Page 1

EUROPÆISK PRODUKTGUIDE


Velkommen til

YOUNG LIVING! Vi er meget glade for at kunne byde dig velkommen i vores Young Living-familie. Young Livings mission er at give æteriske olier en plads i alle hjem i verden. Over hele verden leder mennesker efter svar på deres helbred samt på deres spirituelle og økonomiske velvære. Vi er glade for at have dig som medlem af Young Living til at hjælpe med at bringe vores budskab ud i verden. Millioner af mennesker venter på, at du besvarer nogle af deres spørgsmål og viser dem en bedre vej. Mennesker kan kun være frie, hvis de er sunde og raske og har den økonomiske styrke til at rejse, undervise og give til dem i nød. Som førende i verden inden for æteriske olier producerer vi de fineste æteriske olier gennem vores Seed to Seal-proces, som du kan være en del af i vores plante- og høstsæsoner eller ved at besøge vores dyrknings- og destilleringspartnere i hele verden. Vores familie er begejstret for, at dele det vi elsker med alle jer i hele verden. Det er spændende at se familier finde sammen, og så mange børn, der gerne vil bruge olierne og opleve deres mange fordele. Dette er en ny og spændende tid med stor vækst. Produktguiden for 2016 repræsenterer mere end 20 års dedikation til at hjælpe dig med at finde friheden ved livslang velvære, som du har forestillet dig, men undret dig over om nogensinde ville blive muligt. Alle os her hos Young Living har ydet en stor indsats for at kunne tilbyde dig sikre og effektive produkter tilsat æterisk olie for at erstatte videnskabeligt kontroversielle ingredienser, der findes i de fleste hjem og på de fleste kontorer. Denne praktiske, omfattende guide er udarbejdet til hurtigt at hjælpe dig med at finde det, du leder efter, og til at opdage nye produkter, som du endnu ikke har prøvet. Vores produkter er her til at hjælpe dig med at finde en oase af frihed med en fornemmelse af velvære både på et fysisk og følelsesmæssigt plan. Det er nu, du skal opleve fordelene ved naturens rene essens, som det er tiltænkt alle. Fordelene er til glæde for dig, da de bidrager til din krop, beroliger dine travle omgivelser og løfter dit sind.

Mary og Gary Young CEO og grundlægger


INDHOLD

Europa 2016 Ikke alle produkter fra Young Living fås i alle lande, hvor Young Living er aktiv. Se landekoden under hver produktbeskrivelse. Det er muligt at købe disse produkter til demonstration og personlig brug.

NØGLE TIL LANDEKODER Storbritannien

UK

Østrig

AT

Tyskland

DE

Irland

IE

Sverige

SE

Spanien

ES

Fås i alle EU-medlemslande

EU

Om Young Living Kom godt i gang med Young Living

12

Enkelte æteriske olier

18

Æteriske olieblandinger

30

I hjemmet

50

Sund og rask

58

Personlig pleje

68

Del livsstilen

78

Alternative produkter

83

Indeks 84 Sådan bestiller du

Kan du lide produktannoncerne, som du ser i denne guide? Find dine favoritter, og del med andre via Facebook!

2

FACEBOOK.COM/YOUNGLIVINGEUROPE TWITTER.COM/YLEOEUROPE I N S TA G R A M . C O M / Y O U N G L I V I N G E O PINTEREST.COM/YOUNGLIVINGEO BLOG.YOUNGLIVING.COM

Oplysningerne i dette katalog er korrekte pr. januar 2016.

89


Vi tager hensyn til vores planet alvorligt. Vores moderne produktionsproces giver dig de reneste olier pü jorden. Vi kalder det Seed to Seal™. Det er ikke et slogan – det er vores kald.


Vores

FORMÅL

Eucalyptus radiata

Young Livings højeste prioritet har altid været at dele bedre velvære og overfold med mennesker i hele verden. Vores forskelligartede velværenetværk over hele verden er dedikeret til at dele vores unikke budskab og kvalitetsprodukter med alle hjem i verden.

FORT NELSON, BC, Canada

C A L G A RY, AB, Canada

S T. M A R I E S , I D , USA

LONDON, Storbritannien

H IG H L A N D F L ATS , I D , USA

LEHI, U T , USA

SIMIANE-LA-ROTONDE, Frankrig

S P L I T, Kroatien TOKYO, Japan

MONA , U T , USA

ALMOG, Israel

M E X I C O C I T Y, Mexico

H O N G KO N G , Kina

SALALAH, Oman

TA I T UNG , Taiwan

G UAYAQU I L , Ecuador

KUA L A LU M PU R , Malaysia

SINGAPORE

S Y D N E Y, Australien

Young Living Internationale Kontorer Young Living Gårde eller Destillerier Young Living Globale Hovedkvarterer

VÆKSTFAKTA I 2015 lancerede Young Living mere end 20 produkter, herunder nye enkelte æteriske olier og olieblandinger.

I 2015 deltog mere end 16.000 medlemmer fra hele verden i den store internationale kongres, der er vores årlige medlemsfest.

Young Livings æteriske olier kommer fra mere end 50 forskellige kilder og er alle værdige til en Seed to Seal®-udmærkelse.

3


Vores

GÅRDE VERDEN i hele

S T.

M AR I ES,

IDA HO,

USA

Denne uberørte gård med 80 ha jord ligger i dalen ved bjergene i det nordlige Idaho og er den første gård, som blev købt af grundlæggeren D. Gary Young. Selvom denne gård begyndte udelukkende som et sted til at dyrke lavendel, har det vist sig, at den også har de perfekte betingelser til citronmelisse, der nu er blevet hovedafgrøden. De første drivhusstiklinger blev dyrket her og transporteret til vores gård i Mona, Utah. Der blev udført meget forskning i planterne her, og i takt med at gårdens afgrøder blev flere, fandt Garys mest betydningsfulde eksperimenter og læring om kunsten ved destillation sted her. Rejnfan blev også først høstet vildt og destilleret her.


HIG H LA ND F L ATS , I DA HO, US A

SIMIANE-LAROTONDE, FRANKRIG

Den smukke Highland Flats Tree Farm, der er stedet for både Winter Harvest- og Spring Replantingbegivenhederne, er også stedet, hvor medlemmer kan opleve vores Seed to Seal-proces på tæt hold. Gården dyrker og destillerer Idaho-balsamgran, kæmpe-thuja, fyrtræ, Idado-blågran og andre nåletræer og er hjemstedet for verdens første fuldt automatiske moderne destilleri.

Provence i Frankrig, der er startstedet for D. Gary Youngs rejse i æteriske olier, er berømt for rullende bakker og tilsyneladende uendelige marker med duftende lavendel. Vores betagende gård med et slot på en bakketop i baggrunden dyrker lavendel, lavandin, rosmarin, broget salvie og enkorn.

S P L I T,

KROATI EN

Kroatien, der er godt kendt som det perfekte sted til at dyrke evighedsblomst, har også de perfekte betingelser til mange forskellige aromatiske planter. Gården i Kroatien har løbende udvidet med flere og flere hektar land med evighedsblomst. Fornylig købte Young Living en smuk bygning ca. 30 minutter fra gården. Bygningen huser destilleriet, produktionsanlægget og distributionscenteret.

MONA ,

U TAH,

U SA

Young Livings lavendelgård, der blev grundlagt i 1995, er blevet et udflugtsmål for hele familien. Vi dyrker mange hektar land med lavendel, broget salvie, pebermynte, ægte isop, gyldenris og mange andre planter, der høstes og destilleres for at producere nogle af vores mest populære æstetiske olier. Denne smukke gård huser vores årlige Lavender Day-fest, hesteshows, Fall Festival og mange andre særarrangementer.

5


S A L AL A H ,

OM A N

Siden 2010 har Young Living arbejdet sammen med lokale Omani-høstmedarbejdere for at sikre vores levering af frankincenseharpiks, der destilleres for at producere æterisk olie fra sacred frankincense. Vi er den første og eneste virksomhed i verden, der har fået tilladelse til at destillere harpiks og eksportere denne dyrbare æteriske olie til den vestlige verden.

GUAYAQUI L ,

EC UA DOR

Den bløde, frodige jord i Guayaquil giver perfekte betingelser til at dyrke unikke og sjældne planter som eucalyptus bicostata, ylang ylang, chokolade, dorado azul, ocotea og mange andre. Denne gårds moderne destilleri er det største i Sydamerika.

PARTNE RGÅRDE Ud over vores egne gårde ejer Young Living delvist mange andre rundt omkring i verden i partnerskab med uafhængige dyrkere. Vores partnere indvilliger i at overholde vores Seed to Seal-proces til punkt og prikke og kontrolleres omhyggeligt for overholdelse. Gennem vores partnergårde kan Young Living støtte lokalt, uafhængigt landbrug og samtidig opretholde vores absolutte forpligtelse til kvalitet.

ANDELSGÅRDE FORT NEL S ON, B R I TI SH C OLUM B I A , CA NA DA Vores Northern Lights-gård, der blev købt i 2014, dyrker og destillerer sort-gran, blå røllike og endda enkorn. Som en del af vores forpligtelse til bæredygtighed bliver der løbende genplantet sort-gran på denne maleriske gård. Gården vil snart huse et tørreanlæg, der bearbejder destillerede træflis til granulater, som kan bruges som et grønnere valg til brændsel til trækomfurer i de omkringliggende samfund.

6

YoungLiving.com

Vi køber også mange af vores æteriske olier fra andelsgårde rundt omkring i verden. Disse respekterede dyrkere arbejder eksklusivt for Young Living og overholder vores Seed to Seal-proces til punkt og prikke. Som investorer i disse gårde overvåger vi nøje kvaliteten og ægtheden af planterne og olierne fra dem.

KVAL I FIC E RE DE L E VE RAND ØRE R Vi køber også mange af vores æteriske olier fra forskelige globale leverandører, hvis underleverandører overholder vores krævende Seed to Seal-proces. Vi tester de æteriske olier fra disse leverandører omhyggeligt efter strenge krav.


Vores løfte om renhed fra

SEED TO SEAL I mere end 20 år har Young Living sat standarden for æteriske oliers renhed og virkning. Kernen i vores løfte om kvalitet er Seed to Seal®, en navnebeskyttet proces, der fokuserer på de fem vigtigste krav for at producere autentiske æteriske olier:

S Å

Det første vigtige trin i vores Seed to Seal-proces er at vælge frø, der producerer planter med det optimale niveau af ønskede forbindelser.

OP DY RK

Vores bæredygtige landbrugsekspertise sikrer, at strenge standarder overholdes både på gårde ejet af Young Living og vores omhyggeligt overvågede partnergårde.

DE ST I L L ÉR

Vi kombinerer gamle og moderne teknikker for at bevare den ideelle profil, der giver fordelagtige planteforbindelser i hvert batch æterisk olie.

T EST

Vores æteriske olier bliver testet på vores eget interne laboratorium samt på tredjeparts faciliteter for at garantere ensartet kvalitet og renhed. Young Livings æteriske olier kommer fra mange forskellige kilder, der alle overholder vores strenge Seed to Seal®-krav.

FOR SEGL

Vi afslutter vores Seed to Seal-proces med omhyggeligt at forsegle og inspicere hver flaske med æterisk olie på vores moderne anlæg før forsendelse til vores medlemmer i hele verden.

Gå til SeedtoSeal.com for at få flere oplysninger om vores Seed to Seal-proces og globale gårde.


Hvad er

ÆTERISKE OLIER? Æteriske olier, der er høstet med kærlig hånd fra opdyrkede og vilde planter, urter og træer, er koncentrerede planteekstrakter, der udvindes ved forsigtig dampdestillering, koldpresning eller harpikstapning. Disse rene æteriske olier har meget større virkning end de planter, som de udvindes fra. Vi tilbyder hundredvis af enkelte olier, olieblandinger og produkter tilsat olie, der hver indeholder den optimale mængde af specifikke, naturligt forekommende forbindelser for at maksimere deres virkning. Uanset om du bruger olier til aromaterapi, personlig pleje eller rengøringsopløsninger, kan alle hverdagslivets aspekter drage fordel af brugen af æteriske olier!

ÆTERISKE OLIER OG PRODUKTER TILSAT OLIE Ylang Ylang

8

YoungLiving.com

Rene, autentiske æteriske olier er grundlaget for, alt hvad Young Living foretager sig. Vi tilbyder produkter i fire kategorier, der er designet til at berige og forenkle dit liv hver dag:


ÆTERISKE OLIER

I HJEMMET

SUND OG RASK

PERSONLIG PLEJE

Fyld krop, sind og ånd med æteriske olier for at opdage det rene, jordnære liv, som du altid har ønsket dig. Enkelte æteriske olier, olieblandinger eller tilpassede tilsætninger indbyder til et nyt mål for velvære i dit liv.

Hold din familie og dit hjem rene og beskyttede med naturligt udvundne produkter, der er perfekte til hverdagsbrug. Vores plejeprodukter til hjemmet indeholder kun de ingredienser, du ønsker.

Tilfredsstil din krops ernæringsbehov, og hold samtidig dine smagsløg tilfredse. Denne serie af kosttilskud og sunde, velsmagende snacks er fuld af valgmuligheder, som hele din familie vil elske.

Find din naturlige glød med vores serie af produkter tilsat æterisk olie til personlig pleje. Rens, giv næring og fugt med formler, der ikke indeholder videnskabeligt kontroversielle ingredienser. Forkæl din krop fra ydersiden og ind!

Se side 18 for æteriske olier.

Se side 50 for I hjemmet.

Se side 58 for Sund og rask.

Se side 68 for Personlig pleje.


Limetræ

Sådan bruger du

ÆTERISKE OLIER Følg vejledningen herunder sammen med de individuelle instruktioner på hver etiket for at opleve de fantastiske fordele ved æteriske olier, der fremmer velvære.

A ROM ATISK Inhalation af visse æteriske olier øger sanserne og kan have en positiv effekt på kroppen. Prøv disse ideer til at bruge æteriske olier til inhalation: •

Inhaler direkte fra flasken.

Spred duften med en af Young Livings kvalitetsduftspredere.

Hæld forsigtigt varmt vand i en skål, og tilsæt et par dråber æterisk olie. Hold et håndklæde over dit hoved og skålen, så det danner et telt. Træk vejret dybt og langsomt.

DI R EKTE Mange æteriske olier er sikre at bruge direkte på huden:

Nyt look

10

YoungLiving.com

Hæld 2-3 dråber ud på din håndflade eller direkte på det ønskede påføringsområde. Masser olien ind i huden med en cirkulær bevægelse. Gentag, hvis det ønskes.

Brug en af Young Livings æteriske roll on-olier, eller sæt et rullehoved på din foretrukne æteriske olie for målrettet påføring.

Forsigtig: Læs altid instruktionerne på etiketten før anvendelse. Æteriske olier er meget virkningsfulde, og nogle kan medføre hudirritation. Hvis der opstår irritation, skal du fortynde olien med V-6 vegetabilsk oliekompleks (V-6 Vegetable Oil Complex) eller en anden ren vegetabilsk olie.


Young Livings

NYE LOOK

Der er smukke ting i vente for Young Living. Hold øje med vores produkter, etiketter, reklamematerialer, websted og mere, når vi fortsætter med at afsløre et inspirerende, levende nyt look for Young Living i 2016. Synes du, at vores roll-ons er praktiske? Nu er det endnu mere at synes om. Hver roll-on leveres på dit dørtrin i et lyst papirrør, der indeholder flis af Idaho-balsamgran, fyrtræ og Idaho-blågran fra vores egne gårddestillerier. Denne specielle emballage bærer med stolthed vores eksklusive Seed to Seal®-stempel, som en påmindelse om de moderne processer vi bruger til at give dig æteriske olier af den højeste kvalitet i verden! Vi glæder os til at vise dig et helt nyt brand, der gør det nemmere end nogensinde før at dele Young Living, med den samme uforlignelige kvalitet som vi har opretholdt i mere end 20 år!

Lime Lavendel

Her hos Young Living er vores nye emballage en spændende proces, men det er stadig en overgangsfase. Du skal derfor være opmærksom på, at emballage og produktetiketter kan variere fra de viste i denne produktguide. 11


KOMmedI dinGANG Y L- medR EetJ S E STARTSÆT fra Young Living!


Young Livings

KØB EN G T I L G Æ N G E NL I V E RsuSssItaO rtsæt

STARTSÆT

af Luk rter Kit) (Premium Stae kontor! i dit virtuell

Forbered dig på succes med et startsæt fra Young Living! Vores introduktionssæt har fået et helt nyt look, så de nu indeholder det nyeste inden for forretningsfremmende materialer og flere produktprøver end nogensinde før. Disse splinternye sæt er den perfekte måde til at præsentere andre for Young Livings muligheder og livsstil. Tilmeld dig, og få et af vores startsæt samt mange eksklusive fordele, herunder: • 24 % i rabat på indkøbspris

• Berettigelse til at deltage i Essential Rewards-ordningen og optjene gratis produkter, rabat på forsendelse og mere

• Mulighed for at optjene provision og bonusser

• Mulighed for at hjælpe andre med at opdage bedre velvære og større frihed

BASISSTARTSÆT (BASIC STARTER KIT) Kode:

546008

UK AT DE

IE

SE

ES

Basisstartsæt (Basic Starter Kit): Markedsføringsmateriale

2 x Brev med prøve på Peace & Calming (Peace & Calming Sample Sachet) (0,25 ml)

1 x Stress Away 5 ml

2 x Brev med prøve på citron (Lemon Sample Sachet) (0,25 ml)

1 x AromaGlide-rullehoved (AromaGlide Roller Fitment)

2 x Brev med prøve på Thieves (Thieves Sample Sachet) (0,25 ml)

2 x Brev med prøve på lavendel (Lavender Sample Sachet) (0,25 ml)

Prøve med visitkort (pakke med 10) (Business Card Sampler (10 pack))

2 x Brev med prøve på pebermynte (Peppermint Sample Sachet) (0,25 ml)

10 x Prøveflasker til olie (Sample Oil Bottles) 2 x NingXia Red – enkelte (NingXia Red Single) (60 ml)

*Lavendel (Lavender) 5 ml, Pebermynte (Peppermint) 5 ml, Citron (Lemon) 5 ml, Frankincense 5 ml, Thieves® 5 ml, Di-Gize 5 ml, PurificationTM 5 ml, R.C.TM 5 ml, Copaiba og PanAwayTM 5 ml

Flex-oliesystem: For at sikre at dette fantastiske s.t er tilg.ngeligt bruger vi en eller flere af f.lgende flex-olier (hver p. 5 ml) som erstatning, hvis en eller flere af de angivne olier eller blandinger ikke er tilg.ngelig. Citrongr.s (Lemongrass), Australsk te-træ (Melaleuca Alternifolia) 5 ml, Citrus Fresh, og AromaEaseTM 5 ml. 13


LUKSUSSTARTSÆT MED ARIA-DUFTSPREDER (PREMIUM STARTER KIT WITH ARIA DIFFUSER) Kode:

UK AT DE

1 x Luksussamling med æteriske olier (Premium Essential Oils Collection)* 1 x Aria-duftspreder (Aria Diffuser) 1 x Produktguide (Product Guide EN) Basisstartsæt (Basic Starter Kit): Markedsføringsmateriale 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide-rullehoved

(AromaGlide Roller Fitment) 2 x Brev med prøve på lavendel (Lavender Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på pebermynte (Peppermint Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på Peace & Calming (Peace & Calming Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på citron (Lemon Sample Sachet) (0,25 ml)

LUKSUSSTARTSÆT MED DEWDROP-DUFTSPREDER (PREMIUM STARTER KIT WITH DEWDROP DIFFUSER) Kode:

SE

ES

2 x Brev med prøve på Thieves (Thieves Sample Sachet) (0,25 ml) Prøve med visitkort (pakke med 10) (Business Card Sampler (10 pack)) 10 x Prøveflasker til olie (Sample Oil Bottles) 2 x NingXia Red – enkelte (NingXia Red Single) (60 ml)

UK AT DE

IE

SE

ES

5463500 Europæisk stik

1 x Luksussamling med æteriske olier (Premium Essential Oils Collection)* 1 x Dewdrop-duftspreder (Dewdrop Diffuser) 1 x Produktguide (Product Guide EN) Basisstartsæt (Basic Starter Kit): Markedsføringsmateriale 1 x Stress Away 5 ml 14

IE

5465501 Europæisk stik

YoungLiving.com

1 x AromaGlide-rullehoved (AromaGlide Roller Fitment) 2 x Brev med prøve på lavendel (Lavender Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på pebermynte (Peppermint Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på Peace & Calming (Peace & Calming Sample Sachet) (0,25 ml)

2 x Brev med prøve på citron (Lemon Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på Thieves (Thieves Sample Sachet) (0,25 ml) Prøve med visitkort (pakke med 10) (Business Card Sampler (10 pack)) 10 x Prøveflasker til olie (Sample Oil Bottles) 2 x NingXia Red – enkelte (NingXia Red Single) (60 ml)


LUKSUSSTARTSÆT MED NINGXIA (PREMIUM STARTER KIT WITH NINGXIA) Kode:

546708

NingXia Red - 2-pak (to 750 ml flasker) 30 x NingXia Red – enkelte (NingXia Red Singles) 60 ml NingXia Nitro 1 x Produktguide (Product Guide EN) Basisstartsæt (Basic Starter Kit):

UK AT DE

1 x AromaGlide-rullehoved (AromaGlide Roller Fitment) 2 x Brev med prøve på lavendel (Lavender Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på pebermynte (Peppermint Sample Sachet) (0,25 ml)

Markedsføringsmateriale

2 x Brev med prøve på Peace & Calming (Peace & Calming Sample Sachet) (0,25 ml)

1 x Stress Away 5 ml

2 x Brev med prøve på citron (Lemon

IE

SE

ES

Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på Thieves (Thieves Sample Sachet) (0,25 ml) Prøve med visitkort (pakke med 10) (Business Card Sampler (10 pack)) 10 x Prøveflasker til olie (Sample Oil Bottles) 2 x NingXia Red – enkelte (NingXia Red Single) (60 ml)

LUKSUSSTARTSÆT MED THIEVES (PREMIUM STARTER KIT WITH THIEVES) Kode:

546608

1 x Thieves 15 ml 1 x Thieves AromaBright-tandpasta (Thieves AromaBright Toothpaste) 1 x Thieves Fresh Essence Plus-mundskyl (Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash) 2 x Thieves-rengøringsmiddel (Thieves Household Cleaner) 2 x Skummende Thieves-håndsæbe (Thieves Foaming Hand Soap) 2 x Thieves-spray (Thieves Spray) 2 x Thieves-håndrens uden vand

UK AT DE

(Thieves Waterless Hand Purifier) 1 x Produktguide (Product Guide EN) Basisstartsæt (Basic Starter Kit): Markedsføringsmateriale 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide-rullehoved (AromaGlide Roller Fitment) 2 x Brev med prøve på lavendel (Lavender Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på pebermynte (Peppermint Sample Sachet) (0,25 ml)

IE

SE

ES

2 x Brev med prøve på Peace & Calming (Peace & Calming Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på citron (Lemon Sample Sachet) (0,25 ml) 2 x Brev med prøve på Thieves (Thieves Sample Sachet) (0,25 ml) Prøve med visitkort (pakke med 10) (Business Card Sampler (10 pack)) 10 x Prøveflasker til olie (Sample Oil Bottles) 2 x NingXia Red – enkelte (NingXia Red Single) (60 ml) 15


ESSENTIAL REWARDS -sæt Få automatisk din ordre hver måned ved at tilmelde dig Essential Rewards, der er Young Livings automatiske forsendelsesordning! Du kan optjene point til gratis produkter, få rabat på forsendelse, tilpasse din ordre og få eksklusive præmier. Med så mange fordele og bonusser er nu det bedste tidspunkt at starte på! • Garanteret månedlig forsendelse af dine fortrukne produkter fra Young Living • Rabat på forsendelsespriser • Rabat på eksklusive produktsæt • Essential Rewards-point for hver ordre, der kan bruges til fremtidige ordrer • Berettigelse til kompensation

Hvis du beslutter at tilmelde dig denne ordning, kan du starte i dag med at vælge produkter efter eget valg eller ved at vælge et af vores tre foreslåede Essential Rewards-sæt:

Sørg for, at du får det essentielle med Everyday Oils! Indeholder: • Lavendel (Lavender) – 5 ml

• Joy – 5 ml

• Citron (Lemon) – 5 ml

• Thieves – 5 ml • PanAway – 5 ml

• Pebermynte (Peppermint) – 5 ml

• Purification – 5 ml

• Frankincense – 5 ml

• Stress Away 5 ml

• Tea Tree - 5 ml

EU

16

YoungLiving.com

Kode: 369508

EVERYDAY OILS™ Essential Rewards-sæt


NINGXIA® RED Essential Rewards-sæt

Kode: 489308

Vælg dette spændende sæt, og find ud af, hvordan du kan bidrage til dit sind og din krop samt berige dit liv med vores næringsrige NingXia Red tilsat æterisk olie! Indeholder: • NingXia Red, 750 ml, pakke med 4

NingXia Red – enkelte (NingXia Red Singles), 60 ml, pakke med 30

UK AT DE SE

Kode: 369708

THIEVES® Essential Rewards-sæt

Brug styrken ved den æteriske olieblanding Thieves til at forbedre atmosfæren i dit hjem. Nyd godt af naturlige løsninger til hjemmet og mundpleje med sikre, naturlige ingredienser, som du ved, du kan stole på! Indeholder: • Thieves – 15 ml • Thieves AromaBright-tandpasta (Thieves AromaBright Toothpaste), 118 g • Thieves-mundskyl (Thieves Mouthwash), 236 ml • Skummende Thieveshåndsæbe (Thieves Foaming Hand Soap), 236,5 ml, 2 flasker

• Thieves-spray (Thieves Spray), 2 x 29,5 ml • Thievesrengøringsmiddel (Thieves Household Cleaner), 426 ml, 2 flasker • Thieves-håndrens uden vand (Thieves Waterless Hand Purifier), 29,35 g, 2 flasker

UK AT DE SE

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

17


ÆTERISKE OLIER

produkter

Æteriske olier er kernen i Young Living og grundlaget for vores produktserie. Se vores produkter for at finde alsidige, virkningsfulde æteriske olier og blandinger understøttet af vores løfte om Seed to Seal®, og find de æteriske olier, der er rigtige for dig.

Young Livings lavendelgård i Mona, Utah


Æteriske olier | Enkelte

ENKELTE æteriske olier

Pebermynte

I løbet af de sidste to årtier har Young Living forsket i og perfektioneret en navnebeskyttet Seed to Seal®-proces, der giver verdens fineste æteriske olier. Vi verificerer de mest fordelagtige frøarter, følger rene dyrkningspraksisser, deltager i hele destillationsprocessen, implementerer strenge test for kvalitetssikring samt forsegler og inspicerer alle flasker, før de forsigtigt sendes til hele verden. Young Livings forpligtelse til at overgå branchens kvalitets- og effektivitetsstandarder betyder, at alle dråber æterisk olie indeholder de optimale niveauer af fordelagtige planteegenskaber. Vores forpligtelse til perfektion er det, der skiller os ud på vores felt som verdensleder i æteriske olier.

APPELSIN (ORANGE) Citrus sinensis Kode: 360208 15 ml

BASILIKUM (BASIL) Ocimum basilicum UK AT DE

IE

Appelsin har en fyldig, citrusduft, der løfter sindet og er samtidig beroligende. Den er rig på den effektive antioxidant d-limonen. Forsigtig: Citrusolier bør ikke anvendes på hud, der udsættes for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 48 timer.

Kode: 350008 15 ml

UK AT DE

IE

Basilikum har en kraftig, krydret aroma, der er oplivende for både krop og sjæl. Når den bruges direkte, bidrager den til at opfriske sindet og genskabe mental opmærksomhed. Ved massage kan den virke afslappende på ømme muskler.

Mest populær!

BERGAMOT Citrus aurantium bergamia Kode: 350308 15 ml

BROGET SALVIE (CLARY SAGE) Salvia sclarea UK AT DE

IE

SE

Æterisk bergamotolie har en let citrusduft, der skaber en afslappende effekt for at bidrage til at opbygge selvtillid og løfte humøret. Bergamot, citrus bergamia, har været brugt i traditionel medicin I Italien i mange år. Forsigtig: Citrusolier bør ikke anvendes på hud, der udsættes for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 48 timer.

20

YoungLiving.com

Kode: 352108 15 ml

UK AT DE

IE

Æterisk olie fra broget salvie har en blød, varm urteduft, der er opløftende og afslappende, hvilket gør den til et perfekt valg til at bidrage til en normal, sund attitude under PMS. Den bidrager også til kvinder i overgangsalderen.


Enkelte | Æteriske olier

BURSERA GRAVEOLENS (PALO SANTO) Bursera graveolens

CEDERTRÆ (CEDARWOOD) Cedrus atlantica

Kode: 360708 5 ml

Kode: 350908 15 ml

UK AT DE

IE

Lige som frankincense er bursera graveolens kendt som en spirituel olie, der traditionelt bruges af inkaerne til rense sindet for negative energier.

UK AT DE

IE

Cedertræ har en varm cederduft. Den er afslappende og beroligende, når den bruges til massage. Cedertræ er i lang tid blevet brugt som en fordelagtig ingrediens i kosmetiske præparater til fedtet hud.

Mest populær!

CITRONELLA Cymbopogon nardus

CITRON (LEMON) Citrus limon Kode: 357808 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Kode: 532308 5 ml

Forsigtig: Citrusolier bør ikke anvendes på hud, der udsættes for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 48 timer.

CITRONGRÆS (LEMONGRASS) Cymbopogon flexuosus Kode: 358108 15 ml

UK AT DE

Kommer snart!

CITRONMELISSE (MELISSA) Melissa officinalis IE

Citrongræs har en let, frisk citrusduft med jordagtige undertoner. Olien, der er forfriskende, foryngende, stimulerende og skaber balancere, inspirerer og hjælper til at forbedre mental klarhed.

Kode: 358908 5 ml

UK AT DE

IE

Citronmelisse har en let, frisk citrusduft, der er styrkende og genoplivende, men også lindrende og beroligende. Flere undersøgelser viser, at citronmelisse kan være god for huden. Den er også behagelig om vinteren.

COPAIBA Copaifera reticulata Kode: 343108 15 ml

IE

Æterisk citronellaolie, der har en forfriskende, opløftende duft, som fjerner lugte, er perfekt til at sprede indenfor og udenfor for at forfriske luften. Citronella er en vigtig olie i Young Livings produkter, som f.eks. Purificationolieblandingen.

Citron har en kraftig, ren, rensende citrusduft, der er genoplivende og opløftende. Den består af 68 % d-limonen, der er en effektiv antioxidant.

Mest populær!

UK AT DE

CYPRES (CYPRESS) Cupressus sempervirens UK AT DE

IE

Copaiba er den eneste æteriske olie, der udvindes gennem tapning, på samme måde som gummi og ahorn udvindes. Når copaiba-harpiksen er blevet tappet, destilleres den for at producere en klar æterisk olie, der har en fyldig, opløftende, træagtig duft.

Kode: 353008 15 ml

UK AT DE

IE

Cypres har en frisk urteagtig og lidt stedsegrøn duft, der forfrisker, gendanner og opstrammer. Olien, der virker behagelig om vinteren, hjælper også åndedrætssystemet og er god til fedtet eller uren hud.

Forsigtig: Rådfør dig med en læge før brug, hvis du tager blodfortyndende medicin.

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

21


Æteriske olier | Enkelte

DORADO AZUL Hyptis suaveolens

DILD (DILL) Anethum graveolens Kode: 353608 5 ml

UK AT DE

Kode: 359808 5 ml

IE

Forsigtig: Denne olie bør ikke anvendes på hud, der udsættes for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 48 timer.

ELEMI Canarium luzonicum

ENEBÆR (JUNIPER) Juniperus osteosperma UK AT DE

Kode: 357208 15 ml

IE

Elimi er i samme plantefamilie som frankincense og myrra, og den bruges traditionelt i Europa til huden. Elemi er meget velanset for at reducere visningen af fine linjer og rynker samt bidrage til huden og lindre musklerne efter motion.

Kode: 353908 15 ml UK AT DE

IE

EUCALYPTUS RADIATA Eucalyptus radiata UK AT DE

IE

Denne olie er en af de mest alsidige eukalyptusolier og er velegnet til direkte brug, duftspredning og endda direkte inhalation. Den har i lang tid været en ingrediens i nogle af Young Livings mest populære blandinger.

22

YoungLiving.com

IE

EUCALYPTUS GLOBULUS Eucalyptus globulus

Eucalyptus bicostata dyrkes og høstes i Ecuador. Denne æteriske olie indeholder store mænger af de virkningsfulde forbindelser eucalyptol og alfa-pinen.

Kode: 353808 15 ml

UK AT DE

Enebær har en ren, mildt gennemtrængende træagtig duft, der virker udrensende på sindet, ånden og kroppen. Den kan også være god til huden.

EUCALYPTUS BICOSTATA (EUCALYPTUS BLUE) Eucalyptus bicostata Kode: 359708 5 ml

IE

Dorado azul dyrkes og destilleres i Ecuador. Dens store procentdel af beta-caryophyllene bidrager til åndedrætssystemet. Olien har en urteagtig duft og kan bruges både direkte og aromatisk.

Dild har en krydret, frisk duft, der er stimulerende, oplivende og afbalancerende.

Kode: 354008 15 ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Eucalyptus globulus har en frisk gennemtrængende duft. Den indeholder en stor mængde af forbindelsen eucalyptol, der er en vigtig ingrediens i mange mundskyllemidler. Når den anvendes på huden, bruges den ofte til at bidrage til åndedrætssystemet og til at lindre muskler efter motion.

Hvis du kan lide EUCALYPTUS RADIATA, bør du prøve … • BREATHE AGAIN ROLL-ON • RAVEN • R.C.


Enkelte | Æteriske olier

EVIGHEDSBLOMST (HELICHRYSUM) Helichrysum italicum

FENNIKEL (FENNEL) Foeniculum vulgare

Kode: 356308 5 ml

Kode: 354208 15 ml

UK AT DE

IE

Evighedsblomst har en frisk, jord- og urteagtig duft, der løfter sindet. Evighedsblomster kaldes også Stinkende evighedsblomst.

FRANKINCENSE Boswellia carterii Kode: 354908 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Fennikel har en sød, jord- og anisagtig duft, der giver energi, opliver og skaber balance.

GRAPEFRUGT (GRAPEFRUIT) Citrus paradisi UK AT DE

IE

SE

Frankincense har en sød, varm balsamisk duft, der stimulerer og løfter sindet. Frankincense er også en værdifuld ingrediens i hudplejeprodukter til ældende og tør hud. De gamle egyptere brugte den i foryngende ansigtsmasker. Se også Sacred frankincense.

Kode: 356008 15 ml

UK AT DE

IE

Grapefrugt har en frisk citrusaroma, der giver energi og er opløftende. Frugten, der er rig på den effektive antioxidant d-limonen, er god for huden – ligesom mange koldpressende citrusolier. Forsigtig: Citrusolier bør ikke anvendes på hud, der udsættes for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 48 timer.

Mest populær!

GRØN MYNTE (SPEARMINT) Mentha spicata Kode: 363808 5 ml

GULERODSFRØ (CARROT SEED) Daucus carota

UK AT DE

IE

Kode: 308108 5 ml

SE

Æteriske olier fra grøn mynte er dampdestilleret fra bladene med en mynteagtig, let frugtig duft, der er blødere end pebermynte. Grøn mynte er rig på antioxidanter og bidrager til åndedrætssystemet.

HAVEMERIAN (MARJORAM) Origanum majorana Kode: 358408 15 ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Gulerodsfrø har en mild, sød duft med jord- og urteagtige spor. Traditionelt set er den blevet brugt til at bidrage til fordøjelsessystemet.

HONG KUAI Chamaecyparis formosensis IE

Havemerian har en træagtig, krydret, kamferlignende duft. En beroligende olie, der virker varmende på både krop og sind. Den kan bidrage til at lindre spændte muskler efter motion og kan også være god mod lejlighedsvise nervøse spændinger.

Kode: 465708 5 ml

UK AT DE

Hong Kuai har det højeste indhold af sesquiterpen af alle Young Livings æteriske olier. Den bidrager til at øge åndelig opmærksomhed og inspirerer til klarhed, intuition og handling.

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

23

IE


Æteriske olier | Enkelte

IDAHO-BALSAMGRAN (IDAHO BALSAM FIR) Abies balsamea Kode: 331608 15 ml

IDAHO-BLÅGRAN (IDAHO BLUE SPRUCE) Picea pungens UK AT DE

Kode: 309308 5 ml

IE

Idaho-balsamgran er en nåletræsolie, der er destilleret i det nordlige Idaho, og har en forfriskende og opløftende duft. Når den bruges til massage, har den en lindrende virkning på ømhed i muskler og krop efter motion.

SE

JADE LEMON Citrus limon eureka var. formensensis Nyhed! UK AT DE

IE

Kode: 468508 5 ml

UK AT DE

IE

Jade Lemon™ dyrkes i det varme, fugtige klima i det sydøstlige Kina. Denne olie bidrager til at holde huden sund, åbne og frigive følelsesmæssige blokeringer og er nyttig til at rense.

Ingefær har en varm, krydret duft, der giver energi. Ingefær, der bidrager til fordøjelsessystemet, er en foretrukken ingrediens i det traditionelle asiatiske køkken.

JASMIN (JASMINE) Jasminum officinale Kode: 356908 5 ml

IE

Idaho-blågran dyrkes, høstes og destilleres på Young Livings gård i det nordlige Idaho. Blågran (Picea pungens) indeholder en stor procentdel af planteforbindelserne alpha-pinen og limonen. Når olien anvendes direkte, er blågran kendt for at lindre spændte og stressede muskler.

INGEFÆR (GINGER) Zingiber officinale Kode: 355708 5 ml

UK AT DE

KAMFERTRÆ (RAVINTSARA) Cinnamomum camphora UK AT DE

IE

Kode: 362008 5 ml

Jasmin* har en varm, eksotisk blomstret duft, der virker afslappende, beroligende, opløftende og forbedrer selvtillid. Jasmin er god til huden. Den har op igennem historien været brugt til romantik.

UK AT DE

IE

Kamfertræ (Cinnamomum camphora) har en krydret, kamferagtig, varm duft, der minder om eukalyptus, men blødere. Den en bruges almindeligvis til meditation og indeholder rensende egenskaber.

Kommer snart!

KANELBARK (CINNAMON BARK)

KRYDDERNELLIKE (CLOVE) Syzygium aromaticum

Cinnamomum zeylanicum; Syn. C. verum Kode: 351508 5 ml

Kode: 352408 15 ml UK AT DE

IE

Det siges, at kanel bidrager til et sundt blodkredsløb og immunforsvar. Du kan også buge den fortyndet til at massere ind i chakraer for at skabe en beroligende, afslappende følelse.

UK AT DE

Kryddernellike har en sød, krydret duft, der er stimulerende og genoplivende. Kryddernellikens hovedforbindelse er eugenol, og den er en vigtig ingrediens i vores Thieves-blanding pga. dens vidunderlige naturlige egenskaber. Forsigtig: Rådfør dig med en læge før brug, hvis du tager blodfortyndende medicin.

24

YoungLiving.com

IE


Enkelte | Æteriske olier

LIME Citrus latifolia

LAVENDEL Lavandula angustifolia Kode: 357508 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Mest populær!

LÆGE-BALDRIAN (VALERIAN) Valeriana officinalis IE

Læge-Baldrian har været brugt i tusindvis af år for dens beroligende, jordforbindende og følelsesmæssige balancerende effekt. I løbet af de seneste tre årtier er den blevet klinisk undersøgt for dens afslappende egenskaber.

MUSKATNØD (NUTMEG) Myristica fragrans Nyhed! UK AT DE

MYRTE (MYRTLE) Myrtus communis UK AT DE

SE

Forsigtig: Citrusolier bør ikke anvendes på hud, der udsættes for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 48 timer.

Kode: 357908 5 ml

UK AT DE

IE

Mosepost blev historisk set brugt i inuitternes traditionelle medicin for at bidrage til energiflow. Den menes også at harmonisere og skabe balance i kroppens daglige behov.

MYRRA (MYRRH) Commiphora myrrha IE

Muskatnød har en lang tradition for direkte lindring af ømheder og smerte i forbindelse med årstiderne, særligt når den kombineres med massage eller et varmt bad. Aromatisk bidrager den til at afslappe kroppen og sindet og kan bruges til at sikre en rolig nattesøvn.

Kode: 359508 5 ml

IE

MOSEPOST (LEDUM) Ledum groenlandicum

UK AT DE

Kode: 359908 5 ml

UK AT DE

Lime menes at stamme fra det østlige Malaysia og blev introduceret til De Vestindiske Øer af Columbus på hans anden rejse. Lime har historisk set været brugt til at bidrage til fordøjelsen sammen med mange andre traditionelle anvendelser.

Lavendel har en frisk, sød, blomstret, urteagtig duft, der er beroligende og forfriskende. Da det er den mest alsidige af alle de æteriske olier, bør intet hjem være foruden den. Lavendel er meget velanset til hud og skønhed.

Kode: 364808 5 ml

Kode: 307408 15 ml

IE

Myrte har en opløftende duft, der er behagelig, når den spredes. Den har også lindrende egenskaber, der ved direkte brug bidrager til at forskønne og forbedre hud med en sund glød.

Kode: 359308 15 ml

UK AT DE

IE

Myrra har en fyldig, røget, balsamisk duft, der virker rensende, gendannende, genoplivende og opløftende. I dag bruges myrra i mange produkter til mundhygiejne.

NORTHERN LIGHTS SORT-GRAN (NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE) Picea mariana Nyhed! Kode: 531308 5 ml

UK AT DE

IE

Spred duften af denne fyldige, træagtige og livsgivende duft under meditation for at skabe en frisk aromatisk atmosfære. Føj den til hudplejeprodukter, eller anvend den direkte for at bidrage til at forbedre tør hud eller vedligeholde hud med en sund glød.

Kommer snart!

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

25


DEWDROP-DUFTSPREDER Forvandl dine omgivelser Inspireret af en dråbe morgendugs renhed og elegance fungerer Young Livings Dewdrop™-duftspreder som en fugtgiver, forstøver og en aromaduftspreder i ét produkt, der er nemt at bruge. Med det specielle design med op til fire timers kontinuerlig duftspredning, automatisk slukning og styring af omgivelsernes belysning kan Dewdrop-duftsprederen forvandle ethvert rum til en spalignende atmosfære.

26


Enkelte | Æteriske olier

OREGANO Origanum vulgare

OCOTEA Ocotea quixos UK AT DE

Kode: 355608 5 ml

IE

Ocotea, der udvindes fra et ecuadoriansk træ, indeholder store niveauer af alfa-humulen, der er en forbindelse, som bidrager til kroppens naturlige reaktion på irritation og ubehag.

Kode: 360508 15 ml

UK AT DE

IE

Oregano har en kraftig, krydret, skarp duft, der skaber en tryghedsfornemmelse.

Forsigtig: Kan medføre hudirritation. Opbevares uden for børns rækkevidde. Hvis du er gravid, ammer eller tager medicin eller er syg, bedes du rådføre dig med din læge før brug.

PATCHOULI Pogostemon cablin Kode: 360808 15 ml

UK AT DE

IE

Patchouli, der nogle gange kaldes "60'ernes duft", har en moskus- og jordagtig, eksotisk duft. Den er meget god for huden og bidrager til at reducere rynker og sprækker.

PEBERMYNTE (PEPPERMINT) Mentha piperita Kode: 361408 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Pebermynte har en kraftig, ren, frisk, mynteduft og er en af de ældste og mest velansete urter.

Mest populær!

ROMERKAMILLE (ROMAN CHAMOMILE) Chamaemelum nobile Kode: 351208 5 ml

ROSE Rosa damascena Kode: 362308 5 ml

UK AT DE

IE

Romerkamille, der er en af saxernes ni hellige urter, har en varm, sød urteagtig duft, der virker afslappende for både krop og sind. Dens blidhed gør den særlig god til urolige børn.

UK AT DE

IE

Rosmarin har en frisk, urteagtig, sød og let medicinsk duft. En energigivende olie, der kan være nyttig til at bidrage til at genskabe mental opmærksomhed ved udmattelse. Forsigtig: Må ikke anvendes til børn under 4 år.

IE

Rose* har en smuk, kraftig blomstret og sød duft, der er berusende og meget romantisk. Brugt til hudpleje i tusindvis af år og er perfekt til tør eller ældende hud.

SACRED FRANKINCENSE Boswellia sacra

ROSMARIN (ROSEMARY) Rosmarinus officinalis Kode: 362608 15 ml

UK AT DE

Kode: 355008 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Æteriske Sacred Frankincense™-olier kommer fra boswellia sacra frankincense-træet. Denne olie er perfekt til dem, der ønsker at tage deres spirituelle rejse og meditation til et højere niveau.

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

27


Æteriske olier | Enkelte

SALVIE (SAGE) Salvia officinalis Kode: 363208 15 ml

SANDELTRÆ (SANDALWOOD) Santalum album UK AT DE

Kode: 363408 5 ml

IE

Salvie har en krydret, urteagtig duft. Den er anerkendt for sin evne til at styrke sanserne og kroppens vitale områder. Salvie kan bidrage til at overkomme fortvivlelse og mental udmattelse.

SOLCYPRES (HINOKI) Chamaecyparis obtusa UK AT DE

Kode: 307308 5 ml

IE

Skovfyr har en forfriskende, oplivende duft. Den har mange af de samme egenskaber som eucalyptus globulus og begge oliers egenskaber forbedres, når de blandes.

UK AT DE

IE

SE

Æterisk soløjetræolie kommer fra en plantefamilie kaldet stenrose, der er kendt for smukke knopper og en delikat, honningagtig duft. Det menes, at den er den bibelske Sharonrose, og æteriske soløjetræolier har en tør, træog harpiksagtig duft, der har mange beroligende egenskaber.

STORKENÆB (GERANIUM) Pelargonium graveolens Kode: 355408 15 ml

UK AT DE

YoungLiving.com

IE

SE

Æteriske solcypresolier kommer fra den japanske cypres, Chamaecyparis obtusa, der stammer fra det centrale Japan. Solcypres anses for at være et træ af høj kvalitet og er et af de "fem hellige træer i Kiso".

Kode: 361108 5 ml

UK AT DE

IE

Æterisk olie med sort peber er dampdestilleret fra peberfrugten og har en kraftig og skarp duft, der stimulerer og giver energi. Direkte brug er tæt forbundet med sundt blodkredsløb.

TANGERIN (TANGERINE) Citrus reticulata IE

Storkenæb har en vidunderlig opløftende, beroligende blomsterduft. Den er fremragende til huden. Den bruges traditionelt set til at bidrage til blodkredsløbet, og en stor del af dens styrke ligger i dens evne til at hjælpe med at genoplive kropsvæv.

28

UK AT DE

SORT PEBER (BLACK PEPPER) Piper nigrum Nyhed!

SOLØJETRÆ (CISTUS) Cistus ladanifer Kode: 351808 5 ml

IE

Bruges traditionelt som røgelse i religiøse ceremonier og til meditation, da den er opløftende og afslappende. Den er velanset inden for hudpleje for sine fugtgivende og normaliserende egenskaber.

SKOVFYR (PINE) Pinus sylvestris Kode: 361808 15 ml

UK AT DE

Kode: 364408 15 ml

UK AT DE

Tangerin, der er fremragende olie til at løfte sindet og give tryghedsfornemmelse, er også rig på den effektive antioxidant d-limonen. Forsigtig: Citrusolier bør ikke anvendes på hud, der udsættes for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 48 timer.

IE


Enkelte | Æteriske olier

TIMIAN (THYME) Thymus vulgaris

TETRÆ (TEA TREE) Melaleuca alternifolia Kode: 358708 15 ml

UK AT DE

IE

Kode: 365108 5 ml

UK AT DE

IE

Vellugtende kamille (Matricaria recutita) er en helårsplante, der almindeligt findes i mange dele af Europa og det tempererede Asien. Olie fra vellugtende kamille udvindes fra blomsterne og har en afslappende virkning.

UK AT DE

UK AT DE

IE

Vintergrøn har en sød, mynteagtig duft. Den indeholder den samme aktive ingrediens (methylsalicylat) som birk og kan være god til massage for at lindre hovedspændinger og muskler efter motion.

Kode: 465808 5 ml

UK AT DE

IE

Xiang Mao, der er kendt i Taiwan som "den hurtige oplysnings aromatiske græs" blev traditionelt brugt til at forfriske luften i hjemmet, oplyse sindet og fugte huden.

YLANG YLANG Cananga odorata UK AT DE

IE

Vetiver (Vetiveria zizanoides) har en kraftig, jordagtig duft, der minder om patchouli med et strejf af lemon. Vetiverolie er psykisk jordforbindende, beroligende og stabiliserende.

XIANG MAO Cymbopogon citratus

VINTERGRØN (WINTERGREEN) Gaultheria procumbens

Kode: 365908 15 ml

IE

VETIVER Vetiveria zizanoides

VELLUGTENDE KAMILLE (GERMAN CHAMOMILE) Matricaria recutita Nyhed!

Kode: 365808 15 ml

UK AT DE

Timian har en krydret, varm, urteagtig duft, der er både virkningsfuld og gennemtrængende. Timian har været kendt siden antikken og indeholder store mængder af thymol. Den er en af de mest kendte antioxidanter.

Tetræ er en meget velanset æterisk olie med mange forskellige anvendelser. Den kan være god til huden.

Kode: 308608 5 ml

Kode: 365008 15 ml

IE

Ylang Ylang har en sød, blød, blomstret duft, der har gjort den til en favorit til romantik. Ylang Ylang er ekstremt effektiv til at berolige og skabe en afslappet fornemmelse, og den kan bidrage til at frigive følelser af vrede, spænding og nervøs irritabilitet.

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

29


Æteriske olier | Blandinger

Æteriske

OLIEBLANDINGER

Eucalyptus Radiata

Oliernes effekt og balance er af yderste vigtighed ved udvikling af en æterisk olieblanding. Når æteriske olier arbejder sammen i harmoni, kan den kombinerede effekt blive transformerende. Vores blandinger er resultatet af årevis af strenge test kombineret med omfattende landbrugsekspertise og praktisk anvendelse, der skaber synergistiske blandinger af komplementerende olier, der kan bruges til alle livets aspekter.

ABUNDANCE Kode: 330008 15 ml

ACCEPTANCE UK AT DE

IE

UK AT DE

IE

Abundance blev udviklet til at fremhæve frekvensen af det harmoniske magnetenergifelt, der omgiver os. Denne højere frekvens skaber det, der kaldes "loven om tiltrækning", hvilket refererer til de ting, vi selv tiltrækker.

Acceptance stimulerer sindet med olier, der er særligt blandet til at fremme fornemmelsen af at acceptere os selv og andre uanset opfattede barrierer. Denne blanding kan også bidrage til at overkomme overspringshandlinger og nægtelse.

ÆTERISKE OLIER: Appelsin, kryddernellike, kanelbark, frankincense, ingefær, gran, patchouli, myrra

ÆTERISKE OLIER: Frankincense, royal hawaiiansandeltræ, storkenæb, blå rejnfan, orangeblomst*, koriander, bergamot, ylang ylang

AROMAEASE Kode: 474908 5 ml

30

Kode: 330308 5 ml

AROMA LIFE UK AT DE

IE

Kode: 330608 15 ml

UK AT DE

IE

AromaEase™ har en kølig, mynteagtig duft og indeholder virkningsfulde æteriske olieforbindelser, der giver en beroligende fornemmelse, når den bruges aromatisk.

Aroma Life bidrager til det kardiovaskulære system og lymfesystemet. Den indeholder æteriske olier, der bidrager til at afslappe kroppen.

ÆTERISKE OLIER: Pebermynte, grøn mynte, ingefær, kardemomme, fennikel

ÆTERISKE OLIER: Cypres, evighedsblomst, ylang ylang, havemerian

YoungLiving.com


Blandinger | Æteriske olier

AROMA SIEZ

AWAKEN

Kode: 330908 15 ml

UK AT DE

IE

Kode: 331208 15 ml

Aroma Siez blev udviklet til at fjerne muskelog kropsømheder som følge af motion med massage. Den giver også lindring til hovedet, nakken og trætte fødder.

UK AT DE

IE

Awaken er en inspirerende kombination af flere æteriske olieblandinger, der bidrager til at finde indre opmærksomhed og opvågenhed. Denne blanding kan hjælpe dig til at nå dit højeste potentiale.

ÆTERISKE OLIER: Basilikum, lavendel, cypres, havemerian, pebermynte

ÆTERISKE OLIER: Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher

BELIEVE

BRAIN POWER

Kode: 466108 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Den æteriske olie Believe indeholder Idahoblågran og ylang ylang fra Young Livings gård i Ecuador og har en behagelig duft, der både jordforbindende og livsgivende. ÆTERISKE OLIER: Idaho-blågran, Idahobalsamgran, frankincense, koriander, bergamot, ylang ylang, storkenæb

331308 5 ml

UK AT DE

IE

Brain Power indeholder æteriske olier med et højt indhold af sesquiterpen, der er naturlige oxyderede forbindelser, for at give din hjerne et boost. Brug den som en hjælpe til at klare tankerne og bidrage til koncentrationen. ÆTERISKE OLIER: Royal hawaiian-sandeltræ, citronmelisse, Evighedsblomst, cedertræ, blå cypres, frankincense, lavendel

BUILD YOUR DREAM Kode: 483408 5 ml

Kode:

CHRISTMAS SPIRIT UK AT DE

IE

Kode: 3315 15 ml

Ved at kombinere æteriske olier udvalgt af D. Gary Young for deres forbindelse til vores historie virker Build Your Dream™ tydeliggørende og sætter dig i stand til af afsløre dine drømmes fremtid, når den bruges aromatisk.

Christmas Spirit er en sød, krydret blanding af æteriske olier fra appelsin, kanel og gran, der giver en fornemmelse af den glæde og tryghed, der forbindes med julen. ÆTERISKE OLIER: Appelsin, kanelbark, gran

ÆTERISKE OLIER: lavendel, sacred frankincense, citronmelisse, blå cypres, hong kuai, Idaho-blågran, ylang ylang, Dream Catcher, Believe, blå lotus

CITRUS FRESH Kode: 331808 15 ml

CLARITY UK AT DE

IE

Citrus Fresh er en afslappende, beroligende blanding er elsket af både børn og voksne. Olien, der er rig på den effektive antioxidant d-limonen, skaber en fornemmelse af velvære, kreativitet og glæde. Den kan også bruges som luftrenser. ÆTERISKE OLIER: Appelsin, grapefrugt, mandarin, tangerin, citron, grøn mynte Forsigtig: Citrusolier bør ikke anvendes på hud, der udsættes for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 48 timer.

Kode: 332108 15 ml

UK AT DE

IE

Clarity bidrager til at fremme et klart sind og opmærksomhed. Den indeholder stimulerende olier, herunder pebermynte og rosmarin, der i mange år er blevet brugt til at fremme mental aktivitet. ÆTERISKE OLIER: Basilikum, romerkamille, kardemomme, storkenæb, bergamot, rosmarin, citron, ylang ylang, pebermynte, jasmin*, palmarosa, koriander

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

31


Æteriske olier | Blandinger

COMMON SENSE™ Kode: 309108 5 ml

COOL AZUL Nyhed! UK AT DE

IE

SE

Kode: 539908 15 ml

Den æteriske olie Common Sense er en navnebeskyttet blanding af Young Livings æteriske olier, der er udviklet til at fremme rationel beslutningstagen, som fører til øget velvære, formål og overflod.

ÆTERISKE OLIER: Pebermynte, vintergrøn, salvie, balsamcopaiba, cubansk oregano, guldblomme, melaleuca quinquenervia, lavendel, kamille, blå cypres, elemi, kommen, dorado azul, vetiver

DI-GIZE

DRAGON TIME UK AT DE

IE

Kode: 332708 15 ml

Di-Gize er en kombination af olier, der er blevet undersøgt for deres bidragende effekt på fordøjelsessystemet.

UK AT DE

Dragon Time er en blanding af beroligende og lindrende æteriske olier, herunder broget salvie. Dragon Time anbefales til teenagere og unge kvinder.

ÆTERISKE OLIER: Estragon, enebær, anis, ingefær, fennikel, patchouli, pebermynte, citrongræs

ÆTERISKE OLIER: Broget salvie, lavendel, blå røllike, fennikel, havemerian, jasmin*

Mest populær!

EN-R-GEE

DREAM CATCHER Kode: 333008 15 ml

UK AT DE

Kode: 333608 15 ml

IE

Dream Catcher™ er udviklet til at samle kraften ved positive drømme og beskytte mod uklart syn for at hjælpe dig med at opnå dine drømme og forblive på stien til opfyldelse, når den bruges aromatisk. ÆTERISKE OLIER: Royal hawaiian-sandeltræ, tangerin, ylang ylang, sort peber, bergamot, anis, enebær, storkenæb, blå cypres, artemisia pallens, jasmin, kamille, blå rejnfan, rose, grapefrugt, grøn mynte

UK AT DE

IE

En-R-Gee genopliver med en blanding af stimulerende olier, der traditionelt set er blevet brugt til at bidrage til at gendanne mental opmærksomhed. Den booster energi og er, som navnet antyder, opløftende og styrkende. ÆTERISKE OLIER: Rosmarin, muskatnød, sort peber, enebær, Idaho-balsamgran, citrongræs, kryddernellike

Kommer snart!

ENDOFLEX Kode: 333308 15 ml

EXODUS II UK AT DE

EndoFlex hjælper til at opretholde samlet vitalitet gennem en kombination af æteriske olier. ÆTERISKE OLIER: Grøn mynte, storkenæb, vellugtende kamille, salvie, myrte, muskatnød

IE

Kode: 333808 5 ml

UK AT DE

IE

Exodus II er en tidløs blanding af olivenolie, kanel, frankincense, nardus og andre harmoniserende æteriske olier, der har følelsesmæssigt rensende og opløftende egenskaber. ÆTERISKE OLIER: Cassia, calamus, nardus, myrra, storkenæb, frankincense, kanel, bark, ægte isop

32

YoungLiving.com

IE

Cool Azul™ er en navnebeskyttet æterisk olie skabt af D. Gary Young, der giver en direkte kølende fornemmelse. Den har den lette aroma af dorado azul og den varme duft af cubansk oregano (begge eksklusive Young Living-olier).

ÆTERISKE OLIER: Frankincense, ylang ylang, ocotea, gyldenris, almindelig rude, dorado azul, lime

Kode: 332408 15 ml

UK AT DE

SE

IE


Blandinger | Æteriske olier

FORGIVENESS Kode: 333908 5 ml

GENTLE BABY UK AT DE

IE

Kode: 334508 15 ml

UK AT DE

IE

Forgiveness indeholder en synergistisk blanding af lindrende og opløftende æteriske olier, der kan forbedre evnen til at give slip på skadelige minder og gå ud over følelsesmæssige barrierer.

Gentle Baby er en blød duftkombination af æteriske olier, der er udviklet særligt til mødre og babyer. Den bidrager til at berolige følelserne under graviditet og er nyttig til at berolige små børn, når de er kede af det.

ÆTERISKE OLIER: Citronmelisse, kvan, bergamot, storkenæb, lavendel, ylang ylang, frankincense, citron, palmarosa, jasmin*, evighedsblomst, royal hawaiiansandeltræ, romerkamille, rose*, koriander

ÆTERISKE OLIER: Storkenæb, jasmin*, ylang ylang, rosentræ, romerkamille, rose*, citron, lavendel, palmarose, koriander Forsigtig: Denne blanding bør ikke anvendes på hud, der udsættes for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 48 timer.

GLF Kode:

GRATITUDE

334008 15 ml

UK AT DE

IE

Kode: 334608 5 ml

UK AT DE

GLF™ blev udviklet til at bidrage til sund leverog galdeblærefunktion. Denne blanding kan også bidrage til at oprette følelsesmæssig velvære ved at fjerne følelser som skyld, bitterhed og vrede.

Gratitude er en lindrende blanding af æteriske olier, der er udviklet til at løfte sindet, berolige følelserne og give lettelse til kroppen, samtidig med at den bidrager til at give en taknemmelig attitude.

ÆTERISKE OLIER: Grapefrugt, evighedsblomst, selleri, mosepost, ægte isop, grøn mynte

ÆTERISKE OLIER: Idaho-balsamgran, galbanum, frankincense, myrra, ylang ylang, storkenæb, bergamot, koriander

GROUNDING Kode: 334808 5 ml

HARMONY UK AT DE

IE

Grounding er en afslappende og balancerende blanding af æteriske olier, der kan have en stabiliserende påvirkning. Følelsesmæssigt kaos kan føre til dårlige beslutninger. Grounding kan hjælpe dig med at klare virkeligheden på en positiv måde. ÆTERISKE OLIER: Langnålet ædelgran, skovfyr, kvan, gran, cedertræ, enebær, ylang ylang

HIGHEST POTENTIAL Kode: 337308 5 ml

Kode:

335108 15 ml

UK AT DE

IE

Harmony er en udsøgt blanding, der hjælper til at fremme fysisk og psykisk velvære ved at bringe kroppens energicentre i harmonisk balance. ÆTERISKE OLIER: Storkenæb, kvan, bergamot, lavendel, gran, ylang ylang, royal hawaiiansandeltræ, ægte isop, palmarosa, spansk salvie, rose*, frankincense, jasmin*, citron, appelsin, romerkamille, koriander

IMMUPOWER UK AT DE

IE

Highest Potential er en eksotisk blanding af æteriske olier fra Young Living, der er udviklet til at øge din evne til at nå dit højeste potentiale. ÆTERISKE OLIER: Jasmin*, Gathering, blå cypres, cedertræ, gran, blå rejnfan, langnålet ædelgran

Kode: 336308 15 ml

UK AT DE

IE

ImmuPower er en virkningsfuld blanding af æteriske olier, der skaber et duftende og beskyttende tilflugtssted og øger samtidig positiv energi. ÆTERISKE OLIER: Ægte isop, kamfertræ, kryddernellike, vinter-sar, frankincense, kommen, soløjetræ, oregano, dorado azul

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

33

IE


Æteriske olier | Blandinger

INNER CHILD Kode: 336008 5 ml

JOY UK AT DE

IE

Denne blandings søde duft kan stimulere hukommelsesreaktion og bidrager til at genskabe forbindelse med det autentiske selv, der er et af de første trin mod at finde følelsesmæssig balance.

Kode: 337208 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Joy er en luksuriøs eksotisk blanding med opløftende overtoner, der bringer glæde til hjertet. Når den duftspredes, kan den være forfriskende og opløftende.

ÆTERISKE OLIER: Appelsin, jasmin*, gran, tangerin, royal hawaiian-sandeltræ, orangeblomst*, ylang ylang, citrongræs

ÆTERISKE OLIER: Bergamot, citron, palmarosa, ylang ylang, rose*, storkenæb, jasmin*, romerkamille, koriander, tangerin

Forsigtig: Mulighed for sol-/hudfølsomhed

JUVA CLEANSE™ Kode: 339508 15 ml

JUVAFLEX™ UK AT DE

IE

Juva Cleanse bidrager til leveren gennem en omhyggelig formuleret blanding af æteriske olier, der bidrager til at fremme normal leverfunktion.

UK AT DE

ÆTERISKE OLIER: Fennikel, rosmarin, blå rejnfan, storkenæb, evighedsblomst, romerkamille

LONGEVITY™

LADY SCLAREOL UK AT DE

IE

Kode: 338808 15 ml

UK AT DE

IE

Lady Sclareol blev udviklet som en udsøgt duft. Lady Sclareol, der er en forførende blanding af naturens mest aromatiske og hudforkælende æteriske olier, skaber en narrende og lokkende duft.

Longevity indeholder olier, der er blandt de mest effektive antioxidanter. Antioxidanter er elementer, der bidrager til at neutralisere frie radikaler og mindske den daglige oxidative skade, som alle udsættes for.

ÆTERISKE OLIER: Broget salvie, jasmin*, vetiver, ylang ylang, Idaho-blågran, grøn mynte, solcypres, storkenæb, royal hawaiian-sandeltræ, appelsin, spansk salvie, koriander, bergamot

ÆTERISKE OLIER: Timian, kryddernellike, appelsin, frankincense

M-GRAIN Kode: 338708 15 ml

Forsigtig: Mulighed for sol-/hudfølsomhed

MAGNIFY YOUR PURPOSE Nyhed! UK AT DE

IE

M-Grain bidrager til at lette stress og fremmer samtidig en fornemmelse af velvære, særligt i hovedet og omkring nakken. ÆTERISKE OLIER: Basilikum, lavendel, romerkamille, havemerian, pebermynte, evighedsblomst

Kode: 337708 5 ml

UK AT DE

YoungLiving.com

IE

Den æteriske olieblanding Magnify Your Purpose har en forfriskende duft, der fremmer følelsen af kreativitet, ønske og fokus, når den bruges aromatisk. Den bidrager til at fremme en positiv attitude, opfordrer dig til at modstå modgang, tage initiativet, overvinde overspringshandlinger og selvmedlidenhed. ÆTERISKE OLIER: Santalum paniculatum, salvie, koriander, patchouli, muskatnød, bergamot, kanelbark, ingefær, ylang ylang, storkenæb

34

IE

JuvaFlex er en kombination af olier, der er blevet undersøgt for deres bidragende effekt på fordøjelses- og lymfesystemet.

ÆTERISKE OLIER: Evighedsblomst, sellerifrø, mosepost

Kode: 337608 15 ml

Kode: 337508 15 ml


Blandinger | Æteriske olier

MELROSE

MISTER

Kode: 337808 15 ml

UK AT DE

IE

Kode: 338108 15 ml

Melrose giver en beskyttende barriere mod hudproblemer. Når den duftspredes, kan Melrose bidrage til at fjerne lugt.

UK AT DE

IE

Mister er god til mænd. Den bidrager også til at fremme bedre balance i kroppen, og mange finder den god, når de er stressede. Mister anbefales til mænd på 30 år og derover.

ÆTERISKE OLIER: Rosmarin, kryddernellike, australsk te-træ, melaleuca quinquenervia

PANAWAY

UK AT DE

ÆTERISKE OLIER: Salvie, lavendel, pebermynte, fennikel, myrte, blå røllike

IE

SE

PEACE & CALMING

Kode: 339008 15 ml

Kode: 339308 15 ml

Kode: 339108 5 ml

Kode: 339808 5 ml

PanAway blev udviklet af Gary Young efter en alvorlig skade på ligamenterne i hans ben. Den bidrager også til opretholdelse af normal cellefunktion.

UK AT DE

IE

SE

Peace & Calming er en blid, duftende blanding. Når den duftspredes, bidrager til den at dæmpe spændinger og løfte sindet for at fremme afslapning og en dyb fornemmelse af fred.

ÆTERISKE OLIER: Vintergrøn, kryddernellike, evighedsblomst, pebermynte

ÆTERISKE OLIER: Tangerin, ylang ylang, blå rejnfan, appelsin, patchouli

Mest populær!

PURIFICATION

PEACE & CALMING II Nyhed! Kode: 532708 5 ml

UK AT DE

IE

Kode: 339908 15 ml

UK AT DE

ÆTERISKE OLIER: Citrongræs, rosmarin, australsk te-træ, myrte, citronella, lavendel

Mest populær!

ÆTERISKE OLIER: Tangerin, appelsin, ylang ylang, patchouli, Northern Lights sort-gran, kamille, velduftende kamille, vetiver, soløjetræ, bergamot, cassia, davana

UK AT DE

IE

Kode: 340508 15 ml

RAVEN Kode: 340208 15 ml

Kode: 340908 5 ml

R.C. indeholder de virkningsfulde æteriske olier eucalyptus globulus og e. radiata for at skabe en oplivende og munter blanding. ÆTERISKE OLIER: Eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus citriodora, myrte, gran, pebermynte, skovfyr, lavendel, havemerian, cypres

SE

Purification kan bruges direkte på huden. Når den duftspredes, bidrager den til at rense luften fra cigaretrøg og ubehagelige lugte.

D. Gary Young formulerede Peace & Calming II™ specielt som sit anbefalede alternativ til Peace & Calming. Denne navnebeskyttede blanding er håndplukket for at være tro mod forgængerens originale forbindelseskarakter og skaber en afslappende og behagelig duft, når den inhaleres eller duftspredes.

R.C.

IE

UK AT DE

IE

Raven™ er en kombination af dybt lindrende æteriske olier, der kan give komfort, når de anvendes direkte på brystet og halsen eller duftspredes. ÆTERISKE OLIER: Kamfertræ, vintergrøn, eucalyptus radiata, citron, pebermynte

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

35


Æteriske olier | Blandinger

RELEASE

RELIEVE IT

Kode: 340808 15 ml

UK AT DE

IE

Kode: 341108 15 ml

Release kombinerer opløftende, beroligende olier, der bidrager til at stimulere en fornemmelse af ro og følelsesmæssig velvære, der fremmer evnen til at give slip på vrede og frustrationer.

UK AT DE

IE

Relieve It er en dybt afslappende, varmende blanding af æteriske olier, der føles lindrende for muskler og led efter motion. ÆTERISKE OLIER: Gran, ægte isop, sort peber, pebermynte

ÆTERISKE OLIER: Ylang ylang, storkenæb, blå rejnfan, lavendel, royal hawaiian-sandeltræ

RUTAVALA Kode:

341908 5 ml

SACRED MOUNTAIN UK AT DE

IE

IE

Sacred Mountain fremmer følelser af styrke, bemyndigelse, jordnærhed og beskyttelse, der et resultat af at være tæt på naturen.

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, valerian, almindelig rude

ÆTERISKE OLIER: Gran, Idaho-balsamgran, ylang ylang, cedertræ

SCLARESSENCE

341708 5 ml

UK AT DE

IE

Kode:

341808 15 ml

UK AT DE

IE

SARA er en virkningsfuld blanding af æteriske olier, der er udviklet til at bidrage til at hele dybe følelsesmæssige sår. Den kan bidrage til at give slip og begynde helbredelse fra traumatiske minder.

SclarEssence kombinerer de lindrende effekter ved pebermynte med den balancerende kraft ved fennikel og broget salvie samt den blide, beroligende egenskab ved spansk salvie.

ÆTERISKE OLIER: Ylang ylang, storkenæb, lavendel, appelsin, blå rejnfan, cedertræ, rose* og hvid lotus i en basis af mandelolie.

ÆTERISKE OLIER: Broget salvie, fennikel, salvie, pebermynte

SENSATION Kode: 342008 5 ml

STRESS AWAY UK AT DE

IE

SE

Sensation er en vidunderlig duft med en kraftig følelsesmæssig blanding, der er ekstremt opløftende og forfriskende. Sensation, der er blandet særligt med jasmin, ylang ylang og andre komplementerende æteriske olier, er udviklet til at fremme glæden ved dyrbare minder. ÆTERISKE OLIER: Ylang ylang, jasmin*, storkenæb, bergamot, koriander

36

UK AT DE

RutaVaLa er en beroligende blanding, der fremmer afslapning af krop og sind. Den hjælper til at lette spændinger og fjerne stress.

SARA™ Kode:

Kode: 341408 15 ml

YoungLiving.com

Kode: 463008 15 ml

UK AT DE

IE

Young Livings æteriske olieblanding Stress Away er en naturlig løsning udviklet til at bekæmpe normal stress, der sniger sig ind i hverdagen. Stress Away er det første produkt, der indeholder den unikke kombination af æteriske olier fra lime og vanilje, der lindrer stress. ÆTERISKE OLIER: Copaiba, lime, cedertræ, vanilje*, ocotea, lavendel


Blandinger | Æteriske olier

THIEVES

THE GIFT Kode:

6500 5 ml

Kode:

The Gift er en blanding af syv gamle olier, der har været efterspurgte i århundreder for deres egenskaber, der bidrager til beroligelse og velvære. Denne blanding blev skabt som en hyldest til Shutrans ophøjede rejse, en fiktiv figur i The One Gift, en bog af D. Gary Young. ÆTERISKE OLIER: Sacred frankincense, Idaho-balsamgran, jasmin*, galbanum, myrra, soløjetræ, nardus

UK AT DE

IE

SE

Thieves blev udviklet på baggrund af forskning om de fire tyve i Frankrig, der beskyttede sig selv med kryddernellike, rosmarin og andre aromatika, mens de stjal fra ofre for pesten. ÆTERISKE OLIER: Kryddernellike, kanelbark, rosmarin, citron, eucalyptus radiata

Mest populær!

TRANSFORMATION Kode: 306008 15 ml

342308 15 ml

TRAUMA LIFE™ UK AT DE

IE

SE

Transformation indeholder Idaho-blågran, bursera graveolens og ocotea. Disse virkningsfulde æteriske olier kan bidrage til at sætte dig i stand til at udskifte negative overbevisninger med opløftende tanker, ændre din generelle attitude, dine følelser og din adfærd.

Kode: 635008 5 ml

UK AT DE

IE

Trauma Life er en beroligende, jordnær blanding af æteriske olier, der er formuleret til at bidrage til frigørelse af begravet følelsesmæssigt trauma. ÆTERISKE OLIER: Frankincense, davana, kaffir lime, sandeltræ, gran, rose, valerian, storkenæb, lavendel, evighedsblomst

ÆTERISKE OLIER: Citron, sacred frankincense, sandeltræ, pebermynte, kardemomme, broget salvie, Idaho-blågran, bursera graveolens, ocotea

VALOR

WHITE ANGELICA

Kode: 343008 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Valor, er en virkningsfuld kombination af æteriske olier, der både arbejder med kroppens fysiske og spirituelle aspekter for at øge fornemmelsen af styrke, mod og selvværd i modgangstider. ÆTERISKE OLIER: Gran, blå rejnfan, frankincense, rosentræ

Kode: 343208 15 ml

UK AT DE

IE

White Angelica er en beroligende blanding, der fremmer beskyttelses- og sikkerhedsfornemmelse. Mange bruger den som beskyttelse mod negativ energi. ÆTERISKE OLIER: Bergamot, citronmelisse, storkenæb, ylang ylang, rose*, myrra, gran, royal hawaiian-sandeltræ, ægte isop, rosentræ

3 WISE MEN™ Kode: 342608 15 ml

UK AT DE

IE

3 Wise Men fremmer fornemmelsen af ærbødighed og spirituel opmærksomhed med en blanding af æteriske olier formuleret til at åbne underbevidstheden. ÆTERISKE OLIER: Sandeltræ, frankincense, myrra, enebær, gran

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

37


Æteriske olier | Roll-ons

ROLL-ONS med æteriske olier Nyt look Med smukke, moderne nye etiketter er disse roll-ons en fremragende måde til at bruge de samme suveræne æteriske olieblandinger, som du elsker, når du er på farten. Hold øje vores produkter, da vi fortsætter med at udvide vores nye emballage og etiketter til dine foretrukne olieprodukter og produkter tilsat olie.

BREATHE AGAIN ROLL-ON Kode: 3528500 10 ml

DEEP RELIEF ROLL-ON UK AT DE

IE

Kode: 3534500 10 ml

Breathe Again Essential Oil RollOn er en navnebeskyttet blanding af olier, der er særligt udviklet til at bidrage til et sundt åndedræt. Breathe again indeholder fire virkningsfulde eukalyptusolier: eucalyptus staigeriana, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata og eucalyptus bicostata.

RUTAVALA ROLL-ON

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, valerian, almindelig rude

YoungLiving.com

SE

ÆTERISKE OLIER: Pebermynte, Idahobalsamgran, kryddernellike, vetiver, vintergrøn, citron, evighedsblomst, copaiba, bursera graveolens

Mest populær!

STRESS AWAY ROLL-ON UK AT DE

IE

Young Livings RutaVaLa™ Roll-On er en navnebeskyttet blanding af æteriske olier fra almindelig rude, lavendel og valerian, hvis aromaer er beroligende og afslappende.

38

IE

Deep Relief Essential Oil Roll-On er en navnebeskyttet blanding af olier, der er særligt udviklet til at lindre muskelømhed og -spænding med en blanding af æteriske olier fra pebermynte, vintergrøn, copal og bursera graveolens.

ÆTERISKE OLIER: eucalyptus staigeriana, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus bicostata, laurus nobilis, pebermynte, copaiba, myrte, blå cypres, hyben

Kode: 4471500 10 ml

UK AT DE

Kode: 4472500 10 ml

UK AT DE

Denne unikke blanding af vanilje, lime, copaiba og andre rene æteriske olier bidrager til at lindre daglig stress, opfordrer til afslapning og reducerer nervøse spændinger. ÆTERISKE OLIER: Copaiba, lime, cedertræ, vanilje*, ocotea, lavendel

IE


Roll-ons | Æteriske olier

TRANQUIL ROLL-ON Kode: 3533500 10 ml

VALOR ROLL-ON UK AT DE

IE

Kode: 3529500 10 ml

UK AT DE

IE

SE

Tranquil Essential Oil Roll-On er en navnebeskyttet blanding af æteriske olier fra lavendel, cedertræ og romerkamille, der er udviklet til at berolige og afslappe krop og sind.

Valor Essential Oil Roll-On er en virkningsfuld kombination af æteriske olier fra gran, rosentræ, frankincense og blå rejnfan, der øger fornemmelsen af styrke, mod og selvværd.

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, cedertræ, romerkamille

ÆTERISKE OLIER: Gran, rosentræ, blå rejnfan, frankincense

Her hos Young Living er vores nye emballage en spændende proces, men det er stadig en overgangsfase. Du skal derfor være opmærksom på, at emballage og produktetiketter kan variere fra de viste i denne produktguide.

Idaho-balsamgran (Idaho Balsam Fir)

PURIFICATION Æterisk olieblanding Purification® kombinerer de rene, forfriskende dufte fra citronella, citrongræs, tetræ og andre æteriske olier for at skabe en blanding, der fjerner lugte, så dit hjem, din bil eller dit kontor dufter friskt.


Æteriske olier | Deling

Værktøjer til

AT DELE

Lavendel

Det er netop blevet nemmere at dele æteriske olier med Young Livings prøvesystem, der er det første i branchen! Disse professionelle breve indeholder prøver på vores mest populære olier og er nemme at have i din taske eller lomme. Hver prøve er fyldt med 0,25 ml olie (6-8 dråber) og er lavet af et solidt, meget inert materiale, der hjælper til at sikre langvarig produktstabilitet. Hvert brev passer perfekt i et uddelingskort med prøvebrev. Med disse prøver lige ved hånden går du ikke længere glip af muligheder for at dele vores dyrbare æteriske olier og efterlade et længerevarende indtryk af Young Living.

BREVE MED PRØVE PÅ ÆTERISK LAVENDELOLIE (LAVENDER ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS) Kode: 4770560 10 stk.

BREVE MED PRØVE PÅ ÆTERISK CITRONOLIE (LEMON ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS) Kode: 4772560 10 stk. UK AT DE

UK AT DE

IE

IE

Mest populær!

BREVE MED PRØVE PÅ DEN ÆTERISKE OLIE PEACE & CALMING (PEACE & CALMING ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS)

BREVE MED PRØVE PÅ ÆTERISK PEBERMYNTEOLIE (PEPPERMINT ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS)

Kode: 4774560 10 stk.

Kode: 4771560 10 stk.

UK AT DE

40

YoungLiving.com

IE

UK AT DE

IE


Deling | Æteriske olier

BREVE MED PRØVE PÅ DEN ÆTERISKE OLIE THIEVES (THIEVES ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS)

UDDELINGSKORT MED PRØVEBREV (SAMPLE SACHET SHARING CARDS)

Kode: 4773560 10 stk.

Kode: 200559 100 stk.

UK AT DE

IE

BREVE MED PRØVE PÅ MED ÆTERISK OLIE – 50 STK. (ESSENTIAL OIL SAMPLE SACHETS 50 PACK) Kode: 494008 50 stk.

INDEHOLDER: Breve med prøve på lavendel, citron, Peace & Calming, pebermynte og Thieves. UK AT DE

YLPLUS.COM Del Young Living Besøg YL Plus for at finde flot tøj, merchandise og værktøjer til personlig udvikling fra Young Living. Alt sammen omhyggeligt udvalgt for at give dig flere muligheder for at dele Young Living hver dag!

IE


Æteriske olier | Samlinger

Æteriske

Citron (Lemon)

OLIESAMLINGER ESSENTIAL 7™-SÆT (ESSENTIAL 7™ KIT) Kode: 312008

EVERYDAY OILS™-SÆT (EVERYDAY OILS™ KIT) EU

Kode: 369508

Essential 7-sættet blev udviklet, så alle straks kan bruge og værdsætte fordelene ved vores mest populære æteriske olier og blandinger. Indeholder produktoplysninger på 24 sprog (se side 82 for en liste over sprog).

Everyday Oils-sættet er perfekt til at gøre olier til en vigtig del af din dag, hver dag.

DETTE SÆT INDEHOLDER:

DETTE SÆT INDEHOLDER:

Syv 5 ml flasker: Joy, Panaway, Purification, Lavendel (Lavendel), Peace & Calming, Citron (Lemon), Pebermynte (Peppermint)

Ti 5 ml flasker: Frankincense, Joy, Citron (Lemon), Lavendel (Lavender), PanAway, Pebermynte (Peppermint), Purification, Stress Away, Tetræ (Tea tree), Thieves

FEELINGS™-SÆT (FEELINGS™ KIT) Kode: 312508

GOLDEN TOUCH 1 UK AT DE

IE

Feelings indeholder seks æteriske olieblandinger formuleret af D. Gary Young til at fremme følelsesmæssig klarhed og selvfornyelse.

42

EU

Kode: 3130

Golden Touch 1 giver beskyttelse året rundt. Disse æteriske olieformler er blevet udviklet specielt til at drage fordel af forbindelserne i æteriske olier, der bidrager til mange af kroppens funktioner.

DETTE SÆT INDEHOLDER:

DENNE SAMLING INDEHOLDER:

Seks 5 ml flasker: Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release, Valor

Syv 5 ml flasker: DiGize™, EndoFlex™, JuvaFlex™, Melrose, Raven™, R.C.™, Thieves™

YoungLiving.com


Samlinger | Æteriske olier

RAINDROP TECHNIQUE Kode: 313708

UK AT DE

IE

SE

Raindrop Technique-sættet kombinerer aromaterapi med teknikkerne fra Vita Flex og massage ved anvendelse af æteriske olier på forskellige områder af kroppen. Dette sæt er en revolutionerende måde at bringe kroppen i balance og harmoni på både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.

TWELVE OILS OF ANCIENT SCRIPTURE-SÆT (TWELVE OILS OF ANCIENT SCRIPTURE KIT) Kode: 3143

Indeholder de tolv mest betydningsfulde olier fundet i biblen. Young Livings ønske ved at gøre dem tilgængelige for dig er, at du vil nyde og sætte pris på disse dyrbare rene æteriske oliers smukke dufte og spændende historier.

DETTE SÆT INDEHOLDER:

DETTE SÆT INDEHOLDER:

Ni 5 ml flasker: Aroma Siez, Basilikum (Basil), Cypres (Cypress), Havemerian (Marjoram), Oregano, Pebermynte (Peppermint), Timian (Thyme), Valor, Vintergrøn (Wintergreen). To 114 ml massageflasker: Ortho Ease, V-6 vegetabilsk oliekompleks (V-6 Vegetable Oil Complex)

Tolv 5 ml flasker: Aloe (Royal hawaiian-sandeltræ (Royal Hawaiian Sandalwood)), Cassia, Cedertræ (Cedarwood), Cypres (Cypress), Frankincense, Galbanum, Ægte isop (Hyssop), Myrra (Myrrh), Myrte (Myrtle), Onycha, Sharon-rose (Rose of Sharon) (Soløjetræ (Cistus)), Nardus (Spikenard)

EUROPÆISK SAMLING MED 30 OLIER Europæisk samling med 30 olier samler femten enkeltolier og femten af Young Livings navnebeskyttede blandinger, hvilket øger udvalget af fordele for dig, i en smart, robust bæretaske. De rene og virkningsfulde 5 ml olier i dette udsøgte sæt udgør et vidunderligt alsidigt udvalg af muligheder for at fremme fysisk, spirituel og følelsesmæssig velvære. Denne samling af æteriske olier indeholder følgende enkelte æteriske olier og olieblandinger (hver i en 5 ml flaske): Enkelte æteriske olier: Citron (Lemon), Lavendel (Lavender), Pebermynte (Peppermint), Appelsin (Orange), Vintergrøn (Wintergreen), Grapefrugt (Grapefruit), Cedertræ (Cedarwood), Frankincense, Cypres (Cypress), Timian (Thyme), Citrongræs (Lemongrass), Kryddernellike (Clove), Australsk te-træ (Melaleuca Alternifolia), Bergamot, Fennikel (Fennel). Æteriske olieblandinger: Purification, Valor, Thieves, Peace & Calming, RC, Joy, Di-Gize, PanAway, Release, White Angelica, Raven, Highest Potential, Endoflex, Aroma Siez, Citrus Fresh. Indeholder produktoplysninger på 24 sprog. Se side 82 for en liste over sprog. EU

Kode: 464108


Æteriske olier | Massageolier

MASSAGEOLIER

Jasmin

Tag effekten ved massage til nye højder med vores sortiment af massageolier. De unikke æteriske olieblandinger i vores massageolier er så virkningsfulde, at de bringer din massageoplevelse til nye højder og genskaber en fornemmelse af balance i sindet, kroppen og ånden.

CEL-LITE MAGIC-MASSAGEOLIE (CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL) Kode:

303508 236 ml

DRAGON TIME-MASSAGEOLIE (DRAGON TIME MASSAGE OIL) UK AT DE

IE

3034521 236 ml

UK AT DE

IE

Cel-Lite Magic-massageolie kombinerer de sunde fordele ved særligt udvalgte vegetabilske olier med E-vitamin for at opstramme og give huden næring. Æterisk olie fra grapefrugt bidrager til at forbedre hudens tekstur, og enebærolie fungerer afgiftende og rensende og bidrager også til huden.

Dragon Time-massageolie bruger virkningsfulde æteriske olier, der er blevet undersøgt i Europa for deres balancerende effekter med rene vegetabilske olier. Resultatet er en lindrende, stabiliserende massageblanding, der bidrager til at berolige og løfte humøret hos kvinder under månedens svære tid.

ÆTERISKE OLIER: Grapefrugt, cedertræ, broget salvie, cypres, enebær

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, salvie, blå røllike, fennikel, ylang ylang, jasmin*, broget salvie

ORTHO EASE-MASSAGEOLIE (ORTHO EASE MASSAGE OIL) Kode:

Kode:

303308 236 ml

ORTHO SPORT-MASSAGEOLIE (ORTHO SPORT MASSAGE OIL) UK AT DE

IE

En lindrende massageolie, der varmer trætte eller stressede kroppe. ÆTERISKE OLIER: Vintergrøn, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, timian, enebær, citrongræs, pebermynte, havemerian, vetiver

SE

Kode:

303208 236 ml

UK AT DE

IE

Ortho Sport-massageolie (Ortho Sport Massage Oil) giver beroligende lindring til trætte, overanstrengte muskler efter motion og sport. Denne blanding kombinerer rene vegetabilske olier med olier som vintergrøn, pebermynte, timian, oregano, vetiver. ÆTERISKE OLIER: Vintergrøn, eucalyptus globulus, citrongræs, pebermynte, elemi, timian, oregano, vetiver

44

YoungLiving.com


Massageolier | Æteriske olier

SENSATION-MASSAGEOLIE (SENSATION MASSAGE OIL)

RELAXATION-MASSAGEOLIE (RELAXATION MASSAGE OIL) Kode:

3037521 236 ml

UK AT DE

IE

Kode:

ÆTERISKE OLIER: Tangerin, pebermynte, lavendel, grøn mynte, ylang ylang, koriander, bergamot, storkenæb

UK AT DE

IE

SE

ÆTERISKE OLIER: Ylang ylang, Jasmin*, koriander, storkenæb, bergamot

V-6 VEGETABILSK OLIEKOMPLEKS (V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX) 303108 236 ml

UK AT DE

Sensation-massageolie er udviklet til at fremme romantik og spænding. Den vidunderligt duftende aroma i denne virkningsfulde følelsesmæssige blanding er ekstremt opløftende og forfriskende. Blandet specielt med jasmin, ylang ylang og andre komplementerende æteriske olier.

Relaxation-massageolie kan bidrage til en tilstand af afslapning og gendanne kroppens, sindets og åndens vitalitet. Når massageterapi kombineres med rigtige æteriske olier, kan det være et effektivt boost til enhver sund livsstil.

Kode:

3036521 236 ml

IE

SE

V-6 forbedret vegetabilsk oliekompleks (V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex) kan blandes med æteriske olier for at skabe personlige blandinger, formler og massageolier. Denne olieblanding giver næring til huden, har lang levetid, tilstopper ikke porerne og pletter ikke tøjet.

AROMAEASE Nyd turen

V-6 VEGETABILSK OLIEKOMPLEKS – GENOPFYLDNING (V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX REFILL) Kode:

3030500 944 ml

UK AT DE

IE

SE

V-6™ vegetabilsk oliekompleks i en 944 ml økonomistørrelse mindsker spild, og du skal ikke bestille så tit.


Kommer Snart! | Duftspredere

Jasmin

DUFTSPREDERE med æteriske olier Gør dit hjem, kontor eller personlige rum til din personlige aromaterapioase! Med vores flot designede duftspredere kan du sprede æteriske olier over alt i alle rum og skabe en spalignende oplevelse uden at beskadige oliernes vigtige forbindelser. De aktive ingredienser fordeles desuden jævnt og bidrager til et behageligt indeklima. Nyd Young Livings verdensførende æteriske olier ved at spraye dem i luften i en mikrofin damp!

ARIA-ULTRASONISK DUFTSPREDER (ARIA ULTRASONIC DIFFUSER) Kode: 4524502 Europæisk stik

UK AT DE

IE

SE

Young Livings Aria-ultrasonisk duftspreder er en unik, stilren måde til at give dit hjem eller arbejdsplads fordelene ved æteriske olier. Dette system kombinerer det nyeste inden for duftspredningsteknologi med forskellige nyttige funktioner. Den medfølgende fjernbetjening giver dig mulighed for at vælge blandt forskellige beroligende indbyggede lyde eller nyde de flerfarvede LED-lys. Med de indbyggede højtalere kan du tilslutte din egen personlige musikenhed og nyde musik efter dit eget valg. Inkluderer Citron (Lemon) 5 ml og Pebermynte (Peppermint) – 5 ml

46

YoungLiving.com

ES

AROMALUX-DUFTSPREDER MED FORSTØVNING (AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER) Kode: 4695502 Europæisk stik

UK AT DE

IE

SE

ES

AromaLux™, der er en kombineret forstøver, luftrenser og duftspreder, er den mest effektive måde til at skabe et fordelagtigt miljø med æteriske olier. AromaLux, der er designet af D. Gary Young, fås kun gennem Young Living og integrerer navnebeskyttede designprincipper, teknologi og funktioner for at forenkle og fremme den aromatiske oplevelse. Inkluderer Thieves 15 ml


Duftspredere | Kommer Snart!

ULTRASONISK DUFTSPREDER (ULTRASONIC DIFFUSER)

DEWDROP-DUFTSPREDER (DEWDROP DIFFUSER) Kode: 5330502 Europæisk stik

UK AT DE

IE

SE

ES

Young Livings Dewdrop™-duftspreder fungerer som en luftfugter, forstøver og duftspreder i et brugervenligt produkt. Young Livings Dewdropduftspreder, der er særlig designet med op til fire timers kontinuerlig forstøvelse, automatisk slukning og styring af omgivelsernes belysning, forvandle ethvert rum til en spalignende atmosfære.

Kode:

445608

UK AT DE

IE

SE

ES

Den ultrasoniske duftspreder er en æterisk olieduftspreder, der kan sprede alle æteriske olier. Denne suveræne duftspreder gør det nemt at skabe en fornemmelse af velvære og give kraft til dit hjem med en sund atmosfære. Inkluderer Citron (Lemon) 5 ml og Citrus Fresh 5ml

Inkluderer Lavendel (Lavender) – 5 ml og Citrus Fresh 5ml

USB-DUFTSPREDER (HVID) (USB DIFFUSER (WHITE) Nyhed! Kode:

5224501

UK AT DE

IE

Spred dine foretrukne æteriske olier, uanset hvor du er, med Young Livings USB-duftspreder. Brug den sammen med din bærebare computer eller i din bil, eller tag den med på rejser. Den er mobil, kompakt og stille med et spredningsinterval på 10, 30 eller 60 sekunder.

STRESS AWAY En dråbe om dagen holder stress for døren!

SE

ES


Æteriske olier | Tilbehør

TILBEHØR TIL æteriske olier AROMA CAROUSEL Kode: 4832521

EU

Aroma Carousel™ er et unikt prøvedisplay til æteriske olier, hvor du kan vise ti af dine foretrukne olier fra Young Living på en praktisk måde. Med samme funktion som en drejeplade er dette display et godt værktøj til uformelle møder og workshops i hjemmet og gør det nemmere at dele æteriske olier med andre. Derudover kan du med de medfølgende pipetter til nem opfyldning (Easy-Fill Pipettes) nemt overføre dine olier til de medfølgende tomme 2 ml flasker.

BLANDINGSFLASKE (BLENDER BOTTLE) Kode: 4622

UK AT DE

IE

SE

ES

YL-blandingsflasken, der er den perfekte følgesvend til dig på farten, hjælper dig med at bevare din sundheds- og velværerutine, uanset hvor dit travle liv tager dig hen. Med vores bærbare blandingsflaske kan du fremtrylle et lækkert glas Balance Complete på et hvert tidspunkt.

Ylang Ylang

AROMAGLIDE-RULLEHOVEDER (AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS) Kode: 4578 10 stk.

UK AT DE

GENNEMSIGTIGE GRØNTSAGSKAPSLER (CLEAR VEGETABLE CAPSULES) Kode: 3193 250 kapsler

UK AT DE

IE

SE

ES

Gennemsigtige grøntsagskapsler er en fremragende måde til at få til den daglige dosis æteriske olier. Disse NP-kapsler er helt naturlige og perfekte til vegetarer eller diabetikere. De er lavet af pullulan, der er et sikkert, vandopløseligt polysaccharid.

BÆRETASKE TIL ÆTERISKE OLIER (ESSENTIAL OIL CARRYING CASE)

Kode: 4936500

Kode: 3819

YoungLiving.com

ES

Forsigtig: Olier, der indeholder citrus (enkelte eller blandinger), kan forringe plastikken og løsne rullehovedet. Sørg for, at rullekuglen er sikkert fastgjort på hovedet før hver brug, når du bruger olier med citrus.

Bæretasken til æteriske olier er en praktisk måde til at transportere dine æteriske olier. Taskerne er lavet af et solidt stof med lynlås og håndtag. Kan indeholde 130 olier. Skumindsats medfølger.

48

SE

Omdan enhver 5 eller 15 ml æterisk olieflaske fra Young Living til en roll-on-applikator, der er praktisk at bruge på farten..

BÆRETASKE TIL ÆTERISKE OLIER (ESSENTIAL OIL CARRIER CASE) Denne robuste, branded bæretaske, der medfølger i vores efterspurgte Europæisk samling med 30 olier (Europe 30 Oil Collection) med plads til tredive 5 eller 15 ml flasker, fås også separat.

IE


Tilbehør | Æteriske olier

PRØVEFLASKER TIL ÆTERISKE OLIER (ESSENTIAL OIL SAMPLE BOTTLES) Kode: 319408 25 stk.

UK AT DE

GLASPIPETTER (GLASS DROPPERS) Kode: 3810 6 stk. IE

SE

ES

Kode: 3939 Kun på engelsk ANGELICA

IDAHO BALSAM FIR

BASIL

BERGAMOT

BLACK PEPPER

BLUE CYPRESS

BLUE TANSY

CISTUS

CITRONELLA

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

CORIANDER

CYPRESS

EUCALYPTUS POLYBRACTEA

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

FRANKINCENSE

GALBANUM

GERANIUM

CHAMOMILE

GERMAN

IDAHO TANSY

JASMINE

JUNIPER

LAURUS NOBILIS

LAVENDER

LEDUM

LEMONGRASS

MELALEUCA QUINQUENERVIA

MELISSA

MOUNTAIN SAVORY

MYRRH

MYRTLE

NEROLI

NUTMEG

PEPPERMINT

PETITGRAIN

PINE

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSEMARY

ROSE

SPRUCE

ST. MARIES LAVENDER

TANGERINE

TARRAGON

THYME

TSUGA

VALERIAN

ALOES

CASSIA

CEDARWOOD

CYPRESS

FRANKINCENSE

GALBANUM

UK AT DE

IE

SE

ES

Etiketter til olieflasker er små, runde etiketter, der passer perfekt øverst på æteriske olieflasker med 5 eller 15 ml.

IE

SE

ES

Young Livings glaspipetter er en praktisk måde til at få præcis den rette mængde æterisk olie, som du skal bruge. De er også praktiske til helt at fjerne overskydende olie fra din duftspreder.

Prøveflasker (2 ml) til æteriske olier er en praktisk, enkel måde til at uddele prøver på æteriske olier til venner, familie og fremtidige kunder og distributører. Alle 25 flasker har hætte og dråbetæller.

ETIKETTER TIL OLIEFLASKER (OIL BOTTLE LABELS)

UK AT DE

VITASSAGE™-DISPENSERENDE MASSAGEENHED MED ÆTERISK OLIE (VITASSAGE™ ESSENTIAL OIL DISPENSING MASSAGER) Kode: 4625

UK AT DE

IE

SE

ES

Denne Vitassage™-massageenhed, der er skabt af D. Gary Young, indarbejder Young Livings æteriske olier i massageoplevelsen ved at sprede op til tre forskellige olier på samme tid, mens tre rullekugler i rustfri stål masserer ømme, trætte muskler.

Bemærk, at ikke alle olier findes i denne etiketsamling.

HYSSOP

Bruger to (2) AAA-batterier. Batterier og olie medfølger ikke.

VITASSAGE™-TILBEHØRSSÆT (VITASSAGE™ ACCESSORY PACK) Kode: 4926

UK AT DE

IE

SE

VITASSAGE-TASKE (VITASSAGE CASE) Kode: 4898 ES

Indeholder 6 x 2 ml ravfarvede glasflasker, hætter, dråbetællere og to engangspipetter.

UK AT DE

IE

SE

ES

Vitassage-opbevaringstasken (Vitassage Storage Case) er en must-have følgesvend til Vitassage, der forhindrer, at overskydende olie lækker på bordet. Dette multifunktionelle tilbehør opbevarer og beskytter enheden under transport og er lavet af kvalitetsplastik.

GENOPFYLDNINGSPATRONER TIL USB-DUFTSPREDER (USB DIFFUSER REFILL CARTRIDGES) Nyhed! Kode: 5228500

UK AT DE

IE

SE

ES

Pakken med 3 genopfyldningspatroner til USB-duftsprederen (USB Diffuser Refill Cartridges 3-Pack) indeholder 3 genopfyldningsflasker til brug sammen med USBduftsprederen. Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter.

49


I HJEMMET Dit hjem er dit tilflugtssted – et sted, hvor livets dyrbare minder laves med familie og venner. Vi har skabt vores I hjemmet-serie for at give dig effektive produkter, der ikke indeholder videnskabeligt kontroversielle ingredienser. Disse effektive produkter tilsat æterisk olie giver dig sikre løsninger, der fungerer, som naturen har tiltænkt det. Dit hjem bør være stedet, hvor total velvære begynder, lige fra de rengøringsprodukter du bruger til tandpastaen i dit skab.


Naturlig

BESKYTTELSE Young Livings unikke Thieves®-blanding er skabt efter traditionen fra fire franske tyve fra det 15. århundrede, der lavede en særlig aromatisk kombination af kryddernellike, rosmarin og andre planter. Vores Thieves-produktserie indeholder sikre alternativer til dit hjem, så du kan udskifte hårde ingredienser med naturligt afledte formler, der fungerer godt og dufter fantastisk.


Naturlig Beskyttelse | I hjemmet

THIEVES Kode: 342308 15 ml

UK AT DE

IE

SE

THIEVES AROMABRIGHT-TANDPASTA (THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE) Kode: 3039521 118 g

Thieves blev udviklet på baggrund af forskning om de fire tyve i Frankrig, der beskyttede sig selv med kryddernellike, rosmarin og andre aromatika, mens de stjal fra ofre for pesten.

UK AT DE

IE

SE

Thieves AromaBright-tandpasta er en helt naturlig kvalitetstandpasta lavet af 100 % rene æteriske olier, herunder den effektive og eksklusive æteriske olieblanding Thieves samt andre ingredienser, der bidrager til mundhygiejne.

ÆTERISKE OLIER: Kryddernellike, kanelbark, rosmarin, citron, eucalyptus radiata

Mest populær!

THIEVES-RENSESÆBE (THIEVES CLEANSING SOAP Kode:

367908 99,25 g

THIEVES-TANDTRÅD (THIEVES DENTAL FLOSS) UK AT DE

IE

Thieves-rensesæbe dufter af den fyldige aroma fra en naturlig antiseptisk æterisk olieblanding med Thieves. Fugtgivende planteolier og planteekstrakter bidrager til at fremme sund, blød hud.

THIEVES DENTAROME ULTRA-TANDPASTA (THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE) Kode:

3744521 118 g

UK AT DE

IE

Kode: Kode:

Thieves-tandtråd, der er formuleret med effekten fra æterisk olieblanding med Thieves, holder effektivt bakterierne væk. Denne slidstærke tandtråd er lavet af stærke fibre, der ikke flænses eller knækker, og glider nemt mellem tænderne, så steder, der er svære at nå, renses mere effektivt.

IE

Skummende Thieves-håndsæbe renser, beskytter og fugter huden med den æteriske olieblanding Thieves, rene æteriske olier fra citron og appelsin, aloe, ginkgo biloba og E-vitamin. Dispenseres som en fyldig skum. Pumpe medfølger.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS-MUNDSKYL (THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH)

SKUMMENDE THIEVES-HÅNDSÆBE – GENOPFYLDNING (THIEVES FOAMING HAND SOAP REFILL) UK AT DE

UK AT DE

367408 236,5 ml  Kode: 364308 3 pk (3 x 236,5 ml) Kode:

SE

Mest populær!

359408 Genopfyldning (946 ml)

IE

4463560 Enkelt (50 m) 4464560 3 pk (3 x 50 m)

SKUMMENDE THIEVES-HÅNDSÆBE (THIEVES FOAMING HAND SOAP)

Thieves Dentarome Ultra-tandpasta er en avanceret formel med helt naturlige ingredienser, der blidt renser dine tænder, mens effekten ved ren æterisk olieblanding med Thieves giver frisk ånde.

Kode:

UK AT DE

Kode: IE

Skummende Thieves-håndsæbe renser, beskytter og fugter huden med den æteriske olieblanding Thieves, rene æteriske olier fra citron og appelsin, aloe, ginkgo biloba og E-vitamin.

368308 236 ml

UK AT DE

IE

SE

Thieves Fresh Essence Plus-mundskyl indeholder en særlig formel af æteriske olier, der giver dig utrolig frisk ånde. ÆTERISKE OLIER: Thieves, grøn mynte, pebermynte, vetiver

Mest populær!

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter.

53


I hjemmet | Naturlig Beskyttelse

THIEVES-RENGØRINGSMIDDEL – GENOPFYLDNING (THIEVES HOUSEHOLD CLEANER REFILL)

THIEVES-RENGØRINGSMIDDEL (THIEVES HOUSEHOLD CLEANER) Kode:

374308 428 ml

UK AT DE

IE

Kode:

447508 1.8 L 

Fortyndes i en sprayflaske eller spand, eller bruges, som det er for ekstra styrke.

Oplev miraklet ved Thieves-rengøringsmiddel, når svære pletter og problemområder i dit hjem bliver nemme at rengøre uden at bruge hårde eller slibende kemikalier.

Fortyndelsesforhold er for praktisk angivet på etiketten.

BRUGSANVISNING: Bruges til rengøring i hjemmet efter behov. Fortyndes eller bruges, som det er for ekstra styrke. Fortyndelsesforhold er angivet på etiketten.

THIEVES-MINTPASTILLER (THIEVES MINTS) Nyhed! Kode:

5138550 30 mintpastiller

UK AT DE

Bemærk, at dette produkt ikke kan sendes til De Kanariske Øer.

THIEVES-SPRAY (THIEVES SPRAY) UK AT DE

IE

Nyd den kølige, forfriskende smag af Thieves-mintpastiller. De naturlige, sukkerfrie ingredienser indeholder styrken ved æterisk olie med Thieves og fra pebermynte og er et sundt alternativ til at få frisk ånde.

UK AT DE

IE

SE

326508 29,5 ml Kode: 326608 3 pk (3 x 29,5 ml) Kode:

Thieves-spray er perfekt til brug på dørhåndtag, toiletsæder og andre overflader, der skal rengøres. Forsigtig: Må ikke bruges på kroppen. Opbevares uden for børns rækkevidde.

BRUGSANVISNING: Opløs 1 mintpastil i munden efter behov.

THIEVES-HÅNDRENS UDEN VAND (THIEVES UK AT DE IE SE WATERLESS HAND PURIFIER) Kode: Kode:

362108 Enkelt (29,35g) 362208 3 pk (3 x 29,35 g)

THIEVES-HÅNDRENS UDEN VAND FAMILIESTØRRELSE (THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER - FAMILY SIZE) Kode:

514208 215 g

UK AT DE

IE

SE

Denne større flaske med Thieves-håndrens uden vand er perfekt til alle rum i dit hus. Ved at have en flaske i familiestørrelse lige ved hånden øges din families brug, og børn motiveres til at være proaktive i at holde deres hænder rene.

Som et helt naturligt produkt fremmer Thieves-håndrens uden vand god hygiejne ved at rense og forfriske hænderne uden brug af vand på alle tidspunkter og alle steder. ÆTERISKE OLIER: Kryddernellike, kanelbark, rosmarin, citron, pebermynte, eucalyptus radiata

Bemærk, at dette produkt ikke kan sendes til De Kanariske Øer.

Mest populær! Kommer snart!

THIEVES-OPVASKESÆBE (THIEVES DISH SOAP) Kode:

535008 340 g

UK AT DE

IE

Med naturligt afledte ingredienser, herunder Thieves®, Jade Lemon™ og bergamot, rengør Thieves®-opvaskesæbe effektivt dine tallerkener uden brug af hårde kemikalier, farver eller syntetiske stoffer.

THIEVES-VASKEMIDDEL (THIEVES LAUNDRY SOAP) Kode:

534908 907 g

YoungLiving.com

IE

Med en plantebaseret formel vasker Thieves®-vaskemiddel blidt og naturligt dit tøj helt rent uden kemisk eller syntetisk restprodukt. Det kan bruges til alle vaskemaskiner og har en meget koncentreret formel, der er rækker til ca. 64 vaske.

Kommer snart!

54

UK AT DE

Kommer snart!


Provence

KOLLEKTION Vi er stolte over at kunne tilbyde dig den unikke og eksklusive Provence-samling fra Young Living (Young Living Provence Collection). Denne vidunderlige serie er blevet plantet, dyrket og høstet på vores gård i Simiane-la-Rotonde i Frankrig. For at sikre den høje kvalitet, som Young Living er kendt for i hele verden, bruger vi kun afgrøder fra denne gård. Vær opmærksom på, at disse sande gaver fra naturen derfor kun fås i begrænset oplag og afhænger bl.a. af vejret og jordforholdene. Når et produkt er udsolgt, modtager vi muligvis ikke nyt på lager før den næste høst.

BLOMSTERVAND MED BROGET SALVIE (CLARY SAGE FLORAL WATER) UK

Kode: 503606 120 ml

IE

BLOMSTERVAND MED BROGET SALVIE – GENOPFYLDNING (CLARY SAGE FLORAL WATER REFILL) Kode: 503706 250 ml

Denne aromatiske blomstervand med broget salvie fra Young Livings gård i Provence i Frankrig er den perfekte løsning til at rense din hud og forfriske ansigtet i varmt vejr.

UK

IE

Denne aromatiske blomstervand med broget salvie fra Young Livings gård i Provence i Frankrig er den perfekte løsning til at rense din hud og forfriske ansigtet i varmt vejr.

INGREDIENSER: Ren blomstervand

INGREDIENSER: Ren blomstervand

ÆTERISK LAVENDELVAND – GENOPFYLDNING (LAVENDER ESSENTIAL WATER REFILL)

ÆTERISK LAVENDELVAND (LAVENDER ESSENTIAL WATER) Kode: 504106 60 ml

UK

IE

Kode: 503106 250 ml

UK

IE

Denne dyrbare æteriske vand indeholder alle de aromatiske molekuler fra selve den æteriske olie og blomstervandet. I kombination genskaber de plantens originale duft og giver en smuk, vedvarende duft, der opfrisker dit hjem.

Denne dyrbare æteriske vand indeholder alle de aromatiske molekuler fra selve den æteriske olie og blomstervandet. I kombination genskaber de plantens originale duft og giver en smuk, vedvarende duft, der opfrisker dit hjem.

INGREDIENSER: Blomstervand med lavendel, saponiseret olie fra hørfrø, æterisk lavendelolie

INGREDIENSER: Blomstervand med lavendel, saponiseret olie fra hørfrø, æterisk lavendelolie

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter.

55


I hjemmet | Provencekollektion

BLOMSTERVAND MED LAVENDEL (LAVENDER FLORAL WATER) Kode: 502806 120 ml

UK

IE

Denne forfriskende blomstervand med lavendel fra Young Livings gård i Provence i Frankrig er den perfekte løsning til at rense fedtet hud og forfriske ansigtet i varmt vejr.

BLOMSTERVAND MED LAVENDEL – GENOPFYLDNING (LAVENDER FLORAL WATER REFILL) Kode: 502906 250 ml

IE

UK

Denne forfriskende blomstervand med lavendel fra Young Livings gård i Provence i Frankrig er den perfekte løsning til at rense fedtet hud og forfriske ansigtet i varmt vejr.

INGREDIENSER: Ren blomstervand

INGREDIENSER: Ren blomstervand

BLOMSTERVAND MED ROSMARIN (ROSEMARY FLORAL WATER) Kode: 503406 120 ml

UK

IE

Denne aromatiske blomstervand med rosmarin fra Young Livings gård i Provence i Frankrig er den perfekte løsning til at rense din hud og forfriske ansigtet i varmt vejr.

BLOMSTERVAND MED ROSMARIN – GENOPFYLDNING (ROSEMARY FLORAL WATER REFILL) Kode: 503506 250 ml

IE

UK

Denne aromatiske blomstervand med rosmarin fra Young Livings gård i Provence i Frankrig er den perfekte løsning til at rense din hud og forfriske ansigtet i varmt vejr.

INGREDIENSER: Ren blomstervand

INGREDIENSER: Ren blomstervand

BLOMSTERVAND MED OREGANO (OREGANO FLORAL WATER) Kode: 557306 120 ml

UK

IE

Denne forfriskende blomstervand med oregano fra Young Livings gård i Provence i Frankrig er den perfekte løsning til at rense fedtet hud og forfriske ansigtet i varmt vejr.

BLOMSTERVAND MED OREGANO – GENOPFYLDNING (OREGANO FLORAL WATER REFILL) Kode: 557406 250 ml

UK

IE

Denne forfriskende blomstervand med oregano fra Young Livings gård i Provence i Frankrig er den perfekte løsning til at rense fedtet hud og forfriske ansigtet i varmt vejr.

INGREDIENSER: Ren blomstervand

INGREDIENSER: Ren blomstervand

Kommer snart!

Kommer snart!

LAVENDELPOSER (LAVENDER SACHETS) Kode: 503906

UK

IE

Disse flotte små poser med tørrede lavendelblomster fra Young Livings franske gård kan bruges som pynt, som en gave eller til at opfriske skabe og garderober. Hvert sæt med tre poser kommer end en 60 ml spray med æterisk vand for at fremme og forlænge den smukke lavendelduft. INGREDIENSER: Tørrede lavendelblomster i bomuldsposer indeholder også 60 ml vandspray med lavendel (Lavendel Water Spray)

56

YoungLiving.com


Provencekollektion | I hjemmet

TØRREDE LAVENDELBLOMSTER (DRIED LAVENDER FLOWERS)

LAVENDELBUKET (LAVENDER BOUQUET) EU

Kode:

503806

504006 100 g Kode: 504406 250 g Kode: 504506 500 g Kode:

UK

IE

En tørret lavendelbuket fra vores gård i Provence i Frankrig. Dette er et smuk og naturligt stykke pynt, der kommer med en 60 ml dispenser med æterisk vand for at styrke og forlænge den fine lavendelduft.

Tørrede lavendelblomster fra vores gård i Provence i Frankrig er perfekte til pot pourris, pudefyld, og de kan også bruges til bryllupper i stedet for at kaste ris.

INDEHOLDER: Tørrede lavendelplanter; indeholder også 60 ml vandspray med lavendel (Lavender Water Spray)

INDEHOLDER: Tørrede lavendelblomster (Dried Lavender Flowers)

PUDER MED LAVENDEL OG ENKORN (LAVENDER EINKORN PILLOWS)

EU

Kode: 504606 Nakkepude

NATURLIGT OPLØSNINGSMIDDEL MED HØRFRØ (NATURAL FLAXSEED SOLUBILIZER) Kode: 503306 120 ml

Kode: 504806 Firkantet pude

Kode: 504206

EU

Denne flotte duftspreder spreder dine foretrukne æteriske olier helt uden brug af elektricitet. Nicolasduftsprederen anvender naturlig fordampning ved stuetemperatur og er økonomisk, robust og miljøvenlig. Den er fremstillet af 100 % genanvendelige materialer og er nem at transportere.

UK

IE

INGREDIENSER: Saponiseret hørfrøolie (Saponised Flax Seed Oil)

ÆTERISK OLIE FRA VILD LAVENDEL (WILD LAVENDER ESSENTIAL OIL) Kode: 503006 5 ml

Kode: 502706 Papirfiltre (5 stk.)

IE

Takket være dette 100 % naturlige opløsningsmiddel kan du nu nemt blande dine foretrukne æteriske olier med vand, så du kan tilsætte dem til et lindrende bad eller rengøringsprodukter.

Disse nyttige puder er lavet af avner fra enkorn og er fyldt med lavendelblomster fra vores franske gård i Provence. Den er nem at bære og en fantastisk rejsekammerat.

NICOLAS-DUFTSPREDER (NICOLAS DIFFUSER)

UK

Vild lavendel vokser i bjergene i Provence og giver verdens mest udsøgte lavendelolie. Disse dyrbare og sjældne planter er høstet i hånden i området omkring Séderon, landsbyen, hvor Gary Young boede, da han først rejste til Frankrig for at lære, hvordan man finder og destillerer de bedste planter og æteriske olier i verden. INGREDIENSER: Æterisk olie med lavendel (Lavender Essential Oil)

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter.

57


SUND OG RASK Sand velvære stater indefra, og vores Sund og rask-serie giver optimal næring med et boost af rene, virkningsfulde æteriske olier til at kickstarte din rejse. Gå hele vejen med mad og kosttilskud, der nærer din vitalitet, tilfredsstiller dine ernæringsbehov og pirrer dine smagsløg.


Sund og rask | NingXia Red™

NINGXIA Red

I mere end 700 år har det nordvestlige område af Kina kendt som Ningxia optjent et omdømme for at producere og dyrke bukketorn af den bedste kvalitet. Bukketorn, der også er kendt som gojibær, har en rig ernæringsprofil. NingXia Red® er vores virkningsfulde superfrugtkosttilskud, der styrker og genopliver krop og sind samt giver energi. Denne lækre, navnebeskyttede blanding indeholde rene æteriske olier, puré af gojibær fra Ningxia og andre superfrugter til at give kroppen vitale photynæringsstoffer.

NINGXIA RED

UK AT DE

IE

SE

Kode: 3042560 2-pak (to 750 ml flasker) Kode: 3044560 4-pak (fire 750 ml flasker) Kode: 3045560 6-pak (seks 750 ml flasker) Kode: 3046560 8-pak (otte 750 ml flasker)

Få energi, styrke og fyld depoterne op med NingXia Red, den naturlige lækre gojibærdrik med tilsatte næringsstoffer. Med et stort boost i antioxiderende aktivitet kan du nyde vital næring, der giver føde til de vigtige energisystemer. Giv dit helbred et løft med NingXia Red. ÆTERISKE OLIER: Appelsin, yuzu, citron, tangerin

Mest populær!


NINGXIA NITRO Kode: 306408 14 x 20 ml tuber

UK

Kode: 4710560 2 x 750 ml, 30 enkelte

NingXia NITRO er et helt naturligt supplement, der bidrager til dine daglige energibehov og din mentale opmærksomhed. NingXia NITRO er en enkel og praktisk måde til at blive mere fokuseret og bidrager til fysisk aktivitet. ÆTERISKE OLIER: Vanilje*, grøn mynte, pebermynte, muskatnød, sort peber

NINGXIA RED – ENKELTE (NINGXIA RED SINGLES)

IE

UK AT DE

IE

SE

NingXia Red-kombipakken er perfekt til dem, der elsker NingXia Red. Den indeholder to flasker NingXia Red samt 30 enkelte, så du nemt kan nyde et naturligt, lækket kosttilskud alle steder.

Mest populær!

UK AT DE

NINGXIA RED – KOMBIPAKKE (NINGXIA RED COMBO PACK)

SE

Code: 3525560 30 stk. Code: 3526560 60 stk.

NINGXIA ZYNG Nyhed! Kode: 3071521 12 dåser

UK AT DE

IE

SE

NingXia Zyng™ er en let boblende drik, der giver et stænk af forfriskende energi. Med en navnebeskyttet blanding af rene æteriske olier fra sort peber og lime, gojibær-puré og ekstrakt fra hvid te er denne boblende drik en god måde at genoprette væskebalancen på uden at synde!

Code: 3523560 90 stk.

Attraktive 60 ml pakker er perfekte til at introducere den naturligt lækre NingXia Red. Robuste, små poser beskytter de effektive fordele ved NingXia-gojibær. Put dem i din taske eller rygsæk, eller giv dem som prøver til venner, familie og interesserede forbrugere.

Mest populær!

NINGXIA-GOJIBÆR (TØRREDE) (NINGXIA WOLFBERRIES (DRIED)) Kode: 636008 453 g

UK AT DE

IE

Tørrede gojibær er gode som en snack, i en smoothie eller oven på yoghurt eller cornflakes og giver smag, tekstur og sundhedsfremmende fordele til mange af dine yndlingsmadvarer.

61


Sund og rask | Enkorn

Enkorn

ENKORN

Enkorn er en af de gamle kornarter, også kendt som den ældste hvedetype, der kan dateres tilbage til begyndelsen af vores tidsregning. Enkorns naturlige genetiske kode og lave glutenindhold gør den til et fremragende valg, da den er kompatibel med den menneskelige krop sammenlignet med vor tids moderne hybridhvede. Korn fra enkorn er nemmere at fordøje, så næringsstoffer optages bedre. I dag hjælper Young Living med at bringe enkorn tilbage til sin retsmæssige fremtrædende plads i verden.

GARY'S TRUE GRIT-ENKORNSPANDEKAGEOG VAFFELMIX (GARY’S TRUE GRIT EINKORN PANCAKE & WAFFLE MIX) Kode: 5300500 453 g

UK AT DE

GARY'S TRUE GRIT-ENKORNSMEL (GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR) Kode: 5043500 907 g

IE

UK AT DE

IE

Gary's True Grit-enkornsmel, der er rig på næringsstoffer, ikke-hybridiseret og har et lavt glutenindhold, er et must-have til i dit køkkenskab. Enkorn er nemmere at fordøje, så næringsstofferne optages bedre, og er perfekt til dem, der er interesserede i et alternativ til moderne hvede.

Denne unikke blanding kombinerer det gamle enkorn med andre sunde korn og bælgfrugter for en lækker morgenmad med både protein og fibre. Et ikke-syndigt morgenmadsvalg, som du med sikkerhed kan servere for hele familien. Kommer snart! Kommer snart!

GARY'S TRUE GRIT-ENKORNSSPAGHETTI (GARY’S TRUE GRIT EINKORN SPAGHETTI) Kode: 5301500 227 g

UK AT DE

Gary's True Grit™-enkornsspaghetti er et lækkert, naturligt alternativ til almindelig pasta, som hele familien med garanti vil elske. Gør Garys True Grit™-enkornsspaghetti til dit foretrukne valg, når du har lyst til dine yndlingspastaretter. Kommer snart!

62

YoungLiving.com

IE


Essentiel

ERNÆRING

Gojibær (Wolfberry)

Vitaminer og mineraler er to af hjørnestene i en sund livsstil. Ofte kan mad alene ikke give dig nok af disse vigtige næringsstoffer. Vi er glade for at kunne levere praktiske kosttilskudsløsninger med multivitaminer, der ikke kun har naturligt tilgængelige vitaminer og mineraler fra fødevarer, men som også indeholder et tilskud af virkningsfulde æteriske olier, så du kan føle dig på toppen hver dag i dit aktive liv.

5-DAY NUTRITIVE CLEANSE Kode:

489008

UK AT DE

5-Day Nutritive Cleanse™ gør blid og effektiv rensning nemt for at forbedre generel sundhed og velvære. Mindst fire nemme rensninger om året med vores 5-Day Nutritive Cleanse og løbende ernæringspleje bidrager til at balancere ekstremerne i moderne kost. Dette nærende rensesæt indeholder følgende: to NingXia Red-flasker, (2 x 750 ml) et energigivende, styrkende og nærende tilskud med hele gojibær; Balance Complete, et energigivende og nærende rensemiddel (750 g); Digest & Cleanse, der lindrer fordøjelsesubehag og bidrager til en sund fordøjelse (30 bløde gelkapsler).

Bemærk: 5 - Day Nutritive Cleanse er et startpunkt. Mere intense og målrettede næringsstoffer kan være nødvendige, afhængigt af din bestemte situation.

BALANCE COMPLETE Kode:

329208 750 g

BLM UK AT DE

Balance Complete er både et kraftfuldt energigivende næringsstof og et rensemiddel. Balance Complete indeholder også Young Livings navnebeskyttede V-Fibre™-blanding, der giver utrolige 11 gram fibre pr. portion.

Kode:

323408 90 kapsler

UK AT DE

BLM gør det muligt at bidrage til normal knogle- og ledsundhed med et kosttilskud. ÆTERISKE OLIER: Vintergrøn, kryddernellike, Idaho-balsamgran

ÆTERISKE OLIER: Appelsin (Orange) Se vores Blandingsflaske (Blender Bottle) (kode 4622) på side 48 for en god blandingsmulighed.

Mest populær!

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter.

63


Sund og rask | Essentiel ernæring

DETOXZYME

COMFORTONE Kode:

320408 150 kapsler

UK AT DE

UK AT DE

Detoxzyme kombinerer effektive enzymer, der virker fordøjende, afgiftende og fremmer rensning. Detoxzyme arbejder med kroppen for at bidrage til normal funktion af fordøjelsessystemet.

ÆTERISKE OLIER: Estragon, anis, ingefær, pebermynte, tangerin, rosmarin, grå-bynke, vellugtende kamille

ÆTERISKE OLIER: Kommen, anis og fennikel

329308 30 bløde gelkapsler

ESSENTIALZYME UK AT DE

Kode:

327208 90 kapsler

UK

Digest & Cleanse lindrer fordøjelsesbesvær og bidrager til en sund fordøjelse. Bløde gelkapsler med målrettet levering frigives i tarmene for optimal absorbering.

Essentialzyme er en kompleks multienzymkapsel med to lag, der er særlig formuleret til at balancere en sund fordøjelse og bidrage til generel enzymaktivitet.

ÆTERISKE OLIER: Pebermynte, citron, ingefær, kommen, fennikel, anis

ÆTERISKE OLIER: Kommen, anis, fennikel, pebermynte, estragon, kryddernellike

ESSENTIALZYMES-4 Kode:

320308 180 kapsler

ComforTone er en effektiv kombination af urter og æteriske olier, der bidrager til fordøjelsessystemet ved at finde, fjerne og "spule" reststoffer fra tyktarmen og fremme dens naturlige evne til at fungere optimalt.

DIGEST & CLEANSE Kode:

Kode:

ICP

464508 120 kapsler

UK

Kode:

320808 227 g

Essentialzymes-4 er et multi-spektrum enzymkompleks. Det er særlig formuleret til at bidrage til den vigtige fordøjelse af fedt fra mad, proteiner, fibre og kulhydrater, der almindeligvis findes i mange moderne diæter, som indeholder mange forarbejdede madvarer.

UK

ICP er et kosttilskud til fordøjelsen med plante- og urteingredienser, der bidrager til at holde din fordøjelse i gang med optimal effektivitet. ™

ÆTERISKE OLIER: Fennikel, anis, estragon, ingefær, citrongræs, rosmarin

ÆTERISKE OLIER: Anis, ingefær, rosmarin, estragon, fennikel, citrongræs

JUVAPOWER

INNER DEFENSE Kode:

329508 30 bløde gelkapsler

UK AT DE

Young Livings Inner Defensesoftgelkapsler indeholder virkningsfulde æteriske olier, herunder oregano, timian og Thieves. Inner Defense bidrager til at styrke immunforsvaret, beskytter kroppens indre biologiske miljø og giver energi til systematisk forsvar. ÆTERISKE OLIER: Oregano, timian, kryddernellike, kanel, rosmarin, eucalyptus radiata, citron, citronella

Mest populær!

64

YoungLiving.com

Kode:

327608 226 g 

UK AT DE

JuvaPower er et vegetabilsk pulverkompleks, der er rig på antioxidanter og er en af de rigeste kilder til syrebindende madvarer. JuvaPower er rig på næringsstoffer, der bidrager til leveren. ÆTERISKE OLIER: Fennikel, anis


Essentiel ernæring | Sund og rask

LIFE 5

JUVASPICE Nyhed! Kode:

3279500 113 g

UK AT DE

Kode:

309908 30 kapsler

UK

Life 5 repræsenterer kulminationen af mange års omfattende forskning. Det er en navnebeskyttet kombination af 5 venlige bakteriestammer i en kapsel med forsinket frigivelse. Life 5 indeholder 10 milliarder aktive kulturer pr. portion fra produktionstidspunktet.

JuvaSpice® er et vegetabilsk pulverkompleks, der indeholder næringsstoffer og antioxidanter, der bidrager til leveren. Dette kosttilskud, der har tilsat æteriske olier fra fennikel og anis, giver ekstra fibre til din kost. ÆTERISKE OLIER: Fennikel, anis

Mest populær!

LONGEVITY-SOFTGELKAPSLER (LONGEVITY SOFTGELS) Kode:

328908 30 bløde gelkapsler

MEGACAL Kode:

328008 450 g

UK AT DE

UK AT DE

MegaCal er en vidunderlig kilde til kalcium, magnesium, mangan og C-vitamin. Den bidrager til normal knoglevaskulær- og nervefunktion.

Longevity™-softgelkapsler er en virkningsfuld, navnebeskyttet blanding af fedtopløselige antioxidanter. Beriget med ren æterisk olie fra timian, appelsin og frankincense.

ÆTERISKE OLIER: Citron (Lemon)

ÆTERISKE OLIER: Timian, kryddernellike, appelsin, frankincense

Mest populær!

MULTIGREENS Kode:

OMEGAGIZE3

324808 120 kapsler

UK AT DE

Kode:

309708 120 bløde gelkapsler

MultiGreens er en nærende chlorophyll formel designet til at bidrage til at give vitalitet, nerve- og kredsløbssystemet et boost for at lindre stress og forbedre energistofskiftet og udnyttelse af glukose. ÆTERISKE OLIER: Rosmarin, citrongræs, citron, melisse

ÆTERISKE OLIER: Citrongræs, myrra, kryddernellike, vellugtende kamille

SULFURZYME

POWER MEAL Kode:

UK AT DE SE

OmegaGize³ kombinerer effekten ved tre daglige kernekosttilskud: omega 3-fedtsyrer, D-3 vitamin og CoQ10 (ubiquinon). Disse kosttilskud kombineret med vores navnebeskyttede fremmende æteriske olieblanding skaber en omega3-fiskeolie, der er rig på DHA, som kan bidrage til generel velvære.

Kode: 3243521 120 kapsler

6300 780 g

Power Meal er et vegetarisk proteinkosttilskud formuleret uden soja, mælkeprodukter eller animalske produkter. ÆTERISKE OLIER: Appelsin, citron, grapefrugt, anis, fennikel, muskatnød

UK AT DE SE

Sulfurzyme-kapsler bidrager til leddene og opretholder bevægelse i leddene. De indeholder to virkningsfulde aktive ingredienser: MSM og frugtpulver fra Ningxia-gojibær.

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter.

65


Sund og rask | Essentiel ernæring

SUPER CAL Kode:

TRUE SOURCE

3244500 120 kapsler

UK AT DE

SuperCal kombinerer mineraler, kalcium og magnesium med kalium og zink for at bidrage til generel sundhed. Vintergrøn, citrongræs og andre æteriske olier fremmer de synergistiske effekter ved dette særligt blandede kosttilskud. ™

ÆTERISKE OLIER: Havemerian, vintergrøn, citrongræs, myrte

SPRØDE BARER MED GOJIBÆR (WOLFBERRY CRISP) Kode:

631508 6 stk.

UK AT DE

IE

SE

Sprøde barer med gojibær er naturligt sødede barer med et højt proteinindhold, der indeholder 16 gram protein fra mandler, soja, gojibær og græskarkerner.

NINGXIA NITRO Giv dit fokus næring

Kode:

3502 30 stk.

True Source indeholder pulver fra tørrede frugter, vitaminer fra ubehandlede fødevarer, mineraler og andre næringsstoffer. Resultatet er en imponerende formel, der vil ændre dit syn på daglige multivitaminer.


Slique™ | Sund og rask

Med Sliques unikke kombination af sunde, naturlige ingredienser og virkningsfulde æteriske olier kan du tage et skridt i den rigtige retning – mod et sundere, gladere dig! I kombination med ordentlig kost og motion kan Slique-produkter bidrage til et vægttabsprogram ved at skabe en mæthedsfornemmelse og give kosttilskud.

SLIQUE-BARER (SLIQUE BARS) Nyhed! Kode: 5024521 6 stk.

UK AT DE

IE

SE

Med en blanding af tørrede ananaskirsebær, dadler, kirsebær og gojibær og Garys eksklusive tørrede kakaonibs er Slique-barer en god måde til at styre fornemmelsen af sult og er en rig kilde til protein og fibre.

SLIQUE-ESSENS (EUROPA) (SLIQUE ESSENCE (EUROPE)) Kode: 458608 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Slique-essens kombinerer de kraftfulde æteriske olier fra grapefrugt, tangerin, citron, grøn mynte og ocotea i en unik blanding, der naturligt bidrager til et sundt vægttab i kombination med kost og fysisk aktivitet. ÆTERISKE OLIER: Grapefrugt, tangerin, citron, grøn mynte og ocotea med stevia-ekstrakt

ÆTERISKE OLIER: Vanilje, appelsin, kanel

SLIQUE-TE (SLIQUE TEA) Kode:

4572523 25 poser

UK AT DE

IE

SE

Slique-te er en lækker, sjælden blanding af naturlige ingredienser valgt for deres imponerende indhold af photynæringsstoffer. Teen er en udsøgt blanding af lækkert kakaopulver, kanelbark, velsmagende stødt muskatnød og ren, navnebeskyttet æterisk olie fra vanilje. ÆTERISKE OLIER: Vanilje*

67


PERSONLIG PLEJE Young Livings shampooer, cremer og målrettede hudplejeprodukter med æteriske olier, der er fri for videnskabeligt kontroversielle ingredienser, renser og fugter din hud for en naturlig, sund glød. Forkæl din hud med kraften fra æteriske olier!


Personlig pleje | Hudpleje

Ansigts- og

Orkide

HUDPLEJE Young Livings hudplejeprodukter samler kvalitetsingredienser fra botaniske og æteriske olier for at bidrage til og forbedre din huds udseende. Denne serie indeholder essentielle hudplejeløsninger til alle hudtyper, med produkter der er formuleret af eksperter for at holde din hud sund og blød.

ART-SKØNHEDSMASKE (ART BEAUTY MASQUE) Kode:

ART-CREMEMASKE (ART CREME MASQUE)

5168 8 stk.

Kode:

ART®-crememasken er formuleret til at fugte i dybden og beskytte huden ved hjælp af en eksklusiv blanding af hyaluronsyre og rene æteriske olier. Andre naturlige planter af spakvalitet er tilføjet for at bidrage til lindring, opstramning og gendannelse af hudens ungdommelige udseende. Passer til alle hudtyper.

BRUGSANVISNING: Vask ansigtet, påfør masken, og lad den sidde i 20 minutter. Fjern den derefter forsigtigt. Kombiner med ART-fornyelsesserum for det mest optimale resultat.

BRUGSANVISNING: Vask, og tør ansigtet. Fordel jævnt i ansigtet. Lad sidde i 20 minutter. Fjern rester med et fugtigt håndklæde.

ART BLID CLEANSER (ART GENTLE CLEANSER) Ny formel!

ART L’BRIANTÉ-LIPGLOSS (ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS) NEUTRAL/VINTERDUFT

Kode:

5361550 100 ml

UK AT DE

IE

ART blid cleanser bidrager til en sund glød ved at vaske urenheder væk med et blødt, blidt skum. Med tilsatte hudelskende æteriske olier vil dit ansigt føles rent og frisk med et fornyet, strålende udseende. ®

BRUGSANVISNING: Påfør med våde hænder og masser ind i ansigtet og halsen med cirkulære bevægelser.

Kommer snart!

70

5173 30 ml

ART -skønhedsmasken er en orkidebaseret kvalitetsformel designet til at lindre huden og efterlade den sundere og mere strålende. Vores blanding af eksotiske orkideblade og rene æteriske olier giver næring til og styrker ansigtets mest delikate områder for at bidrage til et mere levende og sundt udseende. Passer til alle hudtyper. ®

YoungLiving.com

Kode: 507608

UK AT DE

IE

2-i-1 L’Brianté-lipgloss/æterisk olieduft er perfekt til at vise din naturlige skønhed på farten. Vinter har en neutral gloss og en sofistikeret æterisk olieblanding, der indeholder vetiver, sandeltræ og ylang ylang. ÆTERISKE OLIER: Vetiver, Idaho-balsamgran, langnålet ædelgran, royal hawaiian-sandeltræ, ylang ylang


Hudpleje | Personlig pleje

ART L’BRIANTÉ-LIPGLOSS (ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS) PINK/SOMMERDUFT Kode: 507508

UK AT DE

ART L’BRIANTÉ-LIPGLOSS (ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS) RØD/AMORESSENCE IE

Vær smuk på farten med 2-i-1 L’Brianté-lipgloss/ æterisk olie. Amoressence har lipgloss med en dyb rød farve og en romantisk æterisk olieblandingsduft, der indeholder jasmin og vetiver.

ÆTERISKE OLIER: Tangerin, mandarin, grøn mynte, lime, vetiver, patchouli, rejnfan

ÆTERISKE OLIER: Vetiver, Idaho-blågran, jasmin*, davana, ocotea, ylang ylang, romerkamille, storkenæb

5362550 30 ml

ART OPFRISKENDE TONER (ART REFRESHING TONER) Ny formel! UK AT DE

IE

Kode:

5360550 120 ml  

ART let fugtighedscreme hjælper huden til at bevare og opretholde korrekt fugtighed. Med Young Livings æteriske olier og naturlige ingredienser vil dit ansigt føles blødt, så dit underlag klargøres som et smukt kunstværk.

BRUGSANVISNING: Når du har renset huden, skal du påføre toner i ansigtet og på halsen med vat. Bruges om morgenen og om aftenen efter behov.

Kommer snart!

ART-FORNYELSESSERUM (ART RENEWAL SERUM) 5175 20 ml

ART®-fornyelsesserum er en spændende blanding af eksotiske orkidéer og æteriske olier, der bidrager til at lindre og beskytte ansigtets mest delikate områder. Disse kvalitetsingredienser er formuleret til at pleje i dybden, hydrere og bidrage til at gendanne et ungdommeligt udseende. BRUGSANVISNING: : Vask ansigtet. Påfør ARTfornyelsesserum på ansigtets delikate områder 2 gange om dagen, og lad det trænge ind. Det bedste resultat opnås ved at følge op med dit valg af Young Livings fugtighedscremer.

IE

Young Livings nye ART -hudplejesystem renser, toner og fugter sikkert og effektivt dit ansigt for at finde din naturlige skønhed. Det er det smukke ved ART®! ®

BRUGSANVISNING: Se individuelle produkter for brug.

Kommer snart!

Kode: 4833 30 ml

UK AT DE

IE

Sheerlumé™, der er en avanceret formel med en sofistikeret navnebeskyttet blanding af alpine planter og rene æteriske olier, gør hudtonen synligt lysere og afbalanceret. BRUGSANVISNING: Påfør et tyndt lag Sheerlumé på ren hud. Det bedste resultat opnås ved at bruge cremen om morgenen og om aftenen, enten alene eller under din foretrukne fugtighedscreme fra Young Living.

Kode: UK AT DE

5363550

ART SHEERLUMÉ-CREME MED LYSENDE EFFEKT (ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM)

BOSWELLIA WRINKLE CREAM

ART-HUDPLEJESYSTEM (ART SKIN CARE SYSTEM) Ny formel! Kode:

IE

®

BRUGSANVISNING: Påføres blidt på ansigtet og halsen, efter du har renset og tonet huden. Bruges om morgenen eller efter behov.

Kommer snart!

UK AT DE

ART opfriskende toner fjerner blidt urenheder uden at udtørre huden. Den perfekte blanding af æteriske olier bidrager til at balancere din huds pH-værdi og efterlader din hud ren, tonet og frisk.

®

Kode:

IE

Se strålende ud, og føl dig lige sådan med 2-i1 L’Brianté-lipgloss/æterisk olieduft. Sommer har flirtende pink lipgloss og en sød æterisk olieblanding, der indeholder tangerin og patchouli.

ART LET FUGTIGHEDSCREME (ART LIGHT MOISTURISER) Ny formel! Kode:

UK AT DE

Kode: 507408

5141500 57 g

UK AT DE

Boswellia Wrinkle Cream™ indeholder rene æteriske olier som frankincense og sandeltre, der fugter huden og samtidigt minimerer glans og reducerer synlig solbeskadigelse. BRUGSANVISNING: Påføres blidt på ansigtet og halsen, efter du har renset og tonet huden.

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

71

IE


Personlig pleje | Hudpleje

LÆBEPOMADE MED KANEL OG MYNTE (CINNAMINT LIP BALM) Kode:

515008 4,2 g

UK AT DE

LÆBEPOMADE MED GRAPEFRUGT (GRAPEFRUIT LIP BALM) IE

SE

Kode:

Læbepomaden med kanel og mynte er rig på planter, der lindrer tørre læber og samtidig beskytter mod ekstreme vejrforhold. Den indeholder nærende æteriske olier, olie fra gojibærfrø og antioxidanterne A-, C- og E-vitamin. ÆTERISKE OLIER: Pebermynte, grøn mynte, appelsin, kanelbark

ÆTERISKE OLIER: Grapefrugt, olie fra gojibærfrø

Mest populær!

ANSIGTSVASK MED APPELSINBLOMST (ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH)

520308 4,2 g

UK AT DE

IE

Kode:

PROGESSENCE PHYTO PLUS™ IE

SE

Progessence Phyto Plus er en ren, harmoniserende serum, der er designet specielt til kvinder. Sammen med mexicansk yams og E-vitamin er Progessence Plus formuleret med æteriske olier fra frankincense, bergamot og pebermynte for at opnår det bedste resultat. BRUGSANVISNING: Påfør 2-4 dråber 2 gange om dagen på halsen. For større effekt kan du påføre 1-2 dråber på underarmene 2 gange om dagen.

Mest populær!

SATIN FACIAL SCRUB MED MYNTE (SATIN FACIAL SCRUB, MINT) Kode:

3735500 57 g  

UK AT DE

IE

BRUGSANVISNING: Indskum blidt over ansigtet og halsen med varmt vand. Skyl grundigt. Bruges hver dag.

Mest populær!

UK AT DE

5136500 118 ml

Denne milde ansigtsvask uden sæbe renser huden uden at fjerne naturlige olier. Den indeholder MSM for at blødgøre, kelp for at forbedre elasticiteten og æterisk lavendelolie for at lindre huden.

ÆTERISKE OLIER: Lavendel

458108 15 ml

IE

Lædepomaden med grapefrugt er en let og forfriskende tilføjelse til daglig læbepleje og bidrager til at forebygge tørre læber.

Læbepomaden med lavendel lindrer tørre læber med kraften fra æterisk lavendelolie og de fugtgivende fordele fra jojobaolie og E-vitamin.

Kode:

UK AT DE

Mest populær!

LÆBEPOMADE MED LAVENDEL (LAVENDER LIP BALM) Kode:

517808 4,2 g

FUGTIGHEDSCREME MED SANDELTRÆ (SANDALWOOD MOISTURE CREAM) Kode:

514808 113 g

UK AT DE

IE

Fugtighedscreme med sandeltræ er en ultrahydrerende fugtighedscreme med rene æteriske olier fra Young Living. Metylsufonylmetan (MSM) – et naturligt forekommende plantebaseret kemikalie blødgør huden og gør den mere elastisk. Dette produkt indeholder shea butter. BRUGSANVISNING: Masser blidt på ansigtet, halsen og andre ønskede områder. Bruges dagligt, efter du har renset og tonet dit ansigt.

ØJENCREME MED GOJIBÆR (WOLFBERRY EYE CREAM) UK AT DE

IE

Satin Facial Scrub™ med mynte er en vandbaseret exfolierende scrub. Den indeholder jojobaolie, mango butter, MSM, aloe og æterisk pebermynteolie for at minimere synlige porer og forynge hud, der ser kedelig ud. BRUGSANVISNING: Massér blidt over ansigtet og halsen med varmt vand. Skyl grundigt. Bruges efter behov.

Kode:

5145 14,1 g

Øjencreme med gojibær er en naturlig vandbaseret fugtighedscreme. Denne creme indeholder de anti-ældende og hudfugtende egenskaber fra olie fra gojibærfrø og lindrer trætte øjne og minimerer synligheden af poser, cirkler og fine liner. BRUGSANVISNING: Når du har renset og tonet ansigtet, masseres cremen blidt på den bløde hud under øjnene. Bruges om aftenen.

72

YoungLiving.com


Bad- og

KROPSPLEJE AROMAGUARD MEADOW MIST-DEODORANT (AROMAGUARD MEADOW MIST DEODORANT) Kode:

375208 42 g

UK AT DE

IE

Rose

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT-DEODORANT (AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEODORANT) SE

Kode:

375308 42 g

Young Livings naturlige deodoranter er et aluminiumsfrit alternativ til kommercielle produkter. Meadow Mist™-deodoranten indeholder kokosnøddeolie, bivoks, E-vitamin og rene æteriske olier som citron og lavendel for deres hudplejende egenskaber.

3751500 236 ml

IE

Kode: 469908

EU

Bon Voyage indeholder 11 produkter til personlig pleje fra Young Living i en attraktiv, specialdesignet taske. Disse toiletartikler i rejsestørrelse gør Bon Voyage praktisk og kompakt – en perfekt størrelse til håndbagagen eller håndtasker og indeholder hele udvalget af essentielle produkter til personlig pleje, når du er på farten.

FUGTGIVENDE SHAMPOO MED COPAIBA OG VANILJE (VANILLA MOISTURISING SHAMPOO)

COOL AZUL-SPORTSGEL (COOL AZUL SPORTS GEL) 543608 100 ml

SE

BON VOYAGE-SÆT (BON VOYAGE KIT) UK AT DE

Young Livings Bath & Shower Gel Base er den perfekte måde til at pleje og rense huden med en særlig sæbe til boblebad eller shower gel Tilsæt et par dråber af din foretrukne enkelte æteriske olie eller blanding til gelbasen for en luksuriøs rensende oplevelse.

Kode:

IE

Young Livings Mountain Mint -deodorant indeholder de naturlige hudlindrende egenskaber fra kokosnøddeolie, bivoks og E-vitamin. Mountain Mint er tilsat æteriske olier fra bl.a. citron og rosmarin og ideelt alternativ til aluminiumbaserede produkter.

BATH & SHOWER GEL BASE Kode:

UK AT DE ™

UK AT DE

Cool Azul™-sportsgel er formuleret med uovertruffen 10 % (10 ml) ren æterisk olie i hver tube. De naturligt udvundne ingredienser giver Cool Azul-sportsgel en unik konsistens, der gør påføring praktisk og nemt for alle, herunder fysioterapeuter, sportsmassører og massører.

IE

Kode:

5194550 295 ml

UK AT DE

IE

SE

Fugtgivende shampoo med copaiba og vanilje er en rig hydrerende renseshampoo til tørt eller skadet hår. ÆTERISKE OLIER: Lavendel, copaiba, storkenæb, vanilje*

Kommer snart!

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

73


Personlig pleje | Bad og kropspleje

FUGTGIVENDE BALSAM MED COPAIBA OG VANILJE (COPAIBA VANILLA MOISTURISING CONDITIONER) Kode:

5195550 295 ml

UK AT DE

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL Kode:

IE

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, copaiba, storkenæb, vanilje*

UK AT DE

IE

Evening Peace Bath & Shower Gel blander de mest naturlige botaniske ingredienser med æteriske olier for at afslappe trætte muskler og bidrage til lindre stress og spændinger. En perfekt måde at slutte dagen på.

GENESIS-HÅND- OG BODYLOTION (GENESIS HAND & BODY LOTION) Kode:

3706500 245 g

UK AT DE

IE

Genesis™-hånd- og bodylotion blander kokosnøddeolie og lecithin med velduftende æteriske olier og MSM for at bidrage til blød, sund hud. Den fugter, normaliserer og beskytter din hud.

ÆTERISKE OLIER: Sandeltræ, blå rejnfan, ylang ylang, storkenæb, jasmin*, palmarose, rosentræ, broget salvie, citron, bergamot, romerkamille

ÆTERISKE OLIER: Rosentræ, jasmin*, bergamot, palmarosa, citron, ylang ylang, storkenæb, romerkamille

LAVADERM COOLING MIST

KIDSCENTS-SHAMPOO (KIDSCENTS SHAMPOO) Kode:

IE

ÆTERISKE OLIER: Mandarin, lavendel, romerkamille, storkenæb, salvie, bergamot, rosentræ, broget salvie, ylang ylang, fennikel, citron, palmarose, havemerian, jasmin*, blå rejnfan

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL 3742500 236 ml

UK AT DE

Dragon Time Bath & Shower Gel kombinerer æteriske oliers lindrende og beroligende egenskaber med naturligt fugtgivende planter for en luksuriøs gel, der får dig til at føle dig ren, afslappet og opløftet.

Fugtgivende balsam med copaiba og vanilje er en rig hydrerende balsam til tørt eller skadet hår.

Kode:

3739500 236 ml

Kode:

3686 214 ml

324908 59 ml

UK AT DE

IE

LavaDerm Cooling Mist er særlig formuleret med to af naturens mest lindrende substanser, æterisk lavendelolie og aloe vera. Brug den til at afkøle og forynge stresset hud.

KidScents-shampoo har en sikker, mild formel designet til at give den perfekte pH-balance til børns sarte hud. Den indeholder MSN, aloe vera, kamille og andre plejede urter og vitaminer samt rene æteriske olier.

ÆTERISKE OLIER: Lavendel

ÆTERISKE OLIER: Tangerin, citron, blå rejnfan

SKUMMENDE HÅNDSÆBE MED LAVENDEL (LAVENDER FOAMING HAND SOAP) UK AT DE

BATH & SHOWER GEL MED LAVENDEL (LAVENDER BATH & SHOWER GEL) Kode:

5202500 236 ml

UK AT DE

Bath & Shower Gel med lavendel har tilsat ren lavendelolie og renser og forynger din hud, samtidig med at den lindrer og afslapper dit sind. Den er fri for kemikalier og syntetiske konserveringsmidler og indeholder plantebaserede ingredienser som kokosnøddeolie og stjerneanis. ÆTERISKE OLIER: Lavendel, myrra, citron, davana

IE

443008 236,5 ml Kode: 443108 3 pk (3 x 236.5 ml) Kode:

Skummende håndsæbe med lavendel er en blid, rensende udvidelse af vores helt naturlige produktserie. Kun en lille mængde af denne velduftende sæbe, der opfrisker og forynger selv den mest følsomme hud, renser og fugter din hud uden at efterlade den tør eller irriteret. Pumpe medfølger. ÆTERISKE OLIER: Lavendel, citron, myrra

74

YoungLiving.com

IE


Bad og kropspleje | Personlig pleje

HÅND- OG BODYLOTION MED LAVENDEL (LAVENDER HAND & BODY LOTION) Kode: 5201500 226 ml

UK AT DE

IE

Hånd- og bodylotion med lavendel, der er tilsat æterisk olie fra lavendel og andre plantebaserede ingredienser, fugter og beskytter hud mod overeksponering for lang og vedvarende hydrering. Denne formel er certificeret miljøvenlig og helt naturlig.

FUGTGIVENDE SÆBE MED LAVENDEL OG ROSENTRÆ (LAVENDER-ROSEWOOD MOISTURISING SOAP) Kode:

367308 100 g

UK AT DE

IE

Fugtgivende sæbe med lavendel og rosentræ er en god tilføjelse til enhver håndplejerutine. Denne sæbe udtørrer ikke din hud lige som kommercielle, syntetiskbaserede sæber og indeholder ikke parfume, kemikalier og kunstige farvestoffer.

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, myrra, citron, davana

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, rosentræ

DAGLIG SHAMPOO MED LAVENDEL OG MYNTE (LAVENDER MINT DAILY SHAMPOO) Kode:

5191550 295 ml

UK AT DE

IE

Kode:

UK AT DE

IE

Daglig balsam med lavendel og mynte er en forfriskende daglig fugtgivende blanding, der er velegnet til alle hårtyper.

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, pebermynte, grøn mynte

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, pebermynte, grøn mynte

VOLUME BALSAM MED LAVENDEL (LAVENDER VOLUME CONDITIONER)

5100500 236 ml

UK AT DE

IE

Kode:

IE

Morning Start Bath & Shower Gel giver en god start på dagen med en opfriskende blanding af de fineste æteriske olier tilføjet naturligt rensende og fugtgivende botaniske ingredienser. ÆTERISKE OLIER: Citrongræs, enebær, rosmarin, pebermynte

IE

SENSATION BATH & SHOWER GEL

MORNING START BATH & SHOWER GEL UK AT DE

UK AT DE

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, citron, broget salvie, jasmin*

ÆTERISKE OLIER: Lavendel, citron, broget salvie, jasmin*

3745500 236 ml

5102500 236 ml

Volume balsam med lavendel fugter blidt og giver fylde til fint hår. En fabelagtig opfølger til Volume shampoo med lavendel og er formuleret med MSM, mælkeprotein og vitaminer for at styrke skadet og svagt hår.

Volume shampoo med lavendel renser blidt fint hår og giver volumen, mens den samtidig plejer og gendanner balancen. Den fornyende og opfriskende volumen shampoo med lavendel indeholder MSM, en svovlforbindelse, der har siges at styrke håret.

Kode:

5192550 295 ml

Daglig shampoo med lavendel og mynte er en forfriskende, rensende blanding, der passer til alle hårtyper.

VOLUME SHAMPOO MED LAVENDEL (LAVENDER VOLUME SHAMPOO) Kode:

DAGLIG BALSAM MED LAVENDEL OG MYNTE (LAVENDER MINT DAILY CONDITIONER)

Kode:

3748500 236 ml

UK AT DE

IE

Sensation Bath & Shower Gel kombinerer en fortryllende velduftende blanding af olier brugt af Cleopatra til at fremme kærlighed og øge lyst med de fineste naturlige ingredienser for at skabe en badeoplevelse, som du vil gentage igen og igen. ÆTERISKE OLIER: Rosentræ, ylang ylang, jasmin*

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

75


Personlig pleje | Bad og kropspleje

SHUTRAN Kode:

483508 15 ml

UK AT DE

THIEVES-RENSESÆBE (THIEVES CLEANSING SOAP)

IE

Kode:

Shutran™ er en effektiv æterisk olieblanding særlig formuleret til mænd for at booste følelsen af maskulinitet og selvtillid og er perfekt til brug som en cologne, der appellerer til både mænd og kvinder.

Kode: Kode:

UK AT DE

UK AT DE

IE

Thieves-rensesæbe dufter af den fyldige aroma fra en naturlig antiseptisk æterisk olieblanding med Thieves. Fugtgivende planteolier og planteekstrakter bidrager til at fremme sund, blød hud.

ÆTERISKE OLIER: Idaho-blågran, ocotea, solcypres, ylang ylang, koriander, davana, cedertræ, citron, lavendel

SKUMMENDE THIEVES-HÅNDSÆBE (THIEVES FOAMING HAND SOAP)

367908 99,25 g

ÆTERISKE OLIER: Kryddernellike, kanelbark, rosmarin, citron, eucalyptus radiata

IE

367408 236,5 ml  364308 3 pk (3 x 236,5 ml) 

SKUMMENDE THIEVES-HÅNDSÆBE – GENOPFYLDNING (THIEVES FOAMING HAND SOAP REFILL) Kode:

359408 Genopfyldning (946 ml)

UK AT DE

IE

Skummende Thieves-håndsæbe renser, beskytter og fugter huden med den æteriske olieblanding Thieves, rene æteriske olier fra citron og appelsin, aloe, ginkgo biloba og E-vitamin. Dispenseres som en fyldig skum.

Skummende Thieves-håndsæbe renser, beskytter og fugter huden med den æteriske olieblanding Thieves, rene æteriske olier fra citron og appelsin, aloe, ginkgo biloba og E-vitamin. Dispenseres som en fyldig skum. Pumpe medfølger.

THIEVES-HÅNDRENS UDEN VAND (THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER) UK AT DE IE Kode: Kode:

SE

THIEVES-HÅNDRENS UDEN VAND (THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER) - FAMILIESTØRRELSE Kode:

362108 29,35 g 362208 3 pk (3 x 29,35 g)

514208 215 g

IE

SE

Denne større flaske med Thieves-håndrens uden vand er perfekt til alle rum i dit hus. Ved at have en flaske i familiestørrelse lige ved hånden øges din families brug, og børn motiveres til at være proaktive i at holde deres hænder rene.

Som et helt naturligt produkt fremmer Thieves-håndrens uden vand god hygiejne ved at rense og forfriske hænderne uden brug af vand på alle tidspunkter og alle steder. ÆTERISKE OLIER: Kryddernellike, kanel, rosmarin, citron, pebermynte, eucalyptus radiata

Bemærk, at dette produkt ikke kan sendes til De Kanariske Øer.

Mest populær! Kommer snart!

SHEERLUMÉ Føl dig smuk

UK AT DE


MUNDPLEJE

Timian (Thyme)

THIEVES AROMABRIGHT-TANDPASTA (THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE) Kode: 3039521 118 g

UK AT DE

THIEVES DENTAROME ULTRA-TANDPASTA (THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE) IE

SE

Kode:

Thieves AromaBright-tandpasta er en helt naturlig kvalitetstandpasta lavet af 100 % rene æteriske olier, herunder den effektive og eksklusive æteriske olieblanding Thieves samt andre ingredienser, der bidrager til mundhygiejne.

3744521 118 g

UK AT DE

ÆTERISKE OLIER: Pebermynte, kryddernellike, eucalyptus globulus, Thieves, timian, vintergrøn

Mest populær!

Kode:

Mest populær!

THIEVES-TANDTRÅD (THIEVES DENTAL FLOSS)

4574 114 g

Kode:

Young Livings KidScents Slique-tandpasta er den perfekte mundplejeløsning til børn i alle aldre. Denne formel, der er nu er smagstilsat med vores æteriske olieblanding Slique-essens, er et fremragende værktøj til at lære børn gode mundhygiejnevaner.

SE

Thieves Dentarome Ultra-tandpasta er en avanceret formel med helt naturlige ingredienser, der blidt renser dine tænder, mens effekten ved ren æterisk olieblanding med Thieves giver frisk ånde.

ÆTERISKE OLIER: Pebermynte, grøn mynte, kryddernellike, ocotea, kanel, citron, eukalyptus, rosmarin

KIDSCENTS SLIQUE-TANDPASTA (KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE)

IE

Kode:

UK AT DE

IE

4463560 Enkelt (50 m) 4464560 3 pk (3 x 50 m)

Thieves-tandtråd, der er formuleret med effekten fra æterisk olieblanding med Thieves, holder effektivt bakterierne væk. Denne slidstærke tandtråd er lavet af stærke fibre, der ikke flænses eller knækker, og glider nemt mellem tænderne, så steder, der er svære at nå, renses mere effektivt.

ÆTERISKE OLIER: Grapefrugt, tangerin, grøn mynte, citron, ocotea, kryddernellike, kanel, eukalyptus, rosmarin

ÆTERISKE OLIER: Pebermynte, kryddernellike, citron, kanel, eukalyptus, rosmarin

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS-MUNDSKYL (THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH) Kode:

368308 236 ml

UK AT DE

IE

SE

Thieves Fresh Essence Plus-mundskyl indeholder en særlig formel af æteriske olier, der giver dig utrolig frisk ånde. ÆTERISKE OLIER: Thieves, grøn mynte, pebermynte, vetiver

Mest populær!

THIEVES-MINTPASTILLER (THIEVES MINTS) Nyhed! Kode:

5138550 30 mintpastiller

UK AT DE

IE

Nyd den kølige, forfriskende smag af Thieves-mintpastiller. De naturlige, sukkerfrie ingredienser indeholder styrken ved æterisk olie med Thieves og fra pebermynte og er et sundt alternativ til at få frisk ånde. BRUGSANVISNING: Opløs 1 mintpastil i munden efter behov.

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter.

77


DEL

livsstilen

Med mere end 20 år dedikeret til at udvikle produkter, der rengør hjemmet, plejer kroppen, gør hud og hår smuk og beroliger ånden, er vi stolte over at kunne give dig valg, der bidrager til sand velvære i alle aspekter. Uden på noget tidspunkt at vakle i vores kompromisløse Seed to Seal®-forpligtelse er vores mål at give dig flere måder til at indarbejde velvære i dine vaner og dit hjem. Når du opnår uafhængighed ved at dele Young Living med dem omkring dig, har du muligheden for at invitere en anden dimension af velvære ind i dit liv.


Deling | Uddannelse

Essentiel

UDDANNELSE

Galbanum

Det har aldrig været nemmere at lære mere om Young Living, og hvad vi står for! Vores uddannelsesværktøjer, der indeholder alt fra produktguider til pjecer, fra brochurer til kompensationsplansmaterialer, er omfattende, inspirerende og essentielle for at blive en Young Living-ekspert.

PRODUKTGUIDE (PRODUCT GUIDE) Nyhed! Kode: Kode:

384916 Enkelt 385016 10-pak

anet alvorligt. Vores moderne g de reneste olier på jorden.

der det ®

n – det er vores kald.

EUROPÆISK PRODUKTGUIDE

roces er det, som får Young Living til at skille sig ud. produkt, som du bestiller, er blevet produceret med dygtighed. Du begynder at se dette eksklusive segl mindelse om, at du i hver dråbe af vores æteriske en renhed og effektivitet.

akte dette medlem af Young Living:

EU

PJECE MED KOMPENSATIONSORDNINGENS HØJDEPUNKTER (COMPENSATION PLAN (EN) HIGHLIGHTS FLYER) Kode:

472008 25-pak

Med smukke billeder og detaljerede beskrivelser gør produktguiden det nemt for dig at dele Young Livings produkter med andre.

UK AT DE

IE

SE

ES

Pjecen med kompensationsordningens højdepunkter giver en oversigt over Young Livings generøse kompensationsordning og bonusmuligheder.

g (Europe) Ltd ck Park, 566 Chiswick High Road, S, Storbritannien

Fax: +44-1480-862849 ummer: 5299340

n ESSENTIAL OILS ™

BROCHURE OM ÆTERISKE OLIER TIL HVERDAG (EVERYDAY ESSENTIALS BROCHURE) (EN) Kode:

492108 25-pak

to infuse everyday nutritional and personal-care ing in unmatched natural benefits. ent way to experience even more of

d out more at youngliving.com.

AN INTRODUCTION TO ESSENTIAL OILS

Everyday Essentials

80

YoungLiving.com

EU

Brochuren om æteriske olier til hverdag introducerer begyndere til verden af æteriske olier og forklarer, hvordan du kan gøre æteriske olier til en del af din dag, hver dag.

FOLDER OM RAINDROP TECHNIQUE® (RAINDROP TECHNIQUE® LEAFLET) (EN) Kode:

441008 Enkelt

UK AT DE

IE

En folder med diagrammer der viser, hvordan Raindrop Technique udføres.

SE

ES


Uddannelse | Deling

PJECE OM THIEVES (THIEVES BOOKLET) (EN) Kode:

349008 25-pak

PJECE OM NINGXIA RED (NINGXIA RED BOOKLET) (EN)

EU

Kode:

Pjecen om Thieves er et omfattende kig Entdecken på Young Livings ThievesSie NingXia Redmed en historie serie, komplet om olieblanding og hvordan hvert Thieves-produkt bruges.

495208 25-pak

Seit Jahrhunderten schon wird die Ningxia Wolfsbeere als eine der gesundheitsfördernsten Superfrüchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und unglaublich reich an Antioxidantien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der Natur.

IE

SE

ES

Pjecen om NingXia Red informerer og bringer glæde med de seneste forskningsoplysninger om kraften ved NingXia Red. Denne pjece, der er velegnet til udstilling eller uddeling, tiltrækker helt sikkert opmærksomhed.

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

®

UK AT DE

D. Gary Young, der führende Experte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia Wolfsbeere gemeinsam mit der natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem absolut einzigartigen Produkt vereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk NingXia Red stärkt und revitalisiert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang anhaltender Energie. Haben auch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

A: NingXia Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

Code 495210

ET HURTIGT KIG PÅ ÆTERISKE OLIER (ESSENTIAL OILS AT A GLANCE) (EN) Koodi:

471708 25 kpl

PJECE OM SUCCES VED DELING (SHARING FOR SUCCESS BOOKLET) (EN) EU

Koodi:

477508 10 kpl

Find ud af mere om et udsøgt udvalg af vores æteriske olier og vores Essential Rewards-sæt med denne guide til et hurtigt kig på æteriske olier, der også indeholder spændende brugsforslag!

PJECE OM 5 DAY NUTRITIVE CLEANSE™ (5 DAY NUTRITIVE CLEANSE™ BOOKLET) (EN) Kode:

398708 25-pak

EU

Pjecen om 5 Day Nutritive Cleanse er ledsageren til Young Livings 5 Day Nutritive Cleanse-program.

EU

Få personlige og professionelle belønninger, tidligere end du troede var muligt, med Young Livings Sharing for Succesproces og 90-dages plan i denne informative pjece!

PJECE OM ESSENTIAL REWARDS (ESSENTIAL REWARDS BOOKLET) (EN) Kode:

430008 25-pak essential rewards THE AUTOSHIP ADVANTAGE

EU

Pjecen om Essential Rewards forklarer egenskaberne og fordelene ved Young Livings populære Essential Rewardsordning med automatisk forsendelse. Hold dine kunder og distributører informerede med denne praktiske pjece.

PJECEN GENDAN DIN KERNE (RESTORE YOUR CORE BOOKLET) (EN) Kode:

390808 25-pak

EU

Young Livings pjece Gendan din kerne giver en dybdegående oversigt over vores Core Essentials Completeernæringsprogram.

81


Deling | DVD'er

FRA FRØ TIL OVERFLOD – DVD (FROM SEED TO ABUNDANCE DVD)

DVD OM RAINDROP TECHNIQUE (RAINDROP TECHNIQUE DVD) Kode:

3998 Enkelt

EU

3619500 Enkelt Kode: 4583500 50-pak Kode:

Nu kan du lære den effektive Raindrop Technique af mesteren, Gary Young. Trinvis vejledning guider dig omhyggeligt gennem hver massageteknik og giver dig den nødvendige viden til at udføre vellykket Raindrop Technique.

Lær, hvad æteriske olier er, hvordan de fungerer, og hvorfor Young Livings er de mest effektive. Se vores forpligtelse til kvalitet og vores mission om at inspirere enkeltpersoner til liv med velvære, formål og overflod. DVD'en er på engelsk. Undertekster på tysk, svensk, spansk, polsk og hollandsk

DVD OM SEED TO SEAL (SEED TO SEAL DVD)

EU

DVD OM VELVÆRE, FORMÅL OG OVERFLOD (WELLNESS, PURPOSE, ABUNDANCE DVD)

EU

Kode:

4547500 Enkelt Kode: 4582500 50-pak

4736 Enkelt Kode: 4737 10-pak

DVD'en om Seed to Seal® forklarer Young Livings unikke Seed to Sealproces med fem trin, og hvordan hvert trin sikrer kvaliteten af vores æteriske olier. Opnå troværdighed, når du taler om de konkurrencemæssige fordele og den overlegne kvalitet, der er eksklusiv for Young Livings æteriske olier og produkter tilsat olie.

Oplev bevægende historier fra flere af Young Livings medlemmer om deres søgen efter svarene på livets udfordringer. Fra at bidrage til fysisk sundhed til jagten på økonomisk uafhængighed kan du finde ud af, hvordan Young Living-muligheden kan sætte dig i stand til at ændre dit eget og andres liv.

DVD'en er på engelsk. Undertekster på tysk, svensk, spansk,

DVD'en er på engelsk. Undertekster på tysk, svensk, spansk og japansk.

Kode:

polsk og hollandsk

SPROG INKLUDERET I VEJLEDNINGEN PÅ 24 SPROG: engelsk, tysk, svensk, bulgarsk, tjekkisk, dansk, græsk, estisk, finsk, fransk, kroatisk, ungarsk, italiensk, litauisk, lettisk, maltesisk, hollandsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, spansk, slovakisk, slovensk

82

YoungLiving.com


Alternative produkter | Deling

Alternative

PRODUKTER På grund af vores utrættelige forpligtelse til kvalitet og uvilje til at gå på kompromis kan forsyninger af botaniske ingredienser, der overholder vores standarder, af og til gøre nogle af vores produkter midlertidigt utilgængelige. Men med vores sofistikerede og omfattende produktsortiment kan du stadig finde effektive alternativer og måske nye yndlingsprodukter! Her er et par alternativer, som du kan drage fordel af:

ENKELTE ÆTERISKE OLIER

ANBEFALEDE ALTERNATIVER

LAVENDEL

Copaiba

Bergamot

PEBERMYNTE (PEPPERMINT)

Grøn mynte (Spearmint)

Vintergrøn (Wintergreen)

CITRON (LEMON)

Jade Lemon

Lime

FRANKINCENSE

Sacred Frankincense

Cypres (Cypress)

APPELSIN (ORANGE)

Tangerin (Tangerine)

Grapefrugt (Grapefruit)

GRAPEFRUIT

Tangerine

Lemon

LIME

Jade Lemon

Lemon

WINTERGREEN

Grøn mynte (Spearmint)

Peppermint

CEDERTRÆ (CEDARWOOD)

Hong Kuai

Copaiba

KRYDDERNELLIKE (CLOVE)

Kanelbark (Cinnamon Bark)

Grøn mynte (Spearmint)

CYPRESS

Skovfyr (Pine)

Solcypres (Hinoki)

ÆTERISKE OLIEBLANDINGER

ANBEFALEDE ALTERNATIVER

THIEVES

Melrose

Purification

PEACE & CALMING

Stress Away

Lavender

PURIFICATION

Melrose

Citrus Fresh

VALOR

Vetiver

Idaho-blågran (Idaho Blue Spruce)

R.C.

Raven

Breathe Again Roll-On

PANAWAY

Deep Relief

Relieve It

JOY

Sensation

Harmony

CITRUS FRESH

Lemon

Orange

DI-GIZE

AromaEase

Ingefær (Ginger)

MELROSE

Purification

Tetræ (Tea Tree)

STRESS AWAY

Tranquil Roll-On

Lavender

SCLARESSENCE

Lady Sclareol

Dragon Time

83


INDEKS

3 Wise Men 37 5-Day Nutritive Cleanse 63 Pjece om 5 Day Nutritive Cleanse™ (5-Day Nutritive Cleanse Booklet) 81 Sæt med 30 olier (30-Oil Collection) – Europa 43

A

Abundance 30 Acceptance 30 Aria-ultrasonisk duftspreder (Aria Ultrasonic Diffuser) 46 Aroma Carousel 48 AromaEase 30 AromaGlide-rullehoveder (AromaGlide Roller Fitments) 48 AromaGuard Meadow Mist-deodorant (AromaGuard Meadow Mist Deodorant) 73 AromaGuard Mountain Mint-deodorant (AromaGuard Mountain Mint Deodorant) 73 Aroma Life 30 AromaLux-duftspreder med forstøvning (AromaLux Atomizing Diffuser) 46 Aroma Siez 31 ART-skønhedsmaske (ART Beauty Masque) 70 ART-crememaske (ART Creme Masque) 70 ART blid cleanser (ART Gentle Cleanser) 70 ART L’Brianté neutral/vinterduft (ART L’Brianté Neutral/Winter Scent) 70 ART L’Brianté pink/sommerduft (ART L’Brianté Pink/Summer Scent) 71 ART L’Brianté rød/amoressence-duft (ART L’Brianté Red/Amoressence Scent) 71 ART let fugtighedscreme (ART Light Moisturiser) 71 ART opfriskende toner (ART Refreshing Toner) 71 ART-fornyelsesserum (ART Renewal Serum) 71 ART Sheerlumé-creme med lysende effekt (ART Sheerlumé Brightening Cream) 71 ART-hudplejesystem (ART Skin Care System) 71 Awaken 31

B

Balance Complete 63 Basisstartsæt (Basic Starter Kit) 13 Basilikum (Basil) 20 Bath & Shower Gel Base 73 Believe 31 Bergamot 20 Sort peber (Black Pepper) 28 Blandingsflaske (Blender Bottle) 48 BLM 63 Bon Voyage-sæt (Bon Voyage Kit) 73 Boswellia Wrinkle Cream 71 Brain Power 31 Breathe Again Roll-On 38 Build Your Dream 31

C

Gulerodsfrø (Carrot Seed) Cedertræ (Cedarwood) Cel-Lite Magic-massageolie (Cel-Lite Magic Massage Oil) Christmas Spirit Læbepomade med kanel og mynte (Cinnamint Lip Balm) Kanelbark (Cinnamon Bark) Soløjetræ (Cistus) 84

YoungLiving.com

23 21 44 31 72 24 28

Citronella 21 Citrus Fresh 31 Clarity 31 Broget salvie (Clary Sage) 20 Gennemsigtige grøntsagskapsler (Clear Vegetable Capsules) 48 Blomstervand med broget salvie (Clary Sage Floral Water) 55 Blomstervand med broget salvie – genop fyldning (Clary Sage Floral Water Refill) 55 Kryddernellike (Clove) 24 ComforTone 64 Common Sense 32 Pjece med kompensationsordningens højdepunkter (Compensation Plan Highlights Flyer) 80 Cool Azul 32 Cool Azul-sportsgel (Cool Azul Sports Gel) 73 Copaiba 21 Fugtgivende balsam med copaiba og vanilje (Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner) 74 Fugtgivende shampoo med copaiba og vanilje (Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo) 73 Cypres (Cypress) 21

D

Deep Relief Roll-On 38 Detoxzyme 64 Dewdrop-duftspreder (Dewdrop Diffuser) 47 Digest & Cleanse 64 Di-Gize 32 Dild (Dill) 22 Dorado Azul 22 Dragon Time 32 Dragon Time Bath & Shower Gel 74 Dragon Time-massageolie (Dragon Time Massage Oil) 44 Dream Catcher 32 Tørrede lavendelblomster (Dried Lavender Flowers) 57

E

Enkornprodukter 62 Elemi 22 En-R-Gee 32 EndoFlex 32 Bæretaske til æteriske olier (Essential Oil Carrier Case) 48 Bæretaske til æteriske olier (Essential Oil Carrying Case) 48 Breve med prøve på æterisk olie – 50 stk. (Essential Oil Sample Sachets 50 Pack) 41 Prøveflasker til æteriske olier (Essential Oil Sample Bottles) 49 Et hurtigt kig på æteriske olier (Essential Oils at a Glance) 81 Pjece om Essential Rewards (Essential Rewards Booklet) 81 Essential Rewards-sæt (Essential Rewards Kits) 16 Essential 7™-sæt (Essential 7™ Kit) Danish first with English in brackets 42 Essentialzyme 64 Essentialzymes-4 64 Eucalyptus bicostata (Eucalyptus Blue) 22 Eucalyptus Globulus 22 Eucalyptus radiata 22 Evening Peace Bath & Shower Gel 74 Brochure om æteriske olier til hverdag (Everyday Essentials Brochure) 80 Everyday Oils™-sæt (Everyday Oils™ Kit) 42 Exodus II 32

F

Feelings™-sæt (Feelings™ Kit) Fennikel (Fennel)

42 23

Forgiveness 33 Frankincense 23 Fra frø til overflod – DVD (From Seed to Abundance DVD) 82

G

Genesis-hånd- og bodylotion (Genesis Hand & Body Lotion) 74 Gentle Baby 33 Storkenæb (Geranium) 28 Vellugtende kamille (German Chamomile) 29 Ingefær (Ginger) 24 Glaspipetter (Glass Droppers) 49 GLF 33 Golden Touch 1 42 Grapefrugt (Grapefruit) 23 Læbepomade med grapefrugt (Grapefruit Lip Balm) 72 Gratitude 33 Grounding 33

H

Harmony 33 Evighedsblomst (Helichrysum) 23 Highest Potential 33 Solcypres (Hinoki) 28 Hong Kuai 23

I

ICP 64 Idaho-balsamgran (Idaho Balsam Fir) 24 Idaho-blågran (Idaho Blue Spruce) 24 ImmuPower 33 Inner Child 34 Inner Defense 64

J Jade Lemon 24 Jasmin (Jasmine) 24 Joy 34 Enebær (Juniper) 22 Juva Cleanse 34 JuvaFlex 34 JuvaPower 64 JuvaSpice 65

K

KidScents-shampoo (KidScents Shampoo) 74 KidScents Slique-tandpasta (KidScents Slique Toothpaste) 77

L

Lady Sclareol LavaDerm Cooling Mist Lavendel (Lavender) Bath & Shower Gel med lavendel (Lavender Bath & Shower Gel) Lavendelbuket (Lavender Bouquet) Puder med lavendel og enkorn (Lavender Einkorn Pillows) Breve med prøve på æterisk lavendelolie (Lavender Essential Oil Sample Sachets) Æterisk lavendelvand (Lavender Essential Water) Æterisk lavendelvand – genopfyldning (Lavender Essential Water Refill) Blomstervand med lavendel (Lavender Floral Water) Blomstervand med lavendel – genopfyldning (Lavender Floral Water Refill) Skummende håndsæbe med lavendel (Lavender Foaming Hand Soap) Hånd- og bodylotion med lavendel (Lavender Hand & Body Lotion)

34 74 25 74 57 57 40 55 55 56 56 74 74


Læbepomade med lavendel (Lavender Lip Balm) 72 Daglig balsam med lavendel og mynte (Lavender Mint Daily Conditioner) 75 Daglig shampoo med lavendel og mynte (Lavender Mint Daily Shampoo) 75 Fugtgivende sæbe med lavendel og rosentræ (Lavender-Rosewood Moisturising Soap) 75 Lavendelposer (Lavender Sachets) 57 Volume balsam med lavendel (Lavender Volume Conditioner) 75 Volume shampoo med lavendel (Lavender Volume Shampoo) 75 Mosepost (Ledum) 25 Citron (Lemon) 21 Breve med prøve på æterisk citronolie (Lemon Essential Oil Sample Sachets) 40 Citrongræs (Lemongrass) 21 Life 5 65 Lime 25 Longevity 34 Longevity-softgelkapsler (Longevity Softgels) 65

M

M-Grain 34 Magnify Your Purpose 34 Havemerian (Marjoram) 23 MegaCal 65 Citronmelisse (Melissa) 21 Melrose 35 Mister 35 Morning Start Bath & Shower Gel 75 MultiGreens 65 Myrra (Myrrh) 25 Myrte (Myrtle) 25

N

Naturligt opløsningsmiddel med hørfrø (Natural Flaxseed Solubilizer) 57 Nicolas-duftspreder (Nicolas Diffuser) 57 NingXia Nitro 61 NingXia Red 60 Pjece om NingXia Red (NingXia Red Booklet) 81 NingXia Red-kombipakke (NingXia Red Combo Pack) 61 NingXia Red – enkelte (NingXia Red Singles) 61 Ningxia-gojibær (tørrede) (Ningxia Wolfberries (Dried)) 61 NingXia Zyng 61 Northern Lights sort-gran (Northern Lights Black Spruce) 25 Muskatnød (Nutmeg) 25

O

Ocotea 27 Etiketter til olieflasker (Oil Bottle Labels) 49 OmegaGize3 65 Appelsin (Orange) 20 Ansigtsvask med appelsinblomst (Orange Blossom Facial Wash) 72 Oregano 27 Blomstervand med oregano (Oregano Floral Water) 56 Blomstervand med oregano – genopfyldning (Oregano Floral Water Refill) 56 Ortho Ease-massageolie (Ortho Ease Massage Oil) 44 Ortho Sport-massageolie (Ortho Sport Massage Oil) 44

P

Bursera graveolens (Palo Santo) 21 PanAway 35 Patchouli 27 Peace & Calming 35

Breve med prøve på den æteriske olie Peace & Calming (Peace & Calming Essential Oil Sample Sachets) 40 Peace & Calming II 35 Pebermynte (Peppermint) 27 Breve med prøve på æterisk pebermynteolie (Peppermint Essential Oil Sample Sachets) 40 SkovFyr (Pine) 28 Power Meal 65 Luksusstartsæt med Aria-duftspreder (Premium Starter Kit with Aria Diffuser) 14 Luksusstartsæt (Dewdrop) (Premium Starter Kit (Dewdrop)) 14 Luksusstartsæt med NingXia (Premium Starter Kit with Ningxia) 15 Luksusstartsæt med Thieves (Premium Starter Kit with Thieves) 15 Produktguide (Product Guide) 80 Progessence Phyto Plus 72 Purification 35

R

Raindrop Technique 43 DVD om Raindrop Technique (Raindrop Technique DVD) 82 Folder om Raindrop Technique® (Raindrop Technique® Leaflet) 80 R.C. 35 Raven 35 Kamfertræ (Ratvintsara) 24 Relaxation-massageolie (Relaxation Massage Oil) 45 Release 36 Relieve It 36 Pjecen Gendan din kerne (Restore Your Core Booklet) 81 Romerkamille (Roman Chamomile) 27 Rose 27 Rosmarin (Rosemary) 27 Blomstervand med rosmarin (Rosemary Floral Water) 56 Blomstervand med rosmarin – genopfyldning (Rosemary Floral Water Refill) 56 RutaVaLa 36 RutaVaLa Roll-On 38

S

Sacred Frankincense 27 Sacred Mountain 36 Salvie (Sage) 28 Uddelingskort med prøvebrev (Sample Sachet Sharing Cards) 41 Sandeltræ (Sandalwood) 28 Fugtighedscreme med sandeltræ (Sandalwood Moisture Cream) 72 SARA 36 Satin Facial Scrub med mynte (Satin Facial Scrub, Mint) 72 SclarEssence 36 DVD om Seed to Seal (Seed to Seal DVD) 82 Sensation 36 Sensation Bath & Shower Gel 75 Sensation-massageolie (Sensation Massage Oil) 45 Pjece om succes ved deling (Sharing For Success Booklet) 81 Shutran 76 Slique-barer (Slique Bars) 67 Slique-essens (Slique Essence) 67 Slique-te (Slique Tea) 67 Grøn mynte (Spearmint) 23 Stress Away 36 Stress Away Roll-On 38 Sulfurzyme 65 Super Cal 66

T

Tangerin (Tangerine) 28 Tetræ (Tea Tree) 29 The Gift 37 Thieves 37, 53 Thieves AromaBright-tandpasta (Thieves AromaBright Toothpaste) 53, 77 Pjece om Thieves (Thieves Booklet) 81 Thieves-rensesæbe (Thieves Cleansing Soap) 53, 76 Thieves-tandtråd (Thieves Dental Floss) 53, 77 Thieves Dentarome Ultra-tandtråd (Thieves Dentarome Ultra Toothpaste) 53, 77 Thieves-opvaskesæbe (Thieves Dish Soap) 54 Breve med prøve på den æteriske olie Thieves (Thieves Essential Oil Sample Sachets) 41 Skummende Thieves-håndsæbe (Thieves Foaming Hand Soap) 53, 76 Skummende Thieves-håndsæbe – genopfyld ning (Thieves Foaming Hand Soap Refill) 53, 76 Thieves Fresh Essence Plus-mundskyl (Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash) 53, 77 Thieves-rengøringsmiddel (Thieves Household Cleaner) 54 Thieves-rengøringsmiddel – genopfyldning (Thieves Household Cleaner Refill) 54 Thieves-vaskemiddel (Thieves Laundry Soap) 54 Thieves-mintpastiller (Thieves Mints) 54, 77 Thieves-spray (Thieves Spray) 54 Thieves-håndrens uden vand (Thieves Waterless Hand Purifier) 54, 76 Thieves-håndrens uden vand – familiestørrelse (Thieves Waterless Hand Purifier – Family Size)) 54, 76 Timian (Thyme) 29 Tranquil Roll-On 39 Transformation 37 Trauma Life 37 True Source 66 Twelve Oils of Ancient Scripture-sæt (Twelve Oils of Ancient Scripture Kit) 43

U

Ultrasonisk-duftspreder (Ultrasonic Diffuser) 47 USB-duftspreder (hvid) (USB Diffuser (White)) 47 Genopfyldningspatroner til USB-duftspreder (USB Diffuser Refill Cartridges) 49

V

V-6 vegetabilsk oliekompleks (V-6 Vegetable Oil Complex) 45 V-6 vegetabilsk oliekompleks – genopfyldning (V-6 Vegetable Oil Complex Refill) 45 Læge-Baldrian (Valerian) 25 Valor 37 Valor Roll-On 39 Vetiver 29 Vitassage 49

W

DVD om velvære, formål og overflod (Wellness, Purpose, Abundance DVD) 82 White Angelica 37 Æterisk olie fra vild lavendel (Wild Lavender Essential Oil) 57 Vintergrøn (Wintergreen) 29 Sprøde barer med gojibær (Wolfberry Crisp) 66 Øjencreme med gojibær (Wolfberry Eye Cream) 72

X

Xiang Mao

29

Y

Ylang Ylang

29 85


VITA Flex Hjerne Øjne

Koglekirtel

Bihuler

Hypofyse

Ører

Skjoldbruskkirtel

Øjne Bihuler Ører

Biskjoldbruskkirtel Skulder

Rygrad Lunge

Lever

Brissel

Lunge

Binyre

Hjerte

Galdeblære Mave Transverselle tyktarm

Nyre Opadstigende tyktarm Blindtarm

Tyndtarm

Milt Bugspytkirtel Nyre

Nedadstigende tyktarm Blære Endetarm Haleben Ischias

Yderside af fod

86

YoungLiving.com

Mænd og kvinders forplantningsorganer

Inderside af fod


HVORFOR SKAL DU TILMELDE DIG

Young Living?

Når du tilmelder dig Young Living, slutter du dig til et støttende globalt netværk af personer med en passion for naturlige, autentiske løsninger til dem selv og deres familie. Et medlemsskab hos Young Living er meget mere end adgang til verdens reneste æteriske olier og produkter tilsat æteriske olier. Du får også: • 24 % i rabat på udsalgspris på alle Young Livings produkter, hvis du tilmelder dig som distributør. Denne store rabat giver dig mulighed for at opdage flere yndlingsprodukter og dele vores livsændrende produkter med andre. • Muligheden for at deltage i vores kompensationsordning. Vores ordning, der er en af de bedste i branchen, tilbyder en udbetaling, der er højere end gennemsnittet via provisioner, store bonusser og detailsalg blot ved at dele æteriske olier. • Vores praktiske Essential Rewards-ordning. Dine yndlingsprodukter ankommer ikke kun problemfrit direkte til din dør måned efter måned, du kan også optjene point til gratis produkter bare ved at afgive en tilbagevendende månedlig ordre! Og ved at deltage i Essential Rewards-ordningen får du rabat på forsendelse, du kvalificerer dig til visse bonusser og får adgang til kampagner, der er eksklusive for denne ordning! • Anerkendelse af dit talent og hårde arbejde. Hvert år er vi vært for flere retreats på smukke steder rundt omkring i verden for at belønne og oplære dem, der har udvist exceptionel dedikation i at opbygge deres forretning. Vi giver også anerkendelse på scenen af vores medlemmers avancering på rangstigen hvert år på vores International Grand Convention. Klar til at tilmelde dig? Se hvordan på næste side!


Sådan

TILMELDER du dig

Det er nemt at tilmelde dig Young Living, og du får masser af fordele. Sådan fungerer det: 1. Gå til YoungLiving.com/Signup. 2. Følg tilmeldingsdialogerne, herunder valg af engrossalg eller detailsalgs-medlemsmuligheden: • Engrossalgsmedlemmer får 24 % i rabat på produkter samt mulighed for at deltage i vores Essential Rewards-ordning og vores genereøse kompensationsordning. • Detailmedlemmer betaler fuld pris for Young Living-produkter uden minimumsordre for at forblive aktive. Detailmedlemmer kan ikke deltage i Essential Rewards-ordningen eller kompensationsordningen. 3. Hvis du ønsker det, kan du vælge et start- og Essential Rewards-sæt. 4. Føj yderligere produkter til din ordre. 5. Fortsæt til betaling, og udfør din tilmelding. 6. Kom i gang med at nyde de bemærkelsesværdige fordele ved produkter med æteriske olier af verdens højeste kvalitet!


SÅDAN BESTILLER DU Bestil dine foretrukne produkter fra Young Living hurtig og nemt: 1. Kontakt din lokale Young Living-distributør: 2. Ring til vores kundeserviceafdeling: Gratis telefon (kun Storbritannien): 0800 9179438 Direkte (ikke gratis): 01480 710032 Gratis fra en fastnettelefon indenfor: Mandag - fredag 09.00 - 17.00, onsdag 09.00 - 16.00 (Lukket på britiske helligdage) 3. Få flere oplysninger på YoungLiving.com. Husk fordelene ved at blive medlem af Young Living: • 24 % i rabat på udsalgspris • Rabat på forsendelse og gratis produkt når du tilmelder dig den månedlige Essential Rewards-ordning. • Mulighed for at optjene provision og bonusser gennem Young Livings generøse kompensationsordning.


Vi tager hensyn til vores planet alvorligt. Vores moderne produktionsproces giver dig de reneste olier på jorden.

Vi kalder det ®

Det er ikke et slogan – det er vores kald.

Vores strenge, navnebeskyttede Seed to Seal®-proces er det, som får Young Living til at skille sig ud. Det er sådan vi sikrer, at hvert enkelt Young Living-produkt, som du bestiller, er blevet produceret med uforlignelig opmærksomhed på kvalitet og bæredygtighed. Du begynder at se dette eksklusive segl på mange af dine yndlingsprodukter som en påmindelse om, at du i hver dråbe af vores æteriske olier finder uovertruffen renhed og effektivitet.

Få flere oplysninger ved at kontakte dette medlem af Young Living:

Young Living (Europe) Ltd Third Floor, Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London, W4 5YS, Storbritannien Tlf.: +44-1480-710032 Fax: +44-1480-862849 Virksomhedsnummer: 5299340

WORLD LEADER in ESSENTIAL OILS ™ Koodi: 384916 DA v.1

Profile for Young Living Essential Oils

Young Living Europe Product Guide | DA  

Young Living Europe Product Guide | DA