aan op het gezicht, laat 20 minuten zitten en verwijder vervolgens zachtjes. Voor optimale resultaten, combineer met ART Renewal Serum.

GEBRUIKSAANWIJZING: Was en droog het gezicht. Gelijkmatig op het gezicht aanbrengen. Laat 20 minuten zitten. Verwijder overtollige overblijfselen met een vochtige handdoek.

ART GENTLE CLEANSER Nieuwe formule!

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS – NEUTRAAL/WINTERGEUR

Code:

5361550 100ml

UK AT DE

IE

ART® Gentle Cleanser ondersteunt een gezonde stralende huid door onzuiverheden weg te wassen met een zacht schuim. Doordrenkt met etherische oliën voor de huid, uw gezicht zal schoon en verfrist aanvoelen met een vernieuwde, stralende look.

Binnenkort!

70

5173 30ml

Het ART Beauty Masque is een luxe op de orchidee gebaseerde formule, ontworpen om de huid te kalmeren en deze gezonder en stralender te laten voelen. Onze melange van exotische orchideeblaadjes en zuiver etherische oliën voeden en versterken de meest delicate zones van het gezicht en helpen om een bruisender en jeugdiger uiterlijk te stimuleren. Geschikt voor alle huidtypes. ®

GEBRUIKSAANWIJZING: Aanbrengen met natte handen en met een cirkelende beweging inmasseren over het gezicht en de hals.

YoungLiving.com

Code: 507608

UK AT DE

IE

L’Brianté lip gloss/etherische olie geparfumeerde duo's zijn perfect om uw natuurlijke schonheid onderweg te laten zien. Winter biedt een nude gloss en een subtiele etherische oliemelange die bestaat uit Vetiver, Sandalwood, and Ylang Ylang. ETHERISCHE OLIËN: Vetiver, Idaho Balsam Fir, White Fir, Royal Hawaiian Sandalwood, Ylang Ylang


Skin Care | Persoonlijke verzorging

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS – ROZE/ZOMERGEUR

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS – ROOD/AMORESSENCE-GEUR

Code: 507508

UK AT DE

IE

Wees en voel u stralend met L’Brianté lipgloss/ etherische olie geparfumeerde duo's. Summer biedt een flirterige roze gloss en een zoete etherische oliemelange die bestaat uit Tangerine and Patchouli.

ETHERISCHE OLIËN: Vetiver, Idaho Blue Spruce, Jasmine*, Davana, Ocotea, Ylang Ylang, Roman Chamomile, Geranium

ART LIGHT MOISTURISER Nieuwe formule! 5362550 30ml

ART REFRESHING-TONER Nieuwe formule! UK AT DE

IE

Code:

5360550 120ml

ART® Light Moisturiser helpt uw huid om de juiste hydratie op te nemen en te behouden. Met Young Living's etherische oliën en natuurlijke ingrediënten zal uw gezicht zacht en soepel aanvoelen, uw doek voorbereidend als een prachtig stuk kunst. GEBRUIKSAANWIJZING: Na het reinigen en tonificeren van de huid, zacht aanbrengen over het gezicht en de hals. Gebruik in de ochtend of wanneer nodig

Binnenkort!

ART RENEWAL SERUM ART® Renewal Serum is een complexe melange van exotische orchideeën en etherische oliën die helpen om de meest delicate zones van het gezicht te kalmeren en te beschermen. Deze luxe ingrediënten zijn geformuleerd om diep te voeden en te hydrateren en om een jeugdig uiterlijk te herstellen. GEBRUIKSAANWIJZING: Was het gezicht. Breng 2 keer per dag ART Renewal Serum aan op de delicate zones van het gezicht en laat intrekken. Voor het beste resultaat, volg op met uw keuze uit Young Living’s vochtinbrengende crèmes.

ART® Refreshing Toner verwijdert zacht oneffenheden, zonder de huid uit te drogen. De perfecte melange van etherische oliën helpt de pHwaarde van uw huid in balans te houden, terwijl uw gezicht schoon, getonificeerd en verfrist is. GEBRUIKSAANWIJZING: Veeg de toner na het reinigen over het gezicht en de hals met een wattenschijfje. Gebruik 's ochtends en 's avonds, indien nodig.

Binnenkort!

UK AT DE

Code: 4833 30ml

IE

Sheerlumé™ heeft een geavanceerde formule voorzien door een subtiele, gepatenteerde melange van alpenplanten en zuivere etherische oliën en zal de kleur van de huid zichtbaar verlichten en balanceren. GEBRUIKSAANWIJZING: Breng een dunne laag Sheerlumé aan op de schone huid. Gebruik het voor de beste resultaten 's ochtends en 's avonds, alleen of onder uw favoriete Young Living hydraterende crème.

Code: UK AT DE

5363550

IE

Young Living’s nieuwe ART Skin Care System reinigt, tonificeert en hydrateert uw gezicht veilig en effectief om uw natuurlijke en eigen schoonheid naar buiten te brengen. Dat is de schoonheid van ART®! ®

Binnenkort!

IE

BOSWELLIA WRINKLE CREAM

ART SKIN CARE SYSTEM Nieuwe formule! Code:

UK AT DE

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM

5175 20ml

Code:

IE

Blijf mooi onderweg met L’Brianté lipgloss/etherische olie duo's. Amoressence biedt gloss met een rijke rode kleur en een romantische etherische oliemelange-geur, met inbegrip van Jasmine and Vetiver.

ETHERISCHE OLIËN: Tangerine, Mandarin, Spearmint, Lime, Vetiver, Patchouli, Idaho Tansy

Code:

UK AT DE

Code: 507408

GEBRUIKSAANWIJZING: Zie individuele producten voor gebruik

5141500 57g

UK AT DE

Boswellia Wrinkle Cream™ bevat zuiver etherische oliën zoals Frankincense en Sandalwood die de huid hydrateren terwijl glimmen en zichtbare schade door de zon geminimaliseerd worden.ge. GEBRUIKSAANWIJZING: Na het reinigen en tonificeren van de huid zacht aanbrengen over het gezicht en de hals.

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

71

IE


Persoonlijke verzorging | Skin Care

CINNAMINT LIP BALM Code:

515008 4.2g

GRAPEFRUIT LIP BALM UK AT DE

IE

SE

Code:

Cinnamint Lip Balm is rijk aan plantaardige producten die droge, uitgedroogde lippen voeden en beschermen tegen klimaatextremen. Het bevat voedende etherische oliën, wolfsbeszaadolie en antioxidanten vitamines A, C, en E. ETHERISCHE OLIËN: Peppermint, Spearmint, Orange, Cinnamon Bark

520308 4.2g

UK AT DE

IE

Een lichte en frisse aanvulling op de dagelijkse lipverzorging, Grapefruit Lip Balm helpt bij het voorkomen van droge lippen. ETHERISCHE OLIËN: Grapefruit, Wolfberry Seed Oil

Bestseller!

Bestseller!

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH

LAVENDER LIP BALM Code:

517808 4.2g

UK AT DE

IE

Code:

5136500 118ml

UK AT DE

IE

Deze zachte zeepvrije gezichtsreiniger reinigt de huid zonder natuurlijke oliën te verwijderen. Het bevat MSM voor verzachting, kelp om de elasticiteit te verbeteren en lavendel etherische olie om de huid te kalmeren.

Lavender Lip Balm kalmeert droge lippen met gebruik van de kracht van lavendel etherische olie en de hydraterende voordelen van jojobaolie en vitamine E. ETHERISCHE OLIËN: Lavender

GEBRUIKSAANWIJZING: Zeep het gezicht en de hals zachtjes in met warm water, grondig afspoelen. Gebruik dagelijks.

PROGESSENCE PHYTO PLUS™ Code:

458108 15ml

SANDALWOOD MOISTURE CREAM UK AT DE

IE

SE

Code:

514808 113g

Progessence Phyto Plus is een zuiver, harmoniserende serum dat specifiek voor vrouwen ontworpen is. Naast wilde yam en vitamine E bestaat Progessence Plus uit Frankincense, Bergamot, en Peppermint etherische oliën voor optimale resultaten. GEBRUIKSAANWIJZING: Breng twee keer per dag 2-4 druppels aan op de hals. Voor extra effect, breng twee keer per dag 1-2 druppels aan op de onderarm.

SATIN FACIAL SCRUB, MINT Code:

3735500 57g

IE

GEBRUIKSAANWIJZING: Masseer zachtjes over het gezicht en de hals met warm water; grondig spoelen Gebruik naar behoefte.

YoungLiving.com

IE

Sandalwood Moisture Cream is een zeer hydraterende vochtinbrenger doordrenkt met pure Young Living etherische oliën. Methylsulphonylmethaan (MSM) - een natuurlijk voorkomend, plantaardig chemisch middel dat de huid verzacht en elasticiteit bevordert. Dit product bevat shea butter. GEBRUIKSAANWIJZING: Masseer zachtjes op het gezicht, de hals, en andere gewenste gebieden. Gebruik dagelijks na het reinigen en tonificeren van het gezicht.

WOLFBERRY EYE CREAM UK AT DE

Satin Facial Scrub™, mint is een watergebaseerde exfoliant. Het bevat jojoba-olie, mangoboter, MSM, aloë en Peppermint etherische olie om het verschijnen van poriën te verminderen en doffe huid te verjongen.

72

UK AT DE

Code:

5145 14.1g

Wolfberry Eye Cream is een natuurlijke vochtinbrenger op waterbasis. Deze crème bevat de anti-verouderings en huidconditionerende eigenschappen van wolfsbeszaadolie en kalmeert vermoeide ogen en minimaliseert het verschijnen van wallen, cirkels en fijne lijntjes. GEBRUIKSAANWIJZING: Na het reinigen en tonificeren, zachtjes masseren op de huid onder de ogen. Gebruik in de avond.


Bath and

BODY CARE

( Bad en lichaamsverzorging)

AROMAGUARD MEADOW MIST DEODORANT Code:

375208 42g

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEODORANT UK AT DE

IE

SE

Code:

375308 42g

Young Living’s natuurlijke deodorants zijn een aluminium-vrij alternatief voor commerciële producten. Meadow Mist™deodorant bevat kokosolie, bijenwas, vitamine E en zuivere etherische oliën zoals Lemon en Lavender om hun huidverzorgingsvoordelen.

3751500 236ml

IE

COOL AZUL SPORTS GEL 543608 100ml

Binnenkort!

IE

SE

BON VOYAGE KIT UK AT DE

Young Living’s Bath & Shower Gel Base is de perfecte manier om de huid te reinigen met een aangepast(e) bubbelbad of douchegel. Voeg een paar druppels van een favoriete etherische olie single of melange toe aan de gelbasis voor een luxe reinigingservaring.

Code:

UK AT DE

Young Living’s Mountain Mint™-deodorant bevat de natuurlijke huidkalmerende eigenschappen van kokosolie, bijenwas en vitamine E. Mountain Mint is doordrenkt met Lemon, Rosemary, en andere zuivere etherische oliën en is een ideaal alternatief voor producten op aluminiumbasis.

BATH & SHOWER GEL BASE Code:

Rose

UK AT DE

IE

Cool Azul™ Sports Gel is geformuleerd met een ongekende 10 procent (10ml) zuivere etherische oliën in elke tube. De natuurlijk afgeleide ingrediënten geven Cool Azul Sports Gel een unieke consistentie die aanbrengen handig en eenvoudig maakt voor iedereen, met inbegrip van fysio-, sport- en massagetherapeut.

Code: 469908

EU

Bon Voyage biedt 11 Young Living persoonlijke verzorgingsproducten in een aantrekkelijke, op maat ontworpen tas. Deze reistoiletartikelen maken Bon Voyage handig en compact – een perfecte grootte voor handbagage of handtassen die u een complete collectie essentiële persoonlijke verzorgingsmiddelen biedt wanneer u op reis bent.

COPAIBA VANILLA MOISTURISING SHAMPOO Code:

5194550 295ml

UK AT DE

IE

SE

Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo is een rijk hydraterende reiniging voor droog of beschadigd haar. ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Copaiba, Geranium, Vanilla*.

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

73


Persoonlijke verzorging | Bath & Body Care

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL

COPAIBA VANILLA MOISTURISING CONDITIONER Code:

5195550 295ml

UK AT DE

IE

Code:

3739500 236ml

UK AT DE

IE

Dragon Time Bath & Shower Gel combineert de geruststellende en kalmerende eigenschappen van etherische oliën met natuurlijk hydraterende plantaardige producten voor een luxe gel waarmee u zich schoon, ontspannen en positief voelt.

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner is een rijke hydraterende conditioner voor droog of beschadigd haar. ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Copaiba, Geranium, Vanilla*

ETHERISCHE OLIËN: Mandarin, Lavender, Roman Chamomile, Geranium, Sage, Bergamot, Rosewood, Clary Sage, Ylang Ylang, Fennel, Lemon, Palmarosa, Marjoram, Jasmine*, Blue Tansy

GENESIS HAND & BODY LOTION

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL Code:

3742500 236ml

Code: UK AT DE

3706500 245g

IE

IE

Genesis™ Hand & Body Lotion mengt kokosolie en lecithine met geurige etherische oliën en MSM om zachte, gezonde huid te bevorderen. Het hydrateert, normaliseert en beschermt uw huid.

Evening Peace Bath & Shower Gel mengt de meest natuurlijke botanische ingrediënten met etherische oliën om spieren te ontspannen en stress en spanning te helpen verwijderen. Een ideale manier om de dag te beëindigen.

ETHERISCHE OLIËN: Rosewood, Jasmine*, Bergamot, Palmarosa, Lemon, Ylang Ylang, Geranium, Roman Chamomile

ETHERISCHE OLIËN: Sandalwood, Blue Tansy, Ylang Ylang, Geranium, Jasmine*, Palmarosa, Rosewood, Clary Sage, Lemon, Bergamot, Roman Chamomile

LAVADERM COOLING MIST

KIDSCENTS SHAMPOO Code:

UK AT DE

3686 214ml

Code:

324908 59ml

UK AT DE

IE

LavaDerm Cooling Mist is speciaal geformuleerd met twee van de meest kalmerende stoffen, Lavender etherische olie en aloë vera. Gebruik het om de gestresste huid af te koelen en te verjongen.

KidScents Shampoo heeft een veilige,milde formule die ontworpen is om de perfecte pHbalans te bieden voor de delicate huid van kinderen. Het bevat MSM, aloë vera, kamille en andere voedende kruiden en vitamines en zuivere etherische oliën.

ETHERISCHE OLIËN: Lavender

ETHERISCHE OLIËN: Tangerine, Lemon, Blue Tansy

LAVENDER BATH & SHOWER GEL Code:

5202500 236ml

UK AT DE

IE

Lavender Bath & Shower Gel is doordrenkt met zuivere lavendelolie en zal uw huid reinigen en verjongen terwijl het uw geest kalmeert en ontspant. Het is vrij van chemicaliën en synthetische conserveringsmiddelen en bevat plantaardige ingrediënten, zoals kokosolie en steranijs.

LAVENDER FOAMING HAND SOAP Code: Code:

Lavender Foaming Hand Soap is een zachte, reinigende toevoeging aan al onze natuurlijke producten. Verfrissend en verjongen voor zelfs de meest gevoelige huid, slechts een kleine hoeveelheid van deze geurige zeep reinigt en conditioneert uw huid zonder deze droog of geïrriteerd achter te laten. Inclusief pomp

YoungLiving.com

IE

443008 236.5ml 443108 3-pak (3 x 236.5ml)

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Myrrh, Lemon, Davana

74

UK AT DE

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Lemon, Myrrh


Bath & Body Care | Persoonlijke verzorging

LAVENDER HAND & BODY LOTION Code: 5201500 226ml

UK AT DE

IE

Lavender Hand & Body Lotion is doordrenkt met Lavender etherische olie en andere plantaardige ingrediënten en hydrateert en beschermt de huid lang en langdurig tegen overbelasting. Deze formule is gecertificeerd als milieuvriendelijk en geheel natuurlijk.

LAVENDER-ROSEWOOD MOISTURISING SOAP Code:

367308 100g

UK AT DE

IE

Lavender-Rosewood Moisturising Soap is een geweldige toevoeging aan elk handverzorgingsregime. Dit stuk droogt uw huid niet als commerciële zepen op synthetische basis en is vrij van parfums, chemicaliën en kunstmatige kleunen.

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Myrrh, Lemon, Davana

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Rosewood

LAVENDER MINT DAILY SHAMPOO Code:

LAVENDER MINT DAILY CONDITIONER

5191550 295ml

UK AT DE

IE

UK AT DE

IE

Lavender Mint Daily Conditioner is een versterkende dagelijkse vochtmelange voor alle haartypes.

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Peppermint, Spearmint

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Peppermint, Spearmint

5100500 236ml

UK AT DE

IE

LAVENDER VOLUME CONDITIONER Code:

Lavender Volume Shampoo reinigt zacht en geeft fijn haar meer volume terwijl het voedt en de balans herstelt. Vernieuwende en versterkende Lavender volume shampoo bevat MSM, een zwavel bestanddeel dat een reputatie heeft voor het versterken van haar.

UK AT DE

IE

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Lemon, Clary Sage, Jasmine*

SENSATION BATH & SHOWER GEL

MORNING START BATH & SHOWER GEL 3745500 236ml

5102500 236ml

Lavender Volume Conditioner conditioneert zachtjes en geeft fijn haar volume. Een fantastische opvolger voor Lavender Volume Shampoo, het is geformuleerd met MSM, melkeiwitten en vitamines om slap en zwak haar te versterken.

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Lemon, Clary Sage, Jasmine*

Code:

5192550 295ml

Lavender Mint Daily Shampoo is een versterkende melange geschikt voor alle haartypes.

LAVENDER VOLUME SHAMPOO Code:

Code:

Code: UK AT DE

IE

Morning Start Bath & Shower Gel laat u de dag goed beginnen met een versterkende melange van de beste etherische oliën toegevoegd aan natuurlijk reinigende en vochtinbrengende plantaardige producten. ETHERISCHE OLIËN: Lemongrass, Juniper, Rosemary, Peppermint

3748500 236ml

UK AT DE

IE

Sensation Bath & Shower Gel combineert een betoverende, geurende mix van oliën die gebruikt werd door Cleopatra om de liefde te stimuleren en verlangen te verhogen met de fijnste natuurlijke ingrediënten om een bad-ervaring te creëren die u vaak wilt herhalen. ETHERISCHE OLIËN: Rosewood, Ylang Ylang, Jasmine*

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie. *Jasmine, Neroli, Rose en Vanilla zijn eerder absolutes, of essences, dan etherische oliën.

75


Persoonlijke verzorging | Bath & Body Care

SHUTRAN Code:

THIEVES CLEANSING SOAP

483508 15ml

UK AT DE

IE

Code:

367908 99.25g

Een versterkende etherische oliemelange specifiek geformuleerd voor mannen om gevoelens van mannelijkheid en vertrouwen te stimuleren, Shutran™ is perfect coor gebruik als een geurtje dat aantrekkelijk is voor zowel mannen als vrouwen. ETHERISCHE OLIËN: : Idaho Blue Spruce, Ocotea, Hinoki, Ylang Ylang, Coriander, Davana, Cedarwood, Lemon, Lavender

THIEVES FOAMING HAND SOAP

UK AT DE

IE

367408 236.5ml  Code: 364308 3-pak (3 x 236.5ml)

IE

Thieves Cleansing Soap is geurig met het rijke aroma van de natuurlijk desinfecterende Thieves etherische oliemelange. Vochtinbrengende plantenoliën en botanische extracten helpen een gezonde, gladde huid te bevorderen. ETHERISCHE OLIËN: Clove, Cinnamon Bark, Rosemary, Lemon, Eucalyptus Radiata

THIEVES FOAMING HAND SOAP REFILL Code:

Code:

UK AT DE

359408 Refill (946ml)

UK AT DE

IE

Thieves Foaming Hand Soap zal de huid reinigen, beschermen en conditioneren met de etherische oliemelange Thieves, pure Lemon en Orange etherische oliën, aloë, ginkgo biloba en vitamine E. Verstrekt als een rijk schuim.

Thieves Foaming Hand Soap zal de huid reinigen, beschermen en conditioneren met de etherische oliemelange Thieves, pure Lemon en Orange etherische oliën, aloë, ginkgo biloba en vitamine E. Verstrekt als een rijk schuim. Inclusief pomp

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER

UK AT DE

IE

SE

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER FAMILIEVERPAKKING Code:

362108 29.35g Code: 362208 3-pak (3 x 29.35g) Code:

514208 215g

Houd er rekening mee dat dit product niet naar de Canarische Eilanden vervoerd kan worden.

Bestseller! Binnenkort!

SHEERLUMÉ Voel je mooi

IE

SE

Deze grotere fles Thieves Waterless Hand Purifier is ideaal voor elke kamer in uw huis. Een familieverpakking gemakkelijk bereikbaar maken kan het gebruik ervan in uw gezin verhogen en kan kinderen motiveren om proactief te zijn in het schoon houden van hun handen.

Als een geheel natuurlijk product stimuleert Thieves Waterless Hand Purifier goede hygiëne door de handen te reinigen en te verfrissen zonder water, op elk moment en waar dan ook. ETHERISCHE OLIËN: Clove, Cinnamon, Rosemary, Lemon, Peppermint, Eucalyptus Radiata

UK AT DE


MONDVERZORGING THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE

Thyme

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE

Code: 3039521 118g

UK AT DE

IE

SE

Code:

3744521 118g

UK AT DE

Thieves AromaBright Toothpaste is een luxe, geheel natuurlijke tandpasta gemaakt van 100% pure etherische oliën, inclusief de krachtige en exclusieve Thieves etherische oliemelange, samen met ander ingrediënten die orale gezondheid bevorderen.

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste is een geavanceerde formule van geheel natuurlijke ingrediënten die uw tanden zachtjes reinigen terwijl ze de kracht van zuivere Thieves etherische oliemelange benutten voor een frisse adem.

ETHERISCHE OLIËN: Peppermint, Spearmint, Clove, Ocotea, Cinnamon, Lemon, Eucalyptus, Rosemary

ETHERISCHE OLIËN: Peppermint, Clove, Eucalyptus Globulus, Thieves, Thyme, Wintergreen

Bestseller!

4574 114g

Code: Code:

Young Living’s KidScents Slique Toothpaste is de perfecte mondverzorgingsoplossing voor kinderen van alle leeftijden. Nu met smaak van onze Slique Essence etherische oliemelange, deze formule is een fantastisch hulpmiddel voor kinderen als zij leren over mondverzorging.

SE

Bestseller! THIEVES DENTAL FLOSS

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE Code:

IE

UK AT DE

IE

4463560 Single (50m) 4464560 3-pak (3 x 50m)

Geformuleerd met de kracht van Thieves etherische oliemelange houdt Thieves Dental Floss efficiënt en doeltreffend bacteriën op een afstand. Dit slijtvaste flosdraad is gemaakt van sterke vezels die bestand zijn tegen rafelen en breken en glijdt gemakkelijk tussen de tanden, waardoor het efficiënter is om moeilijk bereikbare plekken te reinigen.

ETHERISCHE OLIËN: Grapefruit, Tangerine, Spearmint, Lemon, Ocotea, Clove, Cinnamon, Eucalyptus, Rosemary

ETHERISCHE OLIËN: Peppermint, Clove, Lemon, Cinnamon, Eucalyptus, Rosemary

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH Code:

368308 236ml

THIEVES MINTS Nieuw! Code: UK AT DE

IE

SE

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash bevat een speciale formule etherische oliën die u een ongelofelijke frisse adem geven. ETHERISCHE OLIËN: Thieves, Spearmint, Peppermint, Vetiver

5138550 30 pepermuntjes

UK AT DE

IE

Geniet van de koele, opwekkende smaak van Thieves Mints. De natuurlijke, suikervrije ingrediënten bestaan onder meer uit de kracht van etherische Thieves- en pepermuntolie die een gezonde manier bieden voor een frisse adem. GEBRUIKSAANWIJZING: Los 1 mint in uw mond op, zoals benodigd.

Bestseller!

Raadpleeg individuele productetiketten voor veiligheidsinformatie.

77


DE LEVENSSTIJL delen

Met meer dan 20 jaar toegewijd aan het ontwikkelen van producten die het huis reinigen, het lichaam voeden, de huid en het haar verfraaien en de geest kalmeren, zijn wij er trots op u keuzes te bieden die waar welzijn ondersteunen in elk aspect. Zonder ooit afstand te doen van onze Seed to SealÂŽ-verplichting is het ons doel om u te voorzien van meer manieren om welzijn te incorporeren in uw gewoontes en uw huis. Het bereiken van financiĂŤle onafhankelijkheid door Young Living te delen met de mensen om u heen, is uw kans om een andere dimensie van welzijn in uw leven uit te nodigen.Delen | Opleidingen

Essentieel

ONDERWIJS

Galbanum

Meer te weten komen over Young Living en waar we voor staan is nooit makkelijker geweest! Inclusief alles van productgidsen tot boekjes, van brochures tot compensatieplannen, onze educatieve hulpmiddelen zijn allesomvattend, inspirerend, en essentieel om een Young Living expert te worden.

PRODUCTGIDS Nieuw!

EU

384914 Single Code: 385014 10-pak Code:

planeet serieus. Ons state-of-the-art de zuiverste oliën op aarde.

emen het ®

- het is onze roeping.

EUROPESE PRODUCTGIDS

al®-proces is wat Young Living onderscheidt. ng-product dat u bestelt, geproduceerd is met en duurzaamheid. U zult dit exclusieve zegel een herinnering dat u in elke druppel van onze zuiverheid en doeltreffendheid zult vinden.

b. contact op met dit Young Living-lid:

COMPENSATIEPLAN HOOGTEPUNTEN FLYER (EN) Code:

472008 25-pak

Met prachtige foto's en gedetailleerde beschrijvingen, de productgids maakt het u makkelijk om de producten van Young Living te delen met anderen.

UK AT DE

IE

SE

ES

Het foldertje met de hoogtepunten van het compensatieplan beiden een overzicht van Young Living's genereuze compensatieplan en bonusmogelijkheden.

ng (Europe) Ltd wick Park, 566 Chiswick High Road, Verenigd Koninkrijk

2 Fax: +44-1480-862849 mmer: 5299340

n ESSENTIAL OILS ™

EVERYDAY ESSENTIALS BROCHURE (EN) Code:

492108 25-pak

to infuse everyday nutritional and personal-care ing in unmatched natural benefits. ent way to experience even more of

d out more at youngliving.com.

AN INTRODUCTION TO ESSENTIAL OILS

Everyday Essentials

80

YoungLiving.com

RAINDROP TECHNIQUE® FOLDER (EN) EU

Het Everyday Essentials-boekje introduceert beginners in de wereld van etherische oliën en legt uit hoe u etherische oliën onderdeel van uw dag kunt maken, elke dag.

Code:

441008 Single

UK AT DE

IE

SE

ES

Een blad met diagrammen over het uitvoeren van de Raindrop Technique.


Opleidingen | Delen

THIEVES-BOEKJE (EN) Code:

NINGXIA RED-BOEKJE (EN)

349008 25-pak

EU

Code:

495208 25-pak

HetEntdecken Thieves-boekje biedt een Sie NingXia Red allesomvattend overzicht van Young Living’s Thieves-lijn, compleet met een geschiedenis van de oliemelange en hoe elk Thievesproduct gebruikt moet worden. ®

Seit Jahrhunderten schon wird die Ningxia Wolfsbeere als eine der gesundheitsfördernsten Superfrüchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und unglaublich reich an Antioxidantien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der Natur.

UK AT DE

IE

SE

ES

Het NingXia Red-foldertje informeert en verrukt met de laatste onderzoeksinformatie over de kracht van NingXia Red. Dit boekje is geweldig om uit te delen en zal zeker de aandacht wekken.

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

D. Gary Young, der führende Experte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia Wolfsbeere gemeinsam mit der natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem absolut einzigartigen Produkt vereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk NingXia Red stärkt und revitalisiert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang anhaltender Energie. Haben auch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

A: NingXia Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

Code 495210

ETHERISCHE OLIËN IN EEN OOGOPSLAG (EN) Code:

471708 25-pak

EU

SHARING FOR SUCCESS-BOEKJE (EN) Code:

477508 10-pak

Kom meer te weten over een eclectische selectie van onze etherische oliën en onze Essential Rewards Kits met de gids Etherische oliën in een oogopslag, die tevens spannende gebruikssuggesties bevat.

398708 25-pak

Geniet, sneller dan u verwacht had, van persoonlijke en professionele beloningen met Young Living's Sharing for Success-proces en het 90 dagen-plan in dit informatieboekje!

ESSENTIAL REWARDS BOEKJE (EN)

5 DAY NUTRITIVE CLEANSE™-BOEKJE (EN) Code:

EU

EU

Het 5 Day Nutritive Cleanseboekje is het begeleidende stuk bij Young Living’s 5 Day Nutritive Cleanse-programma.

Code:

430008 25-pak essential rewards THE AUTOSHIP ADVANTAGE

EU

Het Essential Rewards-boekje legt de functies en voordelen van Young Living’s populaire Essential Rewards automatische verzendprogramma. Houd uw klanten en distributeurs op de hoogte met dit handige boekje.

RESTORE YOUR CORE-BOEKJE (EN) Code:

390808 25-pak

EU

Young Living’s Restore Your Coreboekje biedt een uitgebreid overzicht van ons Core Essentials Completevoedingsprogramma.

81


Delen | DVD's

RAINDROP TECHNIQUE® DVD Code:

FROM SEED TO ABUNDANCE-DVD

3998 Single

Code:

Nu kunt u de krachtige Raindrop Technique leren, zoals onderwezen door de meester, Gary Young. Stapsgewijze instructies zullen u zorgvuldig door elke massagetechniek leiden en u voorzien van de essentiële kennis die nodig is om de Raindrop Technique met succes uit te voeren.

SEED TO SEAL DVD Code: Code:

4547500 Single 4582500 50-pak

EU

Code:

EU

3619500 Single 4583500 50-pak

Leer wat etherische oliën zijn, hoe ze werken en waarom die van Young Living het meest effectief zijn. Zie onze kwaliteitsverplichting en onze missie om personen te inspireren voor levens van welzijn, zin en overvloed. Engelse DVD. Ondertitels in het Duits, Zweeds, Spaans, Pools en Nederlands.

WELLNESS, PURPOSE, ABUNDANCE DVD Code: Code:

EU

4736 Single 4737 10-pak

De Seed to Seal®-DVD legt Young Living’s unieke Seed to Seal-proces van 5 stappen uit en hoe elke stap de kwaliteit van de etherische oliën verzekert. Win geloofwaardigheid wanneer u spreekt over de competitieve voordelen en de superieure kwaliteit die exclusief is voor Young Living etherische oliën en met olie verrijkte producten.

Ervaar de ontroerende verhalen van Young Living-leden terwijl zij op zoek zijn naar de antwoorden op de uitdagingen van het leven. Van het ondersteunen van fysieke gezondheid tot zoektochten naar financiële onafhankelijkheid, ontdek hoe de Young Living-kans u kracht kan geven om uw eigen leven en dat van anderen te veranderen.

Engelse DVD. Ondertitels in het Duits, Zweeds, Spaans, Pools en Nederlands.

Engelse DVD. Ondertitels in het Duits, Zweeds, Spaans, en Japans.

TALEN OPGENOMEN IN 24-TALIGE HANDLEIDING: Engels, Duits, Zweeds, Bulgaars, Tsjechisch, Deens, Grieks, Ests, Fins, Frans, Kroatisch, Hongaars, Italiaans, Litouws, Lets, Maltees, Nederlands, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Slowaaks, Sloveens

82

YoungLiving.com


Alternatieve producten | Delen

Alternatieve

PRODUCTEN Vanwege onze onvermoeibare toewijding aan kwaliteit en weigering om een compromis te sluiten, kan de levering van botanische producten die voldoen aan onze normen voor enkele van onze producten tijdelijk niet beschikbaar zijn. Echter, met onze verfijnde en uitgebreide productlijn, kunt u nog steeds effectieve alternatieven vinden en misschien nieuwe favorieten! Hier zijn enkele alternatieven waarmee u uw voordeel kunt doen:

ETHERISCHE OLIE SINGLES

AANBEVOLEN ALTERNATIEVEN

LAVENDER

Copaiba

Bergamot

PEPPERMINT

Spearmint

Wintergreen

LEMON

Jade Lemon

Lime

FRANKINCENSE

Sacred Frankincense

Cypress

ORANGE

Tangerine

Grapefruit

GRAPEFRUIT

Tangerine

Lemon

LIME

Jade Lemon

Lemon

WINTERGREEN

Spearmint

Peppermint

CEDARWOOD

Hong Kuai

Clove

CLOVE

Cinnamon Bark

Spearmint

CYPRESS

Pine

Hinoki

ETHERISCHE OLIEMELANGES

AANBEVOLEN ALTERNATIEVEN

THIEVES

Melrose

Purification

PEACE & CALMING

Stress Away

Lavender

PURIFICATION

Melrose

Citrus Fresh

VALOR

Vetiver

Idaho Blue Spruce

R.C.

Raven

Breathe Again Roll-On

PANAWAY

Deep Relief

Relieve It

JOY

Sensation

Harmony

CITRUS FRESH

Citroen

Orange

DI-GIZE

AromaEase

Ginger

MELROSE

Purification

Tea Tree

STRESS AWAY

Tranquil Roll-On

Lavender

SCLARESSENCE

Lady Sclareol

Dragon Time

83


INDEX 3 Wise Men 5-Day Nutritive Cleanse 5-Day Nutritive Cleanse-boekje 30-Oliecollectie – Europe

37 63 81 43

A

Abundance 30 Acceptance 30 Aria Ultrasonic Diffuser 46 Aroma Carousel 48 AromaEase 30 AromaGlide Roller Fitments 48 AromaGuard Meadow Mist Deodorant 73 AromaGuard Mountain Mint Deodorant 73 Aroma Life 30 AromaLux Atomizing Diffuser 46 Aroma Siez 31 ART Beauty Masque 70 ART Creme Masque 70 ART Gentle Cleanser 70 ART L’Brianté Lip Gloss Neutraal/Wintergeur 70 ART L’Brianté Lip Gloss Roze/Zomergeur 71 ART L’Brianté Lip Gloss Rood/Amoressence-geur 71 ART Light Moisturiser 71 ART Refreshing Toner 71 ART Renewal Serum 71 ART Sheerlumé Brightening Cream 71 ART Skin Care System 71 Awaken 31

B

Balance Complete 63 Basic Starter Kit 13 Basil 20 Bath & Shower Gel Base 73 Believe 31 Bergamot 20 Black Pepper 20 Blender Bottle 48 BLM 63 Bon Voyage Kit 73 Boswellia Wrinkle Cream 71 Brain Power 31 Breathe Again Roll-On 38 Build Your Dream 31

C

Carrot Seed 20 Cedarwood 21 Cel-Lite Magic Massage Oil 44 Christmas Spirit 31 Cinnamint Lip Balm 72 Cinnamon Bark 21 Cistus 21 Citronella 21 84

YoungLiving.com

Citrus Fresh 31 Clarity 31 Clary Sage 21 Clear Vegetable-capsules 48 Clary Sage Floral Water 55 Clary Sage Floral Water Refill 55 Clove 21 ComforTone 64 Common Sense 32 Compensatieplan hoogtepunten flyer 80 Cool Azul 32 Cool Azul Sports Gel 73 Copaiba 21 Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner 74 Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo 73 Cypress 21

D

Deep Relief Roll-On 38 Detoxzyme 64 Dewdrop Diffuser 47 Digest & Cleanse 64 Di-Gize 32 Dill 22 Dorado Azul 22 Dragon Time 32 Dragon Time Bath & Shower Gel 74 Dragon Time Massage Oil 44 Dream Catcher 32 Dried Lavender Flowers 57

E

Einkorn Products 62 Elemi 22 En-R-Gee 32 EndoFlex 32 Essential Oil Carrier Case 48 Essential Oil Carrying Case 48 Essential Oil Sample Sachets 50-pak 41 Essential Oil Sample Bottles 49 Essential Rewards boekje 81 Essential Rewards Kits 16 Essential 7 Kit 42 Essentialzyme 64 Essentialzymes-4 64 Etherische oliën in een oogopslag 81 Eucalyptus Blue 22 Eucalyptus Globulus 22 Eucalyptus Radiata 22 Evening Peace Bath & Shower Gel 74 Everyday Essentials Brochure 80 Everyday Oils Kit 42 Exodus II 32

F

Feelings Kit 42 Fennel 22 Forgiveness 33 Frankincense 23 From Seed to Abundance-DVD 82

G

Genesis Hand & Body Lotion 74 Gentle Baby 33 Geranium 23 German Chamomile 23 Ginger 23 Glass Droppers 49 GLF 33 Golden Touch 1 42 Grapefruit 23 Grapefruit Lip Balm 72 Gratitude 33 Grounding 33

H

Harmony 33 Helichrysum 23 Highest Potential 33 Hinoki 23 Home Diffuser 45 Hong Kuai 23

I

ICP 64 Idaho Balsam Fir 24 Idaho Blue Spruce 24 ImmuPower 33 Inner Child 34 Inner Defense 64

J

Jade Lemon 24 Jasmine 24 Joy 34 Juniper 24 Juva Cleanse 34 JuvaFlex 34 JuvaPower 64 JuvaSpice 65

K

KidScents Shampoo KidScents Slique Toothpaste

L

74 77

Lady Sclareol 34 LavaDerm Cooling Mist 74 Lavender 24 Lavender Bath & Shower Gel 74 Lavender Bouquet 57 Lavender Einkorn Pillows 57 Lavender etherische olie proefmonsterzakjes 40 Lavender Essential Water 55 Lavender Essential Water Refill 55 Lavender Floral Water 56 Lavender Floral Water Refill 56 Lavender Foaming Hand Soap 74 Lavender Hand & Body Lotion 75 Lavender Lip Balm 72 Lavender Mint Daily Conditioner 75 Lavender Mint Daily Shampoo 75


Lavender-Rosewood Moisturising Soap 75 Lavender Sachets 56 Lavender Volume Conditioner 75 Lavender Volume Shampoo 75 Ledum 24 Lemon 24 Lemon etherische olie proefmonsterzakjes 40 Lemongrass 25 Life 5 65 Lime 25 Longevity 34 Longevity Softgels 65

M

M-Grain 34 Magnify Your Purpose 34 Marjoram 25 MegaCal 65 Melissa 25 Melrose 35 Mister 35 Morning Start Bath & Shower Gel 75 MultiGreens 65 Myrrh 25 Myrtle 25

N

Natural Flaxseed Solubilizer 57 Nicolas Diffuser 57 NingXia Nitro 61 NingXia Red 60 NingXia Red-boekje 81 NingXia Red Combo Pack 61 NingXia Red singles 61 Ningxia Wolfberries (Dried) 61 NingXia Zyng 61 Northern Lights Black Spruce 25 Nutmeg 25

O

Ocotea 27 Oil Bottle Labels 49 OmegaGize3 65 Orange 27 Orange Blossom Facial Wash 72 Oregano 27 Oregano Floral Water 56 Oregano Floral Water Refill 56 Ortho Ease Massage Oil 44 Ortho Sport Massage Oil 44

P

Palo santo 27 PanAway 35 Patchouli 27 Peace & Calming 35 Peace & Calming etherische olie proefmonsterzakjes 40 Peace & Calming II 35 Peppermint 27 Peppermint etherische olie proefmonsterzakjes 40

Pine 27 Power Meal 65 Premium Starter Kit (Aria) 14 Premium Starter Kit (Dewdrop) 14 Premium Starter Kit (NingXia) 15 Premium Starter Kit (Thieves) 15 Productgids 80 Progessence Phyto Plus 72 Purification 35

R

Raindrop Technique Kit 43 Raindrop Technique DVD 82 Raindrop Technique folder 80 R.C. 35 Raven 35 Ravintsara 27 Relaxation Massage Oil 45 Release 36 Relieve It 36 Restore Your Core-boekje 81 Roman Chamomile 28 Rose 28 Rosemary 28 Rosemary Floral Water 56 Rosemary Floral Water Refill 56 RutaVaLa 36 RutaVaLa Roll-On 38

S

Sacred Frankincense 28 Sacred Mountain 36 Sage 28 Sample Sachet Sharing Cards (Kaarten om proefmonsterzakjes te delen) 41 Sandalwood 28 Sandalwood Moisture Cream 72 SARA 36 Satin Facial Scrub, mint 72 SclarEssence 36 Seed to Seal DVD 82 Sensation 36 Sensation Bath & Shower Gel 75 Sensation Massage Oil 45 Sharing For Success-boekje 81 Shutran 76 Slique Bars 67 Slique Essence 67 Slique Tea 67 Spearmint 28 Stress Away 36 Stress Away Roll-On 38 Sulfurzyme 65 Super Cal 66

T

Tangerine 28 Tea Tree 29 The Gift 37 Thieves 37, 53 Thieves AromaBright Toothpaste 53, 77 Thieves-boekje 81 Thieves Cleansing Soap 53, 76 Thieves Dental Floss 53, 77 Thieves Dentarome Ultra Toothpaste 53, 77 Thieves Dish Soap 54 Thieves etherische olie proefmonsterzakjes 41 Thieves Foaming Hand Soap 53, 76 Thieves Foaming Hand Soap Refill 53, 76 Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash 53, 77 Thieves Household Cleaner 54 Thieves Household Cleaner Refill 54 Thieves Laundry Soap 54 Thieves Mints 54, 77 Thieves Spray 54 Thieves Waterless Hand Purifier 54, 76 Thieves Waterless Hand Purifier – Familieverpakking 54, 76 Thyme 29 Tranquil Roll-On 39 Transformation 37 Trauma Life 37 True Source 66 Twelve Oils of Ancient Scripture Kit 43

U

USB Diffuser (wit) USB Diffuser Refill Cartridges

47 49

V

V-6 Vegetable Oil Complex 45 V-6 Vegetable Oil Complex Refill 45 Valerian 29 Valor 37 Valor Roll-On 39 Vetiver 29 VitaFlex 86 Vitassage 49

W

Wellness, Purpose, Abundance DVD 82 White Angelica 37 Wild Lavender Essential Oil 57 Wintergreen 29 Wolfberry Crisp 66 Wolfberry Eye Cream 72

X

Xiang Mao

29

Y

Ylang Ylang

29

85


VITA Flex Hersenen Ogen

Pijnappelklier

Ogen

Sinussen

Hypofyse

Sinussen

Oren

Schildklier

Oren

Bijschildklier Schouder

Ruggengraat Longen

Bijschildklier

Longen

Bijnier

Hart

Galblaas

Lever

Maag Colon transversum Dunne darm

Nieren

Milt Alvleesklier Nieren

Colon descendens Colon ascendens Appendix

Blaas Rectum Stuitbeen Ischias

Buitenkant van voet

86

YoungLiving.com

Mannelijke en vrouwelijke voortplantingsorganen

Binnenkant van voet


WAAROM LID WORDEN VAN Young Living?

Als je lid wordt van Young Living, word je lid van een ondersteunende globale gemeenschap van mensen die gepassioneerd bezig zijn met natuurlijke, authentieke oplossingen voor henzelf en hun gezin. Het lidmaatschap van Young Living is veel meer dan toegang tot 's werelds zuiverste etherische oliën en producten met deze oliën; Het biedt tevens: • 24 procent korting op de verkoopprijs op alle Young Living-producten wanneer u zich inschrijft als een distributeur. Deze substantiële korting stelt u in staat om meer van uw favorieten te ontdekken en transformatieve producten te delen met anderen • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons compenstieplan. Ons plan is één van de meest genereuze in de branche en biedt een hogere dan gemiddelde uitbetaling door commissies, flinke bonussen en detailhandelverkoop, alleen voor het delen van etherische oliën. • Het gemak van ons Essential Rewards-programma. Niet alleen komen uw favoriete producten elke maand probleemloos aan bij uw deur, maar u bouwt tevens punten op om te sparen voor gratis producten, alleen voor het plaatsen van een terugkerende maandelijkse bestelling! Plus, lidmaatschap van het Essential Rewards-programma biedt korting op verzendkosten, kwalificatie voor bepaalde bonussen en toegang tot programmaspecifieke aanbiedingen. • Erkenning van uw talenten en het harde werk. Elk jaar organiseren wij verschillende retraites op prachtige locaties over de hele wereld om diegenen te belonen en te die uitzonderlijke toewijding hebben vertoond in het opbouwen van hun bedrijven. Bovendien bieden we elk jaar erkenning op het podium voor de rangbevorderingen van onze leden tijdens onze International Grand Convention. Klaar om lid te worden? Zie de volgende pagina om te weten hoe!


Lid

WORDEN

Lid worden van Young Living is gemakkelijk en vol voordelen Hier is hoe het werkt: 1. Ga naar YoungLiving.com/Signup. 2. Volg de inschrijfmeldingen, inclusief het kiezen van de groothandel of detailhandel lidmaatschapsoptie: • Groothandel-leden krijgen 24 procent korting op de producten, plus de mogelijkheid om te profiteren van het Essential Rewards-programma en ons genereuze compensatieplan. • Detailhandel-leden betalen de volledige prijs voor Young Living producten, zonder minimum bestelling om actief te blijven. Detailhandel-leden kunnen niet profiteren van Essential Rewards of het compensatieplan. 3. Indien u wilt, kies uw Starter- en Essential Rewards-pakketten. 4. Voeg eventuele aanvullende producten toe aan uw bestelling. 5. Ga door naar de kassa en voltooi uw inschrijving. 6. Begin te genieten van de opmerkelijke voordelen van de met etherische olie doordrenkte producten van de hoogste kwaliteit in de wereld!


Zo

BESTELLEN

Bestel uw favoriete Young Living-producten snel en probleemloos: 1. Neem contact op met uw lokale Young Living-distributeur. 2. Bel onze klantenservice: • Gratis telefoonnummer (uitsluitend VK): 0800 9179438 • Rechtstreeks (niet gratis): 01480 710032 Kosteloos vanaf een vaste lijn: • Oostenrijk: 0800 296 205 • Duitsland: 08000 825049 • Zweden: 0207 93400 • Spanje: 900 812976 • Tsjechische Republiek: 800144066 • Slowakije: 0800005216 • Finland: 0800 917607 • Rusland: 8800 7073856 • Litouwen: 8800 33012 Maandag - Vrijdag 09:00 -17.00 Woensdag 09.00 -16.00 (Gesloten op Engelse feestdagen) Bezoek YoungLiving.com voor meer informatie. Denk aan de toegevoegde voordelen van een lidmaatschap van Young Living: • 24% van de kleinhandelsprijzen • Gereduceerde verzendkosten en gratis producten wanneer u zich opgeeft voor het maandelijkse Essential Rewards-programma • Mogelijkheid om commissies en bonussen te verdienen via Young Living's lucratieve compensatieplan


Wij nemen het beheer van onze planeet serieus. Ons state-of-the-art productieproces brengt u de zuiverste oliën op aarde.

Wij noemen het ®

Het is geen slogan - het is onze roeping.

Ons strenge, gepatenteerde Seed to Seal®-proces is wat Young Living onderscheidt. Dit is hoe wij verzekeren dat elk Young Living-product dat u bestelt, geproduceerd is met ongeëvenaarde aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. U zult dit exclusieve zegel op vele van uw favoriete producten zien als een herinnering dat u in elke druppel van onze etherische oliën een ongeëvenaarde zuiverheid en doeltreffendheid zult vinden.

Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met dit Young Living-lid:

Young Living (Europe) Ltd Third Floor, Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, Londen W4 5YS, Verenigd Koninkrijk Tel: +44-1480-710032 Fax: +44-1480-862849 Bedrijfsnummer: 5299340

WORLD LEADER in ESSENTIAL OILS ™ Code: 384914 NL v.1


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.