a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

EURÓPAI TERMÉKÚTMUTATÓ


A YOUNG LIVING köszönti Önt!

Örömmel köszöntjük a Young Living családunkban! A Young Living küldetése, hogy az illóolajokat a világ minden otthonába eljuttassa. Az emberek mindenhol válaszokat keresnek az egészségüket, valamint a spirituális és pénzügyi jóllétüket érintő kérdésekre. Örömmel üdvözöljük a Young Living tagjai között, hogy segítsen üzenetünket továbbítani a világ felé. Több millió ember vár arra, hogy megválaszolják a kérdéseiket, és egy jobb utat mutassanak nekik. Az emberek csak akkor lehetnek szabadok, ha erősek és egészségesek, és rendelkeznek a kellő pénzügyi erővel, hogy utazzanak, tanítsanak és adakozzanak a rászorulóknak. Az illóolajok terén világvezetőként a rendelkezésre álló legtisztább illóolajokat kínáljuk a „Seed to Seal” folyamatunk révén, amelynek Ön is részese lehet az ültetési és betakarítási szezonban vagy világszerte ellátogatva a termesztő és lepárló partnereinkhez. A Young Living család a világ minden részén örömmel osztja meg Önökkel azokat az élményeket, amelyekért nap mint nap lelkesedünk. Izgalmas dolog látni, ahogy a családok összefognak, és olyan sok gyermek szeretné használni az olajokat és megtapasztalni azok számtalan előnyét. Ez egy új és izgalmas időszak, amelyet erőteljes növekedés jellemez. A 2016-os termékútmutató tanúsítja a több, mint 20 éves elkötelezettséget aziránt, hogy segítsünk Önöknek megtalálni az egész életre kiterjedő jólét szabadságát, amelyet elképzelt, de nem tudta, hogy valaha el tudja-e érni. A Young Livingnél mindannyian nagy erőfeszítéseket tettünk, hogy biztonságos és hatásos illóolajos termékeket kínáljunk a legtöbb otthonban és irodában megtalálható, tudományos szempontból vitatott hatású összetevők leváltására. Ennek a praktikus és egyben átfogó útmutatónak a célja, hogy segítsen Önnek gyorsan megtalálni, amit keres és felfedezni a még ki nem próbált új termékeket. Termékeink segítenek Önnek, hogy megtalálja a szabadság oázisát, a fizikai és érzelmi jólét érzését. Eljött az Ön pillanata, hogy megtapasztalja a természet tiszta eszenciájának előnyeit, ahogyan azt mindenkinek szánta. Mindez az Öné, hogy élvezhesse, miközben az eszenciák revitalizálják testét, nyugalmat hoznak zaklatott hétköznapjaiba és jobbá teszik a hangulatát.

Mary és Gary Young Elnök-vezérigazgató és alapító


TARTALOM

Európa, 2016 Nem minden Young Living termék érhető el minden országban, ahol a Young Living a tevékenységét végzi. Kérjük, figyelje az egyes termékleírások alatt található országkódokat. Ezek a termékek megvásárolhatók bemutató vagy személyes használat céljára.

KULCS AZ ORSZÁGKÓDOKHOZ Egyesült Királyság

UK

Ausztria

AT

Németország

DE

Ír Köztársaság

IE

Svédország

SE

Spanyolország

ES

Minden EU-tagállamban elérhető

EU

Tetszenek Önnek az útmutatóban található termékhirdetések? Válassza ki a kedvenceit és ossza meg azokat a Facebookon keresztül!

A Young Livingről

2

Induljon el a Young Livinggel

12

Eg yedi illóolajok

18

Illóolaj-keverékek

30

Otthon 50 Egészséges és fitt

58

Szépségápolás

68

Az életstílus megosztása

78

Alter natív ter mékek

83

Tartalomjeg yzék

84

A rendelés módja

89

FACEBOOK.COM/YOUNGLIVINGEUROPE TWITTER.COM/YLEOEUROPE I N S TA G R A M . C O M / Y O U N G L I V I N G E O PINTEREST.COM/YOUNGLIVINGEO BLOG.YOUNGLIVING.COM

A katalógusban található információk 2016 januárjában a valóságnak megfelelnek.


Mi komolyan vesszük a bolygónkról való gondoskodást. Csúcstechnológiájú gyártási folyamataink a világ legtisztább olajait eredményezik. A folyamatunk neve: Seed to Seal™. Ez nem csak egy szlogen – ez a missziónk.


A

CÉLUNK

Eucalyptus radiata

A még nagyobb jólét és bőség megosztása az emberekkel a világ minden részén mindig is első számú prioritás volt a Young Living számára. A sokoldalú, egész világon jelen levő wellness-közösségünk elkötelezett aziránt, hogy a világ minden otthonába eljusson az egyedülálló üzenetünk és a prémium termékeink.

F O RT N E L S O N , BC, Kanada

C A L G A RY, AB, Kanada

S T. M A R I E S , I D , USA LEHI, U T, USA

LONDON, Egyesült Királyság

H I G H L A N D F L AT S , I D , USA

S I M I A N E - L A - RO T O N D E , Franciaország

S P L I T, Horvátország TO K YO, Japan

MONA, U T, USA

A L M O G, Izrael

M E X I K Ó V Á RO S , Mexikó

H O N G KO N G, Kína

SALALAH, Omán

TA I T U N G, Tajvan

G U AYA Q U I L , Ecuador

K UA L A LU M P U R , Malajzia

SZINGAPÚR

S Y D N E Y, Ausztrália

Young Living nemzetközi irodák Young Living farm vagy lepárló Young Living globális központ

TÉNYEK A YOUNG LIVING NÖVEKEDÉSÉRŐL 2015-ben a Young Living Europe több, mint 20 terméket vezetett be, köztük új egyedi illóolajokat és illóolaj keverékeket.

2015-ben a világ minden részéről több, mint 16 000 tag vett részt a Nemzetközi Nagygyűlésen, az éves tagsági ünnepünkön.

A Young Living illóolajok 50 különböző forrásból származnak, amelyek mindegyike méltó a Seed to Seal® megkülönböztetésre.

3


FARMJAINK VILÁG a

különböző részein

S T. M A R I E S , I D A H O Á L L A M , E G Y E S Ü L T Á L L A M O K Ez az ősi 80 hektáros farm, amely egy Idaho északi, vidéki területén lévő hegység egyik völgyében található, volt az alapító D. Gary Young által megvásárolt első farm. Bár a farm kezdetben kizárólag csak levendula termesztésére szolgált, később bebizonyosodott, hogy tökéletes körülményeket kínál a melissa számára is, amely mára a fő termesztett növény itt. Az első üvegházi palántákat itt termesztették, és innen szállították őket a Utah állambeli Monában található farmra. Itt sok növénykísérlet történt, és ahogy a farmon tenyésztett növények köre bővült, Gary itt végezte el legfontosabb kísérleteit, és szerezte a legtöbb ismeretet a lepárlás művészete terén. Itt került sor elsőként varádics begyűjtéses termesztésére és lepárlására.


H I G H L A N D F L AT S , I D A H O Á L L A M , E G Y E S Ü LT Á L L A M O K

S I M I A N E - L A - RO T O N D E , FRANCIAORSZÁG

A Téli Szüret és a Tavaszi Újraültetés események helyszíneként szolgáló festői Highland Flats faiskola az a hely, ahol a tagok első kézből megismerhetik a „Seed to Seal” folyamatot. A farmon idahói balzsamfenyőt, óriás tuját, erdeifenyőt, idahói szúrós lucot és egyéb tűlevelűeket termesztenek és párolnak le, és itt található a világ első teljes mértékben automatizált, csúcstechnológiájú lepárlóüzeme.

A D. Gary Young által megtett utat az illóolajok és a franciaországi Provence felé a dombos táj és a látszólag végtelen, illatos levendulamezők jellemzik. A dombtetőn álló kastély körül elhelyezkedő fantasztikus farmunkon levendulát, lavandint, rozmaringot, muskotályzsályát és alakort termesztünk.

S P L I T, H O RV Á T O R S Z Á G

M O N A , U TA H Á L L A M , E G Y E S Ü LT Á L L A M O K

A szalmagyopár termesztésének tökéletes helyszíneként ismert Horvátország ideális környezetet kínál az aromás növények széles választéka számára. A horvátországi farm egyre bővült, és egyre nagyobb és nagyobb területen termesztette a szalmagyopárt. A Young Living a közelmúltban vásárolt egy gyönyörű épületet a farmtól körülbelül 30 percnyi távolságra. Ez az épület ad otthont a lepárlónak, a gyártóüzemnek és a forgalmazási központnak.

Az 1995-ben létrehozott Young Living levendulafarm a világ minden részéről érkező családok úticéljává vált. Több hektárnyi levendulát, muskotályzsályát, borsmentát, izsópot, aranyvesszőt és számos egyéb növényt takarítunk be és párolunk le itt, hogy előállítsunk a legnépszerűbb illóolajaink közül néhányat. Ez a gyönyörű farm ad otthont az éves Levendula Nap ünnepnek, lovasbemutatóknak, az Őszi Fesztiválnak és számos egyéb különleges eseménynek.

5


SALALAH, OMÁN

G U AYA Q U I L , E C U A D O R

2010 óta a Young Living együttműködik helyi ománi betakarítókkal, hogy biztosítsa a szükséges ellátást Szentelt tömjéngyantából, amelyből lepárlással állítják elő a Szentelt tömjén illóolajat. Mi vagyunk a világon az első és egyetlen vállalat, amely engedélyt kapott a gyanta lepárlására és ennek az értékes illóolajnak a nyugati világba történő exportálására.

Guayaquil gazdag, termékeny talaja kiváló környezetet teremt olyan egyedülálló és ritka növények termesztésére, mint például a kék eukaliptusz, az ylang ylang, a csokoládé, a dorado azul, az ocotea, és még sok egyéb növény Ennek a farmnak a csúcstechnológiájú lepárlóüzeme Dél-Amerika legnagyobb ilyen üzeme.

PA RT N E R FA R M O K Saját farmjainkon kívül a Young Living résztulajdonnal rendelkezik számos egyéb farmban is a világ minden részén, független termesztőkkel fennálló partneri együttműködés keretében. Partnereink vállalják, hogy szigorúan követik a „Seed to Seal” folyamatunkat, valamint hogy megfelelnek az irányukba támasztott magas színvonalú követelményeinknek. Partnerei révén a Young Living képes támogatni a helyi független gazdálkodókat, miközben fenntartja a minőség iránti abszolút elkötelezettségét.

E G Y Ü T T M Ű KÖ D Ő FA R M O K F O RT N E L S O N , B R I T I S H C O LU M B I A , K A N A DA A 2014-ben megvásárolt Northern Lights farmon fekete lucfenyőt, kék cickafarkat és alakort termesztenek. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk részeként ezen a festői farmon a fekete lucfenyő folyamatos visszatelepítését végezzük. A farm nemsokára otthont ad majd egy szárítóüzemnek is, amely a lepárlást után visszamaradt faforgácsot pelletté dolgozza fel, amelyet a környező közösségek a fatüzelésű kályhákban egy környezetkímélőbb alternatívaként használhatnak fel.

6

YoungLiving.com

Illóolajaink közül sokat együttműködő farmokról szerezzük be, a világ minden tájáról. Ezen elismert termesztők kizárólag a Young Livingnek dolgoznak és vállalják, hogy szigorúan követik a „Seed to Seal” folyamatunkat. E farmok befektetőjeként szorosan nyomon követjük az általuk biztosított növények és olajok minőségét és eredetiségét.

MINŐSÍTETT BESZÁLLÍTÓK Illóolajaink közül sokat globális beszállítók széles körétől vásároljuk meg, amely beszállítók betartják az igen komoly követelményeket támasztó „Seed to Seal” folyamatunkat. Szigorú és alapos vizsgálatoknak vetjük alá az ilyen beszállítók által szállított illóolajokat.


Tisztaságra vonatkozó ígéretünk a magvaktól a csomagolásig

(SEED TO SEAL)

A Young Living több, mint 20 éve az irányadó az illóolajok tisztasága és hatásossága terén. A minőségre vonatkozó ígéretünk központjában a „Seed to Seal®” folyamat áll, egy szabadalmaztatott folyamat, amely az eredeti illóolajok előállításának legfontosabb követelményeire összpontosít:

A MAG (SEED)

A „Seed to Seal” folyamatuk létfontosságú első lépése a kívánatos összetevőket megfelelő arányban tartalmazó növények előállítására alkalmas vetőmagvak kiválasztása.

A TERMESZTÉS

A fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos szakértelmünk biztosítja, hogy megfeleljünk a szigorú szabványoknak, a Young Living tulajdonában lévő farmokon és a gondosan felügyelt partnereink farmjain egyaránt.

A LEPÁRLÁS

Az ősi és a modern technikákat kombinálva fenntartjuk a jótékony hatású növényi összetevők ideális profilját minden egyes illóolaj-tételben.

A V I Z S G Á L AT

A konzisztens minőség és tisztaság garantálása érdekében az illóolajaink vizsgálatára saját belső laboratóriumainkban, valamint harmadik fél létesítményeiben kerül sor. A Young Living illóolajok több tucat forrásból származnak, és mindegyikük megfelel a szigorú Seed to Seal® minősítéseinknek.

A LEZÁRÁS

A „Seed to Seal” folyamat azzal zárul, hogy a csúcstechnológiájú létesítményeinkben gondosan lezárunk és ellenőrzünk minden egyes illóolaj-üveget, mielőtt kiszállítanánk azokat a világ minden részén található tagjaink számára.

A „Seed to Seal” folyamatunkra és a világ különböző részein található farmjainkra vonatkozó további információkat lásd a SeedtoSeal.com oldalon.


Mik azok az

ILLÓOLAJOK? A farmokon termesztett és a begyűjtött növényekből, füvekből és fákból sok szeretettel előállított illóolajok olyan koncentrált növényi kivonatok, amelyeket gondos vízgőzdesztillációval, hidegsajtolással vagy gyantacsapolással nyernek ki. Ezek a tiszta illóolajok sokkal hatásosabbak, mint a növények, amelyekből kivonták őket. Több száz egyedi illóolajat, keveréket és illóolajos terméket kínálunk, amelyek mindegyike optimális szintben tartalmazza a specifikus, természetben előforduló összetevőket, így biztosítva a maximális hatásukat. Akár aromaterápiához, akár szépségápolásra, akár háztartási célokra alkalmazza az olajokat, a mindennapi élet összes területén előnnyel járhat az illóolajok használata!

ILLÓOLAJOK ÉS ILLÓOLAJOS TERMÉKEK Ylang Ylang

8

YoungLiving.com

A tiszta, eredeti illóolajok képzik a Young Living minden termékének alapját. Négy kategóriában kínálunk termékeket a mindennapi élet gazdagabbá és egyszerűbbé tételéhez:


ILLÓOLAJOK

OTTHON

EGÉSZSÉGES ÉS FITT SZÉPSÉGÁPOLÁS

Kényeztesse a testét, szellemét és lelkét, hogy felfedezze a tiszta, magabiztos életet, amiről mindig is álmodott. Az egyedi illóolajaink, keverékeink vagy kivonataink a jólét eddig meg nem tapasztalt érzését hozzák el az Ön életébe.

Gondoskodjon a családja és otthona tisztaságáról és védelméről a mindennapi használatra tökéletes, természetes eredetű termékekkel. Háztartási termékeink azokat az összetevőket tartalmazzák, amelyeket Ön szeretne, és nem tartalmazzák azokat, amelyeket Ön nem szeretne.

Elégítse ki teste tápanyagigényét, miközben ízlelőbimbóit is kényezteti. A táplálékkiegészítők és az egészséges, ízletes falatok ezen választéka rengeteg olyan lehetőséget kínál, amelyet az egész család szeretni fog.

Fedje fel teste természetes ragyogását illóolajos testápolási termékcsaládunk segítségével. Tisztítsa, táplálja és hidratálja bőrét a tudományos szempontból kétes összetevőktől mentes termékekkel. Kényeztesse a testét kívülről befelé!

Illóolajok: Lásd a 18. oldalt.

Otthon: Lásd a 50. oldalt.

Egészséges és fitt: Lásd az 58. oldalt.

Testápolás: Lásd a 68. oldalt.


Hárs

Hogyan kell használni

AZ ILLÓOLAJOKAT?

Kövesse az alábbi útmutatást – valamint az egyes címkéken található egyedi utasításokat, hogy megtapasztalja az illóolajok lenyűgöző, a jólétet elősegítő előnyeit.

A RO MATE RÁPIAKÉ NT Egyes illóolajok belélegzése serkenti az érzékeket és számos pozitív hatással lehet a testre. Próbálja ki az alábbi ötleteket az illóolajok inhalálásánál: •

Inhaláljon közvetlenül az üvegből.

Párologtasson a Young Living valamelyik prémium diffúzorával.

Óvatosan öntsön forró vizet egy tálba, majd adjon hozzá néhány csepp illóolajat. Fedje le a fejét és a tálat sátorszerűen egy törölközővel. Lélegezzen mélyen és lassan.

HELY ILE G Számos illóolaj biztonságosan alkalmazható közvetlenül a bőrön:

Új megjelenés!

10

YoungLiving.com

Csepegtessen 2-3 csepp olajat a tenyerébe vagy közvetlenül arra a területre, ahol alkalmazni szeretné. Körkörös mozdulatokkal masszírozza be az olajat a bőrbe. Szükség szerint ismételje meg.

A célzott felvitelhez használja a Young Living illóolaj golyós termékek egyikét vagy a kedvenc illóolaját egészítse ki görgős fejjel.

Figyelmeztetés: Alkalmazás előtt mindig olvassa el a címkén található utasításokat. Az illóolajok nagyon erősek, és némelyikük irritálhatja a bőrt. Ha irritáció lépne fel, használja a V-6 növényiolaj-komplexet vagy bármilyen tiszta növényi olajat az illóolaj felhígítására.


A Young Living

ÚJ ARCULATA

Gyönyörű dolgok várnak a Young Livingre. Kísérje figyelemmel termékeinket, a címkéket, a promóciós anyagokat, a weboldalunkat és minden más felületet, ahol folytatjuk a Young Living 2016-os inspiráló és ragyogó új arculatának felfedését. Kedveli a golyós termékek nyújtotta kényelmet? Mostantól még több mindent kedvelhet. Minden egyes golyós termék egy ragyogó papírhengerben érkezik meg Önhöz, amelyben idahói balzsamfenyő, erdeifenyő és idahói szúrós luc faforgács található a saját farmjainkon található lepárlóüzemekből. Ezek az egyedi dobozok büszkén viselik majd az exkluzív Seed to Seal® pecsétet, emlékeztetve a csúcstechnológiájú folyamatra, amelyet azért alkalmazunk, hogy a világ legkiválóbb minőségű illóolajait hozzuk el Önöknek! Alig várjuk, hogy bemutassuk a gyönyörű új márkaarculatot, amely minden eddiginél könnyebbé teszi majd a Young Living termékek megosztását, mindezt ugyanazzal a páratlan minőséggel, amelyet már az elmúlt 20 évben is fenntartottunk, és továbbra is fenntartunk!

Zöldcitrom Levendula

A Young Livingnél a csomagolás arculatváltása egy izgalmas, de átmeneti folyamat. Vegye figyelembe, hogy emiatt a csomagolás és a termékcímkék eltérőek lehetnek a jelen termékútmutatóban megjelenítettektől. 11


KEZDJE meg az YL-UTAZÁSÁT

egy Young Living

INDULÓCSOMAGGAL!


Young Living

INDULÓCSOMAGOK

V IR T U Á L IS ÜL T Z S E R E K N Á J Á D O IR M E G VÁpSréÁmRiuOmL H ATJ A gjainkat indulócsomaelérhető az összes ! nyelven

Alapozza meg a sikerét egy Young Living indulócsomaggal! Teljes mértékben átalakítottuk a bevezető csomagjainkat, hogy azok kiváló üzletépítési anyagokat és minden eddiginél több mintát tartalmazzanak. Ezek a teljesen új készletek tökéletesek arra, hogy bemutassák a Young Livingben rejlő lehetőségeket és életstílust. Iratkozzon fel az egyik indulócsomagunkra és exkluzív előnyök sorát élvezheti, többek között az alábbiakat: • 24 százalékos nagykereskedelmi kedvezmény

• Lehetőség jutalékok és bónuszok elérésére

• Jogosultság az Essential Rewards programban való részvételre és ingyenes termékek, kedvezményes szállítás és egyéb előnyök elérésére

• Lehetőség arra, hogy segítsen másoknak a még nagyobb jólét és szabadság felfedezésében

ALAP INDULÓCSOMAG: Kód:

546028

UK AT DE

IE

SE

ES

Alap indulócsomag:

2 db Borsmenta mintatasak (0,25 ml)

10 db olajminta üveg

Marketinganyagok

2 db Peace & Calming mintatasak (0,25 ml)

1 db Stress Away (5 ml)

2 db Citrom mintatasak (0,25 ml)

2 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml)

1 db AromaGlide görgős applikátor

2 db Thieves mintatasak (0,25 ml)

2 db Levendula mintatasak (0,25 ml)

Névjegykártya-minta (10-es csomag)

* Levendula 5 ml, Borsmenta 5 ml, Citrom 5 ml, Tömjén 5 ml, Di-Gize 5 ml, Copaiba 5 ml, Thieves® 5 ml, PurificationTM 5 ml, R.C.TM 5 ml és PanAwayTM 5 ml

Rugalmas olajrendszer: Annak érdekében, hogy biztosítsuk ennek a fantasztikus készletnek az elérhetőségét, amennyiben a felsorolt olajok vagy keverékek közül egy vagy több nem érhető el, akkor annak helyettesítésére az alábbi rugalmas olajok (mindegyik 5 ml-es) közül egyet vagy többet használunk fel: Citromfű, Citrus Fresh, AromaEase és Ausztrál teafa (Melaleuca alternifolia). 13


PRÉMIUM INDULÓCSOMAG ARIA DIFFÚZORRAL Kód:

546528

UK AT DE

IE

SE

ES

Hamarosan!

1 db Prémium illóolaj-kollekció*

1 db Stress Away (5 ml)

2 db Citrom mintatasak (0,25 ml)

1 db Aria diffúzor

1 db AromaGlide görgős applikátor

2 db Thieves mintatasak (0,25 ml)

1 db Termékútmutató

2 db Levendula mintatasak (0,25 ml)

Névjegykártya-minta (10-es csomag)

Alap indulócsomag:

2 db Borsmenta mintatasak (0,25 ml)

10 db olajminta üveg

Marketinganyagok

2 db Peace & Calming mintatasak (0,25 ml)

2 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml)

PRÉMIUM INDULÓCSOMAG DEWDROP DIFFÚZORRAL Kód:

546328

UK AT DE

IE

SE

1 db Prémium illóolaj-kollekció*

1 db Stress Away (5 ml)

2 db Citrom mintatasak (0,25 ml)

1 db Dewdrop diffúzor

1 db AromaGlide görgős applikátor

2 db Thieves mintatasak (0,25 ml)

1 db Termékútmutató

2 db Levendula mintatasak (0,25 ml)

Névjegykártya-minta (10-es csomag)

Alap indulócsomag:

2 db Borsmenta mintatasak (0,25 ml)

10 db olajminta üveg

Marketinganyagok

2 db Peace & Calming mintatasak (0,25 ml)

2 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml)

14

YoungLiving.com

ES


PRÉMIUM INDULÓCSOMAG NINGXIA Kód:

546728

UK AT DE

IE

SE

ES

Hamarosan!

NingXia Red – 2 db (Kettő 750 ml-es üveg) Marketinganyagok

2 db Citrom mintatasak (0,25 ml)

30 x NingXia Red egy adagos kiszerelések (60 ml)

1 db Stress Away (5 ml)

2 db Thieves mintatasak (0,25 ml)

1 db AromaGlide görgős applikátor

Névjegykártya-minta (10-es csomag)

NingXia Nitro

2 db Levendula mintatasak (0,25 ml)

10 db olajminta üveg

1 db Termékútmutató

2 db Borsmenta mintatasak (0,25 ml)

Alap indulócsomag:

2 db Peace & Calming mintatasak (0,25 ml)

2 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml)

PRÉMIUM INDULÓCSOMAG THIEVES Kód:

546628

UK AT DE

IE

SE

ES

Hamarosan!

1 x Thieves 15ml

1 db Termékútmutató

2 db Peace & Calming mintatasak (0,25 ml)

1 x Thieves AromaBright fogkrém

Alap indulócsomag:

2 db Citrom mintatasak (0,25 ml)

1 x Thieves Fresh Essence Plus szájvíz

Marketinganyagok

2 db Thieves mintatasak (0,25 ml)

2 x Thieves háztartási tisztító

1 db Stress Away (5 ml)

Névjegykártya-minta (10-es csomag)

2 x Thieves habzó kézi szappan

1 db AromaGlide görgős applikátor

10 db olajminta üveg

2 x Thieves Spray

2 db Levendula mintatasak (0,25 ml)

2 x Thieves vízmentes kézfertőtlenítő

2 db Borsmenta mintatasak (0,25 ml)

2 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml) 15


ESSENTIAL REWARDS csomagok Vegye kézhez rendelését automatikusan minden hónapban a Young Living automatikus szállítási programjába, az Essential Rewardsba történő feliratkozás segítségével! Ingyenes termékekre beváltható pontokat szerezhet, élvezheti a kedvezményes szállítást, testre szabhatja a rendelését és exkluzív jutalmakhoz juthat. A sok-sok előnynek és bónusznak köszönhetően soha nem volt jobb időpont az induláshoz! • Kedvenc Young Living termékeinek garantált havi szállítása • Csökkentett szállítási díjak • Kedvezményes árak exkluzív termékcsomagokra • Jövőbeni rendelésekhez felhasználható Essential Rewards pontok minden rendelés után • Jogosultság kompenzációra

Ha úgy dönt, hogy csatlakozik ehhez a programhoz, már ma megkezdheti a kedve szerinti termékek vagy a három javasolt Essential Rewards csomagunk egyikének kiválasztásával:

Kód: 369508

EVERYDAYEssential OILS™Rewards csomag

Biztosítsa be, hogy megkapja az alapvető termékeket az alábbival: Mindennapi olajok! Tartalma:

16

• Levendula, 5 ml

• Joy, 5 ml

• Citrom, 5 ml

• Thieves, 5 ml

• Borsmenta, 5 ml

• PanAway, 5 ml

• Tömjén, 5 ml

• Purification, 5 ml

• Stress Away, 5 ml

• Ausztrál teafa, 5 ml

YoungLiving.com

EU


Kód: 489308

NINGXIA® RED Essential Rewards csomag

Válassza ezt az izgalmas csomagot és fedezze fel, hogyan támogathatja a lelkét és a testét, illetve teheti gazdagabbá az életét az illóolajos, tápanyagokban gazdag NingXia Red segítségével! Tartalma: • NingXia Red, 750 ml, 4 db

• NingXia Red egy adagos kiszerelések, 60 ml, 30 db

UK AT DE SE

Kód: 369708

THIEVES® Essential Rewards csomag

Tegye jobbá otthonának környezetét a Thieves illóolaj-keverék erejével. Élvezze a háztartási és szájápolási megoldásokat a biztonságos és természetes összetevőkkel, amelyekben tudja, hogy megbízhat! Tartalma: • Thieves, 15 ml • Thieves AromaBright fogkrém – 60 ml • Thieves szájvíz, 236 ml • Thieves habzó kézi szappan, 236,5 ml, 2 üveg

• Thieves háztartási tisztító, 426 ml, 2 üveg • Thieves vízmentes kézfertőtlenítő, 29,35 g, • 2 üveg

• Thieves spray, 2 x 29,5 ml

UK AT DE SE

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

17


ILLÓOLAJ

termékek

A Young Living küldetésének középpontjában az illóolajok állnak, valamint ezen olajok képezik a termékválasztékunk alapját. Nézze át a termékeinket, fedezze fel a sokoldalú, hatásos illóolajokat és keverékeket, amelyek mögött a Seed to Seal® ígérete áll, és találja meg az Ön számára megfelelő illóolajokat.

Young Living levendulafarm, Mona, Utah állam


Illóolajok | Egyedi illóolajok

Egyedi

ILLÓOLAJOK

Borsmenta

Az elmúlt két évtizedben a Young Living kutatások segítségével tökéletesített egy saját, szabadalmaztatott Seed to Seal® folyamatot, amellyel a világ legkiválóbb illóolajait állítja elő. Ellenőrizzük, hogy a leginkább jótékony hatású vetőmagokból induljunk ki, tiszta termesztési gyakorlatokat követünk, részt veszünk a teljes lepárlási folyamatban, szigorú minőségbiztosítási vizsgálatokat végzünk, és gondosan lezárunk és megvizsgálunk minden egyes üveget, mielőtt kiszállítanánk azokat a világ minden részére. A Young Living elkötelezettsége az iparági minőségi előírások és hatásosságra vonatkozó szabványok túlteljesítése iránt azt jelenti, hogy minden egyes illóolajcsepp az optimális mértékben tartalmazza a jótékony növényi tulajdonságokat. A tökéletesség iránti elkötelezettségünk az illóolajok terén világvezető vállalattá tett minket.

BAZSALIKOM – BASIL Ocimum basilicum

BERGAMOTT – BERGAMOT Citrus aurantium bergamia

Kód: 350008 15 ml

UK AT DE

IE

A bazsalikom erőteljes, fűszeres illattal rendelkezik, amely életre kelti a testet és a lelket egyaránt. Helyileg alkalmazva segíthet a szellem frissítésében és a mentális éberség helyreállításában. Masszázshoz alkalmazva lazító hatású lehet a fájó izmokra.

BODORRÓZSA – CISTUS Cistus ladanifer Kód: 351808 5 ml

UK AT DE

YoungLiving.com

UK AT DE

IE

SE

A bergamott illóolaj könnyű, citrusos illattal rendelkezik, amely nyugtató hatásával magabiztossá tesz és jobb kedvre derít. A bergamottot (Citrus bergamia) már sok éve alkalmazzák az olasz népi gyógyászatban. Figyelmeztetés: A citrusolajokat nem lehet olyan bőrfelületre alkalmazni, amely 48 órán belül közvetlen napsütésnek vagy ultraibolya fénylek lesz kitéve.

BORÓKA – JUNIPER Juniperus osteosperma IE

SE

A bodorrózsa illóolaj a gyönyörű cserjék és a finom, mézes illat jellemezte szuharfélék növénycsaládjából származik. A bibliai Sharon rózsájának vélt bodorrózsa száraz, fás, gyantás illata számos nyugtató hatással bír.

20

Kód: 350308 15 ml

Kód: 357208 15 ml

UK AT DE

A boróka tiszta, enyhén átható, fás illata tisztító hatást fejt ki a lélekre, a szellemre és a testre. A bőrre is jótékony hatással lehet.

IE


Egyedi illóolajok | Illóolajok

BORSMENTA – PEPPERMINT Mentha piperita Kód: 361408 15 ml

UK AT DE

CÉDRUSFA – CEDARWOOD Cedrus atlantica IE

Kód: 350908 15 ml

SE

A borsmenta erőteljes, tiszta, friss mentolos illattal rendelkezik, és egyike a legrégebbi és legelismertebb növényeknek.

Kód: 353008 15 ml

UK AT DE

IE

A cédrusfa meleg, cédrusos illattal rendelkezik. Masszázshoz használva nyugtató és pihentető hatású. A cédrusfát már régóta felhasználják zsíros bőrre szánt kozmetikai készítmények hatóanyagaként.

A legnépszerűbb!

CIPRUS – CYPRESS Cupressus sempervirens

UK AT DE

A legnépszerűbb!

CITROM – LEMON Citrus limon IE

Kód: 357808 15 ml

A ciprus friss, növényi és enyhén örökzöldes illata frissít, helyreállít és tonizál. A megfázások időszakában enyhülést ad, valamint segíti a légzőrendszert is, és jó hatású a zsíros vagy problémás bőrre.

UK AT DE

IE

SE

A citrom erőteljes, tiszta, tisztító hatású citrusillattal rendelkezik, amely revitalizáló és felemelő hatású. 68 százalék d-limonént tartalmaz és hatásos antioxidáns. Figyelmeztetés: A citrusolajokat nem lehet olyan bőrfelületre alkalmazni, amely 48 órán belül közvetlen napsütésnek vagy ultraibolya fénylek lesz kitéve.

A legnépszerűbb!

CITROMFŰ – LEMONGRASS Cymbopogon flexuosus Kód: 358108 15 ml

CITRONELLA Cymbopogon nardus

UK AT DE

IE

Kód: 532308 5 ml

A citromfű könnyű, friss, citrusaromával és földes másodlagos jegyekkel rendelkezik. Ez a frissítő, fiatalító, stimuláló és egyensúlyba hozó olaj inspiráló hatással van és segít az elme kitisztításában.

UK AT DE

A szagokat megszüntető, frissítő és felemelő illatával a citronella illóolaj ideális a beltéri párologtatásra és kültéren a levegő frissítésére. A citronella fontos olaj az olyan Young Living termékekben, mint például a Purification olajkeverék. Hamarosan!

COPAIBA Copaifera reticulata Kód: 343108 15 ml

UK AT DE

IE

A copaiba az egyetlen olyan illóolaj, amelyet csapolással nyerünk ki, hasonlóan ahhoz, ahogy a gumit vagy juharszirupot nyerik ki a növényekből. A csapolást követően a copaiba-gyanta lepárlásra kerül, amelynek során egy gazdag, felemelő, fás illatú tiszta illóolaj keletkezik.

IE

DORADO AZUL Hyptis suaveolens Kód: 359808 5 ml

UK AT DE

IE

A dorado azul termesztése és lepárlása Ecuadorban történik. A magas béta-kariofillén tartalom segít a légzőrendszer támogatásában. A füves illatú olaj felhasználható helyi alkalmazásra és aromaterápiaként is.

Figyelmeztetés: Amennyiben vérhígító gyógyszereket szed, az alkalmazása előtt kérje ki orvosa véleményét.

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

21


Illóolajok | Egyedi illóolajok

ÉDESKÖMÉNY – FENNEL Foeniculum vulgare Kód: 354208 15 ml

UK AT DE

ELEMI Canarium luzonicum IE

SE

Az édeskömény édes, földes, ánizsos illata energetizáló, vitalizáló és egyensúlyt hozó hatású

IE

EUCALYPTUS GLOBULUS Eucalyptus globulus

UK AT DE

Kód: 353908 15 ml

IE

Az erdeifenyő frissítő, serkentő aromával bír. Sok hasonló jellemzője van az Eucalyptus globulushoz, és mindkét olaj hatása még tovább nő, ha keverékként használják őket.

UK AT DE

UK AT DE

IE

Az Eucalyptus globulus friss, átható illattal rendelkezik. Magas százalékban tartalmazza az eukaliptolt, amely számos szájvíz fő alkotóeleme. A bőrre alkalmazva gyakran használják a légzőrendszer működésének serkentésére, és testmozgás után az izmok megnyugtatására.

EUCALYPTUS RADIATA Eucalyptus radiata Kód: 353808 15 ml

UK AT DE

A tömjénnel és mirhával egy botanikai családba tartozó növényt Európában hagyományosan bőrápolásra alkalmazták. Az elemit nagyra tartják a finom vonalak és ráncok mélységének csökkentésére, a bőr feszesítésére és testmozgás után az izmok megnyugtatására való jó hatása miatt

ERDEIFENYŐ – PINE Pinus sylvestris Kód: 361808 15 ml

Kód: 354008 15 ml

Ha Ön kedveli az EUCALYPTUS RADIATÁT, akkor próbálja ki ezt is...

IE

Ez a fajta egyike a legsokoldalúbb eukaliptuszolajaknak, és alkalmas helyi használatra, párologtatásra, sőt még közvetlen inhalálásra is. Régóta alkotóeleme a Young Living legnépszerűbb keverékeinek.

• BREATHE AGAIN GOLYÓS TERMÉK • RAVEN • R.C.

FAHÉJ – CINNAMON BARK

FEKETEBORS – BLACK PEPPER Piper nigrum Új! Kód: 361108 5 ml

Cinnamomum zeylanicum; Syn. C. verum Kód: 351508 5 ml

UK AT DE

IE

A fahéjról azt tartják, hogy támogatja az egészséges szív- érrendszeri és immunrendszeri működést. Felhígítva és a csakrákba masszírozva pihentető, nyugtató érzés elérésére is használható.

22

YoungLiving.com

UK AT DE

A feketebors illóolajat vízgőz-desztillációval nyerik ki a bors terméséből, és az illóolajnak erős és éles illata van, amely stimulál és energetizál. A helyi alkalmazás szoros kapcsolatban van a keringés egészségével.

IE


Egyedi illóolajok | Illóolajok

FODORMENTA – SPEARMINT Mentha spicata Kód: 363808 5 ml

UK AT DE

IE

GERÁNIUM – GERANIUM Pelargonium graveolens Kód: 355408 15 ml

SE

A fodormenta illóolajat vízgőz-desztillációval állítják elő a borsmentánál puhább, mentás, enyhén gyümölcsös illatú levelekből. Mivel antioxidánsokban gazdag, a fodormenta segít a légzőrendszer támogatásában.

GRAPEFRUIT Citrus paradisi

UK AT DE

IE

A geránium fantasztikus felemelő, megnyugtató, virágos illattal rendelkezik. Kiváló hatású a bőrre. Hagyományosan a keringési rendszer támogatására használják, és az ereje nagy része abban rejlik, hogy segít a test szöveteinek revitalizálásában.

GYÖMBÉR – GINGER Zingiber officinale

Kód: 356008 15 ml

UK AT DE

IE

Kód: 355708 5 ml

A grapefruit friss, citrusos illata energetizáló és felemelő hatású. A nagy hatású antioxidánsban, a d-limonénben gazdag olaj jó hatású a bőrre – ahogy sok más hidegen sajtolt citrusolaj is.

UK AT DE

IE

A gyömbér meleg, fűszeres illata energetizáló hatású. Az emésztőrendszert támogató gyömbér kedvelt a hagyományos keleti konyhában.

Figyelmeztetés: A citrusolajokat nem lehet olyan bőrfelületre alkalmazni, amely 48 órán belül közvetlen napsütésnek vagy ultraibolya fénylek lesz kitéve. A legnépszerűbb!

HINOKI Chamaecyparis obtusa

HONG KUAI Chamaecyparis formosensis

Kód: 307308 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Kód: 465708 5 ml

A hinoki illóolaj a Chamaecyparis obtusa, a hinoki hamisciprusból származik, amely Japán középső részén honos. A hinokit igen kiváló minőségű faanyagnak tartják, és egyike „Kiso öt szent fájának”.

IDAHÓI BALZSAMFENYŐ – IDAHO BALSAM FIR Abies balsamea Kód: 331608 15 ml

UK AT DE

IE

A Hong Kuai rendelkezik a legmagasabb szeszkviterpén-tartalommal az összes Young Living illóolaj közül. Támogatja a spirituális tudatosságot és inspirálja tisztánlátást, intuíciót és a tetteket.

IDAHÓI SZÚRÓS LUC – IDAHO BLUE SPRUCE Picea pungens UK AT DE

IE

Az idahói balzsamfenyő Idaho északi részén lepárolt fenyőolaj, amely frissítő és felemelő illattal rendelkezik. Ennek a masszázsban használt olajnak nyugtató hatása van a testmozgás miatt az izmokban és a testben kialakuló kellemetlen érzésre.

Kód: 309308 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Az idahói szúrós luc termesztése, betakarítása és lepárlása a Young Living észak-idahói farmján történik. A szúrós luc (Picea pungens) magas százalékban tartalmazza az alfa-pinén és limonén növényi összetevőket. A helyileg alkalmazott szúrós luc olaj enyhítőleg hat a feszült és meghúzódott izmokra.

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

23


Illóolajok | Egyedi illóolajok

JADE LEMON Citrus limon eureka var. formensensis Új! Kód: 468508 5 ml

JÁZMIN – JASMINE Jasminum officinale

UK AT DE

IE

Kód: 356908 5 ml

A Jade Lemon™ termesztése Kína délkeleti részének meleg, nedves éghajlatán történik. Ez az olaj támogatja a bőr egészségét, segít megnyitni és eltávolítani az érzelmi blokkokat, és hasznos a tisztításban is.

UK AT DE

IE

A jázmin* meleg, egzotikus, növényi illata ellazít, megnyugtat, felemel és növeli az önbizalmat. A jázmin jó hatású a bőrre. Történelmi idők óta használják a szerelem felkeltésére.

KAKUKKFU – THYME Thymus vulgaris

KÁMFORFA – RAVINTSARA Cinnamomum camphora

Kód: 365008 15 ml

UK AT DE

IE

Kód: 362008 5 ml

A kakukkfű fűszeres, meleg, gyógynövényes illata egyszerre erőteljes és átható. Az ókor óta ismert kakukkfű nagy mennyiségű timolt tartalmaz. Ez egyik a legerősebb ismert antioxidánsoknak.

UK AT DE

IE

A kámforfa (Cinnamomum camphora) fűszeres, kámforos, meleg illattal rendelkezik, amely hasonlít az eukaliptusz illatához, de annál lágyabb. Gyakran használják a meditációhoz, és tisztító tulajdonságokkal is rendelkezik.

Hamarosan!

KAMILLA – ROMAN CHAMOMILE

KAPOR – DILL Anethum graveolens Kód: 353608 5 ml

Chamaemelum nobile Kód: 351208 5 ml

UK AT DE

IE

A szászok kilenc szent növénye közül egyik a meleg, édes, füves illattal rendelkező kamilla, amely lazító és nyugtató hatású a lélekre és a testre egyaránt. A kíméletessége különösen értékessé teszi a nyugtalan gyermekek esetén.

KÉK EUKALIPTUSZ – EUCALYPTUS BLUE UK AT DE

A kék eukaliptuszt Ecuadorban termesztik és párolják le. Ez az illóolaj nagy mennyiségben tartalmazza a nagy hatású eukaliptol és alfapinén alkotóelemeket.

24

YoungLiving.com

IE

A kaporolaj fűszeres, friss illata stimuláló, revitalizáló és stabilizáló hatással rendelkezik. Figyelmeztetés: Ezt az olajat nem lehet olyan bőrfelületre alkalmazni, amely 48 órán belül közvetlen napsütésnek vagy ultraibolya fénynek lesz kitéve.

KÚSZÓ FAJDBOGYÓ – WINTERGREEN

Eucalyptus bicostata Kód: 359708 5 ml

UK AT DE

Gaultheria procumbens IE

Kód: 365808 15 ml

UK AT DE

A kúszó fajdbogyó édes, mentás illattal rendelkezik. Ugyanazt a hatóanyagot (metilszalicilát) tartalmazza, mint a nyír, és jótékony hatással lehet a masszázs során a testedzés után a fejben és az izmokban jelentkező nyomás enyhítésével.

IE


Egyedi illóolajok | Illóolajok

LEVENDULA – LAVENDER Lavandula angustifolia Kód: 357508 15 ml

UK AT DE

IE

MACSKAGYÖKÉR – VALERIAN Valeriana officinalis Kód: 364808 5 ml

SE

A levendula friss, édes, növényi, füves illata nyugtató és frissítő hatású. Mivel ez az összes illóolaj közül a leginkább sokoldalú, minden háztartásban ott a helye. A levendulát nagyra becsülik a bőr- és szépségápolás terén.

UK AT DE

IE

A macskagyökeret évezredek óta használják a nyugtató, magabiztosságot adó és egyensúlyt teremtő hatásaiért. Az elmúlt három évtizedben klinikailag vizsgálták a lazító hatásait.

A legnépszerűbb!

MAJORANNA – MARJORAM Origanum majorana Kód: 358408 15 ml

MANDARIN – TANGERINE Citrus reticulata

UK AT DE

IE

A majoránna fás, fűszeres, kámforos illattal rendelkezik. A nyugtató hatású olaja melegíti a lelket és a testet egyaránt. Segít a feszes izmok megnyugtatásában a testmozgást követően és jótékony hatású lehet az egyszerű ideges feszültségre.

MELISSA Melissa officinalis Kód: 358908 5 ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

A lélek felemelésében és a biztonságérzet megteremtésében kiváló mandarinolaj a nagy hatású d-limonén antioxidánsban is gazdag. Figyelmeztetés: A citrusolajokat nem lehet olyan bőrfelületre alkalmazni, amely 48 órán belül közvetlen napsütésnek vagy ultraibolya fénylek lesz kitéve.

MIRHA – MYRRH Commiphora myrrha IE

A Melissa könnyű, friss, citromos illata erősítő és revitalizáló, ugyanakkor nyugtató hatású is. Számos tanulmány számol be arról, hogy a Melissa jó hatással van a bőrre. A téli időszakban nyugtatólag is hat.

Kód: 359308 15 ml

UK AT DE

IE

A mirha gazdag, füstös, balzsamos illata tisztító, helyreállító, revitalizáló és felemelő hatású. Napjainkban a mirhát széles körben használják a szájhigiéniai termékekben.

MUSKOTÁLYZSÁLYA – CLARY SAGE Salvia sclarea

MIRTUSZ – MYRTLE Myrtus communis Kód: 359508 5 ml

Kód: 364408 15 ml

UK AT DE

IE

A mirtusz lélekemelő illata igen kellemes párologtatott formában. Emellett nyugtató hatása is van, és helyileg alkalmazva segíthet a szépségápolásban, javítva az egészséges bőr megjelenését.

Kód: 352108 15 ml

UK AT DE

IE

A muskotályzsálya illóolaj érett, meleg növényi illattal rendelkezik, amely felemelő és egyben nyugtató hatású, így tökéletes választás a PMS (premenstruációs szindróma) esetén a normál, egészséges hangulat fenntartására. Emellett a menopauzás nők számára is támogatást nyújt.

Hamarosan!

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

25


DEWDROP DIFFÚZOR Alakítsa át a környezetét! A reggeli harmatcseppek letisztultsága és eleganciája által ihletett Young Living Dewdrop™ diffúzor párásítóként, porlasztóként és aroma diffúzorként is működik – mindezt egyetlen egyszerűen használható termékben. Az egyedi tervezésű, akár négy órás folyamatos működést is biztosító, automatikusan kikapcsoló és a környezeti fényhez igazodó világítással rendelkező Dewdrop diffúzor bármilyen helyiségben igazi fürdőhangulatot teremt.

26


Egyedi illóolajok | Illóolajok

NARANCS – ORANGE Citrus sinensis Kód: 360208 15 ml

UK AT DE

IE

A narancs gazdag, citrusos illata vidámabbá teszi a lelket, miközben nyugtató hatással is rendelkezik. Gazdag az erős antioxidáns d-limonénben. Figyelmeztetés: A citrusolajokat nem lehet olyan bőrfelületre alkalmazni, amely 48 órán belül közvetlen napsütésnek vagy ultraibolya fénylek lesz kitéve. A legnépszerűbb!

NORTHERN LIGHTS FEKETE LUCFENYŐ – NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE Picea mariana Új! Kód: 531308 5 ml

UK AT DE

IE

Párologtassa ezt a gazdag, fás, serkentő illatot meditáció közben, hogy friss, illatos légkört teremtsen. Bőrápolási termékekhez hozzáadva vagy helyileg alkalmazva javít a száraz bőr megjelenésén, vagy segít az egészséges bőr fenntartásában.

OREGÁNÓ – OREGANO Origanum vulgare Kód: 360508 15 ml

Kód: 308608 5 ml

UK AT DE

IE

A német kamilla (Matricaria recutita) Európa és a mérséklet égövbe tartozó ázsiai területek sok részén általánosan megtalálható évelő növény. A német kamilla olaját a virágokból nyerik ki, ami segít az ellazulásban.

OCOTEA Ocotea quixos Kód: 355608 5 ml

UK AT DE

IE

Az egy ecuadori fafajból kinyert ocotea nagy mennyiségben tartalmaz alfa-humulént, amely vegyület segíti a szervezet természetes reakcióját az irritációra és kellemetlenségekre. Figyelmeztetés: Bőrérzékenységet okozhat. Gyermekektől távol tartandó. Amennyiben terhes, szoptat, gyógyszeres kezelés alatt áll vagy beteg, használat előtt konzultáljon orvosával.

PACSULI – PATCHOULI Pogostemon cablin UK AT DE

IE

Az oregánó nehéz, fűszeres, csípős illata segít a biztonságérzet kialakításában.

Kód: 360808 15 ml

UK AT DE

IE

A pacsuli, amelyet néha a „hatvanas évek illata” néven is emlegetnek pézsmás, földes, egzotikus aromával bír. Nagyon jótékony hatású a bőrre, segít a ráncosság vagy repedezettség csökkentésében.

PALO SANTO Bursera graveolens Kód: 360708 5 ml

NÉMET KAMILLA – GERMAN CHAMOMILE Matricaria recutita Új!

ROZSDÁSKA – LEDUM Ledum groenlandicum UK AT DE

A tömjénhez hasonlóan a Palo Santo is spirituális olajként ismert, amelyet hagyományosan az inkák használtak a lélek megtisztításához a negatív energiáktól.

IE

Kód: 357908 5 ml

UK AT DE

A rozsdáskát hagyományosan a bennszülött inuit népi orvoslás használta az energiaáramlás támogatására. Emellett a vélekedések szerint harmonizálja és egyensúlyba hozza a test napi szükségleteit is.

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

27

IE


Illóolajok | Egyedi illóolajok

RÓZSA – ROSE Rosa damascena

ROZMARING – ROSEMARY Rosmarinus officinalis

Kód: 362308 5 ml

UK AT DE

Kód: 362608 15 ml

IE

A rózsa* gyönyörű, erőteljes virágos és édes illata magával ragadó és igen romantikus. A több ezer éve bőrápolásra használt olaj tökéletes a száraz és idősödő bőrre.

UK AT DE

IE

A rozmaring friss, füves, édes és enyhén gyógyszeres aromával rendelkezik. Energetizáló olajként jó hatású lehet a mentális éberség helyreállításában kimerültség esetén. Figyelmeztetés: Ne használja 4 év alatti gyermekeknél.

SÁRGARÉPAMAG – CARROT SEED Daucus carota

SZENTELT TÖMJÉN – SACRED FRANKINCENSE Boswellia sacra Kód: 355008 5 ml

Kód: 308108 5 ml UK AT DE

IE

SE

A Sacred Frankincense illóolaj a Boswellia sacra frankincense fáról származik. Ez az olaj ideális azok számára, akik szeretnék elmélyíteni spirituális utazásukat és a meditációjukat. ™

SZALMAGYOPÁR – HELICHRYSUM

Kód: 363408 5 ml UK AT DE

IE

A szalmagyopár friss, földes, füves illata lélekemelő hatású. A szalmagyopár virágait gyakran említik „örökvirág” vagy „immortelle” néven is.

SZEGFŰSZEG – CLOVE Syzygium aromaticum Kód: 352408 15 ml

UK AT DE

A szegfűszeg édes, fűszeres illata lelkesítő és revitalizáló hatású. A Thieves keverékünk egyik fontos alkotóeleme - csodálatos hatásának köszönhetően - az eugenol, ami a szegfűszeg fő hatóanyaga. Figyelmeztetés: Amennyiben vérhígító gyógyszereket szed, az alkalmazása előtt kérje ki orvosa véleményét.

28

YoungLiving.com

UK AT DE

IE

A hagyományosan a vallási ceremóniák és meditáció során tömjénként használt olaj felemelő és ellazító hatású. A hidratáló és normalizáló hatása miatt a bőrápolásban is fontos.

SZERECSENDIÓ – NUTMEG Myristica fragrans Új! IE

IE

A sárgarépamag enyhén édes illattal, földes, növényi jegyekkel rendelkezik. Hagyományosan az emésztés elősegítésére használják.

SZANTÁLFA – SANDALWOOD Santalum album

Helichrysum italicum Kód: 356308 5 ml

UK AT DE

Kód: 359908 5 ml

UK AT DE

A szerecsendiót már régóta alkalmazzák helyileg az időszakos fájdalmak kezelésére, különösen masszázzsal vagy forró fürdővel kombinálva. Aromaterápiás alkalmazásban segít a test és a szellem ellazításában, és alkalmazható a nyugodt éjszakai alvás elősegítésére.

IE


Egyedi illóolajok | Illóolajok

TEAFA – TEA TREE Melaleuca alternifolia Kód: 358708 15 ml

TÖMJÉN – FRANKINCENSE Boswellia carterii UK AT DE

IE

A teafa illóolaját széles körben szívesen alkalmazzák. A bőrre is jótékony hatással lehet.

Kód: 354908 5 ml

UK AT DE

IE

SE

A tömjén édes, meleg, balzsamos illata stimuláló hatású és segít a szellem felemelkedésében. A tömjén ugyanakkor az öregedő és száraz bőrre szánt bőrápolási termékek értékes összetevője is. Az ókori egyiptomiak fiatalító arcpakolásokban használták. Lásd még: Szentelt tömjén.

VETIVER Vetiveria zizanoides

XIANG MAO Cymbopogon citratus

Kód: 365108 5 ml

UK AT DE

IE

A Vetiver (Vetiveria zizanoides) nehéz, földes illata hasonlít a pacsuli illatához, de van benne egy kis citromos jegy. A vetiverolaj pszichológiai hatásai között van, hogy magabiztosságot ad, nyugtat és stabilizál.

YLANG YLANG Cananga odorata Kód: 365908 15 ml

Kód: 465808 5 ml

UK AT DE

IE

A Tajvanban a „gyors megvilágosodás aromás füveként” ismert Xiang Maot hagyományosan az otthonok levegőjének frissítésére, a szellem megvilágosítására és a bőr hidratálására használták.

ZSÁLYA – SAGE Salvia officinalis UK AT DE

Kód: 363208 15 ml

IE

Az ylang ylang-ot az édes, lágy, virágos illata igazi romantikus kedvenccé tette. Az ylang ylang rendkívül hatékony a nyugtató hatás és a relaxáció érzésének kifejtése terén, és segíthet a harag, feszültség és idegesség érzésének elengedésében.

UK AT DE

IE

A zsálya fűszeres, füves aromával bír. Jól ismert azon képességéről, hogy megerősíti az érzékeket és a test létfontosságú központjait. A zsálya segíthet a kétségbeesés és szellemi fáradtság leküzdésében.

ZÖLDCITROM – LIME Citrus latifolia Kód: 307408 15 ml

UK AT DE

IE

SE

A zöldcitrom valószínűleg Malajzia keleti részén őshonos, és onnan vitte magával Kolumbusz a második útja során a NyugatIndiai szigetekre. A zöldcitromot a történelem során emésztéssegítőként használták fel, és számos egyéb hagyományos felhasználási célja is van. Figyelmeztetés: A citrusolajokat nem lehet olyan bőrfelületre alkalmazni, amely 48 órán belül közvetlen napsütésnek vagy ultraibolya fénylek lesz kitéve.

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

29


Illóolajok | Keverékek

Illóolaj-

KEVERÉKEK

Eucalyptus Radiata

Az olajok hatásossága és egyensúlya kiemelten fontos az illóolaj-keverékek előállítása során. Amikor az illóolajok egymással harmóniában fejtik ki hatásukat, egyesített erejük jelentős változást hozhat. Keverékeink több év szigorú tesztelés, valamint a kiterjedt termesztési szakértelem és a gyakorlati alkalmazás eredményei, valamint az egymást kiegészítő olajok olyan szinergikus keverékeit kínálják, amelyek az élet minden területén alkalmazhatók.

ABUNDANCE

ACCEPTANCE

Kód: 330008 15 ml

UK AT DE

IE

UK AT DE

IE

Az Abundance keveréket a minket körülvevő harmonikus mágneses mező frekvenciájának növelésére hoztuk létre. Ez a magasabb frekvencia létrehozza az úgynevezett „vonzás törvényét”, amely azokra a dolgokra vonatkozik, amelyeket magunkhoz vonzzunk.

Az Acceptance stimulálja az elmét a speciálisan úgy összeállított olajok révén, amelyek elősegítik magunk és mások elfogadását, a vélt akadályok ellenére. Ez a keverék segíthet a halogatás és az elutasítás leküzdésében is.

ILLÓOLAJOK: Narancs, szegfűszeg, fahéj, tömjén, gyömbér, lucfenyő, pacsuli, mirha

ETHERISCHE OLIËN: Tömjén, hawaii szantálfa, geránium, kék varádics, neroli, koriander, bergamott, ylang ylang

AROMAEASE

AROMA LIFE

Kód: 474908 5 ml

UK AT DE

IE

Az AromaEase hűvös, mentolos illattal és nagy hatású illóolaj-alkotóelemekkel rendelkezik, amelyek aromaterápiához használva a nyugodtság érzését keltik. ™

ILLÓOLAJOK: Borsmenta, fodormenta, gyömbér, kardamom, édeskömény

30

Kód: 330308 5 ml

YoungLiving.com

Kód: 330608 15 ml

UK AT DE

IE

Az Aroma Life támogatást nyújt a szív- és érrendszer és a nyirokrendszer számára. A test ellazítását segítő illóolajokat tartalmaz. ILLÓOLAJOK: Ciprus, szalmagyopár, ylang ylang, majoranna


Keverékek | Illóolajok

AROMA SIEZ Kód: 330908 15 ml

AWAKEN UK AT DE

IE

Kód: 331208 15 ml

UK AT DE

IE

Az Aroma Siez keveréket a testedzés után az izmokban és a testben tapasztalt kellemetlen érzés kimasszírozásához állították össze. Emellett megnyugtatja a fejet, nyakat és a fáradt lábfejeket is.

Az Awaken több illóolaj-keverék inspiráló kombinációja, amely segít a belső tudatosság előhozásában és az ébredésben. Ez a keverék segíthet abban, hogy a legtöbbet hozza ki magából.

ILLÓOLAJOK: Bazsalikom, levendula, ciprus, majoranna, borsmenta

ILLÓOLAJOK: Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher

BRAIN POWER

BELIEVE

Kód: 466108 15 ml

UK AT DE

IE

SE

331308 5 ml

ILLÓOLAJOK: Idahói szúrós luc, idahói balzsamfenyő, tömjén, koriander, bergamott, ylang ylang, geránium

IE

ILLÓOLAJOK: Hawaii szantálfa, Melissa, szalmagyopár, cédrusfa, kék ciprus, tömjén, levendula

BUILD YOUR DREAM

CHRISTMAS SPIRIT UK AT DE

IE

Kód: 3315 15 ml

A D. Gary Young által a történelmi kötődéseikhez választott illóolajok kombinálásával a Build Your Dream™ aromaterápiához használva elősegíti és világosabbá teszi az álmai jövőjét.

A Christmas Spirit egy édes, fűszeres keverék narancs, fahéj és lucfenyő illóolajaiból, amelyek a karácsonyi időszakhoz kapcsolódó boldogságot, örömöt és biztonságot idézik fel.

ILLÓOLAJOK: Levendula, szentelt tömjén, Melissa, kék ciprus, Hong Kuai, idahói szúrós luc, ylang ylang, Dream Catcher, Believe, kék lótusz

CITRUS FRESH Kód: 331808 15 ml

UK AT DE

A Brain Power olyan illóolajokból áll, amelyekben sok szeszkviterpén – természetes oxigenáló vegyületek – található, így elősegítve az agy működését. Használja a gondolatok megtisztításának elősegítésére és a koncentráció támogatására.

A Believe illóolaj-keveréket idahói szúrós lucból és az ecuadori Young Living farmról származó ylang ylangból állítottuk össze, és a kellemes illata egyszerre ad magabiztosságot és életerőt.

Kód: 483408 5 ml

Kód:

ILLÓOLAJOK: Narancs, fahéj, lucfenyő

CLARITY UK AT DE

IE

A Citrus Fresh lazító és nyugtató keveréket gyermekek és felnőttek egyaránt kedvelik. A nagy hatású antioxidánsban, a d-limonénben gazdag keverék a jólét, a kreativitás és az öröm érzését váltja ki. Egyben levegőtisztítóként is működik. ILLÓOLAJOK: Narancs, grapefruit, kínai mandarin, mandarin, citrom, fodormenta

Kód: 332108 15 ml

UK AT DE

IE

A Clarity segít a tiszta elme és az éberség elérésében. Olyan stimuláló olajokat tartalmaz, amelyeket régóta használnak a szellemi tevékenység stimulálására. ILLÓOLAJOK: Bazsalikom, kamilla, kardamom, geránium, bergamott, rozmaring, citrom, ylang ylang, borsmenta, jázmin*, pálmarózsa, koriander

Figyelmeztetés: A citrusolajokat nem lehet olyan bőrfelületre alkalmazni, amely 48 órán belül közvetlen napsütésnek vagy ultraibolya fénylek lesz kitéve.

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

31


Illóolajok | Keverékek

COOL AZUL Új!

COMMON SENSE™ Kód: 309108 5 ml

UK AT DE

IE

Kód: 539908 15 ml

SE

UK AT DE

IE

A Cool Azul egy szabadalmaztatott illóolaj-keverék, amelyet D. Gary Young alkotott meg, és amely helyi hűsítő hatással bír. A dorado azul könnyű aromája és a Plectranthus oregano meleg illata (mindkettő exkluzív Young Living olaj) keveredik benne. ™

A Common Sense illóolaj a Young Living illóolajok szabadalmaztatott keveréke, amelynek célja az ésszerű döntéshozatali készségek elősegítése, amelyek nagyobb jóléthez, a célok eléréséhez és bőséghez vezetnek. ILLÓOLAJOK: Tömjén, ylang ylang, ocotea, aranyvessző, ruta, dorado azul, zöldcitrom

ILLÓOLAJOK: Borsmenta, kúszó fajdbogyó, zsálya, copaiba balzsam, Plectranthus oregano, árnika, niaouli, levendula, német kamilla, kék ciprus, elemi, fűszerkömény, dorado azul, vetiver

DI-GIZE

DRAGON TIME

Kód: 332408 15 ml

UK AT DE

Kód: 332708 15 ml

IE

A Di-Gize az emésztőrendszert támogató hatásuk miatt vizsgált olajok kombinációja.

UK AT DE

IE

A Dragon Time a nyugtató hatású illóolajok keveréke, megtalálható benne például a muskotályzsálya. A Dragon Time a tinédzsereknek és fiatal nőknek ajánlott.

ILLÓOLAJOK: Tárkony, boróka, ánizs, gyömbér, édeskömény, pacsuli, borsmenta, citromfű

ILLÓOLAJOK: Muskotályzsálya, levendula, kék cickafark, édeskömény, majoranna, jázmin*

A legnépszerűbb!

EN-R-GEE

DREAM CATCHER Kód: 333008 15 ml

UK AT DE

Kód: 333608 15 ml

IE

Hamarosan!

ENDOFLEX

EXODUS II UK AT DE

Az EndoFlex illóolajok kombinációja révén segít fenntartani az általános vitalitást. ILLÓOLAJOK: Fodormenta, geránium, német kamilla, zsálya, mirtusz, szerecsendió

IE

Kód: 333808 5 ml

UK AT DE

YoungLiving.com

IE

SE

Az Exodus II egy időtlen keverék, amely olívaolajból, mirhából, fahéjból, tömjénből, nárdusból és egyéb harmonizáló illóolajokból áll, amelyek érzelmi tisztító és felemelő hatással bírnak. ILLÓOLAJOK: Kasszia, kálmos, nárdus, mirha, gyantás husáng, tömjén, fahéj, izsóp

32

IE

ILLÓOLAJOK: Rozmaring, szerecsendió, feketebors, boróka, idahói balzsamfenyő, citromfű, szegfűszeg

ILLÓOLAJOK: Hawaii szantálfa, mandarin, ylang ylang, feketebors, bergamott, ánizs, boróka, geránium, kék ciprus, indiai üröm, jázmin, német kamilla, kék varádics, rózsa, grapefruit, fodormenta

Kód: 333308 15 ml

UK AT DE

Az En-R-Gee a hagyományosan a mentális éberség helyreállítására használt stimuláló olajok keverékével revitalizál. Ahogy a neve mutatja felemel és erősít, növeli az energiaszintet.

A Dream Catcher keverék célja, hogy kihasználja a pozitív álmok erejét és védelmet nyújtson a homályos jövőkép ellen, segítve Önt a vágyai megvalósításában és a kiteljesedés útján való haladásban. Aromaterápiás használatra. ™


Keverékek | Illóolajok

GENTLE BABY

FORGIVENESS Kód: 333908 5 ml

UK AT DE

IE

Kód: 334508 15 ml

UK AT DE

IE

A Gentle Baby egy lágy, illatos illóolajkombináció, amelyet kifejezetten édesanyáknak és a csecsemőiknek alkottak meg. Segít az érzelmek lecsillapításában a terhesség alatt és hasznos a zaklatott csöppségek megnyugtatásához is.

A Forgiveness nyugtató és felemelő hatású illóolajok szinergikus keveréke, amely elősegítheti a fájó emlékek elengedését és az érzelmi korlátok átlépését. ILLÓOLAJOK: Melissa, angyalgyökér, bergamott, geránium, levendula, ylang ylang, tömjén, citrom, pálmarózsa, jázmin*, szalmagyopár, hawaii szantálfa, kamilla, rózsa*, koriander

ILLÓOLAJOK: Geránium, jázmin*, ylang ylang, rózsafa, kamilla, rózsa*, citrom, levendula, pálmarózsa, koriander Figyelmeztetés: Ez a keveréket nem lehet olyan bőrfelületre alkalmazni, amely 48 órán belül közvetlen napsütésnek vagy ultraibolya fénylek lesz kitéve.

GRATITUDE

GLF Kód:

334008 15 ml

UK AT DE

IE

Kód: 334608 5 ml

ILLÓOLAJOK: Idahói balzsamfenyő, gyantás husáng, tömjén, mirha, ylang ylang, geránium, bergamott, koriander

ILLÓOLAJOK: Grapefruit, szalmagyopár, zeller, rozsdáska, izsóp, fodormenta

Kód: 334808 5 ml

HARMONY UK AT DE

IE

A Grounding egy lazító és egyensúlyba hozó illóolaj-keverék, amely stabilizáló hatást fejthet ki. Az érzelmi káosz nem megfelelő döntésekhez vezethet. A Grounding segíthet abban, hogy pozitív hozzáállással küzdjön meg a valósággal. ILLÓOLAJOK: Kolorádói jegenyefenyő, erdeifenyő, angyalgyökér, lucfenyő, cédrusfa, boróka, ylang ylang

HIGHEST POTENTIAL Kód: 337308 5 ml

Kód:

335108 15 ml

UK AT DE

IE

A Harmony egy kiváló keverék, amely segít a fizikai és érzelmi jólét elősegítésében azzal, hogy harmonikus egyensúlyt hoz a test energiaközpontjaiba. ILLÓOLAJOK: Geránium, angyalgyökér, bergamott, levendula, lucfenyő, ylang ylang, hawaii szantálfa, izsóp, pálmarózsa, levendulalevelű zsálya, rózsa*, tömjén, jázmin*, citrom, narancs, kamilla, koriander

IMMUPOWER UK AT DE

IE

IE

A Gratitude egy illóolajokból összeállított nyugtató keverék, amelynek célja, hogy jobb kedvre derítsen, lecsillapítsa az érzelmeket és megnyugvást hozzon a testnek, miközben elősegít a hála jellemezte hozzáállás kialakulását.

A GLF™ keveréket az egészséges máj- és epehólyag-funkció támogatására alkottuk meg. Ez a keverék segít az érzelmi jólét kialakításában is, az olyan érzelmek eltávolításával, mint például a szemrehányás, keserűség és harag.

GROUNDING

UK AT DE

Kód: 336308 15 ml

UK AT DE

IE

A Highest Potential a Young Living illóolajok egzotikus keveréke, amelynek célja, hogy Ön képes legyen a legtöbbet kihozni magából.

Az ImmuPower az illatos és védelmező menedéket biztosító, egyben a pozitív energiákat növelő illóolajok hatásos keveréke.

ILLÓOLAJOK: Jázmin*, Gathering, kék ciprus, cédrusfa, lucfenyő, kék varádics, kolorádói jegenyefenyő

ILLÓOLAJOK: Izsóp, kámforfa, szegfűszeg, borsikafű, tömjén, római kömény, bodorrózsa, oregánó, dorado azul

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

33


Illóolajok | Keverékek

INNER CHILD Kód: 336008 5 ml

JOY UK AT DE

IE

Kód: 337208 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Ennek a keveréknek az édes illata stimulálhatja a memóriaválaszt és segít az igazi énünkkel kapcsolatot kialakítani, ami az első lépés az érzelmi egyensúly meglelése felé.

A Joy egy luxus minőségű egzotikus keverék felemelő felhangokkal, amelyek örömmel töltik el a szívet. Párologtatva frissítő és felemelő lehet.

ILLÓOLAJOK: Narancs, jázmin*, lucfenyő, mandarin, hawaii szantálfa, neroli*, ylang ylang, citromfű

ILLÓOLAJOK: Bergamott, citrom, pálmarózsa, ylang ylang, rózsa*, geránium, jázmin*, kamilla, koriander, mandarin

Figyelmeztetés: Nap-/bőrérzékenységet okozhat.

JUVA CLEANSE™ Kód: 339508 15 ml

JUVAFLEX™ UK AT DE

IE

A Juva Cleanse támogatást nyújt a máj számára a gondosan összeállított illóolaj-keverék révén, amely elősegíti a normál májműködést.

UK AT DE

IE

A JuvaFlex a májat, az emésztő- és a nyirokrendszert támogató hatásuk miatt vizsgált olajok kombinációja. ILLÓOLAJOK: Édeskömény, rozmaring, kék varádics, geránium, szalmagyopár, kamilla

ILLÓOLAJOK: Szalmagyopár, zellermag, rozsdáska

LONGEVITY™

LADY SCLAREOL Kód: 337608 15 ml

Kód: 337508 15 ml

UK AT DE

IE

A Lady Sclareol egy tökéletes illat. A természet legillatosabb és a bőrt legjobban kényeztető illóolajainak vonzó keveréke, a Lady Sclareol egy csábító és vonzó parfümöt alkot. ILLÓOLAJOK: Muskotályzsálya, jázmin*, vetiver, ylang ylang, idahói szúrós luc, fodormenta, hinoki, geránium, hawaii szantálfa, narancs, lenvedulalevelű zsálya, koriander, bergamott

Kód: 338808 15 ml

UK AT DE

IE

A Longevity olyan olajokat tartalmaz, amelyek az ismert legerősebb antioxidánsok közé tartoznak. Az antioxidánsok olyan elemek, amelyek segítenek a szabad gyökök semlegesítésében és csökkenti a mindennapi oxidatív károsodást, amelynek mindenki ki van téve. ILLÓOLAJOK: Kakukkfű, szegfűszeg, narancs, tömjén Figyelmeztetés: Nap-/bőrérzékenységet okozhat.

MAGNIFY YOUR PURPOSE Új!

M-GRAIN

Kód: 338708 15 ml

UK AT DE

IE

Az M-Grain segít hozzájárulni a stressz oldásához, miközben elősegíti a jólét érzését, különösen a fej és a nyak területén. ILLÓOLAJOK: Bazsalikom, levendula, kamilla, majoranna, borsmenta, szalmagyopár

Kód: 337708 5 ml

UK AT DE

A Magnify Your Purpose illóolaj-keverék frissítő aromát kínál, hogy növelje a kreativitást, a vágyat és összpontosítást, aromaterápiában alkalmazva. Segít a pozitív hozzáállás fenntartásában, arra ösztönözve Önt, hogy felülkerekedjen a megpróbáltatásokon, magához ragadja a kezdeményezést, leküzdje a halogatást és az önsajnálatot. ILLÓOLAJOK: Hawaii szantálfa, zsálya, koriander, pacsuli, szerecsendió, bergamott, fahéj, gyömbér, ylang ylang, geránium

34

YoungLiving.com

IE


Keverékek | Illóolajok

MELROSE

Kód: 337808 15 ml

MISTER UK AT DE

IE

Kód: 338108 15 ml

A Melrose védőgátat képez a bőrt érintő kihívások előtt. Párologtatva a Melrose segít a szagok eloszlatásában.

UK AT DE

IE

A Mister a férfiak számára jótékony hatású. Segít a nagyobb mértékű belső testi egyensúly elérésében, és sokan jó hatásúnak találták stressz esetén. A Mister a harminc éves és a feletti férfiak számára javasolt.

ILLÓOLAJOK: Rozmaring, szegfűszeg, ausztrál teafa (Melaleuca alternifolia), niaouli

ILLÓOLAJOK: Zsálya, levendula, borsmenta, édeskömény, mirtusz, kék cickafark

PANAWAY

UK AT DE

IE

SE

PEACE & CALMING

UK AT DE

IE

SE

Kód: 339308 15 ml

Kód: 339008 15 ml

Kód: 339808 5 ml

Kód: 339108 5 ml

A PanAway keveréket Gary Young alkotta meg a lábában található szalagok súlyos sérülését követően. Segít a normál sejtfunkció fenntartásában is.

A Peace & Calming egy finom, illatos keverék. Párologtatás esetén segít feloldani a feszültségeket és felvidítani a lelket, elősegíti a relaxációt és a mély belső békét.

ILLÓOLAJOK: Kúszó fajdbogyó, szegfűszeg, szalmagyopár, borsmenta

ILLÓOLAJOK: Mandarin, ylang ylang, kék varádics, narancs, pacsuli

A legnépszerűbb!

PEACE & CALMING II Új! Kód: 532708 5 ml

PURIFICATION UK AT DE

IE

Kód: 339908 15 ml

D. Gary Young a Peace & Calming II™ keveréket a Peace & Calming alternatívájaként alkotta meg. Saját kezűleg válogatta, hogy hű maradjon a keverék elődjének alkotóelemeihez. Ez a szabadalmaztatott keverék lazító hatású és kellemes aromát ad belélegezve vagy párologtatva.

UK AT DE

IE

SE

A Purification közvetlenül a bőrön is alkalmazható. Párologtatás esetén segít a levegő megtisztításában a cigarettafüsttől és a kellemetlen szagoktól. ILLÓOLAJOK: Citromfű, rozmaring, ausztrál teafa (Melaleuca alternifolia), mirtusz, citronella és lavandin

A legnépszerűbb!

ILLÓOLAJOK: Mandarin, narancs, ylang ylang, pacsuli, Northern Lights fekete lucfenyő, német kamilla, vetiver, bodorrózsa, bergamott, kasszia, indiai üröm

R.C.

UK AT DE

IE

Kód: 340508 15 ml

RAVEN

Kód: 340208 15 ml

Kód: 340908 5 ml

Az R.C. az Eucalyptus globulus és az E. radiata nagy hatású illóolajokat tartalmazva üdítő keveréket képez. ILLÓOLAJOK: Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata, Eucalyptus citriodora, mirtusz, lucfenyő, borsmenta, erdeifenyő, levendula, majoranna, ciprus

UK AT DE

IE

A Raven™ olyan, mély megnyugvást hozó illóolajok kombinációja, amelyek helyileg a mellkasra vagy a torok területére alkalmazva vagy párologtatva enyhülést hoznak. ILLÓOLAJOK: Kámforfa, kúszó fajdbogyó, Eucalyptus radiata, citrom, borsmenta

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

35


Illóolajok | Keverékek

RELEASE

Kód: 340808 15 ml

RELIEVE IT UK AT DE

IE

Kód: 341108 15 ml

A Release kombinálja a felemelő és egyben nyugtató olajokat, amelyek stimulálják a békesség és az érzelmi jólét érzését, és ezen keresztül megkönnyítik a harag és frusztráció elengedését.

UK AT DE

IE

A Relieve It egy mélyen ellazító, melegítő illóolaj-keverék, amely a testedzés követően megnyugtatja az izmokat és ízületeket. ILLÓOLAJOK: Lucfenyő, izsóp, feketebors, borsmenta

ILLÓOLAJOK: Ylang ylang, geránium, kék varádics, lavandin, hawaii szantálfa

RUTAVALA Kód:

341908 5 ml

SACRED MOUNTAIN UK AT DE

IE

Kód: 341408 15 ml

A RutaVaLa egy nyugtató keverék, amely elősegíti a test és a lélek ellazítását. Segíti a feszültség és a stressz oldását.

UK AT DE

IE

A Sacred Mountain elősegíti az erő, cselekvőképesség, magabiztosság és a védelem érzését, amelyek a természethez való közelségből fakadnak.

ILLÓOLAJOK: Levendula, macskagyökér, ruta

ILLÓOLAJOK: Lucfenyő, idahói balzsamfenyő, ylang ylang, cédrusfa

SARA™ Kód:

341708 5 ml

SCLARESSENCE UK AT DE

IE

341808 15 ml

UK AT DE

IE

A SARA olyan erőt adó illóolaj-keverék, amely a mély érzelmi sebek kezelésére szolgál. Segíthet az elengedésben és a traumatikus emlékekből való felépülés beindításában.

A SclarEssence a borsmenta enyhítő hatását az édeskömény és muskotályzsálya kiegyensúlyozó erejével és a levendulalevelű zsálya finom nyugtató hatásával kombinálja.

ILLÓOLAJOK: Ylang ylang, geránium, levendula, narancs, kék varádics, cédrusfa, rózsa* és fehér lótusz mandulaolaj alapban

ILLÓOLAJOK: Muskotályzsálya, édeskömény, zsálya, borsmenta

SENSATION Kód: 342008 5 ml

36

Kód:

STRESS AWAY UK AT DE

IE

SE

Kód: 463008 15 ml

UK AT DE

IE

A Sensation egy csodálatosan illatos, erőteljesen érzelmes keverék, amely rendkívül felemelő és frissítő. A jázmin, ylang ylang és egyéb komplementer illóolajokból egyedi módon összeállított Sensation még élvezetesebbé teszi a különleges pillanatokat.

A Young Living Stress Away illóolaj-keverék egy természetes megoldás a mindennapi életünkbe belopódzó normál stressz ellen. A Stress Away az első olyan termékünk, amely a zöldcitrom és vanília tiszta illóolajok stresszoldó egyedi kombinációját tartalmazza.

ILLÓOLAJOK: Ylang ylang, jázmin*, geránium, bergamott, koriander

ILLÓOLAJOK: Copaiba, zöldcitrom, cédrusfa, vanília*, ocotea, levendula

YoungLiving.com


Keverékek | Illóolajok

THE GIFT

THIEVES

Kód:

Kód:

6500 5 ml

A The Gift hét ősi illóolaj keveréke, amelyeket évszázadokon keresztül kutattak a nyugtató és a jólétet elősegítő tulajdonságaik miatt. Ez a keverék Shutran, a D. Gary Young által írt könyv (The One Gift) képzeletbeli szereplője nemes utazásának állít emléket. ILLÓOLAJOK: Szentelt tömjén, idahói balzsamfenyő, jázmin*, gyantás husáng, mirha, bodorrózsa, nárdus

TRANSFORMATION Kód: 306008 15 ml

342308 15 ml

UK AT DE

IE

SE

A Thieves négy olyan francia tolvajjal kapcsolatos kutatásból született, akik a pestises áldozatok kirablása során szegfűszeggel, rozmaringgal és más illatos anyagokkal védekeztek. ILLÓOLAJOK: Szegfűszeg, fahéj, rozmaring, citrom, Eucalyptus Radiata

A legnépszerűbb!

TRAUMA LIFE™ UK AT DE

IE

SE

A Transformation idahói szúros lucot, palo santo és ocotea növényi olajt tartalmaz. Ezek a nagy hatású illóolajok képesek lehetővé tenni az Ön számára, hogy a negatív dolgokat felemelő gondolatokra cserélje le, megváltoztatva a teljes hozzáállását az érzelmeit és a viselkedését.

Kód: 635008 5 ml

UK AT DE

IE

A Trauma Life az eltemetett érzelmi traumák elendegését elősegítő nyugtató, magabiztossá tevő illóolaj-keverék. ILLÓOLAJOK: Tömjén, indiai üröm, Citrus hystrix, szantálfa, lucfenyő, rózsa, macskagyökér geránium, levendula, szalmagyopár

ILLÓOLAJOK: Citrom, szentelt tömjén, szantálfa, borsmenta, kardamom, muskotályzsálya, idahói szúrós luc, palo santo, ocotea

WHITE ANGELICA

VALOR

Kód: 343008 5 ml

UK AT DE

IE

SE

A Valor, az illóolajakból készült, felemelő kombináció a test fizikai és lelki vonatkozásában egyaránt működik, növelve az erő, a bátorság és az önbizalom érzését – a nehézségek közepette is. ILLÓOLAJOK: Lucfenyő, kék varádics, tömjén, rózsafa

Kód: 343208 15 ml

UK AT DE

IE

A White Angelica egy nyugtató keverék, amely a védelem és biztonság érzését jeleníti meg. Sok ember a negatív energiák elleni védelemként használja. ILLÓOLAJOK: Bergamott, Melissa, geránium, ylang ylang, rózsa*, mirha, lucfenyő, hawaii szantálfa, izsóp, rózsafa

3 WISE MEN™ Kód: 342608 15 ml

UK AT DE

IE

A 3 Wise Men a tudat alatti eléréséhez kialakított illóolaj-keverékekkel a tisztelet és a spirituális tudatosság érzését támogatja. ILLÓOLAJOK: Szantálfa, tömjén, mirha, boróka, lucfenyő

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

37


Illóolajok | Golyós termékek

Illóolaj golyós

TERMÉKEK

Új megjelenés! A gyönyörű, modern címkéknek köszönhetően ezek a golyós termékek kiváló lehetőséget kínálnak, hogy út közben is ugyanazokat az illóolaj-keverékeket használhassa, amelyeket szeret. Figyelje a tájékoztatókat, ahogy egyre bővítjük az új csomagolások és címkék sorát, hogy közöttük legyenek az Ön kedvenc olajai és illóolajos termékei is. BREATHE AGAIN GOLYÓS TERMÉK Kód: 3528500 10 ml

UK AT DE

DEEP RELIEF GOLYÓS TERMÉK IE

Kód: 3534500 10 ml

A Breathe Again illóolaj golyós termék szabadalmaztatott olajkeverék, amely kifejezetten a légzőrendszer jólétének támogatására született. A Breathe Again négy erős hatású eukaliptuszolajat tartalmaz: Eucalyptus staigeriana, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata és kék eukaliptusz.

UK AT DE

Kód: 4471500 10 ml

ILLÓOLAJOK: Borsmenta, idahói balzsamfenyő,szegfűszeg, vetiver, kúszó fajdbogyó, citrom, szalmagyopár, copaiba, palo santo

A Young Living RutaVaLa golyós termék a ruta, a levendula és a macskagyökér illóolajok szabadalmaztatott keveréke, amelynek az aromái nyugtató és lazító hatásúak. ™

38

YoungLiving.com

A legnépszerűbb!

STRESS AWAY GOLYÓS TERMÉK UK AT DE

ILLÓOLAJOK: Levendula, macskagyökér, ruta

SE

Deep Relief illóolaj golyós termék az izomfájdalom és -feszülés enyhítésére szolgáló, borsmenta, kúszó fajdbogyó, kopál és palo santo illóolaj szabadalmaztatott keveréke.

ILLÓOLAJOK: Eucalyptus staigeriana, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata, kék eukaliptusz, Laurus nobilis (babér), borsmenta, copaiba, mirtusz, kék ciprus, csipkebogyó

RUTAVALA GOLYÓS TERMÉK

IE

IE

Kód: 4472500 10 ml

UK AT DE

IE

A vanília, a zöldcitrom, a copaiba és egyéb tiszta illóolajok egyedi keveréke segít a napi stressz csökkentésében, elősegíti a relaxációt és csökkenti az idegességet. ILLÓOLAJOK: Copaiba, zöldcitrom, cédrusfa, vanília*, ocotea, levendula


Golyós termékek | Illóolajok

TRANQUIL GOLYÓS TERMÉK Kód: 3533500 10 ml

VALOR GOLYÓS TERMÉK UK AT DE

IE

Kód: 3529500 10 ml

UK AT DE

IE

A Tranquil Essential Oil golyós termék levendula,cédrusfa és kamilla illóolajaiból készült szabadalmaztatott keverék a test és a lélek megnyugtatására és ellazítására.

A Valor illóolaj golyós termék a lucfenyő, a rózsafa, a tömjén és a kék varádics illóolajok hatásos kombinációja, amely növeli az erő, bátorság és önbizalom érzését.

ILLÓOLAJOK: Levendula, cédrusfa, kamilla

ILLÓOLAJOK: Lucfenyő, rózsafa, kék varádics, tömjén

SE

A Young Livingnél a csomagolás arculatváltása egy izgalmas, de átmeneti folyamat. Vegye figyelembe, hogy emiatt a csomagolás és a termékcímkék eltérőek lehetnek a jelen termékútmutatóban megjelenítettektől.

Idahói balzsamfenyő

PURIFICATION Illóolaj-keverék

A Purification® kombinálja a citronella, a citromfű, a teafa és egyéb illóolajok tiszta, frissítő aromáját a szagokat megszüntető és az otthonát, autóját vagy irodáját friss illatúvá varázsló keverék érdekében.


Illóolajok | Megosztás

Eszközök a

MEGOSZTÁSHOZ

Levendula

Az illóolajok forgalmazása egyszerűbbé vált a Young Living mintaadási rendszerével, amely az első ilyen rendszer az iparágban! Ezek a professzionális tasakok a legnépszerűbb olajainkat tartalmazzák, és könnyen szállíthatók táskában vagy zsebben. Minden egyes minta 0,25 ml (6-8 csepp) olajat tartalmaz, és tartós, igen inert anyagból készül, amely hosszú távon biztosítja a termék stabilitását: Minden egyes tasak tökéletesen illeszkedik a termékminta-megosztó kártyába. Ha ezek a termékminták kéznél vannak, többé nem mulaszt el egyetlen lehetőséget sem, hogy megossza az értékes illóolajainkat és jó benyomást keltsen a Young Living vállalatról.

LEVENDULA ILLÓOLAJ-MINTATASAKOK Kód: 4770560 10 tasak UK AT DE

CITROM ILLÓOLAJ-MINTATASAKOK Kód: 4772560 10 tasak UK AT DE

IE

IE

A legnépszerűbb!

PEACE & CALMING ILLÓOLAJ-MINTATASAKOK Kód: 4774560 10 tasak

BORSMENTA ILLÓOLAJ-MINTATASAKOK Kód: 4771560 10 tasak UK AT DE

UK AT DE

40

YoungLiving.com

IE

IE


Megosztás | Illóolajok

THIEVES ILLÓOLAJ-MINTATASAKOK Kód: 4773560 10 tasak UK AT DE

MINTATASAK-MEGOSZTÓ KÁRTYÁK Kód: 200559 100 kártya

IE

ILLÓOLAJ-MINTATASAKOK, 50 CSOMAG Kód: 494008 50 tasak

TARTALMA: Levendula, citrom, Peace & Calming, Borsmenta és Thieves mintatasakok UK AT DE

YLPLUS.COM A Young Living megosztása Látogasson el az YL Plus oldalra, ahol nagyszerű Young Living ruhaneműket, árukat és a személyes fejlődést szolgáló eszközöket találhat, amelyek úgy vannak összeválogatva, hogy további lehetőségeket biztosítsanak az Ön számára, hogy minden nap megossza a Young Living termékeket!

IE


Illóolajok | Kollekciók

llóolaj-

Citrom

KOLLEKCIÓK ESSENTIAL 7™ CSOMAG Kód: 312008

EU

EVERYDAY OILS™ CSOMAG Kód: 369508

Az Essential 7 Kit csomag úgy van kialakítva, hogy bárki azonnal használhassa és élvezhesse a legnépszerűbb illóolajaink és keverékeink előnyeit. 24 nyelven tartalmaz termékinformációkat (a nyelvek listáját lásd a 82. oldalon).

Az Everyday Oils csomag ideális ahhoz, hogy az olajokat a napja, minden napja létfontosságú részévé tegye.

A CSOMAG AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA:

A CSOMAG AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA:

Hét 5 ml-es üveg: Joy, Panaway, Purification, Lavender, Peace & Calming, citrom, borsmenta

Tíz 5 ml-es üveg: Tömjén, Joy, citrom, levendula, Panaway, borsmenta, Purification, Thieves, Stress Away, Ausztrál teafa (Melaleuca alternifolia)

FEELINGS™ CSOMAG Kód: 312508

GOLDEN TOUCH 1 UK AT DE

IE

A Feelings hat, D. Gary Young által megalkotott illóolaj-keveréket tartalmaz, amelyek az érzelmi felszabadulást és az én megújulását támogatják.

42

Kód: 3130

A Golden Touch 1 az év egészében védelmet nyújt. Ezek az illóolajkeverékek kifejezetten úgy vannak összeállítva, hogy kihasználják a test több funkcióját támogató illóolaj-összetevőket.

A CSOMAG AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA:

EZ A KOLLEKCIÓ MAGÁBAN FOGLALJA AZ ALÁBBIAKAT:

Hat 5 ml-es üveg: Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release, Valor

Hét 5 ml-es üveg: DiGize™, EndoFlex™, JuvaFlex™, Melrose, Raven™, R.C.™, Thieves™

YoungLiving.com

EU


Kollekciók | Illóolajok

RAINDROP TECHNIQUE Kód: 313708

UK AT DE

IE

SE

A Raindrop Technique csomag a test különböző pontjain alkalmazza az illóolajokat úgy, hogy az aromaterápia művészetét kombinálja a Vita Flex technikával és masszázzsal. Ez a csomag forradalmi módszert kínál arra, hogy fizikális, mentális és érzelmi egyensúlyt és harmóniát hozzon el a testnek.

AZ ANCIENT SCRIPTURE CSOMAG TIZENKÉT OLAJA Kód: 3143

A Bibliában található tizenkét legfontosabb olajat tartalmazza. A Young Living azért kívánja ezeket az Ön rendelkezésére bocsátani, hogy megismerje és élvezze ezen értékes tiszta illóolajok csodálatos illatait és érdekes történeteit.

A CSOMAG AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA:

A CSOMAG AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA:

Kilenc 5 ml-es üveg: Aroma Siez, bazsalikom, ciprus, majoranna, oregánó, borsmenta, kakukkfű, Valor, kúszó fajdbogyó. Két 114 ml-es masszázsüveg: Ortho Ease, V-6 növényiolaj-komplex

Tizenkettő 5 ml-es üveg: Aloék (hawaii szantálfa), kasszia, cédrusfa, ciprus, tömjén, gyantás husáng, izsóp, mirha, mirtusz, benzoeviasz, Sharon rózsája (bodorrózsa), nárdus

EURÓPA 30 OLAJKOLLEKCIÓ Az ötletes, tartós hordtáskába csomagolt Európa 30 olajkollekció tizenöt egyedi olajat és tizenöt, saját Young Living keveréket tartalmaz, így növelve a vásárlókra gyakorolt jótékony hatásaikat. A válogatott kollekcióban található tiszta és potens, 5 ml-es olajok számtalan lehetőséget nyújtanak a fizikai, a spirituális és az érzelmi wellness növelésére. Ez az illóolaj kollekció az alábbi egyedi illóolajokból és keverékekből áll (minden üveg 5 ml-es): Egyedi illóolajok: Citrom, levendula, borsmenta, narancs, kúszó fajdbogyó, grapefruit, cédrusfa, tömjén, ciprus, kakukkfű, citromfű, szegfűszeg, ausztrál teafa, bergamott, édeskömény. Illóolaj-keverékek: Purification, Valor, Thieves, Peace + Calming, RC, Joy, Di-Gize, PanAway, Release, White Angelica, Raven, Highest Potential, Endoflex, Aroma Siez, Citrus Fresh. 24 nyelven tartalmaz termékinformációkat. A nyelvek listáját lásd a 82. oldalon.

EU

Kód: 464108


Illóolajok | Masszázsolajok

MASSZÁZSOLAJOK

Jázmin

A masszázsolaj-választékunk révén vigye a masszázs erejét egy teljesen új szintre. A masszázsolajainkban található egyedi illóolaj-keverékek révén a masszázs új szintjeit tapasztalhatja meg, helyreállítva az egyensúlyt az elmében, a testben és a lélekben.

CEL-LITE MAGIC MASSZÁZSOLAJ Kód:

303508 236 ml

DRAGON TIME MASSZÁZSOLAJ UK AT DE

IE

3034521 236 ml

UK AT DE

A Dragon Time masszázsolaj olyan erőteljes hatású illóolajokat használ, amelyeket vizsgáltak Európában a tiszta növényi olajok melletti kiegyensúlyozó hatásaik tekintetében. Az eredmény egy nyugtató, stabilizáló hatású masszázskeverék, amely segít a nőknek a megnyugvásban és jobb kedvre derülésben a hónap nehéz időszakaiban.

ILLÓOLAJOK: Grapefruit, cédrusfa, muskotályzsálya, ciprus, boróka

ILLÓOLAJOK: Levendula, zsálya, kék cickafark, édeskömény, ylang ylang, jázmin*, muskotályzsálya

303308 236 ml

ORTHO SPORT MASSZÁZSOLAJ UK AT DE

IE

SE

Nyugtató hatású masszázsolaj, amely felmelegíti a fáradt vagy stressz gyötörte testet. ILLÓOLAJOK: Kúszó fajdbogyó, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata, kakukkfű, boróka, citromfű, borsmenta, majoranna, vetiver

Kód:

303208 236 ml

UK AT DE

YoungLiving.com

IE

Az Ortho Sport masszázsolaj nyugtató enyhülést hoz a fáradt, túlerőltetett izmok számára a testedzést és sportolást követően. Ez a keverék a tiszta növényi olajat olyan olajokkal kombinálja, mint például a kúszó fajdbogyó, a borsmenta, a kakukkfű, az oregánó és a vetiver. ILLÓOLAJOK: Kúszó fajdbogyó, Eucalyptus globulus, citromfű, borsmenta, Elemi, kakukkfű, oregánó, vetiver

44

IE

A Cel-Lite Magic masszázsolaj a speciálisan válogatott zöldségolajak egészséges hatásait E-vitaminnal és illóolajokkal kombinálja a bőr feszesítése és táplálása érdekében. A grapefruit illóolaj jótékony hatással van a bőr textúrájára, a borókaolaj pedig méregtelenítő és tisztító anyagként van jelen, amely szintén jótékony hatással van a bőrre.

ORTHO EASE MASSZÁZSOLAJ Kód:

Kód:


Masszázsolajok | Illóolajok

RELAXATION MASSZÁZSOLAJ Kód:

3037521 236 ml

SENSATION MASSZÁZSOLAJ UK AT DE

IE

3036521 236 ml

UK AT DE

IE

SE

A Relaxation masszázsolaj segít a relaxációs állapot megteremtésében és a vitalitás helyreállításában a testben, az elmében és a lélekben. A megfelelő illóolajokkal kombinálva a masszázsterápia erőteljes lökést adhat bármely egészségügyi kúrának.

A Sensation masszázsolaj célja a romantika és izgalom megteremtése. Ennek az erőteljesen érzelmes keveréknek a csodálatosan illatos aromája rendkívül felemelő és frissítő. Speciálisan keverve jázminnak, ylang ylanggal és egyéb komplementer illóolajakkal.

ILLÓOLAJOK: Mandarin, borsmenta, levendula, fodormenta, ylang ylang, koriander, bergamott, geránium

ILLÓOLAJOK: Ylang ylang, jázmin*, koriander, geránium, bergamott

V-6 NÖVÉNYI OLAJ KOMPLEX Kód:

Kód:

303108 236 ml

UK AT DE

IE

SE

A V-6 továbbfejlesztett növényiolaj-komplexet illóolajokkal összekeverve egyedi keverékek, formulák és masszázsolajok állíthatók elő. Ez az olaj komplex táplálja a bőrt, hosszú ideig eltartható, nem tömíti el a pórusokat és nem hagy foltot a ruhán.

AROMAEASE Élvezze az utat!

V-6 NÖVÉNYIOLAJ-KOMPLEX UTÁNTÖLTŐ Kód:

3030500 944 ml

UK AT DE

IE

A 944 ml-es gazdaságos méretű V-6™ növényiolaj-komplex csökkenti a hulladék mennyiségét és lehetővé teszi, hogy ritkábban kelljen rendelnie.

SE


Illóolajok | Diffúzorok

Jázmin

Illóolaj-

DIFFÚZOROK Alakítsa át otthonát, irodáját vagy személyes terét egy személye oázissá! Az elegáns vonalvezetésű diffúzoraink révén az illóolajokat a tér bármely részén párologtathatja, és gyógyfürdőszerű élményt hozhat létre, az olajok értékes összetevőinek megsérülése nélkül. Továbbá a hatóanyagok egyenletesen oszlanak el, és így hozzájárulnak egy kellemes szobai klímához. Párologtassa a levegőbe a Young Living világvezető illóolajait mikrofinom páraként és élvezze a hatásukat!

ARIA ULTRAHANGOS DIFFÚZOR Kód: 4524502

AROMALUX PORLASZTÓ DIFFÚZOR UK AT DE

IE

SE

ES

A Young Living Aria ultrahangos diffúzora egyedülálló és stílusos módszert kínál arra, hogy az illóolajak előnyeit eljutassa az otthonába vagy munkahelyére. Ez a rendszer a legújabb diffúzortechnológiát számos hasznos funkcióval kombinálja. A mellékelt távirányító segítségével választhat a nyugtató beépített hangok sorából, vagy több színű LED-fényeket élvezhet. A beépített hangszórók segítségével a saját személyes zenelejátszó eszközét csatlakoztatva élvezheti a kiválasztott zeneszámokat. Tartalma: 5 ml citrom és 5 ml borsmenta

46

YoungLiving.com

Kód: 4695502

UK AT DE

IE

SE

ES

Az AromaLux™, amely egy porlasztó, levegőtisztító és diffúzor kombinációja, kínálja a leghatékonyabb módszert kedvező környezet kialakítására illóolajokkal. A D. Gary Young által tervezett és a Young Living rendszerében széles körben elérhető AromaLux követi a szabadalmaztatott tervezési elveket, technológiát és funkciókat az aromás élmény egyszerűbbé és hatékonyabbá tétele érdekében. Tartalma: Thieves 15 ml


Diffúzorok | Illóolajok

DEWDROP DIFFÚZOR Kód: 5330502

UK AT DE

IE

SE

ES

SE

ES

A Young Living Dewdrop diffúzor párásítóként, porlasztóként és aroma diffúzorként is működik – mindezt egyetlen egyszerűen használható termékben. A speciális tervezésű, akár négy órás folyamatos működést is biztosító, automatikusan kikapcsoló és a környezeti fényhez igazodó világítással rendelkező Young Living Dewdrop diffúzor bármilyen helyiségben igazi fürdőhangulatot teremt. ™

Tartalma: 5 ml levendula és 5 ml Citrus Fresh olaj

USB-DIFFÚZOR (FEHÉR) Új! Kód:

5224501

UK AT DE

IE

A Young Living USB-diffúzora segítségével bárhol párologtathatja a kedvenc illóolajait. Használhatja a laptopjával vagy az autójában, vagy magával viheti utazás közben is. Mobil, kompakt és csendes, 10, 30 vagy 60 másodperces párologtatási szünetbeállításokkal.

STRESS AWAY Minden nap egy csepp, és a stressz távol marad!


Illóolajok | Tartozékok

Illóolaj-

TARTOZÉKOK

Ylang Ylang

AROMA CAROUSEL Kód: 4832521

EU

Az Aroma Carousel™ egy egyedülálló illóolaj-mintakezelő display, amely segítségével kényelmes módon bemutathatja a tíz kedvenc Young Living illóolaját. A forgóasztal funkciója révén ez a display nagyszerű eszköz a nem hivatalos találkozók és az otthoni workshopok során, és egyszerűbbé teszi az illóolajok másoknak történő bemutatását. Ezen kívül, a mellékelt Easy-Fill pipetták segítségével egyszerűen átviheti az olajakat a mellékelt üres 2 ml-es üvegekbe.

KEVERŐÜVEG

AROMAGLIDE GÖRGŐS APPLIKÁTOROK Kód: 4578 10 db

UK AT DE

SE

ES

Bármely Young Living Essential Oils 5 vagy 15 ml-es üveget átalakíthat görgős applikátorrá, hogy út közben is kényelmes legyen a használat. Figyelmeztetés: A cirtusokat tartalmazó olajak (egyedi olajak vagy keverékek) gyengíthetik a műanyagot, és a görgős applikátor kilazulását okozhatják. Amikor citrusokat tartalmazó olajakat használ, minden egyes használat előtt ellenőrizze, hogy a görgő megfelelően csatlakozik-e az applikátorhoz.

IE

SE

ES

Kód: 3193 250 kapszula

Az úton lévők számára tökéletes társ YL keverőüveg segít az egészségügyi - és wellness-rendszer fenntartásában, bárhova is vigye az elfoglalt élete. A hordozható keverőüveggel bármikor össze tud rázni egy ízletes Balance Complete italt.

ILLÓOLAJ HORDTÁSKA Kód: 4936500

Az igen keresett Europe 30 olajkollekciónk részét képező masszív, márkajelzéssel ellátott, harminc 5 vagy 15 ml-es üveg számára helyet tartalmazó hordtáska külön is megvásárolható.

YoungLiving.com

IE

TISZTA NÖVÉNYI KAPSZULÁK

Kód: 4622

48

UK AT DE

UK AT DE

IE

SE

ES

A tiszta növényi kapszulák kiváló lehetőséget kínálnak az illóolajok napi dózisának beszerzésére. Ezek az NP-kapszulák teljesen természetesek és ideálisak a vegetáriánusok, cukorbetegek vagy egyéb korlátozott étkezést követő személyek számára is. Pullulánból, egy biztonságos, vízoldható poliszacharidból készülnek.

ILLÓOLAJ-HORDTÁSKA Kód: 3819

Az illóolaj-hordtáska kényelmes módja az illóolajok szállításának. A táskák tartós anyagból készülnek, cipzáras záródással és fogantyúval. 130 olaj fér el benne Habszivacs betéttel együtt


Tartozékok | Illóolajok

ILLÓOLAJ-TERMÉKMINTA ÜVEGEK Kód: 319408 25 db

ÜVEG CSEPEGTETŐK Kód: 3810 6 db UK AT DE

IE

SE

ES

Kód: 3939 Csak angol nyelven ANGELICA

IDAHO BALSAM FIR

BERGAMOT

BASIL

BLACK PEPPER

BLUE CYPRESS

BLUE TANSY

CISTUS

CITRONELLA

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

CORIANDER

CYPRESS

EUCALYPTUS POLYBRACTEA

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

FRANKINCENSE

GALBANUM

GERANIUM

CHAMOMILE

GERMAN

IDAHO TANSY

JASMINE

JUNIPER

LAURUS NOBILIS

LAVENDER

LEDUM

LEMONGRASS

MELALEUCA QUINQUENERVIA

MELISSA

MOUNTAIN SAVORY

MYRRH

MYRTLE

NEROLI

NUTMEG

PEPPERMINT

PETITGRAIN

PINE

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSEMARY

ROSE

SPRUCE

ST. MARIES LAVENDER

TANGERINE

TARRAGON

THYME

TSUGA

VALERIAN

ALOES

CASSIA

CEDARWOOD

CYPRESS

FRANKINCENSE

GALBANUM

UK AT DE

IE

SE

ES

Az olajos üvegek címkéi kis méretű, kör alakú címkék, amelyek pontosan illeszkednek az 5 ml-es vagy 15 ml-es illóolaj-üvegek tetőire.

IE

SE

ES

A Young Living üveg csepegtetők kényelmes módszert biztosítanak arra, hogy pontosan a megfelelő mennyiségű illóolajat vegye ki. Akkor is hasznosak, ha szeretné eltávolítani a felesleges olajat a diffúzor folyadékteréből.

Az illóolaj-termékminta üvegek (2 ml) kényelmes és egyszerű módszert biztosítanak arra, hogy illóolaj-mintákat adhasson a barátainak, családtagjainak és a leendő vevőknek és forgalmazóknak. Mind a huszonöt üveghez tartozik fedél és cseppszűkítő.

ILLÓOLAJ-ÜVEG CÍMKÉK

UK AT DE

VITASSAGE™ ILLÓOLAJ-ADAGOLÓ MASSZÍROZÓ Kód: 4625

UK AT DE

IE

SE

ES

A D. Gary Young által megalkotott Vitassage™ biztosítja a Young Living illóolajokat a masszázs során azáltal, hogy egyszerre akár három különböző olajat adagol, miközben három, rozsdamentes acélból készült görgő masszírozza a fájó, fáradt izmokat.

Nem minden olaj kerül bemutatásra ebben a címkegyűjteményben.

HYSSOP

Kettő (2) AAA elem szükséges. Az elemek és az olaj nem tartozék.

VITASSAGE TÁSKA

VITASSAGE™ TARTOZÉKCSOMAG

Kód: 4898

Kód: 4926

UK AT DE

IE

SE

ES

6 db 2 ml-es üres, borostyánsárga üveg, kupakok, cseppszűkítők és 2 db eldobható pipetta.

UK AT DE

IE

SE

ES

A Vitassage tárolótáska nélkülözhetetlen társ a felesleges olaj asztalra vagy pultra való kiömlését megakadályozó Vitassage eszközhöz. Ez a többfunkciós tartozék tárolja és védi az egységet a szállítás során, és kiváló minőségű műanyagból készült.

USB-DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ PATRONOK Új! Kód: 5228500

UK AT DE

IE

SE

ES

Az USB-diffúzor utántöltő patronok 3-as csomag 3 utántöltő patront tartalmaz az USB-diffúzorhoz.

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken.

49


OTTHON Az Ön háza az Ön vára – a hely, ahol a élet kedves emlékei megtörténtek a családtagokkal és a barátokkal. Megalkottuk az „Otthon” termékcsaládot, amely tudományos szempontból kétséges összetevőktől mentes, hatásos termékeket kínál. Ezek a nagy hatású, illóolajos termékek biztonságos megoldásokat kínálnak a feladatok végrehajtására – természetes módon. Az Ön által használat tisztítószerektől kezdve a szekrényben található fogkrémig az otthonában mindennek a teljes körű jólétről kéne szólnia.


Természetes

VÉDELEM

A Young Living egyedülálló Thieves® keverékét négy 15. századi francia tolvaj hagyományát követve állítottuk össze, akik szegfűszegből, rozmaringból és egyéb növényekből álló speciális aromás kombinációt alkottak meg. A Thieves termékcsaládunk biztonságos alternatívát kínál az otthona számára, így a kíméletlen összetevőket lecserélheti a természetes eredetű formulákra, amelyek hatásosak és nagyszerű illatuk van.


Természetes védelem | Otthon

THIEVES

Kód: 342308 15 ml

UK AT DE

IE

SE

A Thieves négy olyan francia tolvajjal kapcsolatos kutatásból született, akik a pestises áldozatok kirablása során szegfűszeggel, rozmaringgal és más illatos anyagokkal védekeztek.

THIEVES AROMABRIGHT FOGKRÉM Kód: 3039521 118 g

UK AT DE

IE

SE

A Thieves AromaBright fogkrém egy prémium minőségű, csak természetes anyagokból álló fogkrém, amely 100%ban tiszta illóolajokból készült, beleértve a hatásos és exkluzív Thieves illóolaj-keveréket, és az egyéb szájhigiéniai termékeket is.

ILLÓOLAJOK: Szegfűszeg, fahéj, rozmaring, citrom, Eucalyptus Radiata

A legnépszerűbb!

THIEVES TISZTÍTÓ SZAPPAN Kód:

THIEVES FOGSELYEM

367908 99,25 g

UK AT DE

IE

A Thieves tisztító szappan nagyszerű illatát a természetes úton antiszeptikus Thieves illóolaj-keverék gazdag aromája biztosítja. Hidratáló növényi olajok és növényi kivonatok segítenek az egészséges, sima bőr elérésében.

THIEVES DENTAROME ULTRA FOGKRÉM Kód:

3744521 118 g

UK AT DE

IE

A Thieves illóolaj-keverék hatásával rendelkező Thieves fogselyem hatékonyan és hatásosan távol tartja a baktériumokat. A kirojtosodásnak és szakadásnak ellenálló erős szálakból készült, tartós fogselyem könnyedén csúszik a fogak között, így még hatékonyabb a nehezen hozzáférhető helyek tisztításában.

Kód:

SE

Kód:

UK AT DE

IE

367408 236,5 ml  364308 3-as csomag (3 x 236,5 ml) 

A Thieves habzó kézi szappan tisztítja, megvédi és kondicionálja a bőrt a Thieves illóolaj-keverék, a tiszta citrom és narancs illóolajok, az aloe, a Ginkgo biloba és az E-vitamin révén. Gazdag habként használható fel.

A legnépszerűbb!

Pumpa mellékelve

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS SZÁJVÍZ

THIEVES HABZÓ KÉZI SZAPPAN UTÁNTÖLTŐ 359408 Utántöltő (946 ml)

IE

4463560 Egy adag (50 m) Kód: 4464560 3-as csomag (3 x 50 m) Kód:

THIEVES HABZÓ KÉZI SZAPPAN

A Thieves Dentarome Ultra fogkrém egy csak természetes összetevőkből álló speciális formula, amely óvatosan tisztítja a fogakat, miközben a tiszta Thieves illóolaj-keverék erejét kihasználva friss leheletet biztosít.

Kód:

UK AT DE

UK AT DE

A Thieves habzó kézi szappan tisztítja, megvédi és kondicionálja a bőrt a Thieves illóolaj-keverék, a tiszta citrom és narancs illóolajok, az aloe, a Ginkgo biloba és az E-vitamin révén.

IE

Kód:

368308 236 ml

UK AT DE

IE

SE

A Thieves Fresh Essence Plus szájvíz speciális illóolaj-formulája hihetetlenül friss leheletet biztosít. ILLÓOLAJOK: Thieves, fodormenta, borsmenta, vetiver

A legnépszerűbb!

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken.

53


Otthon | Természetes védelem

THIEVES HÁZTARTÁSI TISZTÍTÓ Kód:

374308 428 ml

UK AT DE

IE

Fedezze fel a Thieves háztartási tisztító csodáját, ahogy az otthonában a makacs foltok és problémás területek egyszerűen és könnyen tisztíthatók lesznek erős vagy dörzsölő hatású vegyszerek használata nélkül.

THIEVES HÁZTARTÁSI TISZTÍTÓ UTÁNTÖLTŐ 447508 1,8 l 

Kód:

UK AT DE

Hígítsa fel szórófejes palackban vagy vödörben, vagy a még nagyobb erő érdekében használja hígítatlanul. A hígítási arányok a címkén vannak feltüntetve a kényelmesebb használat érdekében.

HASZNÁLAT: Használja háztartási tisztítási célokra, szükség szerint. Hígítsa fel vagy a még nagyobb erő érdekében használja hígítatlanul. A hígítási arányok a címkén vannak feltüntetve.

THIEVES MINTS Új! Kód:

Ez a termék a Kanári-szigetekre nem szállítható.

THIEVES SPRAY

5138550 30 drazsé

UK AT DE

IE

Élvezze a Thieves Mints hűsítő, serkentő ízét. A természetes, cukormentes összetevők jelentik a Thieves és borsmenta illóolajok igazi erejét, mivel egészséges alternatívát kínálnak a lehelet frissítésére.

Kód: Kód:

UK AT DE

IE

SE

362108 1 db (29,35 g) 362208 3-as csomag (3 x 29,35 g)

IE

SE

A Thieves spray ideális a kilincseken, WC-ülőkéken és bármely egyéb, tisztítást igénylő felületen történő használatra. Figyelmeztetés: Ne használja a testén. Gyermekektől tartsa távol.

HASZNÁLAT: Szopogasson el egy drazsét a szájában, szükség szerint.

THIEVES VÍZMENTES KÉZFERTŐTLENÍTŐ

UK AT DE

326508 29,5 ml Kód: 326608 3-as csomag (3 x 29,5 ml) Kód:

THIEVES VÍZMENTES KÉZFERTŐTLENÍTŐ – CSALÁDI KISZERELÉS Kód:

514208 215 g

UK AT DE

IE

SE

Ez a nagyobb kiszerelésű Thieves vízmentes kézfertőtlenítő ideális az otthona bármely helyiségébe. Ha családi kiszerelésű termék könnyen hozzáférhető az otthonában, azzal növelheti a családja általi használatot, és a kezük tisztán tartására ösztönzi a gyerekeket.

Teljes mértékben természetes termékként a Thieves vízmentes kézfertőtlenítő elősegíti a megfelelő higiéniát azáltal, hogy bárhol és bármikor megtisztíthatja és felfrissítheti a kezeit víz használata nélkül. ILLÓOLAJOK: Szegfűszeg, fahéj, rozmaring, citrom, borsmenta, Eucalyptus radiata

Ez a termék a Kanári-szigetekre nem szállítható.

A legnépszerűbb! Hamarosan!

THIEVES MOSOGATÓSZER Kód:

535008 340 g

THIEVES MOSÓSZAPPAN UK AT DE

IE

Kód:

534908 907 g

Az olyan természetes eredetű összetevőkkel, mint például a Thieves®, Jade Lemon™ és bergamott, a Thieves® mosogatószer hatékonyan megtisztítja az edényeket, kíméletlen vegyszerek, festékanyagok vagy szintetikus anyagok nélkül.

Hamarosan! YoungLiving.com

IE

A növényi alapú formulájával a Thieves® mosószappan kíméletesen és természetes módon mossa a ruhákat, azokat igazán tisztára mosva, vegyszervagy szintetikusanyag-maradvány nélkül. Bármilyen mosógépben felhasználható, és igen magas koncentrátumú formuláról van szó, amellyel körülbelül 64 töltetet lehet kimosni.

Hamarosan!

54

UK AT DE


Provence-

KOLLEKCIÓ Büszkén jelentjük be az egyedülálló és exkluzív Young Living Provansz Kollekciót. Ezt a fantasztikus termékcsaládot a franciaországi Simiane-la-Rotonde helyen ültették, termesztették és takarították be. A kiváló minőség biztosítása érdekében a Young Living világszerte ismert arról, hogy csak ennek az adott farmnak a termését használjuk fel. Vegye figyelembe, hogy emiatt ezen valódi természetes ajándékok elérhetősége korlátozott lehet, és az többek között függ az időjárási és talajviszonyoktól. Egy adott termék kifogyását követően előfordulhat, hogy a következő betakarításig nem kapunk további szállítmányokat. MUSKOTÁLYZSÁLYA VIRÁGVÍZ Kód: 503606 120 ml

UK

IE

A Young Living provanszi (Franciaország) farmjáról származó aromás muskotályzsálya virágvíz ideális megoldás a bőr tisztítására és az arc felfrissítésére a forró napokon. ÖSSZETEVŐK: Tiszta virágvíz

MUSKOTÁLYZSÁLYA VIRÁGVÍZ UTÁNTÖLTŐ Kód: 503706 250 ml

UK

IE

A Young Living provanszi (Franciaország) farmjáról származó aromás muskotályzsálya virágvíz ideális megoldás a bőr tisztítására és az arc felfrissítésére a forró napokon. ÖSSZETEVŐK: Tiszta virágvíz

LEVENDULA ALAPVÍZ Kód: 504106 60 ml

LEVENDULA ALAPVÍZ-UTÁNTÖLTŐ UK

IE

Ez az értékes alapvíz tartalmazza az illóolaj és a virágvíz minden aromás molekuláját. Egymással kombinálva ezek ismét életre keltik a növény eredeti illatát, és gyönyörű, hosszan tartó illatot biztosítanak az otthona felfrissítéséhez. ÖSSZETEVŐK: Levendula virágvíz, szaponinezett lenmag-olaj, levendula illóolaj

Kód: 503106 250 ml

UK

IE

Ez az értékes alapvíz tartalmazza az illóolaj és a virágvíz minden aromás molekuláját. Egymással kombinálva ezek ismét életre keltik a növény eredeti illatát, és gyönyörű, hosszan tartó illatot biztosítanak az otthona felfrissítéséhez. ÖSSZETEVŐK: Levendula virágvíz, szaponinezett lenmag-olaj, levendula illóolaj

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken.

55


Otthon | Provence-kollekció

LEVENDULA VIRÁGVÍZ Kód: 502806 120 ml

LEVENDULA VIRÁGVÍZ-UTÁNTÖLTŐ UK

IE

Kód: 502906 250 ml

A Young Living provanszi (Franciaország) farmjáról származó frissítő levendula virágvíz ideális megoldás akár az zsíros bőr tisztítására is és az arc felfrissítésére a forró napokon.

UK

IE

A Young Living provanszi (Franciaország) farmjáról származó frissítő levendula virágvíz ideális megoldás akár az zsíros bőr tisztítására is és az arc felfrissítésére a forró napokon.

ÖSSZETEVŐK: Tiszta virágvíz

ÖSSZETEVŐK: Tiszta virágvíz

ROZMARING VIRÁGVÍZ Kód: 503406 120 ml

ROZMARING VIRÁGVÍZ-UTÁNTÖLTŐ UK

IE

Kód: 503506 250 ml

UK

A Young Living provanszi farmjáról származó rozmaring virágvíz ideális megoldás a bőr tisztítására és az arc felfrissítésére a forró napokon.

A Young Living provanszi farmjáról származó rozmaring virágvíz ideális megoldás a bőr tisztítására és az arc felfrissítésére a forró napokon.

ÖSSZETEVŐK: Tiszta virágvíz

ÖSSZETEVŐK: Tiszta virágvíz

OREGÁNÓ VIRÁGVÍZ-UTÁNTÖLTŐ

OREGÁNÓ VIRÁGVÍZ Kód: 557306 120 ml

IE

UK

IE

Kód: 557406 250 ml

IE

A Young Living provanszi (Franciaország) farmjáról származó serkentő oregánó virágvíz ideális megoldás akár az zsíros bőr tisztítására is és az arc felfrissítésére forró napokon.

A Young Living provanszi (Franciaország) farmjáról származó serkentő oregánó virágvíz ideális megoldás akár az zsíros bőr tisztítására is és az arc felfrissítésére a forró napokon. a

ÖSSZETEVŐK: Tiszta virágvíz

UK

ÖSSZETEVŐK: Tiszta virágvíz

Hamarosan!

Hamarosan!

LEVENDULA TASAKOK Kód: 503906

UK

IE

Ezek a csinos kis tasakok a Young Living franciaországi farmjáról származó szárított levendulavirágot tartalmaznak, és felhasználhatók dekorációként, ajándékként vagy a szekrények felfrissítésére. Minden három tasakból álló csomag mellé jár egy 60 ml-es alapvíz-spray, hogy a csodálatos levendulaillat még intenzívebb legyen és még tovább álljon fenn. TARTALMA: A pamutzsákokban lévő szárított levendulavirágokhoz szintén jár 60 ml-es levendulavíz-spray

56

YoungLiving.com


Provence-kollekció | Otthon

SZÁRÍTOTT LEVENDULAVIRÁGOK

EU

504006 100 g Kód: 504406 250 g Kód: 504506 500 g

LEVENDULACSOKOR Kód:

Kód:

503806

TARTALMA: Szárított levendulanövények; szintén jár hozzá 60 ml-es levendulavíz-spray

TARTALMA: Szárított levendulavirágok

EU

Kód: 504606 Nyakpárna

TERMÉSZETES LENMAG OLDÁSSEGÍTŐ Kód: 503306 120 ml

Kód: 504806 Négyszögletes párna

EU

Kód: 504206

UK

ÖSSZETEVŐK: Szaponinezett lenmag-olaj

VADLEVENDULA ILLÓOLAJ Kód: 503006 5 ml

Kód: 502706 Papírszűrők (5 db)

IE

A 100%-ban természetes oldássegítőnek köszönhetően mostantól egyszerűen összekeverheti a kedvenc illóolajait vízzel, hogy hozzáadja azokat egy nyugtató fürdővízhez vagy háztartási tisztítószerekhez.

Ezek a hasznos párnák alakorrostokból készülnek és a provanszi (Franciaország) farmunkról származó levendulavirággal vannak töltve. Könnyen magával viheti, és nagyszerű társ az úton.

NICOLAS-DIFFÚZOR

IE

Szárított levendulacsokor a provanszi (Franciaország) farmunkról. Ez egy gyönyörű és természetes dekorációs elem, és mellé jár egy 60 ml-es alapvízadagoló, hogy a finom levendulaillat még intenzívebb legyen és még tovább álljon fenn.

A provanszi (Franciaország) farmunkról származó szárított levendulavirágok tökéletesek a pot pourris-khoz, párnatöltetnek, valamint esküvőkön is felhasználhatók a rizsszórás helyett.

LEVENDULÁS-ALAKOROS PÁRNÁK

UK

Ennél az eredeti diffúzornál nincs szükség elektromosságra a kedvenc illóolaja párologtatásához. A szobahőmérsékleten a természetes evaporációt alkalmazó Nicolas-diffúzor olcsó, törhetetlen és környezetbarát. 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készül és könnyen szállítható.

UK

A vadlevendula Provansz hegyei között nő, és a világ legkiválóbb levendulaolajait lehet belőle előállítani. Ezeket az értékes és ritka növényeket kézzel takarítják be Séderon, azaz azon falu környékén, ahol Gary Young megszállt, amikor először utazott Franciaországba, hogy megismerje a legjobb növények és illóolajok megtalálásának és lepárlásának módját. ÖSSZETEVŐK: Levendula illóolaj

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken.

IE

57


EGÉSZSÉGES ÉS FITT Az igazi jólét belül kezdődik, és az Egészséges és fitt termékcsaládunk optimális tápanyagokat kínál tiszta, nagy hatású illóolajokkal, amelyek beindítják az utazást. Válasszon olyan élelmiszereket és táplálékkiegészítőket, amelyek táplálják a vitalitását, kielégítik a tápanyagigényét és kényeztetik az ízlelő bimbóit!


Egészséges és fitt | NingXia Red™

NINGXIA Red

Kína északnyugati része több mint 700 éve Ningxia néven ismert, és hírnevet szerzett a prémium minőségű farkasbogyók termesztése és előállítása terén. A gojibogyó néven is ismert farkasbogyó tápanyagban igen gazdag. Az NingXia Red® az általunk kínált szupergyümölcs táplálékkiegészítő, amely energetizálja, megerősíti és revitalizálja a testet és a szellemet. Ez az ízletes, szabadalmaztatott keverék tiszta illóolajokat, Ningxia farkasbogyó-pürét és egyéb szupergyümölcsöket tartalmaz, hogy ellássa a testet a létfontosságú fitonutriensekkel (növényi tápanyagokkal). NINGXIA RED

Kód: 3042560 2 db (Kettő 750 ml-es üveg)

UK AT DE

IE

SE

Kód: 3044560 4 db (Négy 750 ml-es üveg) Kód: 3045560 6 db (Hat 750 ml-es üveg)

Kód: 3046560 8 db (Nyolc 750 ml-es üveg)

Energetizálja, erősítse és töltse fel szervezetét a NingXia Reddel, amely egy természetesen finom, magas tápanyagtartalmú farkasbogyó ital. Fokozott antioxidáns hatásával alapvető táplálékkiegészítő, amely a fontos energiarendszereket táplálja. Lépjen az egészség egy teljesen új szintjére a NingXia Reddel. ILLÓOLAJOK: Narancs, yuzu, citrom, mandarin

A legnépszerűbb!


NINGXIA NITRO

NINGXIA RED KOMBINÁLT CSOMAG

Kód: 306408 14 x 20 ml-es csomagok

UK

A NingXia NITRO egy teljes mértékben természetes táplálékkiegészítő a napi energiaigény kielégítéséhez és a szükséges szellemi éberséghez. Az NingXia NITRO egy egyszerű, kényelmes módszert kínál az összeszedettebbé váláshoz és a fizikai teljesítmény támogatásához. ILLÓOLAJOK: Vanília*, fodormenta, borsmenta, szerecsendió, feketebors

NINGXIA RED EGY ADAGOS KISZERELÉSEK

IE

UK AT DE

IE

SE

Az NingXia Red kombinált csomag tökéletes az NingXia Red szerelmesei számára. A csomagban két üveg NingXia Red és harminc egyadagos ital van, így bárhol élvezheti a természetesen ízletes, tápanyagokban gazdag italt.

NINGXIA ZYNG Új! Kód: 3071521 12 doboz

A legnépszerűbb!

UK AT DE

Kód: 4710560 2 x 750 ml, 30 db egyadagos ital

SE

Kód: 3525560 30 db Kód: 3526560 60 db

UK AT DE

IE

SE

A NingXia Zyng egy könnyű, szénsavas ital, amely frissítő energialöketet kínál. A tiszta feketebors és zöldcitrom illóolajak szabadalmaztatott keveréke, farkasbogyó-püré és fehértea-kivonat köré épülő, lelkiismeret-furdalás nélkül iható szénsavas ital nagyszerű módja magunk hidratálásának! ™

Kód: 3523560 90 db

A vonzó, 60 ml-es csomagok ideálisak a természetesen ízletes NingXia Red bevezetéséhez. Kicsi és szilárd tasakok védik az NingXia farkasbogyó erőteljes kedvező hatásait. Csak dobja be a tasakokat a táskájába vagy hátizsákjába, vagy adja oda őket mintaként a barátainak, családtagjainak és A legnépszerűbb! érdeklődő fogyasztóknak.

NINGXIA FARKASBOGYÓ (SZÁRÍTOTT) Kód: 636008 453 g

UK AT DE

IE

Nagyszerű rágcsálnivalóként, smoothie-ban, vagy joghurt vagy gabonapehely-tál tetején – a szárított farkasbogyó ízzel, textúrával és az egészségünket felturbózó hatással egészíti ki a kedvenc ételeinket.

61


Egészséges és fitt | Alakor

Alakor

ALAKOR

Az alakor az eredeti „kenyér” gabona, mivel ez a legrégebbi ismert búzafajta, és már az idők kezdetén alkalmazták. Az alakor természetes genetikai kódja és alacsony gluténszintje kiváló választássá teszi, mivel a modern búzahibridekkel összevetve kompatibilisebb az emberi testtel. Az alakor gabonát könnyebb megemészteni, így a tápanyagok jobban felszívódnak. Napjainkban a Young Living segít visszajuttatni az alakort a jól megérdemelt helyére a világban.

GARY'S TRUE GRIT ALAKOR PALACSINTAÉS GOFRIKEVERÉKE Kód: 5300500 453 g

UK AT DE

IE

GARY'S TRUE GRIT ALAKORLISZTJE Kód: 5043500 907 g

Ez az egyedülálló keverék kombinálja az ősi alakormagvakat és egyéb egészséges gabonákat és hüvelyeseket, egy fehérjében és rostanyagban egyaránt gazdag reggelihez. Nem kell lelkiismeretfurdalást éreznie, ezt a reggelit nyugodtan felszolgálhatja az egész családnak. Hamarosan!

UK AT DE

IE

Gary's True Grit alakorlisztje igen sok tápanyagot tartalmaz, nincs benne hibrid, és alacsony a gluténtartalma, ezért minden kamrában ott a helye. Tökéletes azok számára, akik érdeklődnek a modern búza egyik alternatívája iránt, amely a könnyebben emészthető és jobban felszívódó tápanyagokat tartalmazó alakor. Hamarosan!

GARY'S TRUE GRIT ALAKORBÓL KÉSZÜLT SPAGETTIJE Kód: 5301500 227 g

UK AT DE

IE

A Gary's True Grit™ alakorspagetti ízletes, természetes alternatíva a hagyományos tésztákra, amit az egész család imádni fog. Amikor a kedvenc tésztás ételeire vágyik, készítsen Gary's True Grit™ alakorspagettit. Hamarosan!

62

YoungLiving.com


Alapvető

TÁPLÁLKOZÁS

Farkasbogyó

A vitaminok és az ásványi anyagok képezik az egészséges életmód alapját, azonban az étrendünk önmagában nem képes ezekből a létfontosságú tápanyagokból elegendőt kínálni. Örömmel kínálunk olyan kényelmes multivitaminos táplálékkiegészítő megoldásokat, amelyek nem csupán biológiailag elérhető, élelmiszerekből származó vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, de nagy hatású illóolajok kivonatait is tartalmazzák, amelyek segítenek abban, hogy a lehető legjobban érezze magát, az aktív élete minden napján. 5-DAY NUTRITIVE CLEANSE Kód:

489008

UK AT DE

Az 5-Day Nutritive Cleanse™ megkönnyíti a kíméletes és hatékony tisztítókúrát, így javítva az általános egészségi állapotot és jólétet. Az 5-Day Nutritive Cleanse termékünkkel évente legalább négyszer elvégzett könnyű tisztítókúra és a folyamatos figyelem a táplálkozásra segít kiegyensúlyozni a modern étrend szélsőségeit. Ez a tápanyag- és tisztítókúra az alábbiakat tartalmazza: kettő NingXia Red üveg, (2 x 750 ml) egy energetizáló, feltöltő, teljes értékű farkasbogyó tápital; Balance Complete, energetizáló és tápláló tisztító (750 g); Digest & Cleanse, amely csillapítja a gyomor-bélrendszeri kellemetlen érzést és támogatja az egészséges emésztést (30 lágygél kapszula). Megjegyzés: A 5 - Day Nutritive Cleanse a kiindulási pont. Előfordulhat, hogy az adott helyzetben Önnek intenzívebb és célzott tápanyagokra van szüksége.

BALANCE COMPLETE Kód:

BLM

329208 750 g

UK AT DE

Kód:

323408 90 kapszula

A Balance Complete egyszerre hatékony tápláló és energetizáló, illetve tisztító készítmény. A Balance Complete termékben megtalálható a Young Living szabadalmaztatott V-Fibre™ keveréke is, amely adagonként hihetetlen mennyiségű, 11 gramm rostot tartalmaz.

UK AT DE

A BLM lehetővé teszi a csontok és ízületek megfelelő egészségének támogatását táplékkiegészítő segítségével. ILLÓOLAJOK: Wintergreen, Clove, Idaho Balsam Fir

ILLÓOLAJOK: Narancs A keveréshez segítséget nyújt a 48. oldalon található keverőüveg (kód: 4622).

A legnépszerűbb!

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken.

63


Egészséges és fitt | Alapvető táplálkozás

COMFORTONE Kód:

320408 150 kapszula

DETOXZYME UK AT DE

UK AT DE

A Detoxzyme olyan nagy hatású enzimek kombinációja, amelyek teljessé teszik az emésztést, detoxikálnak és elősegítik a tisztítást. A Detoxzyme a szervezettel együtt dolgozva támogatja az emésztőrendszer normál működését.

ILLÓOLAJOK: Tárkony, ánizs, gyömbér, borsmenta, mandarin, rozmaring, fekete üröm, német kamilla

ILLÓOLAJOK: Római kömény, ánizs, édeskömény

329308 30 lágygél kapszula

ESSENTIALZYME UK AT DE

Kód:

327208 90 kapszula

UK

A Digest & Cleanse megnyugtatja a gyomor-bélrendszeri kellemetlen érzést és támogatja az egészséges emésztést. Precíziós lágygél kapszulák a belekben adják ki a hatóanyagot az optimális felszívódás érdekében.

Az Essentialzyme egy kétrétegű multienzim-komplex kapszula, amely speciálisan van kialakítva az emésztőrendszeri egészség kiegyensúlyozására és az általános enzimaktivitás támogatására.

ILLÓOLAJOK: Borsmenta, citrom, gyömbér, fűszerkömény, édeskömény, ánizs

ILLÓOLAJOK: Római kömény, ánizs, édeskömény, borsmenta, tárkony, szegfűszeg

ICP

ESSENTIALZYMES-4 Kód:

320308 180 kapszula

A ComforTone az emésztőrendszert a vastagbélből származó maradványok megkötésével, eltávolításával és „kihajtásával”, illetve a vastagbél normál működésre való természetes képességének javításával támogató növények és illóolajok hatékony kombinációja.

DIGEST & CLEANSE Kód:

Kód:

464508 120 kapszula

UK

Kód:

320808 227 g

UK

Az ICP™ egy növényi és gyógynövényi összetevőkből álló emésztési táplálékkiegészítő, amely segít az emésztőrendszer optimális hatékonyságának fenntartásában.

Az Essentialzymes-4 egy több spektrumú enzimkomplex. Speciálisan úgy van kialakítva, hogy segítse a sok feldolgozott élelmiszert tartalmazó modern étrendekben jellemzően megtalálható élelmi zsírok, fehérjék, rostok és szénhidrátok kritikus fontosságú emésztését.

ILLÓOLAJOK: Édeskömény, ánizs, tárkony, gyömbér, citromfű, rozmaring

ILLÓOLAJOK: Ánizs, gyömbér, rozmaring, tárkony, édeskömény, citromfű

INNER DEFENSE Kód:

329508 30 lágygél kapszula

JUVAPOWER UK AT DE

A Young Living Inner Defense lágygél kapszulák hatásos illóolajokat tartalmaznak, mint például az oregánó, kakukkfű és a Thieves. Az Inner Defense segít az immunrendszer megerősítésében, védi a biológiai terepet és energizálja a szervezet védelmét. ILLÓOLAJOK: Oregano, Thyme, Clove, Cinnamon, Rosemary, Eucalyptus Radiata, Lemon, Citronella

A legnépszerűbb!

64

YoungLiving.com

Kód:

327608 226 g 

UK AT DE

A JuvaPower egy magas antioxidánstartalmú növényi porkomplex, és egyike a leggazdagabb savlekötő-forrásoknak. A JuvaPower gazdag a májat támogató tápanyagokban. ILLÓOLAJOK: Édeskömény, ánizs


Alapvető táplálkozás | Egészséges és fitt

LIFE 5

JUVASPICE Új! Kód:

3279500 113 g

UK AT DE

Kód:

309908 30 kapszula

UK

A Life 5 több éves kutatás csúcspontját jelenti. Késleltetett kibocsátású kapszulába zárt 5 jótékony baktériumtörzsből álló, szabadalmaztatott kombináció. A Life 5 a gyártás helyén adagonként 10 milliárd aktív kultúrát tartalmaz.

A JuvaSpice olyan növényi porkomplex, amely a májat támogató tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmaz. Az édeskömény és ánizs illóolajokkal feljavított táplálékkiegészítő plusz rostokat ad hozzá az étrendjéhez. ®

ILLÓOLAJOK: Édeskömény, ánizs

A legnépszerűbb!

LONGEVITY LÁGYGÉL KAPSZULÁK Kód:

328908 30 lágygél kapszula

MEGACAL UK AT DE

Kód:

328008 450 g

UK AT DE

A Longevity lágygél kapszulák zsírban oldódó antioxidánsok nagy hatékonyságú, szabadalmaztatott keveréke. Kakukkfű, narancs és tömjén tiszta illóolajokkal gazdagítva. ™

A MegaCal kiváló kalcium-, magnézium-, mangán- és C-vitamin forrás. Támogatja a normál csont- és érrendszeri és idegfunkciót. ILLÓOLAJOK: Citrom

ILLÓOLAJOK: Kakukkfű, szegfűszeg, narancs, tömjén

A legnépszerűbb!

MULTIGREENS Kód:

OMEGAGIZE3

324808 120 kapszula

UK AT DE

Kód:

309708 120 lágygél kapszula

A MultiGreens egy tápláló klorofillformula, amelynek célja a vitalitás növelése, az ideg- és keringési rendszer támogatása a stresszel szemben, valamint az energia-anyagcsere és a glükózfelhasználás elősegítése.

UK AT DE SE

Az OmegaGize³ kombinálja három alapvető napi táplálékkiegészítő erejét, ezek az omega-3 zsírsavak, a D-3, vitamin és a CoQ10 (ubikinon). Ezek a táplálékkiegészítők a szabadalmaztatott és továbbfejlesztett illóolaj-keverékünkkel kombinálva olyan omega-3 DHA-ban gazdag halolajtáplálékkiegészítőt alkotnak, amely támogathatja az általános jólétet.

ILLÓOLAJOK: Rozmaring, citromfű, citrom, Melissa

ILLÓOLAJOK: Citromfű, mirha, szegfűszeg, német kamilla

SULFURZYME

POWER MEAL Kód:

Kód: 3243521 120 kapszula

6300 780 g

A Power Meal egy vegetáriánus fehérje-táplálékkiegészítő, amely szója, tejtermékek vagy állati termékek nélkül készült. ILLÓOLAJOK: Narancs, citrom, grapefruit, ánizs, édeskömény, szerecsendió

UK AT DE SE

A Sulfurzyme kapszulák segítenek az ízületek kényelmes mozgásában és az ízületek mobilitásának fenntartásában. Két erőteljes hatóanyagot tartalmaznak: MSM és Ningxia farkasbogyó-gyümölcs pora.

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken.

65


Egészséges és fitt | Alapvető táplálkozás

SUPER CAL Kód:

TRUE SOURCE

3244500 120 kapszula

UK AT DE

A SuperCal kombinálja az ásványi anyagokat, kalciumot és magnéziumot a káliummal és cinkkel, hogy támogassa az általános egészségi állapotot. Kúszó fajdbogyó, citromfű és egyéb illóolajok javítják ennek a speciálisan összeállított táplálékkiegészítőnek a szinergisztikus hatásait. ™

ILLÓOLAJOK: Majoranna, kúszó fajdbogyó, citromfű, mirtusz

WOLFBERRY CRISP Kód:

631508 6 db

UK AT DE

IE

SE

A Wolfberry Crisp szeletek természetes édesítőt tartalmazó, magas fehérjetartalmú édességek, amelyekben 16 gramm fehérje található mandulából, szójából, farkasbogyóból és tökmagból.

NINGXIA NITRO Intenzív összpontosítás

Kód:

3502 30 db

A True Source szárított élelmiszerport, teljes értékű élelmiszerből származó vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb tápanyagokat tartalmaz. Az eredmény egy lenyűgöző készítmény, amely megváltoztatja, amit eddig gondolt a multivitaminokról.


Slique™ | Egészséges és fitt

A Slique egészséges, természetes összetevők és hatásos illóolajok egyedi kombinációjával a megfelelő irányba léphet tovább – egy egészségesebb, boldogabb élet felé! A megfelelő étrenddel és testedzéssel kombinálva a Slique termékek képesek támogatni a testsúly fenntartására irányuló programot, telítettség érzését kelteni és kiegészítő táplálkozási támogatást nyújtani.

SLIQUE ESSENCE (EURÓPA)

SLIQUE SZELETEK Új! Kód: 5024521 6 szelet

UK AT DE

IE

SE

Kód: 458608 15 ml

UK AT DE

IE

SE

A perui földicseresznyét, cseresznyét és farkasbogyót tartalmazó aszaltgyümölcskeverékkel, Gary exkluzív aszalt kakaódarabkáival, a Slique szeletek nagyszerűen elűzik az éhséget és komoly fehérje- és rostforrások.

A Slique Essence a grapefruit, a mandarin, a citrom, a fodormenta és az ocotea hatásos illóolajait egy olyan egyedi keverékbe kombinálja, amely természetes módon támogatja az egészséges fogyókúrás célokat, ha azokhoz diétás étrend és fizikai aktivitás párosul.

ILLÓOLAJOK: Vanília*, narancs, fahéj

ILLÓOLAJOK: Grapefruit, mandarin, citrom, fodormenta és ocotea, stevia-kivonattal

SLIQUE TEA Kód:

4572523 25 csomag

UK AT DE

IE

SE

A Slique tea a lenyűgöző növényi tápanyagtartalmuk alapján kiválasztott természetes összetevők ízletes, ritka keveréke. A tea az ízletes kakaópor, a fahéj, a telt ízű őrölt szerecsendió és a tiszta, szabadalmaztatott vanília illóolaj kivételes keverékét tartalmazza. ILLÓOLAJOK: Vanília*

67


SZÉPSÉGÁPOLÁS A Young Living tudományos szempontból kétséges összetevőktől mentes illóolajos samponjai, testápolói és célzott bőrápolási termékei tisztítják és hidratálják a bőrt a természetes, egészséges ragyogás érdekében. Kényeztesse a bőrét az illóolajok erejével!


Szépségápolás | Bőrápolás

Arc- és

Orchidea

BŐRÁPOLÁS A Young Living bőrápolási termékei egyesítik a prémium növényi és illóolajösszetevőket, hogy együtt támogassák és javítsák a bőr kinézetét. Ez a termékcsalád alapvető bőrápolási termékeket kínál minden bőrtípusra, olyan termékekkel, amelyeket szakértők alapítottak ki, hogy az Ön bőre egészséges és puha maradjon.

ART BEAUTY MASQUE

ART CREME MASQUE

Kód:

Kód:

5168 8 db

Az ART Beauty Masque (szépség maszk) egy prémium, orchidea-alapú készítmény, amely megnyugtatja a bőrt, és az a maszk alkalmazása után egészségesebb és ragyogóbb kinézetű lesz. Az egzotikus orchideaszirmokból és a tiszta illóolajakból álló keverékünk táplálja és megerősíti az arc legkényesebb részeit, segítve egy ragyogóbb és fiatalosabb kinézet elérésében. Minden bőrtípusra megfelelő. HASZNÁLAT: Mossa le az arcot, vigye fel a maszkot az arcra, hagyja hatni 20 percig, majd óvatosan távolítsa el. Az optimális eredmények érdekében kombinálja az ART Renewal Serum termékkel.

5361550 100 ml

UK AT DE

Az ART® Gentle Cleanser (kíméletes tisztító) a bőrhibákat puha, kíméletes habbal megtisztítva segíti elő az egészséges, ragyogó bőrt. A bőrbarát illóolajok révén az arcát tisztának és frissnek érzi majd, a megújult, ragyogó kinézettel. HASZNÁLAT: Nedves kézre vigye fel, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be az arc és a nyak bőrébe.

Hamarosan!

70

YoungLiving.com

Az ART® Creme Masque (krém maszk) úgy van kialakítva, hogy mélyen táplálja és védje a bőrt a hialuronsav és a tiszta illóolajok exkluzív keverékének segítségével. Egyéb természetes, gyógyfürdő-minőségű növényi anyagok is hozzáadásra kerülnek, hogy segítsék a bőr megnyugtatásában, feszesítésében és a fiatal kinézetének helyreállításában. Minden bőrtípusra megfelelő. HASZNÁLAT: Mossa, majd törölje meg az arcát. Egyenletesen vigye fel az arcára. Hagyja hatni 20 percig. A felesleget távolítsa el nedves törlőkendővel.

ART GENTLE CLEANSER Új receptúra! Kód:

5173 30 ml

IE

ART L’BRIANTÉ SZÁJFÉNY – SEMLEGES/TÉLI ILLAT Kód: 507608

UK AT DE

IE

A L’Brianté szájfény/illóolaj illatos duók tökéletesek a természetes szépsége kiemelésére, amikor úton van. A téli illat egy sima fényes felületet és egy kifinomult illóolaj-keveréket tartalmaz, amelyben megtalálható a vetiver, a szantálfa és az ylang ylang. ILLÓOLAJOK: Vetiver, idahói balzsamfenyő, kolorádió jegenyefenyő, hawaii szantálfa, ylang ylang


Bőrápolás | Szépségápolás

ART L’BRIANTÉ SZÁJFÉNY — RÓZSASZÍN/NYÁRI ILLAT Kód: 507508

ART L’BRIANTÉ SZÁJFÉNY — PIROS/AMORESSENCE ILLAT UK AT DE

IE

Kód: 507408

Nézze ki ragyogóan és érezze magát ragyogóan a L'Brianté szájfény/illóolaj illatos duóval. A nyári illat feltűnő rózsaszín fényt és egy édes illóolaj-keveréket tartalmaz, amelyben megtalálható a mandarin és a pacsuli.

ILLÓOLAJOK: Vetiver, idahói szúrós luc, jázmin*, indiai üröm, ocotea, ylang ylang, kamilla, geránium

ART LIGHT MOISTURISER Új receptúra! 5362550 30 ml

UK AT DE

ART REFRESHING TONER Új receptúra! IE

Kód:

5360550 120 ml  

Az ART® Light Moisturiser krém segít a bőrének a megfelelő nedvesség visszatartásában és fenntartásában. A Young Living illóolajaival és természetes összetevőivel az arca puha és rugalmas lesz, készen állva egy gyönyörű műalkotásra, ahogy egy festővászon. Hamarosan!

HASZNÁLAT: A bőr tisztítása és bőrtonik alkalmazása után vigye fel óvatosan az arcra és a nyakra. Alkalmazza reggel vagy szükség szerint.

5175 20 ml

Az ART® Renewal Serum (megújító szérum) az arc legérzékenyebb részeinek megnyutatásában és védelmében segítő egzotikus orchideák és illóolajok különleges keveréke. Ezek a prémium összetevők úgy vannak összeállítva, hogy mélyen táplálják és hidratálják a bőrt, helyreállítva annak fiatalos kinézetét. HASZNÁLAT: Mossa meg az arcát. Vigye fel az ART Renewal Serum terméket az érzékeny területekre naponta kétszer, és várja meg, amíg a bőre beszívja. A legjobb eredmény érdekében utána alkalmazza a választása szerinti Young Living hidratáló krémet.

ART BŐRÁPOLÁSI RENDSZER Új receptúra! Kód:

5363550

IE

Az ART® Refreshing Toner (frissítő tonik) óvatosan eltávolítja a szennyeződéseket a bőr szárítása nélkül. Az illóolajok tökéletes keveréke segít a bőr pH-jának kiegyenlítésében, miközben az arca tiszta, tonizált és friss lesz. HASZNÁLAT: A bőr megtisztítása után vattapamacs használatával törölje át a tonikkal az arcot és a nyakat. Használja reggel és este, szükség szerint.

Hamarosan!

Kód: 4833 30 ml

UK AT DE

IE

A Sheerlumé™ alpesi növényekből és tiszta illóolajokból álló kifinomult, szabadalmaztatott keveréke révén láthatóan ragyogóbbá és kiegyensúlyozottabbá teszi a bőr tónusát. HASZNÁLAT: Vigyen fel egy vékony réteg Sheerlumé krémet a tiszta bőrre. A legjobb eredmények érdekében használja reggel és este, önmagában vagy a kedvenc Young Living hidratáló kréme alatt.

BOSWELLIA WRINKLE CREAM Kód: UK AT DE

IE

A Young Living’ új ART® bőrápolási rendszere biztonságosan és hatékonyan megtisztítja, tonizálja és hidratálja az arcát, hogy kihozza a benne rejlő természetes és vele járó szépséget. Ez az ART® szépsége! Hamarosan!

UK AT DE

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM

ART RENEWAL SERUM Kód:

IE

Legyen gyönyörű a L'Brianté szájfény/illóolaj duókkal, út közben is. Az Amoressence mélyvörös fénnyel és romantikus illóolaj-keverékkel rendelkezik, amelyben megtalálható a jázmin és a vetiver.

ILLÓOLAJOK: Mandarin, fodormenta, zöldcitrom, vetiver, pacsuli, varádics (idahói)

Kód:

UK AT DE

HASZNÁLAT: A használati utasítást lásd az egyes termékeknél.

5141500 57 g

UK AT DE

A Boswellia Wrinkle Cream (ránckrém) olyan tiszta illóolajokat tartalmaz, mint például a tömjén és a szantálfa, amelyek hidratálják a bőrt, miközben minimálisra csökkentik annak fénylését, és csökkentik a nap okozta károsodás megjelenését is. ™

HASZNÁLAT: A bőr tisztítása és bőrtonik alkalmazása után vigye fel óvatosan az arcra és a nyakra.

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

71

IE


Szépségápolás | Bőrápolás

GRAPEFRUIT LIP BALM

CINNAMINT LIP BALM Kód:

515008 4,2 g

UK AT DE

IE

SE

Kód:

520308 4,2 g

UK AT DE

IE

A Lavender Lip Balm (levendulás ajakbalzsam) megnyugtatja a kiszáradt ajkakat, felhasználva a levendula illóolaj erejét és a jojobaolaj és az E-vitamin hidratáló tulajdonságait.

A legnépszerűbb!

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH (NARANCSVIRÁG ARCLEMOSÓ) Kód:

5136500 118 ml

A legnépszerűbb!

Kód:

458108 15 ml

UK AT DE

IE

SE

A Progessence Phyto Plus egy tiszta, harmóniát hozó szérum, amelyet kifejezetten nők számára terveztünk. A vad yamgyökér és az E-vitamin mellett a Progessence Plus az optimális eredmények érdekében tömjén, bergamott és borsmenta illóolajat tartalmaz. HASZNÁLAT: Vigyen fel naponta kétszer 2-4 cseppet a nyakra. A még nagyobb hatás érdekében naponta kétszer A legnépszerűbb! vigyen fel 1–2 cseppet az alkarra.

SATIN FACIAL SCRUB, MINT Kód:

3735500 57 g  

UK AT DE

IE

Ez a kíméletes, szappanmentes arclemosó úgy tisztítja meg a bőrt, hogy közben nem távolítja el róla a természetes olajokat. MSM-et tartalmaz a bőr puhításához, tengeri hínárt a rugalmasság javításához, és levendula illóolajat a bőr megnyugtatásához.

ILLÓOLAJOK: Levendula

PROGESSENCE PHYTO PLUS™

IE

ILLÓOLAJOK: Grapefruit, farkasbogyó-mag olaj

A legnépszerűbb!

LAVENDER LIP BALM Kód:

UK AT DE

Egy könnyű és frissítő új termék a napi ajakápolásban, a Grapefruit Lip Balm (ajakbalzsam) segít a szárazság megelőzésében.

A Cinnamint Lip Balm (ajakbalzsam) gazdag olyan növényi anyagokban, amelyek nyugtatják a száraz, kirepedezett ajkakat, miközben az éghajlati szélsőségektől is védenek. Tápláló illóolajokat, farkasbogyó olajat és A, C és E antioxidáns vitaminokat tartalmaz. ILLÓOLAJOK: Borsmenta, fodormenta, narancs, fahéj

517808 4,2 g

HASZNÁLAT: Óvatosan habosítsa fel az arcon és nyakon, meleg vízzel, majd mossa le alaposan. Használja naponta.

SANDALWOOD MOISTURE CREAM (SZANTÁLFA HIDRATÁLÓ KRÉM) Kód:

514808 113 g

UK AT DE

IE

A Sandalwood Moisture Cream egy ultrahatékony hidratáló krém, amelyben tiszta Young Living illóolajak vannak. A metil-szulfonil-metán (MSM) – egy természetben előforduló, növényi alapú vegyi anyag – puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt. Ez a termék shea vajat tartalmaz. HASZNÁLAT: Óvatosan masszírozza be az arcba, nyakba és egyéb területekre, ahol használni kívánja. Használja naponta az arca tisztítása és tonizálása után.

WOLFBERRY EYE CREAM UK AT DE

IE

A Satin Facial Scrub™, Mint (mentolos bőrradír) egy víz alapú bőrradír Jojobaolajat, mangóvajat, MSM-et, aloét, valamint borsmenta illóolajat tartalmaz a pórusok láthatóságának minimálisra csökkentése és a fakó bőr fiatalítása érdekében. HASZNÁLAT: Finoman masszírozza be az arc és a nyak bőrébe meleg vízzel; majd öblítse le alaposan. Használja szükség szerint.

Kód:

5145 14,1 g

A Wolfberry Eye Cream (farkasbogyó szemkrém) egy természetes víz alapú hidratáló krém. A farkasbogyó magolajának öregedésgátló és bőrkondicionáló hatása révén ez a krém megnyugtatja a fáradt szemet és minimálisra csökkenti a szem táskásságát, a karikák és vékony ráncok megjelenését. HASZNÁLAT: A tisztítást és tonizálást követően finoman masszírozza be a szemek alatti puha bőrbe. Használja esténként.

72

YoungLiving.com


Fürdő és

TESTÁPOLÓ TERMÉKEK AROMAGUARD MEADOW MIST DEZODOR Kód:

375208 42 g

UK AT DE

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEZODOR IE

SE

Kód:

375308 42 g

A Young Living természetes dezodorjai alumíniummentesek, így alternatívát kínálnak más kereskedelmi termékekkel szemben. A Meadow Mist™ dezodor kókuszolajat, méhviaszt, E-vitamint, illetve citrom és levendula tiszta illóolajt tartalmaz a kedvező bőrápolási hatások érdekében.

BATH & SHOWER GEL BASE (ALAP HAB- ÉS TUSFÜRDŐ GÉL) Kód:

3751500 236 ml

IE

Hamarosan!

SE

A Young Living Mountain Mint™ dezodor a kókuszolaj, méhviasz és az E-vitamin természetes bőrnyugtató tulajdonságaival rendelkezik. A citrom, rozmaring és egyéb tiszta illóolajokat is tartalmazó Mountain Mint ideális alternatíva az alumínium-alapú termékekkel szemben.

EU

A Bon Voyage 11 Young Living szépségápolási termékek kínál egy vonzó, egyedileg megtervezett táskában. Az utazáshoz megfelelő méretű termékek révén a Bon Voyage kényelmes és kompakt – tökéletes méretű a repülőtér csomagterébe felvitt poggyászhoz vagy a kézitáskákhoz, mégis az út közben szükséges szépségápolási termékek teljes körét kínálja.

COPAIBA VANILLA MOISTURISING SHAMPOO

COOL AZUL SPORTS GEL UK AT DE

IE

A Cool Azul Sports Gel (sport gél) eddig példátlan, 10%-nyi mennyiségben (10 ml) tartalmaz tiszta illóolajat minden tubusban. A természetes eredetű összetevők révén a Cool Azul Sports Gel olyan egyedülálló konzisztenciát biztosít, ami a felvitelt még kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi mindenki számára, gyógytornászok, a sport- és gyógymasszőrök számára egyaránt. ™

IE

Kód: 469908 UK AT DE

543608 100 ml

UK AT DE

BON VOYAGE CSOMAG

A Young Living Bath & Shower Gel Base terméke tökéletes a bőr egyedi összeállítású fürdőhabbal vagy tusfürdővel történő táplálására és tisztítására. Adjon hozzá néhány csepp illóolajat vagy illóolaj-keveréket a fürdőhab/tusfürdő alapjához az igazi luxus élmény érdekében.

Kód:

Rózsa

Kód:

5194550 295 ml

UK AT DE

IE

SE

A Copaiba Vanilla hidratáló sampon egy gazdag hidratáló és tisztító sampon, száraz vagy sérült hajra. ILLÓOLAJOK: Levendula, copaiba, geránium, vanília*

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

73


Szépségápolás | Fürdő & testápoló termékek

COPAIBA VANILLA MOISTURISING CONDITIONER Kód:

5195550 295 ml

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL UK AT DE

IE

Kód:

A Copaiba Vanilla hidratáló hajbalzsam egy gazdag hidratáló hajbalzsam száraz vagy sérült hajra.

3739500 236 ml

UK AT DE

IE

A Dragon Time Bath & Shower Gel (hab- és tusfürdő gél) az illóolajok csillapító és nyugtató hatását a növények természetes hidratáló hatásával kombinálja, így egy olyan luxus fürdőterméket kínálva, amely megtisztít, ellazít és felemel.

ILLÓOLAJOK: Levendula, copaiba, geránium, vanília*

ILLÓOLAJOK: Mandarin, levendula, kamilla, geránium, zsálya, bergamott, rózsafa, muskotályzsálya, ylang ylang, édeskömény, citrom, pálmarózsa, majoranna, jázmin*, kék varádics

GENESIS HAND & BODY LOTION

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL Kód:

3742500 236 ml

Kód: UK AT DE

IE

3706500 245 g

UK AT DE

IE

A Genesis Hand & Body Lotion (kéz- és testápoló) a kókuszolajhoz és lecitinhez illatos illóolajokat és MSM-et kever a puha, egészséges bőr érdekében. Hidratálja, helyreállítja és védi a bőrt. ™

Az Evening Peace Bath & Shower Gel (hab- és tusfürdő gél) a legtermészetesebb növényi összetevőket illóolajokkal keveri, hogy ellazítsa a fáradt izmokat és segítsen megszüntetni a stresszt és a feszültséget. Ideális módja a nap lezárásának.

ILLÓOLAJOK: Rózsafa, jázmin*, bergamott, pálmarózsa, citrom, ylang ylang, geránium, kamilla

ILLÓOLAJOK: Szantálfa, kék varádics, ylang ylang, geránium, jázmin*, pálmarózsa, rózsafa, muskotályzsálya, citrom, bergamott, kamilla

KIDSCENTS SHAMPOO

LAVADERM COOLING MIST

Kód:

Kód:

3686 214 ml

324908 59 ml

UK AT DE

IE

A LavaDerm Cooling Mist kifejezetten a természet két leginkább hűsítő anyagával, levendula illóolajjal és aloe verával van kialakítva. Használja az igénybevételnek kitett bőr hűsítésére és megfiatalítására.

A KidScents sampon biztonságos, lágy formuláját úgy alakították ki, hogy a gyermekek érzékeny bőréhez tökéletes pH-értéket biztosítsa. MSM-et, aloe verát, kamillát és egyéb tápláló növényi anyagokat és vitaminokat, valamint tiszta illóolajokat tartalmaz.

ILLÓOLAJOK: Levendula

ILLÓOLAJOK: Mandarin, citrom, kék varádics

LAVENDER BATH & SHOWER GEL Kód:

5202500 236 ml

UK AT DE

IE

A tiszta levendulaolajat tartalmazó Lavender Bath and Shower Gel (levendula hab- és tusfürdő gél) tisztítja és megfiatalítja a bőrét, miközben nyugtatja és ellazítja az elméjét. Vegyi anyagoktól és szintetikus tartósítószerektől mentes, illetve csak növényi alapú összetevő vannak, mint például a kókuszolaj és a csillagánizs.

LAVENDER FOAMING HAND SOAP Kód: Kód:

443008 236,5 ml 443108 3 db (3 x 236,5 ml)

A Lavender Foaming Hand Soap (levendulás habzó kézi szappan) egy kíméletes tisztító termék a teljesen természetes termékválasztékunkban. Frissítő és fiatalító hatás még a legérzékenyebb bőr esetén is, ebből az illatos szappanból csak egy kicsire van szükség, és úgy tisztítja meg és kondicionálja a bőrét, hogy azt nem szárítja ki vagy nem irritálja.

ILLÓOLAJOK: Levendula, mirha, citrom, indiai üröm

Pumpa mellékelve

74

YoungLiving.com

UK AT DE

ILLÓOLAJOK: Levendula, citrom, mirha

IE


Fürdő & testápoló termékek | Szépségápolás

LAVENDER HAND & BODY LOTION Kód: 5201500 226 ml

UK AT DE

IE

A levendula illóolajat és egyéb növényi alapú összetevőket tartalmazó Lavender Hand & Body Lotion (levendulás kéz- és testápoló) hidratálja és védi a bőrt a túlzott kitettségtől a hosszú és tartós hidratáltság érdekében. Ez a formula tanúsítottan környezetbarát és 100%-ban természetese. ILLÓOLAJOK: Levendula, mirha, citrom, indiai üröm

LAVENDER-ROSEWOOD MOISTURISING SOAP Kód:

367308 100 g

UK AT DE

IE

A Lavender-Rosewood Moisturising Soap (Levendula-rózsafa hidratáló szappan) nagyszerű kiegészítője bármely kézápolási rendszernek. Ez a szappan nem szárítja ki a kezét, ahogy a kereskedelmi forgalomban kapható, szintetikus alapú szappanok, valamint illatanyagtól, vegyszerektől és mesterséges színezéktől mentes. ILLÓOLAJOK: Levendula, rózsafa

LAVENDER MINT DAILY SHAMPOO Kód:

5191550 295 ml

UK AT DE

IE

LAVENDER MINT DAILY CONDITIONER Kód:

A Lavender Mint Daily Shampoo (Levendula-menta sampon mindennapos használatra) minden hajtípusra alkalmas élénkítő és tisztító keverék.

5192550 295 ml

UK AT DE

IE

A Lavender Mint Daily Conditioner (Levendula-menta hajbalzsam mindennapos használatra) egy élénkítő, minden hajtípushoz alkalmas, mindennapos használatra szánt hidratáló keverék.

ILLÓOLAJOK: Levendula, borsmenta, fodormenta

ILLÓOLAJOK: Levendula, borsmenta, fodormenta

LAVENDER VOLUME SHAMPOO Kód:

5100500 236 ml

UK AT DE

IE

LAVENDER VOLUME CONDITIONER Kód:

A Lavender Volume Shampoo (Levendula sampon) kíméletesen tisztítja a vékony szálú hajat és növeli annak térfogatát, miközben ápolja és helyreállítja az egyensúlyát. A megújító és serkentő Lavender Volume sampon MSM-et, a haj erősítésére alkalmas kénvegyületet tartalmaz.

SENSATION BATH & SHOWER GEL Kód: UK AT DE

IE

A Morning Start Bath & Shower Gel (hab- és tusfürdő gél) beindítja a napját a legkiválóbb illóolajok pezsdítő keverékével és a hozzáadott, természetes módon tisztító és hidratáló növényekkel. ILLÓOLAJOK: Citromfű, boróka, rozmaring, borsmenta

IE

ILLÓOLAJOK: Levendula, citrom, muskotályzsálya, jázmin*

MORNING START BATH & SHOWER GEL 3745500 236 ml

UK AT DE

A Lavender Volume Conditioner (Levendula hajbalzsam) kíméletesen kondicionálja a vékony szálú hajat és növeli annak térfogatát. A Lavender Volume sampon nagyszerű követőjeként, az MSM, a tejfehérje és a vitamintartalma révén erősebbé teszi a vékony és gyenge hajat.

ILLÓOLAJOK: Levendula, citrom, muskotályzsálya, jázmin*

Kód:

5102500 236 ml

3748500 236 ml

UK AT DE

IE

A Sensation Bath & Shower Gel (hab- és tusfürdő gél) a Kleopátra által használt, a szerelmet és a vágyat intenzívebbé tevő, varázslatosan illatos olajkeveréket a legkiválóbb természetes összetevőkkel kombinálva olyan fürdési élményt kínál, amelyet gyakran meg szeretne majd ismételni. ILLÓOLAJOK: Rózsafa, ylang ylang, jázmin*

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

75


Szépségápolás | Fürdő & testápoló termékek

SHUTRAN Kód:

THIEVES TISZTÍTÓ SZAPPAN

483508 15 ml

UK AT DE

Kód:

IE

367908 99,25 g

Egy erőt adó illóolaj-keverék, amelyet speciálisan férfiak számára alakítottak ki, hogy még intenzívebben átérezzék a férfiasságot és a magabiztosságot – a Shutran™ tökéletes kölniként is, mivel a férfiak és a nők számára egyaránt vonzó.

UK AT DE

IE

A Thieves tisztító szappan nagyszerű illatát a természetes úton antiszeptikus Thieves illóolajkeverék gazdag aromája biztosítja. Hidratáló növényi olajok és növényi kivonatok segítenek az egészséges, sima bőr elérésében.

ILLÓOLAJOK: Idahói szúrós luc, ocotea, hinoki, ylang ylang, koriander, indiai üröm, cédrusfa, citrom, levendula

THIEVES HABZÓ KÉZI SZAPPAN

UK AT DE

ILLÓOLAJOK: Szegfűszeg, fahéj, rozmaring, citrom, Eucalyptus radiata

IE

367408 236.5 ml  Kód: 364308 3 db (3 x 236,5 ml)  Kód:

THIEVES HABZÓ KÉZI SZAPPAN UTÁNTÖLTŐ Kód:

359408 Utántöltő (946 ml)

A Thieves habzó kézi szappan tisztítja, megvédi és kondicionálja a bőrt a Thieves illóolaj-keverék, a tiszta citrom és narancs illóolajok, az aloe, a Ginkgo biloba és az E-vitamin révén. Gazdag habként használható fel.

UK AT DE

IE

A Thieves habzó kézi szappan tisztítja, megvédi és kondicionálja a bőrt a Thieves illóolaj-keverék, a tiszta citrom és narancs illóolajok, az aloe, a Ginkgo biloba és az E-vitamin révén. Gazdag habként használható fel.

Pumpa mellékelve

THIEVES VÍZMENTES KÉZFERTŐTLENÍTŐ Kód: Kód:

UK AT DE

IE

SE

362108 29.35 g 362208 3 db (3 x 29,35 g)

THIEVES VÍZMENTES KÉZFERTŐTLENÍTŐ – CSALÁDI KISZERELÉS Kód:

514208 215 g

A legnépszerűbb!

Ez a termék a Kanári-szigetekre nem szállítható.

Hamarosan!

SHEERLUMÉ Legyen gyönyörű

IE

SE

Ez a nagyobb kiszerelésű Thieves vízmentes kézfertőtlenítő ideális az otthona bármely helyiségébe. Ha családi kiszerelésű termék könnyen hozzáférhető az otthonában, azzal növelheti a családja általi használatot, és a kezük tisztán tartására ösztönzi a gyerekeket.

Teljes mértékben természetes termékként a Thieves vízmentes kézfertőtlenítő elősegíti a megfelelő higiéniát azáltal, hogy bárhol és bármikor megtisztíthatja és felfrissítheti a kezeit víz használata nélkül. ILLÓOLAJOK: Szegfűszeg, fahéj, rozmaring, citrom, borsmenta, Eucalyptus radiata

UK AT DE


SZÁJÁPOLÁS

Kakukkfu

THIEVES AROMABRIGHT FOGKRÉM Kód: 3039521 118 g

THIEVES DENTAROME ULTRA FOGKRÉM UK AT DE

IE

SE

Kód:

A Thieves AromaBright fogkrém egy prémium minőségű, csak természetes anyagokból álló fogkrém, amely 100%-ban tiszta illóolajokból készült, beleértve a hatásos és exkluzív Thieves illóolaj-keveréket, és az egyéb szájhigiéniai termékeket is.

3744521 118 g

UK AT DE

ILLÓOLAJOK: Borsmenta, szegfűszeg, Eucalyptus globulus, Thieves, kakukkfű, kúszó fajdbogyó

A legnépszerűbb!

A legnépszerűbb!

KIDSCENTS SLIQUE FOGKRÉM

THIEVES FOGSELYEM

Kód:

Kód: Kód:

A Young Living KidScents Slique fogkrém a tökéletes szájápolási választás bármilyen korú gyermekek számára. A mostantól a saját Slique Essence illóolaj-keverékünkkel ízesített formula kiváló gyakorló eszköz a gyermekek számára, mikor a megfelelő szájhigiéniai szokásokat sajátítják el.

IE

4463560 Egy adag (50 m) 4464560 3-as csomag (3 x 50 ml)

ILLÓOLAJOK: Borsmenta, szegfűszeg, citrom, fahéj, eukaliptusz, rozmaring

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS SZÁJVÍZ 368308 236 ml

UK AT DE

A Thieves illóolaj-keverék hatásával rendelkező Thieves fogselyem hatékonyan és hatásosan távol tartja a baktériumokat. A kirojtosodásnak és szakadásnak ellenálló erős szálakból készült, tartós fogselyem könnyedén csúszik a fogak között, így még hatékonyabb a nehezen hozzáférhető helyek tisztításában.

ILLÓOLAJOK: Grapefruit, mandarin, fodormenta, citrom, ocotea, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring

Kód:

SE

A Thieves Dentarome Ultra fogkrém egy csak természetes összetevőkből álló speciális formula, amely óvatosan tisztítja a fogakat, miközben a tiszta Thieves illóolaj-keverék erejét kihasználva friss leheletet biztosít.

ILLÓOLAJOK: Borsmenta, fodormenta, szegfűszeg, ocotea, fahéj, citrom, eukaliptusz, rozmaring

4574 114 g

IE

THIEVES MINTS Új! Kód: UK AT DE

IE

SE

A Thieves Fresh Essence Plus szájvíz speciális illóolaj-formulája hihetetlenül friss leheletet biztosít. ILLÓOLAJOK: Thieves, fodormenta, borsmenta, vetiver

5138550 30 drazsé

UK AT DE

IE

Élvezze a Thieves Mints hűsítő, serkentő ízét. A természetes, cukormentes összetevők jelentik a Thieves és borsmenta illóolajok igazi erejét, mivel egészséges alternatívát kínálnak a lehelet frissítésére. HASZNÁLAT: Szopogasson el egy drazsét a szájában, szükség szerint.

A legnépszerűbb!

A biztonsági információkat lásd a termékcímkéken. * A jázmin, a neroli, a rózsa és a vanília abszolút olajok, nem illóolajok.

77


Az életstílus

MEGOSZTÁSA A háztartási tisztítószerek, a testápoló termékek, a bőr- és hajápolási termékek és a lelket megnyugtató termékek fejlesztésének szentel több mint 20 évvel a hátunk mögött büszkén kínálunk olyan választási lehetőségeket, amelyek az igazi jólétet támogatják minden tekintetben. Anélkül, hogy bármikor is engedtünk volna a hajthatatlan Seed to Seal® elkötelezettségünkből a célunk az, hogy több utat is kínáljunk Önnek a jólét beépítésére a szokásaiba és az otthonába. Azáltal, hogy pénzügyi függetlenséget ér el a Young Living termékeknek a környezetével való megosztásával, egy lehetőséget kap arra, hogy a jólét egy másik dimenzióját is bevonzza az életébe.


Megosztás | Oktatás

Az alapvető

OKTATÁS

Gyantás husáng

A Young Living és az általa képviseltek megismerése soha nem volt egyszerűbb! A termékútmutatóktól és a brosúráktól kezdve a kompenzációs tervekre vonatkozó anyagokig, az oktatási eszközeink átfogóak, ösztönzőek és létfontosságúak ahhoz, hogy a Young Living szakértőjévé váljon.

TERMÉKÚTMUTATÓ Új!

EU

384928 1 db Kód: 385028 10 db Kód:

való gondoskodást. Csúcstechnológiájú egtisztább olajait eredményezik.

atunk neve: ®

ak eg y szlogen üldetésünk.

EURÓPAI TERMÉKÚTMUTATÓ

yamat az, ami mássá teszi a Young Living vállalatot. inden egyes Young Living terméket a minőség és a ottuk elő. Hamarosan sok kedvenc termékén elkezdi etőül arra, hogy az illóolajaink minden cseppjében ot és hatásosságot talál.

on a Young Living alábbi tagjához:

A KOMPENZÁCIÓS TERVEK FŐBB ELEMEI SZÓRÓLAP Kód:

472008 25 db

A gyönyörű fényképeket és részletes leírásokat tartalmazó Termékútmutató egyszerűvé teszi a Young Living termékek megosztását másokkal.

UK AT DE

IE

SE

ES

A kompenzációs tervek főbb elemei szórólap áttekintést ad a Young Living nagyvonalú kompenzációs tervéről és a bónuszlehetőségekről.

ng (Europe) Ltd wick Park, 566 Chiswick High Road, S, Egyesült Királyság

2 Fax: +44-1480-862849 áma: 5299340

n ESSENTIAL OILS™

EVERYDAY ESSENTIALS BROSÚRA Kód:

492108 25 db

to infuse everyday nutritional and personal-care ing in unmatched natural benefits. ent way to experience even more of

d out more at youngliving.com.

AN INTRODUCTION TO ESSENTIAL OILS

Everyday Essentials

80

YoungLiving.com

RAINDROP TECHNIQUE® FÜZET EU

Az Everyday Essentials füzet bemutatja a kezdőknek az illóolajok világát és elmagyarázza, hogyan tehetjük az illóolajokat a mindennapjaink részévé.

Kód:

441008 1 db

UK AT DE

A Raindrop Technique végrehajtásának módját bemutató füzet.

IE

SE

ES


Oktatás | Megosztás

THIEVES FÜZET Kód:

NINGXIA RED FÜZET

349008 25 db

EU

Kód:

495208 25 db

A Thieves füzet egy átfogó Entdecken Sie NingXia Red áttekintés a Young Living Thieves termékcsaládjáról, az olajkeverék történetéről és az egyes Thieves termékek használatának módjáról. ®

Seit Jahrhunderten schon wird die Ningxia Wolfsbeere als eine der gesundheitsfördernsten Superfrüchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und unglaublich reich an Antioxidantien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der Natur.

UK AT DE

IE

SE

ES

A NingXia Red füzet tájékoztatást ad a NingXia Red hatására vonatkozó legújabb kutatási információkról. Ez a megjelenítésre vagy kiosztásra nagyszerű füzet biztosan felkelti majd a figyelmet.

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

D. Gary Young, der führende Experte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia Wolfsbeere gemeinsam mit der natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem absolut einzigartigen Produkt vereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk NingXia Red stärkt und revitalisiert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang anhaltender Energie. Haben auch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

A: NingXia Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

Code 495210

AZ ILLÓOLAJOK BEMUTATÁSA Kód:

471708 25 db

SHARING FOR SUCCESS FÜZET EU

Kód:

477508 10 db

Tudjon meg többet válogatott illóolajainkról és Essential Rewards csomagjainkról az Illóolajok bemutatása című útmutatónk segítségével. Az útmutató izgalmas használati javaslatokat is tartalmaz!

5 DAY NUTRITIVE CLEANSE™ FÜZET Kód:

398708 25 db

EU

A Young Living, ebben a tájékoztató füzetben ismertetett Úton a közös siker felé folyamata és 90 napos terve segítségével jóval előbb élvezheti a személyes és szakmai elismerések nyújtotta örömöket, mint azt lehetségesnek gondolta volna!

ESSENTIAL REWARDS FÜZET EU

Az 5 Day Nutritive Cleanse füzet a Young Living 5 Day Nutritive Cleanse programjához tartozó dokumentum.

Kód:

430008 25 db

essential rewards THE AUTOSHIP ADVANTAGE

EU

Az Essential Rewards füzet bemutatja a Young Living népszerű Essential Rewards automatikus szállítási programjának funkcióit és előnyeit. Ezzel a praktikus füzettel tájékoztathatja a vevőit és forgalmazóit.

RESTORE YOUR CORE FÜZET Kód:

390808 25 db

EU

A Young Living Restore Your Core füzete részletesen áttekinti a Core Essentials Complete táplálkozási programunkat.

81


Megosztás | DVD-k

FROM SEED TO ABUNDANCE (MAGTÓL A BŐSÉGIG) DVD

RAINDROP TECHNIQUE® DVD Kód:

3998 1 db

Most megtanulhatja a nagy hatású Raindrop Technikát, ahogyan azt a mester, Gary Young tanította. Lépésről lépésre utasítások vezetik át az egyes masszázstechnikákon, és bemutatják a sikeres Raindrop Technique végrehajtásához szükséges alapvető tudást.

Kód: Kód:

EU

3619500 1 db 4583500 50 db

Ismerje meg, hogy mik azok az illóolajok, hogyan működnek, és miért a Young Living illóolajai a leghatásosabbak. Tekintse meg az elkötelezettségünket a minőség iránt és az arra vonatkozó jövőképünket, hogy az egyéneket a wellness, célok és bőség jellemezte életre ösztönözzük. Angol nyelvű DVD. Felirat német, svéd, spanyol, lengyel és holland nyelven.

SEED TO SEAL (MAGTÓL A CSOMAGOLÁSIG) DVD Kód: Kód:

4547500 1 db

EU

WELLNESS, PURPOSE, ABUNDANCE DVD Kód:

4582500 50 db

Kód:

EU

4736 1 db

4737 10 db

A Seed to Seal DVD bemutatja a Young Living egyedi Seed to Seal folyamatát, hogy az egyes lépések hogyan biztosítják az illóolajaink minőségét. Legyen hiteles, amikor a Young Living illóolajok és illóolajos termékek versenyelőnyeiről és a csak rájuk jellemző kiváló minőségről beszél.

Tapasztalja meg számos Young Living tag megható történetét, ahogy az élet kihívásaira keresnek választ. A fizikai egészség támogatásától kezdve, a pénzügyi függetlenségre való törekvésig, fedezze fel, hogy a Young Living lehetőség mit kínál az Ön számára, hogy megváltoztassa a saját és mások életét.

Angol nyelvű DVD. Felirat német, svéd, spanyol, lengyel és holland nyelven.

Angol nyelvű DVD. Felirat német, svéd, spanyol és japán nyelven.

®

A 24 NYELVŰ KÉZIKÖNYVBEN SZEREPLŐ NYELVEK: angol, német, svéd, bolgár, cseh, dán, görög, észt, finn, francia, horvát, magyar, olasz, litván, lett, máltai, holland, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, szlovák, szlovén

82

YoungLiving.com


Alternatív termékek | Megosztás

Alternatív

TERMÉKEK A minőség iránti fáradhatatlan elkötelezettség és a kompromisszum elutasítása miatt a minőségi követelményeinknek megfelelő növényanyagok mennyisége időnként azt okozhatja, hogy egyes termékeink átmenetileg nem elérhetők. Azonban a kifinomult és kiterjed termékválasztékunk révén Ön továbbra is találhat hatásos alternatív megoldásokat, vagy akár új kedvenceket is! Íme néhány alternatív megoldás, amelyet használhat:

EGYEDI ILLÓOLAJOK

JAVASOLT ALTERNATÍVÁK

LEVENDULA

Copaiba

Bergamott

BORSMENTA

Fodormenta

Kúszó fajdbogyó

CITROM

Jade Citrom

Zöldcitrom

TÖMJÉN

Sacred Frankincense (Szentelt tömjén) Ciprus

NARANCS

Mandarin

Grapefruit

GRAPEFRUIT

Mandarin

Citrom

ZÖLDCITROM

Jade Citrom

Citrom

KÚSZÓ FAJDBOGYÓ

Fodormenta

Borsmenta

CÉDRUSFA

Hong Kuai

Copaiba

SZEGFŰSZEG

Fahéj

Fodormenta

CIPRUS

Erdeifenyő

Hinoki

ILLÓOLAJ-KEVERÉKEK

JAVASOLT ALTERNATÍVÁK

THIEVES

Melrose

Purification

PEACE & CALMING

Stress Away

Lavender

PURIFICATION

Melrose

Citrus Fresh

VALOR

Vetiver

Idahói szúrós luc

R.C.

Raven

Breathe Again golyós termék

PANAWAY

Deep Relief

Relieve It

JOY

Sensation

Harmony

CITRUS FRESH

Citrom

Narancs

DI-GIZE

AromaEase

Gyömbér

MELROSE

Purification

Teafa

STRESS AWAY

Tranquil golyós termék

Lavender

SCLARESSENCE

Lady Sclareol

Dragon Time

83


TARTALOMJEGYZÉK 3 Wise Men 30 olajkollekció – Európa 5-Day Nutritive Cleanse 5-Day Nutritive Cleanse füzet

37 43 63 81

A

A kompenzációs tervek főbb elemei szórólap 80 Abundance 30 Acceptance 30 Alakor termékek 62 Alap indulócsomag 13 Aria ultrahangos diffúzor 46 Aroma Carousel 48 Aroma Life 30 Aroma Siez 31 AromaEase 30 AromaGlide görgős applikátorok 48 AromaGuard Meadow Mist dezodor 73 AromaGuard Mountain Mint dezodor 73 AromaLux porlasztó diffúzor 46 ART Beauty Masque (szépség maszk) 70 ART bőrápolási rendszer 71 ART Creme Masque (krém maszk) 70 ART Gentle Cleanser (kíméletes tisztító) 70 ART L’Brianté Neutral/Winter Scent (Semleges/téli illat) 70 ART L’Brianté Pink/Summer Scent (Rózsaszín/nyári illat) 71 ART L’Brianté Red/Amoressence Scent (Piros/Amoressence illat) 71 ART Light Moisturiser 71 ART Refreshing Toner (frissítő tonik) 71 ART Renewal Serum (megújító szérum) 71 ART Sheerlumé Brightening Cream 71 Awaken 31 Az Ancient Scripture csomag tizenkét olaja 43 Az illóolajok bemutatása 81

B

Balance Complete 63 Basic Starter Kit 13 Basil 20 Bath & Shower Gel Base 73 Believe 31 Bergamot 20 Black Pepper 20 Blender Bottle 48 BLM 63 Bon Voyage Kit 73 Boswellia Wrinkle Cream 71 Brain Power 31 Breathe Again Roll-On 38 Build Your Dream 31

C

Cédrusfa Cel-Lite Magic masszázsolaj 84

YoungLiving.com

21 44

Christmas Spirit Cinnamint Lip Balm (ajakbalzsam) Ciprus Citrom Citrom illóolaj-mintatasakok Citromfű Citronella Citrus Fresh Clarity ComforTone Common Sense Cool Azul Cool Azul Sports Gel Copaiba Copaiba Vanilla moisturising conditioner (hidratáló hajbalzsam) Copaiba Vanilla moisturising shampoo (hidratáló sampon)

D

Deep Relief golyós termék Detoxzyme Dewdrop Diffúzor Di-Gize Digest & Cleanse Dorado Azul Dragon Time Dragon Time Bath & Shower Gel (hab- és tusfürdő gél) Dragon Time masszázsolaj Dream Catcher

E

Elemi En-R-Gee EndoFlex Erdeifenyő Essential 7 csomag Essential Rewards csomagok Essential Rewards füzet Essentialzyme Essentialzymes-4 Eucalyptus globulus Eucalyptus radiata Evening Peace Bath & Shower Gel (hab- és tusfürdő gél) Everyday Essentials brosúra Everyday Oils csomag Exodus II

31 72 21 21 40 21 21 31 31 64 32 32 73 21 73 73

38 64 47 32 64 21 32 74 44 32

22 32 32 22 42 16 81 64 64 22 22

G

Genesis Hand & Body Lotion (kéz- és testápoló) 74 Gentle Baby 33 Geránium 23 GLF 33 Golden Touch 1 42 Grapefruit 23 Grapefruit Lip Balm (ajakbalzsam) 72 Gratitude 33 Grounding 33 Gyömbér 23

H

Harmony Highest Potential Hinoki Hong Kuai

I

ICP 64 Idahói balzsamfenyő 23 Idahói szúrós luc 23 Illóolaj-hordtáska 48 Illóolaj kollekciók 42 Illóolaj-mintatasakok, 50 csomag 41 Illóolaj-termékminta üvegek 49 Illóolaj-üveg címkék 49 ImmuPower 33 Inner Child 34 Inner Defense 64

J

Jade Lemon Jázmin Joy Juva Cleanse JuvaFlex JuvaPower JuvaSpice

K

Édeskömény 22

Kakukkfű Kámforfa Kamilla Kapor Kék eukaliptusz Keverőüveg KidScents sampon KidScents Slique fogkrém Kúszó fajdbogyó

F

L

74 80 42 32

É

Fahéj 22 Feelings csomag 42 Feketebors 22 Fodormenta 23 Forgiveness 33 From Seed to Abundance (Magtól a bőségig) DVD 82

33 33 23 23

24 24 34 34 34 64 65

24 24 24 24 24 48 74 77 24

Lady Sclareol 34 LavaDerm Cooling Mist 74 Lavender Bath & Shower Gel (levendula hab- és tusfürdő gél) 74 Lavender Foaming Hand Soap (levendulás habzó kézi szappan) 74 Lavender Hand & Body Lotion (levendulás kéz- és testápoló) 75 Lavender Lip Balm (levendulás ajakbalzsam) 72


Lavender Mint Daily Conditioner (Levendulamenta hajbalzsam mindennapos használatra) 75 Lavender Mint Daily Shampoo (Levendulamenta sampon mindennapos használatra) 75 Lavender Volume Conditioner (Levendula hajbalzsam) 75 Lavender Volume Shampoo (Levendula sampon) 75 Lavender-Rosewood Moisturising Soap (Levendula-rózsafa hidratáló szappan) 75 Levendula 25 Levendulacsokor 57 Levendula alapvíz 55 Levendula alapvíz-utántöltő 55 Levendula illóolaj-mintatasakok 40 Levendula tasakok 56 Levendula virágvíz 56 Levendula virágvíz-utántöltő 56 Levendulás-alakoros párnák 57 Life 5 65 Longevity 34 Longevity lágygél kapszulák 65

M

M-Grain 34 Macskagyökér 25 Magnify Your Purpose 34 Majoránna 25 Mandarin 25 MegaCal 65 Melissa 25 Melrose 35 Mintatasak-megosztó kártyák 41 Mirha 25 Mirtusz 25 Mister 35 Morning Start Bath & Shower Gel (hab- és tusfürdő gél) 75 MultiGreens 65 Muskotályzsálya 25 Muskotályzsálya virágvíz 55 Muskotályzsálya virágvíz utántöltő 55

N

Narancs 27 Német kamilla 27 Nicolas-diffúzor 57 Ningxia farkasbogyó (szárított) 61 NingXia Nitro 61 NingXia Red 60 NingXia Red egy adagos kiszerelések 61 NingXia Red füzet 81 NingXia Red kombinált csomag 61 NingXia Zyng 61 Northern Lights fekete lucfenyő 27

O

Ocotea OmegaGize3 Orange Blossom Facial Wash (Narancsvirág arclemosó) Oregánó Oregánó virágvíz Oregánó virágvíz-utántöltő Ortho Ease masszázsolaj Ortho Sport masszázsolaj

27 65 72 27 56 56 44 44

P

Pacsuli Palo Santo PanAway Peace & Calming Peace & Calming II Peace & Calming illóolaj-mintatasakok Power Meal Prémium indulócsomag (Aria) Prémium indulócsomag (Dewdrop) Prémium indulócsomag (Ningxia) Prémium indulócsomag (Thieves) Progessence Phyto Plus Purification

R

R.C. Raindrop Technique DVD Raindrop Technique füzet Raindrop Technique® Raven Relaxation masszázsolaj Release Relieve It Restore your Core füzet Rozmaring Rozmaring virágvíz Rozmaring virágvíz-utántöltő Rózsa Rozsdáska RutaVaLa RutaVaLa golyós termék

27 27 35 35 35 40 65 14 14 15 15 72 35

35 82 80 43 35 45 36 36 81 28 56 56 28 27 36 38

S

Sacred Frankincense (Szentelt tömjén) 28 Sacred Mountain 36 Sandalwood Moisture Cream (Szantálfa hidratáló krém) 72 SARA 36 Sárgarépamag 28 Satin Facial Scrub, Mint (mentolos bőrradír) 72 SclarEssence 36 Seed to Seal (Magtól a csomagolásig) DVD 82 Sensation 36 Sensation Bath & Shower Gel (hab- és tusfürdő gél) 75 Sensation masszázsolaj 45 Sharing for Success füzet 81 Shutran 76 Slique Essence 67 Slique szeletek 67 Slique Tea 67 Stress Away 36 Stress Away golyós termék 38 Sulfurzyme 65 Super Cal 66 Szalmagyopár 28 Szantálfa 28 Szárított levendulavirágok 57 Szegfűszeg 28 Szerecsendió 28

T

Teafa Termékútmutató

Természetes lenmag oldássegítő 57 The Gift 37 Thieves 37, 53 Thieves AromaBright fogkrém 53, 77 Thieves Dentarome Ultra fogkrém 53, 77 Thieves fogselyem 53, 77 Thieves Fresh Essence Plus szájvíz 53, 77 Thieves füzet 81 Thieves habzó kézi szappan 53, 76 Thieves habzó kézi szappan utántöltő 53, 76 Thieves háztartási tisztító 54 Thieves háztartási tisztító utántöltő 54 Thieves illóolaj-mintatasakok 41 Thieves Mints 54, 77 Thieves mosogatószer 54 Thieves mosószappan 54 Thieves spray 54 Thieves tisztító szappan 53, 76 Thieves vízmentes kézfertőtlenítő 54, 76 Thieves vízmentes kézfertőtlenítő – Családi méret 54, 76 Tiszta növényi kapszulák 48 Tömjén 29 Tranquil golyós termék 39 Transformation 37 Trauma Life 37 True Source 66

U

Üveg csepegtetők

49

V

V-6 növényi olaj-komplex 45 V-6 növényi olaj-komplex utántöltő 45 Vadlevendula illóolaj 57 Valor 37 Valor golyós termék 39 Vetiver 29 VitaFlex 86 Vitassage 49

W

Wellness, Purpose, Abundance DVD 82 White Angelica 37 Wolfberry Crisp 66 Wolfberry Eye Cream (farkasbogyó szemkrém) 72

X

Xiang Mao

29

Y

Ylang Ylang

29

Z

Zöldcitrom

29

ZS

Zsálya

29

29 80 85


VITA Flex Agy Szemek

Tobozmirigy

Orrmelléküreg

Agyalapi mirigy

Szemek Orrmelléküreg

Mellékpajzsmirigy

Fülek

Fülek

Pajzsmirigy Váll

Gerinc Tüdő

Csecsemőmirigy

Tüdő

Mellékvese

Szív

Epehólyag

Máj

Gyomor Haránt vastagbél

Lép Hasnyálmirigy

Vékonybél

Vese

Vese

Leszálló vastagbél Felszálló vastagbél Hólyag Vakbél

Végbél Farokcsont Ülőideg

Láb külső fele

86

YoungLiving.com

Férfi és női reproduktív szervek

Láb belső fele


MIÉRT CSATLAKOZZON

a Young Livinghez?

Amikor csatlakozik a Young Living szervezetéhez, egy támogató globális közösséghez csatlakozik, amelyben az egyes egyének nagyon lelkesek a természetes megoldások saját maguk és családtagjaik általi használata iránt. A Young Living tagság sokkal többet jelent a világ legtisztább illóolajaihoz és illóolajos termékeihez való hozzáférésnél; emellett az alábbiakat is kínálja: • 24 százalék kedvezmény a Young Living termékek kiskereskedelmi árából, ha feliratkozik forgalmazónak. Ez a jelentős kedvezmény lehetővé teszi az Ön számára, hogy még több kedvencet fedezzen fel, és megoszthassa ezeket a változást hozó termékeket másokkal is. • Lehetőség a kompenzációs tervünkben való részvételre. Az iparág egyik legnagyvonalúbb terve az átlagosnál magasabb jutalékkifizetést, jelentős bónuszokat és kiskereskedelmi értékesítést kínál, csupán az illóolajok megosztásáért. • Az Essential Rewards programunk által nyújtott kényelem. Nem csupán arról van szó, hogy a kedvenc termékei minden hónapban megérkeznek Önhöz, de ismétlődő havi megrendelés leadásával pontokat is gyűjthet, amelyeket ingyenes termékekre válthat be. Továbbá, az Essential Rewards programhoz csatlakozva szállítási kedvezményt is kap, bizonyos bónuszokra jogosult és hozzáférhet a kizárólag a program tagjai számára kínált promóciókhoz! • A tehetségének és a kemény munkájának elismerése. Minden évben számos utat szervezünk a világ gyönyörű helyszíneire, hogy megjutalmazzuk és képezzük azokat, akik kivételes elkötelezettséget tanúsítottak az üzleti tevékenységük kiépítése során. Továbbá, a színpadra kihívással járó elismerést is kínálunk a tagjaink előrelépései után minden évben a Nemzetközi Nagygyűlésen. Készen áll a csatlakozásra? Tekintse meg a következő oldalon, hogy hogyan!


Hogyan kell

FELIRATKOZNI?

A csatlakozás a Young Living szervezetéhez egyszerű és számos haszonnal jár. Íme, így működik: 1. Lépjen a YoungLiving.com/Signup oldalra. 2. Kövesse a feliratkozásra vonatkozó utasításokat, beleértve a Nagykereskedelmi vagy Kiskereskedelmi tag opció kiválasztását is: • A nagykereskedelmi tagok 24 százalékos termékkedvezményt élveznek, plusz a lehetőséget az Essential Rewards programban és a nagyvonalú kompenzációs tervben való részvételre. • A kiskereskedelmi tagok teljes árat fizetnek a Young Living termékekért, de nincs minimális rendelési mennyiség a tagság megőrzéséhez. A kiskereskedelmi tagok nem vehetnek részt az Essential Rewards programban vagy a kompenzációs tervben. 3. Ha kívánja, válassza ki az Induló vagy Essential Rewards csomagját. 4. Adja hozzá a további megrendelni kívánt termékeket. 5. Lépjen a fizetéshez és fejezze be a feliratkozását. 6. Máris élvezheti a világ legkiválóbb minőségű illóolajos termékei által nyújtott jelentős előnyöket.


A RENDELÉS módja Rendelje meg a kedvenc Young Living termékeit gyorsan és problémamentesen: 1. Lépjen kapcsolatba a helyi Young Living forgalmazójával. 2. Hívja az ügyfélszolgálati osztályt: • Ingyenesen hívható szám (csak az Egyesült Királyságban): 0800 9179438 Ingyenesen hívható szám vezetékes telefonról az alábbi időpontokban: • Ausztria: 0800 296 205

• Szlovákia: 0800005216

• Németország: 08000 825049

• Finnország: 0800 917607

• Svédország: 0207 93400

• Oroszország: 8800 7073856

• Spanyolország: 900 812976

• Litvánia: 8800 33012

• Cseh Köztársaság: 800144066 3. További információért látogasson el a YoungLiving.com oldalra. Ne feledkezzen meg a Young Living tagság további előnyeiről: • 24 százalék kedvezmény a kiskereskedelmi árból • Engedményes szállítási díj és ingyenes termék, ha feliratkozik a havi Essential Rewards programra • Jutalékok és bónuszok megszerzésének a lehetősége a Young Living nyereséges kompenzációs tervén keresztül


Mi komolyan vesszük a bolygónkról való gondoskodást. Csúcstechnológiájú gyártási folyamataink a világ legtisztább olajait eredményezik.

A folyamatunk neve: ®

Ez nem csak egy szlogen – ez a küldetésünk.

A szigorú, szabadalmaztatott Seed to Seal® folyamat az, ami mássá teszi a Young Living vállalatot. Így biztosítjuk, hogy az Ön által megrendelt minden egyes Young Living terméket a minőség és a fenntarthatóság iránti páratlan figyelemmel állítottuk elő. Hamarosan sok kedvenc termékén elkezdi majd látni ezt az exkluzív zárjegyet, emlékeztetőül arra, hogy az illóolajaink minden cseppjében páratlan tisztaságot és hatásosságot talál.

További információért forduljon a Young Living alábbi tagjához:

Young Living (Europe) Ltd Third Floor, Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London, W4 5YS, Egyesült Királyság Tel.: +44-1480-710032 Fax: +44-1480-862849 Vállalat száma: 5299340

WORLD LEADER in ESSENTIAL OILS ™ Kód: 384928 HU v.1

Profile for Young Living Essential Oils

Young Living Europe Product Guide | HU  

Young Living Europe Product Guide | HU