a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

GHIDUL PRODUSELOR

PENTRU EUROPA


Bine ați venit în cadrul

YOUNG LIVING!

Ne bucurăm să vă întâmpinăm în cadrul familiei Young Living. Misiunea Young Living este de a aduce uleiurile esențiale în fiecare casă din întreaga lume. Persoanele din întreaga lume caută răspunsuri pentru propria lor sănătate precum și pentru bunăstarea lor spirituală și financiară. Ne bucurăm că sunteți membru Young Living, ajutându-ne să ne transmitem mesajul în întreaga lume. Milioane de persoane așteaptă să răspundeți la întrebările lor și să le arătați calea mai bună pe care o pot urma. Oamenii pot fi liberi numai dacă sunt puternici și sănătoși și au puterea financiară să călătorească, să învețe și să poată da o mână de ajutor persoanelor aflate în nevoie. În calitate de lider la nivel mondial în domeniul uleiurilor esențiale, oferim cele mai fine uleiuri esențiale disponibile prin procesul nostru Seed to Seal (de la semințe până la sigilare), din care puteți face parte în timpul anotimpurilor noastre de plantare și recoltare sau vizitând partenerii noștri din întreaga lume din sectorul creșterii și distilării plantelor. Familia noastră este încântată să împărtășească tuturor oamenilor din întreaga lume lucrurile care ne sunt foarte dragi. Ne bucurăm să observăm familii unite și mulți copii care doresc să folosească uleiurile, familiarizându-se astfel cu numeroasele lor beneficii. Aceasta este o nouă perioadă propice unei creșteri semnificative. Ghidul de produse pentru anul 2016 reprezintă angajamentul nostru de peste 20 de ani care vă va ajuta să găsiți libertatea conferită de starea de bine de lungă durată la care v-ați gândit, însă de care v-ați îndoit c-ar fi posibilă. Toți angajații companiei Young Living au depus eforturi susținute pentru a oferi produse pe bază de uleiuri esențiale eficiente și sigure pentru a înlocui ingredientele controversate științific care pot fi găsite în majoritatea caselor și birourilor. Acest ghid extins și ușor de utilizat are scopul de a vă ajuta să găsiți rapid ceea ce căutați și să descoperiți noi produse pe care încă nu le-ați încercat. Produsele noastre au menirea de a vă ajuta să regăsiți o oază de libertate cu o senzație de stare de bine, atât fizică cât și emoțională. A venit momentul să experimentați beneficiile esenței pure a naturii destinate tuturor. Vi le oferim pentru a vă bucura de ele, acestea ajutându-vă să aveți grijă de corpul dumneavoastră, să scăpați de stres și să aveți o stare de bine.

Mary și Gary Young Directori generali executivi și fondatori


CUPRINS

Europa 2016 Nu toate produsele Young Living sunt disponibile în fiecare țară în care compania Young Living își desfășoară activitatea. Consultați codul de țară de sub fiecare descriere a produselor. Este posibilă achiziționarea acestor produse pentru demonstrare și uz personal.

E X P L I C AȚ I A C O D U R I L O R ȚĂ R I L O R

Marea Britanie

UK

Austria

AT

Germania

DE

Republica Irlanda

IE

Suedia

SE

Spania

ES

Disponibil în toate statele membre UE

EU

Despre Young Living�������������������������������� 2 Începeți să folosiți produsele Young Living�� 12 Uleiuri esenţiale pure����������������������������� 18 Amestecuri de uleiuri esenţiale������������������ 30 Pentru acasă����������������������������������������� 50 Pentru menținerea sănătății și a siluetei����� 58 Pentru îngrijire personală������������������������ 68 Împărtășirea stilului de viață cu ceilalți����� 78 Produse alter native�������������������������������� 8 3 Indice������������������������������������������������� 8 4 Mod de realizare a unei comenzi�������������� 8 9

Vă plac reclamele privind produsele pe care le întâlniți în acest ghid? Găsiți produsele dumneavoastră preferate și partajați-le cu ceilalți pe Facebook!

FACEBOOK.COM/YOUNGLIVINGEUROPE TWITTER.COM/YLEOEUROPE I N S TA G R A M . C O M / Y O U N G L I V I N G E O PINTEREST.COM/YOUNGLIVINGEO BLOG.YOUNGLIVING.COM

Informațiile incluse în acest catalog sunt corecte pentru luna ianuarie 2016.


Tratăm cu seriozitate simțul de responsabilitate privind gestionarea resurselor planetei noastre. Procesul nostru de producție de ultimă generație vă oferă cele mai pure uleiuri de pe pământ. Acesta poartă denumirea Seed to Seal™. Nu este un slogan, este ceea ce ne definește.


SCOPUL nostru Eucalyptus Radiata

Pentru Young Living, împărtășirea stării de bine și a abundenței cu persoane din întreaga lume a reprezentat întotdeauna prioritatea nr. 1. Comunitatea noastră diversă, din întreaga lume, interesată de starea de bine este dedicată transmiterii mesajului nostru unic și a produselor premium în fiecare casă de pe întregul mapamond.

FORT NELSON, BC, Canada

C A L G A RY, AB, Canada

S T. M A R I E S , I D , SUA

LONDRA , Marea Britanie

H IG H L A N D F L ATS , I D , SUA

LEHI, U T , SUA

SIMIANE-LA-ROTONDE, Frant¸ a

S P L I T, Croat¸ ia TOKYO, Japonia

MONA , U T , SUA

ALMOG, Israel

M E X I C O C I T Y, Mexic

H O N G KO N G , China

SALALAH, Oman

TA I T UNG , Taiwan KUA L A LU M PU R , Malaezia

G UAYAQU I L , Ecuador

SINGAPORE

S Y D N E Y, Australia

Sediile internat¸ ionale Young Living Ferma sau distileria Young Living Sediul central Young Living

ASPECTE PRIVIND CREȘTEREA În 2015, Young Living Europa a lansat peste 20 de produse, incluzând noile produse pure din uleiuri esențiale și noile amestecuri de uleiuri.

În 2015, peste 16.000 de membri din întreaga lume au participat la Marea convenție internațională, celebrarea anuală a membrilor noștri.

Uleiurile esențiale Young Living sunt obținute din 50 de surse diferite și toate merită să primească distincția Seed to Seal®.

5


FERMELE LUME noastre din întreaga

S T.

M ARIE S,

IDA HO,

SUA

Această fermă impecabilă cu o suprafață de 200 de acri, care se află într-o vale din zona montană rurală din zona de nord a statului Idaho, este prima fermă achiziționată de fondatorul D. Gary Young. Deși inițial ferma se ocupa exclusiv de cultura de lavandă, s-a dovedit a asigura condițiile perfecte pentru roiniță, care este în prezent principala cultură. Primii lăstari de seră au început să crească aici și au fost transportați cu camionul la ferma noastră Mona din Utah. Aici s-a realizat o cercetare extinsă privind plantele, iar odată cu extinderea culturilor din cadrul fermei, acesta a fost locul în care Gary a putut experimenta și învăța cele mai multe lucruri despre arta distilării. Calapărul a fost, de asemenea, recoltat și distilat inițial aici.


H I G H LA N D FL ATS, I DAHO, SUA

SIMIANE -LAROTONDE , FRANȚA

Locul recoltării de iarnă și replantarea în timpul primăverii, peisajul fermei de arbori din Highland Flats este un loc în care membrii pot experimenta în mod direct procesul nostru Seed to Seal. În cadrul acestei ferme, sunt cultivate și distilate bradul de balsam de Idaho, cedrul roșu vestic, pinul, molidul albastru de Idaho și alte conifere, această fermă fiind căminul primei distilerii complet automatizate, de ultimă generație, din întreaga lume.

Punctul inițial al călătoriei lui D. Gary Young în universul uleiurilor esențiale, regiunea Provence din Franța, este celebrat pentru dealurile sale ondulate și câmpiile aparent interminabile de lavandă parfumată. Ferma noastră excelentă, care se află în apropierea unui castel de pe un deal, cultivă lavandă, lavandin, rozmarin, salvie și semințe de alac.

S P L I T,

C ROATIA

Bine cunoscută ca locul perfect pentru cultivarea imortelelor, Croația asigură, de asemenea, mediul ideal pentru o varietate largă de plante aromatice. Ferma din Croația s-a extins continuu cu suprafețe din ce în ce mai mari cultivate cu imortele. Recent, Young Living a achiziționat o frumoasă clădire aflată la aprox. 30 minute distanță față de fermă. În această clădire se află distileria, fabrica de producție și un centru de distribuție.

MONA,

U TAH ,

SUA

Ferma de lavandă Young Living, înființată în 1995, a devenit o atracție de talie mondială pentru întreaga familie. Cultivăm suprafețe extinse de lavandă, salvie, mentă, isop, sânziene și numeroase alte plante sunt cultivate și distilate pentru a produce unele dintre cele mai populare uleiuri esențiale. În cadrul acestei ferme superbe este sărbătorită Ziua anuală a lavandei, au loc expoziții ecvestre, Festivalul toamnei și numeroase alte evenimente speciale.

7


SAL A L A H,

O MA N

În 2010, Young Living a început o colaborare cu cultivatori locali din Oman pentru a ne asigura necesarul de rășină de tămâie sacră, care este distilată pentru a produce ulei esențial din tămâie sacră. Suntem prima și singura companie din lume care a obținut permisiunea de a distila rășina și de exporta acest ulei esențial prețios în occident.

G UAYAQU I L ,

ECUADOR

Solul bogat și fertil din Guayaquil oferă un mediu propice pentru cultivarea de plante unice și rare, precum eucaliptul albastru, ylang-ylang, arborele de cacao, dorado azul, ocotea și multe altele. Distileria de ultimă generație a acestei ferme este cea mai mare din America de Sud.

FERMELE

PA RT E N E R E

Pe lângă fermele sale proprii, Young Living deține parțial numeroase alte ferme din întreaga lume în parteneriat cu cultivatori independenți. Partenerii noștri sunt de acord să respecte întocmai procesul nostru Seed to Seal și sunt verificați cu atenție pentru a asigura conformitatea acestora. Prin intermediul fermelor noastre partenere, Young Living poate susține fermele independente, locale, menținând în același timp angajamentul nostru absolut privind calitatea.

FE RME LE COOPE RATIVE F O RT N E L S O N, B R I T I S H C O LUM BIA, CA NA DA Achiziționată în anul 2014, ferma noastră din nord cultivă și distilează molid negru, coada șoricelului și chiar și semințe de alac. Ca parte a angajamentului nostru față de durabilitate, această fermă încântătoare va fi un loc de reîmpădurire permanentă cu molid negru. Ferma va include în curând un echipament de deshidratare care va procesa bucățile de lemn distilat în granule care pot fi utilizate ca opțiune mai ecologică la arderea din cuptoarele pe gaz în cadrul comunităților locale. 8

YoungLiving.com

Procurăm numeroase dintre uleiurile noastre esențiale de la ferme cooperative din întreaga lume. Acești cultivatori respectați lucrează exclusiv cu Young Living și se angajează să respecte strict procesul nostru Seed to Seal. În calitate de investitor în aceste ferme, monitorizăm îndeaproape calitatea și autenticitatea plantelor și uleiurilor oferite de aceștia.

D ISTRIBUITORI CALIFICAȚI Achiziționăm, de asemenea, numeroase uleiuri esențiale de la o varietate de distribuitori ai căror furnizori respectă procesul nostru solicitant Seed to Seal. Testăm în mod riguros și minuțios uleiurile esențiale oferite de acești distribuitori.


Promisiunea purității asociate

SEED TO SEAL

De peste 20 de ani, Young Living a stabilit standardul pentru puritatea și puterea uleiului. Fundamentul promisiunii noastre privind calitatea este Seed to Seal®, un proces protejat prin drepturi de proprietate care se axează pe cele mai importante cinci cerințe pentru producția de uleiuri esențiale autentice:

SE M I N Ț E L E

Selectarea semințelor care vor conduce la apariția plantelor cu niveluri optime de compuși doriți este primul pas vital din procesul nostru Seed to Seal.

C U LT I VA R E A

DI ST I L A R E A T E STA R E A

SIGI L A R E A

Experiența noastră în domeniul agriculturii sustenabile asigură faptul că sunt îndeplinite standarde riguroase, atât în cadrul fermelor deținute de Young Living cât și în cadrul fermelor partenere monitorizate cu atenție.

Combinăm tehnicile antice și pe cele moderne pentru a menține profilul ideal al compușilor vegetali benefici în fiecare lot de uleiuri esențiale. Pentru a garanta o calitate și puritate uniforme, uleiurile noastre sunt testate în laboratoarele noastre interne, precum și în unități terțe. Uleiurile esențiale Young Living provin din zeci de surse, toate îndeplinind calificările Seed to Seal® exigente.

Ne finalizăm procesul Seed to Seal sigilând și inspectând cu atenție fiecare flacon cu ulei esențial în unitățile noastre de ultimă generație înainte de a le expedia către membrii din întreaga lume.

Pentru informații detaliate privind procesul nostru Seed to Seal și fermele globale, vizitați SeedtoSeal.com.


Ce reprezintă

ULEIURILE ESENŢIALE? Fiind obținute cu drag din plante, ierburi și copaci cultivați în ferme și crescuți în sălbăticie, uleiurile esențiale sunt extracte de plante concentrate obținute prin distilarea atentă cu aburi, presarea la rece sau extragerea rășinilor. Aceste uleiuri esențiale pure sunt mai puternice decât plantele din care sunt extrase. Oferim sute de uleiuri pure, amestecuri de uleiuri și produse pe bază de uleiuri, fiecare conținând niveluri optime de componente naturale pentru a maximiza puterea acestora. Indiferent dacă utilizați uleiurile pentru aromaterapie, îngrijire personală sau pentru soluții domestice, acestea îşi dovedesc eficienţa în fiecare aspect al vieții de zi cu zi!

ULEIURI ESENŢIALE ȘI PRODUSE PE BAZĂ DE ULEIURI Ylang Ylang

10

YoungLiving.com

Uleiurile esențiale autentice, pure, reprezintă fundația întregii activități a Young Living. Oferim produse în patru categorii destinate îmbogățirii și simplificării vieții dumneavoastră în fiecare zi:


ULEIURI ESENŢIALE

PENTRU ACASĂ

PENTRU MENŢINEREA SĂNĂTĂŢII ȘI A SILUETEI

PENTRU ÎNGRIJIRE PERSONALĂ

Lăsați-vă corpul, mintea și spiritul învăluite în aroma uleiurilor esențiale pentru a descoperi stilul de viață stabil și pur la care ați visat dintotdeauna. Uleiurile esențiale pure, amestecurile sau infuziile personalizate vă conferă o nouă stare de bine.

Asigurați familiei și căminului dumneavoastră produsele de curățenie și protecție derivate din surse naturale care sunt perfecte pentru utilizare zilnică. Produsele noastre domestice de curățenie includ ingredientele pe care le doriți, însă fără cele pe care doriți să le evitați.

Satisfaceți nevoile nutriționale ale organismului dumneavoastră menținânduvă fericite papilele gustative. Această gamă de suplimente nutritive și gustări sănătoase și delicioase este plină de opțiuni de care întreaga dumneavoastră familie va fi încântată.

Relevați-vă propria strălucire naturală cu gama noastră de produse de îngrijire personală pe bază de uleiuri esențiale. Curățați-vă, hrăniți-vă și hidratați-vă pielea cu formule care nu includ ingrediente controversate din punct de vedere științific. Răsfățați-vă corpul din exterior spre interior!

Pentru uleiuri esențiale, consultați pagina 18.

Pentru produse de uz casnic, consultați pagina 50.

Pentru produse pentru menținerea sănătății și a siluetei, consultați pagina 58.

Pentru produse de îngrijire personală, consultați pagina 68.


Lămâiul verde

Cum se folosesc

ULEIURILE ESENŢIALE Urmați ghidul de mai jos – alături de instrucțiunile individuale de pe fiecare etichetă pentru a face cunoștință cu beneficiile extraordinare ale uleiurilor esențiale care susțin starea de bine.

A RO MATIC Inhalarea anumitor uleiuri esențiale îmbunătățește simțurile și poate avea numeroase efecte pozitive asupra organismului. Încercați aceste idei pentru a folosi uleiurile esențiale pentru inhalare: •

Inhalați direct din flacon.

Difuzați cu oricare dintre pulverizatoarele premium de la Young Living.

Puneţi cu atenţie apă fierbinte într-un vas şi adăugaţi câteva picături de ulei esențial. Acoperiţi-vă capul şi vasul cu un prosop de jur împrejur. Respiraţi adânc şi rar.

LO C A L Multe uleiuri esențiale sunt sigure pentru aplicarea directă pe piele:

O nouă prezentare!

12

YoungLiving.com

Adăugați 2-3 picături de ulei în palmă sau direct pe zona de aplicare dorită. Masați uleiul cu mișcări circulare până pătrunde în piele. Repetaţi dacă doriţi.

Utilizați unul dintre roll-on-urile cu uleiuri esențiale de la Young Living sau adăugați un accesoriu de tip roller uleiului dumneavoastră esențial preferat pentru o aplicare concentrată.

Atenție: Înainte de aplicare, consultați întotdeauna eticheta cu instrucțiuni. Uleiurile esențiale sunt foarte puternice și unele dintre acestea ar putea irita pielea. Dacă apare o iritație, aplicați complexul de uleiuri vegetale V-6 sau oricare ulei vegetal pur pentru diluare.


NOUL ASPECT al Young Living Pentru Young Living, viitorul sună bine. Fiți mereu atenți la produsele, etichetele, materialele noastre promoționale, site-ul nostru web și nu numai, deoarece vom continua să vă dezvăluim un aspect nou, dinamic și interesant al Young Living în 2016. Vă plac roll-on-urile noastre ușor de utilizat? Acum vă oferim și mai multe produse de acest tip. Fiecare roll-on va sosi la ușa casei dumneavoastră împachetat într-un tub din hârtie lucioasă care include brad de balsam de Idaho și bucăți de molid albastru de Idaho de la propriile distilerii ale fermelor noastre. Aceste cutii personalizate vor purta sigiliul exclusiv Seed to Seal®, un memento al procesului de ultimă generație pe care-l aplicăm pentru a vă oferi cele mai bune uleiuri esențiale din lume! Suntem nerăbdători să vă oferim o nouă marcă frumoasă care face ca produsele Young Living să fie distribuite și mai ușor, cu aceeași calitate de neegalat pe care am menținut-o în ultimii 20 de ani!

Limetă Lavandă

În cadrul Young Living, campania de rebranding a ambalajelor noastre reprezintă un proces interesant și, în același timp, temporar. De aceea, vă precizăm faptul că ambalajele și etichetele produselor pot varia față de cele prezentate în acest ghid de produse. 13


ÎNCEPEŢI YL CU YOUNG LIVING! călătoria în universul

un set Starter


SETURILE STARTER Young Living

A C H IZ IT, IO N AT, I O R IC A R E V E R S IU N E DilEă LaIMsetuBluĂi Starter disponib din magazinul premium voastră dumnea virtual!

Pregătiți-vă să vă bucurați de reușite cu setul Starter Young Living! Seturile noastre introductive au fost complet reproiectate pentru a include materiale de înaltă calitate care contribuie la dezvoltarea afacerii și mai multe mostre de produse ca niciodată. Aceste seturi complet noi reprezintă modalitatea perfectă de a prezenta șansa și stilul de viață Young Living. Înregistrați-vă cu unul dintre seturile Starter și bucurați-vă de o multitudine de beneficii exclusive, incluzând: • o reducere de 24% pentru achizițiile cu ridicata

• potențialul de obținere a unor comisioane și bonusuri

• eligibilitatea de a participa la programul Essential Rewards (Recompense esențiale) și de a câștiga produse gratuite, reduceri la transport și multe altele

• o șansă de a-i ajuta pe ceilalți să descopere o mai mare libertate și stare de bine

SETUL STARTER DE BAZĂ: Cod:

546058

Broșuri de marketing 1 x Stress Away 5 ml 1 x accesoriu AromaGlide Roller 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Lavender (Lavandă) (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Peppermint (Mentă piperată) (0,25 ml)

UK AT DE

2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Peace & Calming (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Lemon (Lămâie) (0,25 ml)

IE

SE

10 x flacoane de mostre de ulei 2 x Băutură Ningxia Red ambalată individual (60 ml) 2 x NingXia Red Single (60 ml)

2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Thieves (0,25 ml) Cărți de vizită cu mostre (10 buc.)

*Lavandă 5 ml, mentă 5 ml, lămâie 5 ml, tămâie 5 ml, Copaiba 5 ml, Thieves® 5ml, PurificationTM 5 ml, R.C.TM 5 ml, Di-Gize 5 ml și PanAwayTM 5 ml

Sistemul flexibil al uleiurilor: pentru a asigura disponibilitatea acestui set extraordinar, dacă unul sau mai multe uleiuri și amestecuri enumerate devin indisponibile, vom utiliza unul sau mai multe dintre următoarele uleiuri flexibile (fiecare de 5 ml) ca înlocuitor: Lemongrass, Citrus Fresh, Melaleuca Alternifolia șI AromaEase.

15

ES


SET PREMIUM STARTER CU PULVERIZATOR ARIA Cod:

546558

1 x colecție de uleiuri esențiale premium* 1 x pulverizator Aria 1 x Ghid de produse Setul Starter de bază: Broșuri de marketing 1 x Stress Away 5 ml 1 x accesoriu AromaGlide Roller

UK AT DE

2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Lavender (Lavandă) (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Peppermint (Mentă piperată) (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Peace & Calming (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Lemon (Lămâie) (0,25 ml)

IE

SE

În curând!

ES

2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Thieves (0,25 ml) Cărți de vizită cu mostre (10 buc.) 10 x flacoane de mostre de ulei 2 x Băutură Ningxia Red ambalată individual (60 ml) 2 x NingXia Red Single (60 ml)

SET PREMIUM STARTER CU PULVERIZATOR DEWDROP Cod:

546358

1 x colecție de uleiuri esențiale premium* 1 x pulverizator Dewdrop 1 x Ghid de produse Setul Starter de bază: Broșuri de marketing 1 x Stress Away 5 ml 1 x accesoriu AromaGlide Roller 16

YoungLiving.com

UK AT DE

2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Lavender (Lavandă) (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Peppermint (Mentă piperată) (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Peace & Calming (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Lemon (Lămâie) (0,25 ml)

IE

SE

ES

2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Thieves (0,25 ml) Cărți de vizită cu mostre (10 buc.) 10 x flacoane de mostre de ulei 2 x Băutură Ningxia Red ambalată individual (60 ml) 2 x NingXia Red Single (60 ml)


SET PREMIUM STARTER CU NINGXIA Cod:

546758

NingXia Red – două flacoane de 750 ml NingXia Red – 30 de pachete individuale (60 ml) NingXia Nitro 1 x Ghid de produse Setul Starter de bază: Broșuri de marketing 1 x Stress Away 5 ml

UK AT DE

1 x accesoriu AromaGlide Roller 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Lavender (Lavandă) (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Peppermint (Mentă piperată) (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Peace & Calming (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Lemon (Lămâie) (0,25 ml)

IE

SE

ES

2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Thieves (0,25 ml) Cărți de vizită cu mostre (10 buc.) 10 x flacoane de mostre de ulei 2 x Băutură Ningxia Red ambalată individual (60 ml) 2 x NingXia Red Single (60 ml)2 x NingXia Red Single (60 ml)

SET PREMIUM STARTER CU THIEVES Cod:

546658

1 x Thieves 15 ml 1 x Pastă de dinți Thieves AromaBright 1 x Apă de gură Thieves Fresh Essence Plus 2 x Detergent de uz casnic Thieves 2 x Săpun de mâini spumant Thieves 2 x Spray Thieves 2 x Soluție de curățare fără apă pentru mâini 1 x Ghid de produse

UK AT DE

Setul Starter de bază: Broșuri de marketing 1 x Stress Away 5 ml 1 x accesoriu AromaGlide Roller 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Lavender (Lavandă) (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Peppermint (Mentă piperată) (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Peace & Calming (0,25 ml)

În curând!

IE

SE

ES

În curând!

2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Lemon (Lămâie) (0,25 ml) 2 x Plicuri-mostră de ulei esențial Thieves (0,25 ml) Cărți de vizită cu mostre (10 buc.) 10 x flacoane de mostre de ulei 2 x Băutură Ningxia Red ambalată individual (60 ml) 2 x NingXia Red Single (60 ml) 17


Truse

ESSENTIAL REWARDS Primiți comanda în mod automat în fiecare lună înscriindu-vă în programul Essential Rewards, programul de expedieri automate al Young Living! Puteți obține puncte pentru produse gratuite, puteți primi transport redus, vă puteți personaliza comanda și puteți obține premii exclusive. Având la dispoziție atâtea beneficii și bonusuri, acesta este momentul potrivit să vă înregistrați! • Expediere lunară garantată a produselor dumneavoastră preferate Young Living • Tarife scăzute la transport • Prețuri reduse pentru seturile exclusiviste de produse • Puncte Essential Rewards la fiecare comandă pe care le puteți utiliza pentru comenzi viitoare • Eligibilitate pentru compensații Dacă decideți să vă înscrieți în acest program, puteți începe astăzi selectând oricare produse preferate sau selectând una dintre cele trei truse Essential Rewards sugerate:

Cod: 369508

EVERYDAY OILS™

Trusa Essential Rewards

Asigurați-vă că vă bucurați de aspectele veritabile ale vieții cu uleiurile pentru uz zilnic! Include:

18

• Lavandă, 5 ml

• Joy, 5 ml

• Lămâie, 5 ml

• Thieves, 5 ml

• Mentă, 5 ml

• PanAway, 5 ml

• Tămâie, 5 ml

• Purification, 5 ml

• Stress Away, 5 ml

• Melaleuca Alternifolia, 5 ml

YoungLiving.com

EU


NINGXIA® RED

Cod: 489308

Trusa Essential Rewards

Selectați această trusă interesantă și descoperiți modul în care vă puteți încânta simțurile și vă puteți îmbogăți stilul de viață cu produsul NingXia Red pe bază de uleiuri esențiale, bogat în substanțe nutritive! Include: • NingXia Red, 750 ml, pachet de 4 buc

• Băuturi Ningxia Red ambalate individual, 60 ml, pachet de 30 buc

UK AT DE SE

Cod: 369708

THIEVES®

Trusa Essential Rewards

Utilizați puterea amestecului de uleiuri esențiale Thieves pentru a conferi o notă specială căminului dumneavoastră. Bucurați-vă de soluțiile naturale pentru casă și produsele de îngrijire orală cu ingrediente sigure și naturale în care știți că puteți avea încredere! Include: • Spray Thieves, 2 x 29,5 ml

• Thieves, 15 ml • Pastă de dinți Thieves AromaBright, 118 g • Apă de gură Thieves, 236 ml

• Detergent de uz casnic Thieves, 426 ml, 2 recipiente

• Săpun de mâini Thieves – 236,5 ml, 2 recipiente

• Gel de curățare fără apă pentru mâini Thieves Waterless, 29,35 g, 2 recipiente

UK AT DE SE

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

19


Produse cu

ULEIURI ESENŢIALE Uleiurile esențiale se află la baza companiei Young Living și reprezintă baza gamei noastre de produse. Treceți în revistă produsele noastre pentru a descoperi uleiurile esențiale și amestecurile puternice și flexibile care au la bază promisiunea Seed to Seal® și găsiți uleiurile esențiale potrivite pentru dumneavoastră.

Ferma Young Living de lavandă din Mona, Utah


Uleiuri esențiale | Uleiuri pure

Uleiuri esenţiale

PURE

Mentă

În ultimele două decenii, Young Living a cercetat și și-a perfecționat procesul Seed to Seal® protejat prin drepturi de proprietate care creează cele mai bune uleiuri esențiale din lume. Verificăm cele mai benefice specii de semințe, respectăm practicile culturilor pure, participăm la întregul proces de distilare, implementăm măsuri de testare riguroase pentru asigurarea calității și sigilăm și inspectăm toate flacoanele individuale înainte de a le expedia în întreaga lume. Angajamentul Young Living legat de depășirea standardelor de calitate și eficacitate din domeniu implică faptul că fiecare picătură de ulei esențial conține nivelurile optime ale proprietăților benefice din plante. Dedicația noastră față de perfecțiune ne ajută să ne evidențiem în domeniul nostru în calitate de lider mondial în domeniul uleiurilor esențiale. BASIL (BUSUIOC) Ocimum basilicum Cod: 350008 15 ml

BERGAMOT (BERGAMOTĂ) Citrus aurantium bergamia UK AT DE

IE

Busuiocul are o aromă puternică, picantă, revigorantă pentru corp și spirit. Fiind utilizat local, poate contribui la revigorarea minții și la restabilirea acuității mentale. Pentru masaj, poate fi relaxant pentru mușchii dureroși.

Cod: 350308 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Uleiul esențial de bergamotă are un parfum ușor, tipic citricelor, care creează un efect relaxant pentru a vă face mai încrezător și pentru a vă binedispune. Bergamota, Citrus bergamia, este utilizată de mulți ani în medicina populară din Italia. Atenție: Uleiurile citrice nu trebuie să fie aplicate pe pielea care va fi expusă razelor solare directe sau luminii ultraviolete în termen de 48 de ore.

BLACK PEPPER (PIPER NEGRU) Piper nigrum Nou! Cod: 361108 5 ml

UK AT DE

IE

Uleiul esențial din piper negru este distilat la abur din fructul de piper și are un parfum puternic și pătrunzător care stimulează simțurile și vă energizează. Aplicarea locală este asociată îndeaproape sănătății sistemului circulator.

22

YoungLiving.com

CARROT SEED (SEMINȚE DE MORCOV) Daucus carota Cod: 308108 5 ml

UK AT DE

IE

Carrot Seed are un parfum ușor dulceag cu note erbacee, pământii. În mod tradițional, a fost utilizat pentru a facilita digestia.


Uleiuri pure | Uleiuri esențiale

CEDARWOOD (LEMN DE CEDRU) Cedrus atlantica Cod: 350908 15 ml

UK AT DE

IE

Cedarwood are un parfum plăcut de cedru. Este relaxant și liniștitor atunci când este folosit pentru masaj. Lemnul de cedru este utilizat de mult timp ca ingredient benefic în preparatele cosmetice pentru ten gras.

CINNAMON BARK (COAJA DE SCORŢIŞOARĂ) Cinnamomum zeylanicum; Syn. C. verum Cod: 351508 5 ml

UK AT DE

IE

Scorțișoara este considerată un aliat al sănătății cardiovasculare și al sistemului imun. Puteți folosi acest ulei, de asemenea, pentru a-l dilua și pentru masaj în zonele chakrelor pentru a garanta o senzație de relaxare și liniște.

Cel mai bine vândut produs!

CISTUS Cistus ladanifer Cod: 351808 5 ml

CITRONELLA (CITRONELĂ) Cymbopogon nardus UK AT DE

IE

SE

Cod: 532308 5 ml

Uleiul esențial Cistus provine dintr-o familie de plante denumită trandafir sălbatic, care este cunoscut pentru aspectul său plăcut și parfumul său delicat asemănător mierii. Acesta este considerat a fi trandafirul biblic al lui Sharon; parfumul uscat, lemnos al uleiului esențial Cistus are numeroase proprietăți calmante.

UK AT DE

IE

Pentru un parfum revigorant și reconfortant care elimină mirosurile neplăcute, uleiul esențial Citronella este ideal pentru difuzie în spații interioare și exterioare pentru reîmprospătarea aerului. Citronella este un ulei important în cadrul produselor Young Living precum amestecul de uleiuri Purification.

În curând!

CLOVE (CUIŞOARE) Syzygium aromaticum

CLARY SAGE (SALVIE) Salvia sclarea Cod: 352108 15 ml

UK AT DE

IE

Cod: 352408 15 ml

UK AT DE

IE

Clove are un parfum dulce și pătrunzător care stimulează simțurile și vă revitalizează. Mulțumită proprietăților sale naturale excelente, un ingredient important al amestecului nostru Thieves este eugenolul, substanța principală ce intră în alcătuirea cuișoarelor.

Uleiul esențial Clary Sage are un parfum ușor, liniștitor, de plante care este reconfortant și relaxant, reprezentând alegerea perfectă pentru a vă susține moralul ridicat în timpul perioadei de sindrom premenstrual. Este util și femeilor aflate la menopauză.

Atenție: Adresați-vă unui medic înainte de utilizare în cazul în care luați medicamente anticoagulante.

COPAIBA (COPAIBĂ) Copaifera reticulata Cod: 343108 15 ml

CYPRESS (CHIPAROS) Cupressus sempervirens UK AT DE

IE

Copaiba este singurul ulei esențial obținut prin extragere, în mod similar obținerii cauciucului și arțarului. După extragere, rășina de copaiba este distilată pentru a produce un ulei esențial transparent care are un parfum lemnos, bogat și reconfortant.

Cod: 353008 15 ml

UK AT DE

IE

Cypress are un parfum ușor de brebenel proaspăt, erbaceu, care reîmprospătează, tonifică, restabilește și vă îmbunătățește starea de spirit. Fiind reconfortant în timpul sezonului rece, contribuie la menținerea sănătății aparatului respirator și este potrivit pentru ten gras sau sensibil.

Atenție: Adresați-vă unui medic înainte de utilizare în cazul în care luați medicamente anticoagulante.

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

23


Uleiuri esențiale | Uleiuri pure

DILL (MĂRAR) Anethum graveolens Cod: 353608 5 ml

DORADO AZUL Hyptis suaveolens UK AT DE

IE

Uleiul de mărar are un parfum proaspăt și pătrunzător, fiind revitalizant, echilibrant, care stimulează simțurile. Atenție: Acest ulei nu trebuie să fie aplicat pe pielea care va fi expusă razelor solare directe sau luminii ultraviolete în următoarele 48 de ore.

UK AT DE

IE

Un membru al aceleiași familii de plante la fel ca tămâia și smirna, acesta a fost utilizat în mod tradițional în Europa pentru tratarea pielii. Elemi este apreciat pentru reducerea aspectului liniilor și ridurilor fine, susținerea elasticității pielii și pentru relaxarea musculaturii după exerciții fizice.

EUCALYPTUS GLOBULUS Eucalyptus globulus Cod: 353908 15 ml

UK AT DE

Dacă vă place EUCALYPTUS RADIATA, ar trebui să încercați... • ROLL-ON BREATHE AGAIN • RAVEN • R.C.

YoungLiving.com

IE

Dorado Azul este cultivat și distilat în Ecuador. Procentul său ridicat de beta-cariofilenă contribuie la menținerea sănătății aparatului respirator. Uleiul are un parfum erbaceu și poate fi utilizat topic și în scop aromatic.

Cod: 359708 5 ml

UK AT DE

IE

Eucalyptus Blue este cultivat și recoltat în Ecuador. Acest ulei esențial conține niveluri ridicate ale substanțelor componente puternice, eucaliptol și alfa-pinen.

EUCALYPTUS RADIATA Eucalyptus radiata IE

Eucalyptus Globulus are un parfum proaspăt și pătrunzător. Conține un procent ridicat de eucaliptol, un ingredient cheie a numeroase ape de gură. Fiind aplicat pe piele, acesta este adesea utilizat pentru a menține sănătatea aparatului respirator și pentru a relaxa musculatura după exercițiile fizice.

24

UK AT DE

EUCALYPTUS BLUE Eucalyptus bicostata

ELEMI Canarium luzonicum Cod: 354008 15 ml

Cod: 359808 5 ml

Cod: 353808 15 ml

UK AT DE

IE

Această varietate este una dintre cele mai flexibile dintre uleiurile de eucalipt și este adecvată pentru utilizare topică, difuzare și chiar inhalare directă. Este de mult timp un ingredient în unele dintre amestecurile cele mai populare ale Young Living.

FENNEL (FENICUL) Foeniculum vulgare Cod: 354208 15 ml

UK AT DE

IE

Feniculul are un parfum dulce, similar anasonului care este energizant, vitalizant și echilibrant.

SE


Uleiuri pure | Uleiuri esențiale

GERANIUM (MUȘCATĂ) Pelargonium graveolens

FRANKINCENSE (TĂMÂIE) Boswellia carterii Cod: 354908 5 ml

UK AT DE

IE

Cod: 355408 15 ml

SE

Consultați, de asemenea, Sacred Frankincense.

GINGER (GHIMBIR) Zingiber officinale

GERMAN CHAMOMILE (MUȘEȚEL GERMAN) Matricaria recutita Nou!

Cod: 355708 5 ml UK AT DE

IE

Mușețelul german (Matricaria recutita) este o plantă anuală care poate fi întâlnită de obicei în numeroase zone din Europa și Asia temperată. Uleiul din mușețel german este extras din flori și contribuie la menținerea unei stări de relaxare.

GRAPEFRUIT (GREPFRUT) Citrus paradisi Cod: 356008 15 ml

IE

Geranium are un foarte plăcut parfum de flori, cu efecte de relaxare și calmare. Este excelent pentru piele. Utilizat în mod tradițional pentru a susține sănătatea sistemului circular, eficacitatea sa se bazează în mare parte pe capacitatea sa de a contribui la revitalizarea țesuturilor din corp.

Tămâia are un plăcut parfum dulce și balsamic, care stimulează simțurile și mintea. Tămâia este, de asemenea, un ingredient valoros al produselor dermatocosmetice destinate pielii uscate și îmbătrânite. Egiptenii antici o utilizau în măștile de față de reîntinerire.

Cod: 308608 5 ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Ghimbirul are un parfum plăcut și pătrunzător care are efecte energizante. Menținând sănătatea sistemului digestiv, ghimbirul este un favorit al gastronomiei tradiționale orientale.

HELICHRYSUM (IMORTELE) Helichrysum italicum

UK AT DE

IE

Grepfrutul are un parfum proaspăt, tipic citricelor care este energizant și revigorant. Având un conținut ridicat de d-limonen, un puternic antioxidant, acesta este bun pentru piele – la fel ca multe alte uleiuri din citrice obținute prin presare la rece.

Cod: 356308 5 ml

UK AT DE

IE

Helichrysum are un parfum proaspăt, vegetal, care binedispune. Florile de Helichrysum poartă de obicei denumirea de imortele.

Atenție: Uleiurile citrice nu trebuie să fie aplicate pe pielea care va fi expusă razelor solare directe sau luminii ultraviolete în termen de 48 de ore.

Cel mai bine vândut produs!

HINOKI Chamaecyparis obtusa Cod: 307308 5 ml

HONG KUAI Chamaecyparis formosensis UK AT DE

IE

SE

Uleiul esențial Hinoki este obținut din chiparosul japonez, Chamaecyparis obtusa, care crește de obicei în Japonia centrală. Hinoki este considerat un tip de lemn de foarte înaltă calitate și este unul dintre „cei cinci arbori sacri din Kiso”.

Cod: 465708 5 ml

UK AT DE

IE

Hong Kuai are cel mai ridicat conținut de sesquiterpene dintre toate uleiurile esențiale Young Living. Acesta susține creșterea gradului de conștientizare privind spiritualitatea și conferă claritate, asigurând intuiție și acțiune.

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

25


Uleiuri esențiale | Uleiuri pure

IDAHO BALSAM FIR (BRAD DE BALSAM DE IDAHO) Abies balsamea

UK AT DE

IE

Cod: 331608 15 ml

Cod: 309308 5 ml

Idaho Balsam Fir este un ulei de conifere distilat în partea de nord a statului Idaho care are un parfum revigorant și energizant. Utilizat pentru masaj, acesta are un efect relaxant asupra musculaturii și durerilor asociate exercițiilor fizice.

JADE LEMON (LĂMÂIE VERDE) Citrus limon eureka var. formensensis Nou! Cod: 468508 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Molidul albastru de Idaho este cultivat, recoltat și distilat la ferma Young Living din partea de nord a statului Idaho. Molidul albastru (Picea pungens) conține procente ridicate de substanțe care intră în compoziția plantei, alfapinen și limonen. Aplicat topic, uleiul esențial de molid albastru este cunoscut pentru efectele sale de relaxare a musculaturii suprasolicitate.

JASMINE (IASOMIE) Jasminum officinale Cod: 356908 5 ml UK AT DE

IE

Jade Lemon™ este cultivată în climatul cald și umed din partea de sud-est a Chinei. Acest ulei menține sănătatea pielii, contribuie la eliminarea blocajelor emoționale și este util pentru curățare și purificare.

JUNIPER (IENUPĂR) Juniperus osteosperma Cod: 357208 15 ml

IDAHO BLUE SPRUCE (MOLID ALBASTRU DE IDAHO) Picea pungens

UK AT DE

IE

Iasomia* are un parfum plăcut, exotic, floral care vă ajută să vă relaxați, să vă liniștiți și vă sporește încrederea în sine. Iasomia are efecte benefice pentru piele. A fost asociată de-a lungul istoriei cu romantismul.

LAVENDER (LAVANDĂ) Lavandula angustifolia UK AT DE

IE

Ienupărul are un parfum lemnos, proaspăt, ușor pătrunzător care are un efect de purificare a minții, spiritului și corpului. Poate fi benefic și prin aplicarea pe piele.

Cod: 357508 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Lavanda are un parfum proaspăt, dulce, floral care este calmant și revigorant. Fiind unul dintre cele mai flexibile uleiuri esențiale, nu trebuie să lipsească din nicio casă. Lavanda este apreciată foarte mult pentru efectele sale benefice pentru piele și frumusețe.

Cel mai bine vândut produs!

LEDUM (ROZMARIN SĂLBATIC)

LEMON (LĂMÂIE) Citrus limon Cod: 357808 15 ml

Ledum groenlandicum Cod: 357908 5 ml

UK AT DE

Rozmarinul sălbatic a fost utilizat în mod tradițional în cadrul medicinei populare inuite native pentru a susține fluxul energetic. Este considerat ca fiind eficient în ceea ce privește armonizarea și echilibrarea nevoilor zilnice ale organismului.

IE

UK AT DE

IE

SE

Lămâia are un parfum citric puternic, purificator care este revitalizant și revigorant. Este alcătuită din 68% d-limonen, un puternic antioxidant. Atenție: Uleiurile citrice nu trebuie să fie aplicate pe pielea care va fi expusă razelor solare directe sau luminii ultraviolete în termen de 48 de ore.

Cel mai bine vândut produs!

26

YoungLiving.com


Uleiuri pure | Uleiuri esențiale

LIME (LIMETĂ) Citrus latifolia

LEMONGRASS (LĂMÂIŢĂ) Cymbopogon flexuosus Cod: 358108 15 ml

UK AT DE

IE

Cod: 307408 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Limeta este considerată a proveni din partea de est a Malaeziei și a fost adusă în Indiile de Vest de Columb în timpul celei de-a doua călătorii. Limeta a fost utilizată de-a lungul istoriei ca stimulent digestiv, având, de asemenea, și numeroase alte utilizări tradiționale.

Lămâița are un parfum citric ușor, proaspăt cu note secundare asemănătoare pământului. Având efecte de reîmprospătare, întinerire, stimulare și echilibrare, inspiră și contribuie la îmbunătățirea clarității mentale.

Atenție: Uleiurile citrice nu trebuie să fie aplicate pe pielea care va fi expusă razelor solare directe sau luminii ultraviolete în termen de 48 de ore.

MARJORAM (MĂGHIRAN) Origanum majorana Cod: 358408 15 ml

MELISSA (ROINIŢĂ) Melissa officinalis

UK AT DE

IE

Cod: 358908 5 ml

Măghiranul are un parfum camforaceu, lemnos și pătrunzător. Fiind un ulei calmant, are un efect de liniștire atât asupra minții cât și asupra corpului. Poate contribui la relaxarea musculaturii suprasolicitate după exerciții fizice și poate fi benefic pentru stările ocazionale simple de tensiune nervoasă.

MYRRH (SMIRNĂ) Commiphora myrrha Cod: 359308 15 ml

UK AT DE

IE

Roinița are un parfum ușor, proaspăt, asemănător lămâii care este fortifiant și revitalizant, în același timp fiind calmant și relaxant. Mai multe studii au raportat faptul că roinița poate aduce beneficii pielii. Este, de asemenea, reconfortant în timpul sezonului rece.

MYRTLE (MIRT) Myrtus communis UK AT DE

IE

Cod: 359508 5 ml

Smirna are un parfum bogat, balsamic, afumat care are proprietăți de purificare, fortifiere, revitalizare și revigorare. În prezent, smirna este utilizată pe scară largă în cadrul produselor de igienă orală.

UK AT DE

IE

Mirtul are un parfum revigorant care este plăcut atunci când este difuzat. Are, de asemenea, proprietăți calmante care, atunci când este aplicat local, pot contribui la înfrumusețarea și îmbunătățirea aspectului sănătos al pielii.

În curând!

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE (MOLID NEGRU NORTHERN LIGHTS) Picea mariana Nou! Cod: 531308 5 ml

UK AT DE

NUTMEG (NUCŞOARĂ) Myristica fragrans Nou! Cod: 359908 5 ml IE

Difuzați acest parfum bogat, lemnos și revigorant în timpul meditației pentru a crea o atmosferă proaspătă și aromată. Adăugați-l produselor de îngrijire a pielii sau aplicați-l topic pentru a îmbunătăți aspectul pielii uscate sau pentru a menține aspectul sănătos al pielii.

UK AT DE

IE

Nucșoara are o lungă tradiție de utilizare topică pentru durerile sezoniere, în special când este utilizat pentru masaj sau băi calde. Din perspectiva aromaterapiei, contribuie la relaxarea corpului și minții și poate fi utilizat pentru a asigura un somn liniștitor.

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

27


PULVERIZATOR DEWDROP Transformați-vă mediul Inspirat de puritatea și eleganța unei picături de rouă de dimineață, pulverizatorul Dewdrop™ de la Young Living funcționează ca un umidificator, atomizor și difuzor de parfum combinate într-un singur produs. Personalizat cu o funcționare continuă de până la patru ore, oprire automată și controlul luminii ambiante, pulverizatorul Dewdrop poate transforma oricare spațiu într-o atmosferă specifică unui spa.

28


Uleiuri pure | Uleiuri esențiale

OCOTEA Ocotea quixos Cod: 355608 5 ml

ORANGE (PORTOCALĂ) Citrus sinensis UK AT DE

IE

Cod: 360208 15 ml

Extrasă dintr-un arbore din Ecuador, ocotea conține niveluri ridicate de alfa humulen, care este un compus ce contribuie la intensificarea răspunsului natural al corpului la iritare și disconfort.

OREGANO Origanum vulgare

Atenție: Uleiurile citrice nu trebuie să fie aplicate pe pielea care va fi expusă razelor solare directe sau luminii ultraviolete în termen de 48 de ore.

Cel mai bine vândut produs!

PALO SANTO Bursera graveolens UK AT DE

IE

Cod: 360708 5 ml

Oregano are un parfum puternic și pătrunzător care contribuie la crearea unor sentimente de protecție.

PATCHOULI (PACIULI) Pogostemon cablin Cod: 360808 15 ml

IE

Portocala are un parfum bogat de citrice care vă binedispune, având în același timp și un efect calmant. Are un conținut ridicat de d-limonen, un puternic antioxidant.

Atenție: Posibilă sensibilitate a pielii. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi, luaţi medicamente sau aveţi o afecţiune medicală, adresaţi-vă unui medic înainte de utilizare.

Cod: 360508 15 ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Paciuli, denumit uneori „aroma anilor șaizeci”, are un parfum exotic, de mosc. Este foarte benefic pentru piele, contribuind la reducerea ridurilor sau aspectului de piele crăpată.

UK AT DE

IE

La fel ca tămâia, palo santo este cunoscut ca ulei al spiritualității, folosit în mod tradițional de către poporul incaș pentru a purifica și curăța spiritul de energiile negative.

PEPPERMINT (MENTA PIPERATĂ) Mentha piperita Cod: 361408 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Menta piperată are o aromă puternică, proaspătă, curată și mentolată și este una dintre cele mai vechi și mai apreciate plante.

Cel mai bine vândut produs!

PINE (PIN) Pinus sylvestris Cod: 361808 15 ml

RAVINTSARA (CAMFOR) Cinnamomum camphora UK AT DE

IE

Cod: 362008 5 ml

Pinul are un parfum revigorant și proaspăt. Are numeroase proprietăți în comun cu Eucalyptus Globulus și acțiunea ambelor uleiuri este potențată atunci când sunt amestecate.

UK AT DE

IE

Camforul are un parfum plăcut, puternic, tipic camforului, similar eucaliptului, însă nu la fel de intens. Este utilizat de obicei în cadrul meditațiilor și are proprietăți de curățare și purificare.

În curând!

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

29


Uleiuri esențiale | Uleiuri pure

ROMAN CHAMOMILE (MUŞEŢEL ROMAN) Chamaemelum nobile Cod: 351208 5 ml

ROSE (TRANDAFIR) Rosa damascena Cod: 362308 5 ml UK AT DE

IE

Una dintre cele nouă ierburi sacre ale Saxonilor, mușețelul roman are un parfum plăcut, dulce și vegetal care este relaxant și calmant atât pentru minte cât și pentru corp. Proprietățile sale calmante sunt benefice în special pentru copiii hiperactivi.

ROSEMARY (ROZMARIN) Rosmarinus officinalis Cod: 362608 15 ml

UK AT DE

IE

Rozmarinul are o aroma proaspătă, ierboasă, dulce, ușor medicinală. Fiind un ulei energizant, poate fi benefic pentru restaurarea acuității mentale atunci când ne simțim obosiți.

UK AT DE

IE

Salvia are o aromă vegetală intensă. A fost recunoscută pentru capacitatea sa de a intensifica simțurile și centrii energetici ai corpului. Salvia poate contribui la gestionarea oboselii mentale și sentimentelor de disperare.

SPEARMINT (MENTĂ VERDE) Mentha spicata UK AT DE

IE

YoungLiving.com

SACRED FRANKINCENSE (TĂMÂIE SACRĂ) Boswellia sacra Cod: 355008 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Cod: 363408 5 ml

UK AT DE

IE

Utilizat în mod tradițional ca parfum în cadrul ceremoniilor religioase și pentru meditație, este relaxant și revigorant. Este apreciat în domeniul îngrijirii pielii pentru proprietățile sale hidratante și de regenerare a pielii.

TANGERINE (MANDARINĂ) Citrus reticulata SE

Uleiul esențial de mentă verde este distilat la abur din frunze cu parfum mentolat, ușor fructat care este mai puțin intens decât parfumul mentei piperate. Ca puternic antioxidant, menta verde contribuie la susținerea sănătății aparatului respirator.

30

Trandafirul* are un parfum floral și dulce puternic și plăcut care este îmbătător și extrem de romantic. Utilizat de mii de ani pentru îngrijirea pielii, este perfect pentru pielea uscată sau îmbătrânită.

SANDALWOOD (LEMN DE SANTAL) Santalum album

SAGE (SALVIE) Salvia officinalis

Cod: 363808 5 ml

IE

Uleiul esențial Sacred Frankincense™ este obținut din arborele de tămâie sacră Boswellia. Acest ulei este ideal pentru cei care doresc să ajungă la un nivel superior în călătoria lor spirituală și experiența meditației.

Atenție: A nu se utiliza la copiii cu vârsta sub 4 ani.

Cod: 363208 15 ml

UK AT DE

Cod: 364408 15 ml

UK AT DE

IE

Un ulei esențial excelent pentru restabilirea stării de bine și a unui sentiment de siguranță, uleiul din mandarină are, de asemenea, un conținut ridicat de d-limonen, un puternic antioxidant. Atenție: Uleiurile citrice nu trebuie să fie aplicate pe pielea care va fi expusă razelor solare directe sau luminii ultraviolete în termen de 48 de ore.


Uleiuri pure | Uleiuri esențiale

TEA TREE (ARBORELE DE CEAI)

THYME (CIMBRU DE CULTURĂ) Thymus vulgaris Cod: 365008 15 ml

Melaleuca alternifolia Cod: 358708 15 ml

UK AT DE

IE

Tea Tree este considerat un ulei esențial cu o gamă variată de utilizări. Poate fi benefic pentru piele.

VALERIAN (VALERIANA) Valeriana officinalis Cod: 364808 5 ml

IE

Cimbrul are o aroma condimentată, caldă, ierboasă care este în egală măsură intensă și pătrunzătoare. Cunoscut din vremuri străvechi, cimbrul are un conținut ridicat de timol. Este unul dintre cei mai puternici antoxidanți cunoscuți.

VETIVER Vetiveria zizanoides UK AT DE

IE

Rădăcina de valeriană este utilizată de mii de ani pentru proprietățile sale calmante, liniștitoare, ce asigură un echilibru emoțional. În ultimele trei decenii, s-au realizat cercetări clinice privind proprietățile sale relaxante.

Cod: 365108 5 ml

UK AT DE

Vetiverul (Vetiveria zizanoides) are un parfum intens, asemănător aromei de paciuli cu o notă de lămâie. Uleiul de vetiver este calmant, stabilizant și relaxant.

Cod: 465808 5 ml

Gaultheria procumbens

UK AT DE

IE

Salcia himalaiană are un parfum dulce mentolat. Conține aceeași substanță activă (salicilat de metil) ca mesteacănul galben și poate fi benefic atunci când este folosit pentru masaj pentru reducerea senzației de tensiune de la nivelul capului și mușchilor după exercițiile fizice.

UK AT DE

IE

Cunoscut în Taiwan drept „iarba aromatică a iluminării rapide”, Xiang Mao a fost utilizat în mod tradițional pentru a reîmprospăta aerul din casă, pentru a ilumina mintea și pentru hidratarea pielii.

YLANG YLANG Cananga odorata Cod: 365908 15 ml

UK AT DE

IE

XIANG MAO Cymbopogon citratus

WINTERGREEN (SALCIE HIMALAIANĂ) Cod: 365808 15 ml

UK AT DE

IE

Ylang Ylang are un parfum plăcut, ușor floral care a devenit un parfum preferat al persoanelor romantice. Ylang Ylang este extrem de eficient în conferirea unei senzații de calmare și relaxare și poate contribui la atenuarea sentimentelor de furie, tensionare și iritabilitate.

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

31


Uleiuri esențiale | Uleiuri în amestec

AMESTECURI de uleiuri esenţiale

Eucalyptus Radiata

Eficacitatea și echilibrul uleiurilor sunt extrem de importante atunci când dezvoltăm un amestec de uleiuri esențiale. Atunci când uleiurile esențiale se îmbină în mod armonios, efectul combinat al acestora poate fi unul nou. Amestecurile noastre reprezintă rezultatul a mai mulți ani de testare riguroasă combinată cu experiența extinsă din domeniul cultivării plantelor și aplicațiile practice, lucru ce generează amestecuri de uleiuri complementare ce pot fi utilizate în diferite aspecte ale vieții dumneavoastră.

ABUNDANCE Cod: 330008 15 ml

ACCEPTANCE UK AT DE

IE

Abundance a fost creat pentru a intensifica frecvența câmpului magnetic armonic care ne înconjoară. Frecvența superioară creează ceea ce denumim „legea atracției”, care se referă la lucrurile pe care le atragem spre noi înșine. ULEIURI ESENȚIALE: portocală, cuișoare, coajă de scorțișoară, tămâie, ghimbir, molid, paciuli, smirnă

Cod: 330308 5 ml

UK AT DE

IE

Acceptance reprezintă un stimulant pentru minte datorită uleiurilor amestecate special pentru a favoriza sentimente de acceptare a sinelui și a altora, indiferent de obstacolele întâlnite. Acest amestec poate ajuta totodată la depășirea momentelor de tergiversare și negare. ULEIURI ESENȚIALE: tămâie, lemn de santal regal hawaiian, geraniu, vetrice, portocală amară*, coriandru, bergamotă, ylang ylang

AROMAEASE Cod: 474908 5 ml

AROMA LIFE UK AT DE

IE

AromaEase™ are o aromă răcoritoare, mentolată și este alcătuită din uleiuri esențiale care conferă o atmosferă de calm atunci când amestecul este folosit prin aromatizare. ULEIURI ESENȚIALE: Mentă, Mentă Verde, Ghimbir, Cardamom, Fenicul

32

YoungLiving.com

Cod: 330608 15 ml

UK AT DE

IE

Aroma Life susține sistemul cardiovascular și cel limfatic. Acesta conține uleiuri esențiale care ajută la relaxarea corpului. ULEIURI ESENȚIALE: Chiparos, Imortele, Ylang Ylang, Măghiran


Uleiuri în amestec | Uleiuri esențiale

AROMA SIEZ

AWAKEN

Cod: 330908 15 ml

UK AT DE

IE

Cod: 331208 15 ml

Aroma Siez a fost conceput pentru masaj în vederea detensionării musculaturii și a corpului acumulate în urma efortului fizic. Acesta are totodată un efect de alinare a durerii la nivelul capului, al gâtului și pentru picioarele obosite.

UK AT DE

IE

Awaken este o combinație stimulantă de mai multe amestecuri de uleiuri esențiale care favorizează restabilirea conștiinței interioare și trezirea la realitate. Acest amestec vă poate ajuta să vă valorificați cel mai bine potențialul. ULEIURI ESENȚIALE: Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher

ULEIURI ESENȚIALE: Busuioc, Lavandă, Chiparos, Măghiran, Mentă

BELIEVE

BRAIN POWER

Cod: 466108 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Amestecul de uleiuri esențiale Believe conține molid albastru de Idaho și ylang ylang de la ferma Young Living din Ecuador și are o aromă plăcută cu efect de echilibrare și revigorare. ULEIURI ESENȚIALE: Molid Albastru de Idaho, Brad de Balsam de Idaho, Tămâie, Coriandru, Bergamotă, Ylang Ylang, Geraniu

BUILD YOUR DREAM Cod: 483408 5 ml

Cod:

331308 5 ml

UK AT DE

IE

Brain Power conține uleiuri esențiale cu un conținut ridicat de sesquiterpeni, compuși naturali de oxigenare, pentru a stimula activitatea cerebrală. Utilizați-l pentru a vă limpezi gândurile și a susține concentrarea. ULEIURI ESENȚIALE: Lemn de Santal Regal Hawaiian, Roiniță, Imortele, Lemn de Cedru, Chiparos Albastru, Tămâie, Lavandă

CHRISTMAS SPIRIT UK AT DE

IE

Cod: 3315 15 ml

Combinând uleiuri esențiale alese de D. Gary Young pentru legăturile lor cu istoria noastră, Build Your Dream™ are un efect de fortificare și clarificare a viitorului visurilor dvs. când este folosit prin aromatizare.

Christmas Spirit este un amestec dulce și aromat de uleiuri esențiale de portocală, scorțișoară și picea, care ne ajută să intrăm în atmosfera de fericire, bucurie și siguranță specifică sărbătorilor.

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Tămâie Sacră, Roiniță, Chiparos Albastru, Hong Kuai, Molid Albastru de Idaho, Ylang Ylang, Dream Catcher, Believe, Lotus

ULEIURI ESENȚIALE: Portocală, Coajă de Scorțișoară, Picea

CITRUS FRESH Cod: 331808 15 ml

CLARITY UK AT DE

IE

Citrus Fresh este un amestec cu efect de relaxare și calmare, adorat de copii și adulți în egală măsură. Bogat în antioxidantul puternic d-limonene, acesta stimulează starea de bine, creativitatea și sentimentele de bucurie. Are și o acțiune de purificare a aerului. ULEIURI ESENȚIALE: Portocală, Grapefruit, Mandarină, Tangerină, Lămâie, Mentă Verde

Cod: 332108 15 ml

UK AT DE

IE

Clarity stimulează claritatea și concentrarea mentală. Conține uleiuri stimulative, inclusiv mentă și rozmarin, care au fost folosite de-a lungul anilor pentru a stimula activitatea mentală. ULEIURI ESENȚIALE: Busuioc, Mușețel Roman, Cardamom, Geraniu, Bergamotă, Rozmarin, Lămâie, Ylang Ylang, Mentă, Iasomie*, Palmarosa, Coriandru

Atenție: Uleiurile citrice nu trebuie să fie aplicate pe pielea care va fi expusă razelor solare directe sau luminii ultraviolete în termen de 48 de ore.

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

33


Uleiuri esențiale | Uleiuri în amestec

COMMON SENSE™ Cod: 309108 5 ml

COOL AZUL Nou! UK AT DE

IE

Cod: 539908 15 ml

SE

IE

Cool Azul™ este un amestec brevetat de uleiuri esențiale, care a fost creat de D. Gary Young și care produce un efect răcoritor când este aplicat topic. Acesta include aroma delicată de Dorado Azul și parfumul plăcut de oregano cubanez (ambele fiind uleiuri produse exclusiv de Young Living).

Uleiul esențial Common Sense este un amestec brevetat de uleiuri esențiale Young Living, care a fost conceput pentru a dezvolta capacitatea rațională de luare a deciziilor, intensificând starea de bine, sentimentul importanței și al bogăției. ULEIURI ESENȚIALE: Tămâie, Ylang Ylang, Ocotea, Solidago, Rută, Dorado Azul, Limetă

ULEIURI ESENȚIALE: Mentă, Salcie Himalayană, Salvie, Balsam De Copaibă, Arnică, Niaouli, Lavandă, Matricaria, Chiparos Albastru, Elemi, Chimen, Dorado Azul, Vetiver

DI-GIZE

Cod: 332408 15 ml

UK AT DE

DRAGON TIME UK AT DE

Cod: 332708 15 ml

IE

Di-Gize este o combinație de uleiuri care au fost studiate pentru efectele lor benefice pentru sistemul digestiv.

UK AT DE

IE

Dragon Time este un amestec de uleiuri esențiale de calmare și liniștire, care include salvie muscat. Dragon Time este recomandat pentru adolescenți și femei tinere.

ULEIURI ESENȚIALE: Tarhon, Ienupăr, Anason, Ghimbir, Fenicul, Patchouli, Mentă, Lămâiță

ULEIURI ESENȚIALE: Salvie Muscat, Lavandă, Coada Șoricelului, Fenicul, Măghiran, Iasomie*

Cel mai bine vândut produs!

DREAM CATCHER Cod: 333008 15 ml

EN-R-GEE UK AT DE

Cod: 333608 15 ml

IE

Dream Catcher™ este conceput pentru a valorifica puterea viselor pozitive și a ține la distanță viziunile întunecate, ajutându-vă să conștientizați ceea ce doriți și să nu renunțați la îndeplinirea dorințelor, atunci când este folosit prin aromatizare.

În curând!

ULEIURI ESENȚIALE: Rozmarin, Nucșoară, Piper Negru, Ienupăr, Brad de Balsam de Idaho, L ămâiță, Cuișoare

ENDOFLEX

EXODUS II UK AT DE

EndoFlex ajută la menținerea vitalității generale printr-o combinație de uleiuri esențiale. ULEIURI ESENȚIALE: Mentă Verde, Geraniu, Mușețel German, Salvie, Mirt, Nucșoară

IE

Cod: 333808 5 ml

UK AT DE

IE

YoungLiving.com

SE

Exodus II este un amestec etern de ulei de măsline, mir, scorțișoară, tămâie, nard și alte uleiuri esențiale de armonizare, care au proprietăți de purificare emoțională și stimulare a gândirii pozitive. ULEIURI ESENȚIALE: Casia, Obligeană, Nard, Mir, Galbanum, Tămâie, Coajă de Scorțișoară, Isop

34

IE

En-R-Gee revitalizează cu amestecul său de uleiuri stimulatoare utilizate tradițional pentru a favoriza redobândirea concentrării mentale. Stimulator și fortifiant, după cum sugerează numele, acesta sporește energia.

ULEIURI ESENȚIALE: Lemn De Santal Regal Hawaiian, Tangerină, Ylang Ylang, Piper Negru, Pegamută, Anason, Ienupăr, Geraniu, Chiparos Albastru, Ulei Davana, Iasomie, Matricaria, Vetrice, Grapefruit, Mentă Verde

Cod: 333308 15 ml

UK AT DE


Uleiuri în amestec | Uleiuri esențiale

FORGIVENESS Cod: 333908 5 ml

GENTLE BABY UK AT DE

IE

Cod: 334508 15 ml

Forgiveness conține un amestec sinergic de uleiuri esențiale cu efect de relaxare și stimulare, care pot ajuta la eliberarea unor amintiri dureroase pentru depășirea obstacolelor emoționale.

UK AT DE

IE

Gentle Baby este o combinație delicată și parfumată de uleiuri esențiale concepută special pentru mame și bebeluși. Aceasta ajută la calmarea emoțiilor din timpul sarcinii și este utilă pentru liniștirea celor mici atunci când sunt agitați.

ULEIURI ESENȚIALE: Roiniță, Angelică, Bergamotă, Geraniu, Lavandă, Ylang Ylang, Tămâie, Lămâie, Palmarosa, Iasomie*, Imortele, Lemn de Santal Regal Hawaiian, Mușețel Roman, Trandafir*, Coriandru

ULEIURI ESENȚIALE: geraniu, iasomie*, ylang ylang, palisandru, mușețel roman, trandafir*, lămâie, lavandă, palmarosa, coriandru Atenție: Uleiurile citrice nu trebuie să fie aplicate pe pielea care va fi expusă razelor solare directe sau luminii ultraviolete în termen de 48 de ore.

GLF Cod:

GRATITUDE

334008 15 ml

UK AT DE

IE

Cod: 334608 5 ml

GLF™ a fost creat pentru a susține buna funcționare a ficatului și a fierii. Acest amestec poate favoriza totodată starea de bine, eliminând emoțiile precum vina, mâhnirea și furia.

Gratitude este un amestec calmant de uleiuri esențiale conceput pentru a ridica moralul, a calma emoțiile și a relaxa corpul, stimulând totodată atitudinea de recunoștință. ULEIURI ESENȚIALE: Brad de Balsam de Idaho, Galbanum, Tămâie, Mir, Ylang Ylang, Geraniu, Bergamotă, Coriandru

ULEIURI ESENȚIALE: Grapefruit, Imortele, Țelină, Rozmarin Sălbatic, Isop, Mentă Verde

GROUNDING

HARMONY

Cod: 334808 5 ml

UK AT DE

IE

Grounding este un amestec de uleiuri esențiale cu efect de relaxare și echilibrare și care poate oferi o stare de echilibru. Haosul emoțional poate duce la luarea unor decizii proaste. Grounding vă poate ajuta să înfruntați realitatea în mod pozitiv. ULEIURI ESENȚIALE: Brad Alb, Pin, Angelică, Picea, Lemn de Cedru, Ienupăr, Ylang Ylang

HIGHEST POTENTIAL Cod: 337308 5 ml

UK AT DE

Cod:

335108 15 ml

UK AT DE

IE

Harmony este un amestec deosebit care favorizează starea de bine la nivel fizic și emoțional, restabilind echilibrul armonios în centrele energetice ale corpului. ULEIURI ESENȚIALE: Geraniu, Angelică, Bergamotă, Lavandă, Picea, Ylang Ylang, Lemn de Santal Regal Hawaiian, Isop, Palmarosa, Salvie Spaniolă, Trandafir*, Tămâie, Iasomie*, Lămâie, Portocală, Mușețel Roman, Coriandru

IMMUPOWER UK AT DE

IE

Highest Potential este un amestec exotic de uleiuri esențiale Young Living conceput pentru a spori capacitatea de a vă valorifica cel mai bine potențialul. ULEIURI ESENȚIALE: Iasomie*, Gathering, Chiparos Albastru, Lemn de Cedru, Picea, Vetrice, Brad Alb

Cod: 336308 15 ml

UK AT DE

IE

ImmuPower este un amestec intens de uleiuri esențiale care creează o oază parfumată și protectoare, sporind energia pozitivă. ULEIURI ESENȚIALE: Isop, Camfor, Cuișoare, Cimbru Peren de Iarnă, Tămâie, Chimion, Cistus, Oregano, Dorado Azul

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

35

IE


Uleiuri esențiale | Uleiuri în amestec

INNER CHILD Cod: 336008 5 ml

JOY UK AT DE

IE

Parfumul dulce al acestui amestec poate stimula memoria și ajută la restabilirea legăturii cu sinele, acesta fiind unul dintre primii pași spre găsirea echilibrului emoțional. ULEIURI ESENȚIALE: Portocală, Iasomie*, Picea, Tangerină, Lemn De Santal Regal Hawaiian, Portocală Amară* Ylang Ylang, Lămâiță Atenție: Posibilă sensibilitate a pielii/la soare.

JUVA CLEANSE™ Cod: 339508 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Joy este un amestec exotic luxuriant cu vibrații de stimulare, care aduce bucurie în suflet. Când este răspândit prin difuzie, poate avea un efect de împrospătare și ridicare a moralului. ULEIURI ESENȚIALE: Bergamotă, Lămâie, Palmarosa, Ylang Ylang, Trandafir*, Geraniu, Iasomie*, Mușețel Roman, Coriandru, Tangerină

JUVAFLEX™ UK AT DE

IE

Juva Cleanse susține funcția hepatică prin amestecul de uleiuri esențiale atent realizat care ajută la susținerea funcționării normale a ficatului.

Cod: 337508 15 ml

UK AT DE

ULEIURI ESENȚIALE: Fenicul, Rozmarin, Vetrice, Geraniu, Imortele, Mușețel Roman

LONGEVITY™

LADY SCLAREOL UK AT DE

IE

Cod: 338808 15 ml

UK AT DE

IE

Lady Sclareol a fost conceput ca un parfum deosebit. Fiind un amestec seducător obținut din cele mai aromate uleiuri esențiale din natură care răsfață pielea, Lady Sclareol emană un parfum încântător și fascinant.

Longevity conține uleiuri care fac parte din categoria celor mai puternici antioxidanți cunoscuți. Antioxidanții sunt elemente care ajută la neutralizarea radicalilor liberi și reduc daunele oxidative la suntem expuși zilnic.

ULEIURI ESENȚIALE: Salvie Muscat, Iasomie*, Vetiver, Ylang Ylang, Molid Albastru de Idaho, Mentă Verde, Chiparos Lucios Hinoki, Geraniu, Lemn de Santal Regal Hawaiian, Portocală, Salvie Spaniolă, Coriandru, Bergamotă

ULEIURI ESENȚIALE: Cimbru, Cuișoare, Portocală, Tămâie

M-GRAIN

Cod: 338708 15 ml

Atenție: Posibilă sensibilitate a pielii/la soare.

MAGNIFY YOUR PURPOSE Nou! UK AT DE

IE

M-Grain ajută la eliberarea de stres și totodată susține starea de bine, mai ales în zona capului și a gâtului. ULEIURI ESENȚIALE: Busuioc, Lavandă, Mușețel Roman, Măghiran, Mentă, Imortele

Cod: 337708 5 ml

UK AT DE

Amestecul de uleiuri esențiale Magnify Your Purpose are o aromă revigorantă pentru stimularea creativității, a dorinței și a concentrării atunci când este folosit prin aromatizare. Acesta favorizează o atitudine pozitivă, încurajându-vă să depășiți negativitatea, să luați inițiativa și să treceți peste momentele de tergiversare și de lamentare. ULEIURI ESENȚIALE: Santal, Salvie, Coriandru, Paciuli, Nucșoară, Bergamotă, Scorțișoară, Ghimbir, Ylang Ylang, Geraniu

36

IE

JuvaFlex este o combinație de uleiuri care au fost studiate pentru efectele lor de susținere a ficatului și a sistemului digestiv și limfatic.

ULEIURI ESENȚIALE: Imortele, Semințe De Țelină, Rozmarin Sălbatic

Cod: 337608 15 ml

Cod: 337208 15 ml

YoungLiving.com

IE


Uleiuri în amestec | Uleiuri esențiale

MELROSE

MISTER

Cod: 337808 15 ml

UK AT DE

IE

Cod: 338108 15 ml

Melrose oferă o barieră de protecție împotriva acțiunilor exercitate asupra pielii. Când este răspândit prin difuzie, Melrose ajută la eliminarea mirosurilor.

UK AT DE

IE

Mister este benefic pentru bărbați. Acesta favorizează totodată instalarea echilibrului interior și mulți au considerat că este reconfortant în situații de stres. Mister este recomandat bărbaților cu vârsta peste 30 de ani.

ULEIURI ESENȚIALE: Rozmarin, Cuișoare, Arbore de Ceai, Niaouli

ULEIURI ESENȚIALE: Salvie, Lavandă, Mentă, Fenicul, Mirt, Coada Șoricelului

PANAWAY

UK AT DE

IE

SE

Cod: 339008 15 ml

PEACE & CALMING

UK AT DE

IE

SE

Cod: 339308 15 ml

Cod: 339108 5 ml

Cod: 339808 5 ml

PanAway a fost creat de Gary Young în urma unei vătămări grave a ligamentelor la picior. Acesta ajută totodată la menținerea funcției celulare normale.

Peace & Calming este un amestec blând înmiresmat. Când este răspândit prin difuzie, acesta ajută la detensionare și la ridicarea moralului, favorizează relaxarea și instalarea unei stări de liniște profundă.

ULEIURI ESENȚIALE: Salcie Himalayană, Cuișoare, Imortele, Mentă

ULEIURI ESENȚIALE: Tangerină, Ylang Ylang, Vetrice, Portocală, Paciuli

Cel mai bine vândut produs! PURIFICATION

PEACE & CALMING II Nou! Cod: 532708 5 ml

UK AT DE

IE

Cod: 339908 15 ml

UK AT DE

ULEIURI ESENȚIALE: Lămâiță, Rozmarin, Arbore De Ceai, Mirt, Iarbă De Lămâie, Lavandulă

Cel mai bine vândut produs!

ULEIURI ESENȚIALE: Tangerină, Portocală, Ylang Ylang, Paciuli, Molid Negru Northern Lights, Matricaria, Mușețel German, Vetiver, Cistus, Bergamotă, Casia, Ulei Davana

UK AT DE

IE

Cod: 340508 15 ml

RAVEN

Cod: 340208 15 ml

Cod: 340908 5 ml

SE

Purification poate fi folosit direct pe piele. Când este răspândit prin difuzie, acesta ajută la purificarea și curățarea aerului de fumul de țigară și mirosurile neplăcute.

D. Gary Young a creat în mod special formula Peace & Calming II™ ca o recomandare opțională și alternativă la Peace & Calming. Având ingrediente culese manual pentru a păstra componența originală a produsului precedent, acest amestec brevetat răspândește o aromă relaxantă și plăcută atunci când este inhalat sau răspândit prin difuzie.

R.C.

IE

UK AT DE

IE

Raven este o combinație de uleiuri esențiale cu un puternic efect calmant, care poate ameliora durerile atunci când se aplică local pe piept și pe gât sau când este răspândit prin difuzie. ™

R.C. conține uleiurile esențiale puternice de Eucalyptus Globulus și E. radiata pentru a crea un amestec revigorant. ULEIURI ESENȚIALE: Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata, Eucalipt de Lămâie, Mirt, Picea, Mentă, Pin, Lavandă, Măghiran, Chiparos

ULEIURI ESENȚIALE: Camfor, Salcie Himalayană, Eucalyptus Radiata, Lămâie, Mentă

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

37


Uleiuri esențiale | Uleiuri în amestec

RELEASE

Cod: 340808 15 ml

RELIEVE IT UK AT DE

IE

Cod: 341108 15 ml

Release combină uleiuri cu efect de stimulare pozitivă și calmare, favorizând starea de liniște și de bine la nivel emoțional, care la rândul său sporește capacitatea de a elibera furia și frustrarea.

Cod:

341908 5 ml

ULEIURI ESENȚIALE: Picea, Isop, Piper Negru, Mentă

SACRED MOUNTAIN UK AT DE

IE

Cod: 341408 15 ml

UK AT DE

IE

RutaVaLa este un amestec calmant care favorizează relaxarea corpului și a minții. Acesta ajută la detensionare și eliberarea de stres.

Sacred Mountain stimulează rezistența, fortificarea, echilibrul și protecția ca urmare a apropierii de natură.

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Valeriană, Rută

ULEIURI ESENȚIALE: Picea, Brad De Balsam de Idaho, Ylang Ylang, Lemn de Cedru

SARA™ Cod:

IE

Relieve It este un amestec de uleiuri esențiale cu un efect profund relaxant și de încălzire, prin care se produce relaxarea musculaturii și a articulațiilor după efort fizic.

ULEIURI ESENȚIALE: Ylang Ylang, Geraniu, Vetrice, Lavandulă, Lemn De Santal Regal Hawaiian

RUTAVALA

UK AT DE

341708 5 ml

SCLARESSENCE UK AT DE

IE

SARA este un amestec de uleiuri esențiale care conferă rezistență, fiind conceput cu rol de susținere în situații de afectare emoțională profundă. Acesta poate ajuta la eliberarea și recuperarea persoanelor care au amintiri traumatizante.

Cod:

341808 15 ml

UK AT DE

IE

SclarEssence combină efectele calmante ale mentei cu puterea de echilibrare a feniculului și a salviei muscat, precum și cu acțiunea blândă și calmantă a salviei spaniole. ULEIURI ESENȚIALE: Salvie Muscat, Fenicul, Salvie, Mentă

ULEIURI ESENȚIALE: Ylang Ylang, Geraniu, Lavandă, Portocală, Vetrice, Lemn de Cedru, Trandafir* Și Lotus Alb Într-O Bază de Ulei De Migdale

SENSATION Cod: 342008 5 ml

STRESS AWAY UK AT DE

IE

SE

Sensation este un amestec ce emană un parfum minunat, are o puternică influență emoțională și un efect puternic de stimulare pozitivă și revigorare. Într-un amestec special cu iasomie, ylang ylang și alte uleiuri esențiale complementare, Sensation este conceput pentru a intensifica bucuria momentelor dragi. ULEIURI ESENȚIALE: Ylang Ylang, Iasomie*, Geraniu, Bergamotă, Coriandru

38

YoungLiving.com

Cod: 463008 15 ml

UK AT DE

IE

Amestecul de uleiuri esențiale Stress Away de la Young Living este soluția naturală creată pentru a combate stresul din viața de zi cu zi. Stress Away este primul produs care conține o combinație unică de uleiuri esențiale de limetă și vanilie pentru eliberarea de stres. ULEIURI ESENȚIALE: Copaiba, Limetă, Lemn de Cedru, Vanilie*, Ocotea, Lavandă


Uleiuri în amestec | Uleiuri esențiale

THE GIFT

THIEVES

Cod:

Cod:

6500 5 ml

The Gift este un amestec de șapte uleiuri antice care au fost căutate de-a lungul secolelor pentru proprietățile lor calmante și de întreținere a stării de bine. Acest amestec a fost creat pentru a sărbători nobila călătorie a lui Shutran, un personaj imaginar din cartea lui D. Gary Young intitulată The One Gift.

342308 15 ml

Cod: 306008 15 ml

SE

ULEIURI ESENȚIALE: Cuișoare, Coajă de Scorțișoară, Rozmarin, Lămâie, Eucalyptus Radiata

Cel mai bine vândut produs!

TRAUMA LIFE™ UK AT DE

IE

SE

Transformation include molid albastru de Idaho, lemn sfânt și ocotea. Aceste uleiuri esențiale intense vă pot da putere să înlăturați convingerile negative și să stimulați o gândire pozitivă, schimbându-vă starea generală, emoțiile și comportamentul. ULEIURI ESENȚIALE: Lămâie, Tămâie Sacră, Lemn de Santal, Mentă, Cardamom, Salvie Muscat, Molid Albastru de Idaho, Lemn Sfânt, Ocotea

VALOR

Cod: 343008 5 ml

IE

Thieves a fost creat în urma unor studii privind patru hoți din Franța care se protejau cu un amestec din cuișoare, rozmarin și alte plante aromatice atunci când jefuiau victime ale ciumei.

ULEIURI ESENȚIALE: Tămâie Sacră, Brad de Balsam de Idaho, Iasomie*, Galbanum, Mir, Cistus, Nard

TRANSFORMATION

UK AT DE

Cod: 635008 5 ml

UK AT DE

IE

Trauma Life este un amestec de uleiuri esențiale care asigură calmul și echilibrul, fiind conceput pentru a ajuta la eliberarea de traumele emoționale ascunse. ULEIURI ESENȚIALE: Tămâie, Ulei Davana, Limetă Cafru, Lemn de Santal, Picea, Trandafir, Valeriană, Geraniu, Lavandă, Imortele

WHITE ANGELICA UK AT DE

IE

SE

Cod: 343208 15 ml

UK AT DE

IE

Valor, o combinație fortifiantă de uleiuri esențiale, acționează atât asupra corpului, cât și asupra spiritului pentru a conferi mai multă rezistență, curaj și respect de sine în fața adversităților.

White Angelica este un amestec calmant care favorizează sentimentul de protecție și siguranță. Mulți oameni apelează la acest amestec pentru a se proteja împotriva energiei negative.

ULEIURI ESENȚIALE: Picea, Vetrice, Tămâie, Palisandru

ULEIURI ESENȚIALE: Bergamotă, Roiniță, Geraniu, Ylang Ylang, Trandafir*, Mir, Picea, Lemn de Santal Regal Hawaiian, Isop, Palisandru

3 WISE MEN™ Cod: 342608 15 ml

UK AT DE

IE

3 Wise Men promovează sentimentele de respect profund și conștientizare spirituală datorită unui amestec de uleiuri esențiale conceput pentru a elibera subconștientul. ULEIURI ESENȚIALE: Lemn de Santal, Tămâie, Mir, Ienupăr, Picea

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

39


Uleiuri esențiale | Aplicatoare roll-on

APLICATOARE ROLL-ON de uleiuri esențiale O nouă prezentare! Fiind prevăzute cu etichete frumoase și contemporane noi, aceste aplicatoare roll-on reprezintă o modalitate excelentă de utilizare a amestecurilor de uleiuri esențiale de calitate superioară pe care adorați să le folosiți atunci când sunteți în deplasare. Rămâneți la curent deoarece continuăm să ne extindem ambalajele și etichetele pentru uleiurile și produsele preferate care conțin ulei. APLICATOR ROLL-ON BREATHE AGAIN Cod: 3528500 10 ml

UK AT DE

APLICATOR ROLL-ON DEEP RELIEF IE

Cod: 3534500 10 ml

Aplicatorul roll-on cu uleiuri esențiale Breathe Again este un amestec de uleiuri brevetat, care este conceput special pentru susținerea stării de bine la nivelul respirației. Breathe Again conține patru uleiuri intense de eucalipt: Eucalyptus staigeriana, Eucalyptus Globulus, Eucalyptus radiata și eucalipt albastru.

SE

ULEIURI ESENȚIALE: Mentă, Brad de Balsam de Idaho, Cuișoare, Vetiver, Salcie Himalayană, Lămâie, Imortele, Copaiba, Lemn Sfânt

Cel mai bine vândut produs!

APLICATOR ROLL-ON RUTAVALA

40

IE

Aplicatorul roll-on cu uleiuri esențiale Deep Relief reprezintă un amestec de uleiuri brevetat conceput special pentru detensionare și calmarea durerii musculare, având în componență uleiuri esențiale de mentă, salcie himalayană, copal și lemn sfânt.

ULEIURI ESENȚIALE: Eucalyptus Staigeriana, Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata, Eucalipt Albastru, Dafin, Mentă, Copaiba, Mirt, Chiparos Albastru, Măceșe

Cod: 4471500 10 ml

UK AT DE

APLICATOR ROLL-ON STRESS AWAY UK AT DE

IE

Cod: 4472500 10 ml

UK AT DE

IE

Aplicatorul roll-on RutaVaLa™ de la Young Living reprezintă un amestec brevetat de uleiuri esențiale de rută, lavandă și valeriană, ale cărui arome au un efect calmant și relaxant.

Acest amestec aparte de vanilie, limetă, copaiba și alte uleiuri esențiale pure ajută la eliberarea de stresul cotidian, stimulează relaxarea și reduce tensiunea nervoasă.

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Valeriană, Rută

ULEIURI ESENȚIALE: Copaiba, Limetă, Lemn de Cedru, Vanilie*, Ocotea, Lavandă

YoungLiving.com


Aplicatoare roll-on | Uleiuri esențiale

APLICATOR ROLL-ON TRANQUIL Cod: 3533500 10 ml

UK AT DE

APLICATOR ROLL-ON VALOR IE

Cod: 3529500 10 ml

UK AT DE

IE

SE

Aplicatorul roll-on Tranquil cu uleiuri esențiale reprezintă un amestec brevetat de uleiuri esențiale de lavandă, lemn de cedru și mușețel roman conceput special pentru a calma și a relaxa corpul și mintea.

Aplicatorul roll-on Valor cu uleiuri esențiale reprezintă o combinație fortifiantă de uleiuri esențiale de picea, palisandru, tămâie și vetrice, care ajută la stimularea rezistenței, curajului și respectului de sine.

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Lemn de Cedru, Mușețel Roman

ULEIURI ESENȚIALE: Picea, Palisandru, Vetrice, Tămâie

În cadrul Young Living, redefinirea modelelor de ambalaje reprezintă un proces interesant și totodată temporar. Datorită acestui fapt, vă rugăm să rețineți că ambalajele și etichetele produselor pot fi diferite de cele prezentate în acest Ghid de produse.

Brad de Balsam de Idaho

PURIFICATION Amestec de uleiuri esenţiale Purification® combină aromele pure și revigorante de iarbă de lămâie, lămâiță și arbore de ceai cu alte uleiuri esențiale pentru a obține un amestec care elimină mirosurile, aducând prospețime în casa, mașina sau biroul dvs.


Uleiuri esențiale | Împărtășirea mostrelor de uleiuri esențiale

Materiale de

DISTRIBUIT

Lavandă

Tocmai am simplificat distribuirea uleiurilor esențiale cu primul sistem din domeniu de distribuire a mostrelor de la Young Living! Aceste plicuri-mostră profesionale conțin cele mai răspândite uleiuri ale noastre și sunt ușor de purtat în geantă sau în buzunar. Fiecare plic-mostră cuprinde 0,25 ml de ulei (6-8 picături) și este realizat dintr-un material durabil și foarte inert, ceea ce ajută la asigurarea stabilității produsului pe termen lung. Fiecare plic se potrivește perfect într-un Port plic-mostră distribuitor. Cu aceste mostre la îndemână, nu veți mai rata ocazia de a distribui prețioasele noastre uleiuri esențiale și veți lăsa o impresie durabilă despre Young Living.

PLICURI-MOSTRĂ DE ULEI ESENȚIAL LAVENDER (LAVANDĂ) Cod: 4770560 10 plicuri UK AT DE

PLICURI-MOSTRĂ DE ULEI ESENȚIAL LEMON (LĂMÂIE) Cod: 4772560 10 plicuri UK AT DE

IE

IE

Cel mai bine vândut produs!

PLICURI-MOSTRĂ DE ULEI ESENȚIAL PEACE & CALMING Cod: 4774560 10 plicuri UK AT DE

IE

PLICURI-MOSTRĂ DE ULEI ESENȚIAL PEPPERMINT (MENTĂ PIPERATĂ) Cod: 4771560 10 plicuri UK AT DE

42

YoungLiving.com

IE


Împărtășirea mostrelor de uleiuri esențiale | Uleiuri esențiale

PLICURI-MOSTRĂ DE ULEI ESENȚIAL THIEVES Cod: 4773560 10 plicuri UK AT DE

CĂRȚI DE VIZITĂ CU MOSTRE

Cod: 200559 100 cărți de vizită

IE

PACHET DE 50 DE PLICURI-MOSTRĂ CU ULEI ESENȚIAL Cod: 494008 50 plicuri

INCLUDE: Plicuri-mostre de ulei esențial Lavender, Lemon, Peace & Calming, Peppermint și Thieves UK AT DE

YLPLUS.COM Distribuiți produsele Young Living Vizitați YL Plus pentru a găsi articole extraordinare de îmbrăcăminte, produse și instrumente de dezvoltare personală de la Young Living, pe care să le alegeți cu atenție pentru a vă oferi în continuare ocazii de distribuire a produselor Young Living în fiecare zi!

IE


Uleiuri esențiale | Colecții

COLECT II , de uleiuri esențiale SETUL ESSENTIAL 7™

SETUL EVERYDAY OILS™

Cod: 312008

EU

Cod: 369508

Setul Essential 7 a fost creat pentru a oferi oricărei persoane posibilitatea de a utiliza și a aprecia imediat beneficiile celor mai cunoscute uleiuri și amestecuri de uleiuri esențiale ale noastre. Include informații despre produs în 24 de limbi (a se vedea pagina 82 pentru lista limbilor).

EU

Setul Everyday Oils este ideal pentru a integra uleiurile în viața dvs. cotidiană ca element esențial.

ACEST KIT INCLUDE:

ACEST KIT INCLUDE:

Șapte sticluțe de 5 ml fiecare: Joy, Panaway, Purification, lavandă, Peace & Calming, lămâie, mentă

Zece sticluțe de 5 ml fiecare: Tămâie, Joy, lămâie, lavandă, PanAway, Stress Away, mentă, Purification, Thieves, Melaleuca Alternifolia

SETUL FEELINGS™ Cod: 312508

GOLDEN TOUCH 1 UK AT DE

Feelings cuprinde șase amestecuri de uleiuri esențiale formulate de D. Gary Young pentru a favoriza eliberarea emoțională și regenerarea personală.

44

Lămâie

IE

Cod: 3130

Golden Touch 1 oferă protecție pe întregul an. Aceste formule de amestecuri de uleiuri esențiale au fost create special pentru a valorifica toți constituenții uleiurilor esențiale care susțin multe funcții ale organismului.

ACEST KIT INCLUDE:

ACEASTĂ COLECȚIE INCLUDE:

Șase sticluțe de 5 ml fiecare: Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release, Valor

Șapte sticluțe de 5 ml fiecare: DiGize™, EndoFlex™, JuvaFlex™, Melrose, Raven™, R.C.™, Thieves™

YoungLiving.com


Colecții | Uleiuri esențiale

DOUĂSPREZECE ULEIURI ANTICE

RAINDROP TECHNIQUE Cod: 313708

UK AT DE

IE

SE

Cod: 3143

Conține cele douăsprezece cele mai semnificative uleiuri regăsite în Biblie. Young Living vă oferă aceste uleiuri pentru ca dvs. să le savurați și să vă bucurați de minunatele parfumuri și de povestirile fascinante ale acestor uleiuri esențiale pure prețioase.

Setul Raindrop Technique combină arta aromaterapiei cu tehnicile Vita Flex și masajul la aplicarea uleiurilor esențiale pe diferite părți ale corpului. Acest set oferă un mijloc revoluționar de stabilire a echilibrului și armoniei în organism la nivel fizic, psihic și emoțional. ACEST KIT INCLUDE:

ACEST KIT INCLUDE:

Nouă sticluțe de 5 ml fiecare: Aroma Siez, busuioc, chiparos, măghiran, oregano, mentă, cimbru, Valor, salcie himalayană. Două flacoane de masaj de 114 ml fiecare: Ortho Ease, Complex de uleiuri vegetale V-6

Douăsprezece sticluțe de 5 ml fiecare: Aloes (lemn de santal regal hawaiian), casia, lemn de cedru, chiparos, tămâie, galbanum, isop, mir, mirt, rășină de benzoin, Rose of Sharon (Cistus), nard

COLECTIA EUROPE 30 OIL Colecţia Europe 30 Oil reuneşte cincisprezece uleiuri pure şi cincisprezece amestecuri brevetate de Young Living, îmbogăţind gama de beneficii disponibile pentru dumneavoastră, într-o geantă de transport inteligentă şi durabilă. Uleiurile pure şi intense de 5 ml din această colecţie selectă oferă o varietate deosebit de amplă de oportunităţi pentru îmbunătățirea stării fizice, spirituale şi emoţionale. Această colecţie de uleiuri esenţiale conţine următoarele uleiuri esenţiale pure şi amestecuri (o sticluță de 5 ml fiecare): Uleiuri esenţiale pure: Lămâie, lavandă, mentă, portocală, salcie himalayană, grapefruit, lemn de cedru, tămâie, chiparos, cimbru, lămâiță, cuișoare, arbore de ceai, bergamotă, fenicul. Amestecuri de uleiuri esenţiale: Purification, Valor, Thieves, Peace + Calming, RC, Joy, Di-Gize, PanAway, Release, White Angelica, Raven, Highest Potential, Endoflex, Aroma Siez, Citrus Fresh. Include informații despre produse în 24 de limbi. A se vedea pagina 82 pentru lista limbilor.

EU

Cod: 464108


Uleiuri esențiale | Uleiuri pentru masaj

Uleiuri pentru

MASAJ

Iasomie

Atingeți un nivel cu totul nou al puterii masajului cu gama noastră de uleiuri pentru masaj. Amestecurile de uleiuri esențiale unice din uleiurile noastre pentru masaj au puterea de a vă purta pe culmi noi prin experiența masajului, restabilind echilibrul minții, al corpului și al spiritului.

ULEI DE MASAJ CEL-LITE MAGIC Cod:

303508 236 ml

ULEI DE MASAJ DRAGON TIME UK AT DE

IE

Cod:

Ulei de masaj Cel-Lite Magic combină beneficiile sănătoase ale uleiurilor vegetale special selectate, care conțin vitamina E, cu cele ale uleiurilor esențiale pentru tonifiere și hrănirea pielii. Uleiul esențial de grapefruit este benefic pentru îmbunătățirea texturii pielii, iar uleiul de ienupăr are o acțiune de detoxifiere și curățare benefică pielii.

3034521 236 ml

UK AT DE

IE

Uleiul de masaj Dragon Time utilizează uleiuri esențiale intense care au fost studiate în Europa pentru efectele lor de echilibrare împreună cu uleiurile vegetale pure. Rezultatul acestei combinații este un amestec de uleiuri pentru masaj cu efect de stabilizare și liniștire, care favorizează restabilirea calmului și gândirea pozitivă la femei în momentele tulburătoare ale lunii.

ULEIURI ESENȚIALE: Grapefruit, Lemn de Cedru, Salvie Muscat, Chiparos, Ienupăr

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Salvie, Coada Șoricelului, Fenicul, Ylang Ylang, Iasomie*, Salvie Muscat

ULEI PENTRU MASAJ ORTHO EASE Cod:

303308 236 ml

UK AT DE

ULEI PENTRU MASAJ ORTHO SPORT IE

SE

Ulei pentru masaj cu efect de calmare și încălzire a corpului obosit sau tensionat. ULEIURI ESENȚIALE: Salcie himalayană, Eucalyptus Globulus, Eucalyptus radiata, cimbru, Ienupăr, lămâiță, mentă, măghiran, vetiver

Cod:

303208 236 ml

UK AT DE

IE

Uleiul pentru masaj Ortho Sport are o acțiune calmantă asupra musculaturii obosite și suprasolicitate după efort fizic și sport. Acest amestec combină uleiul vegetal pur cu uleiuri precum cel de salcie himalayană, mentă, cimbru, oregano, vetiver. ULEIURI ESENȚIALE: Salcie himalayană, Eucalyptus Globulus, lămâiță, mentă, elemi, cimbru, oregano, vetiver

46

YoungLiving.com


Uleiuri pentru masaj | Uleiuri esențiale

ULEI PENTRU MASAJ SENSATION

ULEI PENTRU MASAJ RELAXATION Cod:

3037521 236 ml

UK AT DE

IE

Cod:

3036521 236 ml

UK AT DE

IE

SE

Uleiul pentru masaj Sensation este conceput pentru a stimula romantismul și încântarea. Aroma pregnantă minunată din acest amestec cu un puternic efect emoțional ridică moralul și revigorează intens. Este combinat special cu iasomie, ylang ylang și alte uleiuri esențiale complementare.

Uleiul pentru masaj Relaxation poate favoriza relaxarea și revitalizarea corpului, a minții și a spiritului. În combinație cu uleiurile esențiale potrivite, terapia masajului poate fi un stimulent puternic în orice regim sănătos. ULEIURI ESENȚIALE: tangerină, mentă, lavandă, mentă verde, ylang ylang, coriandru, bergamotă, geraniu

ULEIURI ESENȚIALE: ylang ylang, iasomie*, coriandru, geraniu, bergamotă

COMPLEXUL DE ULEIURI VEGETALE V-6 Cod:

303108 236 ml

REZERVĂ PENTRU COMPLEX DE ULEIURI VEGETALE V-6 UK AT DE

IE

SE

Complexul concentrat de uleiuri vegetale V-6 poate fi amestecat cu uleiuri esențiale pentru a crea amestecuri standard, formule și uleiuri de masaj. Acest complex de uleiuri hrănește pielea, are o durată de valabilitate lungă, nu astupă porii și nu pătează hainele.

AROMAEASE Călătorie plăcută

Cod:

3030500 944 ml

UK AT DE

IE

Complexul de uleiuri vegetale V-6™ în pachetul economic de 944 ml reduce deșeurile și vă permite să comandați mai puțin frecvent.

SE


Uleiuri esențiale | Pulverizatoare

Iasomie

PULVERIZATOARE de uleiuri esențiale Transformați-vă casa, biroul sau spațiul personal în propria oază de aromaterapie! Pulverizatoarele noastre cu un model elegant vă vor permite să răspândiți uleiuri esențiale prin infuzie în orice colț al spațiului dvs. și să creați atmosfera unui spa fără a afecta constituenții importanți ai uleiurilor. În plus, ingredientele active sunt distribuite uniform și contribuie la instalarea unei clime plăcute în încăpere. Dispersați în aer cele mai cunoscute uleiuri esențiale Young Living din lume prin vaporizare fină și desfătați-vă!

PULVERIZATOR ULTRASONIC ARIA Cod: 4524502

PULVERIZATOR DE ATOMIZARE AROMALUX UK AT DE

IE

SE

ES

Cu pulverizatorul ultrasonic Aria de la Young Living aduceți beneficiile uleiurilor esențiale în casa dvs. sau la locul de muncă într-un mod unic și cu stil. Acest sistem combină ultima tehnologie în materie de pulverizatoare cu o varietate de funcții utile. Telecomanda inclusă vă permite să selectați una dintre melodiile relaxante integrate sau să vă bucurați de luminile LED multicolore. Cu boxele integrate, puteți conecta propriul dispozitiv muzical și vă puteți bucura de muzica aleasă. Include o sticluță cu lămâie de 5 ml și una cu mentă de 5 ml

48

YoungLiving.com

Cod: 4695502

UK AT DE

IE

SE

ES

Un atomizator, purificator de aer și pulverizator integrat, AromaLux™ este cel mai puternic mod de a crea un mediu benefic cu uleiuri esențiale. Proiectat de D. Gary Young și disponibil exclusiv prin Young Living, AromaLux integrează principiile de proiectare, tehnologia și funcțiile patentate pentru a simplifica și a intensifica experiența aromatică. Include Thieves 15 ml


Pulverizatoare | Uleiuri esențiale

PULVERIZATOR DEWDROP Cod: 5330502

UK AT DE

IE

SE

ES

Pulverizatorul Dewdrop de la Young Living are rol de umidificator, atomizor şi pulverizator de aromă într-un singur produs simplu. Proiectat special cu o funcție de dispersie de până la patru ore în continuu, închidere automată și controlul luminii ambientale, pulverizatorul Dewdrop de la Young Living poate aduce atmosfera de spa în orice spațiu. ™

Include o sticluță cu lavandă de 5 ml și Citrus Fresh de 5 ml

PULVERIZATOR CU USB (ALB) Nou! Cod:

5224501

UK AT DE

IE

SE

ES

Oriunde mergeți, dispersați în aer uleiurile esențiale preferate cu pulverizatorul cu USB de la Young Living. Folosiți-l la laptop sau în mașină sau luați-l cu dvs. în călătorie. Este mobil, compact și silențios, având setări de difuzare la intervale de 10, 30 sau 60 de secunde.

STRESS AWAY O picătură pe zi vă ferește de stres!


Uleiuri esențiale | Accesorii

ACCESORII de uleiuri esențiale AROMA CAROUSEL

Ylang Ylang

ACCESORII CU ROLĂ AROMAGLIDE

Cod: 4832521

EU

Aroma Carousel reprezintă un mod unic de prezentare a mostrelor de ulei esențial, care vă permite să prezentați în mod convenabil zece dintre uleiurile dvs. esențiale Young Living preferate. Având o funcție rotativă, acest mijloc de prezentare este un instrument minunat pentru întâlnirile informale și atelierele desfășurate la domiciliu și simplifică distribuirea uleiurilor esențiale altor persoane. În plus, pipetele cu umplere ușoară incluse vă permit să transferați cu ușurință uleiurile în sticluțele de 2 ml goale prevăzute.

Cod: 4578 10 pachete

CANĂ PENTRU SHAKE-URI Cod: 4622

UK AT DE

ES

CAPSULE TRANSPARENTE DIN PLANTE UK AT DE

IE

SE

ES

GEANTĂ DE TRANSPORT ULEIURI ESENȚIALE Cod: 4936500

Prezentată în colecția Europe 30 Oil, această geantă de transport robustă și brevetată cu spațiu pentru treizeci de sticluțe de 5 sau 15 ml este disponibilă și separat.

Cod: 3193 250 de capsule

UK AT DE

IE

SE

Capsulele transparente din plante reprezintă o cale excelentă de a obține doza zilnică de uleiuri esențiale. Aceste capsule NPcaps sunt cu totul naturale și ideale pentru persoane cu cerințe vegetariene, cu diabet sau alte cerințe restrictive sau de regim. Acestea sunt realizate din pullulan, o polizaharidă sigură solubilă în apă.

GEANTĂ DE TRANSPORT ULEIURI ESENȚIALE Cod: 3819

Geanta de transport pentru uleiuri esențiale este o cale comodă de transportare a uleiurilor esențiale. Gențile sunt confecționate dintr-un material durabil cu fermoar și mâner. Poate cuprinde 130 de uleiuri Protecție de spumă inclusă

YoungLiving.com

SE

Atenție: Uleiurile care conțin citrice (pure sau în amestec) pot deteriora plasticul și slăbi accesoriul cu rolă. Când folosiți uleiuri cu citrice, verificați dacă bila este prinsă bine pe accesoriu înainte de fiecare utilizare.

Partenerul perfect pentru persoanele aflate în mișcare, cana pentru shake-uri YL vă ajută să păstrați un regim sănătos și starea de bine oriunde vă poartă viața încărcată. Cu cana noastră portabilă pentru shakeuri, puteți obține o porție delicioasă de Balance Complete în orice moment.

50

IE

Transformați orice sticluță de 5 sau 15 ml cu ulei esențial Young Living într-un aplicator roll-on pentru utilizare comodă când sunteți pe picior de plecare.

ES


Accesorii | Uleiuri esențiale

FLACOANE CU MOSTRE DE ULEIURI ESENȚIALE Cod: 319408 25 pachete

PIPETE DE STICLĂ Cod: 3810 6 pachete UK AT DE

IE

SE

ES

Cod: 3939 Doar în limba engleză ANGELICA

IDAHO BALSAM FIR

BASIL

BERGAMOT

BLACK PEPPER

BLUE CYPRESS

BLUE TANSY

CISTUS

CITRONELLA

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

CORIANDER

CYPRESS

EUCALYPTUS POLYBRACTEA

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

FRANKINCENSE

GALBANUM

GERANIUM

CHAMOMILE

IDAHO TANSY

JASMINE

JUNIPER

LAURUS NOBILIS

LAVENDER

LEDUM

LEMONGRASS

MELALEUCA QUINQUENERVIA

MELISSA

MOUNTAIN SAVORY

MYRRH

MYRTLE

NEROLI

NUTMEG

GERMAN

PEPPERMINT

PETITGRAIN

PINE

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSEMARY

ROSE

SPRUCE

ST. MARIES LAVENDER

TANGERINE

TARRAGON

THYME

TSUGA

VALERIAN

ALOES

CASSIA

CEDARWOOD

CYPRESS

FRANKINCENSE

GALBANUM

UK AT DE

IE

SE

ES

Pipetele de sticlă de la Young Living reprezintă o cale comodă de a obține cantitatea potrivită de ulei esențial de care aveți nevoie. Acestea sunt totodată potrivite și pentru a elimina excesul de ulei din cuva pulverizatorului.

Flacoanele cu mostre de uleiuri esențiale (2 ml) reprezintă o cale comodă și simplă de transmitere a mostrelor de ulei prietenilor, familiei și potențialilor cumpărători și distribuitori. Toate cele douăzeci și cinci de flacoane sunt prevăzute cu capace și reductoare de picături.

ETICHETE PENTRU STICLUȚE DE ULEI

UK AT DE

DISPOZITIV DE MASAJ CU DIFUZARE DE ULEI ESENȚIAL VITASSAGE™ IE

SE

ES

Cod: 4625

Etichetele pentru sticluțe de ulei sunt mici, circulare și se potrivesc perfect pe partea superioară a sticluțelor cu ulei esențial de 5 ml sau 15 ml.

UK AT DE

IE

SE

ES

Creat de D. Gary Young, Vitassage™ integrează uleiurile esențiale de la Young Living în experiența masajului prin difuzarea a maxim trei uleiuri diferite în mod simultan, în timp ce cele trei bile din inox masează musculatura dureroasă și obosită.

Precizăm faptul că nu toate uleiurile se regăsesc în această colecție de etichete.

HYSSOP

Necesită două (2) baterii AAA. Bateriile și uleiul nu sunt incluse.

PACHET CU ACCESORII VITASSAGE™ Cod: 4926

UK AT DE

CUTIA VITASSAGE IE

SE

ES

Conține 6 flacoane de sticlă de chihlimbar de 2 ml, capace, reductoare de picături și 2 pipete de unică folosință.

Cod: 4898

UK AT DE

IE

SE

ES

Cutia de păstrare Vitassage este un element necesar pentru Vitassage, care împiedică scurgerea uleiului în exces pe mese și blaturi. Acest accesoriu multifuncțional stochează și protejează aparatul în timpul transportului și este realizat din materiale plastice superioare.

CARTUȘE DE REZERVĂ PENTRU PULVERIZATOR CU USB Nou! Cod: 5228500

UK AT DE

IE

SE

ES

Pachetul cu 3 cartușe de rezervă pentru pulverizatorul cu USB conține 3 sticluțe de rezervă pentru pulverizatorul cu USB.

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor.

51


PENTRU ACASĂ Casa dvs. este sanctuarul dvs. - un loc în care se creează amintirile prețioase ale vieții alături de familie și de prieteni. Am creat gama At Home pentru a vă aduce produse eficiente care nu conțin ingrediente controversate științific. Aceste produse intense cu uleiuri esențiale în compoziție vă oferă soluții sigure care acționează în mod natural. De la produsele de curățat pe care le utilizați până la pasta de dinți din dulap, casa dvs. trebuie să fie locul în care se instalează starea de bine absolută.


PROTECT IE , naturală Amestecul unic Thieves® de la Young Living este conceput cu măiestrie conform tradiției a patru hoți francezi din secolul al 15-lea care au creat o combinație specială de arome de cuișoare, rozmarin și alte substanțe extrase din plante. Gama noastră de produse Thieves vine cu alternative sigure pentru casa dvs. ca să puteți înlocui ingredientele agresive, având formule derivate în mod natural care au o acțiune puternică și un miros minunat.


Protecție naturală | Pentru acasă

THIEVES

Cod: 342308 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Thieves a fost creat în urma unor studii efectuate în legătură cu patru hoți din Franța care se protejau cu ajutorul unui amestec de cuișoare, rozmarin și alte plante aromatice atunci când jefuiau victime ale ciumei.

PASTĂ DE DINȚI THIEVES AROMABRIGHT Cod: 3039521 118 g

UK AT DE

IE

SE

Pasta de dinți Thieves AromaBright este o pastă de dinți naturală de calitate superioară, realizată din uleiuri esențiale pure 100%, inclusiv amestecul intens și exclusiv de uleiuri esențiale Thieves, împreună cu alte ingrediente care promovează sănătatea dentară.

ULEIURI ESENȚIALE: Cuișoare, Coajă de Scorțișoară, Rozmarin, Lămâie, Eucalyptus Radiata

Cel mai bine vândut produs!

SĂPUNUL PENTRU CURĂȚAT THIEVES Cod:

367908 99.25 g

AȚĂ DENTARĂ THIEVES

UK AT DE

IE

Săpunul pentru curățat Thieves este înmiresmat cu aroma bogată a amestecului de uleiuri esențiale Thieves cu proprietăți antiseptice naturale. Uleiurile din plante și extractele din plante cu efect hidratant conferă pielii un aspect sănătos și neted.

PASTĂ DE DINȚI THIEVES DENTAROME ULTRA Cod:

3744521 118 g

UK AT DE

IE

Formulată cu puterea amestecului de uleiuri esențiale Thieves, ața dentară Thieves protejează împotriva bacteriilor în mod eficient și eficace. Realizată din fibre solide rezistente la destrămare și la rupere, această ață rezistentă la uzură alunecă ușor între dinți, facilitând curățarea eficientă a spațiilor greu accesibile.

Cod:

SE

Cod:

UK AT DE

IE

367408 236.5 ml  364308 Set (3 x 236.5 ml) 

Săpunul de mâini spumant Thieves va curăța, va proteja și va trata pielea cu amestecul de uleiuri esențiale Thieves, uleiurile esențiale pure de lămâie și portocală, aloe, Gingko biloba și vitamina E. Se eliberează sub formă de spumă bogată.

Cel mai bine vândut produs!

Pompa este inclusă

APĂ DE GURĂ THIEVES FRESH ESSENCE PLUS

REZERVĂ PENTRU SĂPUN DE MÂINI SPUMANT THIEVES 359408 Refill (946 ml)

IE

4463560 Simplă (50 m) Cod: 4464560 Set (3 x 50 m) Cod:

SĂPUN DE MÂINI SPUMANT THIEVES

Pasta de dinți Thieves Dentarome Ultra este o formulă avansată de ingrediente 100% naturale care curăță cu blândețe dinții totodată valorificând puterea amestecului de uleiuri esențiale Thieves pure pentru o respirație proaspătă.

Cod:

UK AT DE

UK AT DE

IE

Săpunul de mâini spumant Thieves va curăța, va proteja și va trata pielea cu amestecul de uleiuri esențiale Thieves, uleiurile esențiale pure de lămâie și portocală, aloe, Gingko biloba și vitamina E.

Cod:

368308 236 ml

UK AT DE

IE

SE

Apa de gură Thieves Fresh Essence Plus conține o combinație specială de uleiuri esențiale care vă oferă o respirație incredibil de proaspătă. ULEIURI ESENȚIALE: Thieves, Mentă Verde, Mentă, Vetiver

Cel mai bine vândut produs!

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor.

55


Pentru acasă| Protecție naturală

DETERGENT DE UZ CASNIC THIEVES Cod:

374308 428 ml

UK AT DE

IE

Bucurați-vă de proprietățile minunate ale detergentului de uz casnic Thieves, deoarece curățarea petelor dificile și a zonelor cu probleme din casă devine mai simplă și mai ușoară fără a se utiliza produse chimice agresive sau abrazive.

REZERVĂ PENTRU DETERGENT DE UZ CASNIC THIEVES Cod:

447508 1.8L 

UK AT DE

Se diluează într-un flacon pulverizator sau o găleată, ori se utilizează direct pentru o acțiune mai puternică. Proporțiile de diluare sunt indicate pe etichetă pentru a fi la îndemână.

MOD DE UTILIZARE: Se utilizează pentru curățarea locuinței, la nevoie. Se diluează sau se utilizează direct pentru o acțiune mai puternică. Proporțiile de diluare sunt indicate pe etichetă.

DRAJEURI MENTOLATE THIEVES MINTS Nou! Cod:

Precizăm că acest produs nu poate fi livrat în Insulele Canare.

SPRAY THIEVES

UK AT DE

IE

SE

326508 29.5 ml Cod: 326608 Set (3 x 29.5 ml) Cod:

5138550 30 de drajeuri

UK AT DE

IE

Savurați gustul răcoritor și revigorant al drajeurilor mentolate Thieves Mints. Ingredientele naturale și fără zahăr integrează intensitatea uleiurilor esențiale Thieves și Mentă, oferindu-vă o alternativă sănătoasă pentru împrospătarea respirației.

Spray-ul Thieves este ideal pentru a fi aplicat pe mânerele ușilor, capacele de toaletă și orice suprafețe care necesită curățare. Atenție: a nu se folosi pe corp. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

MOD DE UTILIZARE: Se dizolvă 1 drajeu mentolat în gură, la nevoie.

SOLUȚIE DE CURĂȚARE FĂRĂ APĂ PENTRU MÂINI THIEVES Cod: Cod:

UK AT DE

IE

SE

362108 Simplă (29.35 g) 362208 Set (3 x 29.35 g)

SOLUȚIE DE CURĂȚARE FĂRĂ APĂ PENTRU MÂINI THIEVES FLACON PENTRU FAMILIE Cod:

514208 215 g

UK AT DE

IE

SE

Acest flacon mai mare de soluție de curățare fără apă pentru mâini Thieves este ideală pentru fiecare încăpere din casa dvs. Având în vedere că este disponibil un flacon de familie, familia dvs. l-ar putea folosi mai mult și copiii ar fi motivați să aibă o atitudine proactivă pentru păstrarea unor mâini curate.

Fiind un produs 100% natural, soluția de curățare fără apă pentru mâini Thieves favorizează o igienă bună prin curățarea și împrospătarea mâinilor fără apă oriunde și oricând. ULEIURI ESENȚIALE: Cuișoare, Coajă de Scorțișoară, Rozmarin, Lămâie, Mentă, Eucalyptus Radiata

Cel mai bine vândut produs!

Precizăm că acest produs nu poate fi livrat în Insulele Canare.

În curând!

SĂPUN PENTRU VASE THIEVES Cod:

535008 340 g

SĂPUN PENTRU RUFE THIEVES UK AT DE

IE

Cod:

534908 907g

Având ingrediente derivate în mod natural, inclusiv Thieves®, Jade Lemon™ și bergamotă, săpunul pentru vase Thieves® curăță eficient vasele fără a se utiliza produse chimice agresive, vopseluri sau produse sintetice.

În curând! YoungLiving.com

IE

Având la bază o formulă din plante, săpunul pentru rufe Thieves® spală hainele cu blândețe și în mod natural, lăsându-le foarte curate și fără reziduuri chimice sau sintetice. Acesta poate fi folosit în toate tipurile de mașini de spălat și are o formulă foarte concentrată, putând fi folosit pentru aproximativ 64 de spălări.

În curând!

56

UK AT DE


Provence

COLECŢIA Suntem mândri că vă putem oferi colecția unică și exclusivă Provence de la Young Living. Această minunată gamă provine din plante sădite, cultivate și recoltate la ferma noastră din Simiane-laRotonde, Franța. Pentru a asigura calitatea pentru care compania Young Living este recunoscută în toată lumea, folosim doar produsele obținute din această fermă. Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea acestor veritabile daruri ale naturii este prin urmare limitată și depinde de vreme și condițiile de sol, printre alți factori. După ce s-a epuizat un stoc de produse, este posibil să nu mai primim alte stocuri până la următoarea recoltă. APĂ FLORALĂ DIN SALVIE MUSCAT Cod: 503606 120 ml

UK

IE

Această apă florală aromată din salvie muscat provenită din ferma franceză Young Living din Provence, Franța este soluția ideală pentru curățarea pielii și revigorarea tenului pe timp de caniculă. INGREDIENTE: Apă florală pură

Cod: 503706 250 ml

UK

IE

Această apă florală aromată din salvie muscat provenită din ferma franceză Young Living din Provence, Franța este soluția ideală pentru curățarea pielii și revigorarea tenului pe timp de caniculă. INGREDIENTE: Apă florală pură

REZERVĂ DE APĂ CU ULEI ESENȚIAL LAVENDER (LAVANDĂ)

APĂ CU ULEI ESENȚIAL LAVENDER (LAVANDĂ) Cod: 504106 60 ml

REZERVĂ DE APĂ FLORALĂ CLARY SAGE (SALVIE MUSCAT)

UK

IE

Cod: 503106 250 ml

UK

IE

Această apă esențială prețioasă cuprinde toate moleculele aromate din uleiul esențial și apa florală. În combinație, acestea recreează parfumul original al plantei și emană un miros frumos, de durată, care vă împrospătează casa.

Această apă esențială prețioasă cuprinde toate moleculele aromate din uleiul esențial și apa florală. În combinație, acestea recreează parfumul original al plantei și emană un miros frumos, de durată, care vă împrospătează casa.

INGREDIENTE: Apă Florală de Lavandă, Ulei de In, Ulei Esențial de Lavandă

INGREDIENTE: Apă Florală se Lavandă, Ulei se In, Ulei Esențial se Lavandă

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor.

57


Pentru acasă| Colecția Provence

APĂ FLORALĂ DE LAVANDĂ Cod: 502806 120 ml

UK

IE

Această apă florală revigorantă de lavandă provenită din ferma franceză Young Living din Provence este soluția ideală pentru a curăța chiar și pielea grasă și a revigora tenul pe timp de caniculă.

REZERVĂ DE APĂ FLORALĂ DE LAVANDĂ Cod: 502906 250 ml

IE

UK

Această apă florală revigorantă de lavandă provenită din ferma franceză Young Living din Provence este soluția ideală pentru a curăța chiar și pielea grasă și a revigora tenul pe timp de caniculă.

INGREDIENTE: Apă Florală Pură

INGREDIENTE: Apă Florală Pură

APĂ FLORALĂ DE ROZMARIN Cod: 503406 120 ml

UK

IE

Această apă florală aromată de rozmarin provenit din ferma franceză Young Living din Provence este soluția ideală pentru curățarea pielii și revigorarea tenului pe timp de caniculă.

REZERVĂ DE APĂ FLORALĂ DE ROZMARIN Cod: 503506 250 ml

IE

UK

Această apă florală aromată de rozmarin provenit din ferma franceză Young Living din Provence este soluția ideală pentru curățarea pielii și revigorarea tenului pe timp de caniculă.

INGREDIENTE: Apă Florală Pură

INGREDIENTE: Apă Florală Pură

APĂ FLORALĂ DE OREGANO Cod: 557306 120 ml

UK

IE

Această apă florală revigorantă de oregano provenită din ferma franceză Young Living din Provence este soluția ideală pentru a curăța chiar și pielea grasă și a revigora tenul pe timp de caniculă.

REZERVĂ DE APĂ FLORALĂ DE OREGANO Cod: 557406 250 ml

IE

UK

Această apă florală revigorantă de oregano provenită din ferma franceză Young Living din Provence este soluția ideală pentru a curăța chiar și pielea grasă și a revigora tenul pe timp de caniculă.

INGREDIENTE: Apă Florală Pură

INGREDIENTE: Apă Florală Pură

În curând!

În curând!

PLICULEȚE DE LAVANDĂ Cod: 503906

UK

IE

Aceste pliculețe mici și drăguțe conțin flori de lavandă uscate provenite din ferma franceză Young Living și pot fi utilizate ca decorațiuni, oferite drept cadou sau pentru împrospătarea toaletelor și a șifonierelor. Fiecare set de trei pliculețe este livrat cu un pulverizator de 60 ml de apă esențială pentru un miros de lavandă minunat, mai intens și persistent. INGREDIENTE: Florile uscate de lavandă din săculeții de bumbac includ și pulverizatorul cu apă de lavandă de 60 ml

58

YoungLiving.com


Colecția Provence | Pentru acasă

FLORI USCATE DE LAVANDĂ

EU

504006 100 g Cod: 504406 250 g Cod: 504506 500 g

BUCHET DE LAVANDĂ Cod:

Cod:

503806

UK

IE

Un buchet de lavandă uscată provenită din ferma noastră din Provence, Franța. Acesta este un minunat element de decor natural livrat cu un pulverizator de 60 ml de apă esențială pentru un miros de lavandă fin intensificat și persistent.

Florile uscate de lavandă provenite din ferma noastră din Provence, Franța sunt perfecte pentru amestecuri de flori uscate, compoziții de umplere a pernelor, putând fi de asemenea utilizate la nunți în loc de orez.

INCLUDE: Flori uscate de lavandă; include și pulverizatorul cu apă de lavandă de 60 ml

INCLUDE: Flori Uscate de Lavandă

PERNE CU LAVANDĂ ȘI ALAC

EU

Cod: 504606 Pernă pentru gât

Cod: 504806 Pernă dreptunghiulară

SOLUBILIZANT NATURAL DIN SEMINȚE DE IN Cod: 503306 120 ml

Aceste perne utile sunt confecționate din pleavă de alac și umplute cu flori de lavandă din ferma noastră franceză din Provence. Este ușor de transportat și un însoțitor fantastic în călătorii.

PULVERIZATOR NICOLAS

EU

Cod: 504206

Cod: 502706 Filtre de hârtie (5 pachete)

Acest pulverizator cu aspect plăcut nu necesită electricitate pentru dispersarea uleiurilor esenţiale preferate. Folosind evaporarea naturală la temperatura camerei, pulverizatorul Nicolas este economic, robust şi prietenos mediului înconjurător. Este realizat 100% din materiale reciclabile şi este uşor de transportat.

UK

IE

Datorită acestui solubilizant natural 100% puteți realiza cu ușurință amestecuri din uleiurile esențiale preferate și apă pentru a le adăuga într-o apă de baie relaxantă sau în produse de curățat de uz casnic. INGREDIENTE: Ulei de in Lavanda

ULEI ESENȚIAL DE LAVANDĂ SĂLBATICĂ Cod: 503006 5 ml

UK

IE

Levănțica sălbatică crește în munții din Provence și din aceasta se produc cele mai deosebite uleiuri de lavandă din lume. Aceste plante rare și prețioase au fost recoltate cu mâna în regiunea din apropierea Séderon, satul în care a stat Gary Young când a călătorit prima dată în Franța pentru a învăța cum să găsească și să distileze cele mai bune plante și uleiuri esențiale din toată lumea. INGREDIENTE: Ulei Esențial de Lavandă

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor.

59


MENŢINEREA SĂNĂTĂŢII ȘI A SILUETEI Adevărata stare de bine provine din interior, iar gama noastră de menținere a sănătății și a siluetei oferă nutriția optimă cu un aport de uleiuri esențiale pure și intense pentru a vă începe călătoria cu avânt. Bucurați-vă de alimente și suplimente care vă sporesc vitalitatea, vă satisfac cerințele nutriționale și vă stimulează papilele gustative!


Pentru menținerea sănătății și a siluetei | NingXia Red™

NINGXIA Red

Timp de peste 700 de ani, regiunea din nord-vestul Chinei denumită Ningxia și-a câștigat reputația producând și cultivând goji de calitate superioară. Cunoscute și sub numele de fructe goji, acestea au un profil nutrițional bogat. NingXia Red® este suplimentul nostru forte conceput pentru a energiza, a fortifica și a revitaliza corpul și mintea. Acest amestec delicios brevetat cuprinde uleiuri esențiale pure, piure de goji Ningxia și alte fructe extraordinare pentru a asigura fitonutrienții vitali pentru organism.

NINGXIA RED

Cod: 3042560 Set 2 (două flacoane de 750 ml)

UK AT DE

IE

SE

Cod: 3044560 Set 4 (patru flacoane de 750 ml) Cod: 3045560 Set 6 (șase flacoane de 750 ml) Cod: 3046560 Set 8 (opt flacoane de 750 ml)

Energizați-vă, fortificați-vă și revigorațivă cu NingXia Red, băutura de goji delicioasă în mod natural și cu adaos de nutrienți. Asigurând intensificarea activității antioxidanților, bucurați-vă de nutriția vitală care hrănește importante sisteme energetice. Ridicați-vă la un nou nivel de sănătate cu NingXia Red. ULEIURI ESENȚIALE: Portocală, yuzu, lămâie, tangerină

Cel mai bine vândut produs!


NINGXIA NITRO

PACHET COMBINAT NINGXIA RED

Cod: 306408 14 x 20 ml tuburi

UK

Cod: 4710560 2 x 750 ml, 30 de pachete individuale

NingXia NITRO este un supliment integral natural pentru susținerea energetică zilnică și întreținerea cerințelor de concentrare mentală. NingXia NITRO este un mod simplu și comod prin care se sporește concentrarea și se susține performanța fizică. ULEIURI ESENȚIALE: Vanilie*, Mentă Verde, Mentă, Nucșoară, Piper Negru

Cel mai bine vândut produs!

UK AT DE

IE

SE

Pachetul combinat NingXia Red este perfect pentru iubitorii NingXia Red. Acesta conține două flacoane de NingXia Red plus treizeci de pachete individuale pentru a vă putea bucura oriunde de o infuzie de nutrienți delicioasă în mod natural.

NINGXIA ZYNG Nou! Cod: 3071521 12 cutii

UK AT DE

IE

SE

NingXia Zyng este o băutură ușoară și efervescentă care vă dă un strop de energie revigorantă. Având la bază un amestec brevetat de uleiuri esențiale pure de piper negru și limetă, piure de goji și extract de ceai alb, acest șpriț nevinovat este o modalitate excelentă de hidratare! ™

BĂUTURI NINGXIA RED AMBALATE INDIVIDUAL

UK AT DE

IE

SE

Code: 3525560 30 pachete Code: 3526560 60 pachete Code: 3523560 90 pachete

Aceste pachete de 60 ml atractive sunt ideale pentru a prezenta NingXia Red ca un produs delicios în mod natural. Săculeții mici și rezistenți protejează beneficiile puternice ale fructelor goji NingXia. Puneți-le în geantă sau în rucsac, ori oferiți-le ca mostre prietenilor, familiei și consumatorilor interesați.

Cel mai bine vândut produs!

FRUCTE DE GOJI NINGXIA (USCATE) Cod: 636008 453 g

UK AT DE

IE

Excelente pentru o gustare, adăugate în smoothie, în iaurt sau în cereale, fructele de goji uscate adaugă savoare și textură și sunt benefice pentru sănătate în multe dintre mâncărurile dvs. preferate.

63


Pentru menținerea sănătății și a siluetei | Alac

Alac

ALAC

Alacul reprezintă cerealele originale ca „aliment de bază” și este cunoscut ca fiind cea mai veche specie de grâu de la începutul tuturor timpurilor. Codul genetic natural al alacului și nivelurile scăzute de gluten fac ca această cereală să fie o opțiune superioară datorită compatibilității cu corpul uman, în comparație cu grâul hibrid modern din zilele noastre. Boabele de alac sunt mai ușor de digerat, astfel că nutrienții se absorb mai bine. În prezent, Young Living ajută la restabilirea importanței de drept a alacului în lume.

FĂINĂ DE ALAC GARY'S TRUE GRIT

GARY'S TRUE GRIT MIX DE CEREALE ȘI ALAC PENTRU PRĂJITURI ȘI VAFE Cod: 5300500 453 g

UK AT DE

IE

Cod: 5043500 907g

IE

Foarte nutritivă, nehibridizată și cu un conținut redus de gluten, făina de alac Gary's True Grit este un element necesar în cămara dvs. Fiind perfectă pentru persoanele interesate de o alternativă la grâul modern, cerealele de alac sunt mai ușor de digerat și, prin urmare, nutrienții sunt absorbiți mai bine.

Acest amestec unic combină anticele boabe de alac cu alte cereale și legume sănătoase pentru un mic dejun delicios cu proteine și fibre. Profitați de opțiunea unui mic dejun fără remușcări, pe care să îl serviți cu încredere întregii familii.

În curând!

UK AT DE

În curând!

SPAGHETELE DIN ALAC GARY'S TRUE GRIT Cod: 5301500 227g

UK AT DE

IE

Spaghetele din alac Gary's True Grit™ reprezintă o alternativă delicioasă și naturală la pastele convenționale, care vor fi îndrăgite garantat de toată familia. Alegeți ca primă opțiune spaghetele din alac Gary's True Grit™ atunci când aveți poftă de pastele preferate. În curând!

64

YoungLiving.com


NUTRIŢIE Esențială

Fructe de goji

Vitaminele și mineralele reprezintă doi dintre pilonii de rezistență ai unui stil de viață sănătos; cu toate acestea, doar regimul alimentar nu poate asigura acești nutrienți esențiali în cantitate suficientă. Vă oferim cu plăcere soluții comode de suplimente de multivitamine care nu conțin doar vitamine și minerale organice, obținute din alimente, ci și o infuzie de uleiuri esențiale intense care vă ajută să fiți în cea mai bună formă în fiecare zi din viața dvs. activă. 5-DAY NUTRITIVE CLEANSE Cod:

489008

UK AT DE

Setul 5-Day Nutritive Cleanse™ contribuie la o purificare blândă și eficientă pentru o sănătate mai bună și sporirea stării de bine. Minim patru seturi de purificare ușoară pe an cu 5-Day Nutritive Cleanse și întreținerea nutrițională permanentă vor ajuta la echilibrarea extremelor din regimul alimentar modern. Acest set de purificare include următoarele: două flacoane NingXia Red (2 x 750 ml), o infuzie energizantă, revigorantă și cu toții nutrienții din fructe goji; Balance Complete, un energizant și purificator nutritiv (750 g); Digest & Cleanse, care reduce disconfortul gastrointestinal și susține o digestie sănătoasă (30 de capsule moi). Notă: 5 - Day Nutritive Cleanse este un punct de pornire. Pentru situația dvs. specifică se poate impune administrarea de nutrienți specifici de intensitate mai mare.

BALANCE COMPLETE Cod:

BLM

329208 750 g

UK AT DE

Balance Complete este un energizant și un purificator nutritiv forte. Balance Complete include și amestecul V-Fibre™ brevetat de la Young Living, care asigură în mod incredibil 11 grame de fibre la o porție.

Cod:

323408 90 de capsule

UK AT DE

BLM poate susține sănătatea normală a oaselor și a articulațiilor cu un supliment nutritiv. ULEIURI ESENȚIALE: Salcie Himalayană, Cuișoare, Brad de Balsam de Idaho

ULEIURI ESENȚIALE: Portocală A se vedea cana pentru shake-uri (cod 4622) de la pagina 48 ca opțiune excelentă pentru amestec.

Cel mai bine vândut produs!

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor.

65


Pentru menținerea sănătății și a siluetei | Esențială Nutriție

DETOXZYME

COMFORTONE Cod:

320408 150 de capsule

UK AT DE

Cod:

320308 180 de capsule

Detoxzyme combină enzime puternice care completează digestia, detoxifiază și favorizează purificarea. Detoxzyme acționează împreună cu organismul pentru a susține funcționarea normală a sistemului digestiv.

ComforTone este o combinație eficientă de ierburi și uleiuri esențiale care susțin sistemul digestiv prin legarea, eliminarea și curățarea reziduurilor din colon și prin îmbunătățirea capacității naturale a acestuia de a funcționa la parametri optimi.

ULEIURI ESENȚIALE: Chimion, Anason, Fenicul

ULEIURI ESENȚIALE: Tarhon, Anason, Ghimbir, Mentă, Tangerină, Rozmarin, Pelin Negru, Mușețel German

DIGEST & CLEANSE Cod:

329308 30 de capsule moi

ESSENTIALZYME UK AT DE

Cod:

327208 90 de capsule

UK

Digest & Cleanse reduce tulburările gastrointestinale și susține digestia sănătoasă. Capsulele moi care acționează cu precizie sunt eliberate în intestin pentru absorbția optimă.

Essentialzyme este un comprimat filmat bistratificat cu un complex de multienzime, conceput special pentru a echilibra sănătatea digestivă și a susține activitatea generală a enzimelor.

ULEIURI ESENȚIALE: Mentă, Lămâie, Ghimbir, Chimen, Fenicul, Anason

ULEIURI ESENȚIALE: Chimion, Anason, Fenicul, Mentă, Tarhon, Cuișoare

ESSENTIALZYMES-4 Cod:

UK AT DE

ICP

464508 120 de capsule

UK

Cod:

320808 227g

Essentialzymes-4 este un complex de enzime cu spectru larg. Acesta este conceput special pentru a ajuta la digestia imperios necesară a grăsimilor din alimente, a proteinelor, a fibrelor și a carbohidraților care se găsesc de regulă în multe regimuri alimentare moderne care conțin o mulțime de alimente procesate.

UK

ICP™ este un supliment digestiv cu ingrediente din plante și ierburi care susține funcționarea sistemului digestiv la capacitate optimă. ULEIURI ESENȚIALE: Fenicul, Anason, Tarhon, Ghimbir, Lămâiță, Rozmarin

ULEIURI ESENȚIALE: Anason, Ghimbir, Rozmarin, Tarhon, Fenicul, Lămâiță

JUVAPOWER

INNER DEFENSE Cod:

329508 30 de capsule moi

UK AT DE

Capsulele moi Inner Defense de la Young Living conțin uleiuri esențiale intense, inclusiv oregano, cimbru și Thieves. Inner Defense ajută la întărirea sistemului imunitar, protejează terenul biologic și energizează apărarea sistemică. ULEIURI ESENȚIALE: oregano, cimbru, cuișoare, scorțișoară, rozmarin, Eucalyptus radiata, lămâie, iarbă de lămâie

Cel mai bine vândut produs! 66

YoungLiving.com

Cod:

327608 226 g 

UK AT DE

JuvaPower este un complex vegetal sub formă de pulbere, cu proprietăți antioxidante puternice și una dintre cele mai bogate surse de alimente care favorizează legarea acizilor. JuvaPower este bogat în nutrienți care susțin funcționarea ficatului. ULEIURI ESENȚIALE: Fenicul, Anason


Esențială Nutriție | Pentru menținerea sănătății și a siluetei

LIFE 5

JUVASPICE Nou! Cod:

3279500 113g

UK AT DE

Cod:

309908 30 de capsule

UK

Life 5 reprezintă apogeul anilor de studii elaborate. Produsul reprezintă o combinație brevetată care cuprinde 5 tulpini de bacterii probiotice într-o capsulă cu eliberare treptată. Life 5 conține 10 miliarde de culturi active pe porție în momentul producției.

JuvaSpice® este un complex vegetal sub formă de pulbere care conține nutrienți ce susțin funcționarea ficatului și antioxidanți. Îmbogățit cu uleiuri esențiale de fenicul și anason, acest supliment aduce un aport de fibre în dieta dvs. ULEIURI ESENȚIALE: Fenicul, Anason

Cel mai bine vândut produs!

CAPSULE MOI LONGEVITY Cod:

MEGACAL

328908 30 de capsule moi

UK AT DE

Cod:

328008 450 g

UK AT DE

Capsulele moi Longevity reprezintă un amestec puternic brevetat de antioxidanți puternici solubili în grăsimi. Îmbogățite cu uleiurile esențiale pure de cimbru, portocală și tămâie.

MegaCal este o sursă excelentă de calciu, magneziu, mangan și vitamina C. Produsul susține funcția vasculară și nervoasă normală la nivelul oaselor.

ULEIURI ESENȚIALE: Cimbru, Cuișoare, Portocală, Tămâie

ULEIURI ESENȚIALE: Lămâie

Cel mai bine vândut produs!

MULTIGREENS Cod:

324808 120 de capsule

OMEGAGIZE3 UK AT DE

MultiGreens™ este o formulă nutritivă pe bază de clorofilă concepută pentru a revitaliza, a fortifica sistemul nervos și circulator în vederea eliberării de stres, precum și pentru a favoriza metabolizarea energiei și utilizarea glucozei. ULEIURI ESENȚIALE: Rozmarin, lămâiță, lămâie, roiniță

Cod:

309708 120 de capsule moi

UK AT DE SE

OmegaGize³ combină puterea a trei suplimente zilnice de bază - acizii grași omega 3, vitamina D3 și CoQ10 (ubichinonă). Aceste suplimente se combină cu amestecul nostru de uleiuri esențiale de intensificare brevetate pentru a produce un supliment de ulei de pește bogat în omega 3 DHA care poate susține starea de bine generală. ULEIURI ESENȚIALE: Lămâiță, Mir, Cuișoare, Mușețel German

POWER MEAL Cod:

SULFURZYME

6300 780 g

Cod: 3243521 120 de capsule

Power Meal este un supliment de proteine vegetale conceput fără soia, produse lactate sau produse animale. ULEIURI ESENȚIALE: Portocală, Lămâie, Grapefruit, Anason, Fenicul, Nucșoară

UK AT DE SE

Capsulele Sulfurzyme ajută la alinarea durerilor articulare și la menținerea mobilității articulațiilor. Acestea conțin două ingrediente active puternice: pulbere din fructe de goji MSM și Ningxia.

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor.

67


Pentru menținerea sănătății și a siluetei | Esențială Nutriție

SUPER CAL Cod:

TRUE SOURCE

3244500 120 de capsule

UK AT DE

SuperCal combină minerale, calciu și magneziu cu potasiu și zinc pentru întreținerea stării de sănătate generală. Salcia himalayană, lămâița și alte uleiuri esențiale intensifică efectele sinergetice ale acestui supliment cu o combinație specială. ™

ULEIURI ESENȚIALE: Măghiran, Salcie Himalayană, Lămâiță, Mirt

WOLFBERRY CRISP Cod:

631508 6 pachete

UK AT DE

IE

SE

Batoanele Wolfberry Crisp sunt îndulcite în mod natural și au un conținut mare de proteine, mai exact 16 grame de proteine din migdale, soia, fructe goji și semințe de dovleac.

NINGXIA NITRO Sporiți-vă concentrarea

Cod:

3502 30 pachete

True Source conține pulberi de alimente uscate, vitamine integrale din alimente, minerale și alți nutrienți. Din acestea rezultă o formulă impresionantă care vă va schimba părerea despre multivitaminele zilnice.


Slique™ | Pentru menținerea sănătății și a siluetei

Dacă adoptați combinația unică a produsului Slique care conține ingrediente sănătoase, naturale și uleiuri esențiale intense, puteți fi pe calea cea bună - calea spre o viață mai sănătoasă și mai fericită! În combinație cu o dietă și efort fizic adecvat, produsele Slique pot susține un program de gestionare a greutății, producând senzația de sațietate și oferind un suport nutrițional.

SLIQUE ESSENCE (EUROPE)

BATOANE SLIQUE Nou! Cod: 5024521 6 batoane

UK AT DE

IE

SE

Cod: 458608 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Slique Essence combină uleiuri esențiale intense de grapefruit, tangerină, lămâie, mentă verde și ocotea într-un amestec unic care susține în mod natural obiectivele de gestionare a greutății atunci când sunt combinate cu dieta și activitatea fizică.

Cu un amestec de fructe uscate care includ cătină incașă, curmale, cireșe și fructe goji, precum și cu fulgii de cacao deshidratați unici ai lui Gary, batoanele Slique reprezintă o cale excelentă de potolire a foamei, reprezentând totodată o sursă puternică de proteine și fibre.

ULEIURI ESENȚIALE: Grapefruit, Tangerină, Lămâie, Mentă Verde Și Ocotea Cu Extract de Ștevie

ULEIURI ESENȚIALE: Vanilie, Portocală, Scorțișoară

CEAI SLIQUE Cod:

4572523 25 pliculețe

UK AT DE

IE

SE

Ceaiul Slique reprezintă un amestec delicios și rar de ingrediente naturale alese pentru conținutul lor impresionant de fitonutrienți. Ceaiul reprezintă un amestec deosebit de pulbere de cacao delicioasă, coajă de scorțișoară, nucșoară măcinată aromată și ulei esențial de vanilie pur brevetat. ULEIURI ESENȚIALE: Vanilie*

69


ÎNGRIJIRE PERSONALĂ

Fără ingrediente controversate științific, șampoanele, loțiunile și produsele specifice de îngrijire a pielii de la Young Living care conțin uleiuri esențiale vă vor purifica și hidrata pielea conferindu-i strălucire și un aspect sănătos. Răsfățați-vă pielea cu intensitatea uleiurilor esențiale!


Pentru îngrijire personală | Îngrijirea pielii

ÎNGRIJIREA TENULUI și a pielii

Orhidee

Produsele de îngrijire a pielii de la Young Living sunt alcătuite din ingrediente superioare extrase din plante și uleiuri esențiale pentru a susține și a îmbunătăți aspectul pielii dvs. Această gamă oferă soluții esențiale de îngrijire a pielii pentru fiecare tip de piele, cu produse realizate cu profesionalism pentru a vă ajuta să vă mențineți o piele sănătoasă și netedă. MASCĂ ART BEAUTY

MASCĂ ART CREME

Cod:

Cod:

5168 8 pachete

Mască ART Beauty® este o formulă superioară pe bază de orhidee, concepută să calmeze pielea și să îi confere un aspect mai sănătos și mai radiant. Amestecul nostru de petale de orhidee exotică și uleiuri esențiale pure hrănește și fortifică cele mai delicate zone ale feței, revigorând-o și conferindu-i un aspect tânăr. Adecvată pentru toate tipurile de ten.

Mască ART Creme® este formulată pentru a hidrata în profunzime și a proteja pielea cu ajutorul unui amestec exclusiv de acid hialuronic și uleiuri esențiale pure. Au fost adăugate și alte extracte din plante naturale și cu proprietăți de îngrijire pentru a netezi și a întinde pielea, precum și a-i reda aspectul tânăr. Adecvată pentru toate tipurile de ten.

MOD DE UTILIZARE: Se spală fața, se aplică masca pe față, se lasă 20 de minute și apoi se îndepărtează ușor. Pentru rezultate optime, se combină cu serul de reînnoire ART.

MOD DE UTILIZARE: Se spală și se usucă fața. Se aplică uniform pe față. Se lasă 20 de minute să acționeze. Se îndepărtează cantitatea în exces cu un prosop umed.

PRODUS DE CURĂȚARE ART GENTLE CLEANSER Formulă nouă!

LUCIU PENTRU BUZE L'BRIANTÉ – NEUTRU/WINTER SCENT

Cod:

5361550 100 ml

UK AT DE

IE

Produs de curățare ART Gentle Cleanser® întreține aspectul sănătos și radiant al pielii îndepărtând impuritățile prin spuma moale și delicată. Cu infuzia de uleiuri esențiale speciale pentru piele, fața dvs. va fi curată și revigorată și va căpăta un aspect proaspăt și radiant. MOD DE UTILIZARE: Se aplică pe mâinile umede și prin masaj cu mișcări circulare, pe față și pe gât.

În curând!

72

5173 30 ml

YoungLiving.com

Cod: 507608

UK AT DE

IE

Acest duo luciu de buze/parfum de ulei esențial L’Brianté este perfect pentru a vă scoate în evidență frumusețea naturală în mod spontan. Iarna prezintă un luciu transparent și un amestec sofisticat de ulei esențial care include Vetiver, Lemn de Santal și Ylang Ylang. ULEIURI ESENȚIALE: Vetiver, Brad de Balsam de Idaho, Brad Alb, Lemn de Santal Regal Hawaiian, Ylang Ylang


Îngrijirea pielii | Pentru îngrijire personală

LUCIU PENTRU BUZE ART L’BRIANTÉ – PINK/SUMMER SCENT Cod: 507508

LUCIU PENTRU BUZE ART – RED/AMORESSENCE SCENT

UK AT DE

IE

Cod: 507408

Arătați și simțiți-vă radiantă cu acest duo luciu de buze/parfum de uleiuri esențiale L’Brianté. Vara prezintă un luciu roz atrăgător și un amestec de uleiuri esențiale dulci care includ tangerină și paciuli.

Cod:

5362550 30 ml

ULEIURI ESENȚIALE: Vetiver, Molid Albastru de Idaho, Iasomie*, Ulei Davana, Ocotea, Ylang Ylang, Mușețel Roman, Geraniu

LOȚIUNE TONICĂ RĂCORITOARE ART Formulă nouă!

UK AT DE

IE

Cod:

5360550 120 ml  

Crema hidratantă cu textură ușoară ART® favorizează și menține hidratarea adecvată a pielii. Cu uleiurile esențiale și ingredientele naturale de la Young Living, fața dvs. va fi mai catifelată și mai suplă la atingere, fiind pregătită asemenea unei minunate opere de artă.

În curând!

IE

MOD DE UTILIZARE: După curățarea pielii, se aplică loțiunea pe față și pe gât cu ajutorul unui disc de bumbac. Se folosește dimineața și seara, la nevoie.

În curând!

SER REGENERATOR ART

CREMĂ ILUMINATOARE ART SHEERLUMÉ

5175 20 ml

Serul regenerator ART® este un amestec sofisticat de orhidee exotice și uleiuri esențiale care ajută la netezirea și protejarea celor mai delicate zone ale feței. Aceste ingrediente superioare sunt concepute pentru a hrăni pielea în profunzime, a o hidrata și a-i reda aspectul tânăr.

UK AT DE

IE

Noul sistem de îngrijire a pielii ART de la Young Living curăță sigur și eficient, tonifică și hidratează fața pentru a vă scoate în evidență frumusețea naturală și inerentă. Tocmai în aceasta constă magia produselor ART®! ®

În curând!

UK AT DE

IE

O formulă avansată intensificată de amestecul sofisticat de extracte din plante alpine brevetate și uleiuri esențiale pure, Sheerlumé™ va ilumina și va echilibra în mod vizibil tonul pielii.

CREMA ANTIRID BOSWELLIA WRINKLE CREAM

SISTEM DE ÎNGRIJIRE A PIELII ART SKIN CARE Formulă nouă! 5363550

Cod: 4833 30 ml

MOD DE UTILIZARE: Se aplică un strat subțire de Sheerlumé pe pielea curată. Pentru cele mai bune rezultate, se aplică dimineața și seara, simplu sau sub crema hidratantă preferată de la Young Living.

MOD DE UTILIZARE: Se spală fața. Se aplică serul regenerator ART pe zonele delicate ale feței de 2 ori pe zi și se lasă să se absoarbă în piele. Pentru cele mai bune rezultate, continuați cu una dintre cremele hidratante de la Young Living, la alegere.

Cod:

UK AT DE

Loțiunea tonică răcoritoare ART® îndepărtează delicat impuritățile fără a usca pielea. Amestecul perfect de uleiuri esențiale echilibrează pH-ul pielii dvs., lăsându-vă tenul curat, tonifiat și revigorat.

MOD DE UTILIZARE: După curățarea și tonifierea tenului, se aplică delicat pe față și pe gât. Se utilizează dimineața sau ori de câte ori este necesar.

Cod:

IE

Mențineți-vă frumusețea din mers cu acest duo luciu de buze/ulei esențial L’Brianté. Amoresscence prezintă un luciu de o culoare roșie intensă și parfumul romantic al amestecului de uleiuri esențiale, inclusiv iasomie și vetiver.

ULEIURI ESENȚIALE: Tangerină, Mandarină, Mentă Verde, Limetă, Vetiver, Paciuli, Calapăr de Idaho

CREMĂ HIDRATANTĂ CU TEXTURĂ UȘOARĂ ART Formulă nouă!

UK AT DE

MOD DE UTILIZARE: Pentru utilizare, consultați produsele individuale.

Cod:

5141500 57g

UK AT DE

Crema antirid Boswellia Wrinkle Cream™ conține uleiuri esențiale pure precum tămâia și lemnul de santal care hidratează pielea și totodată reduc intensitatea luciului și deteriorarea produsă de soare. MOD DE UTILIZARE: După curățarea și tonifierea tenului, se aplică delicat pe față și pe gât.

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

73

IE


Pentru îngrijire personală | Îngrijirea pielii

BALSAM DE BUZE CU GRAPEFRUIT

BALSAM DE BUZE CINNAMINT Cod:

515008 4.2 g

UK AT DE

IE

SE

Cod:

517808 4.2 g

UK AT DE

IE

Un aport delicat și revigorant la îngrijirea zilnică a buzelor, balsamul de buze cu grapefruit previne uscarea buzelor.

Balsamul de buze Cinnamint este bogat în extracte din plante care hidratează buzele uscate și deteriorate protejându-le de extremele climatice. Acesta conține uleiuri esențiale hrănitoare, ulei din semințe de goji și vitamine antioxidante A, C și E.

ULEIURI ESENȚIALE: Grapefruit, Ulei Din Fructe de Goji

ULEIURI ESENȚIALE: Mentă, Mentă Verde, Portocală, Coajă De Scorțișoară

Cel mai bine vândut produs! BALSAM DE BUZE CU LAVANDĂ Cod:

520308 4.2 g

UK AT DE

IE

Balsamul de buze cu lavandă calmează buzele uscate, valorificând puterea uleiului esențial de lavandă și beneficiile hidratante ale uleiului de jojoba și ale vitaminei E.

Cel mai bine vândut produs! GEL DE CURĂȚARE PENTRU TEN CU FLORI DE PORTOCAL Cod:

5136500 118 ml

MOD DE UTILIZARE: Se aplică ușor sub formă de spumă pe față și pe gât cu apă caldă; se clătește bine. Se folosește zilnic.

Cel mai bine vândut produs!

Cod:

458108 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Progessence Phyto Plus este un ser pur, de armonizare conceput special pentru femei. Pe lângă ignamă sălbatică și vitamina E, Progessence Plus include uleiuri esențiale de tămâie, bergamotă și mentă pentru rezultate optime. MOD DE UTILIZARE: Se aplică 2-4 picături de 2 ori pe zi în zona gâtului. Pentru un efect sporit, se aplică 1-2 picături pe antebrațe de 2 ori de zi.

Cel mai bine vândut produs!

GEL EXFOLIANT PENTRU TEN SATIN FACIAL SCRUB CU MENTĂ Cod:

3735500 57g  

Cod:

514808 113g

UK AT DE

IE

Crema hidratantă cu lemn de santal are un efect de ultra-hidratare, având în compoziție uleiuri esențiale pure de la Young Living. Metilsulfonilmetanul (MSM), care este un compus chimic organic din plante, catifelează și conferă elasticitate pielii. Acest produs conține unt de shea. MOD DE UTILIZARE: Se masează ușor pe față, pe gât și pe alte zone dorite. Se aplică zilnic după curățarea și tonifierea feței.

Cod: UK AT DE

IE

MOD DE UTILIZARE: Se masează ușor pe față și pe gât cu apă caldă; se clătește bine. Se folosește la nevoie.

YoungLiving.com

CREMĂ HIDRATANTĂ CU LEMN DE SANTAL

CREMĂ DE CONTUR OCHI CU GOJI

Satin Facial Scrub™ cu mentă este un gel exfoliant pentru ten pe bază de apă. Acesta conține ulei de jojoba, unt de mango, MSM, aloe și ulei esențial de mentă pentru a reduce porozitatea și a reîntineri pielea ternă.

74

IE

Acest gel delicat de curățare pentru ten, fără săpun curăță pielea fără a-i elimina uleiurile naturale. Acesta conține MSM pentru catifelare, iarbă de mare pentru elasticitate și ulei esențial de lavandă pentru hidratarea pielii.

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă

PROGESSENCE PHYTO PLUS™

UK AT DE

5145 14.1 g

Crema de contur pentru ochi cu goji este un produs hidratant natural pe bază de apă. Având proprietățile antiîmbătrânire și de tratare a pielii ale uleiului din semințe de goji, această cremă liniștește ochii obosiți și reduce aspectul de pungi sub ochi, cearcănele și liniile fine. MOD DE UTILIZARE: După curățare și tonifiere, se masează ușor pe pielea moale de sub ochi. Se aplică seara.


Produse de baie și

ÎNGRIJIREA CORPULUI

Trandafir

DEODORANT AROMAGUARD MEADOW MIST Cod:

375208 42 g

DEODORANT AROMAGUARD MOUNTAIN MINT UK AT DE

IE

SE

Cod:

375308 42 g

Deodorantele naturale de la Young Living reprezintă o alternativă fără aluminiu la produsele comerciale. Deodorantul Meadow Mist™ conține ulei de cocos, ceară de albine, vitamina E și uleiuri esențiale pure precum cel de lămâie și de lavandă pentru beneficiile aduse în îngrijirea pielii.

BAZĂ PENTRU GEL DE BAIE ȘI DUȘ Cod:

3751500 236 ml

IE

GEL PENTRU SPORT COOL AZUL 543608 100 ml

În curând!

IE

SE

Deodorantul Mountain Mint™ de la Young Living are proprietățile naturale de calmare a pielii oferite de uleiul de cocos, ceara de albine și vitamina E. Având un adaos de uleiuri esențiale de lămâie, rozmarin și alte uleiuri pure, Mountain Mint este o alternativă ideală la produsele pe bază de aluminiu.

SETUL DE CĂLĂTORIE BON VOYAGE UK AT DE

Baza pentru gel de baie și duș de la Young Living este metoda perfectă de hrănire și curățare a pielii cu un gel spumant pentru baie sau duș personalizat. Adăugați la acest gel câteva picături dintr-un ulei esențial pur sau în amestec pentru a trăi o experiență de curățare luxuriantă.

Cod:

UK AT DE

UK AT DE

IE

Gelul pentru sport Cool Azul™ are o formulă unică ce conține 10 % (10 ml) uleiuri esențiale pure în fiecare tub. Ingredientele obținute în mod natural conferă gelului pentru sport Cool Azul o consistență unică datorită căreia aplicarea este comodă și simplă pentru oricine, inclusiv terapeuți fizici, sportivi și de masaj.

Cod: 469908

EU

Bon Voyage oferă 11 produse de îngrijire personală de la Young Living într-un port atractiv cu un design personalizat. Cu aceste articole de îngrijire adaptate pentru călătorie, setul Bon Voyage este unul comod și compact - mărimea perfectă de purtat sau de transportat în geanta de mână, oferindu-vă o colecție completă de articole esențiale pentru îngrijirea personală atunci când călătoriți.

ȘAMPON HIDRATANT CU VANILIE ȘI COPAIBĂ Cod:

5194550 295 ml

UK AT DE

IE

SE

Șamponul hidratant cu vanilie și copaibă este un produs de curățare intens hidratant pentru păr uscat sau deteriorat. ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Copaibă, Geraniu, Vanilie*

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

75


Pentru îngrijire personală | Produse de baie și de îngrijire a corpului

BALSAM HIDRATANT CU VANILIE ȘI COPAIBĂ Cod:

5195550 295 ml

GEL DE BAIE ȘI DUȘ DRAGON TIME UK AT DE

IE

Cod:

Balsamul hidratant cu vanilie și copaibă este un balsam intens hidratant pentru păr uscat sau deteriorat.

3739500 236 ml

UK AT DE

IE

Gelul de baie și duș Dragon Time combină proprietățile reconfortante și calmante ale uleiurilor esențiale cu extracte din plante natural hidratante pentru a obține un gel luxuriant care curăță și relaxează corpul, generând o atitudine pozitivă.

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Copaibă, Geraniu, Vanilie*

ULEIURI ESENȚIALE: Mandarină, Lavandă, Mușețel Roman, Geraniu, Salvie, Bergamotă, Palisandru, Salvie Muscat, Ylang Ylang, Fenicul, Lămâie, Palmarosa, Măghiran, Iasomie*, Vetrice

LOȚIUNE DE MÂINI ȘI CORP GENESIS

GEL DE BAIE ȘI DUȘ EVENING PEACE Cod:

3742500 236 ml

Cod: UK AT DE

IE

3706500 245 g

IE

Loțiunea de mâini și corp Genesis îmbină uleiul de cocos și lecitină cu uleiuri esențiale parfumate și MSM pentru o piele catifelată și sănătoasă. Aceasta hidratează, normalizează și protejează pielea. ™

Gelul de baie și duș Evening Peace îmbină ingredientele extractelor din plante naturale cu uleiuri esențiale pentru a relaxa musculatura obosită și a favoriza eliminarea stresului și detensionarea. Modul ideal de a încheia o zi.

ULEIURI ESENȚIALE: Palisandru, Iasomie*, Bergamotă, Palmarosa, Lămâie, Ylang Ylang, Geraniu, Mușețel Roman

ULEIURI ESENȚIALE: Lemn de Santal, Vetrice, Ylang Ylang, Geraniu, Iasomie*, Palmarosa, Palisandru, Salvie Muscat, Lămâie, Bergamotă, Mușețel Roman

ȘAMPON KIDSCENTS

SPRAY RĂCORITOR LAVADERM

Cod:

Cod:

3686 214 ml

UK AT DE

324908 59 ml

UK AT DE

IE

Spray-ul răcoritor LavaDerm este formulat special cu două dintre cele mai reconfortante substanțe ale naturii, ulei esențial de lavandă și aloe vera. Se folosește pentru a răcori și a revitaliza pielea obosită.

Șamponul KidScents are o formulă sigură și blândă, fiind conceput pentru a asigura echilibrul perfect al pH-ului pentru pielea delicată a copiilor. Acesta conține MSM, aloe vera, mușețel și alte ierburi și vitamine hrănitoare, precum și uleiuri esențiale pure.

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă

ULEIURI ESENȚIALE: Tangerină, Lămâie, Vetrice

GEL DE BAIE ȘI DUȘ CU LAVANDĂ Cod:

5202500 236 ml

UK AT DE

IE

Având un adaos de ulei de lavandă pur, gelul de baie și duș cu lavandă va curăța și va revitaliza pielea, asigurând totodată calmul și relaxarea. Acesta nu conține substanțe chimice și conservanți sintetici, ci doar ingrediente pe bază de plante, cum ar fi uleiul de cocos și anasonul. ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Mir, Lămâie, Ulei Davana

SĂPUN DE MÂINI SPUMANT CU LAVANDĂ Cod: Cod:

UK AT DE

443008 236.5 ml 443108 3 pachete (3 x 236.5 ml)

Săpunul de mâini spumant cu lavandă este un aport delicat de curățare la gama noastră de produse integral naturale. Având un efect de împrospătare și revitalizare chiar și asupra pielii foarte sensibile, doar cu o cantitate mică din acest săpun parfumat pielea dvs. este curățată și tratată fără a rămâne uscată sau iritată. Pompa este inclusă

76

YoungLiving.com

IE

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Lămâie, Mir


Produse de baie și de îngrijire a corpului | Pentru îngrijire personală

SĂPUN HIDRATANT CU LAVANDĂ ȘI LEMN DE TRANDAFIR

LOȚIUNE PENTRU MÂINI ȘI CORP CU LAVANDĂ Cod: 5201500 226 ml

UK AT DE

IE

IE

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Mir, Lămâie, Ulei Davana

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Palisandru

5191550 295 ml

BALSAM DE UZ FRECVENT CU MENTĂ ȘI LAVANDĂ UK AT DE

IE

Cod:

5192550 295 ml

UK AT DE

IE

Șamponul de uz frecvent cu mentă și lavandă reprezintă un amestec de curățare revigorant, care este adecvat pentru toate tipurile de păr.

Balsamul de uz frecvent cu mentă și lavandă reprezintă un amestec hidratant și revigorant de uz frecvent, care este adecvat pentru toate tipurile de păr.

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Mentă, Mentă Verde

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Mentă, Mentă Verde

5100500 236 ml

UK AT DE

BALSAM PENTRU VOLUM CU LAVANDĂ IE

Cod:

5102500 236 ml

UK AT DE

IE

Șamponul pentru volum cu lavandă curăță delicat și conferă volum părului subțire, hrănindu-l și restabilindu-i echilibrul. Regenerator și revitalizant, șamponul pentru volum cu lavandă conține MSM, un compus al sulfului recunoscut pentru fortificarea părului.

Balsamul pentru volum cu lavandă tratează delicat părul subțire și îi conferă volum. Fiind o completare excelentă la șamponul pentru volum cu lavandă, acesta este conceput cu MSM, proteină din lapte și vitamine pentru fortificarea părului moale și tern..

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Lămâie, Salvie Muscat, Iasomie*

ULEIURI ESENȚIALE: Lavandă, Lămâie, Salvie Muscat, Iasomie*

GEL DE BAIE ȘI DUȘ SENSATION

GEL DE BAIE ȘI DUȘ MORNING START Cod:

UK AT DE

Săpun hidratant cu lavandă și lemn de trandafir este un aport excelent în orice regim de îngrijire a mâinilor. Acest baton nu usucă pielea asemenea săpunurilor comerciale sintetice și nu conține parfumuri, substanțe chimice și coloranți artificiali.

ȘAMPON PENTRU VOLUM CU LAVANDĂ Cod:

367308 100 g

Având în compoziție ulei esențial de lavandă și alte ingrediente din plante, loțiunea pentru mâini și corp cu lavandă hidratează și protejează pielea de expunerea excesivă la diferiți factori, asigurând o hidratare de durată. Această formulă este certificată ca fiind ecologică și integral naturală.

ȘAMPON DE UZ FRECVENT CU MENTĂ ȘI LAVANDĂ Cod:

Cod:

3745500 236 ml

UK AT DE

Cu gelul de baie și duș Morning Start, începeți ziua cu un amestec revigorant din cele mai elegante uleiuri esențiale la care se adaugă extracte din plante care curăță și hidratează în mod natural. ULEIURI ESENȚIALE: Lămâiță, Ienupăr, Rozmarin, Mentă

IE

Cod:

3748500 236 ml

UK AT DE

IE

Gelul de baie și duș Sensation combină un amestec de uleiuri cu un parfum încântător, care a fost folosit de Cleopatra pentru intensificarea iubirii și a dorinței, cu cele mai bune ingrediente naturale pentru o experiență de îmbăiere pe care veți dori să o repetați cât mai des. ULEIURI ESENȚIALE: Palisandru, Ylang Ylang, Iasomie*

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor. *Iasomia, Neroli, Trandafirul si Vanilia sunt mai degrabă uleiuri absolute sau esențe decât uleiuri esențiale.

77


Pentru îngrijire personală | Produse de baie și de îngrijire a corpului

SHUTRAN Cod:

SĂPUNUL PENTRU CURĂȚAT THIEVES

483508 15 ml

UK AT DE

Cod:

IE

Având un amestec de uleiuri esențiale fortificante, care a fost conceput special pentru bărbați pentru intensificarea masculinității și sporirea încrederii, Shutran™ este perfect pentru a fi folosit ca apă de colonie, atrăgătoare atât pentru bărbați, cât și pentru femei. ULEIURI ESENȚIALE: Molid Albastru de Idaho, Ocotea, Chiparos Lucios Hinoki, Ylang Ylang, Coriandru, Ulei Davana, Lemn de Cedru, Lămâie, Lavandă

SĂPUN DE MÂINI SPUMANT THIEVES Cod: Cod:

UK AT DE

IE

367408 236.5 ml  364308 3 pachete (3 x 236.5 ml) 

367908 99.25 g

UK AT DE

IE

Săpunul pentru curățat Thieves este înmiresmat cu aroma bogată a amestecului de uleiuri esențiale Thieves cu proprietăți antiseptice naturale. Uleiurile din plante și extractele din plante cu efect hidratant conferă pielii un aspect sănătos și neted. ULEIURI ESENȚIALE: Cuișoare, Coajă de Scorțișoară, Rozmarin, Lămâie, Eucalyptus Radiata

REZERVĂ PENTRU SĂPUN DE MÂINI SPUMANT THIEVES Cod:

359408 Rezervă (946 ml)

UK AT DE

IE

Săpunul de mâini spumant Thieves va curăța, va proteja și va trata pielea cu amestecul de uleiuri esențiale Thieves, uleiurile esențiale pure de lămâie și portocală, aloe, Gingko biloba și vitamina E. Se eliberează sub formă de spumă bogată.

Săpunul de mâini spumant Thieves va curăța, va proteja și va trata pielea cu amestecul de uleiuri esențiale Thieves, uleiurile esențiale pure de lămâie și portocală, aloe, Gingko biloba și vitamina E. Se eliberează sub formă de spumă bogată. Pompa este inclusă

UK AT SOLUȚIE DE CURĂȚARE FĂRĂ APĂ PENTRU MÂINI THIEVES

DE

IE

SE

362108 29.35 g Cod: 362208 3 pachete (3 x 29.35 g) Cod:

SOLUȚIE DE CURĂȚARE FĂRĂ APĂ PENTRU MÂINI THIEVES FLACON PENTRU FAMILIE Cod:

514208 215 g

UK AT DE

IE

SE

Acest flacon mai mare de soluție de curățare fără apă pentru mâini Thieves este ideală pentru fiecare încăpere din casa dvs. Având în vedere că este disponibil un flacon de familie, familia dvs. l-ar putea folosi mai mult și copiii ar fi motivați să aibă o atitudine proactivă pentru păstrarea unor mâini curate.

Fiind un produs 100% natural, soluția de curățare fără apă pentru mâini Thieves favorizează o igienă bună prin curățarea și împrospătarea mâinilor fără apă, oriunde și oricând. ULEIURI ESENȚIALE: Cuișoare, coajă de scorțișoară, rozmarin, lămâie, mentă, Eucalyptus radiata

Precizăm că acest produs nu poate fi livrat în Insulele Canare.

Cel mai bine vândut produs! În curând!

SHEERLUMÉ

Bucură-te de frumusețea ta


ÎNGRIJIRE orală

Cimbru

PASTĂ DE DINȚI THIEVES AROMABRIGHT Cod: 3039521 118 g

PASTĂ DE DINȚI THIEVES DENTAROME ULTRA UK AT DE

IE

SE

Cod:

IE

SE

Pasta de dinți Thieves Dentarome Ultra este o formulă avansată de ingrediente integral naturale care curăță cu blândețe dinții totodată valorificând puterea amestecului de uleiuri esențiale Thieves pure pentru o respirație proaspătă.

ULEIURI ESENȚIALE: Mentă, Mentă Verde, Cuișoare, Ocotea, Scorțișoară, Lămâie, Eucalipt, Rozmarin

ULEIURI ESENȚIALE: Mentă, Cuișoare, Eucalyptus Globulus, Thieves, Cimbru, Salcie Himalayană

Cel mai bine vândut produs!

AȚĂ DENTARĂ THIEVES

PASTĂ DE DINȚI KIDSCENTS SLIQUE 4574 114 g

Cod: Cod:

Pasta de dinți KidScents Slique de la Young Living este soluția perfectă de îngrijire orală pentru copiii de toate vârstele. Fiind acum aromatizată cu amestecul de uleiuri esențiale Slique Essence, această formulă este un instrument excelent pentru a ajuta copii să învețe deprinderile corecte de igienă orală.

UK AT DE

IE

4463560 Simplă (50m) 4464560 Set (3 x 50m)

ULEIURI ESENȚIALE: Mentă, Cuișoare, Lămâie, Scorțișoară, Eucalipt, Rozmarin

APĂ DE GURĂ THIEVES FRESH ESSENCE PLUS 368308 236 ml

UK AT DE

Concepută cu puterea amestecului de uleiuri esențiale Thieves, ața dentară Thieves protejează împotriva bacteriilor în mod eficient și eficace. Realizată din fibre solide rezistente la destrămare și la rupere, această ață rezistentă la uzură alunecă ușor între dinți, facilitând curățarea eficientă a spațiilor greu accesibile.

ULEIURI ESENȚIALE: Grapefruit, Tangerină, Mentă Verde, Lămâie, Ocotea, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt, Rozmarin

Cod:

UK AT DE

Pasta de dinți Thieves AromaBright este o pastă de dinți naturală de calitate superioară, realizată din uleiuri esențiale pure 100%, inclusiv amestecul intens și exclusiv de uleiuri esențiale Thieves, împreună cu alte ingrediente care promovează sănătatea dentară.

Cel mai bine vândut produs!

Cod:

3744521 118 g

IE

SE

Apa de gură Thieves Fresh Essence Plus conține o combinație specială de uleiuri esențiale care vă oferă o respirație incredibil de proaspătă. ULEIURI ESENȚIALE: Thieves, Mentă Verde, Mentă, Vetiver

Cel mai bine vândut produs!

DRAJEURI MENTOLATE THIEVES MINTS Nou! Cod:

5138550 30 de drajeuri

UK AT DE

IE

Savurați gustul răcoritor și revigorant al drajeurilor mentolate Thieves Mints. Ingredientele naturale și fără zahăr integrează intensitatea uleiurilor esențiale Thieves și Mentă, oferindu-vă o alternativă sănătoasă pentru împrospătarea respirației. MOD DE UTILIZARE: Se dizolvă 1 drajeu mentolat în gură, la nevoie.

Pentru informații privind siguranța, consultați etichetele individuale ale produselor.

79


ÎMPĂRTĂȘIREA stilului de viață

Cu peste 20 de ani dedicați dezvoltării de produse pentru curățarea locuinței, hrănirea corpului, înfrumusețarea pielii și a părului, precum și relaxarea spiritului, vă punem la dispoziție cu bucurie opțiuni care susțin cu adevărat o stare de bine sub toate aspectele. Fără a ezita vreodată în angajamentul nostru fără compromisuri Seed to Seal®, obiectivul nostru este de a vă oferi mai multe modalități de integrare a stării de bine în obiceiurile și în casa dvs. Dobândirea independenței financiare prin distribuirea produselor Young Living celor din jurul dvs. este șansa de a invita o altă dimensiune a stării de bine în viața dvs.


Împărtășirea mostrelor de uleiuri esențiale | Educaţie

EDUCAŢIE esențială

Galbanum

Niciodată nu a fost mai ușor să aflați despre Young Living și ceea ce reprezentăm! Cuprinzând orice, de la ghiduri ale produselor la manuale, de la broșuri la materiale despre planul de compensare, resursele noastre educaționale sunt complexe, sugestive și esențiale pentru a deveni un expert Young Living.

GHIDUL PRODUSELOR Nou!

EU

384958 Uleiuri pure Cod: 385058 Set 10 Cod:

oteja planeta. Procesul nostru de aduce cele mai pure uleiuri din lume.

enumim ®

– este menirea noastră.

GHIDUL PRODUSELOR

PENTRU EUROPA

eprezintă amprenta distinctivă a Young Living. În acest Living pe care îl comandați a fost realizat cu o atenție epe să vedeți această siglă exclusivă pe multe dintre în fiecare picătură de ulei esențial produs de noi veți ită puritate și eficiență.

să contactați acest membru Young Living:

BROȘURĂ CU ASPECTELE ESENȚIALE PRIVIND PLANUL DE COMPENSAȚII (EN) Cod:

472008 25 pachete

Având ilustrații frumoase și descrieri detaliate, Ghidul produselor vă ajută să distribuiți produsele Young Living și altor persoane.

UK AT DE

IE

SE

ES

Pliantul de prezentare a planului de compensare prezintă structura planului de compensare generos al Young Living și oportunitățile de a primi bonusuri.

ng (Europe) Ltd wick Park, 566 Chiswick High Road, YS, Marea Britanie

2 Fax: +44-1480-862849 cietății: 5299340

in ESSENTIAL OILS

BROȘURA EVERYDAY ESSENTIALS (EN) Cod:

492108 25 pachete

to infuse everyday nutritional and personal-care ing in unmatched natural benefits. ent way to experience even more of

d out more at youngliving.com.

AN INTRODUCTION TO ESSENTIAL OILS

Everyday Essentials

82

YoungLiving.com

PLIANTUL RAINDROP TECHNIQUE® (EN) EU

Manualul Everyday Essentials prezintă începătorilor lumea uleiurilor esențiale și le explică cum să integreze uleiurile esențiale în viața de zi cu zi.

Cod:

441008 single

UK AT DE

IE

SE

ES

Un pliant care cuprinde diagrame despre cum se aplică tehnica picăturilor.


Educaţie | Împărtășirea mostrelor de uleiuri esențiale

BROȘURA THIEVES (EN) Cod:

MANUALUL NINGXIA RED (EN)

349008 25 pachete

Cod:

EU

495208 25 pachete

Broșura Thieves oferă o prezentare Entdecken Sie NingXia Red complexă a gamei de produse Thieves de la Young Living, completată de istoria amestecului de uleiuri și de instrucțiuni de utilizare a fiecărui produs Thieves. ®

Seit Jahrhunderten schon wird die Ningxia Wolfsbeere als eine der gesundheitsfördernsten Superfrüchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und unglaublich reich an Antioxidantien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der Natur.

UK AT DE

IE

SE

ES

Pentru informare și delectare, manualul NingXia vă aduce cele mai recente informații din cercetare cu privire la puterea NingXia Red. Excelent pentru afișare sau distribuire, acest manual va atrage cu siguranță atenția.

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

D. Gary Young, der führende Experte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia Wolfsbeere gemeinsam mit der natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem absolut einzigartigen Produkt vereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk NingXia Red stärkt und revitalisiert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang anhaltender Energie. Haben auch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

A: NingXia Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

Code 495210

ULEIURI ESENȚIALE – SCURTĂ PREZENTARE (EN) Cod:

471708 25 pachete

BROȘURA SHARING FOR SUCCESS (EN) Cod:

477508 10 pachete

EU

EU

Beneficiați de recompense personale și profesionale mai repede decât ați fi crezut că este posibil prin procesul de distribuire reușită al broșurii Sharing for Success Young Living și planul pentru 90 de zile acest manual informativ!

Aflați mai multe despre o selecție eclectică a uleiurilor noastre esențiale și seturile Essential Rewards din ghidul Uleiuri esențiale - scurtă prezentare, care include de asemenea sugestii incitante de folosire!

MANUALUL 5 DAY NUTRITIVE CLEANSE™ (EN)

MANUALUL ESSENTIAL REWARDS (EN)

Cod:

Cod:

398708 25 pachete

EU

Manualul 5 Day Nutritive Cleanse este un suport pentru programul 5 Day Nutritive Cleanse.

430008 25 pachete

essential rewards THE AUTOSHIP ADVANTAGE

EU

Manualul Essential Rewards explică particularitățile și beneficiile renumitului program de planificare automată Essential Rewards de la Young Living. Țineți-vă clienții și distribuitorii la curent cu acest manual practic.

BROȘURA RESTORE YOUR CORE (EN) Cod:

390808 25 pachete

EU

Broșura Restore your Core de la Young Living oferă o prezentare detaliată a programului nostru nutrițional Core Essentials Complete.

83


Împărtășirea mostrelor de uleiuri esențiale | DVD-uri

DVD RAINDROP TECHNIQUE® Cod:

DVD FROM SEED TO ABUNDANCE

3998 single

Cod:

Acum puteți învăța valoroasa tehnică a picăturilor așa cum a fost predată de către maestrul Gary Young. Instrucțiunile pas cu pas vă vor ghida cu atenție pe parcursul fiecărei tehnici de masaj și vă vor oferi cunoștințele esențiale necesare pentru a aplica cu succes o tehnică a picăturilor.

DVD SEED TO SEAL Cod: Cod:

EU

4547500 single 4582500 50 pachete

Cod:

DVD-ul Seed to Seal explică procesul unic în cinci pași Seed to Seal de la Young Living și modul în care fiecare etapă asigură calitatea uleiurilor noastre esențiale. Câștigați credibilitate atunci când vorbiți despre avantajele competitive și calitatea superioară pe care o prezintă în mod exclusiv uleiurile esențiale Young Living și produsele cu adaos de uleiuri. DVD în limba engleză. Subtitrare în limba germană, suedeză, spaniolă, poloneză și olandeză.

3619500 single 4583500 50 pachete

Învățați ce sunt uleiurile esențiale, cum acționează acestea și de ce uleiurile de la Young Living sunt cele mai eficiente. Înțelegeți angajamentul nostru pentru calitate și misiunea noastră de a inspira oamenii să ducă o viață plină de bunăstare, să aibă sentimentul importanței și al plinătății. DVD în limba engleză. Subtitrare în limba germană, suedeză, spaniolă, poloneză și olandeză.

DVD WELLNESS, PURPOSE, ABUNDANCE Cod:

®

Cod:

YoungLiving.com

EU

4736 single 4737 10 pachete

Trăiți experiența relatărilor mai multor membri Young Living despre călătoriile lor în căutarea unor răspunsuri la provocările vieții. De la întreținerea sănătății fizice la căutarea independenței financiare, descoperiți modul în care șansa oferită de Young Living vă poate determina să vă schimbați viața dvs. și pe cea a altor persoane. DVD în limba engleză. Subtitrare în limba germană, suedeză, spaniolă și japoneză.

LIMBILE INCLUSE ÎN MANUALUL DE 24 DE LIMBI: Engleză, Germană, Suedeză, Bulgară, Cehă, Daneză, Greacă, Estonă, Finlandeză, Franceză, Croată, Ungară, Italiană, Lituaniană, Letonă, Malteză, Olandeză, Poloneză, Portugheză, Română, Rusă, Spaniolă, Slovacă, Slovenă

84

EU


Produse alternative | Împărtășirea mostrelor de uleiuri esențiale

PRODUSE alternative Datorită angajamentului nostru neostenit pentru calitate și refuzul de a face compromisuri, rezervele de extracte din plante care respectă standardele noastre ar putea să determine ocazional indisponibilitatea temporară a unora dintre produsele noastre. Cu toate acestea, deoarece gama noastră de produse este sofisticată și vastă, puteți găsi alternative eficiente și poate descoperiți și alte produse preferate! Iată câteva alternative de care puteți profita:

ULEIURI ESENŢIALE PURE

ALTERNATIVE RECOMANDATE

LAVANDĂ

Copaibă

Bergamotă

MENTĂ

Mentă

Salcie himalayană

LĂMÂIE

Lămâie verde

Limetă

TĂMÂIE

Tămâie sacră

Cypress

PORTOCALĂ

Tangerină

Grapefruit

GRAPEFRUIT

Tangerină

Lămâie

LIMETĂ

Lămâie verde

Lămâie

SALCIE HIMALAYANĂ

Mentă verde

Mentă

LEMN DE CEDRU

Hong Kuai

Copaibă

CUIŞOARE

Coaja de scorţişoară

Mentă verde

CHIPAROS

Pin

Hinoki

AMESTECURI DE ULEIURI ESENŢIALE

ALTERNATIVE RECOMANDATE

THIEVES

Melrose

Purification

PEACE & CALMING

Stress Away

Lavandă

PURIFICATION

Melrose

Citrus Fresh

VALOR

Vetiver

Molid albastru de Idaho

R.C.

Raven

Roll-on Breathe Again

PANAWAY

Deep Relief

Relieve It

JOY

Sensation

Harmony

CITRUS FRESH

Lămâie

Portocală

DI-GIZE

AromaEase

Ghimbir

MELROSE

Purification

Arbore de ceai

STRESS AWAY

Aplicator roll-on Tranquil

Lavandă

SCLARESSENCE

Lady Sclareol

Dragon Time

85


INDICE 3 Wise Men 5-Day Nutritive Cleanse

37 63

A

Abundance 30 Acceptance 30 Accesorii cu rolă AromaGlide 48 Apă cu ulei esențial Lavender (Lavandă) 55 Apă de gură Thieves Fresh Essence Plus 53, 77 Apă florală din salvie muscat 55 Apă florală de lavandă 56 Apă florală de oregano 56 Apă florală de rozmarin 56 Aplicator roll-on Breathe Again 38 Aplicator roll-on Deep Relief 38 Aplicator roll-on RutaVaLa 38 Aplicator roll-on Stress Away 38 Aplicator roll-on Tranquil 39 Aplicator roll-on Valor 39 Aroma Carousel 48 Aroma Life 30 Aroma Siez 31 AromaEase 30 Ață dentară Thieves 53, 77 Awaken 31

B

Balance Complete Balsam de buze Cinnamint Balsam de buze cu lavandă Balsam de buze cu grapefruit Balsam de uz frecvent cu mentă și lavandă Balsam hidratant cu vanilie și copaibă Balsam pentru volum cu lavandă Basil (Busuioc) Batoane Slique Băuturi Ningxia Red ambalate individual Bază pentru gel de baie și duș Believe Bergamot (Bergamotă) Black Pepper (Piper negru) BLM Brain Power Broșură cu aspectele esențiale privind planul de compensații Broșura Everyday Essentials Broșura Restore Your Core Broșura Sharing For Success Broșura Thieves Buchet de lavandă Build Your Dream

80 80 81 81 81 57 31

Cană pentru shake-uri Capsule moi Longevity Capsule transparente din plante Carrot Seed (Semințe de morcov)

YoungLiving.com

48 65 48 20

41 49 67 21 31 21 21 21 31 31 21 21 43 64 32 45 32 21 71 72 71 72 71 21

D

Deodorant AromaGuard Meadow Mist 73 Deodorant AromaGuard Mountain Mint 73 Detergent de uz casnic Thieves 54 Detoxzyme 64 Di-Gize 32 Digest & Cleanse 64 Dill (Mărar) 22 Dorado Azul 22 Douăsprezece uleiuri antice 43 Dragon Time 32 Drajeuri mentolate Thieves 54, 77 Dream Catcher 32 DVD Raindrop Technique® 82 DVD From Seed to Abundance 82 DVD Seed to Seal 82 DVD Wellness, Purpose, Abundance 82

E

Elemi En-R-Gee EndoFlex Essentialzyme Essentialzymes-4 Etichete pentru sticluțe de ulei Eucalyptus Blue Eucalyptus Globulus Eucalyptus Radiata Exodus II

F

C

86

63 72 72 72 75 74 75 20 67 61 73 31 20 20 63 31

Cărți de vizită cu mostre Cartușe de rezervă pentru pulverizatorul cu USB Ceai Slique Cedarwood (Lemn de cedru) Christmas Spirit Cinnamon Bark (Coajă de scorţişoară) Cistus Citronella (citronelă) Citrus Fresh Clarity Clary Sage (Salvie) Clove (Cuişoare) Colecția Europe 30 Oil ComforTone Common Sense Complex de uleiuri vegetale V-6 Cool Azul Copaiba (Copaibă) Cremă antirid Boswellia Cremă de contur ochi cu Goji Cremă hidratantă cu textură ușoară ART Cremă hidratantă cu lemn de santal Cremă iluminatoare ART Sheerlumé Cypress (Chiparos)

Fennel (Fenicul) Flacoane cu mostre de uleiuri esențiale Flori uscate de lavandă Forgiveness Frankincense (Tămâie) Fructe de Goji Ningxia (uscate)

22 32 32 64 64 49 22 22 22 32

22 49 57 33 23 61

G

Geantă de transport pentru uleiuri esențiale 48 Gel de baie și duș Dragon Time 74 Gel de baie și duș Evening Peace 74 Gel de baie și duș cu lavandă 74 Gel de baie și duș Morning Start 75 Gel de baie și duș Sensation 75 Gel de curățare pentru ten cu flori de portocal 72 Gel exfoliant pentru ten Satin Facial Scrub cu mentă 72 Gelul pentru sport Cool Azul 73 Gentle Baby 33 Geranium (Mușcată) 23 German Chamomile (Mușețel german) 23 Ghidul produselor 80 Ginger (Ghimbir) 23 GLF 33 Golden Touch 1 42 Grapefruit (Grepfrut) 23 Gratitude 33 Grounding 33

H

Harmony Helichrysum (Imortele) Highest Potential Hinoki Hong Kuai

33 23 33 23 23

I

ICP 64 Idaho Balsam Fir (Brad de balsam de Idaho) 24 Idaho Blue Spruce (Molid albastru de Idaho) 24 ImmuPower 33 Inner Child 34 Inner Defense 64

J Jade Lemon (Lămâie verde) Jasmine (Iasomie) Joy Juniper (Ienupăr) Juva Cleanse JuvaFlex JuvaPower JuvaSpice

L

Lady Sclareol Lavender (Lavandă) Ledum (Rozmarin sălbatic) Lemon (Lămâie) Lemongrass (Lămâiţă) Life 5 Lime (Limetă) Longevity Loțiune pentru mâini și corp cu lavandă Loțiune pentru mâini și corp Genesis Loțiune tonică răcoritoare ART Luciu pentru buze ART L’Brianté Pink/Summer Scent

24 24 34 24 34 34 64 65

34 24 24 24 25 65 25 34 75 74 71 71


Luciu pentru buze ART Red/Amoressence Scent Luciu pentru buze L'Brianté Neutru/Winter Scent

M

M-Grain Magnify Your Purpose Manualul 5-Day Nutritive Cleanse™ Manualul Essential Rewards Manualul Ningxia Red Marjoram (Măghiran) Mască ART Beauty Mască ART Creme MegaCal Melissa (Roiniţă) Melrose Mister MultiGreens Myrrh (Smirnă) Myrtle (Mirt)

N

NingXia Nitro Ningxia Red NingXia Zyng Northern Lights Black Spruce (Molid negru Northern Lights) Nutmeg (Nucşoară)

O

Ocotea OmegaGize3 Orange (Portocală) Oregano

P

71 70

34 34 81 81 81 25 70 70 65 25 35 35 65 25 25

61 60 61 25 25

27 65 27 27

Pachet combinat Ningxia Red 61 Pachet de 50 de plicuri-mostră cu ulei esențial 41 Palo Santo 27 PanAway 35 Pastă de dinți KidScents Slique 77 Pastă de dinți Thieves AromaBright 53, 77 Pastă de dinți Thieves Dentarome Ultra 53, 77 Patchouli (Paciuli) 27 Peace & Calming 35 Peace & Calming II 35 Peppermint (Mentă piperată) 27 Perne cu lavandă și alac 57 Pine (Pin) 27 Pipete de sticlă 49 80 Pliantul Raindrop Technique® Plicuri-mostră de ulei esențial Lavender (Lavandă) 40 Plicuri-mostră de ulei esențial Lavender (Lavandă) 57 Plicuri-mostră de ulei esențial Lemon (Lămâie) 40 Plicuri-mostră de ulei esențial Peace & Calming 40 Plicuri-mostră de ulei esențial Peppermint (Mentă piperată) 40

Plicuri-mostră de ulei esențial Thieves Power Meal Produs de curățare ART Gentle Cleanser Produse din alac Progessence Phyto Plus Pulverizator ultrasonic Aria Pulverizator cu USB (alb) Pulverizator de atomizare AromaLux Pulverizator de uz casnic Pulverizator Dewdrop Pulverizator Nicolas Purification

41 65 70 62 72 46 47 46 45 47 57 35

R

R.C. 35 43 Raindrop Technique® Raven 35 Ravintsara (Camfor) 27 Release 36 Relieve It 36 Rezervă de apă cu ulei esențial Lavender (Lavandă) 55 Rezervă de apă florală Clary Sage (Salvie Muscat) 55 Rezervă de apă florală de lavandă 56 Rezervă de apă florală de oregano 56 Rezervă de apă florală de rozmarin 56 Rezervă pentru Detergent de uz casnic Thieves 54 Rezervă pentru complex de uleiuri vegetale V-6 45 Rezervă pentru detergent de uz casnic Thieves 54 Rezervă pentru săpun de mâini spumant Thieves 53, 76 Roman Chamomile (Muşeţel roman) 28 Rose (Trandafir) 28 Rosemary (Rozmarin) 28 RutaVaLa 36

S

Sacred Frankincense (Tămâie sacră) 28 Sacred Mountain 36 Sage (Salvie) 28 Șampon de uz frecvent cu mentă și lavandă 75 Șampon hidratant cu vanilie și copaibă 73 Șampon KidScents 74 Șampon pentru volum cu lavandă 75 Sandalwood (Lemn de santal) 28 Săpun de mâini spumant cu lavandă 74 Săpun de mâini spumant Thieves 53, 76 Săpun hidratant cu lavandă și lemn de trandafir 75 Săpun pentru rufe Thieves 54 Săpun Thieves 53, 76 SARA 36 SclarEssence 36 Sensation 36 Ser regenerator ART 71 Set Premium Starter cu pulverizator Aria 14 Set Premium Starter cu pulverizator Dewdrop 14

Setul de călătorie Bon Voyage 73 42 Setul Essential 7™ 42 Setul Everyday Oils™ 42 Setul Feelings™ Setul Starter de bază 13 Shutran 76 Sistem de îngrijire a pielii ART Skin Care 71 Slique Essence 67 Solubilizant natural din semințe de in 57 Soluție de curățare fără apă pentru mâini Thieves 54, 76 Soluție de curățare fără apă pentru mâini Thieves – flacon pentru familie 54, 76 Spearmint (Mentă verde) 28 Spray răcoritor LavaDerm 74 Spray Thieves 54 Stress Away 36 Sulfurzyme 65 Super Cal 66

T

Tangerine (Mandarină) Tea Tree (Arborele de ceai) The Gift Thieves Thyme (Cimbru de cultură) Transformation Trauma Life True Source Truse Essential Rewards

28 29 37 37, 53 29 37 37 66 16

U

Ulei de masaj Cel-Lite Magic Ulei de masaj Dragon Time Ulei pentru masaj Sensation Ulei esențial de lavandă sălbatică Ulei pentru masaj Ortho Ease Ulei pentru masaj Ortho Sport Ulei pentru masaj Relaxation Uleiuri esențiale - Scurtă prezentare

44 44 45 57 44 44 45 81

V

Valerian (Valeriană) Valor Vetiver VitaFlex Cutia Vitassage

29 37 29 82 49

W

White Angelica Wintergreen (Salcie himalaiană) Wolfberry Crisp

37 29 66

X

Xiang Mao

29

Y

Ylang Ylang

29

87


VITA Flex Creier Ochi

Glanda ineală Glanda pituitară Glanda tiroidă

Sinus Urechi

Ochi Sinus Urechi

Glanda paratiroidă Umăr Coloana vertebrală Plămân

Timus

Plămân

Glanda suprarenală

Inimă

Vezica biliară

Ficat

Stomac Colon transversal Intestin subțire

Rinichi

Splină Pancreas Rinichi

Colon descendent Colon ascendent Apendice

Vezica urinară Rect Coccis Nerv sciatic

Exteriorul labei piciorului

88

YoungLiving.com

Organe genitale masculine și feminine

Interiorul labei piciorului


DE CE SĂ ADERAŢI LA

Young Living?

În momentul în care aderați la Young Living, vă alăturați unui grup de persoane la nivel global, care oferă sprijin și care sunt pasionate de găsirea unor soluții autentice și naturale pentru propria lor persoană și familiile acestora. Aderarea la Young Living înseamnă mai mult decât accesul la cele mai pure uleiuri esențiale și la produse pe bază de uleiuri esențiale; prin aceasta se oferă de asemenea: • o reducere de 24 de procente la prețul de vânzare cu amănuntul la toate produsele Young Living dacă vă înscrieți ca distribuitor. Această reducere semnificativă vă permite să descoperiți mai multe produse preferate și să distribuiți produsele noastre revoluționare altor persoane. • oportunitatea de a participa la planul nostru de compensare. Fiind unul dintre cele mai generoase din domeniu, planul nostru oferă o răsplată peste medie prin comisioane, bonusuri apreciabile și vânzări cu amănuntul doar pentru distribuirea de uleiuri esențiale. • caracterul practic al programului nostru Essential Rewards. Nu doar că produsele dvs. preferate ajung fără efort la ușa dvs. lună de lună, însă puteți acumula totodată puncte pentru a primi produse gratuite pentru simplul fapt că plasați o comandă în fiecare lună! În plus, programul Essential Rewards oferă reduceri la livrare, acordă drepturi de primire a anumitor bonusuri și acces la promoții exclusiv pentru acest program! • recunoașterea aptitudinilor dvs. și a eforturilor depuse. În fiecare an, găzduim mai multe reuniuni retrase în diverse locații minunate din lume pentru a-i recompensa și a-i instrui pe cei care au dat dovadă de o dedicare excepțională în dezvoltarea afacerii lor. În plus, asigurăm recunoașterea publică pentru avansarea în funcție a membrilor noștri în fiecare an în cadrul Marii Convenții Internaționale organizate de noi. Sunteți pregătiți să vă alăturați? Consultați pagina următoare pentru a afla cum!


Cum se face

ÎNSCRIEREA

Aderarea la Young Living este simplă și prezintă o mulțime de beneficii Iată cum se procedează: 1. Accesați YoungLiving.com/Signup. 2. Urmați instrucțiunile de înscriere de pe ferestrele de dialog emergente și selectați opțiunea de membru Wholesale (Angro) sau Retail (Cu amănuntul): • membrii angro beneficiază de o reducere de 24 % la produse, plus oportunitatea de a beneficia de programul Essential Rewards și de planul nostru generos de compensare. • membrii distribuitori cu amănuntul plătesc prețul întreg pentru produsele Young Living și nu există cerința unor comenzi minime pentru a rămâne activi. Membrii distribuitori cu amănuntul nu pot beneficia de Essential Rewards sau de planul de compensare. 3. Dacă doriți, selectați seturile Starter (Debutant) și Essential Rewards. 4. Adăugați orice produse suplimentare la comanda dvs. 5. Mergeți la casă și finalizați-vă înscrierea. 6. Începeți să vă bucurați de beneficiile remarcabile ale produselor cu uleiuri esențiale de cea mai înaltă calitate din lume!


Cum se face

COMANDA

Comandați produsele dvs. preferate Young Living rapid și fără efort: 1. Contactați distribuitorul dvs. local Young Living. 2. Apelați departamentul nostru de relații clienți: • Apel gratuit (doar în Regatul Unit): 0800 9179438 • Direct (fără gratuitate): 01480 710032 Apel gratuit de la un telefon prin cablu: • Austria: 0800 296 205

• Slovacia: 0800005216

• Germania: 08000 825049

• Finlanda: 0800 917607

• Suedia: 0207 93400

• Rusia: 8800 7073856

• Spania: 900 812976

• Lituania: 8800 33012

• Republica Cehă: 800144066 Luni - vineri 09:00 - 17:00 Miercuri 09:00 - 16:00 (Închis în zilele de sărbătoare legală în Regatul Unit) 3. YoungLiving.com pentru mai multe informații. Rețineți beneficiile obținute la aderarea ca membru al Young Living: • o reducere de 24 % la prețul de vânzare cu amănuntul • expediere gratuită și produse gratuite atunci când vă înscrieți în programul lunar Essential Rewards • posibilitatea de a câștiga comisioane și bonusuri prin planul de compensare profitabil al Young Living


Ne luăm în serios rolul de a proteja planeta. Procesul nostru de producție de ultimă generație vă aduce cele mai pure uleiuri din lume.

Îl denumim ®

Nu este un slogan – este menirea noastră.

Procesul nostru riguros brevetat Seed to Seal® reprezintă amprenta distinctivă a Young Living. În acest mod ne asigurăm că fiecare produs de la Young Living pe care îl comandați a fost realizat cu o atenție deosebită pentru calitate și durabilitate. Veți începe să vedeți această siglă exclusivă pe multe dintre produsele dvs. preferate pentru a vă reaminti că în fiecare picătură de ulei esențial produs de noi veți regăsi o neasemuită puritate și eficiență.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați acest membru Young Living:

Young Living (Europe) Ltd Third Floor, Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London, W4 5YS, Marea Britanie Tel: +44-1480-710032 Fax: +44-1480-862849 Numărul societății: 5299340

WORLD LEADER in ESSENTIAL OILS Cod: 384958 RO v.1

Profile for Young Living Essential Oils

Young Living Europe Product Guide | RO  

Young Living Europe Product Guide | RO